PDA

Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Electromaster
28-06-2010, 14:30
Btw, MAL kaže da će ova sezona K-ona imati 26 epizoda. :o
woot :o
Lol ono, tek ste sad skontali? To se znalo i bez da piše. :(

Raz
28-06-2010, 14:46
Btw, MAL kaže da će ova sezona K-ona imati 26 epizoda. :o
woot :o
Lol ono, tek ste sad skontali? To se znalo i bez da piše. :(
Kad nam nisi reko. :(

Inače, ne vidim razlog zašto bi ova sezona odjednom imala duplo veći proj epizoda od prošle, no dobro.

Jopax
28-06-2010, 16:16
FMA je i dalje FUCKING HELL YEA BITCH KICK ASS MANLY BADASS AWESOME :D

Electromaster
28-06-2010, 20:58
Kad nam nisi reko. :(

Inače, ne vidim razlog zašto bi ova sezona odjednom imala duplo veći proj epizoda od prošle, no dobro.
Mislio sam da se podrazumijeva. :(

Ima duplo više epizoda jer će [brijem]Sdovršiti priču kad cure završe školu, te će time završiti s Kejonom, pošto su već najavili izradu nekog novog moe moe kyun animeja. Dakle, nemaju materijala ni vremena izradu još jedne sezone, pa su ovu odlučili izdužiti kako bi skupili više para. [Da čitaš mangu, primjetio bi da gotovo svaka druga epizoda nema nikakve veze s istom.]
Still, ja se nadam da će jednog dana napraviti i Kejon sa Sawako u glavnoj ulozi... :)

hansi
29-06-2010, 00:47
Izažao Bakemonogatari 15

Electromaster
29-06-2010, 09:50
Ja pogledah epizodu 9 TBD:02.
Priča je i dalje vgg, animacija je ponovno na nekoj normalnoj razini... Ali mislim da su u ovoj epizodi napravili lagani vremenski paradoks. :/
Ukratko, lik ganja neke tipove jer su ubili lika kojeg je upoznao tako što je [dok ih je ganjao]Sslučajno otputovao natrag kroz vrijeme i izazvao događaj usljed kojeg su se njih dvoje upoznali. Lolwat.

System
29-06-2010, 10:33
Citam Parasyte sada, kako bolesno. :pray:
Link (http://www.onemanga.com/Parasyte/1/00/)
Ako volitite vanzemaljce koji zaposjedaju ljudske mozgove i ostale djelove tjela ovo je za vas. :D

Electromaster
29-06-2010, 11:27
Pogledao epizodu 10 TBD:02.
Tasera, NOOOOOEEEEEEEES! Nataru, đubre jedno, kako možeš dekapitirati svemirske žapce prerušene u nevine loli curice. :(
Zakon epizoda inače.

Od ostalih detalja, lulz na to kako su se riješili Capelle [Kao i na loop scene onog bitchslapa tijekom reklame sponzora. :) ], te na obavijest o odobrenju reinforcementsa za Birdy... Koje je trebala na kraju prošle sezone. :pray:
Birokracija, jel... :)

Also, nisam trebao vidjeti hrpu otakua kako plešu u Arita Shion cosplayu. >_>

Aral
29-06-2010, 12:17
Citam Parasyte sada, kako bolesno. :pray:
Link (http://www.onemanga.com/Parasyte/1/00/)
Ako volitite vanzemaljce koji zaposjedaju ljudske mozgove i ostale djelove tjela ovo je za vas. :D
Ludo, ovo čitam.

http://www.onemanga.com/Parasyte/1/23/S :pray: I vidite stranicu poslje, haha, zakon.

Electromaster
29-06-2010, 12:44
Lulz na ovo gore.

Završio sam sa Tetsuwan Birdy Decode: 02.
Mnogo awesome, ali i sa dosta loose endsa. 9/10.
Ako ne naprave treću sezonu, zatući ću nekog. ;(

Electromaster
29-06-2010, 20:30
Double post nyaa~!
So You Think You Know K-ON? (http://www.sankakucomplex.com/2010/06/29/so-you-think-you-know-k-on/)
Pobogu, znam odgovore na malo prevelik broj ovih pitanja... :)

Other than that, uskoro bih trebao nastaviti i završiti Hanamaru Kindergarden, potom Gunslinger Girl, i onda konačno krenuti sa Lucky Star...

Raz
29-06-2010, 21:32
Tek sad vidim da je Spice & Wolf novela licensirana samo za američko tržište, tako da primjerice španjolski prevodioci još uvijek prevađaju... google translate će imati posla. 8)

Aral
29-06-2010, 21:36
hoću reći da je to za japanske emo tinejdžerice...
No da, taman za tebe. Aj odi u parkić na redaljku, čekaju te.

Pogledao Giant Killing, zadnju epizodu, baš je bila epic. Ak je ANN točan, još dvije epizode.

Konšiljer
29-06-2010, 21:41
Anata wa, on'nanoko o sukoshi shi tai to...

Arbiter of Change
29-06-2010, 21:48
Gotov Gundam ZZ konačno. Faking Newtype hax na kraju. :(
Sada mala pauza nakon više mjeseci Gundama premda idući ide Char's Counterattack gdje vidimo Amuro vs. Char borbu. Hell yeah.

hansi
30-06-2010, 09:06
čeka se k-on danas

Aral
30-06-2010, 09:21
Da, baš sam razmišljao kad će doć...

Aral
30-06-2010, 12:14
čeka se k-on danas
Vani je.

hansi
30-06-2010, 12:18
vidio maloprije :)
skida se, kasnije pogledam

Konšiljer
30-06-2010, 15:58
Anime wa on'nanoko desu

hansi
30-06-2010, 16:31
daj plesni se trolčino megaloša

System
30-06-2010, 16:31
Jeli ko gledao Code Geass?
Y/N za gledati.

Konšiljer
30-06-2010, 16:34
ja htio samo nemam želudac...

Aral
30-06-2010, 17:16
Y/N za gledati.
Ja, imaš prvu i drugu sezonu. Po meni, obavezno pogledat.

unknown
30-06-2010, 21:32
Y/N za gledati.
Ja, imaš prvu i drugu sezonu. Po meni, obavezno pogledat.

agree :thumbs2:

Konšiljer
30-06-2010, 21:39
Watashi wa sudeni nai anime o i~tsu taga

croat1gamer
30-06-2010, 21:40
Tek sad vidim da je Spice & Wolf novela licensirana samo za američko tržište, tako da primjerice španjolski prevodioci još uvijek prevađaju... google translate će imati posla. 8)
Imali su na Baka Translations vgg prijevod novele na engleski (barem onih par strana sto sam uspio procitati), ali je copyright holder u americi trazio da ih maknu, sto su na kraju i ucinili. :(
Speaking of it, jel i dalje isti cover od knjige? :)

Raz
30-06-2010, 21:55
Znam da su fanovi bili dosta nezadovoljni coverom, tako da su uz knjigu mogli dobit i meki uvez koji je vjeran originalnoj noveli. Za ostale novele za sad nisam vidio amerikanizirane covere. :)

Arbiter of Change
01-07-2010, 07:07
Koliko ja znam, cover će biti kao neki dvostruki - imati ćeš onu tanku papirnatu koricu koja se može odvojiti od knjige i ta će imati zubatu Horo, a ispod toga će biti uobičajeni soft-cover sa originalnom ilustraciojom. Tako da možeš izabrati koji želiš gledati na polici.

croat1gamer
01-07-2010, 07:42
Mislim da je other way round, tanki cover je original, dok je na koricama dabar.
Neg, kad su pocele ferije bih napokon mogao zapoceti Wolf's Rain, koji nikako da dode na red.

Raz
01-07-2010, 07:56
http://i49.tinypic.com/10s9qb8.jpg

Cat Shit One... može :)

Worthaur
01-07-2010, 10:32
Izasli novi chapteri OP, Naruta i Bleacha

Aral
01-07-2010, 11:08
Izasli novi chapteri OP, Naruta i Bleacha
O, zahvaljujem na obavijesti.

@Raz: Omg, Cat Shit One :pray: Inače, gledat će se Shi Ki, Sengoku Basara te naravno Highschool of the Dead, ostalo je manje više bljuv.

edit: Pročitao Naruto, dobar chapter, saznajemo situaciju oko Narutovog rođenja i sl, ful zanimljivo.

hansi
01-07-2010, 12:26
Izašao neki novi anime, Ookami-san.
A love comedy parodying fairy tales such as “Little Red Riding Hood,” “The Ant and the Grasshopper,” etc. Ookami Ryoko (Ookami-san) is a spunky high school girl. She is a member of a “fixer” club so called Otogi High School Bank. She fixes the school’s problems with her partner Akai Ringo (Akazukin-chan.)
Imate za dl na animetake 1. epizodu.

