Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related
Electromaster
08-10-2009, 11:12
Mrzim te još više. :(
Očem yuri, nau! :(
:)
Well, ja još pola ovih novih nisam pogledao, a sad nemam vremena opet... :(
Drugo mi izgleda zanimljivo i uopće ne mainstream (barem što se dizajna likova tiče, koji nisu onako... jako moe). Što se tiče prvog, citat sa BakaBT-a:
It's adaptation of the most enjoyable yuri manga I've ever read, after all. It's just the right mix of romance, drama, slice of life and comedy, with a host of great characters, and pretty good art. It won't be the next Aoi Hana, that's for sure - but it doesn't even try to be anything like that.
Dobro tebi mozda ajde i nekim jos ovdje, u ovih 10god sam se vec svega nagledao tak da me ovo vec zatupljuje :D POgotovo ovi citat sa bakabt, koje je pisao neki okorjeli moe kyun otaku ^^ Al sve ima svojih cari 8)
Tytania je megaepic za pogledat. Fan Hyulick ftw :rotfl:
croat1gamer
08-10-2009, 12:30
Eh, posto imam da napravim za sat Glazbene kulture nesto o japanskoj glazbi, osim tradicionalnog dijela cu ubaciti i onaj noviji dio, a bolji primjer jest anime.
Daklem, treba mi par dobrih OP i ED pjesama i jos par koje su po vama dobre.
Po mogucnosti nek ne prelazi 15-20 minuta sadrzaja.
Electromaster
08-10-2009, 12:38
@Schro
Animation Kobe, an event created by the Kobe city for the promotion of animation has identified the winners of its 14th Annual Animation Kobe awards on its website.
Theme Song Award
Don’t say “lazy” (K-ON! ED Theme)
Inače, jedan od meni dražih:
Yami to Boushi to Hon no Tabibito OP (5LVu3JjA-5w)
Izuzev toga, kompletni Hellsing, Trigun i Gungrave OST su winwinwin.
... Vjerujem da će ti Raz neći još kul OP i ED pjesama, potražio bi i ja, ali Youtube me previše zajebava, tako da nemam živaca. :/
Sonic_Moronic
08-10-2009, 12:45
Fate/Stay Night OP. Nedamise guglat.
Arbiter of Change
08-10-2009, 12:54
Eh, posto imam da napravim za sat Glazbene kulture nesto o japanskoj glazbi, osim tradicionalnog dijela cu ubaciti i onaj noviji dio, a bolji primjer jest anime.
Možeš spomenuti ovaj Bakumatsu OP koji integrira tradicionalnu glazbu u modernu... i ono, da ne bude sve kreštanje vjeverica:
DPnIDiLJ ... re=related (DPnIDiLJuuY&feature=related)
croat1gamer
08-10-2009, 13:12
Cudim se da lukica nije spomenuo K-On. :o
Prilično sam zaposlen danas tako da ne stignem baš...
(Naruto OP 2) Asian Kung Fu Generation - Haruka Kanata (UtG2NHwHkKA)
Haruka Tomatsu - Motto☆Hade ni ne! (Kannagi OP) (XigZ0RVU26w)
Shikata Akiko - Katayoku no Tori (Umineko no Naku Koro ni OP) (5_vGeHAM4gM)
X Japan - X (X/1999 Music Video) (hxgoGzX7xfs)
Nadodam još uvečer.
Electromaster
08-10-2009, 13:37
Cudim se da lukica nije spomenuo K-On. :o
Sad ne kontam je li ovo sakrazam, ili jednostavno neznaš čitati. :/
Evo još malo pjesama iz animea, pretpostavljam da za tradicionalnu glazbu već imaš materijala.
Yui - Again (F3puOV20a6o)
Pe'zmoku - Gallop (fUhQn1A-uSY)
Faylan - Mind as Judgment (MCc4i-8p0tc)
Suara - Adamant Faith (tCV9re_gcmA)
Omokage Lucky Hole - Atashi Dake ni Kakete (qrd7Xvrm8C8)
Supercell - Kimi no Shiranai Monogatari (5nmS38_WS-8)
School Food Punishment - Futuristic Imagination (NjY80uEeiV0)
Yamazaki Masayoshi - One more time, one more chance (Tvos4SDJacU)
Electromaster
08-10-2009, 15:29
Yamazaki Masayoshi - One more time, one more chance (Tvos4SDJacU)
5 Centimeters Per Second :pray:
Raz <3 <3 <3 <3
Ah, da. Izdvojio bi iz visual novela Umineko no Naku Koro ni Shikata Akiko - (Mata no Hi ~Prologo~ + Umineko no Naku Koro ni) (gBVQnbbVadc)
U rangu sa anime pjesmom. ^^
Damn... back to work.
Ja preferiram Macross Frontier, Gundam00, Bokurano i jos neke, ima ih brdo. Naravno, i ovi gore su zakon.
Al definitivno najbolji epic, ne samo po mojem misljenju nego i po misljenju nekih od mnogih anime siteova je ovaj ED:
Venus Versus Virus - Shijun no Zankoku (A0pKIglSISc&feature=related)Sili ti "The Cruelty of Pureness".
Evo jos koji:
Gundam 00 - Namida No Mukou (w2eHBLJPyDU&feature=related)
Gundam 00 - Trust you (-fMZC8q_Opo&feature=related)S- pjesma je predivna, za rasplakat se :cry:
Gundam 00 - Ash Like Snow (FOpsNTIlK9Q&feature=fvw)
Bokurano - Unistall (05p646nlYS0)
Macross Frontier - Lion (0qWnDqeXMhA)S- kad se spoje Sherly Nome i Ranka Lee...ma, kad cujete OST sve vam je jasno, originalne pjevacice May'n i Megumi Nakajima, koje i daju glasove Sherly Nome i Ranki Lee, jednostavno zakon.
A tu je jos Kannagi i sl...mah, jednostavno ih je previse :D
Odlične pjesme, sad si me opasno zanimao za Bokurano :)
Bakemonogatari 4th OP (7X2h21KNYD4)
Ovaj mi je dosta dobar :3
Lajkam MAL take a Poll klub, čuo sam mnogo predivih Op i ED na glasovanjima. Ovaj recimo <3
Wolf's Rain Ending (hEhrGLdrRuA)
Da, Bokurano je totalno lud anime, pomalo cudan ako mene pitas sa tom svojom radnjom ^^ Pogledaj ak nisi ;)
Mislim da i hoću, nekako volim weird-like stvari XD
Kad smo kod openinga, od ovih airing Letter Bee ima prilično dobar imho... KLIK (H1uBmhd9bJ4)S(nema videa, očito opet zbog copyrighta)
Electromaster
08-10-2009, 19:16
The Disappearance of Suzumiya Haruhi Movie Announced (http://www.sankakucomplex.com/2009/10/09/the-disappearance-of-suzumiya-haruhi-movie-announced/)
:O
Don't fap to it pl0x. :P
Pogledao sam Kimi ni Todoke. Toliko character developementa nisam vidio u svim epizodama K-ona i Aoi Hane zajedno koliko u ovoj prvoj epizodi. Neznam... bez teksta sam, predobro nešto. Već je postao moj favorit ove jeseni, a ako ovako nastavi dobiva čistu desetku.
Vidim da Production I.G očito nezna radit loše anime :)
A ja bas gledam Superman & Batman Public Enemies :D
Nije valjda da ima taj anime?
Nije anime, normalan crtic izasao pred koji dan. Volim pogledat te DC-ove, Marvelove i slicne ;)
Nego, danas je petak pa imamo na raspolaganju Naruto, Bleach i One Piece mangu te cak dvije nove epizode shippuudena, enjoy ;)
Arbiter of Change
09-10-2009, 09:54
Ste pogledali Umineko novi? Wow, ovo je bilo iznenađenje i pol, posebno nakon što ju je tresnuo. :)
Naruto manga :o :shock: :pray: Nebudem puno spoilao ako kazem da je poce cetvrti ninja rat...omg!
Ste pogledali Umineko novi? Wow, ovo je bilo iznenađenje i pol, posebno nakon što ju je tresnuo. :)
Ne još, uskoro :)
Izašla je prva epka druge sezone Darker than Black... vjerujem da vas je dosta ovo čekalo.
Provjerit ću i ovaj 11eyes... djeluje zanimljivo.
Što se tiče Miracle Traina... nakon što sam pročitao par komentara, ne želim ni pokušat pogledat. Tajanstveni vlak u podzemnoj koji se, pazite... pojavljuje samo damama u nevolji, k tome je pun bishounen dječaka... I'll pass. Well, ženska je populacija dobila nešto za sebe.
Izašla je prva epka druge sezone Darker than Black... vjerujem da vas je dosta ovo čekalo.
Weee, hvala na infou :thumbs2:
Well, ženska je populacija dobila nešto za sebe (i sonić).
fix'd ^^'
Np. Ja još moram dovršit prvu sezonu XD
Np. Ja još moram dovršit prvu sezonu XD
Ne brini, i ja isto xD
Nego, sto se tice shippuudena, tko je pratio mangu, radnja u animeu je dosla do trenutka kad se ero-sennin pocne sorat sa Konnan, Painom i sl...totalni ownage, samo da se uskoro ne sjete puknut fillere i sve pet :D
edit: OMG neznam jel je bilo,
Trigun The Movie Announced (http://www.sankakucomplex.com/2009/10/09/trigun-the-movie-announced/)
croat1gamer
09-10-2009, 11:48
Ej, lukice.
Trigun film najavljen.
Pogledao Umineko. Beatrice je ustvari znači razigrano dijete koje je dobilo igračku u ruke... kada joj dosadi jednostavno će je bacit. Šamarčina je bila epska XD. Izgleda da Beato počinje mijenjat ćud.
Electromaster
09-10-2009, 15:26
Ej, lukice.
Trigun film najavljen.
Znam, uvijek prvo provjerim Sankaku prije nego što dođem ovdje... Iako sam preko MAL-a i prije znao da se pravi, nisam znao kada dolazi... Uglavnom, moja reakcija: :pray: :pray: :pray: :pray:
Enivej, konačno je došao i taj dan, stigli su mi naručeni volumei Hellsing mange. Here's a pic. [klik] (http://www.imagesforme.com/upload/12b250d4.jpg)
Nakon početnog ''OMG AWSUM'' dojma, prvo ugodno iznenađenje usljedilo je spoznajom da je manga na engleskom, u ''original'' Dark Horse izdanju, što mi je drago, pošto sam navikao mange čitati na engleskom.
A poslije toga, kad sam prolistao mange... :pray:
... Dodatne stranice/sadržaji koji se ne mogu pronaći u scanated verzijama na netu> sve ikad.
Da malo pojasnim čega sve tu ima:
- Uvrnuti i svaki puta drugačiji bio autora, uvijek sa hrpom anime referenci:
Hobbies: harassment, Chinko Ijiri, being obnoxious, beating off
- Urnebesna, i pomalo suluda ''riječ autora'', ponovno hrpa anime referenci:
In any case, from here on the story will go on ''Daaaara daaaara'', and it'd make me happy if all of you read it ''Daaaara daaaara''. But then I guess it's already that way anyway. Daaaara daaaara. Midaraaaa Midaraaaa! Nooo Nooo Nooo Nooo! It's ten daraaaa. (Sounds like Takayanagi from SMAP)
... U petom volumeu Kouta nije imao dovoljno teksta da pokrije cijelu tu stranicu, pa je otpjevao '' The boob song''. :P
- ''Character explanations (which don't explain anything)''- kao što i ime kaže, opisi likova... Totalno ludi, sve više svakim volumeom... Na početku se Kouta trudio lijepo opisati likove, i kako su nastali, onda su tu krenule neke šale [Major je opisan kao otaku. :P ], da bi u četvrtom volumeu sve nove likove opisao kao članove dviju Yakuza bandi ili štaveć, i u ''riječi autora'' napisao kratku priču o njima. Schro je recimo postao ''Muraoka gang gang boss, Masaharu Yamanaka''.... U petom pak volumeu, uz svaki opis lika Kouta je napisao što mu kod njega ide na živce crtati, kao razlog zašto će taj lik biti ubijen u sljedećem volumeu. :P
Yumiko Takagi (Yumie)
Alias Booooo. (Because she's a Takagi) (Mr. Boo) (Loves the ukulele)
Split personality. Tough as nails.
