Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related
Naravno da ima, imam to negdje na disku, nisam pogledao do kraja.
Persona -trinity soul- (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8950)
Persona wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Persona_-trinity_soul-)
Radnja se događa 10 godina nakon Persone 3 sa plejke. Usput, dao si mi dobru ideju za pogledat.
Jeste da!
Persona Trinity Soul,to je ta.
Gledacu i ja kad se vratim kuci.
Electromaster
08-01-2010, 14:04
Danas citao u jednom gamerskom casopisu da ima anime serija od 24 epizode(valjda toliko)koji prati svijet Persone(mislim narocito ove sad nastavke za PS2).
Jel mi moze neko reci jel ima vise serijala i kako se zove?
Čitaš Gameplay, infidelu! :@
@Arby
Vjerojatno, ali imam poriv pisati odmah nakon što pogledam epizodu... Kasnije me prođe volja. :P
Hah otkrio si se i ti :D
Nije to nego je hrvatska stampa ovdje znatno jeftinija nego kod nas
Valjda zbog carine i tako tog
Ako se ne varam PC Play je ovde 32 kune a kad dodje kod nas sa mjesec dana zakasnjenja onda je oko 6 eura
Electromaster
08-01-2010, 14:26
A lucky shot? :P
Naah, tip iz razreda mi je posudio prek sata da prolistam... A i ono, čim se spominju animeji, zna se da je Gameplay, oni su slabi na to... :)
EDIT: Izašla je i prva epizoda Durarara!! animea!
Nego, roflam se nešto zadnjih dana na hentai galerije na Sankaku Complexu... Hentai galerije plastičnih figurica. xD
Nije je li to... Onak, nešto pozitivno? :I
Enivej, izašla je i prva epizoda Ookamikakushi. Do want!
... Odoh prvo čekirati Chu-Bra.
Nisi shvatio. Ovaj spoiler se odnosio na prvi dio mog posta. Zato će se tebi sviđati.
Electromaster
08-01-2010, 18:36
S druge strane onda, otkad ja gledam animeje zbog pantsua?
Je li tebi u redu? Pa mislim, tebi se sviđaju ti loli, pantsu, bra i te perv stvari :D
Meni nije nešto drag, mislim da ću preskočiti.
Electromaster
08-01-2010, 18:40
Nisam ga još stigao pogledati, imam važnijih stvari. :@
Well, da, ecchi svakako može biti plus [ne i nužno, negdje je jednostavno iritantan], ali ne gledam animeje samo zbog toga.
hejhej evo i mene shy
trenutno na pola monstera, i sve mi je bolji i bolji. predobra prica. jedino sta mi malo smeta je to sta nekako prenaglo ubace nove likove u anime pa mi treba epizoda - dve dok skuzim ko je to i tako to :D
Electromaster
09-01-2010, 18:16
Izašla je konačno nova epizoda Railguna. Secks. <3
Evo i jedan wallpaperić jer sam hepi:
http://img245.imageshack.us/img245/6883/toarukagakunorailgunval.th.jpg (http://img245.imageshack.us/i/toarukagakunorailgunval.jpg/)
:3
Electromaster
09-01-2010, 19:39
Pogledao... Okej, character development filler epizoda za Saten. Rofl na reappearance ''eyebrows girl'' Miho koja je očito razvila nekakve osjećaje prema njoj, hm hm... :)
Uglavnom, ima par lijepih trenutaka.
Pojavljuje se i Toumina loli učiteljica Komoe, a kako se epizoda odvija u Touminoj školi, svako malo sam imao flashbackove na Toaru Majutsu no Index... Čak su ubacili i vending machine kraj kojeg se pred Index stvorila Hyouka... Nice. ^^
Slijedeći tjedan počinje novi story arc, yay!
Hm, pogledao par novih anima i moram priznat da je sezona dobro počela.
Sora no Woto je počeo odlično, ima mali K-on štih, no nikako nije identičan da bi ga mogli nazvati rip-offom. Također, setting i glazba rulaju. Samo se nadam da se neće "izgubit" negdje na putu.
Ookami Kakushi ima solidan početak... ništa naročito posebno za sad, no vjerojatno će se sve lijepo razvijati i prerasti u nešto epskog (barem što se tiče preokreta, ipak je to njihova specijalnost =P).
Dance in the Vampire Bund... vrišti "SHAFT!!!". Dovoljan razlog da se gleda.
Durarara bi mogao postat najbolji show sezone ako nastavi ovim putem... zanimljivi likovi, dobar stil crtanja i "Ghost Rider" - like stvorenje koje ne djeluje klišejno kao Hollywodski pokušaj ekranizacije. Totalno sam se navukao na ovo. I da... opening rula: Klik (ZQKaNQ1by3g)
Pošto nisam mogao spavati i bilo mi je dosadno odlučio sam napokon dovršiti Gurren Lagann, jebote koje scene pred kraj, borba na galaksiji, napad big bangom, sve jedan ogromni boom, onda sami kraj i sve to, premoćno.
Iako je ovo jedan od, da se tako izrazim cheesey animea koji mi baš i nisu dragi ipak je dobar.
A sad čekanje novih epizoda Full Metala
Electromaster
10-01-2010, 08:13
Zadnji dan praznika, i konačno idem gledati Nausicaau. Yay!
Electromaster
10-01-2010, 11:03
Pogledao!
Predivno, presavršeno, win. <3
Studio Ghibli i Hayao Miyazaki zbilja znaju praviti zakon filmove.
English dub je vgg odrađen, sve pohvale.
All in all, 10/10. Raz, moraš ovo pogledati. :@
Hoću, no od filmova mi je najprije na redu Angel's Egg (http://myanimelist.net/anime/885/Angels_Egg)Si On A Stormy Night (http://myanimelist.net/anime/1961/Arashi_no_Yoru_ni).
http://puruchan.net/index.php
ajmo dođite, sve "veterani" na ovom forumu(nije moj)
Evo pogledao i ja novu epizodu railguna, ok je bila. I uvijek se strgam na Shiraino zadirkivanje i glas :rotfl: A pojavila se i eyebrows marker girl xD
Inače, prati se Mitchiko to Hatchin.
@Aral - Probaj Durararu, imam dojam da bi ti se moglo svidjeti :)
@Aral - Probaj Durararu, imam dojam da bi ti se moglo svidjeti :)
Vidiš vidiš, baš bi i mogao; neki lik se vozika na motoru i sl. Sjećam se da sam trailer i najavu već vidio al sam uopće zaboravio na njega.
tnx ^^
Electromaster
10-01-2010, 21:11
Izašla je epizoda 14 Letter Bee, kao i prva epizoda Hanamaru Youchien (http://myanimelist.net/anime/6574/Hanamaru_Youchien). Ne kontam jesu li likovi u tom animeu crtani u chibi obliku, ili su jednostavno pola likova bebači. Kakogod, trenutno me ne zanima dovoljno da bi provjeravao.
Očem vaše mišljenje. :@
Inače, Raz, čitam sada da su onaj Qwaser silovali cenzori... :@
Midwintertears
10-01-2010, 21:24
Dobila sam preporuku za The Bride of the Water God. Itko čitao, jel čemu?
Onaj tko mi kaže tko je Akira Toriyama dobije 5 kuna od mene :D.
Worthaur
10-01-2010, 21:59
Dragon Ball.
Dragon Ball.
Imaš 5 kuna :D
http://big.freett.com/tatsubon0222/WR01.gif
Jel ovo neki anime? Ako nije ima li neki sličan? :D
Inače, Raz, čitam sada da su onaj Qwaser silovali cenzori... :@
U tom slučaju, meh. Ionako imam pametnijih stvari za gledat... poput animea sa curama koje se pretvaraju u limenke :pray:
Ali ozbiljno, Akikan i Quasera ću jednog dana morat bar škicnut čisto zbog lolza. :)
Došao do 36. epizode FMA-B, postaje sve zanimljije...
croat1gamer
10-01-2010, 23:49
@ Ante- Sauce (http://page.freett.com/tatsubon0222/WR.html)
Izašla je konačno nova epizoda Railguna. Secks. <3
Evo i jedan wallpaperić jer sam hepi:
http://img245.imageshack.us/img245/6883/toarukagakunorailgunval.th.jpg (http://img245.imageshack.us/i/toarukagakunorailgunval.jpg/)
E,smeće od animeja...
Ma nije, baš je ok. Pogotovo ak si gledao Index pa se ovo čudo kao nastavlja na to. Još kad Misaka opali railgun. Ovo je kao nekakav K-On sci-fi il tak neš xD
http://big.freett.com/tatsubon0222/WR01.gif
Jel ovo neki anime? Ako nije ima li neki sličan? :D
to ti je nartuo
Onaj vrtić anime rula :D
Eda,
http://www.animetake.com/seikon-no-qwaser-episode-1/
Plot: In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.
A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers
Koji kurac :pray:
Electromaster
11-01-2010, 14:39
Sporo kopčaš Hansi. :@
Inače, taj vrtić anime... Rofl, došao je download link na Animetake... Piše: Hanamaru Youchien Episode 1 – WATCH THIS NOW, a iznad plot summary-a ogromnim crvenim slovima: AN AWESOME SHOW FOR AWESOME PEOPLE... Subberi su se malo nabrijali, eh? :)
Kakogod, čekiram... a i Quaser ću kad stignem.
I opet samo neke moe animeje pratiš (izuzevši Vampire Dance in Bund) :@
Arbiter of Change
11-01-2010, 15:28
Pogledao konačno Legend of KoizumiSi umro na količinu manlinessa, epskoga mahjonga i epske glazbe. :D
Jak mi je bio onaj teaser za 2 nova bossa na kraju.
gIO4Uw36-JE
Ma nije, baš je ok. Pogotovo ak si gledao Index pa se ovo čudo kao nastavlja na to. Još kad Misaka opali railgun. Ovo je kao nekakav K-On sci-fi il tak neš xD
Zato i je smeće...
Prodavanje generičnih fora hrpi otakua nikada nije bilo tako lako.
Japan je stvarno ima impresivnu kapitalističku kulturu.
Sonic_Moronic
11-01-2010, 17:23
Ti si svojom nealternativnošću alternativniji od Wedrana.
A sad ajdemo prestati biti retaji i pokušavati objektivno odrediti je li neki anime dobar, i nastaviti s temom.
Još uvijek sam na polovici Bebopa, eh.
