PDA

Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13

Bara
01-03-2009, 19:10
Hahahaha, a je ti fora lik. Sek evo mog:

http://i304.photobucket.com/albums/nn196/bigbara1234/Fallout32009-03-0109-59-45-06.jpgSevo mog lika sa mojom najdražom puškom- Lincolns Repeaterom

Ovo mi je bratov lik pa bih želio dokazati da jabuka ne pada daleko od stabla, a super je što su se ovi iz Bethesde potrudili to održati :)

http://i304.photobucket.com/albums/nn196/bigbara1234/Fallout32009-02-2817-09-54-21.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/nn196/bigbara1234/Fallout32009-02-2817-15-43-90.jpg

Kasa7
01-03-2009, 19:27
kka uspijete tak snimit svog lika?

Feanor
01-03-2009, 19:28
ma plesneš prt sc/print screen tipku...Otvoriš paint edit/paste i to je to... Ili preko frapsa...

Insert
01-03-2009, 19:47
i drzis pritisnut kotacic (middle mouse button)

moj lik uvijek ima one cvixe. stavim mu tesla armour i umjesto kacige drzim cvike

e, jeli se ovo lice ćaće glavnog lika isto mijenja kao i lice tvog lika?

Grim
02-03-2009, 11:03
Jooj morao sam reinstalirat windowse :( , slucajno sam zaboravio backupat najnovije sejvojve ali jos su mi na sticku stari prije Operation Anchorage. A nis sada ponovo :(

Bara
02-03-2009, 11:09
Hohoh, čemu tužno lice. Proživjet ćeš Fallout 3 isponova, veseli se! Ja sam već do 18 levela sa svojim likom došao 3 puta i obavio uglavnom sve side questove, evo sada sam napokon stao prešavši Operation Anchorage i čekam The Pitt te The Broken Steel.

Grim
02-03-2009, 12:25
Hohoh, čemu tužno lice. Proživjet ćeš Fallout 3 isponova, veseli se! Ja sam već do 18 levela sa svojim likom došao 3 puta i obavio uglavnom sve side questove, evo sada sam napokon stao prešavši Operation Anchorage i čekam The Pitt te The Broken Steel.
Mah nakon 50 sati obavljanja svih side questova sve ponovo :? , ali nis bar cu skrtit vrijeme do The Pitt

Bara
02-03-2009, 13:28
A bar ti Fallout 3 nudi mnogo mogućnosti kako završiti mnogo radnji pa i side questove možeš sve skoro završiti na 3 načina. Probaj postati zločest, hehehe.

ScorpiuS
02-03-2009, 13:42
A bar ti Fallout 3 nudi mnogo mogućnosti kako završiti mnogo radnji pa i side questove možeš sve skoro završiti na 3 načina. Probaj postati zločest, hehehe.
Zločest je moje srednje ime! :D
Imam sejv i još nisam izbrisao Fallout 3 pa ću nastavit igrat sa ovim mojim 16 levelašem koji je jedva pipnuo main quest, a završio pretpostavljam sve side-kvestove.

Bara
02-03-2009, 13:44
Scorpa, majku ja tebi i tvojim Nuka Cola Quantumima koje si sakupljao od početka :( Ne mogu to završiti da sam Isus, nigdje ih nema...

Grim
11-03-2009, 21:21
Scorpa, majku ja tebi i tvojim Nuka Cola Quantumima koje si sakupljao od početka :( Ne mogu to završiti da sam Isus, nigdje ih nema...
Ak nisi zavrsio mozda ti ovo pomogne click (http://fallout.wikia.com/wiki/Nuka-Cola_Quantum#Bottle_locations)

ScorpiuS
12-03-2009, 13:03
Ak nisi zavrsio mozda ti ovo pomogne click (http://fallout.wikia.com/wiki/Nuka-Cola_Quantum#Bottle_locations)
A ako ti se baš i neda ih tražit po cijelom Wasteandu, uvijek se u ekstremnim slučajevima možeš okrenut čitovima.

WAR-ELEMENT
15-03-2009, 13:38
Trenutno igram prvi dio da se malo upoznam sa igrom pa ču treči,mada malo mi je nelogično iako je ovaj dio nedavno izašo, več je najavljen 4 dio za 2011 godinu. :shock:

Insert
15-03-2009, 13:44
Trenutno igram prvi dio da se malo upoznam sa igrom pa ču treči,mada malo mi je nelogično iako je ovaj dio nedavno izašo, več je najavljen 4 dio za 2011 godinu. :shock:

zasto ne kad se dobro prodaju :(

ScorpiuS
15-03-2009, 13:48
To su sve glasine i nije ništa potvrđeno od strane Bethesde. Što se mene tiče oni rade na novom TES-u.

eddie2142
15-03-2009, 18:34
sto se mene tice scorpius se dobro tice, TES: V se sigura pravi...

ScorpiuS
15-03-2009, 20:19
You said it, man! :D
Enivej, jeli itko probao Nude mod? Ja osobno mogu potvrdit prvoklasnu kvalitetu dotičnog :oops: :rotfl:

eddie2142
15-03-2009, 21:22
xD

ja imam jos 4 clana u kuci pa si to nemogu priustiti :(

3. put igram, tagani skillovi su: speech, lockpick, energy guns, isto tako bildam science, medicine i repair, jer mi je INT 9 pa da bude koristi od tog (isto tako bildam i sneak :| )

evo, nisam ni izasao iz Megatona a vec imam 800 capsi u dzepu, jos kad popravim bombu dobijem 500... ili kad raznesem grad, dobijem 1000 >:D

ScorpiuS
15-03-2009, 22:27
xD

ja imam jos 4 clana u kuci pa si to nemogu priustiti :(

3. put igram, tagani skillovi su: speech, lockpick, energy guns, isto tako bildam science, medicine i repair, jer mi je INT 9 pa da bude koristi od tog (isto tako bildam i sneak :| )

evo, nisam ni izasao iz Megatona a vec imam 800 capsi u dzepu, jos kad popravim bombu dobijem 500... ili kad raznesem grad, dobijem 1000 >:D
Ja sam ga raznio samo zato što volim vatromet XD

eddie2142
16-03-2009, 08:22
Ovo mi je 3. put, 1. put sam popravio, drugi put nukao :evil: a sad cu se strpiti do perkova kao contract killer/lawbringer

bas me zanima kako ce o meni pricati 3 dawg, tj. o neutralnom liku....

ScorpiuS
16-03-2009, 15:36
3 Dog: "One moment the example of all that is good and kind in this world and the next bringer of eeeeevil"

eddie2142
18-03-2009, 08:51
ali onaj Harold je precarski lik, svaka cast onima iz Black Islea sto su ga izmislili i stavili u 2 fallouta i Bethesdi na tome sto su ga ubacili kao drvo! xD

Čux
18-03-2009, 11:54
ovo me oduševilo :D

http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... a6e636.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/766b7b6d571bcd5da0976c2dbe7afb385ea6e636.png)

Aral
18-03-2009, 12:29
haha da, iz operation anchornage :rotfl:

Grim
18-03-2009, 12:51
ovo me oduševilo :D

http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... a6e636.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/766b7b6d571bcd5da0976c2dbe7afb385ea6e636.png)
:rotfl: ja ga nisam primjetio

Čux
19-03-2009, 09:11
i to ne samo jedn, ima ih nedno 3 na hrpi, i glave se daju odvalit :D

armagedon_666
20-03-2009, 08:51
evo ajde, buduci da vec jako dugo nisam nis igrao..idem se i ja malo zaje... s Falloutom :D
za koju minutu cu ga instalirat..

Grim
20-03-2009, 09:42
Sada ponovo instaliram igru dobio sam veliku zelju je ponovo igrat.... s very bad likom :evil:

armagedon
20-03-2009, 11:16
hahahaha, ljudi nisam znao di da to napisem ali uspio sam vratit svoje prastaro kor. ime!!!
:D vise nisam armagedon_666 :pray: hvala bogu :)

Insert
20-03-2009, 13:08
hahahaha, ljudi nisam znao di da to napisem ali uspio sam vratit svoje prastaro kor. ime!!!
:D vise nisam armagedon_666 :pray: hvala bogu :)

:rotfl:

Grim
20-03-2009, 20:51
Evo ponovo sam instaliro igru i sada zacudo radio mi radi,prije mi nije radio... samo se neki sum cuo... sada vjerojatno radi jer sam operativni sustav promijenio... ma :pray:...

Grim
20-03-2009, 21:16
Ma da opet problem -.-'
Rikle mi texture, screenshot Winterized T-51b Power Armor-a:
http://www.imagesforme.com/out.php/i409047_fo320090320210427.jpg

Umjesto da je bijeli snjezni dobiva boju poda po kojem hoda ono WTF :? , dajte plz help nemogu ovako igrat :(

Nodakim
20-03-2009, 21:41
Ono jebote ja bi to.

Grim
20-03-2009, 21:53
Ono jebote ja bi to.
Nevjerujem :( ponekad bude samo crno... totalno crno ...

Arbiter of Change
20-03-2009, 22:32
Corruptana tekstura vjerojatno (pretpostavljam da F3 koristi isti sistem pakiranja kao i OB), tako da ne gine reinstall onog što dodaje taj oklop u igru (Anchorage?) kako bi ti resetiralo teksturu (ono, nadam se da sam install nije corruptan).

ScorpiuS
20-03-2009, 22:58
Daaaaa, reinstalom riješi problem sa jednom teksturom, ali dođe novi sa drugom xD

Grim
21-03-2009, 09:20
Corruptana tekstura vjerojatno (pretpostavljam da F3 koristi isti sistem pakiranja kao i OB), tako da ne gine reinstall onog što dodaje taj oklop u igru (Anchorage?) kako bi ti resetiralo teksturu (ono, nadam se da sam install nije corruptan).
Pa... probat cu, ali nevjerujem da je corruptan jer mi je na Visti dobro radilo, imam istih problema s CoD4...

Arbiter of Change
21-03-2009, 09:25
Pretpostavljam da su driveri inače OK? Čudno mi je da ti baš reagira samo na tu jednu teksturu ako nije corruptana.

Grim
21-03-2009, 09:27
Pretpostavljam da su driveri inače OK? Čudno mi je da ti baš reagira samo na tu jednu teksturu ako nije corruptana.
Pa drivere sam nove instaliro... isto je, textura nevalja, isti problem mi se poceo dogadat i u CoD4(sve je crveno, rozo, plavo :? )...