Armed with a Japanese sword. Shnk. ''Gyahhh!'' Shnk. ''Gyahhh!''
Having to draw the sword and whatnot every time is such a monumental pain that she dies next installment.
- Koutine škrabarije na unutrašnjoj strani korica- parodije na razne animee, lulz.
- And, last but not least, kratka ali presmiješna '' Luke's and Jan's The Afterword, a merry manga'', u kojoj njih dvoje uglavnom komentiraju mangu, zbijaju šale, uglavnom igre riječi, i sipaju reference na razne animeje. Evo, fotkao sam nastavak iz volumea 2: page 1 (http://www.imagesforme.com/upload/394d370f.jpg), page 2 (http://www.imagesforme.com/upload/2027a0bf.jpg).
''By a doggy...'' :)
blood4me
09-10-2009, 16:41
Idem sad pogledat naruto shipuuden animu o.o
Bit ce epic, oce bit sage mode od jiraiye?
edit: yay, 2 epizode :D
Electromaster
09-10-2009, 17:54
Kao produžetak ovog mog posta prije, još jedan quote iz ''riječi autora'':
Finally, I think there are some people wondering where father Anderson hides all those bayonetes. Anderson is actually fourth dimensional, so there.
It all makes sense now. :)
Pogledao prvu epizodu 11Eyes. Da vidimo... malo forsane komedije, tračak romanse, malo horrora, misterija i neobično mnogo pantyshotsa.
http://img242.imageshack.us/img242/8454/kotonohaz.png
Behold! Kotonoha is back, and she is thirsty for blood :3
Sve u svemu, dosta je generično no prilično zanimljivo, vidjet ćemo kako će se dalje razvijati. Već je bila jedna referensa na Index, još samo fali nice boat. ^^
Što se tiče glazbe, po meni Asian Kung Fu Generation ima dosta dobrih stvari, tipa Kimi no machi made , after dark i ostale iz Bleacha :D
Enivej, odgledao sam zadnje 3 epizode Umisha, i moram reći :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Definitivno jedan od boljih animea koje sam gledao, čak sam i navijao u zadnjoj utrci xD
Sad mi treba još, zna neko bilo šta slično onako da je ligh hearted, bez glavnog lika koji ima super moći i mora spasiti svijet.Meh to me podsjeti bih trebao pogledati ovih par Bleach epizoda što su izašle
EDIT:Dem trebao bih pogledati i ostatak Gundama, nikako da završim ovih desetak epizoda
Sad mi treba još, zna neko bilo šta slično onako da je ligh hearted, bez glavnog lika koji ima super moći i mora spasiti svijet.
Nekakav slice of life, ili?
Enivej... neznam što si sve gledao pa evo nekih naslova:
Hatsukoi Limited - vrlo dobra komedija/romansa, lijepog balansa.
KannagiS- Predobra komedija, vrlo vješto parodira mnoge stvari iz japanske kulture.
School DaysS- Počinje kao romansa, no spremi se da tjedan dana budeš šokiran krajem.
Kemono no Souja ErinS- Pogledao jednu epku zasad tako da baš ne mogu tvrdit, no jako opuštajuć anime sporog tempa, smješten u fantasy svijet.
Natsu no Arashi!S- Na pola sam tek, no zasad nitko ne izigrava junaka koji spašava svijet (iako ima čudnih događaja). Glavna je likica duh i može putovat kroz vrijeme... sviđa mi se kako je to napravljeno bez previše dramatiziranja, kao da je to normalna stvar. Prilično komično i originalno.
Electromaster
09-10-2009, 22:15
@Jopax
Jebemu, ja sam još na epizodi 10, niš nemrem gledati na ovom usranom laptopu. :(
Inače, trenutno megaprezirem ekipu iz gg subsa jer nisu uploadali Kampfer episode 2 u .avi formatu... Kojeg nekim čudom mogu pokrenuti. :/
Malo je bolja bila druga epizoda, bar meni.
Pogledao Kobato... simpatično djeluje, ima nekog šarma kao Chobits. Lutka koja govori me automatski podsjetila na kampfera samo što je ova *twisted evil*
Pred da samo znaš u kakvom sam iskušenju da ti spojlam, mwahahahha
Enivej, mogao bih pogledati te što si predložio Raz, pa kako mi se koji svidi :D
Kostolomac
10-10-2009, 01:04
Skidam Ninja Scroll, Rurouni KenshinSi Record of Lodoss War. Jel gledao itko išta od toga? Jel valja što?
Znam samo da mi je Rurouin Kenshin bio bezveze, Ninja Scroll je valjda slicno tome a ROLW bi mogao bit ok!
Inace, pogledao tek sad nove dvije epizode naruta, prestrasno. Iduci put ce bit fajt Jiraiye i Paina, totalno epic. Brijem da ce to bit jedna od boljih sora do sada u cijelom Narutu, sage mod i te sheme. Jiraiya mi je fav anime character ikad!
Arbiter of Change
10-10-2009, 11:32
Skidam Ninja Scroll, Rurouni KenshinSi Record of Lodoss War. Jel gledao itko išta od toga? Jel valja što?
Koji Ninja Scroll? TV serija ili film? Rurouni Kenshin je jako dobar, ali tek kasnije postaje full ozbiljan. Record of Lodoss War ti je... kako da kažem, D&D kampanja prenesena u anime što ga čini rijetkošću jer je u biti zapadnjački fantasy sa svim stereotipima istog, začudo ozbiljnog karaktera.
Inače, To Aru Kagaku no Railgun 2. epizoda je bila izvanredna (posebno kad se nadzornica pojavi... /necksnap) i Touma cameo, yay. :)
Kostolomac
10-10-2009, 12:00
Na Ninja Scroll TV seriju mislim, od 13 epizoda. A čini mi se da će mi se ona druga dva svidjet, barem po tvom kratkom opisu :)
Još da se nasilim malo Berserk mangu čitat... Iako ne volim baš mangu :(
croat1gamer
10-10-2009, 14:24
Pogledao Spice & Wolf, predivan anime :)
Sada se mora cekati na sezonu 3, sto ce potrajati. :(
edit:
Sada pogledao sta je sa light novelom i mangom, bleh, zavrsit cu skolovanje dok oni prevedu cijeli serijal novela.
Ucenje japanskog mi zvuci kao alternativa.
Electromaster
10-10-2009, 18:37
Pogledao epizodu 2 Kampfera, gg je uploadao i .avi verziju...
Mnogo vgg! Voice actorica koja glumi Natsuruoa se je već ufurala, i bolje zvuči kao muško, radnja se brzo razvija, i već je prošla sve dosad uploadane chaptere mange... Nice!
Par random detalja:
- Shizuku u animeu mnogo liči na Yomi iz Ga-Rei Zero? :O
- Akane cracks me up. :)
- ''The Stupid Dance'' (http://img32.imageshack.us/img32/2458/natsur2.png)S :pray:
- Natsuru se u sljedećoj epizodi prebacuje u žensku školu. :pray:
- SW style najava sljedeće epizode, lulz.
Btw, zna li netko da li je ovo[klik] (http://i728.photobucket.com/albums/ww283/arcspartan117/faGGots.jpg)Sparodija na nešto? Marimite možda? [Mislim na samu sliku, ne titlove na njoj. ]S :)
EDIT: I da, navijam za moar yuri scena, ovo zasad izgleda obećavajuće. :)
EDIT 2: Natsuru cheated (http://i204.photobucket.com/albums/bb40/Toupaulthao/vlcsnap-321226.png)S :pray: :)))))))))))))))))))))))))
Arbiter of Change
10-10-2009, 19:19
Mislim da je od Marimite (Maria-sama ga Miteru), ali može biti i bilo koji yuri school life uradak budući da nisam upoznat pretjerano. Pitaj Sonica, on će znati. :)
Midwintertears
10-10-2009, 20:47
Još uvijek pregledavam Naruto. Loša sam, znam (:
Sonic_Moronic
10-10-2009, 21:28
Mislim da je od Marimite (Maria-sama ga Miteru), ali može biti i bilo koji yuri school life uradak budući da nisam upoznat pretjerano. Pitaj Sonica, on će znati. :)
Yup, Marimite. Ne mogu sad naći točnu sliku, ali to bude na početku.
Natsu no Arashi! OP (fMhX6QjqGUI)
Lol, zakon. Lik je uz OP stavio sve one covere koji se pojavljuju u njemu :D
Electromaster
11-10-2009, 08:56
@Sonić
Kk, i pretpostavio sam.
Inače, došla je hrpa novih manga na Mangafoxu!
Jedna koja mi je zapela za oko zbog lolwut faktora:
Chu-Bra!!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/20973.jpg
Genres: Comedy, Ecchi, School
Synopsis: Hayama Nayu is a junior high school girl, who has a strong principle in the way of wearing underwear. She is able to see if women around her are wearing fitting underclothes and cannot help pointing out their mistakes. In order to educate the students about the proper knowledge of underwear, she decides to set up "Underwear Club."
Did someone say ''fanservice''? :P
... Ovo dobija i anime u siječnju, eh?
Evo i neki yaoi za Sonića. (http://myanimelist.net/manga.php?id=224)
Odo ja gledati epizodu 4 A Certain Magical Index.
Ako je netko zainteresiran za ovaj anime, ovo bi mogla biti jedna lijepa prica sa pravim japanskim feelingom. Imate na baka bt, dvije verzije od 5 i 13gb ;)
Saiunkoku Monogatari/The Story of Saiunkoku
http://lookpic.com/i/478/TXRSH7vW.jpeg
Genres:Scomedy, drama, romance, supernatural
Themes:Sbishounen, feminism, historical, male harem
Number of episodes:S39
Plot Summary:SSaiunkoku is a world of eight provinces or houses, each named after a different colour. The new Emperor, Shi Ryuuki, has gained for a reputation for being uninterested in courtly matters and for flaunting his love for men. Shuurei, although born of the important Kou family, has difficulty making ends meet. She easily accepts an invitation to be the Emperor's concubine in order to turn him into a good ruler. The mysterious Seiran, a young man who was adopted by her father, goes with her as Ryuuki's bodyguard. Entering the imperial palace revives Shuurei's dream of being a court official, and, together with the many companions she meets along the way, continues moving bravely forward while trying to fend off the Emperor's advances.
The Story of Saiunkoku - wiki manga (http://en.wikipedia.org/wiki/The_Story_of_Saiunkoku)
The Story of Saiunkoku - ANN (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6200)
I jedan predivan music video - The Story of Saiunkoku - Hajimari no Kaze (UAMyXwDNx3Q&feature=related)
Inace, uz ovo poceo gledat ponovno Cowboy Bebop, remastered verziju...13gb :thumbs2:
Sonic_Moronic
11-10-2009, 10:38
Priznaj, nisi ni bacio oko na mangu, samo mi je automatski preporučaš. Nemože.
Sora no Manimani epizoda 12 je vani napokon. Već mi je na on-holdu koliko im je trebalo da subbaju.
