PDA

Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

hansi
29-07-2010, 17:22
gdje je k-on???????????????
nema ovaj tjedan ? :(

EDIT: nisam vidio zadnji dio predinog posta, soz

Electromaster
29-07-2010, 18:21
Pogledao Blood: The Last Vampire.
Previše zapadnjački, previše CGI-a. Glavna likica ima gadne DSL, i waaaaaay nedovoljno kul poteza za demon slayericu. S druge strane, demoni su lolfail i nemaju nikakvog smisla ni cilja.
Što se tiče vizuala, u jednom trenutku sam se divio predivnom artu, da bi se u sljedećem facepalmao jer su u grupi od tridesetak ljudi svi napravljeni c/p-anjem tri različita modela. E NEMOŽE. :@
6/10, pošto sam i dalje blag s ocjenama. Iskreno se nadam da je TV serija bolja.

EDIT: Nego, može li mi itko reći kojim redosljedom bi trebao gledati Agent Aika serijale? :3

Worthaur
29-07-2010, 19:11
Novi One Piece :pray:
http://mangastream.com/read/one_piece/73264755/1

Valjda ce uskoro i Bleach/Naruto

Raz
29-07-2010, 19:21
Nego, može li mi itko reći kojim redosljedom bi trebao gledati Agent Aika serijale? :3

To ti je ionako jedan od toliko-loših-da-su-dobri animea, tako da vjerojatno niti nije bitno. xD

hansi
29-07-2010, 19:21
moram danas pogledat black rock shooter :)

Electromaster
29-07-2010, 19:51
Nego, može li mi itko reći kojim redosljedom bi trebao gledati Agent Aika serijale? :3

To ti je ionako jedan od toliko-loših-da-su-dobri animea, tako da vjerojatno niti nije bitno. xD
Ma znam, ali eto, ne volim gledati navrat-nanos. :)
Gledam sad anime info, izgleda da je prvo izašao Agent Aika, pa zatim AIKa R-16: Virgin Mission koji je u stvari prequel, te na kraju Aika: ZERO koji je sequel tog prequela. :)

moram danas pogledat black rock shooter :)
Dobro da si se sjetio. :)

Nego, izgleda da bih konačno trebao nabaviti i Bebopa. So... Sub ili dub? Pročitao sam negdje da se čak i redatelju animea više sviđa dubbed verzija~ :P

hansi
29-07-2010, 19:54
jel mi moze neko preporucit neki anime poput hotd-a, ali neki vec finished
i da, nekako mi je vaznija atmosfera nego oni boo efekti

Electromaster
29-07-2010, 19:59
MAL kaže: Elfen Lied i Higurashi no Naku Koro ni. Koliko shvaćam, obje preporuke su dane na osnovu atmosfere, pošto zombi animeja općenito baš i nema previše... S druge strane, ako želiš zombije i krvoproliće, marš tamo i gledaj Hellsing. :P

hansi
29-07-2010, 20:00
vec sam prije planirao pogledat elfen lied, ali sam kompletno zaboravio
checkiram, tnx

Raz
29-07-2010, 23:28
Došao do 3. epizode Amagami SS.

NNNNGHH!

Haha, wtf. Kako je ovo sa lagane romase u trenu skočilo na kinky stuff.

SrgDark
30-07-2010, 06:17
Pročitao novi Bleach!

:pray: Bog blagoslovio Gina! Konačno je netko uspio nanjeti kakvu-takvu ozljedu Kapetanu Slomljenom(Aizenu)

Aral
30-07-2010, 06:46
Nova epka K-On!-a je vani.

Također, došao je i Break Blade, prvi od ukupno šest filmova. I da, nova naruto, bleach i one piece manga chapteri su out.

Sonic_Moronic
30-07-2010, 13:29
Pogledao Strait Jacket.

Genijalno. Likovi su karizmatični svi odreda, a o settingu da ne govorim. Rano 20. stoljeće, steampunk, uporaba magije kroz tehnologiju, električni uređaji u začecima, stvarno jedinstveno.

Čitat će se manga.

Electromaster
30-07-2010, 13:30
<3

Sorry to disappoint you, ali... Koja manga? :roll:

Sonic_Moronic
30-07-2010, 13:32
Ona koja je spomenuta u wikipediji ali je nigdje ne mogu izguglati. :?

Electromaster
30-07-2010, 16:31
Pogledao novu epizodu K-On!! :3
U & I, aww... <3
Ritsu je zakon s onom frizurom.
... Inače, totalno su mi se u glavi pomiješali anime i manga, cijelo vrijeme sam bio uvjeren da je ova epizoda već bila. >_>

Coming up next: Romio and Julietsu! Ta epizoda će definitivno biti mnogo lulz, kao i suptilno yuri... :P

EDIT:

Nego, izgleda da bih konačno trebao nabaviti i Bebopa. So... Sub ili dub? Pročitao sam negdje da se čak i redatelju animea više sviđa dubbed verzija~ :P
Answer pl0x?

Raz
30-07-2010, 17:11
Nego, izgleda da bih konačno trebao nabaviti i Bebopa. So... Sub ili dub? Pročitao sam negdje da se čak i redatelju animea više sviđa dubbed verzija~

Oba su dobra, prvenstveno je stvar ukusa. Osobno sam odabrao japanski pošto ima 6ch Dolby i u nekim trenutcima je... štajaznam, atmosferičnije. Pri početku primjerice, dok prolaze kroz warp gate-ove se u japanskoj verziji čuje kako dolaze sa jednog govornog područja u drugo, dok se u engleskoj verziji komentator (ili štaveć) koji želi dobrodošlicu putnicima, čuje samo na engleskom. Sam voice acting je možda bolji za englesko govorno područje, čisto zbog settinga. Da, znam... opet nisam ništa olakšao. :P

Sonic_Moronic
30-07-2010, 17:39
Ja sam čuo dub i ništa ne valja. Ne kompliciraj i slušaj original.

Aral
30-07-2010, 18:09
Bitno da gleda ostale pizdarije koje se odmah zaborave a Bebopa još nije pogledao :)

Electromaster
30-07-2010, 18:44
Ja sam čuo dub i ništa ne valja. Ne kompliciraj i slušaj original.
Da samo onak, ako ću slušati original, onda moram istovremeno i čitati~
Obično izbjegavam dubbove, ali ako ovaj valja poput Hellsinga ili štajaznam, tako mi je lakše gledati~
Also ono, tko si ti da mi govoriš, nisi ga ni gledao. :@

Bitno da gleda ostale pizdarije koje se odmah zaborave a Bebopa još nije pogledao :)
Marš ono, ne stignem sve. ;(
Airing animei mi oduzimaju epski previše vremena. >_>
Ali hej, bar sam pogledao Trigun, GitS, Hellsing, SEL, Chobitse i tako to. Nije da se ne trudim. :I

SrgDark
30-07-2010, 21:25
Bebopov dub je jedan od najboljih što ćeš ikad čuti, meni je bio čak bolji od originala.

Usput, pogledo novi Amagami SS. Reset ispočetka, ali stvari idu svojim putem, vjerojatno će biti zanimljivo

Raz
30-07-2010, 22:12
Amagami SS ima malen problem u pacingu... prve su dvije epizode bile super, da bi odjednom iz nije da te ne volimSu trenu prešli na ljubljenje nogu, "nya nya" i šmeksi ramen. Isto vrijedi i za dramu pred kraj 4. epizode. Zbog nje se praktički spustio na razinu psa, da bi na kraju počela plakati... wtf ženo. :)

Naravno, nije tako loše kao što moj post sugerira, ali moglo je to i bolje. Same ideje su dobre i sviđa mi se što nije još jedna high school romansa sa nedorečenim krajem. Sad pogledati 5. epizodu, sex hair arc... mljac.

Electromaster
30-07-2010, 22:15
Zbog nje se praktički spustio na razinu psa, da bi na kraju počela plakati... wtf ženo. :)
Ovo zapravo zvuči veoma realistično.

Raz
30-07-2010, 22:23
Zbog nje se praktički spustio na razinu psa, da bi na kraju počela plakati... wtf ženo. :)
xD

Ma ne, ono... kaže mu da se ide otuširati i da slučajno ne viri (a on kao i svaki generic nolifer dude posluša) da bi nakraju bilo nije ti stalo do mene, jer nisi virio. :plac:

Zapavo da, ovo nije daleko od realizma jer tako ženski mozak često funkcionira... damn. ;(

hansi
30-07-2010, 22:25
ta likica je kuja, strasno iritira, radi budalu od njega :( , al svejedno gledam anime i nije mi los

Electromaster
30-07-2010, 22:31
xD

Ma ne, ono... kaže mu da se ide otuširati i da slučajno ne viri (a on kao i svaki generic nolifer dude posluša) da bi nakraju bilo nije ti stalo do mene, jer nisi virio. :plac:

Zapavo da, ovo nije daleko od realizma jer tako ženski mozak često funkcionira... damn. ;(
Ane. :)

Also, što se scene tiče, ista nije nimalo neuobičajena u animeima/mangama... Brijem da je jedna takva bila i u Kannagi~
Iako, obično likica ne kažeSda liku nije stalo do nje, već samo bude uvrijeđena i eventulano ga nečim opali~ :P

Raz
30-07-2010, 22:38
@hansi

Ima u tome istine, ali ipak on radi više budalu od sebe nego što to ona čini. Zapravo sam očekivao nekakav twist sa time da ga samo iskorištava i ismijava, ali izgleda da to nije svijesno, već je samo takva. Ah well, bolja je od one Haruhi kuje, to sigurno. ;D

@predo

Baš mi je zato i malo žao, jer nije generična romansa sa tsundere ili shy likicom, a i sama je ideja dobra... ali fali nešto. Neki dio između svega, da se izgubi osjećaj rushanja radnje. :)

hansi
30-07-2010, 22:41
nediraj mi haruhi uboscute pinjurom u oko :@

unknown
30-07-2010, 23:04
jel tko za Highschool of the Dead rp?

hansi
30-07-2010, 23:09
wat?
pa naravno, al neznam kako bi to funkcioniralo :D
mozemo probat

Electromaster
30-07-2010, 23:17
Dibbs on Kouta! :P

Raz
31-07-2010, 12:13
Nova je epizoda Mitsudomoe prejaka. :pray: :pray: :pray:

Želim vidjeti više scena sa ocem kojega policija na kraju svega uhiti. :rotfl:

Arbiter of Change
31-07-2010, 18:35
Mogao bi baciti pogled na Break Blade ako stignem.

