Pogledaj cijelu verziju : Anime & Manga - everything related
Metabolicc
07-03-2008, 15:43
imas na Zone-Anime dosta mange :wink:
Lord Jambrek
07-03-2008, 16:07
e dude zak pišeš crvenim slovima, onak, teže ih je čitati neg crna :D
ako vas zanima dobar mecha anime pogledajte Heroic Age
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=5025 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5025)
ne znam zasto ali nikada nisam volio mech animeje :(
Metabolicc
08-03-2008, 09:35
Naruto manga je postala malo zamorna sa onim stalnim napucavanjima Itachija i Sasukea
btw. Sasuke rulzz
vjerovatno nas mech anime ne privlaci jer roboti ne krvare...
ja i zlaya pratimo naruto mangu.Sma mi smo idoli.. inace ja pratim i bleach i one piece...
Naruto manga je postala malo zamorna sa onim stalnim napucavanjima Itachija i Sasukea
btw. Sasuke rulzz
sasuke je silovan u guz u novoj mangi...
i izasao vam je najnoviji shaman king vidim da o njemu baljezgate http://www.onemanga.com/Shaman_King/278/
vjerovatno nas mech anime ne privlaci jer roboti ne krvare...
ja i zlaya pratimo naruto mangu.Sma mi smo idoli.. inace ja pratim i bleach i one piece...
btw. Sasuke rulzz
sasuke je silovan u guz u novoj mangi...
i izasao vam je najnoviji shaman king vidim da o njemu baljezgate http://www.onemanga.com/Shaman_King/278/
e svi već znaju tu stranicu, nemoraš je po 500-ti puta postati
btw. Sasuke rulzz
nije postalo zamorno..meni je zanimljivo.
Sasuke me živcira,a Itachi je legenda...kak mi je cool.
uostalom sad skidam sve epizode i mangu.
Btw. hvala na pomoći za DNAngel...to mi je bilo teško naći.
moram počet pratit blood+ O.o fulao sam dosta epizoda....
Kostolomac
08-03-2008, 17:20
Isse, upravo odgledao Hellsing OVA 4 (traje gotovo čitav sat)... kako razvaljuje animacija i detalji, da ne spominjem majorov govor na kraju. :pray:
je*** ti selo, ja zaboravio na ovo :shock:
idem odma nabavit :)
inače ako vam treba kojih kvalitetnih naslova, klikom u moj sig idete direktno na moju listu sve sto sam odgledao je dosad je dosta kvalitetno te vam i preporucujem to ;)
Metabolicc
12-03-2008, 16:46
Kad ce se onaj sta crta Naruto okanit vise Sasukea i dat nam nama dragog Naruta??
Kad ce se onaj sta crta Naruto okanit vise Sasukea i dat nam nama dragog Naruta??
u sljedeća dva chaptera, btw you are hentai(moka)
malo jebe engleska gramatika ha ?
Ali da ovo je period kada se fokusiraju na radnju koja je najzanimljivija, nek se malo stvari smire kod naruta, da nas iznenade nekim novim preokretom koji su vec postali veoma ociti.
kada bi se sada u mangi sasuke i naruto pofajtali sasuke bi mu ebo sve svece i kyuubije...
Metabolicc
13-03-2008, 07:24
kada bi se sada u mangi sasuke i naruto pofajtali sasuke bi mu ebo sve svece i kyuubije...
Bojim se da nije tako jer Naruto je ipak glavni lik k tome je jos kyuubi
ma naruto je gej lik je proveo 3 godine uceci da napravi veci rasnegan nego sto je mogao prije... ono... sasuke je naucio gro jutsua... dobro ovaj ima kyuubija ali sasuke ima sharingan a sasukov klan je kontrolirao kyuubija... you do the math...
ma naruto je gej lik je proveo 3 godine uceci da napravi veci rasnegan nego sto je mogao prije... ono... sasuke je naucio gro jutsua... dobro ovaj ima kyuubija ali sasuke ima sharingan a sasukov klan je kontrolirao kyuubija... you do the math...
anime i manga se zovu naruto, a ne sasuke pa ti pogađaj tko bi pobjedio
osim sot bi fajt trajao 30000 chaptera , mislim da bi se napravio neki kompromis izmedju njih da bi mogli nastaviti mangu.
osim sot bi fajt trajao 30000 chaptera , mislim da bi se napravio neki kompromis izmedju njih da bi mogli nastaviti mangu.
:pray:
inace citam alive - the final evolution neki psihološki fak... kul je...
evo malo da revajvam temu..
ista novo? nista... gledao novu blok episodu naruta... SVAKI PUT KAD POGLEDAM NARUTO ANIME NAREDIM SEBI DA VISE NIKAD NE GLEDAM.... I PONOVO.... koje je to sranje postalooooo....
i da... citam Historys strongest disciple Kenichi
prekul manga toplo preporucujem svima...
ista novo? nista... gledao novu blok episodu naruta... SVAKI PUT KAD POGLEDAM NARUTO ANIME NAREDIM SEBI DA VISE NIKAD NE GLEDAM.... I PONOVO.... koje je to sranje postalooooo....
počeo Iluminati prevoditi od tamo gdje je stao anime, prva dva chaptera izašla u subotu
fakat previse. ovo je opsada. sori al ono. prije je bilo oke sad je sve puno anime-a i mangi i točka.
al kad spomenes visual kay ljudi se smiju jer su to debili >.>
Lord Jambrek
25-03-2008, 01:10
e majke mi sami originalni naruto je skroz ok, ali shppuuden je užas. Onak u svakoj epizodi prisjećanja koja su se dogodila prije 5 minuta i tak pola epizode.
Inače 51-52 blok epizoda je zapravo onaj prvi dio prve epizode shippuudena koji je trajao 10-ak minuta, ali ovdje su tih 10 minuta odvukli u dužinu od 40 minuta.
da, sad su napokon ljudi pocesli pljuvat na veliko Nabruto! jebote 10 sati flashbekova! od 1-100 epoizode je bilo prerpedobro ali sad katastrofa
sve sto Nabruto i Sakurva govore je: SASUKE!!!
Metabolicc
26-03-2008, 20:17
Ovaj Naruto Shippuden se komotno moze nazvat Sasuke Shippuden
Naruto nije vise sto je nekad bio.......... :(
mah ovo je sada kraj ove sage, sad krece nesto sto ce radnju premjestiti u konohin okolis...
ovo vam je officijalno ''Sasuke's year'', kakašiju ce se dogodit nesto uber važno ''and Nabruto has to wait''
i ovaj fajt izmedju braće Učiha(lol) je los, jebote Sasukea su poceli znat Jesuke
Metabolicc
28-03-2008, 12:10
Upravo pocinjem sa skidanjem cijelog One Pieca :)
Nadan se da cu bit gotov za 2 tjedna :roll:
Lord Jambrek
29-03-2008, 04:22
mah ovo je sada kraj ove sage, sad krece nesto sto ce radnju premjestiti u konohin okolis...
Nisam čitao mangu, kolko anime actualy prati mangu?
Metabolicc
29-03-2008, 10:53
Podosta :roll:
podosta prati samo sto u svaku episodu ubace po 10 minuta sjecanja i suvisnih scena, ostalo ide po mangi....
jel mi neko moze rec di mogu nabavit eng titlove za Elfen Lied
Worthaur
01-04-2008, 22:00
Nabavis eng sub...
