Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Možda ju nisi obio , neke npc-ove ne možeš ubiti , nego se onesvijeste na neko vrijeme.
JohnnyMo
09-11-2008, 15:50
Možda ju nisi obio , neke npc-ove ne možeš ubiti , nego se onesvijeste na neko vrijeme.
Neznam brate onako u nesvijesti bez glave mi nije nekako realno
Neznam brate onako u nesvijesti bez glave mi nije nekako realno
Pa možda im je ona atomska bomba nešto promijenila u genima pa im se glava regenerira. Aktiviraj atomsku bombu, onda se sigurno neće vračati :D
Sada sam imo love pa gledo one teme za kuću i dodatke....nema ništa dobro osim Juboxa(ak se tako pise), nema smisla trosit pare na ovo ostalo....a jedina dobra tema za kucu je Pre-War Theme(ali nije ipak moj stil). Sada sam moram kucu uredivat :( .
ja sam ju uredil, ghoul stoji na ulazu, djukac cuva frizider, veliki vrtni patuljak pazi na kipice, a odma do njega je wasteland survival guide... bili su i abe lincoln i njegov glas, al sam ih prodal za neku sicu... bas i ja razmisljam da potrosim nest love na dodatke za kucu...
Cucak mi je krepal... i neka je. AI mu je užas, i samo ide uokolo i napada sve živo...
ja sam ju uredil, ghoul stoji na ulazu, djukac cuva frizider, veliki vrtni patuljak pazi na kipice, a odma do njega je wasteland survival guide... bili su i abe lincoln i njegov glas, al sam ih prodal za neku sicu... bas i ja razmisljam da potrosim nest love na dodatke za kucu...
Kakav abe lincon i njegow glas, wtf :? ?
Kakav abe lincon i njegow glas, wtf :? ?
najdes ih u nekom muzeju, lutka tj kip abe-a, i nest kaj lici na gramafon s njegovim glason... inace ih lik u lincoln memorial trazi, al posto poslje ode gore di nemozes do njega, pa sam to prodal slave-ima koji planiraju obnovit memorial...
BokalVode
10-11-2008, 10:42
Je li bitna radnja iz igara fallout i fallout2, ili mogu ovaj odigrat iako nisam presao prva dva djela???? Odg plz.....
Je li bitna radnja iz igara fallout i fallout2, ili mogu ovaj odigrat iako nisam presao prva dva djela???? Odg plz.....
Mozes odigrat i ako nisi preso Fallout 1 i Fallout 2 :)
Inače, nisam igrao još Fallout 3, ali za one koji nikad nisu čuli za Fallout 1 i 2, u prijašnjim nastavcima si bio bog i batina ako si uspio doći do 20+ lvla... U prvom djelu teško do 20, a u drugom cca oko 24-25 lvl bi bio maximum.
zadnji put kad sam igro f2 doso sam do 50 i nekog lvl i mislio sam pobit sve ljude u igri al iz nekog razloga nisam
ma kasnije samo alliene ubijas daju pun k... expa
50 ??
Koji si trainer koristio? :D
Ma stvar je u tome što iznad 23-25 levela nema smisla levelati jer si ionako već overpowered (Advanced Power Armor Mk II + Gauss Rifle + Sniper perk + precizno ciljanje u oči = 1 shot kill bilo koga/što). Ako pratiš radnju igre 20. level je taman otprilike kad bi došao do kraja igre. Sve nakon toga spada pod powerlevelanje kad bezumno ubijaš random encounter mobove na karti za još malo expa... to ne smatram baš nekim pravim razvijanjem lika :D
wavefunction
10-11-2008, 12:15
ajde imali smo dovoljno vremena raspravljati o falloutu 2ci i ostalim legendama, ajmo sad pricati o novom dragulju kojeg nikad necu zvati falloutom
FALLOUT 3!
ko bi reko
igra je odlicna samo mi smeta voice acting onog high elfa iz obliviona koji glumi nekog ubojicu sta ja znam(nije potrebno naglasavati kako je zavrsio) i glup mi je pogled iz 3. lica (enchanted oblivion engine :shock: :shock: ), ali to se lako da rijesiti tipkom f
ova rpg postapokalipticna igra (koja tu i tamo zasmrdi na fps) ima odlican sistem posljedica, npr bit cete maltretirani samo zato sto ste dobri, a to je meni jako dobra strana jer kad si dobricina sutas se sa svojim rangom a ne sa djecom i samo zato je vrijedi odigrati
a VATS sistem je za svaku pohvalu, prvi put kad zadate salto raiderskoj gamadi ili kad natjerate neciju glavu da leti je neopisimo uwesome
vukojebina je prekrasna, ali kao sto mravojed kaze, vise na stare falloute asocira neka deseta igra (rage), nego nastavak fallouta, ali zato cemo kriviti pricu koja je iz vruce kalifornije presla na vukojebinu zvanu washington DC
Sony Ericsson
11-11-2008, 19:02
kako se spremi puska, ne ono u inventoriju nego samo da je stavi na leđa (ono sto se na oblivionu radilo na tipku F)?
Par sekundi držiš tipku "R" po defaultu
wavefunction
11-11-2008, 19:22
ima li to veze vole li te ljudi manje ako si izvukao wep
Sony Ericsson
11-11-2008, 19:23
Mislim da ima, zato i pitam. Nisam siguran. U oblivionu je to utjecalo na ponasanje drugih ljudi prema tebi.
wavefunction
11-11-2008, 19:29
da, za 10 bodova manje su te voljeli
Arbiter of Change
11-11-2008, 20:18
Najveća mi je dilema čime da skidam random bagru na koju naletim tijekom putovanja; stalno gledam koje municije imam najmanje pa trebam biti oprezan. I da, dokopao se Power Armora (šteta, jedan Paladin je doživio nesreću)... yay.
wavefunction
11-11-2008, 20:30
ja uvijek koristim huntin rifle, ili kad sam TOTALNO ocajan, 10 mm
Rex Regis.cro
11-11-2008, 20:32
Doš'o peč, navali narode.
stavil sam si mod tak da sad ima do lvl 40, tak da sam se vratil igri...
Jel iko bio u Dunwight facilityu, tamo skroz lijevi kut mape, prejaka prica tamo, isto tako i vault 108 sa klonovima :pray:
e, di je onaj lik koji te nauci koristit power armor??? trazim ga pol sata pa nista...
sad sam si stavil perk sa svim lokacijama... imam puno toga za istrazit...
vec je spomenuto milion puta power armor mozes koristit kad igas main quest i dodes u citadel
ne znam dal je netko imao slican problem il ne, al ovak:
igrao sam naokolo malo i htio potrazit oca i pitati onog moriartija, kad dodjem u njegovu birtiju nema ga na mjestu a kada mi je ukljucen taj kvest nacrtano mi je da moram ici kod one skole van megaton. Ok, ne kuzim al idem, i izadjem iz megatona i opet me vraca u megaton indikator. udjem u megaton vraca me kod skole. a lika u megatonu nigdje. kaj je to neki bug il nesto?
On ti se šeta po Megatonu kao i svi drugo npc-ovi.. samo ga trebaš naći.
Obično je ili u svojoj krčmi ili gleda na megaton sa balkona blizu krčme.
I ne , nije bug , i ja sam prvi puta imao poteškoća pri pronalasku istoimenog lika.
ma nist od toga. Bio svud okolo, i ujutro i popdne i po noci.
a i cudno mi je da me strelica vodi skroz van megatona tam kod one skole wft?
a fak necu valjda morat ispocetka?
mislim da je bug. Evo gdje mi pokazuje njegovu lokaciju na mapi. Ima li neki nacin da nastavim trazit oca bez njega idiota
http://img185.imageshack.us/img185/4406/dfig6.jpg
Hakiraj mu računalo, nalazi se u krčmi
vec je spomenuto milion puta power armor mozes koristit kad igas main quest i dodes u citadel
znam ja to jako dobro, i dosel sam tam, al neznam di je taj gunny...
evo kreiro lika, igram dobrih 3 i po sata i na prvi pogled igra je stvarno odlična...
cjeli setting, gameplay, VATS, likovi sve to je stvarno odlično... i za razliku od od onih "cold steel" RPGeja ovdje se baš ne snalazim, pa su me več jedan visocius dog i 4 raidera ubili... a slučajno sam izbacio onaj chinese gun od šerifa... taj quest sa bombom precarski, prijavio burka sheriffu ovaj ode do njega, okrene se a ovaj ga samo spuca pištoljem s leđa i zbriše :pray: malo debilno da nitko nije reagirao na to i sl.
vrlo dobra igra..
