PDA

Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Electromaster
10-11-2009, 22:26
Kyon se ustane i zamalo joj spiči jednu zidarsku.

Eh, upravo si me natjerao da pogledam drugu sezonu :)
So signed. :pray:

Sonic_Moronic
10-11-2009, 22:33
Ne pretvaraj se, znam da ju ne podnosiš. ^^

Pa Haruhi čini stvari zanimljivima, samo kažem da bih takvu osobu dobrano pretukao. :)

Electromaster
11-11-2009, 09:22
What's up with this:

Fumiko’s Confession
Fumiko’s Confession (Fumiko no Kokuhaku), an independently produced short loli pantsu anime, is currently enjoying terrific popularity on Nico and YouTube, and it is easy to see why:
0QqT1P4VO30&feature=player_embedded
Bilo bi fora da ima prijevod, pa da mogu shvatiti punchline... >_>

Aral
11-11-2009, 09:28
Fenomenalna animacija, strgao sam se od smijeha :rotfl: Svaka čast autoru!

Electromaster
11-11-2009, 15:19
What's up with this:

Fumiko’s Confession
Fumiko’s Confession (Fumiko no Kokuhaku), an independently produced short loli pantsu anime, is currently enjoying terrific popularity on Nico and YouTube, and it is easy to see why:
0QqT1P4VO30&feature=player_embedded
Bilo bi fora da ima prijevod, pa da mogu shvatiti punchline... >_>
Samo ponavljam post pošto je bio na kraju stranice. :P

Raz
11-11-2009, 19:38
Hehe, fora je baš. Animacija i art su k tome prekrasni.

Prije sljetanja:
Fumiko:Please be my boyfriend.
Takashi:Sorry! I wanna concentrate on baseball now.

Poslije sljetanja:
Fumiko: I wanna make you the miso soup every morning.
Takashi:Sorry! I wanna concentrate on baseball now.

Raz
11-11-2009, 22:23
Olol, pogledajte početnu Baka-BT stranu... R.I.P. sda-kun :pray:

blood4me
11-11-2009, 22:37
PPPPS. Force has been fiddling around and made all pages load about 10x faster. HOLY SHIT !!
:rotfl:

Arbiter of Change
11-11-2009, 23:46
Isse, to čudo ima bolju animaciju od 90% komercijalnih anime uradaka. Ne samo fluidnost, nego i stil i originalnost "snimanja" scena.

Raz
12-11-2009, 01:11
Zna li tko koliko bi epizoda Letter Bee i Kimi ni Todoke trebali imati? Nisam nigdje uspio naći.

Btw, kako fenomenalan art ima Kimi ni Todoke, uz rame 5 Centimeters per Second. :pray:

Aral
12-11-2009, 19:59
Došao novi chapter Naruto mange, prebrutalno :pray: Neznam dal dolazi nova epizoda ili ne danas ili sutra...

Arbiter of Change
12-11-2009, 22:43
Umineko se vratio svojoj navici da epizode u potpunosti nemaju smisla, ali barem se opet dotaknula tema iz prošle epizode, tj. da postoje različiti "tipovi" vještica među kojima je Endless samo jedna od njih. E da, imamo i zanimljiv mogući vremenski paradoks.

Raz
12-11-2009, 22:54
Šteta, nadao sam se većim preokretima u ovoj epizodi, a well... :)

Nadam se da Angie (kako li se već zove) neće biti tako blesava i past na trik te tako nastavit ubojstva za cijelu viječnost samo zato da bude sa svojim bratom. Doduše, pretpostavljam da bi upravo ona mogla postat Beatrice te ih ubijat... zauvijek.

Electromaster
13-11-2009, 12:29
Wutwutwutwutwutwut:
Kiss×sis TV Ero-Anime Due (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/13/kiss%c3%97sis-tv-ero-anime-due/)
Megamože.
http://userserve-ak.last.fm/serve/64/33678755.png

Raz
13-11-2009, 12:36
Megamože. :)

Electromaster
13-11-2009, 13:15
Inače, izašli novi chapteri K-On! i Kampfer manga...
K-On chapter je jako cute, radi se o njihovom zadnjem školskom festivalu, a samim time vrlo vjerojatno i zadnjem koncertu... Volio bi vidjeti ovo u [eventualnoj]Sdrugoj sezoni animea jednog dana... Mio i Ristsu glume Romea i Juliju u predstavi... Win. <3

Što se Kampfera tiče, hm, opet neke razlike, ali i sličnosti sa animeom. Uglavnom, ona Natsuruova childhood frendačica kojoj nikako ne mogu zapamtiti ime ovdje ima, bar zasad, sasvim drugačiju ulogu...
Cure tračaju o Natsuruu:
http://i37.tinypic.com/2zef97o.jpg
:pray:

Raz
13-11-2009, 13:20
To nije ništa... tračevi za glavnu likicu u Kimi ni Todoke su otišli toliko daleko da ljudi misle da će ih loša sreća pratit 7 dana ako ju 3 sekunde direktno gledaju u oči.

Raz
13-11-2009, 18:22
@Arby- Došao do 38 epizode Kemono no Souja Erin...

Odluka me kraljice iznenadila, nije baš da sam se tome nadao, iako se vidi po njenoj osobnosti da je još dijete u duši. No možda ipak zna nešto više, posumnjao sam na čas da je možda upravo ona ta prva kraljica koja je mogla komunicirat sa Beast-Lordovima no mislim da je prošao predug vremenski period da to bude ona.

Nisam taj dio skroz skužio... jasno mi je imala kod koji joj nalaže da nesmije komunicirati sa Toudama, ali nije mi jasno zašto ju je bila primorana ubit te time sama sebe osudit na smrtnu kaznu. Mislim, kada narastu pretpostavljam da ih vode na boljište te tamo eventualno umru, čemu onda sve to? Možda zbog toga jer ne želi da se živina muči, no ipak... ima kćer o kojoj se treba brinut, a ionako to nije jedina Touda tako da nebi taj čin promijenio nešto značajno... osim ako je to bila jedina ženka/muški pa da spriječe parenje, onda već ima više smisla.

Sonic_Moronic
13-11-2009, 18:24
Znao sam da će spoiler tagovi samo pogoršati stvar.

MUST...CLICK...

Jopax
13-11-2009, 18:37
Resist the urge!!!!!!
Ja samo brzo proskrolam dolje upravo da nebi dobio poriv da kliknem
Enivej, došao sam do treće ep Gurren Laganna, dosta dobro, zanimljivi likovi, scene borbe ok, humora ima dovoljno ali ne previše, dosta dobro ugl

Raz
13-11-2009, 18:39
E nećete mi preskakat, naročito ne ovakve sočne spoilere :P

@Arby- Došao do 38 epizode Kemono no Souja Erin...

Odluka me kraljice iznenadila, nije baš da sam se tome nadao, iako se vidi po njenoj osobnosti da je još dijete u duši. No možda ipak zna nešto više, posumnjao sam na čas da je možda upravo ona ta prva kraljica koja je mogla komunicirat sa Beast-Lordovima no mislim da je prošao predug vremenski period da to bude ona.

Nisam taj dio skroz skužio... jasno mi je imala kod koji joj nalaže da nesmije komunicirati sa Toudama, ali nije mi jasno zašto ju je bila primorana ubit te time sama sebe osudit na smrtnu kaznu. Mislim, kada narastu pretpostavljam da ih vode na boljište te tamo eventualno umru, čemu onda sve to? Možda zbog toga jer ne želi da se živina muči, no ipak... ima kćer o kojoj se treba brinut, a ionako to nije jedina Touda tako da nebi taj čin promijenio nešto značajno... osim ako je to bila jedina ženka/muški pa da spriječe parenje, onda već ima više smisla.

Da ne ostane na prošloj strani, možda ne primjeti.

Arbiter of Change
13-11-2009, 19:09
Oh damn. :)

U vezi kraljice - nema potrebe za objašnjavanjem, ako pogledaš nekoliko epizoda dalje shvatiti ćeš i zašto. Moje viđenje je da je ona, pa, samo kraljica bez ikakve veze sa Beast Lordsima i sličnim (osim što služe za održavanje status quoa između nje i vojvode). Jednostavno je nasljedno (nema sumnje jer za sada samo kraljevska obitelj ima one zlatne oči) preuzela tu ulogu, ali ona sama nema nikakve veze s njima čisto iz razloga jer su izredale brojne generacije od one kraljice-osnivačice i znanje se zaboravilo. Kao što vidimo, kraljevska obitelj živi izolirana od samog svijeta.
Bitno je jer bi promjenilo čitavu scenu, tj. koja bi bila reakcija kraljice i vojvode (onog sa 2 sina) kad bi se otkrilo da postoje ljudi koji posjeduju vještinu kojom mogu kontrolirati Touhde bez zviždaljke? Zašto je osudila samu sebe na smrt? Jer su svi vidjeli da je zazviždala i svi su bili šokirani, ali i možda jer je ona sama smatrala da tako treba biti jer je napustila svoje ljude iz drugih razloga? Ne znam, uglavnom bilo je povezano sa njezinim kodeksom časti i još jednom stvari koje je možda spoiler, ali ne znam u kojoj je epizodi točno rečeno pa neću ništa o tome sada.

I da, nisam valjda jedini koji navija za Erin i Iala? :)

Raz
13-11-2009, 20:01
Što se tiče drugog spoilera...

Jasan mi je taj dio sa zviždanjem... ljudi nesmiju saznati za mogućnost kontroliranja zvijeri inače bi se mogla ponovit tragedija koja se dogodila i prvoj kraljici (posebice ne vojvoda koji je... erm, dosta borben). Soyon je uz to željela spasit svoju kćer i dati joj bolju priliku za život, a tu je i taj kodeks časti koji zbog kojeg je na kraju i prihvatila da je došao njezin trenutak. Tu je i činjenica da je smrt istovremeno bila i najefikasnije rješenje da se ne sazna za tu moć.

Nije mi jedino skroz jasno otrovanje Kibe. Osoba koja prepriča Erin priču o kraljici joj kaže da je njena majka zapravo to napravila, no ne vidim njen motiv. štoviše, prvotni je cilj da se ne sazna za moć kontrole nad zvjerima, no zviždanje i sve se ni nebi dogodilo da ga nije otrovala na prvome mjestu... mah, nije bitno :)

I da, nisam valjda jedini koji navija za Erin i Iala? :)
Naravno da nisi :D

Electromaster
14-11-2009, 11:13
Pogledao epizodu 7 Kampfera... Win. :pray:
Wow. Prvo zbog ecchi faktora cijele epizode, drugo zbog razvoja odnosa između Natsurua i gotovo svih likova [Sakura je sve više pushy, Shizuku se actually zanima za njega, Akane se trudi biti što manje shy... A izgleda da i njena Kampfer verzija ima osjećaje.], i treće zbog... WTF? A white loli Kampfer? Shit just got a lot more complicated, hm...
Inače, slijedeća epizoda, Shiuzuka x male Natsuru date, hm hm...
http://i620.photobucket.com/albums/tt288/francismeunier/8647faa5.jpg
Hahah, Sakura drpa Natsurua... S time da nije svijesna da je on u muškom obliku. Bilo bi fora da je shvatila, hm hm.

http://i620.photobucket.com/albums/tt288/francismeunier/443b26a1.jpg
Wut.

http://i38.tinypic.com/1zv8unq.jpg
Lol, poznato odnekud? :P
Inače, sve više lajkam Mikoto. ^^

Raz
14-11-2009, 11:44
Došao do 40 epke Kemono no Souja Erin... prije sam o vezi između Iala i Erin tek nešto malo razmišljao, ali nakon ove odgledane epizode. Jednostavno moraju završit zajedno... moraju!

