PDA

Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3

Stranica : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13

Constantine
03-11-2008, 15:55
OK..Ko je za da nam face pcplay-a otvore fallout podforum,isto kak je dobio i tes...

GIEF FALLOUT PODFORUM,GIEF FALLOUT PODFORUM!!!

....
Imo igra je predobra,wow sam hitil na stranu,necu igrat dok ne dođe ekspanzija...
Bilo bi dobro,bolje taj podforum nego onaj warhammer.
@Doggy,daj objasni cemu služi taj rock it launcher i dal ga se isplati kupit s obzirom da ga imas.

Bens
03-11-2008, 15:56
evo isto ko u wow-u..trebaju vam ''recepti'' kako bi napravili oružje,ofc trebaju vam i matsi (opet isto kao u wow-u),a da bi napravili weapon kad to sve imate,trebate škripac...sad jel ko zna di nabavit fuking recept

kikl0p
03-11-2008, 16:27
sheme mos kupit kod Tradera recimo za taj Rock-it launcher imas kod one zene u Megatonu
u kojeg se moze stavit smece onda ispucava to odnosno koristi kao ammo
inace sheme se neisplati kupovat napocetku jer je djelove za njih dosta tesko nac

Bens
03-11-2008, 16:37
može li tko potvrditi ima li u igri vozila,i ako ih ima,gdje ih nabavit(kupit, ukrast)
jel ima ko dalekozor možda,i di ga nabavit?

Durin
03-11-2008, 16:48
Igra je dobra, već me do sada potpuno uvukla.Jedino mi je žao što će se opet naći ekipa za mjesec dana koja će pluvati po tome kada im dosadi, kao i po Oblivionu.
Ili zato što nije ispunila neka sporedna očekivanja.

Jedino mi je žao što igra završava nakon main questa tako da se sporedni questovi moraju riješiti prije.

Doggy
03-11-2008, 16:56
ja imam 3 sheme i sve materijale sam vec nasel i samo me cekaju kod moire...

rock it ti puca limenke, prazne flase, tanjure, svasta... a kad sve prebacis u njega, ne zauzima ti mjesto... a dosta je dobar, znam da mi je trebalo dvije flase votke da ubijem raka... lol

kaj se hackanja tice, nema jednostavnijeg, samo je malo zeznuto kad su rijeci od 9 slova...

npr... 5 slova

ALIVE ak pise 1/5 probaj snake jer je E na pravom mjestu
SNAKE ak pise 2/5 probaj sneak jer su SN na pravom mjestu
SNEAK ak pise 0/5 probaj again jer ni jedno slovo nije na pravom mjestu...
AGAIN ak pise 4/5 probaj...
ALAIN success...

konacno stigel u riveton... koga da pitam za povjest osim onog lika s kacigom?

i od koga jos mogu saznat kakve informacije o missing robotu? da ne lazem doktoru, a necu mu ni dopeljat jadnog robota...

Necto
03-11-2008, 17:15
Ma taj doktor je pedercina, nemoj mu virovat :D,
SPOILER
A kad zavrsis kod Moire taj quest za Riveton history onda ce ti ona reci kod koga motzes saznati jos informacija o robotu.
A za info o historyju tribas pitat jednog starog u onom puknutom dijelu broda, ako imas lockpick 100 mozes provaliti vrata izvani ili mozes uci kroz Muddy Water u Rivetonu
/Spoiler

Inace igra vam zavrsi cim zavrsite main quest, tako da ako zelite igrati vise pred kraj, sejvajte odmah nakon izlaska iz Enclave utvrde.

Constantine
03-11-2008, 17:18
Koliko završetaka ima igra?

Deadwalker
03-11-2008, 17:24
kolko vidim samo je ova tema aktivna u zadnje vrijeme. Cini da je novi Fallout premasio sva ocekivanja, ajd konacno da je jedna igra ispunila sva ocekivanja :thumbs2: Jedva cekam da to pocnem igrat

Bens
03-11-2008, 17:26
Koliko završetaka ima igra?

nadam se pun k**ac jer planiram počet ispočetka odma cim završim s ovim likom...
jel ko skužio lockpicking...meni nekad uspije a neznam kak sam uspio,pa se igram sa f5 i f9 tipkama sve dok ne uspijem:)

kak pickpocketat nekog?

Doggy
03-11-2008, 17:30
lockpick je jos laksi od hackinga... a pickpocket, moras ugasit svijetlo (il ne, neznam) i a ctrl se sagnut, i pazi da budes hidden... tek onda mozes...

a taj pinkerton je u tom puknutom djelu?

Aral
03-11-2008, 17:34
Ma taj doktor je pedercina, nemoj mu virovat :D,
SPOILER
A kad zavrsis kod Moire taj quest za Riveton history onda ce ti ona reci kod koga motzes saznati jos informacija o robotu.
A za info o historyju tribas pitat jednog starog u onom puknutom dijelu broda, ako imas lockpick 100 mozes provaliti vrata izvani ili mozes uci kroz Muddy Water u Rivetonu
/Spoiler

Inace igra vam zavrsi cim zavrsite main quest, tako da ako zelite igrati vise pred kraj, sejvajte odmah nakon izlaska iz Enclave utvrde.

Ja sam enclave digao u zrak odavno...necu spoilat sad tko je predsjednik i sl xD Isfuravam G.E.C.K. kod BoS trenutno. Nije mi vrag dao mirao, morao sam ic spasit Rileys mercenaries, ono quest traje 100godina al je bas kewl, saram okolo sa minigunom, malo sa plazma rifleom...

kikl0p
03-11-2008, 17:40
fora mi je kad dodes u bazu Slavera dobis onaj neki shocker s kojim mos enslaevat ljude i za svakog dobis 250capsa
sad cu krenut u onaj grad s djecom i probat ih sve porobit,cuo sam da djeca imaju dobru cjenu na trzistu

Bens
03-11-2008, 18:27
fora mi je kad dodes u bazu Slavera dobis onaj neki shocker s kojim mos enslaevat ljude i za svakog dobis 250capsa
sad cu krenut u onaj grad s djecom i probat ih sve porobit,cuo sam da djeca imaju dobru cjenu na trzistu

^^moj tip igrača:)

Arbiter of Change
03-11-2008, 18:34
Kad ste se već takli love... ima li svrhe gomilati je? Dakle, ne mislim za ono neke luksuzne razloge jer ne padam na to (ono, tratinčice po kući i slične gluparije), nego mislim na korisne stvari tipa oružja, municije, blueprintsi, itd.

Doggy
03-11-2008, 18:55
baci to 10 mm smece, i cekaj da nabavis magnum scoped... malo prije skinem super mutanta s jednim metkom u bulju...

konacno sam rijesil tu knjigu i androida, fora je kaj sam za njega dobil njegovu nagradu, i od zimmera njegovu, al sam ga koknul...
i nemam lockpick 100, nego sam nasel podvodni ulaz, malo vise radiacije se dobije, al to se izljeci...

Outmind
03-11-2008, 19:10
Kad ste se već takli love... ima li svrhe gomilati je? Dakle, ne mislim za ono neke luksuzne razloge jer ne padam na to (ono, tratinčice po kući i slične gluparije), nego mislim na korisne stvari tipa oružja, municije, blueprintsi, itd.

Da, isplati se, jer love ima malo, a potrebe su velike. Sad sam lvl 7 i imam nekih 1.4k capsa, a jedan blueprint košta 1.1k uz barter od nekih 35, tako da je pametno štedjeti capse a ammo i potrepštine kupovati razmjenom.

Constantine
03-11-2008, 19:13
Kako da povec da mogu vise stvari nosit?

W3DR4N
03-11-2008, 19:17
Više pointova u strength u specialu.

No, kako se igra previše bazira na armorima, nije problem ako imaš slabijeg lika pa se prenatrpaš. Samo obuci armor s više strengtha i fast travelaj do merchanta.

Arbiter of Change
03-11-2008, 19:19
Da, isplati se, jer love ima malo, a potrebe su velike. Sad sam lvl 7 i imam nekih 1.4k capsa, a jedan blueprint košta 1.1k uz barter od nekih 35, tako da je pametno štedjeti capse a ammo i potrepštine kupovati razmjenom.
Odlično, drago mi je da je barem to ostalo.

Inače, izašao iz Vaulta... wow, dobar efekt blooma kad izađeš sada se samo pitam koliko je bilo pametno taggati Medicine, iako tag bonus + rocking head iz ćalinog ureda daju dobar ukupni početni bonus. Pretpostavljam da će mi se otvoriti neke nove opcije ako sam vješt u Medicine?

Doggy
03-11-2008, 19:41
cim ti je veci medicine, stampak ti daje vise hp... ja kad se healam s njim, koristim neko odjelo s medicine +5, a jos uvjek imam vault 101 armor... di naci kakav s vecim str???

mronki
03-11-2008, 19:44
Primjetio sam da mi se na particiji na kojoj imam instaliran Windows ludo troši slobodan prostor otkad igram Fallout 3 (prije igranja sam imao slobodna 3 GB, a sad nakon pola sata igranja imam 2.5 GB), a sejvovi mi zauzimaju samo nekih 50 megabajta. Jel zna neko razlog?

EDIT: Skužio sam, glupi fraps počinje snimat svaki put kad stisnem da mi se quick loada (F9)

Arbiter of Change
03-11-2008, 19:54
Fan made audio files fix je dostupan već neko vrijeme pa ako nekome pomogne (legalno je, vidio sam postano na Bethesdinom forumu):
http://qurgh.wizage.net/Fallout.3.rar

Inače, jesam li ja nešto propustio kod kontrola ili stvarno ne mogu mjenjati bindse kod miša? Pitam jer bi volio bindati VATS na miš, a nigdje nisam uopće vidio da mogu išta mjenjati na mišu.

Bens
03-11-2008, 19:59
kak da dodem do rivet city...gdje god se okrenem neke barikade

Outmind
03-11-2008, 20:04
Napokon sam našao cucka!!! Baš je zakon, nosi ti municiju hranu i stimpackove, bori se s tobom, a i sladaak je xD

Bens
03-11-2008, 20:23
Napokon sam našao cucka!!! Baš je zakon, nosi ti municiju hranu i stimpackove, bori se s tobom, a i sladaak je xD

di to?
jedno pitanje..di se mogu nabavitsstimpackovi,ammo,tj di se može kupit,sam da nije megaton,jer je blow up!

Doggy
03-11-2008, 20:26
di si nasel cucka, meni hitno treba...

u rivet city sam ja dosel prek knjiznice, pa malo plivanja, i tam si, zaobidjes i barikade i su-mu-e...

kod bilo kojeg doc-a u bilo kojem gradu (stampack)
a ammo nemam poima, od kad sam presel na bolje oruzja, ni ja bas nemam municije...

Outmind
03-11-2008, 20:43
Cucak je na smetlištu koje je nešto južnije od minefielda, dakle negdje na sjevernom dijelu mape.

Necto
03-11-2008, 21:18
Svejedno koliko znam nemozes uci u citadel prije nego prodjes odredjeni dio glavne misije.

Doggy
03-11-2008, 21:45
nasel cucka, kak da ga natiram da nadje ono kaj mu velim? a ne da bezveze trcim za njim do nicega... i di je kljuc od kucice u scrapyard-u?
i kak da mi on nosi stvari???

ak ko igra, nek me add-a na xfire, pa mi javi...

Grim
03-11-2008, 22:24
Evo dobio sam je igra je prezakon jedna od najboljih igra koje sam igro da sada. Ali ne kuzim kako se aktivira ona Botlecap Mine, kako se hakira racunalo(biras rijeci sitsnes i rece da si pogodio 2/5, sada koja 2 slova :? ), ima li nekakv dalakozor.
Evo sada me zanima da li da raznesem Megaton ili da deaktiviram bombu, recite mi sta je bolje?