Electromaster
01-07-2010, 12:28
Koliko ja znam, cover će biti kao neki dvostruki - imati ćeš onu tanku papirnatu koricu koja se može odvojiti od knjige i ta će imati zubatu Horo, a ispod toga će biti uobičajeni soft-cover sa originalnom ilustraciojom. Tako da možeš izabrati koji želiš gledati na polici.
Iie... Zapravo, točno si rekao, ali je raspored covera obrnut... Originalna ilustracija je na tankoj papirnatoj korici.

In order to provide fans with an option to obtain the Spice and Wolf novels with the original light novel cover art, we have decided to do a special limited print run dust jacket (already under way) that we will offer for free to our online retailers.
Those online retailers who choose to participate in this offer will be shipped the flat (uncreased) jackets to make them available at no additional charge to anyone ordering copies of the novel through their sites.

EDIT: Čekam dojmove za ovo što je gore spomenuo Đžek.

Raz
01-07-2010, 12:50
Pogledao sam napreskokce par scena iz ookami... djeluje prilično generično, sa nekim wanabe toradora štihom. Tko zna, možda se poboljša kasnije.

Nemam baš volje za ongoing animeima baš više, tako da ću pričekat dok ne završe, ili barem dok se ne nakupi nešto epizoda.

Inače, gledam Guin Sagu. Prošli sam puta iz nekog razloga stao sa gledanjem, tako da sada nastavljam.

hansi
01-07-2010, 12:52
raz, gledaš li K-on!!

Electromaster
01-07-2010, 12:53
Mda, ja trenutno ionako imam previše zaostataka od prošle sezone... No, kao što već rekoh, definitivno ću gledati Shi Ki, Highschool of the Dead, te još valjda usput nabacim neki random moej moej animej. I naravno, Sengoku Basara kad završim prvu sezonu. >_>
Also, Black Rock Shooter~<3

hansi
01-07-2010, 12:55
ja imam zaostataka iz one sezone- kobato, kimi ni todoke, winter sonata i još neki, imam jedno tridesetak epizoda za pogledat

Raz
01-07-2010, 12:56
raz, gledaš li K-on!!

Aha, za sada jedini ongoing koji pratim. Nije baš da ima neku radnju, a i izvedba je prilično epizodna tako da dobro dođe za mozak na pašu. :)

Nisam još pogledao zadnju epizodu though...

Lol, dobro da si me podsjetio... meni je Kobato na on holdu još tamo negdje od početka godine xD

Electromaster
01-07-2010, 14:00
Ja upravo pogledah epizodu 13 Nakano Azusa no Yuuutsu... Ovaj, mislim K-On!! :)
Uglavnom, još jedna epizoda više-manje o niočemu. Kakogod... A tanned Azusa is fine too~<3
Other than that, lulz na Ritsu sa yakisoba+ waterslide te Yui sa tempura+ watermelon. :P
"Azu-nyan, doushiyou?"
:D

Arbiter of Change
01-07-2010, 14:17
Isse, kako će tebe netko izmlatiti jednog dana. Weeaboo. :)
Inače, dobar je ovaj novi popis. Ima začuđujuće mali broj moe gluparija (u odnosu na ukupan broj), a dosta možebitno dobrih stvari.

Aral
01-07-2010, 16:04
Valjda su se opametili i skužili da glupi moe trend mora polako proć, valjda budu sad neki pametniji žanrovi dolazili. Najviše se guštam na Highschool of the dead.

croat1gamer
01-07-2010, 16:09
Neg, speaking of it.
Sto je bilo na kraju sa Hellsing OVA, zadnja koju sam gledao je bila 4, i onda je bila neka bedastoca sa subbsima.

Raz
01-07-2010, 16:14
Valjda su se opametili i skužili da glupi moe trend mora polako proć, valjda budu sad neki pametniji žanrovi dolazili. Najviše se guštam na Highschool of the dead.

Govoriš takve stvari, no istovremeno ti je K-on (koji se čak niti ne trudi biti ništa više od moebloba) dobar... ccc. :eyebrows:

Aral
01-07-2010, 16:19
Ok, mislio sam na slučaj Predya koji gleda 10 moea od jednom, jedini moe koji ja gledam je K-On i zato kaj je kolko tolko normalan :) Nisam mislio da ih moraju skroz ukinut ili da su šrot, nego samo činjenica da ih je dosta bila i da se anime scena zbog toga relativno dosta promijenila, nekom na bolje, nekom na lošije. K-On je najdalje kaj idem kaj se toga tiće, sumnjam da ću iti jedan više gledat nakon kaj to završi ^^

Raz
01-07-2010, 16:42
Razumljivo... :)

Ja jedino nisam siguran o kakvom moe razdoblju svi pričaju pošto u svakoj sezoni za sebe uspijem naći nešto zanimljivo. ^^

FMA: Brotherhood
Katanagatari
Durarara
Saraiya Goyou
Senkou no Night Raid
Rainbow
Arakawa Under the Bridge

Svi su po redu kvalitetni (zadnja dva više-manje) i non-moeblob. A to je samo jedan dio dobrih animea ove/prošle sezone. Naravno, bilo je i puno moeblobova no to ne znači da su isti nekvalitetni. Evo, završio sa Workingom prije par dana i mogu reći da mi je jedan od dražih animea, unatoč tome što je moeblob. :)

Što se tiče predoja, on je jednostavno takav... :D
Često se puta radi i o ozbiljnijem animeu, ali on se uživi i sroči rečenicu na taj način (+ doda mnogo kawaii desu ne ~ fraza) da se često stekne krivi dojam.

Aral
01-07-2010, 17:06
Ma sad, nije moe razdoblje al uvijek se nađe pokoji...možda je to ovdje sve pojačano zbog Predoja, pa imamo takav dojam :)

Aral
01-07-2010, 18:04
Novi Shippuuden je vani!

edit:

OMG

Najbolji fajt u takvom tipu animea ikad!! :pray: :pray: Goosebumps all over my body! Naruto je upravo ownao sve one piece, bleach i slične. A tek kraj, o bože, najbolja epizoda ikad, jao, plako sam mamicu ti božju :o

Worthaur
01-07-2010, 18:59
Neznam, primjetio sam par retardiranih animacija koje su mi totalno pokvarile epizodu :(

Aral
01-07-2010, 19:12
Takve rade namjerno, to je zaštitni znak Naruta praktički. Ima ga i u filmovima. Neznam, meni ne smeta, to je anime i dosta toga je dopušteno.

Worthaur
01-07-2010, 19:30
Pa da, ova epizoda kao da sam gledao film, a Naruto filmove ne podnosim, u animeu dosad u jednoj epizodi tolko retardiranih animacija nisam primjetio

Aral
01-07-2010, 20:00
Kako tko voli, meni to nit ne smeta nit mi je kaj posebno dobro, svaki studio bira svoj stil. Meni su filmovi inače odlični i imaju bolju animaciju, valjda se ponekad malo sforsaju previše :) Al na stranu sad to, epizoda je bila bolesna.

Electromaster
01-07-2010, 20:28
Isse, kako će tebe netko izmlatiti jednog dana. Weeaboo. :)
Wat? :)

Neg, speaking of it.
Sto je bilo na kraju sa Hellsing OVA, zadnja koju sam gledao je bila 4, i onda je bila neka bedastoca sa subbsima.
Ovo ljeto izlazi OVA VIII u Japanu, ali što se tiče eng dubba, tu i dalje nema ničeg novog, to jest stali su na toj četvrtoj i do daljnjeg se s toga ne miču. :/
Subbed epizode možeš nabaviti kao i svaki drugi anime...

Ok, mislio sam na slučaj Predya koji gleda 10 moea od jednom
Erm, wat?

Što se tiče predoja, on je jednostavno takav... :D
Često se puta radi i o ozbiljnijem animeu, ali on se uživi i sroči rečenicu na taj način (+ doda mnogo kawaii desu ne ~ fraza) da se često stekne krivi dojam.
This.
Uopće ne gledam toliko moej moej animea, i definitivno ne 10 odjednom, puko bi. Eventualno 2, 3 ako se baš potrefi. S time da uglavnom i nisu čisti moej moej, već je to dodatni element [Angel Beats?]. A i uvijek to istovremeno balansiram s nečim ozbiljnijim. Druga je stvar to kako ja pišem... :)

Konšiljer
01-07-2010, 21:13
Watashi wa, subete no ōkina rokudenashi ga aru to omoi masu

System
01-07-2010, 23:47
Ti si jos gori jer se obazires na njega.