JohnnyMo
13-11-2008, 02:02
evo kreiro lika, igram dobrih 3 i po sata i na prvi pogled igra je stvarno odlična...
cjeli setting, gameplay, VATS, likovi sve to je stvarno odlično... i za razliku od od onih "cold steel" RPGeja ovdje se baš ne snalazim, pa su me več jedan visocius dog i 4 raidera ubili... a slučajno sam izbacio onaj chinese gun od šerifa... taj quest sa bombom precarski, prijavio burka sheriffu ovaj ode do njega, okrene se a ovaj ga samo spuca pištoljem s leđa i zbriše :pray: malo debilno da nitko nije reagirao na to i sl.
vrlo dobra igra..
Reagiro sam ja , pomogo coeku da pobije ostatak Megatona , btw kad dignes Megaton u zrak postoji li jos to mjesto mislim sta se nalazi u mjesto grada
Sybelius
13-11-2008, 10:50
a fak necu valjda morat ispocetka?
mislim da je bug. Evo gdje mi pokazuje njegovu lokaciju na mapi. Ima li neki nacin da nastavim trazit oca bez njega idiota
Ja sam ignorirao story quest , ali sam slucajno nasao lokaciju sa ocem,Vault 112.
Znaci mozes bez tog idiota ici dalje.
JohnnyMo
13-11-2008, 11:13
Jeli neko zna kako cu postavit/aktivirat ovaj jubox , imam svoj stan u onim toweru , kupim jubox ali neznam kako se postavi , probo sam na vec postojeci stavit ali neradi..kad pritisnem e nista se ne dogadja samo zasvjetli i izgasi se
igra se prodaje kao luda, dosad u oko 4.7 milijuna primjeraka.
igra se prodaje kao luda, dosad u oko 4.7 milijuna primjeraka.
hmm nisam ništa manje ni očekivao, jel se zna kolko je za komada prodano za pc a koliko za konzole???
Sony Ericsson
13-11-2008, 19:04
Sad sam peti level, pa me zanima jacaju li ovdje neprijatelji kakto ti dobivas levele (ko u oblivionu?
Nisam igrao,ali mislim da bi to bio glupi potez jer su stavili level cap...
Arbiter of Change
13-11-2008, 20:14
Po meni nije... bar imaš priliku definirati lika u nekom smjeru, a ne da na kraju imaš nekog poluboga.
BokalVode
13-11-2008, 20:53
Glavni quest mozes proci ako radis za onu djevojku sto pise kknjigu u megatonu. Jedan od njenih questova te vodi u RivetTown gdje ces dobiti detaljnije informacije o svom ocu od neke doktorice Li....
BokalVode
13-11-2008, 20:57
vrlo dobra igra..
Reagiro sam ja , pomogo coeku da pobije ostatak Megatona , btw kad dignes Megaton u zrak postoji li jos to mjesto mislim sta se nalazi u mjesto grada
Odsetao sam ja do tamo.... Ostane samo neka rupetina gdje je radijacija nenormalno velika..... I pored rupetine, i dalje nasmijana, djevojka za koju si skupljao materijal za knjigu..... Doduse sa pola face, ali i dalje nasmijana :)))
BokalVode
13-11-2008, 21:32
Sad sam peti level, pa me zanima jacaju li ovdje neprijatelji kakto ti dobivas levele (ko u oblivionu?
Ne..... Jedino sto ti se moze desit na niskom nivou jeste da naletis na extra jake neprijatelje ako previse lutas po mapi....... samo se pridrzavaj questova i na konju si..... Na petnaestom nivou ces moleratove ubijat jednim potezom
BokalVode
13-11-2008, 21:35
Sve je u igri odlično ali me hakiranje strasno smeta,apsolutno najveci minus igri.Ubija užitak u igri totalno.Do sada sam obio vise od 70 brava a hakirao samo 4 računala i za svako mi je trebalo barem 5 pokusaja.
apsolutno se slazem s tobom...fakat je iritantno i nevjerojatno zivcira...
ma nema lakseg, ja ne kuzim koji je vas problem oko tog hackanja... gledas da ima slova na istom mjestu, ak ih ima vise, nije ta, i ne diraj tu rijec, ak ima manje, isto tak... ak se broj promjeni, ocito su druga slova u pitanju.... meni je hackanje bas super... i svaki komp hackam... al jako malo ih je s 10 rijeci, a te mi je bas zanimljivo hackat...
Ja ne shvatam nijednog od vas.... Udarite quick save pred nekim od racunala, pa hakirajte do mile volje.... Ako pogrjesite, uvjek imate load opciju :)
Po meni nije... bar imaš priliku definirati lika u nekom smjeru, a ne da na kraju imaš nekog poluboga.
Pa takav potez s zajednickim leveliranjem naravno ok ako nema level limita...ali ako ga ima mi je glupo jer level limit onemugućava upravo te polubogove a zatim stavljanje zajednickog leveliranja je malo besmisleno...
wavefunction
13-11-2008, 21:50
koji su vam tagirani skilovi i koje inace bildate?
*small guns
*science
*sneak
ostalo
repair
medicine
explosives
lockpick
ScorpiuS
13-11-2008, 21:53
A jeli bi neprijatelji trebali biti ovako hebeno jaki. Ja sam sad na 3 lvl i one bandite u Super Duper Martu sam klao pola sata, a najviše zbog toga što neprijatelji mogu primit 4-5 headshotova prije neg što padnu.
Constantine
13-11-2008, 21:54
Lockpick najvise,po meni najvazniji skill u igri,zatim science,repair,big guns,medicine i energy weapons
Arbiter of Change
13-11-2008, 22:22
A jeli bi neprijatelji trebali biti ovako hebeno jaki. Ja sam sad na 3 lvl i one bandite u Super Duper Martu sam klao pola sata, a najviše zbog toga što neprijatelji mogu primit 4-5 headshotova prije neg što padnu.
Ovisi.
Jesi derao sa oružjem koje ti spada pod pravi skill, kakvo mu je bilo stanje, koliki ti je skill, na kojoj težini igraš?
ma igra je fenomenalna, haxanje mi je jedno od najdražih stvari u igri, te sam tako na 3. kompu kojeg sam haxo pogodio rjec od prve \o/ jer nisu samo random rječi več imaju veze sa onim koji posjeduje terminal(tvrtka il osoba)
zakon mi je defusanje mina, hsovi, blow offovi udova i sl.
cjeli taj svijet ma fenomenalna je igra, malo je witcher bolji, al još ju nisam odigro...
wavefunction
14-11-2008, 07:12
nrgy pljuce izgledaju super ali odvaljene ruke su odvaljenje ruke :D
Da, bas mozes witcher i fallout3 usporedjivat...
zaš neb mogo, več jesam..
ScorpiuS
14-11-2008, 19:02
Mislim da su time pretjerali. Pokažiute mi kada je pištolj 10 mm kalibra mogao otpiliti glavu sa tjela.
ScorpiuS
14-11-2008, 20:03
Ma nisam ni ja očekivao nešt previše realno, ali je to ipak previše.
Death By Sexy
14-11-2008, 20:47
bezveze mi igra.. jedino je dobro kad mi se cimer dere po sobi: kako sam mu glavu otkinul eeeee... glavuuu sam mu razneseeeeel... harharhar noga mu se otkinula a u glavu sam ga pogodil, bloody mess je zakon..
počeo malo igrati, inače još nikad nisam igrao fallout ni prvi ni drugi
malo mi je priča nategnuta, došlo je između nuklearnog rata 2077? između koga, rusa i amera?
vidim ima i elementa popularne kulture iz 50' godina 20 stoljeća, ma sve me pomalo buni to
nuklearni rat je izbio u toku hladnog rata i radnja je u trici negdje oko 2277.Muzika,objekti i te stvari su ostali u duhu 60'.
ScorpiuS
15-11-2008, 20:07
počeo malo igrati, inače još nikad nisam igrao fallout ni prvi ni drugi
malo mi je priča nategnuta, došlo je između nuklearnog rata 2077? između koga, rusa i amera?
vidim ima i elementa popularne kulture iz 50' godina 20 stoljeća, ma sve me pomalo buni to
Pa dobro si se sjetio, a ja nisam ni na to pomislio. Dakle Vault 101 je zatvoren 200 godina znači da su zadnji ljudi u njeg ušli 2077, ako je u igri 2277 godina. Ali kultura je ostala kakva je bila 1950 što nema nikakvog smisla.
sigurno postoji neko logično objašnjenje za to!
čekamo...
meni je igra predosadna....igrao nekih 2 sata i bok....
Kako bih volio ovo zaigrati, joooj...
Ali sad se igra Dead Space.
Inače, objektivne ocjene za igru?
ScorpiuS
15-11-2008, 22:18
Meni se j ne da igrat da ti dam neku objektivnu igru. Ne privlači me da igram.
Ja je planiram odigrati u dvanaestom mjesecu, ali samo ako izađe Patch za nju. Glupo mi je igrati Bethesdinu igru koja nije zapatchana kako spada. Ali također jedva čekam.