Oke,Railgun je loš jer nije dovoljno moe.
Eto sada sam subjektivan,i svejedno je smeće...
No dobro, ja sam velim da mi je ok jer tak i tak ne gledam moe, između berserkera, gitsa 2nd gig i michiko to hatchin ubacim ponekad i pokoju epizodu railguna, ovisno kak izlazi. Ajmo dalje ^^
Sad i nije tak loše kada su ubacili ovoga lika...
Electromaster
11-01-2010, 19:37
I opet samo neke moe animeje pratiš (izuzevši Vampire Dance in Bund) :@
Not true, trenutno samo čekiram što više novih stvari. :@
Sad i nije tak loše kada su ubacili ovoga lika...
Kojeg lika? Toumu?
Na kojoj si ti uopće epizodi, i jesi li uopće gledao Index?
Jer ono, ako nisi, ova rasprava uopće nema smisla. Onak, Railgun je nastao iz Index lajt novela kao posebna priča samo zato jer je publika htjela moar Biribiri [becuz she's awsum]. Samim time, očito je da će u animeu biti više moea.
A da ne govorim da se onak, u svakoj drugoj sceni pojavljuju kul suptilne reference na Index, i koliko je anime potpuniji nakon gledanja Indexa.
Sonic_Moronic
11-01-2010, 19:43
Zašto se više uopće trudite oko Nodakima, lol.
Electromaster
11-01-2010, 19:52
A i to što kažeš. ;(
Evo ti jedna random Konata zato što si me podsjetio:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2ae3d549.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/914983_image50784B4B72D0.jpg)
Inače, izašla je druga epizoda Chu-Bra. :3
Sonic_Moronic
11-01-2010, 21:21
Dušice <3
Jea, to je jedna od kulnijih slikica.
2. epizoda Sora no Woto je izašla. ♥
I jesam li to samo ja, ili dizajn openinga i one poze pomalo podsjećaju na cover Elfen Lied-a? :o
Arbiter of Change
12-01-2010, 11:22
Testirajte dokle vam pedo i moe sklonosti idu; pogledajte Hanamaru Youchien... fičring djecu iz vrtića. :)
Sonic_Moronic
12-01-2010, 14:17
Pfff, kad želim djecu koja se ponašaju apsolutno nerealno, gledam hentai, ovo mi nije zanimljivo. :)
Ono, bookworm u vrtiću? Rajt.
Electromaster
12-01-2010, 14:24
Testirajte dokle vam pedo i moe sklonosti idu; pogledajte Hanamaru Youchien... fičring djecu iz vrtića. :)
Da, spominjao sam to već... Vrijedi li išta, što se tiče fun factora?
Sora no Woto gledam odmah. <3
E da, počeli su izlaziti i nekakvi Kampfer specialsi, waat? :O
EDIT: Pogledao prvi Kampfer special. Wat. xD
Totalno blesavo, onak, tri one Entrail animals u nekakvom talk showu pričaju o tome kako povećati svoju prodaju. Kasnije dovedu i Akane da ju upitaju za savjet...
Ali lol, sve to je odrađeno onak, potpuno statično, nema uopće animacije, samo slike njih kako blebleću... Wut?
Uglavnom, pretpostavljam da je ovaj special napravljen za ekipu koja fepa na voice actorice Entrail animalsa, koje su, inače, sve odreda neke od najpoznatijih voice actorica uopće...
Odoh gledati Sora no Woto ili neš.
Electromaster
12-01-2010, 15:55
Pogledao Sora no Woto, yay!
Fora epizoda. Animacija je win.
OP me nije na niš podsjećao. Očito, pošto nisam gledao Elfen Lied. :P
Kureha iliti ''Azusa'' je epic tsundere. Cute, though.
Philychia ostavlja dojam crossovera između Tsumugi i Sawako.
Svaki put kad vidim Kanatu pomislim ''tko je pobogu promjenio Yuinu voice actoricu?! :@''.
Rio, iako izgleda kao Mio, se baš i ne ponaša tako... Ili možda to skriva? Čini mi se da se i ona preplašila zbog duha, hm hm... :P
Oh, i... Noel Kannagi? ^^
Mecha tenk, w00t? :o
Sova je lul.
ED mi se sve više dopada.
Lul komentar s MAL-a:
What's this? Mecha in my moe-shit? Now that's something you don't see everyday.
So here's how I think everything turned out the way it is: some people in the past started World War III with high tech weapons and threw nukes around, thus destroying most of humanity. Humans being persistent rebuild but take a whole step back technology-wise. Since they aren't a lot left, they gather around and there's like this cultural melting-pot that gets started, so that's why the girls live in a Spanish city, in francophone Switzerland and have Japanese names. And since Japan is quite far away, the Japanese were probably the ones that started the war by invading Europe with a secretly developed cyborg-ninja army with funds stolen from hard workin Koreans in the pachinko business. Oh my, this show just spoiled Japan's plan of invasion!
The tank is a mecha weapon of the last war, some people will probably throw a flying Gundam at those poor girls too.
Okay people, I've said the truth, you don't need to watch this anymore.
Nego, duh je bio stvaran?!
http://img195.imageshack.us/img195/4630/horriblesubssoranowoto0.jpg
Također...
Kanata: ''Good morning!''
Kureha: ''You suck!''
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Sonic_Moronic
12-01-2010, 17:17
Trigger set
Activate B when: Predator is done with A
If not
RAEP
A=moe obsesija
B=preporuke kul animeja
Oke, sve je spremno, nastavimo.
Zašto se više uopće trudite oko Nodakima, lol.
Jer su retardirani?
Arbi o čemu se otprilike radi u tome Legend of Koizumi, taj mali video me zantrigirao, a ne mogu žrtvovati nimalo prometa
Electromaster
12-01-2010, 18:57
Uglavnom, o ničemu. :)
Anime je parodija na svjetsku i azijsku političku situaciju, ispričana kroz partije Mahjonga između iskarikiranih verzija svjetskih vođa... Ili tako neš. :)
Gledajte Hanamaru Youchien, cute je :D.
Sora no woto mi je super. Iako ono da će postati novi K-On! je totalni fail. Ne zato što je lošiji, nego zato što je potpuno drukčiji.
Nerviraju me ti retaji sa anime siteova, nek idu gledat jebeni program za predškolce. Onak, pojavi se malo drukčiji tenk. Odma počnu iskazivat retajno loš humor i forsati. Also, nodakime
....
Electromaster
12-01-2010, 21:01
Problem je u tome što se radnja odvija u španjolskom gradiću u Švicarskoj[?], tekstovi su pisani francuskim, a likovi imaju japanska imena i jedu pomoću štapića. I, iako setting totalno vuče na WW2, cijeli odred se sastoji od teenage cura koje u garaži imaju mecha tenk. Onak, wut?
Arbiter of Change
12-01-2010, 21:07
Nebitno, ionako neće dostići K-onovu razinu moe~ faktora ili popularnosti. Fale mu srednja škola kao setting (Japanska opsesija iz nekog razloga), cure koje su stvarno učenice u obaveznoj uniformi i J-pop kao dodatni bonus (klasična i limena glazba nisu baš takav turn-on niti ih izvode maloljetnice u minicama). Problem je što ga je fan baza već otpisala kao K-on wannabe.
Eh, ti otakui. :)
Electromaster
12-01-2010, 21:13
Ne znam, mene više smetaju nelogičnosti koje sam naveo gore... Kao što rekoh, ako netko cilja na moe, kopiranje K-On!-a je pozitivna stvar. :)
Uglavnom, gledati ću, pa bu vidio kako se dalje razvije...
Inače, još samo osam dana do K-On! OVA epizode, yay! <3
Also, w00t is this, MAL je promjenio dizajn stranice?! :O
Meni se ta kombinacija raznih kultura baš svidjela... nema nelogičnosti, anime nije rađen striktno po određenoj kulturi već je fikcija u kojoj su sve izmješali u gulaš.
Tko zna, možda cure zapnu u planinama, zbog nedostatka sexa nastane yuri situacija i otakui odjednom počnu kupovat Sora no Woto limene instrumente ko ludi :o
(uz obavezan dodatak vojnih uniformi i stavljanja videa na jutjub, ofc.)
Hmm, mecha tenk... *odlazi pogledat ep 2*
Electromaster
12-01-2010, 21:25
I moram konačno pogledati prvu epizodu Ookami Kakushi, dammit! :@
Lul, Haruhi sam i dalje na osmoj epizodi.
HDD još malo pa mi je pun i moram ga isprazniti, a pržilica mi se pokvarila. :@
Pogledaj od novijih anima i Durararu kad stigneš, stvarno je dobar.
Electromaster
12-01-2010, 21:33
Oke, iako mi nije zvučao previše interesantno... Ne znam, previše mi vuče na anime kopiju Ghost Ridera ili neš. :/
Samo sam film gledao tako da nebi znao reći, ali ono... iz "glave" izvuče ogroman scythe... how awesome is that.
I da... vjerojatno je žensko, 80% sam siguran. :)
Samo sam film gledao tako da nebi znao reći, ali ono... iz "glave" izvuče ogroman scythe... how awesome is that.
I da... vjerojatno je žensko, 80% sam siguran. :)
Da, kad sam vidio tu scenu reko wtf :) Pratit ću ga.
evo i mene, jos uvijek na monsteru, 48 epizoda i anime mi postaje sve bolji, bolesno :D
also, razmisljam sta da pogledam nakon monstera, cowboy bebop me nekako odbija zbog imena, tako da mislim da cu pogledati code geass hmm. al dobro, imam jos dobre 26 epizode monstera do kraja :P
Kak te ime može odbiti od jednog od top5 najboljih animea u povjesti anime industrije? Šteta, pogledaj ga barem nakon Code Geassa. Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
Isto kao Haruhi.
Naravno, plus još neki ^^ Al velim, rijetki su.
Pogledao 19. epizodu Toradore... awwww. Iako se, kako anime odmiče, počelo pomalo pretvarat u klasičnu school-life komediju, izgleda da će se zadnjih par epizoda pozabavit character developementom između dvoje glavnih likova. ♥
Electromaster
13-01-2010, 13:30
Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
Isto kao Haruhi.
Jes ti sine puko? ;(
Uspoređivanje moe moe Haruhi sa win win Bebopom je onak... Fail? ;(
Daj odi gledat random animeje žnj klase sa retajnom radnjom.
