PDA

Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related

Stranica : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Worthaur
18-05-2009, 06:48
Nego, jel prati tko jos One Piece? Danas izasla 401. epizoda animea i borbe su postale malo bolesne o.O

_ZlayA_
18-05-2009, 08:16
pratim ja mangu :D

Arbiter of Change
18-05-2009, 12:44
Imam želju opet pogledati Ga-Rei Zero, jedan od najboljih animea prošle sezone (ono, čitav anime je flashback i to o negativcu, tj. kako je postao negativac) punom akcije i supernatural elemenata. Da ne spominjem kako je likuša, Yomi Isayama, zajedno sa Kannagi očigledno bila uzor (po izgledu barem) za nastanak sada popularne Mio iz K-on (nemojte po monitorima).

http://i2.photobucket.com/albums/y2/ryaken/aloe/yearend/2008/female-yomi.jpg

Nego, za fanove slice-of-life, school life komedije preporučam i Hyakko, a za dozu ecchi materijala Kanokon (http://xorsyst.com/wp-content/uploads/2008/04/kanokon-fanservice-ecchi.jpg).

Electromaster
18-05-2009, 12:55
Kad već spominješ K- On!, izašao je chapter 24 mange. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Zanimljivo je kako ih Sawako sve raspoznaje po veličini grudi... :P

Nodakim
18-05-2009, 18:22
Jebote,ova serija je fakat dobra.
Nevjerovatno.

Sonic_Moronic
18-05-2009, 22:36
Ovaj Ga-Rei Zero se čini badass. Thx, Arby. :)

Raz
18-05-2009, 23:15
Upravo pogledao 07 ghost. Onako... po svemu dosad viđenom anime je osredanj, nije loš ali ni nešto strašno posebno.
Jedino se sad trebam zezat sa ponovnim nabavljanjem epizoda jer mi je virus napao baš tog foldera u kojemu je bio 07 ghost :( .
A well, bar nije nasrnul na neki bolji anime :)

Raz
19-05-2009, 09:48
Izašla je nova epizoda Hatsukoi Limited.

Sonic_Moronic
19-05-2009, 13:33
Pogledao 7. epizodu K-ona. Prosječno mi je.

Sad idem odgledati 1. epizodu Ga-Rei Zero. Javim dojam.

Nodakim
19-05-2009, 13:39
Inače manga je nevjerovatno loša i retardirana,dok je anime predobar
Sada ne Episodi 7.
:o

Sonic_Moronic
19-05-2009, 14:18
Ga-Rei Zero... Isuse bože. Nevjerojatno, skoro sam suzu pustio na kraju. Soundtrack je presavršen.

Nodakim
19-05-2009, 14:33
Ja sam upo u depru zbog njega. :(
Epizoda 1 je odlična,epizoda 2 je odlična,epizoda 3 je odlična,ali nekako mislim da će epizoda 12 suckati.
:(

Raz
19-05-2009, 14:44
Morat ću i ja čim prije pogledati pošto ju svi hvalite :)

Arbiter of Change
19-05-2009, 15:06
Inače manga je nevjerovatno loša i retardirana,dok je anime predobar
Ako misliš na Ga-Rei, i vjerojatno si već do sada shvatio, to je možda jer je anime u biti PREQUEL mangi, a ne ekranizacija ili nastavak iste.

Nodakim
19-05-2009, 15:24
Ma shvaćam,ali je ipak manga preloša.

Electromaster
19-05-2009, 15:30
Maloprije sam našao neke mange autora Hellsinga, koje su u biti prequel Hellsingu... Sve, osim jedne, su hentai. Rape rape rape everywhere. I did not need to see that. :(

A ova jedna, Hellsing: The dawn, je smještena u WW2, te su glavni akteri priče dosta mlađi Walter te Alucard, koji je, iz nepoznatog razloga, prikazan kao teenager... Manga ima 6 chaptera i nikada nije dovršena. :(

Sonic_Moronic
19-05-2009, 16:28
Hentai doujini od strane autora... Zomg, to moram pročitati. Hvala na obavijesti.

Arbiter of Change
19-05-2009, 20:13
Perverznjak mladi. :)

Sonic_Moronic
19-05-2009, 20:27
Nope - normalni japanac.

Proklet bio, Arby, zbog Ga-Rei ću zanemariti albume na neko vrijeme... :D

Nodakim
19-05-2009, 20:59
Ma Ga-Rei je well krvav,slatko yuri i depresivan.(malo SPOILERA sada)
Prva epizoda,well,već znate.VGG
Druga epizoda.Erm,oće i ovi imati istu sudbinu?Yep?
Treća epizoda.Happy days.
Četvrta epizoda.Pew Pew+Happy Days
Uglavnom sve to ide tako do negdje 9. epizode.
E onda sam postao depresivan.I zapravo sam shvatio ulogu 1. epizode-priprema za ovaj dio sezone...
Pobili su polovicu ekipe eee,i još na kraju pa pomalo i očekivano Yo[u]mi,alo ajd barem je bila predobra završnica.
Bilo je nekih elementa humora kao i u mangi,ali daleko je to zajebancije u prvotnom izdanju.Ima više i slice of life i tih "gluposti".Na kraju su da li naznake da nam dolazi 2. sezona,cant wait(valjda zato i čitam mangu).

PS.ako tko čita mangu -Guess who is back
:)

Raz
19-05-2009, 22:32
Pogledao Hatsukoi Limited, po meni je ovo bila najbolja epizoda do sad :)

Sonic_Moronic
20-05-2009, 07:25
Pogledao 4. epizodu Ga-Rei Zero.

Kako prejako. Anti-evil Boiler. :))))

Nodakim
20-05-2009, 15:00
Micheal :)

Arbiter of Change
20-05-2009, 18:46
Pff, peglo je najjače. :)
Inače, Macademi WAsshoi... druga epizoda, cat-ear girls i 2 moe fanatika = dobar humor. Serija ima mlaki početak, ali bolja je kasnije. :)

Khm, iz iste serije, kasnija epizoda:
http://www.imagesforme.com/out.php/i499935_Untitled.jpg

Sonic_Moronic
21-05-2009, 11:28
Još jedna Ga-Rei Zero epizoda do kraja... Uf, treba dočekati sutra. Brutalno.

Nodakim
21-05-2009, 11:39
Zadnja epizoda je uz 1. i 4.(ono kada su se Nori i Yomi posvađali,bbuahahah) najbolja...

Sonic_Moronic
21-05-2009, 17:58
Well, odgledao sam. Dosad najbolji anime koji sam gledao. Jednostavno je savršen. Počinjem čitati mangu.

Raz
21-05-2009, 18:29
Pogledao prvu epizodu School Days, sviđa mi se. Već vidim da će ovo bit jedan od ozbiljnijih "slice of life" -ova. Arby, hvala na preporuci^^. za koji dan počinjem gledat Chobits, a ako ulovim vremena i Ga-Rei Zero (a vjerojatno hoću pošto je očito tako zanimljiv :D )

Nodakim
21-05-2009, 20:21
Well, odgledao sam. Dosad najbolji anime koji sam gledao. Jednostavno je savršen. Počinjem čitati mangu.

Prvo pročitaj početni dio chapter 34,samo da se smiriš ako si potresen krajem...

Sonic_Moronic
22-05-2009, 07:27
Nije mi jedino jasno da li je anime čisti prequel, ili ima alternativnu radnju? Ne poklapa se ovo sa Yomi...

Nego da, prejaki su mi natpisi na monsterima. Hasta La Vista Baby, isuse. :)))))

Aral
22-05-2009, 08:15
Dosla nova Naruto manga. A izmedju ostalog gledam Kannagi a onda nakon toga School days ^^

edit:SOmg, neznam dal me oci varaju al mislim da je izasla The Melancholy of Haruhi Suzumiya 2. sezona!

Raz
22-05-2009, 09:45
Izašle nove epizode K-ON!, Shangri - La i Sengoku Basara :D

Inače, pogledao sam 6 epizoda School Days i imam dojam da će ih sve povaliti (ajde ne sve, većinu njih... mislim da je Arby to već negdje spomenuo, ali moram i ja^^).
Btw, one dvije OVA epizode - Valentine Days i Magical Heart Kokoro Chan, to je nastavak radnje, alternativno pričanje serije ili nešto treće?

Eh, da i Eden of the East sam napokon pogledao, nadam se da jadničak neće ostat bez "Jonnya".

Nodakim
22-05-2009, 10:02
Nije mi jedino jasno da li je anime čisti prequel, ili ima alternativnu radnju? Ne poklapa se ovo sa Yomi...

Nego da, prejaki su mi natpisi na monsterima. Hasta La Vista Baby, isuse. :)))))

Prequel i poklapa se.
Ona Yomi u mangi je evil spirit,dok je ona bila živo biće corruptano od strane Seosukija(anime)...
Ali ako si pogledao Chapter 34,35 i 36...erm dobro,neću spoilati...

Arbiter of Change
22-05-2009, 13:30
Pusti to, došla je nova Haruhi epizoda i to se još uklapa u prvu sezonu (po kronologiji tako da nisam siguran je li ovo stvarno prva epizoda 2. sezone ili samo neki teaser). Unatoč tome što svi (pa i ja na početku) stalno uspoređuju Lucky Star sa Haruhi potonja je u biti faking SFSanime sa odličnim idejama (pogledajte samo ovu epizodu za gomilu ekspozicije o vremenskom putovanju i metodama koje se koriste... Yuki je predobra kad se ubaci u "objašnjavanje tehničkim pojmovnikom").

Nodakim
22-05-2009, 14:16
Kužim da su zadnjih par chaptera u Narutu više "background i story based",ali to je prokleto iritantno jer ima samo 17 paegova po chapteru svaki tjedan.
Ga-Rei ima 50,svi bi trebali ih toliko imati.
Što je još najgore Naruto ili a-Ima previše priče b-Previše retardirane borbe(makar ona Pain Vs. Naruto je bila gg)

Aral
22-05-2009, 16:57
Pusti to, došla je nova Haruhi epizoda i to se još uklapa u prvu sezonu (po kronologiji tako da nisam siguran je li ovo stvarno prva epizoda 2. sezone ili samo neki teaser). Unatoč tome što svi (pa i ja na početku) stalno uspoređuju Lucky Star sa Haruhi potonja je u biti faking SFSanime sa odličnim idejama (pogledajte samo ovu epizodu za gomilu ekspozicije o vremenskom putovanju i metodama koje se koriste... Yuki je predobra kad se ubaci u "objašnjavanje tehničkim pojmovnikom").

Definitivno, s obzirom kako je prva sezona imala porazbacane epizode, pa si mogao gledati kronoloski, kak je izlazilo ili nesto trece ovdje je ocito isto slicna stvar. Haruhi i je SF anime, nazalost nisam ga jos pogledao do kraja (1.sezonu) ali sam na dobrom putu. Anime sam po sebi ima dobrih fanova pa je izlazak ove druge sezone jedan od vecih boomova ovih dana.
Smijesno mi je kako sad pratim Kanagi pa onda School Days, slicna tematika al opet dovoljno drugacije...pravi lol. Vidim da se i Ga-Rei Zero spominje...opak anime!

