Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related
Sonic_Moronic
12-06-2011, 16:37
Nije, glup je. I bar Berserk ima ikakve isusove veze sa Conanom, jedan od najboljih animeja, i pogotovo mangi.
Kostolomac
12-06-2011, 19:47
Pa daj ga malo stompaj nek odgleda.
Electromaster
12-06-2011, 20:20
Berserk mi se zgadio jednom kad sam slučajno išao gledati eng. dub. :(
A i znam da fejlam, ali dobio sam dojam da je malo Conan vonabi. :(
I ne volim fentasi. :(
Jbg onda, nastavi gledat svoje sapunice. :yuck:
A Samurai Champloo i Cowboy Bebop, jesi njih odgledao?
Nisam, budem. Ko što rekoh, čuvao za praznike.
Super Robot Taisen OG: The Inspector, koji rulež od 26 epizoda.
Pogledao Porco Rosso, savršen je. Čak je i romansa dobro urađena te za razliku od mnogih Ghiblijevih uradaka, ovdje djeluje jako prirodno.
Sad bi mogao Nausicuu.
Electromaster
14-06-2011, 18:27
I bolje ti je! :@
Sonic_Moronic
14-06-2011, 21:11
Pošto više nemam nimalo volje pratiti anime, dajte mi preporučite nešto onako, baš da je perfektno, neznam. Klasik neki.
Referentni materijal: http://myanimelist.net/animelist/Sonic_Moronic
I uzmite u obzir da bi to trebala biti jedna od zadnjih stvari koje ću pogledat, stvarno sam se zasitio više.
Kostolomac
14-06-2011, 21:29
Akira, Ghost in the Shell, Spirited Away, Princess Mononoke... Prerano ti je još odustati :P
Akira, Ghost in the Shell, Spirited Away, Princess Mononoke... Prerano ti je još odustati :P
i howls moving castle
Electromaster
14-06-2011, 21:39
Ghibli forseru.
Bar ne ownaju GITS i Akira te stvari.
Ali ako ćemo već o Ghibliju, onda Nausicaa. :(
Ghibli jedino što se da forsat.
Idem sad.
Sonic_Moronic
14-06-2011, 21:44
Znam već da moram Ghost in the Shell i Mononoke, budem to već... Fala.
Kostolomac
14-06-2011, 22:25
No problem. I prihvati me više za frenda na MAL-u!
Electromaster
14-06-2011, 23:15
Nova epizoda Steins;Gate.
Good fukken shit is fukken good. Kowai tho. T_T
"Now we can use the LHC all we want."
Pošto više nemam nimalo volje pratiti anime, dajte mi preporučite nešto onako, baš da je perfektno, neznam. Klasik neki.
Referentni materijal: http://myanimelist.net/animelist/Sonic_Moronic
I uzmite u obzir da bi to trebala biti jedna od zadnjih stvari koje ću pogledat, stvarno sam se zasitio više.
Zadnja like zauvijek, ili samo radiš pauzu na neodređeno vrijeme? :(
Sonic_Moronic
15-06-2011, 18:30
Remains to be seen.
Pogledaj si Baccano ako želiš nešto sa stilom Cowboy Bebopa i nelinearnim prepričavanjem radnje kakvo imaš u Pulp Fictionu.
Electromaster
17-06-2011, 07:47
Izašo prvi popis za jesen!
http://neregate.com/blog/wp-content/uploads/2011/06/neregate.com-Fall-2011-Anime-v1.jpg
Kostolomac
17-06-2011, 09:37
Fate/Zero, Persona 4 i Coppelion mi zvuče zanimljivo.
Coppelion i Mirai Nikki me najviše zanimaju. A gledat će se i druga sezona Bakumana.
U životu nisam vidio toliko robota na jednom mjestu kao u Super Robot Warsu. Ono, svaku epizodu barem dva tri nova dođu xD Inače, kaj se tiče meche i akcije, ovo rula.
Sonic_Moronic
17-06-2011, 13:02
Štaštaštaštašta.
Prequel Fate/Stay Night?
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lmv6c2tvz61qcypzyo1_400.jpg
Konačno nešto vrijedno praćenja.
Electromaster
17-06-2011, 17:11
^Toliko o kvitanju animea.
Inače, baci oko na Kino's Journey (http://myanimelist.net/anime/486/Kino_no_Tabi:_The_Beautiful_World), brijem da bi ti se mogo svidjet.
Sonic_Moronic
17-06-2011, 17:13
Nisam to očekivao, Fate/Stay Night rula bogove.
Iskoristit ću priliku da stavim prekul OP:
ksAh50x5GzE&feature=related
Kostolomac
17-06-2011, 19:16
Jep, i meni je strašno drag anime. Čak sam i igru dvaput prešao. =)
Sonic_Moronic
17-06-2011, 19:17
Koju igru? Hentaj visual novel? ;P
Kostolomac
17-06-2011, 20:00
Ej ej, ipak je sve krenulo od visual novela :D
Sonic_Moronic
17-06-2011, 20:11
Ma i ja sam to mislio igrat. Jel valja :evil:
Kostolomac
17-06-2011, 21:54
Valja sigurno, samo je pitanje hoće li ti pasati. Ne znam koliko iskustva imaš sa visual novelama i kako ti se inače sviđaju.
Mene dosta emotivno uvuku u priču. Još i mogućnost izbora, različiti završeci, bude bolje nego anime :eyebrows:
Chupacabra
17-06-2011, 21:57
Jel tko završio do kraja onaj Bionic Heart visual novel?
Arbiter of Change
18-06-2011, 12:02
Koju igru? Hentaj visual novel? ;P
F/S Night visual novel je jako dobar zato jer si u animeu u biti vidio samo JEDAN mogući arc dok ih u VN-u ima više.
Ali ono, to je interaktivni roman za razliku od, na primjer, Utawarerumono i Rance koji imaju konkretnu igru ispod VN koncepta.
Electromaster
19-06-2011, 00:58
Isuse bože Hen Zemi. xDDDD
Cijela prokleta epizoda zajebancije o apstinenciji od mastrubacije, a sve ispričano kroz SW reference. xDDD
http://i.imgur.com/8Ek5F.jpg
http://i.imgur.com/O0NNC.jpg
http://i.imgur.com/XBmon.jpg
I još Berserk. xD
http://i.imgur.com/4LLgt.jpg
Anime je i dalje poremećen mnogo, ali ovaj puta sam se bome dobro odvalio. :)
+ kaj je Matsutaka konačno pukla na kraju epke, nadam se da bu i ostalo na tome...
Izgleda da je potreban još jedan MTK sastanak.
Koji si ti priljepak isusati
Electromaster
22-06-2011, 02:08
Nova epizoda Steins;Gate!
ARGHBLARGHARGHFFFFFFFFUUUUUUUU-
D:
Good shit is good, ali... Goddamit. :(
MOEKA LIED
TUTURUUU DIED
Electromaster
23-06-2011, 01:34
Double post nyaa~
Pogledao sad novu epku Nichijou. xD
http://i53.tinypic.com/s13zvm.jpg
Other than that...
KS6WyY2UaRw
Završio sa gledanjem Super Robot Wars: The Inspectors, anime koji je više epic od TTGL i svih sličnih mecha. Stvarno sam impresioniran.
Kostolomac
23-06-2011, 23:12
Odgledao novu epizodu Shippuudena. Jedva čekam da se zakuha rat, bit će zakon fajtova. Ali kako odugovlače mamu im...
Napredujem polako sa Katanagatarijem. Odgledao prve dvije epizode i zasada mi je simpatičnije od Bakemonogatarija.
I ja baš malo prije pogledao novi Shippuuden. Normalno je da odugovlače, al ajde prate mangu. Kad počne rate, to će biti pravi badass.
Novi Naruto chapter je vani, omg kako Naruto rastura, multi rasengan, mini rasen-shuriken i slične pizdarije, ovo je nešto sasvim novo :pray:
Arbiter of Change
01-07-2011, 18:39
Reprizirao Interstella 5555. Ono, anime napravljen za Daft Punk glazbu. Šta više dodati?
Reprizirao Interstella 5555. Ono, anime napravljen za Daft Punk glazbu. Šta više dodati?
E odlican je, bas onakav kako zamisljam DP muziku.
Nego ajde mi preporucite da gledam nesto, u stanju sam da gledam bilo sta. Ali da nije mindless do bola.