Nego zad zavrsio sa prvim djelom Hokuto no Ken. :(
Tako tuzan kraj.
Pobjeda gorka, cak mi je je i Shina bilo zao na kraju. Toliko je baww. :(

hansi
02-07-2010, 07:15
raz izašo ti utawarerumono special 3

Aral
02-07-2010, 07:16
@Predo: Ma ja karikram samo, znam da ne gledaš 10 od jednom al si mi prvi pao kao primjer, pošto si full uživljen u to :) Takav sam i ja bio kad sam počeo gledat, sad sam takav samo u sebi, da ekipa ne misli da sam lud xD

Raz
02-07-2010, 07:20
raz izašo ti utawarerumono special 3

Tnx na obavijesti. Speciale ću pogledati nakon što završim sa čitanjem visual novele, jer ću si ju inače spoilat. :)

Inače, prva epizoda Amagami SS i zadnje epizode House of the Five Leaves i The Tatami Galaxy su vani.

edit: Amagami je quality stuff za sve koji vole romance žanr. Gledat će se nakon što se nakupe epizode. 1 summer anime on plan to watch list, ? more to go.

Electromaster
02-07-2010, 08:59
Watashi wa, subete no ōkina rokudenashi ga aru to omoi masu
Anta wa urusai.
Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D

sad sam takav samo u sebi, da ekipa ne misli da sam lud xD
Meni to paše. :)

Inače, Raz, izašla je prva epizoda onog "dat hair!" animea. :P
Ja i dalje čekam kad će se pojaviti Trigun film, ARGH. D:

Konšiljer
02-07-2010, 09:26
[Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D

Seikō wa , wareware wa mada renshū.

Durin
02-07-2010, 09:42
Molim pišite na jeziku kojeg mogu razumjeti, thx.

Aral
02-07-2010, 09:47
Pišemo, samo ovaj lik nije normalan.

Electromaster
02-07-2010, 09:58
[Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D

Seikō wa , wareware wa mada renshū.
Seiko... Si siguran da se to tak piše u romanjiju? :/
Da, trebam još vježbati. >_>
Ali inače, diže mi tlak kako se za gotovo svaku prokletu riječ može naći bar tri različite romanji verzije.

Raz
02-07-2010, 10:14
Inače, Raz, izašla je prva epizoda onog "dat hair!" animea. :P

Amagami SS koji sam spomenuo = sex hair. ^^

Electromaster
02-07-2010, 11:20
... I, jel vrijedi išta? :)

Raz
02-07-2010, 11:39
Pogledao sam samo pola epizode (drugu polovicu gledam kada se nakupe epizode xD), no po dosad viđenom je kvalitetan.

fun facts

- animacija je odlična
- nema "ups, popiknuo sam se na bananu i sad mi se vide gaćice" ecchi elemenata. Zapravo, nema ih uopće ^^
- likovi se čini zanimljivima... nisu neki over the top stereotipi
- Kao i u Hatsukoi Limided, svaki će lik imati vlastiti story arc
- closet planitarium ftw!

Electromaster
02-07-2010, 11:48
Okej, baciti ću oko valjda... Iako, synopsis mi i dalje zvuči blesavo... :/

Raz
02-07-2010, 11:54
Synopsisi su uvijek varljivi. Zapravo i nije problem u synopsisu, koliko u tome da su tako često opisani generični moeblob animei u kojemu uvijek dobijemo glavnog lika koji ništa ne draga i tsundere/hiperaktivnu likušu, sve to pomiješano sa supernatural elementima i spašavanjem svijeta. :)

Ja ću u međuvremenu bacit oko na KimiKiss, čujem da su dosta slični.

gothic45
02-07-2010, 12:13
Danas konačno završio sa Wolf's Rainom, generalno gledano dobar anime ali nijedna epizoda mi nije ostavila tako uzbudljiv završetak da me ponuka da gledam dalje bez prestanka.

Mislio sam da će završetak biti ubi Bože fail ali zapravo se sve dobro odvilo. :D

Dao bih mu negdje 3,7/5 s obzirom da mi je to prvi ozbiljniji anime kojeg sam gledao.

A započeo sam i Death Note, to mi se stvarno sviđa jer i sam razmišljam na donekle sličan način kao i Light Yagami. :D

Electromaster
02-07-2010, 16:36
@Raz
Something that may interest you...
Tsubasa Cat Alternative Ero-OP (http://www.sankakucomplex.com/2010/07/02/tsubasa-cat-alternative-ero-op/)
Radi se o alternative openingu za novu epku Bakemonogatarija, kojeg se može pogledati na ovoj (http://www.bakemonogatari.com/strm/)Sadresi, ali će ti za to trebati japanski IP... Barem dok se video ne pojavi na Jubiotu. :)

Aral
02-07-2010, 16:38
Konačno, nakon jedno tri puziranja, počeo gledat Black Lagoon.

Electromaster
02-07-2010, 21:53
Oh lolz, tek sad skontao "experimental" Hellsing OVA reklame sa braćom Valentine. :pray:
n1FQ1KcvZ8s&feature=related
Ccx5_sxif3M&feature=related
Ove scene su inače iz "marry mange" s njima dvojicom, koja se pojavljuje na kraju svakog volumea Hellsing mange... OČEM SUBBSE!

Konšiljer
02-07-2010, 21:59
http://img293.imageshack.us/img293/9332/brago.jpg
:rotfl: :rotfl:

hansi
03-07-2010, 07:54
kako bi tera reko
humor.
smijeh.
humor.

Electromaster
03-07-2010, 12:23
UGH, previše novih animea danas, ne znam što da počnem gledati. ;_;

Raz
03-07-2010, 13:31
Black Lagoon i Kuroshitsuji se čine dobrima, no oba su sequeli tako da će pričekati jedno vrijeme.

Shufuku no Campanella djeluje kao moecrap koji se bazira na fanserviceu + adaptacija eroge visual novele + direktor Omamori Himari = do not want.

Mitsudomoe se čini smiješno... neka netko javi dojmove ako pogleda.

Electromaster
03-07-2010, 13:34
Nisi mi previše rekao sa imenom direktora, ali ionako nisam planirao gledati...
Mitsudomoe možda čekiram.

Inače, ovog ljeta mi je cilj pogledati što više "mast vač" animea koje do sada nisam stigao... Tako da danas popodne valjda konačno pogledam Toki wa Kakeru Shoujo...

Raz
03-07-2010, 13:42
Sve što moraš znati da je Omamori Himari u najboljem slučaju osredanj, a budući da direktor nije napravio još ništa vrijedno spomena i k tome uzeo još jedan harem anime koji će se svidjet jedino zagrižnjenim otakujima koji će kasnije kupovat figurice likova, sumnjam da će i ovaj biti išta bolji. :)

Btw, Toki wa Kakeru Shoujo je genijalan. :)

Electromaster
03-07-2010, 16:50
Pogledao ga. ^^
Divan film, definitivno ću ga još koji puta odgledati... Mislim da baš nisam bio u pravom moodu sada, a i ukućani su me par puta prekinuli, što mi uvijek digne tlak... Tako da filmu dajem "samo" 9/10. Zasad.

Also, Makoto odmah ide na listu najdražih likova. <3

Arbiter of Change
03-07-2010, 17:15
Mitsudomoe se čini smiješno... neka netko javi dojmove ako pogleda.
Usput ćemo i otkriti lokalne skrivene pedofile jer je to navodno nešto tipa Kodomo no Jikan.

Đikan, eh. :)

Raz
03-07-2010, 17:22
Nekako sumnjam, dizajn likova ne izgleda kao da je rađen za moe pubiku... sve mi se čini da je nešto više poput onog vrtić animea, koji se činio kao pedo anime, dok je zapravo bila čist ok komedijica.

Eh, mislim da ću na kraju i sam provijeriti. Javim dojmove.

hansi
03-07-2010, 19:47
meni se nesviđa, smeće mi je
da, pogledao sam

Raz
03-07-2010, 20:03
Ja gledam i trgam se od smijeha... dramatičan/horror uvod je prejak. :rotfl:

http://i47.tinypic.com/8y893r.jpg
KRAUSER-TAN!

Electromaster
03-07-2010, 20:12
Ja sam pogledao prvu epku onog Ookami-san...
- radnja animea- totalna blesavost. :I
- loli Sawa-chan kao glavna likica? Megamože! [I da, znam da svi briju da je ista ripoff glavne likice Toradore.]
- konfešn u prvoj epizodi? Neočekivano?
- glavni lik je najveća pičkica ikad. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
- druga glavna likica podsjeća me na loli profesoricu iz Indexa. Megamože!
- "mad scientist" likica for teh lulz. :)
- Kuroko kao narator animea, EPIC FUCKING WIN. <3

Odoh sada čekirati Mitsudomoe.

Raz
03-07-2010, 20:35
Pogledao... Mnogo perverznog humora, ali bez perverznosti. Pišaona od početka do kraja. :rotfl:

Ovo će se pratiti. Nope, nije kao Kodono no Jikan, više je kao lite verzija Detroit Metal City-a u K-on settingu xD

Electromaster
03-07-2010, 21:33
Pogledao i ja, umro sam bogamu. :rotfl:

Electromaster
03-07-2010, 22:40
Double post nyaa~!
Samo da napomenem, Raz, izašao je novi AB! album, Keep the Beats!S:3

Aral
04-07-2010, 06:59
Gle, tek sad skužio da je došla prva epizoda novog Kuroshitsujia, nice.