Arbiter of Change
15-11-2008, 22:25
Iskreno, fanovi su već sredili crasheve i zvučne probleme... stvarno se zapitam koliko neke kompanije moraju vijećanja održati prije nego li puste patch, a neke to naprave odmah praktički dan nakon izlaska igre (još posebno kad je odmah postalo vidljivo da F3 ima probleme sa stabilnosti kod PC verzije).
Gravestone_bluz
15-11-2008, 22:28
odigro sve side questove i main quest , igra je fakat odlicna, al sad želim igrat nešto šareno i živo, oblivion here i come.
Iskreno, fanovi su već sredili crasheve i zvučne probleme...
Kaj znači da postoji neki Unofficial patch na netu?
Arbiter of Change
15-11-2008, 22:31
Tako nešto, više kao fix... postao sam link nekoliko stranica prije (ili više, ne znam koliko se u međuvremenu natuklo).
Meh, na 117 stranici sam odustao od traženja :| :D
Kada dođe vrijeme za igru, onda ću googlati za tim fixevima. Do tada možda izađe i official patch + dodatni unofficial...
Sony Ericsson
15-11-2008, 23:28
Ono sto govorite o kidanju glava, tako se isto dogodi da neprijatelj prezivi rafal iz automatske puske u glavu, a 10mm pistolj mu istu raznese u stotinjak komadića. Sve ovisi o skillu i oruzju iz kojeg pucas. Ipak je ovo RPG, a ne FPS pa se ne moze ocekivati realne ozljede.
Mene takodjer zanima ovo sa izgledom iz 60-ih godina. Netko je par stranica prije rekao da je nuklearni rat bio tijekom hladnog rata, ali nije. Iz prijasnjih igara (fallout 1 ili 2) se moglo saznati da je rat trajao 2 i po sata (to sigurno nije od npr 1960-2077) i plus toga neki likovi u falloutu pricaju o predratnim letecim osobnim vozlima. Dalje, u igri se osim unistenih starih auta i motora moze vidjeti takodjer neka cudna auta (otprilike kao futuristicka auta kakva su se zamisljala u sezdesetima). Takodjer sam u tehnoloskom muzeju unutar igre vidio neku maketu nekakvog helikoptera (moderniji od danasnjih) koji sam kasnije vidio kad me gonjao enclave. Atomska bomba u Megatonu stvarno izgleda ko bomba, dakle nije raketa kakva bi se koristila u 2077.
Ima tu jos dosta sitnica pa me to dosta zbunjuje. Ako netko moze objasnit, bilo bi mi drago.
Inace, dobra igra :thumbs2: sad sam osmi level, combat armour i combat helmet (za sad) i kuca (u megatonu).
Nije bitno zašto izgleda kao da se odvija u šezdesetima, sve dok je atmosferična.
Sony Ericsson
15-11-2008, 23:38
Ne zalim se na atmosferu, samo je sve to malo zbunjujuce a objasnjenja nigdje. Pogledajte onaj nosac aviona (rivet city) i avione na njemu (vraga 2077, nisu ni mlazni).
Valjda su se u bethesti odlucili na alternativnu povijest od šezdesetih pa dalje...
Pitajte Fallout Wiki, ona sve zna -> http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_world
8)
Pročitati, ako vas već zanima taj svijet.
ScorpiuS
16-11-2008, 09:11
Kada će patch za Fallout 3. Ima hrpa bugova za PC verziju. See here (http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_bugs)SI već ih se par dogodilo meni.
Mene takodjer zanima ovo sa izgledom iz 60-ih godina. Netko je par stranica prije rekao da je nuklearni rat bio tijekom hladnog rata, ali nije. Iz prijasnjih igara (fallout 1 ili 2) se moglo saznati da je rat trajao 2 i po sata (to sigurno nije od npr 1960-2077) i plus toga neki likovi u falloutu pricaju o predratnim letecim osobnim vozlima. Dalje, u igri se osim unistenih starih auta i motora moze vidjeti takodjer neka cudna auta (otprilike kao futuristicka auta kakva su se zamisljala u sezdesetima). Takodjer sam u tehnoloskom muzeju unutar igre vidio neku maketu nekakvog helikoptera (moderniji od danasnjih) koji sam kasnije vidio kad me gonjao enclave. Atomska bomba u Megatonu stvarno izgleda ko bomba, dakle nije raketa kakva bi se koristila u 2077.
Ima tu jos dosta sitnica pa me to dosta zbunjuje. Ako netko moze objasnit, bilo bi mi drago.
Inace, dobra igra :thumbs2: sad sam osmi level, combat armour i combat helmet (za sad) i kuca (u megatonu).
prije bih rekao da je izgled iz kasnih pedesetih godina nego 60'
i taj nuklearni rat je trajao 2 sata? ja mislio 2 godine
ee i to za predratnim "letećim vozilima" pričala je neka baba u megatonu, govorila je da su to vozila slična autobusima kupiš kartu i odvedu te bilo kamo u svijetu, a i vidjeli ste u megatonu olupine aviona, krila, trup, rep, mlazni motor, mislim da je ta baba govorila o običnim komercijalnim avionima, a ne o osobnim vozilima
ma nemam ja vremena da to igram....glupa škola.....nisam baš daleko došo......ako negdje zapnem nadam se da mi pomognete...... :rotfl:
ScorpiuS
16-11-2008, 14:32
prije bih rekao da je izgled iz kasnih pedesetih godina nego 60'
i taj nuklearni rat je trajao 2 sata? ja mislio 2 godine
ee i to za predratnim "letećim vozilima" pričala je neka baba u megatonu, govorila je da su to vozila slična autobusima kupiš kartu i odvedu te bilo kamo u svijetu, a i vidjeli ste u megatonu olupine aviona, krila, trup, rep, mlazni motor, mislim da je ta baba govorila o običnim komercijalnim avionima, a ne o osobnim vozilima
To je NUKLEARNI rat. Za uništiti drugu naciju potrebno je samo nekoliko sati da raketa poleti i sleti na neprijatelja.
znam sve o tome, mislio sam da je usput došlo do sukoba vojski! :)
ali mislim stvarno, rat je bio prije 200 godina, pa ljudi bi se barem malo organizirali i živjeli kakvim takvim normalnim životom, a ne u onoj rupi od megatona i slično
ffs, bio je nuklearni rat, ako se do 3123 godine vrati u normalu bice dobro.
Sony Ericsson
16-11-2008, 19:28
A, ovo sa izgledom 50-ih
Fallout world was more or less what the people of the 1940s and 1950s thought things would be like in 2077.
kao sto sam rekao, alternativna povijest od 50-ih pa nadalje.
iss, s cim se vi zamarate... ja ni ne citam ni ne slusam kaj pricaju... lol
lol, a šta je onda bilo u 40' i 50' godinama, šta je sve ostalo isto do 2077
znam sve o tome, mislio sam da je usput došlo do sukoba vojski! :)
ali mislim stvarno, rat je bio prije 200 godina, pa ljudi bi se barem malo organizirali i živjeli kakvim takvim normalnim životom, a ne u onoj rupi od megatona i slično
fora je u tome da su se vratili na plemena i živjeli bez zakona i ograničenja. neka mjesta se i jesu organizirala, a neka su jako nestabilna.
Kalifornija je postala komunistička zemlja :(
Koji bolesni um...
Arbiter of Change
16-11-2008, 20:03
Fallout 3 je malo odstupio od dosta ruralnoga osjećaja/lokacija koji si imao u starim nastavcima na nekim područjima tako da to buni one koji nisu igrali prijašnja dva.
evo malo čitao ovdje:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_FAQ#Story
the great war se desio između kine i SAD-a...
bem ti rat bez sukoba vojski, pobacali sve nuklearke šta su imali i u 2 sata je bilo gotovo :)
mravojed20
16-11-2008, 21:28
Main Quest je lejm malo.
kulamasta
16-11-2008, 22:14
u Falloutu 2 main quest je puno bolje ukomponiran u igru, isprepleten sa ostalim, tako da se nema dojam da "sada igram main quest a sada cu sporedne"
mravojed20
16-11-2008, 22:16
Jep, ovaj je i daleko "plići", ne znam, nije mi se baš svidjela priča, nije da ne valja nego jednostavno nije baš nešto uzbudljiva/zanimljiva/dovoljno razrađena.
kulamasta
16-11-2008, 22:20
cuj... to je nazalost prvenstveno igra za konzolu, i tako je napravljena...
Sto mislis Mravojed, ima li SPECIAL smisla u trojci? meni niti u Lionhearu nije bas funkcionirao najbolje...