Michiko to Hachin
Anime ima stila, već se po openingu to može vidjeti. :)
9ALY3kwyFnM
Kostolomac
02-07-2011, 00:04
Odgledao par epizoda prije godinu ili više dana. Jako lijep art i soundtrack, ali setting mi nije pasao. Možda nastavim ovo ljeto ako uhvati suša =)
Btw. kakav je Texhnolyze? Zvuči mi ko neki križanac Gantza i Ergo Proxyja :O
Pa tako nešto, teško je opisat. Dost mračan i sl...gledao sam negdje do pola, ima potencijala.
Electromaster
03-07-2011, 22:57
Pogledao Gin'iro no Kami no Agito, iliti Origin: Spirits of the Past. Da se citiram:
It's an ok movie, but it seems like a mix-up of a couple of other movies... Or just a Nausicaa ripoff of sorts.
The backgrounds were amazing, I wanna use some of them as wallpapers... The machines also looked awesome, but meh, too much CGI, even if it was nicely done. The OP and ED were nice, too..
The story is too crammed and too rushed, while the characters either didn't develop, or they developed forcefully, and I didn't like that.
The constant "TOOLA!" Sjelling was annoying. -.-'
Oh and, there's a thing or two the authors might wanna learn about volcanoes...
http://i.imgur.com/hGJh6.jpg
Also, počela je izlazit BRS manga, messed up, klanje loli curica u prvom chapteru!
Đek Trbosjek je izgledo nekak lejm tho.
Gledam tenutno Kaiji. Wow, sta je ovo?
Posle toliko sranja koje sam procitao na netu o ovome, odlucio sam da pogledam sta je to. Ispostavilo se da je jedan od boljih animea koje sam pogledao. Ali cemu toliki negativni komentari? Art je po meni odlican, samo jos vise doprinosi atmosferi i abstrakciji same situacije. Likovi su savrseno uradjeni cak i sa takvim cudnim artom ekspresije su odlicne.
Situacija u kojoj se nalaze toliko je morbidna, malo me podsjeca da Kafkina djela.
Mozda je ta nepopularnost dosla od toga sto nema kawaii uguu~! fan service curica.
Electromaster
05-07-2011, 00:55
Komentari na netu su uglavnom smeće, a otakuji hrpa povodljivih pizda.
Tako su po Madoki prve 2 epke pljuvali, a nakon treće ju dizali u nebesa. :)
Isto tako po Hourou Musuko hrpa ljudi pljuje sam jer im ne paše tematika. Gejevi.
Koje vi sve stvari propuštate :( Kaiji je must watch onak. Prvo pogledaj prvu sezonu, pa se onda baci na drugu, koja je treuntno ongoing ako se ne varam. Uz Death Note, omiljen anime.
Electromaster
05-07-2011, 21:13
Enihau, počeo je Kamisama Dolls.
Impressed. I am not.
Radnja izgleda nešto klišejnomutavo, a robači su fakat ogavni. Also, ne vjerujem da će ikud daleko doći u 13 epizoda.
Atm jedina pozitivna stvar je što me ona loli na trenutke podsjećala na Meryl iz Triguna, ništa više. :/
On the other hand, nova epizoda Nichijou je full of lulz...
Btw, jel itko gleda onaj anime što se događa u Parizu?
Chupacabra
05-07-2011, 22:33
The constant "TOOLA!" Sjelling was annoying. -.-'
*Yelling.
Iako si jebeni englez ovo ono. :evil:
Electromaster
05-07-2011, 22:52
Lol, koji glup typo. Šit hepens. :)
Chupacabra
05-07-2011, 22:52
True :)
Sonic_Moronic
06-07-2011, 09:11
U jelly?
KALAFINA
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Electromaster
06-07-2011, 11:12
Disi hansi Šerloče.
CMtMSrO5Xi0
kako rulaju <3333333333333333333333
bar nisam <-kupio-> vec cijelu diskografiju
Novi Naruto chapter je vani, rat se zahuktava ko lud, u idućem chapteru će bit Gaara vs. njegov stari.
I tako, gledam devetu epizodu Steins Gate kad odjednom...
http://img.photobucket.com/albums/v59/vernanonix/2chan_christina.jpg
MINDFUCK!
Electromaster
08-07-2011, 21:23
I tako, gledam devetu epizodu Steins Gate kad odjednom...
http://img.photobucket.com/albums/v59/vernanonix/2chan_christina.jpg
MINDFUCK!
Ahaha, da, trollsubsi. :)
A što ćeš, teško je prevesti japanske 2ch fore na engleski, pa su jednostavno ubacili one s 4chana. :)
Meni je i dalje naj scena s imenovanjem D-Maila... :)
Ahaha, da. The Girl Who Leapt Through Time reference. :)
Electromaster
08-07-2011, 21:35
"Bak to da meilu!"S :)
Inače, tek se sad sjetio kaj misliš pod mindfuck. Akiba... >_>
Electromaster
08-07-2011, 23:15
Double post nyaa~
Mawaru Penguindrum. Wtf did I just watch...
Raz, baci oko na prvu epku, ovo će bit neki trip nenormalni.
Art stajl je secks, samo da nema onih očiju... >_>
Sonic_Moronic
09-07-2011, 01:36
gW9TREf4nng
*interni smijeh*
...
Zaš sam ja išao ovo gledati. Sad oću zadnju sezonu Marimite :cry:
Ali bi trebo sve gledati od početka jer je megasjebano skontati sve žene i njihove titule i odnos :cry:
Jebem ti pola 3 ujutro.
Electromaster
09-07-2011, 02:19
Tako ti i treba kad ne pamtiš stvari.
Ja sam odustao od čekiranja novih stvari for the time being, tako da evo upravo završih petu epizodu Bebopa za redom, pa sam sada na petnaestoj... Eh što ovo nisam prije gledao. ^^'
Ali dobro, bolje je ovako, sad kad imam vremena, neg da mi se to rastegne mjesecima...
Electromaster
09-07-2011, 11:35
Double post nyaa~
Pogledao prvu epizodu Blood-C. That was... Unamusing.
Still, htio bi malo gledat neke vampire, pa... Jel vrijedi išta Blade?
Ja sam na brzinu proletio kroz prvu epizodu, onako... meh. Nije da je su Blade filmovi ikad bili duboki pa da od animea očekujem nešto bolje, ali nadao sam se barem kulnim fajt scenama.
Želiš vampire koji nisu gej? Gledaj Shiki!
http://abandonedfactory.files.wordpress.com/2010/07/shiki-4-4.png
Po mogućnosti prije spavanja. ^_^
Što se novih animeja tiče, pogledao sam za sada Usagi Drop. Sasvim očekivano, anime je počeo odlično. Likovi su zanimljivi, artwork podsjeća na Aoi Hanu, soundtrack je od kompozitora Nodame Cantabile (znači savršen)... pratit će se i dalje.
Još namjeravam pogledati Ikoku Meiro no Croisée, Kamisama Dolls, Mawaru Penguin Drum i No. 6 pa javim dojmove kasnije.
Electromaster
09-07-2011, 16:24
Shiki su demoni!
I gledam već. D:
Inače kaj se tiče Blood-C... A ne znam, možda i nekaj bude od toga, ali diže mi tlak kaj je likica moe moe klutz... Vampire slayers aren't supposed to be like that. :(
Also ono čudo protiv kojeg se borila je bilo preretardno.
No s druge strane, autori su prilično iskusna ekipa... Tebe bi moglo zanimati da Naoki Sato radi muziku... :)
Za Croisée ćeš mi javait kakav je, Kamisama izgleda klišejno i smećasto, Penguin čekiraj svakako, makar zbog arta, a No.6 bi mogao biti odličan... Ak ne forsaju previše bromance.
Ja još moram baciti oko na Usagi Drop... I Idolmaster, lol.
Tebe bi moglo zanimati da Naoki Sato radi muziku...
<3
Ja ću najprije pogledati Blood + i Blood: The Last Vampire, čine mi se mnogo zanimljivijim od ovoga.
A što se tiče Shiki-a, radi se o vampirima, a ne demonima. CorpseSDemon, jel.
(ustvari, kao da je uopće bitno; ne smiju na sunce, piju krv i žive u ogromnom dvorcu :P )
Electromaster
09-07-2011, 17:16
To quote:
From the badass Saya of Blood: The Last Vampire
To the crybaby Saya of Blood+
And now to the klutz Saya of Blood-C
Is it just me or is this character being degraded in every series?