Constantine
23-03-2009, 11:17
Nakon sto sam rijesio problem sa saveovima odigrao sam F3 do kraja.Odlican rpg,sviđa mi se nelinearnost i hrpa opcija u razgovorima te karma sustav.Na pocetku sam raznio Megaton(samo zato što sam pri prvom poluprelaženju napravio suprotno),obavio sam sve sidequestove(koji su inace fenomenalno napravljeni i puno zanimljiviji od main quest-a),visok speech je jako koristan u igri pa sam zahvaljujući njemu lakse rijesavao questove(osim onog s ghoulima,ghoule sam pobio zato što ne zaslužuju živjet u onoj zgradi i Roy bio pobio sve dobre stanare).Velika,ogromna mana igre je main quest,makar je zanimljiv prekratak je,duže mi treba da prijeđem crysis warhead nego main quest F3-a.Da nema sidequestova koji se ne svode na to:odi tamo,ubij lika,vrati se po nagradu,igra bi bila dosadna.Istražio sam svaku lokaciju u wasteland i pobio hrpu likova,na kraju sam bio very good i imao vise od 40k capsa.Najbolje oružje u igri je A3 21's Plasma rifle,u kombinaciji sa Tesla armorom funkcionira savršeno,nakon toga ide alien blaster i fat man.Sto se tice ekspanzija,imam problema sa prvom,instaliram anchorage,pokrenem igru,loadam i cekam onaj radio signal da se pojavi i nista,cekao sam vise od pola sata?

Grim
23-03-2009, 15:24
Nakon sto sam rijesio problem sa saveovima odigrao sam F3 do kraja.Odlican rpg,sviđa mi se nelinearnost i hrpa opcija u razgovorima te karma sustav.Na pocetku sam raznio Megaton(samo zato što sam pri prvom poluprelaženju napravio suprotno),obavio sam sve sidequestove(koji su inace fenomenalno napravljeni i puno zanimljiviji od main quest-a),visok speech je jako koristan u igri pa sam zahvaljujući njemu lakse rijesavao questove(osim onog s ghoulima,ghoule sam pobio zato što ne zaslužuju živjet u onoj zgradi i Roy bio pobio sve dobre stanare).Velika,ogromna mana igre je main quest,makar je zanimljiv prekratak je,duže mi treba da prijeđem crysis warhead nego main quest F3-a.Da nema sidequestova koji se ne svode na to:odi tamo,ubij lika,vrati se po nagradu,igra bi bila dosadna.Istražio sam svaku lokaciju u wasteland i pobio hrpu likova,na kraju sam bio very good i imao vise od 40k capsa.Najbolje oružje u igri je A3 21's Plasma rifle,u kombinaciji sa Tesla armorom funkcionira savršeno,nakon toga ide alien blaster i fat man.Sto se tice ekspanzija,imam problema sa prvom,instaliram anchorage,pokrenem igru,loadam i cekam onaj radio signal da se pojavi i nista,cekao sam vise od pola sata?
S time da je A3 21's Plasma rifle najbolje oruzije se ne slazem, ja sam pri Lincon's reapeter :) , za Anchorage trebas biti u odredenom dijelu mape da uhvatis radio signal probaj ici kod Anchorage Memorial tamo sam ga ja uhvatio...

Kasa7
24-03-2009, 00:16
ja još nisam daleko došao ali najbolje oružje mi je minigun,plasma rifle i chinese assault rifle.

Feanor
24-03-2009, 01:01
Pa drivere sam nove instaliro... isto je, textura nevalja, isti problem mi se poceo dogadat i u CoD4(sve je crveno, rozo, plavo :? )...

Hmmm jeli bude kao mali kvadratic, s razlicitm bojama najčešće plavom crvenom i zelenom... jer ako je to onda ti je crkla grafička... To se i meni dogodilo pa znam...Pocelo se u Sc chaos theory prvo događat sa starom ati x800gto, prvo su se na stablima pojavljivali, kasnije i na zidovima, pa bi iskljucio shadere pa se nebi pojavljivali minutu ili dvije i tako....

Grim
24-03-2009, 07:00

Hmmm jeli bude kao mali kvadratic, s razlicitm bojama najčešće plavom crvenom i zelenom... jer ako je to onda ti je crkla grafička... To se i meni dogodilo pa znam...Pocelo se u Sc chaos theory prvo događat sa starom ati x800gto, prvo su se na stablima pojavljivali, kasnije i na zidovima, pa bi iskljucio shadere pa se nebi pojavljivali minutu ili dvije i tako....
Ne nego npr. oruzije ima oblik kakav ima samo je crveno....

Aral
24-03-2009, 10:25
Danas izlazi The Pitt ako se ne varam...idemo u robovlje :D

Grim
24-03-2009, 19:00
Ah ne... ja imam problema s igrom necu moci igrat :( ..

Bara
24-03-2009, 21:36
Mene samo zafrkava to što mi je lik već 20 level, a došao je The Pitt, a the pitt ne uvodi novi level cap, NEEEE! Morat ću čekat The broken steel da bih mogao iz pitta izvuću expa, koja uživancija, ljeto, fallout, ahhh :)

ScorpiuS
24-03-2009, 22:02
Brzo će to tebe proć, znam da mene je.

Niko Bellic
25-03-2009, 08:28
postoji li max level do kojeg mozes doci ili ne? ja samo bezveze zujim uokolo i vec imam skoro lvl 15 ljika...

keko
25-03-2009, 08:30
Level 20 ti je max.

Niko Bellic
25-03-2009, 08:39
Level 20 ti je max.

a u PM! jebem ti to, sad necu stic lika nabrijat kako sam htio...

jel se mogu ti dodatci za folaut kupit negdje u trgovini ili samo preko neta?

keko
25-03-2009, 08:45
Mislim da se to skida besplatno s njihovog sitea ako imaš original.

Aral
25-03-2009, 10:26
Usao u pitt, sam bez iceg, ima samo pitt slave wear na sebi :shock:

Neven <R>
25-03-2009, 10:35
Level 20 ti je max.

a u PM! klanjam ti to, sad necu stic lika nabrijat kako sam htio...

Imaš na fallout3nexus.com modova koji maknu taj level cap.

Niko Bellic
25-03-2009, 11:00
[quote=keko]Level 20 ti je max.

a u PM! klanjam ti to, sad necu stic lika nabrijat kako sam htio...

Imaš na fallout3nexus.com modova koji maknu taj level cap.[/quote:2w9lzyb4]

e ljubim ti curu u usta care!

e da je bar vise ljudi sposobno u jednoj recenici dat tako dobar tip...

e hvala ti najljepsa!

Bara
25-03-2009, 13:52
level cap mozes maknuti sa jednom komandom koju upises u konzolu, ali ja ti to ne bih preporučio. glupo je micati level cap kada možeš pričekati the broken steel i onda će ti svakim novim levelom lik dobivati i novi rank karme, i three dog će ti se tako isto obraćati na radiju, pa će bit fora, glupo je ovako remetiti sistem kada možemo pričekati :wink:

Niko Bellic
25-03-2009, 13:57
ajde reci sad komandu! nemeres tek tak otvarat Pandorin box i...

Ulsar
25-03-2009, 14:00
ej pročitaj malo prohod i skužit ćeš da ti netribaju nikakvi modovi ni varanja za nabrijat lika ako odigraš igru par puta čak ti ni prohod netriba i ako si detaljan
jel ko proba igrat sa kombinacijon mele/explosive uz perk pyromacy yea
moran i priznat da je trica meni 10 puta lakša od dvice
ali i dalje fallout 2 mi ostaje na 1. mistu ikad napravljenih igara

Grim
25-03-2009, 15:26
Jooj sta je ovo F3 mi se rusi i texture su od anchorage-a zbrkane.... :( to mi prije nije bilo, dok ovo popravim izaci ce 3DLC :(

Domy
26-03-2009, 02:41
The Pitt je prilično dobra ekspanzija s intrigantnom pričom koja hvala bogu uopće nije crno-bijela. Miljama daleko od Anchorage-a i iskreno preporučam svakome da ju odigra.

Započinje isto kao i Anchorage,dobijanjem signala nakon kratkog vremena u igri.

Jedini bug na koji sam naišao je još na mapi Capital Waistlanda,na mjestu tunela prema Pittu,frka s teksturama i to gadna. Sve posivilo,ciljanje podivljalo itd.
Reloadao par puta,uspio progurat. Nakon toga sve ko po loju.

Mali SPOILER,ali koristan jer dobro dođe za preživljavanje

Nositi sa sobom svu opremu ko inače. Ona (SVA) bude uzeta i spremljena na pocetku Pitta i to nakon mosta. Dotad ima fajtova pa itekako dobro dođe. Prateći main quest se dobija natrag,otprilike na 2/3 napretka.

Bara
26-03-2009, 14:17
Strašan ti je tip za preživljavanje : :thumbs2:. Nego, i ja sam prešao The Pitt isto isto, zakon stvar, meni nije bilo tog problema što si ga ti naveo ali zato su svi likovi umuljani, teksture lica i vrata su im totalno odvojene od tekstura tijela, spojene su one, ali lice je recimo skroz blijedo dok je tijelo crveno... malo je zajebano i smetalo mi je cijelo vrijeme ali ništa strašno. Inače, The Pitt odiše nevjerojatnom atmosferom, odličnom idejom i zastrašujućim okolišem. Ja sam se jednom doslovno usrao od straha, kada sam ušao u " jednu indutrijsku zonu " zgodne su me stvarčice male dočekale, srce mi je iskočilo... strašan DLC!

Domy
26-03-2009, 20:10
Znaš kaj,kad u svim najavama čuješ kak nećeš moć nosit oružja jer se ipak maskiraš u roba, pa onda trebaš ubit troje kad tek sretneš lika, pa troje da dođeš do odjeće roba, pa ti onda lik nakon tunela kaže da će on pričat i da ti samo miruješ kad se dođe do onih vagona i onda te dočeka fajt s petero il šestero, pa kad ti onda kaže da će moć prokrijumičarit samo nož ili pištolj,a onda još na mostu naletiš na divlje pse i tek te onda nakon mosta oslobode inventara, ima dosta prilika za umrijet ako otprije očekuješ ostat bez oružja i ostaviš ga spremljenog doma jer zakaj ga onda uopće i nosit. Uigravanje u ulogu roba može biti smrtonosnoS :D

Grim
26-03-2009, 20:51
Znaš kaj,kad u svim najavama čuješ kak nećeš moć nosit oružja jer se ipak maskiraš u roba, pa onda trebaš ubit troje kad tek sretneš lika, pa troje da dođeš do odjeće roba, pa ti onda lik nakon tunela kaže da će on pričat i da ti samo miruješ kad se dođe do onih vagona i onda te dočeka fajt s petero il šestero, pa kad ti onda kaže da će moć prokrijumičarit samo nož ili pištolj,a onda još na mostu naletiš na divlje pse i tek te onda nakon mosta oslobode inventara, ima dosta prilika za umrijet ako otprije očekuješ ostat bez oružja i ostaviš ga spremljenog doma jer zakaj ga onda uopće i nosit. Uigravanje u ulogu roba može biti smrtonosnoS :D
Predpostavljam da je ovo spoiler pa necu citat dok ne predem The Pitt, ili da citam ?

