PDA

Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42

Raz
02-12-2011, 23:46
Meh. Svi znamo da ionako nema šanse pored Berserka. :)

Aral
03-12-2011, 09:21
Znam da je fora ima takvu ultra lošu grafiku al ovo je ispod svakog standarda.

Arbiter of Change
03-12-2011, 23:06
Uvod za novog Avatara. :)

kecWETS1Zck&

Raz
04-12-2011, 11:47
Odlično izgleda!

Inače, popis animea za 2011/12'

http://imgftw.net/img/735950568.jpg

Vjerojatno bude par solidnih naslova kao i obično, no ova se sezona čini još natrpanija moeblobovima i ostalim glupostima.

yI2VgaTD1wg

In4YoCWTKiM

O8V3oitl3Hk

Another, Kyousougiga i Nisemonogatari mi se čine zanimljivima, ostalo izgleda loše.

Sonic_Moronic
04-12-2011, 11:51
Well there's absolutely nothing interesting.

Aral
04-12-2011, 11:57
Iako već anime nisam gledao mjesecima, možda bacim oko na Mobile Suit Gundam Seed HD, New Prince of Tennis te Aquarion EVOL.

hansi
04-12-2011, 13:50
k on film i novi higurashi?

fakjea.

System
04-12-2011, 14:44
Mozda koji film da se pogleda, ostalo je katastrofa. Koliko mi se cini ove godine tesko da je sta izaslo sto je vrijedno gledanja.

Raz
04-12-2011, 14:59
Ma bilo je dobrih stvari, ali u mnogo manjem broju nego prošle godine. Usagi Drop i Hourou Musuko su najbolji animei ove godine što se mene tiče.

Kad smo kod filmova, izašao je Hoshi wo Ou Kodomo. Novi Shinkaiev film, jel.

mDCh1kpHvRk

marijanovic
06-12-2011, 01:51
Sjeća li se tko ovog animea, jednogo od prvih ako ne i prvog emitiranog u lijepoj našoj od osamostaljenja?
LFjZjXHrLU0

Ja počeh gledati Heroic Age, za sada baš i nije nešto. Ne stignem puno, nemam vremena zbog Skyrima.

Aral
06-12-2011, 08:36
Heroic Age je baš ok. A-G-E hehe.

A Candy je preluda, žena mi svako malo pjevuši vatašiva vatašiva kandi :D

Aral
08-12-2011, 11:41
Počeo gledat drugu sezonu Kaiji-a, ljudska psiha i razmišljane na djelu :) Odličan anime!

System
11-12-2011, 17:28
Procitao Shin Angyo Onshi, odlicna manga. Ima zanimljive likove, odlican art. Prica je ok, bazirana na nekim Korejskim narodnim pricama, samo zna na trenutke biti zbunjujuca. I dekapitacije su odlicne. :D

Preporuka svima kojima se svidio Berserk, Vagabond i Blade of Immortal i inace te mracnije seinen mange.

Duke of Earl
12-12-2011, 18:56
http://www.bookdepository.co.uk/search? ... rch=search (http://www.bookdepository.co.uk/search?searchTerm=lone+wolf+and+cub&search=search)

Znači vjerojatno najbolja manga ikad napisana/nacrtana za sitniš od 50 kuna po svesku s besplatnom dostavom. Treba mi 1400 kn za svih 28. Računam se da ću kroz godinu-dvije sve kompletirati. Slikam kad dovršim kolekciju.

Raz
12-12-2011, 22:22
Pročitao sve chaptere Billy Bat-a koji su za sad prevedeni. Sad čekati po par tjedana za svaki novi chapter.

Anyway, za sada sam vrlo zadovoljan. Priča lijepo napreduje, artwork je dobar, likovi su zanimljivi, a to da su mnogi od njih bazirani po osobama iz stvarnog svijeta samo još pridonosi napetosti.

Sada natrag na čitanje Sundome.

Devil Dog
14-12-2011, 19:50
Konačno dovršio Death Note. 3 mjeseca se nisam mogao prisilit da nastavim gledat. Predosadno je postalo oko 27-28 epizode... Trebali su skratit priču za 10 epizoda, bilo bi puno bolje.

Aral
15-12-2011, 16:25
Ovaj Kaiji je valjda najnapetiji anime ikad, druga sezona jednostavno rula.

System
15-12-2011, 17:47
Moram i ja odgledati drugu sezonu. Vidim da je sa kutija za salvete presao na nesto ozbiljnije. :)

Aral
15-12-2011, 19:20
Bogme je :)

hansi
17-12-2011, 23:38
kako je umrla ova tema odkad nema prede, bas mi fali nekako :(

btw, nije toliko povezano za anime, al ova pjesma mi rula toliko mnogo
7Lb1L5XEs6U

Raz
18-12-2011, 00:21
Ne sviđa mi se, zvuči generično. :(

Q3rfu5qq_GQ

ikFGCQJbHoM

<3

Btw, gdje je shaft nestao? Mislim da nisu napravili ni jedan anime još od Madoke. :(
edit: nwm, sjetio se da rade Nisemonogatari. Phew, već sam se uplašio da su nestali.

Aral
20-12-2011, 17:59
Evo pogledao drugu sezonu Kaiji-a, i dalje, pored prve sezone, drži titulu najnapetijeg i najneizvjesnijeg animea ikad napravljenog. Pogledao sam ga praktički u jednom dahu i uživao sam u svakoj sekundi.

Raz
28-12-2011, 01:17
Završio sa Xam'd: Lost Memories.

Dobar kraj, ali sam malo zbunjen budući da nisam baš polovio tko tu koga. Tko je ustvari Hiruken Emperor, što je bio prvobitni naum Lady Sannove i zašto se uopće vodi rat između sjevera i juga? Osim toga, nisam shvatio koji su uopće motivi onog generala Kakisu-a? Ne znam... morat ću još jednom pogledati neke scene.

Uglavnom vrlo dobar anime. Čak mi je malčice draži od Eureke 7 budući da nema toliko angsta.

A gotova je i druga sezona Working. U nekim segmentima je bolja od prve, ali kraj mi je svejedno ispao meh. Vjerojatno će biti još jedna sezona, iako bi mi bilo draže da su ovdje sve završili.
Solidan za pogledati ako volite slice of life komedije.

Kostolomac
28-12-2011, 10:47
Jer je Jug bio za ropstvo :P

croat1gamer
28-12-2011, 20:35
Odgledao Fist of the North Star (1986.)

Manly.

Aral
28-12-2011, 21:33
Totalno.

Arbiter of Change
28-12-2011, 22:27
Odgledao Fist of the North Star (1986.)

Manly.
Sad pogledaj novije filmove, tj. Fist of the North Star: The Legends of the True Savior. :)

http://i.imgur.com/9N936.jpg

Raz
06-01-2012, 22:48
Pogledao Blood: The Last Vampire. S jedne strane sam impresioniran sa skoro svime viđenim u filmu... ima dobru atmosferu i soundtrack, vizualno je pravi eye candy za pogledati, a akcijske scene su fenomenalne i stalno se nešto događa tako da ni u jednom trenutku ne postane dosadan. Problem je u tome što film više djeluje kao neki bonus sidestory, a ne kao samostalna cjelina. Motivi likova i neka pozadinska radnja? Toga ovdje nema, uopće.

Uglavnom, mislim da ga vrijedi pogledati samo što ćete na kraju filma istovremeno biti i impresionirani i frustrirani jer 45 minuta za ovako dobar film nije dovoljno.

7.5/10

Jel gledao tko Blood+ ? Arby?

Sonic_Moronic
06-01-2012, 22:52
Odustao sam od Blood+ nakon negdje 10 epizoda... Neznam, meni nije pasalo.

Kid A
06-01-2012, 22:58
Pogledao Blood: The Last Vampire. S jedne strane sam impresioniran sa skoro svime viđenim u filmu... ima dobru atmosferu i soundtrack, vizualno je pravi eye candy za pogledati, a akcijske scene su fenomenalne i stalno se nešto događa tako da ni u jednom trenutku ne postane dosadan. Problem je u tome što film više djeluje kao neki bonus sidestory, a ne kao samostalna cjelina. Motivi likova i neka pozadinska radnja? Toga ovdje nema, uopće.