?
pitanje je bilo di mogu nabavit titlove ti meni kazes da ih nabavim
nwm naso sam
Empe Tri
02-04-2008, 16:18
onepice sam pregledao cijeli :D i pre dobar mi je crtic... a sto se tice naruta u pocetku od 0-80 ep... je bio dobar al me sad pocinje zivcirat pomalo kad vracaju na stare epizode svako toliko neki isjecak od 5 min... sad sam na 143-4 i dobar mi je za sad vidjet cemo kasnije :P
e ljudi jeli ko gledao Avatar pa da mi kaze kakav je... frend mi je rekao da je dobar al da pitam iskusnije ljude ;)
onepice sam pregledao cijeli :D i pre dobar mi je crtic... a sto se tice naruta u pocetku od 0-80 ep... je bio dobar al me sad pocinje zivcirat pomalo kad vracaju na stare epizode svako toliko neki isjecak od 5 min... sad sam na 143-4 i dobar mi je za sad vidjet cemo kasnije :P
e ljudi jeli ko gledao Avatar pa da mi kaze kakav je... frend mi je rekao da je dobar al da pitam iskusnije ljude ;)
meni je solidan.....
lijepa prica, watchable kao sto bi rekli.
Empe Tri
02-04-2008, 17:09
koliko ima nastavaka sam zaboravio pitat da znam na sta da s spremim :P
imas 3 sezone, i 3 knjige, serija je americkog porijekla pa ga rijetko tko ubraja u anime.
http://www.vgcats.com/comics/images/080324.jpg
klanjam ti se O KLANJAM TI SE! :pray: :pray: :pray: :pray:
Kostolomac
05-04-2008, 10:42
slika
:rotfl: dobra
pogledao jučer furi kuri u šutu. ima samo 6 epizoda i moram reć da je dobar. ali nekako malo čudan :)
http://www.instantz.net/
Code Geass R2- 1!!
Sickmanno1
07-04-2008, 12:47
Ajd da pitam nesto vas anime znalce...najme imam 23 godine i pogledao sam sve Yu-Gi-Oh! episode koje su napravljene...da li sam ja normalan?
Ozbiljno...svi mi se smiju sto sam to gledao, a meni precool...takoder jel ima neki slican Anime da mi preporucite...
Ajd da pitam nesto vas anime znalce...najme imam 23 godine i pogledao sam sve Yu-Gi-Oh! episode koje su napravljene...da li sam ja normalan?
Ozbiljno...svi mi se smiju sto sam to gledao, a meni precool...takoder jel ima neki slican Anime da mi preporucite...
ne,
Beyblade
Pokemon
D.N.Angel
Konjiki no Gash Bell!!
[aka Zatch Bell!]
Digimon Season 3: Tamers
Sickmanno1
07-04-2008, 15:00
pokemon mi suxxa kao i beyblade...jer ima sta sa kartama, kao jugi ^^?
ne kakaj,dobar je jugi ^^
King tiger
07-04-2008, 15:10
bejblejd je uber gej.
Lord Jambrek
07-04-2008, 20:10
Pogledao 54. epizodu naruta, majko mila kako se promjenilo, NI JEDNOG PRISJEĆANJA, NI JEDNOG!!!!!! nisam mogao vjerovat, bio je sam jedan dio gdje je naruto nešto sanjao i tam je bila kratka scena kad je sasuke bio unutar naruta i vidio mu kijubija i to je to. Cijela epizoda nema prijsećanja, nadam se da će se tak nastavit shippuuden.
Pogledao 54. epizodu naruta, majko mila kako se promjenilo, NI JEDNOG PRISJEĆANJA, NI JEDNOG!!!!!! nisam mogao vjerovat, bio je sam jedan dio gdje je naruto nešto sanjao i tam je bila kratka scena kad je sasuke bio unutar naruta i vidio mu kijubija i to je to. Cijela epizoda nema prijsećanja, nadam se da će se tak nastavit shippuuden.
:o nesto nije uredu... to fkt nije uredu! nesto se desava... watch out!
citam Gantz :pray: (men in black + ghost busters = gantz!)
pokemon mi suxxa kao i beyblade...jer ima sta sa kartama, kao jugi ^^?
ima.. duel masters.. al vidi.. ti animeji tipa jugio, bejblejd i pokemon i ostali monovi su kvazianimeji i svi pravi animeljupci pljuju po njima, ako zelis odgledati pravi anime gledaj Death Note - to ti je jedan od najboljih (ako ne i NAJbolji) anime svih vremena...
inače sa tobom je sve uredu, jer da nije onda bi oko 50miliona ljudi bilo mentalno bolesno...
Worthaur
08-04-2008, 10:32
Pogledao sam Gantz anime, nis posebno
Pogledao sam Gantz anime, nis posebno
ne znam za anime, al manga owna... inace mislim da mi je kenan rekao da anime odstupa od mange...
Lord Jambrek
08-04-2008, 10:56
ima.. duel masters.. al vidi.. ti animeji tipa jugio, bejblejd i pokemon i ostali monovi su kvazianimeji i svi pravi animeljupci pljuju po njima, ako zelis odgledati pravi anime gledaj Death Note - to ti je jedan od najboljih (ako ne i NAJbolji) anime svih vremena...
inače sa tobom je sve uredu, jer da nije onda bi oko 50miliona ljudi bilo mentalno bolesno...
Vidiš meni je jugi bio skroz ok, pogotovo saga sa Egyptian God Cards, fkt je bilo za ubit vrijeme i sjest za RTL2 poslije škole. Ovaj GX nema veze s pameti.
Sickmanno1
08-04-2008, 12:45
Vidiš meni je jugi bio skroz ok, pogotovo saga sa Egyptian God Cards, fkt je bilo za ubit vrijeme i sjest za RTL2 poslije škole. Ovaj GX nema veze s pameti.
da GX suxxa, dosta, zivcitaju me one fore sa crvenim, zutim i plavim raspodjelama, i onda ovaj luzer kao iz crvene skole rastura sve i nikak da bude zeleni ili plavi :/
Pogledao samo jednu sezonu dalje mi se nije dalo....mozda cak i nisam do kraja...jugi pwna...
jep gx je sranje,kad je obelisk vladao i exodia bilo ej super,kak smo se kurcili e po razredu kad smo slagali jebene dekove i sve to,gx je sranje,i to zivo,a tek oni glasovi :shock:
saga u jugiju sa onim zmajevima i onim pentagramima mi je nekako najbolja i po ozbiljnosti se izdiže nad ostale sage ali egiptian god cards saga isto owna...
a jebte kad se sjetim svog decka... ja i jaran smo se po cijele dane ''borili'' al sranje sto smo imali fuš karte, još tih originala nije bilo, nema i neće biti u bih, AL AKO BUDE TOGA NEKAD + ako se budu pravi turniri organizovali, kak bih rasturaoooo
land of magic ftw u cro ^^ imao sam prvo dragon deck,pa sam zavrsio na water decku :)
dTFEPiVc ... re=related (dTFEPiVcnV8&feature=related)Sok znaci ovo je nova uvodna špica za naruto, ko je procitao mangu shvatice da se u drugoj polovini špice pojavljuju likovi koji nikad nisu bili prikazani u mangi.
dame i gospodo, naruto je izgleda skrenuo sa kursa! naruto anime prestaje pratiti mangu...
ostao sam bez rijeci i trebace mi malo vremena da napišem neki komentar na ovo...