Bara
26-03-2009, 22:35
Ja sam ponio svoju opremu sa sobom, na kraju sve ispadne super i kako treba. Strašno mi je atmosferičan i zastrašujuć The Pitt. Nekako mi je čudno, igra poprimi obilježja horora, previše je jezivo tamo, velika industrijska zona puna opasne radijacije i čudovišta, i bolesnih raidera koji drže ljude kao robove koji rade za njih i bacaju ih u arene... predobro! Obožavam Fallout 3 i sve stvari sa post apokalističnom tematikom baš zato što nas od takve sudbine dijeli nekoliko bombica, doslovno :).

Domy
26-03-2009, 23:00
Predpostavljam da je ovo spoiler pa necu citat dok ne predem The Pitt, ili da citam ?

Ma to ti je spoiler prvih 15-20 minuta pitta. Nikakav spoiler priče,poanta je da sve najbolje tj kaj inače koristiš,nosiš sa sobom. Bit će uzeto,al i vraćeno.

Domy
26-03-2009, 23:08
Ja sam ponio svoju opremu sa sobom, na kraju sve ispadne super i kako treba. Strašno mi je atmosferičan i zastrašujuć The Pitt. Nekako mi je čudno, igra poprimi obilježja horora, previše je jezivo tamo, velika industrijska zona puna opasne radijacije i čudovišta, i bolesnih raidera koji drže ljude kao robove koji rade za njih i bacaju ih u arene... predobro! Obožavam Fallout 3 i sve stvari sa post apokalističnom tematikom baš zato što nas od takve sudbine dijeli nekoliko bombica, doslovno :).

Jedino,al fakat jedino kaj mi se ne sviđa kod trojke kao dobrog nastavka jest kraj tj nedostatak spominjanja svih mjesta koje smo posjetili i posljedica naših postupaka. Realno ima 4 permutacije završetka,to je to. Najavljivali su 200 što je totalna laž.
Čak nema ni neke neutralne opcije,svaki grad u prethodnicima je imao budućnost i ako naš lik ne bi ništa napravio osim prošao kroz grad.

S druge strane,sva naselja u prethodnim falloutima su bila osjetno veća od prosječnog naselja u trojci,jedino se megaton i rivet city mogu mjeriti veličinom s gradovima prethodnih nastavaka. Iz tog razloga ne vidim na završetku trojke potrebu spominjat kaj je bilo s naseljem koje ima 5-6 ljudi. A takvih je puno u trojci.

Ulsar
27-03-2009, 11:57
krepa mi komp ja nemogu igrat aaaaaaaaaaaaaaaa

Bara
27-03-2009, 15:40
S druge strane,sva naselja u prethodnim falloutima su bila osjetno veća od prosječnog naselja u trojci,jedino se megaton i rivet city mogu mjeriti veličinom s gradovima prethodnih nastavaka. Iz tog razloga ne vidim na završetku trojke potrebu spominjat kaj je bilo s naseljem koje ima 5-6 ljudi. A takvih je puno u trojci.

Zato mi baš i Fallout 3 nosi neki posebni štih, ono, 2277 je, 200 godina nakon nuklearnog rata, ljudska populacija se sve više smanjuje, posljedice su užasne... ništa još nije ispravljeno i razdvojene grupice ludih i očajnih pojedinaca bore se za život u malim naseljima, to mi je svjetski, iako ne bih stvarno imao nešto protiv da metnu još 2-3 grada sa novim questovima i likovima, to bi igru učinilo 200 sati dužom i 10 % boljom....

Constantine
29-03-2009, 12:13
Nemogu nikako pokrenut Anchorage DLC,cekam posvuda vise od 20 minuta,nista,odem do anchorage memorial i opet nista.

Nodakim
29-03-2009, 12:31
ROFL
Pogledaj radio,vidjeti ćeš novi signal i dobiti quest,prati quest waypoint i doći ćeš do Outcast baze.
I u data files oznaci Anchorace DCL.(ulazni menu)

Constantine
29-03-2009, 12:55
Nisam znao za to da se treba oznacit anchorage.esm,thx.

Grim
29-03-2009, 13:52
Nisam znao za to da se treba oznacit anchorage.esm,thx.
Ubuduce u svim modovima ili DLC-ima trebas oznaciti u data files filove... :)

Bara
29-03-2009, 22:07
Kako mi je žao što Fallout 3 pati od manjka questova, igra nije prekratka, dapače, istraživati se i uživati u wastelandu može stalno, ali glavni quest i sve ostale side questova kojih ja mislim ima 20 do 25, možeš završiti jako brzo. Ja bi još u Wastelandu uživao :(! Sjećam se recenzije u pc playu i u bugu, govorili su: " nije frka ako kokneš quest givera, ionako ima bezbroj questova ", ali nažalost tako nije, nije ovo oblivion sa 200 side questova... Ej jel itko došao u Andale??

Nodakim
29-03-2009, 22:10
Da,ja bi još questova.
Ffs.

Grim
29-03-2009, 22:25
Kako mi je žao što Fallout 3 pati od manjka questova, igra nije prekratka, dapače, istraživati se i uživati u wastelandu može stalno, ali glavni quest i sve ostale side questova kojih ja mislim ima 20 do 25, možeš završiti jako brzo. Ja bi još u Wastelandu uživao :(! Sjećam se recenzije u pc playu i u bugu, govorili su: " nije frka ako kokneš quest givera, ionako ima bezbroj questova ", ali nažalost tako nije, nije ovo oblivion sa 200 side questova... Ej jel itko došao u Andale??
Pa... Oblivion ima dosta questova, nisam siguran jeli ima vise, ali mi je zabavniji F3 jer vise volim ovu post-apocalyptic atmosferu nego fantasy zato umjesto da stalno obavljam questove otprilike obavim 1-4 questa na tjedan i samo lutam Wastelandom i gledam sta mogu naci jer ima puno skrivenih itema kojima mogu svoju kucu ukrasit, trenutacno prelazim The Pitt i pokusavam naci svih 100 steel ignotsa. :)

Nodakim
30-03-2009, 09:53
F3 ima puno manje questova...

getriba
31-03-2009, 12:26
Jedino što me smeta u F3 je premalo questa.

Constantine
31-03-2009, 21:20
Pa nema bas premalo,main quest je prekratak ali sidequestova ima dosta i nisu nezanimljivi.

Grim
31-03-2009, 22:13
Razlika izmedu obliviona i Fallout 3 u questovima je to sta su u F3 puno zanimljiviji(bar meni) te tako mi se produzuju igru :)

Bara
01-04-2009, 08:32
U oblivionu su svi moćni questovi, samo su relativno kratki, dok u Falloutu 3 možeš za jednim side questom provesti i po nekoliko sati, a recimo za " The Nuka Cola Challenge " trebaš se dobro pomučiti, 30 nuka cola quantum nije mala stvar :) Ej ljudi, jel itko u Andale došao, prežestoka stvar, dođeš u grad, stari ti neki počne govorit da odeš dok još možeš, pričaš sa 2 obitelji, čine se normalni skroz, kada ono uđeš u podrum ili u jednu stračaru vanka, a ono, žderu ljude, deru ih sa ripperima, premoćno...

Constantine
01-04-2009, 08:53
Ja sam otisao tamo i pobio sve te bolesne likove osim starca i djece.

Bara
02-04-2009, 20:50
A djecu ne možeš ni ubit, a stari, neka starog. Ja sam se uspio izvuć sa speech i dobio special meat pie :), ali tih bolesnika se još nerado sjećam i svratim im ponekad onako, da ih malo gledam kako su bolesni. Jbt, stvarno sam uživljen u ovu igru, samo ne kužim kako se rasprava odjedanput prekinula, sve je utihnulo...

Grim
02-04-2009, 21:47
A djecu ne možeš ni ubit, a stari, neka starog. Ja sam se uspio izvuć sa speech i dobio special meat pie :), ali tih bolesnika se još nerado sjećam i svratim im ponekad onako, da ih malo gledam kako su bolesni. Jbt, stvarno sam uživljen u ovu igru, samo ne kužim kako se rasprava odjedanput prekinula, sve je utihnulo...
To moram vidit.. je dobijes good karma ako ih zakoljes ?

Bara
04-04-2009, 11:39
Ne dobiješ nikakvu karmu, neutralno je... ali dobiješ zato pohvala od djedice koji je prešao na dobru stranu, i vječnu naklonost i zahvalnost spašene dječice, to je meni bilo dovoljno :)

Xero
07-04-2009, 19:58
Evo jedno pitanje:zašto kad uđem u data files u lancheru i označim The Pitt , kad opet uđem u data files mi bude kao da nisam ništa označio i onda pitt jednostavno ne radi. :cry: .

Feanor
07-04-2009, 19:59
Meni isto tako moram svaki puta nanovo označavat pitt i operation anchorage....

Bara
07-04-2009, 22:41
Hmmm, zanimljivo, ja znam kako ćete riješiti problem, ne budite lijeni svaki put kada ulazite u igru pa samo stavite te dvije malo kvačice i siguran sam da će sve biti u redu :). Nemam pojma zašto je to tako, možda vas igra ne voli, a možda vam mlađi brat i sestra namjerno isključiva stalno DLC-e dok vi ne gledate...

Feanor
07-04-2009, 22:45
Ma zalomi se da uđeš u igru a da zaboraviš ukljucit, pa ides loadat pa ti javlja da nisi iskljucio, pa jednom usljed toga zak i BSoD... Nemam mlađeg brata/sestru, ftw...

Bara
08-04-2009, 13:50
Nemam mlađeg brata/sestru, ftw...S :P

Nego ljudi, jel znate možda koji se sve likovi mogu uzeti u družinu kada imaš Very Good karmu kao i ja. Znam da je samo moguće uzeti dvije osobe ili životinje u mom slučaju. Uglavnom, mene prati peso Dogmeat i onaj Paladin Cross ja mislim iz Citadel, neko žensko crnčako uglavnom, i nervira me jako, pa, zanima me gdje mogu još nać kojeg lika da ga mogu uzet u družbu sa very good karmom... hvala!

Xero
08-04-2009, 19:50
Jel ima neki console code za dogmeata jer sam jednom slučajno prošo pored scrapyarda i sad mi se neće pojavit?

shai_hulud
09-04-2009, 13:27
@ Bara

nisam siguran za karmu, al mislim da Fawkes iz Vaulta 83 zahtjeva pozitivnu da bi se pridružil. Isto tak Sticky iz Big Towna (al je dosadan u vražju mater). Charon iz Underworlda ne ovisi o karmi. Sergeant RL-3 zahtjeva neutral (za cijenu upitati Tinker Joea, RoboCo factory), isto tak i Butch (onaj james dean wannabe z V101). Clover z Paradise falls, e to je vec evil karma.