OMG :rotfl:
2ch Otaku Rooms (http://www.sankakucomplex.com/2009/10/11/2ch-otaku-rooms/)
:pray:
Arbiter of Change
11-10-2009, 14:13
Mogu ja biti taj Otaku? Isse, taj mora da vrti neke masne pare kad može tako opremiti sobu. :)
Hoces rec VEEEEELIKE pare :D
Chu-Bra!!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/20973.jpg
Genres: Comedy, Ecchi, School
Synopsis: Hayama Nayu is a junior high school girl, who has a strong principle in the way of wearing underwear. She is able to see if women around her are wearing fitting underclothes and cannot help pointing out their mistakes. In order to educate the students about the proper knowledge of underwear, she decides to set up "Underwear Club."
Ovo se nabavlja pod hitno.
Electromaster
11-10-2009, 15:36
Priznaj, nisi ni bacio oko na mangu, samo mi je automatski preporučaš. Nemože.
Kekeke. U biti ti ju nisam preporučio, nego ti samo dao do znanja da postoji... A dalje ima da istražiš sam. :P
@Aral
Otaku... Win? :)
U svakom slučaju, do want.
Inače, još jedna od novih manga... Nažalost nigdje ne mogu pronaći synopsis, ali je zato prvi chapter kojeg sam pročitao popriličan lol... Iinari!! Kyuuketsuhime (http://www.mangafox.com/manga/iinari_kyuuketsuhime/).
Za ono 2ch Otaku rooms :pray: :pray:
Iako me plaši onaj pikaću frik :o
MarkoGržetič
11-10-2009, 18:36
kako ste vi djetinjasti!
gledate crtiće?!
koliko uopće imate godina?
Ohne, jučer je bio služben "moe day" a ja ga propustio <_<
Well... sretan moeastičan dan otakuima ovdje XD
kako ste vi djetinjasti!
gledate crtiće?!
koliko uopće imate godina?
:rotfl:
A koliko ti imaš godina?
MarkoGržetič
11-10-2009, 18:57
15 godina imam
viewtopic.php?f=31&t=35458 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=31&t=35458)
:rotfl: :rotfl: :pray:
edit: ah, pobrisali mu temu xD
croat1gamer
11-10-2009, 19:01
15 godina imam
14 godina imam.
Gdje si sad.
Har.
Har.
Iskreno, jesi li ikada pomislio da pogledas ijedan anime a da nije pokemon, digimon, naruto ili nesto slicno?
Ako ne, pogledaj neki anime koji ce ti Arbiter of Change preporuciti i onda podijeli sa nama tvoje misljenje.
Danke.
@ Raz- Mislis samo predatoru, nitko vise od nas nije otaku ako se dobro sjecam.
Osim ksarabasa.
Inace kolega, to nisu obicni crtici. Ja ti mogu bit tata pa dan danas gledam obicne crtice. Nemoj se pravit pametan u vezi neceg kaj nemas pojma. Dobro da si stavio svoje pravo ime, ima ludjaka na ovom forumu koji ce te nac di zivis pa ces vidjet :rotfl:
croat1gamer
11-10-2009, 19:08
Mislim da ga je Boz benao. :(
Steta, bas sam htio cuti sto bi Arby rekao.
15 godina imam
14 godina imam.
Gdje si sad.
Har.
Har.
Iskreno, jesi li ikada pomislio da pogledas ijedan anime a da nije pokemon, digimon, naruto ili nesto slicno?
Ako ne, pogledaj neki anime koji ce ti Arbiter of Change preporuciti i onda podijeli sa nama tvoje misljenje.
Danke.
@ Raz- Mislis samo predatoru, nitko vise od nas nije otaku ako se dobro sjecam.
Osim ksarabasa.
:?
Razzarach
11-10-2009, 19:09
daj
pogledo bih par animeja , tek tolko da vidim šta je to
di tog ima gledat na netu da ima translation
neda mi se kopat po warezima
marko je bio troll ac mog kolege koji se fakat tako zove... oni retajni postovi su bili prewin!
:rotfl:
Po meni, Arbiter je najdalje od otakua, uz mene naravno. Prvi na listi je kolega predator...i xarabas :D
@ croat1 - Wat, ksarabas... ah, znao sam da samo neželi priznat da je jedan, zato toliko i reply-a PR3DAT0RU :)
croat1gamer
11-10-2009, 19:15
Otkriven si.
http://i38.tinypic.com/15ydhxl_th.gif
Arbiter of Change
11-10-2009, 19:23
Sam ja propustio nešto? :)
Ovaj novi The Book of BantorraSbi još i mogao ispasti nečemu, ako prijeđemo preko sulude ideje da ljudi nakon smrti postaju kamene ploče sa natpisima... knjige, jel'te. Setting i radnja su tu, likovi su za sada malo na "meh" strani, ali stvar je tek počela tako da ima nade. Samo se nadam da nećemo dobiti još jedan Regios ili Shangri-la i da će ići više u smjeru World Destruction-a.
Inače... ova sezona mi je za sada nekako slaba, sve neki krajnje klišejni moe "uradci" bez previše originalnosti.
opet :rotfl:
Malo ste jače reagirali, mogli smo ga malo podjebavat jer se vidi da se on ne može educirati o tome, i da od napadanja njegovog nepostojećeg intelekta nema ništa, niste nimalo zabavni XP
Electromaster
11-10-2009, 19:36
Ohne, jučer je bio služben "moe day" a ja ga propustio <_<
Well... sretan moeastičan dan otakuima ovdje XD
E. Jebemu. :(
Jel to ono, svake godine na taj datum, ili...?
EDIT: Btw, @ svi, gonite se s otaku spikama, u zadnja tri tjedna nisam uspio pogledati ni tri epizode animea, jebovas. :(
S druge strane, istina je da sam nekidan potrošio oko petsto kuna na prvih pet volumea Hellsing mange...
Da vidimo što sam zasad pogledao od ove sezone:
Definitivno gledam:
Letter BeeS(OVA je genijalna bila, skoro me rasplakala, prva epka slabija no čujem da se radnja ubrzo počinje razvijat)
Kimi ni TodokeS(nevjerojatno puno character developementa i jako simpatični likovi u prvoj epizodi, meni najbolji anime ove sezone za sada)
KobatoS(od CLAMP-a je pa moram gledat XD, simpatično jako djeluje, dio sa pjesmom je bio prekrasan)
Možda gledam:
Nyan KoiS- Fora prva epizoda, prilično komično.
Seiken no BlacksmithS- Fantasy setting obožavam, dizajn me podsjeća na Kannagi a animacije lijepe. Odbija me malo što je nekako generic, no neloše zasad.
11EyesS- Generic, Moe, Ecchi no tu je lijepa doza misterije i nešt horrora. Osim toga tu je i neka likica koja sliči Kotonohi i koja je već u prvoj minuti animea ubije nekog i zatim sebe(?). Vidjet ćemo.
Možda droppam:
KampferS- Nije me se dojmilo previše, neznam.
Droppano:
Seitokai no IchizonS- Dosta loše, parodira ustvari dosta animea (prepoznao Umineko, K-On, Haruhi, Dragon Ball... i još mnoge koje nisam), no previše je dosadno i same parodije nisu nešto previše dobre. Likovi su najbeživotniji koje sam vidio do sada.
Miracle TrainS- Vlak pun bishounen dečki koji se pojavljuje samo damama u nevolji... nuff said.
@Predator - vjerojatno. Btw, još nisi dobio komp?
croat1gamer
11-10-2009, 21:23
Jel mogu dobiti par stranica gdje mogu naci samo subtitlese, dakle bez videa, samo podtitlove? (eh, ne vjerujem jednim subovima, pa zelim vidjeti ako se to jos negdje ponavlja)
Arbiter of Change
11-10-2009, 21:30
Na stranicama sub grupe (koliko ja znam većina ih ne izdaje odvojeno) ili TU (http://www.anime-overdose.com/frontend.php?action=news)Sako trebaš hrvatske... da, postoje hrvatski titlovi za anime.
croat1gamer
11-10-2009, 22:43
Cek, srpski/hrvatski titlovi?
:) :)
Meh, moram onda koristiti google-fu.
Covjece, imao maraton od 14 epizoda Tytanie, koji epic od animea :pray: Nazalost, nemogu vise gledat, za sutra su mi ostale jos zadnje dvije epizode. Tako dobar anime nisam gledao vec dugo vremena.
Pogledao do kraja, zanimljiv kraj ali donekle predvidljiv. Al hocu jos, 26 epizoda je samo jedna cetvrtina svega kaj jos moze bit :( Odoh se bacit na Cowboy Bebop.
Arbiter of Change
12-10-2009, 11:18
Legend of Galactic Heroes. Watch it. Nau. :)
Znam, rekao sam jos prije da mi je Tytania samo uvod u LoGH :D Spremno ceka na disku da se pogleda ^^
Mali info samo, na dvd i bluray je dosao Blood: The Last Vampire. Naravno, mislim na live action movie ;)
Trailer (pV5ukdJFGJQ)
Electromaster
12-10-2009, 16:56
Izašla je dvanaesta, finalna epizoda Sora no Manimani. A ja još nemam svoje računalo, te nisam ni jedanaestu epizodu pogledao. *prijezir prema Razu* :(
Također, izašla je nova salva epizoda onog Art class ili kakoveć animea... Ne pratim pa neznam, ali čudno mi je kako to preko mjesec dana nebude nijedna epizoda, a onda ih u dva dana izađe barem osam. :)
Eda, izašala je i prva epizoda Fairy Tail.
... Što se manga tiče, hm, izgleda da je Doujin Work dobio novu scanation grupu, tako da su uploadana dva nova chaptera... Po prvi put od... Hm, veljače. :)
Čekirati ću ovu mangu kad stignem, anime me pošteno nasmijao. ^^
Izašla je dvanaesta, finalna epizoda Sora no Manimani.
Napisao prije par strana, ali nisi uočio valjda :P
Lijepa je bila epizoda, popravila mi dojam nakon predzadnje koja je nastojala biti dramska uz svu tu komediju. Fanovi Roma & Oumi pairing-a će u zadnjoj epizodi definitivno doći na svoje <3<3<3
Šteta što ih vjerojatno nećemo vidjet u drugoj sezoni (ako je bude).
Ja sam malo ubrzao sa gledanjem Natsu no Arashi pa da počnem sa drugom sezonom. Više mi je pasao komični dio na početku nego dramski kasnije, ali je ok. Ponovo je počeo naginjat prema nekako random, no zabavnim situacijama... lajkam taj casual pristup time travelu <3
Ne mogu vjerovat da onaj lik od prve epizode još uvijek traži sol :pray: :pray: :pray:
Arbiter of Change
12-10-2009, 22:36
@PR3DAT0R:
GA: Geijutsuka Art Design ClassSima čudne subbere koji rade nekim svojim tempom isto kao i Souja Erin kod koje obično odjedanput izađu 2-3 epizode nakon duže pauze. Inače, GA je jedan od boljih moe uradaka i jedini koji pogledam povremeno (isto kao i Lucky Star nema kontinuiteta nekog pretjeranog, tako da možeš na preskoke gledati nakon prve epizode)... it teaches you art stuff 'n' sh*t.
@Aral:
Vidjeti ćeš da se 99% animea danas može sakriti pred LoGH, čak i Tytania, osim eventualno u animaciji koja nije baš dobra. :)
To sigurno. Pogledao sam tek prve tri epizode i vec mi se svidja, Tytania me dodatno nabrijala na to sve. A vec sad se vidi da LoGH owna sve zivo. Cak mi ni animacija ne smeta, naprotiv ja volim te old-school ;) Jos kad vidim kolko ima epizoda, uff...imam kaj gledat!
