Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related
Arbiter of Change
09-04-2010, 21:12
Šta bi dao da mogu razumjeti dramu na 2Chanu. :)
croat1gamer
09-04-2010, 21:26
She's probably not a virgin. :)
Završio sa Kimi ni Todoke... počinje stvarno prekrasno, no nakon 6-7 epizoda se počinje uviđat da prelazi u klasičan shoujo anime. Nije loše, ali moglo je to i bolje.
Arbiter of Change
10-04-2010, 00:11
Nisam znao da FF12 ima mangu. :)
http://www.onemanga.com/Final_Fantasy_XII/
Arbiter of Change
10-04-2010, 01:14
Dabl post, moram.
Gentlemen, I shit you not - stiže Gurren Lagan 2 aka Gurren Lagann Parallel Works 2. :)
CcR5ux6WGfs
kakva je to gay glazba.....
avRuZ4QLWek&feature=related
:gitara:
Electromaster
10-04-2010, 20:13
Pogledao epizodu 2 B Gata H Kei, kulno! :3
Fora je što se anime puno više koncentrira na ero komediju, nego li ero ero, te fanservice scene, iako ih svakako ima, nisu ni približno u centru pažnje koliko Yamadaini ispadi. ^^
Izuzev toga, vidim i na MAL-u, velikom broju ljudi se sviđa anime...
I oh, ponovno condom song, Isuse. :))))))))))))
- Takeshita: Won't this make people think you're just a slut?
- Yamada: That's what I want them to think!
Odoh i ja pogledat B Gata.
DRRR! inače ima nov opening, kul.
vt5hFJjHvPE
Došla prva epizoda zanimljivog i neobičnog animea, RAINBOW: Nisha Rokubo no Shichinin.
Kostolomac
11-04-2010, 14:31
Krenuo sa Record of Lodoss War, na 6. sam epizodi. Jako mi se sviđa anime, i art je prekrasan, sve crtano rukom.
I onaj kratki dio na kraju svake epizode je simpatičan :D
sickpetey
11-04-2010, 14:36
Vjerojatno je Hellsing postan al valjda ovo nije
hluSOgQ9Jxw
4nxoNao_WbQS (ep2 ostalo cete vec sami nac XD)
Imam već duže vrijeme i prvi i drugi dio Karasa, odnosno Karas the Prophecy te Karas the Revelation. Obavezno pogledat, rula.
sickpetey
11-04-2010, 15:00
Šta su napravili nastavak,čekao sam godinu dana nakon sto sam prvi dio pogledao ali nisam naso,aj thx pogledat cu sljedeci vikend ^^
Imam namjeru to pogledat uskoro. :)
Inače, baš gledam RAINBOW... kako owna, e. Naracija, likovi, setting, sve!
We believe the explicit scenes of this animated work are rather important in bringing out the atmosphere of this time time period.
^ Ima nevjerojatno tmurnu atmosferu. Ako ovako nastavi, ide mi u top 10 animea.
Hidraulicar Kreso
11-04-2010, 15:38
Može li neki forumaš, koji se nalazi u Rijeci biti tako dobar pa mi posuditi nešto animea, ako ima dobrovoljaca mogu mi se javiti na PM.
Kostolomac
11-04-2010, 15:45
Nabavljam Karas, izgleda kul.
@Hidraulicar Kreso, imaš pp!
Angel Beats je drugom epizodom upravo dokazao da neće biti klasičan moe anime. Zanimljivo koliko unatoč naglim prijelazima iz komedije (u kojoj se pogiba) u dramu (u kojoj se opet pogiba) uspijeva biti dobar, bez da jedan element narušava drugi.
Also, OP rula.
MQWdFi3sVu8
Btw, nova epka FMA:B je vani! :wink:
Arbiter of Change
11-04-2010, 21:56
Novi FMA:B, one word: GAAARphonse. :)
Electromaster
11-04-2010, 22:48
Angel Beats je drugom epizodom upravo dokazao da neće biti klasičan moe anime. Zanimljivo koliko unatoč naglim prijelazima iz komedije (u kojoj se pogiba) u dramu (u kojoj se opet pogiba) uspijeva biti dobar, bez da jedan element narušava drugi.
Also, OP rula.
/agree
Jedina zamjerka ide nekim cheesy ili pak klišejnim plot developmentsima koji se događaju... Možda sam to samo ja, ali onog trenutka kad je Yuri rekla kako nema šanse da Angel dođe u Guild znao sam da će se to dogoditi. S druge pak strane, nakon što cijelu epizodu putuju tamo, kad konačno dođu... Unište ga? Wat.
Izuzev toga, konačno je izašla finalna epizoda Vampire Bunda, hvala Isusu više. Iako, nisam još gledao ništa od ove subb grupe.... Yuurisan-Subs?
sickpetey
11-04-2010, 22:58
Jeli itko gledao Galaxy Angel XD?
Also, OP rula.
/agree
Jedina zamjerka ide nekim cheesy ili pak klišejnim plot developmentsima koji se događaju... Možda sam to samo ja, ali onog trenutka kad je Yuri rekla kako nema šanse da Angel dođe u Guild znao sam da će se to dogoditi. S druge pak strane, nakon što cijelu epizodu putuju tamo, kad konačno dođu... Unište ga? Wat.
Izuzev toga, konačno je izašla finalna epizoda Vampire Bunda, hvala Isusu više. Iako, nisam još gledao ništa od ove subb grupe.... Yuurisan-Subs?
Yes, predvidljivo... no djeluje. Mislim da su rekli da se Angel ne može ubit, vjerojatno ju opet "ošamutili" na kratko. Što se tiče plota...
1) Yuri gleda kako joj ubijaju obitelj
2) Psihički je uništena i radi samoubojstvo
3) Ne uspjeva u svom naumu, starci je pronalaze polumrtvu i vode u bolnicu gdje ju na životu drži jedino elektronički uređaji
Po ovome bi mogli pretpostavit da je Angel smrt, kojoj se Yuri odupire u bolničkom krevetu nakon što je tek sada shvatila da još nije došao njezin čas za umrijeti. U ruku tome ide i to što jedina ima (ili bar zasad toliko znamo) sjećanja iz prošlog života, dok bi svi ostali likovi mogli biti komadići njezinih sjećanja... also, rekla je da nije napravila samoubojstvo što bi obrnutom psihlologijom značilo da je. :hiha:
Šta je Umineko napravio od mene... sad na svakom animeu s elementima misterije probam zamislit plot unaprijed xD
Yuurisan-subs su OK, mislim da sam gledao Hatsukoi Limited sa njima. Zadnja je epizoda ima svoje momente, no kao cjelina nije baš previše logično i mnogo je toga neobjašnjeno.
Odlučio se vratit Gundam serijalu, ali skipam prvi originalni te počinjem od Mobile Suit Gundam Wing, remastered verzija, te Gundam Seed i Gundam Seed Destiny.
Arbiter of Change
12-04-2010, 10:40
Odlučio se vratit Gundam serijalu, ali skipam prvi originalni te počinjem od Mobile Suit Gundam Wing, remastered verzija, te Gundam Seed i Gundam Seed Destiny.
Graphic whore. :(
Ali dobro, ionako nema nikakve veze sa originalnim tako da ništa ne propuštaš... samo što mi sada ostaju samo monolozi.
želudac mi se okrenuo dok sam čitao ovu mangu
http://media.onemanga.com/mangas/00000551/logo.jpg
Series Info
Title: Franken Fran
OM Rank: 343
Categories: comedy, horror, mature, medical , seinen
Author: Kigitsu Katsuhisa
Artist: Kigitsu Katsuhisa
Chapters: 31 - ongoing - irregular
Summary
Fran can make anyone into anything, raise the dead, switch heads and bodies and give you those eyes that you've always wanted. But do you actually want them? Is it a good thing to raise the dead? Do the ends justify the means? And does Fran care?
evo blagi primjeri
http://media.onemanga.com/mangas/00000551/000027801/26.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00000551/000028525/14-15.jpg
http://media.onemanga.com/mangas/00000551/000028963/23.jpg
OMFG :pray:
@Arby: Ma uvijek stignem naknadno pogledat, nije da će nekud pobjeć :)
52 epizoda FMA, stvarno ne znam dokle namjeravaju ovo održavati, ali ako mogu na deset epizoda odraditi non-stop akciju a da ne postane dosadno onda im svaka čast
Dobra epizoda, no prilikom ovakve ozbiljnije radnje mi je komedija u nekim trenutcima stvarno out of place i narušava kvalitetu i napetost koju anime nakuplja.
Pogledao i drugu epizodu Arakawa Under the Bridge... fakin nabildana časna sestra (brat ustvari) koja uslijed mise (koja traje točno 5 sekunda i liči na postrojavanje vojske) puca na ljude uzzi-em, ukoliko nisu tiho. :pray: :pray:
http://www.imagesforme.com/upload/e0a1bc68.jpg
Ajde chekirat ću taj Arakawa Under the Bridge, izgleda funny. Inače, došla je druga epizoda Giant Killing-a.