@ ArbyS- Znaš li možda ime one pjesme koja se čuje u predkraj 32. epizode i dali je izašla u kojem singles albumu ili nečemu? (ona epizoda sa razgovorom o prvoj kraljici između Erin i Nasona)

Aral
14-11-2009, 17:18
Pogledao Cowboy Bebop, remek djelo koje se pojavi jednom u 10 godina. Sad nastavljam sa indexom.

Jopax
14-11-2009, 17:31
Dobio sam NHK mangu, napokonhttp://www.mundogasol.com/foro/banana.gif

Kostolomac
14-11-2009, 17:34
Pogledao Cowboy Bebop, remek djelo koje se pojavi jednom u 10 godina.
Jbg, morao sam quoteat. Respekt :pray:

onT: počeo gledat Rurouni Kenshin, pogledao 2 epizode. Nije baš moj stil, ali ajde, ima 4 epizode sveukupno pa ću ga odgledat.

Aral
14-11-2009, 18:15
:thumbs2:

Nego, pauzirat ću Index i prelazim na Bubblegum Crysis!

Arbiter of Change
14-11-2009, 18:21
@Raz:
Pojma nemam, prvenstveno jer sam tu epizodu pogledao prije više mjeseci (spori subbsi, šta ćeš). :)

unknown
14-11-2009, 18:32
Pogledao epizodu 7 Kampfera... Win. :pray:
Inače, sve više lajkam Mikoto. ^^

:rotfl: ti to ozbiljno ?! anime su popljuvali.....

PS.

Sljedeći tjedan dolazi novi chapter one piece-a :D
(za one koji ne znaju što je to evo jedan kratki amv)

3DLSc6cXCMg
w0hULBd9GYI

Electromaster
14-11-2009, 18:58
Svaki anime netko negdje popljuje. I to uglavnom nakon prve epizode, koja i jest bila prilično mlaka i nezanimljiva. Kasnije postane dosta bolje, ali eto, hrpa fegeta popljuje i odjebe animeje nakon samo jedne epizode, što je, blago rečeno, retardirano. Da tako svi rade, Gungrave bi na MAL-u imao jednu od najnižih ocjena ikad [što bi bio popriličan fejl]. A da ne spominjem rekacije u stilu ''OHNE GENDER BENDER KAKO ODVRATNO FUJ!''.
A i ono, ako ćemo tako, meni je recimo One Piece nezanimljiv.

Inače, pogledao epizodu 7 Railguna. Okej epizoda, iako sam očekivao da će cijela ova priča s bombašem zanimljivije završiti. Zanima me na što se odnosilo ''nastavit će se'' na kraju epizode, s obzirom da se, bar što se ovog arca tiče, više nema što nastaviti... Ali valjda se misli na pozadinsku priču izmđu Biribiri i Toume, koji se sve više pojavljuje, ali ostvalja dojam potpuno ''nevidljivog'' lika.
Moe level probija plafon i tako to.

Kid A
14-11-2009, 23:35
Sta znaci kad neko kaze Gender Bender?
Also,this
http://www.imagesforme.com/upload/4d4c4966.jpg

Raz
14-11-2009, 23:52
Sta znaci kad neko kaze Gender Bender?]

Gender blender je kada se muško pretvori u žensko ili obrnuto. Takvog nešta baš ima dobrog potencijala za komediju ali je u mojim očima Kampfer fejlao u tom segmentu. Naročito sa svojom radnjom koju pokušava ugurat u to i parodiranjem koje nije naročito dobro odrađeno.

Btw... ima li hetaliu negdje za skinut u većoj kvaliteti poput ove? Našao samo one low quality od gg subera. I da... rusija owna :pray:
9e6ue9ysqjo

unknown
15-11-2009, 01:30
Sta znaci kad neko kaze Gender Bender?]

Gender blender je kada se muško pretvori u žensko ili obrnuto. Takvog nešta baš ima dobrog potencijala za komediju ali je u mojim očima Kampfer fejlao u tom segmentu. Naročito sa svojom radnjom koju pokušava ugurat u to i parodiranjem koje nije naročito dobro odrađeno.

Btw... ima li hetaliu negdje za skinut u većoj kvaliteti poput ove? Našao samo one low quality od gg subera. I da... rusija owna :pray:
9e6ue9ysqjo

gender bender može još značiti i transvestit

http://www.onemanga.com/12_Prince/S(odlična manga ženska u mmo-u uzela muškog lika)
http://www.onemanga.com/Shut_Hell/S(solidna akcijska manga)
http://www.onemanga.com/No_Bra/S(ljubav između transvestita i lika((više neuzvraćena)nije yaoi nego shounen-ai), meni se osobno svidjela)

gender bender može još značiti i transvestit

npr. ove mange

@PR3DAT0R ti ne znaš kakve sam stvari čitao/ili čitam zato nemoj komentirati i vrijeđati moje ocjene.... PS. gungrave sam pogledao cijeli i dosadan je

Evo ljude koje neznaju izraze:

action Manga: Manga in this category contain fast paced action, usually involving fighting or some other form of aggressive activity.

adventure Manga: Manga in this category revolve around the joys of journey and exploration.

anime Manga: Manga in this category have been made into anime.

comedy Manga: Happy and fun in tone, comedy manga focuses on making the reader laugh and smile.

cooking Manga: Enjoy food? Try reading some cooking manga to get your appetite going.

drama Manga: Drama manga are meant to bring on a strong emotional response in the reader. Usually sadness or some form of tension.

ecchi Manga: Ecchi manga contain healthy doses of 'Fan Service'. A manga term denoting sexy content that is added into the story mainly for fans of the genre. Although borderline at times, ecchi manga does not usually involve nudity.

fantasy Manga: Like Harry Potter, elves with pointy ears, and fire breathing dragons? Then fantasy manga should be right up your alley. Mystical lands and magical creatures galore.

gender bender Manga: Gender Bender manga centers around the switching of the sexes. Be it switching typical girl/boy roles, clothes, or even bodies.

harem Manga: A series involving one male character and many female characters (usually attracted to the male character). At times the genders can be other way around and is referred to as a 'Reverse Harem'.

historical Manga: Alexander the Great. Romance of the Three Kingdoms. World War II. Historical manga deal with familiar storylines that are based on our own history.

horror Manga: Like dark themed manga centered around fear and terror? Then turn off the lights and enjoy some of our horror manga. Be warned though, as blood and gore abound and are not for the faint of heart.

josei Manga: Josei manga target more mature women. It is the female equivalent to Seinen manga. Unlike shoujo manga, the romance is more realistic and less idealized. The storytelling is more explicit and mature.

live action Manga: These manga also have a live action version either in the form of a TV Drama or Movie

manhua: Manhua is the Chinese term for manga and denotes series whose publishing originates from a Chinese based community (Hong Kong, Republic of China, Taiwan).

manhwa: Manwha is the Korean term for manga and denotes series that were published in Korea. Manwha is read from left to right, instead of the usual right to left reading of traditional manga. Although not as popular or well known as manga, manwha is starting to makes its mark on the community.

martial arts Manga: A sub-category of the action manga genre. Martial arts manga involve fighting... lots of it.

mecha Manga: Mecha manga center around robots. Usually the big and deadly variety.

medical Manga: Mangas which feature medical professionals and in which events center upon a hospital, or any medical environment

music Manga: Music manga deal with music and competes with "Cooking manga" as the most obviously titled genre ^^.

mystery Manga: Got a penchant for the mysterious? Like to solve clues and riddles? Mystery manga keeps you guessing.

one shot Manga: "One Shot" is a manga term that denotes series that are short, usually consisting of just one chapter. They are perfect for when you are looking for a quick read that has a start and an end, and do not want to be stuck in the middle of a story waiting for the next chapter to be released.

psychological Manga: Psychological manga deal with the psychology or state of mind of people. Usually the crazy kind. Series in this category can be quite disturbing and we recommend them only to our more mature readers.

romance Manga: Romance manga revolve around love and romance and is closely related to the Shoujo manga genre.

school life Manga: School Life manga are set in a school setting, and deals primarily with the life of students.

sci-fi Manga: Short for Science Fiction, Sci-Fi manga deals with the future. Future civilizations. Future technology. The possibilities are limitless.

seinen Manga: Seinen manga is meant for a more mature male audience. It is the male equivalent of Josei manga. Seinen titles are typically darker and more somber than their Shonen counterparts.

shoujo Manga: Shoujo manga (also known as Shojo manga) primarily target girls. It is the female equivalent of Shonen. The story often centers around romance and love and is closely tied to the Romance and Drama genres.

shoujo-ai Manga: Often synonymous with yuri, this can be thought of as somewhat less extreme. "Girl's Love", so to speak.

shounen Manga: Shounen manga (also known as Shonen manga) primarily target boys. It is the male equivalent of Shoujo. The story often centers around fighting and action and is closely tied to the Action, Adventure and Martial Arts genres.

shounen-ai Manga: Often synonymous with yaoi, this can be thought of as somewhat less extreme. "Boy's Love", so to speak.

slice of life Manga: Mangas in this category deal with the day-to-day tribulations of one or many characters. These challenges/events could technically happen in real life and are often -if not all the time- set in the present timeline in a world that mirrors our own.

sports Manga: Manga in this category center around any kind of sports. The Japanese have a knack of making any sport into an interesting manga series. From the more popular sports like baseball and football, to the less obvious fare like roller blading and ping pong.

supernatural Manga: Supernatural manga deals with things that do not happen in nature and that are not bound by the laws of physics. Superman would fit right in!

tragedy Manga: Contains events resulting in great loss and misfortune.

PS. nisam htio stavljati hentai pojmove

Jopax
15-11-2009, 12:48
Evo pročitao 3 od 4 dijela Welcome to the NHK i zasad uživam, vrlo mnogo, priča se vrti oko glavnog lika koji je Hikimori(ili tako nešto) i jedne cure koja ga pokušava izliječiti, i on pri tome prolazi kroz razne faze, od loli-cona do MMO manije, i dosta često mu se dešavaju takve stvari da poželi da nestane, sasvim dovoljno provala i umjeren humor.
Sad kad ne bih morao online čitati ostatak bilo bi super ali nekako sumnjam da će frendica dobiti još mange uskoro.
Osim toga pogledao sam Gurren Lagann do 15 epizode(odjednom) i dobar je, često predvidljiv ali ga je lako gledat, samo ne znam što će sada kad su pobjedili Spiral Kinga.
http://www.gurren-lagann.net/mecha/images/daigurren.gif
Jesam to samo ja ili Dai Gurren izgleda kao ogromni hodajući penis?

Electromaster
15-11-2009, 18:57
@PR3DAT0R ti ne znaš kakve sam stvari čitao/ili čitam zato nemoj komentirati i vrijeđati moje ocjene.... PS. gungrave sam pogledao cijeli i dosadan je
Just sayin'... Mnogo mi ide na kurac kad ljudi pljuju po nečem od samog početka.
Gungrave dosadan? A dobro... Da se ponovno vratim na One Piece, ja ne kontam kako netko može gledati/čitati troznamenkast, ili čak četveroznamenkast broj nastavaka ičega, a bez da mu dopizdi. A i ono, tematika, gusari. Jeez. Da se zaželim gusara otišao bi se igrati s Lego kockama. A i onaj glavni lik ili štaveć, Luffy. Dođe mi da mu opalim šaku kad vidim onaj njegov retardirani cerek. :(
Ponavljam, just sayin'...