A u Falloutu 3... imam filing da ga i nema da se nebi nesto puno gameplay promijenio... Dok je original i dvojka nezamisliv bez njega
mravojed20
16-11-2008, 22:24
Iskreno, SPECIAL je u ovoj igri pojednostavljen do bola, ali pošto sam davno prestao očekivati pravi Fallout nastavak, nije mi smetalo previše.
kulamasta
16-11-2008, 22:27
jap... u dvojci 1 bod manje na Agility a vise na perception prakticno promjeni komplet strategiju u borbi...
SPECIAL je fantastican za TBS
mravojed20
16-11-2008, 22:32
Ma moglo se to izvesti super i ovako, samo treba sjest i malo mozgat, smišljat ideje, al di će Bethesda s onim defektom koji je glavni joj.. Dobra igra, bolja od Obliviona u svakom slučaju,ali ništa više od toga.
BokalVode
17-11-2008, 10:45
Ono sto govorite o kidanju glava, tako se isto dogodi da neprijatelj prezivi rafal iz automatske puske u glavu, a 10mm pistolj mu istu raznese u stotinjak komadića. Sve ovisi o skillu i oruzju iz kojeg pucas. Ipak je ovo RPG, a ne FPS pa se ne moze ocekivati realne ozljede.
A na kakav si nacin dosao do kuce? Da te je sram i stid bombasu bolesni :P
kveščn ...
jel se kome događa kao meni da kad upalim antialiasing, i malo igram - on se zgasi sam od sebe? tražio sam na netu i nisam našao riješenje problema... probao sam ga force-ati preko ccc-a, ali onda ne radi kako bi trebalo :)
hvala..
iss, s cim se vi zamarate... ja ni ne citam ni ne slusam kaj pricaju... lol
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Sony Ericsson
17-11-2008, 14:27
Kuca se dobije i kad onesposobiš bombu 8)
Constantine
17-11-2008, 16:14
Malo surfam netom kad ugledam ovo:
http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/S ... apyard.bmp (http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/SR3yYCWzT1I/AAAAAAAADmc/tWJ3enIKbQc/s1600-h/scrapyard.bmp)S(vidi fort Constantine)
Ukrali mi nick i stavili ga u Fallout 3 :(
:rotfl:
BokalVode
17-11-2008, 16:47
Kuca se dobije i kad onesposobiš bombu 8)
Jel'? Hmmmmm...... Odjednom imam potrebu da opet instaliram Fallout :)
ScorpiuS
17-11-2008, 18:15
Malo surfam netom kad ugledam ovo:
http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/S ... apyard.bmp (http://3.bp.blogspot.com/_l2B5tvTbqM8/SR3yYCWzT1I/AAAAAAAADmc/tWJ3enIKbQc/s1600-h/scrapyard.bmp)S(vidi fort Constantine)
Ukrali mi nick i stavili ga u Fallout 3 :(
:rotfl:
A od kof si ti ukro nick??? :D
poceo i ja igrati, tutorial mi je odlican, sad sam u megatonu, dobio kvest od one milf rančerice, al sam joj pokusao popalit neki alat pa mi ga je uzela. kvest. :(
sad se vucaram oko onog supermarketa, super mi je kak nisam našao 2 ista raidera.
wavefunction
18-11-2008, 20:29
u malim sitnicama...tako velka radost...
npr kad ti meatdog donese 8 shotgun shellsa, a ja imao jos samo 2 u vukojebini
odma sam na njega potratio 2 stimpaka
nego, totalno su promašili fallout atmosferu. ne smeta mi to previse jer fakat na ovo gledam kao na neku drugu igre, ali ovo ne može biti fallout.
i da, super mi je, sad u D.C. odbijam neke mutante sa bratstvom, treba mi municije a i xp-a. jedva cekam lvl da si puknem vise u repair jer mi je condition vecine itema mizeran. ćaleta ne mislim tražit do 15+ lvl-a. :D
wavefunction
18-11-2008, 20:51
da, meni je tumornija atmosfera u fallout 2 i ovo definitivno nikad necu zvati falloutom, iako je jako dobra igra koja samo ima neke minimalne slicnosti s origi falloutom
(i glupani za to davali milijune dolara :? )
nego, totalno su promašili fallout atmosferu. ne smeta mi to previse jer fakat na ovo gledam kao na neku drugu igre, ali ovo ne može biti fallout.
i da, super mi je, sad u D.C. odbijam neke mutante sa bratstvom, treba mi municije a i xp-a. jedva cekam lvl da si puknem vise u repair jer mi je condition vecine itema mizeran. ćaleta ne mislim tražit do 15+ lvl-a. :D
IDI BOLA TRCI ZA NJIM ako bas nemas municije, jer jedino sam tako uspio besplatno zbaviti 500 metaka za kalas
meh, snalazim se nekako. nego, kad cu vise nac nekog s kim mogu pricat? govorio sam jedino sa trebom iz bratstva i to na kratko, s kim mogu trgovat i sve što uz to ide? sad sam u D.C, u podzemnoj napucavam ghoule... težina stvari mi je na max, moram prodat negdje sve te usisivače, šrafcigere i šta ja znam šta. :(
wavefunction
19-11-2008, 07:38
nije tako teska igra iako sam poceo na normal, pa prebacio na hard
Silver_Wolf
19-11-2008, 14:36
ja sam poceo igrat na easy i prebacio sam na normal... Do sada nisam primjetio neke posebne razlike
wavefunction
19-11-2008, 14:38
brate, vjeruj mi kako su igre bolje kad se igra na normal
dobro, mozda sad fallout nije nesto teze, ali zar imas TAKO malo samopouzdanja ili nezz cega da pocinjes igrati igre na easy
malo se zapitaj :rotfl:
ScorpiuS
19-11-2008, 16:18
Igram normal možda promjenim na Hard jer je uvjek viška municije i Stimpackova.
ma mene ta igra jebe..ima tu kakva mapa osim one prek onog uređaja...jel se na početku piše da istražim grad..i nađem neke informacije za tatu...e sad jel ja to moram iči nekim putem kojim ja hoču ili šta...i da el ima tam na mapi kakva ikonica za osobu koja ti daje quest itd...ja je na mapi nisam nigdje našo.... 8)
wavefunction
19-11-2008, 16:59
udji u grad i trazi, raspituj se
ma mene ta igra draga..ima tu kakva mapa osim one prek onog uređaja...jel se na početku piše da istražim grad..i nađem neke informacije za tatu...e sad jel ja to moram iči nekim putem kojim ja hoču ili šta...i da el ima tam na mapi kakva ikonica za osobu koja ti daje quest itd...ja je na mapi nisam nigdje našo.... 8)
imas world map i local map... i na jednoj i na drugoj je strelica kud trebas ici (ko i u oblivionu), al ti, naravno, treba taj quest biti odabran... i nebude ti strelica ako ne pise u questu kaj treba... i cim udjes u megaton, serifa pitaj, sve ti veli...
mođete mi objasnit kak se hacka terminal neki? i da, kad cu nac neku civilizaciju zaboga? samo nalazim neke wastelandere s kojim razmjenim par itema i to, di ima neki grad sa ducanom, barom i bordelom? :(
mravojed20
19-11-2008, 20:12
Jesi ti bio ikad u Megatonu?
ne, samo D.C. :D
di je to uopce? :D
Kostolomac
19-11-2008, 21:00
ti selo, kako si ga mogao promašit? :rotfl:
kad izađeš iz vaulta već ga možeš vidjet, mislim da je malo prema desno :)
wavefunction
19-11-2008, 21:11
omg, megaton promasiti je isto kao promasiti imperial city u oblivionu
mravojed20
19-11-2008, 21:32
ne, samo D.C. :D
di je to uopce? :D
:rotfl: E, izađeš iz faking Vaulta i trčiš 30 sekundi naprijed, i voila- Megaton.
Nisam se ovako nasmijao na ovom forumu nikad, pa... ma joooj :rotfl: :rotfl:
mođete mi objasnit kak se hacka terminal neki? i da, kad cu nac neku civilizaciju zaboga? samo nalazim neke wastelandere s kojim razmjenim par itema i to, di ima neki grad sa ducanom, barom i bordelom? :(
sve o igri - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3
mapa - http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_map
trazi trazi pa ces naci... skora svaki drugi koji nije podzemna il tak nest, je grad s ljudima...
al rijetko di imas neke ducane, vecinom ti ljudi vele kod koga mozes kupovat, u barovima se uglavnom trguje alkoholom i hranom (nis koristi ni od jednog ni od drugog), a bordel zaboravi, toga ni nema... samo jedna treba nudi usluge, i to u megatonu...
jel to ono di je osnovna škola i super duper mart?