... S time da valja napomenuti da se B:TLV fura na nekakav zapadnjački stil, koji u kombinaciji sa prelošim CGI-em izgleda fakat ogavno. :/
Al' da je likica tamo kul, to je.
Chupacabra
09-07-2011, 17:20
Sonik, šta je bilo sa onim da prestaješ gledati animeje?
Sonic_Moronic
09-07-2011, 17:55
To ne vrijedi za serije koje sam gledao/nisam dovršio.
I klasike.
I yaoi fapping materijal.
iduci tjedan ( tojest od ponedjeljka) se vracam animeju, dakle, ono sto bi trebo pogledat:
mitsudomoe 2
dovrsit sora no woto
black rock shooter
sora no otoshimono 2
bakuman dovrsit
panty and stocking dovrsit
ika musume
haruhi film
dovrsit higurashi drugu sezonu, i onda na trecu
a sad, htio bi i pogledat ove starije klasike, dakle otprilike
Neon Genesis Evangelion i ostale stvari vezane uz evangelion
Gurren Lagann
Trigun
Elfen Lied
sto jos od animea koji su izasli zadnje 2-3 godine, onih kracih od 13 ili 26 (cirka) epizoda valja sto sam preskocio?
koje jos klasike bi trebalo pogledat?
Chupacabra
09-07-2011, 19:51
Ghost in the Shell, Death note, Howl's moving castle, Bleach i Naruto opcionalni
e tnx, dobro si me posjetio na GitS, death note mi je neko spojlo 3 puta prije neko vrijeme tako da nema sanse da ga gledam, howls i sve ostale ghiblieve sam pogledo, bleach i naruto imaju po 300+ epizoda i uopce mi se ne svidjau
Sonic_Moronic
09-07-2011, 20:00
Ghost in the Shell, Death note, Howl's moving castle, Bleach i Naruto opcionalni
Jesi ti upravo reko da je Naruto klasik :(
Vidi se da Chupa nije gledao puno animea. :P
Pošto hansi voli romcom/slice of life naslove preporučio bi:
Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou
Sora no Manimani
Natsu no Arashi!
Toradora!
Hatsukoi Limited
Zabavni su, baš sa čilanje u ljeto.
Što se tiče klasika, Elfen Lied je strašno overrated. Lucy je jedina dobra stvar u cijelome animeu.
Pogledaj si Cowboy Bebop.
Sonic_Moronic
09-07-2011, 20:14
Elfen Lied je zakon, prokleto depresivan anime, mislim da sam se rasplakao uz njega. A da ne spominjemo brutalna ubojstva...
Pff, likovi su previše plitki da bi išta osjećao za njih. Anime je možda na površini neki psihološki horor, no u srži je zapravo još jedan moeblob slice of life sa mnogo fanservicea.
Mislim da bi bio 10x bolji da su se fokusirali samo na Lucy i iz njezinih flashbackova napravili par OVA epizoda. :(
Arbiter of Change
09-07-2011, 20:43
... S time da valja napomenuti da se B:TLV fura na nekakav zapadnjački stil, koji u kombinaciji sa prelošim CGI-em izgleda fakat ogavno. :/
Misliš zakon jer nije klasično prepoznatljiv anime stil. :)
http://i.imgur.com/OidfS.jpg
Inače, nisam baš obraćao pažnju na novu sezonu animeja. Ima štogod stvarno vrijedno gledanja?
5wNIA7q1VXE
Što se novih animeja tiče, pogledao sam za sada Usagi Drop. Sasvim očekivano, anime je počeo odlično. Likovi su zanimljivi, artwork podsjeća na Aoi Hanu, soundtrack je od kompozitora Nodame Cantabile (znači savršen)... pratit će se i dalje.
Check it out.
Hansi pogledaj ovo
Legend of The Galactic Heroes
Last Exile
Monster
The Big O
Now and Then, Here and There
PlanetES
Grave of The Fireflies
Sword of The Stranger
Baccano
Gankutsuou
Kaiji
Akagi
Paprika
Perfect Blue
Paranoia Agent
Wings of Honneamise
Gunbuster
Macross Plus
Turn A Gundam
Ja cu morati da pogledam konacno tu Papriku, nakanjujem se godinu dana.
Pošto hansi voli romcom/slice of life naslove
znaš me znam te <3
eda, beebop, i na to sam zaboravio
i logth i monster
fffffffuuuuuuuu pamcenje :(
Electromaster
09-07-2011, 21:27
Misliš zakon jer nije klasično prepoznatljiv anime stil. :)
Mislim gadno jer likica ima ogromne DSL i izgleda fakat odvratno. I ponavljam, fura se na zapad ko i sad svi ovi Marvelovi animeji koji sakaju kok. Na toj slici izgleda ko krosdresani Blejd bokte.
A CGI monsteri su tak bljutavi bili da to nije normalno.
Raz, požuri s pingvinima, oću ćut mišljenje! :@
Chupa je njubina.
Hansi, možeš pogledat još i... Hm... Gungrave! Ako ti se svidi Trigun, ovo je od istih autora ali mračniji štih.
Raz, to bi trebo i ti gledat... Cijela priča između dva glavna lika lagano podsjeća na Spikeov backstory u Bebopu... :3
Also hansi bilo bi lepo kad bi imo neki MAL ili neš pa da znamo kaj si već gledo... Seitokai Yakuindomo jesi, rite?
I definitivno potpisujem Razove [s:33rc3gua]Umisho[/s:33rc3gua]Spreporuke općenito. A ak ti se gleda slajsoflajf/SF kombinacija, čekiraj Tetsuwan Birdy Decode.
naravno da sam gledo yakuindomo :D
sutra napravim mal pa ga postam
Ma taj MAL je beskorisan, ili sam ja previse lijenj da pisem sta sam sve pogledao. A o komjunitiju da ne govorim...
Electromaster
09-07-2011, 21:40
Nabiješ komjuniti, ja se tam na forumu uopće ne snalazim.
Ali što se tiče same liste, tu nemreš reć da nije koristan. Kad imaš infinite pogledanih animea, i duplo onih koje planiraš pogledat, teško je sve zapamtit... :)
Za to imam poseban text file gjde zapisujem sta treba pogledati, procitati, odslusati.
E, moram nesto da podjelim sa vama, mozda i znate ali nvm...
http://www.mediafire.com/?n3t1v3k2zyy
http://www.mediafire.com/?63zedj9efgt
Nova generacija Naruta...
Sonic_Moronic
09-07-2011, 22:05
Ma taj MAL je beskorisan, ili sam ja previse lijenj da pisem sta sam sve pogledao. A o komjunitiju da ne govorim...
Community je zakon, inače bi odavno prestao to koristiti. Hrpa kul ljudi <3
Pogledao 12. epizodu Steins;Gate. Damn... :o
Sad sam još samo više zbunjen, jer mi se stalno mota po glavi Noein i teorije o vremenskim linijama koje se granaju. Pitam se hoće li i ovdje ubaciti takvo nešto ili će ostati na jednoj vremenskoj liniji koja se mijenja utjecanjem na prošlost.
Anyway, bit će mindfuckova...
http://www.japanator.com/elephant//ul/19085-first-impressions-nichijou-my-ordinary-life/Nichijou%201-1-620x.jpg
Eto apdejtovo sam ga.
http://myanimelist.net/profile/Teh_System
Ipak sam morao jer sam imao problema da se sjetim svega sto sam pogledao/procitao.
Electromaster
10-07-2011, 01:09
Raz, a da pogledaš još dvije epke? :P
Počeo gledati Ikoku Meiro no Croisée. Vrijedi provjeriti ako ste u raspoloženju za nešto cute i lighthearted.
Osim toga, mislim da je odličan za ljude koji su tek počeli gledati anime jer se objašnajvaju neki japanski običaji, poput naklona koji služi kao pozdrav, isprika ili način da se ukaže zahvalnost.
Electromaster
12-07-2011, 01:25
Epizoda 19 Bebopa... Bar mi nije epic kako sam ju pogledao samo koji dan nakon zadnje misije Space Shuttlea irl. :)
Ali kud baš Columbia... xD
-"Most of the heat resistant tiles on the Columbia have fallen off!"
Yah no shit-
EDIT: Epizoda 20, shitting bricks. Podsjetilo me na onu theme park epku iz Ergo Proxy, iako je ovo bilo više creepy...
http://myanimelist.net/profile/hansi
Malo sam zapustio anime u zadnje vrijeme, ali od ovih novih stvari kaj su došle, jel se isplati kaj gledat a da nije moe moe kjun i da nema klinkica od 10 godina u magic suit odijelima?