Kid A
15-11-2009, 19:00
E Predo 8)
http://www.imagesforme.com/upload/4d4c4966.jpg

Electromaster
15-11-2009, 19:01
Kul, zaboli me.

Kid A
15-11-2009, 19:03
:cry:
Zasto si takav?

Sonic_Moronic
15-11-2009, 19:04
Osim ako je to tvoj stan, zaboli nas. :3

Raz
15-11-2009, 21:14
Pročitao sam Skyhigh Karmu... meni lošija od predhodnika no čisto ok, naročito ako volite mračne i ozbiljne mange.

Ovdje pratimo samo jednu priču koja se razvuče na dva volumena, dok u prethodniku Skyhigh čak svaki chapter dobijemo novu tragičnu priču, upoznamo nove likove sa drugačijim karakterom i vidimo koji su put poslije smrti odabrali. Osim toga kraj je u "originalu" mnogo emotivniji i kvalitetniji, a likovi mi se općenito čine bolje razrađeni.

Arbiter of Change
15-11-2009, 21:22
Ova nova Aoi Bungaku priča je odlična, za sada se čini bar za koplje bolja od prethodne. Možeš doslovno vidjeti kako se lik promijenio kad je sreo onu žensku i kako se drugačije odmah ponaša... makar je prvi dojam bio "WTH, gledam li ja krivi anime?".

I naravno, osvježavajuća i urnebesna Sakura-hate parodija na sve ove animeje gdje svi bulje u ta stabla s divljenjem. :)

Raz
15-11-2009, 21:28
Olol... a ja cijelo se vrijeme čudim koji se vrag boji stabla :rotfl:

Btw, mislim da je to bilo najžešće manipuliranje ikad... onako, nagovorila ga na takav čin za ~minutu. Mind control much? :)
Inače, jeli ta ženska poznata u japanskoj kulturi ili nešta?

Jopax
15-11-2009, 21:44
E zna neko kako da popravim de-sync, naime 17 epizoda Gurrena mi se stalno desinkronizira, tako kad pustim od početka do kraja uvodne pjesme slika kasni za svukom 4-5 sekundi, zna neko gdje bio mogao ubrzati/usporiti sliku/zvuk u Media Player Classicu?

Electromaster
16-11-2009, 14:37
Hah, Kampfer se po prvi puta pojavio na Sankaku... Doduše, samo zbog nekog drawing fejla (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/16/kampfer-quality/). :I
Nego, što je sa megamnogo chaptera Hetalie uploadanih na Mangafox u zadnjih par dana? :)

... Inače, pokušati ću danas ili sutra pogledati Spirited Away...

Whassssap
17-11-2009, 10:31
ja dosada najvise volim Fullmetal alchemist i Fairy Tail xD gledao sam jaaaaaaako puno anime xd fairy tail ima seksi cure,fajtova,jede se vatra xd mislim ono ne treba vise xD http://www.imagesforme.com/upload/965ab0a8.jpg

Aral
17-11-2009, 13:07
Fairy Tail je pljunuti One Piece po artworku :D

Raz
17-11-2009, 13:09
Istina :)

Vidim da je i nova epizoda vani, zakon. Sad ćemo valjda vidjet najjaču čarobnicu Fairy Taila u akciji... epic :)

unknown
17-11-2009, 13:27
pa i nije baš....

hvBqf3v8yiM

NFmkqE5erqE

Aral
17-11-2009, 13:41
Ma tu po slikama su skoro pa isti, mogao bi čak i ovima iz Fairy Taila dat imena iz One Piecea.

http://www.imagesforme.com/upload/965ab0a8.jpg

http://lookpic.com/i/494/GzLmxM1j.jpeg

Anime je malo drugačiji al ove slike su pljunute iste. Zorro je ovaj sa narančastom kosom, Nami je ona gore plavuša, Franky je onaj gore plavi lijevo u kutu, Nico Robin je ova žena skroz desno...slični su. Čak je i font slova isti ^^

Kid A
17-11-2009, 14:22
Decki,cujem da vam je tema dovedena u pitanje....komentari?

Raz
17-11-2009, 14:29
Nemaju osnove za lock, tko ne voli anime jednostavno ne mora posjećivat temu. Da ne pričam o tome kako je tema od jednih sa najvećim odazivom na forumu.

Aral
17-11-2009, 14:29
Ljubomora je kurva. Nema se šta ova niti bilo koja druga tema dovodit u pitanje. Poanta svega je da se kao pokuša uznemirit ekipa na ovom forumu. Kids stuff. Ovdje ima postova i rasprave više nego na 80% tema u ovom forumu, a posjećuje je ono kolko...desetak ljudi. Molim lijepo.

Electromaster
17-11-2009, 14:40
Negima Tentacle Raep Extreme (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/17/negima-tentacle-raep-extreme/)
Wut. :o
Što OAD verzija učini od ovog kiddy animea, Isuse... :)

Inače, u petak izlazi treća Kiss x Sis OVA. :3

EDIT nyaa~!
Izašao mi novi chapter Lotte no Omocha! Zanemarimo povremene ecchi scene, ova manga je totalno poremećena, sa vim tim stalnim spikama o seksu, desetogodišnjakinjama i tako to. :)
http://i35.tinypic.com/msl82.jpg

Electromaster
17-11-2009, 15:33
Double post nyaa~!
Pročitao gore spomenuto.
http://img07.tx.us.mangafox.com/store/manga/6287/01-006.0/compressed/kdbr_lotte_no_omocha_chapter_6.22.jpg

Kostolomac
17-11-2009, 20:02
Decki,cujem da vam je tema dovedena u pitanje....komentari?
Haha, ma nema čanse da lokaju, to oni malo prcaju kavajce :)

Raz
17-11-2009, 22:36
Eto, u nabavci je Cowboy Bebop... da i ja pogledam to čudo 8)

Došao do 41 epizode Kemono no Souja Erin, isse... sad bi moglo postat neugodno. Jadna Erin :(
Dobra je i epka Aoi Bungakua bila, dosta zanimljiv kraj. Čeka se sljedeća adaptacija novele.

Kostolomac
17-11-2009, 23:08
Neka neka, da pogledaš malo pravog animea :P
I naravno, ako nisi još, obavezno pogledaj i Samurai Champloo! :D

EDIT: omg 2k postova imam. Osjećam se... spamerski.

Raz
17-11-2009, 23:13
Što bi ja tek onda trebao reći... uskoro će 5k (naročito kada još pogledaš join date) xD

Samurai Champloo će još kratko pričekat, moram završit sa nečime pa da uklonim sa računala, ovaj mi je HDD već malen postao. :(

Aral
18-11-2009, 01:54
Da, Cowboy Bebop je vrijedan svakog mb-a. Vidiš, dobra ideja za Samurai Champloo, gledao dvije tri epizoda i droppao, nisam stigao. Al mogao bi to ponovno počet gledam.

Electromaster
18-11-2009, 13:41
Moram i ja konačno Bebopa pogledati, kao i Ghost in the Shell, stalno to odgađam... Ali ajd, barem sam pogledao Trigun.

Inače, what's up with this one shot? (http://www.mangafox.com/manga/kanransha_ferris_wheel/)S :)
Fora je. ^^

Raz
18-11-2009, 14:14
Usput, pogledao prvu epku. Sviđa mi se setting, likovi mi se čine kul, animacije su prekrasne, a u pozadini se uvijek nešto događa, a tu je i taj prekrasan jazz soundtrack... kud ćeš bolje :)

Počeo gledat i ovo:

Planetes
http://img7.anidb.net/pics/anime/8587.jpg

It is the year 2075. In a world where travelling between Earth, Space stations and the moon has become normal.

Hachimaki (Hoshino Hachirouta) is just an ordinary salaryman. He works at a space station collecting debris. However, he has a dream of owning his very own space ship someday. And so he is spending his days collecting debris together with his colleagues Yuri, Fee and his friend Tanabe. Now it is his fourth year doing that work and he is going to be 25 years old soon, which is why he starts to think about his life.

How does Hachimaki feel? Well, today, Hachimaki is going to do the same job...

Predivna prva epizoda, anime ima jako realističan pristup svemu. Setting se čini također zanimljivim, jer nije jako futuristički te je tek početak kada je ljudska civilizacija počela kročiti u svemir. Astronauti nisu više poštovani i visoka klasa kao prije, već su prikazani kao obični čistači otpada i olupina koje "lebde" zemljinom atmosferom. Priča bi također mogla biti intrigantna... već se u prvoj epizodi vidi vojni satelit bogate korporacije koja ustvari spriječava širenje vojne sile osvojenih zemalja te se susrećemo sa olupinom napravljenom u "znak mira" da bi se nakraju ispostavilo da je i to propaganda učinjena od strane osvajača. U par slika zemlje u tim osvojenim državama koje vidimo pred kraj epizode je stanje očajno... ruševine posvuda, teško siromaštvo i teška militarna stega.

Aral
18-11-2009, 14:50
Da, ja gledam Planetes inače, na 8-9 epizodi sam. Po meni fenomenalan anime sa odličnim settingom, humorom, atmosferom...ima ono nešto :thumbs2: Svakako pogledati.

Electromaster
18-11-2009, 20:27
Dinosaur King (http://myanimelist.net/anime/3576/Kodai_Ouja_Kyouryuu_King)
Kako je ovo megaloše Isuse. -.-'
... Jedan od hrpe retajnih ctranih filmova na Orlando Kids kanalu, nekakav kvazi miks između Pokemona/Digimona/Yu-Gi-Oh!/whatever i dinosaura, totalno forsano i jadno. Pogotovo što se tiče uberzlih megapodlih zlokovaca ''Alpha Gang'' koji su, naravno, hrpa nesposobnih retaja.
A neću ni spominjati hrvatsku sinkronizaciju koja jednostavno para uši.

Sonic_Moronic
18-11-2009, 20:28
Lol, radi se o dječjem animeju. Čilaj.

Electromaster
18-11-2009, 20:30
Čilat ću kad mi mali brat ne bude po cijele dane visio pred tevejom [Koji je tu, metar i pol udaljen od kompa, to jest mene.]Si gledao navedene retajne crtane. :<

Sonic_Moronic
18-11-2009, 20:31
Dođi na msn, imam i ja trenutno mnogo toga za bičati, tješit ćemo se. :>

Aral
19-11-2009, 10:33
Došao novi chapter One Piece (http://www.onemanga.com/One_Piece/564/01/)S :pray: mange, sad se samo čeka Naruto još...

Worthaur
19-11-2009, 11:44
Došao i Naruto :p

Aral
19-11-2009, 12:00
:o Brzi su nešto ovaj tjedan, odoh pročitat, tnx kaj si javio.

edit: Ohoho, dobar chapter, luda prekretnica. I naravno kraj da poludiš do idučeg chaptera xD

Electromaster
19-11-2009, 12:43
Vidim u zadnjih par dana uploadano dosta chaptera To Aru Kagaku no Railguna, mogao bi početi čitati između epizoda... ^^
Inače, izašao novi K-On! Blu-ray, ali na razočaranje mnogih, nije lišen cenzure... (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/19/k-on-blu-ray-quality-steam/)
Jednostavno obožavam ovakve gifove:
http://www.imagesforme.com/upload/ec64c351.gif
:P

Sonic_Moronic
19-11-2009, 13:09
Fora.

Electromaster
19-11-2009, 13:10
Zašto nisi na emosenu fegetu. :@

Aral
19-11-2009, 15:25
Ok, ovo zahtjeva posebnu pažnju...