Worthaur
09-04-2008, 17:32
Os rec da je uvjek pratio mangu? ep 156 - 220 su bili filleri kolko se sjecam
pola naruto animea su filleri :rotfl:
Ogg The Dogg
09-04-2008, 21:05
meni je FMA prejeben :pray:
onda Hellsing a potom Trigun
ah vidi tada je naruto manga zavrsila, a oni su htjeli jos pa su dodali, sada dok manga je daleko ispred oni ubacuju neka govna...
ah vidi tada je naruto manga zavrsila, a oni su htjeli jos pa su dodali, sada dok manga je daleko ispred oni ubacuju neka sladoled...
anime uvijek prati mangu s određenim varijacijama ( filleri, drugačiji prikaz istog događaja, itd)
Bas gledam Ergo Proxy i fantasticna je serija. Nis ne kuzim. I na svaki odgovoru dodu tisucu novih pitanja. I bas zato gledam. I zato sto je ljepo i zanimljivo nacrtano.
A Hellsing... wow (samo pogledajte trenutni avatar :P). Inace uopce ne volim takve krvave stvari ali hellsing ima nesto posebno. A Alucard je :oops: :D
Empe Tri
11-04-2008, 10:04
eo ljudi napokon sam dosao do 54 naruta :P
i ok mi je ovaj Shippuuden sve mi vise i vise pocinje ovaj crtic licit na dragon ball jos malo pa ce i oni putovat svemirom koliko su poceli :D
i jedno pitanje dali mozda netko zna za neku stranicu gdje mogu gledat Inuyashu ?? jer bi ful volio pogledat tu seriju do kraja :D
@Sickmanno1 si pogledao mozda Naruto, One Piece, DB serijale, Inuyasha, Cowboy Bebop ??
ako ne onda ti to preporucujem nisu sa kartama ali odlicni crtici ;)
http://www.vgcats.com/comics/images/050516.jpg
Sickmanno1
11-04-2008, 11:20
@Sickmanno1 si pogledao mozda Naruto, One Piece, DB serijale, Inuyasha, Cowboy Bebop ??
Cuo sam da svi nesto bruje o tom Narutu, pogledao sam par epizoda na Jetixu i mogu reci da nije lose...makar sam ono uletio u seriju i nisam nista prakticki skontao, osim da se dva lika fajtaju :/
Al brijem posvetiti tome malo vise paznje...
DB sam pogledao...nije mi se previse svidao, iritirao me onaj crnac sa crvenim usnama lol....
Cuo sam da svi nesto bruje o tom Narutu, pogledao sam par epizoda na Jetixu i mogu reci da nije lose...makar sam ono uletio u seriju i nisam nista prakticki skontao, osim da se dva lika fajtaju :/
Al brijem posvetiti tome malo vise paznje...
DB sam pogledao...nije mi se previse svidao, iritirao me onaj crnac sa crvenim usnama lol....
nemoj gledati prerade.... evo ti nešto
http://www.vgcats.com/comics/images/050418.jpg
ludkopuska
11-04-2008, 15:58
Sad je mislim 57. zadnji Naruto, ako 58 nije već izašo. Čuo sam par puta da netko prića o Naruto Mangi, pa me jako zanima jel nekto zna di bi to mogo nabavit?
Najdraži lik mi je Kabuto. I Shikamaru. Jedino me živcira šta je prva epizoda Shippudena obećala da je Naruto sazreo i uozbiljio se, no nakon toga on opet srlja u fajtove i ne zna šta da radi osim onog Shadow Replicationa i Rasengana... Svaki put isto.
"Kage Bunshin Nojutsu!!! Raaa-sengAN!!"
Ne sjećam se kad je zadnji put neku drugu tehniku koristio...
Empe Tri
11-04-2008, 17:03
"Kage Bunshin Nojutsu!!! Raaa-sengAN!!"
Ne sjećam se kad je zadnji put neku drugu tehniku koristio...
haha sad ce naucit nove poteze od Kakashi-a koliko sam skuzio u 54 :P da mi je bas znat koju, a i to je istina sto kazes... srlja u fjtove, prebiju ga onda 2 sec ga dijele do smrti.. sjeti se sasuke-a i sakure popizdi i razvali sve okolo sebe... uvjek isto :P
meni naj likovi Shikamaru, Hinata i Kakashi :D
naj mi je ona epizoda kad idu gledat kakva je faca od Kakashi-a tu sam puco od smijeha :P
btw. nasao sam stranicu za gkledanje Inuyashe, steta sto nemozes skidat te serije:P
http://videoinuyasha.blogspot.com/
al uglavnom vec sam pogledao 10-ak epizoda :D
http://www.onemanga.comS, zaleti se imas naruta oko 397 chapetera, danas je izaso novi,da manga umnogo owna seriju.I vjeruj mi ludi, ovaj Naruto ce samo to radit kroz cijelu naruto sagu.Fokusiraj se sada na Sasukea, jer se oko njega vrti cjela prica.
http://www.onemanga.com , zaleti se imas naruta oko 397 chapetera, danas je izaso novi,da manga umnogo owna seriju.I vjeruj mi ludi, ovaj Naruto ce samo to radit kroz cijelu naruto sagu.Fokusiraj se sada na Sasukea, jer se oko njega vrti cjela prica.
ta stranica je po 50 puta već postana :rotfl:
E... evo vam super stranica! http://www.onemanga.comS looooooool :D :D :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: (evo unknown 51. put XD)
Hmmm.Naruto...ne znam sto o tome misliti. Pogledala sam dosta tih epizoda i stala negdje iza stote. Karakteri su ok, pogotovo Naruto ( :bravo: ) mi se svida jer je totalno lud. ^^ Ali serija mi slici sve vise i vise kao DBZ koliko se samo bore i bore i bore. Malo dosadno. I onda taj Sasuke. Toliko mi ide na zivce taj emokid. Nek ide na psihoterapiju pa ce mu opet biti dobro.
Empe Tri
12-04-2008, 10:50
posto nemam sta drugo gledat pogledao sam jednu epizodu D.Gray-man i za sad mi se svidja, jel netko mozda gledao sve epizode i dali se isplati pogledat ???
Lord Jambrek
12-04-2008, 12:24
Death Note me opet uhvatio
posto nemam sta drugo gledat pogledao sam jednu epizodu D.Gray-man i za sad mi se svidja, jel netko mozda gledao sve epizode i dali se isplati pogledat ???
čitaj mangu
ane death note nije samo najgenijalniji anime ikada... imaju dva zavrsetka, procitaj mangu da saznas drugi..
i da, bleach mangu ili anime vam savjetujem, jako kul...
Naruto je cool,iako bi bilo lijepo da malo ubrzaju s izbacivanjem Shippuuden epizoda.
Hellsing OVA I,II,III,IV su puno bolje od obicnih epizoda,toplo ih preporucujem svakom
Empe Tri
12-04-2008, 20:45
čitaj mangu
budem i to procitao... mogu rec fino me iznenadio anime D.Gray-man pogledao sam 10-ak epizoda i pre dobar je... ;)
edit:
eo bas sam citao nekih 4-5 nastavaka Eyeshield 21Si pucam od smijeha :rotfl: preeedobar je ;)
Lord Jambrek
13-04-2008, 06:33
ane death note nije samo najgenijalniji anime ikada... imaju dva zavrsetka, procitaj mangu da saznas drugi..
Da znam da su 2 razna kraja. Štoviše, ak pogledaš i film postoji i 3. kraj, koji je zapravo onaj iz anime-a, ali malo drugačiji, odnosno L je još živ. U ovom kraju iz mange Ryuk umre za Lighta ak se ne varam, brijem da mi je Keno to pričao.