Arbiter of Change
12-07-2011, 10:07
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... nime-films (http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-07-12/berserk-golden-age-arc-to-be-made-into-3-anime-films)
The previously announced Berserk anime film project will retell the Golden Age arc of Kentaro Miura's manga in three parts. The title of the first part, Berserk Ōgon Jidai-Hen I: Haō no Tamago (Berserk Golden Age Arc I: Egg of the Supreme Ruler), was revealed last week. The first film will open in Japan next January.
Sign me for a yes.
Kostolomac
12-07-2011, 14:36
Zakon, ali treba dočekat prvi mjesec. Neka, neka, samo da ne bude problema.
Sonic_Moronic
12-07-2011, 14:53
Čeka se.
No. 6 i Usagi Drop.
tnx, provjerit ću ;)
Chupacabra
12-07-2011, 22:05
Jel ima koji anime na temu onog zeca Usagi Yojimbo ili nekako tako
Electromaster
13-07-2011, 01:02
Jok.
Imaš ga u par epizoda Ninđa Kornjača tho lol.
Nego...
Epizoda 15 S;G... Fora, ali bila bi mi zanimljivija da si nisam već spoilao tko je Suzuhin otac. :(
Doduše, zbog toga mi je jedna scena bila epic... :)
Also:
0FN7nJ9WiT0
Kostolomac
13-07-2011, 16:47
Pogledao napokon Fate Stay Night: Unlimited Blade Works. Bolji mi je od Fatea.
Uf, ovo moram pogledati. Dat animation.
ovnJ9e_cuWk
Izgleda zakon, mislim da bi trebao izaći u 9. mjesecu na bluray.
Osim ako ga ne odgode... opet. :(
Electromaster
14-07-2011, 19:00
Da ono, čekam taj film već valjda 2 godine...
Arbiter of Change
15-07-2011, 07:17
My body is ready.
jKkcY6Sfz5I
Sonic_Moronic
15-07-2011, 09:35
NNNNNNGGGHHHHHHHHHHHH
Previše CGI-a. :(
Ali svejedno, jedva čekam!
S kojih vi stranica skidate anime?
Ongoing stvari sa animetake-a, a završene preko BakaBT.
Nyaa.eu i tokyotosho.info ako ti se neda regat na BakaBT i seedat stalno.
Electromaster
16-07-2011, 01:21
Tko kaže da se treba regat?
Zadnji put kad sam bio moralo je...
Electromaster
16-07-2011, 01:34
Nikad se nisi morao regat, lol, torrenti su public... Stvar je samo u tome da ak nisi regan nemreš koristit tražilicu na sajtu... Ali to se barem može zaobići... :)
Zadnji put kad sam bio moralo je...
Kad je to bilo...prije 5 godina? :)
Inače, Berserk izgleda fenomenalno, ali još bolje izgleda Redline, pa kad će već na bluray. Nakon toliko godina u razvoju, crtanju i svemu tome, imam osjećaj da će film bit nevjerojatno iskustvo.
Electromaster
16-07-2011, 11:32
atAC2P7BzeM&feature=related
xDDDD
http://i.imgur.com/1m2ri.png
Sonic_Moronic
16-07-2011, 14:22
:pray:
Mislim da znam odakle su dva ili tri ta oblačića.
Electromaster
16-07-2011, 14:57
Of course you do.
OGHHH!!!
Prejako, cjepao sam se kada sam citao.
Nihon you so crazy.
O, pa definitivno znam par komada :) Smijalica!
Sonic_Moronic
17-07-2011, 15:55
ETO VIDITE
Electromaster
17-07-2011, 16:39
Bolesnici, svi vi! D:
"Why is that giraffe pounding into my anus so fiercely?"
:pray: :pray: :pray: :pray:
Devil Dog
17-07-2011, 21:11
Jel itko gledao Steamboya i, ako je odgovor potvrdan, kakav je?
Toliko dobar da ti nemoram govorit da ga pogledaš.
Inače, nabavio Berserk pa ga odlučio pogledat, pošto još nisam :)
Dobar je, valja ga pogledati. Samo nemoj očekivati neko remekdjelo jer se ispod kulnog steampunk settinga ipak krije već mnogo puta viđena avanturistička priča gdje dobrica mora zaustaviti zlikovca.
Sonic_Moronic
17-07-2011, 23:39
"Most boys are horrified when the girl they like suddenly grows a cock."
Inače, nabavio Berserk pa ga odlučio pogledat, pošto još nisam :)
Pih, i onda ti nama govoriš što propuštamo.
Znao sam da će to netko reć. Ne volim swordsplay i te samurai anime baš previše, pa nisam gledao ^^
Devil Dog
18-07-2011, 09:10
Thx Aral & Raz.
Btw, kako se zove onaj di neki lik ostane zatočen u MMORPG-u?
U jednome dijelu Welcome to the NHK lik postane ovisan o MMORPG-u i totalno se izolira od ostatka svijeta.
Iako sumnjam da je to anime koji tražiš.
Devil Dog
18-07-2011, 10:42
Nope, ovo je baš film, ne serija.
Electromaster
18-07-2011, 16:24
Summer Wars ima tako neki đir...
Devil Dog
18-07-2011, 17:00
Nije to :(
Electromaster
18-07-2011, 17:20
Jel moš dati još kakav detalj?
Devil Dog
18-07-2011, 19:43
Nisam siguran al mislim da mu frendovi pomažu preko svojih likova.
Nvm, našo sam :D
.hack//SIGN se zove, i ipak je serija :)
Electromaster
18-07-2011, 20:03
Biserko.
Imas i .hack serijal igara na PS2.
Gledam Welcome to N.H.K
Tako se bojim da cu i ja postati takav kad odem na faks. :(
Devil Dog
18-07-2011, 20:16
Imas i .hack serijal igara na PS2.
Znam, igre su loše. A anime mi je ostao u lijepom sjećanju, pa rekoh da ga ponovno pogledam :)
pratim jedno desetak ongoing animeja
rula ovaj osjecaj opet
Vrati te u dane kad si imao 10 godina.
Electromaster
20-07-2011, 11:32
rula ovaj osjecaj opet
Samo?
Kostolomac
20-07-2011, 11:47
Lol, pratim dva (Shippuuden i Hellsing), a i to mi previše. Mrzim čekanje -.- A sumnjam da i tako ima išta drugo ongoing što bi mi se svidjelo =/
Electromaster
20-07-2011, 13:52
Speaking of Hellsing, izašao je nedavno novi trejler:
ban6O8_JI1I&feature=player_embedded
Izgleda secks, samo se nadam da kvaliteta animacije neće pasti zbog promjene studija...
Arbiter of Change
20-07-2011, 14:22
27.7. Fuck yeah. Inače, bilo je i vrijeme više. :)
http://i.imgur.com/S9zTf.jpg
Electromaster
20-07-2011, 14:43
Ane, Vlad Tepeš, epicness.
Ali ja još uvijek čekam ovo...
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20091011222810/hellsing/images/3/31/69--girlycard-1-.jpg
:)
Electromaster
20-07-2011, 21:55
Double post nyaa~
Završio sam gledati Kaibu... Sigh... Prvih 5-6 epizoda anime je bio stvano savršen, onak, otišo bi na MAL i čudio se koji vrag nema ocjenu 10.00... Likovi su bili odlično odrađeni, svijet interesantan i privlačan, koliko god tmuran i izopačen bio, fakat sam poželio vidjeti ovo kao neku avanturističku igru... A onda je počeo popuštati. Istina, još je bio interesantan i imao lijepih trenutaka... Ali onda su došle zadnje dvije epizode. Anime je tako zaokrenuo za 180 da to nije normalno. Iz nečeg tmurnog i ozbiljnog pretvorio se u klišejnu, predvidljivu, loše nabrijanu akciju s hepiendom... Istu stvar sam i Ergo Proxy zamjerio, te je zbog toga završio sa 9/10 od mene, a tako bi se moglo dogoditi i ovdje. Mislim ono, zadnja epka, wtf, cijelo vrijeme napucavanje random šarenim sranjima, odjednom prokleta mecha... Što je ovo, Dead Leaves?
Tako da zbog toga naginjem devetki- neki ljudi su dali i manje- ali još se dvoumim zbog proste savršenosti ranijih epizoda... Možda da još jednom pogledam finale...