Cromartie High School

http://lookpic.com/i/809/FvoUBtm1.jpeg

Genres: comedy, slice of life
Themes: delinquents, parody
Number of episodes: 26
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Plot Summary: Folks, meet Takashi Kamiyama. Enrolled at Cromartie High, where everybody is a delinquent, Kamiyama is apparently the only non-delinquent in the school. Logically, therefore, he must be the toughest in his class - by the rather twisted logic that only a really tough rabbit would lie down with lions. Thus begins a story that parodies every cliché of tough-guy anime that you've ever heard of, and some you haven't. Oh, and Freddie Mercury is in it, too.

Pogledao prvih 5min i već sam umirao od smijeha, ovo je, by far, najsmiješniji anime kaj sam imao prilike gledat :rotfl: :rotfl: Čak u nekim stvarima nadilazi i najžešći FMP: Fumoffu. Obavezno pogledat.
http://lookpic.com/i/141/bbAJlaJn.jpeg
I mala napomena, svaka epizoda traje oko 11min, tak da u biti ima 13 epizoda sve zajedno, a ne 26. Isti vrag na kraju al opet, da znate.

Electromaster
19-11-2009, 21:56
Konačno u videoteci posudio, i pogledao Spirited Away. Ili bih možda trebao napisati Avanture Male Chihiro, s obzirom da sam gledao zajedno sa malim bratom, pa sam stavio hrvatsku sinkronizaciju, koja se pokazala iznenađujuće kvalitetnom. Film je lijep i heartwarming, Chihiro owna sve male loli likice iz igranih filmova sa sličnim settingom, ikad, pošto one inače vajnaju cijelo jebeno vrijeme. Chihiro, on the other hand, je zakon. <3 I kawaii, naravno. ;D
Cijeli svijet u kojem se radnja odvija je totalno uvrnut, žao mi je što za gotovo ništa u njemu nema objašnjenja, ali možda je i u tome neka čar. ^^ Dajem 9/10, vidjet ćemo hoće li se to povisiti ponovnim gledanjem, ili pak gledanjem sa japanskim audiom.
Inače, lol na mog starog, koji je uletio u prostoriju sa ''što sad opet gledaš te japanske pizdarije'', da bi pet minuta kasnije sjeo sa nama i ostao gledati film. :)

Aral
19-11-2009, 22:32
Tak i moja žena, kakvi su to pedofilski crtići :rotfl:

Arbiter of Change
19-11-2009, 23:23
Ovotjedni Umineko je dobro sažeo seriju - crazy bitches everywhere. :)

Aral
20-11-2009, 00:37
Pogledao 135. i 136. epizodu shippudena, malo o itachiu i uchiha klanu u prošlosti, bolesnih šora...jednom riječju epic :pray: Onaj tko je čitao mangu itekako zna. Šteta kaj si moram zrezat žile da izdržim do idučeg petka...Amaterasu hehehehe ^^

Kalhant
20-11-2009, 01:02
Opa, vec su dosli do te epizode. Ne gledam naruta jos tamo negdje od kada je asuma umro. Mislim da cu pogledat ove epizode sa itachi-em posto me zanimalo kako ce to izgledat u animeu.

btw. pogledao sam 5 epizoda fairy taila. Cini se ok. Nadam se da ce biti bolje sto dalje ide anime.

Raz
20-11-2009, 01:06
Lol, tek sad primjetio da je ovaj Stitch! koji će se prikazivat zapravo druga sezona -.-

Pogledao par isječaka prve... kako god bilo za djecu, očekivao sam ipak nešto više pošto je ovo "made in Japan". Meh... kao kopija diznijeve serije smještena u japan umjesto havaje... kako po radnji tako i po kvaliteti. Razočaran sam :(

Aral
20-11-2009, 01:09
Opa, vec su dosli do te epizode. Ne gledam naruta jos tamo negdje od kada je asuma umro. Mislim da cu pogledat ove epizode sa itachi-em posto me zanimalo kako ce to izgledat u animeu.

Meni izgleda super. Drago mi je kaj pravim shippuden, ima ono nešto. Fillere inače ne gledam a hvala bogu bili su samo par puta.

Kostolomac
20-11-2009, 01:22
Pogledao 135. i 136. epizodu shippudena, malo o itachiu i uchiha klanu u prošlosti, bolesnih šora...jednom riječju epic :pray:
Odlično. Nabavio epke, sutra ću pogledat. Večeras me CoD:MW2 zaokupirao :D

Aral
20-11-2009, 01:44
Znam kako ti je :D

Electromaster
20-11-2009, 13:53
Izašao novi Kiss x Sis! (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/20/kiss%C3%97sis-golden-showers-hentai-anime/)S[Još se čekaju subsi, doduše. ]
Sonika i Raza obradovati će činjenica da epizoda sadrži ''golden shower'' scenu koju su mi, ako se ne varam, u više navrata spominjali... :)

Raz
20-11-2009, 14:16
Gledajuć ove scene baš se pitam koliko će anime adaptacija sadržavat cenzure, hehe.

Inače, ROFL
http://media.animevice.com/uploads/0/4/58780-keanu_super.jpg

Aral
20-11-2009, 14:55
Hahaha dobar :rotfl:

Našao si novi anime, Steam Detectives:

Alternative title: Kaiketsu Jouki Tanteidan
Genres: mystery
Themes: mecha, police
Number of episodes: 26
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Plot Summary: The scene is Steam City, a London-ish city which represents an entire civilization run by coal and steam power. Because of steam, the city is sometimes covered in a mist. Villains take advantage of the steamy mist to hide and execute their evil plans. Only a few dare venture into what's beyond the steamy mist. They are known as the Steam Detectives: Narutaki (and his convertible all-purpose pistol), his nurse-assistant Lingling, and his Megamaton robot Gohliki.

Raz
20-11-2009, 17:17
Lol, BakaBT je prva stranica koju sam primjetio da nema problema s tim da previše ljudi leecha već naprotiv... previše ih seeda pa sad moraju nekako nagovorit leechere da skidaju. :D

Aral
20-11-2009, 17:55
Da :rotfl: A ja skidam bez da sam uopće logiran xD

Jopax
20-11-2009, 22:37
Nije pravi anime ali sam našao nešto, nešto jako staro i jako dobro
http://fc00.deviantart.net/fs21/f/2007/252/1/a/Wildc_a_t_s_by_JPRart.jpg

Sonic_Moronic
20-11-2009, 22:41
Isuse, koji flešbek si mi priuštio.

Kostolomac
20-11-2009, 22:57
Isuse, koji flešbek si mi priuštio.
QFT! Prejak crtani, ako netko zna gdje bih ga mogao nabavit nek me pm-a :D

Aral
20-11-2009, 23:12
Ja sam zaboravio kak se zove :o

Jopax
20-11-2009, 23:27
Wild cats, i sad se sjećam gledanja na VHS-u kod frenda, mislim da su bili i na televiziji ali nisam siguran, samo se sjećam da su bili legendarni :pray:

Electromaster
20-11-2009, 23:34
Shit, to je rulalo, do want. Može PM, hm hm? :)

EDIT: Izašla osma epizoda Railguna! Megamože. :>

Jopax
21-11-2009, 00:23
Pogledao sam prvu epizodu, hihihi, dobra je baš kako je se sjećam, sad moram i strip nabaviti

gothic45
21-11-2009, 00:40
Ah, Wildcats, nostalgija me hvata, ali po meni totalni rip-off X-Mena

Arbiter of Change
21-11-2009, 13:56
Stara otkrila LoGH i dopao joj se. :)
Isto tako sam i spoznao zašto nikada neće biti dubban - čitava Amerika nema dovoljno VA za takav pothvat.

Aral
21-11-2009, 14:04
Istina. Ja sam se ovak i onak već odavno pogubio :D Al je prejeben za gledat :pray:

Electromaster
21-11-2009, 14:54
Woo, došao novi chapter Kampfera! :>
S druge strane, anime iz nepoznatog razloga kasni...

Inače, otkad pratim oboje totalno mi se u glavi izmješalo što se događa u jednoj, a što u drugoj verziji... >_>

EDIT: Pročitao i tako to. Lul na to kako je pola jedna strana radnje jednaka onoj iz animea, dok je druga potpuno različita.
Well, izgleda da je netko naposlijetku i poginuo ili štaveć, ona nova Kampferica, koja je bila... Zaljubljena u Sakuru? Wut. Enivej, saznajemo što se dogodi kad je Kampfer pobijeđen, potpuno nestaje sa lica Zemlje/ iz postojanja uopće. Također, Kampferi, bar neki, izgleda mogu kontaktirati Moderatore, ali kako, nezna se...
I, neznam zašto, ali obožavam chibi verzije likova. Slatke su. :P
http://i47.tinypic.com/2uejpyr.jpg
http://i48.tinypic.com/2qkml8g.jpg

Idem sad konačno gledati Railgun.

GeraltofSmeg
21-11-2009, 15:33
Edit: Lol, zasto sam tu :(

Electromaster
21-11-2009, 17:52
Neke kvazidobre vijesti za kroatija. (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/22/english-spice-wolf-restores-horo-almost/)

I jebemu, još nisam pogledao Railgun. :<

Raz
21-11-2009, 18:00
Edit: Lol, zasto sam tu :(
Priznaj, namjerno si došao jer je ova tema tako kawaii. http://www.pcplay.hr/forum/images/smilies/armata_PDT_20.gif

Electromaster
21-11-2009, 21:24
Pogledao konačno epizodu 8 Railguna. Winness epizoda.
Stvari koje su se dosada činile sasvim nepovezane konačno dobivaju zajednički smisao, a sve se vrti oko...
Level Uppera. Bit će tu još svašta.
Uiharu po meni owna epizodu što se tiče moe faktora, ali i Mikoto je mnogo win sa svojom ''cute little loli'' glumom. Kuroko je rofl kao i obično.
http://i48.tinypic.com/95v5oy.jpg
http://i47.tinypic.com/sb28gp.jpg
http://i49.tinypic.com/63tw2h.jpg
Gah, ova scena je takav win da bi ju sada najradije cijelu ovdje stavio. xD
http://i47.tinypic.com/2vln1qf.jpg
Kawaii desu ne~! :)
http://i45.tinypic.com/2dlvguu.jpg
Bolje je sa zvukom. :<
Jedina zamjerka epizodi je to što su izmjenili scenu sa Mikoto u restoranu u odnosu na Index anime, a bome i Railgun mangu...
Nema Toume. A ovako je to trebalo izgledati:
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000096602/21.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000096602/22.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/04.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/05.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/07.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/08.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/09.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00002201/000104952/10.jpg
Inače, ozbiljno se brinem za Kuroko ako nastavi mlatiti glavom koliko je to radila u ovoj epizodi... :)

Arbiter of Change
21-11-2009, 21:55
Samo je pitanje vremena kad će Pedo Rangers otkriti Kodomo no Jikan, ako već nisu. :)

Raz
21-11-2009, 22:36
Pedo rangers :rotfl:

Inače, ovaj Planetes rula. Kako je opalila šakom onog bogatog sinčića u 4. epizodi, svaka čast :pray:

Electromaster
22-11-2009, 00:09
Raz, izašla ti je nova epizoda Trapezea. :>
Nego, hah, slijedeći tjedan stara mi ide u Zagreb, tako da ću konačno moći pogledati nešto više animea bez konstantnog prekidanja... Već pravim listu... :)

Raz
22-11-2009, 00:09
Ja sam još na drugoj xD

Electromaster
22-11-2009, 00:11
Ja sam još na drugoj xD
xD
Tako ti je to kad gledaš xyz animea odjednom, moraš se malo ograničiti, eh eh...
Doduše, I'm really not the one to talk, s obzirom da se meni ista stvar događa sa mangama. :<

EDIT: Hahah, naletio sada slučajno na ovaj gif:
''It's a trap!''
http://www.hongfire.com/cg/data/14/1183409992228.gif
Nemam pojma iz kojeg je animea, ali rofl je. :)

Sonic_Moronic
22-11-2009, 08:35
Ne kužim, umjesto prekjut žene to je prekjut muškarac?

