Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3
Stranica :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
mravojed20
14-07-2008, 21:23
inace sry......nisam vidio...pogledajte vrijeme....postanja......nije spam....ozbiljno....
isprika mravojed...
Ma ok je daj :D
Trailer izgleda daleko bolje i zanimljivije nego ono što je Todd pokazao,hm.
jel neko primjeti da glavni lik na sebi nema opce nikakav armor a bori se sa super mutantima i prima grlo metaka
a neprijateljima se vise manje udovi trgaju od 2 metka :S
nisam bas odusevljen
mravojed20
14-07-2008, 21:52
Hm, ali u jednom trenutku trči u power armoru(valjda), iz trećeg lica. I napokon igra sa minigunom koji zvuči moćno i vrti cijevi brzo. :D
Donji video na linku je dosta kvalitetniji prvi trailer, onaj di Todd priča, daleko zanimljivije kad je bolja kvaliteta slike, iako je muzika na radiu jebeno iritantna.
http://www.nma-fallout.com/
HD trailer
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/videos.html
Windwalker
14-07-2008, 22:06
Pričajte vi kaj hoćete, ali meni ova igra zakon izgleda i znam da me neće razočarati (zato jer nisam igrao prva 2).
mravojed20
14-07-2008, 22:15
Neće te razočarati, ne brini. Osim ako nisi volio Oblivion.
Čeka se još jedan gameplay video, malo duži navodno, valjda će pokazati RPG dio igre.
Zar igra ima RPG ???
Wow, ovo bi mogao bit odlican FPS sa RPG elementima, jedva cekam...
E zasto se uopce zove Fallout 3, zar su vec bila 2 nastavka ovakve igre (?), u kojoj lik reseta, i prima hrpe metaka bez da pogine (mislio sam da obicno pogines sa par metaka, ili je to bilo u nekoj igri slicnog imena) ...
Super mi je V.A.T.S. sistem, efektivno ti makne vlastiti skill procjene bacanja granate ili pucanja rocket launcherom/FatManom u ovom novom FPSu smjestenom u potpuno originalan post-apokalipticni svijet.
E i nes o FatManu, oruzje je predobro, mozes raznijet sve i svasta, igra ce rulat, niko ti nis nece moc, pitam se samo sta ce nam rpg elementi pored ovog oruzja. Jedva cekam igru, svakako zelim mini Nuke za dar :) :pray:
P.S. :cry: :cry: Gdje nam je FallOut nesto po putu :cry:
@Teon, si ti to sarkastičan ili se to meni samo čini?
PS: Buffera mi se HD trailer, to bu trajalo :D
Ma samo ti se cini ...
Cemu trosit MB na HD trailer tog ... te ... ma sta ... koji ... tog proizvoda
Al, postoji nada ... RPG trailer ali i kad to kazem padnem u depru ... pazi cak imas posebno RPG trailer ... pa daj se poslusaj FPS trailer za Fallout i RPG trailer za Fallout ...
Jel jesi onda ili nisi sarkastičan :rotfl:
Ne moraš odgovoriti, malo te prcam :D
Sad mi je na 70%, javim dojmove kad ga pogledam!
Ma ne moras (dojmove javit) ... sad se pitam zas smo se mi uopce sjetili zalit i onu glupu peticiju pisat za Diablo 3 ... isse sta nam je bilo :toilet:
mravojed20
14-07-2008, 22:43
Ma samo ti se cini ...
Cemu trosit MB na HD trailer tog ... te ... ma sta ... koji ... tog proizvoda
Al, postoji nada ... RPG trailer ali i kad to kazem padnem u depru ... pazi cak imas posebno RPG trailer ... pa daj se poslusaj FPS trailer za Fallout i RPG trailer za Fallout ...
Polako, kamilice uzmi, to je samo igra. Rekao sam da bi nam trebali u sljedećem gameplay filmu pokazati RPG elemente jer do sada nisu. Šta ti je tu čudno?
Nis nis ... idem ja to lijepo prespavat, puno je sati :rotfl:
Aj laku noc
Pogledao sam trailer, za sada mi se niti najmanje ne sviđa!
1) Točno ono kaj sam pričao o NPC-evima, po njihovim kretnjama vidiš da nemaju svrhe u tom svjetu, točno se već preko trailera vidi da nemaju dušu i da njihova ukočenost upropaštava atmosferu igre! Bravo Bethesda, u svakom proizvodu ista priča, NPC-evi da pamet stane!
2) Zemlja je u ruševinama, ali igra bojama i svjetlom ne dočarava post-apokaliptični ambijent! STALKER je postavio nove standarde u tom segmentu, a ova igra sudeći po traileru je debelo ispod tog standarda!
3) Previše, ali previše, ali ono, fakat previše me igra podsjeća na Hellgate London! Prvo kaj mi je palo na pamet kad sam vidio fajt, bio je Hellgate London! A to je katastrofa, ako ti netko igru uspije povezati sa Hellgate-om, onda znaš da moraš u mirovinu i prepustiti izradu igara nekom ozbiljnijem igraču!
Jako gorak okus u ustima :( Nadam se da će to puno bolje izgledati kad bu se vrtilo na mom stroju, u živo!
Arbiter of Change
14-07-2008, 23:14
Wow.... jednostavno wow.
/briše sa liste igara od interesa.
:(
iz ovog drugog djela duzeg trailera di je pokazana borba igra me podsjetila na neku mjesavinu SOF i Serious Sama lik trci i puca ko idiot niko mu nemoze nista ubija super mutante sacmom jednim hitcem
pogodi ga recimo u tjelo a njemu ispadnu svi udovi onako totalno genericno
Ma drito jadno izgleda!
Ne kužim velike proizvođače popute Bethesde, da je nije sram staviti takav Trailer na net!? Oni su si još važni, "mi radimo Fallout 3, kneel before us mortals!", a nisu niti svjesni svoje nesvjesti :D
mravojed20
14-07-2008, 23:29
Bartuc jesi ti vidio gameplay video? Ne trailer nego onaj vido di Todd priča?
Meni se čini da sam se ja u sebi pomirio da će bit pucačina u fallout settingu, RPG elementi će bit bonus, sad bi trebao još jedan video za pol sata. Pitam se oće ga itko od vas gledat uopće. :D
baš kao i mravojed, svi bi se trebali pomirit s nekim stvarima - fallout više nije fallout - to je nova igra u fallout settingu. druga mehanika, ista tematika. tako je kako je, mi obični smrtnici tu ništa ne možemo. ja cjelokupnu situaciju gledam s neke polu-pozitivne strane - kakav bi konačan rezultat bio da je igra u razvoju pod palicom electronic artsa...
kulamasta
15-07-2008, 00:08
eh... da se barem bioware docepao licence...
...idem malo na NMA citat komentare ove nove pucacine :D
ScorpiuS
15-07-2008, 04:49
baš kao i mravojed, svi bi se trebali pomirit s nekim stvarima - fallout više nije fallout - to je nova igra u fallout settingu. druga mehanika, ista tematika. tako je kako je, mi obični smrtnici tu ništa ne možemo. ja cjelokupnu situaciju gledam s neke polu-pozitivne strane - kakav bi konačan rezultat bio da je igra u razvoju pod palicom electronic artsa...
Da je Fallout 3 pod palicom EA mi bi smo već odavno igrali taj naslov.
Onaj link kaj si ti dao na HD Trailer sam pogledao (filmek od cca 150MB)!?
Do pola filmeka je reklama za Vault, nakon toga je gotovo pola filmeka borba sa mutantima i robotima!
Po tom filmeku sam vidio bezglavo jurišanje tebe i neprijatelja, ukočenost NPC-eva i ne post-apokaliptičnu atmosferu (samo ruševine, ali ja to ne smatram post-apokaliptičnime ;D)!
Ne možeš to gledat s pozitivne strane jer to NIJE Fallout.Nema kilanja djece,ljudi,sexa,etc znači ograničen si i nemaš onu slobodu po kojoj je Fallout poznat. Igra nije RPG više,nije turn based,a ako već rade novu mehaniku,tehnologiju ko što snake kaže,mogu to napravit 100 puta bolje i 100 puta bolje dočarat atmosferu. Bethesda će dobit fanove Obliviona i dobre grafike,a na nju će se okomit milijuni pravih fanova Fallouta,da želim post apokaliptučan FPS igro bih STALKER-a.I ono ne izgleda kao post apokaliptičan svijet u Falloutu,nego kao grad poslije dvosatnog bombadiranja u omanjem ratu.
["Bartuc"=laže]Ma nikad nisam niti klao djecu![/laže]STo je najmanji problem u igri, malo mi je važnija atmosfera i kvalitetni NPC-i koji čine tu igru, ali ne znam, možda trailer vara na prvi pogled!?
Sybelius
15-07-2008, 08:53
Vecina nas koje je Fallout privukao sa svojim gameplayom i atmosferom bila je skepticna kad je bethesda kupila licencu , ali ipak nadali smo se da ce njihov Fallout biti onaj stari. Sad je jasno da ova igra ima samo ime i nista vise.
Bice ovo dobra igra ali ja cu je zaobici.
mravojed20
15-07-2008, 09:20
Onaj link kaj si ti dao na HD Trailer sam pogledao (filmek od cca 150MB)!?
Do pola filmeka je reklama za Vault, nakon toga je gotovo pola filmeka borba sa mutantima i robotima!
Po tom filmeku sam vidio bezglavo jurišanje tebe i neprijatelja, ukočenost NPC-eva i ne post-apokaliptičnu atmosferu (samo ruševine, ali ja to ne smatram post-apokaliptičnime ;D)!
Ovaj sam mislio:
http://www.nma-fallout.com/
Ima još jedan di Todd igra
@Mravojed, upravo pogledah trailer pa da i njega prokometiram.
Dobro:
1. Popravio mi se dojam što se atmosfere tiče, na ovom traileru je nekak tmurnija atmosfera, daleko se prostiru ruševine i zgleda grafički odlično. Ali ima mana, to bum pod loše stavio.
2. Sviđa mi se sustav pračenja perkova, invertory-a i ostalih stvarčica preko onog screena.
3. Dovoljno je krvavo, ali ima i mana.
4. Fenomenalno dizajnirana mapa, prostor zgleda jako dobro odrađen. Nadam se da će se moć ulaziti u čitave zgradice, ako nebu moglo, veliki minus.