Electromaster
31-07-2010, 18:58
Nova je epizoda Mitsudomoe prejaka. :pray: :pray: :pray:

Želim vidjeti više scena sa ocem kojega policija na kraju svega uhiti. :rotfl:
Ane. :)
Stari je Isus...

Other than that, Futaba: "OPPAI KUDASAI!"
:rotfl:
Također:
http://img824.imageshack.us/img824/6313/drrriz.jpg
@Arby
Možemože, ali onda svakako javi da li to vrijedi išta, ja se dvoumim oko gledanja~

hansi
31-07-2010, 19:00
predatore skinuo sam onu verziju sto si mi ti dao za black rock shooter, veceras imam vremena za pogledat
i moram jos veceras pogledat mistsudomoe, prezakon mi je anime :)

Electromaster
31-07-2010, 19:06
BLAK ROK ŠUUUUUTAAA-

Ja bih večeras trebao krenuti s Bebopom, brijem da ću za početak pogledati jednu epizodu i subbed i dubbed, pa ću na osnovu toga odlučiti kako nastaviti~
Uglavnom, najviše me brinu ženski glasovi, njih u dubbovima praktički uvijek zajebu te zvuče totalno kreštavo ili pak dorljasto. ;(

Sonic_Moronic
31-07-2010, 20:06
Indeed.

SrgDark
31-07-2010, 22:57
Ma ženski glasovi su u Bebopu dobri. Vjeruj mi na riječ.

unknown
01-08-2010, 18:07
ovo mi se vrti već cijeli dan u čast one manga sitea
FbUBCUJsdRk
zfw-ICPSPeU

Electromaster
01-08-2010, 21:03
Seitokai Yakuindomo. :pray: :pray:
Čak mu je i sestra pervy, pobogu... :)
... Ali ništa ne nadmašuje ludu sensei. :pray:
"He can't get his ass off from Jane's bust."S- Vgg primjer engleskog u jednom animeu. :)

Also:
-"The school is having its 50th anniversary?"
-"Yes. We have many legends. Like that tree in the courtyard. They say that the person you confess to under that tree becomes your true love."
-"I see. But this school was a girls school until last year, right?"
-"Yes."
-"I won't think too deeply about that."
:))))))))))))))))))

Raz
02-08-2010, 00:30
Završio sa Nodame Cantabile - Paris Chapter. Kvaliteta je i dalje na razini, ali mi se prva sezona više svidjela. Zbog malenog se broja epizoda sve čini previše užurbano... ne stigneš se previše povezati sa novim likovima, glazbe ima znatno manje nego u prvoj sezoni, a čarobna se atmosfera Parisa negdje putem izgubila.

Dania
02-08-2010, 03:33
Predatore, rekao si da svratim, evo me...
Samo da znate, Guyvera vrijedi gledati ponovno...ja sam živi dokaz :)

hansi
02-08-2010, 04:31
sad ce na animetake stic hotd5 dl link, jos nema ni komentara ni nicega:P
edit: evo stigla 360p, nema jos hq

Electromaster
02-08-2010, 12:41
Predatore, rekao si da svratim, evo me...
Samo da znate, Guyvera vrijedi gledati ponovno...ja sam živi dokaz :)
Kekek. :3
... Kojeg točno? :)

Inače, došla je i 720p verzija HotD, kao i nova epizoda Asobi ni Iku yo!, te Sengoku Basara 2.

Blink
02-08-2010, 14:58
Nije da se rugam/flejmam/štaveć, samo me zanima, PR3DAT0R - šta je tebi tako dobro u tim slice of life animejima? Pratim ovu temu od kad sam na forumu i vidio sam najviše tvojih postova o takvim animejima, i also di izvlačiš one gifove? D:

I ako može preporuka nekog animeja, tipa sa epskim borbama, zaboravio sam kako izraz ide, a da je lik badass u pravom smislu riječi :D

Electromaster
02-08-2010, 15:16
Lajk ono... Komedija? :/
Na gifove obično naletim na MAL, ili pak na Animesuki forumima.

Što se preporuke tiče, bilo bi lijepo da znamo što si već gledao~

Blink
02-08-2010, 15:23
Hellsing, DBZ, Digimone, Pokemone. Njubara sam. :D

Electromaster
02-08-2010, 15:59
Hmm... Štajaznam, baci oko na Trigun, Gungrave, Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist~
Zanima li te mecha žanr?

Enihau, pogledao epizodu 4 Asobi ni Iku yo!
Lulz na ST referencu na početku... Ali ono na što sam stvarno umro jest nova strana u "sukobu"... Religious fanatici, vojska obožavatelja nekomimija, koji su po Erisinom dolasku stvorili pravi kult ličnosti, da bi ju na kraju ove epizode i oteo njihov maid task force. Ono što nije uspjelo svim svjetskim vojnim i tajnim organizacijama, izvlela je... Hrpa otakua. :)

Also, Eris is in heat. :P

hansi
03-08-2010, 05:44
pogledah fairy tail 40
neeeeeee :"((((

Blink
03-08-2010, 09:50
Hvala, preda. :D
Mecha me i ne zanima baš, nisu roboti fora. :D

Raz
03-08-2010, 09:54
Ako te zanima baš manliness, onda gledaj Fist of the North Star.

http://i44.tinypic.com/2hwpvlh.jpg

Pitaj Arbitera za redosljed gledanja, on to bolje zna od mene. :)

Electromaster
03-08-2010, 12:38
Hvala, preda. :D
Mecha me i ne zanima baš, nisu roboti fora. :D
Also, gledaj Hellsing Ultimate. Pwna staru TV seriju samo tako.

Arbiter of Change
03-08-2010, 12:44
Ajde da konačno pogledam Char's Counterattack. Nisam gledao Gundama mjesecima. :)
btw, nisam pogledao Break Blade.

Kostolomac
03-08-2010, 13:04
@Blink
Hokuto no Ken (109 ep.) - odličan originalni serijal.
Hokuto no Ken 2 (43 ep.) - nastavak serijala, nije baš nešto. Probaš pa vidiš jel ti paše.

Ako ti je to previše epizoda, onda jednostavno pogledaš Fist of the North Star: The Legends of the True Savior. 5 novih OVA koje sumiraju priču originalnog serijala.
http://en.wikipedia.org/wiki/Fist_of_th ... rue_Savior (http://en.wikipedia.org/wiki/Fist_of_the_North_Star:_The_Legends_of_the_True_Sa vior)
Wiki zna :P

Ako ti se svidi Cowboy Bebop, pogledaj si i Samurai Champloo, od istog redatelja. Btw. ako želiš vidjet jednog od najvećih anime badassa, pogledaj Berserk.

Arbiter of Change
03-08-2010, 13:22
True Savior saga je grafički pristupačnija onima koji ne vole baš stari art style. Ali ono, sretno s pronalaskom.

http://img96.imageshack.us/img96/7724/zerothelegendofkenshiro.jpg

Blink
03-08-2010, 16:02
Iz True Saviora je taj lik iznad?

Kostolomac
03-08-2010, 16:14
Yep, to je glavni lik Hokuto no Kena, Kenshiro. Btw. art u OVA-ma je predivan, lica su predobro nacrtana.

Aral
03-08-2010, 18:06
Pogledao novu epizodu Sengoku Basare, pomalo dramatično ali i zanimljivo za razvoj priče. Also, konačno ću pogledat zadnje tri epizode K-Ona te dvije HotD, nisam stigao prije.

I dobro me Arby podsjetio, moram pogledat Break Blade, još uvijek mi stoji na hdd-u.

Electromaster
03-08-2010, 19:56
Epizoda 5 Seikimatsu Occult Gakuin.
Talk about cliffhanger. :pray:
Also, Bunmei & vice principal for teh lulz.

Other than than, naletih sada na ovo:
http://i25.tinypic.com/mbhef7.jpg

:))))))))))))))))))

SrgDark
03-08-2010, 20:36
Podsjeća na Angel Beats..

Electromaster
03-08-2010, 22:23
I jest Angel Beats... Bar Otonashi na monitoru. Trebaš pogledati Occult Academy da bi shvatio sliku~ :)

Also s MAL-a:

Who approves Porsche loan to a waitress<

Same people that thought Bunmei could save the world.
:)))))))))))))))

EDIT: Pogledao Superflat Monogram (http://myanimelist.net/anime/2290/Superflat_Monogram), anime reklamu za dizajnera Louisa Vuittona.
The video in question:
rIhnnQH_GdQ&feature=player_embedded

Jako slatko i fora. Made me happy. :)
... S druge strane, ne znam zašto, ali cijelo vrijeme dok sam gledao kroz glavu mi je prolazila rečenica "Kids, don't use drugs!". xD

Odoh sada pogledati i nastavak, Superflat First Love~

Bara
04-08-2010, 14:55
Pogledao Akira, a što reći. Animacija je genijalna, sviđa mi se ideja Neo Tokya, drago mi je što Japanci ne štede na krvi i na teškim emocionalnim scenama, ali brate priča nema veze s vezom xD.