Provijeri i Rainbow ako već nisi, to će se tebi svidjet.
Eh, da. Trailer 3. anime no chikara projekta (Sora no Woto, Senko no Night Raid)
fS4PA6fMEWU
(direktor od Blood: The Last Vampire)
Pogledao Giant Killing, drugu epizodu. Sad sam uvjeren, definitivno najbolji anime ove sezone...čak i od početka godine, pravi gušt ga je gledat. Također, škicnuo Arakawa Under the Bridge, koja je to komedija :rotfl: , pratit će se. A za Rainbow tek moram vidjet.
Arbiter of Change
12-04-2010, 23:32
Gotov konačno First Gundam u potpunosti. Amuro sine, čime si se ti nadrogirao? :(
Zadnjih par epizoda je tripfest, a malo više epizoda ranije uvode jedan koncept koji me iskreno iznenadio jer ne vidiš naznake toga.
Konačno prelazim na Zetu i onaj orkestralni uvod... dobro, sutra ću. :)
Kaj, ti si u jednom danu pogledao 20 epizoda, a drugi dan ostatak? xD
:)
Ja se sutra bacam na MSGW.
Arbiter of Change
12-04-2010, 23:57
Ma vraga, gledam već duže vrijeme. :)
http://gizmodo.com/5515179/a-tree-grows-in-manga
:rotfl:
Moram doublepostat. :(
Naišao na odličnu oneshot mangu:
http://www.mangafox.com/manga/hotel/v01/c001/
Za maksimalan efekat, pustit Louis Armstrong - What A Wonderful World (c5IIXeR5OUI), kada ista pjesma počne u mangi. :(
spoileri za novi chapter op-a
Source: Nja
Trans: Aohige_ap
Status: confirmed
coverart is Buggy and Shanks are drinking together in a bar, where the bartender is a gorilla
Whitebeard's loss is known through out the world, and many islands that was under his protection immediately comes under seige.
New character is shown, Brownbeard...something, I forgot.
The scene changes to the Rookies. Urouge, chimp (I assume he means Apoo), Drake, Kidd, and Capone each have a say in the matter, then heads to the New World.
I only remember Bonny and Hawkins
Bonny says it's his(her) fault that everything went crazy, I have to find him (her)
Hawkins says this is strange, no matter how many times I do my fortune telling, the Strawhat's chance of death doesn't become 0%
Anyways each goes to New World (BigMom's name is mentioned)
Scene changes back to Luffy and co, Law just came out of the surgical room
Hancock who used her snake to track after them came, and Ivankov and others meet up with them as well
The rest is up to Luffy's own strength
Hancock says if her Shichibukai status hasn't been revoked yet, her island should be safe. So the ship heads to Kuja
Magellan is near death.
Blackbeard made the Lv6 prisoners kill each other, and the four that was standing alive are the ones he took with him.
However, there aren't very many corpses of Lv6 prisoners, and it seems some of them got away as well
Sengoku says there's no point to concealing this incident, if the escaped criminals gets to a nation, that nation will be in grave danger. We must send out warrants for them
Soldier: But... the government orders are to not reveal our shame to the world, and to not send out any bounty posters
Sengoku: WHAT!?
Scene changes to Doflamingo and Moria
Moria is spewing blood from his mouth.
Moria: Damn you Doflamingo....
Doflamingo: They told me you're not needed in Shichibukai anymore, so might as well declare that you died honorably fighting in this War.
Moria: Who sent you.... Sengoku?
Doflamingo points at the heavens, and says "No, even higher-ups!" and laughs
End
@ Arby - Pošto je prošlo dovoljno vremena od odgledanog animea, konačno dobio volje za Utawarerumono igrom. Sjećam se da si negdje spomenuo da je prilično lagana, a pošto ne želim da ipak bude mačji kašalj, dali je pametno da odmah stavim na Hard Mode 3?
Arbiter of Change
13-04-2010, 20:04
Meni je bilo lagano, ali ja sam odigrao više sličnih igara pa je možda zbog toga.
Ne znam, probaj.
Nova epizoda Kej-Ona je vani! I našao nešto o prošle godine, Princess Lover :)
Arbiter of Change
14-04-2010, 11:36
Princess Lover ti nije baš nešto.
Prvih nekoliko epizoda ostavlja dojam da bi moglo biti nešto od svega toga zbog osvete i svega, ali na kraju postane tipičan harem anime.
Inače, pogledao prvu epizodu Zeta Gundama... and the slapping continues. :)
I da, iskoriste timeskip kao plot device što mi je uvijek drago vidjeti u animejima. Samo što izgleda da Amuro nije glavni lik ovaj put, a Char je pozitivac.
Gleda se MSGW, da ne bi bio jedini koji gleda Gundama :) K-On je baš bio fora, pogotovo sa onom gitarom te način na koji je Sawako poludila xD
evo i mene, reporting in :D
na 67 epizodi one piecea sam, rula mi anime.
also, odo sad pogledati fma 52, nisam jos :(
one piece je izaso
http://mangastream.com/read/one_piece/581-106/2
Kul, iako sam totalno zgubljen sad u svemu xD Čeka se Naruto, ak uopće dolazi ovaj tjedan.
Sve izlazi, cini se da sam ja krivo shvatio likove na forumu :D .
btw
naruto je vani http://mangastream.com/read/naruto/491-125/1
Opa, došao je. Dobar chapter, priča se fino razvija, pravi gušt je čitat i čekat kaj će bit dalje.
Počeo gledat Kamichu. Ono, glavna likica zaspi i sanja da je postala bog, da bi se na kraju probudila i shvatila da se to stvarno dogodilo... wat? A ja konstantno mislim 'no... sad će pokazat scenu kako se budi i da to je sve samo san'. xD
Electromaster
16-04-2010, 13:25
Pogledao epizodu 3 B Gata H Kei.
Manje ecchi i comedy trenutaka, ali zato veći naglasak na romansu... Sve u svemu lijepa epizoda. <3
Roflao sam se kad je Mayu mislila da je Kazuki muško. "My prince!". :P
Also, "What am I even touching right now?". :)))))))))))))
Druga epizoda kisxsis... 'dat cucumber!!1 *_*
Vani je House of Five Leaves inače. Pogledao prvu epizodu i prilično je dobra... ono, tipični seisen sa ozbiljnijom atmosferom i radnjom, što uvijek dobro dođe. Prilično spor početak, no sviđa mi se. Ima potencijala da postane jedan od boljih animea ove godine.
Hakuoki je s druge strane tipičan (reverse) harem. No sve u svemu nije toliko loše, valja malo pratit da vidim u kojem će se smijeru kretat. Mislim da stvar prvenstveno spašava setting i ono... samuraji, fakjea.
Electromaster
16-04-2010, 14:02
Druga epizoda kisxsis... 'dat cucumber!!1 *_*
Ane. :)))))))))
Pogledao i ja sad, puno Ako-nee u ovoj epizodi... at last? Jako mnogo puno ecchi. :3
Moram:
http://i42.tinypic.com/5n6asz.jpg
Kostolomac
16-04-2010, 14:16
Stigla nova epka Shippuudena!
Naruto savladao Sage Mode i kriomice isprobao "ono" 8)
Btw. pri kraju sam sa Lodossom (još 3 epizode). Kao da gledam neki DnD RPG pretočen u jako dobar anime :)
O gle, proradio forum, mirakul. Pogledao Naruto, opaka epizoda. Također, posebno mi je drag intro, svi oni Paini, Naruto u Sage modu, predivno. Kao što je Raz rekao House of Five Leaves je vani, pogledao prvu epizodu i moram priznat da je poprilično zanimljivo, bit će možda nešto od toga.
Eda, dajte preporučite neki mecha anime sličan Voices of the Distant Star. Znači...
1) Čisto mehanički roboti sa dozom realizma (ne želim žive robote nalik na ljude, kao oni iz transformersa, bilo da se radi o običnim ili organičnima. Naoružanje mora biti moderno/futurističko - laseri/rakete/strojnice/droneovi. Bez glomaznih štitova i mačeva, lightsabera, kilometarskih snajpera i sličnih stvari)
2) Naglasak na dramu i character developement između pilota, po mogućnosti i neki timski rad, taktiziranje i to. Želim plakat u tužnim trenutcima, smijat se u sretnim. Generični likovi su no-no.
Za početak, evo ti =18]popis manje više svih mecha animea (http://myanimelist.net/anime.php?genre[)Sna mal-u. Da se mene pita bacio bi pogled na Bakuretsu Tenshi, odnosno Burst Angel. Teško buš našao baš takav anime kak si opisao :)
Inače se gleda Mobile Suit Gundam Wing, epic; nakon toga Seed i Seed Destiny.
I mislio sam da će takvo nešto biti teže naći. :)
Nego, jeli gledao tko Bokurano (http://myanimelist.net/anime/1690/Bokurano)? Op izgleda odlično, možda je to baš ono što tražim.
05p646nlYS0
Ups, zeznuo sam link u svom prethodnom postu.