Loše:
1. AI neprijatelja je očajan, vide te prije nego kaj se stigneš pripremiti za akciju, zgleda mi kao da niti nema tihog pristupa ili elementa iznenađenja. Ogroman minus. To je taj dio koj uništava atmosferu u igri.
2. VATS - odabir djela kojeg gađaš mi zgleda loše napravljen, možda zato kaj je ovo snimano na konzoli, vjerujem da bu na PC-u bolje.
3. Frajer VATS-om gađa lika u glavu, a frajeru se razmrska glava, odpadne mu ruka i odpadne mu noga, ono WTF? Čak i Bloody Mess nebi trebao imati toliku moč. (mana točke 3 pod "Dobro")
4. Frajer ispaljuje medeke brzinom 30km/h (odokativno), lete kao perce zrakom, ali sve jedno je raskomadao mutanta sa jednim medekom.
mravojed20
15-07-2008, 09:48
Ali reći ću ti iskreno da su mi više tlak digli debili koji su se uživljeno cerekali i publika koja je vrištala na svaki jebeni kill. Isto tako, Todd Howard je po meni čovjek sa ozbiljnim problemima.
Da, ja bi im buktao u publici kad bi vidio one dvije scene (sa medvedekom i prvi VATS kill).
buktao = buuuuuu :D
kulamasta
15-07-2008, 10:34
sve je to placena publika i dobro izrezirana prezentacija
Samo mi nije jasno zas su nazvali igru Fallout 3 ... pa i Tactics je dobio posebno ime (Fallout:Tactics) a bio je blize Fallout neg ovo .... ovaj proizvod.
Trebali su nazvat Fallout: Washington DC il tak nes ...
Ok, to što je opadanje udova rezultat pogotka snajperom u glavu sam nekako shvatio, ali da ti opadnu udovi ako te netko pogodi plišanim medvjedićem u trbuh i otpadnu ti ruke to mi ipak neide u glavu
mravojed20
15-07-2008, 12:18
Sve otpada zbog Bloody Mess perka, ali nekako uopće ne izgleda fora i smiješno kao u prethodnicima.
Da, onaj zvuk raspadanja mesa i špricanja krvi kada frajera rešetaš Bozarom je bio legendaran. Jedan on najlijepših zvukova gaming industrije :D
bezimeni
15-07-2008, 12:44
Ma meni se gameplay sviđa jedino kaj to nekak trzavo radi na xboxu....valjda gu budu dobro optimalizirali za pc (moš si mislit).
thechosentwo
15-07-2008, 13:04
Samo da daju gameplay sa dijalogom isl. stvarima(rpg dio igre).. Ako ga ima????
gledajmo pozitivnu stranu....imati cemo ogrmonu kolekciju modova koji će vjerovatno pomoći da bude to f3....
nocas u pola 1 po nasem vremenu bi trebala bit live demonstracija igre s E3
mozete gleat na gamespotu ili ign
Chieftain
15-07-2008, 19:14
neide mi u glavu koliko glup moras biti da se kreveljis i cerekas kad se od jednog plisanog medvjeda raskomada cijelo lik, pa da mi daju i milijun dolara da se smijem u publici ja bi svejedno od muke se bacio na pod i rasplakao. Stvarno neznam ko je tu glup... betha koja ima takve ideje ili placena publika, ko da su cijeli zivot bili zatvoreni u podrumu i da neznaju da se od plisanog covjek nemoze niti modricu pokupit.
U vezi ovoga kaj velite da kak moze bez ikakvog oklopa primat tonu metka bez da mu helti padaju... ljudi pa to je prezentacija, ak niste skuzili tak je u svakoj prezentaciji, dajte si zamislite ovu scenu: "u fak, opet su me ubili, cek da ponovno to probam... a jebemu opet, cek... pa di u kurac, cekajte jos malo... evo sad cu ga... mars u tri...!" i tak 11 min... nebi nam nist pokazali osim kak Todd nezna igrat.
Ljudi ako ovo betha zajebe, ima jedna mogao bi reci posljednja nada...
ta-da :pray: http://www.interplay.com/S:pray:
Coming soon i fallout u srcu... bit ce nesto :P
ovo s Interplayom stoji ovako vec godinu dana
medek raskomada lika samo ak je u VATSu
inace ak rade demonstraciju igre mogli bi igrat pod normalnim okolnostima ne s citevima da pokazu gameplat ovako igra izgleda kao da je radena za debile
samo ides i pucas i komadas tjela wow
ScorpiuS
15-07-2008, 19:30
Interplay, moglo bi bit nešto. A to što koriste cheat za prelazak prezentacije je da slučajno ne krepaju pa da im treba sve ispočetka i pa da se ismijavaju igrači demoa.
Chieftain
15-07-2008, 19:54
ovo s Interplayom stoji ovako vec godinu dana
medek raskomada lika samo ak je u VATSu
inace ak rade demonstraciju igre mogli bi igrat pod normalnim okolnostima ne s citevima da pokazu gameplat ovako igra izgleda kao da je radena za debile
samo ides i pucas i komadas tjela wow
a cuj... bolje da nekakva nada stoji godinu dana nego nista
mravojed20
15-07-2008, 19:58
Fallout MMORPG će se 99.9% plaćati mjesečno, ne hvala. :(
demonstracija od pola sata bi trebala pocet u 23.30
ak nekog zanima http://livewire.ign.com/2008/e3/index.html
ScorpiuS
15-07-2008, 22:00
Nije nužno da traje pola sata, ali ipak nestrpljivo čekam.
mravojed20
15-07-2008, 22:03
Evo dok čekate ima jedan od najboljih previewa za igru koji čak podiže nadu :D
http://www.gamesradar.com/pc/fallout-3/ ... 1320531089 (http://www.gamesradar.com/pc/fallout-3/pre...327151320531089)
Ak je istina za ono da nema kilanja ljudi,samo bad guysa,no sexa,childkillinga,nije turn based,više FPS nego RPG,nema nade..
mravojed20
15-07-2008, 22:17
A di si ti čuo da nema "killanja ljudi"? Pročitaj ovo što sam stavio, kužiš lik piše za PC GAMER, nije neki konzolaš kojeg zaboli za RPG.
Pobio je cijelo vražje mjesto iz fore, tek tako.
Ima seksulanih tema, nema seksa kao što ga ni u prethodnicima nije bilo, crni ekran i nakon toga tekstić "oh yeah that was good" nije sex."
A što zaista imaš od ubijanja djece? Meni to ne fali jer kad si prije ubio dijete, svi bi te napali i šta. Ništa. Reload.
Turn based mi ne fali jer ako su pogodili atmosferu,questove, likove i dijaloge onda će bit super.
ScorpiuS
15-07-2008, 22:23
Evo dok čekate ima jedan od najboljih previewa za igru koji čak podiže nadu :D
http://www.gamesradar.com/pc/fallout-3/ ... 1320531089 (http://www.gamesradar.com/pc/fallout-3/pre...327151320531089)
404 Page Not Found. Oj, shit.
@Mravojed, mrtav je link kaj si dao. Provjeri si to.
Meni također nebi falilo ubijanje djece i sex, baš iz razloga koje je mravojed naveo.
mravojed20
15-07-2008, 22:27
Da stvarno sad ne radi link, čudno, neko ga je stavio na NMA stranicu i sad i tamo govore da ne radi više.
Je gledate live stream,sad je Resident Evil 5, nakon njega F3
Meni bi jer je to imao Fallout i to sve pomaže atmosferi i osjećaju kontrole nad svojim likom i slobode koju možeš napravit.Child Killing može biti zabavan,ako tebe malo klinjo prvi napadne.On tebe kamenom ti njega sačmom,da vidimo ko je gazda. I to sve pomaže još nelinearnosti.Link nisam pogledo..još..Netko je na forumu reko da se likovi samo onesvjeste kad ih "killaš" osim mutanta i bad guysa..A razgovori nakon sexa s kurvama znaju biti dosta smješni,pogotovo ako nisi bio nešto posebno..ili ako si baš bio..
ScorpiuS
15-07-2008, 22:39
A zašto bi trebao nedostajat child killing. Ja sam child i neželim nikog da me šacmon.
Jer razbija linearnost i daje veću slobodu. Imat ćeš reputaciju childkillera i što god napravio nećeš biti poželjan u gradu.A po ogromnoj slobodi i nelinearnosti Fallout je poznat.
Glupo ako će se NPC-evi samo onesvjestiti kad ih rokaš. Spremiš mu metak posred čela, odpadnu mu svi udovi, pa se lik digne nakon par sekundi: "Where am I, what just happend!?"
Vec vidim i guardove: "Who did this? Show your self!" :D Nakon čega sljedi trčkaranje ko pile bez glave, stari Bethesdin recept.
Arbiter of Change
15-07-2008, 22:50
Nemoj zaboraviti na Grave Digger karmu, nešto što me naprosto iznenadilo kad sam igrao Fallout 2.
Lool tog se sjećam.... Nadam se da će se u F3 moći napravit nekog ekstra glupog lika,lol to je bilo zabavno..Ali malo side questova,jer tip je idiot...
Lool tog se sjećam.... Nadam se da će se u F3 moći napravit nekog ekstra glupog lika,lol to je bilo zabavno..Ali malo side questova,jer tip je idiot...
Lol, odmah mi je ovaj pao na pamet :D Da se pojavi na character sheetu umjesto našeg malog PipBoya :D
http://www.buddytv.com/articles/the_simpsons/Images/homer-simpson-5.jpg
ScorpiuS
15-07-2008, 23:05
Evo baš sam pogledao E3 Live intervju nokog iz razvojnog tima Fallout 3. I jako mi se sviđa, čini se igra jako dobra. Nadam se da će tako i ostati.
Arbiter of Change
15-07-2008, 23:06
Kopam ja i ono, WTH dobio karmu da sam kopač grobova... pratila me ta reputacija zauvijek.
A ovo sa Child Killer ne bi ni shvatio da jednog dana nisam popizdio kad mi je ona balavurdija u The Den-u ukrala nešto čepova i ja poludim Bozarom po njim uz pratnju Sullika i njegovih submašinki (od kojih sam ja sam popio bar 5-6 metaka - ludi Sullik nikada nije znao ciljati kako spada zato i je kasnije završio kao rob). :)
mravojed20
15-07-2008, 23:06
Još više mi se gadi Todd sada. Opet je pokazao identično područje kao prije, radio identične stvari kao prije.