Raz
22-11-2009, 09:03
Rejoice! Nove epke Kampfera, Letter Bee, Nyan Koi, White Album i Kiss x Sis su vani. :)
Haha, dobar gif. Može ime animea ako netko zna. :)

Electromaster
22-11-2009, 13:03
@Sonic
... Da. Rofl je zbog face koju lik napravi.

@Raz
Da, Kampfer je uploadan noćas oko 2 sata. Prvo sam si opsovao što sam uopće išao provjeravat Animetake u to doba noći, a onda sam se nekako suzdržao od downloadanja i odgegao u krevet... Idem zato sada gledati. :>
... Oh, i Kiss x Sis je tu! :>>>
To će doduše morati pričekati neki drugi trenutak, uzmemo li u obzir sadržaj...S :)

Electromaster
22-11-2009, 15:42
Double post nyaa~!
Pogledao Kampfera, damn, ova epizoda nije imala apsolutno nikakve veze sa mangom. :)
Uglavnom, Sihzuku x Natsuru date. Natsuru je nevjerojatno jebeno priglup, počinje mi stvarno ići na živce, kako ne shvaća da ove samo što se ne pokolju oko njega. :(
S druge strane, Shizuku je nevjerojatan win u ovoj epizodi, puno više ju lajkam sada. A tu je i ovo...
http://i49.tinypic.com/okorpu.jpg
Well, kao što sam sam sebi već uspio spoilati, ovo je cura koju je Shizuku obožavala, i koja je umrla, a Moderatori očito imaju nekakve veze s time, s obzirom da im se Shizuka želi osvetiti. Valjda neće biti neka pretužna priča o njoj kao sa Kaori u Strawberry Panic ili neš. :cry:
S druge strane, hah, lijepo je vidjeti da bi u ovom animeu mogli postojati i malo dublji yuri odnosi osim hrpe random uspaljenih cura u Natsuruovoj školi. :>
... Mikoto i Akane ownale su kraj epke, svak na svoj način. Konačno smo vidjeli i Akane kako se transformira, do want gif te scene. Slijedeća epizoda pak...
... Je obvezatna swimsuit epizoda, a također i Akane x Natsuru date. Hm... :3 Pojavit će se i neki novi Kampfer, izgleda.
... Sa cijelom tom pričom oko White Kampfera i Moderatora, počinjem se pitati hoće li se radnja ovoga uspjeti finalizirati u ovoj sezoni.
http://i48.tinypic.com/uvg60.jpg
Da, govori o ribama. Zašto jednostavno ne skonta da ga je Shizuku pozvala na običan date. Nek umre.
http://i45.tinypic.com/210heva.jpg
A woman who knows what she wants. Do like. :)
http://i45.tinypic.com/2rcyeqv.jpg
Mikoto telling it how it is to Natsuru... Someone had to do it.
http://i49.tinypic.com/32zjnk1.jpg
Akane očito zna kako nagovoriti nekoga na date. Cijela ova scena je win inače.
http://i49.tinypic.com/2ns6dsh.jpg
Kawaii. :>
http://i46.tinypic.com/5l5lpz.jpg
Nemam pojma na što bi ovo trebala biti parodija/referenca. Asahina iz Haruhi možda?
http://i50.tinypic.com/n70mea.jpg
Također, ovo. Desna reklama... Referenca na nešto?
Inače, hah izgleda da je Natsuru konačno pomislio kako bi mu se mogao sviđati netko osim Sakure. Rofl na sliku njegove glave ispunjenu Sakurom, uz koju se ipak našla i jedna mala...
Akane. <3
E da, "Mistress Shizuku, Please Violate Me" školski klub. :pray:

... Koristim previše spoiler tagova. :)

Aral
22-11-2009, 15:54
Samurai Champloo...jedna riječ: prekul :pray:

Arbiter of Change
22-11-2009, 16:53
EDIT: Hahah, naletio sada slučajno na ovaj gif:
''It's a trap!''
/cut
Nemam pojma iz kojeg je animea, ali rofl je. :)
Nisam siguran, ali mislim da je iz Amaenaideyo... ne znam točno koja sezona.

Kostolomac
22-11-2009, 17:27
Samurai Champloo...jedna riječ: prekul :pray:
Jesam rekao. Kome se sviđa Bebop mora mu se sviđat i Samurai Champloo, i vice-versa naravno. Btw. ipak je svoje prste u oba animea imao Watanabe :D

Aral
22-11-2009, 17:34
Naravno, a pošto sam Bebopa nedavno (konačno) pogledao, ovo je totalno zakon.

Electromaster
22-11-2009, 17:36
*korisniku konačno puca film zbog konstantnog spominjanja Bebopa na zadnjih par stranica, te odlazi iscjediti zadnjih par gigabajta sa HDD-a kako spomenuti anime nabavio*
... Konačno, jel. Planiram ga pogledati još otkada sam prvi puta vidio najavu za film, a tad još animeje praktički nisam ni gledao.

Sonic_Moronic
22-11-2009, 17:40
Zato je Sonik pametan. Makar ima lošu konfu, ima mnogo, mnogo mjesta. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png

Electromaster
22-11-2009, 17:43
Umri tamo. Naravno da imaš mnogo mjesta kad ti ljudi šalju animeje na devedejima. ;(

Aral
22-11-2009, 17:44
Gle, to je jednostavno, Bebop je biblija za onog tko gleda anime. Isto kao i ghost in the shell. I još neki, da sad ne nabrajam :D

Kad smo kod megabajta...trenutno je nešto preko 550gb-a na disku, a ostalo na dvd-ima. A tih 550gb-a je ono kaj pratim...kolko stignem xD

Sonic_Moronic
22-11-2009, 17:44
^^

Urgh, moram Kannati pogledati.

Electromaster
22-11-2009, 17:48
Gle, to je jednostavno, Bebop je biblija za onog tko gleda anime. Isto kao i ghost in the shell. I još neki, da sad ne nabrajam :D
Trigun? :>
GitS također moram pogledati, kao i Evangelion...

Kad smo kod megabajta...trenutno je nešto preko 550gb-a na disku, a ostalo na dvd-ima. A tih 550gb-a je ono kaj pratim...kolko stignem xD
Umri. Moj HDD ima 180gb ukupno, 60 na C i 120 na D patriciji. Trebao bi konačno kupiti jedan ekterni, ali nikako. :(

Urgh, moram Kannati pogledati.
I bolje ti je. :@
I pročitaj mangu poslije toga, nastavak radnje owna... Ovo sam već negdje nekom nekidan napisao... :)
Hakua's Castle chapteri. <3

Aral
22-11-2009, 17:53
Ja se krećem negdje oko 1,3TB-a, čist dovoljno...zasad ^^

Evangelion obavezno, odličan mind fuck. Trigun još nisam pogledao do kraja, tek negdje 7-8 epizoda :o Sviđa mi se kod Evangeliona onaj remake, Evangelion 1.11 You are not alone, što je u biti par epizoda nagurano u jedan film, sad kad još dođe nastavak toga svega; imamo pravi evangelion sa današnjom animacijom. U biti to je čak i više od remakea, iznova je sve crtano...kul ^^

Electromaster
22-11-2009, 17:59
Da, kul su ti remakeovi, ali to mi u biti stvara i najveći mindfuck, nikad ne znam kojim redom bi trebao gledati... Ista stvar je i sa GitS... Vjerojatno ću tražiti savjet ovdje, u dogledno vrijeme. :)
Nego, totalno off topic, tek sad skontao jedan dio tvog siga... Čitaš li ti to možda Pustolovine Milesa Vorkosigana? ^^ Shit, ja imam prvi nastavak, a nikako da se uhvatim pročitati to... :(

Eda... GLEDAJ TRIGUN! :P

Kostolomac
22-11-2009, 18:04
Vi'š, nisam nikad taj Trigun gledao. Jel valja to što? :P
Što se Evangeliona tiče, ne volim mecha, i ne preferiram baš kad se fokusiraju na romantiku među likovima. Ali sam čuo da je jako dobar pa možda i pogledam.

Aral
22-11-2009, 18:05
Dal čitam? Pročitao sam sve kaj ima plus pokupovao polovicu knjiga (još moram ostatak). Pustolovine Milesa Vorkosigana su mi naj sf roman kaj sam imao prilike čitat. Ono, presavršeno neš. Od tud i nick Aral, njegov stari inače ;)

A Trigun budem pogledao ^^

Electromaster
22-11-2009, 18:09
@Kostolomac
DA JEL VALJA?!!! :@ :@
:P
... Trigun spada među kraljeve ''starih'' animea, obično se kaže da je ''second only to Bebop''. Pa ti vidi... :)

@Aral
Gah, kad sam ja dobio knjigu na poklon bio sam totalno ufuran u čitanje Dine, pa se nisam stigao baviti i tim serijalom, a kasnije sam jednostanvo zaboravio na nju... :<
Ali ajd, obećavam da bum pročitao čim uhvatim vremena. ^^

Aral
22-11-2009, 18:16
Stvarno je super, Miles je magagenije za nadmudrit nekog. Odličan serijal knjiga, nema šta, ak uhvatiš riliku svakako pročitaj koji :wink:

Markecgrad
22-11-2009, 19:31
Kako jebeno :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

http://images1.wikia.nocookie.net/pcplay/hr/images/5/56/Lolspoiler.png

Raz
22-11-2009, 19:35
Huh? :s

unknown
22-11-2009, 19:36
Da, kul su ti remakeovi, ali to mi u biti stvara i najveći mindfuck, nikad ne znam kojim redom bi trebao gledati... Ista stvar je i sa GitS... Vjerojatno ću tražiti savjet ovdje, u dogledno vrijeme. :)
Nego, totalno off topic, tek sad skontao jedan dio tvog siga... Čitaš li ti to možda Pustolovine Milesa Vorkosigana? ^^ Shit, ja imam prvi nastavak, a nikako da se uhvatim pročitati to... :(

pogledaj remake hellsinga tj. pogledaj OVE

blood4me
22-11-2009, 19:48
Jej, busou renkin je prekul, cijelog ga odgledah..
A novi naruto.. :pray:
Btw.
Zna neko neku dobru animu di likovi imaju spesl moci, po mogucnosti da ima i humora, sumthin liek Naruto?
edit: I bannali su me vec jednom na bakabt pederi.. kak da ja imam 0.5 ratio tamo kad skidam anime po 20+gb i onda to uploadam, a nitko ne downloada -.-
Sva sreca pa nije tesko drugi acc napravit xD

Aral
22-11-2009, 19:51
Kako jebeno :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

http://images1.wikia.nocookie.net/pcplay/hr/images/5/56/Lolspoiler.png
xD Dobra slika, da se ubiješ od klikanja :rotfl:

Raz
22-11-2009, 19:52
Zna neko neku dobru animu di likovi imaju spesl moci, po mogucnosti da ima i humora, sumthin liek Naruto?
Fairy Tail, One Piece.

Electromaster
22-11-2009, 20:53

pogledaj remake hellsinga tj. pogledaj OVE
Pogledao TV seriju, gledam OVA epizode, i nikako da dovršim čitati mangu. :cry:
... Brže će mi manga ići kad kupim i preostalih pet volumea...