Electromaster
12-10-2009, 22:48
@Arby
Oke, čekiram nekom prigodom, ali što se art grupa ili čegaveć u animeu tiče, definitivno mi najdraži ostaje art club iz Kannagi. :P
Inače, pogledah upravo epidodu 5 Indexa, vidim na MAL dio ekipe vajnaa zbog puno govorancije, ali meni je epizoda bila odlična, iako slow-paced... Jedino što me ubilo u pojam je ogroman cliffhanger na kraju, što se, primjetio sam, događa u svakoj epizodi, grr... Index u self-defense modu je badass, a ona loli učiteljica je nevjerojatno moe... Kao i Index, uostalom... Kad je pri sebi, that is. :)
Electromaster
13-10-2009, 15:22
Double post, yay!
Nakon prilično vremena, novi chapter K-On! mange!
Školski festival ponovno se približava, i razred u kojem su cure na njemu će održati predstavu... Romeo i Julija... Mio je Romeo, Ritsu je Julija, Mugi piše script, a Sawako izrađuje kostime... Ovo će biti zanimljivo... :)
@Predator - Bilo bi zanimljivije da je Tsumugi Romeo... mislim da je razlog očit :D
Pogledao prvu epizodu Tatakau Shisho - The Book of Bantorra - Osim lošeg 3D-a, bilo je prilično dobro. Zanimljiv koncept.
Provjerio Sora no Otoshimono. Prilično visoka produkcija no podloga je generična i klišejna. Ipak, vrlo dobro za jedan ecchi anime.
Electromaster
13-10-2009, 17:01
@Predator - Bilo bi zanimljivije da je Tsumugi Romeo... mislim da je razlog očit :D
Da, ali s obzirom da je Mio x Ritsu vrlo popularan pairing, bilo je za očekivati takvu postavu... Ali glavna kvaka je tome što su, uzevši u obzir njihove osobnosti, uloge za Mio i Ritsu potpuno krivo podijeljene... U biti, u chapteru, jedini način na koji su uspješno uspijele izvesti svoju ulogu, jest tako da su obje imitirale svakodnevni govor i držanje one druge. :)
Što se Mugi tiče, hm, svejedno, to što ona piše script moglo bi učiniti predstavu jako... Zanimljivom, s obzirom na njen ''yuri vision''. :) ... Očekujem... Nešto u slijedećem chapteru. :)
E da, zaboravih spomenuti, Yui igra jako važnu ulogu u predstavi... Stablo. :D
Usput, čitam sad ''How will this end?'' thread o K-On!-u na mangafoxu...
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
xD
E da, zaboravih spomenuti, Yui igra jako važnu ulogu u predstavi... Stablo. :D
1. Azusa comes out of the closet and starts going out with Yui.
2. Mio and Mugi get jealous of Yui and Azusa, respectively, and Ritsu gets depressed because Mio isn't interested in her.
3. Yui starts dating Mio behind Azusa's back.
4. Sh*t gets School Days on us.
5. We already know Mugi owns a NICE BOAT.
Idem pogledat Sasameki Koto... ono, prođe 20 sekunda i već yuri scena :D
Electromaster
13-10-2009, 17:10
Idem pogledat Sasameki Koto... ono, prođe 20 sekunda i već yuri scena :D
Mrzim te. :(
Ali ajd dobro, danas dobijam računalo natrag, konačno... It's anime time! :)
Počeo gledat Fairy Tail ipak. Vidim da je dosta ljudi malo razočarano prvom epkom, no eto meni rula. Prilično podsjeća na One Piece svojim humorom i dizajnom likova.
A ja se bacam na Tokyo Magnitude 8.0, vise nije ongoing pa se isplati gledat ;)
Electromaster
14-10-2009, 15:54
Uploadan chapter 3 Yami to Boushi to Hon no Tabbito mange, eeeh?! (http://www.mangafox.com/manga/yami_to_boushi_to_hon_no_tabibito/)S
Nisam znao ni da postoji... >_>
Oh and what is dis:
The Disappearance of Yuki Nagato (http://www.mangafox.com/manga/nagato_yuki_chan_no_shoushitsu/)
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/2/22226.jpg
Genres: Comedy, Romance, School
Synopsis: The spin-off of "The Melancholy of Suzumiya Haruhi" begins! This time the main heroine is Yuki! The story revolves around Yuki and Kyon, about their school life, their club activities, their comedic schoolmates, and the bits and pieces of romantic times that the two have together.
Haruhi spinoff manga ili whatever, eh?
A što li je tek ovo... [klik] (http://www.mangafox.com/manga/ai_wo_utau_yori_ore_ni_oborero/)
croat1gamer
14-10-2009, 16:49
Yeh, ispada da su bili u pravu, Spice & Wolf lajt novela na engleskome ce ipak imati onaj drugi cover. :(
http://i37.tinypic.com/zoccv8.jpgstari cover->novi coverhttp://i33.tinypic.com/2w1t5xl.jpg
Kazu da su to napravili "jer se dosta ljudi nece svidjeti originalni artwork".
FFFFUUU-
Trebalo bi biti i limited izdanje sa originalnim artworkom.
♥ Baka Tsuki: 1 volume skroz, 2 napola, 3 i 4 volume skroz, ostatak sporadicno.
Zasto nece dovrsiti volume 2 da mirno citam ostatak. Q_Q
Ali imaju kudos za ostalo.
Najvjerovatnije sutra pocinjem sa Wolf's Rain, sada nazad na latinski.
Electromaster
14-10-2009, 16:56
Loše, stari cover owna Isusovski. :(
Arbiter of Change
14-10-2009, 17:01
Neka maknu konjsko zubalo iz novog covera i dobar je. Razlog promjene je očit: manga dizajn ne prolazi dobro kod mainstream publike na zapadu.
Novi je umjetnički puno bolji,ali stari je bolji ako si bolesni otaku.
Electromaster
14-10-2009, 17:07
@Arby
Ali inače su u kurcu ta engleska izdanja manga i light novela... Totalno su nepouzdani. Recimo, Dark Horse još nije izdao volume 10 Hellsing mange, a Seven Seas je izgleda potpuno zaboravio na volume 3 Strawberry Panic light novela... Iako je i jedno i drugo u Japanu izašlo odavno...
@Zahtjevna kuja Soldat
Na novome rep izgleda kao krilo ili neš, a faca i zubalo su kowai. Yuck.
EDIT: Sad saznao release date za vol. 3 Strawberry Panic light novele u Americi... 30.12.2009. :o
Isuse Hriste nisam imao pojma. Ovo ću nabaviti pod svaku cijenu. THIS I SWEAR!
croat1gamer
14-10-2009, 17:13
Neka maknu konjsko zubalo iz novog covera i dobar je. Razlog promjene je očit: manga dizajn ne prolazi dobro kod mainstream publike na zapadu.
A jebemu, tek sada skuzio da su to zubi.
Ne, ozbiljno.
@ Arby- Zna se, ali samo da mi je vidjeti kako ce artworkovi biti ubaceni, posebice ovaj (http://www.baka-tsuki.org/project/index.php?title=Image:Okami_002_003.jpg).
Sada cekamo dusebriznike koji ce procitati da Horo u ovom fizickom obliku ima 15 godina i eto zabave. :)
Cinjenica je da, sto god na pravili sa coverom, manga preko bare se bas i ne prodaje najbolje. Ali ipak, pokusavaju napraviti veci proboj na to trziste. Cijena ih ubija.
Gledam Cowboy Bebop, koji je to klasik među klasicima, nemogu vjerovat. Među top5 animea svih vremena valjda. Naravno, ja imam remastered verziju sa 5.1 zvukom, 500-600mb po epizodi ^^
Općeniti stereotip zapada prema istoku je da su bolesni pa normalno da su na zapadnjačkom coveru napravili suprotno.
Da ne bi bilo ama baš nikakvih insuacija na pedofiliju,crtiće i mawu djecu.
Electromaster
14-10-2009, 17:25
Strawberry Panic light novel 3 preorder (http://www.buy.com/prod/strawberry-panic-light-novel-3/q/loc/106/207894420.html)
So bookmarked. Čim budem imao ''koju kintu'' na kartici, naručujem sve tri iz Jamerike. :)
Btw, @ schro:
Schrödinger: ''I'm everyvhere. And novhere. ''
Sonic_Moronic
14-10-2009, 17:55
Lol.
Lol.
I second that.
Ne ali stvarno, nov cover je užasan, a ni ne pridonosi atmosferi kakva bi trebala bit. :(
Dalo bi se to puno bolje napraviti. Jedino mi se fontovi sviđaju.
Vi očito ne shvaćate.
On a side note death note je dobar.
Lord Ragnarok
14-10-2009, 19:09
jel iko odvas anime-manga freaks gledo Host Club ili Queens blade? pocetak mi je mrvicu predebilan za nastavak gledanja, te me zanima dal se isplati gledati zbog nekih kasnijih randji/neceg treceg
Ako se ne varam Queens Blade je jedan od animea koji se prvenstveno oslanjaju na ecchi (vrlo blizu sexual conenta, jel) scene, tako da nekako sumnjam da je to, to što ti tražiš. Mislim da je Aral gledao, valjda će dat više informacija.
Za Host Club nikad čuo, nebih znao.
Electromaster
15-10-2009, 13:17
Nešto što zvuči kao sidestory Tokyo Magnitudea. [klik] (http://www.mangafox.com/manga/metro_survive/)
Hehe, vec vidim pricu ^^
Nabavio Paradise Kiss, anime o svijetu mode, zanimljive price i koncepta. Poprilicno popularan anime.
Vidio jučer Opening od Paradise Kissa, izgleda fora.
A Spirit of the Sun (http://www.mangafox.com/manga/a_spirit_of_the_sun/)
Još jedna manga koja podsjeća na tokyo magnitude, neznam jeli se od toga odustalo ili je ongoing još...
Malo svrljao po youtubeu pa se sjetio K-On-a...
K-ON! - Last Performance at "Budokan" (cKoF2VAsll0)
K-ON! - My Love is a Stapler (Cgb-hZkLlVQ&feature=related)
Pjesmu su :thumbs2:
Electromaster
15-10-2009, 14:55
Aral <3
Inače, završio Sora no Manimani... Hm... Pomalo razočaravajući završetak jako lijepog animea... Ovom treba druga sezona, definitivno... A dok se to ne dogodi... 8/10.
Zašto razočaravajuć?
Meni je baš pasao kraj... predsjednik završava i odlazi zajeno živjet sa Oumi u kampu, a ostatak ekipe se sprema za novu godinu.
Electromaster
15-10-2009, 21:19
Mda, kažem, biti će dobro ako te druge godine i bude... U suprotnom, previše vremena je potrošeno na ljubavne zaplete oko Sakua da se na kraju iz njih ništa ne bi razvilo... U svakom slučaju, ako bude druge sezone, i dalje navijam za Saku x Hime, iako me je ona malo naživcirala u jedanaestoj epizodi...
Btw...
Hellsing OVA VII teaser (lSFOq12I2bQ)
Dolazi krajem godine. :pray:
*uzastopni orgazmovi*
Omg koji trailer, kak liku na pocetku facu odgrize xD Steta kaj serijal nije duze zazivio, barem 26 epizoda ili tako nes :/
Inace, nasao novu zrtvu...Witch Hunter Robin :thumbs2:
Electromaster
15-10-2009, 21:31
Meh, serijal, iako sam po sebi dobar, je nakon šeste epizode krenuo potpuno drugačijom pričom od one u mangi, i totalno se razvodnio... OVA epizode su puno bolje, a manga je vjerojatno najbolja. ^^
Btw:
The ongoing prequel to the manga, entitled Hellsing: The Dawn, is set in September of 1944, in the midst of World War II. The story features Walter (then only 14 years old) and Alucard fighting Millennium in Warsaw, Poland. Because of its popularity, the importance of the story in relation to Hellsing, and the fact that some scenes from The Dawn were present in the OVA trailer, it is possible that The Dawn will be animated as part of the new OVA series.