Jedina novost je što je pokazao hakiranje, izgleda ok.
Ali čovjek je užasno blesav, definitivno bi im neko drugi trebao pokazivati demoe.
@Arbiter
Koliko sam ja često tog lika razmrskal sa Bozarom :D
Moraš bit pametan da staneš ispred mene kad ja pucam :D
gledah sad live demo na gamespotu
i ono isti je demo koji je vec prozvakan 10 puta u zadnja 2 dana
Howard se cak nije ni potrudio ic drugim putem
za razliku od recimo Far Cry 2 demonstracije di likovi igraju isti demo na 10 demonstracija i uvjek idu drugom rutom tak da se ni ne skuzi da je rjec o istom levelu
i na kraju je lik pokusavo sam sebe ubit Fatmanom to mu je uspjelo tek nakon 3 il 4 granate jer je igro s hackovim
kaj drugo rec neg tuzno........
Arbiter of Change
15-07-2008, 23:10
@Arbiter
Koliko sam ja često tog lika razmrskal sa Bozarom :D
Moraš bit pametan da staneš ispred mene kad ja pucam :D
Ja bi barem pazio da mi se ne nađu ispred nišana kad raspalim, ali oni na mene k'o da me nema kad sam ispred njih, udri svime po meni (zato bi Sullik do tamo end-game završio sa nekim macom u rukama, sreća što se nisu mogle bacati jer bi dobio frakturu lubanje kao od šale). :)
ScorpiuS
15-07-2008, 23:11
Pa svi igraju sa hackovima prezentacije koliko ja znam. I ja sam vidio taj video već neke pute al što ćeš. Ipak jako dobro izgleda.
Pa i gameplay od mirrors edgea su i grali s god modom,ali njima još to i piše u donjem lijevom kutu.
thechosentwo
16-07-2008, 00:15
Ovo što sam vidio i što je prikazano je odlično. Vrlo dobra fizika, pretjerano nasilje...
Podsjeća me na stari fallout.. Kao npr. kada ga spržiš i od njega ostane samo pepel,
ili irokeza na kraju pa se raspadne... hahha to su povjesni trenutci...
Borba je napravljena pristojno. Više ću moći reći kada sam probam.
Jedina mi je zamjerka zato što nema tekstualnih opisa.. Itema,protivnika, te oni cinični komentari...
Glavne stvari su izostavili kao umjetnu inteligenciju,interakciju npc-a,dijalog...
Sve u svemu zasad se čini odličan po mom mišljenju,samo da još pokažu ovaj rpg dio igre.
MasaKrisT
16-07-2008, 09:10
zasad nista posebno,nazalost...
Chieftain
16-07-2008, 11:47
sad sam pogledao filmic sa gamespota i veli Todd da se nece moci vozila koristiti i da ce biti vatrenih maceva, omfg... i jos sam primjetio po meni veliku glupost da dok drka po pip boyu igra stane O.o
Vatrenih mačeva?
Pa koj qurac rade te budale?
mravojed20
16-07-2008, 11:50
Nije vatreni mač u pravom smislu riječi, nego metalna šipka kombinirana s benzinom i upaljačem.
To je još i OK, već sam se zabrinuo da bu lik vitlao samurajskim mačem kaj gori poput onih u Diablu 3.
Upravo zamišljam Fallout 3 u japanskom fantasy settingu.....:rotfl:
thechosentwo
16-07-2008, 13:22
sad sam pogledao filmic sa gamespota i veli Todd da se nece moci vozila koristiti i da ce biti vatrenih maceva, omfg... i jos sam primjetio po meni veliku glupost da dok drka po pip boyu igra stane O.o
Tako je u jedinici i u dvojci. :bravo:
Tsumetai Ryujin
16-07-2008, 14:47
Ali jedinica i dvojka nisu u realnom vremenu i nisu u prvom licu... ako su se vec odlucili ovako prikazati pip boy, bilo bi realnije da igra ne stane.
U dvojci si mogel voziti auto. Samo si ga morao prvo osposobiti. Bez njega mi je Fallout ne zamisliv.
A u Fallout:Tactics si mogel voziti svakojaka vozila.
Ali zato ćeš imati "Oblivion rulezz mech konja." :(
Arbiter of Change
16-07-2008, 15:26
U dvojci si mogel voziti auto. Samo si ga morao prvo osposobiti. Bez njega mi je Fallout ne zamisliv.
Isse, onaj famozni bug se nastajućim autom i spremnik kojeg sam otkrio tek tjedan dana nakon što sam nabavio autio (mislim da sam se čak i kurvao da smanjim cijenu popravaka... ne sjećam se sada).
Taj gepek je zakon, ne znam kak bi bez njega. Moj osobni magarac.
Jeste si ikada tunirali auto? Da manje troši?
Sjecam se da je bio cjeli lanac questova vezan uz popravak tog auta,onda je bio onaj lik u Gecko gradu koji je imo taj part, ja sam ga uvjek propuco i uzo mu to jer mi se nisu dali obavljat questovi.
ah.....good times
Tsumetai Ryujin
16-07-2008, 17:24
De nemojte mi sad spoilat igru... jos nisam nit jedinicu do kraja presel... ... ne zalim sto sam tek sada zaigrao jedinicu... da sam prije zaigral, najvjerojatnije nebih skuzil kako je igra NENADJEBIVA!!!! :pray: :pray:
Arbiter of Change
16-07-2008, 17:30
De nemojte mi sad spoilat igru... jos nisam nit jedinicu do kraja presel... ... ne zalim sto sam tek sada zaigrao jedinicu... da sam prije zaigral, najvjerojatnije nebih skuzil kako je igra NENADJEBIVA!!!! :pray: :pray:
Care... samo se nadam da se žuriš.
Tik tak, tik tak (oni koji su prošli 1. dio će shvatiti).
To jedino nisam volio u jedinici,questovi na vrijeme,općenito ne volim to u igrama.. Meni je dvojka bolja od jedinice,Tsumetai kad pređeš jedinicu,odmah na dvojku!
Arbiter of Change
16-07-2008, 17:47
Meni je dvojka bolja od jedinice,Tsumetai kad pređeš jedinicu,odmah na dvojku!
Meni isto, ali zanimljivo je kako se fanovi serijala (oni koji su gejmali kad sam se još igrao na ulici policajaca i pandura) svađaju oko toga da je Fallout 2 previše promijenio u odnosu na 1. dio i kako je podilazio publici brojnim RL referencama koje, po mišljenjima nekih, nemaju što tražiti u Fallout setingu.
Ali odmah na 2. dio, apsolutno.
Tsumetai Ryujin
16-07-2008, 17:55
A ne... necu dvojku i tactics odigrat :pray: :pray:
Bez brige arbiter... naso sam chip tak brzo da mi se uopce nije ni isplatilo davat pare water merchantima da mi posalju vodu u moj vault...
Sad trenutno imam plasma rifle ili laser rifle (neka dugacka zelena puska, ispaljuje zelene metke), Powered armor i dvojcu npca... ja budala ubio onog cucka :cry: :cry:
EDIT: Licemjerno je od mene pricati ovdje o prijasnjim nastavcima, ali cu zato, cim napravim SS svog lika, napravit Fallout temu... moze slobodno i netko drugi...
Arbiter of Change
16-07-2008, 17:58
Ima u Oldies tema posvećena Falloutu 1 i 2. :)
U Falloutu vrime uopce nije problem. Možete ga povecati određenim questom i kad rješite dio glavnog questa vrime vam je opet neograniceno. U globalu kad bi uspoređiva Fallout i Fallout 2 , duja mi se više sviđa samo zbog dužine, više gradova , oružja, perkova. Fallout 2 je unaprijeđeni Fallout al po prici i atmosferi to je jedna te ista igra. Fallout 3 ce bit nešto posve razlicito, ne nužno i lošije kako smatra vecina gamerske populacije. Zamjerit cu jedino ako se osjeti velika doza opasne bolesti zvane konzolitis.
Chieftain
16-07-2008, 18:12
Ali jedinica i dvojka nisu u realnom vremenu i nisu u prvom licu... ako su se vec odlucili ovako prikazati pip boy, bilo bi realnije da igra ne stane.
thechosentwo, covjek ti je lijepo objasnio :bravo:
thechosentwo
16-07-2008, 19:00
thechosentwo, covjek ti je lijepo objasnio :bravo:
Za sve ovakoga mišljenja... Onda bi sve trebalo biti realno... I borba, i raspadanje tjela..
Dajte je... ne govorimo ovdje o fifi ili need for speed-u...
Chieftain
17-07-2008, 11:53
pa dobro si rekao, ali pip boy nije u realnom vremenu nego ja velim da bi trebao bit, a za raspadanje tijela... to niti netreba posebno naglasavati jer to je najveca glupost koju sam igdje vidio (sniperom u mozak, a odleti mu desna ruku npr.), al ja se nadam da je to samo jos beta. Jos si rekao da borba nije u realnom vremenu, ha pa cuj u realnom je vremenu je, ali onaj VATS (mislim da se tak zove) jedino pauzira igru al to je opet je druga stvar...
mravojed20
17-07-2008, 12:19
Igra izlazi u listopadu, sad samo ostaje poliranje. Dok je VATS uključen, neprijatelji i dalje pucaju na tebe kad ti kreneš sa svojim headshotom recimo, samo rade minimalni damage.
thechosentwo
17-07-2008, 12:31
pa dobro si rekao, ali pip boy nije u realnom vremenu nego ja velim da bi trebao bit, a za raspadanje tijela... to niti netreba posebno naglasavati jer to je najveca glupost koju sam igdje vidio (sniperom u mozak, a odleti mu desna ruku npr.), al ja se nadam da je to samo jos beta. Jos si rekao da borba nije u realnom vremenu, ha pa cuj u realnom je vremenu je, ali onaj VATS (mislim da se tak zove) jedino pauzira igru al to je opet je druga stvar...
Slazem se s tobom, to je ipak beta i mislim da dosta toga imaju za polirat. Pogotovu umjetnu inteligenciju...
ScorpiuS
17-07-2008, 13:28
To što on ucilja glavu, a odleti mu desna ruka je utjecaj vjetra na metak i/ili trzak ruke snajperista pri ispucavanju metka.
thechosentwo
17-07-2008, 13:40
To što on ucilja glavu, a odleti mu desna ruka je utjecaj vjetra na metak i/ili trzak ruke snajperista pri ispucavanju metka.