Kakogod, ipak ne kontam kako je Razu ovo najbolji anime ikad, a on toliko često biča o mutavim završetcima... :/
U krivu si, Kemono no Souja Erin mi je najbolji anime ikad. :D
Sve skupa tvori nekakvu smislenu cjelinu pa mi je unatoč nekim glupostima u zadnjih par epizoda jedan od favorita.
Iako da... kraj ne valja baš, a ona mecha bitka u zadnjoj epizodi je stvarno lošost, neznam što im je to trebalo. http://www.insidehoops.com/forum/images/smilies/facepalm.gif
Electromaster
21-07-2011, 00:13
Onda si sredi malo top listu na MAL-u. xP
Electromaster
21-07-2011, 02:10
Double post nyaa~
Bar nisam ovo tek sad skontao...
Outlaw Star:
http://i.imgur.com/qKFgX.jpg
Some... Let's say... 7 years later, Firefly Serenity:
http://i.imgur.com/q1K5B.jpg
Familiar, much? :)
Also, za vrijeme Outlawa, isti studio:
http://i.imgur.com/AQHpR.png
http://i.imgur.com/4IVRo.png
Self reference time. :)
rula ovaj osjecaj opet
Samo?
15 ekšuli
Electromaster
21-07-2011, 10:59
rula ovaj osjecaj opet
Samo?
15 ekšuli
Samo?
Electromaster
22-07-2011, 14:42
Pogledao jučer Bebop film. Odlična stvar, ali kako Trigun film ima apsolutno istu recepturu to nije normalno. :)
Like so:
- nema nikakvih spoliera vezanih za seriju
- ipak, pojavljuju se svi glavni likovi, mada ih se pola pojavi tek usred serije
- pojavljuje se novi bedgaj, najveći jebač do sad... Čak u oba filma imaju isti bounty na glavi. :pray:
- bedgaja je netko u prošlosti sjebo i sad im vraća
- pojavljuje se novi lik, žena, koja je u nekakvoj vezi s bedgajem
- žena je otporna na bedgajovo oružje
- glavni lik se mota oko žene
- glavni lik je u u nekom trenutku napucan i na rubu smrti
- žena na kraju sjebe bedgaja
... Sigran sam da bi se našlo još nekaj, al neću sad razbijat glavu. :)
Kostolomac
23-07-2011, 16:14
Pogledao Sword of the Stranger. Odličan, fajt scene su kul. I Japanci stvarno predobro crtaju džukce :D
Onaj zadnji fajt je jedan od najboljih koje sam ikad vidio. :)
AdiTWkTZqHE
Arbiter of Change
23-07-2011, 18:59
Vjerojatno jedan od najboljih realnih fajtova ikada u animejima. I ono, glazba pomaže. :)
Electromaster
23-07-2011, 19:03
Moglo bi nekog interesovat da Amazon.com trenutno ima najveću anime rasprodaju u zadnjih godinu dana (http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_356855902_3?ie=UTF8&field-hidden-keywords=B0016PWMJU%7CB001AII4WM%7CB001C4ZQ9S%7CB0 01ECQK8E%7CB001F7AUOI%7CB001GXRVVG%7CB001K98M7I%7C B001LXDGQK%7CB001ON57N2%7CB0023S49YU%7CB0029XFPNS% 7CB0029XFQ3C%7CB002FOQXX2%7CB002KPINDY%7CB002KYIAI S%7CB002KYIAJM%7CB002KYIAK6%7CB002UOMGV0%7CB002UOM GW4%7CB002Y0KR66%7CB002Y0KRFM%7CB0030ZOYHC%7CB0030 ZOYJU%7CB0036ZA8G2%7CB0038Q9QAI%7CB003CP61X0%7CB00 3NE8B1U%7CB003NE8B2Y%7CB003NE8B3I%7CB003NE8B4M%7CB 003SE6VVC%7CB003SPDS8A%7CB003SPDS8U%7CB003SPDSEE%7 CB003SPDSEY%7CB003SPDSF8%7CB0043988HG%7CB00477VLYG %7CB0049TC8A8%7CB0049TC8C6%7CB004DMIIOG%7CB004DMII OQ%7CB004DMIIPA%7CB004EC5IUW%7CB004GZZGW2%7CB004GZ ZGWC%7CB004GZZGWM%7CB004O724UO%7CB004TA1GD2%7CB000 F6ZIFQ%7CB000FS2VZO%7CB000KWZ1TI%7CB000KWZ1UM%7CB0 00LP5FWC%7CB000LP5FWM%7CB000MTOM8A%7CB000NQR8JC%7C B000OIOOW8%7CB0010X8NLE%7CB0010X8NMS%7CB0010X8NN2% 7CB0012Z5UL6%7CB00143XE5K%7CB0016KV7W8%7CB0018EA12 O%7CB001AEF66S%7CB001AEF67W%7CB001C4ZQCU%7CB001C4Z QE8%7CB001DN0UQC%7CB001DRF83S%7CB001DRF842%7CB001F 2U700%7CB001GT9DQG%7CB001K98M4Q%7CB001K98M5U%7CB00 1K98M7S%7CB001M6SH6U%7CB001M6SHA6%7CB001OMZYH2%7CB 001OPQIGK%7CB001R10BDC%7CB001US3XQ4%7CB001US3XQY%7 CB0023S49ZO%7CB0023S4A1M%7CB0023S4A1W%7CB0023S4A4O %7CB00284EM3C%7CB0029XFP9W%7CB002BWD73M%7CB002BWD7 50%7CB002BWD75A%7CB002BWD764%7CB002FOQXRI%7CB002FO QXRS%7CB002FOQXSM%7CB002FOQXTG%7CB002FOQXTQ%7CB002 FOQXYG%7CB002KPINDO%7CB002KPINEI%7CB002KPIO4C%7CB0 02KYIAJW%7CB002MXZYEK%7CB002MXZYFE%7CB002PCHGI0%7C B002R0LRH6%7CB002R0LRHG%7CB002R0LRJO%7CB002UOMGUQ% 7CB002UOMGWY%7CB002Y0KR5C%7CB002Y0KR70%7CB002Y0KRE S%7CB0030ZOYCM%7CB0030ZOYG8%7CB0030ZOYGI%7CB0030ZO YIG%7CB0030ZOYJ0%7CB0030ZOYKY%7CB0030ZOYS6%7CB0030 ZOYT0%7CB0036ZA8BM%7CB0038Q9Q6W%7CB0038Q9QB2%7CB00 38QIYFG%7CB0038QIYH4%7CB0038QIYPQ%7CB0038QIYQU%7CB 0038QIYRE%7CB0038QIYRO%7CB003CP62BQ%7CB003CP62C0%7 CB003CP62D4%7CB003CP62DO%7CB003CP62DY%7CB003CP62E8 %7CB003CP62EI%7CB003CP62ES%7CB003H6KRK2%7CB003H6KR KC%7CB003H6KRKM%7CB003H6KRLQ%7CB003H6KRMA%7CB003H6 KRN4%7CB003H6KRNO%7CB003H6KRO8%7CB003H6KROI%7CB003 NE8B1K%7CB003NE8B2E%7CB003NE8B2O%7CB003NE8B4W%7CB0 03NE8B5Q%7CB003NE8B60%7CB003NF97M6%7CB003R0LVDK%7C B003SPDS6C%7CB003SPDS6M%7CB003SPDS76%7CB003SPDS7G% 7CB003SPDS8K%7CB003SPDS94%7CB003SPDSA8%7CB003SPDSA S%7CB003SPDSBC%7CB003SPDSBM%7CB003SPDSCQ%7CB003SPD SDA%7CB003SPDSDU%7CB003SPDSEO%7CB003VOVVWI%7CB003V OVVWS%7CB003VOVVXW%7CB003VOVW86%7CB003VQO4W0%7CB00 3VQO4WA%7CB003VQO53I%7CB0040318LI%7CB0040318PE%7CB 00403191M%7CB00403194E%7CB0040319P8%7CB0040319SA%7 CB004047XV6%7CB004047XY8%7CB0043988G2%7CB0043988HQ %7CB0043988I0%7CB0043988J4%7CB0043988JE%7CB0043988 JO%7CB0043988K8%7CB0043988LM%7CB0043988N0%7CB00439 88OY%7CB0043988P8%7CB00477VLXW%7CB00477VLZK%7CB004 77VLZU%7CB00477VM04%7CB0049TC8AI%7CB0049TC8B2%7CB0 049TC8CG%7CB0049TC8DA%7CB0049TC8GC%7CB004AJDEBE%7C B004AJDEBO%7CB004AJDEIW%7CB004DMIISM%7CB004DMIIT6% 7CB004DMIITQ%7CB004DMIIU0%7CB004DMIIUK%7CB004DMIIV 4%7CB004DMIIVE%7CB004DMIIVO%7CB004DMIIVY%7CB004EC5 IV6%7CB004FOPFI4%7CB004GZZH6C%7CB004GZZH6M%7CB004G ZZH6W%7CB004GZZH8A%7CB004GZZH8U%7CB004GZZH94%7CB00 4GZZH9O%7CB004GZZH9Y%7CB004JPJHMY%7CB004KARRXE%7CB 004O724MW%7CB004O724N6%7CB004STBFBM%7CB003H6KRNE%7 CB0049TC8HQ%7C&rh=n%3A2625373011&page=1)... Evangelioni, Trigun, Samurai Champloo, Eden of the East, FLCL i još tona toga...