Čovječe , čim izađeš is Vaulta , idi samo ravno i naći ćeš Megaton.. pod nosom ti je..
jel to ono di je osnovna škola i super duper mart?
na ovoj gore mapi koju sam ti stavil, vault 101 iz kojeg izadjes je broj 49, a megaton 59... makar ni meni nije jasno zast bi prvo trebal u taj grad, osim zbog main quest-a... znaci cim izadjes iz vault-a, idi jugoistocno, na kompasu dolje ljevo ti bude prazni (ili popunjeni, nisam siguran dal se odma zna lokacija) trokutic... (ak je puni, znaci da ti je lokacija na mapi oznacena i da mozes fast travel do nje, a ako je prazni, znaci da ju jos nisi otkril, i nema je jos na mapi)...
evo, našao, fakat ne znam kako sam ga promašio, jednostavno sam išao odma u D.C... :D
ScorpiuS
19-11-2008, 22:25
Ma kako si uspio proći kraj svih mutanata tamo malo dalje od Megatona. Ja sam baš naišao na borbu nekih vojnika i Super Mjuntanta i gledam ja njih oni se kolju, na kraju osto jedan robotić kojem sam jako efikasno otkinuo glavu sa njegovim vlastitim oružjem. Laser Rifle je jako kuuuul! :D
evo, našao, fakat ne znam kako sam ga promašio, jednostavno sam išao odma u D.C... :D
ništa čudno, izvana izgleda kao hrpa smeća, a ni iznutra nije puno bolji :)
jebem ti kolko živina....meni igra ima malo onak depresivnu atmosferu.... 8)
Silver_Wolf
20-11-2008, 12:50
depresivna atmosfera je glavna stvar u falloutu, na tom se zasniva cijeli serijal
preso sam, malo mi je prekratka igra!! i kad pređes nemres recimo ko u oblivionu nastavit igrat i prelazit side questove!!
klanjam ti kolko živina....meni igra ima malo onak depresivnu atmosferu.... 8)
depresivnu? daj molim te, svi su tako otvoreni prema tebi i svi ti zele pomoc. odigraj, ako nisi, prijašnje falloute pa ces vidit depresiju. :D
ScorpiuS
20-11-2008, 22:25
Upravo sam ju prošao. I žao mi je što nemogu nastavit dalje poslje sređenih main questova. Igra je fenomenalna. najžešći su Tesla Armour i Helmet (kupujmo hrvatsko !!! :D ) i Plasma Rifle. Ubitačna kombinacija, ali je problem što to dobiješ tek na kraju.
teslu nadjes na svakom drugom neznam kome, al nadje se... a plazma rifle, imas onaj koji dobijes iz onog questa s droidom, i nije ni blizu kraja...
Windwalker
20-11-2008, 23:54
preso sam, malo mi je prekratka igra!! i kad pređes nemres recimo ko u oblivionu nastavit igrat i prelazit side questove!!
WTF??? :shock:
Valjda će ipak igra biti dobra.
Danas sam ju kupio, a sutra se bacam na posao. :rambo:
Rex Regis.cro
21-11-2008, 03:29
Ja sam prošao na Very Hard :D
Nažalost, ne sve sidequestove, tako da ću loadati save prije.
Eeee... da Fallout 3 ima isti ili malo poboljšani gameplay od Fallout 2, ali da ostane izometrični pogled... ma dao bih joj 100-tku odma. Ima odličnu atmosferu svijeta koji je preživio nuklearni rat, ali ne i atmosferu prošlih Fallout-a.
Koliko treba da se prođe igra(bez prelaženja side questova)?
mravojed20
21-11-2008, 10:54
Recimo da si level 20 i ideš početi s Main Questom, ja sam ga završio za 4 sata. bez fast travela.
cham3leon
21-11-2008, 12:46
Recimo da si level 20 i ideš početi s Main Questom, ja sam ga završio za 4 sata. bez fast travela.
No shit!!!
Ja neću isprobavat takve stvari, volim igru polako "topit u ustima". :D
ScorpiuS
21-11-2008, 13:49
Pa da. Ovakve igre glavna priča ne čini veliku razliku. Side questovi su glavni. Ja sam odmah prošao main da se kasnije mogu zabavit sa ostalim, ali čini mi se da neće ići.
klanjam ti kolko živina....meni igra ima malo onak depresivnu atmosferu.... 8)
depresivnu? daj molim te, svi su tako otvoreni prema tebi i svi ti zele pomoc. odigraj, ako nisi, prijašnje falloute pa ces vidit depresiju. :D
a nisam odigro starije nastavke tako da stvarno neznam...probat ču ih negdje nać......mada sumljam da ih još negdje ima.... 8)
JohnnyMo
21-11-2008, 15:00
Upravo sam zavrsio quest "Oasis" ,; zavrsio sam ga tako sto sam unistio srce onom drvetu odma , pa me zanima jel ko koristio druge opcije znaci da mu pojaca rast ili uspori , sta se onda dogadja..
BTW. Fallou 1 i 2 mozes skinut na netu , probaj preko isohunt-a , a ima ga i kupit i narucit tako da...
U Crovortexu za 150kn, sva tri tj dva + Fallout Tactics
Upravo sam zavrsio quest "Oasis" ,; zavrsio sam ga tako sto sam unistio srce onom drvetu odma , pa me zanima jel ko koristio druge opcije znaci da mu pojaca rast ili uspori , sta se onda dogadja..
BTW. Fallou 1 i 2 mozes skinut na netu , probaj preko isohunt-a , a ima ga i kupit i narucit tako da...
for helping Harold grow
* Bloomseer Poplar offers you the Poplar's Hood
* Branchtender Linden offers you the Linden's Outcast Power Armor
for stopping Harold's growth
* Branchtender Cypress offers you a Missile Launcher + 1 or 2 Missiles
* Branchtender Maple offers you the Maple's Garb
for killing Harold
* As a reward for this option you receive (immediately after destroying the heart) the Barkskin perk wich gives you 5% additional damage resistance.
Harold also has some more dialogue about your choice, if you choose to speak to him.
If you succeeded in the little speech challenge with Sapling Yew, you will receive the Yew's Bear Charm from her on either option you made.
Ima odličnu atmosferu svijeta koji je preživio nuklearni rat, ali ne i atmosferu prošlih Fallout-a.
baš to. nema onog, who the fuck are you and what do you want in my damn bar?!? nego ono, hello sir, something to drink? :(
inace, nastanio sam se u neraznesenom megatonu i sad pomažem onoj trebi sa njenom knjigom. sviđa mi se taj megaton. :D
i likovi su dosta raznoliki, imaju različite životne priče i osobnosti, to mi se sviđa...
ScorpiuS
21-11-2008, 16:50
Nego jesu li rekli da neće biti child killinga. Što je onda sa onom dječurlijom prije ulaza u Vault 87?
mine su mi prejake. radio sam kvest di onog dečka Iana treba spasit od one Familije, i kako im je baza u podzemnoj ja sam minirao pruge (2 frag i 1 bottlecap) i gađao ih hunting rifleom, oslabio ih, i onda su se zaletili prema meni i prešli preko mina i samo sam sa pištoljem dokrajcio ostatak. rijetki su se mogli pohvalit da imaju sve udove na mjestu nakon toga. :D
i super mi je to slaganje oružja. ono, daje dojam wasteland skitnice koja od čepovao od boca i kutijice napravi smrtonosno oružje.
cham3leon
21-11-2008, 19:16
mine su mi prejake. radio sam kvest di onog dečka Iana treba spasit od one Familije, i kako im je baza u podzemnoj ja sam minirao pruge (2 frag i 1 bottlecap) i gađao ih hunting rifleom, oslabio ih, i onda su se zaletili prema meni i prešli preko mina i samo sam sa pištoljem dokrajcio ostatak. rijetki su se mogli pohvalit da imaju sve udove na mjestu nakon toga. :D
i super mi je to slaganje oružja. ono, daje dojam wasteland skitnice koja od čepovao od boca i kutijice napravi smrtonosno oružje.
Sada baš pokušavam rješit taj quest. Bio sam već u stanici od podzemne, tamo sam našo onog ghoula koji traži sastojke za neki kemijski preparat, u susjednim prostorijama ubio dvije mutirane krtice i to je to. Obišo sam i ostale 2 lokacije koje je spomenuo onaj Evan ili kako se već zove, ali ništa.
Dakle, gdje je ta Familija?
odi u njegov labos u sobu di ima 3 il tak neš bačve sa nečim zelenim radioaktivnim, i tam su ti vrata na podu do njih. pazi, ima pun qrc zamki (kreativnih bogami, gg beths. :pray: )
cham3leon
21-11-2008, 20:56
E, thnx.
Inače igra je super, malo previše podsjeća na Oblivion, ali je stvarno super. Probati usprkos ljudima koji pljuju po njoj jer je 3D i takve stvari.