System
04-07-2010, 08:26
Planiram da pogledam Bartender. Sto sam procitao o animeu izgleda odlicno.

Aral
04-07-2010, 09:24
Da, kažu da je stvarno dobar. Dobro si me podsjetio, mogao bih i to škicnuti.

Electromaster
04-07-2010, 09:33
Nego, sad si nešto mislim za Toki wa Kakeru Shoujo...
Kako je zapravo retajna ona scena s biciklom... Mislim onak, a da se sjeti skrenuti? Ili skočiti sa bicikla? Ili se jednostavno baciti po podu? Kontam, sve od navedenog bi vjerojatno prilično boljelo, ali manje nego DA TE OPALI JEBENI VLAK. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Also, trebao sam pričekati s gledanjem do 13og srpnja za jači dojam. :)

Raz
04-07-2010, 16:14
Pogledao i ovaj Seitokai Yakuindomo koji je danas izašao. Ne ostavlja dobar dojam kao i Mitsudomoe, ali nije sasvim loš... malo zapravo podsjeća na B Gata H Kei. Imate školu koja se pretvorila iz all girls u mješanu i brdo cura koje pate od nejebice. :rotfl:

Toliko o mojem ne-praćenju ongoing animea. :(

Čeka se FMA danas...

Worthaur
04-07-2010, 16:21
Čeka se FMA danas...
It's out ^^

Raz
04-07-2010, 16:22
Čeka se FMA danas...
It's out ^^
E, ovo se zove brzina xD

gothic45
04-07-2010, 16:46
Death Note je zakon. :pray:

Lajto owna sve al Ryuk je najžešći. :D

Electromaster
04-07-2010, 17:30
Pogledao i ovaj Seitokai Yakuindomo koji je danas izašao. Ne ostavlja dobar dojam kao i Mitsudomoe, ali nije sasvim loš... malo zapravo podsjeća na B Gata H Kei. Imate školu koja se pretvorila iz all girls u mješanu i brdo cura koje pate od nejebice. :rotfl:

Toliko o mojem ne-praćenju ongoing animea. :(
Proklet bio Raz, sad i ja to moram gledati. :(

Inače, kad već spominješ DMC za Mitsudomoe... Zadnja scena Ookami-san, nakon ED-a. :pray:
... For he's a M man after all. :)

Arbiter of Change
04-07-2010, 17:46
Netko mi je dužan jednu pivu nakon ovoga. :)

3LX_cXL6njY

Electromaster
04-07-2010, 17:57
Koji secks isusovski. :pray:

Aral
04-07-2010, 18:00
O-M-F-G :pray: :pray:

Nadam se da je to ovo, preuzeto sa wikipedije...

In March 24 2010, Toei Animation announced the release of the new Harlock movie, they announced a completed pilot for its planned computer-graphics remake of Leiji Matsumoto and Toei's Space Pirate Captain Harlock manga and anime franchise, and it has revealed a preliminary image and the project's staff. Mobile Suit Gundam UC author Harutoshi Fukui, Appleseed director Shinji Aramaki, Appleseed mechanical designer Atsushi Takeuchi, and Ninja Scroll character designer Yutaka Minowa worked on the new Space Pirate Captain Harlock pilot with Sega Sammy Visual Entertainment.

The official trailer/pilot was aired at the Kawaii-Kon Anime festival in Hawaii on April 17, 2010, as a special presentation courtesy of Director Shinji Aramaki. This is the first time it has been seen/aired in the United States.

Imaš 5 piva od mene :) Dobro se poklopilo jer baš gledam Harlocka.

Also, malo infoa. (http://io9.com/5576858/first-trailer-for-space-pirate-captain-harlock-film-washes-up)

Raz
04-07-2010, 18:41
Prvo Yamato, a sad još i ovo... zakon. :pray:

Pogledao FMA. Lijep, miran, sretan završetak. :)

Proklet bio Raz, sad i ja to moram gledati.

I baš dok pomisliš, hej ova Aria se čini barem donekle normalna...

http://i45.tinypic.com/fuywdz.jpg

Hm, možda ipak ne.

Electromaster
04-07-2010, 20:10
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ima da netko napravi "Sonic didn't" demotivational! ;D

Electromaster
04-07-2010, 21:18
Double post nyaa~!
Pogledao i ja, bogamu, dobro sam se nacerekao. :)
"Even with this body, IT COMES!"S :rotfl:
Sucker sam za ovakvu vrstu humora. ^^

Also, već mi se mnogo svidio ED:
PyxXRFpph_4&feature=related

Samo, zbog spika u animeu, malo sam krivo shvatio stih "Yeah yeah first period in the pool so ridiculous". :)

Other than that, damn, počinjem razvijati malo predobro uho za seiyuue... Shino je Mio, Aria je Ritsu, a novinarka iz kluba je... Kuroko? :P

Arbiter of Change
04-07-2010, 21:50
FMA... dammit, bilo je baw baw na kraju. Sad stvarno nemam što gledati. :(
Sad bi odmah gledao nastavak, ali kraj je odličan - nije open ended i topao je. Onaj kolaž na kraju je odličan (fak, Mustang pustio brkove?).

Raz
04-07-2010, 23:00
Gledaj Durararu i House of the Five Leaves sad kad su završili. :)

Inače, Mustang kuler sa brčićima, a Scar sa svojom novom frizurom malo baca na geralta. :{D

Btw, sutra Highschool of the Dead!

Aral
05-07-2010, 06:51
Misliš danas ili? :) Can't wait.

Btw. nova epizoda Giant Killinga je vani.

Raz
05-07-2010, 09:06
Da, mislio sam na danas. Izašla je btw. ^^

Aral
05-07-2010, 10:03
Da, vani je :pray:

The Fury
05-07-2010, 10:05
Ja isto pogledao zadnju ep FMA, baš je jako lijepo završila, volio bih da se nastavi priča. Mustang je fakat cool sa mustašima.
Mislio sam da će na kraju pusa past između Eda i Winry :D

Što se tiče zadnjeg kolaža slika:
Ona predzadnja slika, čija su ona djeca, od Eda i Winry ili on Ala i Mei? Mei se fakat izdužila, hihi.

Electromaster
05-07-2010, 10:21
Da, mislio sam na danas. Izašla je btw. ^^
FUCK YEAH.

Aral
05-07-2010, 11:22
Pogledao Highschool, omg imamo pravi jackpot ove sezone :pray:

Zombiji, krv...puuuno krvi, pantsu...puuuno pantsua, dobra animacija, odlični likovi, zanimljiva priča...lajkam, i to puno! Ovo se prati obavezno.

Raz
05-07-2010, 11:28
Pogledao i ja... OWNA! Potpis na sve što je Aral rekao.

Ali stvarno nisam očekivao toliko fanservicea... nije da smeta, ali ono, ima ga više nego neki animeji koji se baziraju isključivo na pokazivanju gaćica. :P

Što se tiče zadnjeg kolaža slika:
Ona predzadnja slika, čija su ona djeca, od Eda i Winry ili on Ala i Mei? Mei se fakat izdužila, hihi.

Mislim da je od Eda i Winry.

Electromaster
05-07-2010, 11:34
Pogledao i ja, potpisujem Raza... Fanservice je u jednu ruku uvijek dobra stvar, ali ako ga budu forsali u svakoj drugoj sceni mogao bi postati naporan. OČEM GLEDAT SMASHANJE ZOMBI GLAVA A NE GAĆICE ONO. :(

Aral
05-07-2010, 13:02
Ak je nečeg bilo u ovoj epizodi onda je to smashanje glava :) Još kad nabave malo jači arsenal...bit će veselo. Možda je takva prva epizoda samo bila, da se nabrije ekipa. Kasnije se možda malo smire...iako, mislim da bi se i u stvarnim situacijama sve tak vidjelo. Go figure :D

Raz
05-07-2010, 16:11
Izašla je prva epizoda The Legend of the Legendary Heroes (đizs, čak bi i ja mogao smislit originalnije ime). Možda provijerim, onaj trailer je izgledao dobar.

Electromaster
05-07-2010, 16:18
Nego....
http://i48.tinypic.com/35hh0nl.jpg
:3

Korpse
05-07-2010, 22:36
Zar se smije postati ecchi/hentai? :D

Konšiljer
05-07-2010, 22:59
Nego....
http://i48.tinypic.com/35hh0nl.jpg
:3

haha šta će joj ovo svrdlo u ruci?

hansi
06-07-2010, 02:26
High School of the Dead je anime sezone
OČEM JOŠ :D

Aral
06-07-2010, 06:51
haha šta će joj ovo svrdlo u ruci?
To je od metle onaj štilj, kojeg je strgala pa pretvorila u spear :)

Nego, vani su prve epizode Seikimatsu Occult Gakuin-a te Sekirei ~Pure Engagement~. Ovo drugo neću gledat al na Occult ću bacit pogled.