Electromaster
22-11-2009, 22:16
Double post nyaa~!
Upravo sam se roflao na poplavu advicedog ripoff slika čiji je nastanak potaknuo Kampfer anime...
http://i48.tinypic.com/c1cgn.png
:)

Aral
23-11-2009, 07:57

OMG konačno sam našao Halo Legends, i to čak dvije epizode :pray: Gledam ^^ I da, svaka epizoda će imati drugačiju animaciju.

Jopax
23-11-2009, 13:04
Pa i nisu nešto dobro odradili, ima nelogičnosti ali prva epizoda je neizmjerno bolja od druge koja ima jednostavno očajnu animaciju, ni priča nije nešto bolja.Ali imaju neke scene tipa samurajski Elite :rotfl:

unknown
23-11-2009, 13:13
pogledajte ergo proxy(spada u obavezno štivo)

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3302 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3302)

Aral
23-11-2009, 13:19
Da, prepredobar anime. U rangu DN-a, Bebopa i sl.

Arbiter of Change
23-11-2009, 21:55
Imamo neponovljivu priliku dovesti temu u red sada pošto je Predator privremeno napustio sahranu. :)

Trebaju mi vaša mišljenja i iskustva o ova 2 animea koja planiram pogledati u neko dogledno vrijeme:
1. Examurai Sengoku i
2. Storm Rider - Clash of Evils (film).

Arbiter of Change
23-11-2009, 22:02
Nisi ni sat mogao izdržati... Son, I am dissapoint.

Aral
23-11-2009, 22:05
Kaj ti je bilo sa nickom?

@Arbiter: Znam samo za Storm Rider - Clash of Evils, mislim da je to kineski anime ako se ne varam. Pogledaj to ak hoćeš, imam ga na disku inače.

Raz
23-11-2009, 22:12
Nije bilo zbog animea, nego zbog vrijeđanja mirkeca.
ot: Baš gledam 7 epku Planetes, isse... kako se naježim od soundtracka kada počne "operni" dio :o

Sonic_Moronic
23-11-2009, 22:16
ot: Baš gledam 7 epku Planetes, isse... kako se naježim od soundtracka kada počne "operni" dio :o

Ma jeeel, a ti imaš neke veze s tim znači? : >

Aral
23-11-2009, 22:21
Dobro, nemoram ni dalje niš pitat pošto je tema valjda već odavno očišćena ^^ No dobro, barem imaš drugi nick, valjda si naučio školu da na forumima nema svrhe raspravljat se. Gud lak sa novim acc-om :)

Sonic_Moronic
23-11-2009, 22:22
Lol, kad to itko išta nauči nakon bana.

Raz
23-11-2009, 22:24

Ma jeeel, a ti imaš neke veze s tim znači? : >
Naravno, moj je boldan plav nick zapravo prikriven crven. 8)

GeraltofSmeg
23-11-2009, 22:25
ANIME ŠTOVATELJI! Ban je tek nagovještaj sljedecih vremena, naravno, pogubnih za vas, čuvajte se.

Aral
23-11-2009, 22:45
Ja nisam nikad pobrao ban, nemam razloga jer se ne kačim sa ljudima koji nemogu shvatit neke stvari i koji su ograničeni i vide ukrug onoliko metara kolko imaju visok IQ. A ostali pametnjakovići...takve jedem za doručak.

Arbiter of Change
24-11-2009, 09:41
Na lutanjima kroz YouTube naletio na Lucky Star i Konatino masakriranje klasika. :)

byLo5Yjiy_E&feature=related

Sonic_Moronic
24-11-2009, 10:11
Oh da, prejako. :)

Nego, podsjetio si me da još nisam OVA gledao - sutra rezerviram.

Raz
24-11-2009, 17:40
Well, konačno sam pogledao treći po redu Kiss x Sis OVA.

/cut

Malo su izmjenili sve. Ta se epizoda u mangi zapravo dešava u njihovoj kući pa ima i više komičnih situacija... recimo, kad Keita izlazi iz WC-a ne sretne samo sestru, već dodatno naleti i na starce xD

http://www.imagesforme.com/upload/39b0b86c.jpg

Raz
24-11-2009, 17:51
0Db-hE4D3Pc

Arbiter of Change
24-11-2009, 17:53
Ne zna Predator, on prati samo nove i IN stvari. :)

Kid A
24-11-2009, 18:01
ANIME ŠTOVATELJI! Ban je tek nagovještaj sljedecih vremena, naravno, pogubnih za vas, čuvajte se.
Heh,da samo znas kako si pogodio :)

Sonic_Moronic
24-11-2009, 19:29
Pogledao sam Lucky Star OVA (nisam mogao čekati pa sam zbog toga propustio učiti matematiku, za sve krivim Arbija). Chapter sa psom je legendaran, umro sam. Ostalo je solidno, uz neke kul stvari poput ove:

http://www.animetake.com/wp-content/uploads/2008/10/lucky-star-02.jpg

Raz
24-11-2009, 21:11
Izašla je Sora no Manimani special 3.

Meni se epizoda svidjela više od prve i druge zajedno... ali zašto samo 2 minute, mogli barem od 5 napravit -.-

Xenomorph
24-11-2009, 23:17
Ćao ćao dečki, što se radi?

Ja sam trenutno na Haruhi, i nikako da ju završim...

Raz
24-11-2009, 23:22
Hehe, nisi baš nešto dugo izdržao. :)

hansi
24-11-2009, 23:23
Evo i mene k mojoj najdražoj temici :3 .
Odo sada gledati Fairy Tail 7.
Eda, AKUMAIZAAA
Gle ovo 6VyMQ7hCFm0&feature=related#movie_player

Arbiter of Change
24-11-2009, 23:58
Pogledao sam Lucky Star OVA (nisam mogao čekati pa sam zbog toga propustio učiti matematiku, za sve krivim Arbija). Chapter sa psom je legendaran, umro sam. Ostalo je solidno, uz neke kul stvari poput ove:

/cut
Čitava OVA je prepuna referenci na druge animeje, čak toliko da sam se čisto iznenadio kako su ih uspjeli utrpati sve (čak je i Zero iz Code Geassa upao). Ono, samo na toj slici je referenca na Haruhi i F/S Night. Druga je sad stvar što neki drugi likovi dobiju svojih 5 minuta slave u OVA-i (ona Kagaminina prijateljica, kojoj se vidi očnjak, razvaljuje i uvijek se nasmijem kad je čujem). :)

hansi
25-11-2009, 00:11
Pogledao Fairy Tail 7 :pray: :pray: :pray: .
Kako epic, kako mi srce zastaje kada počne borba :pray: . Ovo mi je najdraži anime. Svi gledajte, obavezno. Sada malo opuštanja sa yumeiro patissiere, pa ode čitat knjigu.

Raz
25-11-2009, 00:51
Pogledao 3. epizodu Trapeze. Odlična je epizoda bila, manje trippy no prilično razumljivim "hintovima" (pisac prikazan kao kokoš, prazne ljušture jaja, povraćanje "nepotrebnog sadržaja" pošto je pisao komercijalne stvari koje svi kupuju, a ne koje on želi), ma odlično nešto. Jedan od najboljih animea ove sezone... ako ne i godine.

Aral
25-11-2009, 10:34
Ah, bacio oko na Fairy Tail al mi djeluje nekak djetinjasto, nedorađeno, šta ja znam...skip :) Odlučio nastavit gledat Bounen no Xamdou.

Sonic_Moronic
25-11-2009, 11:44
[quote="Sonic_Moronic":3bu2giq7]Pogledao sam Lucky Star OVA (nisam mogao čekati pa sam zbog toga propustio učiti matematiku, za sve krivim Arbija). Chapter sa psom je legendaran, umro sam. Ostalo je solidno, uz neke kul stvari poput ove:

/cut
Čitava OVA je prepuna referenci na druge animeje, čak toliko da sam se čisto iznenadio kako su ih uspjeli utrpati sve (čak je i Zero iz Code Geassa upao). Ono, samo na toj slici je referenca na Haruhi i F/S Night. Druga je sad stvar što neki drugi likovi dobiju svojih 5 minuta slave u OVA-i (ona Kagaminina prijateljica, kojoj se vidi očnjak, razvaljuje i uvijek se nasmijem kad je čujem). :)[/quote:3bu2giq7]

Mah, svi sporedni likovi su mi sjajni, ali Minami najviše.

Sonic_Moronic
25-11-2009, 21:51
Još da dodam: Iako naravno ima smješnijih epizoda, OVA nije ni bila potpuno centrirana na humor. Baš je svojevrstan lijep završetak na serijal, pogotovo sa onim kratkim, čisto kjut zgodama glavnih likova (stavili su i nama KonataXKagami frikovima šlag na tortu, slava im).

I to je to. Naravno, što se mene tiče može još biti 15 sezona.

hansi
25-11-2009, 23:04
Nego, hoće biti išta novih sezona Luckya, kannagia, k-ona?

Kompilator
25-11-2009, 23:06
Nitko nezna, ali nadamo se, jel. Osobno, od navedenih, najradije bi vidio drugu sezonu Kannagi... Ili bar nove chaptere mange, onaj cliffhanger me još ubija u pojam...

Raz
25-11-2009, 23:16
Želim drugu sezonu Kannagi odmah, ne mogu mi ostavit onakav kraj. XD

Baš pogledao 43. epizodu Erin... :( :cry:

Kompilator
25-11-2009, 23:18
Umri tamo, ''kraj'' mange je deset puta gori. :(

Raz
25-11-2009, 23:20
Ne želim još čitat mangu, naročito ako će se uskoro skupit dovoljno chaptera da se produkcija animea nastavi. Nije mi jednako zanimljivo gledat dok znam šta će se desit, posebice kod tako vjerne adaptacije kao Kannagi.

Kompilator
25-11-2009, 23:23
Meh, bilo je rečeno prije gotovo godinu dana da se autorica ''oporavila od bolesti'' i manga samo što se ne nastavi, pa još nije. Materijala za drugu sezonu animea ima, ali hoće li ikada biti iskorišten, pitanje je... Uglavnom, iako bih to volio, vrlo sam skeptičan.

Inače, lul, nisam znao za ovo [klik] (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/26/to-aru-kagaku-no-index-character-progression/).

EDIT: Also, this: Higashi no Eden Movies Delayed & Extended (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/25/higashi-no-eden-movies-delayed-extended/)

Raz
26-11-2009, 00:27
Uff, već si me uplašio da su prvi film odgodili. Za dva dana znači izlazi, jedva čekam. :)

Raz
26-11-2009, 10:14
Našao izvor onog anime gifa... Girls Bravo: Second Season
nXyK4lSo18w

Aral
26-11-2009, 13:03
Vani je novi chapter One Piece mange. Sad se čeka samo Naruto, ako će ga uopće bit ovaj tjedan ^^

hansi
26-11-2009, 13:54
Možda haruhi jest kuja, ali:
jsBYeh3yXqY&feature=relatedS :pray: :pray: :pray:
Gledajte ovo:
TZJgkTR2bHA&feature=related

Raz
26-11-2009, 13:57
Umro sam na dijelu sa navijačicama kada se Kyon facepalma :rotfl:
Baš pogledao 5 epizodu Cowboy Bebop, kako genijalna atmosfera sa dijelom u crkvi, ne mogu vjerovat :shock:

Aral
26-11-2009, 19:23
Nova epizoda Naruta je vani, Sasuke vs. Itachi :pray:

Frky
26-11-2009, 19:33
Ekipa, jedno pitanje! Ako mi može netko reći kako ide kronološki raspored Naruto-a! Zasad sam nabavi onih prvih 220 epizoda i pri kraju sam s gledanjem, pa me zanima što dalje da gledam!

