Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
Neven <R>
19-05-2009, 21:43
http://img144.imageshack.us/img144/8069/fo3o.jpg
http://img144.imageshack.us/img144/8069/fo3o.jpg
Simpatično :)
Nego, drago mi je što su se odlučili za još DLC-ova, samo da ne budu kao Operation Anchorage ili Broken Steel, jer više igru sa njima nisu mogli upropastiti. The Pitt je jedini ispravio stvar tako što je uveo poštenog RPG-a u igru i puno super atmosfere. Ovim se DLC-ovima radujem naravno, a i iako imam već original igru uzet ću bogme i tu sa 5 dlc-a!
Hahaha, dobar :rotfl:
hejteri, svi ce lizat po njemu kad izadje 8) DLC rulzz
Je, DLC rulzzz, samo da sam ja jedan od onih vlasnika koji su kupili Broken Steel, uhhh, neeeee! Uglavnom, prevelik gubitak novaca i vremena, iako mi je drago što sam obavio ona čak 3 side questa koja mi dosad najopširniji i najveći DLC nudi...
Dobro, to je istina kad gledas sa novcane strane al sta ces, gdje se pare mogu zaradit tu ce se zaradit. Jos kad izadje GOTY edition sa svim dlc-ovima i glupostima...
Uzimam to sigurno, još danas žalim što nisam nekako nabavio Collectors Edition verziju, e pa ovo će biti moj Collectors Edition :). Ionako Imam i Oblivion i Oblivion GOTY pa bi bio red da imam i Fallout 3 i Fallout 3 GOTy...
Nisam Fallout igrao već prilčno dugo. Ne mogu se natjerati da se vratim u igru. Sve ono sivilo i podzemna željeznica me odbijaju kada god poželim igrati. Svaki put kad pomislim da bih mogao malo tražiti ćaću u ruševinama ili se napucavati sa Super Mutantima, sjetim se da bih morao prolaziti kroz kilometre zamršene podzemne što me toliko odbija da nisam siguran hoće li mi igra uopće ostati na HDD-u još dugo.
Pa nemoras prolazit kroz podzemnu, ja samo skoknem tamo da Family nadjem i jos neke sitnice. Iako, ovaj put igram otpocetka onak zaprav pa cu sve precesljat ^^
Jos nisam odigrao Broken Steel, joj samo mi jos on fali da odigram nakon cega kupujem GOTY edition i igram sve ponovo, nadam se da cu naci vremena.
FireFaith[CLF]
20-05-2009, 09:45
dakle moj post od prije par tjedana je istinit. u operation anchoragu mozete prebaciti iteme iz simulacije kod sebe. i to na nacin da provalite u vrata koja su zakljucana (kad izadjete iz sobe gdje je simulacijska cahura pa prva vrata desno ja mislim) pokupite garya i stavite ga i sim cahuru. pokusajte namjestiti kao da sjedi. nakon zavrsetka OA znaci nakon pojavljivanja generala unutar simulacije cim pocne load screen odmah brutalno stiskati use button. nakon loada vam se otvara inventorij garya u kojem mozete prebaciti gauss rifle, winter combat helmer i armor i ostale stvari.
sto se tice novih dlcova jedva cekam.
Pa to dobis ovak i onak, kad zavrsis OA...nemoras nis specijalno izvodit, pokupis sa polica kad zavrsi simulacija i to je to.
FireFaith[CLF]
20-05-2009, 13:51
Pa to dobis ovak i onak, kad zavrsis OA...nemoras nis specijalno izvodit, pokupis sa polica kad zavrsi simulacija i to je to.
nisam u onom armoyu vidio winter combat armor i helmet. vec ima winterized t51.
Aha, ti mislis na onaj originalni winter armor koji nosis, to je druga stvar. Gauss rifle inace mozes pokupit sa police ako se ne varam.
Nisam Fallout igrao već prilčno dugo. Ne mogu se natjerati da se vratim u igru. Sve ono sivilo i podzemna željeznica me odbijaju kada god poželim igrati. Svaki put kad pomislim da bih mogao malo tražiti ćaću u ruševinama ili se napucavati sa Super Mutantima, sjetim se da bih morao prolaziti kroz kilometre zamršene podzemne što me toliko odbija da nisam siguran hoće li mi igra uopće ostati na HDD-u još dugo.
Ja kada sam počeo isponova igrati preskočio sam preko te željeznice tako što sam upisao cheat da odmah dođem u Museum of technology ako se ne varam. Jednostavno nisam mogao to ponovno istrpjeti, onu monotonu dugu željeznicu punu super mutanata i ghoulova, nisam mogao. One željeznice te stvarno ubijaju ha?, nadam se da će se na to više paziti pri stvaranju novog Fallouta Vegas.
Istina je da su morali presjecati ruševine zbog prevelikog svijeta koji bi ubio performanse i na najmoćnijim kantama, no samo i jedino podzemnom željeznicom, koja je tako ubitačno komplicirana i dosadna da mi je muka kad samo pomislim da bih se po povratku u igru morao izvući iz Rivet Cityja da nastavim potragu a tu me čeka još podzemne, je jebački loša ideja i volio bih upoznati debila koji se toga sjetio i tako mi ubio inače ugodnu igru. Čitove ne volim, fast travel još manje (jedva sam našao put natrag od MoT-a do GNR-a) tako da mi preostaje odbacivanje glavnog questa i lutanje po Wastelandsu jer tamo barem nema podzemne. Samo preloši roboti, jebački jezive muhe i čudaci koji su tamo ostali nakon eksplozije Megatona (da, vratio sam se i svejedno aktivirao bombu prateći upute sa Fallout wikija :D).
The Jackal
20-05-2009, 23:19
Samo preloši roboti, jebački jezive muhe i čudaci koji su tamo ostali nakon eksplozije Megatona (da, vratio sam se i svejedno aktivirao bombuSprateći upute sa Fallout wikija :D).
Feels good doesn't it? :D
http://fallout3.files.wordpress.com/2008/09/image019.jpg
FireFaith[CLF]
21-05-2009, 07:19
Aha, ti mislis na onaj originalni winter armor koji nosis, to je druga stvar. Gauss rifle inace mozes pokupit sa police ako se ne varam.
da taj. ma zaboravih sliku staviti. sve ostalo se moze pokupiti u armoryu. stealth armor. winterzied t51b, gauss rifle itd itd. samo sto je malo nerealno da se armor ne trosi. isto tako i gauss rifle. onda su mogli staviti da se stealth ne trosi posto imamo vise koristi od njega.
http://www.firstpersonshouter.com/images/opan2.jpg
jucer sam lutao vejstom i onak po ne znam koji put uletim u underworld u kojem nisam bio otkako sam blagoslvio megaton s mocnim atomom. onak ulet i odem do wca dole i ona dosadna moira brown stoji tamo. sada je ghoul ali isto prica. nije kao charon ili willow. ma...
sveukupno odigrajuci fallout 3 i sve dlce (the pitt, oa, bs) zakljucio sam da je prekratko. osim naravno same price o aktiviranju purifiera. mogli su vise side questova napraviti. ha nista u iscekivanju smo jos dlca. razocaran nisam ali da je zasluzila igru godine - nije.
brijes, moira je dole, hahaha! Moj fav lik dok sam radio onaj wasteland survival research. Ma ja jos nisam detonirao bombu, u biti deaktivirao sam je, zao mi je ljudi a odlucio sam pratit put dobrote i ljubavi :D Trenutno unistavam topice u OA.
Neznam kaj vam tuneli tak smetaju, tamo ima toliko toga za istrazivat da ono, ajde nekad se mozda malo pogubim al opet...ma sve u svemu igra ima totalno pogodjenu atmosferu, brdooo toga za istrazivat, mislim da ni nakon mjesec dana onak normalnog igranja ne bi sve otkrio.
Jedino što fali Point Lookout/Commonwealth DLC...
To čekam već dosta...