Arbiter of Change
06-07-2010, 08:33
Grudnjaci don't work like that... ali nema veze (silikonske sise su OK). :)

Raz
06-07-2010, 08:49
Pogledao onaj The Legend of the Legendary Heroes. Možda se kasnije popravi, no prva me epizoda nije baš previše impresionirala... previše guraju neke anime stereotipe u fantasy setting, što baš i nije po mom ukusu.

Danas provijeravam Seikimatsu Occult Gakuin.

Electromaster
06-07-2010, 08:57
Izašao je i Sora no Manimani special 6! :3

Raz
06-07-2010, 09:07
I opet je music video ;((((

Electromaster
06-07-2010, 09:13
Lulz. :/
Inače, kad smo već kod mjuzik videja, ja bih trebao konačno pogledati SEL - LPR-309. :3

Electromaster
06-07-2010, 12:02
Double post nyaa~!
Konačno pogledao epizodu 2 Gunslinger Girl.
Malo su puno scena reciklirali iz prve epizode, na trenutke sam pomislio da sam zabunom nju pokrenuo. Valjda neće tako biti u svakoj epizodi, anime je prekratak za to. :/
Also, kraj epizode me totalno asocirao na Sora no Manimani. :)
Premisa animea mi je i dalje lagano fucked up.

Other than that... Moram ovo (http://myanimelist.net/anime/357/Bokusatsu_Tenshi_Dokuro-chan)Sgledati. :)
Opening:
9ELRZ08hNaU&feature=related

:pray:

Arbiter of Change
06-07-2010, 12:17
Još nisi. :(

Electromaster
06-07-2010, 12:20
Marš tamo, ne stignem sve po redu gledati. Još nisam ni Bebopa ono. :(

Aral
06-07-2010, 12:26
Još nisi. :(
Kad bi stigao, tek je pred koju godinu/mjesec počeo gledat anime :)

Electromaster
06-07-2010, 12:57
Eh. :/
Inače, sad si me ponukao da malo prolistam starije stranice ove teme...

Pogledao prvu epizodu K-ON!. Onak, simpatičan no-brainer anime, mogao bi nastavit gledat. Sviđa mi se to što je basistica ljevak i koristi isti takav bass :D
Kekeke.

Raz
06-07-2010, 14:31
Meni je kod čitanja starih tema u vezi animea, najbolja ona u pljuvačnici...

Croat1evo fanboyanje naruta :rotfl:

Raz
06-07-2010, 18:47
Nego, vani su prve epizode Seikimatsu Occult Gakuin-a te Sekirei ~Pure Engagement~. Ovo drugo neću gledat al na Occult ću bacit pogled.

Pogledao Seikimatsu Occult Gakuin... za sada favorit sezone. Ima specifičnu kombinaciju drame, horrora i humora kakvu još nigdje nisam vidio. :)

Čak je i ovdje bilo smashanja glava. ^^

Aral
06-07-2010, 19:13
Da, gledao sam popodne, moram priznat da je ok i pratit će se.

Electromaster
06-07-2010, 19:25

Pogledao Seikimatsu Occult Gakuin... za sada favorit sezone. Ima specifičnu kombinaciju drame, horrora i humora kakvu još nigdje nisam vidio. :)

Čak je i ovdje bilo smashanja glava. ^^
JEL TI MENE HOĆEŠ UBIT RAZ?! :@
Sad još i to moram gledati. :/
... Ali ne sad, odoh u kino. Tek sad Ajroning Men 2 došao ono. >_>

Aral
06-07-2010, 20:15
Lol, tek sad xD Pa u kojoj si ti zabiti? :)

Jopax
06-07-2010, 20:58
Odgledao sam zadnju epizodu FMA, sad ne znam što dalje, po epizodama sam orjentirao tjedan, ovo ostalo što gledam je previše random što se tiče izlaska epizoda.
Počeo sam opet Bleach gledati, sreća pa je onaj filler završio i odmah nakon toga uskaču u akciju :D

Electromaster
06-07-2010, 22:30
Lol, tek sad xD Pa u kojoj si ti zabiti? :)

Žrnovo, Korčula... You don't wanna know.
:(

Raz
06-07-2010, 22:50
Pogledao i Nurarihyon no Mago...

Shounen anime je tako da sam očekivao nešto tipa fairy tail, ali sam ugodno iznenađen viđenim. Priča ima potencijala, likovi su zanimljivi, animacija je super, a prezentacija je epizode bila dobra te nas polako upoznaje sa situacijom u kojoj se glavni lik našao. Oni Youkai duhovi ili šta već jesu su odlično odrađeni, tako da se ne doimaju samo kao random komični sidekickovi kako to inače biva u ovom žanru već imaju svoju ulogu za ispuniti.

Uglavnom... owna! Ovo bi moglo biti čak i zanimljivije od HoTD. :)

hansi
06-07-2010, 22:54
Raz, jesi opet dropao fairy tail? :D

Raz
06-07-2010, 22:58
Ma nisam ni nastavio na kraju, odlučio sam samo soundtrack nabavit. :)

Arbiter of Change
06-07-2010, 23:32
Fakeri, vidim da Algoritam još nije počeo prevoditi Berserk mangu.

Electromaster
07-07-2010, 08:27
Nego, jel itko skontao kako se zove mali debeljko s cvikama (http://myanimelist.net/character/6047/Kouta_Hirano)Su Highschool of the Dead?
Epic. :)

Aral
07-07-2010, 08:35
"gun otaku"

epic :pray:

Electromaster
07-07-2010, 11:52
Nego Raz, jesi li zaboravio na Sora no Woto specialse? Prvi je izašao još 23. lipnja, i može ga se naći na Internetovima pod nazivom "episode 7.5". :3

Raz
07-07-2010, 12:43
Nisam trenutno raspoložen za Sora no Woto, kasnije ću ga pogledati.

Electromaster
07-07-2010, 17:39
O bogamu. (http://www.sankakucomplex.com/2010/07/07/panty-stocking-my-name-is-panty-and-i-love-having-sx/)S :rotfl:

Also, nešto kasni nova epizoda K-On!!... Ali zato skupa s njom dolazi novi OP i ED. :3
OXbmFRYVd70&feature=player_embedded
PYXJVBF6Xsc&feature=player_embedded
EDIT: Okej pobogu, što ću izbrisati s playera kad izađu singlice? ;_;

EDIT 2:
j-b0PaQ4k0g&feature=related

Raz
07-07-2010, 18:17
OP = http://ctya.org/blog/wp-content/uploads/alvin-and-the-chipmunks.jpg

Neznam što se dogodilo sa singlicama koje Yui pjeva, ali svaka nova zvuči kao da u sve višim tonovima pjeva, a k tome i forsaju neku brzinu. Pjesme joj gube mnogo šarma, kakvog je opening iz prve sezone imao.

Electromaster
07-07-2010, 18:41
Mda, prvo što sam pomislio kad sam čuo za novi OP bilo je "valjda će ovaj biti normalniji", ali ne... Očito se nekome i to sviđa.
Ali zato ED~<3333

Inače lulz, tek sam sad u glavi povezao tog starog Alvina sa onim novim, digitalno animiranim. >_>

Worthaur
07-07-2010, 20:26
Digimon Xros Wars rofl, budem provjerio

Aral
07-07-2010, 20:39
Digimon Xros Wars rofl, budem provjerio
Da, i ja to moram vidjet xD Čeka se KejOn.

Electromaster
07-07-2010, 22:38
Pogledao epizodu 7.5 Sora no Woto. DA! To se traži! Prava ratna drama! Ovo je najbolja epizoda serije!
"I told you. I told you I wouldn't hold back. Let me show you the power of science!"
http://i26.tinypic.com/30lfm0j.jpg
Ili možda ne. :)
Still, epizoda je svejedno među najboljima u seriji. Umro sam kad je Rio počela pjevati. Proklete pijandure. :)
-"Filicia!!!"
-"Rio... You two go on living-"

Raz
07-07-2010, 22:45
Što je to za izum? :rotfl:

Sad moram i ja pogledati. :>

Electromaster
07-07-2010, 22:47
Epizoda je toliko dramatična da ćeš umrijeti od smijanja. :)

Aral
08-07-2010, 07:20
Došao K-On! ;) Novi OP i ED su odlični, što vizualno, što audio, iako mi je ED malo bolja pjesma. Dobro da su uveli malo promjene, taman na pola sezone.