[quote="Lord Jambrek":1zqcfegl]Death Note me opet uhvatio
Da znam da su 2 razna kraja. Štoviše, ak pogledaš i film postoji i 3. kraj, koji je zapravo onaj iz anime-a, ali malo drugačiji, odnosno L je još živ. U ovom kraju iz mange Ryuk umre za Lighta ak se ne varam, brijem da mi je Keno to pričao.[/quote:1zqcfegl]
ja sam se pokidao kada sam to pročitao(davnih dana)
lik na kraju dobije vlastitu sektu XD
Berserk je odlican anime,a manga je neprejebiva.jel zna ko nešto slicno za preporučit?i di nač kraj mange imam samo do 296 ep.
probaj sa claymore animeom, inace citaj mangu na http://www.onemanga.comS.
Kostolomac
01-05-2008, 21:43
jel u berserku i claymoreu ima puno fajta i krvi? :)
da, stovise claymore ti je naziv za veliku mačugu :D
lol, daj nemoj čovjeka zaj... hello kitty ti je krvavija od claymora
ane hello kitty>sve XD
Kostolomac
03-05-2008, 11:45
da, znam, klejmori su velki 2-henderi jel tako? :D
e pa da si ikad gledao hello kitty u robot chickenu mislio bi ozbiljno to što si rekao :P
da, znam, klejmori su velki 2-henderi jel tako? :D
e pa da si ikad gledao hello kitty u robot chickenu mislio bi ozbiljno to što si rekao :P
ja ti gledam samo ozbiljne animee poput pokemona, digimona, mješečeve ratnice i gore navedene hello kitty. Taku dubinu priče i slojevitost likova ne vidiš ni u jednom filmu
Kostolomac
03-05-2008, 17:33
slažem se, alucard je mala beba prema hello kitty, a ekipa sailor moon bi prebila sva 4 krusnika :rotfl:
Matilda Mother
05-05-2008, 19:39
sailor moon pwna, amen^^
ajmo preporuke kaj da geldam, ocajno ocu neki novi anime:(
death note :pray: :pray:
bleach počeh gledati izgleda odlicno
hellsing :pray: :pray:
zaražen sam animemanijom
zaražen sam animemanijom
newbie XD
zaražen sam animemanijom
newbie XD
yep :D
zaražen sam animemanijom
newbie XD
yep :D
we were all newbies once...
Empe Tri
07-05-2008, 10:06
nedaj se olio omest sta drugi pricaju :wink: obavezno pogledaj naruto i inuyasha ako nisi ;) i procitaj mangu od Eyeshield21, naruta i d gray man ;) :D
Matilda Mother
07-05-2008, 11:15
eda, inuyasha, sad sam se sjetila da to trebam..fala
Empe Tri
07-05-2008, 12:25
hehe :wink: meni jedna od boljih serija :D
sad trazim neku mangu za citat al da je onako malo bolje napravljena neku komediju :P pa ako znas za neku dobru pa javi :wink: :D
Ja sam počeo pred 2-3 dana gledat fullmetal alchemist. Subtitles-i me ubijaju, ali sam anime je super.
hehe :wink: meni jedna od boljih serija :D
sad trazim neku mangu za citat al da je onako malo bolje napravljena neku komediju :P pa ako znas za neku dobru pa javi :wink: :D
http://www.onemanga.com/Ashita_no_Yoichi/
http://www.onemanga.com/Shina_Dark/
http://www.onemanga.com/Sekirei/
http://www.onemanga.com/Ayu_Mayu/
i ako nisi ovo čitao obavezno pročitaj(jer je to obavezno štvio za čitanje ako čitaš mange)
http://www.onemanga.com/Superior/
iko gledao gungrave osim werya?
ja. Ima vezu sa Trigunom ;)
eda, inuyasha, sad sam se sjetila da to trebam..fala
Steta sto je anime toliko drugaciji od mange. :( Geladala sam do 150. mislim, ali sad citam mangu. Puno je bolje. ^^
Ja sam počeo pred 2-3 dana gledat fullmetal alchemist. Subtitles-i me ubijaju, ali sam anime je super.
:bravo: jeje!!! ja sam pogledala sve epizode do kraja. Ali da imas kraj trebas si pogledati film. To je zapravo kraj cjele price... plakala sam se... :cry:
EDIT: POGLEDAJTE SI OBAVEZNO ERGO PROXY!!!Jedan od najboljih animea koji sam ikada gledala.
Empe Tri
14-05-2008, 16:13
@unknown
tnx... sve sam citao osim Sekirei
eo planiram nesto veceras citat pa cu to ;)
http://www.onemanga.com/Sekirei/
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
procitaj i rosario + vampire...
eh ja od animeja trenutno gledam full metal panic (koji sam maloprije zavrsio) i presao sam sada na full metal panic fumoffu koji owna boga, prejaka komedija...
@kenyi javi mi se da ti posaljem link za 91. chapter hellsinga nasao sam ga....
Lord Jambrek
20-05-2008, 22:52
Pogledao Naruto Shippuuden film, malo priglup, al odličan za ubit vrijeme, kratka scena poslije creditsa je pre pre odlična, naruto je totalan kreten i fakat ne zna kaj radi :D
Pogledao i Conqueror of Shamballa na japanskom napokon, imao sam dubanu verziju i mogu reć da dubovi sakaju big time
Conqueror of Shamballa je oke, al je... dosta loš naspram originalnog animea. Hagane no Renkinjutsushi (ilitiga Fullmetal Alchemist) je najbolji anime there is, imo. :(
Conqueror of Shamballa je oke, al je... dosta loš naspram originalnog animea. Hagane no Renkinjutsushi (ilitiga Fullmetal Alchemist) je najbolji anime there is, imo. :(
Conqueror of Shamballa chibi afterparty
http://youtube.com/watch?v=ggXEPdM9ObQS :rotfl:
Matilda Mother
21-05-2008, 08:50
chibi sranja su mnogo dobra
:oops:
gledao sam sve nastavke FullMetal Alchemista :pray: :pray: i oddličan je anime i onda je bilo sve ok dok nisam pogleda Conqueror of Shamballa i ne sviđa mi se
a kraj mrzim užas :kill:
jaran mi je dao tokyo majin bla bla bla pa cu to pogledati...
Eo i ja konačno gledam taj famozn9i deathnote, i moram priznat da je anime super, jedino me ubija "glazba" u drugoj sezoni...
gledam trenutno Tengen Toppa Gurren-Lagann i odličan je .. borbe su kul i priča se čini dobra
Glupi anime koji sam gledao je naruto a najbolji anime mi je Avatar. Na mom blogu imate sve epizode. Crtić je zakon, priča, borba se četiri elementa, avantura ma zakon je
Lord Jambrek
26-05-2008, 11:41
Eo i ja konačno gledam taj famozn9i deathnote, i moram priznat da je anime super, jedino me ubija "glazba" u drugoj sezoni...
misliš na onu uvodnu stvar na početku? What's up people?
vBs_XtmJjGYS?
Ta stvar mi pre jaka
misliš na onu uvodnu stvar na početku? What's up people?
vBs_XtmJjGYS?
Ta stvar mi pre jaka
da a i zadnja stvar na kraju Zetsubo billy je odlična
bend je kewl :gitara:
Ne znam, meni je intro u prvoj sezoni bio mnogo bolji, autro mi je još bolji od introa bio, ah well...
Imam jedno pitanje - Jesu li ah my godess i candidate for godess povezani? Gledao sam samo potonji, pa me zanima...
Lord Jambrek
27-05-2008, 01:21
Imam sve albume od Maximuma :D pre dobri su
Imam sve albume od Maximuma :D pre dobri su
i ja isto :pray:
lilium je zakon stvar
http://youtube.com/watch?v=3EoCGwHz3T0
o čemu se radi elfen lied ?
moraš barem par puta pogledati da bi sve shvatio.... i hellsing naspram ovog je anime za malu djecu...