Znam da nije sigurno, ali do want. :pray:
Pogotovo s obzirom da The Dawn manga nikada nije dovršena...
Tek sad primjetio, Helatia dobiva film sljedeće godine... vrijeme da se bacim na ONA epizode :)
Btw, jesu li još airing ili? Answer pl0x.
Arbiter of Change
15-10-2009, 21:35
Btw...
Hellsing OVA VII teaser (lSFOq12I2bQ)
Dolazi krajem godine. :pray:
*uzastopni orgazmovi*
A sad, kao da se već ne zna da će 7. biti jedna od boljih OVA do sada (woo, Victoria berserk mode)... iako, drago mi je vidjeti da će facecrunch biti uključen premda me vjerojatno ništa ne bi trebalo više začuditi nakon što smo u jednoj epizodi vidjeli kako onaj Nazi-vampir žvače dijete, pa ono... da. :)
I stiže krajem godine... jel' moguće, baš me zanima (još samo 2 mjeseca).
Ma da, istina je. Nekak imam osjecaj da sve forsiraju preko OVA al dobro, barem dobijemo novi Hellsing materijal.
Electromaster
15-10-2009, 21:40
I stiže krajem godine... jel' moguće, baš me zanima (još samo 2 mjeseca).
Evo malo se provrtio po netu sada, te pročitah da su se OVA VI i VII radile istovremeno, tako da je ovaj puta razmak između release dateova manji... Uglavnom, OVA VII najavljena je u Japanu za dvanaesti mjesec 2009. ili prvi mjesec 2010.
@Aral
Uopće ne forsiraju, samo su vjerni originalnom materijalu. ^^
Danas govorim frendu da mi donese novi FMA i Basilisk, a on kaže da mu je kompjuter na popravku do daljnjeg, oh the joy!!!
Sad tražim nešto da popunim vrijeme, a da FTP server radi mogao bih skidati Hellsing OVA do 6 epizode, ali neee on ne želi da se konekta majku li mu razbijenu :toilet:
Electromaster
15-10-2009, 22:21
@Jopax
Evo ti jedna random preporuka, gledaj Doujin Work (http://myanimelist.net/anime/2166/Doujin_Work).
Rofl kao i Umisho. ^^
Mhm vidim da nema puno epizoda, mogao bih baš odgledat
OMG pogledao novu epizodu Naruto Shippuudena, koji fakin epic :pray: Jirayia sage mode :o A tek iduca, bit ce ultraturbomegaepic :pray:
:D
nepratim te anime-e tolko
al malo sam googlal slike od Hellsinga npr kao ova
http://phazon.info/wallpapers/Hellsing.jpg
jel on to ima dva guna kao Dante ?
Ebony and Ivory ?
Electromaster
15-10-2009, 22:51
@Flander
Srebrni mu se zove Joshua, a crni Jackal.
Slična fora s gunovima postoji i u Trigunu, zbog čega su autoru Hellsinga u početku dosta prigovarali. [Alucard ima dosta sličnosti sa Vashem. ]
aha cool
vidim slični su ^^
Electromaster
15-10-2009, 22:56
U biti, evo još malo infoa... ^^
Alucard fights with a large gun called Joshua, a modified 454 Casull calibre handgun, made from melting Lancaster Cathedral's silver cross, used with blessed, exploding bullets. Later on, Walter brings him a new toy, the 13mm Jackal. Using specialized silver ammo with blessed gunpowder and quicksilver, the already insane killing machine gets even more powerful.
Kako god :P
Dante mi je ipak veća zvijerka ^^
Electromaster
15-10-2009, 23:09
Očito je da ne pratiš anime i mangu... :)
Pogledao sam prvu epizodu Hetalie... koji rulež.
Russia: I want to see confused and troubled Lithuania come crying to me :))))))))))
A tek WW1 scena sa rajčicama :pray:
Electromaster
15-10-2009, 23:39
Pogledao epizodu 8 Umisho... :rotfl: :pray:
Ovo je definitnivno najsmješniji anime kojeg sam dosad gledao, preporuke svima.
Fufufu. :3 (http://img169.imageshack.us/img169/6400/orizukaeh6.jpg)
Kako god :P
Dante mi je ipak veća zvijerka ^^
Ne ne ne, Dante je za njega beba u vrticu. Alucard je najbadass lik kaj postoji :D
Dosao novi chapter naruto mange :thumbs2:
Electromaster
16-10-2009, 13:27
Pogledao epizodu 3 Kampfera, koji rofl. :rotfl:
Cijela epizoda je totalna parodija na yuri animee, poševši od Marimite... :)
Sve likice u ženskoj školi su totalno poremećene. :pray:
Eda, Natsuru x Natsuru, lolwut. :)
A i cijela priča kako je postao školska zvijezda ili štaveć... ''Natsuru-tan''. :)
Class president: ''Now, now, don't push. It costs 500 yen to talk to Senou-san for 30 seconds. An extra 1000 yen if you want to touch her. ''
Ili pak ona razredna blagajnica koja svaki dan nešto prodaje...
Class treasurer: ''I'll sell you this bottled water. If you drink it, you'll live until you die. ''
Natsuru: ''Well duh...''
... U svakom slučaju, anime postaje svakom epizodom bolji, vidljiv je veliki napredak u odnosu na prvu epizodu, bar po meni.
Hahaha... razgovor između Njemačke i Italije, naročito dio kada Italija ovo kaže :pray: :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/181bf77e.jpg
Ili pak: "Mr. Germany, this is terrible! This is worst situation imaginable! Italy... became German's ally" - rofl.
Mah... počeo sa monolozima :(
Nego, našao sam 38 epizoda, jesu li to sve ili?
Top 10 Ways to Spot an Otaku (http://www.sankakucomplex.com/2009/10/16/top-10-ways-to-spot-an-otaku/)
omg takvu ekipu sam mlatio ko klinac xD
croat1gamer
16-10-2009, 14:42
Eh, ovi komentari vec pocinju biti smijesni za Holo.
Najvise su mi upala ova u oci dva:
And Might i remind you no. That's not Horo or even a 3d cover of her. It's what i call a fugly bitch on the cover where it looks like she's shitting smoke or something while having an orgasm.
Neznam, na ovaj sam se dobro nasmijao, a i jedan je od razloga koji je jedan od uzroka za tu pobunu.
I jedan pametan koji mi se dosta svidio:
.PDF version with the original cover.
Arbiter of Change
16-10-2009, 23:13
Ja se samo pitam ne bi li ovih dana reprizirao Casshern SinsSkao uvod za Machinarium kad ga eventualno odigram. Predobar anime, sa odličnim retro uvodom iz '80-ih, odličnom animacijom i settingom. Da ne spominjem kako ima zanimljivu radnju i općenito čudan tempo, sve to utopljeno u opću melankoliju koja prožima anime do kraja.
http://www.imagesforme.com/upload/8331421f.jpg
@Raz:
Hetalia je urnebesna, samo mi je žao što prikrivenog sadista Rusije nema malo više. :)
Electromaster
17-10-2009, 13:05
Evo što sam danas pronašao:
Mahou no Iroha!
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/4/24396.jpg
Genres: Comedy, Magic, Shounen
Synopsis: Not particularly good at sports, not very popular, and not very good at school, Naoki's middle school years are filled with video games and erotic books. But one day, a cute girl called Iroha appears, claiming to be his daughter from 20 years in the future. Apparently, in the future magic has been discovered, and she has come back in time by magic to protect her beloved papa from a dark future.
Bar nisam po naslovu odmah pomislio da ima veze sa presmiješnom i nikad dovršenom Otome no Iroha! (http://myanimelist.net/manga/12188/Otome_no_Iroha!)S :(
Usput, došla su i dva nova chaptera TTGL: Yoko's Belly Button Version za kroatija. (http://www.mangafox.com/manga/tengen_toppa_gurren_lagann_yoko_s_belly_button_ver sion/)
Electromaster
17-10-2009, 15:11
Double post, yay!
Pročitao prvi [i jedini]Sdosad uploadani chapter ovoga gore, radnja je totalni lolwut... Kao, ovaj lik je neki luzer, i onda se jednog dana pojavi njegova kćer čarobnica iz dvadeset godina u budućnosti, gdje je on otkrio tajne magije i postao nekakav moćni kralj. However, zbog njegove mladosti u kojoj je bio nepopularan, loš u školi i sportovima te po cijele dane samo igrao igre i čitao ero mange, nakon što je postao kralj oženio je 500 žena zbog čega ga su ga svi ismijavali, njegov narod ga zamrzio, a naposlijetku su ga i smaknuli. I sad se ova kao vratila u prošlost da promjeni njegovo djetinjstvo i spasi ga od toga... Wth? :)
Cura je epic kad se naljuti, ali spellovi su nešto najbedastije ikad. xD
Iroha: ''Pa- purika pepu- ruka Iroha- ruha... ''
Eda, as expected, glavni lik već ima incestuozne misli, eh... :)
Electromaster
17-10-2009, 19:02
Triple post, yay?
Izgleda da ću ovaj vikend ipak dobiti svoju porciju animea, čak i sa pokvarenim računalom... Na laptopu mogu gledati Index. ^^ ... Planirao sam dovršiti Umisho, ali što je tu je... Ipak, rado bi gledao neki takav komičan anime...
Inače, našao sam neku random one shot mangu: Slave Girl (15 years old) (http://www.mangafox.com/manga/toriko_no_onnanoko_15_sai/)
Cable fetish? Može... :)
Dovršio sam napokon Gundam 00, prefackingawesome :pray: :pray: :pray:
Filozofske nebuloze im znaju biti naporne(kao u dosta animea) ali imaju ono što drugi nemaju, facking velike robote, sa mačevima :pray: :pray:
Također sam pogledao prvu ep Doujin Worka, pomalo čudno ali ok, i dalje ne kužim ulogu onih malih gaća što šetaju po onoj crnoj :o
Electromaster
17-10-2009, 19:51
Njen doujin publishing circle se zove ''Pantsu Revolution''. Go figure. :)
Inače, pogledao sada epizodu 6 Certain Magical Indexa, predobro, od badass pa do dirljivih scena, sve odlično odrađeno.
Index: ''Warning. Chapter 22, verse 1. Sucedeed in reverse engineering of flame spell. Confirmed to be an distorted interpretation of Christian doctrines, described by runes. Constructing an anti-Christian weapon.''
Dovršio sam napokon Gundam 00, prefackingawesome :pray: :pray: :pray:
Filozofske nebuloze im znaju biti naporne(kao u dosta animea) ali imaju ono što drugi nemaju, facking velike robote, sa mačevima :pray: :pray:
Također sam pogledao prvu ep Doujin Worka, pomalo čudno ali ok, i dalje ne kužim ulogu onih malih gaća što šetaju po onoj crnoj :o
Naravno, Gundam 00 je odlican. Exia i Setsuna koji je pilotira su prekewl :thumbs2:
Meni je uvijek bio draži Virtue i Seravee, bilo što sa onolikim topom je prekul :gitara:
I to, istina, kaj lik napravi na kraju u zadnjoj, predzadnjoj epizodi, u drugoj sezoni, kad spici onaj filed koji zgasi sve robote koji su prikljuceni na Vedu. Ma totalna ludnica, uz Macross Frontier ovo mi je jedan od najboljih sc-fi animea, sa veelikim robotima :D Mah, Gundam je legenda, sad gledam bas Mobile Suit Gundam Wing, 49 epizoda. Plus, jos nas ceka film od Gundam 00 ;)
croat1gamer
17-10-2009, 20:12
ali imaju ono što drugi nemaju, facking velikeSrobote, sa mačevimaS:pray: :pray:
Ocito nisi gledao Gurren Lagann.