Na početku je još sve super, uživao sam otprilike prvi sat, ali kada Tetsua strpaju u bolnicu nebulozama ne prestaje kraja :S, još to ostaje Akira, i super animacija i ugođaj, ali gledanje je posve besmisleno i bez mozga. Ma sve u svemu film mi se svidio i dajem mu 8/10 za sve drugo osim priče, dok priča dobiva mizernih 3/10 :(.

Svjestan sam da Japanci vole raditi opičene i nesvakidašnje stvari, ali ovo je ipak melo previše s neba pa u rebra.

McPingvin_v2.0
04-08-2010, 19:59
Predo, imam poklončić za tebe. Probaj ga pronaći. Mjau~ :*

Electromaster
04-08-2010, 20:03
Predo, imam poklončić za tebe. Probaj ga pronaći. Mjau~ :*
Erm... Wat.

McPingvin_v2.0
04-08-2010, 20:07
Skužit ćeš, ima vremena. Pusa Mici :*

Arbiter of Change
04-08-2010, 20:28
Broja slova "a" u riječi nije definiran. :)

SrgDark
04-08-2010, 21:29
Pogledao HotD 5!!

Hirano je bio badass ovog puta, još više kad je dobio pištolj. Još uvijek nije badass na levelu Virala, al sam siguran da će stići do tamo! (Ima istog seiyuua kao i Viral iz TTGL [Seiyuu? mislim da se tako piše.]S)
Al sam se kido od smijeha na kraju, kad sam vidio gdje ga je medicinska sestra ´stiskala´ . :rotfl:

Raz
04-08-2010, 22:46
Pogledao danas 5 epizodu Amagami SS, ovo sa arcovima mi je gg. Znači, nakon svake 4 epizode je reset i ponovo se događaju u potpunosti iste stvari, samo što na sam tok radnje utječe glavni lik. Kaoru mi se se već sad čini nekako zanimljivijom likicom od prošle, a to što pozna glavnog lika već neko vrijeme samo više pridonosi zanimljivijem prijelazu iz prijatelja u nešto više. :)

SrgDark
04-08-2010, 22:54
Evo maloprije stavili novi Bleach, Naruto i One Piece na manga stream.

Pročitao samo Bleach zasada... Aizen je opet(je li to moguće!?) napravio God-cheat i sjebao moje nade da će ga Gin barem malo onemogućiti.. :-x

la50
04-08-2010, 23:36
Hansi me navukao na anime,točnije HOTD.Pogledao svih pet epizoda sinoć,sviđa mi se.Ima i dozu humora koji te baš zna nasmijat.
Govorite šta oćete ali ja mislim da je ona glupača mis marikawa lezba,haha.I da,ona Rei je mlatila one proklete zombije sa onim štapom od metle već 5 epizoda,de molim te promjeni oružije :D.

unknown
05-08-2010, 00:04
Evo maloprije stavili novi Bleach, Naruto i One Piece na manga stream.

Pročitao samo Bleach zasada... Aizen je opet(je li to moguće!?) napravio God-cheat i sjebao moje nade da će ga Gin barem malo onemogućiti.. :-x

one piece nisu i sajt im je nešto u k.... posljednih sat vremena

MAFNi
05-08-2010, 00:37
Trenutno sam na Dragon Ball Z i napokon sam završio Frieza sagu. Koliko je fight trajao htio sam povratiti :(
Nego, evo jedan lijepi video :)
jthsxHbbzcA&sns=fb

McPingvin_v2.0
05-08-2010, 05:17
Broja slova "a" u riječi nije definiran. :)
Damn straight, nigga.

Bara
05-08-2010, 06:53
Tek skužio sada što je HOTD, čini se predobro :S, moram pogledati!

hansi
05-08-2010, 09:25
kad ce k-on vise?

Electromaster
05-08-2010, 10:51
Kad ga netko subba. Coalguys su u posjetu Japanu, a ostali subberi su mnogo spori.

Electromaster
05-08-2010, 17:16
Pogledao epizodu 5 HotD! Epic win, najbolja epizoda dosad. :pray:
Scena s vodenim topom je lolpwned, Hirano je badass, reunion ftw. Ovaj omjer akcije i komedije mi savršeno paše. :3

hansi
05-08-2010, 21:44
nije predo rekao, izasla nova epka kejona

Electromaster
06-08-2010, 10:10
A vrijedi spomenuti da su izašli i nove K-On!! OP i ED singlice, te prvi dio OST-a. :3

Also, nova epizoda Amagami SS.

Electromaster
06-08-2010, 13:07
Double post nyaa~!
Kao što sam i mislio, nova epizoda K-On!! je bila zakon. <3
RoMIO and Julietsu!S :)

Mnogo, mnogo lulz scena ovaj puta... Nego, zanima me tko je seiyuu vlasiku onog cafea, podsjeća me na Kimidori-sana iz Haruhi-chan~

Other than that, preview... What the hell. :pray:

unknown
06-08-2010, 13:15
Vidi ovo vrijedi i za hotd, lol

6 Characters Who Show Up in Every Zombie Movie

http://www.cracked.com/article/164_6-ch ... bie-movie/ (http://www.cracked.com/article/164_6-characters-who-show-up-in-every-zombie-movie/)

hansi
06-08-2010, 13:41
Double post nyaa~!
Kao što sam i mislio, nova epizoda K-On!! je bila zakon. <3
RoMIO and Julietsu!S :)

Mnogo, mnogo lulz scena ovaj puta... Nego, zanima me tko je seiyuu vlasiku onog cafea, podsjeća me na Kimidori-sana iz Haruhi-chan~

Other than that, preview... What the hell. :pray:
da, super je bila epizoda

Toxic
06-08-2010, 13:50
Posto vidjoh da se ovdje spominjao Avatar: The last airbender (iako davno), kontam da i ja prozborim koju u vezi toga :).
Odgledao sve 3 sezone skoro pa u komadu i sad mi krivo sto sam uopste poceo samo zato sto hocu jos :(.
Nekako mi Aangova ekipa bi draga srcu :oops:
Jos davno su mi ljudi govorili da pogledam i ja nikako da se nakanim al' eto (ne)srecom mi prahnu zelja.

Eh da...taman ja odgledam ovo i citam da prave nastavak "The Legend of Korra" gdje ce najvjerovatnije svi ovi likovi biti mrtvi...jeb'ga =|

Aral
06-08-2010, 13:52
Ajde konačno se skida novi Shippuuden te novi K-On, pogledat ću sve u komadu :)

Electromaster
06-08-2010, 17:13
Pogledao epizodu 6 Gunslinger Girl.
Bar neću sada ispaliti na živce dok ne saznam koje je značenje sladoleda na Piazza di Spagna. >_>

Electromaster
06-08-2010, 17:56
Double post nyaa~
Pročitao sada da je Kouta Hirano uz Drifterse pred koji tjedan počeo izdavati i novu mangu...

Bishounen de Meitantei de Doesu
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/33543l.jpg

Synopsis: The story of Hirano's new manga centers around a handsome ophthalmologist who investigates a murder in Tokyo in the first half of the 20th century.
Pouzdam se u autora Hellsinga, ali totalno nemam pojma što očekivati od ovoga. :)

Bara
06-08-2010, 19:16
Ja upravo pogledao 1. epizodu Tokyo Magnitude, čini se super, javim dojmove nakon što pogledam cijeli.

Već vidim da će se bazirati na snažnoj emocionalnoj temi.

Raz
06-08-2010, 19:24
Pogledao 6. epizodu Amagami SS... DAT BELLY BUTTON.

Pace je još uvijek čudan pošto se opet skače sa "nismo baš najbolji prijatelji" na fetiš glavnog lika koji uključuje ljubljenje random dijela tijela, no sve u svemu fora epizoda. Cliffhanger na kraju je ispao totalno zakon.

Electromaster
06-08-2010, 20:22
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3

Electromaster
07-08-2010, 23:05
Double post nyaa~
Hot damn, izgleda da će otakui uskoro izgubiti svoj "Raison d'être" (http://www.sankakucomplex.com/2010/08/08/k-on-ends/)! :O
A ni ja nisam presretan... ;_;

Other than that, pogledao epizodu 6 Mitsudomoe, mnogo lulz.

SrgDark
08-08-2010, 13:00
Pogledao Amagami SS 6

Ovog puta je belly button! Gdje će li ljubit slijedećU?

Electromaster
08-08-2010, 21:59
Izašla je nova epizoda Seitokai Yakuindomo! :3

Aral
09-08-2010, 10:42
HotD je vani, ček it aut.

la50
09-08-2010, 11:02
HotD je vani, ček it aut.
Pogledao ga.Nastavak sa puno smijeha i sisa i guzica xD.Takashiju se digo na Busujimu xD.Na kraju ono malo lijepog ubijanja zombija ima :D.
Neznam dal mogu izdržat ja ovo od tjedna do tjedna novi nastavak :(.

Aral
09-08-2010, 11:16
Da, ova epizoda je bila drugačija od ostalih xD

Electromaster
09-08-2010, 15:57
Pogledao epizodu 5 Asobi ni Iku yo!
http://i38.tinypic.com/nlrb5x.png
... S druge strane, definitivno nisam trebao vidjeti onog filmskog direktora, kao ni Kioa u Erisinom odijelu. >_>
Priča je i dalje randomnes, akcija je i dalje fora, AssistDroids su i dalje awesome.

Ohoh gledati Seitokai i HotD.