Lord Jambrek
29-05-2008, 17:06
Ne znam, meni je intro u prvoj sezoni bio mnogo bolji, autro mi je još bolji od introa bio, ah well...
Imam jedno pitanje - Jesu li ah my godess i candidate for godess povezani? Gledao sam samo potonji, pa me zanima...
The World (intro) je pre odlična stvar.
the world - nightmare, tako se zove pjesma i sigurno je najjaca pjesma od introa icega... tekst je predobar...
jel the world bend ili je nightmare ime benda? to me je uvijek zbunjivalo...
Lord Jambrek
29-05-2008, 21:51
the world - nightmare, tako se zove pjesma i sigurno je najjaca pjesma od introa icega... tekst je predobar...
jel the world bend ili je nightmare ime benda? to me je uvijek zbunjivalo...
the world se zove pjesma, sekai na japanskom ak se ne varam :D nitemare je bend
Eto, pogledao sam death note do kraja. Iako je moralo završiti tako nekako, ipak mi je žao kaj nije ispalo drukčije...
jel tko pročitao posljedni chapter One pieceea..... legendarno.... najbolji chapter u posljednjih par arcova
Sonic_Moronic
30-05-2008, 20:30
Evo moj update...
MANGA
Trenutno pratim:
Claymore
Mahou Sensei Negima
Bleach
Bitter Virgin
Kashimashi
Elfen Lied
History's Strongest Disciple Kenichi
A trenutno čitam Mx0, Berserk, School Rumble i Shaman King.
Anime mi je u drugom planu, samo Rental Magica...
joj meni je naporno postalo citati one piece, ova arka sa moriom je definitivno bila najbolja do sada, ovo sa mjehurima sto je sad krenulo mi je naporno...
One Piece je malo naporan jer ima preko 350 epizoda.
Pitam se jel manga bolja.
One Piece je malo naporan jer ima preko 350 epizoda.
Pitam se jel manga bolja.
je
interview sa likom koji prevodi mange na hrvatski....
Yoshi broj 21
http://rapidshare.com/files/119047251/Yoshi021.pdf
Avatar je dosta jeben crtić/anime štogod.....imate ga za skinuti na:
http://www.watchavatartv.com/
samo instalirajte onaj toolbar pa ga kasnije pobrišite.
e al se i to skomercijaliziralo. covjece. mange u OK!u. da puknem.
draze su mi bile kad sam ih mogao kupiti u algoritmu i to je to. kad si trebao cekati nekoliko tj da ti dodje narucena itd. a sad. bwah.
Kostolomac
01-06-2008, 14:23
evo pogledao berserk u 2 dana i moram reć da je odličan. ali kraj... ne mogu vjerovat kako je tragičan i brutalan. i nekako nedorečen. 25 epizoda ima jel? jel možda u mangi detaljniji kraj (ako manga uopće prati anime)?
ljeto 2008
http://that.animeblogger.net/2008/05/29 ... e-preview/ (http://that.animeblogger.net/2008/05/29/thats-summer-2008-anime-preview/)
Molim vas objasnite mi jer onemanga.com nije mozda ilegalna stranica? Jer digitalizirane mange ne prekrsce copyright?! Nisam vec dugo bila na toj stranici jer upravo to mislim i necu s upetljati u takve stvari.
pa je legalno je , citao sam negdje na sajtu da imaju odobreno od tih firmi koje prave mange , neke vise i ne mozes citati zato st osu raskinuli.
da ima par mangi za koje su izgubili pravo, ali uz malo mozga mozes i tim pristupiti, inace sve je kul...
citam zetmana trenutno - odlican je...
Sonic_Moronic
03-06-2008, 19:40
Uh, kako smo pravedni... "Neću imati posla s tim"...
ROFL XD
ROFL XD
:P Pa i necu. Jer ako to podrzim i nije legalno onda samo napravim stetu crtacima koji zarade s crtezima lovu a uloze svu svoju strast i kreativnost. To bi bilo jako tuzno.
PS: Hvala vam za odgovor. ^^
ROFL XD
:P Pa i necu. Jer ako to podrzim i nije legalno onda samo napravim stetu crtacima koji zarade s crtezima lovu a uloze svu svoju strast i kreativnost. To bi bilo jako tuzno.
PS: Hvala vam za odgovor. ^^
:rotfl:
PS.možeš čitati sve dok ne bude licencirano u tvojoj zemlji
Sta tu ima smjesnog? :?
Ako sam ja mangaka i s time zaradujem novce za prezivjeti onda ocekujem da nitko ne cita moje stvari bez da plati ako nisam dozvolila! Razmislite o tome kada iduci puta skinete nesto ilegalno.
TeraBajt
04-06-2008, 17:50
el valja onaj warcraft?
Sta tu ima smjesnog? :?
Ako sam ja mangaka i s time zaradujem novce za prezivjeti onda ocekujem da nitko ne cita moje stvari bez da plati ako nisam dozvolila! Razmislite o tome kada iduci puta skinete nesto ilegalno.
:rotfl: :rotfl:
slučaj dobričine i poštenjaka uočen, moguće dvije akcije: 1)asimilacija 2)eksterminacija, waiting instructions...
Instrukcije su da prestanete sa krepom i nastavite sa temom. Dismiss.
kupuj oštricu besmrtnika... obavezno, nisam vjerovao da ću ovo reći ali ovo je bolje od eng. verzije koje sam čitao na netu
kupujte ostricu besmrtnika
Umm, jeli problem samo kod mene, ili engleski nazivi prevedeni na hrvatski zvuče jednostavno jadno? Mislim ono, the immortal's blade (blade of the immortal?) - oštricca besmrtnika. Ili kad se u warcraft knjigama grom hellscream zove Grom Pakleni vrisak xDDD
to sa prevodom imena je slučaj samo sa warcraft-om
oštrica besmrtnika :pray:
o čemu se ostale mange rade ? valjaju li ?
Procitala Perfect girl Evolution. Totalno ludo! :rotfl: :rotfl:
Volim zato sto bas nije tipicni shoyo-manga u stilu "hihi,doskocim kao labud u presljokastom kostimu s mojim magicnim stabom (koji isto ima sljokice) i spasim tako svijet od ultimativnog zla!hihi! " nije to nego... totalno drugi ton. Mozda i zato sto nije Manga nego Manhwa (Manga iz Koreje).
"Thats the way, aha aha I like it, aha aha; Thats the way, aha aha I like it, aha aha..."
citaj shinobi life ako volis the shoujo mange, ili jos bolje vampire knight... ili desire climax....
knock yourself out....
ja citam... ma ne cita trenutno nista ali sam procitao Ubell Blatt i Zetman... oba su ono blood and gore mange... jutros sam pogledao update naruto i bleach mangi i dobra je eskalacija svega u obe mange... od animeja gledam pomalo Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou Tou... nemam pojmaa sta naziv znaci... anime je prosjecan... recimo kao fate/stay night samo je jos plagijatniji u pogledu koristenja moci i ima vise krvi i grozote nego f/sn, ali ponovo nista previse, tek toliko da ima vise od f/sn... kenan je skinuo dvije sezone black lagoona i to cu nekad uskoro ukrast od njega...
ah kako volim raspust...
pogledao nakon 1,5 godine odgađanja wolf's rain XD
high school of the dead je odlicna manga... upravo sam procitao...