Moje misljenje oko pucanja i razaranja tjela je još neutemeljeno. Još nitko od nas nije imao priliku
igrat igu te u ovih par demoa svaki put je koristen bloody mess. Tako da je mogućnost da samo
se sa bloody messom dobije takvo raspadanje tjela na sve moguće načine.
I taj perk u biti predstavlja nagore moguće načine smrti:)))
ScorpiuS
17-07-2008, 13:43
A u stvarnosti i bez BM perka odpadaju eksterniteti sa ljuckog tjela pri takvom udaru metka.
thechosentwo
17-07-2008, 13:45
Meni se to sviđa, pri svakom ubijanju će biti zanimljivo. Kontam da neće biti osjećaj dosade u ubijanju :nonono:
Deadwalker
17-07-2008, 13:55
Meni se to sviđa, pri svakom ubijanju će biti zanimljivo. Kontam da neće biti osjećaj dosade u ubijanju :nonono:
Signed. Mislim da će u praksi borba biti dobra, al opet, treba to sve prvo isprobat i vidjet kakav je feeling dok igraš...
ja mislim baš suprotno - borba mi u traileru izgleda loše - točnije umjetna (ne)inteligencija neprijatelja - baš kao i u oblivionu.
situacija 1 - lik nosi svu moguću opremu od shotguna do snajpera a na njega trči neprijatelj s nožem. Sad... koliko moraš bit glup da pomisliš kako nožem možeš ubit lika prije nego što on tebe derne shotgunom s 3 metra... ne kažem da sad taj neprijatelj mora bježat, ali bilo bi pametno da nađe neki zaklon sačeka da mu lik dođe bliže i onda pokuša nešto s nožem. Ovako dok on trči možeš ga pet puta pogodit prije nego on uspije išta napravit s tim svojim nožićem. Ono, možda to jesu neke tribal budale na jetu, ali takvo što može se vidit samo u Oblivionu i F3
situacija 2 - tijekom žestoke borbe s neprijateljem treba se reloadirat - za to vrijeme neprijatelj koji je metar ispred lika NE PUCA po njemu, već trčkara kao oni stražari u oblivionu na početku igre, ne traži nekakav zaklon, samo stoji i čeka kad će lik reloadirati da nastavi rešetati po njemu.
znam da je sve to pomalo tako jer f3 nije čista pucačina i vats dosta toga odlučuje u takvim situacijama, ali AI je oduvijek bio loš u bethesdinim igrama i vidi se da ni ovdje nije ništa bolji. po meni je igra određena jako uz ispriku je to zbog veličine iste. u što su samo ghoulovi pretvoreni bože dragi, pa u svim dosadašnjim igrama to su bili samo radioaktivni LJUDI, a sada nas napadaju kao bezglavi zombiji, ili virusom zaraženi monsteri poput onih iz filma 28 dana kasnije
mravojed20
17-07-2008, 15:09
Borba je sjebana definitivno. Ghoulovi iz trailera su kao divlji, ima screen gdje je ghoul barmen u krčmi.
Ma da, AI je katastrofa. To sam odmah napisao, "samo da ne ispadne poput TES AI-a" i vidi sad, drito su glupi NPC-evi kao u TES serijalu. I kaj je najgore, ne samo da uništavaju igrivost, nego drastično pada i atmosfera u igri. Baš i nije atmosferično vidjeti kak neprijatelji trčakaraju oko tebe poput piceka bez imalo mozga.
I onda naravno dođe neki jajonja iz Bethesde i počne dizati AI u nebesa. "Ali gospodo, to vam je Radiant AI, svatko ima svoj život i živi ga punim plučima!", živi moj qurac punim plučima... Ako je njemu to dobar AI, onda znaš da lik ima niži IQ od tih NPC-eva.
imam jedno pitanje...zasto je AI(artificial intelligence) a ne VI(virtual intelligence)?
Zato kaj je umjetna inteligencija ilitiga ne prirodna inteligencija, a ne virtualna odnosno ne realna inteligencija.
ScorpiuS
17-07-2008, 16:08
AI stvarno može pokvarit igru. U GTA SA mi je AI nevjerovatno smetao. Strah me da se isto ne dogodi i s ovom igrom.
thechosentwo
17-07-2008, 18:00
AI stvarno može pokvarit igru. U GTA SA mi je AI nevjerovatno smetao. Strah me da se isto ne dogodi i s ovom igrom.
Neka ispoliraju al. Imaju još vremena. Mislim da ovaj demo neće biti kao konačan produkt.
Ili to govori ta mala nada u dubini moje nostalgije :shock: :shock:
nemaju šta ispolirat, radiant ai je loš sam po sebi, a za f3 su ga kao, dodatno, ispolirali.
:rotfl:
Evo, naime zapoceo sam ponovo Fallout 2 i u toku igre me neki lik pitao (preko xFire, Friends of Friends) sljedece:
vocativus: is that new fallout?
7h30n: rofl
7h30n: no
7h30n: have you ever played fallout xD ?
vocativus: nope
vocativus: bt i will play the nwe one
7h30n: i wont, it's not fallout anymore
vocativus: ex ones are like rts right?
vocativus: ?
7h30n: sry, was afk
7h30n: no, they are turn based hardcore rpgs
7h30n: but in new fallout first person look is ok, compared to many other things they srecwed up
7h30n: screwed*
vocativus: like?
7h30n: vats, wth?
7h30n: where are rpg elements ???
vocativus: well i dont like rpg
7h30n: empty life npcs
vocativus: it takes too much
vocativus: like wow
7h30n: well you see fallout 1 and 2 were and are the best rpgs
7h30n: there wouldnt be rpg on pc without them
7h30n: p.s. wow is hardly a rpg as fallout or baldur's gate
Dobro mozda sam malo pretjero sa isticanjem nedostataka trojke i hvaljenja prijasnjih, no dosao sam do zakljucka da ce Fallout 3 fenomenalno proc medju next-gen i casual gamerima, pogotovo konzolaski (oblivion style) rpg, npc elementi upareni sa odlicnom grafikom i brutalnim ubijanjem :(
Tsumetai Ryujin
17-07-2008, 19:19
I onda se ti (vi) cudite zake su napravili ovakav Fallout 3 kakvog su vec napravili... Samo sto su ovako na zalost zasrali jedan prekrasan serijal...
thechosentwo
17-07-2008, 19:20
nemaju šta ispolirat, radiant ai je loš sam po sebi, a za f3 su ga kao, dodatno, ispolirali.
A ti radiš u bethesdi da znaš da je već ispoliran i dovršen :shock:
Iako ste mi igru već zgadili,odigrat ću je,pa makar i samo da odam zadnju počast Fallout serijalu... :pray:
da, radim :) i znam da se u posljednja dva mjeseca pred izlazak igre ne polira AI jer se to radi na početku, sad samo modificiraju oko vatsa, i sami su to rekli
btw. pao mi je mrak na oči kad sam vidio kako plišanim medvjedićem možeš raskomadatSčovjeka... prestrašno
thechosentwo
17-07-2008, 19:45
da, radim :) i znam da se u posljednja dva mjeseca pred izlazak igre ne polira AI jer se to radi na početku, sad samo modificiraju oko vatsa, i sami su to rekli
btw. pao mi je mrak na oči kad sam vidio kako plišanim medvjedićem možeš raskomadatSčovjeka... prestrašno
Ah,ta realnost :D :D
Pa to vam je radi perka Bloody Mess(kako sam ja čuo),ak to ne hoćete,nemojte uzet taj perk.
pa imao sam ja i u dvojci bloody mess pa nisam s bozarom baš uvijek gledao bloody mess.
pazi s medvjedićem... žalosno je što dečki iz bethesde to smatraju crnim humorom.
Arbiter of Change
17-07-2008, 20:02
Sad će opet početi ona spika kako je "RAI previše pametan pa će ga morati srezati" kao što je bilo i sa Oblivionom... a svi znamo kako je to ispalo ("Yeah, I saw that Mudcrab... nasty creature.").
pa imao sam ja i u dvojci bloody mess pa nisam s bozarom baš uvijek gledao bloody mess.
pazi s medvjedićem... žalosno je što dečki iz bethesde to smatraju crnim humorom.
Problem je u tome što danas pametni aka. suptilni humor loše prolazi u igrama (generacijski jaz, rekli bi pesimisti) pa moraju koristiti direktniji, obično lošiji, pristup.
Bloody Mess bi po meni trebao funkcionirati ovako:
Snajper - raskomada dio tjela koji gađaš
Mašinka - raskomada ili bolje rečeno unakazi čitav dio tjela ali da nikaj ne odpadne, eventualno da glava prsne sa jačim kalibrom.
Zolja - ono kaj se dešava sa medekom
McPingvin - da ostavlja teško spaljenu lešinu
itd.
A bez Bloody Messa da zgleda kao SoF 2 (što se klanja tiče).
Čak i Bloody Mess mora imati nekog smisla.
Arbiter of Change
17-07-2008, 20:26
Iskreno se nadam da nisu opet u pitanju problemi sa detekcijom ili, bolje rečeno, nedostatkom područne detekcije kad su NPC-evi u pitanju, isti onaj problem koji je bio prisutna u Oblivionu ali ovaj put dotjeran u ekstremne granice. Bar izgleda da su ovaj put poradili na onoj g=5 gravitaciji.
Iskreno se nadam da nisu opet u pitanju problemi sa detekcijom ili, bolje rečeno, nedostatkom područne detekcije kad su NPC-evi u pitanju, isti onaj problem koji je bio prisutna u Oblivionu ali ovaj put dotjeran u ekstremne granice. Bar izgleda da su ovaj put poradili na onoj g=5 gravitaciji.
Objasni, o čemu pričaš? :D
Arbiter of Change
17-07-2008, 20:51
Objasni, o čemu pričaš? :D
Pričam o razlogu zbog kojeg u vanilla Oblivionu nisi protivnicima/NPC protivnicima mogao rezati udove i glave unatoč tome što su imali stvarni kostur primjenjen na model/e tijela aka. nedostatna detekcija štete po mjestu te iste i nemogućnost da se po njoj reagira u vidu odvajanja željenog segmenta modela koji bi tada posta decal. Problem je u tome što su izgleda s ovim pretjerali u Fallout 3... ili oružja imaju dobar splash range (ali ipak ovdje pričamo o snajperu tako da.... znaš).