ScorpiuS
21-05-2009, 12:47
OK, imam jedan bug! Level radijacijskog zračenja mi je "zaključan" na 458 i nemogu ga smnjit ni odlaskom u doktora ni liječenjem sa onim My first Infirmary ni sa RadAway i konstantno imam smanjen 2 ENDURANCE i 1 AGILITY. Mislim da se bug pojavio kada sam upisao u konzolu "tgm" i otišao iz znatiželje vidjet što ima u onoj prostoriji sa Geckom nakon što mi ga je Fawkes donio.
OK, imam jedan bug! Level radijacijskog zračenja mi je "zaključan" na 458 i nemogu ga smnjit ni odlaskom u doktora ni liječenjem sa onim My first Infirmary ni sa RadAway i konstantno imam smanjen 2 ENDURANCE i 1 AGILITY. Mislim da se bug pojavio kada sam upisao u konzolu "tgm" i otišao iz znatiželje vidjet što ima u onoj prostoriji sa Geckom nakon što mi ga je Fawkes donio.
I ja sam to isto uradio prije mjesec dana iz znatiželje, i aktivirao sam geck i crkao i onda samo loadao na ulazu u prostoriju :), šta nisi saveao? ako nisi, gadno...
ScorpiuS
21-05-2009, 15:43
I ja sam to isto uradio prije mjesec dana iz znatiželje, i aktivirao sam geck i crkao i onda samo loadao na ulazu u prostoriju :), šta nisi saveao? ako nisi, gadno...
upisao sam tgm nisam mislio da bi moglo doći do masivnog fuck-upa.
upisao sam tgm nisam mislio da bi moglo doći do masivnog fuck-upa.
A tgm je?
Toggle God Mode. Prljavi čiteri. :D
crnisokol
21-05-2009, 20:29
čitovi na falloutu???? :shock:
pa to je jedna od najlakših igri...fakat se treba potruditi poginuti :rotfl:
Uleti u Old Olney na Very Hard s Combat Armorom i Assault rifle...
Cheateve koristite :( , sram vas bilo.
ScorpiuS
21-05-2009, 21:50
Ma daaaajte! Samo sam ga uključio da vidim što ima u tom viskoko iritiranom dijelu Vaulta, ništa više!
Uleti u Old Olney na Very Hard s Combat Armorom i Assault rifle...
hahhah, baš to, i ja sam bio te sreće...
A kaj tam ima...nisam tamo bio jos...nes lijepo, nes tesko ili nesto trece :D
Deathclaws,Medic Power Armor and lots of phun
ScorpiuS
22-05-2009, 18:49
Nah, uzmeš Gauss Rifle i Dogmeata za sobom i nema nikakvih problema, ja sam izašao sa samo jednim potrošenim Stimpackom!
Zahvaljujuci "onom kontejneru koji pretvara metke" iz The Pitt DLC-a otkrio sam punu moc Vengeancea.
Scourge92
25-05-2009, 03:16
Nah, uzmeš Gauss Rifle i Dogmeata za sobom i nema nikakvih problema, ja sam izašao sa samo jednim potrošenim Stimpackom!
ja sam imao combat armor, A3-21's Plasma Rifle i neku siču metaka i nisam spizdio ni jedan stimpack, vats je majka, a i spasila me 1 nuka-granade koju sam imao, al težina je bila samo hard, a ne very hard. :(
e, da, prije par dana sam ponovno instalirao fallout 3, napravio si dart gun i muvao se okolo te slučajno naletio na Behemotha. S dartgunom sam ga masakrirao, ko bi rekao da 1 metak u nogu odma cripla :) iako mi je small guns skil očajan(isto vrijedi i za ruke, 1 strelica i amen).
ScorpiuS
25-05-2009, 21:23
Mora da je bio critical
F3 je upravo napustio moj HDD. Pokušao sam se vratiti igranju toga no onda sam se opet sjetio podzemne. :(
Kada navrsis 20 level mozed izabrat perk Explorer koji ti sve lokacije otkriva na mapi tako da nemoras podzemnom, a 3. DLC ti produzava level cap na 30.
Ah sta ces, kada ti se neda nije igra za tebe :) .
Ja sam isto uzeo explorer, ali sa tim perkom isto nemozes fas travelati do bilokoje pozicije, osim ako je vec ranije nisi posjetio tako da i dalje moras putovat do neposjecenog mjesta na karti xD...
Da, explorer uistinu otkriva sve lokacije, ali samo ti ih otkrije na mapi, ti ne možeš fast travelat do njih, još se moraš mučit sa podzemnim željeznicama. Zato je to malo glup perk za uzeti ga na 20. levelu ali ujedno se i isplati ako si željan " istraživanja " :) Uglavnom, ja sam završio broken steel sa velikim razočaranjem, upravo sam level 26, moćan sam strašno, nitko mi ne može prdnut, a sada čekam novi DLC, što ću.
Ups, slučajno sam kliknuo 2 puta, eto i Feanor reče svoje.
Aha nisam znao jer nikada nisam uzima Explorer perk, ja sam uzeo Grim Reaper's Sprint normalno :evil: , puno je bolji.
Nazalost jos nisam odigrao Broken Steel ali hocu u narednih mjesec dana, napokon lvl cap na 30 :) .
Grim Reapers Sprint je nešto kao perk nagrade, on je fora perk, ali samo bi bilo u redu da je tu da ti omogući lakše istraživanje i zezanciju po wastelandu, zato što igru čini prelaganom! Ono, dođeš do 20. levela i nagrade te sa besmrtnošću, takav je to perk. Dođe super mutant master, uzmeš Wazer Wifle ili Lincolns Repeater i spucaš mu uglavu 6 metaka, gotov je, onda dođe drugi mutant, u glavu 6 metaka, sigurno je gotov, onda treći, kužiš me :)
Hm, ovaj explorer perk djeluje zanimljivo, taman da konacno istrazim sve lokacije u falloutu3. Cak mi i tuneli ne padaju tesko ^^
Ej ako se hoćeš malo uvjeriti u nedostižnu atmosferu i domišljatost igre, malo istražuj okolo, nećeš vjerovati na kakve lude stvari možeš naići. Možda igra nema na stotine side questova kao Oblivion, što joj i naravno fali (ima ih malo više od 20, oblivion malo više od 220), ali zato ima puno malih čudnih situacija koje su raspoređene po cijelom wastelandu i koje ti pružaju tu jedinstvenu atmosferičnost, to je upravo ono što je Oblivionu falilo.
Ma kuzim te, kad sam igrao Oblivion imao je brdooo questova al ono nesto mi je visilo u zraku. Ovdje znam da ih ima puno manje ali totalno se iznenadim kad naidjem na neki random encounter, neku situaciju koju uopce ne bi ocekivao itd; zato kad igram imam totalni feeling da sam stvarno u igri. Krenuo sam drugi put ispocetka, Lvl7 sam tek, lagano grabim prema vrhu, zavrsio OA, sad cu malo sarat po wastelandu pa u Pitt onda...
Odmah odi u The Pitt, biti će ti veći gušt kada si manji level. Trebao si zapravo odmah na prvom levelu otići u Pittsburg, onda je to tek tamo bitka za preživljavanje, ej a samo da znaš, mislim da sam istražio u wastelandu sve živo i neživo, sakupio sam sve Bobbleheade, probaj ići od toga. Sama odluka da ćeš ići sakupiti sve bobbleheade znači veliku odvažnost i izazov, ako imaš vremena, samo probaj, postati ćeš puno jači i kuća u Megatonu će ti puno ljepše izgledati. Evo mali hint, počni tražiti u Megatonu i u Rivet Cityu ;) i nadam se da si sakupio onog u Vaultu na početku.
pa i ako ga nije skupio u vaultu moci ce se vratiti
Naravno da će moći, u onom sidequestu kada pokupiš signal kraj Megatona. Emergency from Vault 101 ako se ne varam, kada te Amata zovne. Šta misliš da sam muljator :), mislim da sam proveo u ovoj igri već najmanje 200 sati...
Bara si bio u Bethseda Studiousu, vidio sam ga kad sam uzeo Explorer al nikako da odem tamo, a sad samj jos i u Pittu...