Arbiter of Change
13-06-2008, 21:57
high school of the dead je odlicna manga... upravo sam procitao...
Drago mi je da je još netko pročitao to, mislio sam da sam jedini.
Čekam idući volume (mislim da su trenutno na 19 chapteru sa prijevodima).
[...]ako volis the shoujo mange[...]
Nit za boga!
Kostolomac
15-06-2008, 00:54
evo pogledao jednu epizodu soul eatera, totalno ludo :rotfl:
malo informacija:
Genres: action, adventure, comedy, supernatural
Plot Summary: Set in the Shinigami technical school for weapon meisters, the series revolves around 3 groups of each a weapon meister and a human weapon. Trying to make the latter a "Death Scythe" and thus fit for use by the Shinigami, they must collect the souls of 99 evil humans and 1 witch.
Arbiter of Change
15-06-2008, 00:59
Čekaj da vidiš ostale likove.... Maka i Soul su rijetki normalni likovi u seriji.
[...]ako volis the shoujo mange[...]
Nit za boga!
erm pa sa je onda perfect girl evolution?
Drago mi je da je još netko pročitao to, mislio sam da sam jedini.
Čekam idući volume (mislim da su trenutno na 19 chapteru sa prijevodima).
imas i 20. chapter i 20.5 neki special...
ali odlican je 1/1
Demon Hunter
15-06-2008, 14:29
Jel imate kakvih dobrih Anime da predlozite!
Ja sam gledo Bleach...i Devil May Cry Predobri su.
Ako ima jos nesto slicno i dobro!
Kostolomac
15-06-2008, 19:03
pa možda samurai champloo, hellsing, berserk, full metal alchemist, death note, trinity blood... i možda čak naruto, meni je dobar :)
Naruto ima dragon ball sindrom - Treba im 15 goddamn epizoda da naprave jedan konkretan potez... Ide mi na živce to nepotrebno razvlačenje.
Arbiter of Change
15-06-2008, 20:32
Jel imate kakvih dobrih Anime da predlozite!
Ja sam gledo Bleach...i Devil May Cry Predobri su.
Ako ima jos nesto slicno i dobro!
Busou Renkin... jako slično, ali puno kraće od Bleach-a i Naruta.
Anyway, mislim da sam pročitao ovaj novi HSotD chapter najbrže do sada i jedva čekam kad će nastavak (čudi me da je ona policajka smaknula tipa).
i ja sam poceo citat to, samo ono tesko mi skontat zasad nisu sve objasnili . :(
@pomahnitaliZLAYA:
E pa u tome je stvar da je Perfect girl evolution bas ne pripada skroz u jedan zenr. Ima tu i malo mystery, humora i uglavnom neznam u koju ladicu bi strpala tu mangu. Nebi rekla da je shouyo. To bi bilo :rotfl: reci da je shouyo.
Pogledala sam par Ghibli-Studio Anime-a i oni su bez konkurencije. Predivna atmosfera i artwork.Jedan od najboljih mi je "Moj susjed Totoro." :D >>>
http://i169.photobucket.com/albums/u215/Nixchel/MyNeighbourTotoro12.jpg
Dakle,anime njub sam...preporucite mi nesto tipa FF,dakle sve sto je razlicito od ove slike gore :D
to ti je vrlo kvalitetan klasik kojeg nitko ne smije zaobići
PS. ovo
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3296 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3296)
Hellsing Ultimate OVA Trailer
http://youtube.com/watch?v=hIEHytLc6t8
evo ti jedna borba
http://youtube.com/watch?v=HjMS-eMw1cg&feature=related
gledaj samo ove serija ti je šrot naspram mange i ova
Dakle,anime njub sam...preporucite mi nesto tipa FF,dakle sve sto je razlicito od ove slike gore :D
da vidi se
ff nije anime...
gledaj bleach (ima ga podosta dosad), one piece, i obavezno death note... ostalo ti je rekao unknown...
@ mondi : http://www.onemanga.com/Perfect_Girl_Evolution/1/03/Si http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Gara ... 8011-0.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Garakame_11_024_4-592-88011-0.png)S(ovo je slika sa njihove definicije shoujo mangi)
ja jos stojim iza svog da je pge shoujo manga....
Sto sam ja samo htjela reci da pge nije klasicni shouyomanga. Ima mozda elemente shouya sto se tice artwork-a ali nije cisti shouyo sto se tice sadrzaja. Ima tu i gothic i comedy. ^^
I ipak je manga a ne manhwa. :roll:
čitala sam peach girl. baš mi se sviđa :D
Trenutno pratim Monster, odgledao sam 17 epizoda do sad...
Baš mi owna, totalno sam se navukao.
Duke of Earl
17-06-2008, 20:38
Cowboy Bebop obavezno, još ima i samo 26 epizoda, što ga uz njegovu priču, likove, humor i posebice glazbu, čini savršenim anime-om.
Ili ako si blood, gore n violence fan, kreni sa Hellsingom, to je meni bio prvi pravi anime.
Arbiter of Change
17-06-2008, 21:10
I krenuti sa starim Hellsing serijalom od 13 epizoda prije nego li počneš gledati OVA-e.
Onda ćeš tek cijeniti kako su briljantne i vjernije mangi (ako ti je to bitno).
Inace ja i zlaja smo krenuli gledat black lagoon, veoma je dobro zasad.
@ tnt cuo sam da je taj monster dobar, daj malo infoa.
Cowboy Bebop obavezno, još ima i samo 26 epizoda, što ga uz njegovu priču, likove, humor i posebice glazbu, čini savršenim anime-om.
Cowboy Bebop i nije smješan nego ozbiljan i tragičan na kraju( ono sa crkvom mi je najbolje)... bolje pogledaj trigun
da vidi se
ff nije anime...
gledaj bleach (ima ga podosta dosad), one piece, i obavezno death note... ostalo ti je rekao unknown...
@ mondi : http://www.onemanga.com/Perfect_Girl_Evolution/1/03/Si http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Gara ... 8011-0.png (http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Garakame_11_024_4-592-88011-0.png)S(ovo je slika sa njihove definicije shoujo mangi)
ja jos stojim iza svog da je pge shoujo manga....
FF je anime, ali ne filmovi nego serija ^^, iako se i filmovi svrstavaju tamo.
Duke of Earl
18-06-2008, 13:05
Cowboy Bebop i nije smješan nego ozbiljan i tragičan na kraju( ono sa crkvom mi je najbolje)... bolje pogledaj trigun
Pa ak je tebi epizoda Mushroom Samba ozbiljna i tragična, onda dobro. Htio sam reč da CB ima sve od smijeha do ozbiljnih tema, i dobra je preporuka.
Bar nisam plakao nekoliko puta kroz Cowboya. :(
Emo. :(
inuyasha je zavrsio, zadnji chapter je neki dan izasao samo za info... najobicniji plagijatski happy ending... al ono, 558 chaptera ftw.... neka je vala...
inuyasha je zavrsio, zadnji chapter je neki dan izasao samo za info... najobicniji plagijatski happy ending... al ono, 558 chaptera ftw.... neka je vala...
OOOaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa!!!!
',,____,,' *blinkblink* moram procitiat,tek sam negdje na 420. -.- maa,super je prica i taj ending treba biti tako jer su zasluzili protagonisti kolko su se napatili. A i ipak je to i Rumiko Takahashi. ;)
napokon....
http://www.vgcats.com/comics/images/060402.jpg
lol http://www.onemanga.com/Inuyasha/488/19/
lol http://www.onemanga.com/Inuyasha/488/19/
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
http://www.onemanga.com/Gantz/134/14/
Upravo procitala Inuyashu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Arbiter of Change
22-06-2008, 23:01
Kure-nai završio... pogledao zadnju epizodu i mogu reći da već dugo vremena nisam vidio jedan tako ispunjavajući, a istovremeno i moralno kompleksan kraj iako već vidim da će se fanovi uobičajenih sretnih anime-a žaliti na kraj.