Nisi gledao Bokurano? Koja ti je adresa, da te ubijem :D Nisam ti htio predložit Bokurano jer sam pretpostavljao da si ga pogledao. Pošto nisi...gledaj to, bez razmišljanja. Intro rula, jedan od mojih top5 fav.
edit: Btw. Arikawa under the brindge tako rula da ono, umirem :rotfl:
Mislim da sam rekao da ću ga pogledat pošto si ga negdje spomenuo, no nisam bio u mogućnosti zbog manjka mjesta na HDD-u. Sva sreća da je sad tu jedan eksterni. :)
Also, nabavlja se Monster i Macross Zero... znam da će oba sigurno rulat.
Electromaster
16-04-2010, 18:32
Oh fora, hvala na preporuci Raz, i ja sam baš nešto takvo tražio. :3
Mirogamemasta
16-04-2010, 18:55
2. i 5. epizoda Naruto Movies su iste? To njihova greska ili?
http://www.animefreak.tv/watch/naruto-o ... nline-free (http://www.animefreak.tv/watch/naruto-ova-mission-protect-waterfall-village-english-dubbed-online-free)
Arbiter of Change
16-04-2010, 19:08
Zeta Gundam, došao malo dalje... isse, što je ovaj glavni lik (Camille) naporan. "I don't understand it so I get angry!" :(
I onda spoznaja da Zeta ima 50 epizoda. Majko mila ovo ću gledati do 5. mjeseca ovim tempom. Dobro sam ja rekao, više od pola godine za sve.
Sonic_Moronic
16-04-2010, 19:10
Eda, dajte preporučite neki mecha anime sličan Voices of the Distant Star. Znači...
1) Čisto mehanički roboti sa dozom realizma (ne želim žive robote nalik na ljude, kao oni iz transformersa, bilo da se radi o običnim ili organičnima. Naoružanje mora biti moderno/futurističko - laseri/rakete/strojnice/droneovi. Bez glomaznih štitova i mačeva, lightsabera, kilometarskih snajpera i sličnih stvari)
2) Naglasak na dramu i character developement između pilota, po mogućnosti i neki timski rad, taktiziranje i to. Želim plakat u tužnim trenutcima, smijat se u sretnim. Generični likovi su no-no.
Onak, Neon Genesis Evangelion pobogu? :)
Electromaster
16-04-2010, 19:11
Megamože, ali bilo bi lijepo kad bi mi netko objasnio kojim redosljedom gledati~
Sonic_Moronic
16-04-2010, 19:14
Šta ti je tu problem? :S
Mange su konfuzne, ali sa animejom nema problema. Koliko ja znam, ima jedna serija i nekoliko filmova.
http://myanimelist.net/anime.php?id=30
Evo.
Pa imaš samo jedan set serija i to je to. Iako, sad ti izlaze remakeani Evangelion filmovi, Evangelion 1.0 You Are Not Alone koji je vani, te Evangelion 2.0 You can not advance, koji tek treba doć.
Da, vidiš... mogao bih i to. Tnx na podsjetniku. :)
Arbiter of Change
16-04-2010, 19:26
Je, Evangelion će ti odgovarati... ako u potpunosti zanemariš ovu 1. točku. :)
Inače, Raz ne gleda Gundam = Raz nije kewl.
Sonic_Moronic
16-04-2010, 19:28
1. točka je glupost, ne uvažava se za NGE. :)
Inače, Raz ne gleda Gundam = Raz nije kewl.
:hangin:
Ma mislio sam ga gledat... no onda sam vidio da je MAL izlistao pune 3 strane nastavaka i alternativnih verzija pa me odmah prošla volja. :|
Možda jednog dana...
Arbiter of Change
16-04-2010, 20:04
A za sve moeblobove imaš vremena, HA? :)
Moram pogledati ovaj Five Leaves, nisam stigao još.
A za sve moeblobove imaš vremena, HA? :)
Moram pogledati ovaj Five Leaves, nisam stigao još.
Za moeblobove se uvijek ima vremena. :eyebrows:
Jesi li možda pogledao Rainbow? Ako nisi imaš preporuku, vjerojatno najbolji anime sezone.
Pogledao epizodu 3 B Gata H Kei.
Pogledah. Bilo je nešto manje komedije, no mislim da su situacije i upotreba komedije u istim, mnogo bolje odrađene nego u prošlim epizodama tako da je to (+), a tu su ubacili i element romanse sa prvim učinjenim koracima tako da je to još jedan (+). Dio sa plesom oko vatre me podsjetio na School Days. :) ... :(
Arbiter of Change
17-04-2010, 21:16
Ne da mi se, ionako slabo stižem gledati animeje ovih dana. :)
Electromaster
18-04-2010, 08:08
Pogledao epizodu 3 Angel Beats. Iwasawa! T_T
Other than that, lol na količinu koncerata u ovom animeu, na kraju će imati duplo veći prosjek istih po epizodi nego li Kejon...
Završio jučer Eureku Seven.
Ima dosta mana poput manjka character developementa između glavnih likova, pomalo čudnog plot progress-a, ubrzanog i zbunjujućeg kraja (da budem precizniji; Dewey-evog plana i cijele countdown situacije), sporednim zanimljivim likovima je dano premalo screen time-a (Anemone mi je primjerice bila mnogo, mnogo zanimljiviji lik od Eureke) i još nekih koje mi se neda sad nabrajat... no svejedno, zanimljiv i zabavan anime, ako možete prijeći preko njegovih mana.
Ocjena... nekih 7,5/10
Pogledao cam verziju op strong worlda...
Pogledao prve dvije epizode Macross ZERO... previše rula. :)
Also, došla je nova epizoda FMA:B.
Arbiter of Change
18-04-2010, 21:20
Also, došla je nova epizoda FMA:B.
Da sažmem: Mustang = :pray: .
Imam dojam da je strašno epsko jer te još nisam vidio da koristiš taj smajli. :D
Arbiter of Change
18-04-2010, 21:34
Nije kao ovih par zadnjih epizoda gdje se čitavo vrijeme samo svi kolju, njegov dio je perfektno izveden jer je kulminacija stalne potrage koju je vodio.
Righteous. :)
Crapfuck, sad je želim pogledati a znam da ću radi toga ostati budan bar do 2-3 :(
Deadman wonderland rula
http://media.onemanga.com/mangas/00000299/000308792/21.jpg
:pray: :pray: :pray:
Nova epizoda FMA, ukratko epizoda se može sažeti u Mustang=badass :D
Konačno, treća epizoda Giant Killing-a je vani.
Pogledao drugu epizodu Rainbow.
Scena bijega iz zatvora je malo neuvjerljiva, no dobro... ako uzmemo u obzir da je vrijeme radnje poslijeratno stanje, mogu donekle povjerovat da neki zatvori zbog financijske situacije jednostavno nisu mogli biti dobro čuvani.
That said, ova se epizoda prilično poigrava sa emocijama gledaoca. Pomaganje kolegi iako će ih zato na smrt prebiti, scena silovanja i na kraju posvajanje djevojčice pedofilu... grozno. :(
Nekako imam dojam da jedini gledam ovo, unatoč tome što je vjerojatno najbolje što ova sezona ima za ponudit. ;(
FMA:B je bio odličan... ima onaj feeling dobre interakcije između likova, koju je izgubio negdje na sredini. Also, Mustang GAR.
Treća epizoda Arakawe je vani :)
blood4me
20-04-2010, 13:40
Ima netko neku preporuku za neku zanimljivu animu? :D
Sam nemojte one hentaie xD
Pošto imam dojam da voliš akciju, magiju i te stvari, probaj Fullmetal Alchemist: Brotherhood i D.Gray-man.
Arbiter of Change
20-04-2010, 20:05
Tužna istina o anime gledateljima. :)
http://www.imagesforme.com/upload/150fe244.jpg
blood4me
20-04-2010, 20:59
Pošto imam dojam da voliš akciju, magiju i te stvari, probaj Fullmetal Alchemist: Brotherhood i D.Gray-man.
Dobar dojam imas :)
Eo downloada FMA..
Još je uvijek airing inače, no ima još 10 epizoda do kraja tako da ti vjerojatno neće biti problem čekat zadnjih par ( i barem će se još jedna osoba priključit u raspravu :P).
@Arby - sva sreća da se ne vidim nigdje... :)
Electromaster
20-04-2010, 21:15
Tužna istina o anime gledateljima. :)
Meni nešto govoriš? :P
Enihau, mislim da ću konačno pogledati Serial Experiments Lain, iako već gledam previše toga... Imam dojam da anime ima tmurnu atmosferu, a takvo nešto bi mi trenutno pasalo...
Electromaster
20-04-2010, 22:46
Double post nyaa~! :3
Pogledao prvu epizodu SEL.
So... Internet and suicides. I tkozna što još. Kinda trippy... Weird stuff, all in all. Bit će mindfu**ova, rekao bih. I IS INTERESTED!