Oni koji su gledali ce znati. :)
Eh, koliko ima epizoda 00, mozda nabacim pogled.
25 puta dvije sezone, iako sam davno počeo gledati i originalni Gundam warrior iz 80-ih ja mislim, on mi i nije legao, bitke su bile na istu foru, lik ulazi u odjelo, stenje, priča sa protivnikom, postavi mu pitanje, izmjene dva udarca i on ih u jednom udarcu uništi, i tako do kraja sa par iznimkiXD
http://www.imagesforme.com/upload/422fcd04.jpg
Well, ako tražite originalnost nemorate tražiti dalje... pogledajte ultra-trippy prvu epizodu Trapeze (neznam dali vam što znači, ali ovo je prečudno čak i za mene).
Desni lik inače često upada i objašnjava pojmove u području zdravlja... ili nešto sličnog.
"While some of you might drink alcohol and fall asleep, that's definitely not good for your health. Although personaly, I'm the type who dozes off once I've started drinking. That's all I have to say." - rofl
blood4me
17-10-2009, 21:39
Yo :D
Odgledao sam Kannagi, super anima, sam nema bas nekog smisla, il sam ja preskocio neku epizodu al nea veze xP
Trazim preporuku, za neku duhovitu animu, jako duhovitu, ocu da krepam od smijeha, nek je mal novijeg datuma :)
Sad dlam hellsing, bas me zanima kakva je anima..
I jel moze netko objasnit ono OVA, ONA i tako te izraze? ocu postat otaku(to je nes kao anime freak, rajt?) xD
Electromaster
17-10-2009, 21:45
Ukratko, OVA su dvd/blu-ray izdanja dok su ONA Internet izdanja ili tako nešto...
Ako ti se svidio Kannagi anime, čitaj mangu gdje se priča nastavlja...
Od rofl animea, gledaj Umisho[klik] (http://myanimelist.net/anime/2602/Kenko_Zenrakei_Suieibu_Umisho), predobar je. :)
A Hellsing je awesome, s time da su OVA epizode puno bolje od TV serije, a manga je vjerojatno najbolja.
blood4me
17-10-2009, 21:59
Di da dlam Umisho?
Na BakaBT nema >_>
Electromaster
17-10-2009, 22:01
To nije puno ime, klikni na link. >_>
Naravno da ima na BakaBT, odakle meni inače. >_>
Electromaster
17-10-2009, 22:03
Lolfail.
blood4me
17-10-2009, 22:09
To nije puno ime, klikni na link. >_>
Naravno da ima na BakaBT, odakle meni inače. >_>
Aham, xD
Zagledo sam se u onu golu zensku, provjeravao sam jel su baloncici prozirni :roll:
Electromaster
17-10-2009, 22:12
Amuro. <3
Ali definitivno ćeš se odvaliti na anime, likovi su totalno ludi, kao i humor, koji je uz to i prilično pervy... :)
blood4me
17-10-2009, 22:13
Haha, volim pervish humor..
Btw. Pocket masters = Pokemon? xD
Electromaster
17-10-2009, 22:16
Haha, volim pervish humor..
U tom slučaju, definitivno nekom prigodom čekiraj i Desert Punk (http://myanimelist.net/anime/25/Desert_Punk), perverznije od toga teško ćeš naći. :)
Btw. Pocket masters = Pokemon? xD
Wut. :I
Razzarach
17-10-2009, 22:16
preporuka dobrog animeja...
Electromaster
17-10-2009, 22:19
Kakvog?
blood4me
17-10-2009, 22:22
Pa kad upisem tamo u search u bakabt pokemon, on napise tamo neke pockt masters ili tak nest xP
Odo ja off.. idem malo igrat cod4, desert punk cu dlat kad pogledam umisho :D
To je valjda pun naziv ja mislim, mi ga znamo kao Pokemon samo.
Deseta je epizoda Hetalije bila predobra. Francuska koja stalno gubi ratove i okrivljuje sve na boga :pray:
Ali morat ću uzet knjigu iz povijesti i ponovno sve prelistat jer sam dosta toga već zaboravio (onaj sukob između Španjolske i Engleske 1588. na primjer).
To ne postoji.
Hellsing, Cowboy Bebop, Eden of the East, Princess Mononoke, Spirited Away, Kaiba, Higurashi no Naku Koro ni, Elfen Lied, Ga-Rei Zero, Serial Experiments Lain, Utawarerumono, Kannagi, Beck, Neon Genesis Evangelion, Ghost in the Shell, Ghost Hound, Ergo Proxy, Legend of the Galactic Heroes, Darker Than Black...
Heh, slušajno se sjetio ovog... Calimero (g1-3SLC43DM)
/flashback
Electromaster
18-10-2009, 00:21
E da, Raz, što se tiče ovog:
Nego, našao sam 38 epizoda, jesu li to sve ili?
Piše na MAL-u da će ih biti 52, s time da zadnja izlazi 21.1.2010., to jest, anime još izlazi...
Ja sam čuo za njega prije nekog vremena, i zainteresiralo me je, ali nikako da stignem pogledati, kao i hrpu drugih stvari... :(
I inače, nedostaje ti puno toga na ovoj listi gore... Počevši sa Trigunom, 5 Centimeters Per Second, Voices of a Distant Star, Gungrave... :)
Preporučam da pogledaš, ono predobra sprdačina. Svaka epizoda traje samo 5 minuta ali je urnebesna, naročito ako dobro znaš povijest. :D
Svaka je osoba poistovjećena sa državom... recimo talijan je samo upada u nevolje i nije od nikakve koristi (u jednoj ga epki čak saveznici uhvate i ponovno vrate jadnoj njemačkoj u kutiji sa naljepnicom "fuck" jer im je samo nevolje stvarao :rotfl: )
Ili Napoleon wars... "nothing can stop us! Charge!" *crtež u kojem francuska vojska pada u rupu* :pray:
Electromaster
18-10-2009, 00:38
Ma znam ja o čemu se radi, ne brini. :)
A iz povijesti imam samo petice, ako to išta znači... :)
Onda odmah na gledanje :)
Inače, vani je 3 epka Leter Bee, ovdje će vjerojatno napokon krenut prava radnja.
Electromaster
18-10-2009, 00:52
Rekoh, čim stignem. :P
Letter Bee još nisam ni počeo gledati, prokleti pokvareni komp. :cry:
... Sad sam naletio na, i na brzinu pročitao one shot romance mangu autora Hatsukoi Limited... Samo osam stranica, ali sve u boji, i sa jako lijepim artom. Za otprilike jednu minutu koliko treba da ovo pročitate, isplati se. :)
Kanojo to Natsu to Boku (http://www.mangafox.com/manga/kanojo_to_natsu_to_boku/)
Otaku :3
18-10-2009, 01:07
Konichiwa
Evo vam još jednog anime luđaka ovdje. Najviše volim kawaii animeje poput K-On!-a, Haruhija, itd. Vidim izlaze novi animeji. Ja od ovih novi pratim: Fairy Tail, Kampfer, Kiddy girl-and, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Nusou, Sora no Otoshimono, Yumeiro Patissiere. Pogledao sam Kannagi, Haruhi, K-On!, Lucky Star ( Konata <3 ) i još dosta animeja kojih se trenutno nemogu sjetit >< . Od filmova sam pogledao Spirited Away, Princess Mononoke i Howl's Moving Castle. Naravno, gledao sam i one megapopularne like Digimon, Pokemon, Yu Gi Oh i to... Inače sam iz Splita i idem u osnovnu školu još :) .
Electromaster
18-10-2009, 01:10
Smrdi mi na multi, ali whatever... Kasno je i idem spavati, ujutro ću nastaviti čitati neke mange koje sam totalno zapustio...
18-10-2009, 01:16
Nije multi, ne brini :)
U tome slučaju dobrodošao.
Pogledao sam drugu epizodu Doujin Worka i već postaje pomalo urnebesno, scena kad je policija uhvati, ili kad je prijateljica pozove na piće :rotfl:
Ja se samo pitam ne bi li ovih dana reprizirao Casshern SinsSkao uvod za Machinarium kad ga eventualno odigram. Predobar anime, sa odličnim retro uvodom iz '80-ih, odličnom animacijom i settingom. Da ne spominjem kako ima zanimljivu radnju i općenito čudan tempo, sve to utopljeno u opću melankoliju koja prožima anime do kraja.
Dobra ideja. Gledao sam samo dvije tri epizode i to jos kad je bio ongoing. Definitivno dobra preporuka za ponovno pogledat, ugurat cu i to uz Cowboy Bebop!
I jos nisi poceo igrat Machinarium, prelose :D Pocni odmah, ja sam naprosto odusevljen!
Tek toliko informativno jer imam osjećaj da sam nešto propustio... to ima nekakve poveznice sa Machinariumom ili šta?
Btw, dobro došao novi. Stvarno se nadam da nije još jedan multi xD
Electromaster
18-10-2009, 12:27
Nije multi, ne brini :)
Oke, my bad, welcum! :P
Pogledao sam drugu epizodu Doujin Worka i već postaje pomalo urnebesno, scena kad je policija uhvati, ili kad je prijateljica pozove na piće :rotfl:
Told you so. :P
Čekaj sam da počnu scene sa Justiceom... :)
18-10-2009, 12:40
Hvala na dobrodošlici (: . Btw, jedva čekam da dođe sljedeća epizoda Fairy Tail-a, anime mi je preodličan. Može jedna preporuka animeja sličnog ovome? Dakle, neki malo duži anime, može biti i moe, ali samo da i ima tuče i tih sranja ;D . Onu veliku trojku mi se neda gledat jer imaju previše epki da sada počnem gledat. Hvala unaprijed.
Electromaster
18-10-2009, 12:44
Hm, sad, štajaznam... čekiraj A Certain Magical Index (http://myanimelist.net/anime/4654/Toaru_Majutsu_no_Index)Sako dosad nisi, a ako te imalo zanimaju mange, definitivno čitaj 1/2 Prince (http://myanimelist.net/manga/8456/1/2_Prince).
EDIT: Ahah, duži anime, kažeš... Index ima samo 24 epizode... Hm, osobno još nisam gledao ništa takvo, ali preporuka na MAL-u kaže: Kyou Kara Maou! (http://myanimelist.net/anime/251/Kyou_kara_Maou)
Pa ti vidi... :)
18-10-2009, 13:01
Mali nesporazum :) . Mislio sam da nema baš 12-15 epki, 24 mi je sasvim dovoljno, pogledati ću to.
Electromaster
18-10-2009, 13:02
Samo jedna stvar, uz mnogo kulne fajtove, a i lijepu količinu moea, pripremi se i na podosta govorancije... :)
X - 1999 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=429)Si X (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=30)Sako želiš mnogo borba, iako nije klasičan komičan akcić već ima mnogo krvi, religijskih referensa i drame/tragedije.
Tu su još D. Gray Man (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4549)Si Fullmetal Alchemist (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=979)Skoje nisam gledao pa nebi znao reći kakvi su.