Ma znam da sam trebao odmah u Pitt al kako sam vec jednom bio dok sam prelazio odlucio sam prvo rijesit OA pa cu sad u Pitt ^^ Neznam kaj da na kraju odlucim kad dodjem kod one zenske sa djetetom...we shall see :D
Bara si bio u Bethseda Studiousu, vidio sam ga kad sam uzeo Explorer al nikako da odem tamo, a sad samj jos i u Pittu...
ja sam bio i nisam nis pametno tamo nasao...mozda sam samo bio nepazljiv ali...
PS jel iko bio u dunwich buildingu.
vozdra ljudi imam zakon vijesti dolaze još dva DLC-a (point lookout koji je spomenut u PcPlayu i Mothership Zeta : D)
ja sam bio u dunwich buildingu
EDIT: u biti ima hrpu questova ali oni su neoznačeni
shai_hulud
30-05-2009, 06:49
vozdra ljudi imam zakon vijesti dolaze još dva DLC-a (point lookout koji je spomenut u PcPlayu i Mothership Zeta : D)
Uvijek dobre vijesti. pogotovo mothership zeta, abduction fora. Da napokon nadrastu malo koketiranje s alienima jos od tamo prvog fallouta.
I nisam znao da fallout:new vegas ne radi Bethesda nego Obsidian. S obziron na stil koji koriste u svojim rpg-ima, valda neće radikalno mijenjati koncept f3, sad kad smo se navikli.
Obsidian? Njihov stil > Bethesdin still u proteklih par godina.
Ako misliš na Bethesda Ruins da tamo sam bio i skupio Bobblehead: Lockpick. Budući da sam bio u potrazi za bobbleheadima logično bi bilo tražiti u nekim zgradam i mjestima sa ludim imenima :) i onda sam počeo sa Bethesda Ruins, i eto, našao sam.
The Jackal
30-05-2009, 11:16
Šta daju te lutke kad ih staviš na onaj štand/zateva?
ja sam bio u dunwich buildingu
EDIT: u biti ima hrpu questova ali oni su neoznačeni
i jesi ti tamo imao one nenormalne pojave kao stvari koje lete vrata koja se otvaraju i zatvrajau itd...
Bio sam u Dunwich buildingu, totalno je atmosferično, zastrašujuće, a i ima svoju priču. Prošao sam zgradu uzduž i poprijeko, našao sve glasovne vrpce što ti govore o nekom liku šta je ja mislim išao tražiti svog oca tu, pa na kraju kada sam ušao u podrum, vidiš tog lika samo u ghoul obliku i pored njega na podu stoji Bobblehead, ne sjećam se sada za što je, ali uglavnom, zakon.
dobro je da sam imao companiona tamo inače bi se fakat usro, predobro je napravljena ta zgrada, posebno ak staviš zvučnika na najjače i odeš u podrum
u dunwichu je meelee bobblehead
EDIT: bobblehead na štandevima ne daju ništa osim kaj fora izgleda i pregledniji ti je inventory
EDIT 2: jel se ikom dogodilo da nakon što pomognete ghoulovima u tenpenny toweru da s vanjske strane možete otić u suite-u iako ne posjedujete tu kuću?
Ne znam što je taj Suite, ali pomogao sam onim Ghoulovima glupim da se nasele u Tenpenny tower i podmićivao one ljudske budale u istom da bi ovi smrdljivci upali. Ja im lijepo pomogao, a oni meni onako. Idem ja po lijepom sunčanom danu okupanom radijacijom kupiti svoje 44.magnum metke kod obližnjeg preprodavača u Tenpenny toweru, kada ono čuje se oduran smrad iz podruma, povirim ja, kada neki smrdljivac ždere sve ljudske stanovnike kolektivno, kako sam se naljutio joooj...
Ja sam lijepo pobio sve Ghoulove da Tenpenny Tower bude cist od njih, onakon im tamo nije mjesto :evil:
Što je zamrla tema jooooj, pa nećemo valjda Fallout 3 ovako lako zaboraviti. Eno tamo u gaming općenito o S.T.A.L.K.E.R.-u se vode rasprave u svih šesnaest. Mislim da je bila pogreška što je tema prebačena iz gaming općenito u svoj forum...
Ma nije zamrla, ja cu sada stavit 3 DLC... pa malo.
Ali ipak mi nemamo Bartuca...
ScorpiuS
31-05-2009, 15:29
Ja ga više neigram jer mi je ovaj bug sa radijacijom uništio sve saveove! Imali itko neki mod koji uklanja efekte radijacije?
Dobro si ga opalio, mod koji uklanja efekte radijacije, mora da si očajan ha? :)
E a dosta smo raspravljali o Falloutu 3 originalnom, a u međuvremenu su izašla 3 DLC-a to je istina, a još je veća istina da su 1. i 3. DLC smeće, a 2. je :pray: . Tako jedino nam ostaje čekati na ona nova 2 DLC-a da malo pokrenenom temu...
3 DLC jos nisam probao, a nemoze biti los to sam siguran.
Ja čekam Point Lookout i Mothership Zeta,do tada mir.
tako je 3. DLC je smeće >:O..... zapravo jednisi razlog zašto ga ne volim je jer unište liberty prime :(
kako su legendarne njegove protukomunističke rečenice xD inače, u tome mi DLC-u smeta kaj nema puno sidequestova, a i mogli su napravit više questova s čuvanjem karavana i osvajanjem nekih područja/zgrada kao fort bannister
smatram da su trebali rješit neke stvari od prije koje nemaju smisla (random encounter u kojem vidiš 2 slavera i 4 roba kako šeću te ak ubiš slavere i oslobodiš robove oni tam ostanu do kraja igre umjesto da odu recimo do temple of unity ili lincoln memorial) - možda to jesu sitnice i nevažne stvari al bi bilo zakon da tak poprave
Ma 3. DLC je puno obećavao a nije ništa napravio. Htio sam ga proć skroz pa sam se samo naživcirao sam onim pucanjem, ima više pucanja u The Broken Steelu nego u Serious Samu. Uđeš u ogromnu bazu Enclavea i pobiješ nekoliko stotina vojnika, i na kraju i cijelo utvrđenje, kakav je to RPG?
Samo mi nemoj spoilat ...
Spoilat će ti DLC doživljaj igre sam. Ne brini se za mene, ja te samo pripremam. Preporučujem da ne gubiš vrijeme.
Ma nemam sta gubit vrijeme, napokon mogu dovrsit main quest i nije kraj igre, a lvl cap na 30... DLC je odlican zbog toga kakva god prica/duzina bude.
GrimtheReaper odsad prestajemo! Nema rasprave do sljedećih DLC-ova!! Nema!
Oh no, tek sam poceo jos ga nisam ni stavio ^^
This topic will not die!!!
ti nisi igrao baldur's gate 2 throne of bhaal vidim, nije ista tematika al je rpg i na kraju ubiješ sh*t load of enemies
bsides sve ovisi kako igraš, ja sam u većini slučajeva koristio vats iz čistog gušta jer sam uvijek postizao kritikalke sa plasma rifleom, što znači puno gooey madnessa xD
ak vam svima smeta težina onda jednostavno skinite neki mod, ima ih hrpa koji usporavaju lvliranje i pojačavaju težinu
Ehm... ne shvacam... elaboriraj.
Aha :) , slijedeci put quoteaj....