Sonic_Moronic
22-05-2009, 17:24
Isuse, 2. sezona Haruhi?! :shock:

A daj e, mogli su i pričekati dok škola završi. :)

Aral
22-05-2009, 21:48
Bas je fora ona pjesmica iz K-On!-a, "My love is a stapler", dobro je napravljeno, yui cak i dobro svira, ima nesto u toj gitari. Full je zanimljivo kolko mio ima drugaciji glas nego yui a opet se dobro upotpunjuju.

Raz
22-05-2009, 22:46
Pogledao sam School Days do 10. epizode. Onako, baš je tužan anime :cry:
Idem gledat K-on! da se malo oraspoložim, iako teško nakon zadnje scene.

Nodakim
22-05-2009, 22:50
Da pitam šta je bilo ili ću zažaliti?
Postoji Ga Rei fanservice btw?

Raz
22-05-2009, 23:27
Meh neželim nikome spoilati, ali onako općenito je dosta tužan ovaj anime pa trebam se malo naviknuti pošto su svi slice of life koje sam gledao prilično veseli, a k tome se u ovoj epizodi na kraju vidi kako određena osoba odlazi tako da... :(
Nakon šta pogledam anime, možda bacim oko na visual novel, pošto je iz toga i nastao anime, manga, novele i radio drame.

Btw, pogledao K-On! Baš i nije bilo previše ROFL scena, ali nema veze... epizoda je bila dobra.

Sonic_Moronic
23-05-2009, 09:37
Btw, pogledao K-On! Baš i nije bilo previše ROFL scena, ali nema veze... epizoda je bila dobra.

Aye, slažem se. Ova Azusa bi mogla biti moe. :)

Electromaster
23-05-2009, 09:46

Aye, slažem se. Ova Azusa bi mogla biti moe. :)
Ane, e.
Samo čekaj sljedećih par epizoda... :P

Electromaster
23-05-2009, 10:36
Damn, istekao mi edit. :(
Enikejs...
http://www.imagesforme.com/out.php/i505489_keion0807007.jpg
:P

Inače, jedna stvar koju su izmjenili u novoj epizodi animea... U mangi je Azusa već negdje čula snimku onog prvog koncerta K-On! kluba [pantsu ], te je bila opčinjena sa Yui i njenim sviranjem...
http://www.imagesforme.com/out.php/i505505_keion0806003.jpg

Raz
23-05-2009, 10:44
Kawaii!

Nego, wadafak... otišao sam spavat s mislima o School Days i probudio se s istim mislima :o :rotfl:

Aral
23-05-2009, 10:57
lol

nego, konacno dosao novi Eden of the East ;)

Electromaster
23-05-2009, 10:59
Eh, da, i izbacili su početnu scenu, kada snimaju introduction video za K-On! klub, iliti ovo:
http://www.imagesforme.com/out.php/i478059_KON02003.jpg

Evo i link za taj chapter mange:
http://www.mangatoshokan.com/read/kon/408/14/1

EDIT: Damn, tek sad sad shvatio koliko je scena izmjenjeno... Manga je much more funny.

Raz
23-05-2009, 11:09
Da, šteta što su izbacili te dijelove. Naročito onaj kada je čula snimku. U mangi je baš bilo fora kako je postepeno otkrivala da baš i nezna predobro svirati :)
A, well... nadam se da bude sljedeća epizoda bolja.

Ček, već novi Higurashi no eden, tek sam jučer pogledao prošlu epizodu :rotfl:

Electromaster
23-05-2009, 11:18
Da, šteta što su izbacili te dijelove. Naročito onaj kada je čula snimku. U mangi je baš bilo fora kako je postepeno otkrivala da baš i nezna predobro svirati :)
A, well... nadam se da bude sljedeća epizoda bolja.
Da, šteta, neke od tih scena su žešći rofl...
Prije:
http://www.imagesforme.com/out.php/i505547_KON02008.jpg

Poslije:
http://www.imagesforme.com/out.php/i505546_KON02039.jpg

Arbiter of Change
23-05-2009, 12:05
Eden je bio dobar (Sengoku neću više ni spominjati, osim da je u ovoj epizodi bila još jedna "-Yukimura!!, -Oyakata-sama!!!" situacija) jer ovaj put donekle vidimo što je uzrokovalo da teta ide na Johnnye i isto tako vidimo različite pravde budući da i ona smatra ovo što radi pravdom, samo za žene. I ono, skoro se posrećilo čovjeku, samo da nije bio ranjen. Kraj je malo... bombastičan. :)

Nodakim
23-05-2009, 19:13
Oke,trebam neki anime/mangu su ultra kul i misterioznim glavnim likom koji ide u osvetu.
Ili takav lik ili neka hawt ženska.
Take a pick.

Raz
23-05-2009, 23:49
"Yukimura! - Oyakata-sama" situacija me uvijek nasmije :)

Shangri - La je također bila dobra, a isto vrijedi i za Hirugashi no Eden (didn't see that coming in the end :o )
Počeo gledat i Chobits, zadovoljavajuća prva epizoda... nose bleeding ftw! :rotfl:

@ Nokadim- Nisam još gledao ali mislim da je u Afro Samurai glavni motiv osveta. Jedan od 15 glavnih likova u X-u također žudi za osvetom, ali ustvari... meh, neću spoilati.

Nodakim
24-05-2009, 00:27
Ali ali ali,kakvi su likovi?
edit.
Odgovorih sam sebi na pitanje.
Gay.

Raz
24-05-2009, 00:37
Eh, to je takav stil animea, neće se svakom svidjeti.

Sonic_Moronic
24-05-2009, 07:47
Ipak se svijet okreće oko Nodakima. :*

Arbiter of Change
24-05-2009, 09:11
Oke,trebam neki anime/mangu su ultra kul i misterioznim glavnim likom koji ide u osvetu.
Ili takav lik ili neka hawt ženska.
Take a pick.
Iskreno, Afro Samurai je odličan izbor ako tražiš kul junaka i osvetu (ono, ovdje je baš u pitanju osveta kroz čitav anime). Ne znam zašto ti se ne sviđa... dizajn likova? Pored toga... ne znam, očigledno Code Geass, ali to si već pokušao gledati, te možda Gungrave i Basilisk. A za hawt ženske, Noir (poprilično ozbiljan i realan anime o dvije cure koje su plaćene ubojice + dosta nedorečenosti) ili Gunslinger Girl ako hoćeš sličnu stvar u loli varijanti.

Inače, nova epizoda Higurashija je bila dobra (Rika stolicom premlaćuje Satoko, to nisam nikad mislio da ću vidjeti) i postavlja žestoki izbor na kraju.

Raz
24-05-2009, 09:52
Ne znam zašto ti se ne sviđa... dizajn likova?
Mislim da je pričao za X
Doduše u animeu likovi izgledaju manje gayish

Manga
http://www.geocities.com/princesssaturn_2002/kamui.jpg

Anime
http://www.animizu.de/site/x01.jpg

Nodakim
24-05-2009, 12:06
Pročitah na wikipediji da cilja na Female publiku,pomislih si "Meh,seru" i onda pogledao 5 minuta prve epizode.
Xao sam X.
Afro Samurai je gg i pogledao sam prvu epizodu tek.
Kul protagonist i antagonist.(e i napokon da nije ono evil vs good sranje)

Raz
24-05-2009, 12:27
Da, ciljaju pretežno na žensku publiku, pogotovo zbog vizualnog stila, ali nisi pročitao nastavak teksta...

...but the emphasis on moral conflict and gruesome violence expected of seinen works attracts male readers as well.
Neznam, meni je vizualni stil sasvim dobar (možda malo više vuče na gay, ali nije me smetalo pošto nije bilo yuri scena. Doduše ne mogu im ni zamjerit pošto su svi iz clamp studija žene :jeajea:), naročito s obzirom kada je taj anime izašao. Malo se manje obazire na priču (svi se pripremaju za konačni obračun, bla, bla) ali zato ima fenomenalno okarakterizirane likove i poveznice između oba dvije strane (koje ustvari nisu loše i dobre, svaka ima svoj cilj postojanja) te ga je zbog toga užitak gledati.

Btw, nemoj mislit da te nagovaram da gledaš, samo malo komentiram... i nabijam post count :P

Nodakim
24-05-2009, 12:31
Ne možeš me nagovoriti :)
Nego ovaj Gunslinger girl se čini zanimljiv,i čitam sada još Hana to Akuma ilitiga Cvijet za Demona.

Sonic_Moronic
24-05-2009, 13:55
Ne razumijem zašto je loše što su u animeu lijepi dečki? :(

Nodakim
24-05-2009, 13:58
Nisu svi biseksualni.
:P

Sonic_Moronic
24-05-2009, 14:05
I ne moraju biti, radi se o zgodnim likovima. Nije sad da se buttsecksaju cijeli anime (iako bi to bilo zakon). :(

Raz
24-05-2009, 15:16
Ovaj mi je lik iz X-a zakon izgleda... ko japanski Max Payne :P

http://www.anime-junctions.net/aj/poze-capitole/x-seishiro-sakurazuka.jpg

Nodakim
24-05-2009, 15:27
Code Breaker
E na takvo što sam mislio,jebenica.

TeraBajt
24-05-2009, 17:16
@nod, blade of immortal, maybe? ;D

možda krenem gledati anime ako i ti počneš. Pa da se pimpekujemo shy:

Aral
24-05-2009, 17:25
Omg sad sam bas pogledao zadnju izaslu epizou Eden of the East, koji kraj covjece, moram priznat da mi neke stvari nisu bas jasne ali vidjevsi da Juiz moze ispunit svaki zahtjev...

Arbiter of Change
24-05-2009, 19:42
Ako pogledaš što piše na mobu na kraju, navodno je 3 puta iskoristila neki iluzionistički kit ili tako nešto. Ali impresivno je bilo.
"It seem like you've never gotten any love from a Johnny." :)

Aral
24-05-2009, 21:08
Da, to sam procitao...al ono, kak je to izvela :pray: Nadam se da cemo jednog dana i to imat objasnjeno, ma u biti kad se cijela prica zavrsi i nadam se objasni ^^

Raz
24-05-2009, 21:46
Pogledao School Days... Makoto mi je službeno postao prvi anime character kojega mrzim. Ali ono... jako. Jesam li već spomenuo da ga mrzim? :(

Death By Sexy
24-05-2009, 22:16
SOAPKxqutv8

Je li ovo izašlo? Je li itko gledao ovo? Predobro izgleda :{D

Arbiter of Change
24-05-2009, 22:54
SOAPKxqutv8
Je li ovo izašlo? Je li itko gledao ovo? Predobro izgleda :{D
Holy fuck, MGS4 meets SWINE... ovo moram pogledati čim izađe. :)

Za sada sam naišao samo na ovo:

Studio Anima, which primarily produces full CG video animation sequences for console video games, has announced its development of a 12 episode full CG anime adaptation of Motofumi Kobayashi’s 1998 manga series Cat Shit One (three volumes of which were released in English by AD Vision under the title “Apocalypse Meow.”) The anime series updates the setting of the original manga from the Vietnam War to modern military conflicts and updates the protagonist rabbits from US soldiers to employees of a private military company. The series is designed as a serious and realistic modern war drama that happens to star cute and fluffy animals.

Raz
25-05-2009, 08:51
Hehe, ovo fora izgleda :)

Nego... još ne mogu iz glave izbiti School Days :cry:

Arbiter of Change
25-05-2009, 17:57
Da, kraj jednostavno ostaje u glavi... ne znam zašto, možda jer je toliko mračan da je u kontrastu sa samom serijom ili jer si već toliko upoznao likove, ali ja sam stvarno skoro bio u depresiji nakon svega jer dođe tako neočekivano. Makoto je faker i nadam se da uživa.