Uglavnom, mislim da ga vrijedi pogledati samo što ćete na kraju filma istovremeno biti i impresionirani i frustrirani jer 45 minuta za ovako dobar film nije dovoljno.

7.5/10

_jh77_yJca4

Raz
06-01-2012, 23:06
:))))

Hey! Those are my feelings you threw away!

Arbiter of Change
07-01-2012, 21:42

7.5/10

Kasnije primijetiš da se dosta segmenata u radnji ponavlja, praktički kao da je čitav anime sastavljen od 3 jednaka dijela koja se ponavljaju sa određenim izmjenama. Naravno, nije ovo Haruhi Endless 8 glupost, ali ćeš primijetiti ponavljanja uz neke dijelove koji su ne znam zašto tu (Schiff, npr). Uz sve to rečeno meni je Blood+ jako dobar i nije mi jasno zašto ima tako negativnu reputaciju, tim više jer je daleko bolji Blood-C koji je jad i čemer u usporedbi. Otaku gonna otaku. Sam anime se mogao slobodno zvati Badass Normal: the Anime koliko likova ima koji spadaju u tu kategoriju. Vrijedi pogledati jer prema kraju postaje bolji kad se ulozi poveći.

Outmind
08-01-2012, 21:36
Odgledao sam BECK do kraja... I sad sam tužan :cry:

Arbiter of Change
13-01-2012, 11:27
Ima šta dobroga ove sezone?

Sonic_Moronic
13-01-2012, 11:31
Tko je pratio Fate/Zero, kakav je?!
Potpuno sam zaboravio na to.

Arbiter of Change
13-01-2012, 11:43
Odličan. Obavezno gledanje, posebno nakon jadne ekranizacije F/N-a.

Raz
13-01-2012, 15:02
Ima šta dobroga ove sezone?
Another je odličan. Lik se zbog osobnih problema prebaci u drugu školu, svi taje nešto od njega pa polako postaje sumnjičav i tako... jako Higurashi-like. Samo što nema humora, što mi odgovara. :)
Nisemonogatari je isto OK. Gledao si Bakemonogatari, tako da znaš što otprilike očekivati od ovoga.
Kill me Baby gledam tek toliko da malo ubijem vrijeme. Chibi likovi, predvidljiva komedija i tako... nebi baš preporučio.

To je sve što sam za sada pogledao. Javim dojmove ako još nešto provijerim.

hansi
13-01-2012, 20:21
higuraši liek?
eto, dovoljno da čekiram :D

Kostolomac
14-01-2012, 12:05
Za Naruto fanove, 242. epizoda Shippuudena je zadnja fillerska, tako da je od 243. krenuo main story. Naruto je napokon započeo trening u Zemlji Munje, na zanimljivom otoku.

Worthaur
14-01-2012, 12:34
Naruto fanovi to vec znaju

Kostolomac
14-01-2012, 12:35
Naruto fanovi to vec znaju
Bravo oni!

Mirogamemasta
14-01-2012, 15:50
Brijem da ni jedan anime koji je dulji od 100 ep ne valja. Ali baš ono, fakat da nakon toliko epizoda postaje smeće. Naruta sam gledao i imao sam neku ideju da prestanem nakon 250-e epizode, ako ne prestanu sa filerima. Ali sad kad pogledam, najbolje da ni ne započinjem, jer če se sigurno kad tad vratiti staroj formuli. Naruto valja, a Shippunden traje dok ne spase Garu. Sve ostalo je preseravanje i izvlačenje love od fanova. (A kako bi bio opak anime da čitav serijal stisnu u 100 epizoda i izbace sva ona suvišna sranja.)

Mislio sam poslje ovoga DB i DBZ gledati, ali mi je frend rekao kako se nabrijavaju 10 epizoda, pa tek onda počinje šora, tako da sam i od toga odustao.
A ništa vrijeme je da se pređe na stare američke crtane, nema druge. :D

Može neka preporuka za website sa novostima o animeu? Zanimju me novi anime i obični japanski filmovi.

Raz
14-01-2012, 16:13
http://www.animenewsnetwork.com/

Pogledaj si Fullmetal Alchemist Brotherhood ako želiš dobar akcijski anime.

1yXcQ5PKGMo

A Naruto je smeće, lol.

:P

Devil Dog
14-01-2012, 16:27
@Miro

Pogledaj Dragon Ball Kai, sve sažeto u 98 epizoda zaključno s Cell sagom.

Sonic_Moronic
14-01-2012, 17:57
Brijem da ni jedan anime koji je dulji od 100 ep ne valja.

Točno.

Zapravo vrijedi za bilo koju seriju da može preživjeti toliko samo ako ima neku epizodnu formulu, gdje nije potrebno sve pratiti. Nemoguće je napraviti 100 epizoda kontinuirane priče da to bude zanimljivo ikome osim baba i mazohista.

hansi
14-01-2012, 19:32
moguce je

Arbiter of Change
14-01-2012, 21:56
Brijem da ni jedan anime koji je dulji od 100 ep ne valja. Ali baš ono, fakat da nakon toliko epizoda postaje smeće.
Prestani gledati shounen trakavice. :)

System
14-01-2012, 23:43
E ali je izjava bogovska.

Nego, pogledao The End of Evangelion u nadi da ce nesto normalniji zavrsetak biti od serijala i da ce mi popraviti misljenje o animeu. Ali nije, samo je pogorsalo, pretenciozno izdrkavanje i pokusaji 2deep4u fazona. Stvarno ne kontam po cemu je toliko popularan i visoko cijenjen. Ajde ono animacija je ok, sondrack isto ali prica je katastrofa.

Raz
15-01-2012, 00:30
Pogledao prvu epizodu Mouretsu Pirates. Well... očekivao sam neki bedasti moeblob, no ovo je počelo iznenađujuće dobro. Ukratko, otac glavne likice je bio space pirate i sada bi ona trebala naslijediti njegov gusarski brod. No izgleda da se nekima ta ideja baš i ne sviđa tako da ju na kraju epizode pokušaju ubiti... i tak, zanimljivo je. Samo se nadam da 90% posade broda neće činiti školarke sa kratkim suknjicama, želim vidjeti raznolike likove! Pratit ću za sada u nadi da će i ostale epizode biti dobre kao ova prva.

I argh, zašto je opening toliko energičan i catchy! Ne mogu ga prestati pjevušiti. :)

uZ2-B8knZAo

System
15-01-2012, 01:12
Lol evo i ja upravo pogledao dvije epizode i htjedoh da postam. Druga epizoda je ok. Takodje mi se svidja sto je glavna likusa inicijativna i odlucna. Anime je pravo iznenadjenje, i barem za sada je dobar. Sa druge strane OP mi je uzasan i nigdje veze.

Aral
15-01-2012, 11:38
Za Naruto fanove, 242. epizoda Shippuudena je zadnja fillerska, tako da je od 243. krenuo main story. Naruto je napokon započeo trening u Zemlji Munje, na zanimljivom otoku.
Nije mi se dalo tu pisat, mislio sam da će netko drugi stavit. Gledao zadnje dvije epizode, konačno gotovi filleri. Iako, trenutno manga owna, tak da mi je to zanimljivije. A animeu čekam da se radnja još malo zahukta, onda će rulat.

Inače, već skoro dva mjeseca nisam pogledao niti jedan jedini anime, osim kaj malo mangu pročitam; skroz me pustilo, nisam mislio da će se to dogodit tak odjenom. Nije ni čudo s obzirom kakva nam sranja serviraju ovih dana...između ostalog. Ajde, možda bi mogao bacit oko na Planetes, moram ga pogledat do kraja.

majstoro
15-01-2012, 12:34
Pogledao sam prvu epizodu "Another".Dosta jezivo,tek je 1 epizoda izisla,jedva cekam ostale...
Opis
26 years ago, in a third-year classroom of a middle school, there was a student named Misaki. As an honors student who was also good at sports, the charming girl was popular with her classmates. When she suddenly died, her classmates decided to carry on as if she was still alive until graduation. Then, in the spring of 1998, a boy named Sakakibara Kouichi transfers to that classroom, and he grows suspicious of the fearful atmosphere in that classroom. In particular, there is a beautiful, aloof girl named Mei Misaki who wears an eyepatch and is always alone drawing pictures.

Aral
16-01-2012, 07:51
Odlucio reprizirat DMC, da lagano umrem od smijeha! Rape rape rape rape

Raz
16-01-2012, 08:13
8YbMGW6xSzw

:D :D

Najbolja komedija ikad.