Worthaur
26-11-2009, 19:46
Naruto Shippuden

Aral
26-11-2009, 19:50
Da, to je sad kaj trenutno traje, danas je upravo izašla 137. epizoda. Upravo je pogledao, jednom riječju epic :pray: Sav sam se bio naježio :o

Kostolomac
26-11-2009, 20:57
Skida se trenutno :D

Pogledao neki dan Spirited Away i danas Castle in the Sky. Predivni filmovi. Malo mi se više svidio Spirited Away, nekako ljepši artwork i originalniju priču mi ima. Ali oba filma su stvarno odlična, preporučam!

Aral
26-11-2009, 21:28
Da, gledao jedan i drugi, ludo.

Inače, napravio sam mali zaokret i prešao na Basquash, jedan od ljepše napraljenih animea u zadnje vrijeme.

Moj 4000. post ^^

Kostolomac
26-11-2009, 21:29
Congratz Aral, a sad se bacam na Šipuden :D

Worthaur
26-11-2009, 23:01
One Piece: Strong World
Ono, ak u isto vrijeme moze izlaziti originalna manga i ovo, zas nije isti slucaj u animeu :X

Aral
27-11-2009, 01:18
One Piece: Strong World
Ono, ak u isto vrijeme moze izlaziti originalna manga i ovo, zas nije isti slucaj u animeu :X
E kad smo kod toga, kad dolazi film? Sad negdje uskoro ako se ne varam...

Kalhant
27-11-2009, 01:33
http://img21.imageshack.us/img21/2783/wattax.jpgS
:pray: :pray:
Jedva cekam sljedeci tjedan :D

EDIT: jel netko mozda zna oko koje epizode u animeu asuma umre? Odlucio sam pogledat epizode naruta, a ne znam gdje sam stao.

Worthaur
27-11-2009, 10:14
E kad smo kod toga, kad dolazi film? Sad negdje uskoro ako se ne varam...
December 12 u kinima ak se nevaram... znaci dok dodje na dvdu i dok ga subaju, cca godinu dana cemo cekat :p

Asuma umire oko 80. epizode

Kisame je spusio :O

Electromaster
27-11-2009, 14:31
Well, izgleda da je objavljena lista animea za prvi kvartal 2010. (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/27/anime-bubble-bursts-winter-anime-plummets-from-24-to-16/)
Samo 16 naslova, loše. Zasad planiram gledati nabrijani i krvavi loli vampire anime Dance in the Vampire Bund (http://myanimelist.net/anime/6747/Dance_in_the_Vampire_Bund)Si eventualno moe/comedy pantsu anime, Chu-Bra!! (http://myanimelist.net/anime/6645/Chu-Bra!!)SO ostalim novim stvarima baš i neznam previše, tako da ću još vidjeti...

Inače...
Dajem virtualni cookie onome tko [hopefully]Sna Internetovima nađe sliku Hrvatske iz ove knjige (http://www.sankakucomplex.com/2009/11/27/national-moe/). :)

Arbiter of Change
27-11-2009, 14:35
Fala Issu, konačno novi Cobra izlazi.
Hidamari Sketch bi isto mogao gledati, prethodnik je bio apstraktan, ali opet dobar slice-of-life... i da, ima moe materijala ako vas to pali. :)

Raz
27-11-2009, 14:54
Okami Kakushi (http://myanimelist.net/anime/7079/Ookami_Kakushi)
Dance in the Vampire Bund (http://myanimelist.net/anime/6747/Dance_in_the_Vampire_Bund)
Sora no Woto (http://myanimelist.net/anime/6802/So%E3%83%BBRa%E3%83%BBNo%E3%83%BBWo%E3%83%BBTo)
Durarara!! (http://myanimelist.net/anime/6746/Durarara!!)
Katanagatari (http://myanimelist.net/anime/6594/Katanagatari)S(zbog dizajna)

... ovo provjeravam, ostalo me ne privlači. Eventualno još Cobru ako u međuvremenu pogledam prequel.

Btw, Seikon no Qwaser... :rotfl: :pray:

In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.

A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers

Electromaster
27-11-2009, 15:06
Hm, tek sad sam pročitao synopsis za te animeje, nije mi se dalo tražiti prije. :)
Ovaj Okami Kakushi izgleda zanimljivo, ostali meh, tek ako uhvatim viška vremena između ''pametnijih'' stvari, ali teško. Vidjeti ću kakvi budu dojmovi vas ostalih. :P

DitVB synopsis sam vidio i ranije, hah, zvuči blesavo. ;(
... Hopefully će akcija biti kul...

Qwaser je rofl. :)

Raz
27-11-2009, 15:13
Ane, automatski sam se sjetio onoga animea sa limenkama koji je Arby spomenuo :rotfl:

Okami Kakushi izgleda od svega najzanimljivije, uz to je od direktora Higurashi i Umineko serijala.

Electromaster
27-11-2009, 15:22
Hah, meni je prvo na pamet pao Amaenaide yo! (http://myanimelist.net/anime/591/Amaenaide_yo!)S :)

Inače, rofl na komentare s MAL-a:

First, soda pop cans that turn into girls, and now...now this? Beings that gain their power from suckling breast milk?

Imagination can take you anywhere.

EDIT: Evo i trailer, ako nekog zanima:
eG-2u4G3G5s&feature=player_embedded

Hm...

EDIT 2: To Aru Majutsu no Index MAD. :rotfl: :pray:
H8J_FNwHu_k

Jopax
27-11-2009, 21:18
Pročitao zadnja 4 volumea Welcome to the NHK, odlično, malo me kraj razočarao, točnije nije bio ono što sam očekivao ali sve je super, i još ima anime, to mi je za slijedeći mjesec :D

Nodakim
27-11-2009, 21:23
Koje smeće...

Aral
27-11-2009, 21:37
Pa ono, NHK nije za svakog ^^ Pogledao sam tek polovicu anime i moram priznat da nije baš olako za prožvakat. Al nije da mi se ne sviđa.

Jopax
27-11-2009, 21:44
Anime nisam još gledao ali manga je po meni odlična, opisuje jednog lika kako polako tone u ludilo, uz tonu provala i situacija

Arbiter of Change
28-11-2009, 12:52
Slučajno sam si spoilao Umineko, nakon čega sam malo istraživao po netu... ironija i shitf*ck u jednom za Battlera, ako je 100% istina. :)

http://www.imagesforme.com/upload/8d0bd662.jpg

Electromaster
28-11-2009, 15:47
Pogledao epizodu 9 Railguna. Lijepa epizoda, komična na početku, ali puno ozbiljnija kasnije... Kraj je FFFFFFUUUUUUUUUUUU!!!!1 :@
http://forums.animesuki.com/images/as.icon/signaturepics/sigpic88680_124.gif

Scene sa Kuroko i Harumi ''The Stripping Lady'' su winness. :)
http://www.imagesforme.com/upload/1cfeac84.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/16628602.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/ec3406cb.jpg
Izraz lica. :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/130a7593.jpg
Saten je općenito zakon u ovoj epizodi.
http://www.imagesforme.com/upload/6bd70c67.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/73c28d87.jpg
&#39;&#39;Interests and desires are different among different people! And it&#39;s not only guys but there are women who have skewed sexual interests!&#39;&#39;
Da mi je znati o kome priča, hm hm... :)
http://www.imagesforme.com/upload/8d54991f.jpg
Kawaii... :P
http://www.imagesforme.com/upload/727aa8e4.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/95f0a11b.jpg
That&#39;s gotta hurt.
http://www.imagesforme.com/upload/957c46df.jpg
Ponovno, izraz lica. ^^

Raz
28-11-2009, 15:52
Slučajno sam si spoilao Umineko, nakon čega sam malo istraživao po netu... ironija i shitf*ck u jednom za Battlera, ako je 100% istina. :)

http://www.imagesforme.com/upload/8d0bd662.jpg
Baš sam morao kliknut, bilo je jače od mene. :|
Heh, ovo je... da. Sad ustvari ima smisla ono što je Ginzo rekao za unuke.

Zadnja je epizoda baš bila zanimljiva i prilično brutalna... mnogo, mnogo cenzure.

Sonic_Moronic
28-11-2009, 20:07
Pogledao epizodu 9 Railguna. Lijepa epizoda, komična na početku, ali puno ozbiljnija kasnije... Kraj je FFFFFFUUUUUUUUUUUU!!!!1 :@

&#39;&#39;Interests and desires are different among different people! And it&#39;s not only guys but there are women who have skewed sexual interests!&#39;&#39;
That&#39;s gotta hurt.
Ponovno, izraz lica. ^^

Moram priznati da su me zabavile slike. Oću gledat to.

Kid A
29-11-2009, 00:14
Imam na kompu vec duze vremena jedan anime zvan Perfect Blue,mislim da je dugometrazni crtani.Jel gledao neko,jel zna o cemu se radi pa da vidim jel se isplati gledati?

Aral
29-11-2009, 09:40
Po meni pogledaj. Pravi madafaking triler(ak se može svrstat u taj žanr) sa odličnom radnjom.

Kid A
29-11-2009, 11:08
Nema onih pederluka tipa tipa oci kao fildzani za kafu,854 litre krvi po liku itd.....znaci po ozbiljnosti je negdje blizu Black Lagoon,naglasak na pricu prvenstveno?

Electromaster
29-11-2009, 11:31

That&#39;s gotta hurt.
Ponovno, izraz lica. ^^

Moram priznati da su me zabavile slike. Oću gledat to.
Prvo moraš gledati To Aru Majutsu no Index, čiji je ovo side story. :@
[Dobit ćeš ga za koji tjedan or so...]

Inače, kako bi smanjio količinu spoila, iz slika sam gotovo potpuno izostavio akcijski dio, koji je win. Kuroko je mnogo badass kad ne pokušava zbariti Misaku. :>

...Usput, došla je nova epizoda Kampfera. :>

Aral
29-11-2009, 11:36
Nema onih pederluka tipa tipa oci kao fildzani za kafu,854 litre krvi po liku itd.....znaci po ozbiljnosti je negdje blizu Black Lagoon,naglasak na pricu prvenstveno?
Gle, to je anime iz 1997, znaći relativni old skull i ništa kao ove nove stvari. Pogledaj pa budeš vidio, to je u biti kao da gledaš normalan film sam kaj je anime. Pročitaj si radnju na ANN ;)

Kid A
29-11-2009, 11:39
Odlicno,to mi odgovara.Pogledacu ga danas.

Raz
29-11-2009, 13:57
Pogledao 45. epizodu Kemono no Souja Erin.
Na kraju će još Ial i poginut... :cry:

Ovo za Damyu je bilo prilično predvidljivo, no nema veze. Još jedan razlog više da ga mrzim.

Inače, Cowboy Bebop ima jedne od najboljih najava za epizode koje sam vidio. XD

Sonic_Moronic
29-11-2009, 16:16
Prvo moraš gledati To Aru Majutsu no Index, čiji je ovo side story. :@

Ne da mi se. :@

Arbiter of Change
29-11-2009, 16:46
Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Pitam jer nikada nisam došao dalje od 1. epizode, a setting mi se čini do jaja. :)

@Sonic_Moronic:
Ćuti, svi znamo da su te starci kaznili i da ne visiš na kompu više. :eyebrows:

Sonic_Moronic
29-11-2009, 16:59
:D Netočno, samo što stari ima tonu papirologije pa okupira komp.