Bens
03-11-2008, 22:30
ovak..ak razneseš megaton,dobiješ bad karmu,ak defuzaš bombu dobiš + karmu..ja sam raznio grad,a kad cu igrat s sljedecim likom defisat cu bombu.

Jel ima u igri kakvih vozila,i ima li DALEKOZOR!!!!

Sova
03-11-2008, 22:31
Evo dobio sam je igra je prezakon jedna od najboljih igra koje sam igro da sada. Ali ne kuzim kako se aktivira ona Botlecap Mine, kako se hakira racunalo(biras rijeci sitsnes i rece da si pogodio 2/5, sada koja 2 slova :? ), ima li nekakv dalakozor.
Evo sada me zanima da li da raznesem Megaton ili da deaktiviram bombu, recite mi sta je bolje?Ma raznesi ga pa onda pivaj:Sve je postalo pepeo i dim. :)

Kenyi
03-11-2008, 22:38
Razor tog grada je totalna budalaština, dobivate svoju vlastitu kucu, mnogo kvestova, i shop u kojem kupujete ako ga ostavite.Raznosenje nije u nicijem interesu dobra stvar.

Aral
03-11-2008, 22:49
Grad je fenomenalan, nemojte ga raznest, nemate od toga nista ak ga raznesete, dobijete svoju kucu, malo za odmorit, questove a i grad super izgleda.

Btw. upravo prosao igru, nemrem vjerovat, 5-6 dana intenzivnog igranja i kraj...pomalo sam razocaran tak brzim krajem al to ce bit valjda jer sam dosta igrao. Sad idem ispocetka, neke stvari cu drugacije napravit. Smrc...vec kraj :(

mronki
03-11-2008, 22:49
M-37W4uo1W0
Evo moj Fallout 3 video koji sam slučajno snimio frapsom (pokazuje kako deda ubija neku babu). Loša je slika, ali se oko 12. sec popravi.

Doggy
03-11-2008, 23:38
ajde, ko ima cucka, kak ga natjerat da nosi stvari???

upravo obavil ono s antenom... sad se vracam u german pd...

kikl0p
03-11-2008, 23:55
naso sam psa reko mu da ode trazit hranu i vise se nije vratio a ja sam moro fast trawelat,ma ko ga jebe ionako bi ga vjerojatno ubili odma
jebote cjelu vecer pokusavam nac ulaz u GNR Plazu al nemos da si isus

Aral
04-11-2008, 00:40
Mislim da imas negdje objasnjenje, moras ic metroom, odnosno tunelima ako se ne varam...onda ces konacno srest Three Doga...VAUUUUUU :D Lik je spaljen xD

kikl0p
04-11-2008, 01:03
3 dog je u onom obeliksu mislim,ni tamo nemogu uc valjda jer kad sam igro main quest kad mi je pisalo da idem tamo nisam iso tamo vec u rivet city i tamo mi je ona zena rekla di mogu nac starog.pa mi se odsjeko tak dio questa
inace za mene je ovo igra godine

Doggy
04-11-2008, 07:27
i meni je ta u rivet rekla di mi je stari, al sad sam skuzil da mi na mapi vise nema taj drugi vault... moral ga bum solo trazit... a u GNR plazu udjes tak da se javis liku na interkom, on ti otkljuca vrata, a taj lik je three dog... a u monument udjes tak da si otvoris vrata na kompu, nebre bit jednostavnije...

nutc4s3
04-11-2008, 12:23
OT: Ima li koja dobra duša iz ZG voljna da mi sprži F3 jer ću podivljat s obzirom da mi ADSL neće radit još godinama zahvaljujući nesposobnjakovićima iz T-kome koji nikako da dođu?

Please.....

Sova
04-11-2008, 12:45
OT: Ima li koja dobra duša iz ZG voljna da mi sprži F3 jer ću podivljat s obzirom da mi ADSL neće radit još godinama zahvaljujući nesposobnjakovićima iz T-kome koji nikako da dođu?

Please.....Smisan si. :rotfl:

Doggy
04-11-2008, 13:00
lol, nego, dal je ko spasil rad i klinca iz german police hq? nakon kaj se zavrsi quest trebaju obranu od su-mu-a, i otpeljali me do smetnjaka u gradu da im pokazem kak popravit robota, al ja nigde ne vidim hebenog robota... zna ko kak to rijesiti? cijeli grad ceka da im pokazem...

Arbiter of Change
04-11-2008, 14:09
Evo čini se da je onaj fix koji sam postao prije riješio sve moje probleme sa nestabilnosti Fallouta... odlično, sad čak i mogu odigrati više od 15 minuta bez rušenja. Naletio na Bigtown... gadno stanje tamo.

Constantine
04-11-2008, 14:16
Koji fix?

demetrius
04-11-2008, 14:20
ja tek počeo ko beba :D

mravojed20
04-11-2008, 14:24
Koji fix?
What he said.

Daj stvarno, koji fix? :D

Arbiter of Change
04-11-2008, 14:27
A da je pogledati nekoliko stranica unazad? Tsk, tsk, tsk. :)
http://qurgh.wizage.net/Fallout.3.rar

Grim
04-11-2008, 14:59
Ako raznesem Megaton sta dobivam,tj. kakav je onaj Tempany Tower, i one bombe koe se mogu nac po igri kako se aktiviraju?

mravojed20
04-11-2008, 15:01
Evo fixa se sad,dugo traje al ajde baš da vidim hoće uspjeti. :D

Ako digneš Megaton u zrak onda ti se otvaraju questovi u Tenpenny Toweru, i dobiješ apartman tamo.

Misliš na mini-nukes? municija za Fatmana, ne znam kad se njega dobije.

Grim
04-11-2008, 16:56
Nisam raznio Megaton....uglavnom sada kada imam kucu mogu si kupio sam work bench, kolko kuzim to je za radit oruzija, kak se rade, koji materijal trebam i koje skillove trebam?

Doggy
04-11-2008, 17:08
nebres nist napravit ak nemas nacrte... i nemoj kupovat workbanch, ako ga imas na par mjesta free...

Arbiter of Change
04-11-2008, 17:15
Ahh...sada napokon (1 dan od instala/deistala) imam razlog za reinstal :D
Iskreno ja sam probao nakon toga fixa i nije mi se niti jedanput srušilo u 3 sata što je ogroman pomak u usporedbi sa prijašnjim stanjem. Lijepo... natukao 3+ sati, a praktički nisam ništa napravio (malo lutao uokolo i riješio ukupno... 3-4 questa, ako se ne varam). Moram priznati da ima nešto ispunjavajuće u VATSu, samo ludim što ga ne mogu bindati na miš, sve na tipkovnici me lagano iritira. :)

Necto
04-11-2008, 17:23
nebres nist napravit ak nemas nacrte... i nemoj kupovat workbanch, ako ga imas na par mjesta free...
Ma prakticno ga je imati u svojoj kuci, tamo odmah pokraj je ormar u koji ja trpam sve "trash" stvari koje obicno sluze za izradu tih stvari, tako da samo kliknem na bench pogledam sta triba za nacrt i uzmem iz ormara.
:P

Constantine
04-11-2008, 17:23
Ima ga kod one ženske u megatonu,tako da nema smisla ga kupovat.

W3DR4N
04-11-2008, 17:50
Super su mi oni likovi koji su zabrijali da su vampiri.

kikl0p
04-11-2008, 18:31
Naso sam srusen NLO u kojem je Alien Blaster ujedno i najjace oruzje u igri
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 93d25d.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/7edb628d8024ef9b41a1fc5f14395e96cd93d25d.png)
nalazi se zapadno od Greener Pastures Disposal Site koji je sjeverno od minefielda

crowap
04-11-2008, 18:51
igra j pre dobra, samo se bojim šta če biti kad igru pređem,,, ma znam krečem ponovo kao los lik :roll:

Grim
04-11-2008, 19:17
Naso sam srusen NLO u kojem je Alien Blaster ujedno i najjace oruzje u igri
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 93d25d.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/7edb628d8024ef9b41a1fc5f14395e96cd93d25d.png)
nalazi se zapadno od Greener Pastures Disposal Site koji je sjeverno od minefielda
Je mozes staviti screenshot mape da znam tocno de je?
Sada sam na misije kod onog Radija te su tamo nekih Broterhood of Steel, pito sam jednog je me moze nauciti da nosim Power Armor i on kaze da idem pitat nekog eldera kao da se obicno nalazi u Lab-u, de je lab :? nemogu ga nikako naci?

Doggy
04-11-2008, 19:38
ja workbanch koristim kod te trebe u megaton-u, u ducanu, svo smece joj prodajem, pa isto tak pogledam kaj mi treba, pa sve kupim kod nje...

ako si usel u bos, taj lab bi trebal biti u citadel-u...

neko je pital za onaj neki tower cisto dolje na mapi... imate u 2 sefa po 300 capsa, isplati ih se pokrat, gamad ima nest protiv ghoul-a...

Grim
04-11-2008, 19:46
Ja sam sada u GNR Building plaza ( tamo gdje je onaj TriDog), i lik mi je reko da idem u neki LAb ko jednog eldera ali nema nigdje tog laba, moze mi neko screen dati ili objasniti lokaciju?

Necto
04-11-2008, 20:01
Pa lab je u BOS bazi (Citadel), ali tamo nemozes uci dok ne dodjes do odredjenog dijela storyline-a.

Grim
04-11-2008, 20:42
A koji skill trebam imat za radit oruzija?

Constantine
04-11-2008, 20:51
Nikakav,samo trebas nacrte i dijelove.

Arbiter of Change
04-11-2008, 20:59
Krep, sad mi fali Repair skill... oružja su mi sva negdje ne 50-60% stanja, a još nisam naišao na majstora koji bi ih mogao na bolje popraviti.

Ps1ho
04-11-2008, 21:04
Super su mi oni likovi koji su zabrijali da su vampiri.

Ane e : D

e jebemu, pod hitno mi treba sniper metaka
onak dok sam otpratio onaj chick do rivet citya potrosio sve metke :(
jebemti super mutante, skoro ubili jadnu devojku

W3DR4N
04-11-2008, 21:22
jesi bio u minefieldu? probiješ onog frajera na vrhu i mazneš metke njemu i iz svih kutija
usput mazneš ključ, odeš do njegove kuće i nađeš strip za skill

Ps1ho
04-11-2008, 21:36
e vis, kilno sam tipa al nisam iso u kuću njegovu...
jel ima jos negdje, neki trader il nes? :( onak iam jos 4 metka

Grim
04-11-2008, 21:37
Je ima ko scrennshot maper gdje se nalazi onaj cucek(pas)?

Outmind
04-11-2008, 21:38
inače minefield je super za dobit nešto siće na početku. deaktivirao sam tamo 28 mina, za svaku dobio 6exp, i još svaku prodao za ne znam sad više koliko čepova.

Ps1ho
04-11-2008, 21:42
ja cu se morat vratit tamo, jer nisam skuzio kak se deaktiviraju, tek sam kasnije slučajno ^^

Arbiter of Change
04-11-2008, 21:44
Ja ću morati tamo ići da se cripplam pa onda šepati do Megatona kako bi završio onaj quest... oh, goody. :)

Ps1ho
04-11-2008, 21:47
radije kupi 3,4 bombe, tak sam se ja criplo pred ducanom te zenske :D

W3DR4N
04-11-2008, 22:04
ja cu se morat vratit tamo, jer nisam skuzio kak se deaktiviraju, tek sam kasnije slučajno ^^

Do tad si ih deaktivirao barbarskom metodom?
Staneš na nju, pa stimpakaš kriplanu nogu. :)

Bens
04-11-2008, 22:10
ovak...kad nabavite fatmana,odite kupit 10-20 komada municije (mini nuke),odete napolje,stisnite F5(OUICKSAVE),igrate se s fatmanom do mile volje,kad se municija isprazni stisnete F9(QUICKLOAD),i opet i opet i opet....kolko ocete:)

jel se mogu vozat nekakva vozila,i jel ima nekakav dalekozor.