Electromaster
09-08-2010, 16:58
Double post nyaa~
Pogledao i HotD... Moar fanservice!
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif

Napaljene pijane žene... :)
S druge strane, Hirano je i dalje najmegakulzakon lik ikad. :3

Najava sljedeće epizode također izgleda mnogo fora~

Raz
09-08-2010, 18:59
Zadnja me epizoda Mitsudomoe nekako razočarala... dio sa Hitohom i egzorcizmom je bio urnebesan, ali sve je ostalo tako-tako.

Setokai je pak svakom epizodom sve bolji i svaki puta uspije izvući neke nove fore. Zadnja je epizoda epic. :)

Electromaster
09-08-2010, 23:03
So like, izašao je prvi B Gata H Kei DVD... Ukratko:

Yo dawg, we put censors in your censors so you can censor while your censored.
Onak, makli su one demone, da bi ispod njih vidjeli... 2 milimetra bliže "zonama interesa" i nakon toga cenzuru od strane miksera/posude/telefona/vešmašine/nečeg što se tu, eto tako usput našlo. :)
http://i.imagehost.org/0271/73993_468x_b-gata-h-kei-dvd-blu-ray-1-021.jpg
http://a.imagehost.org/0310/73994_468x_b-gata-h-kei-dvd-blu-ray-1-022.jpg
Other than that, izašla je i nova epizoda Seikimatsu Occult Gakuin~

SrgDark
09-08-2010, 23:04
Pogledao i ja HotD.

Hirano je car. Sve bolje od boljeg..

System
10-08-2010, 01:40
Cujem da treba da izadje Hellsing OVA ovih dana. Is it true?

Jopax
10-08-2010, 11:06
Nove epizode HOTD-a i Fairy taila su kul, baš me zanima sljedeći arc u FT-u

Electromaster
10-08-2010, 12:43
Cujem da treba da izadje Hellsing OVA ovih dana. Is it true?
Da, trebala bi izaći uskoro... Ali nitko ne zna kad točno. :I

Ja pročitao sada novi chapter K-On! mange... Lulz, nakon tri godine konačno su predstavleni Yuini roditelji. :)
... A to, uz hrpu grljenja i koječeg, stvarno ostavlja filing da se priči bliži kraj~ :(

hansi
10-08-2010, 12:46
aha, al ja sam se prepao da više nećemo vidjet erzu
huh, kako mi je pao kamen sa srca :)

Electromaster
10-08-2010, 13:00
Erzu? :?

Raz
10-08-2010, 13:04
Fairy Tail, Predatore. :)

Electromaster
10-08-2010, 13:09
Oh lolz, da. >_>
Kad mamlaz ne piše velika slova, zabrijao sam da je neka bogtepitajkoja riječ. >_>

Jopax
10-08-2010, 13:13
aha, al ja sam se prepao da više nećemo vidjet erzu
huh, kako mi je pao kamen sa srca :)

Nisam ni na trenutak sumnjao u Natsuovu sposobnost da se šakama izbavi iz bilo koje nevolje :D

Electromaster
10-08-2010, 13:18
Inače, sada sam nabasao na vijest da je Funimaton otkupio licencu za Hellsing od Geneona, tako da tokom sljedeće godine možemo očekivati OVA V-VII sa eng. dubbom. :3
Ako promjene voice actore ili bilokaj drugo zaseru, jebat ću im isusakristaalahanenormalnogretajnog. :))))))))))

SrgDark
11-08-2010, 13:25
Crispin Freeman ftw!

Raz
11-08-2010, 18:55
Eto, napokon sam i ja vidio taj Dinosaur King.

:pray: :rotfl:

Neznaš jeli lošiji anime ili hrvatska sinkronizacija. Dobro, shvaćam da je to anime za klince, ali je lošost i kao takav.

Kostolomac
11-08-2010, 22:39
Hejteru!

Pogledao 5. epku Gintame, ludi Okita stalno pokušava ubit Hijikatu :rotfl:

Electromaster
11-08-2010, 22:57
Eto, napokon sam i ja vidio taj Dinosaur King.

:pray: :rotfl:

Neznaš jeli lošiji anime ili hrvatska sinkronizacija. Dobro, shvaćam da je to anime za klince, ali je lošost i kao takav.
A što sam ja govorio. :)
Sad još pogledaj i Mix Mastera. ^^

Raz
11-08-2010, 23:08
Nah, ovo mi je bilo sasvim dovoljno. ^^

Inače, vrag mi nije dao mira i reprizirao sam NAJBOLJI ANIME IKADA.

http://lowermidtable.files.wordpress.com/2009/02/rofl1.jpg

*SHOOP DA WHOOP*

I ono The Barber Of Seville Overture kao glazbena podloga u battle sceni... tako pogrešno. :)

Electromaster
11-08-2010, 23:15
Oh lol. :)
Inače, zanemariš li retajnu sinkronizaciju, Mix Master je donekle i fora... Ostavlja filing erpegeja. :3
... S druge strane cijela spika s kartama i henčevima je totalno pokradena iz Pokemona i Jugioa. >_>

Inače, ja sam danas gledao Gunslinger Girl i Seikimatsu Occult Academy.
GG mi svakom epizodom sve više ostavlja dojam Hitmana [BUT WITH LOLIES! :P ], dok je SOA i dalje vgg, a izrazi lica likova su priceless. :)

Kostolomac
12-08-2010, 01:39
Inače, vrag mi nije dao mira i reprizirao sam NAJBOLJI ANIME IKADA.
Koji je to?

Electromaster
12-08-2010, 01:39
Mars of Destruction, nešto toliko loše da ne bi trebalo gledati ni samo da se smiješ koliko je loše. :)

Kostolomac
12-08-2010, 11:05
So, trash-anime? Možda ga onda i pogledam :D

SrgDark
12-08-2010, 12:33
So bad that its good?

Na neki način..

Electromaster
12-08-2010, 13:36
No, not even that...

Electromaster
12-08-2010, 15:27
Double post nyaa~!
Izašo je K-On!! <3

Electromaster
12-08-2010, 23:36
Triple post nyaa~!
Pogledao Kejon, kawaii as usual, ali bez kissy scene. *raeg*
S druge strane, zbilja počinjem misliti da Yui stvarno hoće zbariti Azu-nyan. =3=

... Also, pogledao sam i novu epizodu Ookami-san. Random amnesia time!
Kakogod, prilično uznemirujuć kraj, malo neočekivano od ovakvog animea~
"I will hunt you."
GO GO GO Ryoushi! Ono đubre stvarno zaslužuje da umre. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif

Inače Hansi i Raz, hejtam vas jer ne pratite ovo. :(

hansi
13-08-2010, 02:56
praticu za tebe <3

SrgDark
13-08-2010, 12:05
Pogledao Bleach 283... što reći..

:pray: Grey Wolves, Red Blood, Black Clothes, White BonesS:pray:

Šteta za Starrka, bio je dobar lik.

Worthaur
13-08-2010, 12:18
Ja sam razocaran, espada broj jedan a pao je prelako =/

SrgDark
13-08-2010, 12:36
Ja sam zadovoljan. Nikada nisam bio preveliki fan dugi borbi, a kada sam vidio da je Starrk dobio onaj ubod s leđa, odmah sam znao da neće dugo trajati.

Barem je imao par dobrih rečenica, nije bio površan kao Barragan.

Jopax
13-08-2010, 13:33
Kladim se da nije mrtav, ne može biti, vratit će sto posto, isto ko i haribel, i to će vjerovatno biti protiv aizena

Electromaster
13-08-2010, 20:19
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe~

Electromaster
13-08-2010, 21:45
Double post nyaa~
Pogledao Mitsudomoe, mogo rofl epizoda, sa hrpom raznoraznih nesporazuma... Hitoha je zakon. <3
"Taskete, Gachi Renga~"

Also, holy cow, uspio sam prvi otvoriti episode discussion thread na MAL-u? Wow. :)

Raz
14-08-2010, 12:07
Japanese movie producer T.O Entertainment announced that they are producing an anime movie of BIOWARE's RPG game Dragon Age. The movie has recently been announced by FUNimation. The main production studio is OXYBOT ("Vexille - 2077 Nihon Sakoku") and the director is Sori Fumihiko. They plan to release the DVD at the end of 2011 in North America and other countries. In Japan, it will be shown in theaters.

Nemam nikakva očekivanja, vidjet ćemo kako će ispasti.

Počeo gledati Higurashi no Naku Koro ni, zanimljivo je... očekujem epic plot twistove.

Aral
15-08-2010, 10:10
Omg, tek sam sad skužio da nisam pročitao 505. Naruto chapter, koji je došao prije 10 dana čak; predobar je bio, riješio je problem sa Nine Tailsom a posebna je bila scena u kojoj Killer Bee nakon Narutovog napada, nakon što je našao novi način da apsorbira nine tailsovu chakru, kaže "Teleport technique and a right handed smash. But all I saw was a yellow flash"S :pray: Naruto postaje pravi bad ass i lagano počinje nadilazit i Fourth hokagea. Sve se bojim pomislit kakav će bit fajt između njega i Sasukea jednog dana. Naravno, nemoram ni pričat kak Naruto izgleda kad koristi nineovu chakru, preopasno sranje.

Usfalilo mi malo NGE fora pa si nabavio Rahxephon.

Mirogamemasta
15-08-2010, 13:10
Kad ce napraviti to za anime vec jednom. :cry:
Manga prebrzo šiša taj anime, nije fer.

SrgDark
15-08-2010, 14:21
Meni je drago, lijepo je što ide tako daleko, znači da će biti manje fillera. Bog zna da ih Naruto ima i previše.

Aral
15-08-2010, 14:32
Da, ko i svakav anime takvog tipa :) Ništa, vrijedi čekat, u animeu su tek pri kraju Paina.