Inače;
Macademi Wasshoi OP (Ss4quQk6BjM&feature=related)S- na koji vas anime podsjeća pjesma na početku? :)

Za još school life, slice-of-life, komedije: Macademi Wasshoi, Toradora, Hyakko i Kanokon. S tim da je zadnji perverzniji.

Raz
25-05-2009, 18:22
Lucky Star :D

Imam osjećaj da zbog School Days još tjedan dana neću moći doći k sebi :cry: .
Malo sam gledao i Chobits... baš je simpatičan anime. Slice of life/romansa/komedija... baš ono što mi treba da savladam depresiju.

@Arby
[BIG SPOILER, NE GLEDAT NA OPĆE DOBRO]SJel je Sekai stvarno bila trudna ili namjerno glumi? Nije mi taj dio bio skroz jasan, no ustvari imam dojam da je to namjerno tako ostavljeno na maštu gledatelja. Mislim, Kotonoha nije mogla vidjeti fetus pošto je bila u ranom stanju trudnoće, no ustvari možda ni nije bila trudna te je time namjerno htjela približit Makotoja sebi.SSPOILER END

Arbiter of Change
25-05-2009, 19:13
Pogodak. :)

Spoilerz... ozbiljno, nemojte si spoilati:

Mislim da je stvarno bila trudna, posebno jer vidimo da ima mučnine, a takve stvari se ne događaju slučajno anime industriji (sve što vidiš je potrebno za napredak radnje), ali naravno nemamo dokaz jer nije napravila test. Iskreno, ja mislim da je prije napada na Makota napravila pobačaj, kao što je on htio, i zato je bila van sebe (jer je Makoto i dalje bio kreten, jel'te). To što ju je Kotonoha razrezala i ustanovila da "nema ništa" ne znači apsolutno ništa jer: a)bilo je prerano da se fetus razviji b)Kotonoha nema pojma što je što.

Spoilerz end

Sonic_Moronic
25-05-2009, 19:19
Dragi dnevniče, danas sam započeo čitati Maria + HolicSmangu, i repriziram Lucky Star.

Raz
25-05-2009, 19:24
@Arby
E, to mi je trebalo da čujem... imaš skoro pa isto mišljenje kao i ja što se tiče toga :D
Jesam li već spomenuo da mrzim Makotoa? :(

Evo malo Kannagi screenshotova da razbijem ta negativna razmišljanja :)

http://www.imagesforme.com/out.php/i509870_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8030975195940.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509869_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8028199195853.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509868_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8018702195739.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509867_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8014338194251.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509866_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8012164194201.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509865_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8011457194134.JPG

http://www.imagesforme.com/out.php/i509864_AyakoKannagi08XVIDFE63AAA8003126200017.JPG

Btw, koja vam je najdraža Kannagi epizoda? Meni je upravo ova iz koje su screenshotovi... smijao sam se za vrijeme cijele epizode i nisam mogao stati :rotfl:

Nodakim
25-05-2009, 20:02
12.

Aral
25-05-2009, 21:13
Da, to je ta 8. epizoda, smijesna za popizdit. A ni 9. nije lose, ma u biti sve su dobre same po sebi. Bas pratim Kannagi ovih dana, intro song mi je bas fora, pogotovo kak na refrenu radi one pokrete sa rukama i pred kraj xD

Inace, ne vjerujem da School Days ima neki cudan kraj, ili da je tuzan, mracan, sta vec :D Iako, pogledao sam tek dvije epizode pa ono, vidim kamo to sve vodi...

_ZlayA_
25-05-2009, 21:23

imao sam isti osjecaj na kraju Ichigo100% : http://www.onemanga.com/Ichigo_100/

totalno sam se zakacio ocima i zubima za monitor 3 dana dok nisam procitao i onda na kraju sam skontao, da ce mi odsad u zivotu nesto faliti i imao sam osjecaj da se radnja trebala nastaviti ma koliko dosadna postala... ah...

ko volite romanse/ecchi a da nije jebeni shoujo imate sljedece (sve procitao, ni u jednu se nisam razocarao):
http://www.onemanga.com/I%22S/
http://www.onemanga.com/Gacha_Gacha_-_Capsule/
http://www.onemanga.com/Gacha_Gacha_-_Secret/
http://www.onemanga.com/Hatsukoi_Limited/32/01/
http://www.onemanga.com/Akane-chan_Overdrive/S(zadnje dvije su od mizuki kawashite - autora ili ice ichigo 100%)
http://www.onemanga.com/Kimi_no_Iru_Machi
http://www.onemanga.com/KimiKiss_-_Various_Heroines/
http://www.onemanga.com/Otomari_Honey/
http://www.onemanga.com/Suzuka/S(one of my best so far)

Arbiter of Change
25-05-2009, 21:38
Isse, meni je Suzuka ekranizacija bila prokleto dosadna. Mislim da nisam naišao na previše animea koji joj stoje rame uz rame po tom pitanju i stvarno je trebala imati 12 epizoda, a ne 26 jer se sve moglo slobodno brže riješiti nego da imamo onu dosadnu situaciju ljubavnog trokuta koja se oteže do beskonačnosti. Ionako se sve razriješi u zadnje 2-3 epizode, što samo potvrđuje ovo što ja mislim.

Inače nisam baš za te čiste ljubiće (ili još gore; sport + ljubić) tako da... možda sam pristran. :)

EDIT:
Ichigo 100% je bar dobio OVA epizode.

Raz
25-05-2009, 21:44
Lijepa kolekcija, sad ću imat šta za čitat :) .

@Aral - Prvih je par epizoda još i dobro, vidjet ćeš kasnije kako će se radnja odvijati^^

Btw, vrag mi nije dao mira i išao sam na brzinu prelistat zadnja 2 chaptera School Days mange da vidim kako tamo radnja završava. Kraj je prilično drugačiji, iako je pouka zapravo ista...

[SPOILER=]Kotonoha pokuša ubit Sekai, no makoto ju obrani te on zadobi ozljedu. Završi u bolnici, te se tamo vidi scena kako mu Sekai da doznanja da je ubila Kotonohu i zagrli ga u stilu "sad ćeš zauvjek živjeti samnom u saznanju što sam napravila"[Spoiler End]

Bilo kako bilo, oba su kraja uznemirujući, svaki na svoj način.

Sonic_Moronic
25-05-2009, 21:55

imao sam isti osjecaj na kraju Ichigo100% : http://www.onemanga.com/Ichigo_100/

totalno sam se zakacio ocima i zubima za monitor 3 dana dok nisam procitao i onda na kraju sam skontao, da ce mi odsad u zivotu nesto faliti i imao sam osjecaj da se radnja trebala nastaviti ma koliko dosadna postala... ah...

Suosjećam. Kraj je bio epski, ali oću još!1!!1!!

Nodakim
25-05-2009, 22:32
Eh,shvaćam vas. :(

Nego čitam opet,to jest nastavljam čitanjem s Suzuke...

Aral
26-05-2009, 10:53
Novi One Piece ima lude fajtove, strasno...

Raz
26-05-2009, 12:21
Našao originalnu verziju ove pjesme :D
K-ON! - Tsubasa wo Kudasai (jJ0VfVEQp1A&fmt=18)
赤い鳥 - 翼をください (7in5rpYU584&fmt=18)

Danas ću od animea najvjerojatnije pogledat 5 centimeters per second pa javim dojmove. Eh, da... Hatsukoi Limited je izašla :)

Arbiter of Change
26-05-2009, 13:00
Našao originalnu verziju ove pjesme :D
K-ON! - Tsubasa wo Kudasai (jJ0VfVEQp1A&fmt=18)
赤い鳥 - 翼をください (7in5rpYU584&fmt=18)

Danas ću od animea najvjerojatnije pogledat 5 centimeters per second pa javim dojmove. Eh, da... Hatsukoi Limited je izašla :)
Ja varim samo žešći J-pop i to svake prijestupne... UVERworld je dobar primjer, prvenstveno zbog metal/rock utjecaja (ovo je zadnji Gray-Man OP inače):
UVERworld - Gekidou (-zOZEJAf41c)

Ili ovo, što je bliže tradicionalnom J-popu, ali opet žešće (Blood+ OP):
Hitomi Takahashi - Aozora No Namida (Js1iZ_XG0ro&feature=related)

Raz
26-05-2009, 13:20
Mislim da sam do sad od žešćeg J-popa (ustvari nije pop nego rock/metal ali ajde) do nedavno čuo samo ovo... bilo mi je dovoljno da ih počnem slušati :)

X Japan - X (eEUbVrYZqcQ&fmt=18)

A u zadnje vrijeme često slušam Chobits Op. Kod prvog slušanja mi nije bio ništa posebno, no sad sam se navukao i nemogu prestat slušati :D

Chobits Op (OJ_akzD8aK4&fmt=18)

Nodakim
26-05-2009, 18:17
Pročitao Suzuku.
Ending je depresivan,čudan i jedinstven.
ALI MOGLI STE JEBEM VAM JEDNOM MENE ZADOVOLJITI!
:(((((
Zašto ne mogu naći neki jebenu mangu/anime s dobrim endingom.(e i nemojte mi davati preporuke osim ako ste zle osobe :| )
dodatak-Počeo gledati School Days
Koliko su šanse za kroničnu depresiju?

Raz
26-05-2009, 18:35
Koliko su šanse za kroničnu depresiju?
Pa... ja sam još uvijek u depri, a prošlo je par dana od gledanja. Možda ne tebe neće imat prevelikog utjecaja kao na mene pošto si očito više takvih animea/mangi pogledao/pročitao.

Arbiter of Change
26-05-2009, 19:34
Zašto ne mogu naći neki jebenu mangu/anime s dobrim endingom.(e i nemojte mi davati preporuke osim ako ste zle osobe :| )
Jer gledaš krivi žanr... gledaj/čitaj shounen akciće, to ti obično na kraju ima neki sretan kraj (tipa; hrabrost i prijateljstvo pobjeđuju sve!).

Inače - Pugyuru (http://www.imagesforme.com/show.php/511557_Pugyuru.png), bitches. :)

Nodakim
26-05-2009, 19:39
Mah,sve je dobro dok ne dođem do kraja onda sve se raspetlja BAŠ ONAK KAKO JA NEĆU DA IDE.
Kao da to namjerno rade...
Nego,oću nešto kao Suzuka?

Sonic_Moronic
26-05-2009, 19:50
A isse, imam dojam da shvaćaš mange kao sapunice... "NE, PEDRO, NEMOJ TO UČINITI, ONA JE PRABAKA TVOJE STRINE!!1!!"

Nodakim
26-05-2009, 19:51
Ćuti ili ću ti spoilati nešto.

Aral
26-05-2009, 21:59
Samo jedna rijec, Animelo...

JXYD0jFd ... re=related (JXYD0jFdEmA&feature=related)

kZCFh4uT ... re=related (kZCFh4uTpx8&feature=related)

Gro ekipe ima, prestrasno!