Electromaster
13-01-2010, 13:33
Pa da, moram dovršiti Haruhi.
Mislio sam na kampfer, chobits, i ostala sranja.
Pa nit ih ni uspoređuje, to je neusporedivo. Da su slični po nećem možda...u nekom paralelnom svemiru ^^
@Hansi Kürsch: :rotfl: Vas dvoje ste ko dva best frenda xD
I da, Chobits je čista klasika naspram nakaradnog Kampfera.
Mislio sam na kampfer, chobits, i ostala sranja.
Nenene, Kampfer i Chobits ne možeš trpat u isti koš.
Electromaster
13-01-2010, 13:37
Kampfer je mindless zajebancija koja se gleda uz cerek u 2 ujutro. Chobitsi, kao što uvaženi gospodin Aral kaže su klasik. I predivni su. <3
Inače, Hansi ih nije onak, doslovno uspoređivao, ali je rekao da je Haruhi jednako atmosferična kao Bebop, što... Je retajno? ;(
Isuse, nešto nije uredu sa mnom. Mislio sam na chu-bra. Kako glupo :(
Eh, tako nekako već da. Iako ni meni Haruhi nije vrh, ipak je bolja od još jednog generic showa poput Kampfera, Chu-Bra, Fight Ippatsu, etc...
...čeka se Arbyev komentar :eyebrows:
Electromaster
13-01-2010, 13:42
Chu-Bra, iako je radnja dozlaboga blesava [kao da u Haruhi nije, lol], je cute, funneh, light-hearted anime sa lijepom dozom ecchija. I nema ludu kučku za glavnog lika.
S druge strane, nema ni onu legendu Kyona, aww. :<
Sonic_Moronic
13-01-2010, 13:46
Da, ecchi dodaje umjetničkom dojmu.
Electromaster
13-01-2010, 13:51
;D
Inače, nije mi toliko interesantno gledati pantsu svakih 5 sekundi, ali fora je koliko se dobre komedije može razviti oko istog tog ecchija, ako autori znaju što rade. Umisho i Desert Punk su odlični primjeri, recimo... Neki likovi tamo takve pervezarije izvaljuju da je to za nevjerovati. ^^
Inače, izašao je chapter 3 Candy Boy-a, mange rađene po najslađem wannabe yuri twincest animeu ikad. <3
Sonic_Moronic
13-01-2010, 14:07
Sve je to super, ali ja sam i tako trollao u zadnjim "moj animej je bolji a ti gledaš male japanske curice" raspravama. Ono lol, pokušavamo odrediti koja je kvalitetnija od nekoliko serija koje se samo natječu da bolje predstave svoje klišeje. Koga briga, uživaj i tojeto.
Evo, u Bebopu me iritiraju neke stvari koje se ponavljaju u takvim animejima (i serijama općenito), a recimo u novima ne. Poput totalne nepovezanosti epizoda gdje često ne kužiš jesu li uopće dobili nagradu i zašto im baš uvijek fali love. Tako da i da tu vidim mnogo klišeja, ali baš me briga.
:pray:
Koji ste vi bogovi e
Arbiter of Change
13-01-2010, 14:12
TV Ecchi je mrtav, dotukla ga je cenzura (Sora no woto je navodno u originalu neki soft-core ecchi tako da će ekipa za "pravu" verziju morati čekati DVD izdanje) , a i moe~ će uskoro za njim koliko se pretjeruje i ubacuje svugdje (danas je čini se postao standard da anime mora imati i jednog iznimno moe lika, pored svih ostalih stereotipova industrije (kao što je Sonic rekao "bookworm u vrtiću?". Rajt)). Nema kvalitete u ovim animejima, samo "šok vrijednost" i već prokušane formule.
@Raz:
Ja osobno ne podnosim Haruhi zbog junakinje jer mi stvarno nije jasno kako bi to ona trebala nama biti draga kao lik.
Da sam ja zadužen za nju jednostavno bi je klonirao i spičio originalu jedan metak u čelu. :)
Sonic_Moronic
13-01-2010, 14:17
Mudri Arby je mudar.
Inače, da pojasnim što sam rekao u prošlom postu jer vjerojatno zvuči kao glupost. Smeta me kad je u bilokakvoj seriji neodređen timeline, tako da ne znaš da li se slijedeća epizoda događa dan kasnije ili za pola godine. Ostavljene su samo minimalne poveznice sa bivšim događajima, a oni kao takvi se više uopće ne spominju.
To mi nikad nije bilo jasno i liči mi na trik kojim se olakšava "ulazak" u seriju ako je nisi gledao od početka.
Evo, Star Trek mi je dobar primjer toga pa ću njega uzeti. U jednoj epizodi lik doživi neko nevjerojatno iskustvo koje bi trebalo promijeniti način na koji ga posada doživljava, i njegov život općenito. Ali u slijedećoj epizodi ništa od toga ne ostane i kreće se od nekog "defaulta". Ide mi na živce.
Nije ni meni baš draga (drugu sezonu nisam još pogledao, no sumnjam da se promijenila), baš kao i tsundere iz Bakemonogatari na koju svi fapaju. Likica iz Toradore je s druge strane čist ok.
Poput totalne nepovezanosti epizoda gdje često ne kužiš jesu li uopće dobili nagradu i zašto im baš uvijek fali love.
To je zbog epizodne strukture animeja kakve viđamo u američkim sitcom serijama. Nije bitno jesu li dobili i kako su dobili, nego čisto jer imaju ili nemaju para. :)
I da, kao što sonik kaže:
Koga briga, uživaj i tojeto.
Sonic_Moronic
13-01-2010, 14:24
To je zbog epizodne strukture animeja kakve viđamo u američkim sitcom serijama. Nije bitno jesu li dobili i kako su dobili, nego čisto jer imaju ili nemaju para. :)
E, baš to. Takva struktura previše ograničava i teško je iz nje izvući nešto originalno.
Ono, serija zahtjeva od tebe da se koncentriraš na trenutni događaj, makar se možda u prošloj epizodi dogodilo nešto čak kontradiktorno trenutnom događaju.
Arbiter of Change
13-01-2010, 14:29
@Sonic_Moronic:
To nije problem, to je samo epizodni pristup radnji kojeg neke serije koriste (Star Trek je oduvijek bio takav, iako postoje poveznice čak i između sezona, Andromeda je sve više postajala takva nakon 1. sezone, itd... SF primjeri, kad si se već uhvatio). Iskreno, ja toga nisam baš vidio u animejima van harem i drugih moe uradaka (recimo, Lucky Star i Azumanga Daioh su namjerno takvima napravljene jer su fokusirane na slice-of-life). Casual faggotsi su i anime industriju uništili... /sad panda.
Jednostavno, drugačija naracija i osobne preference. :)
Sonic_Moronic
13-01-2010, 14:36
Da, takav pristup daje naglasak na čistu zabavu i tojeto. Dok gledam samu epizodu, ništa od ovoga me ne dira i super mi je, a sad mi ovako možemo razmišljati unedogled jer zaboravimo koliko smo zapravo uživali.
Jel', teško je prosječnom gledatelju prisjećati se svega što se dogodilo prije i izvlačiti neke zaključke i opravdanja, pa je takav pristup čisti zabavni no-brainer.
Što se tiče Haruhi, da sad opet gledam anime sigurno mi ne bi bila iritantna i u tom trenutku bi našao razna opravdanja za njezina ponašanja jer je jednostavno radikalna. Previše razmišljamo. :)
@Raz:
Ja osobno ne podnosim Haruhi zbog junakinje jer mi stvarno nije jasno kako bi to ona trebala nama biti draga kao lik.
Da sam ja zadužen za nju jednostavno bi je klonirao i spičio originalu jedan metak u čelu. :)
Jedan od razloga zašto sam prestao gledat serijal negdje na polovici, nije to za mene. Damn, Samurai Champloo nikak da pogledam do kraja :o
Nego, sonic... kaniš li pratit Ookami Kakushi (aka. higurashi klon)?
The more the merrier. Bilo bi mnogo zabavnije da većina počne gledat pa da nakon svake epizode imamo rasprave kako-i-zbog-čega-je-koji-lik-poginuo :)
Sonic_Moronic
13-01-2010, 14:42
Znaš da ja ne pratim... Čekam da prođe hype. Oldfag. :)
Daww... prati li osim prede i mene barem Arby još?
Kak te ime može odbiti od jednog od top5 najboljih animea u povjesti anime industrije? Šteta, pogledaj ga barem nakon Code Geassa. Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
kad-tad cu ga pogledat sigurno ^^
one piece je izaso
http://mangastream.com/read/one_piece/570-25/1
EDIT:
i naruto je vani http://mangastream.com/read/naruto/478-26/1
kad smo vec kod toga, di je novi FMA :@
obicno bude ponedjeljkom.
Electromaster
13-01-2010, 21:21
Pa, ovaj ponedjeljak je izašla epizoda 39? Imaš na Animetake...
Inače, rofl na jednu Railgun slikicu...
http://i548.photobucket.com/albums/ii323/Serious-spam/Share%202/3d4c487e.jpg
:P
http://i548.photobucket.com/albums/ii323/Serious-spam/Share%202/3d4c487e.jpg
:rotfl:
one piece je izaso
http://mangastream.com/read/one_piece/570-25/1
EDIT:
i naruto je vani http://mangastream.com/read/naruto/478-26/1
Omg kako su brzi. OneManga i MangaFox još uvijek nemaju chaptere...odoh čitat, puno hvala na linku!
Worthaur
13-01-2010, 22:30
Pa i izasao je u pon
Omg kako dobri chapteri one piecea i naruta, neznam koji je bolji. Čisti epic :pray:
Konačno sam skužio na kojem chapteru one piece mange je došao anime, odnosno 433. epizoda anime je 532. chapter mange, ako kojim slučajem kog zanima a nije znao ^^
Electromaster
14-01-2010, 14:42
Izašla je druga epizoda Vampire Bunda, kao i Baka to Test!
Damn, previše ongoing animea gledam ove sezone, počeli su mi se skupljati zaostatci... ;(
In other news, 4chan pretvara uspoređivanje Sora no Woto s drugim animejima u nauku. (http://www.sankakucomplex.com/2010/01/14/strike-witches-k-on-sora-no-woto/)
Pa i izasao je u pon
ah, nije izaso na eklipsu a od tamo inace gledam.