Za one koji nisu znali,mozete mijenjat boju HUD-a i PIP-BOY-a u opcijama:)

Constantine
04-11-2008, 22:34
gdje da nađem fatman-a?

Rex Regis.cro
04-11-2008, 22:39
Grad je fenomenalan, nemojte ga raznest, nemate od toga nista ak ga raznesete, dobijete svoju kucu, malo za odmorit, questove a i grad super izgleda.

Btw. upravo prosao igru, nemrem vjerovat, 5-6 dana intenzivnog igranja i kraj...pomalo sam razocaran tak brzim krajem al to ce bit valjda jer sam dosta igrao. Sad idem ispocetka, neke stvari cu drugacije napravit. Smrc...vec kraj :(
Tsk, tsk, tsk ja igram igru 37 sati (što e PUN QURAC i po'), a nisam ni do Rivet City-a došao. Sidequestovi kolega, sidequestovi...

Ps1ho
04-11-2008, 22:45
ja sam doso do rivet citya jer moram za onu zensku u megatonu saznat povijest, pa sam usput ovo nesto za ćaleta obavio, al main quest cu obavit tek kad malo prodjem krajolikom i otkrijem vecinu toga :)

04-11-2008, 23:31
Igra mi je preeeeeeeeeedbora.Zbilja sam se iznenadio za ovakav tip igre.Atmosfera je WOOOW...šteta kaj moram na spavanje :)

Bens
04-11-2008, 23:34
fatman se kupi od vendora,ili se pokupi s poda ofc...lokacija je napušten missle silo..ja sam ga otkrio na putu u apradisu falls,kad se ide of vaulta 106!

Ps1ho
04-11-2008, 23:51

Do tad si ih deaktivirao barbarskom metodom?
Staneš na nju, pa stimpakaš kriplanu nogu. :)

da i puno quick saveova i quick loadova

phantom_fuxor
05-11-2008, 00:03
ste spasili nekog starog od onog klinca kad vas baba ona pošalje do super duper marta (lol imena) ??
onak došo sam ubio 2 -3 raidera i jednog anta koji je klao raidere dok sam tamo došo, i onak kreno sam prema "pučini"
i onak odnigdje dotrči neki klinjo retardirani i dere mi se da mu starog spasim, rekoh oke, on zbriso u neko sklonište...
šteta što mi se crashala igra onda, sad kad sam ispočetka (loadao) njega mi nema :|

JohnnyMo
05-11-2008, 00:10
ste spasili nekog starog od onog klinca kad vas baba ona pošalje do super duper marta (lol imena) ??
onak došo sam ubio 2 -3 raidera i jednog anta koji je klao raidere dok sam tamo došo, i onak kreno sam prema "pučini"
i onak odnigdje dotrči neki klinjo retardirani i dere mi se da mu starog spasim, rekoh oke, on zbriso u neko sklonište...
šteta što mi se crashala igra onda, sad kad sam ispočetka (loadao) njega mi nema :|
i ja sam dobio taj quest , dodjem tamo gdje su kao ti "neki" i izudaraju me ti "neki" odnosno divovski mravi štali vec sto imaju bacač plamena u ustima ( majkicu im )..........ubiše tuđa djeca

kikl0p
05-11-2008, 01:40
ak nekog zanima u onom gradu skroz sjeverno di je sve puno Deathclava u severima se moze nac neki medic tesla helmet il tak nes,nisam siguran ulg stvar je jako kul ima glas i obraca vam se. lol

Aral
05-11-2008, 08:45
Definitivno moram ovo ispocetka proc, i ovaj put igrat dosta duze i sire, prvi prijelaz je bio onako expresan, za 5-6 dana...a i tamo sam imao grooooo questova...mislim da cemo od sutra pocet opet laganini uzivat, iako povremeno, u ovome :D

slayervedran
05-11-2008, 10:53
jel igra dostojna svojih predhodnika ? tj jel dobra ?

MasaKrisT
05-11-2008, 11:34
imas 106 stranica prije svega,pa procitaj;)

Doggy
05-11-2008, 11:59
ko je nasel nlo nek stavi ss mape di se nalazi, jer sam isel od minefield-a sjeverno i dosel do oasis-a koji je cisto na sjevernom rubu mape, al nlo nisam videl...

Arbiter of Change
05-11-2008, 12:14
jel igra dostojna svojih predhodnika ? tj jel dobra ?
Dostojna prethodnika? Ne baš, ali da je zabavna to je.

Deadwalker
05-11-2008, 12:34
evo, nabavio igru konacno...kad dođem s faksa idem je instalirat pa da konacno i ja odigram to cudo...

Outmind
05-11-2008, 13:13
fatman se kupi od vendora,ili se pokupi s poda ofc...lokacija je napušten missle silo..ja sam ga otkrio na putu u apradisu falls,kad se ide of vaulta 106!

Dobijrš brsplatno fatman ispred gnr, i to kao dio main questa, ali ja sam ga nakon kaj sam ga iskoristio bacio, jer je pre težak, a ionako se koncentriram na 2 handed small gunse.

kikl0p
05-11-2008, 13:22
evo vam guid kak nac NLO http://fallout.wikia.com/wiki/Greener_Pastures_Disposal

Constantine
05-11-2008, 14:30
Meni jedino atmosfera nije bas nesto,nije dovoljno tmurna i prevesela je,lošija os stalkerove.

Bens
05-11-2008, 15:39
Evo prešo igru prije 5 min.
Grafika se netreba uopce komentirat
Jedno što se zamjera je to kaj nema dalekozora,nek sam moro zumat s snajperom stalno,i da nema auta,motora...cak smo u oblivionu mogli konja jahat,a ovdje nema niš...

Veliki minus je taj što se igra nemoze nastaviti cak ni kada *spoiler velite babi da uleti u purifier i ukljuci ga,ne umrete od radijacije vi,neg ona

Ps1ho
05-11-2008, 17:29
Omg ne mos nastavit nakon sto predjes mq?
omg koje pizde, forsaju da igras ponovo :(

Bens
05-11-2008, 17:57
imam neki feeling da se radi na nastavku,ista fora ko s oblivionom..evo ja sam igru prešao s TOTALNO evil characterom,sad cu prec s totalno dobrim characterom..igra ima 8 mogucih završetaka,tj 8 verzija onog filmica na kraju!

Deadwalker
05-11-2008, 18:05
evo, danas sam poceo igrati, uspio sam izaci iz vaulta u dosao sam u onaj prvi grad. Atmosfera mi je jako dobra, jako lijepo su docarali postapokalipticno doba, grafika mi jako dobra i igra također super radi. Na svojoj konfi, na ultra detaljima, bez AA, framerate mi se krece između 40-60fps-a. Glede toga sam prezadovoljan. Radio mi nije nesto pa ga drzim iskljucenim, a i glazbu u samoj igri nisu nesto pogodilim, al ajd, nije to tolko vazno. Gameplay mi je za sada odlican, a onaj vats mi je fenomenalan. Za sada fenomenalna igra, dalje cemo vidjet...

Bens
05-11-2008, 18:13
*update: igra ima 10 različitih završetaka,5 kao dobar char,5 kao zli!

Arbiter of Change
05-11-2008, 18:52
evo, danas sam poceo igrati, uspio sam izaci iz vaulta u dosao sam u onaj prvi grad. Atmosfera mi je jako dobra, jako lijepo su docarali postapokalipticno doba, grafika mi jako dobra i igra također super radi. Na svojoj konfi, na ultra detaljima, bez AA, framerate mi se krece između 40-60fps-a. Glede toga sam prezadovoljan. Radio mi nije nesto pa ga drzim iskljucenim, a i glazbu u samoj igri nisu nesto pogodilim, al ajd, nije to tolko vazno. Gameplay mi je za sada odlican, a onaj vats mi je fenomenalan. Za sada fenomenalna igra, dalje cemo vidjet...
Da, stvarno je dosta dobro optimizirana, za razliku od "one druge" igre što je isto izašla od strane Bethesde. Isto tako mi je radio isključen... jednostavno nije moj stil, i jednostavno je nepotreban ako se mene pita (ostala glazba je solidna, malo previše epska i fantasy, ali dobra).

btw, jesam li ja jedini kojem se teško odvojiti od stare Hunting Rifle? Predobro repetiranje ima. :)

mronki
05-11-2008, 19:26
I meni je ta puška bila zakon... dok nisam dobio plazma rifle :D .
Igra mi radi na 60 FPS-ova ako nisam u zatvorenom prostoru s više od 3 NPC-a, jer mi je onda ispod 30 (npr. Rivercity), a kad uključim VATS spusti se i do 12 :(

Tsumetai Ryujin
05-11-2008, 19:29
Ma igra je odlicna... sam da nije do nekih bugova i da nije tako nestabilna... ... sad sam zapel u igri jer nemrem izaci iz "broken bow" jer me odmah baca na desktop... a kasnije kad udem u igru i kad odem na load vidim kako stojim vani, ali kad ucitam taj sejv opet me baci van na desktop...

Bens
05-11-2008, 19:36
ima jedna puška,zove se lincoln nekak..uglavnom to krita svaku put,i s vatsima mi je oko 90% obezglavljenih nakon prvog shota

Doggy
05-11-2008, 20:39
mani je u zadnje vrijeme najbolja ona puska koju dobijes od onog androida u rivet city-u...

sad sam bas na wiki procital di se mogu nac te bolje puske... sutra idem po njih...

e, zna ko kak u underworld-u ubit onu babu kaj vodi hotel a da me drugi ne skuze? ocu oslobodit onog lika iz bar-a...

Necto
05-11-2008, 21:19
Ako imas Mesmetron, flashaj je s njime, pa ce drugi obaviti posao za tebe :D

Grim
05-11-2008, 21:33
Ako imas Mesmetron, flashaj je s njime, pa ce drugi obaviti posao za tebe :D
Sta je to?

la50
05-11-2008, 21:47
Sutra će mi frend posudit Fallout 3.Jedva čekam.Samo informativno šta mislite,dal će ga moja konfa moć vrtit.Amd athlon +3000Ghz,1Gb ram,i ati radeon x1300(256mb).

Snake
05-11-2008, 21:53
službeni minimum je x1600 serija grafičkih, ali tko zna.

Doggy
05-11-2008, 21:55
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout_3

tu ima ama bas svega u vezi igre... i pise di se koje oruzje moze naci/dobiti...

e, kolko ste onih ogromnih super mutanta ubili do sad??? ja 2, dal ih ima jos??? jedan je bil pred GNR, a drugi u onoj zgradi s kupolom, neznam kak se zove, al prek puta monument-a je...

vex
05-11-2008, 22:00
Sutra će mi frend posudit Fallout 3.Jedva čekam.Samo informativno šta mislite,dal će ga moja konfa moć vrtit.Amd athlon +3000Ghz,1Gb ram,i ati radeon x1300(256mb).

Vjerovatno hoće.. minimum zahtjeva je uvijek malo malo nego što ga oni napišu.. no pitanje koliko fluidno ćeš igrati.

Igra je po requirementima slična oblivionu , ako si igrao to moći ćeš i ovo.

BTW , Deadwalker , na kojo ti rezi igraš?
Ja imaš na 1440x900 , i na ultra nekad zna zatrznuti , treutno držim na high , 4x af i 0x aa.

Ps1ho
05-11-2008, 22:28
doggy mutanata imas kolko os :D

e jel ima respawnanja uopce u ovoj igri, onak
ubio sam neke mutante i neznam tocno kolko al dost kasnije opet tamo leže

vex
05-11-2008, 22:32
Mislim da nema respawna.