Kostolomac
18-10-2009, 13:27
E taj X moram pogledat. A što se FMA tiče, to je jedno od obaveznih štiva za svakog pravog anime fana :)
Btw. gledam pomalo Ninja Scroll i moram reć da mi se jako sviđa. Glavni lik je flegma zafrkant, i kolje sve pred sobom. Preporuka :D
Tek toliko informativno jer imam osjećaj da sam nešto propustio... to ima nekakve poveznice sa Machinariumom ili šta?
Ma nema al kad vidis pricu, bit ce ti i to dovoljno. Ono, jedinstvena animacija, prica...ne vidis takav anime svaki dan.
Electromaster
18-10-2009, 15:45
Pogledao epizodu 8 Indexa... Awesome. :)
Praktički nasred bojišta, Touma čavrlja sa Index preko mobitela:
Index: ''Ah, there was puding in the refrigerator-''
http://www.imagesforme.com/upload/9b56e303.bmp
------------------------
Stiyl i Touma u nevolji, nepadaju ih neke čarobne kugle ili whatever:
Stiyl: ''Now, I do have a secret plan.''
Touma: ''Then use it already!''
Stiyl: ''Oh yeah?''
*Gurne Toumu niz stepenice, ususret kuglama* :)
Touma: ''What the hell are you doing?!''
Stiyl [na engleskom]: ''Bad luck, scarecrow.'' *runs away*
... Ali još je bolje kako mu je Touma kasnije vratio za to... :)
-------------------------
Touma se čudi kako Aisa dobro zna sa ranama:
Touma: ''You're... Pretty skilled... Are you a certain famous doctor without a license?''
Aisa: ''Not a doctor.''
Touma: ''But then...''
Aisa: ''I'm a magician.''
Touma: ''Umm, which part shows that you're a magician?''
Aisa: ''I have this. A magic wand.''
http://www.imagesforme.com/upload/edc9beda.bmp
Najava sljedeće epizode izgleda epic. :pray:
... Da. Opet sam se previše uživio. :)
Sonic_Moronic
18-10-2009, 16:35
Oh ne, sad će opet krenuti. :(
Dobrodošao, Otaku. Fino raspravljaj i nemoj pisati transkripte epizoda kao Predator. Držim te na oku. :3
Samo neka sa spoilerima ne krene pošto sam tek na 6. ep. i biće dobro :|
Dajte nam spoiler tag.
Electromaster
18-10-2009, 17:07
Oh ne, sad će opet krenuti. :(
Ma neću, vidiš da sam smanjio. Ali ono, još se odvikavam. :(
Ne brini Raz, od spoilera ću se ipak suzdržati. :)
Doduše, kažeš da si došao do šeste epizode... Je li te Touma oba puta uspio prevariti? Mene jest. :I
Electromaster
18-10-2009, 18:41
He fooled us all. :|
Hm, u biti baš se pitam kad će netko shvatiti što mu se dogodilo...
Inače Raz, odmah idi gledati epizodu 3 Kampera, preodličan je lol... Lude cure, yuri raep, i Nasturu ''At this rate, I might lose my virginity soon... ''.
A da ne govorim o totalnom mindfucku sa raznim glasinama koje kruže o njemu/njoj... :)
Čak iako ga nimalo ne zanima ovaj anime, i Sonik bi definitivno trebao pogledati ovu epizodu, čisto zbog rofla na yuri parodije. :)
Scary-chan. :pray:
Eda, Sonik, što je s ''okvirom'' na ovoj (http://img11.imageshack.us/img11/9427/kampferdirtypig.jpg)Sslici? Isto nešto iz Marimite možda?
Electromaster
18-10-2009, 21:04
Pogledao epizodu 9 Indexa. Isusati. :pray:
Touma goes Alucard. :pray: (http://www.imagesforme.com/show.php/740397_snapshot20091018215842.bmp)S
Index is moe. :3 (http://img.photobucket.com/albums/v44/StickyFinga/MAL/snapshot20081130234557.jpg)
U slijedećoj epki bit će dosta onih cura iz Certain Scientific Railguna... Some yuri maybe? :P
Prva je Aoi Bungaku (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7056)Sepizoda vani... vjerujem da će ovo bit odlično.
An adaptation of six Japanese literary works by famous authors:
No Longer Human (Ningen Shikaku) and Run, Melos! (Hashire, Melos) by Osamu Dazai,
Kokoro by Natsume Souseki,
Hell Screen (Jigoku Hen) and The Spider's Thread (Kumo no Ito) by Ryunosuke Akutagawa
and In the Forest, Under Cherries in Full Bloom (Sakura no Mori no Mankai no Shita) by Ango Sakaguchi.
Manga artists Takeshi Obata (Death Note), Takeshi Konomo (Prince of Tennis), and Tite Kubo (Bleach) will be involved with the production.
Pogledao sam prvu ep Fairy Taila kod frenda, dosta dobro, zna netko koliko epizoda ima?
Arbiter of Change
18-10-2009, 22:47
Konačno pogledao First Squad.
Prvo sam pomislio "WTH, gledam li ja pravu stvar?" kad sam vidio dedeka nekog kako priča, ali onda spoznao da je prava stvar i da pričaju ruski.... naravno, trebam li napominjati da je to odmah kulno? Što se tiče samog anime (i upotrebljavam pojam jer je tako klasificiran, iako FS nema ništa zajedničko sa klasičnim animeima osim dizajna likova - ovo je zapadnjačka stvar, isto kao i onaj Highlander: The Search for Vengeance) mislim da je u redu, ali ništa spektakularno, čak i naginje na lošu stranu (čudan tempo, nedorađena radnja i likovi... prekratak malo). Počast treba odati dobrom komponiranju fiktivne radnje u WW2 pozadinu i RL komentarima od onih likova koji stvarno podižu atmosferu.
I kad smo kod dizanja, one dvije Njemice blizanke su dobre bile. :)
@Jopax -
1. je epizoda tek izašla, vjerojatno će ih biti 100+
@ Arby -
Jeli to na kraju ona sve umislila ili što... pretpostavljam da su namjerno ostavili takav open minded kraj.
Ako si pogledao Natsu no Arashi, možeš ukratko objasnit što se dogodilo u zadnjoj epizodi? Zamijenili su dobru trešnju sa lošom no na kraju je loša bila ubačena u koktel zajedno sa mlijekom koje neznaju da je pokvareno... ili nešto takvog? Neznam, zbunjen sam. Toliko je vremenskih paradoksa bilo ubačeno u zadnju epizodu da niša više ne kužim.
Bacam se na nesto novo, Kateikyoushi Hitman REBORN!Ste na 07-Ghost.
Poceo fax ovaj tjedan, sad bas i necu nesto previse gledat :roll:
Ok, jesam li jedini ili animetake i vas redirecta na WordPress? :s
Dobro, proradio je. Imali su nekih tehničkih problema. ^^
Sora no Manimani dvd special 1 je u međuvremenu izašao.
Arbiter of Change
19-10-2009, 18:48
Slučajno naletio na Aoi Bungaku, vjerojatno jedina prava drama ove sezone. Pratim, tim više jer ima onaj Kurozuka i Death Note dizajn likova, tj. jako blizak realističnom i bez pretjerivanja, ljudi su ljudi, a ne hodajući anime stereotipi.
Ja ću ga danas uvečer pogledat, pošto je adaptacija 6 novela poznatih autora mislim da neće razočarat :)
K tome je i 2 epizoda Fairy Taila izašla, ma zakon.
MILF hunter
19-10-2009, 18:56
I ja isto.
Danas bas prelistavam stari broj PSX-a(danasnji Gameplay) i skontah ovu temu:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_f907c8c5.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/742326_DSC00585.JPG)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_37fa6962.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/742318_DSC00584.JPG)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d3c27dce.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/742317_DSC00583.JPG)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d7698b7e.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/742316_DSC00582.JPG)
Nostalgija...
Heh, sjećam se da su i u jedan broj Gameplaya stavili sličnu temu :)
Hm, već ga dugo nisam kupio... mogao bih.
Electromaster
19-10-2009, 21:57
Hah, Gameplay i dan danas ima Japan Report rubriku za igre, ali nešto ovakvo... :)
Inače, pogledao epizodu 10 Indexa... Praktički ništa akcije, ali fora. Upoznavanje novih likova i tako to. :)
MISAKA pokupila mačku, i uvalila ju Toumi:
Touma: Hey, you picked it up, at least give it a name.
MISAKA: Dog.
Touma: Huh?
MISAKA: ''This black cat will be called 'Dog','' declares MISAKA. ''A cat, yet 'Dog'... hehe...''
Touma: No, let's be more serious... let's give it one that's more majestic or something...
MISAKA: ''Then, 'Tokugava Ieyasu','' as MISAKA changes her mind.
Touma: That's to majestic, okay?!
MISAKA: ''Schrödinger, then.''
Touma: That name is taboo for cats.
Oh, i da se razumijemo, ovo ''declares MISAKA'' i tako to nisam ja napisao, nego ona stvarno tako govori. :)
Arbiter of Change
19-10-2009, 22:43
Uživaj dok ti je smiješna.
Meni je problem što nakon borbe sa Izzardom anime masivno gubi fokus i previše se razgrana radnja, a ništa se ne riješi.
Electromaster
19-10-2009, 22:46
Bumo vidjeli, tek je prošla jedna epizoda od toga... A i istina je da ću uživati dok mi je smiješno. :)
S druge strane, ovo ću definitivno pogledati do kraja čisto da ne upadam navrat-nanos u gledanje Certain Scientific Railguna...
Btw... (http://www.sankakucomplex.com/2008/12/07/a-certain-magical-panchira/)
*awesome smiley kojeg mi se sada ne da tražiti*
Duke of Earl
19-10-2009, 22:46
Danas bas prelistavam stari broj PSX-a(danasnji Gameplay) i skontah ovu temu
Hehe, sjećam se da su nam u dječjoj knjižnici, koja je uvijek sadržavala novo izašle brojeve raznih časopisa, uključujući legendarni PSX, tu rubriku istrgnuli nakon par dana :)
Sonic_Moronic
19-10-2009, 23:10
Zanimljivo, stavili su i Bondage Fairies, meni jedan od dražih uradaka. Sadrži razne radnje sa insektima i slično. :)
Uuuu, pocinjem gledat One Outs, konacno da je i to doslo na red ^^
E da, zaboravih a vise nemogu editirat, ovaj Aoi Bungaku, kaj je Arby prije spomenuo, izgleda dota zanimljivo, pogotovo zbog likoa koji vuku na DN i sl. Vidjet cemo, tek je prva epizoda vani.
Netko ce me ubit zbog triple posta al kad nemogu editirat.
Ovaj To Aru Kagaku no Railgun, odnosno A Certain Scientific RailgunSbi mogao biti jako dobar anime, malo sciencea, hi techa, ludih tehnologija i razlicitih izraza i definicija, neke sore, malo slice of lifea, superpowera, humora i sl. Ima 12. epizoda a vec su tri vani.
Electromaster
20-10-2009, 13:38
Ne može to tako Aral, prvo trebaš pogledati parent story, Toaru Majutsu no IndexSiliti A Certain Magical Index (http://myanimelist.net/anime/4654/Toaru_Majutsu_no_Index). :)
Znam, to sam se kasnije sjetio i htio tu editirat al nisam stigao. To je vec u procesu nabavljanja ^^
Electromaster
20-10-2009, 16:48
Pogledao epizodu 11 Indexa... Me likes. Ne znam u kojem je treminu ovo išlo u Japanu, ali doza gorea je puno veća nego što sam navikao u TV serijama...