Aral
16-01-2012, 13:51
Definitivno :D Plakao sam od smijeha doslovno kako je urnebesan ovaj anime.

swOw6Px9ZZI
:rotfl:

Raz
17-01-2012, 01:54
Pogledao drugu epizodu Another, onako za laku noć. Sada ću sanjati jezive lutke i duha sa povezom preko oka. ;(

majstoro
17-01-2012, 09:29
Pogledao drugu epizodu Another, onako za laku noć. Sada ću sanjati jezive lutke i duha sa povezom preko oka. ;(
Bas je kul onaj kraj,taman ocekivo da vidim sta se to krije kad ono zavrsi :D

Raz
18-01-2012, 13:46
uUrupnkFFuo&ob=av3e

:gitara:

System
18-01-2012, 14:10
Sad se gleda Kaiji druga sezona. Odmah u cugu sam 10 epizoda polgledao, kako jebeno napeto. Imam toliku navalu adrenalina da mi nije dobro, mogu misliti tek kasnije kako ce biti. I naravno taj supreme voice acting.

Sve u svemu.
I like it.
He likes it!

majstoro
18-01-2012, 18:33
Jesam se ismijo na Danshi Koukousei no Nichijou
U svakoj epizodi ima po par prici,glavni likovi su 3 srednjoskolca,defnitivno pratim :D

Mirogamemasta
22-01-2012, 12:54
mtODX-055g8&feature=g-pop&context=G21d414eYPAAAAAAADAA

Arbiter of Change
22-01-2012, 15:39
Daily Lives of High School Boys. Ne, ne trebate okrenuti guzove prema zidu kad god me vidite. IMOUTO.

Electromaster
23-01-2012, 02:38
*stalk stalk*
A šit, vidi neka pizda mi je obrisala postove.

Dakle Arby, gej Nichijou nije gej? Vrijedi išta?
Ako je imalo u điru Sexy Commando, gledam definitivno.

Jel itko bacio oko na onaj roflćušpajz Symphogear?

hansi
23-01-2012, 04:22
falijo si mi luka, disi bio

Aral
23-01-2012, 08:59

Arbiter of Change
23-01-2012, 09:44
*stalk stalk*
A šit, vidi neka pizda mi je obrisala postove.

Dakle Arby, gej Nichijou nije gej? Vrijedi išta?
Ako je imalo u điru Sexy Commando, gledam definitivno.

Jel itko bacio oko na onaj roflćušpajz Symphogear?
Jel' došao internet na otoke konačno? :)
Valja, premda su samo dvije epizode za sada izašle.

Electromaster
23-01-2012, 15:22

Dopizdio mi PCP, ljudi i atmosfera ovdje. Proklete kolotečine lošosti. Pa nemrem vjerovat da se još svakodnevno izdrkavate oko istih spika, tipa što je ČRUU smiješno u Smiješnim slikama. Kako vam se da više oko istih stvari srat matere vam. Ili gledaj ili ne, koji prozor moraju svi ovdje bit diplomirani inžinjeri dobrog ukusa. Isto vrijedi i za ostatak foruma. Fakat je ono... Odbojno. Izuzev Hardware i inih helpdesk foruma- skidam kapu- na praktički cijelom forumu svi samo gledaju gdje će tko koga zajebat i pametovat. Ma ajde marš. Mislim PCP mi je prvi forum i sve to, ali sad kad imam nešto više exp, mogu reć samo, ljudi- baš ste u kurcu. Čast izuzetcima.
Also ona finska avangarda je bila dobra na prvu, al onda ste ju izforsali ko Čaka Norisa.
E i ona Mafiozorova slika s tablicom psovki je preobv paintjob originala.

Inače nešto kvazilajfam. Imam klan u onom MicroVolts pa se time bavim, al sad mi nešto tlaka pa se bacio na Kane's Wrath. Animeje hvatam i gledam kako znam i umijem, al to volim na miru a kod mene toga rijetko ima. A da imalo više izlaziš iz kuće hansi, već bi me i ugledao negdje po Splitu jer sam tamo cirka svaku drugu subotu. Ako ti uopće živiš u Splitu. Više se ni ne sjećam.
Raza još čujem na MAL, Babića na MSN. A ti Sonik, majmune jedan, poslo sam ti SMS nekidan, ima da mi odgovoriš, ja sam tebi uvijek odgovorio. Ak si promjenio broj, jedi govna. Al boga ti, nemoj se durit što mi je draže da mi cura puši. Imaš ti kome, koliko me pamćenje služi.
Plus ono, nije bed se javimo jedan drugom, ali ne očekuj neke odveć inteligentne razgovore, pošto još mislim da si retaj što si opetSpao razred. Učenje na pogreškama, nula.
E i Babić ti poručuje da su mađijanje i slične spike glupe ko prozor, da ne bude da samo ja to govorim.

Kakogod, kvitam sahranu. Prestao sam postat sa 9001 postom jer je to ko fol kulerski broj, pa mi je lakše pazit da mi se ne omakne. Inače tu i tamo bacim oko na 2-3 threada al fakat mi je tlaka više postat, osim evo sad kad su se zalomila ta 2 posta pa eto da vratim na kulerski broj. Ak se nekad tako neš opet dogodi možda i banem, bumo vidili. Al ne i ako mi sad nestane pol postova preko noći, zajebi to.
Ciao~

Kid A
23-01-2012, 15:29
Nisam mislio da cu docekat da Predo nekom govori da izadje iz kuce lol i da se hvali kako mu netko (stovise zensko) pusi.

>2012

McPingvin_v2.0
23-01-2012, 15:30
Lik koji je pao razred se smije i sprda lika koji je pao dva razreda.

I ima više exp pa je skužio da ovaj forum ne valja.

whiskey
23-01-2012, 15:36
Zadnja 3 posta = why i like this forum :)

hansi
23-01-2012, 19:59
Србија
ne izlazim uvijek iz kuce, no kada jesam, ne trazim predoja po gradu

Raz
24-01-2012, 01:41
Treća epizoda Another. Shit just got real.
S obzirom na reakciju cure koja je upravo umrla bolnom smrću... pretpostavljam da je vidjela Mei? Baš me zanima kako će učenici reagirati u sljedećoj epizodi.

NEVER AGAIN USING UMBRELLAS

:D

Sonic_Moronic
24-01-2012, 12:26

Dopizdio mi PCP, ljudi i atmosfera ovdje. Proklete kolotečine lošosti. Pa nemrem vjerovat da se još svakodnevno izdrkavate oko istih spika, tipa što je ČRUU smiješno u Smiješnim slikama. Kako vam se da više oko istih stvari srat matere vam. Ili gledaj ili ne, koji prozor moraju svi ovdje bit diplomirani inžinjeri dobrog ukusa. Isto vrijedi i za ostatak foruma. Fakat je ono... Odbojno. Izuzev Hardware i inih helpdesk foruma- skidam kapu- na praktički cijelom forumu svi samo gledaju gdje će tko koga zajebat i pametovat. Ma ajde marš. Mislim PCP mi je prvi forum i sve to, ali sad kad imam nešto više exp, mogu reć samo, ljudi- baš ste u kurcu. Čast izuzetcima.
Also ona finska avangarda je bila dobra na prvu, al onda ste ju izforsali ko Čaka Norisa.

Inače nešto kvazilajfam. Imam klan u onom MicroVolts pa se time bavim, al sad mi nešto tlaka pa se bacio na Kane's Wrath. Animeje hvatam i gledam kako znam i umijem, al to volim na miru a kod mene toga rijetko ima. A da imalo više izlaziš iz kuće hansi, već bi me i ugledao negdje po Splitu jer sam tamo cirka svaku drugu subotu. Ako ti uopće živiš u Splitu. Više se ni ne sjećam.
Raza još čujem na MAL, Babića na MSN. A ti Sonik, majmune jedan, poslo sam ti SMS nekidan, ima da mi odgovoriš, ja sam tebi uvijek odgovorio. Ak si promjenio broj, jedi govna. Al boga ti, nemoj se durit što mi je draže da mi cura puši. Imaš ti kome, koliko me pamćenje služi.
Plus ono, nije bed se javimo jedan drugom, ali ne očekuj neke odveć inteligentne razgovore, pošto još mislim da si retaj što si opetSpao razred. Učenje na pogreškama, nula.
E i Babić ti poručuje da su mađijanje i slične spike glupe ko prozor, da ne bude da samo ja to govorim.