Vjerojatno će danas... pošto je nova opening i ending pjesma stavljena, treba im vremena da naprave karaoke. :)
Novi op i ed su mi dobri, pjesme mi nekako mi više pašu u atmosferu FMA za razliku od prošlih. Sama je epizoda onako... ok. Velik je dio epizode objašnjenje događaja iz prethodne.
Arbiter of Change
14-01-2010, 15:39
Ma gledaš subbse koji 1. izađu. :)
Nije da razumiješ japanski pa ćeš prepoznati greške ili da je neko filozofsko djelo (pun) pa su nijanse u prijevodu strahovito bitne.
Inače, ovaj zadnji FMA:B OP mi se najmanje dopada jer je zvuči najviše generic od sva 4 do sada, ali čak i u najgorem izdanju japanske pjesme imaju izvanrednu dinamiku i dobro prenose osjećaje. Valjda jer (na sreću) ne razumijemo ionako besmislene lyricse.
Electromaster
14-01-2010, 15:41
Pogledao drugu epizodu The Pantsunatora... Ovaj, Chu-Bra. :)
Naya-chan hentai!
So...
TV Ecchi je mrtav, dotukla ga je cenzura
I beg to differ!
Ukratko, kako vam zvuči loli oppai u prvom planu, bez ikakve cenzure?
Izuzev toga, epizoda se vrti oko drame s Yako i njenom dilemom o nošenju grudnjaka. Kao što ekipa s MAL-a kaže, ovaj anime, uz sav fanservice ikad, prije ostavlja dojam educational showa o donjem rublju za trinaestogodišnje curice.
Usput, lulek na yuri vision scene:
http://i620.photobucket.com/albums/tt288/francismeunier/snapshot20100113070747.jpg
http://i620.photobucket.com/albums/tt288/francismeunier/snapshot20100113071138.jpg
Arbiter of Change
14-01-2010, 15:42
Ćuti, kod loli ionako nemaš što cenzurirati, kao što nova Vampire Bud epizoda i demonstrira. :)
Ukratko, kako vam zvuči loli oppai u prvom planu, bez ikakve cenzure?
Zvuči kao Strike Witches... sa dodatkom gaćica :eyebrows:
Eda... nabavio Ga Rei Zero uncensored verziju... moar blood! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Joj da, tu verziju i ja imam, brutala ^^
Electromaster
14-01-2010, 17:06
Ćuti, kod loli ionako nemaš što cenzurirati, kao što nova Vampire Bud epizoda i demonstrira. :)
Damn, još nisam stigao pogledati. Iako ovo moje nije full flat-chested loli, nego A cup ili neš... :P
Eda... nabavio Ga Rei Zero uncensored verziju... moar blood! http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
Blood... Right. :)
Odakle si ju nabavio, bakabt?
Što se Strike Witches tiče, lul na translation fail kod slogana za Funimaton američku verziju animea, preveli su nešto što glasi otprilike ''They're not pantsu so it's not embarrassing!'' u ''Winning the war on PANTS!''. Lolše.
Nego, mali heads up za Sonića, čekiraj Sankaku Complex (http://www.sankakucomplex.com/2010/01/14/the-kagami-sutra-lucky-star-yuri-sex-guide/).
Blood... Right. :)
Odakle si ju nabavio, bakabt?
Da, BakaBT.
Krvi, a na što si ti mislio... :wink:
Prije:
http://lookpic.com/i/778/s84mlV9u.jpeg
http://lookpic.com/i/326/YdUNPDd.jpeg
http://lookpic.com/i/639/3FMiqITZ.jpeg
Poslije:
http://lookpic.com/i/956/k25yEcu.jpeg
http://lookpic.com/i/722/kXFh8xb8.jpeg
http://lookpic.com/i/753/GfurxE.jpeg
edit:
Ona scena sa exorcist peglom je dobra kao i prvi puta :rotfl:
blood4me
14-01-2010, 20:46
Pogledo novi naruto.. Isuse kako predobro.. :pray:
Nisam znao da Suigetsu Karini Jūgo toliko povezani i toliko dobri prijatelji zapravo..
Electromaster
14-01-2010, 23:14
Sora no Woto špekulacije. :pray:
http://img687.imageshack.us/img687/8094/1263324747581.jpg
Tekst u donjem desnom kutu. :pray:
Al' su zabrijali :rotfl:
Kad smo kod anime-RL lokacija, našao sam onu villu iz Umineka... prilično lijepo izgleda :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/2f/Kyu_furukawa_teien_yokan.jpg/800px-Kyu_furukawa_teien_yokan.jpg
Jel gledao neko onu Personu koju sam skoro pominjao pa da mi da svoj review?
Arbiter of Change
15-01-2010, 00:49
Ja samo ne znam zašto svi dižu toliku buru oko Sora no Woto. Ono, nije da je baš neko remek djelo pa treba filozofski raspravljati o tome.
Worthaur
15-01-2010, 09:44
Nisam znao da Suigetsu Karini Jūgo toliko povezani i toliko dobri prijatelji zapravo..
Super, sljedeci tjedan opet pocinju filleri a manga je kojih 50 epizoda ispred anime, wtf
O-M-F-G koja epizoda Naruta, prestrašno :shock: Kak je Sasuke pratio sa sharinganom pokrete mačeva od eight-tailsa, prebrutalno. A tek Amaterasu, issss. Killer Bee je također bio lud. Ovo je bila jedna od boljih epizoda u zadnje vrijeme.
A sad šugavi filleri, to preskaćem, dok ne počne radnja iz mange opet.
Electromaster
15-01-2010, 14:22
Pogledao epizodu 2 Vampire Bunda.
Okej onako. Lagano zabavno, s par kul scena. OP i ED su lagano nezanimljivi. Sviđa mi se Yuki. Priča s amnezijom je retardirana. Mina je washboard, Nayu iz Chu-Bra ima bar nekakve oppai!
Uglavnom, kako je krenulo... Ako ovo ispadne nekakav reverse Twilight, rejpati ću nekog. :@
Chibi special na kraju je zakon. ^^
Coming up next: Ookami Kakushi!
EDIT: Pogledao konačno prvu epizodu. Pomalo zbunjujuće, ali izgleda interesantno. Imam predosjećaj da je Nemuru cura s ogromnim scytheom, ali možda se varam. Od ostalih likova onak... Hiro izgleda ženskastije od nekih žena koje sam viđao u animejima, Isuzu je slatka ali ovim tempom vrlo brzo će postati naporna. Lajkam Manu. Sporedni likovi su rofl, Hirov stari je zakon. Školske uniforme su im pomalo bezvezne. Roflao sam se na ''Hassaku! Hassaku!'' vuka iz one reklame, kao i actual televizijsku reklamu s nekom debelom japankom koja je uletila prije previewa slijedeće epizode. Ona pjesmica ili štaveć na početku previewa je win.
Odoh čekirati onaj vrtićki anime, a nakon toga bacam se na drugu epizodu Ookami Kakushi.
Arbiter of Change
15-01-2010, 15:03
Vampire Bund je već failao po mnogima. Zašto? Jer je anime Shounen umjesto Seinen poput Mange (čitaj; manje ozbiljnosti, krvi i manje mračan dojam ukupno), ali čak i ako to stavimo na stranu jednostavno nije ništa novo ni zanimljivo (osim ako vas loli ne napaljuju). I ono, fak, jel' mogu japanci jednom obraditi vampire kako spada (Hellsing <3), a da nisu neki morferi, duhovi ili što ja znam? Jednostavno me iritira, isto kao i forsiranje zapadnjačkih imena koja onda iskasape u izgovoru. /berserker rage 2x
Ookami Kakushi isto nije daleko od toga sa svojim Higurashi wannabe. :(
Electromaster
15-01-2010, 16:47
Istina ovo za Vampire Bund. :<
Hah, čekirao sada synopsis Higurashija [nisam gledao, jel]. Sad mi Ookami zvuči kao ripoff. Lolše. ;(
Izuzev toga, happy birthday Mio Akiyama! <3
Vidio danas novi chapter K-On! mange, w00t, Ritsu se ponaša totalno tsundere prema Mio! :O
Yuri yuri yuri DO WANT! http://apocryphaguild.net/images/smiley/Awesome%20Smiley.png
Duke of Earl
15-01-2010, 17:00
Vidio danas novi chapter K-On! mange, w00t, Ritsu se ponaša full yuri tsundere prema Mio! :O
Da, slažem se.
Electromaster
15-01-2010, 17:02
Da, ne trollaj.
Arbiter of Change
15-01-2010, 18:26
Hah, čekirao sada synopsis Higurashija [nisam gledao, jel].
I pity the foo! Nisi pogledao, a glavno da imaš vremena za moe klonove. :eyebrows:
Sad ti možda ni nema svrhe gledati, ovisi koliko su doznao, jer je priča glavna stvar.
blood4me
15-01-2010, 18:28
Super, sljedeci tjedan opet pocinju filleri a manga je kojih 50 epizoda ispred anime, wtf
Istina.. al posljednjih pet epizoda je bilo stvarno prebrutalno... najbolje epizode Naruta koje su do sad izisle.. po meni.. a jbg sad filleri.. ja cu ih gledat(ko i sve fillere dosad) mozda saznamo nes novo o proslosti Konohe ili tako nesto :O
I pity the foo! Nisi pogledao, a glavno da imaš vremena za moe klonove. :eyebrows:
Sad ti možda ni nema svrhe gledati, ovisi koliko su doznao, jer je priča glavna stvar.
Sva sreća da sam ja morao švrljat po MAL-u i pronaći post u kojem se nalazi info o identitetu Bernkastel :(
Inače, zna netko gdje nabavit Hihurashi u mkv fileu? Najveća kvaliteta na koju sam zasad naišao je avi.
Electromaster
15-01-2010, 22:06
Naravno da nisam gledao, kad je to izlazilo nisam pratio ongoing animeje. :@
Meh, nisam ništa previše tražio, samo sam pročitao kratki synopsis na MAL-u, on ne sadrži puno više informacija od obične najave.
Uglavnom, čekiram kad stignem. Bebop, GitS i još neke stvari su mi ipak prije toga.
nače, zna netko gdje nabavit Hihurashi u mkv fileu?
Nwm, BakaBT to teh rescue!
Predoju je izašla nova epizoda Biribiri.
Arbiter of Change
16-01-2010, 11:18
Ne znam zašto tražiš sveprisutni .mkv, dok sam ja uvijek u potrazi za rijetkim .avi formatom (sa subbsima naravno). :)
Naime, moj DVD uređaj u sklopu kućnoga kina ne čita .mkv format.