Pogledao i Digimone nove, looool. Sad se mogu spajat jedni s drugima, efekti su standardno nabrijavački, ko u TTGL-u i tak, komedija :)

Electromaster
08-07-2010, 11:22
Pogledao i ja novu epku K-On!!
http://i29.tinypic.com/spk6qb.jpg

Umro sam. :)

Aral
08-07-2010, 11:30
Sad i ja idem gledat ^^ Also, vani su Naruto, One Piece i Bleach chapteri. Pitam se dal ovaj tjedan dolazi nova epizoda Shippuudena...

Electromaster
08-07-2010, 12:52
Izašla je nova epizoda Ookami-san! :3

Raz
08-07-2010, 14:11
As5b7YbhIOI

nJ37sjPEV7c

:rotfl: :pray:

Electromaster
08-07-2010, 14:31
Ovo se gleda. :pray:

Inb4 Arby's "Nisi još. :( ".

Aral
08-07-2010, 16:13
Zakej imam osječaj da su ovaj anime radili autori Krauser-san anime :rotfl:

Raz
08-07-2010, 18:19
Nope. Direktor Stitch! animea je radio na njemu.

...

...

What?

Izgleda da je s vremenom prošao sa pervernih stvari (ne, stvarno... već u prvoj minuti animea liku iz hlaća ispadne 'prozor', a k tome nema cenzure. :rotfl: ) na animeje za klince. :)

Raz
08-07-2010, 18:59
Mislim da si malo fulao temu. ^^

Inače, vani je prva epizoda Shi Ki. :)

Aral
08-07-2010, 19:32
Jep, baš htio sad javit. Skida se ^^

croat1gamer
08-07-2010, 19:36
Oh, jebemu, uopce ne gledam gdje postam. :\

Jel moze neko prebaciti u pripadajucu temu?

ot:
Nikako da pocnem sa Wolf's Rain. Moze preporuke za neku dobru one-shot mangu?

Electromaster
08-07-2010, 20:06
Pa, možeš čekirati Trigun: Badlands Rumble mangu od 2 chaptera, koja je prequel nadolazećem filmu...

EDIT: Oh kul, 5k postova imam. :3

The Fury
08-07-2010, 21:24
Ja sam počeo gledat Baccano i predobar je anime. Ima komediju, horor, dramu i akcijske scene.
Fora je da se radnja stalno izmjenjuje, kako po lokacijski tako i vremenski (Pulp Fiction) i likovi su jako dobro osmišljeni.
Evo vam link u kojem lik objažnjava zašto je odličan :D 67ErD83R3Rk

Uvodna špica je slična ko od Darurara:
81xNE3VrD0Y&feature=related

Jopax
08-07-2010, 22:13
Pogledao sam prvu epizodu Highschool of the dead-a, nije loše, sviđa mi se stil animacije, ideja je zanimljiva i volio bih vidjeti kako će je iskoristiti u priči.Jedino mi je malo sve kvario taj silni pantsu, ne znam zašto ali kad god bi se pojavio nešto u meni bi trznulo i prestao bih na sve to gledati ozbiljno, iako su curi upravo pojeli glavu.

Arbiter of Change
08-07-2010, 22:14
BFF scena je odlična. :)

Electromaster
08-07-2010, 22:16
Also lagano uznemirujuća. :/

SrgDark
09-07-2010, 06:34
Završio True Tears juče, nisam takvo šta gledao još od Clannada.

Mislite li da će Amagami SS biti dobar? Prva epizoda je dobra..

P.S.

Pozdrav svima! lets get along.

Raz
09-07-2010, 08:49
Pozdrav i tebi. :)

Amagami SS će biti dobar ako ovako nastavi. Budući da će imati 24 epizode, ima vremena da razvije likove i svakome da story arc.

@croat1

Present (http://www.mangafox.com/manga/present/v01/c001/)S(od kreatora Hotela)
Serial Experiments Lain: The Nightmare of Fabrication (http://manga.animea.net/the-nightmare-of-fabrication-chapter-1%20(OneShot)-page-2.html)
Island (http://www.onemanga.com/Island/0/01/)
Emerald (http://www.onemanga.com/Emerald/0/00/)

Jopax
09-07-2010, 10:43
BFF scena je odlična. :)

Na to sam i mislio.
Uh, zombie fodder, pitam se kako će umrijeti, uf jedna je pala, šuta je, to ti je srednjoškolska prijateljska ljubav, baš me zani.. uh, gaće..

Otprilike tako mi kvari tok misli svaka scena sa pantsuom, ne znam zašto :/

Electromaster
09-07-2010, 12:28
Počeo gledati Nyoro-n Churuya-san (http://myanimelist.net/anime.php?id=5957)Sshortse, lulz su.

Churuya-san: "Mikuru, Mikuru! Do you know how to make smoked cheese? :3"
Mikuru: "Google it."

EDIT: Also, Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu specialsi. :)
http://i30.tinypic.com/30az042.jpg

Electromaster
09-07-2010, 13:34
Double post nyaa~! :3
Sad pogledao epizodu 6 Haruhi-chan.
Yuki nosi chibi reinkarnaciju Ryouko u onoj "vreći" za bebe i pjeva Ga-Rei Zero OP.
Epic. :)

EDIT:
XN0Fw7ja-bE

EDIT 2:
http://i441.photobucket.com/albums/qq134/MaxCrazy7/Anime/Confession.gif
:rotfl:

Electromaster
09-07-2010, 15:13
Triple post nyaa~!
Epizoda 14 Haruhi-chan.
http://img171.imageshack.us/img171/6597/mikuru.png

A ticket to Hell has never been so cute. :)

EDIT: Epizoda 16, Haruhi cooking show. :rotfl:
"Now we just dump in all this healthy-looking stuff and cook it for five days."

Also, epizoda 17:
"Cherry blossoms... Petals falling... Blood splattering... Dig a hole... Bury... Under the cherry blossom... Kyon! Let's have a viewing party!"S :rotfl:

Jopax
09-07-2010, 16:16
Uf to je bilo blizu, carry on

Aral
09-07-2010, 17:06
CCCCCCCCombo breaker

Arbiter of Change
09-07-2010, 17:12
Vi iznad, ako ne prestanete... da bude u anime duhu. :eyebrows:

http://img444.imageshack.us/img444/372/250pxillkillyourfamily.jpg

Inače, sezona je OK ali im je raspored epizoda za prozor. Ono, 2 dana sve dobro izađe pa onda do kraja tjedna rastežu moe gluparije. Sad panda.

Electromaster
09-07-2010, 18:09
Potpisujem Arbija. :/
No, s druge strane, ovako bar imam dosta vremena pratiti finished animeje~

Raz
09-07-2010, 19:04
P - Highschool of the Dead
U - Nurarihyon no Mago, Seikimatsu Occult Gakuin
S - K-On!!, Rainbow
Č -
P - Amagami SS, Shiki
S - Mitsudomoe
N - Giant Killing, Seitokai Yakuindomo

Meni je prilično u redu. :)

Inače, fak... The Ping Pong Club je valjda prvi anime u kojemu na trenutke poželim cenzure. Nisam trebao vidjet umetanje loptica u anus i glumljenja kornjače koja nosi jaja. :|

Aral
09-07-2010, 19:23
Inače, fak... The Ping Pong Club je valjda prvi anime u kojemu na trenutke poželim cenzure. Nisam trebao vidjet umetanje loptica u anus i glumljenja kornjače koja nosi jaja. :|
A lol, meni se sad baš skida, baš me zanima kakav je :rotfl:

SrgDark
09-07-2010, 20:50
I ja ću provjerit kakav je.

Šteta što je FMA Brotherhood završio, navikao sam se čekanje epizoda svaki tjedan, ali nije mi previše krivo, bila je to odlična priča, i dobro se završila.