Ma dobro Elferin ne ponosim se ja što nisam igrao Baldurs gate, ali imam 15 godina i mislim da sam malo premlad za tako staru igru. Jest da poštujem starije igre, i kada sam imao 5 godina provodio sam dane na Lost Vikingsima, ali mnogo mi je toga promaklo kroz prste jer samo sam igrao ono što mi je otac servirao na tanjur...
ma ne nije stvar u tome xD samo želim reć samo zato kaj je rpg ne znači da ne mora bit hrpa neprijatelja za pobit xD
SPOILER:!
al mislim da nije problem u tome kaj ih ima puno, već to kaj je prelagano ih pokosit, na lvlu 30 sam ih kosi ko da berem jabuke, lagana šetnjica parkom, mislim da je 3. DLc treba dodati više različitih neprijatelja, a i novih (!) (a.k.a mutantske tvorevina na kojima je enclave expermentirao)
trebao je osim hellfire trupa dodati još neke vrste trupa ili onaj sigma team pojačati i možda dodati kakvog bossa na kraju. isto tak trebao je dodati nove BoS vojnike (BoS-ovci istjeravali enclave ona 2 tjedna i time nabavili nova oružja) jer u zadnjoj misiji ekipa pada ko da goli trče minskim poljem (NOTE: jedna nelogičnost je ta da kad ih prvi put vidiš u Adams Base oni su tu bazu napali, a ako odeš iza njih do onog skladišta nađeš hrpu neprijatelja !?!?! )
Sve je protivnike lagano pokositi već na levelu 10, tada igra zapravo počije biti laganica, posebno ako si cijelo vrijeme unaprijeđivao repair i small weapons... A na levelu 30, ma, neću ni govoriti, zadnji quest uđeš im u bazu sa Gatling laserom samo padaju kako pomičeš strojnicu, ono, nešto kao Heavy iz team fortressa 2 na traileru...
Evo igra mi se rusi.... ocito imam previse modova... damn...
EDIT: Cak i bez modova ne radi, a nis onda reinstal.
Ja reinstalam svako malo čisto jer se nakupi svakavih gluposti koji mi ne trebaju i izazivaju crasheve,nego već 3. put sam rerrolao i idem iz početka.
Ovaj put ću gledati malo više vatre s nebodera.
di ti se igra ruši?
Ma rusi mi se igra kada udem u nju... neki mod vjerojatno.
Meni se sad igra pocel rusit svaki put kad saveam.Iz cistog mira!A i pocela mi je masovno gasiti komp.Kad se tog sjetim izgubim volju za igrom a bas bih htio probat broken steel.
Probaj reinstal(ak vec nisi). :)
Naravno da jesam.A mozda je bolje da se okanim falloutta igram ga vec od kad je izasao
Pa onda se prebaci na drugu igru kada si ovu pres uzduz i poprijeko dok novi DLC ne izade :)
Je ko ima problema s texturama, sve texture su mi porikavale i posvugdje imam upitnike, znaci riklo je nes.
Ja sam lijepo reinstalirao i opet isto... i opet.. je imo ko tih problema?
I original je, bez ikakvih DLC-ova, mod-oba, patchirana.
The Jackal
08-06-2009, 10:47
Evo.. nekidan sam ju prešao. Lvl. 20. Kraj je mnogo razočaravajuć. :(
Evo.. nekidan sam ju prešao. Lvl. 20. Kraj je mnogo razočaravajuć. :(
Jesi odigrao sva 3 DLC-a, posto ih ima vec 3 dodaju podosta igri, i s Broken Steel level cap je povecan na 30 i nakon kraja igra nije gotova. :)
The Jackal
08-06-2009, 22:24
Čemu da to odigram kad sam pobio praktički skoro pa sve u igri. Skoro cijeli BoS sam pozaklao. Cijeli Oasis. Enclave skup s predsjednikom. GNR. Tenpenny tower. Megaton. Klince one u onoj špilji/pećini.. Nema mi smisla igrat DLC-ove
broken steel ti može bit za epic uništavanje enclavea ili BoS-a
Čemu da to odigram kad sam pobio praktički skoro pa sve u igri. Skoro cijeli BoS sam pozaklao. Cijeli Oasis. Enclave skup s predsjednikom. GNR. Tenpenny tower. Megaton. Klince one u onoj špilji/pećini.. Nema mi smisla igrat DLC-ove
S prvim DLC-om aka Operation AnchorageSnades jednu bazu gdje udes u simulacijski uredaj u kojem moras proci simulaciju da dobijes ub3r iteme i tako se nades u potpuno drukcijem setingu gdje se sve mota oko stealtha i kulan je, vrlo.
U drugom DLC-u zvan The PittSnades jednog lika koji trazi pomoc od tebe i otkriva ti put kroz planine do The Pitt sto je ustvari Pitt(sburgh), tamo se sve mota pak oko robova te ima vrlo mracan stil i opaku atmosferu.
U trecem DLC-u Broken Steel moci ces pocistit ostatak Enclavea, level cap je povecan na 30, nema kraja igre, itd..
To ti produzuje za nekih 100 sati igre + to sto se jos rade 2 DLC-a, tako tocno kada odigras ovo dode jos jedan a taj sljedeci bi trebao biti Point Lookout koji je najmracniji do sada: trailer (Rl7kcnQFWa8&eurl=http%3A%2F%2Ffallout.wikia.com%2Fwiki%2FPoint _Lookout_(add-on)&feature=player_embedded).
I peti bi se trebao zvati Mothership Zeta o kome neznam nista.
U Mothership Zeti te otmu vanzemaljci i počne koljačina s njima,navodno se sve nastavlja na one padove brodova u orginalu.
Nema trailera ni SSova,navodno dolazi kasnije ove godine.(makar na Wiki nešto piše kraj 6. mjeseca,dunno)
shai_hulud
10-06-2009, 10:09
...sljedeci bi trebao biti Point Lookout koji je najmracniji do sada: trailer (Rl7kcnQFWa8&eurl=http%3A%2F%2Ffallout.wikia.com%2Fwiki%2FPoint _Lookout_(add-on)&feature=player_embedded).
good stuff, nisa vidio trailer do sad. zgleda mi na koketiranje s južnjačkom utjehom i deliverance :)
...sljedeci bi trebao biti Point Lookout koji je najmracniji do sada: trailer (Rl7kcnQFWa8&eurl=http%3A%2F%2Ffallout.wikia.com%2Fwiki%2FPoint _Lookout_(add-on)&feature=player_embedded).
good stuff, nisa vidio trailer do sad. zgleda mi na koketiranje s južnjačkom utjehom i deliverance :)
Neznam zas ali mene nekako podsjeca na stalker clear sky, vjerojatno zbog swampsa :)
Jesam li ja jedini na ovom forumu koji jos nije igrao ovu igru?
Nevjerujem, iako vrlo moguce. :)
Ccc, dosao novi DLC a vi nista :D
Ccc, dosao novi DLC a vi nista :D
Ah, ja cu mozda nes tek za tjedan dana, mozda :(
Markecgrad
24-06-2009, 21:21
Nevjerujem, iako vrlo moguce. :)
Ja nisam :(
The Jackal
25-06-2009, 13:50
Aral ak si probao DLC aj reci kakav je :D
Naravno, evo ima o ovoj temi o point lookoutu
viewtopic.php?f=26&t=32027&start=15 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=26&t=32027&start=15)
;)
Ne znam da li je bilo riječi o ovome problemu pa ću napisati problem i riješenje.
Problem:
Nakon stavljanja Patcha, igra pri pokretanju izbaci error "the ordinal 5360 could not be located...xlive.dll"
Logično riješenje je instalirati Games for Windows Live 2.0 ali sustav će vam gotovo sigurno izbaciti error prilikom instalacije istoga, tako da je riješenje sljedeće...
Riješenje:
1) Skinuti i instalirati Fallout Mod Manager (http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640)
2) Pokrenuti Managera
3) Pri dnu imate opciju Install Tweaker
4) Stavite kvačicu na "Use fake xlive.dll"
5) Kliknite Apply i to to je, igra radi
Također, od patcha v1.6, igra nema nikakve zaštite, može se igrati bez medija u kompu i bez ikakvih nodvda.
Danas sam prvi put patcho s v1.6, i od tada mi je nestao Fallout Launcher, koji k je to?
Je vama nestao ? :?
omfg nakon patchanja mi više uopće nema saveanih igra, al nisu se pobrisale O.o
omfg nakon patchanja mi više uopće nema saveanih igra, al nisu se pobrisale O.o
Nisu se pobrisale, premjestile su se, sada su sejvovi direktno u "Saves" folderu, vise ti nema foldera prema likovima. :D
našao sam ja saveove al mi se ne pojavljuju u igri
Pa da ali ih moras prebaviti iz Saves/"Kako ti se lik zove" u Saves da ti prorade.
http://i40.tinypic.com/2wd841e.jpg
ovak mi je od početka
Ne znam, onda bi ti trebalo radit... neznam... btw je ti imas Fallout Launcher, meni je nestao? :/
###DK###
08-07-2009, 18:36
Napokon prešao igru. :D
Zakon uglavnom. Odigrat ću još jednom.