Doggy
06-11-2008, 09:18
ma znam da ih ima puno, al ne mislim na one obicne, nego na one extra velike...

Deadwalker
06-11-2008, 10:02
BTW , Deadwalker , na kojo ti rezi igraš?
Ja imaš na 1440x900 , i na ultra nekad zna zatrznuti , treutno držim na high , 4x af i 0x aa.

pa igram na 1280*1024, i meni igra zna tu i tamo trznut...e sad mi se desila cudna stvar. Dosao sam do prve noci i broj fps-a mi se drasticno smanjio, neznam zasto...

Bens
06-11-2008, 10:30
kao prvo...smanjio se zbog zvjezdica na nebu,kao drugo smanjio se zbog nekakve prašine koju ja vidm samo po noci.a nosi ju snažan vjetar!

vjever_masni
06-11-2008, 11:29
kad udem u igru i pomicem misa vidi mi se ona bijela strelica iz windowsa, uzasno iritira, zna neko kako se rijesim toga ?

Deadwalker
06-11-2008, 12:51
Hm, sad sam reducirao na high detalje i AF 8 samples i sad je ok...

kikl0p
06-11-2008, 15:07
kad udem u igru i pomicem misa vidi mi se ona bijela strelica iz windowsa, uzasno iritira, zna neko kako se rijesim toga ?
to se meni zna desit kad podignem xfire prozor u igri
Rjesio sam neki quest za neku babu kaj svira violinu i sad imam jos jednu radio postaju di mogu slusat violinu,kako uzbudljivo :(

Outmind
06-11-2008, 15:16
Patite li i vi od kroničnog nedostatka municije? Uzeo sam si i scrounger perk, pa svejedno moram štedjeti svaki metak...

Deadwalker
06-11-2008, 15:21
Patite li i vi od kroničnog nedostatka municije? Uzeo sam si i scrounger perk, pa svejedno moram štedjeti svaki metak...

patim, patim...stoga sam cesto osuđen koristit palicu

Arbiter of Change
06-11-2008, 16:38
Uglavnom ti je to uzrokovano time što ti se neki drugi program iz pozadine pokušava "ubaciti", tj. da ti bude aktivni prozor... pogasi nepotrebno (em ti ždere RAM, em ti stvara probleme). I da, patim od kroničnog nedostatka municije... ali to mi i treba kad ne pazim čime na što pucam (trebao sam zadržati onu BB pušku za žohare, ali šta ćeš).

Doggy
06-11-2008, 16:59
to se meni zna desit kad podignem xfire prozor u igri
Rjesio sam neki quest za neku babu kaj svira violinu i sad imam jos jednu radio postaju di mogu slusat violinu,kako uzbudljivo :(

odnesi toj babi jos i music book, i dobijes blackhawk, scoped magnum, bolji od obicnog, a fixat ga mozes s obicnima...
i naravno, trazi award...

ja kod svih kupim svu municiju (5, 5,56, .308 i .44) to je sve kaj mi treba, s tim da minigun vise ni ne koristim, a ni sniper bas (ipak ima premalo municije za njega)... u zadnje vrijeme koristim samo taj blackhawk magnum... i tu i tam onaj plazma rifle koji dobijes od androida...

provaljujte u sva skladista koja nadjete kad nema nikog u blizini, ima municije ko u prici... i kaj je najbolje, municija ne zauzima nist mjesta...

Grim
06-11-2008, 17:17
Meni najbolje oruzije je Rock It Luncher, kupite ga, nacrti su 1300 capsa a materijal nekih 200. Kod mene ima damage 27 i ne treba metke, sve mozete koristit ko metke, najbolje oruzije u igri jos nikad nisam osto bez metaka.

Constantine
06-11-2008, 17:32
Ja sam ga bacio,samo zauzima mjesta a premalu stetu napravi.

Arbiter of Change
06-11-2008, 17:45
Metci... toliko ipak poštujem Supermutante da neću na njih plišanim medvjedićem.

Constantine
06-11-2008, 17:46
Idem sad obavit neki quest gdje moram doc do nekog Rivet City-a.

Ps1ho
06-11-2008, 18:25
10mm za žohare, pse i ine beštije
combat shotgun za close combat i mirelurkse
assault rifle/hunting rifle za raidere i borbe na malo vecoj udaljenosti

sniper za rjesavanje raidera koji imaju flamethrowere ili missile laucnhere i to je to

imam municije za sve dosta, kad usfali kupim

ali capsi :(

omg do prije par sati sam konstantno bio na 500, sad sam obavio par questova, prodo par itema
2500 capsa, može :)

iem dalje :D

Grim
06-11-2008, 18:32
10mm za žohare, pse i ine beštije
combat shotgun za close combat i mirelurkse
assault rifle/hunting rifle za raidere i borbe na malo vecoj udaljenosti

sniper za rjesavanje raidera koji imaju flamethrowere ili missile laucnhere i to je to

imam municije za sve dosta, kad usfali kupim

ali capsi :(

omg do prije par sati sam konstantno bio na 500, sad sam obavio par questova, prodo par itema
2500 capsa, može :)

iem dalje :D
Kako si to uspio ja sam konstantno na 100 capsa xD
Bas je zakon Rock It Launcher.... kada ubijes super mutanta tanjurom u glavu :rotfl: .

Necto
06-11-2008, 18:50
Nabavite DartGun sta prije, stvar je imba totalno, i obvezatna protiv DeathClawa!
1 shot cripla obe noge, pa onda laganini setaju do vas.

Inace kada skupite vise istih nacrta onda vam se nacrt upgradea na vecu verziju, max je v.3 ...

vjever_masni
06-11-2008, 19:04
da si upgrejdam levele za plazma oruzja ili za ovo assault rifle, shotgun i to ?

Doggy
06-11-2008, 19:07
Nabavite DartGun sta prije, stvar je imba totalno, i obvezatna protiv DeathClawa!

Inace kada skupite vise istih nacrta onda vam se nacrt upgradea na vecu verziju, max je v.3 ...

upravo dobil nacrt za dart gun, al ko bude sad jos i dart trazil...
nisam znal da ima 3 lvl-a nacrta... nice...

koja debilana, dodjem u lincoln memorial, lik veli da mu donesem suvenire od lincolna, i onda nemogu do njega... ma nek se goni zna kud... sve sam ih poklal... pomazem robovima, a i sam sam ih par porobil, lol...

u zadnje vrijeme mi manjka questova... ima di koji dobar???

Deadwalker
06-11-2008, 19:38
e koja vrsta metaka ide za onu BB pusku?

crowap
06-11-2008, 19:45
nista sad kad je igra završena, na meni je da čekam sljedeči nastavak, sam da ga ne čekamo dugo, jel ja bi još igro fallouta....nadam se da ovo nije jedini nastavak :ekipa:

Joe_Strummer
06-11-2008, 19:49
nadam se da ovo nije jedini nastavak

O isuste. :roll:

crowap
06-11-2008, 19:51

sta isuse ???? 8)

Doggy
06-11-2008, 20:06

sta isuse ???? 8)

mozda jer postoje fallout 1 i 2...

u bb gun idu bb bullets... a mislim da tih nema za kupit...

ak smo fallout 3 cekali od 2004. do 2008. onda cisto sumnjam da nebumo morali dugo cekat...

Ps1ho
06-11-2008, 20:06
pa kolko si ju dugo igro : D

Arbiter of Change
06-11-2008, 20:17
He's so smexy (dobri su im dizajni oklopa, moram priznati, posebno ovi koji su više-manje vjerni starim spriteovima).
http://www.imagesforme.com/out.php/t214864_ScreenShot0.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/214864_ScreenShot0.JPG)

Gravestone_bluz
06-11-2008, 20:20
di si taj oklop nabavio, ja sam nekako dobio dojam da u falloutu i nema neki izbor ganova i oklopa...

Arbiter of Change
06-11-2008, 20:23
Khm, "posudio" od nekih raidersa blizu Vaulta 106. Ima dobar izbor, samo što ti neće sve biti korisno.. ili upće korisno, zapravo.

Constantine
06-11-2008, 20:33

upravo dobil nacrt za dart gun, al ko bude sad jos i dart trazil...
nisam znal da ima 3 lvl-a nacrta... nice...

koja debilana, dodjem u lincoln memorial, lik veli da mu donesem suvenire od lincolna, i onda nemogu do njega... ma nek se goni zna kud... sve sam ih poklal... pomazem robovima, a i sam sam ih par porobil, lol...

u zadnje vrijeme mi manjka questova... ima di koji dobar???
Tih dart-a ima posvuda,previse ih ima,ja to samo bacam,gdje si nabavio nacrte za taj dart gun?

Outmind
06-11-2008, 20:41
Može li mi netko reć kako doć do rivet city-a, tj u koji metro moram kako bih došao do tamo. Ide mi dc vec lagano na k****, sve je puno supermutanata sa mini nuke-ovima i roket launcherima, a kao da to nije dosta jedva se probijem do jednog metroa koji je relativno blizu rivetu, samo kako bi izašao 3 kilometra zapadnije... lagano me ovo već živcira...

Doggy
06-11-2008, 20:44
uf, jako dugi quest... u temple of the union dobijes quest... kad rijesis slavere u lincloln memorial, dobijes ga od hanibala, bar mislim da se tak zove...

ni jedan mutant nema mini nuke, vecina ima hunting rifle, assault rifle ili minigun... rijetko koji ima rocket luncher...

Outmind
06-11-2008, 20:49
Vjeruj mi, vidio sam minimalno 10 gljiva. I kakve veze slaveri imaju sa main questom? (ako se meni obraćaš)

Joe_Strummer
06-11-2008, 20:51
http://www.imagesforme.com/out.php/t214864_ScreenShot0.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/214864_ScreenShot0.JPG)

Predobro. :pray: :pray: :pray:

Doggy
06-11-2008, 20:52
Vjeruj mi, vidio sam minimalno 10 gljiva. I kakve veze slaveri imaju sa main questom? (ako se meni obraćaš)

ne tebi, to je bil odgovor na necije (ne gledam ko posta) pitanje di dobit nacrte za dart gun...

i ja ni jednog super mutanta nisam videl da ima fat man i mini nuke...

a do rivet city-a dodjes tak da ides do knjiznice (arlington library), pa malo preplivas, vec sam ti to napisal...

mronki
06-11-2008, 20:58
Maloprije sam si napravio Shiskebab, jako kul izgleda, ali mi je beskorisno jer uopče ne koristim melee oružja

Doggy
06-11-2008, 21:02
agree, ja sam ga prvi put videl kod vince-a u family, i odma sam ga pozeljel... dobar je za malu gamad...

Snake
07-11-2008, 13:17
jel tko u igri naletio na one gecko guštere?
meni se čini da ih nema. šteta. a rado bi im dero kožu i prodavo trgovcima kao u dvojci.

Grim
07-11-2008, 14:23
Ljudi ovako kada upalim radio(Enclave ili GNR radio stanica) cujem onog predsjednika ili Three Doga da govore a kada puste pjesmu ne cujem nis ko da nema, MOLIM VAS recite mi kak da ovo rijesim ubija mi cijelu igru. Ak neznate je mogu negdje backupat save-ove pa reinstalirat, mozda bu radilo onda?

mronki
07-11-2008, 14:45
Saveovi ti se nalaze u My Documents -> My Games -> Fallout 3

la50
07-11-2008, 16:02
Evo upravo instalirao,i igram.Početak za svaku pohvalu.Jedino onom Blutch u nisam dao kolač i sad se idem kao tuć i bilo šta da stisnuo neće podignut ruke i tuć se,ne kužim,stisnem attack l ctrl ili l clikc mouse i ništa,nijedna tipka neide,pokušo promijenit tipke i opet,ništa.