Raz
09-07-2010, 22:15
http://i27.tinypic.com/6h2plf.jpg

Ošamutio medvjeda sa smradom od ne-kupanja i zatim mu zadao high-kick. "Bear stew for dinner tonight!". Mislim da je Chuck Norris upravo dobio konkurenciju. :rotfl:

Btw, engleski dub je brutalan. :)

Electromaster
09-07-2010, 22:18
A da budeš malo manje dvoznačan? :)

Raz
09-07-2010, 22:19
A da budeš malo manje dvoznačan? :)
Brutalan u dobrom smislu te riječi. :)

Electromaster
10-07-2010, 01:17
Bacio bum oko. :)

Nego, lulz na Sora no Manimani cenzuru na jednoj japanskoj TV postaji:
http://i26.tinypic.com/27zyfq8.jpg
[Za one koji nisu gledali- cenzurirali su cesu oblacima.]
What the hell? xD

Electromaster
10-07-2010, 02:48
MvjZ6VkLuCM&feature=player_embedded

:(

Aral
10-07-2010, 07:42
Pogledao prvih 5min Ping Pong Cluba...OMG :rotfl: :pray: Koji servis xD Imam osjećaj da ću svašta vidjet tu :(

olio
10-07-2010, 08:49
ima li itko anime za preporuku, nešto u stilu death notea i/ili liar gamea (može biti samo atmosfera slična ili čak i tema), a da nije predug (preko 50 ep)

Jopax
10-07-2010, 08:58
Paranoia Agent

Electromaster
10-07-2010, 12:40
Pogledao epizodu 2 Mitsudomoe.
Epic klutz is epic. :rotfl:

Electromaster
10-07-2010, 15:33
Double post nyaa~!
Konačno završio s KissXSis TV serijom. Što reći... Zgodan i mnogo ecchi anime s par urnebesno smiješnih scena, i puuuuno pee fetiša... But it's okay. :)
Valjda najveći minus mi je to što su, iako imaju hrpu megaecchi scena, Keitine sestre u dobrom dijelu ove serije ispale nezanimljive. Cijelo vrijeme ili pokušavaju zbariti Keitu ili se međusobno natežu, što nakon OVA epizoda ostavlja dojam već viđenog... Samo sa zlim pilićima cenzorima. :I
S druge strane, jako su mi se svidjeli ostali ženski likovi koji se ne pojavljuju u OVA epizodama, i oni su mi i najveći plus TV seriji. Otaku nastavnica je sexeh i megarofl, njena loli sekica kjut i mnogo lulz, dok mi je ona honya-chan na kraju ispala najdraža likica u seriji... Čak i uz svo forsanje pee fetiša u njenim scenama.
8/10.

olio
10-07-2010, 15:55
Paranoia Agent
nabavlja se

Aral
10-07-2010, 18:58
Da, fora je. Also, još jedan lol na Ping Pong Club :rotfl:

Raz
10-07-2010, 19:46
Čekaj dok dođeš do bakice kojoj se sise vuku po podu pa joj se jedna zaglavi u odvodu... I shit you not. :rotfl:

Kako sve dalje gledam, sve je luđe, a nakon tigra-kaznionice (ne želite znati) mi uopće više neće biti čudno i da se pojavi superman i da nekome moći rengenskog vida (u svrhu gledanja cura, naravno). Oh, wait... nije da su već izumili i home made naočale za to. :eyebrows:

Electromaster
10-07-2010, 20:21
Nego onda, Raz, da li da gledam sa japanskim ili engleskim audiom?

Inače, rewatchao sada Hellsing OVA VII, s obzirom da će uskoro izaći VIII... Jebemu sve, Pip. :(((((((((((

Raz
10-07-2010, 20:37
Ja trenutno gledam sa japanskim, a na drugom ću gledanju sa engleskim. :)

Engleski je po meni na razini japanskog, a možda čak i bolje urađen, jer se dub više uklapa sa osobnostima likova, a ima i mnogo vulgarnije izraze... sad neznam jer su to subbovi lošiji ili su voice actori previše zabrijali, ali razlike ima. :)

Electromaster
10-07-2010, 20:57
... Totalno mi nisi pomogao u odluci. :@
Nego, od onog što sam vidio, humor u animeu čini mi se jako sličan onom u Desert Punk, ali u Sexy Commando-ish settingu... Drugim riječima, definitivno je awesome. :)
KAKO ĆU SAD JOŠ I TO GLEDATI. ;_;

EDIT: Nego Raz, jesi li pogledao na kraju Sora no Woto special?
http://i26.tinypic.com/2vaicqw.jpg

http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif

Raz
10-07-2010, 23:54
Pogledao taj Sora no Woto... onako, ništa strašno posebno, ali fora. Podsjetilo me na epizodu sa telefonskim pozivom i pišanjem.

Electromaster
11-07-2010, 08:42
Lol onak, epizoda s pišanjem je prema ovoj megadosadna? :/
[Nije da je općenito nešto posebno. :/]

Nego, izašla je nova epizoda Seitokai...

Raz
11-07-2010, 09:22
Ma znam, ali mislio sam na to kako sama epizoda nije pridonijela radnji niti nas bolje upoznala sa settingom, i to... dobro, nije da je pola epizoda iz animea takvo :/

Jopax
11-07-2010, 10:22
Već neko vrijeme mi leži na hardu ali tek sam sinoć požeo da gledam Arakawa under a bridge.Preurnebesno i presmiješno, svi likovi su totalno opičeni i kao da se natječu tko će ispasti luđi :D

unknown
11-07-2010, 10:35
ovaj novi fma gledam, solidan je...

Kostolomac
11-07-2010, 11:31
Završio Spice & Wolf II. Sad trebam malo manly animea :)

Electromaster
11-07-2010, 11:54
Ma znam, ali mislio sam na to kako sama epizoda nije pridonijela radnji niti nas bolje upoznala sa settingom, i to... dobro, nije da je pola epizoda iz animea takvo :/
Ne znam što očekuješ od special epizode ono. Ja sam se čudio što nije čisti fanservice. >_>

Queen's Blade?

hansi
11-07-2010, 13:58
Mitsudomoe i seitokai
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
mitsudomoe je čisti random, radnja animeja je 2 posto epizode, ostalo je čisti randomness, čak sam se podsjetio happy tree friendsa dok sam gledao xD
odličan je anime, nije favorit sezone, ali je odličan
odlična su oba dva, pogledajte obavezno svi

Electromaster
11-07-2010, 14:09
Pogledao upravo epizodu 2 Seitokai, rofl. :)
Imam filing da će ona nastavnica biti zakon. ^^
-"Hauuuuuuu I'm sorry my master!"
-"Go back to your country, actually, to the 2D world."

Also, već vidim da će kroz anime biti ongoing reference na malu stopu nataliteta u Japanu...

Electromaster
11-07-2010, 20:30
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 3 Gunslinger Girl.
Onak, čim su se Rico i Emilio rastali znao sam kakav će biti kraj, ali svejedno, FFFFFFFFFFFFUUUUUUU-

SrgDark
11-07-2010, 20:55
Pogledao 2. epizodu od Amagami SS.

Napredak za Junichija(glavnog lika), čovjek se trudi i ne odustaje.
Njegova sestra je ljubomorno malo stvorenje..

Electromaster
11-07-2010, 21:06
Ja još nisam odlučio bi li gledao to. :/

Enihau, pogledao epizodu 4 Gunslinger Girl... Zakon epizoda, ali nisam očekivao one spike o mjesečnici. >_>
-"They took out my uterus, so I wish I could trade places with you."
Khm, okej... Kakogod, Triela mi je mnogo kul u ovoj epizodi, dok Jean treba da crkne. :(
Also, "mafia boss Mario Bossi"Sfor teh lulz.

Kostolomac
11-07-2010, 23:00
Queen's Blade?

Ma zadovoljio se sa Hokuto no Ken Zero Kenshiro Den, odličan kao i prethodne OVA-e :pray:

Raz
11-07-2010, 23:15
Yo, ekipa sa nastranim smislom za humor... provijerite Sadomi. :)

http://citronfraise.files.wordpress.com/2009/11/rrsadomi_0003.jpg

http://www.mangafox.com/manga/sadomi

Electromaster
11-07-2010, 23:18
U što oklada da si do toga došao preko preporuke za Mitsudomoe na MAL-u? :)

SrgDark
11-07-2010, 23:20
Slučajno sam naletio na Beelzebub, kido sam se od smjeha.

http://www.onemanga.com/Beelzebub/1/01/

Čista shounen šora i komedija, provjerite ako vam se da.

Raz
11-07-2010, 23:23
@ predo - Izgubio bi okladu, jer sam ju našao zbog reviewa prije kojih tjedan dana. :)

Electromaster
11-07-2010, 23:23
Hurr durr. :)

Nego, nije li danas [jučer]Strebala izaći prva epizoda Sengoku Basara 2?

Raz
11-07-2010, 23:25
Vjerojatno i je, samo što ju još nitko nije preveo.

SrgDark
11-07-2010, 23:33
Da, bio sam našao samo raw.

Aral
12-07-2010, 07:53
5bNuHJmtTpQ

Ovo se spremam pogledat navečer...koji k :o

Aral
12-07-2010, 10:00
Highschool je vani!

Jopax
12-07-2010, 12:29
Nije loša epizoda, iako je sada manje pantsua iz nekog razloga ženski glasovi su postali piskutaviji, malo bole uši od silnog vrištanja i skvičanja

Raz
12-07-2010, 12:35
HTkLA-5j0AA

ARE YOU READY GUYS!? PUT YA GUNS ON... jer je Sengoku Basara Two subban!

Osim toga, još moram HoTD i Shiki pogledati. :)

Electromaster
12-07-2010, 12:49
Jej~!
... Ja još nisam dovršio ni prvu sezonu. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif

I da, i ja još moram pogledati Shi Ki, kao i onaj Occult Academy. Te odlučiti što ću s Amagami SS. :/

Electromaster
12-07-2010, 14:19
Double post nyaa~!
O bogamu, malo puno subbera je uzelo HotD... :)
Za koju grupu ste se vi odlučili?