Also, Lain je mnogo cute. :3
Electromaster
21-04-2010, 12:34
K-ON!! episode 3 out :)
Kao i Kiss X Sis episode 3. Ovo je jako lijep dan. :3
Arbiter of Change
21-04-2010, 14:30
Vjerojatno je samo lajanje pasa koji ne grizu, ali barem potvrđuju stav prema scanlationu mangi. Onda opet, isto je rečeno i za fan subbse.
Tko zna, možda sada gledamo zadnje trzaje scanlation grupa ako se nešto poduzme po tom pitanju.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... zed-copies (http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-16/weekly-shonen-jump-editors-discuss-unauthorized-copies)
Tek sad skužio ovaj Kiss X Sis...
:rotfl: :pray:
@Arby: Bilo je pitanje vremena samo, tko zna kak će se dalje situacija razvijat.
Pretpostavljam da mnogi prije kupnje određene mange idu najprije provijerit scanove na netu, da se uvjere dali šta valja tako da ne vjerujem da će to učiniti jer bi moglo utjecat na njihov profit. Osim toga... teško da će se nešto zaustavit dok jednom dospije na internet.
One piece je vani
http://mangastream.com/read/one_piece/582-128/1
Electromaster
21-04-2010, 23:05
Pogledao epizodu 3 K-On!!
ZA HOO! :)
Lijepa epizoda s Ritsu u centru pažnje. Moram reći da ju sve više lajkam. <3
Inače, fora je vidjeti reference na rl izvođače, koje će se izgleda nešto češće pojavljivati u ovoj sezoni...
Also, Yui: "Communication" .. like..."Jakajakajanjanjakajan JAKAJAN!!!* (*looks at Ricchan)"
:P
I ona scena s njom kako bulji u akvarij na početku... Nosić. <3
Arbiter of Change
21-04-2010, 23:39
4Chana baca mračan spin na K-on. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bce8366c.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1091566_1271888900183.jpg)
this is the real yui who sits in the corner all day imaging her life with the light music club which was all just in her head...
Novi Naruto chapter je vani ;)
Omg, evil Naruto, moram priznat da je fakat spooky napravljen. Alsom Killer-bee rime su za krepat :rotfl:
Dbl post :) Naruto Shippuuden Movie 3 je vani, nisam imao pojma da dolazi :pray:
Kostolomac
22-04-2010, 12:00
Valjaju li uopće Naruto filmovi? Jer su me frendovi uvijek uvjeravali da su smeće :|
Meni su bili ok, a pogotovo Shippuuden, pošto ga pratim.
Electromaster
22-04-2010, 12:37
4Chana baca mračan spin na K-on. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bce8366c.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1091566_1271888900183.jpg)
this is the real yui who sits in the corner all day imaging her life with the light music club which was all just in her head...
:)))))))))))))
S druge strane, 2ch je pokrenuo ozbiljnu i revnu istragu o identitetima cura iz razreda u koji idu glavne likice:
K-ON!! “Mob” Character Popularity Surge (http://www.sankakucomplex.com/2010/04/22/k-on-mob-character-popularity-surge/)
... Neki ljudi zbilja imaju previše slobodnog vremena. :)
OMG kako je ovaj novi Naruto film predobro napravljen, koje fakin animacije i kvaliteta istih, predivno. I što je zanimljivo, Dattebayo ga je subbao.
Electromaster
22-04-2010, 13:22
Pogledao epizodu 3 Kiss X Sis.
http://www.imagesforme.com/upload/6e5c246f.png
Damn, ako su ovako krenuli... Što li će biti u sljedećih 10 epizoda? :)
Izuzev toga, rofl na Smrt, "KiiP OUT" i... Stari im ostavlja pornjavu naokolo? :pray:
Oh! Sweets! :eyebrows:
blood4me
22-04-2010, 14:18
Jucer... i was like.. this is just a normal day like every other... but then..
K-ON Season 2 !!!
Jbt krepo sam od srece dok sam skuzio da su poceli s drugom sezonom :pray:
Storyline je po meni jos uvijek prekul, nadam se da ce nastavit s kvalitetom scenarija.. epic mi je to sto su svi instrumenti licencirani.. predobro.. (gibson, zidijan...)
Najbolja mi je bila druga epizoda, s onom kornjacom :D a ova zadnja je nekak malo losija od prve dvije..
Sad idem odgledat novi naruto.. nadam se necemu epic ko i uvijek.. :D
Novi Naruto Shippuuden film je upravo očitao bukvicu svim anime filmovima ikad napravljenim s tom temom, pravi megaawesome epic od sat i pol. Doslovno sam vrištao na zadnji fajt, na zadnji Narutov napad, ali i opčenito :pray: Nemam riječi, ovo je nešto anfakinblivbl, call me crazy.
http://lookpic.com/d2/i2/3545/nYP75sMi.jpeg
Jedna od scena pred kraj...tko će gledat vidjet će o čem je riječ. A kakav tek zvuk ima, sledio sam se.
Electromaster
22-04-2010, 14:42
Jucer... i was like.. this is just a normal day like every other... but then..
K-ON Season 2 !!!
Jbt krepo sam od srece dok sam skuzio da su poceli s drugom sezonom :pray:
A i ti padaš s Marsa. :P
blood4me
22-04-2010, 15:22
Haha a nisam uopce pratio te anime i tako to... sad sam opet poceo.. koliko kul novosti :D
Novi Naruto Shippuuden film, sad ga dlam
Nova sezona K-On!
Sad napad Paina na Konohu...
:pray:
edit:
Kostolomac, tek sad skuzih da si me za prijatelja dodo, prihvatih te ;)
O, već je vani nova epizoda shippuudena, najs.
Pogledao, awesome!
Nego, najavljen novi Code Geassa, kako se to čeka :pray:
Code Geass Gaiden “Boukoku no Akito” Announced (http://www.sankakucomplex.com/2010/04/22/code-geass-gaiden-boukoku-no-akito-announced/)
Arbiter of Change
22-04-2010, 19:46
Code Geass bez Code Geass-a, fak yeah. Wait, what? :)
Kostolomac
22-04-2010, 22:41
Napokon pogledao Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Junai-hen, prvi od pet filmova. Predivan art i predobar anime. Lica su zakon nacrtana.
Shuu-u ziher glas daje isti tip ko i Jiraiyi. Jedva čekam i ostala 4 filma pogledat, a možda iza toga skinem i originalnu seriju.
Nego, jel itko gledao Hokuto no Ken live action movie? Valja li išta?
http://www.imagesforme.com/upload/4c57ab8f.jpg
Kako sam se strgao :pray: :pray:
Napokon pogledao Hokuto no Ken - Raoh Gaiden Junai-hen, prvi od pet filmova. Predivan art i predobar anime. Lica su zakon nacrtana.
Shuu-u ziher glas daje isti tip ko i Jiraiyi. Jedva čekam i ostala 4 filma pogledat, a možda iza toga skinem i originalnu seriju.
Da ne ostane na prošloj strani ~
Arbiter of Change
22-04-2010, 23:39
Ne.
Slikovitiji opis? Run bitch, run.
Znam da jaaaako kasnim, ali moram pohvaliti Devil May Cry, Vampire Knight, Hellsinga i Death Note. :pray: :pray: :pray:
Isto tak, moram popljuvat Evangelion i Solu. Užas. :(
Nije Evangelion za svakog :) Meni je pak predobar, Shinjiiiiiiiiiiiiiiiii xD
Kostolomac
23-04-2010, 09:55
Ne.
Slikovitiji opis? Run bitch, run.
Hvala na slikovitom opisu :)
@Aral, aj vjerovat ću ti na riječ. Nabavio sam 3 Shippuuden filma, pa ću ih pogledat. Nadam se da će stvarno valjat!
Evo počeo gledati Macross Zero, prve dvije epizode su zasad odlične, sviđa mi se priča, roboti su također sexy a kombinacija 3d-a i klasičnog crtanja je odlična :D
Joj, bio mi je odličan u početku, a onda kad sam došla do kraja... Ne znam, ne sviđa mi se. :(
Electromaster
23-04-2010, 12:35
Kako sam se strgao :pray: :pray:
A i ti padaš s Marsa. :P
Inače yay, izašla je epizoda 4 B Gata H Kei! :3
Also, lulz: The 20 Faces of Misaka Mikoto (http://www.sankakucomplex.com/2010/04/23/the-20-faces-of-misaka-mikoto/)
Electromaster
23-04-2010, 14:04
Double post nyaa~! :3
Pogledao epizodu 4 B Gata H Kei!
Mnogo rofl, ali i lijepa epizoda. Izgleda da su se Yamada i Kosuda konačno uspjeli sporazumjeti:
http://www.imagesforme.com/upload/7596f154.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/83f7ded8.jpg
... Ali su ih cockblockali vojaeri. Događa se, kad se ideš bariti u parku. :)
S druge strane, sa frenchanjem i gropingom u četvrtoj epizodi, BHGK je već puno dalje nego što velik broj ecchi/romance/slice of life animeja dođe... Uopće.