Doggy
07-11-2008, 16:19
kad nemozes, nemoguce mu se suprotstaviti... od njega si uvjek dobival batine... zato mu poslje nemoj spasit mamu...

la50
07-11-2008, 16:37
He he,pa nemoj biti tako okrutan :D

Grim
07-11-2008, 17:00
Reinstaliro sam igru ne djeluje, covjece ovo mi totalno kvari ugodaj u igri, ima li jos ko takav problem?

Arbiter of Change
07-11-2008, 17:20
Fallout 3 inače ima probleme sa audio codecima i čitanjem .ogg formata (moraš ga namjestiti da ti ga defaultno otvara Windows Media Player: Tools->Folder Options...->File Types i tamo mijenjaš). Preporučam i da primjeniš onaj fix koji sam ranio postao (pogledaj nekoliko stranica unazad).

JohnnyMo
07-11-2008, 18:01
Zanima me jel iko imo žaaarku želju da onom klošaru u minskom polju što ćuka izdaleka j....sve živo ...Ja to taman igram i ovim mu putem porucujem : Doces ti meni sine!!!

Doggy
07-11-2008, 18:59
ja sam bas trazil tog u minefield-u, da ga slave-am, al ga nigde nema... valjda sam ga roknul prije... damn...

btw, u kuci u megatonu mi zive djukac i ghoul, steta mi ih je vodit sa sobom, ovaj ludi ghoul kolje super mutante s jednim shotom... i ja ne dobivam xp... pa sam ga radje doma ostavil... al on bar moze nosit stvari... za razliku od djukca...

Grim
07-11-2008, 19:01
ja sam bas trazil tog u minefield-u, da ga slave-am, al ga nigde nema... valjda sam ga roknul prije... damn...

btw, u kuci u megatonu mi zive djukac i ghoul, steta mi ih je vodit sa sobom, ovaj ludi ghoul kolje super mutante s jednim shotom... i ja ne dobivam xp... pa sam ga radje doma ostavil... al on bar moze nosit stvari... za razliku od djukca...
Otkuda ti ghoul :? ?

cropir
07-11-2008, 19:09
jel se mogu recruitat companioni?

Grim
07-11-2008, 19:13
Kolko znam da, ja sam rekruto onog psa Dogmeat, al neznam ko jos ima.

Doggy
07-11-2008, 19:30
jericho iz megaton-a moze ic s tobom, al moras bit bad guy...
a ghoul-a sam pokupil kod lika u underworld-u u 9th circle bar-u, trebas ubit jednu trebu iz tog grada (pusi na ulazu u grad, pa te niko nist ne pita)... a mozes ga i kupiti, nisam probal, al mozes ponudit 1000 i 2000 caps-a, al onda nisam imal tolko pa sam prihvatil da ovu ubijem... a najbolje je kad dobijes njegov ugovor, veli ti lik da malo pricekas i onda... idi pa vidi... btw, underworld ti je u museum of history...

Outmind
07-11-2008, 19:48
Koja vam je titula? Za sad sam very good exemplar, a malo prije toga bio sam very good urban avenger xD

mronki
07-11-2008, 20:22
Moj je Wasteland Destroyer

Doggy
07-11-2008, 20:29
uf, bil sam svasta, mislim da sam sad wasteland legend... bil sam paladin, protector... uglavnom very good, nikad jos nije bilo good... makar kradem i pljackam koga stignem... al prvo save-am da vidim dal se isplati...

Quiet Riot
07-11-2008, 20:34
Damn, igra me opako zainteresirala, ali imam šrot od kompa :-( Koliko je zahtjevnija od Obliviona i oće li ju pokrenuti GF6200 (up to 512Mb :rotfl: ), 1.5 gb ram i P4 2.8 Ghz?

Outmind
07-11-2008, 20:42
Ak su minimalni zahtjevi u rangu obliviona onda ćeš moć pokrenut, budući sam ja oblivion mogao vrtjet na radeonki 9550 i 512 rama...

Quiet Riot
07-11-2008, 20:48
Minimalni zahtjevi su prije u rangu preporučene Obliviona... niš, pričekat će Fallout 3 još koju godinu :-(

Doggy
07-11-2008, 20:55
6800 min... nebi islo na 6200... je, tak je to kad imas los komp, a kad imas dobar, ne dira te pol posto... ko mene... ne palim se bas na grafiku i neznam kaj... najbitnije je da je igra zanimljiva i igriva...

a ono kaj je neko rekel da ima 3 stupnja nacrta, nasel sam v3 za bottlecap mine, i napravi ih 3... tak da nije bas zanimljivo, bum videl kak je s ostalima...

Kostolomac
07-11-2008, 20:59
e čuo sam da se može cijeli megaton dignut u zrak, to ću probat čim nabavim igru :)

Grim
07-11-2008, 21:18
Upravo sam dobio A3-21's Plasma Rifle prezakon puska, ima tonu metaka pu svugdje i ima damage od 50.....

Doggy
07-11-2008, 21:21
to ja uvjek koristim, posto su meci za magnum jako rijetki... isvidja mi se kaj se pretvore u prah kad ih ukokas...

Grim
07-11-2008, 22:05
Sada sam naso Lincons Reapeter, prezakon oruzije jedan metak i skida bilosto...koristi metke za magnum, a popravljat se moze sa hunting rifle. Jedno od najboljih oruzija u igri.

la50
07-11-2008, 22:54
Ej onaj majstor Moriarty,dali on laže ono da zna mog oca.Reko Lucas da mu ne vjerujem,sad sam zbunjen.Al kako je majstor znao da mi je stara umrla na porođaju.Šupak mi je povisio sa 100 na 300 caps a.

Doggy
07-11-2008, 23:00
lol, ne laze, a i uvjek mozes provjerit u kompu...

nisam znal da se lincolns reapeter repare-a s hunting rifle-ima, njih bar ima ko blata... sad znam, i bum ga vise koristil... sad mi stoji u kuci ko izlozbeni primjerak...

JohnnyMo
08-11-2008, 00:02
Kolko znam da, ja sam rekruto onog psa Dogmeat, al neznam ko jos ima.
Koja je caka s tim kerom ja sam slucajno naiso na njega i ispuco jedno 3074234093284 0938 metaka i nisam ga ubio

RayDX
08-11-2008, 02:23
e čuo sam da se može cijeli megaton dignut u zrak, to ću probat čim nabavim igru :)

Svaka akcija ima svoje posljedice... Choose carefully.

GeForce
08-11-2008, 06:45
dajte previše spojlera ima ova tema a xbox mi još na popravku :) nesmijem više čitati ovu temu :(

Grim
08-11-2008, 09:37
Lincon reapeter je zakon nikako da se pokvari, tone metaka i ogromni damage.
Kako da udem u Citadel od onog Broterhood of Steel nedaju mi, koja je caka?

Kostolomac
08-11-2008, 09:50

Svaka akcija ima svoje posljedice... Choose carefully.
save prije odluke i riješeno. that's why i love rpgeez :D

Doggy
08-11-2008, 10:33

caka je da moras igrat main quest da udjes u BoS...

Grim
08-11-2008, 11:37

caka je da moras igrat main quest da udjes u BoS...
Evo sada sam usao, imam power armor trening :)

Doggy
08-11-2008, 11:49
koji quest je to u main questu??? ja sam tek izasel iz one simulacije, rekel stari da se nadjemo u rivet city-u, ima jos puno do ulaska u citadel???

Grim
08-11-2008, 11:55
koji quest je to u main questu??? ja sam tek izasel iz one simulacije, rekel stari da se nadjemo u rivet city-u, ima jos puno do ulaska u citadel???
Ne bas puno blizu si.Jos jedan quest u mainu pa ces doci u citadel

snowblind
08-11-2008, 12:00
jel tko skupio sve keller family tapes?

Necto
08-11-2008, 12:19
Meni je sve cool kao i na pocetku, jedino je storyline quest prekratak.

Evo par slikica :D

http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout6.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout6.jpg)Shttp://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout2.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout2.jpg)S http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout.jpg)
http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout1.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout1.jpg)Shttp://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout7.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout7.jpg)S http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout9.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout9.jpg)S
http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout8.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout8.jpg)S http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout4.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout4.jpg)S http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout5.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout5.jpg)
http://i281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/th_Fallout3.jpg (http://s281.photobucket.com/albums/kk230/NectoCro/Fallout%203/?action=view&current=Fallout3.jpg)

Prva cetvorica su predpostavljam svima poznata :P

Doggy
08-11-2008, 12:38
koliko je vas sto igrate igru otkako se pojavila kod nas promijenilo svoje misljenje o njoj?
misljenje koje ste imali prije nego ste poceli igrati.
sto vas je razocaralo, a sto vas je jako ugodno iznenadilo i koliko splasnu emocije nakon eto vec tjedan dana igranja

dobro da si pital... igra mi se upravo zgadila, jer sam saznal da nema vise od lvl 20... a jos ima tonu perkova koji mi ni nisu otkljucani... ma sux...

questova je premalo, main quest je prekratak (makar ga jos nisam zavrsil), premalo vrsta oruzja i oklopa, moguce je stavit samo oklop, kacigu i naocale, nist drugo...

pratioci prelako ubijaju sve i svasta, i onda poginu od glupe zamke di blok motora padne sa stropa i pokosi ih... ma daj...

Meni je sve cool kao i na pocetku, jedino je storyline quest prekratak.

Evo par slikica :D

Prva cetvorica su predpostavljam svima poznata :P

koji su ti??? ja ni jednog nisam videl...

Arbiter of Change
08-11-2008, 12:40
koliko je vas sto igrate igru otkako se pojavila kod nas promijenilo svoje misljenje o njoj?
sto vas je razocaralo, a sto vas je jako ugodno iznenadilo i koliko splasnu emocije nakon eto vec tjedan dana igranja
Sve ti se svodi na to što očekuješ od igre: ako se nadaš nastavku dostojnom imena Fallout onda ćeš se razočarati (znam da ja jesam), a ako na ovo gledaš kao samostalnu igru onda je ona jedan jako dobar action RPG, koji pati od određene doze konzolitisa, ali je ipak solidan naslov sam za sebe.

@Doggy:
Err... replay value? Što bi ti da sve možeš otključati u jednom igranju... prokleti min/maxeri. :)

Constantine
08-11-2008, 12:44
Samo 20 levela,ja sam mislio da ih ima barem 100.Sad sam negdje 7-8 level :(
Ono što mi se sviđa u igri je to da su questovi prilično zanimljivi,nisu jednlični.

Joe_Strummer
08-11-2008, 13:02
Pa i u prva dva fallouta su bila samo 20 levela pa se nitko nije žalio.

Doggy
08-11-2008, 13:07
al posto je to ekipa koja je radila oblivion, ocekival sam da nebude ogranicenja... a ispocetka sigurno ne mislim igrat... opet obavljat iste questove, ma lud sam... ovi su zbilja ocekivali da ljudi obave samo main quest i par usput pokupljenih side questova, i tak je lvl 20 cisto dosta... al ima i ljudi koji vise vole sve questove obavit, hackat sve kompove i otkljucat sve sefove (makar se sef otkljuca s kompom, ja zbog XP-a obavim i jedno i drugo solo)... i knjige, ima ih samo za par stvari (melee, unarmed, sneak, barter i jos par stvari), a ne za sve...

totalno su me razocarali s tim 20 lvl max... sad vise ni nemam volje igrat, jer nemam za kaj... nadal sam se da bum imal sve perkove, jos sam na 20. lvl-u razmisljal dal da uzmem perk koji vrati AP kak su bili kad ubijes neprijatelja ili da vidim sve lokacije... i uzel ovog s ap i sad ga hebi... ma uzas...

Sova
08-11-2008, 13:14
Pls recite mi neko di mogu nac grupu slavera da im se pridruzin.