Kakogod, kvitam sahranu. Prestao sam postat sa 9001 postom jer je to ko fol kulerski broj, pa mi je lakše pazit da mi se ne omakne. Inače tu i tamo bacim oko na 2-3 threada al fakat mi je tlaka više postat, osim evo sad kad su se zalomila ta 2 posta pa eto da vratim na kulerski broj. Ak se nekad tako neš opet dogodi možda i banem, bumo vidili. Al ne i ako mi sad nestane pol postova preko noći, zajebi to.
Ciao~

Odjebi i ne javljaj mi se više.
Hvala.

Arbiter of Change
24-01-2012, 13:22
Dobro, nemojte bacati hejtove. :)

Treća epizoda Another. Shit just got real.
S obzirom na reakciju cure koja je upravo umrla bolnom smrću... pretpostavljam da je vidjela Mei? Baš me zanima kako će učenici reagirati u sljedećoj epizodi.

NEVER AGAIN USING UMBRELLAS

:D
Ne vidim horor u Another. Ne znam, možda jer općenito ne nalazim horor u duhovima ili jer mi je Japanski konformizam komičan, posebno kad se napravi dekonstrukcija istoga. Gledati ću do 5. epizode pa ako se popravi štogod biti će dobro.

Korpse
24-01-2012, 15:07
Mašala, Pedo postao pravi lajfer, koristi razne psovke, spušta Sonicu i cura mu puši kurac. Smak svijeta.

Aral
24-01-2012, 15:35
Netko je zamijenio RL sa forumum. Ili ozbiljno sve ovo shvaća :(

hansi
24-01-2012, 15:57

Ciao~

Odjebi i ne javljaj mi se više.
Hvala.
ti njemu tako, a on tebi salje cokolade i animeje jerbo nemas neograniceno interneta

Aral
26-01-2012, 08:28
Majku ti svetu, novi Naruto chapter. Sad prvi put vjerujem da u stvari Naruto ima šanse protiv Sasukea.

:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Uopće ne želim razmišljat kako će to bit nešto najbolje ikad kad dođe anime do tud.

majstoro
26-01-2012, 21:13
Pogledao desetak epizode Mirai Nikki-a,svidilo mi se samo me zivcira ona cura Yuno sto je opsjednuta sa Yukiteriem,nadam se da ce umrijet ili bar postat normalna,mislim Amano zeli prijatelje stec jer nema nijednog,ona se ubacuje i prica kako mu netrebaju prijatelji da samo nju treba,crkni kravo!

I ko bi ocekivao onakav kraj u Anotheru :D

Raz
29-01-2012, 10:39
Dosta spora epizoda Mouretsu Pirates, ništa se posebno nije dogodilo. Ipak, bilo je dosta rasprave o tome kako da se pripreme za zasjedu tako da bilo dovoljno zanimljivo.

Nisemonogatari je bio odličan. Shinobu je konačno progovorila i dobili smo ~12 minuta seksi dijaloga sa golom vampiricom. <3

Marvin OCX
29-01-2012, 15:25
Imam pitanjce. Gdje se moze naci uncut verzija Dragonballa Z na netu,nebitno je li za download ili online gledanje. Bolje download :)

Arbiter of Change
01-02-2012, 11:19
Za 2 tjedna izlazi. Onda čekati prijevod. :)

09ZcqpjiWE8

Medolina
01-02-2012, 21:32
Naruto i Vampire Knights... Moji omiljeni... ^^

Raz
02-02-2012, 12:50
nzY6Y-AHEaw

Novi anime od direktora Bebopa i Champloo-a!

http://images.forum.idws-static.com/images/smilies/onion-104.gif

System
02-02-2012, 13:06
Htio staviti prije nekoliko dana al mi nestalo struje pa pogubio linkove.
Nego treba napomenuti da je za muziku zaduzena Yoko Kanno. Iako je mrtvi plagijator, dobra vijest.
Samo, shoujo. :(

Sonic_Moronic
02-02-2012, 13:15
Ne izgleda mi odveć interesantno, al nemože bit loše.

Raz
02-02-2012, 13:33
Samo, shoujo. :(

Nope, josei. :)

System
03-02-2012, 18:52
Hocu da gledam Svetog Seju, odakle da pocnem?

Arbiter of Change
03-02-2012, 22:25
Hocu da gledam Svetog Seju, odakle da pocnem?
TV serija iz '86 ako je vjerovati Wiki. Svi OVA uradci došli kasnije.

Samo sam na brzaka pogledao jedno 10 nasumičnih sekundi videa. My body is ready. :)

wEgcHdTb8t4

Sonic_Moronic
03-02-2012, 22:27
Mora biti zakon. Mora. Inače slijedi anime apokalipsa.

System
03-02-2012, 22:38
Nadam se da cenzura nece biti u filmu.
E sad na cekanje.

Arbiter of Change
04-02-2012, 21:07
Ovo je bilo samo pitanje vremena. Konačno se ostvarilo - Gyo anime. :)

_7_MmP0Om80

Raz
04-02-2012, 21:19
Ho Ho, Ika Musume je konačno našla način da osvoji kopno! :eyebrows:

Izgleda zanimljivo, no manga mi djeluje mnogo mračnije i krvavije. Svejedno, gledat će se. :)

Raz
06-02-2012, 23:05
I-wCsux5UDA

What the... :)

Aral
10-02-2012, 15:45
Kako su savršene nove dvije epizode Naruta, predivno. Riječ je o bitci Fourth Hokagea protiv Madare i Nine Tailsa te sealanju istog na dan Narutovog rođenja. Koji je Minato isus bog, prestrašno. A bogme je i tužno na kraju.

Sonic_Moronic
10-02-2012, 20:44
nobodycares.jpg

Kostolomac
10-02-2012, 21:06
@Aral, slažem se, dobre dvije epizode. Baš mi je bilo žao Minata i Kushine. Ali mi je drago što su napokon razjasnili što se točno dogodilo na dan Narutovog rođenja.
Madara pizda!

Aral
10-02-2012, 21:08
Da, konačno da vidimo kaj se stvarno dogodilo. Sad još malo da se radnja zakuha i onda će bit sranja.

hansi
10-02-2012, 21:10
ja bi gledo i naruto i one piece i dragon ball da imam vremena pogledat svih tih 1500 epizoda svega :(

Worthaur
10-02-2012, 21:33
@Aral, slažem se, dobre dvije epizode. Baš mi je bilo žao Minata i Kushine. Ali mi je drago što su napokon razjasnili što se točno dogodilo na dan Narutovog rođenja.
Madara pizda!

Madara? Mislis Tobi.

Raz
10-02-2012, 21:42
K0eqHjKlNYY

Thermae Romae live action film, nice. :)

http://blogofthenorthstar.com/wp-content/uploads/2012/01/lucius.jpg

Jest da glavni glumac nimalo ne sliči liku iz animea, ali ako zanemarimo to... moglo bi čak biti zabavno.

Kostolomac
11-02-2012, 02:04
Madara? Mislis Tobi.
Naravno.

Raz
13-02-2012, 01:34
Zadnja epizoda Mouretsu Pirates je bila odlična. Konačno je prošao dosadnjikav dio sa "školskim izletom" i počelo pljačkanje luksuznih svemirskih brodova.
Also, ovo je prvi puta da vidim ljude koji se vesele kad ih dođu pokrasti i svemirske pirate koji su zakonski obavezni to napraviti ukoliko žele zadržati dozvolu. xD

Nema baš previše smisla za sad, ali whatever. Pretpostavljam da gusari nisu jedini koji profitiraju od svoje male predstave.

Zabavno je za sada, a pošto će anime imati 26 epizoda ima vremena da se kasnije pretvori u nešto ozbiljnije.

Outmind
13-02-2012, 11:05
Pogledao sam famozni grave of the fireflies.

Bilo bi neiskreno od mene reći da film na mene nije ostavio baš nikakav dojam, no on je ipak zasjenjen pre velikom količinom patetike kojoj je jedini cilj gledatelju izmusti suzu.

Raz
13-02-2012, 12:24
Slažem se. Daleko od toga da je film loš, ali je definitivno precijenjen. Stvarno je teško nešto osjećati za likove kad je sam Seita kriv što mu je sestra umrla od gladi, a naposlijetku i on sam.