Ja sam si naručio Ga-Rei Zero complete series DVD & Blu-Ray pack za 25 dolara~<3
sickpetey
23-07-2011, 22:27
Pogledo Blue submarine no.6.
Thanks Raz :D
Electromaster
23-07-2011, 23:01
To moram i ja...
Pogledo Blue submarine no.6.
Thanks Raz :D
e_cwWP5Qf1k
Arbiter of Change
24-07-2011, 07:27
Bilo je i vrijeme.
xEWb7xPGHiQ
Electromaster
24-07-2011, 10:40
KRIVA TEMA! :@
*fapfapfapfapfap*
E predo, sjećaš se onih dl linkova koje si mi prije dao? Trebaju mi opet. :oops:
Pošalji mi na PP ako se još uvijek sjećaš tog sajta.
Double post de gozaru ~
Igram malo Dungeons of Dredmor kad...
http://i.imgur.com/sXRTu.jpg
Opis itema :)))))
Inače, gledam Dennou Coil. Trenutno sam na petoj epizodi i za sada stvarno nemam nikakvih zamjerki. Obavezno štivo za sci-fi fanove.
croat1gamer
24-07-2011, 15:37
A jel item imalo koristan? :)
Gledam Gintama na 36 epizodi sam. Bokte koja zajebancija, svaka epizoda je presmjesna, sva sreca pa ima ih bruku. Nadam se da se kvalitet ne spusta kako napreduje serija.
Electromaster
24-07-2011, 16:03
Double post de gozaru ~
Igram malo Dungeons of Dredmor kad...
Opis itema :)))))
Hellsing referenca. <3333
Also, čitaš Negimu, eh? :P
A jel item imalo koristan? :)
Dobar je item, ctitical i dodge chance dosta povećava, a i daje malen resistance protiv undead stvorenja.
Also, čitaš Negimu, eh?
Negimu nisam čitao tamo negdje od prošle godine, dojadila mi je.
Electromaster
24-07-2011, 17:06
A što je onda s "de gozaru"? xP
Meni se rođakinja uživila u Kaede, napravila si onu funky frizuru. @_@
Ništa, malo se furam na samuraje. :P
http://sekijitsu.com/wp-content/uploads/2010/04/5L81-e1272532964825.png
Electromaster
25-07-2011, 10:04
Nichijou!
http://img803.imageshack.us/img803/6483/yuuko.png
Scena s kulom od karata je bila awsum. xDD
Electromaster
25-07-2011, 15:49
DABL POST NYAA.
THIS:
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=82426
Zadužujem Arbija i Raza da mi javljaju svaki update vezan za ovo. Ak ovaj anime ne ugleda svjetlo dana zadavit ću nekog. http://forum.crotaku.net/images/smilies/onion/onion-50.gif
Electromaster
25-07-2011, 16:10
Triple post nyaa~
Ane, Vlad Tepeš, epicness.
Ali ja još uvijek čekam ovo...
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20091011222810/hellsing/images/3/31/69--girlycard-1-.jpg
:)
Pročitao sad da OVA VIII sadrži i bonus side story "THE DAWN".
FAKJEA. (H)
Počeo gledat X-Men, pošto više nije ongoing. Čist ok nobrainer akcija.
Frend mi donio prvu sezonu Higurashi no Naku Koro ni, al' kaže da je cenzurirana verzija. Nisam još počela gledati, dakle, što propuštam?
OH NE, gledam prvi anime u godinu dana, kako sam samo mogla? :D
ne mislim na to kako ti mislis
mislim
GLEDAJ TO ODMA
Ahaa, hahaha, mislila sam da me sprdaš jer gledam anime :) Ma, evo baš krećem gledati. Zanimalo me samo što su cenzurirali ^^
Vjerojatno su cenzurirali neke brutalnije scene smrti. Like this...
http://img3.lln.crunchyroll.com/i/spire2/04182008/a/5/d/f/a5df7dd6232d10_full.jpg
Sonic_Moronic
29-07-2011, 08:45
fejlo sam.
Ahaa, hahaha, mislila sam da me sprdaš jer gledam anime :) Ma, evo baš krećem gledati. Zanimalo me samo što su cenzurirali ^^
uf sad... :(
uglavnom, bolje da su cenzurirali, ja koji inace nemam problema sa icim mucnim/strasnim mi je bilo muka..
http://troll.me/images/futurama-fry/not-sure-if-serious-or-just-trolling.jpg
Electromaster
29-07-2011, 17:30
Izašo Hellsing OVA VIII + The Dawn RAW, kad će više subsi. @_@
Ja sam se inače nekidan majndfako s FLCL, a sad gledam NieA Under 7... E, awsum je vokal u OP-u. xP
tHbSXOrmOoQ&playnext=1&list=PL296512ABE3DBCBCC
Also maloprije pogledo nove Pingvine, wtf. @_@
Kostolomac
29-07-2011, 18:17
Napokon! Hebo te Hellsing i jedna epizoda na godinu -_-
Electromaster
29-07-2011, 18:51
Ane ane.
Čak više od godine dana brijem... Godina i pol?
Inače, NieA...
An dark-skinned perverted alien with a gigantic head cosplaying an Indian guy showing off his butt and chasing two marijuana-stealing girls around a hookah-run bathhouse in the middle of a crater that was created by a crashed alien UFO = one of the weirdest things I've seen in anime.
:)))))))))))
Karlo_from_Bjelovar
31-07-2011, 21:22
jel postoji naruto shippuden english dub season 4 (pa na dalje)? pogledao jednu sezonu na japanskom s engleskim subovima... i ne, to nije to. engleska verzija ima toliko bolji voice acting da je to nevjerojatno. JP verzija je totalno loša.... glas i docaravanje karaktera guy senseia na engleskom je 5 puta bolje nego na japanskom...
jel postoji naruto shippuden english dub season 4 (pa na dalje)? pogledao jednu sezonu na japanskom s engleskim subovima... i ne, to nije to. engleska verzija ima toliko bolji voice acting da je to nevjerojatno. JP verzija je totalno loša.... glas i docaravanje karaktera guy senseia na engleskom je 5 puta bolje nego na japanskom...
:pray: :rotfl: :rotfl:
ta ti je dobra
Mirogamemasta
31-07-2011, 23:54
Heh, prvi put čujem da je nekome bolje bolja dubbana verzija od originala.
Ma đabe ti je to kad Shippunden nakon 100-te ep ne valja više, ako uskoro ne promjene politiku prestajem ga gledati, glupo mi je više trošiti vrijeme na fillere i flashbackove.
Sonic_Moronic
01-08-2011, 01:10
Da, Naruto prije uopće nije bio sapunica.
Onaj prvi prije Shippuudena je sapunica, ovo sad rula, pogotovo sad kad počinje rat. U biti čitam mangu pa samo pratim fajtove, to je to. Priču tak znam a od fillera na f, jer ih ne gledam ;)
Mirogamemasta
01-08-2011, 09:18
Aj sad fakat nemoj pricat gluposti kad prvi dio ima više fajtova od Shippundena. Daj pogledaj na šta Shippunden lici sada... Da si gledao fillere onda bi ti bilo jasno. Čekanje kroz 100 epizoda da bi počeli sa fajtom, ma daj... :thumbs1: Radije napravi 30 epizoda pa da se nešto kvalitetno događa, a ne 300 epizoda smeća.