Željno isčekujem sljedeću epizodu! :3
http://www.imagesforme.com/upload/712b4438.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/6bfd1143.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/3b82f36e.jpg
:))))))))))))))))
I oh, "YAMADA EYE!". :pray:
A ja sam mislio da je ona pantsunatorica Nayu rofl... :P
Isusti, ovo moram gledat. :rotfl:
Sonic_Moronic
23-04-2010, 14:15
Joj, bio mi je odličan u početku, a onda kad sam došla do kraja... Ne znam, ne sviđa mi se. :(
Wat. Kraj je nevjerojatno psihološki i dubok, zadnje 2 epizode su nešto nevjerojatno.
Nisam rekla da ne valja, rekla sam da se MENI ne sviđa. :roll:
Otaku Fist Fight over Yui Figure (http://www.sankakucomplex.com/2010/04/23/otaku-fist-fight-over-yui-figure/)
Ok, how much fail is that?
Šteta što nitko nije snimio kamerom. :)
Eda, prva epizoda Yojou-Han Shinwa Taikei je vani.
FAKJEAAA!
Electromaster
23-04-2010, 20:28
Da, i ja sam vidio... I nabavio... Ali nemrem se odlučiti da li da počnem gledati. :P
... Dojmovi?
Nisam još pogledao (moram dovršit Yojimba (H) ) no koliko čitam, dojmovi su pozitivni. Jedino što ama baš svi imaju problema sa tim što likovi govore ultra-brzo, tako da svaku rečenicu moraju pauzirat. :))))))))))
Direktor Kemozume, Kaibe, Cat Soup, Genious Party... mora da valja. Očekuj nešto mindfuck i trippy i čudno u tolikoj mjeri da se naspram toga Shaft čini kao mala beba. :P
Electromaster
23-04-2010, 20:41
Da trippy. :)
Provrtio sam sada nakratko kroz epizodu, onak, waaaaat? :)
... Mislim da ću ostaviti sa strane sa sada, bar dok ne dovršim SEL. Ili Haruhi. Ili štaveć. D:
Pogledao Macross do kraja, ne znam baš kako da komentiram, dosta je nedorečen po meni, vjerovatno jer je namjenjen kao prequel za orginalni serijal.To mu je vjerovatno i najveći problem za mene, likovi su nedovoljno dorađeni, priča je donekle nedovršena, sve u svemu ostavlja odličan dojam na prvu ali nakon malo razmišljanja kvaliteta mu se nekako srozava.Al opet ovo je mecha anime, ne bih trebao očekivati neku preodličnu priču, ne znam, ostaje mi samo pravi serijal da pogledam i zaključim
Niš novo ali ipak, Tinejdžerice nose široke leće za anima look (http://www.tportal.hr/teen/svastara/65168/Tinejdzerice-nose-siroke-lece-za-anima-look.html)
:eyebrows:
Inače, gleda su Gundam remastered, owna.
Izašao je insert song single Angel Beatsa.
http://www.imagesforme.com/upload/0a17c7f5.jpg
Owna K-On pjesme samo tako. ^^
Nadam se novim singlovima, po mogućnosti sa novim lead singerom pošto... well, vi koji pratite znate što se dogodilo u 3. epizodi. :(
Inače, zadnja epizoda B Gata H Kei mi je bila nekako slaba, štajaznam. Izuzevši onog charming pogleda i "let's fuck" nikako da dobro tempiraju humor.
Electromaster
25-04-2010, 11:23
Onda pretpostavljam da još nisi pogledao četvrtu? :eyebrows:
Iako je istina da još nije odlučeno, činjenica je da zasad imamo samo jednu kandidatkinju... Yui. :3
Cura je totalan rofl, možda mi postane i najdraža likica u animeu. :P
On the other hand, novi OP mi je lošiji od starog. :I
Pogledao samo početak epizode kada je zabila mikrofon u strop, lol. Kasnije ću dalje, idem probat odsvirat zadnju pjesmu one likice... inspiriran sam. :cry:
Electromaster
25-04-2010, 11:28
Ček. Otkad... Ti... Sviraš? :o
Nebih to baš nazvao sviranjem, ali učim polako. Višak vremena ftw! :P
Electromaster
25-04-2010, 11:34
Gitara, rajt?
Proklet bio ti i tvoj višak vremena. D:
Ja bih rado naučio bass, ipak sam ljevak... :P
Yup, gitara. Još samo da sonik izvadi svoju iz prašine i ima da osnujemo, neznam... FLUFFY TEA TIME BAND!!1 :>
Eda, vani je nova epizoda House of the Five Leaves.
Electromaster
25-04-2010, 11:48
Fluffly Tea Time? :)
How about Tetrapot Melon Tea? :P
Inače, kakav je taj HotFL? Baš mi se gleda neki samurajski anime... Iako, vjerojatno bih prvo trebao dovršiti Sengoku BASARA...
Počeo je prilično sporo, no vjerojatno će se u sljedećim epizodama počet nešto događat.
Uglavnom, prati samuraja koji zbog svoje osobnosti (djeluje nekako nesigurno, blago) često dobiva 'otkaz'. I tako gladan i nemoćan sretne lika koji u tom njegovom ponašanju primjeti vrline, a ne mane te ga zaposli kod sebe kao tijelohranitelja, da bi na kraju ispalo da je on dio bande koji otima ljude i vraća ih za novac.
Zanimljivo u svakom slučaju, jedino se treba malo na dizajn likova priviknut.
Sonic_Moronic
25-04-2010, 16:05
Yup, gitara. Još samo da sonik izvadi svoju iz prašine i ima da osnujemo, neznam... FLUFFY TEA TIME BAND!!1 :>
Eda, vani je nova epizoda House of the Five Leaves.
Znači, imali bismo... 2 akustične i jednu bass gitaru u bendu? Mmkay. :)
K-On with guys?
xD :rotfl:
Vani je nova epizoda fullmetal alkemičara... brzi su nekako, još nije ni večer. :)
How about Tetrapot Melon Tea?
Možda ipak ne. Krauzer-sama bi nas došao rejpat. :P
Arbiter of Change
25-04-2010, 20:25
K-On with guys?
xD :rotfl:
Kill it with fire. :)
Inače, FMA:B (jedini novi anime koji mi je izgleda na rasporedu ovih tjedana) je bio dobar. Manje Mustanga (iako moram spomenuti Mustang dance), ali zato je Envyev kraj bio dobar. Isto tako, Armstrong je dobio svoju minutu slave... "Excellent and elegant!". Dobre stvari tek stižu. :)
Sonic_Moronic
25-04-2010, 20:27
Šuti, oću K-on sa nježnim dečkima.
Ništa ne gledam u zadnje vrijeme pa nemam čime zataškati spam. Fak.
http://www.onemanga.com/Saint_Young_Men/
http://japangeeks.files.wordpress.com/2009/05/jg-saint-young-men.jpg
What if Jesus and Buddha were living on Earth in modern times? What if they shared an apartment in Japan? Saint Young Men is a humorous manga about the daily lives of Jesus and Buddha, with each chapter focusing on some element of modern life, such as Disneyland, rush hour on the train, Christmas, the public pool, carnivals, and more.
:pray:
Sonic_Moronic
25-04-2010, 21:27
Haha, ovo je dobro. :)
evo i mene, cisto da report podnesem ako koga zanima ^^
na 97 epizodi one piecea, stigli u arabastu. rula mi anime mnogo :o
also, idem fma novi gledat :)
Poceo sam gledat FMA:Brotherhood i evo dosao do 20 epizode u 4 dana.
Brotherhood mi je definitivno bolji od prvog FMA anime-a. :D
Ova zadnja epizoda FMA, preodlično, toliko badass Armstronga nisam vidio :pray:
Osim toga sve po starom, odlično kao i inače,Envy je napokon crklo i to kako treba, još likova se vraća, jedva čekam finale.
Također jesam samo ja ili je prvi put prekinut recept svakog animea sa udarac-priča-udarac-priča-priča-udarac-priča-priča-priča-udarac-kraj, to mi se pogotovo svidjelo kod Mustanga, nije dao Envyu da zine :D
Sonic_Moronic
26-04-2010, 08:01
Počeo gledati Gravitation. Čini se zanimljivo.
Trenutno nadoknađujem Kejon zaostatke.
Četvrta epizoda Giant Killing-a je vani ;)
Arbiter of Change
26-04-2010, 10:16
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_72eb18a4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1098728_1272233890851.jpg)
Ja sam se prepoznao u gornjem dijelu spektra, a vi? :)
Toradora i Kindergarden nemaju šta radit na donjoj listi. D:
Prepoznao se u oba inače. :)
Nego, dobra je bila zadnja epka FMA. Jedna od boljih u cijeloj seriji uopće, jer je opet dala odličnu kombinaciju drame i akcije zajedno sa zanimljivim dijalozima. I kraj, ajme... epic cliffhanger.
Btw, šta je ono ispod Dennou Coil-a?
Stavili su Big O u gornji red, to te ja pitam. A gle Kaiji, car i bog.
Za donji red mi je jedino dobro K-On i Code Geass.