Raz
27-05-2009, 17:48
http://yasashiisekai.files.wordpress.com/2008/07/picture-24.jpg

Trailer 1 (PxKn5AwOTis&fmt=18)
Trailer 2 (SDBH4xCE9ys&fmt=18)

Upravo sam pogledao 5 centimeters per second (http://www.imdb.com/title/tt0983213/). Film je odličan. Prvo što mi je upalo u oko je odličan grafički prikaz te animacije. Jednostavno fenomenalno... najbolje koje sam do sada vidio u ijednom animeu :pray: .

Ovdje nema nikakvih ludih fightova, prenaglašene drame ili nečeg sličnog. Radnja je ustvari jednostavnija nego što se čini : "a chain of short stories about their distance"... upravo to. Kroz film pratimo 3 osobe te njihove međusobne povezanosti, kako su blizu, a zapravo daleko ( i obratno, vidjet ćete ). O radnji dalje ne želim ništa govoriti jer bi počeo spoilati, samo ću reći da sam očekivao malo drugačiji kraj.

Voice acting je dobar kao i u većini animea, a glazbena podloga je savršena (lagano sviranje klavira skroz paše u film i upotpunjuje atmosferu).

Eto, mene je film dirnuo. Preporučujem film svima koji vole, no i ljudima koji ne preferiraju anime zbog prilično realističnih događaja i likova s kojima bi se neki ustvari i mogli poistovjetiti.

9.5/10

Nodakim
27-05-2009, 17:54
Čini se zanimljivo,nego to je kao film koji se sastoji od 3 epizode?

Raz
27-05-2009, 18:00
Da, u dvd verziji su te priče spojene, no piše dok završava jedan chapter, a započinje novi. Mislim da je prvi chapter najdulji, a zadnji najkraći.

Arbiter of Change
27-05-2009, 18:43
Glavno da je nova Guin Saga epizoda bila predobra... borba i Guin u akciji (ovaj put u oklopu) sa još jednom popratnom badass scenom.
Loša vijest je da je autor novela umro od raka i sad se ne zna kakav je konačni kraju Guina.

Nodakim
27-05-2009, 18:44
Welcome to the NHK.
Savršeno za moj bolesni um.

Aral
27-05-2009, 21:36
http://yasashiisekai.files.wordpress.com/2008/07/picture-24.jpg

Trailer 1 (PxKn5AwOTis&fmt=18)
Trailer 2 (SDBH4xCE9ys&fmt=18)

Upravo sam pogledao 5 centimeters per second (http://www.imdb.com/title/tt0983213/). Film je odličan. Prvo što mi je upalo u oko je odličan grafički prikaz te animacije. Jednostavno fenomenalno... najbolje koje sam do sada vidio u ijednom animeu :pray: .

Ovdje nema nikakvih ludih fightova, prenaglašene drame ili nečeg sličnog. Radnja je ustvari jednostavnija nego što se čini : "a chain of short stories about their distance"... upravo to. Kroz film pratimo 3 osobe te njihove međusobne povezanosti, kako su blizu, a zapravo daleko ( i obratno, vidjet ćete ). O radnji dalje ne želim ništa govoriti jer bi počeo spoilati, samo ću reći da sam očekivao malo drugačiji kraj.

Voice acting je dobar kao i u većini animea, a glazbena podloga je savršena (lagano sviranje klavira skroz paše u film i upotpunjuje atmosferu).

Eto, mene je film dirnuo. Preporučujem film svima koji vole, no i ljudima koji ne preferiraju anime zbog prilično realističnih događaja i likova s kojima bi se neki ustvari i mogli poistovjetiti.

9.5/10

Kasnis kasnis :D Jedan od najljepsih animea kaj sam ikad gledao, odlicne price, presavrsena ljepota boja i animacija, ma pravi gust gledat.

olio
27-05-2009, 22:34
Welcome to the NHK.
Savršeno za moj bolesni um.
predobar anime/manga
odlične teme kojima se bave u animeu i smiješan je, a i tužan

Nodakim
27-05-2009, 22:56
A i bolestan.

Aral
28-05-2009, 10:17
Umro je Kaoru Kurimoto, autor fantasy novela Guin Saga, a odnedavno i animea, u 56. godini. R.I.P.

Jos dvije epizode Kannagia i gotovo sa gledanjem ^^

Raz
28-05-2009, 11:08
Izašla nova epizoda Shangri - La i Guin Saga. A našao sam i 14 raw epizodu Kannagi. Čeka se subbed verzija^^

Btw, pogledao Hatsukoi Limited. Još jedna dobra epizoda :)

Nodakim
28-05-2009, 17:54
Čim nađeš subbano javi.

Electromaster
29-05-2009, 10:26
A našao sam i 14 raw epizodu Kannagi. Čeka se subbed verzija^^
MUST GET!

Inače, pogledao sam sve dosadašnje Kannagi epizode, na što me Raz navukao, te potom pročitao i mangu. It's awesome. Zbilja se nadam da će biti još epizoda animea, pošto manga već ima dovoljno materijala za drugu sezonu... 31 chapter zasad, ako se ne varam... S time da se s daljnjim razvojem radnje povećava broj ''ozbiljnih'' chaptera, otkrivamo razne detalje iz Jinovog i Hakuinog života... U svakom slučaju, manga mi se veoma dopala, jedva čekam još.

...E, da, kao što se moglo i očekivati, postoji i beach epizoda. :P

Raz
29-05-2009, 10:36
Izašla je i nova epizoda K-On! :D

Btw, najava za 7 epizodu Chobits :pray:

Hideki: "There are people out there that have hard time dieting, but you don't get any fatter. I got paid, add I thought I got you back to average size... but you withered away in an instant! You know, I'm doing my best over here... so can you try not to become so thin?"

Chi: "Hideki, who are you talking to?"

...

Hideki: "My wallet"

:rotfl:

Aral
29-05-2009, 13:55
Da, i promijenili su intro spicu i K-On!-u, jer je dosla ova nova Nakano :thumbs2:

I da, odlucio chekirat taj Chobits malo.

edit: Po meni jedna od najboljih epizoda K-On!

Raz
29-05-2009, 17:21
Pogledao K-On! i Voices of a Distant Star. Ova epizoda K-Ona mi se prilično svidjela, bila je dosta bolja od prošle, a "Voices of a Distant Star"... što reći, kraj me rastužio kao i 5 centimeters per second (da, oba su animea njegovi). Mislio sam i njegov "Beyond the Clouds, The Promised Place" danas pogledat, ali nemam snage, moram se oraspoložit s nečim veselijim jer imam osjećaj da je i taj anime tužan.

Kostolomac
29-05-2009, 20:03
Imate mi neki brutalni anime sa puno fajtanja za preporučit? Al da nije mecha. Da su fajtovi malo realniji, a ne ono ko u Narutu, protivnik pol sata priča, a ovaj mu okrene leđa i tako stoje pol epizode. I po mogućnosti da je glavni lik neka mrcina koja ubija bez oklijevanja svakog tko mu stane na put. Nešto ko Berserk 8)

Raz
29-05-2009, 20:22
Imate mi neki brutalni anime sa puno fajtanja za preporučit? Al da nije mecha. Da su fajtovi malo realniji, a ne ono ko u Narutu, protivnik pol sata priča, a ovaj mu okrene leđa i tako stoje pol epizode. I po mogućnosti da je glavni lik neka mrcina koja ubija bez oklijevanja svakog tko mu stane na put. Nešto ko Berserk 8)

Još sam uvijek n00b šta se tiče animea pa zasad mogu samo reći X 1999 (film je izašao prije serije i brutalniji je, ali je možda bolje pogledat seriju prvu ili nećeš ništa razumijeti).

Aral
29-05-2009, 21:41
Ah, Voices of a Distant Star je super, isto kao i Place promised in our early day skupa sa Byousoku 5 centimeters, sve od istog redatelja. Jedini bed kod Voices of a Distant Star je taj da je ova i da ima samo jednu epizodu koja traje 25min, ono grijeh :(

Arbiter of Change
29-05-2009, 23:17
Basilisk, ako ti ne smeta feudalni japan (s ninjama!!) kao period jer je jedan od boljih realnijih animea i ovaj novi Sengoku BASARASkoji nije realističan baš, mislim, ne blebeću nego je akcija over-the-top, ali je svejedno predobar anime kojeg zapravo borbe i prodaju koliko su kulne i dramatične. Nemoj me sada krivo shvatiti, nijedan od ova dva nije samo akcije akcija akcija (premda SB dolazi jako blizu), ali mislim da ćeš naći malo koji normalni anime koji ima toliko pre*eravanja po pitanju razgovora kao Naruto, Bleach, DBZ, Gray-Man, itd.

Kostolomac
30-05-2009, 12:42
Zahvaljujem, kolege forumaši. Pogledat ću sve prijedloge :D

Raz
30-05-2009, 12:44
@Kostolomac- primjetio sam da si Cowboy Bepop fan. Kakav je to anime, o čemu se radi? Zanima me :)

Došao do 10 epizode Chobits. Zašto imam predosjećaj da bi i ovaj anime mogao imat tužan kraj...

Kostolomac
30-05-2009, 13:32
Cowboy Bebop mi je jedan od 2 najdraža animea. Smatram da njega i Samurai Champloo svaki pravi anime lover mora pogledat. U Cowboy Bebopu su centar radnje dvojica bounty huntera kojima se ubrzo pridruže jedna djevojčica i jedna prevarantica/kockarica. Ma jednostavno, skini i pogledaj. A ja ću zauzvrat pogledat X :P

Electromaster
30-05-2009, 17:28
Upravo sam pogledao najnoviju epizodu K-On!, i moram reći da se i meni više dopala od prošle... Jedini minus je to što je Azusa plačljivija nego u mangi, što je, bar po mom mišljenju, sasvim nepotrebno... Jedva čekam slijedeću epizodu, ''Rooming togheter again''. Ako u animeu ne izrežu jednu scenu, ta epizoda će scoreati više na Yuri-meteru od ijedne druge. :P
... Neznam zašto, ali odvalio sam se na zadnju scenu najave za novu epizodu... ''Cabbage is really tasty!!!'' :rotfl:

I još jedno pitanje za sve vas... 2D ili 3D? Koje cure vam se više sviđaju? Da se razumijemo, ovo nije neki random cosplay, ove na desnoj strani su glumice koje daju glasove K-On! curama...
http://www.imagesforme.com/out.php/i518274_2dvs3d.jpg

EDIT: http://www.sankakucomplex.com/2009/05/28/k-on-tissues-for-otaku-cleaning-use/
:rotfl: :pray:

Raz
30-05-2009, 19:02
Odabirem 3d jer... su stvarne :) . Posebice Kotobuki Minako (Tsumugi)
Inače i 2d i 3d imaju svoje šarmove tako da je to teže reći.

Btw... voice actorica Nagi i pjevačica u anime pjesmama Tomatsu Haruka:

http://www.imagesforme.com/out.php/i518428_26832468x1229711418508.jpg

Mnogo kawaii!

Electromaster
30-05-2009, 19:28
Mnogo kawaii!
Signed.

Inače, što se tiče 2D vs. 3D, prvo što mi pada napamet jest- it's a tie. Tsumugi i Ritsu su bolje u 3D, a Mio i Yui u 2D...

Sonic_Moronic
30-05-2009, 21:15
Niste true... 3D PIG DISGUSTING!11!11

mronki
30-05-2009, 21:27
Ove ženske nisu niš posebno, a i inače ne preferiram japanke.