Windwalker
08-11-2008, 13:19
Igra mi predobro izgleda.
Jedva čekam da si sredim kompjuter, pa da ju nabavim.

Grim
08-11-2008, 13:33
Igram vec dugo igru i dugacka ja jakooo, barem meni sa svim side questovima. Nisam vidio jos ni jednu losu stvar u igri, ama bas ni jednu jedinu. Imam pitanje je mogu postati Ghoul u igri?

Sybelius
08-11-2008, 14:17

Predpostavljao sam da ce to biti odlican rpg , legendarnog imena sa kojim ce imati vrlo malo slicnosti.
Tako da sam dobio ono sto sam ocekivao!
Da ,odlicna igra ali bas nije Fallout !

Doggy
08-11-2008, 14:27
Igram vec dugo igru i dugacka ja jakooo, barem meni sa svim side questovima. Nisam vidio jos ni jednu losu stvar u igri, ama bas ni jednu jedinu. Imam pitanje je mogu postati Ghoul u igri?

pretpostavljam da bi za to trebalo puno radijacije, al od previse samo umres... tak da je nemoguce...

Necto
08-11-2008, 14:30
Nije moguce postati ghoul, mozes samo staviti ghoul masku koju dobijes preko questa. (pogle drugu sliku gori)

Imate vec dosta modova za F3, i onaj koji podize lvl cap.

kikl0p
08-11-2008, 15:05
level cap se moze sredit upusivanjem player.setlevel 19
bit cete 19lvl i opet kad nabijete dobit cete perk i skillove

Chieftain
08-11-2008, 15:35
al posto je to ekipa koja je radila oblivion, ocekival sam da nebude ogranicenja... a ispocetka sigurno ne mislim igrat... opet obavljat iste questove, ma lud sam... ovi su zbilja ocekivali da ljudi obave samo main quest i par usput pokupljenih side questova, i tak je lvl 20 cisto dosta... al ima i ljudi koji vise vole sve questove obavit, hackat sve kompove i otkljucat sve sefove (makar se sef otkljuca s kompom, ja zbog XP-a obavim i jedno i drugo solo)... i knjige, ima ih samo za par stvari (melee, unarmed, sneak, barter i jos par stvari), a ne za sve...

totalno su me razocarali s tim 20 lvl max... sad vise ni nemam volje igrat, jer nemam za kaj... nadal sam se da bum imal sve perkove, jos sam na 20. lvl-u razmisljal dal da uzmem perk koji vrati AP kak su bili kad ubijes neprijatelja ili da vidim sve lokacije... i uzel ovog s ap i sad ga hebi... ma uzas...

strpi se dok ne ubace constuction set

Doggy
08-11-2008, 16:00

strpi se dok ne ubace constuction set

cisto sumnjam da budu, pa nije to TES serijal... a i da ga ubace, ne mislim se gnjavit s tim... a i ne volim nikakve modove ni nist... igre igram ciste... al da je max lvl 20, pa to je sramota...

Arbiter of Change
08-11-2008, 16:28
To je drugačiji koncept, ne sramota.

Doggy
08-11-2008, 16:54
drugaciji koncept il ne, na tak velku igru, s tolko lokacija, questova i svega ostalog, ogranicit na 20 lvl-a... a i kak onda odabrat neki od perkova koji nisu dostupni ni za 20 lvl???

Joe_Strummer
08-11-2008, 17:00
Isuse de ne seri. Sranje je jer ne možeš imati sve perkove i postati bog? Retardirano. Vrlo. Odrasti malo.

Doggy
08-11-2008, 17:07
pa al je glupo, kod level up-a za 20-i lvl, pol perkova je bilo zakljucano, tj nemoguce ih je bilo odabrat... pa pitam kak... a ti malo smiri zivce i ne govori isusu da ne sere... lol

ll21, imas ga na mapi??? odi na najblizu otkrivenu lokaciju i proseci se... ja nikad nisam isel podzemljem, jer me ubijaju u pojam ti labirinti, i onda jos moram sve istrazit, pa ponestane mjesta za sve stvari nosit, pa je lakse ic po povrsini i klat super mutante...

JohnnyMo
08-11-2008, 17:34
pa al je glupo, kod level up-a za 20-i lvl, pol perkova je bilo zakljucano, tj nemoguce ih je bilo odabrat... pa pitam kak... a ti malo smiri zivce i ne govori isusu da ne sere... lol

ll21, imas ga na mapi??? odi na najblizu otkrivenu lokaciju i proseci se... ja nikad nisam isel podzemljem, jer me ubijaju u pojam ti labirinti, i onda jos moram sve istrazit, pa ponestane mjesta za sve stvari nosit, pa je lakse ic po povrsini i klat super mutante...
Neke perkove nemozes uzet zato jer traze druge perkove koje moras uzet da bi odredjene otkljucao ( sto ti ocito nisi ) : Zar je to tako tesko za skontat ,,

Constantine
08-11-2008, 17:40
Mapa je ogromnamali zbilja ogromna.Tek sasm istražio mali dio.Questova ima puno,sad sam obavio onaj android quest i dobio plasma rifle.Moram jos ukrast deklaraciju nezavisnosti da dobijem nacrte za neku pusku.Lokacije su predivne i ima puno toga za istražit.Samo sidequestove obavljam trenutno,ove ne diram.Cini mi se da ce me fallout 3 jos dugo zabavljat.

Arbiter of Change
08-11-2008, 17:58
Neke perkove nemozes uzet zato jer traze druge perkove koje moras uzet da bi odredjene otkljucao ( sto ti ocito nisi ) : Zar je to tako tesko za skontat ,,
A baš...

Perkovi imaju različite zahtjeve kojima moraš udovoljiti (level, atributi, drugi perkovi, skill) da bi ti se uopće otvorili. Normalno je da nećeš nikada imati sve perkove otvorene (bez varanja, na ovaj ili onaj način) jer ne možeš imati uber lika koji je odličan u svim područjima, a to je izgleda tebi problem dok je meni to baš odlično jer mi garantira da ću opet prijeći igru, ako ništa drugo bar kao zli lik.

I isto se uglavnom bavim side questovima... već preko 10 sati. Jako dobro i slažem se da nisu jednolični (to jest, ne svode se samo na to da na kraju netko pogine, posebno onaj quest sa The Family gdje ti perkovi i Speech, ako ga imaš, stvarno dolaze do izražaja).

JohnnyMo
08-11-2008, 18:19
A baš...

Perkovi imaju različite zahtjeve kojima moraš udovoljiti (level, atributi, drugi perkovi, skill) da bi ti se uopće otvorili. Normalno je da nećeš nikada imati sve perkove otvorene (bez varanja, na ovaj ili onaj način) jer ne možeš imati uber lika koji je odličan u svim područjima, a to je izgleda tebi problem dok je meni to baš odlično jer mi garantira da ću opet prijeći igru, ako ništa drugo bar kao zli lik.

I isto se uglavnom bavim side questovima... već preko 10 sati. Jako dobro i slažem se da nisu jednolični (to jest, ne svode se samo na to da na kraju netko pogine, posebno onaj quest sa The Family gdje ti perkovi i Speech, ako ga imaš, stvarno dolaze do izražaja).
Kad vec spominjes Family onaj mi je lik pravo tlak digo sto se kurci nesto( odma s vrata) tako da je primio minigun u lice, jbg onda sam ih moro sve cap - carap

Constantine
08-11-2008, 18:22
Napokon sam od zlog lika postao neutralan,sad jos moram postat i dobar.

W3DR4N
08-11-2008, 18:34
Kad vec spominjes Family onaj mi je lik pravo tlak digo sto se kurci nesto( odma s vrata) tako da je primio minigun u lice, jbg onda sam ih moro sve cap - carap

Uništio si apsolutno najbolju osnovu u igri.

Constantine
08-11-2008, 18:51
To sam i ja napravio,pobio sam family,zasto je to lose?

W3DR4N
08-11-2008, 18:53
Jer u konceptualno katastrofalnoj igri Family jedini imaju dobro razrađenu pozadinu. Jedino što jako kratko traju.

Constantine
08-11-2008, 18:58
Kako to misliš katastrofalnoj igri?
__________________________________________________ _
Kako da uđem u Jefferson Memorial,nema ulaza nigdje,tražio sam i pod vodom i nista.

W3DR4N
08-11-2008, 19:16
Nije igra toliko loša koliko su koncepti katastrofalni. Svaka osnova je nedovoljno dobro razrađena i tako ih je dobiven velik broj, nabacan po igri.
Najbolji ti je primjer povijest Megatona. Koliko god se trudili, jednostavno ne mogu uvjeriti igrača da je grad doista sastavljen uokolo bombe.
Previše je nelogičnosti.

Zatim je previše hotspotova tu tek toliko, previše ljudi nema osnovu za svoj pristup.
Super nelogično mjesto zvano minefield.
Kad su savršeno centralizirali mine na jedino mjesto na mapi od četvrt kvadratnog kilometra, i još ga nazvali minefield, doista je upitno zašto bi itko tamo išao svojevoljno, osim da ode u samoposlugu mini koje se daju fino prodati. Da je bar onda kritična točka povezivanja dvije cjeline, i da se baš mora kroz nj, no ona se fino zaobiđe.

Ima masa takvih stvari.

kikl0p
08-11-2008, 19:31
Cjeli koncept Megatona u svom korjenu nema smisla jer od kad neeksplodirane A bombe rade kratere ?

Doggy
08-11-2008, 19:33
true true... ok, nemogu imat sve perkove, nisam ni mislil imat sve, al ipak, bez nekih perkova nemozes dobit neke questove... al cim sam videl da ne dobivam xp za ubijanje, hackanje i lockpickanje, nemam volju to sve i dalje radit... jednostavno gubim volju za igrom zbog toga...

Deadwalker
08-11-2008, 19:46
Kak brzo se dođe do level cap-a? Jel su prilagodili to samoj duzini igre ili ne?

W3DR4N
08-11-2008, 19:51
Cjeli koncept Megatona u svom korjenu nema smisla jer od kad neeksplodirane A bombe rade kratere ?

Jep, to je prvi. Potom slijedi skrivanje unutar ne znam kakvog kratera da se radioaktivna prašina slegne. Smiješno.

Grim
08-11-2008, 20:56
Sta trazite lose stvari u igri, gledajte dobre i uzivajte :)

cropir
08-11-2008, 21:26
pa šta ne napravi mali krater kad padne iz aviona?

inace nisam jos igrao pa ne znam kakav i koliki je taj krater, samo nagađam...

Grim
08-11-2008, 21:44

Megaton je bio nekakva provalija u koju je pala atomska bomba te se nije aktivirala te su ljudi oko nje napravili grad i stovali bombu (ljudi akaChildren of Atom).

Outmind
08-11-2008, 21:48
Velite da je cap lvl 20? A kaj ako na lvl 20 uzmem here and now perk?

Constantine
08-11-2008, 22:47
Sve je u igri odlično ali me hakiranje strasno smeta,apsolutno najveci minus igri.Ubija užitak u igri totalno.Do sada sam obio vise od 70 brava a hakirao samo 4 računala i za svako mi je trebalo barem 5 pokusaja.