Ako nisi odigraj igru s sva 4 do sada izasla DLC-a, DLC-ovi rulaju.
Ali jos nisi presao igru, jer jos DLC-a dolazi :D
crnisokol
08-07-2009, 19:54
Kad dolazi sljedeći? Mothership Zeta je sljedeći?
btw je ti imas Fallout Launcher, meni je nestao? :/
Ja sam ga jednom slučajno izbrisao,ali ubaci FO3 DVD i prekopiraj ga
meni do sada dobro radi
btw je ti imas Fallout Launcher, meni je nestao? :/
Ja sam ga jednom slučajno izbrisao,ali ubaci FO3 DVD i prekopiraj ga
meni do sada dobro radi
To sam i bio napravio. :D
###DK###
11-07-2009, 10:50
Ako nisi odigraj igru s sva 4 do sada izasla DLC-a, DLC-ovi rulaju.
Ali jos nisi presao igru, jer jos DLC-a dolazi :D
Hvala na napomeni. :D
serijski samoubojica
15-07-2009, 15:52
E imam 1 pitanje u vezi kupnje preko Steama. Znači ako ja kupim Fallout 3 preko Steama, hoće li mi se DLC-ovi automatski skidat ili ću ih morat posebno kupovat na nekim drugim stranicama(kolko sam gledao nema ih na Steam-u)?
E imam 1 pitanje u vezi kupnje preko Steama. Znači ako ja kupim Fallout 3 preko Steama, hoće li mi se DLC-ovi automatski skidat ili ću ih morat posebno kupovat na nekim drugim stranicama(kolko sam gledao nema ih na Steam-u)?
Svi DLC-ovi se placaju, tako da ih posebno moras skinut.
serijski samoubojica
15-07-2009, 18:27
Onda čekam jesen kad će izać onaj paket sa svim DLC-ovima :(
Kad dolazi sljedeći? Mothership Zeta je sljedeći?
krajem mjeseca bi trebo
WAR-ELEMENT
23-07-2009, 21:03
Prije mjesec dana sam nabavio igru i napokon sam je nakanio odigrati ,za 13 sati sam preso igru na 12 LV skoro 13,nisam se puno obaziro na sporedne qwestove mada sam ih preso jedno desetak,moram priznat igra je odlicna mada prvi sat vremena posjeca na oblivion,a poslije veliki osječaj nesigurnosti,hvata te jeza na pojedinim mjestima,atmosfera je odlična.Jos ostaju expanzije da odigram.
Steta, glavni quest je tu tek toliko, sad si si mozda unistio igru, ako ti je dobra igraj je ispocetka sa cim vise sidequestova. Trajat ce ti mnogo mnogo duze. I naravno, veci je gust igrat.
A sa novim DLC-ovima je sve podignuto na novu razinu, plus lvl cap je pocean na 30.
Deadwalker
24-07-2009, 11:49
Ja prelazim ponovo Fallout 3, sve ispocetka. Kada prođem original, stavit cu jos i DLC-ove i to proci. Savrseno za ove dosadne ljetne dane.
Mislio sam igrati GTA 4, al nemrem radi kompa, pa prelazim opet ovo...i bas mi je zabavno :)
Tak i ja, ponovno ga prelazim, ali sa dlc-ovima, fino laganini...uzivancija.
Meni je najbolje samo lutati po Wastelandu, fakat je detaljno napravljen, uzivancija cista. :pray:
Sad se i meni igra, još dok instaliram dlc-eve, uživancija :)
Deadwalker
24-07-2009, 19:35
I jos bi trebala doci 2 dlc-a. Covece, materjala za zabavu kolko ti srce zeli :)
Da, tko nije igrao niti jedan dlc ima lagano kaj radit cijelo ljeto xD Mene ceka jos samo broken steel, odnosno nisam dosao do kraja igre, a onda cemo mothership zeta kad izadje!
Arbiter of Change
24-07-2009, 19:52
I nemaš baš, jer po meni će tek kad SVI izađu ti DLC-ovi biti ekvivalenta nekakvoj dobroj ekspanziji. Trenutno su malo kratki za tako nešto.
Dobro, malo jesu ali kako ih igras niti nezas da su dlc-ovi, produljuju gameplay za par sati svaki. Naravno, ovisi i kojim intezitetom igras.
Fallout 3 + svi DLC-ovi = mnogo, mnogo sati odlicne zabave :D
Onda kada ti to dosadi, bacis se na modove, i jos minimum +50 h igre. :D
Deadwalker
24-07-2009, 21:05
Da, modovi su prava prednost PC platforme...steta sto mnogi developeri neznaju to prepoznat :|
WAR-ELEMENT
25-07-2009, 19:23
Naravno da sam konto ispocetka samo mali odmor,dok nenabavim sva 4 DLC,i svakako, nema se ništa bolje igrat preko ljeta.
Arbiter of Change
01-08-2009, 00:31
Za one koji ne prate, izašao je novi 1.7 patch (http://www.fileplanet.com/194117/190000/fileinfo/Fallout-3---Patch-v1.7.0-(US)-).
Pune patch notes:
Bethesda has released a big patch for Fallout 3 fixing different bugs related to quest, repairing glitches, and fix crash related issues.
Update 1.6 Patch Notes (PC and Xbox 360)
- New achievements for Point Lookout
Update 1.5 Notes (PC and Xbox 360)
New Features
- New achievements for Broken Steel
Bug Fixes
- Fixed issue with VATS calculations not appearing properly for perks (PC)
- Fixed crash related to altered references between master files
- LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
- Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player
Update v1.4.0.5 Notes
- New achievements for the Pitt
- Support for multiple downloadable content
Update 1.1 Notes (All platforms unless otherwise noted)
New Features
============
Trophy support. (Playstation 3)
Bug Fixes
=========
Friends notification no longer causes the game to pause. (Playstation 3)
Fixed occasional crashes during loading and waiting.
Friendly or neutral NPC health bars, when taking damage, no longer flicker repeatedly.
Fixed issue where certain NPCs would occasionally disappear from the game.
Fixed issue where dead NPCs would occasionally come back to life.
Fixed rendering issue with the Gatling Laser gun's tracers.
Fixed issue where the haircut menu would occasionally not appear properly.
Added ability to remap your VATS and pip boy buttons.
Fixed rare load/save issues that would cause NPCs to behave incorrectly.
Fixed issue where quest objectives would occasionally not update properly due to talking activators,
intercoms and conversations.
Using Radaway from the Pip-Boy's Status Menu repeatedly no longer crashes the game.
Player no longer gets stuck in level up menu if their skills are maxed out.
Fixed issue where multiple followers would occasionally not load into an interior.
Fixed rare issue with getting stuck in VATS mode.
Fixed rare crash with fighting NPCs with corrupted data.
In game radios will now play properly if player was listening to the radio in the Pip-Boy first. (Playstation 3)
Fixed rare crashes while loading and saving games.
Fixed rare issue where player would fall through the floor while in VATS.
Fixed occasional crash after scoring a critical hit in the head with a Railway Rifle.
Prevent NPCs from inadvertently dying from falling.
Fixed occasional issue where the controller would stop working properly.
Fixed crashes related to repeatedly equipping and dropping clothing and armor into the world.
Quest Fixes
Fixed several instances where quest item stayed in inventory permanently after completing quests.
Fixed an issue where the distress message would occasionally not play in Trouble on the Homefront.
In The Waters of Life quest, the Citadel gate will open properly if the player fast travels away after exiting the Taft Tunnels but before reaching the Citadel gate with Doctor Li.
For the Home Sweet Home quest, the broken protectrons in Big Town become active at the proper time.
In The American Dream quest, fixed specific issue which prevented the player from accessing their belongings in the locker by the door if they left the room first.