Btw. odgledao sam Ga Rei Zero, zakon anime, dođe mi da pročitam mangu (no nemam vremena, a i pročito sam u ovoj temi da je bzvz) i počeo sam gledati Welcome to the NHK, prva epizoda mi je bila vg, nadam se da su i ostale takve :D

Nodakim
30-05-2009, 23:00
Welcome the the NHK je tragikomedija koja nema ni humora ni žalosti.
Ali owna boga baš zato.

Raz
30-05-2009, 23:09
Pogledao Eden of the East (baš me i nije previše impresionirala epizoda, no bila je dobra) i Chobits (11 epizoda je jedan veliki LOL, sljedeća je u virtualnoj stvarnosti :pray: ).

Arbiter of Change
31-05-2009, 01:08
Dobar je Eden bio, samo što se ja bojim da neće biti 12 epizoda dovoljno ako ovakvim tempom nastave dodavati likove i ekspoziciju same radnje. Mislim, anime je odličan, samo što će mu jednostavno faliti vremena na kraju da sve pošteno zaokruži sa zadovoljavajućim krajem.

Nemojte to petljanje RL i anime-a, koja vas više napaljuje, itd... to i dovodi anime ljubitelje na loš glas kad vide fanatike kako o tome raspravljaju.
Onda se čudno gledaju svi koji gledaju anime, a ne samo Otaku manjina koja i zaslužuje, u najmanju ruku, čudne poglede. :P

Kid A
31-05-2009, 01:16
Jel gledao itko Tsukihime skoro?Odlicna prica,sad pogledao prvu epizodu i jedva cekam sljedecu...nisam se ovako osjecao jos od Elfen Lied-a :)

Arbiter of Change
31-05-2009, 10:53
Kannagi 14. epizoda je subbana. :)

Nodakim
31-05-2009, 11:37
Može link,ne mogu naći?

Arbiter of Change
31-05-2009, 12:40
PP poslan.
Inače, dramatični dio je bio urnebesan unatoč finalu. :)

Kid A
31-05-2009, 13:33
Check this out :) .....nisam znao da se radi
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=55307

mronki
31-05-2009, 13:44
Welcome to the N.H.K. je užasno poučan, gledajuči ga naučio sam što je hentai otaku, NEET, galge, hikikomori, lolicon... :D

Magekiller
31-05-2009, 14:47
mozete li mi preporuciti neki anime gdje je radnja u sadasnjosti (vise/manje), gdje nema toliko borbi i sl (tojest, da se ne bazira na nekim picvajzima), po mogucnosti da glavni lik nije apsolutni pozitivac i da nema bas preprepreprepretjerano nadnaravnog. hvala :)

btw;
Death Note, Gantz i Monster sam gledao.

mronki
01-06-2009, 07:24
Pogledao 5 centimeters per second, predivan anime. Skoro sam suzu pustio :oops: kolko je dirljiva i predivna priča (uz vizualni dojam koji je :shock: ).

Raz
01-06-2009, 10:41
Da, stvarno je odličan film. Dva puta sam ga do sada pogledao i drugi mi je puta bio još tužniji :cry:

Inače pogledao sam 14. epizodu Kannagi... zakon epizoda , a i Chobits je sa sa svakom epizodom sve bolji :)

Arbiter of Change
01-06-2009, 10:47
mozete li mi preporuciti neki anime gdje je radnja u sadasnjosti (vise/manje), gdje nema toliko borbi i sl (tojest, da se ne bazira na nekim picvajzima), po mogucnosti da glavni lik nije apsolutni pozitivac i da nema bas preprepreprepretjerano nadnaravnog. hvala :)

btw;
Death Note, Gantz i Monster sam gledao.
Code GeassS(ima nešto nadnaravnog i bliska je budućnost, ali ništa pretjerano.. glavni lik je manipulator kao Light).

Aral
01-06-2009, 12:18
Laluš Lamparuš owna, cak mi je malo bolji od Lajtoa :D

Electromaster
01-06-2009, 20:45
Pogledao epizodu 14 Kannagi. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Zakon epizoda, na par scena sam se žešće odvalio, ali s jedne strane mi je žao što ne prati originalnu priču iz mange, prema kojoj bi se događaji u ovoj epizodi trebali direktno nastavljati na epizodu 13... U biti, ako se ne varam, ovaj chapter uopće ni ne postoji u mangi. :?

Inače, da li netko zna hoće li biti još ovih DVD epizoda? Možda previše plottam, ali zadnja scena ove epizode mi daje nagovještaj toga...
*Takako nalazi još veću hrpu novaca*
Takako sa sjajem u očima: - Part 2. decided.

Eh, da, još jedan mali quote...

Jin: - Nagi... you
Zange: - ... are more disappointing than I thought.
Nagi: - Huh? What?
Tsugumi [thinking]: - No Tsugumi, you shoudn't be thinking ''I've won.''
:D

Nodakim
01-06-2009, 20:47
Meh,to je čisti filler.Nego epizoda 13,koji je chapter mange?

Electromaster
01-06-2009, 20:51
That would be chapters 17 and 18.

Arbiter of Change
01-06-2009, 21:41
Check this out :) .....nisam znao da se radi
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=55307
Ne ignoriram te, samo je teško vidjeti 1-linere među dužim postovima. :)

Već iz trailera vidim da ću imati problema sa ovim filmom, kao i sa 90% anime adaptacija (premda trailer kaže manga). Ono, WTH? Koja osveta, ljudski "demoni" (inače imaju službeni naziv; Chiroptera)... jedino onaj što u jednom kadru leti izgleda kako spada (minus krila), itd. Ali točnost na stranu, barem prizori odgovaraju kadrovima iz mange i anime-a.

Kid A
01-06-2009, 21:46
Ma nema frke,ispravi me ako grijesim ali mislim da mi je ovo sedmi ili osmi post ovde....komentarisao sam Hellsinga,dao upit za Tsukihime i nista....kontam neka interna zavjera protiv mene :)

Raz
01-06-2009, 21:49
U vezi ovog filma, neznam kakav je anime pošto ga još nisam gledao, ali se nadam da ga neće upropastit kao recimo... dragon ball.

Arbiter of Change
02-06-2009, 20:07
Ne bi trebalo, bar koliko sam vidio... samo meni, kao nekome tko je pogledao film i seriju, sva ova odstupanja idu na jetru.

Raz
03-06-2009, 13:30
Izašla je nova epizoda Sengoku Basara (nadam se još jednoj "Yukimura! - Oyakatasama!" situaciji :) ).

Hatsukoi Limited je bila dobra, a isto tako i Chobits. Pošteno sam se iznenadio u 17 epiziodi kada sam vidio nešto vezano za upraviteljicu stana :o

Samael
03-06-2009, 13:57
Jučer sam čitao i gledao Gyo + dvije bonus priče (principal post / amigara fault)... mila majko, kako je ono dobro. Gyo je perfektan horror, priča je okej, a tema još bolja. ribe koje imaju noge :pray: crtež mi se sviđa... jedino mi je glavna ženska kaori digla živce jer je jebeni emo i samo se žali, ali i ona dočeka kraj kakav zaslužuje.

principal post je simpatičan i samo to.

ali amigara fault! :pray: :pray: :pray: kako me ono oduševilo. one rupe i nakagaki! a tek kraj... preprepre genijalno! sve je super osim cliffahangera ali priznajem da to dava dodatnu čar

DRR... DRR... DRR...

p.s.
ako je itko čitao, preporučite mi nešto slično

Arbiter of Change
03-06-2009, 15:58
To zvuči više kao neka parodija neko horor. :)

Nisam baš ljubitelj žanra kad su mange u pitanju, ali preporučam Doubt, Uzumaki, The Ring (yup, postoji manga), Higurashi no Naku serijal (više ih ima) i Dragon Head. Ima još, ali treba ti netko više orijentiran na žanr.

Kostolomac
03-06-2009, 16:30
E Arby zakačio sam se na Sengoku Basara. Zasad su mi najdraži Keiji i Sasuke (a njega u Narutu mrzim). I one "Oyakata-sama!!!" situacije su stvarno urnebes :rotfl:

Arbiter of Change
03-06-2009, 18:10
A ne, iako je i ona plava (koju Sasuke pod*ebaje da mu je zaručnica) dobra. Dobar kostim ima, jel'te. :)
Inače mi je SB vjerojatno ponajbolji anime ove sezone, odmah rame uz rame sa Edenom, premda iz potpuno drugih razloga.

Kostolomac
03-06-2009, 18:27
Ma nije mi draga jer je zatreskana u Kenshina koji izgleda ko žena, i jer ima stvarno prevelik cleavage. Ono like, you'll poke someone's eye with that :P I jel mi se čini ili Kenshinu stvarno žena daje glas? :o

Raz
03-06-2009, 18:32
Mislim da mu muški daje glas, ali da stvarno previše liči na ženu.

Eh, da. I Shangri - La je izašla :)

Bishop_45_(2)
03-06-2009, 22:19
A Souten Kuro, on se cini prilicno dobar, zanimljiviji od S Basara...

Raz
03-06-2009, 22:37
Ako se ne varam Souten Kuro je nešto ozbiljniji anime od Sengoku Basare.

Inače, završio sa gledanjem Chobitsa. Zadovoljan sam s krajem, baš mi je jedan takav trebao nakon zadnjih par odgledanih animea :)

Nego u Sengoku Basara, jel je još nekoga osim mene ova scena podsjetila na Serious Sam (beheaded bomber... ili kako se već zovu xD) ?

http://www.imagesforme.com/out.php/i526234_gSSSengokuBasara08F50B237C212519.JPG

Arbiter of Change
04-06-2009, 00:01
A Souten Kuro, on se cini prilicno dobar, zanimljiviji od S Basara...
Jako dobar anime, ali nisu u istoj klasi i zato se ne mogu uspoređivati.
Prvenstveno jer se Kouro trudi ponuditi sve, a Basara se fokusira ekskluzivno na dramatičnu akciju i tu isporučuje fenomenalno.

@Raz:
Ne znam, mene je više podsjetilo na klasični anime pristup lopovima (ono, marama na glavi zavezana ispod nosa), samo s leđa... ili na Giblijev dizajn likova. :)

Aral
04-06-2009, 08:19
Dolazi druga sezona Darker than Black-a, predobro :pray:

Worthaur
04-06-2009, 10:24
Wth??? Jel se zna kad to pocinje?

KeeperOfDarkness
04-06-2009, 10:50
Mogao bih si avatar peina iz naruta stavit :P(šta je s tim sasukeom i curama,koju bitku on majicu neskine da mi zgadi ručak i večeru)

Aral
04-06-2009, 10:58
Wth??? Jel se zna kad to pocinje?

Nemam pojma al ono, objavljeno je, imas na netu, malo guglaj ;)

Raz
04-06-2009, 17:44
Izašla je i nova epizoda Guin Sage.

Pogledao i Chibits (6 minutna epizoda Chobits) te 27. recap epizodu.

Ukratko o animeu Chobits:

Priča prati studenta imena Hideki koji baš i nije imućan te si jedva može priuštiti školovanje i stan a kamoli persocoma (robot oblika čovjeka), no na putu kući slučajno nađe jednog u smeću. Pokupi ga, te se polako zaljube jedan u drugoga... da sad sve ne opisujem: anime je klasična komedija/romansa pomiješano sa malom dozom sci-fi/misterije. Priča nije nešto strašno posebno, no dovoljno je primamljiva da vas nastavi da dalje gledate šta će se desiti. Grafički je oku ugodan a animacije lijepe. Glazbena podloga paše u pozadinu, a Op i Ed pjesme su kao i u većini animea vrlo dobre. Odnosi između likova su opet na zavidnom nivou kao i kod ostalih clampovih uradaka te mi se sviđa kako su kritiziranjem ljudsko-robotskih odnosim ustvari aludirali na današnje stavove u svijetu prema homoseksualcima.