Neven <R>
09-04-2009, 13:35
Je'l samo meni, ne samo bezveze već i apsolutno bespotrebno igrati s NPC-evima?

shai_hulud
09-04-2009, 14:08
što zbog dobrog karaktera, što zbog nekih fora koje dodaju u random interakciju sa svijetom, meni nikad nisu smetali. al činjenica je da taktički gledano, u bilo kojem nastavku, više su dežurna smetala nego nešto korisno :D

ScorpiuS
09-04-2009, 18:51
Je'l samo meni, ne samo bezveze već i apsolutno bespotrebno igrati s NPC-evima?
Bezveze je, pogotovo sa onim mutantom, jer ti ubije sve umjesto tebe sa onim svojim bad ass gatling laserom i ti nedobiješ nikakav XP. :(

Bara
09-04-2009, 19:15
@ Bara

nisam siguran za karmu, al mislim da Fawkes iz Vaulta 83 zahtjeva pozitivnu da bi se pridružil. Isto tak Sticky iz Big Towna (al je dosadan u vražju mater). Charon iz Underworlda ne ovisi o karmi. Sergeant RL-3 zahtjeva neutral (za cijenu upitati Tinker Joea, RoboCo factory), isto tak i Butch (onaj james dean wannabe z V101). Clover z Paradise falls, e to je vec evil karma.

Hvala hvala, a i meni se baš nije dopao Fawkes, on je zapravo najkorisniji kada igraš na Very Hard, a ja igram na Hard pa mi ono, sasvim u redu dođu Dogmeat i ona kenja iz Citadela, iako me nervira za poludit... Rađe bih samo ostavio Dogmeata, bilo bi atmosferičnije. 20 sam level u falloutu, The Pitt nisam prešao jer šteta expa, u Makarskoj skoro danas 30 stupnjeva, izašao vanka u kratkim gaćama i u košulji, The Broken Steel nije još na vidiku, nije dobro :).

D.E.M.O.
10-04-2009, 03:32
dosao sam u prvi grad (onaj sa bombom) i odustao :(

Nodakim
10-04-2009, 16:46
Ne brini,nije retardirano kako ti izgleda....

Bara
11-04-2009, 08:16
A stvarno jbt ako nisi upoznat sa prijašnjim Falloutovima mogao bi lako odustati od ovoga iako je kvaliteta očito vidljiva još od samog početka. Ali zamisli nekom početniku, stvoriš se u nekom " Vaultu " i rješavaš neke questove, onda ti otac pobjegne i 2 minute poslije glave, ruke, noge i crijeva prskaju na sve strane a očaj je glavni motivator koji te pokreće :)

vukopas
14-04-2009, 19:47
evo jedno pitanje.Ispricavam se ako je vec odgovoreno ali dal itko zna otprilike kada izlazi broken steel?Neki kazu na ljeto neki kazu u 4.mjesecu...

Grim
14-04-2009, 20:31
Izlazi ovaj ili sljedeci mjesec, datum nije objaveljen.

Niko Bellic
15-04-2009, 19:56
Zujao sam jucer malo po mapi i naletio na neke tornjeve, a u jednom od njih nasao sam kod nekog znanstvenika nekakve kodove za lansiranje nekih projektila i zanima me ako pokrenem lansiranje kako to utjece na igru. Probao sam, ali posto nisam imao vremena ucitao sam sejv prije lansiranja nastavio igru pa ako je netko od vas nastavio igrati nakon pokretanja tog bombardovanja nek mi pliz da info sta bude...

Ima li nacina za uci u onaj Vault (ne sjecam se sad napamet broja) gdje je radijacija vrlo gadna i gdje sam poginuo s 85% otpornosti na nju...

Feanor
15-04-2009, 20:28
To ti je quest vault, tako da kad dobiješ quest sve će ti biti objašnjeno...Ako je za main quest onda pročitaj upute(ulaz je koz ''djecju'' hehe, špilju koja se nalazi istočnije od samog vaulta), a ako ti nije za quest onda se ne približavaj!!1

vukopas
15-04-2009, 20:43
e jeste vidjeli onaj easter egg sa vratima kod nekih tornjeva blizu Raven Rocka

Niko Bellic
15-04-2009, 23:21

Pa o tim tornjevima ja i pricam. Na sta mislis konkretno?

Raz
16-04-2009, 00:06
Eh, da... i mene zanima dali ima kakav učinak na radnju ako se aktiviraju projektili. Koliko se sjećam nije se ništa značajno dogodilo... barem ja nisam primjetio. Prošlo je par mjesci otkada sam prelazio igru ali sada sam krenuo ispočetka pa me zanima.

Kaj se tiče vaulta dobro je Feranor rekao... tamo se može doći samo kroz alternativni put jer je prevelika izloženost radijaciji.
Ps.- nadam se da te "dobra" dječica neće raživcirati kao mene :cry:

vukopas
16-04-2009, 09:00

Pa o tim tornjevima ja i pricam. Na sta mislis konkretno?
na ovo 37W3WsbVwNIS :P

inace odgovore na sva pitanja imate na fallout wikiu.

eddie2142
16-04-2009, 09:20
cekaj... Ja mislim da su to jedina vrata u wasteland outdoorsima koja nisu teleport?!

ScorpiuS
16-04-2009, 13:57
Mislim da da.

shai_hulud
17-04-2009, 11:34
Zujao sam jucer malo po mapi i naletio na neke tornjeve, a u jednom od njih nasao sam kod nekog znanstvenika nekakve kodove za lansiranje nekih projektila i zanima me ako pokrenem lansiranje kako to utjece na igru. Probao sam, ali posto nisam imao vremena ucitao sam sejv prije lansiranja nastavio igru pa ako je netko od vas nastavio igrati nakon pokretanja tog bombardovanja nek mi pliz da info sta bude...
Zapravo, dok pikneš lansiranje imaš taman vremena skočit skroz gore do antene i vidjeti učinak vani. satelit baci plotun malih nuklearki u blizinu, al na nikaj posebno. čovjek bi očekival da uz malo više sciencea moreš menjati koordinate, al kompjuteri u f3 nisu bogzna što inteligentni :D (izvukli su se jer je navodno satelit u geostacionarnoj, hehe)
Isto tak u Fort Constantine se može lansirati ICBM, al mislim da nema vanjskog efekta. samo rusvaj s alarmima i zvučni efekti unutar sobe. šteta, ne bi imal ništ protiv da su ubacili vizualni launch interkontnentalke, tipa onaj raketlin iz jedne od hl2 epizoda.

###DK###
18-04-2009, 09:12
Nabavio jučer igru. Došao sam do prvog grada (Mega-nešto).
Igra mi je dobra za sada. Još se privikavam. :D

vukopas
18-04-2009, 11:27
Grad se zove Megaton.Inace jel iko zna lokaciju Barter bobbleheada

Grim
18-04-2009, 12:45
Nalazi se u Evergreen Mills Bazaar (http://fallout.wikia.com/wiki/Barter_bobblehead)

###DK###
18-04-2009, 15:54
Taman došao do Rivet Citya. Igra je odlična.
Sad se trebam nakupovati Stimpackova i metaka. :D

vukopas
18-04-2009, 16:36
Nalazi se u Evergreen Mills Bazaar (http://fallout.wikia.com/wiki/Barter_bobblehead)
Zahvaljujem :thumbs2:

Doggy
18-04-2009, 17:18
ja opet pocinjem igrati ovu igru na ps3 zbog trofeja... tak da, citamo se uskoro...

Arbiter of Change
22-04-2009, 09:20
Evo screenovi iz nove nadolazeće ekspanzije Fallout 3: Broken Steel

In the expansion, due out in early May, players will be able to continue the game past its original ending as they join the ranks of the Brotherhood of Steel to kick some major Enclave ass.

http://www.epicbattleaxe.com/eba-game-pics/fallout-3/

Doggy
22-04-2009, 09:41
e, ljudi, kak najbrze spustit karmu s good na evil??? jer kradjom i klanjem ljudi bas ne pada previse...

eddie2142
22-04-2009, 09:59
potamani tenpenny tower s ghoulzima

ScorpiuS
22-04-2009, 12:26
Evo screenovi iz nove nadolazeće ekspanzije Fallout 3: Broken Steel

In the expansion, due out in early May, players will be able to continue the game past its original ending as they join the ranks of the Brotherhood of Steel to kick some major Enclave ass.

http://www.epicbattleaxe.com/eba-game-pics/fallout-3/
Zar neću moć nastavit sa Enclave ako sam na lošoj strani?

FireFaith[CLF]
22-04-2009, 12:49

Ima li nacina za uci u onaj Vault (ne sjecam se sad napamet broja) gdje je radijacija vrlo gadna i gdje sam poginuo s 85% otpornosti na nju...

iliti ga little lamplight. kako mi se tlak digao kad sam usao unutra. a problem je sto ne mogu ubiti onog mcgradya ili kako se zoove vec. bas ono zove da mu neki plasma rifle otisnem preko cela.

sto se tice rekrutanja followera, dogmeat se broji kao member. uz njega mozes jos jednoga zaposliti. no postoji opcija. mozes imati dva followera. odjednom. npr. jericho i onaj gul charon mislim da se zove. uglavnom - dogmeata rijesiti metkom u bulju i oslobadja vam se mjesto za rekrutanje jos jednom membera.

nakrcati ih oruzjima i to je to.

edit: molio bih vas link za dl pitta i anchorage ako ima. nisam uspio sve vrtiti natrag i citati posto sam na poslu. hvala vam unaprijed.

Grim
22-04-2009, 15:09
Treći DLC paket za Fallout 3 dobio je datum izlaska, te povodom njega i neke nove informacije o samom sadržaju. Dakle, ekspanzija imena Broken Steel sprema se za 5. svibanj. Glavne su joj odlike alternativni završetak, podignuto ograničenje levela na 30, te novi quest u trajanju oko pet sati. Pored toga očekuju nas dakako nova oružja i likovi, a iz Bethesde tvrde kako je Broken Steel najbogatiji Fallout 3 DLC do sada (otprije su nam poznati Operation Anchorage i The Pitt).
S http://www.hcl.hr/, odgoden je datum izlaska na 5 svibnja, kako kazu biti ce najbolji DLC do sada... joj da barem imam save-ove. Sada ponovo idem instalirat Fallout 3....

Aral
23-04-2009, 08:50
Ja sam imao nabildanog lika al posto nisam igrao mjesec dana sad ga vise nemogu nac, damn...al dobro, nemoram kretat bas skroz ispocetka, imam predjen OA i sad sam u pittu...taman dok ovo cudo ne izadje, jedva cekam. Maknut level cap, mmmm!

Windwalker
23-04-2009, 12:51
Ja sam imao nabildanog lika al posto nisam igrao mjesec dana sad ga vise nemogu nac, damn...al dobro, nemoram kretat bas skroz ispocetka, imam predjen OA i sad sam u pittu...taman dok ovo cudo ne izadje, jedva cekam. Maknut level cap, mmmm!
Maknut?
Ja mislim da ga samo budu povećali na 30.