Inače neznam kaj je ovo ispod Dennou Coil, vuće na neki mecha-fantasy-adventure...
edit: Pogledao Giant Killing, rula samo tako. A gle ovo xD
http://lookpic.com/d2/i2/2715/fOgwHQAh.jpeg
http://www.vgcats.com/comics/images/050418.jpg
Electromaster
26-04-2010, 13:49
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_72eb18a4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1098728_1272233890851.jpg)
Hmhm, koji je anime u donjem desnom kutu gornje polovice, zelena sličica sa osobom u zelenoj uniformi s ganom i s nekim strojevima u pozadini?
Inače, mene ima u obje polovice... Ali smatram da je premalo animea na slici, u gornjoj polovici bi se trebalo naći još puno toga, a da ne govorim u donjoj. Također, Hanamaru ne bi trebao biti u donjoj. A K-On!, čak i ako jest generic weaboo shit, je THE generic weaboo shit.
Izuzev toga, Isusati (http://www.sankakucomplex.com/2010/04/26/nazi-moe-never-has-fascism-been-so-sexy/). :pray:
Bio bi dobar posao otkrit sve naslove koji se nalaze na toj slici ^^
Sonic_Moronic
26-04-2010, 19:54
E, ali STVARNO su više naporne te "mi smo elitni ne gledamo moeblob sranja" spike. Fors, fors, fors.
Arbiter of Change
26-04-2010, 20:02
HURR DURR :)
Inače, izgleda da je Eclipse stvarno otišao u penziju tako da ništa od njegovih subbsa više.
Dobro pa sam se već ranije prebacio bio na TMD-a za FMA:B.
I sad sam ja bezveze sakupio 53 epizode, da bi na kraju droppali projekt. :(
Pogledao drugu epizodu HotFL. Nastavila je laganim tempom kao i prva, no nije da se žalim jer mi takva lagana atmosfera prilično odgovara. Njušim romansu između Akitsu-a i Okinu. :)
I lol, ovo je prvi puta da sam vidio da se samuraj zaletio u drvo.
Electromaster
26-04-2010, 22:45
Pogledao epizodu 4 Serial Experiments Lain. WTF was that. :pray:
Also, Lain pazi na statički elektricitet nyaa~! http://www.imagesforme.com/upload/9ed9eb20.jpg
Očem i ja jedan modificirani Navi. It's giving me goosebumps. :(
Arbiter of Change
27-04-2010, 00:20
I sad sam ja bezveze sakupio 53 epizode, da bi na kraju droppali projekt. :(
Razumiješ li Japanski? Promjena subbsa, osim ako nisu troll subsi, jedino tada ima težinu. :)
Ovako ni ne primjećuješ ako je što krivo prevedeno dok god je točan kontekst zadržan (znam da ljudi bitchaju o interpretaciji i točnosti riječi, ali 99% animea ne zahtjeva direktno klinički precizan prijevod jer nisu baš neka apstraktna umjetnost koja se može interpretirati na tko zna koliki broj načina od kojih je samo jedan točan). Drugim riječima, to je weeaboo bitching materijal.
Inače, infamous jaka jan montaža.
ttWs5tuWH6I
A koji lol :rotfl: Nego, Anime is going to die. (http://goanimetv.com/?p=668)
Ljudi, kupujte :) Okrutan ali i pomalo istint tekst.
croat1gamer
27-04-2010, 03:15
Pogledao Afro Samurai: Resurrection
Odlican film, mozda sam ipak trebao pogledati i epizode prije ovoga da znam cijelu pricu, al predivno sve u svemu. Eh, i zbilja mi je tuzna prica, vrlo me se dojmila.
Razumiješ li Japanski? Promjena subbsa, osim ako nisu troll subsi, jedino tada ima težinu.
Ma nije do toga, već samo volim imat subbse od jedne grupe kada je neki anime dovoljno dobar da ga idem spremat za kasnije gledanje. A mislim da sam negdje pročitao da su droppali sve osim FMA i Maid-sama-nešto, tako da će to još dovršit.
TMD su odlični fansubberi inače, brzo odrade posao, a prijevod im je također kvalitetan. Eclipse je vjerojatno jedino više razvikan, ništa više. :)
@ Aral - ne umire anime, već im je najveći dio prihoda upravo iz japana, tako da baš i ne mare previše za zapadnjačko tržište i dub-ove.
Kod svih relativno dobrih i poznatih subbera je prijevod uvijek manje više odličan, mene samo zanima kakav font koriste :)
Arbiter of Change
27-04-2010, 10:51
@Raz:
Današnji subberi su odlični jer se čini kao da su 90% u dogovoru oko prijevoda imena ili čega već, probaj gledati neke starije animeje (kao što ja ovih dana gledam Gundame... ili pokušavam barem) kad kada se promjene subberi između sezona treba ti jedno par epizoda dok ne pohvataš o čemu pričaju jer izgleda da neki prevode po zvuku bez zdravog razuma. Ne trebam ni govoriti kako iskasape imena ponekad, a dosljednosti da ni ne pričam.
TO su stvarni problemi loših subsa. :)
True :) Nego, baš gledam Mobile Suit Gundam Wing, koje su to bolesne političke igre, ubojstva i sl, predivno ^^
7ioLay1Drns
Fan made Kemono no Souja Erin trailer... prilično dobro odrađen, ako se mene pita. :)
Arbiter of Change
27-04-2010, 15:13
CEO: Bang Zoom to Cease Anime Dubbing in 2011 Without Fan Support (http://www.animenewsnetwork.com/news/2010-04-26/ceo/bang-zoom-to-cease-anime-dubbing-in-2011-without-fan-support)
RLY? Dovesti će do prestanka dubbova? Gdje da potpišem, dajte papir... NAU. :)
Jedna prigodna.
http://i41.tinypic.com/16itjkp.jpg
@Raz:
Jako dobar trailer, ali nije točna reprezentacija serije. Previše je epski. :)
Blah, baš me zanima. Stavio link par postova prije.
A koji lol :rotfl: Nego, Anime is going to die. (http://goanimetv.com/?p=668)
Ljudi, kupujte :) Okrutan ali i pomalo istint tekst.
Jedna prigodna.
http://i41.tinypic.com/16itjkp.jpg
"Makoto was too busy having sex to watch anime and paid with his worthless life"
:pray: :pray:
Eda, fanovi LoGH-a... BEHOLD:
http://gineiden-game.jp/images/screen/sc7.jpg
http://www.insertcredit.com/archives/logh_pc1.jpg
OMG da mi je vidjet tu igru :pray: Inače, čuo sam da ima igra al nisam se baš previše zanimao. Damn, nisam još ni anime prožvakao.
Počeo konačno gledat Monstera... odiše realnošću, a vidim da se kreće istim putem kao i Pluto (samo što je u Plutu glavni lik sam detektiv) što nikako ne može biti loše. Sad je jedino pitanje hoće li ga nadmašit u pitanju dobro ispričane radnje i okarakteriziranih likova ili ne. :)
Odlučio chekirat Cobra: The Animation, ovaj iz dvehiljadeidesete, baš me zanima kakav je :)
OMG kako Cobra rula, prestrašno. Neznam zašto al malo me po nekim stvarima podsjeća na Cowboy Bebop. Ima 13 epizoda i gleda se obavezno, prije toga moram pogledat OVA-e koje su izašle koju godinu dvije prije i onda se bacam na pravu stvar, serijal iz 1982 skupa sa filmom. Ili da možda prvo pogledam ovaj stari pa onda novi serijal...
Arbiter of Change
28-04-2010, 07:44
Cobra je zakon. :)
Monster je zakon. :)
Inače, slikovni review Gurren Laganna, epizoda po epizoda. 8)
http://www.imagesforme.com/upload/d33025b3.jpg
Haha, kako fenomenalno :rotfl: :pray: Od danas se počinje gledat Kobrica, u duetu sa Gundamuuuu.
I da, novi K-On je vani ;)
O da, Cobra je valjda prvi anime ove godine koje me toliko oduševio i zabavio, ima ono nešto u sebi, pitam se zašto to nisam prije gledao :eyebrows:
Završio sa DMC-om. Makar ima nekako nedorečen kraj, ipak zaslužuje 10/10
Likovi su totalno puknuti i anime daje lijep dojam su iza maske na kraju svi ipak samo ljudi, a ne babaroge. No najviše od svega briljira u komediji/parodiranju... naprosto genijalno urađeno, nasmijao sam se nebrojeno puta i ne prasnut u smijeh da ne probudim ukućane je bio prav izazov. xD
Ako postoji koja riječ koja bi ga savršeno opisala, onda je to ona univerzalna;
FUCK
I ono, dajte mi drugu sezonu odmah!
Mislio sam da si već to pogledao ^^ Da, fuck je dosta česta riječ. I "I am all wet" :rotfl: I da, rape rape rape rape rape rape rape rape rape rape!
Ane, njihova menađerica mi je bila prejaka.
Fuck off! This kinda shit isn't gonna make me cum!
Da :D Fakat bi bilo zakon da naprave drugu sezonu.
btw. K-On je bio odličan, dobro sam se nasmijao.