Pa naravno, odgovara ti kad gledaš na dvd-u. Oni koji gledaju na kompu mkv je zakon. A ni to nije tolko bitno pošto je mkv. samo container, trebate gledat koji je codec, odnosno h264. Malo stariji animei možda imaju problema sa formatima, al to fakat fakat stari. Ovi noviji u pravilu furaju sve po standardu.
Inače arby, ak možeš spoji komp sa tv-om, tak ja imam, savršeno za gledat kaj god hoćeš. Dvd player postaj starudija naspram ovog ^^
Electromaster
16-01-2010, 13:10
Inače arby, ak možeš spoji komp sa tv-om, tak ja imam, savršeno za gledat kaj god hoćeš. Dvd player postaj starudija naspram ovog ^^
Ane ane ane. <3
Inače, izašla je nova epizoda Railguna, a čitam nešto da se odnedavno na Internetovima može naći i potpuno necenzurirana ''Director's cut'' verzija prve epizode Seikon no Qwaser... Pretpostavljam da će Raz biti zainteresiran? :3
Stavio bi kakav gifek iz iste ali neznam što bi administracija rekla... :P
Ipak, evo nešto:
http://i49.tinypic.com/27zm8vl.gif*poke poke poke*
Electromaster
16-01-2010, 14:59
Pogledao novu epku Railguna, yay!
Počeo je novi story arc, koji izgleda neće previše trajati... Reklo bi se. Valjda. Tko zna što su nam pripremili u slijedećoj epizodi. ^^
Izuzevo toga, novi OP i ED su najs, kao i kratak glimpse nekog poznatog u OP-u... :3
Da ne duljim, par slikica:
http://www.imagesforme.com/upload/6b0f964a.jpg
Opa, tko nam je to? :P
http://www.imagesforme.com/upload/ed8157ac.jpg
Kuroko... :)
http://www.imagesforme.com/upload/cda2f640.jpg
Novi lik je kulan, ali također i lul.
http://www.imagesforme.com/upload/5d25eae2.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/dc1de523.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/8582300d.jpg
Wat. :)
http://www.imagesforme.com/upload/eadce1ba.jpg
OH FFFFUUUUU-
Uglavnom, bah, još jedna epizoda završena s cliffhangerom... Ne tolikim koliko neke druge, ali svejedno. Mrzim čekanje...
Izuzev toga, roflao sam se na scenu kad Misaka kaže da joj je interesantan novi lik, a Kuroko to krivo protumači te pošizi...''What?! WHAT?!''... Glas joj je prezakon. :P
Op op već je vani, tnx na inofu, pogledam sutra ujutro kad se strgam u alkoholu :)
Jel gledao neko onu Personu koju sam skoro pominjao pa da mi da svoj review?
:-x
Ja nisam još, al imam je na kompu. Zbog određenih obaveza je ne stignem pogledat al mislim da i ono kaj sam vidio anime ima ok potencijal. Pa pogledaj ga, kao da mi znamo kakav je anime kad ga prvi put gledamo.
Ok,pogledacu ovih dana....nemam sta izgubiti.
Ne znam zašto tražiš sveprisutni .mkv, dok sam ja uvijek u potrazi za rijetkim .avi formatom (sa subbsima naravno). :)
Naime, moj DVD uređaj u sklopu kućnoga kina ne čita .mkv format.
Ne prepoznaje ni moj, već spajam komp sa televizorom (kao Aral i Predo). :)
Sad sam se sjetio neceg,zar PS3 ne ocitava .mkv?
Nisam baš siguran dali podržava .mkv, no remux u .mp4 container bi vjerojatno riješio stvar.
Hm, pogledao epizodu Toradore kada Taiga nestane za vrijeme oluje... damn, sada identična epizoda iz Sora no Manimani izgleda kao loš ripoff. :)
*Zauzima predojevo mjesto... khm, khm: Double post nyaa~!*
Završio sa Toradorom. Zadnja epizoda je strašna... cijelo sam vrijeme bio u napetosti i u neznanju koji se vrag dogodio. :>
Ali dobro je, sve dođe na svoje nakon završne pjesme. :3
Bilo je par djelova koji su me malo smetali... poput nerazjašnjenosti pola završne epizode i nekako nerazvijenih sporednih likova, no ovo je vjerojatno jedna od najboljih komedija/romansa koje sam do sada pogledao. Sada želim Toradora Afterstory ili nešto takvog. 9/10
Otvoren sam za preporuke sličnih uradaka. :)
edit: fix'd for the great justice ;)
Electromaster
17-01-2010, 15:27
Imitatoru obični. Stealin' my style, are ya? :@
S druge strane, mora da sam popularan kad imam imitatore, eh? :P
Čitam sada, druga epizoda Qwasera je još gore masakrirana od strane cenzora.
Izuzev toga, još 3 dana do K-On! OVA! <3
Usput, evo novi Railgun OP:
ZDCQCRBh7sI&feature=player_embedded
U kojem se osim Index nakratko pojavljuje i Touma, što ranije nisam primjetio... Točnije, on protrči preko ekrana, a ljutita Index mu je za petama. Zanima me da li ovo znači da će se njih dvoje pojaviti u nekom od narednih story arcova u Railgunu...
http://i728.photobucket.com/albums/ww287/FireDemon2370/touma.jpg
http://i728.photobucket.com/albums/ww287/FireDemon2370/index.jpg
Dobar je op, pjesma rula. Baš gledam novu epizodu.
Electromaster
17-01-2010, 23:39
Pogledao epizodu 2 Ookami Kakushi.
Okej epizoda, ništa previše stvarne radnje, samo dosta blebletanja o onim vukovima, valjda kao uvod u daljnju priču.
Izuzev toga, likovi su super, i već su mi prirasli srcu. Čak i Isuzu, za koju sam mislio da će me naživcirati cutenessom. Možda je preslatka pa ju ne mogu mrziti, a možda samo volim kako se ponaša prema Hiroshiju. Žena zna što hoće. Rawr! :)
Mana mi je i dalje najdraža, awsum je.
Čudno mi je kako epizode cijelo vrijeme izgledaju kao nekakav prijatan slice of life, da bi se zadnjih pol minute preobrazile u horor... Ali valjda ću se naviknuti.
Rofl na face ovdje:
http://www.abload.de/img/snapshot20100115182926d0pm.jpg
... Yay na preview, kupaći kostimi i yaoi raep u sljedećoj epizodi!
Wait, wut.
Izusu mi začudo nije bila iritantna kao u prvoj epizodi... imala je svoje trenutke, no ne u toj mjeri kao u prvoj epizodi.
Još je prerano za neke špekulacije, ali imam osjećaj da su svi ti ljudi koji se toliko motaju oko glavnog lika "vukovi" koji lurkaju svoj plijen.
Btw, druga epizoda Duradare <3333
Electromaster
18-01-2010, 00:41
Ja sam sada čekirao onaj vrtićki anime, Hanamaru Youchein. Fora je, bolji nego što sam očekivao. :)
Neznam ono, smiješno su mi nacrtani bebači, ne izgledaju kao bebe, onak, bebe, već su obični chibiji... A ja općenito obožavam chibije. :)
Mala Anza je rofl, podsjeća me lagano na Yui, silly & light-hearted. Slatko.
Tsuchida je totalni šeprtlja, ali najzakon mi je to koliko je zaokupljen mislima o barenju teta u vrtiću, gotovo da bi se moglo reći da je zato odabrao taj posao. :)
I ono, bar ga nisu u prvih pet minuta uspjeli optužiti za pedofiliju. :)))))))))))))))))))))
Hiiragi me podsjeća na Yue iz Negime i to je win. :3
Uglavnom, gleda se.
Čekiram Duradaru prvom prilikom.
Arbiter of Change
18-01-2010, 01:42
De počni više gledati anime kao samostalne uratke, ne stalno tražiš neke usporedbe sa drugim dragim ti animejima. :(
Naišao na nešto na drugom forumu, predobar muzički video. :)
ay8LZ09kY4o
Electromaster
18-01-2010, 16:14
De počni više gledati anime kao samostalne uratke, ne stalno tražiš neke usporedbe sa drugim dragim ti animejima. :(
Naah, uspoređujem uglavnom samo kawaii/moe moe kyun likove, pošto su više-manje svi na par istih kalupa.
Animeje pak ocjenjujem izričito kao samostalne uratke, a ne kao hrpa fegeta na MAL-u, onak ''ma super mi je ovaj anime obožavam ga, prezakon je ALI NIJE KO ONAJ-!''. ;(
13xO12Up2UQ
epic
+1
13xO12Up2UQ
epic
+1
+1 XD
Što se tiče pjesama, moe ekipa se žali da su novi op i ed od letter bee premalo catchy... pih.
zavrsio sa monsterom, pre dobar anime...ocekivao sam da ce mi puno teze biti odgledati 74 epizode, ali prica je zakon i brzo se gleda.
zadovoljan sam sa krajem, nisam bas ocekivao takav kraj ^^
enivej, rula.
Arbiter of Change
18-01-2010, 21:45
Novi FMA:B je bio odličan.
Sada tek saznajemo koliki je Hohenheim badass, samo se nadam da nije kasno i da ne počne pauza pa da opet nastave tek kad manga odmakne malo.
Novi FMA:B je bio odličan.
Sada tek saznajemo koliki je Hohenheim badass, samo se nadam da nije kasno i da ne počne pauza pa da opet nastave tek kad manga odmakne malo.
dobro da si me sjetio, imam ovaj i prosli za pogledat :D
Da, dobra je bila zadnja epizoda. I konačno se shvati zašto je onaj "svemogući" lik identičan Hohenheimu... već sam počeo sumnjat da je to doslovce jedna te ista osoba i da nam daju neke čudne time skipove kao u Umineku da pomislimo suprotno. :D
Pa koliko epizoda će imati ovaj Brotherhood, ja sam došao do 35-te i imam osjećaj da mogu nagurati bar još 20 epizoda, također nemojte spojlati da vas ne moram rejpati preko interneta, previše dobrih stvari mi je uništeno samo zato jer ljudi nisu mogli šutjeti
Haha! Znaš i sam da me nemožeš rejpat jer imam psajhonauta na avat... ~oh sh*t.