Tokyo Magnitude 8.0 > Grave of the Fireflies

Sonic_Moronic
13-02-2012, 13:23
ja bi gledo i naruto i one piece i dragon ball da imam vremena pogledat svih tih 1500 epizoda svega :(

žalibože tog vremena

Aral
13-02-2012, 13:24
Da, bolje mu je da gleda moe i yaoi.

System
13-02-2012, 13:26
Pa na isto mu ga dodje.

Sonic_Moronic
13-02-2012, 13:33
Neznam koja to yaoi serija ima 500 epizoda. Moe možda neke dječje.

Aral
13-02-2012, 13:34
Nemoj se pravit pametan frende.

Sonic_Moronic
13-02-2012, 13:43
Evo zanimljiv je Ai no Kusabi i kažu da je odličan, sigurno će ti se svidjeti.

On planet Amoi, a great society has developed, creating a computerized city called Tanagura, ruled by supercomputer Jupiter. The populace is almost entirely male and is based on hair color; silver and/or blonds are the elitist, ending with dark/black haired as the bottom of society, often known as "mongrels". Blondies keep "pets", young boys kept for a few years, especially made for performing sexual actions for the Blondie's voyeurism entertainment. Blondies aren't suppose to keep pets for long or interact sexually with pets, but one blondie named Iason Mink has kept a pet named Riki, for years and is rumored to sleep with him. Iason refuses to let go of Riki, even with Jupiter's disapproval. Riki fights with his emotions and society problems, unable to decide what to do about his old friend/lover Gai (Guy) and their gang. Iason is obsessed with keeping Riki, and Riki doesn't know what to do; fight against him or surrender to him.

Možeš pogledati i Gravitation za malo smijeha, nije loš.

hansi
13-02-2012, 16:17
dobar je i bocu no pico
)

Sonic_Moronic
13-02-2012, 16:18
Nije loš za fap.

hansi
13-02-2012, 16:19
FUCKING BOKU WAS HIS NAME NIGGA

hansi
18-02-2012, 17:33
5 centimeters per second
nisam nesjecam se od kad zaplakao

Sonic_Moronic
18-02-2012, 17:40
pičko

Kostolomac
18-02-2012, 17:41
Odgledao jučer Afro Samurai u šutu. Ima stila 8)

hansi
18-02-2012, 17:45
pičko
naljepši anime koji sam u životu pogledao, priča s kojom mogu relateat, i to dosta, i onda još na kraju one more time
neznam, možda sam previše naglo reagirao, ali ništa me ikad nije ovoliko pogodilo, neznam zasto ovo nisam ranije pogledao

Dania
18-02-2012, 17:52
prelijep je anime, hvala Predi na preporuci ^^

hansi
18-02-2012, 17:57
also, kako mrzim ljude koji jednostavno moraju spoilat sve sto pogledaju
taman pocnem clannad, odem na jedan jutub video i spoilam si cijeli jebeni anime
neznam, jednostavno neznam

Kostolomac
18-02-2012, 18:26
Kloni se jutuba sine.

hansi
18-02-2012, 18:49
znam :(

Raz
18-02-2012, 19:24
Dobar je ovaj Daily Lives of High School Boys. :)

JO0aYbrO1Zk

hansi
18-02-2012, 19:24
daj mi neke pocetne novele raz, ti se u to razumjes, katawa shoujo mi je bio prilično ok

System
18-02-2012, 20:09
Sengoku Rance iako nije VN jedna od najboljih igara ikad.

@Raz
Daily lives je stavio granicu visoko sa prvom epizodom, koju nikako da ponovo dosegnu peta epizoda dolazi blizu ali je ne nadmasuje. Ali ok je anime iako dobija mongo negativnih kritika po internetu.

Raz
18-02-2012, 20:12
@hansi

Nisam ti ja baš puno VN-a igrao, a još manje sam ih i dovršio (ne zato jer su bili loši, već zato što sam radio prevelike pauze pa mi se kasnije nije dalo nastavljati). :(

Yume Miru Kusuri (http://vndb.org/v44), Utawarerumono (http://vndb.org/v3), Umineko no Naku Koro ni (http://vndb.org/v24)Ssam djelomično odigrao, prilično su dobri.
Od onih koje sam actually završio bi preporučio Kaiki! Drill Otoko no Kyoufu (http://vndb.org/v4802). Zašto? Zbog čudovišta sa ogromnom bušilicom umjesto ruke i minigunom umjesto penisa koje te lovi i pokušava silovati... lolz. Yup, ozbiljan sam. Igra je kao neki treš hentai horor, sa pričom koja nema ama baš nikakvog smisla, ali ono što valja je gameplay: krećeš se okolo po golemoj vili, rješavaš zagonetke, sakrivaš se od monstera, a ako te uspije pronaći pokušavaš pokušaš ga ošamutiti pomoću raznih predmeta koji su ti nadohvat ruke, prije nego što on "ošamuti" tebe. Clocktower-like. Nikakva makljaža sa čudovištem, sakrij se ispod kreveta i nadaj da te neće naći tamo. Fora je što imaš tri likice za odabir, a svaka ima svoje prednosti i mane. :)

Od onih koje nisam igrao mi najzanimljivije izgledaju Sengoku Rance (http://vndb.org/v487), Saya no Uta (http://vndb.org/v97)Si Kana ~Imouto~ (http://vndb.org/v2).

@System

Jest, prva epizoda je nekako najbolja bila. Nisam još 6. ep pogledao, to moram danas. :)

hansi
18-02-2012, 20:36
kakav je fate/stay night?
zanimljivo mi izgleda Yume Miru Kusuri, to bi mogo prvo čekirat

Kid A
22-02-2012, 22:21
http://i.imgur.com/JF0By.png

hansi
22-02-2012, 22:22
what has been seen

Duke of Earl
22-02-2012, 22:24
herp derp

Sonic_Moronic
22-02-2012, 22:42
Ovo mi je možda uništilo sve buduće pokušaje da gledam Hellsing.

Mirogamemasta
22-02-2012, 23:46
http://i.imgur.com/JF0By.png
Nooooooooooooo brijem da ću sad rikavati od smijeha svaki put kad ga budem gledao...

hansi
22-02-2012, 23:53
rpwDzn5vDME&feature=related

Kostolomac
23-02-2012, 00:15
kakav je fate/stay night?
Meni je bio dobar, prešao sam dva od tri storylinea (Fate i Unlimited Blade Works). Treći (Heaven's Feel) mi se nije dalo, pa sam ga samo pročitao na wikipediji. Ispadne čak i najbrutalniji ako me pamćenje služi :O

hansi
23-02-2012, 00:18
sad cu rijesit yume miru kusuri, pa cu na fate/stay night

Raz
23-02-2012, 00:25
rpwDzn5vDME&feature=related

Inače, ne volim baš previše takve vokale, ali ovdje se dobro uklapa. Lijepa je pjesma. :(

Podsjetilo me na ovo:

ZvNYyTuFXdw

Raz
23-02-2012, 09:35
Gyo OVA je na animetakeu ako koga zanima. :)
Ja ću rađe najprije pročitati mangu, a ovo ostaviti za kasnije.

Arbiter of Change
27-02-2012, 13:33
Hellsing OVA je subbana.

Kostolomac
27-02-2012, 14:10
Zahvaljujem, nabavlja se.

Arbiter of Change
29-02-2012, 10:48
Gyo OVA je na animetakeu ako koga zanima. :)
Ja ću rađe najprije pročitati mangu, a ovo ostaviti za kasnije.
Osnovna ideja i tijek radnje su isti, ali obrnuli su likove skroz tako da je sada ženska glavni lik i još neke poprilične promjene su napravljene.
Nije samo animirana manga.

@Kostolomac
Zadnja OVA će biti predobra, ova je bila story dump pred finale. :)

Kostolomac
29-02-2012, 13:03
Nije mi smetalo, dobra je epizoda. Malo uznemirujuća, ali dobra.
Sad kužim zašto je Arucardo onako poremećen, pa rejpao ga je debeli Turac-sama. :shock:
I zašto Warteru, zašto izdaja? Najkul lik mi je bio, Hellsingova nabrijana verzija Alfreda. :cry:

Electromaster
06-03-2012, 23:51
Opet osto bez 2 posta, supač.