Eto, pošto sam sad pogledao sve epizode, dajem animeu ocjenu... 8/10

Aral
04-06-2009, 21:46
Pratim to, na 7. epizodi sam. Raz je sve opisao, ima scena da se potrgate od smijeha, najzesce je kad se oba dvoje valjaju po podu od jada, ili Hideki ovo, Hideki ono...svako pogledati!

Raz
05-06-2009, 09:34
Da, ili one fore s "yummies" :rotfl:

Izašla je i nova epizoda K-On! :)

Nodakim
05-06-2009, 12:51
Veritas postaje sve bolji i bolji,sviđa mi se prilično.
Samo da nema onog prokletog čitanja s lijeva na desno,totalno me sjebe na prvih par stranica.
(kada automatski krenem s desna na lijevo kao pravi otaku :( )

Electromaster
05-06-2009, 14:08
Upravo pogledao epizodu 10 K-On! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Fora epizoda, dosta smiješnih scena, i puuuno fan servicea... Doduše, u animeu su i ovaj puta neke scene srezane i/ili izmjenjene, to jest, one u kojima se pojavljivala djelomična golotinja i slično... aww.
http://www.imagesforme.com/out.php/i528193_keion0809004.jpgS http://www.imagesforme.com/out.php/i528187_booty.jpg

http://www.imagesforme.com/out.php/i528186_grab.jpg

Raz
05-06-2009, 17:35
The incredible reaction from otaku upon learning that Kannagi’s flat chested goddess Nagi-sama had a boyfriend, and may in fact be “second-hand”, even when the manga still has not resolved the issue, continues to attract much attention.

The latest development is that some virgin obsessed wretch on 2ch has taken the extreme step of publically destroying his copies of the manga, in order to fully express his ire at being betrayed by his 2D wife.

http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/cache/22311__468x_kannagidefiled.jpg

Ludi otakui :rotfl:

Arbiter of Change
05-06-2009, 17:38
To je staro, zašto oživljavaš opet... i nisu samo ti otakui ludi, nego su svi otakui na svoj način malo "maknuti".
Pojam jedino van Japana nema negativne konotacije i na neki je način čak i kul biti Otaku van istog. U Japanu nije. Uopće. :)

Raz
05-06-2009, 17:43
Ah, staro je... nisam znao, došlo mi je da podijelim to sa ostalima. Ma znam, jedno je biti fan nečega ali otakui stvarno sve to "ozbiljno" shvaćaju. Drago mi je da nisam jedan^^

Za one koji su gledali X, a žele vidjeti još alternativnih završetaka evo i 2 endinga iz igre.

X/1999 PS Heaven Ending (9dCN4i-xgh8&fmt=18)
X/1999 PS Earth Ending (j9oBEGFB6Hc&NR=1&fmt=18)

Earth ending mi se više sviđa iako u njemu pogine više meni dragih likova.

Arbiter of Change
06-06-2009, 01:02
Danas sam spoznao da Asura Cryin', premda prosječan anime, ima dobar OP, prvenstveno zbog izvedbe Angele čiji sam fan postao još od kada sam čuo njezin OP za Heroic Age zahvaljujući njezinom relativno dubokom glasu koji je rijetkost među ženskim izvođačima. Ali da ne blebećem bezveze:

Asura cryin OP Full (Eq8ZJn0_SnE&feature=related)
Heroic Age Full Op (Ce7hz11KeVM)

Aral
06-06-2009, 09:45
Jooj da, Heroic Age, kako je to prestrasan anime...brrrr! Obavezno pogledat!

Arbiter of Change
06-06-2009, 14:33
A ne, jedini problem koji ja imam sa Heroic Age je općenito lagano... čudan tempo. Ne znam, nije baš uobičajen.

E da, pogledao novi Eden. Prokleto mračna epizoda u kojoj dosta toga doznajemo (premda još ne znamo zašto si je Tak pobrisao pamćenje bar doznamo da nije odgovoran za nikakve smrti, naprotiv), doznajemo tko je lansirao rakete i upoznajemo jednog badass Selecaoa koji ne preza ni pred čime. I prvi važniji lik umire, gotovo neočekivano (baš je car bio).

Faint Smile
06-06-2009, 14:42
Moram nadoknadit to sto nikad nisam gledo Naruta , pogledo 100 prvih epizoda ... i nastavljam dalje ,)

Nodakim
06-06-2009, 22:44
Meni sada žao što sam gledao Naruto,a zadnja chapter mange je preloš...
Ubiš sve likovi i onda ih ressurectas...
Jadno.

mronki
06-06-2009, 23:32
SPOJLER i meni je to jadno, ali mi je nakak drago što je Kakashi opet živ, on mi je najdraži lik u Narutu
Pogledao sam Welcome to the NHK do kraja. Ustavio je vro dobra dojam na mene, posebno mi se je svidio kraj (JOŠ JEDAN SPOJLER Snavikao sam na sretne završetke no ovdje se ne dogodi se nikakvo čudo, niti se život glavnog lika naglo poboljša, jedino što mu se dobro dogodi jest da se je oslobodio svog hikikomori načina života, te nastavlja svoj jadan život bez neke nade u bolju budučnost). Osim što sam uživao gledajuči anime, dosta sam naučio o japanskom društvu i njihovim problemima. 8.5/10 :thumbs2:

Nodakim
06-06-2009, 23:45
Nisi pratio dobro,pogledaj na Wiki šta piše za kraj.

mronki
07-06-2009, 00:11
Ne piše ništ specijalno na wikipediji pa sam ponovno odegledao kraj zadnje epizode. Možda jesam malo pretjerao kad sam napisao da nema nade u bolju budučnost, ako na to misliš, jer kaže da će postepeno doči do napretka, no ja sam to napisao zbog toga što na kraju kaže da će vjerojatno do kraja života mrmljati kako im nije dobro i da će se potruditi izdržati kolko može (živjeti valjda).SAj mi kopiraj sa wikipedije na to što si mislio.

EDIT: ah vjerojatno misliš na ovo: Later when Misaki is about to commit suicide he confesses she is important for him, trying to stop her from committing suicide. It is assumed at the end of the anime that he and Misaki will support each other until Sato saves enough money, Misaki finishes high school, and they both have finished college.SIstina je da taj dio sa ugovorm (dok nisam pročitao na wikipediji) nisam baš najbolje skužio

mronki
07-06-2009, 10:43
Planiram pogledati Monster, pa me zanimaju vaši dojmovi, jer dosadi nakon nekog vremena (ipak ima 74 epizode)?

Aral
07-06-2009, 11:08
E da, pogledao novi Eden. Prokleto mračna epizoda u kojoj dosta toga doznajemo (premda još ne znamo zašto si je Tak pobrisao pamćenje bar doznamo da nije odgovoran za nikakve smrti, naprotiv), doznajemo tko je lansirao rakete i upoznajemo jednog badass Selecaoa koji ne preza ni pred čime. I prvi važniji lik umire, gotovo neočekivano (baš je car bio).
Nisi mi bas trebao spoilat 8) Al nwm, idem sad pogledat.

@mronki: Ja sam pogledao prvih par epizoda monstera i meni je fenomenalan, ono taman kad pogledas DN slijedi ti ova divota. Inace, dobro da si me podsjetio da to pogledm u skorije vrijeme.

Arbiter of Change
07-06-2009, 11:11
Nije namjerno bilo (ionako si to do sada već predvidio), ali sve već pratimo Eden tako da... nema beda što znaš malo ranije. :)

@mronki:
Ja bi rekao da većini brzo dosadi jer ima razgovora više nego akcije (psihološki triler i to sve), ali meni je osobno fenomenalan.

Raz
07-06-2009, 11:14
Idem i ja paš pogledati Eden. Nova epizoda K-on! i Shangri - La su bile zakon :pray: .
K-On! je bio urnebesan, a Shangri - La je bila dosta mračna (pogotovo dio s žrtvovanjem djece :shock: )

mronki
07-06-2009, 11:42
Super, kad pogledam Samurai X bacam se na Monster. Ako mi je Death Note bio odličan, ne vidim razloga da mi i ovo ne bude.

Aral
07-06-2009, 11:46
Dovoljno je da procitas sadrzaj, sve ce ti biti jasno. Inace, taj anime nije za svakog, ali tko voli DN i takve slicne anime ovo je prava stvar. Jedino ima 74 epizode, da mi je znat kaj su tolko rastegnuli :o Mislim, nije to lose, bar imam kaj gledat.

Aral
08-06-2009, 21:45
Poceo gledat klasik nad klasicima iz 1998...Outlaw Star. Koja atmosfera, detalji crtanja...vecina danasnjih animea moze samo gledat i plakat. Volim te "stare" anime. Od novijeg cu skicnut Gigantic Formula.

Raz
08-06-2009, 22:47
Pogledao prvu epizodu Avatara. Jako dobar, nastavit ću ga gledati.

Izašle i Shangri - La, Guin Saga te Hatsukoi Limited.

Aral
08-06-2009, 23:28
Kaj je Avatar dobar? Brijes...

Nodakim
08-06-2009, 23:57
Čitam trenutačno Dogs-Bullet and Carnage.
Pročitao sam prequel,a one-shot nisam,a ni neću.
Zasada mi je dobro,pašu mi likovi,akcija i semi apocalpytic atmosfera.
Haine <333

Raz
09-06-2009, 21:11
Za sve koji su gledali 5 centimeters per second... što mislite o kraju, jeli vam se svidio, bi li šta izmjenili da bi mogli?

SPOILERS

Što mislite hoće li Takaki ikad preboljeti Akari? U zadnjoj se sceni jasno vidi da je ona produžila i nastavila sa svojim životom, no to se nebi baš moglo reći i za njega, pošto je nastavio čekati. Doduše onaj je smiješak malo olakšao tužan kraj.

Po meni netreba ništa mjenjati, kraj je savršen. Da su se opet sreli onda bi se ustvari izgubila poanta filma; da bi nam prošlost trebala ostat u lijepom sjećanju no da nebi smjeli nastavit živjeti u njoj. Život teče dalje...

Doduše, možda su mogli stavit još scenu da na primjer vidimo da je prišao onoj curi koja mu je pisala poruke i nastavio sa životom, no možda je i bolje ovako. Bar imamo o čemu razmišljati =)

SPOILER END

croat1gamer
09-06-2009, 21:38
Mi moze netko dati otprilike granicne linije za Hellsing koje sve chaptere pokriva pojedina serija iz OVA serijala?

Arbiter of Change
09-06-2009, 21:40
Looky:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_He ... g_Ultimate (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Hellsing_episodes#Hellsing_Ultimate)

Aral
10-06-2009, 09:54
Hehe, evo poceo i ja gledat Avatara, malo promjene...americki anime :rotfl: Gledam prvu epizodu, zanimljivo je!