Deadwalker
08-11-2008, 22:50
Sve je u igri odlično ali me hakiranje strasno smeta,apsolutno najveci minus igri.Ubija užitak u igri totalno.Do sada sam obio vise od 70 brava a hakirao samo 4 računala i za svako mi je trebalo barem 5 pokusaja.

apsolutno se slazem s tobom...fakat je iritantno i nevjerojatno zivcira...

mronki
08-11-2008, 23:14
Prošao sam igru, najedanput me je uhvatila jaka znatiželja da vidim kraj (vjerojatno ću kasnije loadirat zadnju poziciju i još istraživat). Ugl. otišao sam malo igrat COD4 i prvu partiju sam cijelo vrijeme stiskao V za ciljanje :D

JohnnyMo
08-11-2008, 23:16
Jer u konceptualno katastrofalnoj igri Family jedini imaju dobro razrađenu pozadinu. Jedino što jako kratko traju.
Kad ih vec nema de malo ispricaj sta smo propustili :)

Constantine
08-11-2008, 23:21
Prošao sam igru, najedanput me je uhvatila jaka znatiželja da vidim kraj (vjerojatno ću kasnije loadirat zadnju poziciju i još istraživat). Ugl. otišao sam malo igrat COD4 i prvu partiju sam cijelo vrijeme stiskao V za ciljanje :D
To se i meni događa,igram FC2,nakon toga cod4,kad trebam plantat bombu stiskam E i cudim se zasto se nista ne događa.

Bens
08-11-2008, 23:29
bloddy mess perk,small guns na 100,sniper perk,i scoped magnum..detalji na max,prošetam se do monumenta i praksam se na mutantima...
kaj sam primjetio...nakon što biš lika,on mrtav leži,još ka možeš sakatit do mile volje...chainsaw ftw

Doggy
08-11-2008, 23:35

ma nema lakseg, ja ne kuzim koji je vas problem oko tog hackanja... gledas da ima slova na istom mjestu, ak ih ima vise, nije ta, i ne diraj tu rijec, ak ima manje, isto tak... ak se broj promjeni, ocito su druga slova u pitanju.... meni je hackanje bas super... i svaki komp hackam... al jako malo ih je s 10 rijeci, a te mi je bas zanimljivo hackat...

JohnnyMo
08-11-2008, 23:40

ma nema lakseg, ja ne kuzim koji je vas problem oko tog hackanja... gledas da ima slova na istom mjestu, ak ih ima vise, nije ta, i ne diraj tu rijec, ak ima manje, isto tak... ak se broj promjeni, ocito su druga slova u pitanju.... meni je hackanje bas super... i svaki komp hackam... al jako malo ih je s 10 rijeci, a te mi je bas zanimljivo hackat...Hackat inekako znam , uspijem tu i tamo al koja je fora s lockpickom ja samo udaram po onom force i odvalim bravu ( samo da se pohvalim jednom sam sa 5 posto uspio obit :)) )

Aerial
08-11-2008, 23:49
Inače, nisam igrao još Fallout 3, ali za one koji nikad nisu čuli za Fallout 1 i 2, u prijašnjim nastavcima si bio bog i batina ako si uspio doći do 20+ lvla... U prvom djelu teško do 20, a u drugom cca oko 24-25 lvl bi bio maximum.

mronki
08-11-2008, 23:52

ma nema lakseg, ja ne kuzim koji je vas problem oko tog hackanja... gledas da ima slova na istom mjestu, ak ih ima vise, nije ta, i ne diraj tu rijec, ak ima manje, isto tak... ak se broj promjeni, ocito su druga slova u pitanju.... meni je hackanje bas super... i svaki komp hackam... al jako malo ih je s 10 rijeci, a te mi je bas zanimljivo hackat...

Meni se neda gnjavit s tim. Ja stisnem zadnje 3 riječi ak ne uspije onda ponovno i tak sve dok ne pogodim.

JohnnyMo
09-11-2008, 00:08
Zanima me dogadja li se ikome da mu usred igre zablokira sve , smrzne se ekran pa mora rr pc . Do kompa mi nije zvjerka je

kikl0p
09-11-2008, 00:41
Inače, nisam igrao još Fallout 3, ali za one koji nikad nisu čuli za Fallout 1 i 2, u prijašnjim nastavcima si bio bog i batina ako si uspio doći do 20+ lvla... U prvom djelu teško do 20, a u drugom cca oko 24-25 lvl bi bio maximum.
zadnji put kad sam igro f2 doso sam do 50 i nekog lvl i mislio sam pobit sve ljude u igri al iz nekog razloga nisam

JohnnyMo
09-11-2008, 00:45
zadnji put kad sam igro f2 doso sam do 50 i nekog lvl i mislio sam pobit sve ljude u igri al iz nekog razloga nisam
ma kasnije samo alliene ubijas daju pun k... expa

JohnnyMo
09-11-2008, 00:58

Gle,odakle prastare nuklearne bombe u 2066 :(
I odakle racunari bez GUIa,a postoje borbeni i kucni roboti?
Onak,pozadinska prica igre je jebeno glupa i da nema te atmosfere u igri zestoko bi fejlala...Kad sam ja napocetku govorio kako igra i nije nesto , bar onakva kakvu je prestavljase i ni ublizu svojim prethodnicima govorili ste da serem ...eeee

JohnnyMo
09-11-2008, 01:05
Ne,igra kao igra je dobra,samo pozadinska prica fejla:D
I da,nije mi jasno,zasto postoje ghouli?To je takav izlet u fikciju da je to brutalno :(Glupo ti je pitanje " zasto postoje gulovi" . Zasto postoji ista.Ako si mislio kako su postali :radijacija im skakala po glavi al ono brutalno

RayDX
09-11-2008, 02:14
Sve te "nelogičnosti" zapravo su namjerno složene i daju dimenziju dodatne zanimljivosti toj igri... Funkcija Overseera, ponašanje ljudi u vaultu, reklame za iste, pre-war računala, androidi i roboti, vaultovi dizajn, vault-tec, tehnologija enclavea, Megaton, atomska bomba, PIP-Boy 3000 A-series (de lol) Church of Atom, "leteći strojevi" kako ih zovu, Ghoulovi, Capital Wasteland, GNR, "Republic of Dave"... Sve je tako bizarno i na neki način izrazito bolesno... Sumnjam da su išli na kartu potpunog realizma postapokaliptičnog svijeta. Upravo te male stvarčice čine ovu igru posebnom...

Evo uzmimo primjer samo Megatona... Ulazite u gradu, prilazite ulazu koji ima neki sustav detektiranja kretnji te pokreće turbinu od zrakoplova koji otvara vrata od lima... Unutra vas dočekuje šerif koji vuče na Čak Norisa 100 na sat. Grad stoji na šipkama zahrđalim preko 200 godina, sastavljen od milijarde starih dijelova, a dole u lokvi vode leži okrugla gadna atomska bomba pokraj koje stoji lik u poderanoj obleki i klanja se istoj. Pa to vrišti i otkriva svoju bizarnost da ne moraš nikoga ništa pitati da te uvjeri u neku pričicu.

Ili recimo Tenpenny, onaj njegov toranj gdje svi žive sretno, bolesno sretno u haljinama i oblekama iz 1950ih (naše vrijeme) i fino uživaju cijeli život kao da ne poznaju svijet oko njih. Ili robot onaj veliki, znate o čem pričam... Ma ne treba ni riječi više reći, sve je jasno.

Da su išli na bilo kakav realizam, ne bi odmah na početak puknuli ispit koji se zove G.O.A.T na kojem sam ja stavljao "znanstvene odgovore" i na kraju dobio posao pedikera... Lighten up & enjoy the game. Možda nije über nastavak Fallouta i Fallouta 2, no to je pitanje prošlosti, a ova igra uza sve svoje boljke itekako ima svoju lijepu stranu u kojoj sam ja uvelike uživao ( i još uvijek uživam ). Zapravo je upravo suprotno od onoga što je Vedran rekao, proizvođač je htio bizarnu igru i to je i napravio...

JohnnyMo
09-11-2008, 02:53
Fallout 3 (PC) recenzija by wyzard

Eto dragi čitatelji, nakon prilično objektivnog opisa igre koji vam je donio ixy, došao je red na subjektivnu recenziju zadrtog Fallout fanboya. Prije svega moram priznati jednu stvar: kao i mnogi pravi fanovi serijala, znao sam da trojka neće ispuniti moja očekivanja, znao sam što će igri nedostajati, i na kraju, znao sam kakav će ton ova recenzija imati. No unatoč svemu, vjerojatno nikad nisam toliko emotivno dočekao izlazak neke igre, instaliranje i pokretanje – još uvijek je postojala nada. Također, nikad me nije uhvatila veća nostalgija zbog video igre, toliko snažna da je graničila s depresijom. Ali pustimo sad psihičko stanje fanboya, sigurno vas zanima samo jedna stvar – što me u novom Falloutu toliko rastužilo. Rado ću odgovoriti samo što ne postoji jednostavan odgovor. Mogao bih reći da mi je Fallout 2 bio, i još uvijek je, najbolja igra ikad, ali to se već da naslutiti. Mogao bih reći da sam bezrazložno nostalgičan prema '98 godini, no taj odgovor ne vrijedi. Umjesto svega toga opisat ću vam gotovo paradoksnu atmosferu Bethesdinog izroda, igre koja tako graciozno odvaja zabavu od umjetnosti, bezbrižnost od razuma.

Raščistimo prvo jednu stvar – ovdje ne gledamo na F3 kao na samostalnu igru, ne uspoređujemo F3 s Oblivionom. Na trojku jednostavno gledamo kao na Fallout poslije Fallouta. Standardne greške Bethesdinih igara (animacije likova, pathfinding, fizika, eventualni bugovi, loš AI) ovdje nas ne zanimaju. Naravno da bi bilo lijepo da je igra bila lišena i tih nesreća, no po tom pitanju ni prošli dijelovi iz serijala nisu bili ništa bolji pa je to teško uzeti kao zamjerku. Stoga sad konačno možemo duboko udahnuti i reći što to nedostaje dugo očekivanom trećem nastavku Fallout serijala.

Nedostaje duša. Pa čak i da je to strašan klišej (barem 90% današnjih igara nema dušu), nostalgičari će se prisjetiti da je sav šarm atmosfere i priče prijašnjih dijelova tvorio upravo to – dušu igre. Daleko od toga da Bethesdin trud nije vidljiv, prisutan je na svakom koraku, no svi ćemo se složiti da je za pravu Fallout igru potrebno nešto više od redizajniranja objekata, likova i svih ostalih stvarčica specifičnog post-apokaliptičnog svijeta. Nevjerojatno je kako u svim Bethesdinim igrama do izražaja dolazi njihova nemoć da igru učine emotivnom, da uz odličan gameplay pruže malen dio razuma koji će čovjeka potaknuti na razmišljanje. Dakle, dolazimo do srži problema. Fallout svijet smješten je u izmučeno, depresivno doba poslije rata koji nije promijenio čovjeka, već život. Čitava američka kultura podredila se ratu i njegovim posljedicama da bi u mračnom razdoblju koje je uslijedilo nakon pada atomskih bombi, prihvatila svu ludost i apsurdnost promijenjenog društva. Ali pogodite što – u trojci kao da rata nije ni bilo, kao da je sva problematika čovječanstva koja je isplivala na površinu jednostavno zaboravljena. Mlađi igrači pitat će tko se uopće i zamara s takvim glupostima oko priče, ali barem 50% Fallout serijala temelji se na tome. Atmosfera u trojci je suviše vesela, a poneki njezini elementi previše vuku na fantaziju. Po mom subjektivnom mišljenju, Bethesda je krivo protumačila atmosferu svijeta, a ako to nije slučaj sigurno su je podredili zabavi kakvu danas preferira velik broj mlađih igrača.

Konkretno govoreći, F3 uistinu ima atmosferu post-apokalipse, ali nema post-apokaliptičnu atmosferu Fallouta. Pitanje morala u igri tako izgleda jako plitko u odnosu na mračniji Fallout 2. Izbacivanje kontroverznih elemenata poput ubijanja djece, ropstva i vjerskih apsurda duboko je oštetilo uspomene iz prošlosti. Kako god pogledate, u odnosu na F2 gotovo sve izgleda potpuno plitko, maksimalno pojednostavljeno. A takva igra definitivno ne može imati dušu.