Electromaster
28-04-2010, 16:19
DMC je fucking awesomeness... Ali teško da će dobiti drugu sezonu. S druge strane pak, uvijek [ako niste lijeno đubre kao ja]možete čitati puno dužu mangu, ili pak pogedati live action DMC film, iako je radnja u istome više-manje jednaka onoj u animeu. Nabaviti ga možete na BakaBT.
SATSUGAI!
^^
... Izuzev toga, došla je i nova epizoda Kiss X Sis, yay! :3
Jel netko gledo Hunter x Hunter?
Ako je, molio bi nekog da napise dojmove.
Izašla je 3. OVA epizoda Fullmetal Alchemist: Brotherhooda. Prva je bila tragična poput one sa curicom i psom, druga lagana i komična te koncentrirana na odnos Al-a, Ed-a i Winry, tako da me baš zanima što su u ovoj napravili. :)
Mamuti, koji uvod, plačem...a tek pjesma, žena predobro pjeva :pray: Bokurano ftw.
FH3UoNOeA24&feature=related
Uninstall <3
Nabavio 1. FMA:B soundtrack inače, ova stvar prerula
PtX1vKM0q_Y
A nakon što završim sa Brotherhoodom ću vjerojatno provijerit i prvotnu FMA seriju, jer moram čuti kako su ovu stvar uklopili
BXQLrkW33f0
Hmhm, koji je anime u donjem desnom kutu gornje polovice, zelena sličica sa osobom u zelenoj uniformi s ganom i s nekim strojevima u pozadini?
Evo, baš slučajno naletio na ovo. Zove se Kino's Journey.
Di si to našao bog te? :)
Nego, došla je nova epizoda shippuudena.
Čista slučajnost. Nabavio Jin-Roh The Wolf Brigade pa otišao googleat da vidim kako izgleda cover od njega (lol, neznam zašto, došlo mi je), a source slike je bio ovdje:
http://www.willlifedesign.co.uk/Anime.html
I usput prolistao malo te naletio na identičnu sliku. :D
Kul, inače fora stranice, u bookmarksima je.
Nego, pogledao Naruto, odlična epizoda, zakuhale su se stvari s napadom Akatsukija na Leaf, iduća epizoda je fight Paina vs. Kakashi, ko je čitao mangu zna kak ide dalje radnja pa da ne spoilam. Ako neće bit fillera ovo bi mogle bit jedne do boljih epizoda shippudena, pogotovo kad se Naruto vrati.
Mirogamemasta
29-04-2010, 17:35
Trenutno pokusavam gledati Naruto movies na http://www.animefreak.tv/Sali nece skidati video.
Znate li jos neki kanal na kojem se mogu gledati anime?
http://www.animedreaming.com/
http://onepiece.ru/anime/Strong_World_ep0.zip
raw anime nultog chaptera....
ono lol, wb i Rayleigh imaju žutu kosu...
Electromaster
30-04-2010, 12:04
Evo, baš slučajno naletio na ovo. Zove se Kino's Journey.
Thx.
Enihau, pogledao epizodu 4 K-On!!... Funneh, moej, the usual. Scary Sawa-chan for teh lulz, ostale cure su naravno kavaj. I tak. Ali nema Azu-nyan!!! D:
... Dok će sljedeći tjedan biti obrnuto.
Pogledao sam i epizodu 5 B Gata H Kei. Damn. :))))))))))))
Prvi dio je bio o Valentinovu... Kratak rezime od strane Yamade:
"The story before the commmercial break was just a generic love comedy! That wasn't raunchy enough!"
... I onda to naravno odluči promijeniti u drugom dijelu. Yamada goes commando on Kosuda! Happy times. :)
Također, mastrubacija u razredu... Wat? http://www.bonersgamesforums.com/images/smilies/awesome_smiley.jpg
Lulz je kako svi sažalijevaju Miyano, pa čak i sama Yamada. A kad ju već spominjem... Raz, svakako čekiraj MAL episode discussion topic, krenuli su u ozbiljno "nice boat" plottanje... :)
Odoh nastaviti sa Serial Experiments Lain, ili pak možda Sexy Commando...
Electromaster
30-04-2010, 12:52
Double post nyaa!
Pogledao epizodu 6 SEL. Whoa!
Puno toga novoga, u biti toliko da mi se nakratko učinilo da sam slučajno preskočio epizodu. KIDS me lagano podsjeća na Level Upper iz Railguna... Ali pretpostavljam da bi trebalo biti obrnuto. ^^
Lain-ina soba... Odakle joj sav taj hardware? :o
... Već sam počeo dobivati erekcije na to računalo a onda ga Knightsi unište. Pička im. :(
Iuzev toga, /facepalm.
Bilo mi čudno ranije kako anime nema OP i ED, da bi sada skontao da su ih u povećoj verziji koju sam nabavio sa BakaBT zbog nekog nepoznatog razloga makli. Fail. Enihau, fora su oba, iako mi se pjesma u ED-u manje sviđa nego li ona u OP-u, a nije animiran, nego praktički statičan... Ali zato ona slika.... NNNNNNNNGGGGHHH!
*cable fetish*
http://www.bonersgamesforums.com/images/smilies/awesome_smiley.jpg
Nisam još pogledao epizodu, no jako su male šanse da se kreće prema nice boat kraju jer se anime fokusira prvenstveno na humor (also, op i ed previše sugeriraju što će se na kraju dogodit) . School Days je pak priča za sebe jer se vidi kako iz klasičnog harema postepeno prelazi u nešto psihološkog i tragičnog. :)
Kad smo kod cable fetisha, pročitaj ovaj oneshot. :P
http://www.mangafox.com/manga/toriko_no_onnanoko_15_sai/
Eda, FMA:B :))))))))
http://www.imagesforme.com/upload/7b22e1bd.jpg
Electromaster
30-04-2010, 14:24
Ma znam, ali fora je fora. ^^
Što se oneshota tiče, hmhm, ja sam taj koji ga je već odavno postao ovdje... :P
I mislio sam da sam ga već negdje vidio, heh. :)
Kad smo kod mangi, mogao bih već jednom Negimu nastavit. Već je i predugo na pauzi. :(
Sonic_Moronic
30-04-2010, 16:13
Meni je pauzi valjda 2 godine.
Electromaster
30-04-2010, 16:23
Kad smo kod mangi, mogao bih već jednom Negimu nastavit. Već je i predugo na pauzi. :(
Meni je bio na pauzi oko 8 mjeseci ili neš... Nikako mi se ne da čitati ogromne mange na netu. Ali! Sad mi je rođakinja posudila volume 6, tako da konačno nastavljam...
Pročitao sam 1 chapter u 3 tjedna.
/facepalm
Inače, volume 6 sam već ranije pročitao, ali eto, da se malo podsjetim... Želim pročitati dovoljno chaptera mange tako da budem up-to-date s radnjom pa da mogu pogledati OVA serijale... :3
Pokazivao ženi malo Cobru i onda se sjetila jednog predivnog animea, Candy Candy (http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=545). Veli da je gledala kad je bila mala, a bogme sam i ja koju epizodu vidio.
I, tko je za to da ogledamo maraton? xD
Electromaster
30-04-2010, 20:12
Ja sam ranije pogledao epizodu 4 Kiss X Sis... Lijepa epka, romanca i tako to, ali premalo "almost hentai" scena po kojima je Kiss X Sis poznat...
A sad sam pak nastavio sa Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san. Pogledao još 4 epizode... Masaru, Isusa ti nenormalnog retajnog. :rotfl: :pray:
Anime je, iako u jednu ruku i sam GAR, tolika sprdačina na GAR spike da je to nevjerojatno. Nisam se ovoliko cerekao od DMC. :P
Aral i Raz, svakako čekirajte. :3
I oh, samo da napomenem, na BakaBT izgleda kao da ima manje epizoda nego što piše na MAL... Ali to je samo zato što su prilično kratke pa su spojene u blokove po 8 epizoda.
Arbiter of Change
30-04-2010, 20:25
Eda, FMA:B :))))))))
/cut
Urnebesna je OVA bila. :)
Inače, za rijetke Gundamu fanove... Bright slap.
http://www.imagesforme.com/upload/a3d20ea7.jpg
Electromaster
30-04-2010, 22:08
Pogledao još 4 epizode Sexy Commando. :3
Fufu, klubu se konačno priključila ona žena iz OP-a... Zove se Tomoe, nadimak joj je Moe-Moe [<3]... I totalno je opsjednuta brkovima. What the hell. :)
Izuzev toga, izgleda da su počeli prvi fajtovi, u pitanju je nekakva banda izumitelja/komičara [?]SThe Hair Growth Researchers... Wat? xD
Cleanup Princess!
Electromaster
30-04-2010, 23:35
Double post nyaa~!
Pogledao još 8 epizoda Sexy Commando... Sad i elijeni? :)
Other than that...
Masaru: People of ancient times used to have this wise saying: "Those who work may eat... Those who undress may drink coffe."