Grim
23-04-2009, 13:46
Treći DLC paket za Fallout 3 dobio je datum izlaska, te povodom njega i neke nove informacije o samom sadržaju. Dakle, ekspanzija imena Broken Steel sprema se za 5. svibanj. Glavne su joj odlike alternativni završetak, podignuto ograničenje levela na 30, te novi quest u trajanju oko pet sati. Pored toga očekuju nas dakako nova oružja i likovi, a iz Bethesde tvrde kako je Broken Steel najbogatiji Fallout 3 DLC do sada (otprije su nam poznati Operation Anchorage i The Pitt).
S http://www.hcl.hr/, odgoden je datum izlaska na 5 svibnja, kako kazu biti ce najbolji DLC do sada... joj da barem imam save-ove. Sada ponovo idem instalirat Fallout 3....
Citiro sam ti s hlc-a level cap ide do 30, a nakon main questa se moze nastavit nije kraj igre... mozda si zamijenio to.

bezimeni
23-04-2009, 18:31
Nisam do sada ništa komentirao jer sam bio tek malo probao igru.Danas sam ju po prvi puta malo "ozbiljnije" zaigrao.Došao sam do Megatona i malo rješavao po njemu .Kakav mi je igra ? Veliko razočarenje .Za jednu igru godine , izabrene od strane mnogih , nadao sam se punooo više . U Olivionu , čije je ova igra klon , kada si nekoga opalio mačem osjetio si težinu tog mača , osjetio si da je željezo lupilo po željezu .Ovdje ne osjetiš ništa .Sveopća atmosfera je sterilna i dosadna do bola.Praktički se moram tjerati da ponovno upalim igru ne bi li našao nešto zbog čega su je toliko nahvalili. Možda promjenim mišljenje ali čisto sumnjam , prije da će usljediti brisanje sa harda.A sve opće grafičko sivilo da ni ne spominjem. Ocjena ; dosadno.

Doggy
23-04-2009, 19:05
a ne, ono, nakon nuklearki bu sve puno sarernog cvijeca... pa daj misli malo...

Bartuc
23-04-2009, 19:21
To je najgore, kada dođeš do faze da se moraš tjerati kako bi nastavio, ja nakon te faze iste sekunde brišem Oblivion :D

Ali kada si to spomenuo, meni je F3 daleko bolja igra od Obliviona baš zato što mi se likovi ne čine toliko generički i bezdušni. Svijet je zanimljiviji pošto nije hrpa generiranih šuma i sl. Istina, nema dovoljno gradova, ali i dalje mi je na daleko višem nivou od Obliviona. Još kada tome dodaš puno više opcija za izvršiti isti quest, sexy fallout armori i oružja te strašno lijepo dizajnirani monsteri koje po prvi puta vidiš iz prvoga lica, dobiješ sasvim dobru igru koju se isplati preći 2 puta, a nakon toga vjerojatno u koš isto kao i Oblivion. Možda sam se i više zagrijao baš zato što sam obožavao Fallout 1/2/Tactics, pa mi je bilo super sve do proživjeti iz prvog lica...

bezimeni
23-04-2009, 20:04
a ne, ono, nakon nuklearki bu sve puno sarernog cvijeca... pa daj misli malo...

U stvari nakon nuklearki neće biti ničega osim žohara ...

Meni fali nekave atmosfere .Igra mi niti smrdi niti miriše.

vukopas
23-04-2009, 20:32
e jeste primjetili u operation anchorage da novinar koji slika vasu postrojbu negdje na polovici radnje kaze nesto tipa "Mogli bi ovo jednog dana pretvoriti u kip" ako odete u wastelandu do anchorage war memoriala vidjet cete kip vase postrojbe u istoj pozi kao i kada su se slikali.

eddie2142
23-04-2009, 20:41
hah, i ja sam to primjetio, jes lud novinar.

Aral
24-04-2009, 09:20
Maknut?
Ja mislim da ga samo budu povećali na 30.

Ups, moja greska, mislio sam napisat da je maknut s 20lvl al samo do 30-og ^^

###DK###
25-04-2009, 13:29
Skužio sam da do novaca nije baš ni lako doći.
Uđem ja u Rivet City, pomislim nešto kupiti, a kad tamo, jedva imam za metke.
Trebao sam skupljati puške putem, pa ih prodavati. :)

Bartuc
25-04-2009, 13:45
Ja na kraju nisam znao kamo sa novcima, a svi se žale na besparicu... Valjda zato što sam bio strašno temeljit u prelasku!?

###DK###
25-04-2009, 13:47
Nisam skoro ništa putem skupljao.
Jedino ako naletim na novce, metke ili koji Stimpack.
Ostalo ostavljam. :D

Constantine
25-04-2009, 14:06
Ja na kraju nisam znao kamo sa novcima, a svi se žale na besparicu... Valjda zato što sam bio strašno temeljit u prelasku!?
također,imao sam vise od 40k capsa i nigdje da ih potrosim.

Doggy
25-04-2009, 14:27
ja kod svake trgovine s likovima, svu lovu im uzmem, navikel sam tak, i tak je, rijetko kad im ostavil koji cep... al municije mi manjka malo zesce... cak sam uzel onaj perk da nalazim vise municije, al jos uvjek je to malo...

ScorpiuS
25-04-2009, 20:58
ja kod svake trgovine s likovima, svu lovu im uzmem, navikel sam tak, i tak je, rijetko kad im ostavil koji cep... al municije mi manjka malo zesce... cak sam uzel onaj perk da nalazim vise municije, al jos uvjek je to malo...
Niste mi jasni. Meni nikada, ama baš nikada u igri nije nedostajao ni metak, a skoro pa ni cap (barem u prvoj desetini igre)! Možda vi niste iskreni RPG-aši pa samo "proletite" kroz lokacije, a ne istražujete, ili sam samo ja previše "opsežan".

###DK###
25-04-2009, 21:09
Jedno pitanje.
Sada trebam ići u neki Vault (ne znam broj, uglavnom, kada izađeš iz Rivet Citya), gledam na mapi i vidim da je lokacija totalno daleko. Jel to sve treba propješačit ili što?

Bartuc
25-04-2009, 21:16
Pa ono, možeš Fast Travel do najbliže lokacije i onda pehaka.

Ali da, ima jedan Vault do kojega moraš ići podzemnim putevima tako da se pripremi da gubljenje i hodanje u krug. Najbolje da si na tom putu staviš marker na mapu ili aktiviraš lokaciju vaulta pa samo pratiš put preko Local Mape, na taj način se ne možeš izgubiti.

###DK###
25-04-2009, 21:24
Hvala puno na savjetima.
Kada sam vidio koliko je ono udaljeno na mapi, smučilo mi se. :D

Deadwalker
26-04-2009, 10:46
meni također konstantno fali novaca, a pretrazim valjda svaki milimetar mape(valjda zato jer nisam razvijao barter skill :( ). Istina bog, lova mi bas i ne treba nesto. Sve nađem na mapi - oruzje, armor, metke, stimpake-e, a posto imam visoki repair skill, svu si opremu sam i popravljam. Tak da ono, nedostatak novca mi i nije neki problem :P

The Jackal
26-04-2009, 10:51
Pa na šta za boga miloga trošiš te Capse?

Ja eventualno kupim malo Stimpackova i X-radova.

Sve ostalo nabavim skupljanjem

Arbiter of Change
26-04-2009, 10:53
Blueprints aka. sheme, valjda.

The Jackal
26-04-2009, 10:54
Blueprints aka. sheme, valjda.

Ubi vlasnika i ukradi

Deadwalker
26-04-2009, 10:55
pa ono, jednostavno, same capse bas i nisam nasao puno, a to sto nađem tu i tamo potrosim na koji stimpak ako mi zafali. Ono, sve ostalo sta nađen koristim za repair opreme koje imam na sebi da si maxsimalno povecam efektivnost, a ostalo od opreme sta mi ne treba jednostavno ostavljam na mapi. Nemam volje ici kod trgovca prodavat svaki suvisan dio, lijen sam :P

The Jackal
26-04-2009, 10:59
pa ono, jednostavno, same capse bas i nisam nasao puno, a to sto nađem tu i tamo potrosim na koji stimpak ako mi zafali. Ono, sve ostalo sta nađen koristim za repair opreme koje imam na sebi da si maxsimalno povecam efektivnost, a ostalo od opreme sta mi ne treba jednostavno ostavljam na mapi. Nemam volje ici kod trgovca prodavat svaki suvisan dio, lijen sam :P

Neznaš za onu foru?

Neznam dal ta fora radi sa ikakvim patchevima ali.... Ubij nekog. Raskomadaj ga sa čekičem. Ali tako da imaš samo njegovu šaku. Sa (default) Y digni ruku.. stavi unutra sav višak opreme i nosi sa sobom stalno tako ruku. :D

Deadwalker
26-04-2009, 11:01
pojma nisam imal :o ...bum probal :D tnx

The Jackal
26-04-2009, 11:02
Pazi sad... to mi je uspijelo sam na RETAIL verziji. Neznam dal je taj exploit fixan kakvim patchevima.

EDIT:

Jel ko ubio nekog onim Rock It Launcherom? :rotfl: :rotfl:

Arbiter of Change
26-04-2009, 11:02
Exploiteri, svi doti jednoga... tsk, tsk, tsk. A ja mislio da ja nešto krivo radim ili igram, kad ja jedan od rijetkih poštenih. :)

The Jackal
26-04-2009, 11:04
Ja sam normalnom igrom skužio taj exploit. Shvati...svaka igra ima exploit :) Igrao ti sasvim normalno... možeš nesvijesno napravit exploit.... (Morrowind anyone?)
E i exploite znaju koristit oni koji logično razmišljaju.. (Morrowind again...)

Sad da ponovim pitanje

Jel ko ubio nekog onim Rock It Launcherom? :rotfl: :rotfl:

ScorpiuS
26-04-2009, 12:42
Nisam sa time imao živaca ubit nokoga jačeg od Radscorpiona.

The Jackal
26-04-2009, 12:47
Ja sam roknuo sa tim oružjem tog škorpiona. Trebalo mi je 10 baseball lopti i 8-9 zagorenih knjiga :rotfl:

jbga... htio sam probat kako ide

Grim
26-04-2009, 13:23
Rock It launcher rula i koristim ga ko primarno oruzije, imam tonu tanjura i konzervi, mozes otkinut glavu raideru jednim hicem :pray:

The Jackal
26-04-2009, 13:25
mozes otkinut glavu raideru jednim hicem :pray:

:pray: :pray:

Raz
26-04-2009, 13:27
mozes otkinut glavu raideru jednim hicem :pray:

:pray: :pray:
Ane, najjače mi je bilo dok sam raideru smrskal glavu s jednim hicem... municija je bila plišani medvjedić :rotfl: :pray: :pray:

The Jackal
26-04-2009, 13:31
Dali uvijek imate sve dijelove za blueprint neki?