Btw, OMGZ SPOILER :O (http://img.photobucket.com/albums/v44/StickyFinga/MAL/snapshot20081215214324-1.jpg)
I da, SO (http://i374.photobucket.com/albums/oo186/slayer545/snapshot20081214043355.jpg)SMUCH (http://i37.tinypic.com/mjveaf.png)SMOE! (http://i374.photobucket.com/albums/oo186/slayer545/snapshot20081214043447.jpg)S :)
Prva je epizoda Aoi Bungaku bila odlična. Ima prekrasan art i animacije, a zvuk jako paše sa mračnom atmosferom i tim vremenskim razdobljem. Likovi su realistični kako dizajnom tako i ponašanjem, a količina drame je dobra. Nisam očekivao vidjeti već u prvoj epizodi dvostruko samoubojstvo i takvu (ne)želju za ovim svijetom i životom u njemu.
Uz Kimi ni Todoke moj favorit ove sezone, jedva čekam sljedeću epizodu. Pitam se... ako će anime biti zbirka 6 novela, kako će to ugurat u 11-to epizodni anime. Vjerojatno će svake 2-3 epizode biti nova priča :s
Electromaster
20-10-2009, 23:40
Pogledao epizodu 12 Indexa. Talk talk talk epizoda, ali to mi uopće nije smetalo, pošto dobijemo dosta podataka o Mikoto i njenim ''sestrama''... Također, Komoeino objašnjenje Schrödinger's cat experimenta, lulz. :)
Počinje mi lagano ići na živce što ekipa s MAL-a vajna na svaku epizodu koja nije cijelo vrijeme SHIT GOES BOOM ili INDEX BEING MOE...
Electromaster
21-10-2009, 00:54
Double post, yay!
Pogledao epizodu 13 i 14 Indexa, SHIT GOES BOOM, Akcelerator je na kraju ispao ''a big blah''. :/
Cute kraj četrnaeste epizode, i slijedeća je beach epizoda, yay! :3
Index RAGE:
http://img.photobucket.com/albums/v44/StickyFinga/MAL/snapshot20090111172810.jpg
Moram priznat da je ovaj To Aru Majutsu no Index jako dobar. Taman njega zavrsim i onda bude vec negdje To Aru Kagaku no Railgun gotovo pa to nastavim samo ^^
edit: omg pa index rula :pray:
Electromaster
21-10-2009, 14:43
Pogledao epizodu 15 Indexa... In short terms... WHAT THE FUCK. :rotfl: :pray:
Ugušio sam se gotovo od smijanja na ovu epizodu. Počela je kao MOE MOE INDEX, prešla u totalni lolwutrofl mindfuck, i na kraju završila kao svijetska čarobnjačka kriza i uvod u novi arc... Wow. :)
Kuroko kao predsjednica USA, Barrack Obama style: ''Yes We Can!''. :pray:
Toumin frend kao Index... What has been seen cannot be unseen. :(
... Ali je zato bilo dovoljno moe scena da mi skrenu misli s toga, thank god. :)
Rofl... jednostavno ne kužim neke ljude na MAL-u. Razumijem davanje recommendationa i osobne ocjene na temelju makar čak i samo jedne epizode pa s vremenom varira, ali kako pobogu netko može netko napisat review na temelju jedne ili dvije epizode :(
edit: pogledao 6. ep. Kemono no Souja Erin, predobro. Obožavam ovaj anime <3
Evo gledam 3. epizodu Indexa, kul anime.
Inace, kaj sam nasao, strasno :shock:
The Dark Side of China’s Industrial Boom (http://www.sankakucomplex.com/2009/10/22/the-dark-side-of-chinas-industrial-boom/)
The Dark Side of China’s Industrial Boom
Užas :(
Inače, Kemono no Souja Erin zasada ima jedno od najtragičnijih smrti koje sam vidio. Ne po brutalnosti scene, već po samoj izvedbi, uz to da Erin sve vidi. :cry:
Šteta što su stavili OP u tom trenutku umjesto pjesme Aoi Hoshi koja ima tužniji štih.
Izasla nova epizoda shippuudena :pray:
Op, 200. stranica teme :friends:
Joj da, kul :ekipa: Nema nas niko na ovom forumu :D
Pogledao naruto, omg kako je napeto. Pain vs. Jirayia, prestrasno. Od sad pa nadalje ce bit samo uber kickass epizode :pray:
Kostolomac
22-10-2009, 17:20
Pogledao naruto, omg kako je napeto. Pain vs. Jirayia, prestrasno. Od sad pa nadalje ce bit samo uber kickass epizode :pray:
Nadam se :D Btw. ti to misliš na 131. epizodu? Jer sam se već ponadao da je 132. izašla :(
Kostolomac
22-10-2009, 20:34
Ah, vidim da je 132. ipak izašla. Hvala Otaku na linku :D
A sad se bacam na gledanje 8)
Izašla je 0. epizoda Winter Sonata... skoro 400 Mb, pretpostavljam da je dobre kvalitete. ^^
O da, i vise nego dobre ^^
Inace, nabavio Cannan te Bakemonogatari, koja animacija, koja ljepota crteza, savrsen anime :pray: :pray: Cudno, ima 12 epizoda a razlika izmedju 12. i 13. je mjesec dana o.O Al enivej, glavno da izadje svih 15 ili kolko vec ima. Anime me totalno odusevio.
Uz to nabavio jos Shin Mazinger Shougeki Z-Hen, te poce pratit Needless i Aoi Bungaku. I pratim Cowboy Bebop, to mi je od prije par dana sluzbeno broj1 anime na mojoj top5 listi, pravo pravcato remek djelo.
I jos jednom, svaka cast Bakemonogatari :thumbs2:
26-10-2009, 19:41
Vidim ne gledate baš ove nove animeje? Šteta, ima ih par koji su apsolutni hitovi. Fairy Tail, Letter Bee... Ja za sada gledam ovo: Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kampfer, Kanokon Manatsu no Daishanikusai, Kiddy Girl-And, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Musou, Sora no Otoshimono, Winter Sonata i Yumeiro Patissiere.
Kostolomac
26-10-2009, 19:55
Uz Cowboy Bebop de
I pratim Cowboy Bebop, to mi je od prije par dana sluzbeno broj1 anime na mojoj top5 listi, pravo pravcato remek djelo.
I bolje ti je :P Meni se Samurai Champloo i Cowboy Bebop tuku za prvo mjesto :D
Skida se Peace Maker Kurogane na prijedlog jedne likice sa MAL-a, nadam se da će valjat.
Gledam pomalo ovaj Ninja Scroll, ali čuo sam da je film bolji od serije tako da i njega skidam.
Electromaster
26-10-2009, 19:56
Završio Toaru Majutsu no Index. Istina je ono što je Arby rekao, nakon borbe s onim alkemičarem, priča se pomalo razvodni, u biti, nema neke ''glavne'' radnje, nego hrpa miniarcova, uglavnom potpuno nepovezanih... Ali koliko sam pročitoa na MAL-u, to je samo zato što anime vjerno prati light novele, i ova, prva sezona, je samo uvod u priču i generalno upoznavanje s likovima. I to pokriva prvih 5 novela, a u trenutku završetka animea bilo ih je izdano 18, i još su se izdavale, i bile jako popularne u Japanu. [Neznam da li su i sad. ]
U svakom slučaju, mislim da možemo očekivati drugu sezonu negdje u ljeto/jesen 2010., ali prije toga je na redu Toaru Kagaku no Railgun, koji je upravo sada airing.
Uglavnom, kad zbrojim zakon likove, preodličnu animaciju i muziku, dobru komediju i akciju... 9/10.
Eda, urnebesni DVD specialsi, Toaru Majutsu no Index-tan. :pray: :pray: :pray: :pray:
Umro sam na njih. :)
Sada krećem gledati Railgun, i epizodu 4 Kampfera. Što se manga tiče, izašli su novi chapteri Otome no Iroha! (http://www.mangafox.com/manga/otome_no_iroha/)Ste Iinari!! Kyuuketsuhime (http://www.mangafox.com/manga/iinari_kyuuketsuhime/), najs. ^^
Sonic_Moronic
26-10-2009, 20:06
Daj dođi na msn, nemam koga gnjavit. :(
Electromaster
26-10-2009, 20:16
Ne može, nisam na svom kompu, nemam ovdje emosen. :(
Inače, ova druga manga što sam ju gore naveo... :rotfl:
Stari deda. :pray:
Vidim ne gledate baš ove nove animeje? Šteta, ima ih par koji su apsolutni hitovi. Fairy Tail, Letter Bee... Ja za sada gledam ovo: Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kampfer, Kanokon Manatsu no Daishanikusai, Kiddy Girl-And, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Musou, Sora no Otoshimono, Winter Sonata i Yumeiro Patissiere.
Dakako da gledamo (ja barem =P)
Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kobato, Kämpfer, Kimi ni Todoke, Kuchu Buranko, Letter Bee, Nyan Koi, Sasameki Koto, Seiken no Blacksmith, Sora no Otoshimono, Tatakau Shisho - The Book of Bantorra a tu su i Kemono no Souja Erin te Umineko no Naku Koro ni koji su se protegli i u ovu sezonu. ^^
Još ću provjerit Winter Sonata, mislim da će biti dobro. Malo ću k tome slušat korejski umjesto japanskog stalno. :)
Kimi ni Todoke je favorit zasada, ako ovako nastavi postat ću fanboy xD
croat1gamer
26-10-2009, 20:41
Wat.
Otome no Iroha.
Nedovrsena prica vise-manje.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU-
26-10-2009, 20:41
@Raz
Obavezno pregledaj Kiddy Girl - And. Neka vrsta komedije sa sf elementima, skroz uvrnuto. Yumeiro Patissiere mi je pre kawaii :D . Upravo je u toku nabave treća epizoda Fairy Taila ( YAY! ) i 4. epizoda sora no otoshimono.
Electromaster
26-10-2009, 20:42
Wat.
Otome no Iroha.
Nedovrsena prica vise-manje.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU-
Ane. Mrzim ih. :@
Koji kurac su morali ukinuti časopis. A taman je postalo sočno. ;_;
@ Otaku
Jesi gledao Blood Lagoon...prva sezona daleko bolja-da je Holivud u pitanju rekao bih samo da je druga sezona mlacenje para na ustrb stare slave :D
@Otaku :3
Već mi se previše toga nakupilo tako da e malo pričekat. Prije Kiddy Girl - And ću još pogledat Kiddy Grade (to mu je prequel ako se ne varam).
Btw, kako je tuča u 2 epizody Fairy Tail-a bila precarska... naročito Grey koji ima sklonost da svlači odjeću sa sebe. "Miss, can I borrow your underwear?" :pray:
A tek ending iz 2. epizode Sora no Otoshimono (predator, watch this :))))))))))))))))
ZIAu5p3KyYk
26-10-2009, 20:58
Xarabase, nisam to pogledao. O čemu se radi? Koliko epizoda ima? Google mi ne pomaže baš.
EDIT: Raz, oh, jebemu divlje jagode. Početak prve epizode ovoga kiddy girla spojla kraj od ovih svih prijašnjih. Dobro, onako se baš i nesjećam što se dogodilo. Evo svega povezanog sa tim.
Related anime:
Kiddy Grade (TV)
Kiddy Girl-and (TV)
Kiddy Grade -Ignition- (movie 1) (compilation, episodes 1-11)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (sequel)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (compilation, episodes 12-18)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (sequel)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (compilation, episodes 19-24)
Kiddy Grade Reverse (manga) (adaptation)
Kiddy Grade Versus (manga) (adaptation)
Pokušati ću pogledati većinu.
@xarabas - misliš možda na Black Lagoon?
Da.Moja greska :D
Objasnite mu vi bolje o cemu je rijec,vicniji ste tom.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.