... Common sense nije jača strana ovog animea. :P
Fak, ova je klinka iz Arakawe toliko agresivna da je se i časni brat sa uzzijem boji.
http://www.imagesforme.com/upload/c3cec52c.jpg
:)))))
Electromaster
01-05-2010, 12:44
Pogledao Layer: 08 Serial Experiments Lain... Wow. Mindfuck! D:
Pogotovo za samu Lain... Idem odmah gledati dalje ovo ono.
... On a side note, Arisu is a naughty girl! http://www.bonersgamesforums.com/images/smilies/awesome_smiley.jpg
Izuzev toga, izašla je nova epizoda Angel Beats.
EDIT: Pogledao Layer: 09 SEL.
*shivers*
According to Asahi Junior High Weekly, Chiba Prefectural Kogane High School adopted the uniform of K-ON!. The students of Kogane High hadn't worn uniforms but they decided to introduced one and K-ON! uniform was selected by the students' request. The teachers and the students are satisfied with the uniform because it's economical and made a good effect on the students' discipline of their appearance.
Arbiter of Change
02-05-2010, 21:38
Isse, FMA:B. :)
Hundredfold bravery! Thousandfold muscles!
/ultimate Brofist
http://www.imagesforme.com/upload/4a473554.jpg
blood4me
02-05-2010, 22:54
Odgledao ovu novu epizodu Naruta, isuse boze ovo je nesto najbolje na svijetu, nemogu doc sebi... kako je ova epizoda... deeejm... :shock:
:pray: :pray:
Za mene zasad ne postoji nijedna anima koja je uopce blizu Narutu... ovo je remek djelo...
Electromaster
02-05-2010, 22:59
^Lolne.
Enihau, pogledao epizodu 5 Angel Beats... Isusati umro sam. :rotfl:
... To jest, barem na prvu polovicu... Nakon druge sam ostao skurcan. :(
Kako mrzim onu purple Haruhi i ostalu đubrad sad, nek umru do smrti. Tachibana love. <3
Other than that, wow, AB će ovim tempom posramiti i neke muzičke animeje... :)
Uskoro izlazi i novi insert song single.
Meni nije nešto bila epizoda. Izuzevši replay dijelova na koje sam se nasmijao, sve je bilo razvučeno bez da se išta značajnog dogodilo. Od koncerta nadalje je bilo dobro.
Kostolomac
03-05-2010, 00:19
@blood4me, i ja volim Naruto, ali nećemo pretjerivat... :)
@PR3DAT0R, kuš! :P
Pogledah prvu epku Gungravea. Mislim da će mi se svidjet :D
Isse, FMA:B. :)
Hundredfold bravery! Thousandfold muscles!
/ultimate Brofist
http://www.imagesforme.com/upload/4a473554.jpg
^ This. Nemam ništa drugo za dodat. :)
(osim... f*kin cliffhanger)
one piece je vani
http://www.onemanga.com/One_Piece/583/01/
Arbiter of Change
03-05-2010, 10:22
Mislim da mi oči trenutno krvare.
JcGGU-eHgYI&feature=related
Electromaster
03-05-2010, 15:36
@PR3DAT0R, kuš! :P
Pogledah prvu epku Gungravea. Mislim da će mi se svidjet :D
:P
Inače, Gungrave, ane. <333333333
Iako hm, prva epizoda inače ima prilično drugačiji filing od ostatka serije... Onak, veći dio prve epizode je napucavanje uokolo, a kasnije toga i nema toliko... Bar ne do negdje pred kraj, enivej. Uglavnom, anime je odlična mafijaška drama/triler, sa lijepom dozom SF-a.
Usput, jedan detalj, kako su anime napravili tvorci Triguna... U jednoj epizodi može se primjetiti kako se likovi klade na utrke onih dvonogih životinja... Nojeva ili štaveć, koje koriste kao konje u Trigunu. :3
Kostolomac
03-05-2010, 16:54
Kul, pripazit ću na to :D
blood4me
03-05-2010, 21:07
aww.. bio sam malo high tu noc.. .XD
Ali epizoda je epic... pogotovo kakashi na kraju :pray:
Electromaster
03-05-2010, 21:11
Pogledao epizodu 11 SEL.
Wow, prva polovica epke je bila kao recap serije na tripu. A druga polovica... Well, nije ni ona bila previše različita. :)
Počinjem shvaćati neke stvari, iako sam i dalje prilično mindfucked... Also, mislim da sam upravo u episode discussion threadu na MAL-u pročitao epski spoiler za ostatak serije koji je neki retaj napisao, bez odgovarajućeg taga, naravno. FFFFFFUUUU-
Konačno, peta epizoda Giant Killing-a je vani! Inače se gleda Cobra, kako awesome.
Zadnja epizoda FMa je bila popriično urnebesna, posebno mi se svidio dio sa Armstrongom i Curtisom XD
A sljedeća bi mogla biti opet pre-badass po sve sudeći, jedva čekam :D
Gledam Ghost in the Shell S.A.C, odlicno je, na nivou Cowboy Bebopa.
Naravno. Da se mene pita i iznad je, al opet GITS mi je no1 anime :)
Znas kako, CB i Gits su koliko slicni toliko su i razliciti, malo je nezahvalno uporedjivati ih. U Cowboy Bebopu ima vise humora dok je ovo full ozbiljno (meni strasno jer sam ja tehnofob :D ). Samo da te pitam: Jesam li dobro poceo sa gledanjem jer S.A.C je izasao prije ostalih TV serijala. A filmove sam nekad davno gledao, oni idu kasnije na rewatch.
Also dis
http://img189.imageshack.us/img189/9089/1270714980302.gif
Yep, fora :)
Gledaj S.A.C, 1st i 2nd GIG, odnosno prvu i drugu sezona. Nakon toga nabaci filmove a imaš još i GITS: Solid State Society, film od skoro 2h koji se događa nakon događaj u drugoj sezone. Ove ostale OVA-e, tipa Individual Eleven i The Laughing Man su ti samo summary prve, odnosno druge sezone. Uživaj u gledanju ;)
Arbiter of Change
04-05-2010, 22:53
Moram, umro sam na ovo... iako, treba vjerojatno pogledati HnK za shvatiti. :)
http://www.imagesforme.com/upload/f20475c6.jpg
You are already dead :D Btw. nabavio cijeli HnK, sve epizode prije 90' te ovaj prequel koji je airao tamo negdje 2008. Čim pogledam Cobru bacam se na to.
Baš gledam, ovdje totalno izgledaju kao Mio i Yui. :)
http://www.imagesforme.com/upload/607cd2b8.jpg
U tom i je poanta ^^ Nego, Azu-nyan energy lol xD
Yup, dobra epka. A vidim da će Jun dobit screentime i u sljedećoj epizodi. ^^
Electromaster
05-05-2010, 12:33
Yay! Ja upravo nabavljam epku...
Inače, gledajući Sexy Commando došao sam do rješenja za problem s odlaskom cura iz škole!
Sve što treba napraviti jest da se ravnatelj škole preruši u ženu tako što na glavu navuče skijašku masku, te se takav pridruži klubu. Potom nekom prigodom treba pozvati cure na piknik i ponuditi im piće [alkohol], a kad se one pošteno obliju skinuti svoju krinku i sve ih suspendirati na godinu dana! WIN.S :P
Ovaj Fist of the North Star nije normalan, nakon svake šore lik kaže "You are already dead". Kako epic :pray:
Arbiter of Change
05-05-2010, 13:44
A ne... i naravno, obavezni screen. :)
http://www.imagesforme.com/upload/2cbaccfb.jpg
Isse, tek je srijeda. Još pun prozor do FMA:B.
A ne, predobro :)
Odoh gledat Cobru.
Pogledah zadnju epizodu Durarare... preokret u radnji je bio malo predvidljiv, no zato je izvedba bila odlična. I dalje sam zbunjen no mislim da će na kraju sve imat smisla. I da...
OMG, zombiji! :pray:
Response na fangirls spike oko animea xD
http://nsa15.casimages.com/img/2010/05/02/100502033503843800.jpg
one piece - 130 epizoda :P
sta se fma tice, imam jedno 4-5 komada za odgledati.
Kostolomac
05-05-2010, 22:36
Pogledao Gintama Jumpfest OVA-u, mislim da ću nabavit seriju :)
Arbiter of Change
06-05-2010, 15:17
BakaBT je nešto u prozoru danas, OneManga uvela cenzuru... why, oh why. :(
Bogme da, a ne sjećam se kad je BakaBT bila down zadnji put. No samo da se vrati online i sve ok.
OneManga uvela cenzuru
Sad će dječica moći u miru čitat, bez da dođu u napast kliknut link prije kojeg ionako piše je sadržaj namjenjen odraslima... bummer. :(
Nema veze, ionako sam naišao na stranicu sa pravim high quality scanovima tako da nju koristim.
Sonic_Moronic
06-05-2010, 19:15
Daj ju na pm onda.
Došla nova epka Naruto Shippuudena.
edit: Pogleda, OMFG kako prepredobra epizoda, Kakashi vs. Pain, bilo je čak i matrix fora :) Plako sam na kraju mamuti, predobro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.