Electromaster
10-06-2009, 11:53
Dakle, nagovorio sam Raza da pogleda Avatara, a on je [pretpostavljam]Snagovorio Arala... Win!
Očekujem komentare o razvoju radnje! :P

Arbiter of Change
10-06-2009, 12:29
Avatar je dobar, ali jedino što mi se stvarno full dopada tamo su borbe koje su predobro napravljene. Od likova mi se isto tako najviše svidio Zuko jer je jedini koji stvarno prođe dramatičnu promjenu po pitanju karaktera i faktoru kulnosti (njegov dio zadnje borbe je finger lickin' good, vjerojatno najbolja borba u čitavom serijalu).

Electromaster
10-06-2009, 12:56
Signed, ali još nešto što se meni posebno svidjelo su steampunk elementi u priči... The Drill, pa oni tenkovi, podmornice, cepelini... A sve pogonjeno bendanjem. :pray:

EDIT: Zadavit ću croata, pročitao je 72 chaptera Hellsing mange u jedan dan. :(

croat1gamer
10-06-2009, 18:30
12 sati da te ispravim.
Od 3 popodne kada sam dosao kuci i poceo citati do 3 ujutro.
I izmedu toga sam imao nap od 3 sata.

http://www.mangatoshokan.com/read/hellsing/485/12/16
Jedan od dijelova na kojem covjek jednostavno crkava od smijeha.

Danas bih trebao dovrsiti serijal.

Ali imam jos The dawn ^^

Jos nesto, mi moze netko objasniti malo detaljnije Schrodinger's cat.

croat1gamer
10-06-2009, 22:08
Procitao Hellsing u 2 dana.

Jebeni kraj.
Ovo je jedan od rijetkih slucajeva gdje me prevale osjecaji.
Drugi put u pet godina.

Pusa predator.
Znam da me sada mrzis iz dna duse.
Iz najmrklijeg dna svoje duse.
I sve zbog jednog kvouta.

Enter sam slucajno stisnuo. (zamijeti da je nedostajao drugi ", jer sam poceo brisati poruku)

Electromaster
10-06-2009, 22:08
Ubićute. Tačka.

Arbiter of Change
10-06-2009, 22:49
Evo reprizirati ću ovih dana Sword of the Stranger, predobar anime film u srednjovjekovnom Japanu o agentima iz Kine koji su poslani ne bi li osigurali caru napitak za besmrtnost i o Bezimenom (hehe) junaku. Epski film sa odličnom koreografijom i glazbom koji preporučam svima... fak, emocije u zadnjoj borbi su svuda, posebno usljed jednog naizgled beznačajnog događaja. I da, film je povijesno utemeljen što ga čini još čudnijim... i potvrđuje da su Kineski carevi bili spaljeni.

E da, 100. stranica. :)

Aral
11-06-2009, 12:57
Da, 100. stranica, nice ^^
Dolazi live action Naruto Movie, od Universal Studia, da mi je to vidjet :rotfl: Inace gledam Outlaw Star, isss koji anime, ko da si tamo kad gledas!
P.S. Bacit cu oko na Sword of the Stranger, looks nice! 1080p BluRay x264 THORA...nice nice :pray:

croat1gamer
11-06-2009, 20:55
Afro samurai.
Se isplati gledati film ili citati mangu?

Aral
11-06-2009, 21:26
Pa ono, gledao sam i prvi i drugi dio, meni je bio fenomenalan. Ako vec i budes citao mangu onda svakako i pogledaj film.

Aral
11-06-2009, 22:30
Ljudi moji...Evangelion 1.11 You Are (Not) Alone...rebuild Neon Genesis Evangeliona...presavrseno, obavezno pogledat! Koja animacija, isss!

Electromaster
12-06-2009, 00:25
Polako čitam Hellsing mangu i isčekujem slijedeći OVA... Imam trenutačno hrpu animea na ''to watch'' listi, ali strpit ću se do slijedećeg mjeseca, kad uzimam flat.
In other news, zabrinut sam za kroatija, čini mi se da se ozbiljno napalio na Schrödingera. :D
Za neupućene, to vam je ovaj:
http://static3.animepaper.net/upload/thumbs/wallpapers/Hellsing/%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dwallpapers_Hellsing_min dlesspuppet(1.6)__THISRES__88623.jpg

Inače, maloprije sam se odvalio na ovo:
http://danbooru.donmai.us/data/9418c74839582bb6fc74afb4793ff9b1.gif

Aral
12-06-2009, 11:14
OMG :o :o prestrasno

Aachi & Ssipak

obavezno pogledat, nabavit, kak god znate...anime je korejski, ovako nesto ludo nacrtano, animirano, osmisljeno, smijesno jos nisam imao prilike vidjeti. Ovo mi je jedan od top5 animea kaj sam gledao ikad :pray: Ovako nesto dobro japanci nece nikad napravit, issss predobro! Odlicna akcija, uvrnuta radnja, scena da se upisas u gace od smijeha, genijalno!

Trailer (w14kQlT8hjg&feature=related)

Bishop_45_(2)
12-06-2009, 20:27
Ljudi moji...Evangelion 1.11 You Are (Not) Alone...rebuild Neon Genesis Evangeliona...presavrseno, obavezno pogledat! Koja animacija, isss!

eda, mene zanima kad izlazi drugi film, to bi bilo prekewl gledat u kinu , iako ne vjerujem da ce doletit u cinestar :/

Raz
12-06-2009, 20:43
Whoa! Čitam REC mangu i sad vidim da ima i anime, nice. Anime je iz 2006 i ima 10 epizoda, a manga zasad 39 chaptera i još je ongoing, wtf? :)

Electromaster
12-06-2009, 22:15
Upravo pogledao epizodu 11 K-On! Me likes veri mač. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Autori se opet poigravaju s yuri naznakama, ovaj put su u pitanju Ritsu+ Mio. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/718smiley.svg/40px-718smiley.svg.png
Također, Sawako monolog. :pray:
Sawako - ... Ricchan's heart will grow wild... And she'll order an extra large beef bowl she can't finish... And then finally, she'll drift off to heavy metal... And never come back...
Yui - That's what happened to you when you got dumped, right?
Sawako- What?

Aral
13-06-2009, 07:44
Da, hahaha, luda epizoda, bas gledao jucer. Smijesno je bilo ono kak se nisu mogli dogovorit oko imena benda, svatko lupa svoje :rotfl: Steta kaj su jos samo dvije epizode, vec vidim da fanovi po netu pizde i zele nastavak epizoda ili novu sezonu.

Aral
13-06-2009, 13:34
Eden of the East je vani, pogledati ;)

Arbiter of Change
13-06-2009, 13:53
GuinSje opet razvalio (čak vidimo borbu jednu gdje se Guin razbjesni, badass), ValkyriaSje bila dobra jer je začudo ovaj put ponudila čitavu epizodu iz perspektive Carstva, a EdenSposlovično dobar s tim da je ovo možda bila i jedna od boljih epizoda jer doznajemo gomilu stvari, mi gledatelji i sami likovi (doznajemo tko je Juiz konačno). Navodno će Eden dobiti film na kraju serijala jer ovako nema šanse da završe stvar u 2-3 epizode. Jedva čekam.

Electromaster
15-06-2009, 12:16
K-On! Bebop MAD (O7Eo3h8TaRQ&fmt=22)
Umirem. :rotfl: :pray:

mronki
15-06-2009, 12:49

Aachi & Ssipak

obavezno pogledat, nabavit, kak god znate...anime je korejski, ovako nesto ludo nacrtano, animirano, osmisljeno, smijesno jos nisam imao prilike vidjeti. Ovo mi je jedan od top5 animea kaj sam gledao ikad :pray: Ovako nesto dobro japanci nece nikad napravit, issss predobro! Odlicna akcija, uvrnuta radnja, scena da se upisas u gace od smijeha, genijalno!

Več dugo nisam gledato nešto tako bolesno :D

Nodakim
15-06-2009, 15:10
Teško mi naći dobru novu mangu...
Nešto ozbiljno i s nešto akcije...
Kvragu može i slice of lice/romance...
On a side note :
Veritas sve bolji i bolji
:pray:

Kid A
15-06-2009, 16:20
Preporucite mi neki anime s horror tematikom u jakom pricom tipa Hellsing,Elfen Lied....i bez vodopad suza i fildzan ociju,ako moze.Hvala lijepo.

Arbiter of Change
15-06-2009, 16:26
Higurashi no Naku Koro ni, obje sezone. Ne možeš bolje.
Imam osjećaj da svima preporučam ovaj anime, a nitko ga nikada neće pogleda... fak.

Nodakim
15-06-2009, 16:28
Nije horor,ali je neki mračni triler- Monster.

Raz
15-06-2009, 16:34
Imam osjećaj da svima preporučam ovaj anime, a nitko ga nikada neće pogleda... fak.
Možeš bit siguran da ću ga ja pogledat 100% :)
Ako se ne varam prvo ide Koro niSpa onda Koro ni KaiSpa Koro ni Rei.

Izašla Hatsukoi Limited 10, Sengoku Basara 9 i 10, a bogme nisam ni Edena još pogledao... moram se primit posla :)

Kid A
15-06-2009, 16:38
Prvo se odlucujem za Arbiterov prijedlog pa nakon sto pogledam sve,onda Nodakim.Javim vam uskoro utiske.

Arbiter of Change
15-06-2009, 16:43
Samo nemojte da vas 1. epizoda iznenadi... ja sam se, nakon što sam je odgledao, pitao: "WTH, ovo bi trebao biti horor anime?" :)

Sonic_Moronic
15-06-2009, 19:18
Upravo zato i rula toliko... :)

Jako uznemirujuće (a nisam ni pogledao anime).

Raz
16-06-2009, 00:16
Pogledao Eden... ova je epizoda rulala za nepovjerovati :pray: . Još samo jedna epizoda pa čekat na film^^
Hatsukoi Limited je također bila vrlo dobra, meni jedna od boljih epizoda.

Aral
16-06-2009, 05:02

Aachi & Ssipak

Več dugo nisam gledato nešto tako bolesno :D
Sam ti rekao ^^ sick sick
Inace, Higurashi no Naku Koroni Kai je prekul, gledao nes malo al moram dovrsit, to obavezno pogledat ;)

Empe Tri
16-06-2009, 13:46
e ljudi ima li kakvih novosti u vezi sa Inuyash-om oce li nastavljat na izradi anime ili ne ?
znam da je zadnja manga izasla kao kraj price na 558 ili tako nesto pa me zanima oce li nastavit dalje ili je pala u zaborav :P

i cisto preporucujem Examurai Sengoku ima tek 3 epizode i mangu Vagabond ;)

Sonic_Moronic
16-06-2009, 14:08
Gledam Higurashi

Evo, gledam. :)

Prvi story arc sam si pokvario mangom, ali drugi je zato napet i genijalan.