Ja skoro pa nikad nemam. :(

ScorpiuS
26-04-2009, 13:44

Pa treba ih znat nać. Najlakše mi je bilo nać djelove za Shishkebab.

Grim
26-04-2009, 13:45
Ja nemam igru instaliranu ali sada sam dobio volju da instaliram, gdje mi je taj dvd :)

The Jackal
26-04-2009, 13:45

Pa treba ih znat nać. Najlakše mi je bilo nać djelove za Shishkebab.

Meni se neda nosit to extra smeće. :(

@Grimm

Instaliraj :P :P

Constantine
26-04-2009, 14:03
Rocket launcher ne valja,premali damage,bezveze sam potrosio novce
@Deadwalker,kako nemas novaca,u pocetku igre odaberi malo vise snage da mozes vise nosit,kupi sve vrijedno pa to prodavaj,razvi si visok speech skill zahvaljujući kojemu ces imat puno vise para,kupi vrijedne stvari.Odi u minefield i pokupi sve one mine pa ih prodaj.Raketa za rocket launcher ima posvuda,a vrijedne su a meni tako i tako nikad nisu trebale.

The Jackal
26-04-2009, 14:05
Rocket launcher ne valja,premali damage,bezveze sam potrosio novce
@Deadwalker,kako nemas novaca,u pocetku igre odaberi malo vise snage da mozes vise nosit,kupi sve vrijedno pa to prodavaj,razvi si visok speech skill zahvaljujući kojemu ces imat puno vise para,kupi vrijedne stvari.Odi u minefield i pokupi sve one mine pa ih prodaj.Raketa za rocket launcher ima posvuda,a vrijedne su a meni tako i tako nikad nisu trebale.

Nije Rocket Launcher. NegoSRock It Launcher

Grim
26-04-2009, 14:13
Evo instalirao i malo igro da se prisjetim, Rock It launcher upgreadan s svim nacrtima cini ogroman damage. Setam se ispred Museum of Tehnology i napadne me supermutant s minigunom ja ukljucim vats vidim za glavu 98% da cu pogodit i grunem ja konzervu u njega iz prve mu glavu otkinem i tjelo mu se raskomada :rotfl: .... Rock It launcher rula :pray:

The Jackal
26-04-2009, 14:16
Jako jako inovativno oružje. Međutim... Meni se čini da mu baš neide dobro Condition. Tjekom malkice se brzo kvari

vukopas
26-04-2009, 14:33
ja imam taj rock it launcher al ga ne koristim opcenito iz razloga jer nemam mjesta za njega

Deadwalker
26-04-2009, 23:23

tnx na savjetu, al mi ne trebaju tolko pare. Kao sto rekoh, sve nađem na mapi, a to sto love skupim kupim si koji stimpak ako mi zafali ili municiju. A pomazu mi visoki repair, science i lockpick skill i nema toga do cega ne mogu doci, hehe
Al inace da, glede savjeta si u pravu, budem kada budem isponova igral, sada sam prvi puta igral, pa ono... :wink:

FireFaith[CLF]
27-04-2009, 06:55
ja jucer stavio O.A. i prosao u dva ili tri sata. prekratko. isto tako probleme s grafikom nisam iskusio. radilo je savrseno. danas ide the pitt.

ScorpiuS
27-04-2009, 07:57
Evo instalirao i malo igro da se prisjetim, Rock It launcher upgreadan s svim nacrtima cini ogroman damage. Setam se ispred Museum of Tehnology i napadne me supermutant s minigunom ja ukljucim vats vidim za glavu 98% da cu pogodit i grunem ja konzervu u njega iz prve mu glavu otkinem i tjelo mu se raskomada :rotfl: .... Rock It launcher rula :pray:
Šta mogu nadogradit Rock-il launcher?

Grim
27-04-2009, 08:22
Šta mogu nadogradit Rock-il launcher?
Svaki nacrt koji kupis za njega mislim da ih imas sveukupno 3 ti poboljsavaju damage, condition, itd.

The Jackal
27-04-2009, 13:38
Deadwalker.. si probao onu moju foru sa nošenjem više stvari?

vukopas
27-04-2009, 17:40
To sa nosenjem stvari pali dok ne dodete do vrata.....

Scourge92
27-04-2009, 20:01
dođeš do vrata, onda potrpaš sve stvari u inventori, prođeš kroz vrata, opet ih izbaciš i nastaviš nosit.

Doggy
27-04-2009, 20:57
konacno su rijeseni moji problemi s municijom... microfusin cells-a za onaj plazma rifle imam 600, za sniper municije 200, ko i za blackhawk... sveg ostalog se rijesavam...

e, s cim se taj plazma rifle popravlja? mislim na onog iz replicated man quest-a

Scourge92
27-04-2009, 21:18
koliko se ja sječam, nemožeš ga sam popravljat, moraš kod trgovca odnijet i njemu platit da popravi

Grim
27-04-2009, 21:33
konacno su rijeseni moji problemi s municijom... microfusin cells-a za onaj plazma rifle imam 600, za sniper municije 200, ko i za blackhawk... sveg ostalog se rijesavam...

e, s cim se taj plazma rifle popravlja? mislim na onog iz replicated man quest-a
Ak imas repair skill popravljas ga s obicnim plasma rifle kojih ima na tonu od enclave soldiera po wastelandu.

Doggy
27-04-2009, 21:54
je, imam repair 100, samo kaj od enclave soldier-a ni e... drzim se dalje od main quest-a za sad...

The Jackal
27-04-2009, 21:59
Ja jednostavno nemogu i nemogu igrat sa plasma rifleom ili pistol-om. Jednostavno nemogu.

Raz
27-04-2009, 22:02
Plazma rifle mi je zakon bio, ali najveći mi je gušt bilo ići sa hunting rifleom ubijat super mutante :D .

eddie2142
28-04-2009, 06:37
Wazer Wifle je bolji od bilo kojeg plazma riflea, razlog? preciznost, frequency of fire, jeftinost...

Grim
28-04-2009, 07:51
Meni je najdrazi Lincons Reapeter, precizan, jak, lako se popravlja. Savrseno oruzije.... i kulno izgleda :pray:

FireFaith[CLF]
28-04-2009, 08:16
http://www.ugo.com/games/best-weapons-of-2008/images/railway-rifle.jpg

imba i osobno meni najdraze oruzje u trojci

Grim
28-04-2009, 08:20
]/cut
imba i osobno meni najdraze oruzje u trojci
Railway Rifle, fora izgleda ali na zalost nikada nisam nasao vrijeme napraviti ga... morao bih probati.

Raz
28-04-2009, 08:23
Railwaiy rifle nisam pretjerano koristio jer sam ga dosta kasno sklopio a do tad sam već imao puno boljih oružja.

eddie2142
28-04-2009, 08:27
Fallout iz prvog lica !?

zaboravite :)

ahem... malo sam prekopao prve postove xD

Hellboy
02-05-2009, 15:18
Ova igra ima tendenciju da napravi CTD, eh? Burke ubije šerifa, odem do Springvalea po capse od ženske, vratim se natrag u Megaton i prilikom autosavea, igra se skrši. :(

Arbiter of Change
02-05-2009, 15:22
Ova igra ima tendenciju da napravi CTD, eh? Burke ubije šerifa, odem do Springvalea po capse od ženske, vratim se natrag u Megaton i prilikom autosavea, igra se skrši. :(Stavi onaj audio fix jer su ti crashevi često uz to vezani (meni se doslovno svakih pola sata rušilo dok nisam stavio)... link je negdje u temi. :)

The Jackal
02-05-2009, 15:48
@ Hellboy

Megaton još stoji? :(

Doggy
02-05-2009, 16:30
link je negdje u temi. :)

sretno u pretrazi 200 strana, lol...

zavrsil sam igru na ps3, i skupil sve trofeje, pricu, ko i uvjek, uopce nisam pratil, jedino me mucil jedan bobblehead, onaj iz raven rock-a... pa sam moral opet ucitavat susret s fawkes-om (il kak vec)...

Grim
02-05-2009, 19:09
Ova igra ima tendenciju da napravi CTD, eh? Burke ubije šerifa, odem do Springvalea po capse od ženske, vratim se natrag u Megaton i prilikom autosavea, igra se skrši. :(Stavi onaj audio fix jer su ti crashevi često uz to vezani (meni se doslovno svakih pola sata rušilo dok nisam stavio)... link je negdje u temi. :)
Link (http://qurgh.wizage.net/Fallout.3.rar), mislim da je to to, valjda pomogne :)

Hellboy
02-05-2009, 21:54
Začudo, to je bio jedini ctd dosad. Inače, tražim Museum of Technology i mislim da sam otišao na krivu stranu DC-a. :D

Zasad imam 122 metka za minigun (minigun je u raspadu), oko 300 power cellova (puška koja to koristi je također u raspadu) i oko 500 metaka za kinesku assault puškicu koja mi je postala jako draga te nekih 6 raketa za bacač, no zadnji put kad sam ga koristio raznio sam sam sebe pa malo odmara u inventaru. :D

BTW VATS ubijanje je uber izvedeno. :D Scena kad moj lik krene harati po Feral Ghoulovima je... :pray:
:D

ScorpiuS
03-05-2009, 07:27
To ti je u samom središtu DC-a u igri, moraš do tamo putem podzemne željeznice.

###DK###
03-05-2009, 08:57
Da, VATS je legendaran.
Ja uglavnom koristim Hunting Rifle. Imam dosta metaka za nju a dosta je dobra.
Na početku mi je bila jadna, ali sada je non stop koristim. :)

The Jackal
03-05-2009, 09:12
Ja isto uglavnom koristim Chinese Assault Rifle. Tu i tamo Rock It Launcher i ponekad onaj pištač koji imam od početka (puno killova imam s njim :rotfl: ). Sva oružja su mi na 3/4 Condition i imam uvijek municije ko pljeve. A kod melee oružja koristim spiked knukles i sledgehammer (jebeno jako).

Hunting Rifle isto nije loš.

Arbiter of Change
03-05-2009, 09:15
Iskreno, meni je VATS gotovo i nepotreban uz miš. Pretpostavljam da je pogodan za konzole ili gamepad kontrole općenito, ali ja se ipak više volim osloniti na vlastite sposobnosti ciljanja nego na VATS, osim ako stvarno ne želim headshot kod nekih neprijatelja čije je glave teže pogoditi manualno.

The Jackal
03-05-2009, 09:16
VATS jedino ne koristim za jako jako bliže neprijatelje i za žohare/pse/sve živo kaj spada u tu kategoriju

Arbiter of Change
03-05-2009, 09:18
Uf, ja se sjećam kako sam, dok se nisam uhodao bio, trošio metke na žohare... never again. :)

ScorpiuS
03-05-2009, 09:24
Iskreno, meni je VATS gotovo i nepotreban uz miš. Pretpostavljam da je pogodan za konzole ili gamepad kontrole općenito, ali ja se ipak više volim osloniti na vlastite sposobnosti ciljanja nego na VATS, osim ako stvarno ne želim headshot kod nekih neprijatelja čije je glave teže pogoditi manualno.
VATS je nevjerojatno koristan uvijek, nebiš ga se htio riješit jer nije na odmet nekome otkinut glavu sa jednim metkom. Osim toga meni je jako teško pogoditi metu u Fallout-u, pa se uvijek oslanjam na njega.