Raz
15-08-2010, 15:21
Zadnja epizoda Occult Academy-a je čista genijalnost. Ne mogu vjerovati kako su odlično uklopili dramu sa komedijom. :pray:

Aral
16-08-2010, 06:50
Nova epizoda HotDa je vani ;)

Electromaster
16-08-2010, 09:58
Upravo pogledao, zakon epizoda! *nosebleeds*
Vgg omjer sexeh žena i akcije. :3
... Also, umro sam kad Hirano kaže "Jawohl!". :)

SrgDark
18-08-2010, 09:41
Pogledao najnoviju epizodu HotD!

Preodlično! Sada će morati to nadmašiti. Hirano ftw!

Raz
18-08-2010, 09:55
Pogledao i ja HotD, odlična epizoda. Hirano rula. :)

Počeo čitati i 20th Century Boys. Čini se da će i ovo biti quality stuff kao Monster i Pluto. ^^

Aral
18-08-2010, 12:15
Pogledao i ja HotD, odlična epizoda. Hirano rula. :)

Totalno, baš je frik :pray:

Pogledao i Sengoku Basara, dobra je bila. Također, K-On je vani.

Raz
18-08-2010, 12:27
Dobar je K-On bio. Yui opet malo previše priča za vrijeme koncerta, no izvedba je lijepo odrađena. Kraj je tužan, doimao se kao zadnja epizoda. ;_;

Btw, Composer of K-ON!! Song In Episode 20 Passes Away (http://myanimelist.net/forum/?topicid=255199).

Jopax
18-08-2010, 12:55
Da Hirano je i dalje legenda, iako je cenzura opet malo živcirala, nadao sam se da su online epizode slobodne od tog prokletstva.Osim toga Bleach mi je bio meh, iako i inače ne volim ove flashback epizode, dosadne su, Fairy Tail je bio jako dobar, počinje se zahuktavati lagano, baš me zanima kako će se Natsu izvući iz ovoga

hansi
18-08-2010, 13:55
gg verzija je manje cenzurirana nego funiguys

Electromaster
18-08-2010, 15:34
Dobar je K-On bio. Yui opet malo previše priča za vrijeme koncerta, no izvedba je lijepo odrađena. Kraj je tužan, doimao se kao zadnja epizoda. ;_;

Btw, Composer of K-ON!! Song In Episode 20 Passes Away (http://myanimelist.net/forum/?topicid=255199).
Sad bih nabacio snappy comment kako ju je pisanje tako blesave pjesme ubilo, ali bilo bi neumjesno. ;P
... Seriously though, prva pjesma je bila lolwat.

Other than that, slažem se sa svime navedenim... Kraj me nije previše pogodio doduše, ali za to su zaslužni moji ukućani koji očito imaju šesto čulo za takve stvari ili neš, pa me uvijek u najgorem trenutku prekinu zbog random gluposti. >_<
[Kako poslati mail s moba, oh gawd. ;_;]

EDIT: Pogledao ponovno. ;_;

SrgDark
19-08-2010, 00:41
Novi Bleach došao.

Gin bio brutalno ownan i ubijen. (valjda), i onda sve ode kvragu i na kraju (KONAČNO) dodje Ichigo s svojim starim na ramenu. Izgleda da je onaj upgrade dobro prošao.

la50
19-08-2010, 02:38
Evo upravo pogledao 7 epizodu HOTDa.Dobar nastavak,dobar omjer napucavanja i zajebancije xD.
Hirano totalni car :pray: :pray: :rotfl:

Electromaster
19-08-2010, 08:13
Ookami-san JC Staff Crossover Mania (http://www.sankakucomplex.com/2010/08/19/ookami-san-jc-staff-crossover-mania/)
Olololo... Cameo overload? :P

unknown
19-08-2010, 13:18
Evo upravo pogledao 7 epizodu HOTDa.Dobar nastavak,dobar omjer napucavanja i zajebancije xD.
Hirano totalni car :pray: :pray: :rotfl:

7 Scientific Reasons a Zombie Outbreak Would Fail (Quickly)

http://www.cracked.com/article_18683_7- ... ickly.html (http://www.cracked.com/article_18683_7-scientific-reasons-zombie-outbreak-would-fail-quickly.html)

Electromaster
19-08-2010, 13:53
Ookami-san JC Staff Crossover Mania (http://www.sankakucomplex.com/2010/08/19/ookami-san-jc-staff-crossover-mania/)
Olololo... Cameo overload? :P
Pogledao tu epizodu sada... Random unexpected yuri fanservice!

Other than that, šteta što nisu ubacili neku rečenicu gdje naratorica komentira Kuroko, iliti, "sama sebe"... :)

Jopax
19-08-2010, 16:23
Zna netko kakav je Last Exile, vidio sam OP i izgleda jako zanimljivo

SUjiXriGFbo&feature=fvw

Worthaur
19-08-2010, 16:33
Solidan, vrijedi pogledat

Aral
20-08-2010, 07:55
Naruto, One Piece i Bleach manga chapteri su vani. Također, novi Shippuuden je došao.

Gai je otvorio sedma vrata Hachimon Tonkoua, Wonder gate, čisti svrš :o

Btw. odlučio pogledat Durarara!!, nadam se da kaj valja.

Raz
20-08-2010, 08:23
Dobra je Durarara. Priča ti nije iz perspektive jednog lika već svih koji se pojavljuju u animeu, a na kraju se to sve poveže u jednu cijelinu. Ne možeš ne voljeti lika koji je slab na živce pa ga je lako razljutiti... naročito kad je toliko snažan da čupa bandere i baca ih na ljude. xD

SrgDark
20-08-2010, 14:59
Pogledao Amagami SS Kaoru Arc! Dobra stvar, puno normalnija nego ona s Harukom. Svidja mi se ovaj arc puno više od prošlog.

Tko je slijedeći?

Raz
20-08-2010, 15:05
Mislim da je na redu ona sramežljiva koja se druži sa sestrom glavnoga lika.

OK je bila epizoda, kraj u krevetu je mnogo bolje izveden nego kraj u prošlom arcu. Ali ono, totalno sam želio da uđe Miya i kaže "aha, ipak sam čula nešto!" :)

PS. - Šteta što nema imouto rute. ;_;

SrgDark
20-08-2010, 19:13
Meni je Miya bila epic kad je vec uletjela bila, ja sam mislio da zna da je Kaoru tamo, a ono fluke!

Electromaster
21-08-2010, 14:49
Nova verzija popisa animea za jesen:
http://img832.imageshack.us/img832/8918/20100813fallchart.jpg
Index & Railgun. <3

Also, happy birthday Ritsu! :3

Jopax
21-08-2010, 16:13
Hmm, jedino Arakawa izgleda zanimljivo, ovo ostalo je sve random treš

hansi
21-08-2010, 16:32
letter bee 2 i sora no otoshimono 2 nije rendom treš :(

Raz
21-08-2010, 16:44
Correct. :)

Coveri i opisi su često varljivi...

Od sequela će se definitivno pratiti Letter Bee (solidna prva sezona, bila bi odlična da nije bilo previše bespotrebnih fillera) i Sora no Otoshimono (pišaona; sezona 2). Eventualno još Arakawu i Index-a, iako me ni jedan nisu previše impresionirali zbog pojedinih razloga.

Od novih stvari definitivno provijeravam Soredomo Machi wa Mawatteiru, Kuragahime, Bakuman i Ironman... za ostalo ću vidjeti.

SrgDark
21-08-2010, 16:52
Bakuman ce biti dobra stvar, to jednostavno ne mogu zajebat, ne s ljudima koji rade na njemu.

Arakawa i Index, te Sora no Otoshimono defintivno pratim.

Electromaster
21-08-2010, 20:55
Izašla je prva epizda Kuttsukiboshi!

... Sljedeća OVA će doći tek na ljeto sljedeće godine. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif

Raz
21-08-2010, 21:24
Gledam Beck, odličan anime. Ima prezakon engrish xD

NbnaocQCflg

Electromaster
21-08-2010, 21:25
Počeo si prije mene! D:

Electromaster
22-08-2010, 18:15
Double post nyaa~
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3

On a side note, od danas pa nadalje svoju manga fangirl rođakinju Ritu zovem Ricchan. :)

Raz
22-08-2010, 20:45
Malo mi je žao što sam Beck krenuo gledati na japanskom, dub zvuči dosta bolje... naročito kad u pola animea pričaju na engleskom, a svi znamo kako su japanci vješti u njemu. ;(

Silly me, što sam tek sad primjetio da je verzija koju imam dual audio.

Electromaster
22-08-2010, 21:05
So like... Dub over sub? :O

Raz
22-08-2010, 21:15
Yup, barem po meni. Mislim, japanski zvuči ok, ali engleski često puta zvuči neprirodno i narušava sveukupni dojam... k tome su i sve pjesme pjevane na engleskom.

Eda, čak sam i prepoznao neke od faca u endingu.

http://i37.tinypic.com/30bheub.jpg

:)

System
22-08-2010, 21:34
Nisam odavno postao u ovoj temi.

Pogledao Berzerk. To je jedan od onih troll animeJa. Mangu obavezno citam.

Cromatie highschool. :pray: :pray:
Prejako. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
takodje mangu da procitam.

I konacno Bartender da pocnem gledati.

Jopax
22-08-2010, 23:37
Jbt imam refleks da nedjeljom uvečer pogledam na Animetakeu jeli netko ranije stavio FMA :(

Electromaster
22-08-2010, 23:42
:)
Ja tako za sve animeje~

Inače, pogledao epizodu 8 Mitsudomoe, win.
Hitoha je prezakon. "BAAAAAAAAAAAAAAAAKA!". :pray:
Yabe i ravnatelj također imaju svojih trenutaka...
"Do all your students compulsively fondle their nipples?!"
:))))))))))

Futaba ima lulz scena, ali teško mi je smijati se kad vidim koliko je tupa. >_>

Electromaster
23-08-2010, 00:43
Double post nyaa~
Pogledao epizodu 1 Kuttsukiboshi.