Šteta što je gotovo - precarski je bio.
ah navikni se na neočekujuće završetke....
nisam cito temu otpocetka al el tko gleda naruto ugacekakija/uzumakija
ne niko ne gleda narutarda i niko nikad nije cuo za njega...
@LL, si gledao Death Note??
Imate mi preporuciti jos neki kao Code Geass...ono,odgledao sam i super mi je,zavolio sam anime... :D
po redu što trebaš pogledati
Ergo proxy http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3302 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3302)S(obavezno štivo)
Tengen Toppa Gurren-Lagann http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4575 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4575)
Death Note http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4563 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4563)
Eureka Seven http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=2826 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2826)S
Black Lagoon http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=3395 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3395)
Fullmetal Alchemist http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=979
GANTZ(jako morbidan anime) http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=2400 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2400)
Darker Than Black http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4906 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4906)
Tengen Toppa Gurren-Lagann
Death note
Fullmetal alchemist
to se obavezno treba pogledat :pray: :pray:
Evo par slika za Kenana. ^^
http://i125.photobucket.com/albums/p50/ ... murder.jpg (http://i125.photobucket.com/albums/p50/TheChromeAngel/Anime%20Girls/Red%20Hair%20Girls/Bloodymurder.jpg)
http://i261.photobucket.com/albums/ii41 ... 3f5323.jpg (http://i261.photobucket.com/albums/ii41/i_luv_kiba_and_gaara/763f5323.jpg)
http://www.fortunecity.com/marina/jamai ... yo-005.jpg (http://www.fortunecity.com/marina/jamaica/211/images/Tomoyo-005.jpg)S(e,ovo mi je preljepo, tako sam mislila kombinacija tamno-svijetlo ^^)
Worthaur
24-06-2008, 10:48
I Gungrave bi bilo dobro pogledat
dosadan
dosadan
istina
Joj sto je meni bilo strasno dosadno je Film X, Jin Roh i Blue Submarine.
gledam black lagoon... odlican anime, nema demona sto jest jest, ali je fin odmor za oci i um...
završio black lagoon... dugo sam ga gledao uzimajući u obzir da se radi o 24 epizode... ustvari odgledao sam ga u 3 dana po 8 epizoda otprilike, naravno sa velikim razmakom između tih dana... sljedeći na listi je trigun...
edit. napisao sam sve osim najvanzijeg... dojma... dojam je sjajan, nisam još gledao anime u settingu stvarnosti tako da sam zbilja oduševljen... ima odličnu priču, odličan razvoj likova i akcijske scene su lijepo odrađene.... možda bi ovo bila i odlična igrana serija... uglavnom toplo preporučujem svima... zasad imaju dvije sezone, idem baš sad proguglat oće li biti treće :D...
Worthaur
04-07-2008, 14:32
Jucer sam poceo gledat One Piece... Ne kuzim zas ga nisam prije gledao, ovo je predobro
Sad sam na 27. ep ^^
Jucer sam poceo gledat One Piece... Ne kuzim zas ga nisam prije gledao, ovo je predobro
Sad sam na 27. ep ^^
long way to go... ja sam sada na 506 chapteru mange
one piece ima dosad jedno 350 epizoda...
Arbiter of Change
04-07-2008, 15:37
Code Geass ti se emitira svake nedjelje ujutro (po našem vremenu) na televiziji u Japanu i navečer je obično već subban od strane Chihiro skupine.
Worthaur
04-07-2008, 17:09
Kme, odgodjeno je subanje Naruta ovaj tjedan, nezna se do kad : ((
ane bar naruto anime nije skroz otisao sa kursa... mislim da se anime postavi naruta nije svidilo sto odredjeni likovi umru u mangi....
Zanima me kakav je Anime Initial D. Čitao malo o njemu ali volio bih druga mišljenja.
odličan(barem meni)
Zanima me kakav je Anime Initial D. Čitao malo o njemu ali volio bih druga mišljenja.
odličan(barem meni)
Možeš mi barem reč radnju. Zanimljiva ili onak?
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=135
sav info i ocjena puno ljudi.... a moje osobno mišljenje je da te anime jednostavno navuče i moraš ga pogledati do kraja
jel gleda tko porno anime?
Worthaur
04-07-2008, 21:03
Hentai? A ono, tu i tamo
Pogledao sam prvu epizodu avatara, i nekak se nećkam oko njega... pre djetinjasto mi je to nekak. Dali da nastavim gledati ili ću se na kraju razočarat?
Arbiter of Change
04-07-2008, 21:19
Iako zadržava humor kroz čitavu seriju ima dosta ozbiljnosti i sve u svemu nije loš (blažen lip sync), samo nemoj očekivati neku uberSozbiljnost (ipak je ciljana dobna skupina nešto niža). Kasnije postaje bolje kad radnja počne pratiti Zuko-a.
jel gleda tko anime?
bible black bi te mogao zanimati ;)
Pogledao sam prvu epizodu avatara, i nekak se nećkam oko njega... pre djetinjasto mi je to nekak. Dali da nastavim gledati ili ću se na kraju razočarat?
avatar i toplo preporucio, meni je super anime taman ima dost epizoda da se nerazvlaci po 254654 epizoda.....
trenutno gledam death note, zakon mi je 2. intro ( hey hey human sucker, a human fucker (tak nesh ))
posto me rijetko ima na multimedi nisam ni vidio ovaj topic pa eto i mene
U svakom slučaju ti preporučam, nijedna epizoda me iskreno nije razočarala.
ispravan naziv ti je hentai
@Pseto
Initial D First StageS summary Initial D Battle Stage
Initial D Second Stage S side story Initial D Extra Stage
summary Initial D Battle Stage
Initial D Third Stage S side story Initial D Extra Stage
summary Initial D Battle Stage
Initial D Fourth Stage S summary Initial D Battle Stage 2
djaba ti je se obracati psetu vise XD
marijanovic
10-07-2008, 18:22
Baš sam sad neki dan završio s Code Geass (prva sezona + svih 13 do sad izašlih R2) i anime mi je prekrasan.
Jedva čekam ponedjeljak-utorak za gledanje 14e epizode.
Baš mi je po mom ukusu; ja bi reko da je ko kombinacija Fullmetal Alchemista i Death Note.
Nego; jel ko od vas odgledao i Death Note oba filma? Ja jesam; ima drukčiji rasplet priče nego što je u seriji.
Ima li ovdije zainteresiranih za pisanje recenzija anime serija za jednu stranicu?
Htio bih oživjet svoj http://croanime.aceboard.comSforum; al trebam ljudi - recenzenata.
Baš sam sad neki dan završio s Code Geass (prva sezona + svih 13 do sad izašlih R2) i anime mi je prekrasan.
Baš mi je po mom ukusu; ja bi reko da je ko kombinacija Fullmetal Alchemista i Death Note.
Nego; jel ko od vas odgledao i Death Note oba filma? Ja jesam; ima drukčiji rasplet priče nego što je u seriji.
Ima li ovdije zainteresiranih za pisanje recenzija anime serija za jednu stranicu?
Htio bih oživjet svoj http://croanime.aceboard.comSforum; al trebam ljudi - recenzenata.
ako želiš pisati zašto ne pišeš za yoshi
marijanovic
10-07-2008, 19:30
Da želim pisati na engleskom nebih radio svoj forum... vrlo jednostavno.
Da želim pisati na engleskom nebih radio svoj forum... vrlo jednostavno.
nije ti to na engleskom... hrvatski
http://yoshi.iugrina.com/
ako budeš htio ja te spojim sa urednikom
Arbiter of Change
10-07-2008, 19:35
Jel Hellsing dobar Anime? Svi ga pohvaljuju a ja nikad da ga pogledam.
Do bola dobar i krvav - preporučam OVA verziju koja do sada ima 4 epizode jer je vjernija mangi.
Arbiter of Change
16-07-2008, 08:01
Subbana 1. epizoda mange, tj. anime-a "Blade of the Immortal" koja kod nas hara na kioscima.
jesenska sezona
http://www.imagesforme.com/show.php/103396_cccccc.jpg
ista stvar je bila i svakome ko je gledao det not....
Pogledah prvu sezonu avatara, sad sam negdje na 6 epizodi 2. Još uvijek mi je serija nekak djetinjasta (pogotovo Ang), ali nekak je fora i tjera te da gledaš dalje. Najjači mi je Aero (Airo?), na njega se redovito kidam.
Arbiter of Change
16-07-2008, 14:07
Okej,zar morate svugdje naglasiti da je Code Geass kopija Death Notea :(
Nije kopija, razlika je očita u samom prepričavanju i pristupu radnju.
Za detaljniju analizu nađi moj post u ovoj temi u kojem to opisujem (ako sam ovdje postao). :P
Arbiter of Change
18-07-2008, 12:17
Izašla nova epizoda Avatara (nakon koliko ono mjeseci pauze?)... dobra količina akcije, ali ipak više manje filler.
to uvijek hoću pitat pa zaboravim - jeli book 3 zadnji, ili će bit još jedan (vjeroojatno air)
Arbiter of Change
18-07-2008, 12:23
Pojma nemam, ali postoje glasine da su još samo 2 epizode do kraja Fire knjige, a to mi se čini nekako malo za okršaj sa carem i to sve... vjerojatno još Air knjiga.
Arbiter of Change
18-07-2008, 12:28
Ima li jos koji anime kao Code Geass?Dakle,da ima malo politickih igara,armija,tragicnih romasna etc...
Stari Sci-Fi/drama/triler/sapunica/itd klasik - Legend of Galactic Heroes, ali ulažem kolačić da će te odbiti grafički stil iz '80/'90 iako je to meni vjerojatno jedan od vrhunaca Sci-Fi anime-a i jako usporediv sa Dinom kad je politika u pitanju. :)
http://neoshinka.files.wordpress.com/2007/11/meinkaiser400.jpg
Anee,malo je cudan...
Ali cini mi se da vrijedi pogledati...
ova (j) me podsjeća na Oscak iz versajske ruže... Btw jeli tko gledao taj anime, meni je bio super dok sam ga kao klinac gledao.
Ima li jos koji anime kao Code Geass?Dakle,da ima malo politickih igara,armija,tragicnih romasna etc...
Ne,necu Death Note,gledao sam,nema veze sa Code Geassom,osim sto i Light i Lelouch imaju natprirodnu moc...
Toward the Terra TV
In the far future, humanity has left behind an environmentally destroyed Terra and began colonization in order to reproduce their home. Humanity, now ruled by a super computer that controls the birth of children, sees the emergence of a new race called the "Mu". The Mu, now hidden from the rest of humanity, have one dream, to return home, to Terra...
Tengen Toppa Gurren-Lagann (najbolji mecha anime, ima nešto i politike)
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4575 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4575)
Arbiter of Change
18-07-2008, 21:55
Eda,odgledah ovaj anime Legends of Galactic Heroes...nije lose,ali ima nekih nelogicnosti koje bodu u oci...
Stil nije tako odbojan...
Iskreno, jedino što je meni smetalo kod serije je to što ima GOMILA Njemačkih imena koje treba brzo zapamtiti i definitivno neprikladan, komičan i istovremeno tužan rekli bi neki, kraj jednog od najvećih vojno-taktičkih genija koji je ikada krasio anime uratke.
Tengen Toppa Gurren-Lagann je svakako preporuka
odličan anime .. stil crtanja i efekti odlični također
Tengen Toppa Gurren-Lagann je svakako preporuka
odličan anime .. stil crtanja i efekti odlični također
ja sam na taj anime naišao kada je tek bio oko pete epizode... najbolja mi je ona pjesma
http://youtube.com/watch?v=wUV3booHbmo&feature=related
Arbiter of Change
19-07-2008, 13:48
Kad smo kod Avatara, navodno ovih dana dolazi dvosatni film koji će služiti kao finale (ako je vjerovati glasinama).
Kad smo kod Avatara, navodno ovih dana dolazi dvosatni film koji će služiti kao finale (ako je vjerovati glasinama).
neće to će biti ending u 4 epizode
Koje će se prikazivat jedna za drugom, da. sad sam na polovici earth-a, tako da ce to sigurno doc dok jaodgledam sve.
Arbiter of Change
20-07-2008, 12:14
Ye istina, pogledao 4 epizode (ali samo 1. ima opening) i prvi dojam je... wow, jednostavno wow.
Ako zanemarimo klišejan i predvidljiv kraj (ali ono, zar je itko očekivao nešto drugo?) i uobičajeno lošu animaciju van borbi kad je serija u pitanju, ove 4 epizode apsolutno razvaljujuS- vrhunac animacije i koreografije tijekom borbi (čekajte da vidite kad plava i crvena vatra doslovno ispune ekran, odlično izgleda) te sve to popraćeno dramatičnom i epskom glazbom (iako ona u konačnim creditsima pwna svu glazbu u seriji). Je da je ostalo nekoliko neriješenih stvari, i da je kraj malo požuren, ali to se općenito da zanemariti kad se gledaju epizode u globalu (zadnje 2 su najjače).
Arb mozes dat link od tog?:D
CroSub je izbacio još jedan projekt
5 centimeters per second
http://crosubs.crotaku.net/wp-content/uploads/2008/06/byousoku.jpg
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=4568 (http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4568)
tko nije gledao ovaj film obavezno mora
treba mi preporuka za mangu nešto u stilu death note
treba mi preporuka za mangu nešto u stilu death note
Liar game
Deadman Wonderland
Majin Tantei Nougami Neuro
Lost+Brain
Doubt
Code breaker
ima ih još ali ovo je što mi je prvo palo na pamet
Eto, pogledah Avatara do kraja, i kao nakon svake dobre pogledane serije ili još i više nakon svake dobre pročitane knjige sam u bedu :cry: :cry: :cry:
nego jebeno mi je dosadno u posljednje vrijeme i shvatih da nisam gledo anime vec par mjeseci.
Po mogucnosti blood , gore n violence please ako ima neko ideja nek puca.
Jeste culi za Blassreitera? Very cool anime.
Arbiter of Change
12-08-2008, 17:22
Ako je suditi po ovoj najnoviji reklami izgleda da je prijevod riječi Otaku na hrvatski ispao Manga Manijak...
Jeste culi za Blassreitera? Very cool anime.
ma to ti je šrot, pogledaj gungravea ili heroic age....
jbt jel ko cuo za naruta alooooo pa di vi zivite najcool anime i manga ever
ti to zaj. ili.... Masashi je lik kojeg treba streljati i ime to animeea nije Naruto nego Sasuke, ludo mi je kao njinje su a oblače se kao da žele da ih se vidi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.