###DK###
03-05-2009, 09:32
Ja ga koristim skoro uvijek.
Ali najviše za bliže neprijatelje. Na one koji su daleko pucam normalno jer je teško pogoditi s VATS-om.

Arbiter of Change
03-05-2009, 09:33
A dobro, svakom svoje, ali kao što uvijek kažem - dajte mi Hunting Rifle i nema toga što ja ne mogu skinuti manualno bez obzira na udaljenost. :)
Mini gun i strojnice mi baš iz tog razloga nisu nikako sjele u F3 jer ionako iz njih pucam 1-po-1, a ne u rafalima.... preciznost i ekonomičnost, jelt'te.

###DK###
03-05-2009, 09:37
Meni su strojnice bile dobre na početku, jer sam mislio da Hunting Rifle nije nešto.
Kad sam skužio da je čak i bolji od ovih ostalih, ne odvajam se od njega.
I da, puno je lakše kada ispucavaš metak po metak.
Doduše, nisam probao sa strojnicama, ali znam po Hunting Rifleu. :D

The Jackal
03-05-2009, 09:44
Uf, ja se sjećam kako sam, dok se nisam uhodao bio, trošio metke na žohare... never again. :)

A tko nije :)

Hellboy
03-05-2009, 10:17
Morat ću probati taj Hunting rifle. Imam ju u inventaru, imam municije za nju, no nekako sam ju izbjegavao. Dunno wai. Inače, da Pseto, Megaton sam ostavio da stoji. Onaj ghoul konobar mi je simpatičan. :D
Ali primarni cilj mi je doći do MoT-a. A ja sam na drugom kraju grada. Three Dog mi je rekao da moram proći kroz urušeni car tunnel što sam i napravio no negdje sam krivo skrenuo i sad sam bogu iza nogu. :D

The Jackal
03-05-2009, 10:29
Zar MoT nije tam kad ideš prema onaom Tenpenny tower-u (tak se zove brijem) ? Tam je kolko se ja sjećam nešt sa Tehnology. Sad neznam dal je museum.

Il sam ja nešt pobrko :?

Hellboy
03-05-2009, 10:40
Negdje jest u centru grada, južno od GNR-a, ali sam ja negdje pogrešno skrenuo. :D
Navigacija u urušenoj podzemnoj mi nije jača strana. :D

vukopas
03-05-2009, 11:40
Evo za dva dana izlazi broken steel.
Nasao sam jedan intervju o njemu na netu
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36304

The Jackal
03-05-2009, 11:46
Ne sviđa mi se :(

Grim
03-05-2009, 12:03
Hunting Rifle je prezestoko oruzije i stalno sam ga bio koristio, dok u muzeju nisam naisao na Lincon's Reapeter :pray: , najsavrsenije, najpreciznije, najkulnije, najace oruzije po meni u igri (osim onog lasernog miniguna Vengance). Sretan sam s Lincons Reapterom i preporucujem ga svima da ga probaju: link (http://fallout.wikia.com/wiki/Lincoln%27s_Repeater).

A sto se tice Broken steela, meni nemoze biti los jer ce povist level cap na 30 i micu kraj igre tak da mogu nastavit nakon kraja. A onaj robot iz tog videa :pray:

Hellboy
03-05-2009, 21:09
Našao prokleti MoT. I hunting rifle mi je prespora kada Super Mutanti navale. Istina, zgodna je za headshotanje raidera koji imaju tendenciju da se rasprsnu zbog onog perka, no za bilo što brže mi je spora. Ostajem pri kineskoj puški dok ne nađem nešto bolje.

vukopas
03-05-2009, 21:22
E dali itko od vas igra sa melee oruzijima?Jer meni se cini to poprilicno nemoguce u mnogim situacijama.

Grim
03-05-2009, 21:39
Našao prokleti MoT. I hunting rifle mi je prespora kada Super Mutanti navale. Istina, zgodna je za headshotanje raidera koji imaju tendenciju da se rasprsnu zbog onog perka, no za bilo što brže mi je spora. Ostajem pri kineskoj puški dok ne nađem nešto bolje.
U Republic of Dave, u glavnoj zgradi kod lika koji se zove Dave imas sef s puskom koja se zove Ol' Painless, u principu haunting rifle koja ima veci damage, ali se i puno brze reloda te je jako brza, ima 0 spread. Odlicna puska koju sam koristio jako dugo, preporucam ti ju.

Je ko primjetio da kada ubijes TriDoga da dode Agatha na GNR te kaze nestko kao: "Music, I am the tehnician and I will be running this radio station, some shithoole killed TriDog, now I will play music, yey!" :rotfl:

Bartuc
03-05-2009, 21:58

Hunting rifle ti je jedno od najboljeg oružja u igri. Sve dok ne naiđeš na Lincolna, ali i tada ti HR puno znači jerbo Lincoln koristi metke od magnuma. Znači metke za magnuma čuvaj kao oko u glavi, to ti je punjenje od najbolje pušketine u igri :pray:

Grim
03-05-2009, 22:14

Hunting rifle ti je jedno od najboljeg oružja u igri. Sve dok ne naiđeš na Lincolna, ali i tada ti HR puno znači jerbo Lincoln koristi metke od magnuma. Znači metke za magnuma čuvaj kao oko u glavi, to ti je punjenje od najbolje pušketine u igri :pray:
Istina ali posto magnum metka uvijek ponestane ja uvijek u inventoriju imam Ol' Painless jer koristi jeftine 32 metke kojih ima tona, a puska rula.

ScorpiuS
04-05-2009, 06:15
Je ko primjetio da kada ubijes TriDoga da dode Agatha na GNR te kaze nestko kao: "Music, I am the tehnician and I will be running this radio station, some shithoole killed TriDog, now I will play music, yey!" :rotfl:

Heh, ubio ga ja odavno i sada mi cijelo vrijeme ta baba govori te gluposti! Prvi put je bilo smiješno, ali dosadilo je to malo. Može li se TriDog ponowno spawnat? :( [retoričko]

FireFaith[CLF]
04-05-2009, 07:34

Heh, ubio ga ja odavno i sada mi cijelo vrijeme ta baba govori te gluposti! Prvi put je bilo smiješno, ali dosadilo je to malo. Može li se TriDog ponowno spawnat? :( [retoričko]

samo ako loadas igru prije nego sto si ga ubio. ja mislim da je to jedini nacin.

Pitanje za operation anchorage: da li je itko probao staviti onog mrtvog "Garya" u outpost campu, u simulacijsku cahuru? navodno nakon zavrsetka OA (kada se pojavi onaj general ili kaj vec je i kada odrzi svoj govor, pojavi se loading screen) se moze armor i puske prebaciti kod garya. Stiscete "use" tokom loading screena i odmah nakon sto loada se pojavi mogucnost transfera robe. da li je netko od vas pokusao to?

Grim
04-05-2009, 07:40

Ja sam nastavio s prijasnjim save-om jer volim TriDogove komentare :), ali nikako nemogu s reverse pickpocketing uzet onu njegovu kapu...

Arbiter of Change
04-05-2009, 13:17
I hunting rifle mi je prespora kada Super Mutanti navale. Istina, zgodna je za headshotanje raidera koji imaju tendenciju da se rasprsnu zbog onog perka, no za bilo što brže mi je spora. Ostajem pri kineskoj puški dok ne nađem nešto bolje.
Trebaš poraditi na skillu. :)

Ako koristiš HR moraš se pomiriti sa činjenicom da će ti se borbe malo odužiti, osim ako se ne uvježbaš (skill mislim) i radiš headshotove, ali i da će ti se svaki metak morati računati budući da repetira nakon svakog i tu gubiš na DPS-u. Meni je najbolje rekreiranje WW2 urbanih pucnjava kad se napucavam sa super mutantima u onim porušenim apartmanima, vjerojatno najbolje polje za HR - dosta zaklona gdje se možeš sakriti i gdje je pojedinačna paljba I-must jer ti treba preciznost.

Hellboy
04-05-2009, 13:25
Još nisam došao tako daleko da kempam na nekoj ruševini. Zasad samo pokušavam ostati živ. :D
Jedva sam preživio susret u Mall području kad sam išao prema MoT-u. Zaskočili me Super Mutanti sa svih strana.

BTW bilo je uber kad sam jednom raideru raznio raketu koja je lansirana na mene i pritom ubio drugog koji je slučajno trčao prema meni i usporedno s raketom. :D Njega je razvalila eksplozija dok sam uspio srediti prvog dok je reloadao bacač. :D
Doduše, da sam ciljao raketu, ne bih ju pogodio. :D Kineske puške FTW. :D

The Jackal
04-05-2009, 15:31
E dali itko od vas igra sa melee oruzijima?Jer meni se cini to poprilicno nemoguce u mnogim situacijama.

Sledgehammer FTW kad mi se neki radier nabije na facu. ^^

Domy
04-05-2009, 18:29
Novi video za Broken Steel koji izlazi sutra

http://www.gametrailers.com/player/48842.html

Grim
04-05-2009, 21:23
Novi video za Broken Steel koji izlazi sutra

http://www.gametrailers.com/player/48842.html
Bas epski video, da te uzivi u igru, sada sam u depri jer mi graficka rikla tako da jos par dana necu komp moci igrat... damn

Bartuc
04-05-2009, 22:13
BTW bilo je uber kad sam jednom raideru raznio raketu koja je lansirana na mene i pritom ubio drugog koji je slučajno trčao prema meni i usporedno s raketom. :D Njega je razvalila eksplozija dok sam uspio srediti prvog dok je reloadao bacač. :D
Doduše, da sam ciljao raketu, ne bih ju pogodio. :D Kineske puške FTW. :D

Dobra fora ti je gađati bombu frajeru u ruci kada je želi baciti na tebe. Sa solidnim skillom i HR pogađaš gotovo garantirano. Uživao sam u tome :D

Aral
05-05-2009, 21:06
http://www.epicbattleaxe.com/main/2009/ ... orted.html (http://www.epicbattleaxe.com/main/2009/5/5/fallout-3-broken-steel-pc-issues-reported.html)

Opa, "opet" se potkrala greskica developerima...nadajmo se da ce brzo ispraviti!

Grim
06-05-2009, 13:45
http://www.epicbattleaxe.com/main/2009/5/5/fallout-3-broken-steel-pc-issues-reported.html

Opa, "opet" se potkrala greskica developerima...nadajmo se da ce brzo ispraviti!
:rotfl: kako im je to opet uspjelo

Hellboy
06-05-2009, 13:47
Ogromna igra mora imati bugove.