That was 19 minutes of lovey-dovey. All crushed in one minute.
Liek, RAAAAAAEEEEEG! :@
Bio je tako presladak yuri anime, ali ne, morali su ga upropastiti sa biseksualnom incestuoznom droljom. :@
Also, haet na cenzuru, i lul na totalno nepotrebnu priču s moćima.

SrgDark
23-08-2010, 03:28
Gledam evo Arakawa under Bridge četvrtu epizodu.. jednostavno sam morao postat da kažem koliko sam se smijao gledajući Ricka kako nosi Nino kao princezu.

hansi
23-08-2010, 04:48
izaso hotd

Aral
23-08-2010, 07:02
Pa, to je svakako dobra vijest :)

Electromaster
23-08-2010, 08:10
Da, ali izašao je samo Horrible subs sa onim megagadnim žutim titlovima i maksimalnom cenzurom. ;(
Čeka se gg subs...

U međuvremenu, izašao je i Asobi ni Iku yo! :3

Raz
23-08-2010, 08:16
Čeka se gg subs...

No HotD 8, go away (http://www.ggkthx.org/2010/08/22/no-hotd-8-go-away/)

;(

Jebemu, a nemam volje gledati cenzuriranu verziju sa ružnim žutim subbovima. Izgleda da ću morati gledati raw.

PJCvhySidro

Electromaster
23-08-2010, 08:25
Ane, čitao sada komentare ispod. :rotfl:

I think you all aren’t realizing something very important here. Saeko’s tits have to be moving faster than a speading bullet (500 m/s) in order for it to travel between her breasts successfully like that.

In other words, this scene is, and don’t hate me, also don’t be surprised or astonished, because I’m just telling the truth, completely impossible.

YOU AREN’T UNDERSTANDING ME.

IF HER TITS WENT AS FAST AS A BULLET, THEY WOULD LITERALLY GO THROUGH HER CHEST CAVITY AND THEORETICALLY FORCE OUT HER WHOLE UPPER BODY RIGHT OUT OF HER TORSO!

WOULD YOU LIKE TO SEE THAT? HUH?
Inače, na NyaaTorrents je izašao i Funiguys sub... Provjerit ću kakav je pa javim~

unknown
23-08-2010, 10:17
World Nations (Hetalia)

CJLFj1mYuXA&feature=related

Najači su mi komentari na taj anime

"The anime series Hetalia aims at fixing all that by presenting anthropomorphic versions of the world's countries interacting with each other in a manner meant to simulate their relationships through history. It's educational! Also, check out Poland feeling up Lithuania up there.

The problem is... we don't think the people behind Hetalia actually know anything about history. Or human decency for that matter, as evidenced by these scenes which depict the horrors of WWII like a nutty summer camp.

Here's the three bestest friends, Germany, Japan and Italy during WWII just clowning around (the Axis Powers were responsible for 61,000,000 deaths):

http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/6/0/5/27605.jpg?v=1

Hey, the Axis powers should totally form a boy band. Italy could be the tough one, Japan could be the one with a secret and Germany could be the funny one harboring genocidal rage."

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Electromaster
23-08-2010, 10:19
Pogledao epizodu 7 Asobi ni Iku yo... "Obvezatna" beach epizoda. :)
... Ali kakogod, radnja svejedno lagano napreduje, a broj likova se i dalje povećava. Now they have a loli magician too? And a mecha? :O
Also, lulz na još jedan Kampfer cameo:
http://j.imagehost.org/0602/2h3pszs.jpg

Inače, vidio sad Funiguys verziju HoTD... Ista je kao i Horrible subs. >_>
To je u biti jer oni ne subbaju, već samo rippaju s pay to watch anime sajtova...

Aral
23-08-2010, 10:20
HotD scena s metkom, omg :pray: :pray: :pray:

Also, žuti subsi najbolje pašu ovakvom tipu animea ^^

Jopax
23-08-2010, 11:51
Pogledao sam prvu epizodu Last Exilea, sviđa mi se, setting je dobar, glazba nije loša a radnja zasad izgleda zanimljivo :)

unknown
23-08-2010, 12:01
Pogledao epizodu 7 Asobi ni Iku yo... "Obvezatna" beach epizoda. :)
... Ali kakogod, radnja svejedno lagano napreduje, a broj likova se i dalje povećava. Now they have a loli magician too? And a mecha? :O
Also, lulz na još jedan Kampfer cameo:
http://j.imagehost.org/0602/2h3pszs.jpg

Inače, vidio sad Funiguys verziju HoTD... Ista je kao i Horrible subs. >_>
To je u biti jer oni ne subbaju, već samo rippaju s pay to watch anime sajtova...

koja ti sranja od animea gledaš, pa jel nemaš nikakve standarde

Aral
23-08-2010, 12:15
Baš, ovo je niže od nižeg al jebi ga, svatko voli gledat kaj mu paše. Za par godina neće ni prismrdit tomu jer će mu se sve zgadit...barem se meni je :)

Raz
23-08-2010, 12:58
Hahah, kako Seto no Hayamone rula. Lik kojeg od utapljanja spašava sirena, za koju se zatim prisiljen oženiti. Da stvari budu zanimljivije, otac joj je šef yakuza i želi ga ubiti. :)

saMXfHEn4Go

a2pYDRrT36k

:rotfl: :pray:

unknown
23-08-2010, 15:37
Baš, ovo je niže od nižeg al jebi ga, svatko voli gledat kaj mu paše. Za par godina neće ni prismrdit tomu jer će mu se sve zgadit...barem se meni je :)

svakom malo iskusnijem anime/manga fanu kada vidi harem anime padne mrak na oči. To je sve generično i svaki anime ima iste fore koje nisu smješne

ako hoće smješan anime treba pogledati golden boya to je epic anime

31HMuHanINk

"C-base: It's not sex." :rotfl:

Raz
23-08-2010, 15:57
Ne možete suditi anime po žanru, mislio sam da ste do sad to skužili. Mogu i ja kazati da je Naruto smeće i da je samim time sve iz tog žanra smeće pa se opet nađu dobri naslovi poput Fullmetal Alchemista.

Sayonara Zetsubou Sensei, Bakemonogatari, School Days, Kanon, Seto no Hanayome, Elfen Lied, Amagami SS, Seitokai Yakuindomo... sve to spada u harem pa su svejedno dobri.

unknown
23-08-2010, 16:00
Ne možete suditi anime po žanru, mislio sam da ste do sad to skužili. :(

Sayonara Zetsubou Sensei, Bakemonogatari, School Days, Kanon, Seto no Hanayome, Elfen Lied, Amagami SS, Seitokai Yakuindomo... sve to spada u harem pa su svejedno dobri.

stavljaš Seto no Hanayome i Elfen Lied u isti žanr.... bravo majstore, priznajem da elfen ima nekakve naznake ali to je daleko različito od gluposti poput Seto no Hanayome koji je baš primjer harem animea(nema nikakve priče, "smješne" scene, itd.)

Raz
23-08-2010, 16:14
Ne možete suditi anime po žanru, mislio sam da ste do sad to skužili. :(

stavljaš Seto no Hanayome i Elfen Lied u isti žanr.... bravo majstore, priznajem da elfen ima nekakve naznake ali to je daleko različito od gluposti poput Seto no Hanayome koji je baš primjer harem animea(nema nikakve priče, "smješne" scene, itd.)

Barem je Seto no Hanayome harem, no ujedno i sprdačina ostalih animea i stvari iz japanskih medija, što ga čini toliko dobrim. No dobro, mislim da si spomenuo da ti i Detroit Metal City ne valja, tako da je humor očito stvar ukusa. :(

Elfen Lied je s druge strane smeće koje gura plitke likove i površno odrađenu radnju u mračnan setting što likovima odmah daje "dubinu", lol.

Electromaster
23-08-2010, 16:30
:thumbs2:
Bar ne gledam Asobi samo zato jer je totalni megablesavi lolwut randomness.

Also lol, tko mi se javio, ti gledaš retajne shonen fajting animeje s trilijun epizoda od kojih je valjda pola filler, KOJA SRANJA. (H)

Aral
23-08-2010, 17:17
Hahah, kako Seto no Hayamone rula. Lik kojeg od utapljanja spašava sirena, za koju se zatim prisiljen oženiti. Da stvari budu zanimljivije, otac joj je šef yakuza i želi ga ubiti. :)

saMXfHEn4Go

a2pYDRrT36k

:rotfl: :pray:
O bogati, ovo moram pogledat :rotfl:

unknown
23-08-2010, 17:24
:thumbs2:
Bar ne gledam Asobi samo zato jer je totalni megablesavi lolwut randomness.

Also lol, tko mi se javio, ti gledaš retajne shonen fajting animeje s trilijun epizoda od kojih je valjda pola filler, KOJA SRANJA. (H)

jesi ikada gledao one piece? Pitaj bilo koga tko je gledao da li je sranje, uopće nisi gledao pa zato nemoj komentirati. Javi se kada sakupiš iskustva i onda se vrati pa možemo pričati

Aral
23-08-2010, 18:07
Ok, Predo, možeš srat po ćem hočeš, al sveto trojstvo aka. Naruto, One Piece i Bleach nemreš pljuvat. To isto ko da mi sad ideš pljuvat DBZ. Fillera ima možda 20% u cijelom serijalu, tu su samo da manga otiđe naprijed sa chapterima, a cijela priča i dubina je jedno miljardu puta razrađenija i obuhvačenija od večina sličnih animea.

unknown nek pljuje po tvome ak hoće, i ja sam davnih dana bio u toj fazi da gledam sve i svašta i kad se sad sjetim toga, lagano mi se gadi. Nemoraš voljet al nemoraš ni bitchat jer neznaš o čem pričaš. I meni se to gadi gledat al poštujem tvoj izbor, što je prirodno i normalno. Dok su neki od nas to ovdje gledali (i ne samo to) ti si još bio na početku osnovnjaka i valjda pojma nisi imao kaj je anime.
Znam, sad češ reć da je on prvi počeo bla bla, to je vaša stvar. Samo nemojte krenut u bespotrebnu raspravu bez početka i kraja, to vam kaže dobronamjerno čika Aral :)
I na kraju, o okusima se ne raspravlja ali se poštuje odabir i ukus, po mogučnosti dobar :) Ako ćeš anime gledat još jednom 10god., onda budeš možda shvatio kaj pričam ^^

A sad odoh pogledat K-On!, kasnim pet epizoda :roll:

Jopax
23-08-2010, 18:11
Ček, predo ne može da biča po One Pieceu jer ga nije gledao a unknown može po harem animejima i stvarima koje predo gleda iako ih nije gledao, tko je ovdje lud?

[sub:37n6os2n]Svjestan sam da je ono bespotrebno pitanje :P[/sub:37n6os2n]

Aral
23-08-2010, 18:15
Mogu se kladit da su i jedan i drugi škicnuli o čem je riječ al ipak :) Možda je samo stvar o predrasudama ^^

Reko sam ja, anime meeting i brbljajte do mile volje :D

Electromaster
23-08-2010, 18:43
/kat
Sveto trojstvo? Olololol.
Ma jok da neću pljuvati po Narutu, taj anime je među najnapornijim stvarima koje sam ikad vidio. :)
One Piece s druge strane nisam konkretno gledao kao Naruto, ali svejedno ću pljuvati jer taj anime jebeno iskače i iz paštete. Also, kao što sam već hrpu puta spomenuo, dizajn Luffya, a i drugih likova mi je retajan nevjerojatno.
O Bleachu ne znam toliko, niti sam se previše susretao s njime po Internetovima, tako da nikad po njemu ni ne pljujem. A i Sonik mi je nahvalio mangu pa kontam da valjda neš i valja.

Nadalje, ako ćemo o tome što ja gledam, u konkretnom primjeru, Asobi ni Iku yo, znam i ja da je anime totalna debilana, ali ga gledam samo zato što je takva debilana da se pitaš na čamu su autori bili kad su ga pravili. U svakoj epizodi neka nova totalno random radnja/villain/lik/etcetera, te me čisto zanima koji će vrag sljedeći puta ubaciti. I znam da mi je to totalno gubljenje vremena, ali onak, ljeto je, nije da mi ga fali. :)
Također, s obzirom na poveći budžet koji spomenuti anime ima, prilično je oku i uhu ugodan... Ako isključiš mozak i zaboraviš na priču. :)

EDIT: Btw, izašla je gg subs verzija HotD!

Aral
23-08-2010, 18:54
Ak si pratio Fairy Tail onda ti je to isti One Piece, barem kaj se tiće likova :) I ne iskače od nikud, dizajn kakva ima One Piece je jedan jedini. Naruto je malo drugačiji, pogotovo onaj prvi, Shippuuden owna boga i miloga trenutno. Al dobro, svatko lajka svoje, rating, zarada, prodaja, popularnost i sl. govore sami za sebe. U biti čak je i nepravedno uspoređivat, neki random anime od 12 epizoda će past u zaborav za mjesec dana, dok ovo ostalo traje već 10 godina. A opet, oni su napravljeni s takvom svrhom.

Zato je DBZ još uvijek najbolji anime ikad, gledajući overall.

Electromaster
23-08-2010, 19:02
Ak si pratio Fairy Tail onda ti je to isti One Piece, barem kaj se tiće likova :) I ne iskače od nikud, dizajn kakva ima One Piece je jedan jedini.
Malo mi je kontradiktorno ovo? :)
Rekao sam da iskače iz paštete u smislu da se One Piece može vidjeti prokleto svugdje. Lakše je na njega naletiti nego na Pokemone ono.
Random anime od 12 epizoda neće pasti u zaborav za mjesec dana ako je dobar. Štajaznam, Kannagi recimo na prvi pogled zvuči kao generični drekec, ali zapravo je među boljim primjercima svog žanra, i meni i danas jedan od najdražih animea/manga uopće. :3
On the other hand, od napornih trakavica s milijardu epizoda smuči mi se trenutno.

Raz
23-08-2010, 19:10
Nadam se da će Setokai Yakuindomo danas, trebam dozu perverznog humora.

Electromaster
23-08-2010, 19:15
Da baciš oko na Occult Academy u međuvremenu? :)

Aral
23-08-2010, 19:18
Ak si pratio Fairy Tail onda ti je to isti One Piece, barem kaj se tiće likova :) I ne iskače od nikud, dizajn kakva ima One Piece je jedan jedini.
Malo mi je kontradiktorno ovo? :)
Rekao sam da iskače iz paštete u smislu da se One Piece može vidjeti prokleto svugdje. Lakše je na njega naletiti nego na Pokemone ono.
Random anime od 12 epizoda neće pasti u zaborav za mjesec dana ako je dobar. Štajaznam, Kannagi recimo na prvi pogled zvuči kao generični drekec, ali zapravo je među boljim primjercima svog žanra, i meni i danas jedan od najdražih animea/manga uopće. :3
On the other hand, od napornih trakavica s milijardu epizoda smuči mi se trenutno.
Ma zajebo sam se xD Mislio sam reć da je One Piece prvi takav, a sve dalje...A kaj se tiće ovih kraćih animea, nisam mislio na Kannagi naravno, nego na ove ostale pizdarije, šta ja znam, ne pada mi sad na pamet neko ime :) 90% nas ovdje manje više zna kaj valja i kaj ne i kaj voli gledat, svi tu negdje isto gledamo, osim kaj netko voli više jedan žanr a netko drugi žanr ;) Ja sam npr. hardkor sf fan.

Electromaster
23-08-2010, 19:21
Ja sam npr. hardkor sf fan.
E ono, meni si se javio. :)
SF <3333

Što se tiče ovog s Kannagi, mda, ali htio sam reći da kad bi gledao po synopsisu i žanrovima u koje spada, hrpa ljudi bi rekla da je random smeće, a to ovdje definitinvo nije slučaj. Treba sve probati ovo ono. :)

Raz
23-08-2010, 19:31
Da baciš oko na Occult Academy u međuvremenu? :)
Ofc. :)

Kad smo kod Sci-Fi animea, moram obavezno pogledati ove

vc7Bh76Sapk

CU5w861Lozw

Arbiter of Change
23-08-2010, 19:38
Sreća pa nitko od vas velikih SF ljubitelja nije pogledao LoGH. :eyebrows:

Aral
23-08-2010, 19:46
Meni stoji na disku, to zahtjeva posebne preparacije a još moram završit Outlaw Star kojeg već vućem mjesecima :(

Electromaster
23-08-2010, 20:02
Sreća pa nitko od vas velikih SF ljubitelja nije pogledao LoGH. :eyebrows:
Misliš, Legend of Gaylactic Queeroes? :eyebrows:
Kek... Meh, koliko god volio SF, i dalje neoćem gledati ništa sa megamnogo epizoda, izuzmemo li kežuelno gledanje na teveju [ST naprimjer]. Jednostavno mi je tlaka ono. ;(

Inače, HotD. :pray:

Aral
23-08-2010, 20:14
Aha, tvoj problem je u biti ako anime ima puno epizoda.

Inčrsting :eyebrows:

Electromaster
23-08-2010, 20:18
Jedini animeji s puno epizoda koje sam uspio pogledati su Pokemoni, Jugijo i još neki rendom koje mi sad brat po cijele dane vrti na Maxteveju... I to upravo zato jer sam ih tako kežualno gledao. Ali da idem nabaviti i po redu maratonski gledati nešto od pecto epizoda, no way man. :)

I da, nemoj sada misliti da mi ne idu i inače na živce Naruto & ekipa, koliko god epizoda imali. ;D

Aral
23-08-2010, 20:20
Pokemoni i Jugijo nisu anime :eyebrows: :)

Maratoni su meni najžešči, sjećam se kad sam pred koji mjesec reprizirao cijeli DB, DBZ I DBGT. Umro sam :)

hansi
23-08-2010, 20:31
Detective Conan Episode 584
daj koji kurac

Arbiter of Change
23-08-2010, 20:36
Misliš, Legend of Gaylactic Queeroes? :eyebrows:
Jedino ako vjeruješ onima koji nisu nikada pogledali. :eyebrows:

Electromaster
23-08-2010, 20:44
Detective Conan Episode 584
daj koji prozor
... Your point being?

@Arby
Ma jok, ne govorim ja niš, samo citiram nekog zajebanta s MAL-a. :)

hansi
23-08-2010, 20:51
skoro 600 epizoda jednog animeja, pa ima 12 godina kad je anime poceo airat, neznam jel iko jos to prati od pocetka

System
23-08-2010, 20:58
Ja nemam mjesta na hardu za LoGH. :((

Kad zavrsim sa Fist of the North Star definitivno gledam.

Samo odakle poceti ?

Electromaster
23-08-2010, 20:59
skoro 600 epizoda jednog animeja, pa ima 12 godina kad je anime poceo airat, neznam jel iko jos to prati od pocetka
Let's put it this way: da nitko ne prati, ne bi izlazilo. :)

Arbiter of Change
23-08-2010, 21:47
Ja nemam mjesta na hardu za LoGH. :((

Kad zavrsim sa Fist of the North Star definitivno gledam.

Samo odakle poceti ?
Trebaš samo pogledati onih 110 epizoda, sve ostalo su ti većinom gaideni ili kompilacije. Iako ćeš ih željeti sve pogledati kad završiš sa core materijalom.

Electromaster
23-08-2010, 22:19
Pogledao sada novu epizodu Occult Academy, malo mi je HotD? :)

Raz
23-08-2010, 22:21
Pogledao HotD i ne kužim jednu stvar... zašto jednostavno nisu odmah preskočili ogradu? :|

Aral
23-08-2010, 22:24
Zato što nisu imali ljestve...takvo je barem objašnjenje na netu :) A i moralo je bit malo napeto za radnju.

Raz
23-08-2010, 22:26
Ma znam da je tako zbog akcije i fanservicea, ali ono... na kraju Hirano kaže da će baciti onu curicu preko ograde, no nitko se nije sjetio da bi se i oni mogli popeti na vozilo i tako preskočiti ogradu. :)

Opet sam se trgao na boob matrix. xD

Nakon pauze, opet nastavljam sa Rainbowom. Doktor mi se sa svakom novom epizodom čini sve jeziviji. Samo čekam da rejpa nekog zatvorenika... oh wait.

Electromaster
23-08-2010, 22:27
Pogledao HotD i ne kužim jednu stvar... zašto jednostavno nisu odmah preskočili ogradu? :|
Cuz their dumb lol.
... Možda su htjeli sačuvati Hamvija. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif

Meni je pak blesav kraj, opet je Takashi ostao nasamo sa jednom ženom... Valjda neće sad tu foru izvesti sa svakom ženom u animeu. >_>
No kakogod, meh, nije da ovo gledam zbog megaoriginalne priče... Guns & boobs man. :)
Also, Hirano. :3

SrgDark
23-08-2010, 22:58
Hirano ostaje car. :pray:

Aral
23-08-2010, 22:58
Totalno, najjači ikad :pray:

Electromaster
23-08-2010, 23:01
Ono što je najlulz, prilično sam uvjeren da anime lik nije odveć različit od pravog Hiranoa. :)

Aral
23-08-2010, 23:03
Da, to sigurno :) Valjda je prema njemu i napravljen xD

Electromaster
23-08-2010, 23:08
Piše na MAL-u da jest. :)
Ali lulz, pravi Hirano je legenda... Vidiš u Hellsing mangi info o njemu: "Hobbies: being obnoxious, beating off". :)
Ili pak, u riječi autora bude lajk "Ostalo mi je mjesta na stranici a ne znam više što bi napisao, pa ću otpjevati pjesmu o sisama". :pray:

Aral
23-08-2010, 23:09
Onda je definitivno ko ovaj iz Hotd-a :D

Electromaster
24-08-2010, 00:36
HOLI ŠIT, sad saznao da se radi Black Rock Shooter RPG. :pray:

... Iskreno se nadam da je godina u teaseru vrijeme radnje, a ne planirani release date. :)

SrgDark
24-08-2010, 01:49
Hmm, naletio na informaciju da je najavljen Beelzebub OVA i anime za kraj 2010/početak 2011.. ako je istina, nadam se da će biti dobro.

Electromaster
24-08-2010, 08:54
Izašao je Seitokai Yakuindomo~

Raz
24-08-2010, 12:07
Izašao je Seitokai Yakuindomo~

Urnebesna epizoda. :rotfl:

Maštarije sudbonosnog sudara u hodniku i yaoi maštarije pred kraj. :pray:

Electromaster
24-08-2010, 12:14
Ane ane. :)
I popis natjecanja za školski turnir... :)

Jopax
24-08-2010, 16:35
Jel gleda tko ovaj novi Scooby Doo Mystery Incorporated, apsolutno preurnebesno, prva epizoda pokazuje likove uglavnom, i ono nitko nije normalan, pogotovo Fred, prokleta legenda :pray: :pray: :pray:

w4sC8L-cxA8&feature=related

Edit:Pogrešan link ahahaah

Sonic_Moronic
24-08-2010, 16:45
Video inače ima veze s tim?

Raz
24-08-2010, 17:50
Jel gleda tko ovaj novi Scooby Doo Mystery Incorporated, apsolutno preurnebesno, prva epizoda pokazuje likove uglavnom, i ono nitko nije normalan, pogotovo Fred, prokleta legenda :pray: :pray: :pray:

w4sC8L-cxA8&feature=related

Edit:Pogrešan link ahahaah

Mislim da ću i ja počet gledati, već se u prvih par minuta vidi koliko likovi imaju više dubine, a dijalog Welme (ili kako se već zove) zvuči kao totalna satira na staru seriju. :)

Jopax
24-08-2010, 17:57
Odmah se vidi da je rađeno za malo stariju publiku i dijelom kao parodija na prijašnji serijal, ali postaje još urnebesnije jer sada likovi imaju i međusobne odnose, najjača je Fred-Daphne veza, znači on se njoj sviđa ali on to i ne shvaća jer je totalno zaluđen zamkama, mislim u drugoj epizodi ona pronalazi magazin Traps Illustrated sa ženskom u kupaćem na coveru i ono daje mu onaj pogled a on: "I read it for the articles" i onda im ide pokazati zamku koju je napravio po magazinu XD

unknown
24-08-2010, 23:15
epic, ovo se stavlja na listu gledanja(ovo se gleda jedino ako si gledao original) :rotfl:

pitanje, kad se odvija radnja zato što prvo vidim gramofon i staru postaju i onda gps?

System
24-08-2010, 23:59
Kako je ovo prejako. A i prevelika istina. :D

_CLgpd241Aw

gb5_DVBWgwY&feature=related

FrriBr-46_I&feature=related

:rotfl: :rotfl:

Electromaster
25-08-2010, 20:27
Izašla je nova epizoda K-On!!~

Raz
25-08-2010, 20:52

Haha, predobro. :D

SrgDark
25-08-2010, 21:06
Izašao novi Fairy Tail!

Kostolomac
25-08-2010, 23:09

Haha, predobro. :D
Slažem se, Egoraptor inače ima odlične filmiće :D

Raz
26-08-2010, 00:10
Evo, pogledao prva 3. story arc-a Higurashi no Naku Koro ni.

Prvi je ispao OK i bilo je zanimljivo vidjeti kako je došlo do toga da glavni lik brutalno ubije najbolje prijatelje. Drugi ima malo manje uvida u psihu glavnoga lika, ali se više počinju pojašnjavati okultne stvari i seoske legende, a pošto se isti likovi nalaze u potpuno drugim lokacijama se dobije dojam kao da će anime imati više pričom nepovezanih story arcova. Treći je pak totalni mindfuck... ne samo da je slučaj sa zlostavljanjem zanimljiviji, već se zbog flashbackova koji pokazuju zbivanja iz prošlih arcova i identičnih događaja, počinju davati naznake da je sve ipak povezano. Zbunjujuće, ali zakon. Pitam se dali glavni lik ima dvojnika, radi li se drugim dimenzijama ili je jednostavno prolupao i sve je u njegovoj glavi... no možda nije ni ništa od toga jer autor serijala očito voli raditi nepredvidljive plot twistove. :)

Worthaur
26-08-2010, 07:25
One Piece :pray:
Manga ce sad uzet mjesec dana pauzu al ubrzo nakon toga slijedi "2 years later", huge power up :pray:

Aral
26-08-2010, 08:12
Manga ce sad uzet mjesec dana pauzu al ubrzo nakon toga slijedi "2 years later", huge power up :pray:
Weee, to će bit uber zanimljivo. Baš pročitao chapter.

Došao je i Naruto novi :thumbs2:

Sonic_Moronic
26-08-2010, 14:32

Prvi je ispao OK i bilo je zanimljivo vidjeti kako je došlo do toga da glavni lik brutalno ubije najbolje prijatelje. Drugi ima malo manje uvida u psihu glavnoga lika, ali se više počinju pojašnjavati okultne stvari i seoske legende, a pošto se isti likovi nalaze u potpuno drugim lokacijama se dobije dojam kao da će anime imati više pričom nepovezanih story arcova. Treći je pak totalni mindfuck... ne samo da je slučaj sa zlostavljanjem zanimljiviji, već se zbog flashbackova koji pokazuju zbivanja iz prošlih arcova i identičnih događaja, počinju davati naznake da je sve ipak povezano. Zbunjujuće, ali zakon. Pitam se dali glavni lik ima dvojnika, radi li se drugim dimenzijama ili je jednostavno prolupao i sve je u njegovoj glavi... no možda nije ni ništa od toga jer autor serijala očito voli raditi nepredvidljive plot twistove. :)

Poanta svega će na kraju ipak biti samo prijateljstvo i zajednička upornost :)
Ali sretno ti otkrivanje priče, sad će tek biti napeto.

unknown
26-08-2010, 15:38
Weee, to će bit uber zanimljivo. Baš pročitao chapter.

Došao je i Naruto novi :thumbs2:

Napokon neće više biti svađa oko hakija

Arbiter of Change
26-08-2010, 15:43

Živi sa znanjem da čitava 1. sezona ništa ne riješava već samo postavlja pitanja. :)

Sonic_Moronic
26-08-2010, 16:35
A da, HNNKN ima puno build-upa i kratki klimaks. Ali zato je toliko i dobro.

Electromaster
27-08-2010, 00:07
Pogledao sada novu epku K-On!!, hair related filler~
Ritsu bez onog rajfa je tako prokletko slatka~<3333
... Što vjerojatno objašnjava i zašto ga uvijek nosi. >_>

S druge strane, suosjećam s Yui... Been there, done that. :I