Ovo g se odnosi na to kako je loša sila gravitacije bila u fajtovima, tj. opališ neprijetelja mačem, a on poleti u vis 5 metara i to slow motion style (modovima ispravljeno, kao i prethodni problem).
Da, mudro zboriš. Mada su dečki napravili mod tipa Blood&Gore s kojim je kao uvedeno rezanje udova i sl. u ovisnosti gdje udariš. Nisam vidio mod na djelu, ali ljudi su imali pozitivna mišljenja o njemu. Tak da nije neostvarivo, ako je neki fan (njub) to znao napraviti, onda vjerujem da i profesionalci znaju to napraviti.
A taj g me fascinirao u Oblivionu :D Pre mutavo.
Zato kaj je umjetna inteligencija ilitiga ne prirodna inteligencija, a ne virtualna odnosno ne realna inteligencija.
ne kužim...ali pa ti likovi u igri nisu realni ni prirodni :P
Ono što nije prirodno nije realno :D Pameline cice nisu realne isto kao što i AI nije realan :P
ScorpiuS
17-07-2008, 22:18
Očito je da su rješili neki problem u programiranju kji nisu znali rješit prije pa sad likovima odpadaju eksterniteti ko trule jabuke.
Fallout 3 (http://www.gametrailers.com/player/37142.html)
E3 2008: Microsoft Press Conference Direct Feed Walkthrough
i tako prođe e3 a nijedan video koji pokazuje rpg dijelove igre. nekako se pitam ima li ta igra uopće takvo što.
He he, najzesce mi onaj lik sta me pito dok sam igro Fallout 2 dal cu kupit trojku, ja velim ne, a on veli da mu je odlicno.
I pita me dal je dvojka vise ko rts :rotfl: velim pa to je izometrijski tb rpg, a on kaze da ne voli rpge. Eh, i takvi ljudi ce kupit Fallout 3, a Fallout je predstavnik RPG zanra, zalosno :cry:
Btw ak neko nije vidio taj chat imate par stranica prije
da, to je strašno. u biti se drugačiji dojam ne može ni dobiti, ljudi koji nisu igrali prva dva nastavka ovaj će vidjet kao pucačinu. bloody-gore pucačinu sa elementima strangleholda, u ponekim situacijama ličit će na resident evil (3rd person, ghoulovi, mutanti)
I S.T.A.L.K.E.R. post apokalipticni setting, te ce se pitat zasto je ovo 3. nastavak.
Neki ce doc u napast nabaviti prijasnja dva, te nakon sto ce ih igrat nakon ovog ce ih popljuvat zbog lose grafike i toga sto je igra rpg koj se dosta oslanja na tekstualne informacije (opisi stvari, koji su podosta i komicni no mnogi nece shvatit)
Arbiter of Change
19-07-2008, 19:04
i tako prođe e3 a nijedan video koji pokazuje rpg dijelove igre. nekako se pitam ima li ta igra uopće takvo što.
Doista i stvarno mislim da bi malo dublji pogled u stvarne RPG elemente bio zanimljiviji od toga što možemo hvatati radio stanice i to što medvjedić ima ulogu taneta (na što rulja odgovori LOL!!11! i opali jedan gromoglasan pljesak).
Osobno? Neću taknuti igru ni sa izoliranim štapom s 2 metra udaljenosti.
mravojed20
19-07-2008, 19:38
Reko Todd da dijaloge nisu pokazivali jer još nisu ispolirani koliko oni to žele.
pokazali su mapu baš kao i u oblivionu kao da je namjenjena samo konzolama - dok dođeš s jednog kraja mape na drugi prođe 3 sekunde. pa zar to nisu sve mogli strpat u fullscreen da ne moram scrollat...
otključavanje je kao i u oblivionu - dakle ako neka vrata baš treba locpickat a u inventoryu se nema lockpicka počinje traženje uokolo koje može potrajat i do nekih pola sata. nadam se da će bit nešto poput skeleton keya, ali ovaj put u maniri fallouta - onaj električni lockpick ili što je već iz f2
Gledao sam onaj kratkotrajni 6 minutni gamepplay trailer, i svijet izgleda fantastično, jedino mi combat baš i ne leži nekak, tj forsira te da koristiš vats (što nije nužno loše, dapače), a real time combat izvedba mi izgleda nekak traljavo
Osobno? Neću taknuti igru ni sa izoliranim štapom s 2 metra udaljenosti.
Dečko nemoj tako drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.
Budem te pitao kad igra izađe da li buše je igrao ili ne :D
:rotfl:
Osobno? željan sam post-apokaliptičnog settinga pa ću igru odigrati. ali odavno sam se pomirio s činjenicom da to više neće biti onaj stari "ovisnički" fallout feeling
mravojed20
19-07-2008, 20:12
Svijet izgleda lijepo, ali ne bih se složio za forsiranje vatsa i borbu. Pazi, lik iz demoa je besmrtan, tj. treba mu 3 direktna šuta fatmanom da pogine, dok je Todd tako igrao nije bile nikakve potreba za zaklonima, šuljanjem itd. samo je ulazio u VATS i radio headshotove radi demonstracije. U real timeu je isto samo stajao na mjestu i primao metke, ili direktno išao na neprijatelja pucajući jer mu nitko niš nije mogao.
Arbiter of Change
19-07-2008, 20:38
Dečko nemoj tako drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.
Crni Bartuče, duguješ mi jedno usisavanje tipkovnice i to sa onim super-duper usisavačem što srče vodu. :)
Znam da imam zavidne proporcije nekih djelova tjela, ali ne znam da li me to klasificira kao "Crni" :D
OT: Nisu se nekaj posebno dobro vidjeli likovi u Power Armorima zbog heliča ali iz onog kaj se dalo vidjeti, bome nije loš dizajn Power Armora u Full3D grafici. I da li je itko primjetio da likovi unutar Vaulta imaju nekak disproporcijalne glave :D Hodaju okolo kao hrpa glaviča XD
Arbiter of Change
19-07-2008, 20:49
Znam da imam zavidne proporcije nekih djelova tjela, ali ne znam da li me to klasificira kao "Crni" :D
OT: Nisu se nekaj posebno dobro vidjeli likovi u Power Armorima zbog heliča ali iz onog kaj se dalo vidjeti, bome nije loš dizajn Power Armora u Full3D grafici. I da li je itko primjetio da likovi unutar Vaulta imaju nekak disproporcijalne glave :D Hodaju okolo kao hrpa glaviča XD
Har, har, har. :)
Da stvarno, onaj BoS power armor (1. prikazan) je predobar premda je u osnovi samo malo modernizirati stari dizajn, što je dobro. Nisam baš vidio ove nove oklope izbliza pa ne mogu komentari (proklet bio SoB kad ih je skidao sa onako velike udaljenosti), ali samo se nadam da neće marginalizirati Enclave sukobe na samo neke random borbe.
Trebao bi potražiti neki SS Power Armora, baš me zanima kako izgleda u malo većoj rezoluciji i u mirovanju. Nadam se da ga neće zeznuli, ipak je taj Armor nekaj najlijepše kaj se može vidjeti u Tacticsu. Prelijep dizajn, pogotovo mi se onaj plašt sviđa kad nosiš taj Armor.
I još me nekaj muči. Ako će biti u igri specijalizacija u Small, Big, Laser i sl. oružja, kako će to utjecati na borbu. Nećeš valjda ciljati frajera sa 5 metara i fulavati ga kao u Morrowindu :D Vjerujem da će ti skillovi imati odražaj samo u VATS borbi, rast će postotak da ga pogodiš tamo gdje želiš.
LOL, i baš mi je pao na pamet onaj pesek kaj bu te slijedio :D Već ga vidim kak blentavo trči u krug kad skočiš ili ako se previše udaljiš od njega :D Pa mu moraš prič bliže da te ponovno slijedi :pray: Nadajmo se da nebu tako.
I još me nekaj muči. Ako će biti u igri specijalizacija u Small, Big, Laser i sl. oružja, kako će to utjecati na borbu. Nećeš valjda ciljati frajera sa 5 metara i fulavati ga kao u Morrowindu Vjerujem da će ti skillovi imati odražaj samo u VATS borbi, rast će postotak da ga pogodiš tamo gdje želiš.
to je i mene mučilo, ali kontam da će ti skillovi utjecati na štetu koju nanosiš neprijatelju (viši skill veća šteta) te na trajnost oružja (nešto kao ako imaš low big guns skill a koristiš se minigunom veća je mogućnost da ti se brže pokvari)
Umm, postoji li negdje podatak o optimum system specsima? S obzirom na to kako fora izgleda okoliš, nadam se da ću sa svojom 3870 to moć vrtiti na maksimalnim detaljima.
Vjerojatno budeš mogao bez bada vrtiti igru. Jedino vjerujem da bu bilo po staroj Bethesdinoj tradiciji, puno štucanja zbog loše optimizacije potrošnje memorije i puno Send/Don't Sent errora :D
Ali igra mi ne djeluje nekaj pretjerano zahtjevno, bar ne sudeći po grafici. Sve su uglavnom statički objekti i par monstera kaj trčkara u krug kad te vide.
Arbiter of Change
19-07-2008, 22:58
Ali igra mi ne djeluje nekaj pretjerano zahtjevno, bar ne sudeći po grafici. Sve su uglavnom statički objekti i par monstera kaj trčkara u krug kad te vide.
Na osnovi čega to prosuđuješ? Ja baš mislim da će zbog detaljne i modelno složene okoline biti system hog, posebno kad pogledam koliko se Bethesda potrudila sa optimizacijom modela kod Obliviona (loše, sa stijenama od 1k polya).
A zbog ogromnog grada očekuju se loadingzi od par minuta,baš za jedno pićence(votka u tim trenutcima pomaže).
Na osnovi čega to prosuđuješ? Ja baš mislim da će zbog detaljne i modelno složene okoline biti system hog, posebno kad pogledam koliko se Bethesda potrudila sa optimizacijom modela kod Obliviona (loše, sa stijenama od 1k polya).
Pa napisao sam zašto, sve su to statički objekti, nema puno računanja, nema drveča i trave koja se njiše, sve mi djeluje prazno prema traileru. Samo su se neprijatelji micali!?