Ponajviše nedostaje depresivnosti. Svijet je otišao kvragu, svagdje je pustinja uokolo, na vlasti su snalažljivi ljudi, a ne pametni i pošteni, bolje sutra ne dolazi, a ako i lošije uopće dolazi možete biti zadovoljni jer zbog radijacije vjerojatno nemate budućnost i nećete poživjeti još dugo. I sad pogledajte likove u F3 – veseli, ljubazni i puni energije. Naravno, ne svi, ali općenitom dojmu itekako fali očaja. Sjetite se samo ovisnika iz drugog dijela, sjetite se depresivnosti Modoca i jada iz predgrađa Vault Citya. Ne, ovdje nikome ne smeta što je društvo propalo, nema više onih trenutaka kada netko kaže nešto smiješno, ali u isto vrijeme toliko tužno i istinito. Nema inteligentnog humora u stilu Monty Pythona, sve se svodi na površan (iritantan) humor najčešće izražen u broju otkinutih udova. Istina, i to je dio Fallout svijeta, no u prijašnjim se igrama čovjeka moglo ubiti riječima (Bridgekeeper lol) i to je bio pravi humor, a ne ovo. Dakle, s jedne strane imate obješene leševe po objektima diljem wastelanda, a s druge strane tu su veseli stanovnici naselja koji su i više nego zadovoljni cjelokupnom situacijom. Jedina tužna stvar u igri je to što ti isti likovi nisu u stanju prikazati vjerodostojne izraze lica. Iskreno rečeno, stvarno je žalosno kad se netko smije, a izgleda kao mrtav hladan. Štoviše, iako su likovi kudikamo napredniji nego u Oblivionu, još uvijek izgledaju prazni u usporedbi s karakterističnim individuama Fallouta 2 (Sulik!).

Još jedna stvar vezana za npc-ove je gotovo nepostojeće društveno uređenje i (ne)tolerancija. Igra je na ovome području ponešto drugačija nego prethodne dvije te joj se može tu i tamo progledati kroz prste. No nedostaci su evidentni – razlike između podrijetla više nisu izražene, a sociološke karakteristike grupa svedene su na minimum. Svijet Fallouta bio je okrutan jer nije tolerirao različitosti te je mržnja između pojedinih grupa bila itekako očita. Odnosi između gradova i naselja također su bili razrađeniji, kao i planovi / ideologije njihovih vođa. Fallout 3 ne forsira takve detalje i uvijek u prvi plan stavlja samo odnos između glavnog junaka i lika s kojim on komunicira. Uostalom, upravo je u tom elementu najsličniji Oblivionu koji je ionako loš uzor. Za potrebe igre žrtvovane su poneke skupine – raideri i mutanti su postali bezglavi odmetnici koji se rijetko kada kreću u skupinama, a ako se sjetimo tko i što su bili raideri u prvom, a pogotovo u drugom dijelu, jasno je kako su za Fallout 3 iskorišteni tek kao random neprijatelji za napucavanje.

Svakom Fallout fanu ipak će najteže pasti promašena glazba. Problem je, dakako, u tome što na izradi glazbe za igru nije radio Mark Morgan (čija je glazba proslavila prijašnja dva nastavka) već Inon Zur. Sva čast Inonu, u nekim je igrama imao stvarno svijetlih trenutaka, no odabir glazbe za treći dio legendarnog RPG-a nikako mu neće biti posao kojim će se moći pohvaliti. Post – apokaliptična glazba ne bi trebala sadržavati lagane skladbe koje podsjećaju na melodije fantasy naslova poput Witchera i Gothica. Naravno, ima tu i ponekih dijelova koji odgovaraju, ali ubrzo ćete shvatiti da odgovaraju atmosferi koja ne valja pa opet dolazimo na istu stvar. Ma ne moram vam ništa ni govoriti – kad instalirate igru u data folderu imate glazbu pa poslušajte koju explore skladbu. I da, može vam se prispavati dok slušate. A onda kad to završite na YouTube-u potražite Fallout 2 San Francisco temu, ma bilo koju drugu, samo kako bi vidjeli nevjerojatnu razliku.
Nadalje, slušanje radija u igri totalno je bespotrebno i definitivno se ne uklapa u lutanje pustarom. Pjesme možda i jesu kvalitetne, no jednostavno su mogli uštedjeti jer nije bilo prave potrebe za njima.

Sad se postavlja pitanje što je zapravo falloutovsko u Falloutu 3? Pa dosta stvari, ali ona glavna jednostavno nedostaje. Igrajući ga dobit ćete osjećaj kao da je pred vama neki potpuno drugi naslov koji je uzeo korijenje gameplaya prethodnih dijelova. I to je ono što najviše boli. Da je ovo Mad Max igra ne bi se bunili. Ali kad Fallout igri fali onaj osjećaj onda je teško reći da fanovi mogu biti zadovoljni. Koji osjećaj? – pa onaj kad u dvojci dođemo do San Francisca i Navarra, kad se toliko upletemo u priču i u igru da postaje jasno kako nema natrag, kako nema nijedne rupe koja bi nas mogla skriti od odgovornosti u svijetu i vremenu kad je rijetkima stalo za dobrobit drugih; onaj osjećaj kad se sjetimo koliki je put Vault Dweller prošao da bi mu prijatelji iz Vaulta zatvorili vrata pred nosom, pa onda kad dođemo u doticaj s tankom linijom između dobrog i lošeg kad pustošimo Navarro bazu pretvarajući se da smo Enclave trooperi… a tek reference na Robin Hooda, Mike Tysona i ostale…
Nemojte krivo shvatiti, Fallout 3 je stvarno sjajna igra, jedna od boljih ove godine. Svi promašaji oko atmosfere nisu bitni ako niste zagriženi fan ili ako ne obraćate pozornost na neku logiku ispred konkretnog gameplaya. Ispred vas je zanimljiv gameplay velike trajnosti i sigurno nećete pogriješiti s nabavkom igre.

Puno bi se toga još moglo reći, ali prisiljen sam dodatno skratiti recenziju. Neka vas ocjena ne zavara - ona je samo rezultat subjektivnog razočaranja nakon pet godina čekanja. Istina je da je upitno kako bi ispao i projekt zvan Van Buren, a ostaje nam za vidjeti kako će za dvije-tri godine izgledati Fallout MMO. Prema tome, možete zaključiti da od samog početka i nije bilo baš nekakve mogućnosti da F3 nadmaši originalnost dvojke, pravog dragulja u svom žanru, ali i u industriji video igara općenito. Fallout 3 je po mom mišljenju kao zasebna igra zaslužio 94, ali u usporedbi s dvojkom gubi 30 i nije toliko moćan.
from Lan Wars

Potpisujem , kao da sam ja piso

W3DR4N
09-11-2008, 03:27
Zapravo je upravo suprotno od onoga što je Vedran rekao, proizvođač je htio bizarnu igru i to je i napravio...

Dapače, Falloutov svijet mora biti uvrnut, ali u svoj toj bizarnosti i nelogičnosti - savršeno logičan, na svoj način.
Razvlačiš stvari, a opet ne dolaziš do glavne boljke, nerazrađenosti detalja.

Idi do Familya, vidi što je dobra baza. Igraj toliko dugo s njima dok ti leader ne ispriča priču o svojim ljudima i neuči te kako od bloodpackova dobivati više zdravlja. Odlična baza, za koju je igra imala potencijal, ali ih nije znala iskoristiti.

JohnnyMo
09-11-2008, 04:17
hehehe doso u Megatod , idem tradat i slucajno zapucam i cjeli se Megaton sukne na mane , pobijem sve u megatonu ; zatim bezze hodam dodjem do podzemlja sa ono chinese gulovima nakupim oruzja i municje za 34 godine. Sad cu stat na ono brdasce ispred brooderhood of steel i samaraj , snajperisat cu ih : cilj mi je pobit sve na mapi :
Btw. Gdje su ti slejveri da mi je zaradit nesto pa da i njih smaknem
Btw.2 treba li napominjat da sam very evil buhahahahahahah

Constantine
09-11-2008, 11:37
Jesi li ti čuo za nešto što se zove "quickload",ako slučajno zapucas na nekoga i onda oni na tebe,rijesenje nije da ih sve pobijes.Osim toga ako ih bas hoces sve pobit,mozes i jednostavno raznjet atomskom bombom što je puno lijepse :)

JohnnyMo
09-11-2008, 11:45
Jesi li ti čuo za nešto što se zove "quickload",ako slučajno zapucas na nekoga i onda oni na tebe,rijesenje nije da ih sve pobijes.Osim toga ako ih bas hoces sve pobit,mozes i jednostavno raznjet atomskom bombom što je puno lijepse :)
hehe ma nije fora tako ..

Doggy
09-11-2008, 12:05
Hackat inekako znam , uspijem tu i tamo al koja je fora s lockpickom ja samo udaram po onom force i odvalim bravu ( samo da se pohvalim jednom sam sa 5 posto uspio obit :)) )

pomaknes mis malo ljevo il desno, drzis a i ako ide glatko i dodje do kraja, sve 5, ako okrenes jedan dio, pa onda zapinje, pomakni mis cisto malo opet ljevo ili desno i tak dok ne otkljucas...

za easy treba samo u jednoj tocci drzat misa i otkljuca se
na avarange u 2
na hard u 3... zbilja neznam kaj je jednostavnije, lockpick ili hack...

btw, imas dva perka za lockpick i hack, jedan da je force bolji, a drugi da ako blockas komp, da ga mozes jos probat hacknut...

JohnnyMo
09-11-2008, 13:07
Opet da vas pitam dogadja li se ikome da mu se zamrzne slika na ekranu pa ctrl+alt+del il rr mora ( nije do pca zvjerka je ). To vas pitam da znam jel kad svakog ili samo kod mene , da uzmem novi ako moj nevalja.

Arbiter of Change
09-11-2008, 13:10
Da nisu driveri? Ništa nije pouzdano dok Bethesda ne izda patch za PC verziju.

Inače, riješio se Fire Antsa... konačno sam opet imao priliku koristiti dobru staru Hunting Rifle (s kojom izgleda više pogađam od oka nego VATSom), samo mi se nešto zbedirao onaj lik iz BoSa tako da je nestao. Mami me da odem u Rivet city (imam nekoliko poslova tamo), ali mi se ne da... treba još malo metaka skupiti.

Doggy
09-11-2008, 13:15
Opet da vas pitam dogadja li se ikome da mu se zamrzne slika na ekranu pa ctrl+alt+del il rr mora ( nije do pca zvjerka je ). To vas pitam da znam jel kad svakog ili samo kod mene , da uzmem novi ako moj nevalja.

meni se jedanput dogodilo, i cisto sumnjam da su driveri u pitanju, jer se u 50 sati dogodilo jedanput...

Stormcrow
09-11-2008, 14:32
ja sam stalno u nestašici municije... ma baš nikad nemam dovoljno. :( evo sad bi trebao ići da pobijem one fire ants-e, nemam ih cime gađat, jedino fat man-om :D

vex
09-11-2008, 14:53
Tako je i meni bilo na početku , najbolje uzmi sledge hammer i razvij malo melee.
Uvijek dobro dođe.

JohnnyMo
09-11-2008, 15:40
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa upravo mi se dogodio jedan veeeliki ali VEEEELIIKIIIIIIII BUG .Nakon sto sam pobio pola Megatona vratim se u njega da dovrsim ostale ( skupilo se municije - goriii) kad tamo ljudi mrtvi hladni niko nista ,ajd kontam mozda me nisu prepoznal ( s onim gas maskom :) ) udjem u supply room gdje znam sigurno da sam ubio onu "prodavacicu" kad tamo ona živa , odem do mortya kojeg sam iskasapio i on živ .
Btw nisam pogresno loado samo nek se zna
Jbt odma mi se neigra...