Aral
17-06-2009, 10:33
405. epizoda One Piecea, prestrasno :o

Worthaur
17-06-2009, 16:05
405. epizoda One Piecea, prestrasno :o
Jelda, 2 puta sam ju morao gledat
Al ovo sto se dogadja sad u mangi... Bit ce krvi

Aral
17-06-2009, 16:31
Mangu ne pratim, i bolje xD Zato mi nemoj nis spoilat jer kak se ovo zavrsilo nemam pojma kaj ce bit dalje :o

Electromaster
17-06-2009, 17:56
Danas su izašla dva K-On! Character Image Song Series albuma, jedan za Mio, i jedan za Yui. Izuzmemo li činjenicu da svaki album ima samo šest pjesama, da su od toga tri instrumental verzije, a jedna pjesma je na oba albuma, samo u malo drukčijoj izvedbi, ono malo novih pjesama je mnogo kawaii. Heart Goes Boom! s Mio albuma je moj favorit. However, i dalje ne kužim otakue koji će kupiti po dvadesetak kopija svakog albuma.
Također, ovo je vjerojatno prvi put, bar meni, da Yui negdje izgleda bolje od Mio:
http://www.imagesforme.com/out.php/i546306_PCCG981.jpghttp://www.imagesforme.com/out.php/i546305_090617koncharamio.jpg

Arbiter of Change
17-06-2009, 19:50
Sengoku Basara će dobiti 2. sezonu! :)
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... re-in-2010 (http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-17/sengoku-basara-2nd-season-to-premiere-in-2010)

Raz
17-06-2009, 19:55
Sengoku Basara će dobiti 2. sezonu! :)
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... re-in-2010 (http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-17/sengoku-basara-2nd-season-to-premiere-in-2010)
Yay! :D

Nikako da ulovim vremena pogledat zadnje dvije epizode, ali sam zato zadnje dvije Shangri - La pogledao i odlične su. Anime mi je bolji sa svakom pogledanom epizodom :)

Kostolomac
18-06-2009, 16:34
Ja jučer skinuo 9. epizodu od SB. Danas ću je odgledat. Polagano skidam i History`s Strongest Disciple Kenichi, samo slabi su mi seederi :(

Bishop_45_(2)
18-06-2009, 19:34
Od History's strongest disciple mi je manga bolja, iako anime prati pricu vjerno, .. nekako ima u mangi malo vishe detalja koji mrvicu drugacije karakteriziraju likove
tako da ti preporucam da citas, zabavnije je tako :)

Arbiter of Change
18-06-2009, 20:01
Inače, kulne vijesti sa Eden of the East fronta - ne 1, nego 2 filma će biti.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... -green-lit (http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-18/eden-of-the-east-gets-two-theatrical-films-green-lit)

Kostolomac
18-06-2009, 20:32
Od History's strongest disciple mi je manga bolja, iako anime prati pricu vjerno, .. nekako ima u mangi malo vishe detalja koji mrvicu drugacije karakteriziraju likove
tako da ti preporucam da citas, zabavnije je tako :)
Zahvaljujem na informaciji, ali nekako preferiram anime nad mangom. Ja sam ti više za zapadnjačke stripove. Ali pronjuškat ću malo :D

Nodakim
18-06-2009, 21:54
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... -green-lit (http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-06-18/eden-of-the-east-gets-two-theatrical-films-green-lit)

*User svršava na ovu vijest*

Aral
18-06-2009, 22:08
Predobro, i to nas sve ceka u 11.mj ove i u 1.mj iduce godine, kulno :thumbs2:

Electromaster
18-06-2009, 22:27
Jednostavno moram referirati se na ovo...

Imam želju opet pogledati Ga-Rei Zero, jedan od najboljih animea prošle sezone (ono, čitav anime je flashback i to o negativcu, tj. kako je postao negativac) punom akcije i supernatural elemenata. Da ne spominjem kako je likuša, Yomi Isayama, zajedno sa Kannagi očigledno bila uzor (po izgledu barem) za nastanak sada popularne Mio iz K-on (nemojte po monitorima).
http://www.imagesforme.com/out.php/t548368_miooryomi.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/548368_miooryomi.jpg)
:pray:

Inače, čekam nove chaptere K-On! i Kannagi mange koji nikako da izađu, te polako čitam Hellsing mangu... Pomalo mi je splasnula volja, s obzirom da mi je schroat spoilao sve što se spoilati da. Ga-Rei-Zero sam pogledao prvu epizodu, i jako mi svidjela, ali nikako da nastavim, pošto sam u gabuli s internet prometom ovaj mjesec... Srećom, od prvi srpnja dobijam flat, tako da mi to više neće predstavljati problem. ^^

Raz
18-06-2009, 22:37
Dva Eden filma i druga sezona Sengoku Basare... ludo :D

You see? Put yer guns on! Party no hajimari da!

Da, Mio stvarno liči na Yomi. A sad vidim i sličnost sa Arashi :)

Nodakim
18-06-2009, 22:51
Tko je Arashi?

croat1gamer
18-06-2009, 22:59
Ja sam samo upotpunio ono sto si ti pogresno spojlao pred. :)

Enikejs, citam sada Alive!
Vird storyline.

edit:
Procitao Alive!
Treba mi jos par citanja da zapravo skuzim sto se tu upravo desilo.

edit2:
Gle, ima Alive- The final evolution.
Mozda to razjasni storyline.

Raz
18-06-2009, 23:03
Tko je Arashi?
Ženska iz X-a.

Edit: Ukratko, ona

http://nimloth-whiteflower.flogbrasil.terra.com.br/1154749729.jpg

Aral
19-06-2009, 07:43
Dosao K-On! novi, 12. epizoda ;) Kad zavrsi bit ce dodana jos jedan bonus epizoda tjedan dana kasnije, bas me zanima da li ce biti druge sezone.

Raz
19-06-2009, 07:56
Dosao K-On! novi, 12. epizoda ;) Kad zavrsi bit ce dodana jos jedan bonus epizoda tjedan dana kasnije, bas me zanima da li ce biti druge sezone.
Eto, skida se :) .

Mislim da druga sezona neće tako ubrzo, bar ne sljedeće godine. Inače, baš me zanima kako će napravit dodatnu winter i OVA epizodu. Po mangi se vjerojatno neće ravnat jel imam osjećaj da će ova 12. epizoda pokrit događaje do 25 chaptera (koji je trenutno zadnji u mangi, a očito da novi chapter mange neće jedno vrijeme izaći pošto do sad nije). Vjerojatno će biti nešto kao sa Kannagi Ep 14.

Uskoro ću valjda Kaibu počet gledat, čujem da je prilično dobar anime.

Arbiter of Change
19-06-2009, 10:13
Dobra je epizoda u globalu (prijateljstvo i sve, posebno kad su uhvatili Ui je bilo zabavno), ali sam performance je bio loš sa animacija i lip-sync stajališta tako da ne shvaćam zašto su se svi fanovi do sada žalili da nikada nisu prikazivali njih kako sviraju. Bolje da nisu jer je, sa animacijskog stajališta, daleko ispod recimo God Knows (6kv3mMK7EP8)Sizvedbe iz Haruhi, ekstravagancija na stranu.

Electromaster
19-06-2009, 12:35
Upravo pogledao K-On! epizodu 12.
Za početak, sign na ovo Arbyevo. Epizoda lijepo odiše prijateljstvom među njima i to je jako kawaii. Performance loše izgleda.
A sad, da malo prokomentiram odnos manga-anime. Početne scene u animeu, s Yui i Mugi, nema u ''standardnoj'' mangi, ali je bila objavljena u prvom svesku, kao nekakav funny dodatak, pretpostavljam, kao što možete vidjeti ovdje (http://danbooru.donmai.us/post/show/445275/4koma-comic-daikon-hirasawa_yui-k-on-kotobuki_tsum). Ta scena me u biti veoma iznenadila, pošto sam baš jučer naišao na to. ^^ Zatim imamo onu scenu s Yui i škampima, koja uopće ne postoji u mangi, iako onaj dio kada Nodoka govori o Yui postoji, ali u nekom drugom chapteru. Još u animeu imamo i dio kada Yui trči po Gitah, a Sawako svira umjesto nje... U mangi Ui jednostavno donese Gitah prije koncerta, još jednom pokazujući koliko je odgovorna, za razliku od Yui. I na kraju, anime epizoda završava s koncertom, dok u mangi ima još jedna stranica na kojoj se Azusa dere na Yui zbog loše svirke. :rotfl: Pretpostavljam da je to zbog činjenice da je ovo bilo ''finale'' animea [dok u mangi to nije slučaj]Spa su htjeli epizodu zaokružiti sa happy endom.
U svakom slučaju, jedva čekam slijedeći tjedan i ekstra epizodu, jer mi preview izgleda dosta zanimljivo, a pošto taj chapter mange još nije izašao, ovo će mi biti prva epizoda čiji sadržaj neznam unaprijed...

E,da...
http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/cache/42957__468x_k-on_episode_12_25.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/718smiley.svg/40px-718smiley.svg.png

Raz
19-06-2009, 15:40
Ljudovi, Eden of the East je izašao, upravo ga skidam te imam osjećaj da će opet ownati :D

The King Has Come With Justice Till The End.

Bishop_45_(2)
19-06-2009, 16:04
Malo sam krenuo citat Full Metal Panic, i htio sam pitat ako netko zna..... što je ovo na slici lijevo od pistolja ?
http://www.imagesforme.com/out.php/i549404_sth.GIF
Nije lepeza, jer je drska omotana necim, a vidio sam na nekom animeu da time mlate ljude, pa me zanima, wtf je to, nesto s cime ucitelji mlate klince :P , i kako se to zove ?

Aral
19-06-2009, 17:01
Chidori newspapers, to svi znaju :D
Tko nije gledao jos FMP i FMP fumoffu bolje da se tu ne javlja 8)

Arbiter of Change
19-06-2009, 18:14
Eden epizoda je bila fenomenalna i po svakoj konvenciji Anime awesumnessa je trebala biti epska, ali nije jer nije bilo neke pretjerane drame i/ili epske glazbe (premda čujemo pravu pjesmu sa lyricsima iz OP, onu sa "the King has come, itd") što je OGROMNO osvježenje za vidjeti u industriji (čitaj, čista suprotnost od Code Geassa zadnjih epizoda). Otkrivamo dobre vijesti o nekim likovima (major plot twist na kraju) i još ostaje jedna epizoda, a onda 2 filma. Smexy.

btw, to je harisen.

Raz
19-06-2009, 19:43
Pogledao Eden, stvarno je epska bila epizoda. Malo je falilo dramatičnih scena, ali ništa zato. Ona je pjesma baš pasala na kraju i pridodala neku posebnu atmosferu :pray:

Sad se bacam na gledanje K-Ona :D

@Arby- Ček, još je jedna epizoda? Mislio sam da će Eden imat 11 epizoda :s

Aral
19-06-2009, 21:02
btw, to je harisen.
Istina, ali u FMP-u je to Chidorin weapon of mass destruction, svojevrsni BFG :D

Raz
19-06-2009, 21:40
Ok... tek sam sad skužio što se dogodilo na kraju. [SPOILER=]Zašto si je pobogu opet pamćenje izbrisao :s[SPOILER=]

Arbiter of Change
20-06-2009, 01:00
@Arby- Ček, još je jedna epizoda? Mislio sam da će Eden imat 11 epizoda :s
Pusti me, u mom svijetu će biti 12. :)

Inače:
SPOILERSIz viđenoga barem, pobrisao si je pamćenje zato da ne može sam sebi ugroziti plan oko NEETsa čak i ako ga otkrije kasnije, a čini se da je njegov plan vidio razvoj situacija toliko unaprijed da je računao da novi salvo raketa i povratak NEETsa koji će pomoći u pronalasku obrane i da ga istovremeno ne muči ta neka svojevrsna izdaja. Zašto si je na KRAJU izbrisao pamćenje... to ostaje za vidjeti, ali pretpostavljam da ima nešto s tim kako bi si olakšao nešto.SSPOILER