To je kako da sam rekao, ja sam sebi zamislio da su se oni kroz ovih 300 epizoda fajtali cijelo vrijeme, meni je shippunden baš super.
218 - 220 epizoda je sranje. Ako misle imati 15 min flashbackova i 5 minuta fajta bolje da prestanu sa serijom.
Kako vam se samo da to gledati tu lošost pored tolikih dobrih animea. :(
Ajd da je to anime od 50-ak epizoda, ali 200+ epizoda od kojih su pola filleri... :yuck:
Kostolomac
01-08-2011, 11:29
Ostala navika iz srednje škole. Kome smetaju filleri, neka ih preskoči. Kome ne paše serija, neka je ne gleda. Čemu iste rasprave stalno? I što baš moram počet srat po moe/yuri/slice of life/wateva sranjima?
Možeš, mene neće smetati. :P
I nisu svi slice of life animeji sranje, baš kao što ni svi shouneni, ali Naruto mi je oduvijek bio iritantan pa kad kod vidim priliku moram malo pljuvati. Ne mogu si pomoći, jače je od mene. :(
vyomlKKaUNU
/nostalgija
Pa dobri su slice of life ako imaju neku zanimljivu i dobru pricu, sto shounenima malo fali.
Inace citam Berserka na 16 volumeu sam, wow toliko je mracno da se sjebem maksimalno. Nije mi cudno sto je Miura tolko puko, treba sve ono nacrtati, jos ti detalji.
Electromaster
01-08-2011, 15:35
Potrudit ću se ne otkopavati sada ratnu sjekiru s lokalnim Narutardima, ali... Oke, nitko ne želi milion fillera, ali onak, ako su već tu... Kako vam se da preskakati sa 100te na 150tu epizodu da zaobiđete fillere? Ne znam, to je kao da ko fol obožavate Star Trek, ali gledate samo epizode kad se fajtaju protiv Borga ili nekog boga.
Ili prati sve, ili ne gledaj. :(
... I zato još nisam pogledao drugu sezonu Haruhi. :/
Aj sad fakat nemoj pricat gluposti kad prvi dio ima više fajtova od Shippundena. Daj pogledaj na šta Shippunden lici sada... Da si gledao fillere onda bi ti bilo jasno. Čekanje kroz 100 epizoda da bi počeli sa fajtom, ma daj... :thumbs1: Radije napravi 30 epizoda pa da se nešto kvalitetno događa, a ne 300 epizoda smeća.
To je kako da sam rekao, ja sam sebi zamislio da su se oni kroz ovih 300 epizoda fajtali cijelo vrijeme, meni je shippunden baš super.
218 - 220 epizoda je sranje. Ako misle imati 15 min flashbackova i 5 minuta fajta bolje da prestanu sa serijom.
Pa meni shippuuden sve skupa ima oko 30 epizoda, to je to, ostalo sve na preskokce, nisam takav s&m tip da pratim sve. Velim, pratim mangu, koja mi višestruko bolja od animea i to je to.
@Raz: Danas od deset animea možeš nać MOŽDA jedan kvalitetan, ostalo su sve sranja (to sve ovisi od osobe do osobe naravno, ja sam spao na gledanje dvije tri epizode animea koji mi se sviđa tjedno, to je to) Sva sreća pa su ljudi radili kvalitetne anime sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih, barem to mogu gledat kaka spada. Kad pogledam sve, prestajem gledat anime, nekak mu pustilo to sve i ne nalazim neku satisfakciju u gledanju. Naravno, čast iznimkama koje se danas isplate pogledat, ali to je sve. Rađe pogledam naruto fajt-dva i otupim s glupim smiješkom da ubijem brige nego tam neki magical girl madoka ili whatever.
Electromaster
01-08-2011, 16:18
Jao jesi mamlaz Arale, kao da nije prije sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih bilo tako, bogtemazo, pa bilo je triput većih sranja i to na kvadrat. Samo ista spika ko i sa igrama, svi samo pamte najbolje stvari i briju kako su dobra bila prošla vremena...
Also ne uspoređuj Naruto s Madokom, nabijem te mutava. Kad možeš pogledat milijun epizoda glupavih šonen fajtića, možeš pogledat i 13 epizoda Madoke.
Nakon toga, slobodno seri koliko oš, al prije se suzdrži. Da je Madoka običan maho šojo anime srao bi i ja po njemu bokte...
I nisi odgovorio na moj post. :eyebrows:
Arbiter of Change
01-08-2011, 16:31
Ne znam zašto se uvijek Shounen i Moe kolju. Svaki pandera svojoj publici na svoj način. Koliko ja znam njihov prirodni neprijatelj je Seinen.
Well said. :)
Btw Arby, jel pratiš Usagi Drop?
Ne znam zašto se uvijek Shounen i Moe kolju. Svaki pandera svojoj publici na svoj način. Koliko ja znam njihov prirodni neprijatelj je Seinen.
Koji je i najbolji. A to je valjda zato sto je shounen mainstream pa nije cool.
E Raz kakav je Pluto, vrijedi li citati?
Jao jesi mamlaz Arale, kao da nije prije sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih bilo tako, bogtemazo, pa bilo je triput većih sranja i to na kvadrat. Samo ista spika ko i sa igrama, svi samo pamte najbolje stvari i briju kako su dobra bila prošla vremena...
Also ne uspoređuj Naruto s Madokom, nabijem te mutava. Kad možeš pogledat milijun epizoda glupavih šonen fajtića, možeš pogledat i 13 epizoda Madoke.
Nakon toga, slobodno seri koliko oš, al prije se suzdrži. Da je Madoka običan maho šojo anime srao bi i ja po njemu bokte...
I nisi odgovorio na moj post. :eyebrows:
Količina epizoda svakako nema veze sa kvalitetom animea. Nekako sam počeo pratit Naruto od početka, barem kaj se tiče mange, pa onda anime, i nekako mi se to sve skupa svidjelo. Shippuuden mi je to sve odveo na neku veću razinu i sada to pratim iz čiste navike jer mi je žao pustit kad već toliko dugo pratim, znam sve likove i sl. Barem da nekaj imam radi u petak ujutro uz kavu dok čitam mangu. E sad, nebitno jer je to moe, mecha, slice of life ili nešto slično, čisto sam dao usporedbu. Najviše se guštam uz materijala stare deset, petnaest i više godina. Stvar je samo osobnog ukusa, nismo ništa novo rekli ovdje do sada, svatko ima svoje favorite i mišljenje, što naravno ne znači da je Madoka sranje ili je Naruto sranje; kolko god to bilo jače od vas :) A da, tu je još i One Piece i sl, sve to ima svoje čari.
Evo trenutno gledam Berserka, sramim se kaj nisam prije :(
Arbiter of Change
01-08-2011, 16:55
Pročitao sam mangu nekim čudom, pa povremeno bacim pogled na anime. Epizoda 4, right? Ako je to zadnja onda sam u toku.
Sonic_Moronic
01-08-2011, 16:59
Slažem se, nije sranje jedno ili drugo.
Sranje je obadvoje.
Koji je i najbolji. A to je valjda zato sto je shounen mainstream pa nije cool.
E Raz kakav je Pluto, vrijedi li citati?
Odličan sci-fi triler, prati Europolovog detektiva koji je dobio zadatak da istraži ubojstvo za koje se sumnja da je počinio robot, a ne čovjek. Vrijedi pročitati, meni jedna od omiljenih mangi.
Eda, Gesicht me dosta podsjeća na detektiva Lunge iz Monstera. :)
Pročitao sam mangu nekim čudom, pa povremeno bacim pogled na anime. Epizoda 4, right? Ako je to zadnja onda sam u toku.
Jest, to je zadnja epizoda. Baš mi je odličan anime. :)
Electromaster
01-08-2011, 17:26
Slažem se, nije sranje jedno ili drugo.
Sranje je obadvoje.
Kaže fenboj Lakista i slatkih malih dečkića.
Sonic_Moronic
01-08-2011, 17:30
Argumentiraj kakve veze ima Lucky Star s tim, to je sprdnja na moe, i anime općenito.
Electromaster
01-08-2011, 17:33
Hmmm... Da... Kakve veze ima... Dobro pitanje...
http://api.ning.com/files/hddLckdYc8iqyuiQKrchKPmXOjW7KdNF4u4BkvtfoFQzUS*6TI HpFMp5Si7t41oU6R1n5aNZJJc0a600h6jig6OXZlD5CbHj/konata.jpg
Sonic_Moronic
01-08-2011, 17:38
Ti ili uopće nisi gledao taj anime ili si fulao ceo fudbal, ne znam šta da kažem. :?