Fixed infinite caps exploit in Strictly Business quest.
Fixed rare instance where Dad would have no valid dialogue during The Waters of Life quest.
Prevent issue during the Finding the Garden of Eden quest where player would fade to black, instead of traveling to Raven Rock, while in combat with a follower.
Fixed several XP speech exploits with certain NPCs.
Fixed XP exploit with a robot in Fort Bannister.
Fixed issue where player's controls can become locked permanently during The American Dream.
Arbiter of Change
08-08-2009, 21:58
Sad bi vjerojatno bilo dobro vrijeme za odigrati F3 opet, posebno jer su izašli svi DLC-ovi i skupilo se više materijala.
Otprilike kao jedna solidna ekspanzija koja te vodi svuda pomalo.
Already did, svi ostali koji niste, duboko preporucam.
:D
neox99buleseye
14-08-2009, 11:52
xD danas ak ce biti srece cu kupiti fallout :)
neox99buleseye
17-08-2009, 18:39
e sry za dabl post , ali saada sam dosao do galaxy news radija i trebam doci do nekakvog laba di je nekakav lik koji me treba naučiti nositi odjelo, kak do tamo doći ?=
Gledaj, odijelo, to jest power armor možeš nositi tek kada te istreniraju u Citadelu, a do toga će vjeruj proći još dobrih 3 sata igre ako pratiš samo glavni quest, ma i više. Ne može te nitko istrenirati u Galaxy news radiu, samo ti obavi sada misiju i stavi antenu na obeliska i signal GNR-a će ti se čuti preko cijelog wastelanda, jazz i blues cijelo vrijeme :). Strpi se još malo za power armor, preporučam ti metal armor ili combat armor, ili instaliraj operation anchorage pređi ga i za nagradu dobij najbolji armor u igri koji se ne kvari...
neox99buleseye
20-08-2009, 10:11
xD jucer to prosao ali mi biloglupo raditi triple post :P
sada sam na putu do vaulta 87 ili 89 nisam siguran..
bisajds uspio sam si nabaviti fallowera S[fuckyeah]S
a sada da pitam, ko je bolji fallower, onaj Charon ili ona BoS teta u njihovoj bazi ?
Follower! Charon. Nego, najbolje bi bilo uzeti Fawkesa poslije zajebancije iz Vaulta 87, on ti se ponudi kao pomoćnik, iako trebaš imati Jako Dobru ili Dobru karmu, nisam siguran. Uglavnom, ja sam svugdje išao sa svojim pesom, Dogmeatom.
Dogmeat > ostalo.
Razumiješ ti mene :)
neox99buleseye
23-08-2009, 12:13
e pa sa onim super mutantom sam ja završio igru, on mi je bio follower
pa sam onda nekaj naprcil i moral sam reinstalirati fallout
vjever_masni
10-09-2009, 15:31
evo poceo i ja igrati Fallout 3 :D
ali nekako mi graficki ne pase, kao STALKER... pa cu si skinit par onih graphic modova za teksure i to
neox99buleseye
17-09-2009, 18:21
toga ima, i di ?
Windwalker
19-09-2009, 15:45
Jel Patch 1.7 sadrži i sve prijašnje updateove, ili ih moram sve skidat i instalirat jedan po jedan?
Zanima me to, jer mislim instalirat DLC-ove, a za njih treba i patch.
neox99buleseye
19-09-2009, 16:29
sadrzi sve, netrebas ostale patcheve za to
mene muci stvar na mothership zeti nemogu onaj generator u cry labu , tamo je teleporter, ali nemogu ga upaliti, kako ga upaliti ?
neox99buleseye
21-09-2009, 15:35
zaboravite ovo gore, dali se nakon zavrsavalja glavnog questa moze pronaci doctor lee ?
ako moze gdje, hvala i sorry na dablpostu
Ona ode u commonwealth nakon zavrsetka main questa
Počeo i ja nazad igrati Fallout, ovaj puta sa svim dlc-ovima. Odmah na početku se mi je nešto čudno dogodilo. Riješio ja quest za Moiru, te se vraćam iz super-duper marta. Vidim da netko puca laserima, mislio sam prvo da neki robot mrave tamani, kad ono, enclave soldier ubija huntere, jedva sam ga ubio s frag granatama. Nisam stvarno očekivao da ću ih vidjeti tako rano u igri, tek sam lvl 4.
Još nisam odigrao Mothership Zeta, ali kolko sam pročitao doživljaje nije baš nešto osobito.
Nemam sejvove od prije tako da moram ispočetka, ali nemam baš volje. :(
neox99buleseye
24-09-2009, 20:20
a gfle ak si vise za pricu onda ce ti mothership zeta biti oduran i ja ti nepreporucam da ga igras, ali ako ti se svidja svo to ubijanje, klanje i sav taj bloodbath onda navali ;)
Znači neću ga odigrat, možda ako budem ima volje, ali ne vjerujem.
neox99buleseye
25-09-2009, 15:18
ovdje ti nema nikakve price..... ides po ejlijenskom svemirskom brodu i ubijas ejlijene i robote i par freakova ( awsome) i tako u medjuvremenu nadjes cowboy-a, samuraja i vojnika iz anchorage
na brod se mozes vratiti.....
jedina super stvar su oruzja , a cijela stvar je rađena na marsovcima kako su ih zamisljali u 70-ima i 80-ima
Arbiter of Change
26-09-2009, 20:52
Kad već pričate o DLC-vima (iako imamo teme... snip) napomenuo bi da će uskoro postati dostupna GotY verzija Fallouta 3.
Već se možete predbilježiti na CroVortexu (http://www.crovortex.com/webshop/igra-4598-Fallout_3_Game_Of_The_Year_Edition.html)Sako vas zanima i tako ostvariti 10% popusta.
Kad već pričate o DLC-vima (iako imamo teme... snip) napomenuo bi da će uskoro postati dostupna GotY verzija Fallouta 3.
Već se možete predbilježiti na CroVortexu (http://www.crovortex.com/webshop/igra-4598-Fallout_3_Game_Of_The_Year_Edition.html)Sako vas zanima i tako ostvariti 10% popusta.
Baš sam htio postati istu vijest, jer sam danas svratio od crovortexa i predbilježio se.
Inače, ukoliko još niste nabavili Fallout 3 ovo vam je savršena prilika.
Iako već imam Fallout 3, ovo je dosta primamljiva ponuda, poklonit ću nekome ovaj koji sada imam i uzet ću si GOTY kada izađe. :D
Iako već imam Fallout 3, ovo je dosta primamljiva ponuda, prodatiSću nekome ovaj koji sada imam i uzet ću si GOTY kada izađe. :D
:D
neox99buleseye
27-09-2009, 13:54
da xD....
a koja je razlika osim kutijice na kojoj pise goye ?
da xD....
a koja je razlika osim kutijice na kojoj pise goye ?
Fallout 3 + svi izašli DLC-ovi. :D
neox99buleseye
27-09-2009, 15:20
to vec imam... izgleda lijepo, ali mi netreba
Fallout3 puskica (http://www.tportal.hr/funbox/funtime/36893/Fan-Fallouta-3-napravio-vjernu-repliku-puske.html)
omg lik je lud :pray:
neox99buleseye
02-10-2009, 10:28
kak kulno :pray: :rotfl:
Fallout3 puskica (http://www.tportal.hr/funbox/funtime/36893/Fan-Fallouta-3-napravio-vjernu-repliku-puske.html)
omg lik je lud :pray:
Žestoko. :D
Arbiter of Change
02-10-2009, 12:53
Damn, baš izgleda prokleto masivno... ono, ja bi se bojao te puške i kad bi strijelac ostao bez municije. :)
Ako ima negdje za kupiti neka me netko upozori, jer roditelje nagovaram da mi ovo kupe za rođendan :).
Ako ima negdje za kupiti neka me netko upozori, jer roditelje nagovaram da mi ovo kupe za rođendan :).
Pušku?
Faint_Smile
17-10-2009, 10:34
Jel' mi tko moze preporuciti neki dobar patch za fallout 3 ?