ScorpiuS
21-11-2008, 20:57
Jestda kreativni su. Stavili su i onaj aparat za lansiranje bejzbolskih lopti kao trapulu.
ipak je veliki efekt na mene imala fora sa svežnjem granati koji se otpetlja kada staneš na onu špagu. ja mislim neka boca pada il tak neš, next thing I know nemam noge. :D
ta fora sa mašinom za lopte je bila samo smješna. :D
Arbiter of Change
21-11-2008, 23:01
Ja znam da sam se sam sebi nasmijao kad sam otvorio vrata i ušetao u onu foru sačmarica + uže. :)
Rex Regis.cro
21-11-2008, 23:43
Jao, pa kvest s Familiy možete proći bez da ih pokoljete :(
Wheres the fun in that? :D
Rex Regis.cro
21-11-2008, 23:52
Wheres the fun in that? :D
Da, imaš pravo, kako kome :P
Ja se ne mogu natjerati da prolazim igre kao zločesti barba.
Familiju je najbolje proći bez ispucanog metka.
-uvjeriti leadera da dečku da izbor ostati ili otići
-nagovoriti ga da te nauči putevima familije, kako bi i ti mogao opstati na krvi kao hrani
-osnovati pakt s njim da familija u zamjenu za bloodpackove bude zaštitnik sela
ScorpiuS
22-11-2008, 07:11
Ja sam ga već rješio na taj prvi način. Nisam našao Lancea odmah nego sam otišao do trgovca od njega sam izvukao šifru za Ianovu sobu (speech) (iako sam mogao komp odmah hakirati, nisam ni znao da je gore) i opet sa njega sa speechom sam ga nagovorio da se vrati doma.
meni je karma na neutral... spizdio sam je baš na tom questu jer sam krao njihove stvari kad su svi bili mrtvi. trebaju mi ljekovi. :(
Arbiter of Change
22-11-2008, 08:52
Familiju je najbolje proći bez ispucanog metka.
-uvjeriti leadera da dečku da izbor ostati ili otići
-nagovoriti ga da te nauči putevima familije, kako bi i ti mogao opstati na krvi kao hrani
-osnovati pakt s njim da familija u zamjenu za bloodpackove bude zaštitnik sela
Aaa.... za to je znači onaj "Corpses eaten" counter koji imaš. Baš sam se pitao zašto je tamo.
Inače, udovoljio sam 1. i 3., ali iskreno nisam znao za ovaj 2... isplati li se?
ne, corpses eaten je zato što postoji Cannibal perk, jedeš leševe i obnoviš hp, za cijenu karme. :D
Arbiter of Change
22-11-2008, 09:26
Ah, moj bad. :D
Markecgrad
22-11-2008, 10:03
sam pogled u fallout 3 me baca u depru :bravo:
Silver_Wolf
22-11-2008, 11:32
Jel znate koji NPC-evi mogu reći na što su neke živine neotporne? U questu "Those!" onaj malac kaže da su fire ants neotporni na pucanje u antene... Jel ima još takvih primjera?
mravojed20
22-11-2008, 12:05
Mirelurkse moraš gađat u "face" jer jedino tamo primaju velik damage.
cham3leon
22-11-2008, 12:08
Mirelurkse moraš gađat u "face" jer jedino tamo primaju velik damage.
Ja ih tučem po nogama da ih usporim :P
Silver_Wolf
22-11-2008, 12:10
mene obično napadnu 3 odjednom pa im bacim granatu. 2 krepaju i ostane samo jedan kojeg je onda lagano utabačit
Nisu neotporni nego ak im uspiješ pogodit antene,postanu dezorijentirani. Nije da paš pretjerano pomaže. Radie pucaj u noge,puno je veća šansa za pogodit,a i tak će sporije doć u domet da te skure.
Mirelurci imaju snažan oklop,ali golu facu. Ona je pak malena i relativno skrivena osim kad uspravno stoje.
Sentry botovima je po meni najbolje gađat u ruke tj.oružja jer im ih tako onesposobiš,a i primaju najviše štete baš po rukama
Brain botu i protectronu je uglavnom najbolje gađat glavu,kao i većini živih beštija
Ako ne glavu,onda noge,najveća šansa za pogodit
Redscorpionima je rep najbolja meta
Deathclawima gađaj glavu i moli boga da dobiješ critical.brzi su za ne vjerovat i teško im se crippla noge
Deathclawima gađaj glavu i moli boga da dobiješ critical.brzi su za ne vjerovat i teško im se crippla noge
a ako nakon kaj udjes u citadel sretnes enclave s deathclawima, gadjaj im uredjaj na glavi, nakon jednog metka te prekinu napadat i okrenu se protiv svojih...
za milelurkse ja koristim mine. pogodim ga u facu jednom, on pocne trcat prema meni i stane na nju. al ste inteligentni. :D
Cropir, si našao Megaton?
Inače, vjerovatno ovo nabavljam danas pa ću se pridružiti vašim raspravama.
da, našao sam ga. :D
obavio par questova za ljude i sad radim onu knjigu sa onom ženom. na zadnjem poglavlju smo.
Arbiter of Change
22-11-2008, 14:51
za milelurkse ja koristim mine. pogodim ga u facu jednom, on pocne trcat prema meni i stane na nju. al ste inteligentni. :D
Meni nije jasno koji su problem oni i Fire Scorpionsi... škorpione sam derao po antenama jer mi je tako onaj mali rekao i, nakon što moja Combat Shotgun obavi pregovore, pali bi nakon 3-4 metka. Milerlurksi su jedini iritantni u onim dijelovima kad se moraš boriti u hodnicima, ali bar sam tu iskoristio mine koje su mi do tada bile mrtvi teret.
mine su sve ali ne teret, stalno ih koristim i uvijek ih imam. uredio sam si cijelu kuću, prewar tema, i poslagao sam si sve misc stvari koje nisu vrijedne ili toliki šit da idu u rock-it po cijeloj kući i baš lijepo i stvarno izgleda sad. navukao sam se na cugu, to mi se nekako uklapa u atmosferu, reci cu robotu da me ošiša na onu Survivalist bradu i pobacat cu prazne flaše po kuci i ko bog. roleplay. :D
ima neko mjesto di ima onih lunchboxeva? treba mi za bottlecap mine. :D
Meni nije jasno koji su problem oni i Fire Scorpionsi... škorpione sam derao po antenama jer mi je tako onaj mali rekao i, nakon što moja Combat Shotgun obavi pregovore, pali bi nakon 3-4 metka. Milerlurksi su jedini iritantni u onim dijelovima kad se moraš boriti u hodnicima, ali bar sam tu iskoristio mine koje su mi do tada bile mrtvi teret.
mislis fire ants... nema fire scorpions...
ja nemogu kupit prewar temu za kucu, mozda jer mi je medic i science na 100, pa mogu samo science temu...
daj poslikaj i upladaj ako mozes science temu...
bezveze je, hrpa onih nekih aparata koji nicemu ne sluze i zauzimaju previse mjesta... mozes ih videti u vault-ima, na ulazu tj izlazu iz njih... ima hrpa mikroskopa i tih .izdarija...
Arbiter of Change
22-11-2008, 17:55
mislis fire ants... nema fire scorpions...
Da, moja greška. Općenito mi oni, škorpioni i žohari idu na jetru pa ih sve zajedno trpam. :)
Inače, došao u Rivet city konačno i dopratio onu trebu iz Duke's Place tamo.
ScorpiuS
22-11-2008, 18:02
Ma nije mi neki problem to što je zauzelo cjelu kuću. Ja sam sada nakupio 10k love pa sam pokupovao malo stvarčica za po doma.
ja imam prewar temu, jukebox (smeće), nuka cola aparat (gg) i puno svojih stvari i uspomena, i viski posvuda. :D
Igrao sam kratko, zbog problema sa rušenjem igre moram igrati na low detaljima. Zasad mi se čini kao solidna igra, VATS rula. Ima li itko kakvih ideja za popravljanje crashanja?
cham3leon
24-11-2008, 08:37
Da, ja ne uspijem igrati više od 5-10 min od crashanja.
ma kakav crash igra je pre luda
cham3leon
24-11-2008, 11:14
Ma dapače, meni je super ali mi se ruši ko kula od karata.
Ja samo obavljam secondary questove,sada sam na zadnjem poglavlju one survival knjige od moire i idem u rivet city...ali ne znamo kako tamo doci,a jos jedan quest tamo moram dovrisiti...
zaapravo ja mislim da je atmosfera totalno pogođena....barem izvan capital wastementa...igra uzima uzore iz max maxa,a moraš reći da jako podsjeća na to...posebno armori s šiljcima od raidera...
wavefunction
24-11-2008, 12:26
tumornija je u fallout 2, ali i ovdje je odlicna
Vidio sam da je neko napisao da je falllout promasio atmosferu----> sry ali si u krivu fallout ima jednu od najboljih atmosfera jedna od naj naj rpgova danasnjice naravno iza wowa
wavefunction
24-11-2008, 12:31
Vidio sam da je neko napisao da je falllout promasio atmosferu----> sry ali si u krivu fallout ima jednu od najboljih atmosfera jedna od naj naj rpgova danasnjice naravno iza wowa!!
dude, negovorim da fallout ima savrsenu atmosferu, ali da wow ima bolji okolis i atmosferu od njega.....
ovako, samo se baci pod autobus, ok?