Izuzev toga, izašla je i prva epizoda Asobi ni Iku Yo!... Koga zanima ecchi SF comedy sa neko elijenkom da baci oko i napiše ovdje svoje dojmove? :3

EDIT: Sengoku Basara 2 synopsis na Animetake. :)))))))))))))))))))))))

SrgDark
12-07-2010, 14:31
Pogledao 2.epizodu HoTD, definitivno ću nastaviti pratiti ovo.
Ona kendo ženska (Busujima, ako se ne varam) rastura.

Raz
12-07-2010, 14:47
It's over nine thousand!!!!

http://i25.tinypic.com/2e3cprn.jpg

http://i29.tinypic.com/7251zn.jpg

http://i31.tinypic.com/2vjr8ft.jpg

http://i31.tinypic.com/2ry37uf.jpg

Da, to je (bila) planina. :)

O bogamu, malo puno subbera je uzelo HotD... :)
Za koju grupu ste se vi odlučili?

CoalGuys

Arbiter of Change
12-07-2010, 15:56
Dobro je počeo SB2.
Naravno, obavezna OYAKATA-SAMA!1!! scena također. :)

olio
12-07-2010, 18:26
5bNuHJmtTpQ

Ovo se spremam pogledat navečer...koji k :o
meni je super, ali samo je malo predug.. kome se svidia machine girl ovo bi trebalo bit u rangu

ja se spremam za Robogeisha

Aral
12-07-2010, 19:07
Da, pogledao sam ga danas baš, koja uvrnuta stvar :)

Nego, pogledao HotD, Kohta Hirano, gun otaku, ftw :pray: Trebali bi film snimit.

Raz
12-07-2010, 19:15
Imaš već jedan sa sličnom tematikom... Joshikyôei hanrangun.

http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1134826.jpg

Samo što je žestoka trešina. Yuri content included... ne stvarno. Jer ono, zombiji su izvan zgrade, ali koga briga... idemo se žvaliti. :)

Lord Ragnarok
12-07-2010, 20:55
Imaš već jedan sa sličnom tematikom... Joshikyôei hanrangun.

http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1134826.jpg

Samo što je žestoka trešina. Yuri content included... ne stvarno. Jer ono, zombiji su izvan zgrade, ali koga briga... idemo se žvaliti. :)

*wink wink* ocu znas vec sto na pp
isto i za tokio gore police

Aral
12-07-2010, 21:04
Kul, nisam nit vidio da CoalGuys subbaju HotD. Ja sam uzeo prvo HorribleSubs al oni imaju žuta slova, baš mi se nekak i ne sviđaju. Idem chekirat kakve subse CoalGuysi imaju.

SrgDark
12-07-2010, 21:07
CoalGuysi imaju bolje subse i same epizode---> manje cenzure (zacrnjenih djelova kod squicky djelova)

System
12-07-2010, 21:13
Juce zavrsio Code Geas. Svakako jedan od boljih animea koji sam pogledao, kraj je malo cudan...
Moram da dodam da je prva sezona deset puta bolja od druge.

Da cu da odgledam Bartendera, pogledao sam jednu epizodu i mogu reci da je perfekcija...

Aral
12-07-2010, 21:19
Ja sam također pogledao prvu epizodu Bartendera, savršenstvo; pičim dalje s time.

Electromaster
12-07-2010, 21:23
Woohoo, 400 stranica teme!

Pogledao i ja drugu epizodu HotD. Nije da nitko prije nije ovo spomenuo, ali... Hirano Kouta. :pray:
Ostali likovi su također fora, kendo žena je zakon, a tsundere genijalka je moe~<3
-"Megane..."S :)
Also, naziv sljedeće epizode mi zvuči mnogo kul. :3

I usput, zgodan interview sa kreatorom animea:
“I Want Jiggling Breasts in Every Scene” (http://www.sankakucomplex.com/2010/07/11/i-want-jiggling-breasts-in-every-scene/)
:)

Raz
12-07-2010, 21:37
Vani su i druga epizoda Seikimatsu Occult Gakuin i Nurarihyon no Mago. :)

Aral
12-07-2010, 22:44
Pogledao Sengoku Basara, jaooo :pray:

YUKIMURRAAA!!
OYAKATA-SAMAAA!!
YYYUUUUKIIMURRAAA!!!
OOOYAAAKAATAA-SAMAA!!!
YYYYUUUUKKIIIMMMUUURAAA!!!!
OOOOYYYAAKKKAAATTAAA-SAAMAAA!!!!

Electromaster
12-07-2010, 23:08
Ja sam zaključio da gledam premalo neko animeja, pa sam čekirao Asobi ni Iku yo!...
Well, ništa neočekivano. Standardi nezanimljivi male harem lead, blesava i megasisata neko glavna likica, ujedno i elijenka, koja nema ni trunke srama, te još par sporednih likova... ALI ŠTO JE ONDA ona badass cura u Crysis wannabe odjelu i sa moći stvaranja oružja iz ničeg, koja rastura terorističke guzice?! :/
Also, megaperverzna susjeda koja je gun freak i wannabe CIA tajni agent.
Also, na prvi pogled blesava sensei koja je u nekakvom svjeckom društvu za traženje elijena.
What the hell.

Nego, malo mi je klišejno što se već u prvoj epizodi ispostavi da badass cura mora ukokati glavnog lika, iako joj se isti sviđa... =3=
No, kakogod, ovo možda ima potencijala da ispadne nešto slično Tetsuwan Birdy, tako da ću nastaviti gledati...
Also, animacija je mnogo vgg, a modeli oružja i automobila su iznimno kvalitetno nacrtani. Velik budžet?
Valjda nije tako samo u prvoj epizodi. Bacite oko!

Raz
13-07-2010, 00:07
Pogledao 2. epizodu Seikimatsu Occult Gakuin-a. Neznam što da kažem... onako, WOW.

Nostradamusova proročanstva, alieni koji 2012. razaraju zemlju, time traveling natrag u prošlost, duhovi, skriveni prolazi, Mayine ekspresije lica, blago šašavi agent, odlično tempirana komedija... awesomeness. Prva je epizoda OK, ali ova je daleko nadmašila moja očekivanja. :pray:

Zanimljivo je kako su spojili oba proročanstva, tako da su zapravo u 99' stavili prekretnicu gdje se pokušava utjecati na događaj 2012. :)

SrgDark
13-07-2010, 06:34
Da, druga epizoda je definitivno nadmašila prvu.

Na drugu ruku, odlučio sam dovršiti Seto no Hanayome.. upravo sam prošao ovu scenu..prokleto nezaboravno :D

nfTKViNoUVY&feature=related

Aral
13-07-2010, 06:55
Terminator anime? To treba doć, il je došlo...?

SrgDark
13-07-2010, 07:03
Anime se zove Seto no Hanayome, izašao još u 2007. Kad se pojavljuje taj lik onda su terminator refrence i glazba iz Judgement Day.
Ovako, serija je čista komedija, stvarno dobra.

Aral
13-07-2010, 07:07
A, super, možda chekiram.

edit: A kvragu i ovaj Ping Pong Club, ostat ću bez zraka koliko je smiješan :rotfl:

System
13-07-2010, 09:07
Sad bih ga ja pogledao. Ali nemam mjesta na hardu. :(

Electromaster
13-07-2010, 09:16
Asobi ni Iku yo!
Da malo pojasnim...
15ywmWQbB3k

Kako se prve 3-4 minute uklapaju u slice of life/comedy/moe moe žanr? :S

unknown
13-07-2010, 16:54
Woohoo, 400 stranica teme!

Pogledao i ja drugu epizodu HotD. Nije da nitko prije nije ovo spomenuo, ali... Hirano Kouta. :pray:
Ostali likovi su također fora, kendo žena je zakon, a tsundere genijalka je moe~<3
-"Megane..."S :)
Also, naziv sljedeće epizode mi zvuči mnogo kul. :3

I usput, zgodan interview sa kreatorom animea:
“I Want Jiggling Breasts in Every Scene” (http://www.sankakucomplex.com/2010/07/11/i-want-jiggling-breasts-in-every-scene/)
:)

evo i ja taman pogledao, solidno ali jesi vidio da je danas novi chapter danas izašao....debeli dobio PTSP i prolupao XD

SrgDark
13-07-2010, 21:22
Zbilja, izašao 26. chapter?

Electromaster
13-07-2010, 21:22
Lul, ja totalno ne stignem još i to čitati. :I

SrgDark
13-07-2010, 21:48
Ja sam navikao razdjeliti vrijeme između animea i manga, kad već imam dovoljno vremena da pratim oboje. :)