Bez brige, nije ovo HCL u kojem je svaki drugi post massive spoiler. :)
(Baš sam morao tamo na anime temu naletjet :( )
Electromaster
18-01-2010, 22:19
Izašla je nova epizoda Sora No Woto, kao i Chu-Bra!
... Još dva dana do K-On! OVA. <3
Tottototo, Fairy tail i sora no woto su vani !
Arbiter of Change
18-01-2010, 22:26
Pa koliko epizoda će imati ovaj Brotherhood, ja sam došao do 35-te i imam osjećaj da mogu nagurati bar još 20 epizoda, također nemojte spojlati da vas ne moram rejpati preko interneta, previše dobrih stvari mi je uništeno samo zato jer ljudi nisu mogli šutjeti
Ne zna se, ali negdje će morati stati jer sustižu mangu, a neće ono napraviti nagli prekid valjda.
evo pogledao i ja FMA:B, 39 i 40 epizodu, napokon objasnjenje ^^
Electromaster
19-01-2010, 00:07
Pogledao epizodu 3 Sora no Woto, divno. <3
Rio rula, a Kanata je nekim scenama u ovoj epki uvelike ownala svoj ''role model'' Yui. ^^
Još nema nikakvih konkretnih podataka o ''the trumpet lady'', ali izgleda da ju i Kanata i Rio poznaju, te da je i jednoj i drugoj uzor...
Mecha tenk je badass, čak i bez nogu.
Iznenadilo me čuti Amazing Grace... Jako lijep element. <3
Odoh gledati Chu-Bra... :3
Electromaster
19-01-2010, 00:54
Double post nyaa~! :3
Pogledao novu epku Chu-Bra!!, fora.
Novi lik je rofl. Mlada nastavnica je rofl. Stara nastavnica me podsjeća na jednu iz moje škole i to je scary.
Prikazano je samo par glimpseova četvrte glavne likice, šteta, očem da se čim prije pojavi, imam dojam da će biti awsum. :3
http://www.imagesforme.com/upload/592480c7.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/e19f4e46.jpg
Naya-chan hentai!
http://www.imagesforme.com/upload/1b57b8f9.jpg
Right... :)
Pogledao Arashi no Yoru niS(On A Stormy Night) (http://myanimelist.net/anime/1961/Arashi_no_Yoru_ni).
Riječima ne mogu opisat koliko je ovo savršeno... na površini je jednostavan i djeca će ga obožavat zbog dijaloga i priče, dok će odrasli osim toga uvidjeti i dublje teme koje se dotiču međusobnih ljudskih odnosa i čestih moralnih trenutaka koji nam se u životu nameću. Prekrasno dočarano prijateljstvo između dvoje toliko različitih, a opet jednakih stvorenja i prikaz granice do koje bi osoba išla samo da bi zaštitila svoje najdraže pa čak ako je za to potrebna vlastita žrtva će svakog uspjet raspekmeziti. Mnoge anime pokušaju nešto filozofirat i na kraju to ne dovodi do ničega. Ovaj film to ne pokušava, no u svojoj jednostavnosti uspjeva biti tako dubok.
U rangu (meni čak i bolje) od bilo kojeg Disney-evog i Ghiblijevog filma koji sam pogledao... eto, toliko. :)
Nova K-On! OVA ja vani, check it out.
The Fury
19-01-2010, 10:52
E ekipa što je sa Hellsingom OVA, kolko se dugo treba čekat za epizodu da izađe?
Electromaster
19-01-2010, 14:25
@Aral
Upravo vidio, došla je dan ranije nego što je trebala! Moe moe kyun! <3
Seriously though, nemam pojma što bi trebalo biti u toj OVA epizodi, tako da sam prilično znatiželjan... :3
@The Fury
Otprilike pola godine. Eventualno više. ;(
Inače, izašao novi chapter K-On!, rofl. Mugi... :)
Electromaster
19-01-2010, 15:31
Double post nyaa~!
Pogledao K-On!, slatko.
Uglavnom, ova epizoda ne postoji u mangi, a radi se o tome da su cure dobile pozivnicu za svoj prvi live nastup u nekom klubu... Mah, kao i obično, ništa previše radnje, samo moe moe kyun, par kawaii/funneh scena i blebletanje, ali to je bilo i za očekivati... Čeka se druga sezona!
Jedna zamjerka, koliko god razumijem da Kyoani ne želi mijenjati nešto što je osvojilo nagradu za najbolju pjesmu u animiranom filmu godine, ipak su mogli nekako ubaciti Azu-nyan u ED.
http://i49.tinypic.com/5mb7c.png
^^
http://i46.tinypic.com/2ibopci.png
Sawa-chan, rawr! :)
Electromaster
19-01-2010, 23:30
Dobule post nyaa~!
Nabijem vas lijene. :@
Uglavnom, na Animetakeu se pojavila Kowarekake no Orgol OVA. Kako na MAL-u o njoj nema ni riječi, evo mali info...
Kowarekake no Orgol OVA
http://i50.tinypic.com/ziqhj8.jpg
The story centers around Keiichiro, a young musician. One rainy day, he takes shelter in an old shrine. There he notices a little girl, sitting on a chair, surrounded by garbage, she herself is but trash – an android that had been thrown away. Something in Keiichiro tells him to take her with him. After going to the android repair shop, he’s told that she will never function again.
Zvuči zanimljivo, čekirao bum. :3
Akšuali to ti je tripl post! :D
Nego, pokušavam gledati Death Note i jednostavno mi se neda jer mi iz epizode u epizodu postaje dosadnija!
Nego, pokušavam gledati Death Note i jednostavno mi se neda jer mi iz epizode u epizodu postaje dosadnija!
wat.WAT. :(
kako dn moze bit dosadan ? ^^
enivej, ja sam krenuo gledati claymore, trenutno na cetvrtoj epizodi:D
Kostolomac
20-01-2010, 00:21
Pa, i meni je DN bio na početku blago dosadan. Ali zato mi je sveukupno odličan anime.
Claymore je zakon, samo me onaj šmrkavac Raki koji je ko fol Clarein kuhar lagano živcirao sa svojim whinanjem.
Damn, mene je DN držao od prve pa do zadnje epizode, jedna epizoda napetija od druge. Čim ti to ne paše niti tip za takvu vrstu animea.
Dobro, malo sam se krivo izrazio, bio je dobar ajmo reći do onog dijela kad Light dovede onu "curu" kuću, kasnije mi postaje dosadna... ali natjerat ću se da pogledam do kraja!
http://mangastream.com/read/one_piece/571-31/1Sone piece je izaso.
Electromaster
20-01-2010, 13:44
:@
True. ;(
Enivej, odoh čitati novi chapter Driftersa. :3
http://mangastream.com/read/one_piece/571-31/1 one piece je izaso.
Već? Damn, ovo je brzo. Još samo Naruto. Odoh pročitat ovo.
Electromaster
20-01-2010, 14:12
Pročitao novi chapter Driftersa.
Dakle, imamo dvije zaraćene strane, Drifterse i Offscouringse. Potonji očito napadaju prve, a vodi ih nekakav ''Black King''. U chapteru se ponovno pojavljuju povijesne osobe, tako da su sada u priči i Hijikata Toshizo, Jeanne D'Arc, Anastasia Nikolaevna Romanova te Kurou Hangan Yoshitsune. Yay.
Uglavnom, tu izbije velika bitka pod zidinama nekog nedefiniranog grada, sa ljudima na strani Driftersa, i [izuzev ovih par gore spomenutih ličnosti]Snekakvim piglike bakemono [orcs wannabe?]Sna strani Offscouringsa. Onda potonji odnekud dovedu i zmajeve te počnu sijati vatru uokolo... Samo da bi se na zadnjoj stranici iz nekakvog kamenog portala na nebu stvorio WW2 lovac?
:o
Da mi je znati što Kouta puši...
Oda... :rambo:
http://lookpic.com/i/554/TwH9HVhQ.jpeg
Ne mogu vjerovat koliko je već sam početak superiorniji onom od anime. :)
Ovdje je također razjašnjeno da je Kinzo alkoholičar... hm, hm trovanje alkoholom?
Mozda ovo i nije prava tema ali.....
...Fat Jon je imao nekog doprinosa za Samurai Champloo OST i njegovi solo albumi imaju istu strukturu kao i muzicka podloga koju je radio za taj anime.
Preporucujem Afterthought
http://www.hi-hat-records.com/images/attach/image/07/0707041531190pl2.jpg
i nakon tog Lightweight Heavy
http://3.bp.blogspot.com/_djqr8FK1OrM/SEAiYSIbeYI/AAAAAAAAAfk/GsqFu2IFghA/s320/LightweightHeavy.jpg
Imacete osjecaj kao da slusate glazbenu podlogu za Samurai Champloo koji nikad nije izasao.
Raz,gledam u tvom pravcu.
Duke of Earl
20-01-2010, 18:33
Poslušat ću i ja to.
Raz,gledam u tvom pravcu.
Šaj, poslušat ću.
Bleach i naruto su vani
http://mangastream.com/read/naruto/479-33/1
http://mangastream.com/read/bleach/389-32/1
Bleach i naruto su vani
http://mangastream.com/read/naruto/479-33/1
http://mangastream.com/read/bleach/389-32/1
Domo arigato :pray:
Dobro, malo sam se krivo izrazio, bio je dobar ajmo reći do onog dijela kad Light dovede onu "curu" kuću, kasnije mi postaje dosadna... ali natjerat ću se da pogledam do kraja!
bit ce opet dobar :D
The Great Anime Crash of 2010: Moe Bubble Finally Bursts (http://www.sankakucomplex.com/2010/01/17/the-great-anime-crash-of-2010-moe-bubble-finally-bursts/)
Konačno je i to došlo, nadam se da u ovoj ali i u godinama koje dolaze neće više biti toliko moe gluposti(osim K-On!) ali i nekvalitetnih naslova. Od kad pratim anime industriju, zadnjih godinu-dvije mogu nabrojat na prste jedne ruke naslove koji su bili kvalitetni i s dušom, sve ostalo su bila samo zaboravna sranja. Vidjet ćemo kak će se situacija razvijat.
Iskreno, neznam što se svi žale... jest da je bilo mnogo moe animea, ali oni dobro dođu za malu pauzu kad vam se jednostavno ništa ne gleda i želite pustit mozak na pašu. Prošla je godina bila ok, lijep balans između moe i ne-moe anima.