Bumo vidli.
dobro hoće ova igra više izaći ili mi bezveze daju razlog da živim?
Ha hahaha :rotfl:
E sorry al morao sam se nasmijat na tvoj post pogotovo "daju razlog da živim?"
Mda .. uglavnom ... evo obecajem necu vise spammat/pisat off topic u ovom topicu
Windwalker
20-07-2008, 18:46
Kak mi gameplay ove igre zasad dobro izgleda. :pray:
Imam osjećaj da će mi ova igra ponuditi sve ono što sam očekivao od Stalkera, a nisam dobio (iako bi trebali biti različiti žanrovi, no ima dosta sličnosti).
Arbiter of Change
20-07-2008, 18:48
Pa napisao sam zašto, sve su to statički objekti, nema puno računanja, nema drveča i trave koja se njiše, sve mi djeluje prazno prema traileru. Samo su se neprijatelji micali!?
Bumo vidli.
Animacije su samo jedan od faktora, tj. računanje gibanja nije jedino što tereti igru i time utječe na potrebne hardverske zahtjeve. Meni su osobno kompleksni modeli uvijek bili veći problem zahvaljujući mojoj crappy grafulji tako da me uvijek to više brine, a i Bethesdina povijest u tom pogledu nije baš briljantna.
uglavnom svi novinari govore kako je pc verzija ljepša od "glavne" verzije za xbox. ne bi trebalo bit zahtjevno.
Naslov teme "Isčekivanje", he he, bilo bu mnogo lakše pošto sutra stisnem Pauzu na Daiblu i bacam se na Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics :D
Ali prvo moram zaformatirati i optimizirati sustav, tak da mi ne trzaju :?
ja si evo baš mislim krenut ponovo dvojku, ali ovaj put s onim megamodom, vidim da je nedavno izašla nova verzija pa ću vidit ak mi se bude dalo igrat jer sam nedavno već prešao po ko zna koji put
totalno razočarenje za sada..gledao najave i trajlere za 3 dio.......previše se razočarao...
Nema sta igra izgleda odlicno...nadajmo se da fps sistem nece pokvariti rpg događaj :nonono: :D
meni ne radi dvojka na ovom sad kompu :(
meni ne radi dvojka na ovom sad kompu :(
Probaj sa virtual pc-em na win 95/98, pošto igra nema 3d akceleraciju, moći ćeš ju pokrenut.
ScorpiuS
22-07-2008, 10:34
Čudno, meni je Fallout radio na Visti.
eddie2142
22-07-2008, 10:50
znate kako ce izgledati fallout 3?
vidi dolje
hehe vidjeh to već.
najbolji mi je konzolaški font - da su mogli nekako bi ga još više povećali :rotfl:
Death By Sexy
22-07-2008, 11:02
vidio sam gameplay trailer na E3.. banana
eddie2142
22-07-2008, 11:39
ma fallout 2 je i ce biti vjecniji od morrowinda, ako je to moguce, jebes akcijsku 3cu, ako ocu igrati sneakere imam thief
Windwalker
22-07-2008, 16:58
ma fallout 2 je i ce biti vjecniji od morrowinda, ako je to moguce, jebes akcijsku 3cu, ako ocu igrati sneakere imam thief
:?
Ajd ne bogohuli.
pa vjecniji je posto je i stariji
Arbiter of Change
22-07-2008, 17:18
Dajte ne djelite sada fanove starih igara - kao da se već sada ne koljemo sa ovom "graphix pl0x!!11!" generacijom/igračima.
eddie2142
22-07-2008, 21:58
to je samo moje misljenje, tj misljenje puny gamera i stvarno nebiste se trebali oko tog zajebavat
sve su to priče dok zapravo nesjedneš i igraš onda tek vidiš kakva je igra...sve ovo su nagađanja...
eddie2142
23-07-2008, 09:28
prema najavama---izgleda da mi se nece svidjati i jedini novi feautre koji mi se zapravo svidja je---jedenje iz WC skoljke, a cim su rekli da ce bit akcijska igra, odma sam prestao wisiti na sluzbenim stranicama i forumima i upalio sam 2cu
eddie2142
23-07-2008, 10:21
widio sam sad trailer i mogu rec da ovo nije fallout ali tek trebamo vidjeti koliko dobra je kao akcijski rpg ili pucacina
Chieftain
25-07-2008, 17:12
Evo jedne vrlo zanimljive vijesti u vezi sa fallout 3. Naime, kad su u nekoj TV emisiji u Australiji raspravljali o nasilnim video igrama jedan lik je pitao zasto je fallout 3 zabranjen, a odgovor je slijedio:
Presenter: A little bit of background for the unititiated: one of those banned video games is called Fallout 3 if I'm correct, it's set in a post-apocalyptic Washington D.C. in which people come out after a long period of time and start killing everybody. And those people as I understand it have a little attachment to their arms where they can self-inject intravenous drugs to make them kill more people. Is that correct? Is that a fair summary?
Guy with Fallout T-shirt: That's correct, yes.
(everyone laughs)
bitno da nije zabranjen kod nas, australija mi ne igra ulogu.
ali eto, kad je netko glup tu se ništa ne može - stimpacksi se mogu poistovjetit s painkillerima - samo je forma drugačija - danas se može navući i na razne painkillere i anti-depresive pa ne vidim zašto stimpaki izazivaju toliko kontroverze u igri.
a jet? mislim da bi se djeci zgadila droga kad bi znali od čega se jet pravi.
uostalom, uzimanje droge u igri ima i negativnu stranu tako da tu ima i neke pouke.
eddie2142
25-07-2008, 17:55
ja sam u falloutu sto se tice droga pokvarenjak najveci-diler
ya mislim da bi se fallout 3 mogao i trebao zabraniti u nekim drzavama(jer su neki narodi glupi) ali ne i 1 i 2, jer tu ipak nije tako velik naglasak na bitku
ukratko---
siguran sam da cu u falloutu 3 sve rjesavat na deagle, jer ce taj nacin biti najbogatiji gameplayom, bas kao u oblivionu!
Deadwalker
25-07-2008, 19:16
ma više mi idu na živce te budale po svijetu koje su na vlasti i koje pričaju kako nasilne igre utječu na ponašanje mladih pa provode takve glupe mjere zaštite kako bi se zaštila djeca da se međusobno ne pobiju ili popikaju sa iglama punim heroina... :roll: Joj, onda bi trebali zabraniti pola američke filmske industrije te im iskopčati pristup internet-u...ah, sve je to usrana politika u pozadini te stjecanje pozornosti na sebe(u ovom slučaju australsku vlast koja tim potezom želi pokazati svim brižnim roditeljima da tako zaštićuju njihovu djecu od negativnih utjecaja uber-nasilnih video-igara...u prijevodu=pleeeeeeeeease, glasajte za nas na sljedećim izborima! :thumbs1: :thumbs1: )
realno gledajući, danas u svemu postoji nekakvo skriveno pozadinsko svjetlo kao i u novom spotu naše Severine(te naravno u njezinom prijašnjem uratku, ne!? :) ), a to je da se stekne pozornost na sebe kako bi bila što veće zanimanje nacije za određenu osobu ili stranku ili firmu ili udrugu ili vlast ili nesto...
Al nema veze, mi smo jos srećom na zaostalom balkanu i nasi političari nemaju vremena se bavit takvim stvarima...trenutno imaju brige sa poljodjelcima koji im dolaze u Zagreb s traktorima i traže sredstva kako bi preživjeli mjesec dana...
Windwalker
25-07-2008, 21:52
bitno da nije zabranjen kod nas, australija mi ne igra ulogu.
ali eto, kad je netko glup tu se ništa ne može - stimpacksi se mogu poistovjetit s painkillerima - samo je forma drugačija - danas se može navući i na razne painkillere i anti-depresive pa ne vidim zašto stimpaki izazivaju toliko kontroverze u igri.
a jet? mislim da bi se djeci zgadila droga kad bi znali od čega se jet pravi.
uostalom, uzimanje droge u igri ima i negativnu stranu tako da tu ima i neke pouke.
Ma ko da i nije zabranjen.
Tko će ga tamo htjeti igrati, nabavit će ga iz inozemstva.
Te zabrane su najveće gluposti otkad je čovječanstva.
Baš zbog ZABRANE, tj. ukidanja slobode oko nečega, potiče se nasilje i agresivnost.
Da mi netko osobno zabrani da igram neku igru, prije bih ga htio raskomadati :twisted: , nego da tu igru igram.
Nasilje u igrama zapravo 'opušta' duh i gasi želju za nasiljem.
Sickmanno1
25-07-2008, 23:03
Baš zbog ZABRANE, tj. ukidanja slobode oko nečega, potiče se nasilje i agresivnost.
Ja bi prije rekao da se potice piratstvo, al dobro ^^
Windwalker
26-07-2008, 11:31
Ja bi prije rekao da se potice piratstvo, al dobro ^^
I to isto.
Ali misloi sam na zabrane općenito, ne samo za igre.
Sickmanno1
26-07-2008, 13:38
Da...neznam da li se tko sjeca Thrill Kill igre...koja je zabranjena bila u svim drzavama, tj. nije nikad ni izdana...
E pa ja sam je redovito mazao sa frendovima na PS1...
I to u igraonici :O
ScorpiuS
26-07-2008, 19:00
A zamisli sad Thrill Kill 2 sa next-gen grafikom. To bi raskrvarilo grafičku.
http://www.gametrailers.com/player/user ... 51221.html (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/251221.html)
novi gameplay video pokazuje izalaak iz vaulta, malo lutanja pustarom, lootanje i jedan kratki dio u školi
ScorpiuS
12-08-2008, 09:08
Super, sad se u školi neći bojat samo učitelja nego i mogućnosti da mi dođe netko sa Pipboy 3000 na ruci.
Arbiter of Change
12-08-2008, 16:14
Meni je i dalje problem što Bethesda uporno pokazuje samo ove borbene i "wow, grafix!!11!" filmiće, a nikako da pokažu jedan u kojem će se barem malo vidjeti RP elementi (ja bi bio zadovoljan da pokažu dijalog i izbore u njemu). Predomislio sam se inače - probati ću igru tako da je bar mogu argumentirano pljuvati iz iskustva.