... Može mi netko reć kojim redom bi trebalo gledat Captain Harlocka, Galaxy Express 999 i njihovih milijun side storya? x_x

Aral
13-03-2012, 19:25
Mass Effect 3 Anime Will Star James Vega (http://segmentnext.com/2012/03/13/mass-effect-3-anime-will-star-james-vega/)

Anime u ME svemiru? Može.

hansi
13-03-2012, 19:41
samo da nema gej scena i hamburger helpera

Raz
15-03-2012, 19:18
jHuD28tLfqo

Joj, moram više pogledati taj Avatar. Ovo super izgleda.

Arbiter of Change
15-03-2012, 19:24
jHuD28tLfqo

Joj, moram više pogledati taj Avatar. Ovo super izgleda.
Ovo će biti dobro. Tehnologija vs Bending dilema nije postojala u originalnoj seriji tako da će biti zanimljiva. Inače, obavezno moraš pogledati Avatara. :)

hansi
16-03-2012, 22:02
KibiOQby8Ts

koji jebeni glas

Outmind
17-03-2012, 22:40
Upravo pogledao famozni 5cm/s...

Majko mila, koji snoozefest. Animacija je prekrasna, to stoji, ali priča je karakteristično japanski patetična i, na kraju krajeva, dosadna.

A možda sam to trebao pogledati pred 10-ak godina.

Raz
19-03-2012, 21:30
kHyYarEe3os

http://www.cute-factor.com/images/smilies/onion/016.gif

Arbiter of Change
20-03-2012, 20:03
A ne. :)

Iskopao Avatar DVD-ove kao zagrijavanje pred Legend of Korra.

Outmind
20-03-2012, 20:19
Joj da, zaboravio sam na book 4... kad će 1 epizoda?

hansi
22-03-2012, 01:00
kako je tema umrla od kad nas je predo napustio

Kostolomac
22-03-2012, 11:00
Iz jedne krajnosti u drugu, jbg.

Arbiter of Change
25-03-2012, 16:34
Je li pogledao tko ove dvije Legend of Korra epizode?

Raz
25-03-2012, 18:13
Not yet. Ali zato gledam prvu sezonu Avatara. :)

System
25-03-2012, 21:05
Da li je neko gledao Higurashija, drug mi preporucio da gledam, pa reko da vas pitam za misljenje.

Sonic_Moronic
25-03-2012, 22:48
kojeg higurašija

hansi
26-03-2012, 01:47
higuraši bog animeja

System
26-03-2012, 15:56
uuEwNO03waU&feature=related

Ta curica je Nyarlathotep. ;_;

Raz
26-03-2012, 17:04
KAWAII DESUUUU! http://www.anikaos.com/040-onion_msn_smilies/onion_gifs_emoticons/onion_gifs_emoticons-06.gif

Evo još malo trailera za nadolazeće animeje (koji će valjati, bar se nadam):

UTqww3yzPTU

eUB4ebxoYLI

vICtI_aYz4I

8b8M4pO4tBs

1IYpivWPcPU

MJ05TQtK_vE

Prva 4 mi izgledaju zanimljivo, od nove Eureke nemam neka očekivanja no valja vidjeti kako će ispasti, a za Hyouku sam gotovo siguran da će biti moeblob ali ono... Kyoto animation i njihova lijepa animacija pa moram provijeriti u nadi da će iskoristiti svoj buđet na našto pametno. :(

Aral
26-03-2012, 19:07
Ove godine nisam pogledao niti jedan jedini anime, damn, fakat me pustilo skroz. Ipak, moram pogledat ono kaj je ostalo na disku a možda i nekaj novo :)

majstoro
26-03-2012, 19:08
Zavrsio Another,nisam ocekivao da ce biti toliko kratko,ali prica je super,dosta brutalnih ubojstava ali samo 12 epizoda...mogli su bar na 20 epizoda produzit :D

Aral
29-03-2012, 19:28
Našao si zanimaciju, Mardock Scramble: The First Compression, izgleda jako kul.

Raz
30-03-2012, 13:32
Pogledao sve tri sezone Avatara u kojih tjedan dana. Mislim da to dovoljno govori koliko mi je dobar bio. :D
The Legend of Korra je odlično počeo, jedva čekam sljedeću epizodu.

VKZJmMSjCh4

Awww

Arbiter of Change
03-04-2012, 09:40
I'M THE AVATAR, AND YOU GOTTA DEAL WITH IT! :)

Hoće li biti čega ovu sezonu? Za sada sam samo primijetio Zetman i Space Brothers.

Raz
03-04-2012, 10:04
Sakamichi no Apollon (od ekipe koja je radila na Bebopu) i Jormungand (radi ga White Fox koji se dokazao na Steins;Gate-u, a i uspoređuju ga sa Black Lagoon tako da bi mogao valjati).
A i druga sezona Fate/Zero je tu.

Karlo_from_Bjelovar
06-04-2012, 00:28
poceo sam gledat dragon ball od pocetka, ali... inače gledam na ovoj stranici: http://dbzepisode.org/episode-129-the-time-room/#video
sinkronizacija na engleski je oke, ali iz nekog razloga moram cekat nekoliko minuta da bih mogao prebacit na "video 2" (video 1 su svi broken linkovi)...
dajte me pliz uputite na stranicu na kojoj mogu streamat s tim istim syncom (na wikipediji sam pročitao da ih ima nekoliko), a da ne mroam čekat tih par minuta svaki put... može i na pm xd

Tyrion
06-04-2012, 11:28
Pogledao sam Steins; Gate i ne mogu vjerovat da su svi oni postovi na /a/, za koje sam mislio da su trollovi, istina.
Stvarno je gateway anime najgore vrste. Cak mi je i Chaos; Head bolji. Zapravo i Naruto izgleda dobro uz taj anime.

Inace od nove sezone sto je airalo do sada sam pogledao Zetman, Sain Seya Omega i Uchuu Kyoudai i mislim ih nastavit pratiti.

Raz
06-04-2012, 12:08
Steins;Gate grozan? Zašto?

Tyrion
06-04-2012, 20:21
http://i.imgur.com/QzsT1.jpg

Raz
10-04-2012, 21:30
Stvar ukusa, I guess. Mislim... cijeli anime se vrti oko putovanja kroz vrijeme tako da ne možeš baš na pseudo science gledati kao na manu. Najviše bi se složio oko toga da su likovi ispali previše plitki. Okabe, Makise i Hashida su jedini likovi koji su imali nekog karaktera, ostale bi bez problema mogli zamijeniti sa nekim drugima i nebi mi previše falili.

Nego, za sad sam od novih animea pogledao Uchuu Kyoudai, Sankarea i Nazo no Kanojo X. Sva tri su mi se svidjela i namjeravam ih i dalje pratiti.

Kostolomac
13-04-2012, 14:42
Odgledao napokon Seirei no Moribito. Divan anime malo sporijeg tempa, ali lijepe priče. Art je također super, oldskul bez dodatnog CGI-ja i efekata. Sviđa mi se što Balsa nema DDDD broj sisa, nije gola/polugola, i stvarno ostavlja dojam ratnice.

Arbiter of Change
21-05-2012, 16:44
Šta smo progresivni postali.
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... id=149566# (http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=622&id=149566#)

http://i.imgur.com/OykpR.jpg

Electromaster
22-05-2012, 11:59
Brzo kopčaš Arby, samo ih je 5 već izašlo. :S

Al meni su baš došle doma Strawberry Panic light novel i manga kolekcije, pa sam zapeo na pola prve Bilježnice...

hansi
22-05-2012, 16:26
tema je umrla bez tebe predo, zasto si otiso :((((

Aral
22-05-2012, 17:08
Nije tema umrla, nego rijetko tko gleda anime :)

System
22-05-2012, 17:13
Ma gledam ja stalno. Al mi mrsko postat. :D
A i nista se novo ne emituje vrijedno gledanja. Kad sam vidio onu abominaciju od Lovecraftovih dijela sturio sam se.