I da... anime se nikad, nikad pa čak ni onda ne sudi po dizajnu. Vi ste samo previše nostalgični i oldskul pa zato bičate :P
Arbiter of Change
21-01-2010, 11:18
Jer zbog njih nema drugih kvalitetnih animeja (možda neki ne znaju, ali u Japanu su jako bitni vremenski "slotovi" na televiziji, a popularne/većinu svih slotova u tom slučaju zauzmu moe-crap uratci). Znam da je to nama koji gledamo preko fan subbsa nebitno, ali bitno je jer se uspjeh animea sudi po uspjehu u Japanu, a termin emitiranja je bitan faktor u tome. Isto tako, umro sam na ovo "fan subbsi su krivi za propast moe animeja"... zašto? Jer su možda i globalnoj publici dali do znanja kakvo je zasićenje nastalo i ljudima je dosadilo, a mišljenje jednih utječe na west-wannabe Japan?
Tsk, tsk, tsk. :)
Takve oldskul stvari su u biti i popularizirale anime u svijetu, nije ga valjda jedan čubra ili kamfer popularizirao. Teško je živjet na staroj slavi, treba radit i kvalitetne stvari. Mislim da od jedno 30-ak anime u sezoni 5 je sasvim dovoljno da bude moe. Al naravno, to ovisi o gledateljima, ja sam od moe-a gledao samo K-On! a ostalo kaj pratim je strogo političko-akcijeski-triler-horor-psihološko-scifi-mecha orijentirano...donekle ^^
Lako mi sad tu raspravljamo, narod koji to gleda na tv-u će reć kaj misli...a rezultati su već tu :)
Ja nikada nisam mogao shvatiti taj moe, i to je jedan od razloga zašto bih samo preskočio takve animee(eee)
Ma moe je sad samo naveden kao primjer, nemorat bit nužno moe, ima tu toga još kolko hoćeš. Kažem, sve ovisi o gledateljima i kakve žanrove preferiraš. Al kolko god frik bio nemožeš gutat sva sranja koja ti se serviraju.
Eda... jesam li jedini kojeg na MAL-u iritiraju recenzije tipa "this is not your typical anime".
Wtf, valjda u svakoj drugoj recenziji vidim tu rečenicu. :(
Electromaster
21-01-2010, 11:46
Ne znam, lol, brijem da nisam niti jednom naletio na istu. Čije recenzije čitaš? :/
Meni tehnominator rula. :3
S druge strane, ti i Arby ćete ga možda poželjeti zadaviti zbog njegove liste najgorih animea 2009. (http://myanimelist.net/blog.php?eid=51958)S;D
Enivej, izašla je epizoda 3 Dance in the Vampire Bund. :3
Ja se slažem, ovu bedastoću na broju 1. nikad nisam shvatio. U biti to odmas skužiš u prvoj epizodi. Čak mi mindfuck za to nije dovoljan :) A i ostatak liste je epic, o tome cijelo vrijeme govorim.
:D
Ma onako općenito random rece dok prelistavam anime kad mi je dosadno... this is not your typical shounen anime, this is not your typical horror anime, nije typical ovo, nije typical ono... dižu mi tlak, po tome bi ispalo da pola animea nije tipično, no to ih onda čini tipičnim... gah!
Lista je ustvari dobra, izuzev Umineka koji je pod brojem 1. Mislim... definitivno nije najbolji anime, ali bogami ni najgori... ako ništa drugo, mora ga se pohvalit na inovativnom pristupu. Očito da je lik fanboy visual novele :>
@aral - Umineko moraš gledat s drugačijim pristupom... igra između gledaoca i autora. Najveći je problem umineka, ono u čemu VN briljira... character developement. U animeu ga jednostavno nema, nisu uspjeli ugurat dodatnog materijala da nas upoznaju s likovima tako da nam je baš svejedno kada ih nađemo u crkvici sa rasporenim trbuhom u kojeg su nagurani kolači i sa facama izokrenutim iznutra prema van.
Arbiter of Change
21-01-2010, 11:58
S druge strane, ti i Arby ćete ga možda poželjeti zadaviti zbog njegove liste najgorih animea 2009. (http://myanimelist.net/blog.php?eid=51958)S;D
Ovaj... wat?
Ja bi mu prije stisnuo ruku nego što bi ga zadavio (daleko od toga da su svi ti animeju loši, ali generalno nisu nešto dobri). :)
Electromaster
21-01-2010, 12:01
Lista je ustvari dobra, izuzev Umineka koji je pod brojem 1. Mislim... definitivno nije najbolji anime, ali bogami ni najgori... ako ništa drugo, mora ga se pohvalit na inovativnom pristupu. Očito da je lik fanboy visual novele :>
Eh?
Anyone going on and on about how this is a spectacular and deep series with lots of psychological value... oh God, I feel so sorry for you that I cannot even laugh at you. If you're a VN fan, please don't even bother talking to me, because I won't listen to you. I am assessing the anime, and I don't care about the visual novel.
@Arby
Ma kažem zato jer ti i Raz stalno bleblećete o Uminekou. :)
Inače, meni posebno drag detalj je činjenica na Kampfer nije na listi, dapače, lik mu je dao ocjenu 7. A evo i njegove win win win recenzije (http://myanimelist.net/reviews.php?id=21476). Napisao je iste stvari koje ja cijelo vrijeme tupim. :3
Ah, nisam sve išao čitat. Ali još se uvijek ne s tim da je na prvom mjestu, sam si je kriv što je imao prevelika očekivanja. :)
Oke... kampferu je dao 7. EOD :(
Electromaster
21-01-2010, 12:07
A da pročitaš recenziju? ;(
Jesam i slažem se sa ovime.
This anime is just not smart enough to heavily criticise the commonalities and crudeness found in the ecchi and harem genres.
Da bi mogao uživat u njemu, trebao bi barem "pametno" kritizirat ecchi/harem žanr. Ovako sam dobio dojam kao da gledam jedan. Ali da, likica ima dobre recenzije.
Electromaster
21-01-2010, 12:34
Oh rofl, likica je, nisam uopće skontao, nisam išao za tim. xD
Kobato i winter sonata na listi? WHAAAT
Ja bi toj ( oprostite na izrazu) KURBETINI dao metlu u ruke i zaključao ju u kuhinju. Nerviraju me ti kao neki bogoisusi koji se kurče pa prave nekakve liste najboljih/gorih animeja. Mislim, ono... Nikog nije briga za njezino retajno blebetanje i preseravanje.
Electromaster
21-01-2010, 13:36
Čim imaš takvu reakciju, znači da te je briga. :)
Žena ima pravo pisati što hoće. Nitko te ne tjera da čitaš.
I onak, ti i nakon druge sezone i dalje fepaš na Haruhi, nemaš pravo riječi. Da ne govorim koliko je žena više animeja pogledala od tebe. Otaku njubino. ;D
Enivej, pogledao epizodu 3 Vampire Bunda.
I dalje okej, ali niš posebno. Želim zatući onog tko je ubacio sve one *uberdramatični zoom na lice osobe koja govori* scene. Pretjerali su s time.
Scena kad Akira i Mina pričaju o njegovim sjećanjima je zakon. Mina je slatka kad se naljuti. ^^
Kraj epizode- iznenađujuće uznemirujuć.
Chibi special na kraju je ponovno rofl. :3
Kostolomac
21-01-2010, 13:56
Počeo sam polako sa Trigunom, tek na 3. epki sam. Moram priznat da mi se sviđa anime.
Milly Thompson rulz :rotfl:
Btw. stigla nova epizoda Shippuudena :D
Da, trigun je kul :D A kaj se tiče naruta, neću gledat jer sad traju filleri :(
Kostolomac
21-01-2010, 15:04
Meh, jedna epizoda po tjednu. Taman da je i filler 20min mi nije problem utrošit.
A i pogledao sam baš sve epke Naruta, tako da ću i Shippuudena cijelog odgledat :D
Electromaster
21-01-2010, 15:08
Trigun je zakon, ali kraj bi mu mogao biti dorečeniji. Moram jednog dana čekirati kako to izgleda u mangi...
Izuzev toga, 24.4. izlazi dugometražni film, yay! :3
Pogledao upravo Spriggan, iz 98'. Točno tolko kolko je anime star, tolko godina je ispred svih animea napravljenih u današnje vrijeme, po svim aspektima. Epic.
Pogledao K-on OVA... još jedan dan u životima cura, fora je.
Nabavlja se Texhnolyze koji je, koliko čujem na šemu Serial Experiments Lain te kasnije tjera na razmišljanje. <3
Sonic_Moronic
21-01-2010, 18:39
Ne znam, lol, brijem da nisam niti jednom naletio na istu. Čije recenzije čitaš? :/
Meni tehnominator rula. :3
Enivej, izašla je epizoda 3 Dance in the Vampire Bund. :3
Jel si otkrio likicu kad sam ju ja spomenuo ili sam šaj.
blood4me
21-01-2010, 20:08
Kako je novi Naruto sranje :(
Electromaster
21-01-2010, 20:10
Jel si otkrio likicu kad sam ju ja spomenuo ili sam šaj.
Čitam njene recenzije od tkoznakad, tako da... Sam? :3
Sonic_Moronic
22-01-2010, 08:58
Kako je Naruto sranje :(
Istina.
Istina.
Ja bi dodo i Bleach, jednmostavno prezirem ta dva animea.
Istina.
tako je... od ta glavna tri shounena jedino one piece valja :D
Anime da, sad su filleri. Inače je epic kad su normalne epizode. Al zato manga rula. Nekak sam ga najviše pratio, u biti sve sam pratio, pa mi je on na prvom mjestu, onda one piece pa tak bleach.
koji su vam najbolji anime amv-ovi koji ste ikada vidjeli/čuli... evo ovi su mi među najboljima
1ltBHTz7AZI
zdPglXcF-OY
Electromaster
22-01-2010, 14:57
Gaah, ubija me u pojam kad netko traži da odredim ''najbolje od najboljeg'' između infinite broja uradaka, ali ajd, evo neki od mojih favorita:
41qNZc2wbDk
CIN5C81NzYQ
ilj0Nie9J9w
Što se rasprave iznad tiče; Naruto, Bleach, One Piece- DO NOT WANT.
blood4me
22-01-2010, 18:56
Istina.
tako je... od ta glavna tri shounena jedino one piece valja :D
Napisao sam.... NOVI naruto.. odnosi se na epizodu..