Stormcrow
24-11-2008, 12:48
a hajd sto wow nije rpg...
Arbiter of Change
24-11-2008, 13:43
Kakva je fora onaj Mysterious Stranger perk... pojavi se lik kao detektiv iz nekog noir filma i razvali neprijatelje magnumom, sve uz popratnu glazbu ni manje ni više. Žao mi je samo što ću propustiti onu Nerd Rage jer nisam baš ulagao u snagu. :)
cham3leon
24-11-2008, 14:12
Meni je žao što ne mogu ni igrati koliko mi se crasha a patchevi ne pomažu :rotfl:
ScorpiuS
24-11-2008, 18:30
Mysterious Stranger perk je stvarno fora.
A jeli još netko uzo velikog zelenog da ide za tobom??? Predobar je companion sa onim svojim Gatling Laserom pokolje sve oko sebe.
wavefunction
24-11-2008, 18:54
moram dici luck na 5 da mogu i ja mysterious strangera imati
moram dici luck na 5 da mogu i ja mysterious strangera imati
imas jedan perk koji ti daje jedan special... pa ga stavi next time
Instalirao onaj fan made audio fix, poslije ću testirati.
Inače, iako mi se na početku gadila zbog silovanja Fallout serijala, izgleda da je ovo ipak odlična igra tako da sam samo nju ostavio na hardu i planiram joj posvetiti puno vremena (pod uvjetom da patch ispravi crashanje)
VATS rula.
cham3leon
24-11-2008, 19:53
Meni ovaj novi patch uopće nije pomogo. Kolko vidim mnogo ljudi se žali na crashanje tako da možemo zaključiti da smo dobili proizvod u beta - fazi.
a hajd sto wow nije rpg...
wow je mmorpg.. i nemože se uspoređivat wow sa fallout....hmm jedini bed je to što je level limit zaključan na 20..... 8)
Nije se prestao crashati.
Sad opet moram izmišljati neko drugo rješenje.
Doduše, sad mi se ruši rjeđe.
Sve u svemu, napredak.
cham3leon
24-11-2008, 20:03
Bilo je nekih trikova sa codecima, updateanja drivera, dizejblanja nekih zvučnih opcija, jedan tip je čak rekao da igra u windowed modu i sve ide ok. Sve živo sam probao i neće ostat stabilan pa da ga j***š.
došao sam na onaj nosač aviona u rivet city :D
fora izgleda iako je u raspadu
Meni je stabilnija u windowed modu.
A kakvo disableanje zvučnih opcija?
Probati ću ono s codecima poslije.
EDIT: Sad vidim, navodno isključena autosave opcija također smanjuje rušenje, worth a shot...
wavefunction
24-11-2008, 20:30
nezz, ja kupio drama konfu 1.11.08(da da samo se ti hvali),taman kad mi je fallout dosao u grad, pa nemam takvih poteskoca, patch je popravio alt+tab crashanja
probaj i ti
Ja ne idem alt-tab, meni se svako malo CTD-a bez ikakvog razloga :(
hmm jedini bed je to što je level limit zaključan na 20..... 8)
i to se da sredit...
http://www.fileplanet.com/194456/190000 ... 40-Cap-Mod (http://www.fileplanet.com/194456/190000/fileinfo/Fallout-3---Level-30-and-40-Cap-Mod)
koji sam ja noob... level sam 16 i tek sam sad skužio da oni bottle capsi od nuka cole koje neprijatelji imaju nekad kod sebe su ustvari oni capsi koji služe kao valuta... a u vražju mater... mogao sam biti bogataš, a sad prodajem ko cigan oštećeni metal za metke..
ScorpiuS
24-11-2008, 22:51
Ja sam to skužio na 4-5 levelu. Au, jesi se zajebo!!!
Evo ja lvl 3 :) moze li mi samo netko reci hoce li mi trebati recimo djelovi starog motora,ili pak djelovi ili sam usivač trebati i za što su oni potrebni? Jesu li mozda potrebni za poravak oruzja ili izradu istog?
Scourge92
25-11-2008, 00:36
ima dost oružja koja možeš napravit od smeča koje nađeš u wastelands-u, al se meni ne da pisat sva pa ću ti nabrojit samo neka
od dijelova motora, oštrice od kosilice i još nekog smeča kasnije možeš napravit neku vrstu mača
od kutije za hranu, čepova i sensor modula možeš napravit bottlecap minu
od usisivača, leaf blowera i još nekih dijelova (neda mi se palit igru da vidim kojih, a nisam baš 100% siguran pa ih neću nabrajat) možeš napravit rock-it launcher
da bi mogao napravit oružje, prvo ćeš morat nabavit nacrt (kupit) i onda sastavit oružje na workbenchu
Skoro sve što se može pokupiti ima neku funkciju. Il za izradu custom oružja putem schematicsa ili quest itemi ili kao municija jednom custom oružju (sve što ne spada u ostale dvije kategorije). Ono kaj ti sigurno mogu reći je da sve izgorene knjige ne kupiš,ali Pre-War knjige kupi, bent tin cans ne,ali tin cans da, dijelovi motora su iskoristivi (gas tank, handbrake), kupi sapnice vatrogasnih šmrkova (firehose nozzle),wonderglue,lawn mower blade,sensor module,vacuum cleaner,leaf blowerštake,scrap metal,quantum cola,turpentine,abraxo cleaner,sugarbombs,cherry bombs itd....
Uglavnom,ako možeš kupi sve,pa spremaj u containere,ili pročitaj negdje na netu koji schematic traži kaj i koji su quest itemi pa "samo" to kupi. Custom oružja možeš popravljat kod trgovaca,dakle do negdje pola durability-ja, ili sam,dodatnim custom oružjima istog tipa kao ostalo. Tak da ak ćeš ih koristit,trebat ćeš i skupljat i izrađivat jer ih ima jako malo za nać,skoro nimalo.
BTW,svaki schematic se može dogurat do ver.3 tj isti schematic ima smisla (po)kupit 3 puta jer svaki upgrade nosi 10% poboljšanja
S druge strane,ako te ne zanima ništa od custom oružja,imat ćeš puno manje za nosit
i onda netko nek veli da je fallout 3 igra koje se samo kiti slavnim imenom... mogu reć da dorađeniji i zanimljiviji fp-rpg nisam nikad igrao... po kvaliteti stavio bih ga odmah nakon half life-a 2 ... dakako, ispred svih njih je mafia.. onda dugo dugo ništa pa morrowind :D
edit : ovdje govorim o igrama uopćenito, ne samo rpg-evima .. . :)
Scourge92
25-11-2008, 01:18
e, tu si u pravu, fallout 3 je odličan fp-rpg, odlično su igru prebacili iz izometrijskog pogleda u 3D grafiku, priča je čak i dosta dobra naspram igara koje izlaze u zadnje vrijeme iako bi mogla biti mlo dorađenija.
kod mene su joj jedini minusi to što je bethesda previše toga uzela iz obliviona, što su napravili da je max. lvl. 20 i što igra završi nakon što so dovrši main quest
inače, meni je od fallouta 3 bolja jedino Mafia
ma ovu igru su totalno sijebli mislim ja sam ju preso za 4 popodneva a nadao sam se da cu se imat scime muciti 2-3 mijeseca kao sa jedinicom i dvojkom a sto je najgor kad sam pomislio da ce pocet biti pravo zanimljivo ono kraj tako da me igra jako razocarala :((
cham3leon
25-11-2008, 11:10
Meni je stabilnija u windowed modu.
A kakvo disableanje zvučnih opcija?
Probati ću ono s codecima poslije.
EDIT: Sad vidim, navodno isključena autosave opcija također smanjuje rušenje, worth a shot...
Pod dizejblanje zvučnih opcija mislim na recimo, ako imaš 2.1 , 5.1 ili sličan surround, stavi si na obični stereo.
Probat ću i ja isključit autosave, ali nisam optimističan, već sam probao sa svime.
Arbiter of Change
25-11-2008, 11:14
Fix je postan negdje na prijašnjim stranicama i meni je bio riješio sve CTD probleme.
cham3leon
25-11-2008, 11:45
Misliš da nisam probao? :D
Problem je što vjerojatno malo ljudi ima 8400gs kao ja. Sirova neka grafička.