Pozdrav ljudi,
gde se moze pronaci pas u fallout 3? U kom delu mape, gradu, ili sta vec?
Na odlagalištu otpada je, ako se ne varam.
Da, mjesto se zove Junkyard i ako se ne varam nalazi se " lagano jugo-istočno " ili ako ti je draže desno-dolje od mjesta zvanog Germantown police HQ. A inače, za Fallout 3 ti pobogu ne trebaju patchevi, trebaju ti DLC-i.
neox99buleseye
30-10-2009, 18:44
xD a za te dlc-ove ti rebaju patchevi..
osvetnik_sch3l3
15-11-2009, 13:12
moze li mi netko napisati broj i nazive dlc-ova, sto sve trebam imati za instalaciju istih, te koji je po vama najbolji. hvala :wink:
Znači DLC-ovi kako su izašli po redu:
1) Operation: AnchorageS- prvi izašli DLC, uglavnom nema nekih RPG elemenata i većinom samo se napucavaš
2) The PittS- dosta originalan DLC i jako dobar, iako kratak
3) Broken Steel - DLC koji nije donio nove teritorije niti nešto posebne questove, ali je povišen lvl cap
4) Point Lookout - meni osobno najbolji i najoriginalniji DLC, zbilja odličan
5) Mothership ZetaS- po meni najgori DLC, samo napucavanje, kratak, dosadan
Uglavnom za igranje DLC-ova ti treba normalno Fallout 3 i treba ti zadnji patch, znači patch v 1.7.
osvetnik_sch3l3
15-11-2009, 14:24
Znači DLC-ovi kako su izašli po redu:
1) Operation: AnchorageS- prvi izašli DLC, uglavnom nema nekih RPG elemenata i većinom samo se napucavaš
2) The PittS- dosta originalan DLC i jako dobar, iako kratak
3) Broken Steel - DLC koji nije donio nove teritorije niti nešto posebne questove, ali je povišen lvl cap
4) Point Lookout - meni osobno najbolji i najoriginalniji DLC, zbilja odličan
5) Mothership ZetaS- po meni najgori DLC, samo napucavanje, kratak, dosadan
Uglavnom za igranje DLC-ova ti treba normalno Fallout 3 i treba ti zadnji patch, znači patch v 1.7.
hvala, jel to sve onda integrirano u istu igru, tj, u istu glavnu mapu na nacin da je ona prosirena, ili je svaka kao nova posebna kampanja gdje moram poceti igrati od lvl.0?
Integrisano je sve u igru.
osvetnik_sch3l3
15-11-2009, 14:41
hvala, davno sam igrao fallout 3 pa bih nastavio gdje sam stao, hocu li morati ispocetka kada instaliram zadnji patch skupa sa dlc-ovima?
pretpostavljam da cu morati...
hvala, davno sam igrao fallout 3 pa bih nastavio gdje sam stao, hocu li morati ispocetka kada instaliram zadnji patch skupa sa dlc-ovima?
pretpostavljam da cu morati...
Rekao bih da neces.Dok god imas saveove nemas problema
Bethesda Loses Fallout Court Battle (http://pc.ign.com/articles/105/1054876p1.html)
Malo zanimljivosti ;)
Niko Bellic
15-12-2009, 08:47
Imam Fallout 3 Game of the Year verziju. Na Windowsima XP sve radi perfektno, ali na ovim novim Windowsima igra se nakon instalacije uopće ne pojavi u Games folderu od Windowsa i ako instaliram DLC-eve uopće se neće pokrenuti, dok naprimjer bez instaliranih DLC-eva radi normalno, ali je svejedno nema u Games folderu? Ima li još netko sličnih problema?
osvetnik_sch3l3
18-12-2009, 09:56
danas vidim reklamu, fallout u slobodnoj dalmaciji za 39.90kn, bio je prikazan F3 u reklami
Horny Devil
18-12-2009, 11:21
Mozda je u pitanju prvi Fallout, a carevi u reklamu stavili video Fallout trojke.
osvetnik_sch3l3
18-12-2009, 11:48
Slobodna Dalmacija vam predstavlja jednu od najboljih i najpopularnijih pc igrica – Fallout collection! 3 igre na jednom dvd-u – na svim kioscima - samo 39 ...
hehe,
Fallout collection
Niko Bellic
18-12-2009, 12:05
Imam to doma već godinu dana. Ha!
Vratite se u doba nakon drugog svjetskog rata...
Zar nije i sad vrjeme nakon drugog svjetskog rata :P
I zar nije fallout u buducnosti
Bravo slobodna dalmacija :thumbs2:
I jos u reklami pokazuju fallout 3...
ja bi sve to u robiju poslao
Slobodna dalmacija: " Kupite 3 super igrice po povoljnoj cijeni od samo 39,99 kn! " i još reče Fallout 1, Fallout 2 i Fallout 3, koja prevara... Ali lijepo, očito je neki urednik strastveni gamer pa je odlučio podijeliti svoj doživaljaj sa običnim glupim pukom. Inače, drago mi je da se tema više rapidno ne nadopunjuje, vrijeme je za neke nove igre.
Pa, ja ovo i dalje zaigram kad stignem xD Al ipak, čeka se novi fallout.
Razzarach
21-01-2010, 12:42
whuu
sta dolazi četvorka 0.0
Pa ne, onaj new vegas il kak se već zove.
Windwalker
21-01-2010, 16:01
Gledajte, to četvorka ništa ne znači.
Isto kao što ovaj ima bezveze 3 u imenu.
Teoretski bi onaj Tactics ili nešto slično trebao biti trojka.
LorlonWarrior
08-03-2010, 14:16
Ma štagod, igra owna. Al nadam se da neće u novom tom biti onog "Elder Skrolskog" da u početku grecaš da bi imao i nešto najmanje jer nemaš ništa, a kasnije kad level upaš (i okolina okolo tebe) da postane svega u izobilju i uopće više nije zanimljivo. Početak Fallouta 3 mi je bio preuber zanimljiv - nisam imo municije i patio sam se tamo i sve je bilo kul i teže ^^
A sad kad sam level 30 i kad imam u kući pun ormar municije koju uopće ne trošim i 5000 različitih super oružja - izgubim volju za igrati :(
Jel mi može netko preporucit par dobrih modova? Ništa što previše mjenja gameplay nego par onih koji... proširuju igru, neke novi itemi, lokacije itd.
LorlonWarrior
11-03-2010, 22:34
Jel mi može netko preporucit par dobrih modova? Ništa što previše mjenja gameplay nego par onih koji... proširuju igru, neke novi itemi, lokacije itd.
Mothership Zeta?
Into the Pitt?
Point Lookout?
Operation Anchorage?
Anyone?
Al to su dlc-ovi a ne modovi. Za modove chekiraj ovdje (http://www.fallout3nexus.com/)Ste ovdje (http://planetfallout.gamespy.com/). Uz to ti, naravno, preporučujem da i nabaciš dlc-ove ako ih nemaš, koji su ti nabrojani u postu iznad.
LorlonWarrior
11-03-2010, 22:44
Al to su dlc-ovi a ne modovi. Za modove chekiraj ovdje (http://www.fallout3nexus.com/)Ste ovdje (http://planetfallout.gamespy.com/). Uz to ti, naravno, preporučujem da i nabaciš dlc-ove ako ih nemaš, koji su ti nabrojani u postu iznad.
Ma joj te modove ne volim. To je made in moja soba prodakšn, dođe frajer i napravi nešta kodkuće sa Construction setom i pukne na net i onda kad to skineš kao i kul si
Možda nije istina, ali što sam na Oblivionu vidio od tih modova, meni se ni najmanje ne sviđa. Evo pogledajte recimo ovu glupost za Oblivion:
IanZesiogzM
(Jedino što je dobro u videu je pjesma kad lik uzme mač pa nadalje)
Arbiter of Change
12-03-2010, 01:31
Ma joj te modove ne volim. To je made in moja soba prodakšn, dođe frajer i napravi nešta kodkuće sa Construction setom i pukne na net i onda kad to skineš kao i kul si
... /sigh.