Anime da, sad su filleri. Inače je epic kad su normalne epizode. Al zato manga rula. Nekak sam ga najviše pratio, u biti sve sam pratio, pa mi je on na prvom mjestu, onda one piece pa tak bleach.
My man. :D
Ove koje je predo linkao (<3)
+
5rVfuhhzZ60
9Api-CT6pDw
YEHpOlqjO3I
soAxByO_2LY
Pogledao 3. epizodu Durarare... koji epicness od anime, fajt je također bio zakon. :pray:
Sonic_Moronic
22-01-2010, 21:33
Vidiš da se zezam, za ostale ne znam.
r7yp3iv6HFI
Umro sam kada počne cha-la dio :rotfl:
Electromaster
23-01-2010, 08:25
Raz, ovaj Ga-Rei Zero filmek je zakon. <3
Ostale neću još gledati, da ne naletim na spoilere... Ovaj što sam ga gledao ih je prepun. Upozoravam i ostale, mogli bi ste si shebati gledanje zakon animea...
Nego, kad smo već kod filmeka, koji su vam najdraži/najrofl MAD-ovi? :)
Hear's sum:
H8J_FNwHu_k
6bfLy7kJCrQ&feature=related
O7Eo3h8TaRQ
Izuzev toga, izašla je nova epizoda Railguna, yay! :3
Electromaster
23-01-2010, 09:41
Double post nyaa~! :3
Pogledao novu epku Railguna, najs. Puno više lajkam Mii nakon ovog arca. <3
Kuroko je rofl sa ''the wise one'' ponašanjem kroz cijelu epizodu. ^^
Zadnja scena je zakon:
Kuroko: ''In the end, it turned into boob talk...''
Misaka: ''In a strangely unperverted manner...''
:)))))))))))))
Najava sljedeće epizode je wtf [''What the heck is this gross commentary?!'' :) ], ali uglavnom izgleda da će se pojaviti neki novi likovi, a tu je ponovno i Toumina loli učiteljica Komoe. :3
pogledao claymore do kraja, loš mi je zavrsetak :(
znam da se nastavlja u mangi, i da se zavrsni fajt nikad ne desi al neznam dal ce mi se dat sad citat mangu :D
next : gto
blood4me
23-01-2010, 16:10
Vidiš da se zezam, za ostale ne znam.
Ma znam.. al ovi poceli srat po Narutu odma.. lol
Electromaster
23-01-2010, 17:45
Pogledao Kowarekake no Orgol OVA.
Lijepo, ali zbunjujuće i pomalo nedorečeno... Dosta stvari nije, ili je pak slabo razjašnjeno, ali od ovakvih OVA izdanja se to može i očekivati. Jednostavno nema dovoljno vremena.
Vremenski skokovi između nekih scena su me lagano zbunili, ali pretpostavljam da se to ne bi dogodilo da sam se potrudio pratiti datume koji su na početku većine scena navedeni.
Kraj su mogli malo bolje izvesti, iako se može shvatiti što se dogodilo, uz gore spomenute vremenske skokove neke stvari postaju- zbunjujuće, možda bi se moglo reći i dvosmislene.
Art je fin. Voice acting je okej, ali niš posebno. Glavna likica je slatka.
Ne kontam kako mehaničko biće/robot/whatever može jesti sladolede, lubenice i hranu općenito. :I
All in all... Štajaznam, 7/10. Moglo bi biti i 8, ali pretpostavljam da me Voices of the Distant Star razmazio što se tiče polsatnih samostalnih uradaka. :P
Raz, pogledaj i ti ovo, želim čuti tvoje dojmove. :3
EDIT: I još jedna stvar... Bar nisam prvih 7-8 minuta epizode stalno imao poriv vikati ''CHOBITS! CHOBITS!! CHOBITS!!1''. :)
Moram priznati da anime na prvi pogled ostavlja prilično jak dojam ripoffa, ali kasnije se to popravi.
Odoh gledati onaj vrtić...
Arbiter of Change
23-01-2010, 18:22
Ovaj Baka to Test to ShōkanjūSbi još mogao ispasti jedan od najžešćih animea sezone, unatoč tome što je pripadnik zasićene moe~ skupine. :)
Ajte budite dobri pa napisite ovde sve animeje koji su radjeni prema igrama ili uopce gaming-related
...konta gledati nesto takvo
Electromaster
23-01-2010, 18:59
Pogledao epizodu 2 Hanamaru Kindergartena, so much win. <3
Anzu je i dalje rofl sa svojim ''He's hitting on me!'' spikama, Tsuchida bi mogao nastradati zbog nje. :)
Hiiragi [cosplay bookworm know-it-all cura]Sje pure win, megalajkam ju... Sonić će naravno imati komentar na ovo kako malo dijete ne može biti bookworm, tako da ga savjetujem da prije postanja čekira malo temu ''Zanimljive vijesti'' (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=82&t=35774&start=210)Sna ovom forumu. :P
OP je lul, a novi ED [valjda će biti svaki tjedan dugačiji]Sje win. Onak, Battleship Yamato, wat? :))))))))
http://www.imagesforme.com/upload/b73147ad.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/cec6c303.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/193f6e15.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/13ee0157.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/8e12ead9.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/e814300b.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/13654950.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/64839ed7.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/2d012723.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/f0d927b0.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/b88ab783.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/2bee9420.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/b5e28817.jpg
Winness episode 2 ED:
bUho_qslUy8
Ajte budite dobri pa napisite ovde sve animeje koji su radjeni prema igrama ili uopce gaming-related
...konta gledati nesto takvo
Valkyria Chronicles, Persona, Halo Legends, Gungrave, Devil May Cry, Zone of the Enders... za te znam (visual novel igre nisam uračunao). Gledao sam samo Valkyria Chronicles (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6244)Si bio je dosta dobar (jedino što se pred kraj nešto sroza kvaliteta, ali ajd, nadam se nastavku).
Winness episode 2 ED:
/youtube
:pray:
Vidi vraga ZOE anime!?
To mora provjeriti,bar jednu epizodu.
A DMC sam sav pogledao.
Eto ja ću počet gledat anime. Još dok nisam ni znao šta je to svako jutro prije škole pogledao bi ni pola epizode (jer nisam imao vremena T.T) Oban Star-Racers-a, pa sam se toga sjetio i kako je super kombinacija 2D i 3D bila pa sad ga skidam. Nakon toga bacam se na Last Exile jer izgleda zanimljivo. Naruto, Dragon Ball, One Piece i slično nema šanse da gledam jer to ne mogu pratit. Sve preko 50 episoda mi je dosta, a onda usto dolazi još tona popratne (i meni nedostupne) stvari kao igre, manga adaptacija itd.
I da, imate li za preporučiti kakvu animu koja odgovara navedenim kriterijima? :)
Fairy Tail gledaj.
Ti to namjerno, jelda? :D
Što? Pa ima trenutno 14 epizoda i svaki tjedan lijepo po jedna nova.
Electromaster
23-01-2010, 21:55
@Ippy
Evo, meni je baš danas za oko zapeo Shakugan no Shana (http://myanimelist.net/anime/355/Shakugan_no_Shana). :3
Zavisi kakve stvari voliš...
Cowboy Bebop (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=23)Sje must see, bez obzira kakav žanr voliš. Kroz 26 epizoda se prate životi bounty huntera.
Za težak, psihološki, mindfuck anime pogledaj Serial Experiments Lain (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=99)S(također... *gleda u xarabasovom smjeru*)
Kannagi (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5720)Sukoliko ti je do smijeha i parodiranja japanske kulture.
Utawarerumono (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3427)Sza prilično dobar fantasy anime i priču o amneziji koja se pretvori u nešto više nego što se može predočiti.
Tokyo Magnitude 8.0 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6441)Sako voliš dramu, realnost i nešto sa srcedrapajućim krajem.
(Ok, priznajem... nisam gledao Last Exile ni Oban pa dajem random preporuke :3)
@PR3DAT0R, Raz
Ma ja tek počeo gledati anime i još tražim žanr kakav bi mi najviše odgovarao, a trenutno me vuku humoristični s time da Oban skidam čisto iz nostalgije. :D
Svakako ću pogledati nešto od primjera šta ste mi dali, tnx. :thumbs2:
:rotfl: http://media.onemanga.com/mangas/00000671/000276202/02.jpg
89jZq3Cz6-I
Kako Umineko VN ima epski soundtrack, trnci me prolaze. :pray:
Zašto ovu pjesmu nisu ubacili u anime :@
@Ippy: Ak se još tražiš onda pogledaj ovo, Macross Frontier (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8586). Jedan od boljih i ljepših animea u zadnjih 10godina, pravi top selling sa preprebolesnim soundtrackom. Megahype.
Arbiter of Change
24-01-2010, 12:39
@Ippy: Ak se još tražiš onda pogledaj ovo, Macross Frontier (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=8586). Jedan od boljih i ljepših animea u zadnjih 10godina, pravi top selling sa preprebolesnim soundtrackom. Megahype.
Je, samo što je istovremeno i nastavak drugih Macrossa tako da treba i njih pogledati za potpuno iskustvo.
Electromaster
24-01-2010, 16:39
Ako nekog zanima, izašla je treća i posljednja epizoda OVA serijala AIKa: ZERO (http://myanimelist.net/anime/6443/AIKa:_ZERO). Ja bum valjda to čekirao jednog dana...
Inače, nabavio sam, i planiram početi gledati Detroit Metal City (http://myanimelist.net/anime/3702/Detroit_Metal_City). :3
Nego... Sjećate se uspoređivanja Tsumuginih[K-On!]Sobrva sa takuanom? E, pa...
K-ON! Tsumugi Branded Pickled Radishes (http://www.sankakucomplex.com/2010/01/24/k-on-tsumugi-branded-pickled-radishes/)
:)))))))))))))))))))))
S druge strane, to i dalje nije ništa prema Lucky Star i njihovom motornom ulju s aromom breskve... :)
Je, samo što je istovremeno i nastavak drugih Macrossa tako da treba i njih pogledati za potpuno iskustvo.
Pa znam, al gledajući ovo nije baš jako bitno znati i kaj je bilo prije, barem sam ja takav utisak stekao. Ima poveznica sa macrossom al se isto tako može gledati skroz solo.
Sudeći po najavi za sljedeću epizodu Letter Bee, bit će ponovo epizoda sa dingom i onom curom iz OVA epizode (repriza much?).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.