Arbiter of Change
25-11-2008, 12:02
E onda ne znam. :)
Probaj shvatiti u čemu ti je zapravo problem (meni iskreno službeni patch nije ništa pomogao, naprotiv, nakon što sam ga stavio igra mi se čak i crashala) koji tu ruši igru (stavi da ti da WMP otvara .ogg format po defaultu, čujem da to pomaže).
Isključivanje autosejva ne pomaže, samo da vam javim.
cham3leon
25-11-2008, 13:52
Sad baš čačkam po opcijama WMP-a (imam jedanaesticu, btw) i našo sam default opcije za sve moguće fileove osim za .ogg
@chulthu Da, to sam i ja maloprije otkrio :D
E baš smo nesretnici :(
Ali ajde, mora biti načina...
EDIT:Imam jednu ideju,ali sad mi se ne da pokušavati.
Kad probam(što bi trebalo biti u slijedećih sat vremena) javiti ću je li pomoglo.
cham3leon
25-11-2008, 14:02
Jasno. Ne može nas pobjedit obična hrpa od 5 GB nula i jedinica :D
Arbiter of Change
25-11-2008, 14:05
Sad baš čačkam po opcijama WMP-a (imam jedanaesticu, btw) i našo sam default opcije za sve moguće fileove osim za .ogg
Ajde pod Tools (otvori My Documents, npr) -> Folder Options... -> File Types i tamo nađi .ogg pa ga namjesti na WMP default.
cham3leon
25-11-2008, 14:13
Ajde pod Tools (otvori My Documents, npr) -> Folder Options... -> File Types i tamo nađi .ogg pa ga namjesti na WMP default.
E hvala, makar nije pomoglo. :D
nema veze probat ću ja opet instalirat onaj fix, malo ću experimentirat.
Ja igram na 8oox6oo sa 4x aa i 4 af, na medium teksturama, na klizačima je svugdje do pola, na dvije gige rama, radeonu x16oo pro 256mb, i s procesorom sempronom 26oo+ koji radi na 1600 mhz i radi dosta glatko + nikad mi se nije srušila .. vjerojatno sam sretna iznimka..:)
cham3leon
25-11-2008, 17:41
Arbiter, je li normalno da tijekom fixanja s ovim final fixom iskaču poruke da je file promjenio veličinu? Dobio sam tu poruku za voices i još nešto, možda music.
BokalVode
25-11-2008, 17:42
A jeli još netko uzo velikog zelenog da ide za tobom??? Predobar je companion sa onim svojim Gatling Laserom pokolje sve oko sebe.
Yup..... Najbolji potez koji sam napravio u istorijii igranja je taj sto spasih onog zelenog mutanta iz one grobnice..... sad me prate on i neki robotic kojeg sam kupio. Ne moram vise ni da pucam kad sretnem neprijatelja......
Arbiter of Change
25-11-2008, 18:15
Arbiter, je li normalno da tijekom fixanja s ovim final fixom iskaču poruke da je file promjenio veličinu? Dobio sam tu poruku za voices i još nešto, možda music.
Ne bi trebalo biti problema (znam da su i drugi komentirali to), jer ti se u biti i mjenjaju neki audio filesi (ne znam jesi li došao do lokacije gdje ideš razgovarati sa jednim NPC-em (Mr. Burke)... e tu bi mi se igra UVIJEK rušila dok nisam primjenio ovaj fix).
JohnnyMo
25-11-2008, 19:04
Fallout 3 jedan od najboljih RPG-ova ahahah, i slako se nasmijah , pa ljudi moji jeste vi igrali prethodne falloute ...cccc
cham3leon
25-11-2008, 19:13
Ne bi trebalo biti problema (znam da su i drugi komentirali to), jer ti se u biti i mjenjaju neki audio filesi (ne znam jesi li došao do lokacije gdje ideš razgovarati sa jednim NPC-em (Mr. Burke)... e tu bi mi se igra UVIJEK rušila dok nisam primjenio ovaj fix).
To mi je prošlo bez problema, dapače, jedno dvaput sveskupa mi se dogodio ctd prije nego šta sam napustio Megaton. Sad tražim Galaxy Radio i crasha se otprilike svakih 20 sec.
Često prije crasha pogotovo u VATS-u se počinju gubit texture i zamjenjivat sa žutom bojom. Drivere sam updateao, tako da...
To mi je prošlo bez problema, dapače, jedno dvaput sveskupa mi se dogodio ctd prije nego šta sam napustio Megaton. Sad tražim Galaxy Radio i crasha se otprilike svakih 20 sec.
Često prije crasha pogotovo u VATS-u se počinju gubit texture i zamjenjivat sa žutom bojom. Drivere sam updateao, tako da...
E, točno to se i meni događa(samo ne u VATS-u), a danas sam i ja updateao drivere.
Također,kako namjestiti taj stereo?
u kojim opcijama?
BokalVode
25-11-2008, 20:14
A da ne zna neko kako da zavrsim onu misiju "Those!" (Istrebljivanje fire antsa). Presao sam cijeli fallout, ali sam ga sad opet poceo samo zbog te misije....... Zaboravih da je odradim prosli put :)
A da ne zna neko kako da zavrsim onu misiju "Those!" (Istrebljivanje fire antsa). Presao sam cijeli fallout, ali sam ga sad opet poceo samo zbog te misije....... Zaboravih da je odradim prosli put :)
pa napravi kaj ti klinac veli... poslje saznas da ima neki doktor koji ih proucava, i on ti veli kaj dalje...
pa napravi kaj ti klinac veli... poslje saznas da ima neki doktor koji ih proucava, i on ti veli kaj dalje...
Moraš otići kod Doctora Lesca(koji je u metrou tamo dolje,duboko i daleko),onda će sve biti jasno...
E kako mjenjam house theme?
Scourge92
25-11-2008, 21:27
da bi promjenio house temu, moraš razgovarat s onom trgovkinjom u megatonu kod koje si ju kupio i onda jednostavno kupit neku drugu da ti zamjeni ovu staru
btw. sto se performansi tice meni na Intel Core 2 Quad 2,4 , Radeon HD4870 i 4gb RAM-a ide sve na max max.
ScorpiuS
25-11-2008, 22:08
Ista konfa samo 8800GT i sve na max. Samo sam smanjio AA, AF na 4, 6 jer bi se krašalo ponekad.
da bi promjenio house temu, moraš razgovarat s onom trgovkinjom u megatonu kod koje si ju kupio i onda jednostavno kupit neku drugu da ti zamjeni ovu staru
Ali nema ih.
ScorpiuS
25-11-2008, 22:24
Moraš s njom razgovarat o dekoraciji za svoju kuću i onda će ti ona ponudit da izabereš određenu temu.
Vec sam jednu kupio i ocu novu.
ScorpiuS
25-11-2008, 22:27
Pa kuppi novu. Sam što nemožeš prodat onu staru noj natrag
Scourge92
25-11-2008, 22:36
u razgovoru s njom odaberi opciju ''I'm looking to buy something for my house'' a nakon toga odaberi da hoćeš promijenit temu
tema ovisi o tvom liku, bar mislim... jer ja mogu kupit samo science temu, jer mi je science i medicin na max... a kaj treba za ostale, neznam... al ima ih samo 6...
http://fallout.wikia.com/wiki/Love_Machine_Theme
http://fallout.wikia.com/wiki/Science_Theme
http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_Theme
http://fallout.wikia.com/wiki/Raider_Theme
http://fallout.wikia.com/wiki/Wasteland_Explorer_Theme
http://fallout.wikia.com/wiki/Pre-War_Theme
Scourge92
25-11-2008, 22:58
a ja mogu kupit sve teme iako sam orijentiran na science i energy weapons
onda neznam... al meni je samo science bila ponudjena...
Jel tko radio onaj quest kad moram ubiti "Family", ima ih pun k dole u podzemlju,
mravojed20
26-11-2008, 00:33
Ne moraš ih ubiti uopće, imaš bar 3 načina kako preći taj quest.
BokalVode
26-11-2008, 00:57
Jel tko radio onaj quest kad moram ubiti "Family", ima ih pun k dole u podzemlju,
Samo popricaj sa svim hulganima u familiji i slozi se sa svim sto ti kazu. Nakon toga nadji glavnog i pitaj ga kako bi bilo fino da pusti onog momka sto ga trazis (treba ti dosta speech pointsa) a posle toga idi u sobu u kojoj je taj momak i nagovori ga da napusti familiju.
On ce otici, gazda se nece ljutiti, a ti ces zavrsiti misiju
onda neznam... al meni je samo science bila ponudjena...
Kada si zadnji puta razgovaro s tom tipicom i pito je za teme reko si da hoces science theme i to imas za kupit ako zelis neku drugu klikni u razgovoru "Tell me more about your themes." i klikni koju zelis pa ces tu moci kupiti.
lol, pa ak ti je small guns na max, onda koristi pistolje, scoped magnum i blackhawk, a ne rifle i sniper...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.