Constantine
12-08-2008, 16:15
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/251221.html
novi gameplay video pokazuje izalaak iz vaulta, malo lutanja pustarom, lootanje i jedan kratki dio u školi
Predobro izgleda,uopće nisam vidio niti jedan gameplay trailer do sada.
ScorpiuS
12-08-2008, 17:09
xi5k37UAsBA
:D ..... :(
Pa, dobro jutro!
Constantine
12-08-2008, 19:16
Pogledao sam sve trailere,izgleda nevjerovatno,to mi je sad postala najiščekivanija igra godine,ali se bojim da ja to neću moć pokrenut,u onom jednom traileru je dosta trzala igra,mislim da će bit i zahtjevnija od novog crysisa,ali slow motion headshot izgleda prekrasno.Kada izlazi?
xi5k37UAsBA
:D ..... :(
Pa, dobro jutro!
dobro jutro i tebi
btw ovaj zarez ti je viska
inace kaj se zahtjevnosti tice nebi trebala bit previse zahtjevna s obzirom da izlazi i na konzolama
ScorpiuS
12-08-2008, 19:51
Nadam, se, da, je, to, bio, sarkazam;
Constantine
12-08-2008, 19:58
Nema šanse da je pokrenem glatko u 1680x1050 rezoluciji,moram kupit novu grafu,a nemam para :(
Nadam, se, da, je, to, bio, sarkazam;
nepada mi na pamet niti jedna igra koju nisam mogo igrat na high na svom kompu a da je izasla i na konzolama
a moj comp je ispod prosjeka.jbg sad ak imas graficku u rangu 7600gs i 22" monitor
nadam se da neće stavit i zeleniš umjesto pustinje jer
pustinja + nema vegetacije = fallout kakav volim :rambo:
ScorpiuS
13-08-2008, 08:31
Kakvo zelenilo može postojat u području uništen od nuklearne reakcije.
Arbiter of Change
13-08-2008, 09:23
Može, ali ništa masivno (sjećam se da je u Fallout 2 negdje znalo biti 2-3 travčice kad bi te zaskočila random bagra).
Hmm ... Gledam na Gejmtrejlers o Falloutu u nadi da cu nac rpg elemente i naletim na demo Van Burena (http://www.gametrailers.com/player/19053.html)S(Fallout 3 by Black Isle :pray:) i izgleda fenomenalno steta sto su otkazali da je to izaslo kad je trebalo imali bi fenomenalan nastavak
No usput i gledam komentare koji su uglavnom negativni, te se hvali Bethesda sto je ona preuzela projekt i napravila Fallout sa "mega uber kewl odlicnom grafikom" a ne ovo "izometrijsko smece s totalno glupom retro muzikom"
Evo neki od komentara (na Van Buren):
-Thats great that they (Bethesda) decided to change it to a FPS. That (Van Buren/Fallout 3) would have been a pretty lame PC RPG.
-this is crap but now the makers of oblivion are working on it sweet
-Oh dear, please tell me this isn't Fallout 3?!
-is this the pc version of fallout? b/c that looked horrible!!!
-best RPG game ever (e ovo je jedan rijetko komentar)
I komentar koji sve objasnjava
-OMG! This looks like complete shit! im so glad bethesda are taking over to make this game because this kind of gameplay is the most boring looking and feeling ever, real time combat and good graphics for the win
Uglavnom nisam nasao nesto sto bi donijelo nadu u Fallout 3 (barem meni, ko hardcore RPG) no ni nadu za bolji gaming sve se nekako pojednostavljuje i fura se na sminku (grafika ...) sto je donekle u redu privuci ce vise ljudi no u biti nema onih pravih stvari ko nekad. Mislim da bi mi bilo najbolje se zaposlit u nekoj tak kompaniji i radit smece od igara i zaradjivat masne pare :)
Ma idem ja lijepo Housea gledat ...
jednostavno je to - van burenu nisu bile u planu konzole. van buren je koristio pc kao glavnu razvojnu platformu. van buren je trebao izaći 2005.
jel trebam sad drugu stranu? ne trebam?
normalno da bi bilo lijepo da je igra izašla. bit će i ovako lijepo samo nakon tri patcha 2 ekspanzije i 50 modova.
da i onda su propali i odbacili projekt nakon sto su ga zavrsili 70% i tak je sve stajalo godinu dana il tak nes onda je dosla Bethesda i kupili su prava i napravili novu igru u svom stilu
bolje ista nego nista
Hmm ... Gledam na Gejmtrejlers o Falloutu u nadi da cu nac rpg elemente i naletim na demo Van Burena (http://www.gametrailers.com/player/19053.html)S(Fallout 3 by Black Isle :pray:) i izgleda fenomenalno steta sto su otkazali da je to izaslo kad je trebalo imali bi fenomenalan nastavak
No usput i gledam komentare koji su uglavnom negativni, te se hvali Bethesda sto je ona preuzela projekt i napravila Fallout sa "mega uber kewl odlicnom grafikom" a ne ovo "izometrijsko smece s totalno glupom retro muzikom"
Evo neki od komentara (na Van Buren):
-Thats great that they (Bethesda) decided to change it to a FPS. That (Van Buren/Fallout 3) would have been a pretty lame PC RPG.
-this is crap but now the makers of oblivion are working on it sweet
-Oh dear, please tell me this isn't Fallout 3?!
-is this the pc version of fallout? b/c that looked horrible!!!
-best RPG game ever (e ovo je jedan rijetko komentar)
I komentar koji sve objasnjava
-OMG! This looks like complete shit! im so glad bethesda are taking over to make this game because this kind of gameplay is the most boring looking and feeling ever, real time combat and good graphics for the win
Uglavnom nisam nasao nesto sto bi donijelo nadu u Fallout 3 (barem meni, ko hardcore RPG) no ni nadu za bolji gaming sve se nekako pojednostavljuje i fura se na sminku (grafika ...) sto je donekle u redu privuci ce vise ljudi no u biti nema onih pravih stvari ko nekad. Mislim da bi mi bilo najbolje se zaposlit u nekoj tak kompaniji i radit smece od igara i zaradjivat masne pare :)
Ma idem ja lijepo Housea gledat ...
This is Fallout 3 by Black Isle. This demo is from or before 2003. That was when the game was cancelled. The new Fallout 3 is totally new and being made by bethesda.
The graphics were like this because this was pre-alpha stage in 2003 or around that time.
The former games (Fallout 1 and 2) were PC exclusive.
The reason Bethesda's Fallout 3 looks so much better is because of new technology and the game is almost done. You can't expect a pre-alpha game from 2003 to look close to an almost finished game releasing 5 years later.
The reason a lot of Fallout fans don't like the new Fallout 3 is because how much has changed. No isometric camera, no turn-based battle, etc. Lots of things have changed since the early Fallouts. If people are just judging off the demo than it would be like the game is changing genres.
If Halo 4 came out and was a JRPG I don't think a all the fans would like that. I'm not saying that Fallout is changing genres, but its definitely a different game than it used to be.
glas razuma
Death By Sexy
14-08-2008, 08:46
gledam trailer za van buren i skoro sam se rasplakao... mislim omfg koliko mi bolje izgleda od ovog bethesdinog, dobro normalno kad je black isleov... al svejedno ima baš ozgled i štih fallouta a ovaj novi ima samo pip-boya... black isle čmrc :(
e i da nije nešto bilo kao da će i van buren izaći svejedno kao zasebna igra?
Sybelius
14-08-2008, 09:30
Vodi se nekakva kampanja da se Van Buren dovrsi od strane ambicioznih Fallout fanova.
Vjerovatno ce se i kad tad dovrsiti ali ta igra zbog pravnih ogranicenja vjerovatno nece imati ime Fallout ,ali ipak kako kod se zvala to ce biti pravi Fallout 3.Za razliku od ovog Bathesdinog proizvoda koji sa legendarnim serijalom ima veze samo po imenu i settingu.
@ Nodakim, da jedini glas razuma ... bilo je jos nekih cudno da takvi ljudi i postaju na gametrailers :D No i dalje mi je presmijesno kolko je ljudi mislilo da je to Fallout 3 koj izlazi uskoro :rotfl:
eddie2142
15-08-2008, 15:33
hah, van buren roxxsa
iako sam poceo igrat fallout tek u 6 mj ove godine, to neznaci da neznam sta valja
rečeno je da će se Fallout 3 moć preć na 200 načina :shock:
eddie2142
15-08-2008, 20:08
ako bog da, ali ko ce tom vjerovat?
morrowind i oblivion imaju staticnu glavnu pricu iako je ovaj prvi JAAAKO nelinearan inace
zar je za ocekivat da ce ti isti tvorci ovih igara napraviti igru od ČAK 200 alternativnih zavrsetaka?
erm, NO!to je samo hype!
rečeno je da će se Fallout 3 moć preć na 200 načina :shock:
wrong, to se podrazumijeva na 200 završetaka - npr. za svaki grad imaš 10 mogućih završetaka, ako je gradova isto toliko to ti je već 100. za svaki važniji lik imaš npr. 10 završetaka, uzmi da je i to 100 pa će ti bit jasno na što su mislili.
eddie2142
15-08-2008, 22:25
ako to ispadne hardkor pucacina puna krvi onda ce wannabe rpg igra probuditi u meni
bushev duh!(nuke'em all)
Deadwalker
15-08-2008, 23:46
ma čim igra dolazi na konzole jasno da novi fallout neće imati previše veze s starim falloutima...ono, kako bi jadni konzolasi igrali igru u izometrijskom pogledu...ma stvar je u tome da Bethesda toliko ne žudi za parama složili bi igru samo za pc u duhu starog fallouta kako je igra prvotno i trebala biti, ali ne, idemo složit nabrijanu "pucačinu" s uber grafikom, prikelit joj dobro plaćen naziv fallout i prodat igru na staru slavu koja zapravo i nema previše veze sa starim serijalom...jebeni marketing, unistava dobre igre... :thumbs1:
eddie2142
16-08-2008, 05:56
zaboravio si na krvavi stimung i to je pomoglo kod konzolaske djece koji prije nisu culi za fallout
ScorpiuS
16-08-2008, 07:51
ma čim igra dolazi na konzole jasno da novi fallout neće imati previše veze s starim falloutima...ono, kako bi jadni konzolasi igrali igru u izometrijskom pogledu...ma stvar je u tome da Bethesda toliko ne žudi za parama složili bi igru samo za pc u duhu starog fallouta kako je igra prvotno i trebala biti, ali ne, idemo složit nabrijanu "pucačinu" s uber grafikom, prikelit joj dobro plaćen naziv fallout i prodat igru na staru slavu koja zapravo i nema previše veze sa starim serijalom...jebeni marketing, unistava dobre igre... :thumbs1:
They may as well give it a new name
Post sa jednog foruma.
eddie2142
16-08-2008, 08:17
to DEFINITIVNO nije nasljednik originalnog fallouta, ali izgleda kao obecavajuca pucacina
Death By Sexy
16-08-2008, 08:54
može preimenovanje naslova u van buren.........iščekivanje :cry:
sudeći po tome kako je BioShock odlično prošao, a bio je isto tako neka kombinacija fps-a s rpg elementima, uopće ne sumnjam u uspjeh f3. još dva mjeseca čekanja preostaje.