Raz
22-05-2012, 18:03
Ja sam si našao što za gledati. :)

Uvjerljivo najbolji anime ove sezone mi je Sakamichi no Apollon. Samo bih volio bih da se ljubavni problemi dvoje glavnih likova razriješe u sljedećih nekoliko epizoda pa da se anime počne malo više baviti glazbom.
Valja spomenuti i Space Brothers. Zadnja epizoda mi i nije bila toliko zanimljiva, no u sljedećoj bi se trebale nastaviti kvalifikacije za astronaute što jedva čekam vidjeti.

hansi
22-05-2012, 18:14
Planiram, tojest počinjem sad gledat another, personu 4 i black rock shooter
mislim se bi li kore wa zombie?desu ka i onda jos of the dead, vjerovatno cu i to pogledat

Kostolomac
22-05-2012, 19:36
Odgledao prvu sezonu Fate/Zero. Meni je odličan anime, možda još i bolji nego Fate/Stay Night jer nema retardiranog Shire.

Arbiter of Change
22-05-2012, 20:05
F/Z je bolji od F/N jer bar ima nekakav tempo i zanimljive likove. U usporedbi s njim F/N je monoton i trom do bola sa samo par upečatljivih scena, redom borbe.

Electromaster
31-05-2012, 09:23
Nego Arby, izgleda mi awesome ovaj novi Lupin, ali ne znam treba li prije njega pogledati one starije?

Dreamer Deceiver
31-05-2012, 10:44

ko bi reko, odrasli ljudi

hansi
31-05-2012, 11:35
hvala na tvome mišljenju i pokušaju provokacije
nego, negdje na pola giant killinga sam, dosta mi se svida zasad posto lajkam fudbal
samo što, nekako mi se radnja pre sporo odvija, kako ce sve stat u 24 epizode neznam ni sam

Aral
31-05-2012, 12:16

ko bi reko, odrasli ljudi
Pa u biti krivo, to gledaju odrasli a ne klinci. Crtići su za klince.

Duke of Earl
31-05-2012, 12:26
Heh da, dobro da animei nisu crtana animacija.

Sonic_Moronic
31-05-2012, 17:23
A možda su obadvoje i za klince i za one koji nisu postali ozbiljni biznismeni i još mogu prihvatiti malo zabave u životu?

Arbiter of Change
31-05-2012, 17:59
Nego Arby, izgleda mi awesome ovaj novi Lupin, ali ne znam treba li prije njega pogledati one starije?
Ne trebaš, ali valjaju pa bi mogao svejedno.

Electromaster
31-05-2012, 19:13
Pa i mislio sam u dogledno vrijeme samo me jebe što ima već milijun nastavaka.

hansi
01-06-2012, 04:49
pogledao mog suseda totora
ghibli/10

Kostolomac
01-06-2012, 14:05
Pojavili se opet Zabuza i Haku u Narutu =')

Mirogamemasta
01-06-2012, 14:56
Znači vrijeme je da opet počnem gledati. :) Najbolji negativci, odmah poslje Gare. (Dok se nije sprijateljio sa Narutom i postao pozitivac.)

Raz
01-06-2012, 15:16
Završio sa Bamboo Blade animeom. Svidio mi se, natočito zadnjih par epizoda - počevši od trenutka kad se Tamaki i Rin prvi puta sukobe. Fenomenalna scena, iz više razloga :)

Jel čitao tko mangu?

Arbiter of Change
04-06-2012, 09:09
Inače, Berserk film je subban.

Sonic_Moronic
05-06-2012, 07:19
Dovraga. ne stignem sad ;_;

Raz
05-06-2012, 20:51
http://static.neregate.com/2012/04/neregate.com-Summer-2012-Anime-v2.png

Nakon relativno dobre sezone, čini se da ljeto ima za ponuditi jedino moeblobove i nastavke moeblobova. :(
Eventualno nastavak Moyashimona provjerim, ali osim toga... wow, apsolutno ništa.

http://polychromium.files.wordpress.com/2011/06/zetsuboushita.jpg

Electromaster
05-06-2012, 20:59
True, ali meni je to zapravo dobra stvar jer ću konačno imat vremena pogledat stare stvari koje prije nisam stigao.
A i ti isto, zato ćuti i dovršavaj Madoku i Penguindrum.

Raz
05-06-2012, 21:06
Hoću, ali najprije moram Higurashi završiti. Došao do skroz zadnjeg story arc-a već prije dosta vremena i nikako da ga pogledam.
Već sam i zaboravio što se sve dogodilo u drugoj, a kamoli u prvoj sezoni. Oh, well. :D

Sonic_Moronic
05-06-2012, 22:06
Koja su ovo sama smeća lol :pray:
Obratite pažnju na ovaj Chitose Get You xD

Arbiter of Change
05-06-2012, 22:50
Kingdom i druga Code Geass OVA bi mogli biti zanimljivi. Kod filmova slična situacija.

Sonic_Moronic
06-06-2012, 10:51
Inače Arby, dojmovi na Berzerko?
Malo sam škicnuo i čini se vjeran mangi koliko i anime, tak' da sve već znam, ali DAT ANIMATION.

Raz
06-06-2012, 15:44
Škicnuo sam i ja malo i čini mi se da je dosta toga izrezano. Općenito, nema mi onu mračnu atmosferu koju manga ima. :/

Sonic_Moronic
06-06-2012, 21:17
Pogledao. Animacija, voice-acting i općenito prezentacija je fantastična, ostalo nemam što komentirati jer sam reprizirao anime prije kojih godinu dana... Ali ostavili su sve što je trebalo biti, sve u svemu jedva se čeka nastavak :thumbs2:

Arbiter of Change
07-06-2012, 08:38
Dawn of the Seeker je isto vani.

http://i.imgur.com/jqMOZ.jpg

croat1gamer
09-06-2012, 12:39
http://www.tarzanija.com/tarzanime-zani ... ce-ii-deo/ (http://www.tarzanija.com/tarzanime-zanimacija-za-muskarce-ii-deo/)
Znaju oni. :)

System
09-06-2012, 12:48
Lol, NGE. 5 cm/s mi nikako nije za Tarzaniju.

Zvanicno sam istraumiran anime fanovima, ni jedna dusa na planeti (IRL) nece znati da gledam anime.

Electromaster
12-06-2012, 18:37
http://www.deviantpics.com/images/0Mk1D.jpg

Fala kurcu da je i zadnja konačno prevedena. <3

Dania
12-06-2012, 19:05
....which focus on a group of teenage girls attending three affiliated all-girl schools on Astraea Hill. A common theme throughout the stories is the intimate lesbian relationships between the characters
Znači čitaš mild porn chick flick? :D

Mirko L
12-06-2012, 19:10
Mene se stvarno ne tiče što čitaš, tvoja stvar, ali imam osjećaj da ti post neće proći...nekažnjeno.

The Boz
12-06-2012, 19:22
....which focus on a group of teenage girls attending three affiliated all-girl schools on Astraea Hill. A common theme throughout the stories is the intimate lesbian relationships between the characters
Pictured: hints.
http://i.imgur.com/RXbnT.jpg

Electromaster
12-06-2012, 19:34

Dabome. Lezbe > sve.

Ne, čekaj. Svemirski pirati lezbe > sve. Moram nabavit Bodacious Space Pirates novele, dammit.

Arbiter of Change
16-06-2012, 20:06
Legend of Korra je postao jako dobar u zadnjih par epizoda od kad je glavna priča počela.

HOLY SHIT, IT'S
GENERAL IROH

http://i.imgur.com/SjnXs.jpg

Sonic_Moronic
16-06-2012, 20:25
Na /co/ je svaki topik o toj seriji, više mi zlo. Hoću i ja pogledat al' bi prije toga trebao Avatar kojeg ima previše. Yeah... No.

Electromaster
16-06-2012, 21:02
Kad si debos. Ima 61 epizodu, ono wow.

Raz
16-06-2012, 21:40
Shit just got real. Još samo jedna epizoda do kraja sezone.

yjhaRGcGVu0

Arbiter of Change
16-06-2012, 21:45
Pretpostavljam da će aktivirati Avatar State u zadnji čas ili nešto.

Raz
16-06-2012, 21:54
Vjerojatno, no pitanje je hoće li ju to izvući iz opasnosti. Volio bih vidjeti neki twist. :)

Zanimljiva teorija:
http://masterarrowhead.tumblr.com/post/21546778935/hawkfeather-atla-annotated-energybending-a

Sonic_Moronic
16-06-2012, 22:37
Kad si debos. Ima 61 epizodu, ono wow.