Electromaster
01-08-2011, 18:04
Oh yeah?
Moe (萌え?, pronounced [moe]) is a Japanese slang word. It means "a rarefied pseudo-love for certain fictional characters (in anime, manga, and the like) and their related embodiments."
Kužiš, nije bitno kaj je anime parodija i svaka druga rečenica je referenca, kad je konačan rezultat da milion otakua, uključujući i tebe samog, fepaju na slatku Konaticu i ostatak ekipe. Te ženske su onak, postale među najvećim moe ikonama ikad.
Tako da, parodija je, je. Al bome je i moe.
Sonic_Moronic
01-08-2011, 18:08
KAKVE VEZE IMAJU FANOVI :pray:
Evo gledam Higurashi, stvarno me iznenadilo koliko je zapravo dobro :) Al' još sam na prvoj sezoni, pa mi nije bš sve jasno
Electromaster
01-08-2011, 18:20
'Cause shit is what people make of it.
Also, čim je nešto dobilo moe status, znači da je napravljeno pogodnoSda dobije moe status. Pa si ti brij i maštaj slobodno kaj god hoćeš, ali sva parodija aside, Konata je napravljena da otakuji na nju fepaju. Case in point, ti.
Arbiter of Change
01-08-2011, 18:23
Evo gledam Higurashi, stvarno me iznenadilo koliko je zapravo dobro :) Al' još sam na prvoj sezoni, pa mi nije bš sve jasno
Druga sezona ti je preokret za 180, vidjeti ćeš.
Sonic_Moronic
01-08-2011, 19:10
'Cause shit is what people make of it.
Also, čim je nešto dobilo moe status, znači da je napravljeno pogodnoSda dobije moe status. Pa si ti brij i maštaj slobodno kaj god hoćeš, ali sva parodija aside, Konata je napravljena da otakuji na nju fepaju. Case in point, ti.
Da, a Cowboy Bebop je pornić jer ljudi drkaju na Faye kad je u oskudnim odijelima. Nemaš veze s vezom.
Electromaster
01-08-2011, 19:28
Idiote.
Ne govorim o kežual fanservisu, govorim o ukupnoj auri koja okružuje anime... LS gotovo da je izmislio moeblob žanr ffs. Ako ne to, onda ga barem prvi uberpopularizirao. Kužiš, LS anime i likice su napravljeni takvi kakvi jesu da bi ronery otakuji slinili za njima. Misliš da bi bio upola toliko popularan da te one spike prodaju 4 debela ružna prdonje? Hell no.
Ako misliš da je LS neko uzvišeno čudesno neokaljano djelo samo zato kaj je parodija, onda rofl.
No, no. Nema potrebe za vrijeđanjem.
Upravo pogledao 12. epizodu Dennou Coila. Ahaha, još uvijek ne mogu doći k sebi. Najsmješnija epizoda u bilo kojem animeu, ikad! :pray:
To sum it up...
http://i.imgur.com/KQ2mU.jpg
Electromaster
02-08-2011, 10:23
To je Sonik, naravno da ima potrebe za vrijeđanjem. (H)
Lolwat na sliku.
Nego... Konačno je došao čika Alucard...!... Ali samo u uber LQ. :/
Strpit ću se dok ne izađe 720p, nije mi tolika žurba... Ionak bu prvo rivačao prošlu epizodu, umalo sam više i zaboravio kaj se desilo. :I
Arbiter of Change
02-08-2011, 10:30
A ono, pročitao si mangu valjda. Šta će ti prijevod? :eyebrows:
Electromaster
02-08-2011, 10:33
Ne, nisam. Gej mi je čitati ju na netu totalno. Fan prijevodi nisu ni upola kul kao oficjalni, a na internet skenovima fale i rofl gluparije koje Hirano našvrlja na kraju volumea. [Luke and Jan's The Afterword, a merry manga!]
Tako da, vjerojatno ću kad mi dođe ljetna plaća kupiti preostalih 5 volumea...
Kostolomac
02-08-2011, 13:06
Potrudit ću se ne otkopavati sada ratnu sjekiru s lokalnim Narutardima, ali...
Bolje biti Narutard nego pedobear :P Btw. mislim da mi više paše Samuraichamplootard, ili Cowboybeboptard ;D
Ili prati sve, ili ne gledaj. :(
Besmislena i beskorisna rečenica. Odgledao sam Naruto sa fillerima jer su mi tada bili ok, ali Shippuudenovi su retardirani. Ninđa nojevi, ninđa đukele, ninđa mačke, i slične pizdarije. Zašto bih sve pratio?
Mirogamemasta
05-08-2011, 18:41
xbY6XsGkVq8
Napoko počeo gleadti BL: Roberta´s Blood Trail. Ostala mi još zadnja epizoda. Prezakon. :pray:
Ovaj trailer me taman podsjetio na onu bolesnoču od twinsa. Mogao bi pogleadati opet tu epizodu sa njima.
Usagi Drop soundtrack je već izašao. :o
A tu je i drugi Panty & Stocking OST za koji uopće nisam znao. Lajkam cover. :)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/59/Panty_%26_Stocking_with_Garterbelt_THE_WORST_ALBUM _cover_art.jpg
Electromaster
08-08-2011, 20:32
E, izašo je Hellsing VIII u DVD kvaliteti, 480p.
Sad još samo valjda par tjedana do 720p.
Fml.
Electromaster
10-08-2011, 00:32
Double post nyaa~
Epizoda 19 Steins;Gate... Scary. (゚д゚)
FBFBFBFBFBFBFBFBFBFBFBFB...
Al nemrem se ne cerekat na sprdačinu oko udarca... :)
Kamijou Touma would be proud.
http://img148.imageshack.us/img148/3496/1312912806062.jpg
Kostolomac
10-08-2011, 01:59
Pogledao Hellsinga. I sad opet čekat godinu dana nastavak cliffhangera -.-
croat1gamer
10-08-2011, 03:49
Nebi da si odcitao mangu. :)
Kostolomac
10-08-2011, 11:22
Niti neću. Ako i budem čitao neku mangu, to će probabli biti Berserk =)
Sonic_Moronic
10-08-2011, 11:50
:thumbs2:
Ja procitao Berserka do 296 chaptera, steta sto nikad nece biti zavrsen. Miura je rekao da je trenutno 60% zavrsena prica, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje umrijece prije nego sto zavrsi mangu. ;_;
Sonic_Moronic
10-08-2011, 12:04
:(
Stvarno bi bilo šteta, baš je epska saga.
Arbiter of Change
10-08-2011, 12:28
Ja procitao Berserka do 296 chaptera, steta sto nikad nece biti zavrsen. Miura je rekao da je trenutno 60% zavrsena prica, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje umrijece prije nego sto zavrsi mangu. ;_;
Lako za godine, stvar je u tome što on izbaci 3-4 chaptera pa onda ode na pauzu od 3 mjeseca.
Da ni ne spominjem njegova "izvanredna stanja" kad god izađe nova Idolm@ster igra jer je u duši nepopravljivi forever alone tip.
Inače, Idol Master anime stiže? Krasno, SAD tek nikada nećemo vidjeti kraj Berserka. Ali bar stiže i Sengoku Basara film.
Sad mi je napokon jasan ovaj komentar. :D
Pa kao prije je bilo da izbacuje svaki mjesec, ali posto ga je sjebavalo to sto crta publisheri su mu dali da izbacuje kad hoce. A jebiga, samo da ne umre :)
Sva sreca pa sam nasao nesto slicno da citam kad zavrsim Berserk.
http://myanimelist.net/manga/642/Vinland_Saga
Mada cujem da izdavalje ovoga sve sporije ide.
Arbiter of Change
10-08-2011, 13:36
To ti je na hiatusu. :)
Chupacabra
10-08-2011, 22:37
O cemu je taj Berserk?
O nekom liku, ide i ubija sa dzinovskim macem.
Sonic_Moronic
10-08-2011, 22:58
O cemu je taj Berserk?
Pogledaj anime, on ti je više-manje uvodni dio mange. Onda moš samo nastavit :D
Electromaster
10-08-2011, 23:09
Holy cum on a stick, izašo je Redline na DVD u Japanu, i ima ga na netu. :shock:
<3
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.