I moram igrat i svašta, nemam ja vremena za tu neke animeje. :eyebrows:

Aral
29-11-2009, 17:41
Dvije riječi...One Outs :pray:

Jopax
29-11-2009, 18:39
Zna neko neki kraći/srednje dugi anime, onako veseliji, neka vrsta akcije poželjna, ne mora bit noviji :D

I Predo prihvati me na msn-u kvragu XD

Electromaster
29-11-2009, 18:46
Definiraj ''veseliji''. :)
Inače, na prvu ruku, Toaru Majutsu no Index (http://myanimelist.net/anime/4654/Toaru_Majutsu_no_Index)S& Toaru Kagaku no Railgun (http://myanimelist.net/anime/6213/Toaru_Kagaku_no_Railgun), zatim Trigun (http://myanimelist.net/anime/6/Trigun)Si Desert Punk (http://myanimelist.net/anime/25/Desert_Punk), te eventualno Mahou Sensei Negima! (http://myanimelist.net/anime/157/Mahou_Sensei_Negima!)Si Negima!? (http://myanimelist.net/anime/1546/Negima!)... Te, ako ti se ova zadnja dva svide, još hrpa OVA epizoda.

Prihvatio sam te na emosenu, samo nisam tamo. xD

Aral
29-11-2009, 18:47
Ga Rei Zero, check it out.

Electromaster
29-11-2009, 18:48
Aral, tvoja definicija ''veselog'' lagano me zabrinjava. :)

Jopax
29-11-2009, 18:52
Da viš desert punk sam namjeravao pogledati već neko vrijeme, pod veseliji sam mislio onako da nije stalno ozbiljnost nego da ima i humora, dobar primjer bi bio Fairy Tail :D

Electromaster
29-11-2009, 18:56
Na Desert Punk ćeš se svakako roflati, s time da je humor prilično... Perverzan. :)
Osobno, jedini minus animeu mi je bio njegov kraj, koji je u najmanju ruku čudan... Možda su autori očekivali da priču nastavimo pratiti u mangi...

Eda, neka te ne zbuni OP, ovo jest anime, a ne igrana serija... :)
This:
IxbnOYMOy5w

Aral
29-11-2009, 19:05
Aral, tvoja definicija ''veselog'' lagano me zabrinjava. :)
A veseliji, ups, nisam skužio :)

Aral
30-11-2009, 13:23
Kako je One Outs dobar, bolji je od Hajime no Ippo i sličnih zajedno, totalno kul. Glavi lik je takav kuler i faca da je to prestrašno :pray:

unknown
30-11-2009, 13:46
Kako je One Outs dobar, bolji je od Hajime no Ippo i sličnih zajedno, totalno kul. Glavi lik je takav kuler i faca da je to prestrašno :pray:

najveći kuleri su alucard i dante nema većih(osim chuck norrisa, no on je druga priča posve)

Sonic_Moronic
30-11-2009, 13:50
Evo vam random kul slika.
http://i197.photobucket.com/albums/aa256/guanyu78/Konachancom-55543akiyama_mioblushcr.jpg

Arbiter of Change
30-11-2009, 14:00
To neki custom Mugen sadržaj?

Sonic_Moronic
30-11-2009, 14:23
Ček, sad ćeš mi reći da postoji takva igra?

Kostolomac
30-11-2009, 14:30
Probaj googlat kao "mugen lolicon version" :P

Aral
30-11-2009, 14:32

najveći kuleri su alucard i dante nema većih(osim chuck norrisa, no on je druga priča posve)
Ma oni su prave pussi pred Toua Tokuchiem. Taj čovjek se nikad ne smije...i sve psihički uništava oko sebe :)

Raz
30-11-2009, 19:58
Ovako... treba mi hrvatska sinkronizacija Spirited Away. Bio bi zahvalan ako bi mi netko poslao link na PP ukoliko zna gdje to nabavit.

Kid A
30-11-2009, 19:59
Titlovi ili cijeli crtic da je sinhroniziran?

Feanor
30-11-2009, 20:00
Ovako... treba mi hrvatska sinkronizacija Spirited Away. Bio bi zahvalan ako bi mi netko poslao link na PP ukoliko zna gdje to nabavit.

http://divx-titlovi.com/en-us/divx-subt ... fault.aspx (http://divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/spirited_away/2548/comments/default.aspx)S Check it

Raz
30-11-2009, 20:01
Cijeli da je sinkroniziran, znači voiceactori i to :)

Electromaster
30-11-2009, 20:10
Imam ja na devedeju. Skokni do Korčule i dam ti. :)
... U suprotnom, pogledaj u lokalnoj videoteci, trebali bi ga imati, ali pod nazivom Avanture Male Chihiro.

Kid A
30-11-2009, 20:11
@ Raz
Imas PP

Raz
30-11-2009, 20:14
Hvala <3

Inače, jeste li znali da je Pčelica Maja ustvari anime? :o

Sonic_Moronic
30-11-2009, 20:35
Jesmo.

Kid A
30-11-2009, 20:37
Jesmo.

Feanor
30-11-2009, 20:37
Pčelica Maja i njezine pustolovine (naslov njemačkog izvornika: Biene Maja und ihre Abenteuer, engl.: The Adventures of Maya the Bee) njemački roman, strip, animirana televizijska serija, opera skraćenog naziva "Pčelica Maja" i bojanka, sve temeljeno na priči koju je napisao i objavio Waldemar Bonsels 1912. godine.

???

Raz
30-11-2009, 20:43
Maya the Bee (みつばちマーヤの冒険, Mitsubachi Māya no Bōken?, lit. The Adventures of Maya the Honeybee) is an anime television series produced by Nippon Animation Company in Japan. The series consisted of 55 episodes and was originally telecast across Japan from April 1975 to April 1976 on the TV Asahi network (formerly NET). Based on the classic children's book by Waldemar Bonsels, the anime series has been rebroadcast numerous times in various different countries and languages since its premiere.

Arbiter of Change
30-11-2009, 21:16
Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Pitam jer nikada nisam došao dalje od 1. epizode, a setting mi se čini do jaja. :)
Anyone?

Za uzvrat vam dajem jednu od najepskih pjesama ikada viđenih (hmm?) u anime industriji. :)
zVi2HVWm72c

Electromaster
30-11-2009, 21:16
Pogledao epizodu 9 Kampfera! Winness epizoda. :>
Drago mi je vidjeti da ovaj anime nakon meh prve epizode postaje progresivno bolji...
http://www.imagesforme.com/upload/ffb3c16c.jpg
Akane je moe na početku epizode. :>
http://www.imagesforme.com/upload/00b16a9e.jpg
Ne mogu se oteti dojmu da je ovo parodija na nešto...
http://www.imagesforme.com/upload/fc2dbea7.jpg
Wut.
http://www.imagesforme.com/upload/d1e83bff.jpg
Još jedna parodija?
http://www.imagesforme.com/upload/baa6dd65.jpg
Natsuruu nije ugodno. ^^ Podsjetio me malo izgledom na Seras iz Hellsinga u ovoj slici...
http://www.imagesforme.com/upload/af082738.jpg
Natsuru nakon što mu Sakura predoči svoje osjećaje prema njegovoj muškoj verziji. :)
http://www.imagesforme.com/upload/341cd446.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/b4ede37d.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/b90673a4.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/bb519573.jpg
Mikoto owna u ovoj epizodi. Pomalo me podsjeća na Amuro iz Umishoa...
http://www.imagesforme.com/upload/fd5e0a5b.jpg
Sakura ima nekakve veze s White Kampferima? FFFFFFFUUUUUUUUUU... :@
http://www.imagesforme.com/upload/599a2eaf.jpg
White Kampferi napadaju, a Natsuru i Akane se svađaju međusobno. Tipično. :)
Scena kad je mislio da mu je propucala racku, iako je bio u ženskom obliku, je win. :)
http://www.imagesforme.com/upload/21ff0ea4.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/1fdeb41a.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/6ee9c97a.jpg
Natsuru ima problema s nedostatkom motivacije. Podsijeća na Yui iz K-On! :)
http://www.imagesforme.com/upload/847c4434.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/09f799c3.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/9c1e503f.jpg
Mikoto i Shizuka winaju kraj epizode, svaka na svoj način. Shizuka pwna što se tiče barenja Natsurua.
http://www.imagesforme.com/upload/1005c7c7.jpg
Mindfuck kraj, Sakura bi mogla biti Moderatorica? FFFFUUUUUUU.... :@

Aral
30-11-2009, 22:31
[quote="Arbiter of Change":yuu5j8b8]Ima tko da je završio Xam'd i voljan je malo opisati je li mu se svidio anime?
Anyone?
Za uzvrat vam dajem jednu od najepskih pjesama ikada viđenih (hmm?) u anime industriji. :)
-cut-[/quote:yuu5j8b8]
Mislim da bi to ovdje gledali samo ti i ja, sve ostalo je predo uhvatio u mrežu znaš kakvih animea xD Ja sam na 5-6 epizodi, gledaj i nećeš požalit. Čovjek koji je to radio je radio i na Spirited Away i Eureka Seven. Svakako si pogledaj. Predivan setting, artwork, likovi, akcija...ma predivno. Počinje onak blago a kasnije se takvi twistovi događaju...

Lord Ragnarok
30-11-2009, 22:40
ovak ekipa, pogledah obje sezone rosario+vampire i mogu reci da mi se jako svidjelo. (vidjeh da neko ima na avataru onu ice-woman, neznam sad ko tocno, pa sam odtud pokupil ideju da to pogledam) sad ako ima ko jos neku slicnu preporuku da mi preporuci bil bi zahvalan psoto nisam u toku sa anime-manga-whatever forumima

Electromaster
30-11-2009, 22:55
Pogledaj Mahou Sensei Negima! (http://myanimelist.net/anime/157/Mahou_Sensei_Negima!)Si Negima!? (http://myanimelist.net/anime/1546/Negima!), to ti je donekle slično...

S druge strane, MAL preporučuje To-LOVE-Ru (http://myanimelist.net/anime/3455/To-LOVE-Ru)Si Karin (http://myanimelist.net/anime/469/Karin)...

Jopax
30-11-2009, 23:04
Našao sam ime onog animea, definitvno skidam idući vikend Mushi-shi
http://en.wikipedia.org/wiki/Mushishi
:D

Arbiter of Change
30-11-2009, 23:05
Predatore, treba ti više praktičnog znanja, a ne samo onog što ti liste kažu, prvenstveno jer su generalne i ne znaju napraviti podjelu po nijansama. :)

@Lord Ragnarok;
Ovisi što te točno IZ toga animea zanima: natprirodno ili perverzno?
Po pitanju perverznog bi preporučio Kanokon, Sekirei, Girls Bravo i Amaenaideyo.

@Aral;
I mislio sam da će tako biti, kad se uzme u obzir trenutno stanje anime gledatelja ovdje. Ništa, bacim pogled kad stignem. :)

Electromaster
30-11-2009, 23:11
Meh, te liste samo ubacim usput kao ''tuđu preporuku''. Moja preporuka ostaje Negima i sve uz njega vezano, s obzirom da u oba animea ima natprirodnog & magije, zatim ponešto ecchija, a tu je i školski setting te lagana romanca uz podosta komedije...

Jopax
30-11-2009, 23:13
Arbi odakle ti nabavljaš te kvotove za natjecanja, ovaj mi je posebno poznat, sa nekog foruma ili nečeg sličnog, arg ne mogu se sjetiti, znam da sam negdje vidio to već, eda i za taj dio google izbacuje PCP kao prvi izbor XD

Raz
30-11-2009, 23:16
@Jopax - Čujem da je odličan Mushishi, uskoro ću ga i ja pogledati. :)

Btw, moram linkat... kako prokleto savršena scena :pray: (bez brige, nije neki spoil)
huLkQikmSrA