Death By Sexy
16-08-2008, 10:26
da ali bioshock je fps s elementima rpga, a ne obrnuto.. makar na kraju ispda da je to i f3 :(
Arbiter of Change
16-08-2008, 10:48
da ali bioshock je fps s elementima rpga, a ne obrnuto.. makar na kraju ispda da je to i f3 :(
Ne znam... budući da još nismo vidjeli ni slova od RPG sadržaja u igri, VATS na stranu, već samo makljažu.
ScorpiuS
16-08-2008, 12:21
Ma koga briga za RPG, to je igra koja izlazi za konzole, a ljudi na konzolama očekuju što više akcije. Upravo su nas zato potrpali ljepotom bloody mess perka.
thechosentwo
16-08-2008, 12:30
Sve to smrdi na jedan veliki GAD DEMET :killyou:
http://www.cng4u.com/2008/08/16/fallout-3-scans/
novih 145 Fallout 3 ingame slika - nije baš neka kvaliteta ali...
funny thing there, na jednoj slici sam totalno pomislio kako je riječ o oblivionu. my bad rekoh si.
Windwalker
18-08-2008, 23:10
Zakon izgleda.
Nestrpljenje je sve veće.
Kad bi igra trebala uopce izaci
ScorpiuS
19-08-2008, 05:29
October 7, 2008
Screensi su odlični.
Mogli su i veći HUD napraviti :(
Drito se vidi da je igra za konzole. Pogle onu sliku kad razgovara sa Ghoulom, ogromna slova, text preko čitavog ekrana, HUD 3x pre velik i nemaštovit... Taj dio je katastrofa.
Grafika je do jaja. Posebno me se dojmila ova slika (http://www.cng4u.com/games/2008/08/16/fallout3_135.jpg). Svaki kamen je 3d (bar mi tak zgleda iz daleka), to bu zahtjevno :pray:
Bit će valjda dobro, sa puuuno mana :D Bumo pričekali Quarna i ekipu da ga pokrpaju Unofficial pečevima te Pxinixa i ekipu da srede HUD :D
ScorpiuS
19-08-2008, 09:22
Ne sviđa mi se to odsijavanje kamena koje je sve češće u modernim igrama.
Mogli su i veći HUD napraviti
Drito se vidi da je igra za konzole. Pogle onu sliku kad razgovara sa Ghoulom, ogromna slova, text preko čitavog ekrana, HUD 3x pre velik i nemaštovit... Taj dio je katastrofa.
ovo su slike iz xbox360 verzije (glavna verzija jel'd :twisted: ). najavili su kako će se pc verzija razlikovat u interfejsu i hudu (kao to su naučili na pogreški iz obliviona), tak da je još prerano zaključit da će bit katastrofa.
mislim da bi ovako trebao izgledat pc hud barem što se dijaloga tiče http://img379.imageshack.us/img379/782/screen03bre2.jpg
i što se grafike tiče, većina novinara slaže se da je pc verzija po tom pitanju u prednosti - iako je najavljeno da će grafički sve 3 biti iste, oni koji su igru vidjeli na različitim platformama kažu da pc ima ljepšu grafiku. (anti aliasing i filtriranje :D )
ScorpiuS
19-08-2008, 10:30
In your face consoles!!!! Muahaha!!
A lijepo je da se za nas daje ljepša grafika, a ovi se PC HUD čini puno bolji, ali to je samo djelić gdje je ostatak.
Constantine
19-08-2008, 10:48
. Posebno me se dojmila ova slika (http://www.cng4u.com/games/2008/08/16/fallout3_135.jpg). Svaki kamen je 3d (bar mi tak zgleda iz daleka), to bu zahtjevno :pray:
Odsjaj sunca i sjene na velikom kamenu desno izgledaju prekrasno.
Nadam se da ste u pravu što se HUD-a tiče. A i ona slova sa PC verzije (upitno) bi trebala po mom mišljenju biti još sitnija, tak da ne djeluje djetinjasto...
Arbiter of Change
19-08-2008, 13:00
Drago mi je jedino što će imati kameru koja jako nalikuje na OTS pogled iz Witchera, GoW, Mass Effect i neke druge igra... jednostavno mi je taj pogleda prirastao srcu, iako ću vjerojatno F3 probati iz 1. lica igrati (mislim, tako je osmišljena igra). Jedino se nadam da je Bethesda ovaj put zaposlila poštene animatore budući da se oni, a time ni Gamebryo, do sada nisu mogli pohvaliti jako dobrim animacijama. Tekst... kad ne shvaćaju da mi PC igrači ne igramo igre na 100+ cm ekranima sa 2+ metara.
thechosentwo
19-08-2008, 13:12
Izgleda dobro, naravno da ce biti vise rpg usmjerena. Ipak to je bethesda, oni nece
do zadnjeg tjedna otkriti vise detalja jedino ovako ako procuri nesto....
To je njihov nacin marketinga. Ni na e3 nisu nista prikazali, osim malo borbe...
Ali to je samo 5% igre. Izgovor im je bio da jos usminkavaju dijalog i AL...
Pc verzija ce osjetno bolje izgledati nego xbox i playstation. Tako je bilo sa oblivionom,
tako će biti sa svakom igricom. Konzole nece dostici jacinu PC-a. To je činjenica koja se
nece brzo promjenit...
thechosentwo
19-08-2008, 13:57
Da, AI. Taj moj pravopis i greske :) Hvalili su ga u vec par intervjua,
tako da ne bi trebalo biti kao u oblivionu moronskih gresaka sa inteligencijom morona :nonono:
Hmm, zanimljiva prica Oblivion fanboya: http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=43984
dakle konačni datum izlaska je: 28. listopad, potvrđeno.
Arbiter of Change
20-08-2008, 21:10
Simultani release za sve platforme?
ScorpiuS
20-08-2008, 21:10
Izlazi na moj rođendan ljudi moji!!!!!!! Jeeee, bog mi se pomilovao, za rođendan dobivam ovo, definitely!!!
sorry scorpius zabunih se, bilo je priča da je 25. datum izlaska još od prije, no evo ispravka: 28. listopad u americi, a 31. listopad Europa.
ScorpiuS
20-08-2008, 21:34
Argh, raspalo mi se srce! Proklet bio. :cry:
Ma svejedno kad izlazi,samo da izađe brzo!Jedva čekam,igrao sam Flatout 1 i 2 i prezabavne su.Razbijanje autima,kuiš,zakon!!!!!!!
Ma svejedno kad izlazi,samo da izađe brzo!Jedva čekam,igrao sam Flatout 1 i 2 i prezabavne su.Razbijanje autima,kuiš,zakon!!!!!!!
JU MAST BE DŽOKIN'
you must be...
Pa hvala bogu da se šalim,nisam lu ko SkorpiuS.
evo konačno imamo i najavu:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22
svi koji se do sada niste susretali s Falloutom a očekujete treći dio svakako pročitajte najavu, a fallout fanovi koji žele saznati sve o novom nastavku također pročitajte najavu kako vas F3 ne bi uhvatio nespremne.
ScorpiuS
22-08-2008, 18:52
Pa hvala bogu da se šalim,nisam lu ko SkorpiuS.Pa zbog čega bi bio lud, bolan?
Anivej, ovdje hvale AI ali ja nisam vidio neki posebni u demoima.
ne hvali se, već se samo najavljuje ono što bethesda kaže - unaprijeđen je ai sistem. Koliko je unaprijeđen teško se može zaključit jer je viđeno tek nekoliko gameplay trailera (koji ne prikazuju konačni proizvod). tako da je ovo generalna najava radiant ai sistema
ScorpiuS
22-08-2008, 20:01
Možda ali onaj demo na E3 je bio takav da su neprijatelji iskakali igraču pred nišan.
AI u borbi nikad nece dosec neku visoku razinu jer kak bi to izgledalo da botovi u sp fps igraju ko skilled igraci neke mp igre
AI u borbi nikad nece dosec neku visoku razinu jer kak bi to izgledalo da botovi u sp fps igraju ko skilled igraci neke mp igre
Never heard of challenge?
ScorpiuS
22-08-2008, 22:45
Shadow of Chernobyl je imao visoko kvalitetan AI.
Deadwalker
22-08-2008, 22:58
Shadow of Chernobyl je imao visoko kvalitetan AI.
signed. a glede novog fallouta nekako sumnjam...
Arbiter of Change
22-08-2008, 22:59
Probaj FEAR ako nisi, to je predobar AI (ali baš).
Deadwalker
22-08-2008, 23:13
Probaj FEAR ako nisi, to je predobar AI (ali baš).
e tu si apsolutno u pravu. Igrao sam Fear na hardu i mogu reć da nikada nisam imao izazovniji AI...nekao mi je uvijek falilo health packova...
Constantine
22-08-2008, 23:38
Flatout:UC ima fenomenalan AI,malo prije sam igro i idem ja stazom,jedan auto je bio pored mene,pravio mi je probleme,Približavali smo se skoku,auti su bili paralelni kado taj auto svom snagom skrene u lijeva tik prije skoka i ja završim na drvetu,a on juri prema pobijedi.Općenito ta igra ima fenomenalan AI,protivnici te neprestano hoće zbacit sa cest i pametni su.Ispričavam se na offtopicu.
zna li se datum izlaska za pc?
ScorpiuS
23-08-2008, 12:54
Paralerno s konzolama. Pročitaj stranicu prije.
mislio sam da je to samo za konzole. ugl, uskoro je to. :D
ajde da više i to vidimo toliko ljudi govori da će ovo biti predobro..sam da tak i ispadne.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.