Jesi ti baš primoran da mi sereš na svaki jebeni post na forumu, dosadan si i bogu i ljudima više.
Pokušavam ignorirat al' previše je previše, kani me se pobogu.

Electromaster
17-06-2012, 02:40
E da, nova epizoda Avatara. Ažčldefwnećkfwećkfweholyfuckingshit. :D
De, umrijet ću do sljedećeg tjedna.

@Sonik
A što ću kad mi je konstantno amusing kako si mutav~

Kostolomac
17-06-2012, 10:27
Što je taj novi Avatar, prequel, sequel, nešto treće?

Electromaster
17-06-2012, 11:19
Sequel s novom avatarkom, dakle nakon Aangove smrti.

Arbiter of Change
24-06-2012, 08:04
Gotova Korra. SHE CAN AIRBEND. :)

Electromaster
24-06-2012, 11:15
Gotova je samo prva sezona, bit će još~
Iako ne znam koji vrag će točno bit, s obzirom da su to s bendanjem riješili u like 2 minute, općenito mi je ostavilo dojam rushed filmskog hepi enda.
Ali inače dobro finale. Samo bi volio da je sezona bila duža...

Sonic_Moronic
24-06-2012, 11:26
I'd bend her, if you know what I mean.

Raz
24-06-2012, 12:34
OK je bilo finale, no sveukupni dojam nije jednako dobar kao kod prvog Avatara.

Kao prvo... romansa. U prijašnjem Avataru likovi imaju više vremena da se međusobno upoznaju i zavole, dok ovdje romansa djeluje samo zbrzano i nepotrebno. Ajde, još shvaćam Korru koja je cijeli život provela na gromadi leda i to joj je sasvim novo iskustvo, no Mako kao lik je trebao biti nešto zreliji i odlučniji, tim više kad takvo ponašanje uopće nije prikladno njegovom karakteru. Asami je također ispala plitka i kao da je tu samo radi toga da je ubace u ljubavni trokut, umjesto da se pozabave više sa odnosima između nje i njenog oca.

Kao drugo... Korrino airbendanje. Aang se mučio da nauči ostale elemente, jer za to ipak treba vježbe i vremena. Korra airbendanje nauči u sekundi. Makes no sense.
Općenito, bilo je dosta cheesy scena... ali ajd.

Ono što mi se najviše svidjelo je glavna priča. Amon kao negativac mi je bio daleko bolji od Firelorda, a njegov kraj je stvarno lijepo odrađen.

Electromaster
24-06-2012, 14:02
Da, točno tako, ok ali lošije od prvog.

Što se veza tiče fakat ne znam kaj će sad u drugoj sezoni biti s time, Mako se ponaša ko zadnja droca i ne kužim što će sad Asami. Možda se zacopa u Baolina jer ju je spasio, lol.

To s airbendanjem je još nekako okej, jer u biti ona je već to imala u sebi, samo je bilo "zaključano", a kad joj je Amon oduzeo ostalo to se otključalo. Iako nisu objasnili kako, što je bezveze. Al bar nije odma postala master airbender, već su napadi koje je tad upotrijebila bili čista sila i zapravo su imali malo veze sa oubičajenim airbendanjem. Aang je s vatrom imao puno više problema jer ga je bilo strah da vatra nosi uništenje, dok Korri airbendanje jednostavno nije "kliklo". Sve ostale elemente trenirala je od malena.
Mene je puno više zasmetalo kako su joj u minuti vratili bendanje natrag. Talk about cheesy. Ja sam već mislio da će druga sezona biti o tome, al sad fakat nemam pojma kaj bi se u njoj trebalo događat.

Amon je bio kul, iako mu je backstory odrađen u samo jednom flashbacku, što je isto malo nabrzaka. Što se tiče usporedbe s Firelordom tho... Pa iako Amon jest zanimljiviji, ipak je malo meh jer, kad gledaš drugi nastavak nečeg obično očekuješ većeg i jačeg bossa, a Amon je u usporedbi s Firelordom koji je htio počiniti globalni genocid... Prilično mlak. :/

Sonic_Moronic
26-06-2012, 16:09
Upravo sam saznao da je izašao Kenichi OVA, mislim da nastavlja od animeja. Drugi je u planu.

Raz
27-06-2012, 12:16
Pogledao Kaichou wa Maid-sama. Iznenađujuće dobar, s obzirom da se radi o shoujo animeu.
Misaki nije neka slabašna cura koju stalno treba spašavati, a Usui je tu više da zadirkuje umjesto da spašava svoju "princezu". Likovi možda i jesu na svoj način generični, no nikad ne postanu naporni.
Općenito, anime se ne pretvori u melodramu na pola puta (kao što je to često slučaj kod shoujo animea) već je feel good od početka do kraja. Ne trudi se biti ništa više od komedije sa nešto romanse i upravo je zato toliko zabavan.

Kostolomac
27-06-2012, 13:21
Upravo sam saznao da je izašao Kenichi OVA, mislim da nastavlja od animeja. Drugi je u planu.
Zakon, javi kakav je :D

Sonic_Moronic
27-06-2012, 13:25
Uf, mislio sam pogledati anime od početka, već sam sve zaboravio :D
Možda speedreadam mangu.

Arbiter of Change
02-07-2012, 14:48
Nova sezona počela. Ima li čega vrijednog gledanja?

Electromaster
03-07-2012, 00:44
Nisam još gledao, ali Arcana Famiglia pod uvjetom da ne bude pederkasti reverse harem.

Raz
03-07-2012, 21:32
Jedino sam pogledao Tari Tari, simpatičan slice of life naslov. Ništa mi drugo ne izgleda baš zanimljivo.

Kostolomac
10-07-2012, 00:14
Pogledao Kenichijeve OVA-e. Ecchi me malo iritira, ali sve u svemu dosta zabavno.

Chupacabra
10-07-2012, 03:30
Katawa Shoujo. O jebote.

Sonic_Moronic
10-07-2012, 06:41
To onaj /a/ VN?

Chupacabra
10-07-2012, 09:52
S tim da ga /v/ voli više nego /a/. Dobar je.

Sonic_Moronic
10-07-2012, 10:36
Tek sam sad skužio da je to u prijevodu Crippled Girls :pray:

Chupacabra
10-07-2012, 11:28
Jesi igrao to? (Ili koji je već termin pravilan za VN-ove... Čitao? Gledao?)

Sonic_Moronic
10-07-2012, 11:30
Nope. Fate/Stay Night sam jedino igrao, i prilično me zainteresiralo za visual novele.
dobro probao sam neke hentai al o tome nećemo

Chupacabra
10-07-2012, 12:01
Probaj Bionic Heart. Jedini na kojeg sam naišao a da je fully voiced, jako mi se sviđa i setting (London, 2099 A.D.) i radnja. Nažalost, odigrao sam samo demo jer nigdje nisam uspio naći full verziju sa stopostotnim popustom.

Electromaster
10-07-2012, 13:46
Ja sam počeo taj Katawa Shoujo, ali kao i još par VNa, zaigrao sam ga jednom na par sati i bilo mi interesantno, ali onda kasnije svaki put kad mi padne na pamet radije bi igrao nekaj pametnije.
Uostalom ako ću ujedan dovršit, to će bit onaj yuri Sono Hanabira, a ne dejtanje invalida. x_x

Electromaster
11-07-2012, 15:31
Woot, P&S eng dub čak ni ne zvuči loše!
ekpGhC28y0E

Mislim da bi si mogao ubost jedan limited edišn kolekšn.

Kostolomac
11-07-2012, 16:27
Pogledao Metropolis. Jako dobar steampunkast film sa temom o potlačenim robotima.

Electromaster
11-07-2012, 21:09
Nego, vrijedi li išta ova Arcagna Familia?

hansi
12-07-2012, 11:40
Katawa Shoujo. O jebote.
presao sve moguce zavrsetke i likove, ali Hanako <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
dem feels

Chupacabra
12-07-2012, 15:29
Ne znam, ja sam samo Shizune i Emi. Planiram Rin, mislim da će bit interesantno.

Raz
13-07-2012, 18:12
Kad smo već kod VN-a!

_QgNERGRN40

:pray: :pray: :pray: :pray:

Arbiter of Change
20-07-2012, 09:32
K-On film subban. Aww shit. :)

Sonic_Moronic
20-07-2012, 11:49
Kad smo već kod VN-a!

_QgNERGRN40