Da nije ovako kasno možda bi rekao nešto pametno uz ovo, ali nemam volje.
Informiši se.
LorlonWarrior
12-03-2010, 03:04
... /sigh.
Da nije ovako kasno možda bi rekao nešto pametno uz ovo, ali nemam volje.
Informiši se.
Ok fejlam, ali ono što sam ja doživio s tim modovima je rezultiralo onim gore postom
Al znam dobro na šta misliš. Sjećam se onih modova za Morrowind gdje se Magicka regenerira i gdje nestaju biljke koje kupiš, a ne da budu kao kontejneri i puno drugih... Ali postoji ih i dosta neslužbenih
Mislim da je jedan od njih onaj za Oblivion di možeš brisat magije ili ne?
A moguće da sam i ja baš nabaso na neku glupost koji mi je koruptirala sejv... Pa od tuda predrasude :D
neox99buleseye
26-03-2010, 17:38
ok, imam mali problem s fawkensom
nakon kaj zavrsim glavnu radnju u purifier-u onesvjestim se i nadjem u sobi u citadel.... ali tamo nema fawkensa!! prije toga sam ga imao
cekao sam isto tako dosta dugo , ali ni traga njemu kod underworlda.
isto sam tak prije ga probao pustiti da sam otiđe do wonderworlda , ali nije djelovalo, probao sam ga da pričeka kod purifiera, no ni to neradi
ima ko kakav prijedlog?
pretrazuil sam pol internata i nigdje nepise nis
Imamo spoiler tag.
~Arbiter
LorlonWarrior
01-04-2010, 18:52
ok, imam mali problem s fawkensom
nakon kaj zavrsim glavnu radnju u purifier-u onesvjestim se i nadjem u sobi u citadel.... ali tamo nema fawkensa!! prije toga sam ga imao
cekao sam isto tako dosta dugo , ali ni traga njemu kod underworlda.
isto sam tak prije ga probao pustiti da sam otiđe do wonderworlda , ali nije djelovalo, probao sam ga da pričeka kod purifiera, no ni to neradi
ima ko kakav prijedlog?
pretrazuil sam pol internata i nigdje nepise nis
Imamo spoiler tag.
~Arbiter
Ja nebi znao jer sam ga ostavio u svojoj kući budući da mi je prelagano igrat s njim, ali kolko kontam, moj brat je imo neki sličan problem. Završilo je tako da je Fawko osto u nekoj sobi i nije mogo proči od drugog NPC-a :/
neox99buleseye
03-04-2010, 09:48
xD
ok problem rijesen , poslao msam ga natrag u muzej prije "operacije"
Jedino mi je žao što u Falloutu trojci PipBoy je onako zelen, Matrix stil, bolje su bile one kartice u jedinici i dvojci. Kad kažem PipBoy, mislim na dečkića.
LorlonWarrior
26-04-2010, 03:07
Jedino mi je žao što u Falloutu trojci PipBoy je onako zelen, Matrix stil, bolje su bile one kartice u jedinici i dvojci. Kad kažem PipBoy, mislim na dečkića.
Settings->Display->Change PipBoy color?
Anyone?
Living.Dead
09-09-2010, 21:00
Nisam siguran jeli do igre ili do mene ali treba mi vasa pomoc. Naime Fallout 3 mi non-stop crasha, freeza, a nekad crasha pa mi desktop izgleda kao win 98. Igra je orginalna GOTY edicija. Nekako pomozite jer neda mi se igrati u strahu od crashanja, vec mi je broj save-ova dosao do 1000 zbog tog straha.
Niko Bellic
09-09-2010, 21:26
A pazi šta se meni dešava. Volim svaka cca 2 mjeseca formatirat (C:) disk (na koji idu instalacije svega) i svaki drugi ili treći put mi normalno instalira igru, ali igra uopće NE RADI. Također se radi o istoj verziji igre kao i kod tebe. Ajde zamisli, sve radi perfektno, staviš nove Windowse i ne radi uopće?! Čudan problem, jedino prisutan kod te igre...
LorlonWarrior
11-09-2010, 03:02
Nisam siguran jeli do igre ili do mene ali treba mi vasa pomoc. Naime Fallout 3 mi non-stop crasha, freeza, a nekad crasha pa mi desktop izgleda kao win 98. Igra je orginalna GOTY edicija. Nekako pomozite jer neda mi se igrati u strahu od crashanja, vec mi je broj save-ova dosao do 1000 zbog tog straha.
To se je i meni događalo. Meni se riješilo tako što sam povećo na najveću moguću rezoluciju igru kad je igram i također odeš opšns, i isključiš sve auto sejvove. Zvuči smiješno, ali probaj tako pa vidi :D
Arbiter of Change
12-10-2010, 17:34
Fak it, idem odigrati jedanput pošteno novo nabavljenu GOTY verziju igre sa FWE modom + neki odabrani još.
Samo da me ne prođe volja kad instaliram sve.
http://acidcow.com/pics/14178-a3-21-pla ... -pics.html (http://acidcow.com/pics/14178-a3-21-plasma-rifle-from-fallout-3-36-pics.html)
Ja ga igram od kad je došao NW, sa svim DLCovima, pravi mi je gušt pošto ga nikad nisam prešao do kraja kak spada, odnosno nisam baš puno previše sve istražio i tako.
GODSKILLER
06-12-2010, 13:04
može pitanje,po prvi puta igram fallaut 3 goty pa me interesira nakon što napustim vault 101 jel mogu odma ići na dlc anchorage
GODSKILLER
07-12-2010, 16:06
može,sinoć pa noćas nakon izlaska iz vaulta 101 otišao na prvi DLC,nakon rješavanja dobio zanimljive artikle koji će malo olakšati igranje na HARD-u,na NORMAL je pre lako a na HARD-u zna biti fustrirajuće ali nakon okončanja operation anchorage stvari sidaju na misto i sve postaje taman.
Sry na kasnom odgovoru, da možeš odmah te ti to kasnije olakšava "main" quest. Ja prvo malo istražim okolo, nabijem koji lvl i onda tamo otiđem.
majstoro
26-03-2011, 18:09
Evo i ja ovo probam,i izadjem iz onog mijesta.
I nikako nemogu da me ne ubiju,imam meele oruzje,a ako slucajno nadjem pistolj,potpuno je beskoristan a i brzo se istrosi
2 raidera se zalete na mene,dodje treci sa pistoljem,omg...
Kako ste vi prosli
Ak ne igraš na turbo mega hard, ne bi trebalo biti većih problema. Nemoj se bezveze zaletavat u fajtove, fino polako.
Necromonger
18-07-2011, 17:09
Pozz, nabavio sam fallout 3 goty edition. Zanima me da li je bolje prvo igrati original, ili odmah sa ovih 5 DLC-ova?
Devil Dog
18-07-2011, 17:15
Rješi barem 1 DLC da se malo bolje opremiš.
Necromonger
18-07-2011, 17:34
Da li ti dlcovi mjenjaju priču ili? Prvi put idem igrat ovaj serijal, pa nemam pojma kako im ovo funkcionira
Ne, samo se nadovezuju na nju. Smatraj to kao neke ogromne side questove. Riješi prvo Operation Anchorage, bit će ti lakše kasnije.
Um, jel to normalno da ja na 4. levelu već imam combat armor i laser rifle ili sam ja nekim krivim putem krenuo?
Čini mi se malo.... prebrzo, barem u odnosu na stare nastavke :/
Ne sjećam se da li su ove radioaktivne svjetleće muhe bile u originalu ili je to iz MMM moda, ali pre jebeno ih je za vidjeti. Kak lete tak obasjavaju površinu, vrlo efektno...
http://i.imgur.com/f1Sev.jpg
Lol, duck face :D Babi se zbugala usta ili nešto :D
http://i.imgur.com/vYBR1.jpg
driveshaftcro
07-02-2015, 19:20
Da dignem malo temu iz pepela, evo jednog malog tribute to Fallout 3 videa kojeg samo maloprije uploadao na youtube
https://www.youtube.com/watch?v=ADxBCarrsG0
Ugodan dan :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.