BTW, kveščn, jesam li jedini koji smatra muhe u Wastelandsu jezivima kada navale po mraku? Dobio sam želju da razvalim FatManom po jednoj kad me zaskočila. I Robobrain se ne raspada dovoljno lijepo. Protectron se razleti u komade dok Robobrainu samo otpadne ruka bez obzira čime ga pogodio. :(

Grim
06-05-2009, 14:04
Ogromna igra mora imati bugove.

BTW, kveščn, jesam li jedini koji smatra muhe u Wastelandsu jezivima kada navale po mraku? Dobio sam želju da razvalim FatManom po jednoj kad me zaskočila. I Robobrain se ne raspada dovoljno lijepo. Protectron se razleti u komade dok Robobrainu samo otpadne ruka bez obzira čime ga pogodio. :(
Roboti nisu tako fora kada se uniste ko ljudi, upucam Raidera u glavu i njemu se cijelo tijelo raspadne na komadiće i sve frca :)

Hellboy
06-05-2009, 14:20
Still, kad pogodim Protectrona, zbog onog perka mu vidim dijelove kako lete posvuda. Kod Robobraina bez obzira čime ga pogodim, čak sam probao i FatManom, uvijek mu otpadne samo jedna ruka. A čak je prilikom eksplozije odletio u zid. :(

vukopas
06-05-2009, 18:55
Sire se glasine o novom DLCu zvanom Point Look.Bethesda ga jos nije potvrdila.Inace po mom misljenju nek se oni okane tih DLCova i nek nam naprave jednu pravu veliku expanziju!

Grim
06-05-2009, 19:03
Pa meni su bas dobri ovih 3 DLC-ova sta sta su izasla, Broken Steel jos nisam probao(dok napajanje ne nabavim) te bih volio da ih jos par izade. Ali i prava ekpanzija nebi skodila :) .

Ako ko igra Broken Steel neka mi rece je radi ovaj perk: Puppies (http://fallout.wikia.com/wiki/Puppies!)Sako je Dogmeat umro davno...

Hellboy
06-05-2009, 19:36
Očem vidjeti New York City. :D Bez proklete podzemne. Nemam namjeru ponovno ići ispod zemlju. Tamo žive prokleti ghoulovi, trolovi i ostale pizde koje te zaskoče u mraku. Doduše, više sam se prepao onog kretena sa GMO mravima kad je otvorio prokleta vrata. Smrad. Ubio sam ga nakon što mi je odbio platiti nakon što sam mrknuo kraljicu. Ubio bih ga svejedno. :D

vukopas
06-05-2009, 19:54
neam ja nis protiv DLCova al se bojim da na kraju nebu bilo expanzije radi toga.

Inace gledao sam malo perkove iz BSa i neki djeluju odlicno a neki totalno bezveze s obzirom na levele npr level 24 perk je da ti se karma spusti na very low kakva je to glupost?

Arbiter of Change
06-05-2009, 19:57
Iskreno, F3 ni ne treba ekspanziju toliko hitno kao što je trebao, npr. Oblivion, prvenstveno jer je Bethesda naučila lekciju (više-manje) i Falloutovi DLC materijali su jako dobri. Kad bi sve do sada izašle spojio u jedan mislim da bi otprilike odgovaralo jednoj solidnoj ekspanziji.

Dogmeat gine zbog tupavog AI-a... nema tu ništa emocionalno. :(

Outmind
07-05-2009, 09:06
Da. Pas je super recimo za "dungeone" gdje je broj neprijatelja po sobi malen. Ali kad dođeš u grad gdje te supermutanti gađaju mininuke-ovima, a on trči okolo ko idiot, mo'š se frigat...

Aral
07-05-2009, 12:59
Posto sam imao lagani format instalirao sam ponovno F3, ubacio Operation Anchornage, The Pitt i Broken Stell, game on :pray: Pa adje da jos jednom uronimo u taj predivan a opet okrutan svijet!

Domy
07-05-2009, 18:26
Patch 1.5 koji je protreban za Broken Steel pokazao se kao vrlo loš za većinu modova. Pojavljuju se svakakvi problemi,jedan od kojih je to kaj igra puca pri promjenama lokacije,autosave ju zamrzne. Ili bilokakav save,što se toga tiče.

Izbačen je update 1.5 za G.E.C.K,ali on ne pomaže previše budući da Bethesda ne pruža podršku za modove. Community radi na tome,ali zasad nema univerzalnog rješenja koje definitivno sve popravi.

Osobno sam trebao pogasiti većinu modova da bih osposobio igru,zasad radi samo s modom za essential tradere i neke izmjene u statistikama nekih itema.

shai_hulud
08-05-2009, 14:02
prozujao sam kroz broken steel sinoć. meh, sve kraće i kraće. izgleda da nisam fan ovakvih dlc-ova, nego malo mir pa neka konkretna ekspanzija. kad su bethesda i ekipa počeli glumit moddersku zajednicu? i naplaćivati ono što masa entuzijasta iovako radi besplatno?
ali dobro, tesla cannon ftw.

Aral
08-05-2009, 16:12
Ako ima 4-5h igranja kak govore onda je i vise nego dovoljno, vecina expanzija nema niti toliko. Ovi dlc-ovi su ok stvar, drze nas dok nece doc neka expazija, a kada se i to dogodi onda ce ta ista expanzija morat bit fakat ono...fanovi su gadna stvar. Ja sam osobno zadovoljan, iako sam poceo od pocetka igrat drago mi je da je povecan level cap do 30lvl-a i da se moze nastavit igrat nakon ukljucenja purifirera ^^

shai_hulud
08-05-2009, 17:08
ma je nije to tak loša stvar, priznajem, to na žgance po malo. plus, ako to radite legalno, manji je udarac za džep.

4-5 satu uvrh glave. broken steel ćete završiti za 2-3h najviše, barem oni s finaliziranim likovima. the pitt izgleda ipak stoji iznad, barem što se sadržaja tiče.
lvl cap na tek trećem dlc-u je malo upitna odluka. poglavito zato jer se ne može ostvariti ni sa sva tri odigrana dodatka, a kamoli zadnjem. no dobro nije stvar u dostizanju limita u rpg-ima inače, nego u sadržaju i nagradama. a većina nas imalo je capane likove još prije anchorage-a. plus ako ste već riješili sve (bolno malobrojne, u odnosu na dvojku) questove u originalu, broken steel i ostatak je stvarno kapaljka.

Domy
08-05-2009, 21:08
The Pitt nema više sadržaja nego tako možda izgleda zbog oduzimanja opreme i ponovnog opremanja lika,uvjetno rečeno.

BS je veći,ali se to ne vidi jer dodaje sadržaje u postojeću mapu Capital Wastelanda uz 4 veće nove lokacije i par manjih. Pitt ih je imao otprilike kao dvije BS-a.

Meni je sasvim ok,pričom iza Pitta,ali ukupno ispred.

Jedva čekam probat bombardirat Citadel i začinit vodu FEV-om,da vidim kaj ce posljedice toga bit. Ali prvo proučit kaj su sve stavili u svijet,negdje sam pročitao da ima nekaj novo u Fort Bannisteru.S<- SPOILER

Aral
09-05-2009, 08:12
Sto se tice lvl capa, sumnjam da se moze postic lvl 10 lvl samo u broken steelu, ali zato imas ostali fallout gdje nisi mozda neke questove napravi, ja sad kad igram od pocetka dobro cu gledat kak i di, jer mislim da ako ce sve bit ok, 20lvl cu bit a jos necu doc ni do "originalnog" kraja igre. Ma u biti necu se ni zamarat s time, bitno da se igra i uziva u igri :D

Aral
14-05-2009, 00:05
Uf, bas presao The Pitt, koji ludi quest...idemo dalje :D

Grim
14-05-2009, 08:38
Meni je jos ostao Broken Steel za prijeci, ali nazalost sada nemam vremena, trebat ce pricekat.

vukopas
14-05-2009, 09:13
ljudi pomozite.Ponovo sada prelazim igru i dosao sam do dijela kad sa Dr li trebam pobijeci iz pjurifajera.ALi problem je u time kaj ta glupaca samo tamo dolje stoji i nista ne radi.I sad je nemrem nastavit

Grim
14-05-2009, 10:53
Mozda bug, probaj loadat save i ponovo.

FireFaith[CLF]
15-05-2009, 12:35
hm. da li netko, kojim slucajem, zna svrhu dugog drzanja brojeva od 1 do 9 ako se ne varam?
mislim malo duze drzim tipku "1" i pojave mi se kvadratici nekakvi u desnom kutu dole i nudi mi izbor brojeva. pokusavao sam traziti na wikiu ali bez uspjeha.

hvala unaprijed

Fireblade
15-05-2009, 14:26
da nije to hokeys ili nesto kao i u oblivionu??
ne igram fallout pa zato
enivej kad udjes iunventory mozes namjestit da ti neka stvar iz inventoria bude equipmentana kad upres npr 1

serijski samoubojica
19-05-2009, 19:09
Fallout 3 pokazao se kao zlatna koka za Bethesdu koja je danas najavila dva nova DLC paketa, Game of the Year ediciju te dolazak postojeća tri DLC sadržaja na Playstation 3 platformu. Dakle, baš kao što se i predviđalo, prva ekspanzija zvat će se Point Lookout te će donijeti novo močvarno područje zajedno s novim likovima, oružjima i questovima, a izaći će krajem lipnja. Nakon nje uslijedit će Mothership Zeta u kojemu će se igrač sukobiti s izvanzemaljcima, mjesec dana poslije prvog DLC-a, dakle – u srpnju. Operation Anchorage, The Pitt i Broken Steel na PS3 konzolu doći će u lipnju, a GOTY inačica (originalna igra i svih pet DLC paketa) bit će dostupna u listopadu, po cijeni od 40 dolara za X360 / PS3, odnosno 30 dolara za PC.

c/p sa HCL-a

Hellboy
19-05-2009, 19:20
Vanzemaljci? Pored sveg sranja koje se dogodilo svijetu, dolaze i neprijateljski vanzemaljci na scenu? What's next? Nuklearni ra...oh wait...

vukopas
19-05-2009, 20:08
I u samom falloutu 3 je bilo dokaza postojanja vanzemaljaca...ali necu govorit jer bi nekima moglo pokvarit zabavu.

Grim
19-05-2009, 20:58
Vanzemaljci? Pored sveg sranja koje se dogodilo svijetu, dolaze i neprijateljski vanzemaljci na scenu? What's next? Nuklearni ra...oh wait...
Ak imas srece dok igras mozda dode do random ekauntera s tobom i elijenima....

Hellboy
19-05-2009, 21:11
Popljugat će jednog FatMana u bulju i marš kući. To je moja zapizdina sa pustinjom i ruševinama. Ne trebam goste.

Aral
19-05-2009, 21:14
Jedna rijec...predivno. Ne cekaj, jos dvije...can't wait :pray: