Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
Znam da ih nemoram ubiti ali jebiga, tko je kriv onom cuvaru sto me nije htio pustiti. Uostalom probao sam mirnim putem, nije išlo...
Scourge92
26-11-2008, 12:52
meni su od oružja najbolji energy weapons, pogotovo kad sam na lv7 dobio onaj plazma gun od onog androida u rivet cityu
lol, pa ak ti je small guns na max, onda koristi pistolje, scoped magnum i blackhawk, a ne rifle i sniper...
i ta oruzja spadaju pod small gunse
sorry, nisam znal... sljedece si dizi energy weapons, i nabavi taj plazma gun iz androidovog questa... i divi se ljepim zelenim hrpama... lol
Eh, poisključivao sam sve codece i nije pomoglo.
Počinjem gubiti nadu...
Rex Regis.cro
26-11-2008, 14:19
Eh, poisključivao sam sve codece i nije pomoglo.
Počinjem gubiti nadu...
Kako retardirano :(
Meni je radila, rušila se ali radila. Baš su je sj*bali.
ScorpiuS
26-11-2008, 14:21
lol, pa ak ti je small guns na max, onda koristi pistolje, scoped magnum i blackhawk, a ne rifle i sniper...
i ta oruzja spadaju pod small gunse
sorry, nisam znal... sljedece si dizi energy weapons, i nabavi taj plazma gun iz androidovog questa... i divi se ljepim zelenim hrpama... lol
Ljepo je napravljeno kada dobiješ kritikal sa plazma oružjem, predobro!!! Ja sam si nabacio plazma na 85 i rokam sve ispred mene. Samo je meni problem za municiju. Teško ju je nabavit, a kad ubijem jednog od 300 ljudi sa potrebnom municijom taj da 12
Pitam se da li će se nastaviti rušiti ako brzo otrčim do Megatona te uđem i odmah izađem iz njega.
Isplati se pokušati...
ScorpiuS
27-11-2008, 14:49
Snajper je zapravo vrlo jako oružje. Ako se igrate sa stealthom od njega će te dobiti vrlo dobre stvari. Ponajprije jer ako ste hidden onda dobivate kritikal a svaki kritikal u glavu je one shot one kill!
Silver_Wolf
27-11-2008, 19:34
Mene je razočarao minigun, jednostavno je previše neprecizan. Samo 50% metaka pogodi protivnika koji je udaljen 5 metara! :thumbs1:
wavefunction
27-11-2008, 19:41
snipe metu 5 puta nisam mogao s vatsom pogoditi, a onako head shot
ps
snipe i bobblehead lockpick figuru sam nasao u bethesdinom studiu :D
ScorpiuS
27-11-2008, 20:15
Mene je razočarao minigun, jednostavno je previše neprecizan. Samo 50% metaka pogodi protivnika koji je udaljen 5 metara! :thumbs1:
Jao je loša pljuca. Potrošio sam 1200 metaka u 1-1,5 sata, ubio sam desetak idiota u jednom Vaultu, par mrava i mravlju kraljicu.
wavefunction
27-11-2008, 20:21
jbt, small gunz & frags cetiri life
Arbiter of Change
27-11-2008, 20:26
A baš... bar možeš više manje upravljati gdje će ti koji metak završiti (i ono, pouzdani su van VATS-a), ukoliko nije strojnica u pitanju.
Meni je najbolje oruzije Plazma rifle jer je jaka i ima tonu metaka + Power armor i pawnage :rambo:
cham3leon
27-11-2008, 22:08
Konačno sam napravio neko kvazi rješenje protiv crashanja, tako da mogu normalno igrat. Prvi put sam ručno izašo iz igre :o .
Nego, minigun je koristan indeed, najviše protiv meele neprijatelja koji samo trče prema tebi. Ti samo staneš i šrotaš s minijem...
ScorpiuS
27-11-2008, 22:43
Najgore je to što dok Minigun počme pljuvat metke ovaj je već došo do tebe i otkine ti pola enegrgije.
Moze li mi netko barem natuknuti kako da popravim onaj dish koji sam morao uzeti za tri psa, pošto ga sam nema šanse da popravim a nosio sam kod par popravljača ali mi ga uopće ne pokaže da im ga mogu dati na popravak.
Ummm, moras se popeti na Washington Monument (onaj obelisk veliki), i tamo zakaciti antenu.
wavefunction
28-11-2008, 08:37
meh, vats je JAKO koristan kad se treba stedit metke
..magnum, anyone?!
Ummm, moras se popeti na Washington Monument (onaj obelisk veliki), i tamo zakaciti antenu.
Bi ali ga moram "Popraviti" prvo. Tako pise u questu nakon sto izađem iz muzeja.
wavefunction
28-11-2008, 10:08
nope, samo ga hapi iz muzeja i plantaj
ti previse razmisljas...
ti previse razmisljas...
Previse razmisljam? Cek malo pa pise u questu da ga treba popraviti i za tebe je ti previse razmisljanja? Ne, to je normalan razum, to je kao da ubiješ glavnog Boss-a na kraju i quest ti reče "oživi boss-a" a ti samo izađeš iz dungeona i igra je gotova. To nema veze s razmisljanjem, zašto govori da ga treba popraviti kad ocito ne treba? Nemoj mi solit pamet bez potrebe...
wavefunction
28-11-2008, 10:58
pa, koliko znam, pise da trebas popraviti, vezu ili struju ili stavec, tako da plantas taj nepokvareni tanjur na monument
cham3leon
28-11-2008, 11:36
Najgore je to što dok Minigun počme pljuvat metke ovaj je već došo do tebe i otkine ti pola enegrgije.
E, pa ja ni ne skidam prst s okidača, pa ne moram čekat da se zavrti :rambo:
I jako sam zadovoljan s tim oružjem usprkos nepreciznosti. Na daljinu niš ne valja, istina, al ako naletiš na neku meele mrcinu, makar bila to i 3 supermutanta sa letvama , oni trče prema tebi, ti bez prekida šrotaš i gotovi su za 5 s... VATS ti ni ne treba.
wavefunction
28-11-2008, 11:47
ma small gunsi roxxaju
cham3leon
28-11-2008, 11:51
Je, istina, i njih uvijek koristim i radim skillzor sneak killove, ali dogodilo se jednom da sam se dokopao jednog miniguna kad sam ubio supermutanta, koji je doduše bio jako oštećen (samo oko 5%), ali mi ga je bilo šteta ostavit :D i tako sam ga tegljao sa sobom i pwnao sve zaredom.
Neki bi rekli: samo ideš i pucaš :P
wavefunction
28-11-2008, 11:52
haha, ali ker je lud iako mi vecinom radi lose nego dobro
vodit cu ga kad mi ponestane metaka
(..find sum ammu, boy...)
a sistem karme u ovoj igri je jako dobro rijesen, tvoja dobra odnosno losa djela ce uvijek komentirati three dogg, i tako cijela vukojebina zna za tebe, to je drama odradjeno svaka cast
JohnnyMo
28-11-2008, 13:42
a sistem karme u ovoj igri je jako dobro rijesen, tvoja dobra odnosno losa djela ce uvijek komentirati three dogg, i tako cijela vukojebina zna za tebe, to je drama odradjeno svaka cast
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE meni su dragog kera ( citaj frkija :) ) ubili , sad se vise nisakim necu moci vezat smrc , smrc , smrc : all of u will die now buhahahahahaha..
cham3leon
28-11-2008, 15:11
E,da, gdje naći đukelu?
meni je karma bas debilna... za svaku sitnicu koju ukrades dobijes bad, a good dobijes jedanput na pol godine...
cak i kad ubijes vlasnika tih stvari, i dalje se racunaju ko ukradene...
djukac ti je u junkjard-u, vec je receno...
ti previse razmisljas...
Previse razmisljam? Cek malo pa pise u questu da ga treba popraviti i za tebe je ti previse razmisljanja? Ne, to je normalan razum, to je kao da ubiješ glavnog Boss-a na kraju i quest ti reče "oživi boss-a" a ti samo izađeš iz dungeona i igra je gotova. To nema veze s razmisljanjem, zašto govori da ga treba popraviti kad ocito ne treba? Nemoj mi solit pamet bez potrebe...
Ne trebas popraviti onaj iz muzeja kad je on vec funkcionalan, zato si i isao po njega u muzej (d'oh!) :roll:
Nego se trebas popeti na spomenik i popraviti onaj koji je razbijen, tako sto ces ga zamijeniti funkcionalnim (iz muzeja) :eyebrows:
ScorpiuS
28-11-2008, 18:19
E,da, gdje naći đukelu?
Stvarno, gdje??? Vidio sam da će nas pratit neko pseto cjelo vrjeme, ali ja sam to pseto vidio samo u Tranquility Lane.
Cucak je u junkyardu, sjeveroistočno od megatona. Ali nije baš nešto, tj dobar je za early - midgame, ali kasnije kad te u mozak siluju po 3 mutanta od jednomm, dosta brzo krepa. Glupo je i to kaj je dosta agresivan, pa ak naletiš an neprijatelje ne možeš si isplanirat taktiku nego moraš njega čuvat...
btw, koliko je fallout 3 dobio u pcplayu?
KingTomy
28-11-2008, 21:33
91%, minus je samo animacija likova...:=)
wavefunction
28-11-2008, 21:58
OH YEA, presao sam igru i prica je dobra, nema sta
na kraju poprima morbidnost fallout 2 kad nam poznat glas kaze
...and war, war never changes...
evo vracam se polako ovoj igri...hmm nisam jos ni polovicu dovršio....znam već šta igram do kraja godine,ako ne i više.... :roll:
wavefunction
29-11-2008, 10:51
meh, uz crni humor, dubioznost questova, nelinearnost nalazi se duboka, depresivna prica o ocu i sinu, prica o zrtvovanju i samoci. Stvarno depresivna prica, pravi onaj stih fallout dvice, ali te ista prica je inspirirajuca, i sad svakom ko kaze da je Neretva zagadjena, nabit cu mu kolac u srce, jer mi se neda trositi minigun metke
Windwalker
29-11-2008, 13:19
Počeo sam igrati i moram reći da je zakon.
Neznam zašto neki govore da je igra loša.
Ovdje sam dobio sve što sam očekivao od STALKERA (koji me jako razočarao).
Jedino me smeta što se zove Fallout 3, a ne Fallout:SNeko ImeSili Fallout: Next Gen., ili nešto slično. Baš me ta trojka smeta.
A sad jedno pitanje.
Jel mi se isplati prvenstveno fokusirati na energy weapons (mislim, jel će biti dosta municije za njih, ili će je biti na kapaljku)?
Isto vrijedi i za big guns?
za energy weapons ima municije ko pljeve, naravno, ako od svih trgovca u svim gradovima pokupujes sve kaj imaju... ista stvar i s minigunom i s assault rifle... i nikad ne zaobilazi ammunition box-eve...
meni samo manjka .44 i .308 ammo, za magnum i sniper, sveg ostalog ima na bacanje... neznam kaj ljudi rade s tom municijom kaj im manjka...
cham3leon
29-11-2008, 13:53
Počeo sam igrati i moram reći da je zakon.
Neznam zašto neki govore da je igra loša.
Ovdje sam dobio sve što sam očekivao od STALKERA (koji me jako razočarao).
Jedino me smeta što se zove Fallout 3, a ne Fallout:SNeko ImeSili Fallout: Next Gen., ili nešto slično. Baš me ta trojka smeta.
?
Zar ti nije dosta komercijaliziranih idiotskih naslova sveprisutnih u zadnjih par godina koji obavezno sadrže dvotočku i neki crappy - kičasti podnaslov? Već mi se riga od takvih naslova. :hangin:
A tko bi nazvao nastavak Fallouta nazivom kao Fallout: Next gen? :?
Đizs.
Problem je sto vec postoji fallout igra s nazivom fallout 3...
Problem je sto vec postoji fallout igra s nazivom fallout 3...
ako mislis na Van Buren (Fallout 3) to je otkazano, tak da ipak ne postoji...
Takva logika nije logika... :(
Uostalom igra ima demo i zato ne možeš reći da ne postoji ta igra...
Jel to znači da Duke Nukem Forever nesmije izaći s tim imenom?
The Jackal
29-11-2008, 15:41
Jel to znači da Duke Nukem Forever nesmije izaći s tim imenom?
Svetogrđe
Takva logika nije logika... :(
Uostalom igra ima demo i zato ne možeš reći da ne postoji ta igra...
pa u biti se ni igra ne zove fallout 3, nego van buren...
Van buren je kodno ime projekta,isto kako je v13 kodno imene Falout MMO-a...
Ali igra ne postoji ipak... nikad nije izdana, nikad nije demo izdan(ono je bio leak), niti je ikad najavljena uopće, a kamoli kao Fallout 3... Po tvojoj logici ni Half Life 2 nije trebao izaći jer je par mjeseci prije izlaska bio leakan i onda je postojala dakle igra s istim imenom itd itd.
Ne...to je bila ista igra,van burek i ovaj f3 su pak bili skroz drukciji..
Arbiter of Change
29-11-2008, 17:56
Mislim da je stvar samo u licenciranju imena (to jest, tko prije napravi i tko uopće drži licencu), npr. kao što je je Bethesda već licencirala Skyrim što nas navodi da će biti sadržan u naslovu novog TESa (ili se tako bar priča).
Gle kuzio bih da je isti ime a da igre imaju istu radnju...
Meni ipak nije jasno koji dio "ta igra ne postoji" ti nije jasan.
Windwalker
29-11-2008, 20:45
Ja sam rekao samo da mi se ne sviđa '3' u imenu, jer igra dosta odudara od prijašnjih 'nastavaka'.
Mogli su ga nazvati i samo Fallout (2008.), kao što su napravili sa novim PoP.
No, to bi omalovažilo prvi Fallout koji je legendarna igra (ali opet, i prvi PoP je legendaran).
Još jedno pitanje. Jel se uopće isplati melee u ovoj igri?
Ne mislim to razvijati s ovim likom, no zanima me za ubuduće.
Kako ne moze?Prodajni rezultati FIFE,NFS su i dalje dobri makar su igre sranje
Ja sam rekao samo da mi se ne sviđa '3' u imenu, jer igra dosta odudara od prijašnjih 'nastavaka'.
No, to bi omalovažilo prvi Fallout koji je legendarna igra (ali opet, i prvi PoP je legendaran).
isplati se,kad ostaneš bez municije,meni je jedan lik dropo nekakav vatreni nož,radi 20 damagea,ne sjećam se točno kak se zove...
nikako se ne isplati.
cham3leon
30-11-2008, 10:25
Kako ne moze?Prodajni rezultati FIFE,NFS su i dalje dobri makar su igre sranje
Tužna istina :(
JOE WEIDE
30-11-2008, 10:53
Sto je igra vece sranje to se bolje prodaje.Sve nji treba :kill:
Eto, ja pobornik protiv Fallouta 3 sam ga odlucio probat. Frend mi posudio igru.
Izasao sam iz Vaulta i dosao u Megaton, ocjena vidjenog 6.8/10
- prilicno "hladan" rodjendaski party bez imalo osjecaja (skroz sam se iznenadio nakon prilicno dobrog pocetka kad se rodis itd.)
- AI + pathfiniding likova (prije toga sam igrao HL2 di me znaju iznenaditi nekim svojim taktikama i tako ...)
- zar HUD nije mogao biti VECI!! skupa sa textom!
- konzolaski VATS
- u razgovorima dobijes opcije texta u kojima se spominje nesto sto npr. nisi mogao jos saznati (npr. dodjes u Sprigvale i sretnes onu zensku i odma joj mozes rec da si doso po novce a ona ti je samo rekla "Did moriarty send you?")
+ odlican pocetak igre (beba + krv na ekranu :rotfl:)
+ Liam Neeson
+ razgovor se cak grana, doduse zasad imam prilicno krajnje izbore
+ Liam Neeson
+ E sam reko da Liam Neeson daje glas
+ pogledaj predzadnji "+"
Uglavnom iako ima dosta nedostataka, vidi se napredak u odnosu na Oblivion. Jos cu vam javljat dojmove
A jedan veliki plus je ono kad polazes GOAT pa je pitanje "Who is our guide, goal of life. The best man in Vault ..." a odgovori su:
1. The Overseer
2. The Overseer
3. The Overseer
4. The Overseer
cham3leon
30-11-2008, 12:08
Pa moraš priznat da tu više utječu odluke koje radiš tokom igre na radnju nego u Oblivionu, koliko god bili slični. A ako ništa drugo igra je prokleto zabavna.
Uzeo sam onaj perk Gunslinger. Sad se vučem po podzemnoj i dijelim headshotove Feral Ghoulovima sa pištoljem :P
Pa to naravno, zato sam i isao probat igru. To se podrazumijeva. Fallout 3 sam vec duze igrao neg Oblivion, mislim da to sve govori :D
Windwalker
30-11-2008, 12:55
Jel postoji još koji način da se povećaju S.P.E.C.I.A.L.-si osim Intense training perka (ali mislim zauvijek, a ne kao efekti armora ili headweara)?
cham3leon
30-11-2008, 13:21
Mislim da ne...
Možeš jedino taj perk koristit
imas neke idiotarije koje se zovu bobblehead. nađeš ih okolo, pa ih imaš za atribute i neke skillove, i dok ih imaš imaš bonus na to šta oni povecavaju.
cham3leon
30-11-2008, 14:24
imas neke idiotarije koje se zovu bobblehead. nađeš ih okolo, pa ih imaš za atribute i neke skillove, i dok ih imaš imaš bonus na to šta oni povecavaju.
E, da našao sam jednom za strength. Ali mislim da s time možeš povećat samo za 1, ne?
E, da našao sam jednom za strength. Ali mislim da s time možeš povećat samo za 1, ne?
da, a ako ti je nest na 10, nema koristi od toga... to je glupo...
ja imam za IN, AG i barter. gluposti, ali ih držim.
Scourge92
30-11-2008, 15:37
ja sam skupio nekih 6-7 tih bobblehead-a
usput, bobblehead-e možete ostavit na posebnom stalku u kući u megatonu, a i dalje dobivte bonus
ScorpiuS
30-11-2008, 17:15
Gdje ste to našli, ja još nisam nijednog.
P.S. Zar u igri mogu gaće eksplodirat??? :shock: Pitam to jer sam već neke pute dok loada vidio Pants Exploded 0.
Scourge92
30-11-2008, 17:33
prvoga bobblehead-a možeš naći u vaultu 101, bude u uredu od oca od tvog lika
pants exploded, to ti je kad se nekom prišuljaš i staviš mu bombu u hlače pa bude kabum evo ti link pa pogledaj na youtubeu y5iG3NlO ... re=related (y5iG3NlOHTs&feature=related)
Silver_Wolf
01-12-2008, 14:41
još jedan bobblehead se nalazi u kući Lucasa Simmsa, šerifa u Megatonu
Constantine
01-12-2008, 16:13
NEq3fd3uOrA
još jedan bobblehead se nalazi u kući Lucasa Simmsa, šerifa u Megatonu
Simms je brzo odapeo u mom slučaju:D
btw. jos jedan bobblehead se nalazi u kuci kod nekog groblja.
wavefunction
01-12-2008, 17:26
REIKO, jes ti picka izdajnicka(kao ja) ili si ga jednostavno upucao
ja sam izdal lika, i pratil razgovor u bircu... kad se svi zaleteli van... tek kaj smo izasli van, simms pada mrtav... bez da su i pucali... debilno... al sam zato drugi put izdal lika, dosel sims do njega, cim se lik digel sa stolice, ucmekal sam ga... i simms nist nije rekel... i nikom nist... lol
Arbiter of Change
01-12-2008, 17:56
ja sam izdal lika, i pratil razgovor u bircu... kad se svi zaleteli van... tek kaj smo izasli van, simms pada mrtav... bez da su i pucali... debilno... al sam zato drugi put izdal lika, dosel sims do njega, cim se lik digel sa stolice, ucmekal sam ga... i simms nist nije rekel... i nikom nist... lol
Moraš ti s njim razgovarati... zahvali ti ako ništa drugo (meni je isto 1. put poginuo). :)
no, pa zahvalil mi je... al ono, pa on je serif, ja pred njim prikoljem bad guy-a usred njihove rasprave... al ajde...
e, ste sredili ghoul-ima da se usele u tennpenny tower??' ak jeste, na koji nacin???
cham3leon
01-12-2008, 18:40
Ja trenutno muku mučim sa supermutantima u potrazi za onim muzejem... sa svojim prijateljem Missile Launcherom :kill:
wavefunction
01-12-2008, 19:09
no, pa zahvalil mi je... al ono, pa on je serif, ja pred njim prikoljem bad guy-a usred njihove rasprave... al ajde...
e, ste sredili ghoul-ima da se usele u tennpenny tower??' ak jeste, na koji nacin???
sredio sam im metkom u glavu, to mi je bilo 3. lose djelo u igri
(jedno od njih je da sam butcha upoznao s svojom familijom)
a, zasto sam ih ubio? jer se roy nesto kurcio
i dobio sam 500 capsa i prvi i jedini put me three dogg oblatio
ja sam to rijesil dogovorom sa stanarima... al sam razmisljal dal da ih pustim kroz podrum... a i tennpenny-a sam htel koknut zbog onog lika iz underworld.a al sam skuzil da se i to moze mirnim putem... dok sam dukova roknul, posto nema nigde nikog u blizini...
wavefunction
01-12-2008, 19:24
moj frend ih pustio, i znas brate sta je bilo
spala mu karma s very high na neutral, i pojavio se djava pip boy kad se priopcavalo da mu je spustena karma
ugl, pustanje je VERY bad rijesenje
Arbiter of Change
01-12-2008, 19:25
Puštanje je idealno riješenje, bar ako nagovoriš stanare da ih prihvate.
wavefunction
01-12-2008, 19:27
ne, ako im otvoris tunel, TO je very bad rijesenje
a ako im dogovorom sredis da upanu, onda valjda dobijes good karma
ja sam i dogovaral useljenje i planiral pustanje... al sam nakraju rijesil mirnim putem... i normalno da je pustanje bad... nisam ni mislil da nije...
wavefunction
01-12-2008, 20:04
ja sam mislio da je postenije to nego da poubijam ghoulove, ali opet u tenpennyju ima i nevinih...
ja sam mislio da je postenije to nego da poubijam ghoulove, ali opet u tenpennyju ima i nevinih...
al su i dalje ghoul hateri... btw, ja sam jednog dedu tam ukokal, kad je spaval a ja sam mu provaljival u sef, i bas se onda probudil... mislim da je to onaj o cijim pustolovinama three dog prica... i sve ducane sam pokral, u svakom sefu je bilo po 300 caps-a kojih u ono vrijeme (kad sam prvi put dosel tam) nisam imal ni za jesti...
ScorpiuS
01-12-2008, 21:42
Ja sam tamo nešto gledao neih 20 minuta i razgovaral sa Tennpeniyem i on tamo samo nešto govorio kako je želio uništiti Megaton. Čudno je to što sam u njega došao tek najmanje 10 dana odkad je Burke mrtav, a on još nešto govori kako je dobra ko da nije mrtav. Recite mi gdje ću pronać goulove kraj Tennpenny Towera? Ja sam našo neku Metro stanucu ali je ta zaključana i treba joj ključ
wavefunction
01-12-2008, 22:10
go west, ti si vjerojatno naisao na metro kojeg otkljucas iznutra, tj tu izlazis kad napostis dom te ghoulovske bande
odradio sam većinu side questova, i kao, idem malo igrati main quest - kad odjednom - paf - kraj igre... pff, jako lame, kraj me razočarao..
Dobra je igra al vec je dosadila.
wavefunction
03-12-2008, 19:20
odradio sam većinu side questova, i kao, idem malo igrati main quest - kad odjednom - paf - kraj igre... pff, jako lame, kraj me razočarao..
da, kraj igre dodje iznenada, zbilja
ScorpiuS
03-12-2008, 21:42
Pa nije baš. Ja sam točno očekivao kraj priče.
SPOILER
pa ljepo je bilo vidjet kad su onog ogromnog robota pokrenuli iz sna vojnici Brotherhooda of Steela. Ja sam točno očekivao da je tu kraj priče
eddie2142
04-12-2008, 14:40
ma, nije bas bilo ni tesko pogoditi ako znas lore
http://fallout.wikia.com/wiki/Project_V13_FAQ
http://www.interplay.com/
ScorpiuS
06-12-2008, 11:50
Ta informacija je već neko vrjeme poznata
REIKO, jes ti picka izdajnicka(kao ja) ili si ga jednostavno upucao
Nisam picka izdajnicka (:?)
Nego sam mu ČAK javio da onaj lik zeli da netko detonira bombu.
Nego, šta ti se dogodilo...
On ti došao u bar, i ja bio kraj njega i Simms mu kaze kao što to radi i zašto hoće, ovaj lik je natko izvadio pištolj , ja sam ga naciljao ali je bio brži i išlo je ovako : -> on je upucao Simmsa, ja sam upucao tog tipa koji želi detonirati bombu.
JA : STATUS = ŽIV
SIMMS : STATUS = MRTAV
LIK KOJI ZELI DIGNUT MEGATON U ZRAK : STATUS = MRTAV.
zanimljivo? :)
Inače, završio sam igru, dobro da imam saveove pa mogu igrati side questove, ali zanima me gdje su oni 200 završetaka što je Bethesda obećala(koliko sam igrao i vidim postoje 2 s time da ide ovako 1 = moguca tri,(ti ili elders lyon u komoru,ili pustiš da se dogodi explozija) ili 1 = da šikneš FEV virus u project purify.
Jos samo nesto, jesu li ovo ovdje SVI questovi iz Fallouta 3? Jer sad pokusavam prijeci sve do jedan :)
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3_quests
Nisi mi odgovorio, jesu tu navedeni(na toj stranici) svi questovi?
Da ih je malo i da je igra prekratka, i da nema "200" završetaka kako su naveli, to sigurno da.
ak je to fallout wiki, onda su valjda svi...
neznam jel već ko navodio ovu vijest da Bethesda sledeće godine planira izdat 3 expanzije za F3__prva će se pojaviti u siječnju i zvat će se Operation : Anchorage u kojoj ćete učestvovati u bitci između Amerikanaca i Kineza u Aljasci.Odma sledeći mjesec će se pojaviti i druga exp. koja će se zvat The Pitt gdje će radnja bit smještena u Pitsburgu.Opet sledećeg mjeseca (ožujak) stiže i treća pod imenom Broken Steel u kojoj ćete bit član već od prvog Fallout-a poznate skupine Brotherhood Of Steel koja traži ostatke od The Enclave-a.Bethesda priprema još jedno iznenađenje_u prosincu će se pojavit F3 level editor pod nazivom G.E.C.K.
al sam siguran da je to već stara vijest za koju bi svi trebali znat
To su više addoni nego ekspanzije.(tako sam barem čuo da jesu(a uostalom idu odmah jedan za drugom))
ostalo mi je jos malo do kraja...to ču dovršit ovog vikenda :D
Jel se dobro pokrpao Fallout 3 do danas? Ne pratim temu niti ništa u vezi igre.
Danas formatiram i F3 mi ulazi u uži izbor igara koje bi mogao zaigrati... Da li da igram ili da čekam još koji patch?
eddie2142
12-12-2008, 20:51
IGRAJ
ScorpiuS
12-12-2008, 20:56
Nijedan bug ti neće smetat kad proigraš taj hit, osim naravno onog koji se događa na nekim mašinama da se ruši igra nakon 5 min.
Jel mi može netko linkati onaj Fix kojega je Arbiter prije linkao? Ja sam ga tražio ali neuspješno, a čovjek kaže da fix pošteno ukroti igru što se rušenja tiče.
Mislim da je riječ o unofficial patchu, a možda se i varam.
Izvoliš.
http://qurgh.wizage.net/Fallout.3.rar
Scourge92
12-12-2008, 22:52
prvo probaj odigrat bez patcha, pa ak ti se ne ruši nemoj ga ni stvljat
@Ted, hvala. Evo sformatirao sam komp i snimio DiP kolekciju (Driveri i Programi :D). Sada sljedi optimizacija sustava i snimanje igara...
@Scourge, zašto? Kaj nije bolje, rušila se igra ili ne, snimiti patch? :?
@Ted, hvala. Evo sformatirao sam komp i snimio DiP kolekciju (Driveri i Programi :D). Sada sljedi optimizacija sustava i snimanje igara...
@Scourge, zašto? Kaj nije bolje, rušila se igra ili ne, snimiti patch? :?
Alo lega koliko ti formatiraš tjedno? 7 puta?:)
Scourge92
13-12-2008, 00:10
zato što je unoficial, a ja sam s takvim znao imat problema kad bih ih stavio, a i gra je radila normalno
npr... oblivion mi radio odlično, al je na jednom dijelu znao zaštekat iako sam imao instaliran najnoviji oficial patch.
I ja lijepo našo unoficial patch koji to ispravlja kojeg je hrpa ljudi pohvalilai, a meni sj..o saveove pa sam moro sve ispočetka igrat
edit: nemoj mislit da te ja nagovaram da ne instaliraš patch, ja samo mislim da ak dobro radi ne treba patchirat, al ako ti misliš da treba samo izvoli
@ReiKo, sjeti se zadnje slikice koju sam ti poslao na PP. Ona malecka :D E, normalno da sam nakon toga moram srediti sistem kako spada :P
@Scourge, sve 5 :D Stavio bum ga, pa neka ga voda nosi.
TeraBajt
13-12-2008, 11:45
oukej, procitao recu iz pcp-a, nabavljam igru =D
ScorpiuS
13-12-2008, 13:16
Hehe, a nisu ni spomenuli sve detalje.
Jel valja Sneak sistem u falloutu 3? Jel ga tko koristio?
Neven <R>
13-12-2008, 14:34
Evo počeo igrati, sve radi stabilno nijednom mi se nije crashalo, sam me zanima kak spavati u igri i ne neda mi se čitati 144 strane topica da saznam. :P
Scourge92
13-12-2008, 14:36
pa možeš iznajmit sobu u megatonu u birtiji, a ako odlučiš deaktivirat bombu u megatonu dobiješ i svoju kuću
ScorpiuS
13-12-2008, 14:37
Koristan je definitivno jer ako iz njega opališ u metu odma ti daje jedan critical, ali ga nisam ja previše koristio, ja sam više tip za face-to-face borbu.
Neven <R>
13-12-2008, 14:39
pa možeš iznajmit sobu u megatonu u birtiji, a ako odlučiš deaktivirat bombu u megatonu dobiješ i svoju kuću
Aha, znači nemrem uletiti u random kuću ubiti vlasnika i tamo spavati?
Scourge92
13-12-2008, 14:41
mislim da nemoš, al možeš u po wastelanda naić na krevet i tamo malo ubit oko
edit: i možeš spavat u napuštenim kućama
Napravil bum si sniperista kada dojdem doma 8)
Nešto ovakvo:
S - 4
P - 8
E - 5
C - 1
I - 8
A - 8
L - 6
Small guns ; Sneak ; Repair
Kaj kažete? :D
Arbiter of Change
13-12-2008, 14:51
I počelo je (opet). :D
Zamjeni Repair sa Speech, meni je bio više korisniji (premda sam išao putem diplomata, tako da... ono).
E, samo sam čekao sa smiješkom na licu kada će osvanuti tvoj post :rotfl:
Nego, sjećam se da se pričalo tu na forumu da je Repair strašno bitan!?
Scourge92
13-12-2008, 14:54
hm, dosta dobro, ali meni su draža energy weapons od small guns, posebice zbog toga što na brzaka možeš dobit plazma gun koji je u odnosu na druga oružja s početka igre i do 4 puta jača
cham3leon
13-12-2008, 15:12
O da! Jako sličan, da ne kažem isti ko u Oblivionu ali puno korisniji.
Sneak + small guns + gunslinger perk = Mr. ninja koji se šulja okolo i ubija sve sneak critical headshotovima :rambo:
Koliko znam sebe, vrlo vjerojatno ću igru preći minimalno 3 puta.
1) Lucky Stealth Sniper Assassin
2) Strong Bartering Diplomat Bombing Biggunner Smoth Talker
3) Energy Weapon Melee Evil Mother Fucker
:D
ScorpiuS
13-12-2008, 15:50
Speech je od iznimne važnosti u nekim djelovima igre i dosta olakša neke kvestove. Ja ću sada igru opet proći, ali sumjam da ću mjenjat arsenal, jer nemogu naći ubojitiju strategiju, ali možda odem malo više na Sneak i definitivno postajem loš madafaka.
Megacyber
13-12-2008, 15:57
Evo kupio i ja igru i instalirao sam i počeo igrat...i sve ide dobro dok ne izađem iz vaulta, onda mi se igrica stalno crasha piše "fallout 3 has stopped working"...molim ako neko zna kako riješiti taj problem da mi pomogne :cry:
intel core 2 cpu 6600 2.4 GHZ
nvidia Geforce 9800 GX2
6 gb ram ddr2
Plizz help
Neven <R>
13-12-2008, 16:02
S - 4
P - 8
E - 5
C - 1
I - 8
A - 8
L - 6
Small guns ; Sneak ; Repair
Kaj kažete? :D
Složio sam si skoro istog lika, samo mi je charisma neš veća, a perception i intelligence manji. :P
@Neven, great minds think alike :D
@Scorpius, kakav je tvoj build?
cham3leon
13-12-2008, 18:03
Evo kupio i ja igru i instalirao sam i počeo igrat...i sve ide dobro dok ne izađem iz vaulta, onda mi se igra stalno crasha piše "fallout 3 has stopped working"...molim ako neko zna kako riješiti taj problem da mi pomogne :cry:
nvidia Geforce 9800 GX2
6 gb ram ddr2
Plizz help
6 GB rama? :o Bravo.
probaj službeni patch instalirat, ako ne onda fix za kojeg je kolega gore postao link, ako se ne varam. Ajde reci i na kolikim detaljima igraš?
Megacyber
13-12-2008, 18:30
Da 6gb rama :D
ja sam probao instalirat fix al mi ga nije htio instalirat tak neš...pisalo je "cannot find the path specified" i "cannot find the file specified". igram na ultra high detaljima
ScorpiuS
13-12-2008, 19:01
Evo kupio i ja igru i instalirao sam i počeo igrat...i sve ide dobro dok ne izađem iz vaulta, onda mi se igra stalno crasha piše "fallout 3 has stopped working"...molim ako neko zna kako riješiti taj problem da mi pomogne :cry:
nvidia Geforce 9800 GX2
6 gb ram ddr2
Plizz help
probaj službeni patch instalirat, ako ne onda fix za kojeg je kolega gore postao link, ako se ne varam. Ajde reci i na kolikim detaljima igraš?
S obzirom na ostatak konfiguracije, procesor ne valja za ništ. :D
Megacyber
13-12-2008, 19:04
nvidia Geforce 9800 GX2
6 gb ram ddr2
Plizz help
S obzirom na ostatak konfiguracije, procesor ne valja za ništ. :D
Ko da to neznam :D :D al mi sve igre dobro idu na max detaljima...a jel imaš možda kakvu preporuku ??
ScorpiuS
13-12-2008, 19:29
Ako si spreman potrošit lepo onda si uzmi ovaj (http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010486), nećeš falit, ali postoji šansa da lagano bankrotiraš. D
Megacyber
13-12-2008, 19:35
:shock: 9.999 kn :shock: :shock: :shock: a mislio sam možda neki quad pošto dok igram imam i winamp pokrenut i mozzilu i msn...
ili možda neki jeftiniji i7
Ma zajebava te Scorpius :D Imaš fenomenalan komp, a procesor kada se OC-a ne predstavlja kočnicu niti jednoj grafi na tržištu.
A i to što imaš i je Quad. Core 2 Quad Q6600, zar ne?
Nego, evo upravo sam izašao iz Vaulta. Za sada mi se sviđa igra. Skroz mi fluidno radi na 1280x1024 pri gotovo svim detaljima na max, jedino bez AA. Jedino kaj sam napravio, tweakao sam *.ini fajl tako da se bolje upregnu obje jezgre, pošto po defaultu nisu sve opcije omogućene za multithreading.
I da, razvaljujem sa bejzbolskom palicom :D Štedim metke od pištolja za prve prave Raidere ili Slavere, što li već ima u igri.
tako sam i ja, što više koristi prsa o prsa, ali to ce uskoro prestat...
Jedino već vidim da neću igru odigrati niti jednom sa Melee likom. Borba u VATS-u sa Melee likom je katastrofa, bar u zatvorenim lokacijama. Kamera skače na sve strane i totalno je "disfunkcionalno" :D
Megacyber
13-12-2008, 20:34
a jel zna ko nekaj s tim crashanjem...downloadao sam patch al mislim da se nije instalirao samo mi se tijekom instalacije sama pokrenula igra...a onaj fix kaj je postan par stranica unazad sam probao instalirat i pisalo je "cannot find the path specified" i "cannot find the file specified". I da igra je original. A jako bih htio zaigrat tu igru samo kaj mi ti glupi crashevi to onemogučavaju :( . Pliz help.
Ne znam za vas, ali mene "moj stari" opako podsjeća na Pierce Brosnana xD I po glasu i po izgledu :D
cham3leon
13-12-2008, 21:07
a jel zna ko nekaj s tim crashanjem...downloadao sam patch al mislim da se nije instalirao samo mi se tijekom instalacije sama pokrenula igra...a onaj fix kaj je postan par stranica unazad sam probao instalirat i pisalo je "cannot find the path specified" i "cannot find the file specified". I da igra je original. A jako bih htio zaigrat tu igru samo kaj mi ti glupi crashevi to onemogučavaju :( . Pliz help.
Uz takvu grafičku, mislim da ne bi smio imat problema. A i ostatak konfiguracije ti je ok :D .
Vjerojatno onda neće mnogo značiti ako smanjiš detalje. Ako fix ne radi, potraži službeni patch.
Ako ni to ne radi, probaj namjestiti da ti Windows Media Player otvara .ogg fileove po defaultu. Također možeš probat stavit u windowed mod. Neki kažu da su samo prebacili u windowed i sve je išlo bez problema.
Jedino već vidim da neću igru odigrati niti jednom sa Melee likom. Borba u VATS-u sa Melee likom je katastrofa, bar u zatvorenim lokacijama. Kamera skače na sve strane i totalno je "disfunkcionalno" :D
naravno da neces, igra nije stvorena za to, nije uopce izbalansirano kao u prijasnjim nastavcima.
eddie2142
13-12-2008, 21:29
Ne znam za vas, ali mene "moj stari" opako podsjeća na Pierce Brosnana xD I po glasu i po izgledu :D
yea, valjda mi se zato posebno svidja
TeraBajt
13-12-2008, 21:30
au, nabavio igru, igrao, igra rula =D
btw, kako ste vi prosli sa mafijom i onom bombom? Ja sam igrao "shiny good citizen" i rekao sve murjaku, nakon cega je ovaj popio laserski metak^^
eddie2142
13-12-2008, 21:32
btw, kako ste vi prosli sa mafijom i onom bombom? Ja sam igrao "shiny good citizen" i rekao sve murjaku, nakon cega je ovaj popio laserski metak^^
previse ljudi tako igra, malo tko oce nukat grad radi dost questova
(jedino amd freak pali bombu u tenpennyju)
ScorpiuS
13-12-2008, 21:46
Ja ju u sljedećem prolaženju aktiviram i ići ću na lošu stranu.
cham3leon
13-12-2008, 21:47
Treba samo imati puno mina sa sobom i igrat partizanski.
ScorpiuS
13-12-2008, 21:50
Ja mine nisam koristio za ništa drugo nego za nabavljanje love, ali sam zato granatice baco sve u 16.
Scourge92
13-12-2008, 21:53
ako i uništite megaton ostanu vam svi questovi koje dobijete od Moire u trgovini, ona se nekoliko dana nakon što ste raznijeli megaton pojavi u underworldu.
postoji i način da ne uništite megaton, a da ne ubijete onog lika u baru, prvo deaktivirajte bombu i tek onda pričajte s njim
mine ownaju u podzemnim jer su uski prostori pa protivnik nema kamo. miniraš prolaz, hunting rifleom u glavu da se svi zalete na tebe i vidi vatromet. :D
cham3leon
13-12-2008, 22:16
Baš sam danas u epskom okršaju protiv grupe supermutanata pobacao sve svoje granatice, ispalio gotovo sve rakete i podvalio im sve mine. A pucalo se sve u 16 :D
Jedna stvar koje ne fali u F3 je municija. Dakle, došao sam u situaciju kad bi ubio za stimpak (doslovce :D ) a svi droppaju samo municiju i rabljene pušketine. Pritom sam nosio sa sobom ( i još nosim) 2 vrste sačmarice (sawnoff i combat), 3 automata (s jednim pucam, ovi drugi su za popravak prvog), 3 lovačke puške (ista stvar), 10mm smg i 4-5 10mm pištolja. :killyou:
E, da , mine isto ownaju na uskim stubištima. samo ih pobacaš i zakempaš se negdje.
eddie2142
13-12-2008, 22:17
ja pravio bottlecap mine i dilao ih za stimpake!
WOOOHOO!
ScorpiuS
13-12-2008, 22:33
Baš sam danas u epskom okršaju protiv grupe supermutanata pobacao sve svoje granatice, ispalio gotovo sve rakete i podvalio im sve mine. A pucalo se sve u 16 :D
Jedna stvar koje ne fali u F3 je municija. Dakle, došao sam u situaciju kad bi ubio za stimpak (doslovce :D ) a svi droppaju samo municiju i rabljene pušketine. Pritom sam nosio sa sobom ( i još nosim) 2 vrste sačmarice (sawnoff i combat), 3 automata (s jednim pucam, ovi drugi su za popravak prvog), 3 lovačke puške (ista stvar), 10mm smg i 4-5 10mm pištolja. :killyou:
E, da , mine isto ownaju na uskim stubištima. samo ih pobacaš i zakempaš se negdje.
Ajd, ljepo se ti odluči koju pljucu želiš ili dvije pljuce pa sve ostalo prodaj. Tako sam ja i nisam požalio. Imam Plasma Rifle i The Terrible Combat Shotgun, to je jedna koja se loota sa jednog trgovca u špiljama ispod škole u ono rasutom gradu pokraj Megatona. Nisam požalio za taj arsenal. Za vani je Plasma, a u malim prostorima šutganica i svi padaju.
OK, evo igrao sam do sada, pa da malo updateam svoja mišljenja o igri :D
Dobro:
+ Grafika
+ Razgovor sa NPC-evima
+ Evil & Good side opcije
+ Koristi Bloodlines sistem razgovora (Intelligence i sl. bazirani odgovori)
+ Za sada mi igra djeluje ogromno
+ Dizajn beštija (mrava, žohara, štakora itd.)
+ Voice Acting je više/manje, više nego manje dobar.
+ Hrpetina Itema
+ Krvavo i Mesnato (Blood & Gore) :D
Loše:
- Nezgrapan PiPBoy sistem inventara. Treba vremena da se priviknem
- Itemi nemaju svoj Lore ili bar neki zanimljivi opis
- Tutorial te ne provede kroz sistem popravka oružja i armora
- Itemi poput Stimpacka i sl. malih, ali bitnih pizdarijica se teško vide među svim tim smećem u igri
- Zvukovi bi mogli biti i bolji
- KATASTROFALAN sistem krađe. Opet kao u Oblivionu. Samo ovdje pada karma za svaku krađu, pa makar sastrugao kaogumu sa stola u bartiji. To mi se niti najmanje ne sviđa, toliko toga lijepoga za pokrasti, a ne želim da ne gubim karmu :(
Pitanja:
1) Kako funkcionira Repair skill? Koliko sam skužio, da bi popravio recimo Haunting Rifle, moraš imati još jedan Haunting Rifle od kojega iskoristiš dijelove za popravak? Jel ima još koj način da solo popraviš oružje/armor?
2) Vidim koji mi je Karma Status, ali kako mogu vidjeti koliko imam Karma Pointova (dobrih i loših)?
3) Kod Armora, kako znam jel Armor dobar? Kaj znači onaj DR pod statistikama armora? Sumnjam da je Duration pošto je ispod toga Condition!?!? Se može kako vidjeti detaljne specifikacije oružja i armora?
Hvala :friends:
1. možeš solo popravljat jedino tako da daš pare za popravak nekom trgovcu, otherwise ti treba repair skill i još tih itema.
2. ne možeš vidjeti bodove, ali karma ti ne znaci bas nesto puno, tj valjda ima razlike u dijalozima ali nebi te trebalo previše zamarati.
3. DR je damage resistance. detaljne specifikacije? ne. :D
Ima razlike u comapnionima,kriva karma i nemoš s njim
@Cropir, hvala na odgovoru. Eto još jednog minusa, oružja i armori nisu dovoljno kvalitetno specificirani :(
@Nodakim, mene je odajebo onaj Raider iz Megatona zato kaj imam dobru karmu :D
I da, makar imao samo 1 na Charisma, ljudi me najnormalnije prihvaćaju i razgovaraju samnom kao da samo ne znam kak simpatičan :D Sve zbog pozitivne karme, a valjda i zbog Intelligenca visokog. Tako da mi se za sada čini daje Charisma nepotrebna!?
Scourge92
14-12-2008, 00:30
sada je nepotrebna, al ćeš kasnije imat u razgovorima ponuđene posebne opcije koje mogu uspjeti li ne, a ovise o tvojoj charismi
npr. ako imaš veču karizmu, možeš razgovorom izvuč veću količinu paru za obavljeni quest i sl.
Da, zaboravio sam reći da sam je jučer igrao 2x po 2,5 sata i ugodno sam iznenađen... Nije mi se niti jednom crashala, igra je POTPUNO stabilna kod mene. Još što mi se sviđa, vrijeme loadinga je kratko za popizdit, sve se loada u roku od 2-3 sekunde što me također strašno ugodno iznenadilo.
Samo neka tako ostane do kraja igre xD
PS: Arbiter, glup sam, trebao sam te slušati. Idem iznova ali više prema Diplomatic putu... Uzel bum si Speach umjesto Repair, vidim da me to sada košta mnogo. Sad možeš reći: "Told you so!" :D
em, sačuvaj si repair. možeš ti biti koliko god hoces elokventan i pun retorike, ali kad te 3 supermutanta gađaju zoljama i minigunima tvoje riječi ti nece puno pomoci, ali oružje u tip top stanju hoce. :D
ne moraš ga tagat, al ga diži s levelima...
i da, itemi su definitivno nepotpuni, fale opisi. kad se samo sjetim opisa kondoma ili igračevog uha iz fallouta 2. :pray:
@ Bartuc
Kod karme ti je još jedna stvar bitna :
- Ako imaš većinski "dobru karmu" onda ce ti ljudi dolaziti po gradovima i davati razne poklone (streljivo, hranu itd.), ali zato ce i biti "bounty" na tebi, pa ce te loviti razni "headhunteri" tj. lovci na nagrade (ne kuzim, ako sam dobar zašto netko ima bounty na meni i želi me mrtvog??) al ok.
- Ako imaš većinski "lošu karmu" nema poklona i dijalozi su drukčiji i ljudi te bas nece voljeti.
Inače prešao igru prije par dana, ona finta "200 različitih završetaka" je dobar marketinški trik, nije jednio ako smatraš jednu slikicu u endingu promjenjenu na osnovi toga što si više bio u megatonu nego u rivet cityu.
igram jedno 16-17 sati , igra je predobra , nikad se nije crashala dosad . moj stil igre -- nisam obavio puno questova dosad ali sam istražio brdo lokacija, to je ono što me privlači najviše. nisam nikad imo problema sa nedostatkom metaka za bilo koje oružje, ako mi prifali Capsa, imam ogromne zalihe svega na jednoj lokaciji skrivene, nadam se da ih neće nitko pokrast.
trenutno sam level 9 - najviše pojačavam lockpick i small guns. combat shut-gun rula zasad.
treba mi savjet - isplati li se dat 1200 (otprilike) capsa za rock-it launcher shematics ?
TeraBajt
14-12-2008, 11:32
previse ljudi tako igra, malo tko oce nukat grad radi dost questova
(jedino amd freak pali bombu u tenpennyju)
ah, trebao mi je explosive skill 25, kojeg nisam imao, pa sam se odlucio za drugu varijantu
cham3leon
14-12-2008, 11:34
Pametna investicija bi bila i minigun u očuvanom stanju. U VATS-u malo koristan, ali bez VATS-a samo ideš i pucaš.
E, da, je li tko iskoristio kada Fat Man-a ili Nuka-Grenade? Baš me zanima kako izgleda explozija... :P
Nuka-Grenade nosim sa sobom, Fat Man-a držim doma i oboje čuvam za crnije dane...
ScorpiuS
14-12-2008, 11:46
A stvarno
imam 12 minu nuksa i nikako da ih iskoristim! :(
ah, trebao mi je explosive skill 25, kojeg nisam imao, pa sam se odlucio za drugu varijantu
ah, da si imao par mentatsa u inventoryju...tj, da si skontao da oni povecavaju explosives. :P
igram jedno 16-17 sati , igra je predobra , nikad se nije crashala dosad . moj stil igre -- nisam obavio puno questova dosad ali sam istražio brdo lokacija, to je ono što me privlači najviše. nisam nikad imo problema sa nedostatkom metaka za bilo koje oružje, ako mi prifali Capsa, imam ogromne zalihe svega na jednoj lokaciji skrivene, nadam se da ih neće nitko pokrast.
trenutno sam level 9 - najviše pojačavam lockpick i small guns. combat shut-gun rula zasad.
treba mi savjet - isplati li se dat 1200 (otprilike) capsa za rock-it launcher shematics ?
više se isplati naci trgovca na cesti i dic mu karavan u zrak i uzet si to. :D ja sam tako i imam rock it, a 1.2k za to...ne znam baš, ja ne bi dao.
ScorpiuS
14-12-2008, 12:13
Išo bi ja za klanje karavana. :D
Megacyber
14-12-2008, 13:38
Evo probao sam instalirat patch i tijekom instalacije mi se pojavi "old file not found.However, a file of the same name was found.No update done since file contents do not match." i onda sam opet probo instalirat fix i pojavilo se opet ono "canot find the path specified" i pročitao sam onaj readme i extractao sam onaj folder data tam gdje mi je instaliran fallout 3 i opet pokrenuo fix al neide...Probao sam pokrenut igricu i čim stisnem ono start game igra se počne pokretat al mi odma piše "fallout 3 has stopped working"... i tak stalno
TeraBajt
14-12-2008, 15:57
@cropir rofl, i jos se cudim sta me trazi da kupim mentatse xD
Windwalker
14-12-2008, 16:40
Ja samo derem laser rifalsima i pistolsima (imam laser pistol/shotgun Protectron's Gaze koji je zakon za close combat).
A kad zagusti, izvadim Harknessov unique plasma rifle koji većinu enemya pretvara u zelenu ljigavu mrlju jednim headshotom. No inače ga ne koristim previše, da se ne kvari.
Digao sam i big guns na 100, no ne koristim ih puno s ovim likom.
Evo probao sam instalirat patch i tijekom instalacije mi se pojavi "old file not found.However, a file of the same name was found.No update done since file contents do not match." i onda sam opet probo instalirat fix i pojavilo se opet ono "canot find the path specified" i pročitao sam onaj readme i extractao sam onaj folder data tam gdje mi je instaliran fallout 3 i opet pokrenuo fix al neide...Probao sam pokrenut igru i čim stisnem ono start game igra se počne pokretat al mi odma piše "fallout 3 has stopped working"... i tak stalno
Kupi igru.
cham3leon
14-12-2008, 19:04
Nema veze s piratijom, ekipe za očevid su samo launcher izmijenile, a fix radi bilo original ili kopija.
Arbiter of Change
14-12-2008, 19:46
E, samo sam čekao sa smiješkom na licu kada će osvanuti tvoj post :rotfl:
Volim biti dosljedan... i volim čitati ovakve nastavke:
PS: Arbiter, glup sam, trebao sam te slušati. Idem iznova ali više prema Diplomatic putu... Uzel bum si Speach umjesto Repair, vidim da me to sada košta mnogo. Sad možeš reći: "Told you so!" :D
Inače, koliko vidim nitko nije još postao; Fallout 3 HD Texture Pack (http://planetfallout.gamespy.com/articles/news/289/Fallout-3-HD-Texture-Pack)
cham3leon
14-12-2008, 20:18
Whoooa! Ja igram na najmanjim texturama jer mi se inače ruši ko kula od karata, a vi već tražite HD texture... :D
Inače, ako mi ko može pomoći, sad sam u muzeju i našao sam onu antenu. Usput sam saznao da se u planetariju u ormariću drže neke zgodne stvarčice...
Ključ je valjda u sefu, a ja imam premali lockpick skill da bi obijao bravu na ormariću. Jel zna ko di se može nać ključ od sefa?
dahaka#1
15-12-2008, 06:58
gledo sam malo po forumima ima za fallout neki bug kako da ti se municija netroši pa možeš to koristit i reć da nekoristiš "čitove"
http://s3.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=56697
gledajte šta radi 40 mina KwVDgTxr7fM
gledo sam malo po forumima ima za fallout neki bug kako da ti se municija netroši pa možeš to koristit i reć da nekoristiš "čitove"
http://s3.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=56697
Cak niti link nisi fejkao :roll:
Pre dobra mi je igra :pray:
Puno znači Speach skill, dobio sam od šerifa 500 capsa za disarmiranje bombe :P 5x više nego što sam dobio prvi put sa slabim Speechom.
Mada gledam, i Repair je brutalno potreban. Di god dođem, likovi koji popravljaju iteme imaju manji skill od mene, a cijene su urnebesne. Tako da je bolje biti sam svoj majstor. Imam 2 Snipera, oba su katastrofa, ali nemrem ih bolje popraviti pošto mi fali Skilla, imam samo 30 na Repair.
Razvijen sam ovako za sada:
- Level 5
- SmallGuns - 70
- Speech - 56
- Repair - 30
- Lockpick - 60
Lockpick je također esencijalan. Mini-igra lockpickanja je pre lagana, ali da bi joj mogao pristupiti moraš imati madafaking dovoljno veliki skill level :(
Nego, pitanje... Da li smijem spavati koliko hoću? 100% nemam neko vremensko ograničenje?SPitam pošto obavezno noću spavam jerbo mi je mrak :D A kada se probudim, kaže mi da sam "Well rested" i to mi daje boost na XP od 10% :pray: Fora detalj.
Scourge92
15-12-2008, 21:21
Možeš spavat koliko god hoćeš, ništa loše se ne dogodi ako previše spavaš
nego, koliki ti je science skill? i on će ti bit dosta potreban u igri
Da, kužim da ima tih terminala sa zanimljivim infom. Ali Science za sada ne dižem (niski je, ne znam točno koliko niski :D), prvo ću razviti ove najvažnije (po mom mišljenju) skillove, pa onda definitivno ide Science.
Plan mi je razviti ove skillove:
1) SmallGuns
2) Speech
3) Lockpick
4) Repair
5) Science
6) Sneak
7) Medicine
8]SExplosives
- vjerojatno neću uspjeti sve dignuti do kraja, ali bum se potrudio da bude većina tih skillova barem oko 80... Ipak imam 9 Intelligence i u potrazi sam za Intelligence BobbleHeadom + uzeo sam si Educated perk tako da dobijem na LevelUpu 22 skill pointa 8) I uzeo sam si Comprehension tako da više profitiram od knjiga. Plus, za sada 2 GunNuta :D
Scourge92
15-12-2008, 21:44
ohoho, netko zna što radi :)
ajmo reć da je ovo neka vrsta SPOILER-a, napisao sam gdje možeš pronač neke booblehead-e
jednog bobblehead-a si imao u vault-u 101, imaš jednog u kući od lukas-a simsa, onog šerifa u Megatonu, a onog science nađeš u vaultu 106
Našao sam ta prva 2 koja si spomenuo... Ostale se nadam da ću nać, idem bez hintova gdje se nalaze. Nešto kao Scavenge Haunt :D
Scourge92
15-12-2008, 22:04
i ja sam ih tako tražio i skupio samo 7 do sad
Kaj se žališ :D Ja ih imam tek 2 :P
Sada riješavam questove za onu babu što radi "Survival Guide". Na Chapteru II sam xD Sada bum malo istraživao, pa onda dalje sa questovima...
@Sch3l3, zanimljivo. Znači savjetuješ mi da si ostavim Speech na kojih 60 i da dižem Lockpick i Science, pa tek nakon toga Speech :pray: Moram prespavati tu misao :D
Arbiter of Change
15-12-2008, 23:59
Ili ovaj... replay value?
Ne možeš sve iz jednog igranja maxxati (... hehe).
Kada je igra toliko velika, onda mi je cilj izvući maximum iz nje u max 2-3 prelaska. S tim da mi je prvi lik dobrica, drugi zao i treći po izboru... A set skillova, jebiga, neki skillovi su osnove svakog lika :P
Za sada mi je ovaj lik pre dobar, jedino mi je oružje u banani pošto sam škrt dati pare za popravak, a nemam skilla da si sam poravim pljuce :D
@Arbiter, kakvog si ti lika odigrao?
Arbiter of Change
16-12-2008, 00:08
Taggao sam bio: Medicine, S. Guns i Speech, a ulagao u Electronics, Repair i Lockpick (ništa posebno, samo da proguram).
Iskreno, nisam nikad sam popravljao ništa niti su mi popravci bili skupi tako da ne znam o čemu pričaš (mislim, nećeš sad popravljati neko oružje koje nećeš ni koristiti) po tom pitanju, a para se uvijek nađe (ako ništa drugo, bar možeš otići u divljini, pobiti nekoliko ljudi i otegliti opremu u grad... je da je malo sporo, ali skupiti će se para). Isto tako nisam ni bacao pare na sheme... nepotrebe; nema te situacije koju vjerna Combat Shotgun, Magnum (Scoped) i Hunting Rifle + granate/mine ne mogu srediti.
Neven <R>
16-12-2008, 00:10
Meni je sneak + critical nešto preodlično, glave lete samo tako. Sad rješavam sve side questove još sam u dilemu da'l skršiti Megaton. I zanima me što se tiče raznih dijelova koje sam našao u super duper martu, je'l se to isplati nosati sa sobom i složiti nešto dobro ili je bolje prodati? Ciljam na što viši repair skill, ali ne znam di kupiti skice.
Još da imam više vremena za igrati. :-x
Cool ljudi.
@Sch3l3, hvala na hintu.
@Arbiter, još nisam niti našao ikoga tko bi mi mogao kvalitetno popraviti opremu. Svi imaju Repair skill ispod 30, tako da je to strašno loše. Baš moraš posjetiti "Master Smitha" ili biti "Master Smith" da bi ti oprema bila u top izdanju. Jedino ne znam jel uopće ima dobrih Repair majstora u igri!? :D
@Neven, ispred Megatrona ti stoji karavan, on ti zna imati planove i ona baba koja piše knjigu ima planove za neke gluposti. Evo meni je sada čak i došao novi karavan i isto sam vidio da ima neke planove...
Neven <R>
16-12-2008, 09:13
Taj karavan dolazi u određeno doba dana? Jer mi se najčešće poklapa da izlazim iz Megatona po noći. :P
Da, navečer ga još nisam vidio vani, eventualno prije 22 sata. Ali napravi kao ja, navečer spavaj do cca 07:00-30 i onda kreni u akciju. Veći gušt je po danu igrati, po noći je pre mračno. To me najviše i u Oblivionu/Morrowindu smetalo, pre kratko dan traje. Mogli su produžiti izmjenu dan/noć bar za duplo :(
@Bartuc: ako treba, uloži sve bodove koje dobiješ levelom u repair il si uzmi neki perk, jer je užasno važan u trojci. pa digni do 30% bar.
@Neven: skupljaj Fission battery, conductor, cherry bomb, luchbox i takve stvari i stavljaj si na neko mjesto to (baci na pod) ili najbolje u kuću, pa si ih uzimaj po potrebi. kupi si Workbench, pa na onu dasku dole, i imaš police u jednoj prostoriji, ima mjesta. :D
Constantine
16-12-2008, 16:17
ne treba trosit novce na Workbench,ima samo par metara dalje od kuce kod one ženske koja pise knjigu.
znam, ali ovako je jednostavno bolje, mozes sve svoje stvari i alate pobacat i sve. to je roleplay value, ako vam je do capsa radite kod nje. :D
cham3leon
16-12-2008, 18:04
Ima li kuća za kupiti u drugim gradovima ili samo u onoj jaruzi od Megatona?
drugim gradovima? pa ima još samo Rivet City i možda još jedan i nema više vecih naselja. ne, nema.
A u čmar, ja redovito prodajem Fission baterije i conductore :(
Kako mogu prepoznati iteme koji su mi važni za igru? Ja sam mislio da je ovo gore malo skuplje smeće :cry:
TeraBajt
16-12-2008, 18:41
umm, kako da rijesim onaj kvest sa odlazenjem u galaxy news radio, idem u onu podzemnu ali vrata kroz koja moram proci su zakljucana i treba mi kljuc?
Scourge92
16-12-2008, 18:53
ti od svih ulaza u podzemnu naišo baš na taj što je zaključan, nađi neki drugi od ulaza u podzemnu.
A u čmar, ja redovito prodajem Fission baterije i conductore :(
Kako mogu prepoznati iteme koji su mi važni za igru? Ja sam mislio da je ovo gore malo skuplje smeće :cry:
um... sta ja znam, ti elektronički dijelovi, i sve šta nije neko oruđe (ključ, čekić)...ne znam, pocni malo sastavljat preko workbencha pa ces skuzit.
edit: i sve šta nema veze sa pićem. dakle, prazne boce, čaše i to se ne uzima, osim ako imaš rock-it. :D
Wohoo, prvi put mi se igra Crashala :pray: Nakon kojih 10+ sati igranja :D Ja zadovoljan, očekivao sam da će se rušiti svakih pola sata.
Nego, igra je odlična. Počeo sam istraživati Južno od Megatona i mapa je OGROMNA. Samo od Megatona do dna mape i nešto West (ili East, sad nemam pojma) sam igrao preko 3 sata :pray: Upravo sam riješio quest sa FireAntsima i sada idem isprobati onaj štap na Mole Ratovima... Bio sam skeptičan u vezi ove igre, ali na sreću, sviđa mi se mučo.
cham3leon
16-12-2008, 22:30
Dobro za tebe. Meni se toliko crashala da je sad igram na najmanjim texturama i windowed. Baš pojačava atmosferu, jer ti i sama igra crkava ko i itemi u njoj :P
Eto, od onda, još cca 4 sata gaminga i nema krešanja :D
Nego, upravo sam pomogao Ghoulima da se usele u onaj toranj. Nema čanse da bi uspio bez visokog Speecha :pray: Morao bi rasturiti ljude u tornju :D
Istražujem od Juga prema Sjeveru. Nego, imam pitanje, onaj Rivet City, zašto je on zeleniji od ostatka mape (na mapi)? Kada idem prema tamo, ima i BoSova i Mutanata, da li je tamo neki kraj igre ili kaj? Dobio sam quest u Megatonu da istražim Rivet City, a glupo mi ići tamo ako je to neka važnija lokacija koja vodi kraju igre!?
Scourge92
17-12-2008, 19:11
da, rivet city je za važan main quest, al možeš tamo otić, to ti je tek početak main questa, ima toga još puuuno.
Jednostavno možeš otići u rivet city i ne obaviti dio vezan za main quest, ako te to zanima.
I ono na što si naišao nije Boss nego je vjerojatno jedan od 5 Super mutant behemoth-a koje možeš pronač u igri.
Erm pod BoS je mislio na Brotherhood of Steel a ne boss ...
Eto, od onda, još cca 4 sata gaminga i nema krešanja :D
Nego, upravo sam pomogao Ghoulima da se usele u onaj toranj. Nema čanse da bi uspio bez visokog Speecha :pray: Morao bi rasturiti ljude u tornju :D
Istražujem od Juga prema Sjeveru. Nego, imam pitanje, onaj Rivet City, zašto je on zeleniji od ostatka mape (na mapi)? Kada idem prema tamo, ima i BoSova i Mutanata, da li je tamo neki kraj igre ili kaj? Dobio sam quest u Megatonu da istražim Rivet City, a glupo mi ići tamo ako je to neka važnija lokacija koja vodi kraju igre!?
ono, neces hodat po gradu i odjednom da se pojavi kraj igre. odjebi ljude koji ti spominju ćaleta i idi po svojim istraživanjima/kvestovima.
Ma čisto me zanimalo zbog toga što sam već na Levelu 5 naišao na BoS (Brotherhood of Steel) i Super Mutante :o Ostao sam paf, oni se šoraju u Power Armorima, sa Energy Rifleovima i Flamerima, a ja pokraj njih sa 10mm pištoljom i Haunting Rifleom :rotfl:
Tako da sam mislio da je pametno izbjegavati taj grad neko vrijeme.
Glavni weap mutanata je hunting rifle :P
Ma čisto me zanimalo zbog toga što sam već na Levelu 5 naišao na BoS (Brotherhood of Steel) i Super Mutante :o Ostao sam paf, oni se šoraju u Power Armorima, sa Energy Rifleovima i Flamerima, a ja pokraj njih sa 10mm pištoljom i Haunting Rifleom :rotfl:
Tako da sam mislio da je pametno izbjegavati taj grad neko vrijeme.
ja sam se s njima tukao vec na 2. lvlu, jer sam promašio Megaton (ne pitaj). :D
Haha :D
Evo, istražio sam čitav jug, prvi red "kvadratića" Ubio sam Jamiea i sada idem kvadratić gore, pa prema istoku :D Samo se nadam da nebum naišao na staroga slučajno!?
PS: level 9 sam sada 8)
Rekao bi ti nešto o starome ali bi ti spojlao.
Kad prođeš taj dio igre , onda ćeš skuziti ovo :
"Vau Vau Vuf":)
Stari mi je pseto :o :D PS: Nemoj mi spojlati... :P
Nego, upravo sam imao prvi susret sa DeathClawom... Ajme majko, pre pre pre dobro :pray: Koja je to bitka bila, ubije me u 2 udarca (nisam imao puni HP, na pola sam). Trebalo mi je 3 metka iz Haunting Riflea i jedno 5 metaka iz Combat Shutguna :shock:
Pre dobar dizajn. Još su me se dojmili i oni Yao Gaui, također pre dobar dizajn i snaga neprijatelja.
Uglavnom sam vrlo zadovoljan igrom, ali ima jedna mana koja me smeta. Istina da sam istražio samo krajnji jug mape, ali sve u svemu ima strašno malo gradova sa NPC-evima. Nadam se da će se to popraviti kako napredujem prema sjeveru, pošto je ovako malo pre velika pustoš na karti... Jel ima dobrih gradova u igri?
Uglavnom sam vrlo zadovoljan igrom, ali ima jedna mana koja me smeta. Istina da sam istražio samo krajnji jug mape, ali sve u svemu ima strašno malo gradova sa NPC-evima. Nadam se da će se to popraviti kako napredujem prema sjeveru, pošto je ovako malo pre velika pustoš na karti... Jel ima dobrih gradova u igri?
više su to naselja od par kuća ;) hebiga, takvo je vrijeme... ali, ne bi spojlao ...
nego, mene najviše ljuti to što se igra doima nedovršenom, neznam... tako veliki prostori a samo par vrsta neprijatelja... a i oružja i armora za jedan rpg ima premalo..
ScorpiuS
18-12-2008, 11:11
Samop ti tu i tamo ispadnu dve tri kuće bez ikakvih NPC-va. Igra jest malo prepusta, ali meni uopće nije bilo dosadno prelazit te velke udaljenosti stim da sam koristio Fast Travel kad god sam mogao.
Ja koristim Fast Travel samo kada se vraćam u Megaton na spavanje i kada se iz Megatona vraćam do posljednje lokacije gdje sam bio te od tamo nastavljam avanturu.
Ali opet, malo mi bedasto, naselja razrušena i u njima niti žive duše. Baš je sve to pre siromašno :( Mogli su staviti neki AI da si NPC-evi polako grade i obnavljaju kuće, pa prvi put kada ih posjetiš, vidiš kako rade, drugi put kada dođeš da je kuća gotova :pray: Malo skripte čuda radi. Čisto sumnjam da bi ljudi nakon nuklearne katastrofe živjeli u takvom qurcu kao u Fallotu, naravno da bi se gradili gradovi i kuće, pokretale razne industrije i pogoni, tako da se vrati sve u normalu. Tako da, malo mi je to bedasto u Falloutu.
mravojed20
18-12-2008, 11:35
Misliš u Falloutu 3, jer u dvojci npr. imaš upravo to što si nabrojao= Vault City, NCR itd.
Neven <R>
18-12-2008, 12:39
Ali opet, malo mi bedasto, naselja razrušena i u njima niti žive duše. Baš je sve to pre siromašno :( Mogli su staviti neki AI da si NPC-evi polako grade i obnavljaju kuće, pa prvi put kada ih posjetiš, vidiš kako rade, drugi put kada dođeš da je kuća gotova :pray: Malo skripte čuda radi. Čisto sumnjam da bi ljudi nakon nuklearne katastrofe živjeli u takvom qurcu kao u Fallotu, naravno da bi se gradili gradovi i kuće, pokretale razne industrije i pogoni, tako da se vrati sve u normalu. Tako da, malo mi je to bedasto u Falloutu.
Zapravo i ne, uzmi nešto što je povijesno slično tipa pad ZRC-a. Ljudi su nakon prvobitnog kaosa živjeli izolirani svaki u svom dobro zaštićenom naselju, izolirani od ostalih, broj ljudi je stagnirao, onaj tko je živio sam izvan naselja ne bi dugo preživio, ljudska naselja su bila otoci usred divljine. Trebalo je 500-600 godina da se ljudi počnu širiti nazad u divljinu.
http://en.wikipedia.org/wiki/Medieval_demography
Pročitaj si opis svijeta od 400-1000-te godine, zapravo je društvo bilo slično kao u Fallout 3, na neki način.
I ja bi volio više sadržaja između gradova, ali meni ta rijetkost naselja ima smisla što se tiče nekakvog lorea.
Silver_Wolf
18-12-2008, 13:00
Jel moguće mirno riješiti sukob izmeđi ljudi i ghoulsa u tenpenny toweru i kako?
@Mravojed, koji je naslov teme :D
@Neven, da, možda i jesi u pravu (ustvari, sigurno jesi u pravu :D), ali i dalje bi volio vidjeti gradove kao u Fallout 2. Čisto da razbije monotoniju i da imaš više toga za istraživati. Ovako istraživanje nema puno smisla kada je sve pustoš sa par "naselja" u kojima uglavnom nema ništa posebno.
@All MiGHty RaBBit, moguće je, ja sam mirnim putem riješio. Moraš prvo razgovarati sa Ghoulom, onim Roy nešto i reći da ćeš pokušati naći mirno riješenje između njih. Zatim odeš u toranj i razgovaraš sa Tenpennyem i on ti kaže koje ljude moraš pridobiti da bi pustio Ghoule u toranj. Onda ideš od čovjeka do čovjeka i razgovaraš sa njima o tome kako bi bilo da su im Ghouli susedi te ih moraš pod svaku cijenu nagovoriti da pristanu na tu ideju. Zaboravi na mirno riješenje ako nemaš relativno visok Speech skill, eventualno ako misliš 100x Try&Load metodu koristiti :D
Ja sam prvi put pustio Feral Ghoule u toranj da rastrgaju stanovnike, ali to mi je promijenilo čitav Aligment sa Good na Neutral. Sva sreća pa sam napravio veliki save drito prije ulaska u toranj, pa sam ponovio čitavu misiju pošto ciljam da budem najgood što mogu :P
Constantine
18-12-2008, 14:22
jel mozes ubit Tenpenny-a nakon sto osiguras ghoulima mjesto u tornju,ja ga bas hocu ubit?
E to nisam probao :o
Ali prvi puta sam ga koknuo i dobio + na karmu :D
Nego, koje vam je najbolje Small oružje?
Ja koristim 10mm pištolj, Haunting Rifle i Combat Shutgun za sada. Koristio bi Sniper, ali pre malo metaka imam za njega.
ScorpiuS
18-12-2008, 14:36
Small weapons mi je najbolji kalašnjikov i The Terrible Shotgun
Silver_Wolf
18-12-2008, 15:26
meni je za sada chinese rifle - ne znam zašto ali mi se čini puno precizniji i jači od običnog rifle-a
Ja bi ga koristio da ima pojedinačnu paljbu. Nekako mi je sexi pojedinačna paljba, u svim igrama si prebacim pljuce da pucaju po 1 metak, osim ako to nije moguće :pray:
Baš zato koristim Hounting Rifle.
koristim lovačku jer ima dovoljno metaka koji su jeftini, ali su mi zakon one stvari koje si sam možeš složit (railway rifle, rock-it)...a cek, to su big. onda lovačka. :D
E to nisam probao :o
Ali prvi puta sam ga koknuo i dobio + na karmu :D
Ja koristim 10mm pištolj, Haunting Rifle i Combat Shutgun za sada. Koristio bi Sniper, ali pre malo metaka imam za njega.
Definitivno hunting rifle,Combat shotgun i Kineski kalaš... ako dođe nešto robusnije na mene( imam 100 pointsa na small weapons + perk onog misterioznog pomagača u VATS-u) onda idem ovako :
- Ispalim mu u VATSU s hunting rifile sve u glavu do kraja.
- Ako je živ, prebacim u combat shotgun i derem po torzu
- Ako je još živ prebacim u kineski kalaš automatikom ga probušim dok ne ide dolje.
@Bartuc
Kako nikada ne uspiješ napisati HUNTING RIFLE
Arbiter of Change
18-12-2008, 18:21
- Magnum ScopedS(ima zoom), ali do njega sam koristio 10mm pištolj
- Hunting RifleS(pojedinačna paljba sa popriličnom preciznošću, samo što ima malo metaka u punjenju) - najbolja puška ikad
- Combat ShotgunS(sačmarica sa brzinom i dobar broj metaka u jednom punjenju... trebam li više?)
Po meni idealnaSoružja (jedino možeš Magnum zamjeniti s nečim) ako znaš igrati oprezno (ono, ne ulijetati u glupe sukobe) i ne oslanjaš se toliko na rasap metaka (ono, ne pucaš Rambo style) jer si sposoban srediti živine u svim uvjetima (Combat Shotgun je bogomdana u podzemnima). Assault puške ne podnosim... em ti ždere 3 metka u VATSU, em opet moraš pucati 1 po 1 metak za full preciznost. Ne shvaćaš vas koji furate minigun i to... sporo sve (je da će počistiti ekran, ali ja više volim neprijatelje brzo srediti). Laserska oružja ne ostavljaju lešinu tako da je to minus (volim se diviti svom radu). :P
Ja sa assault rifleama pucam po prsima burstove....nakon 2 bursta od 3 metka dobi on 2 metka u torzo,2 metka u vrat i 2 metka u glavi
Arbiter of Change
18-12-2008, 18:52
Bah, ništa što ne može zamijeniti jedan dobro naciljani hitac iz Hunting Rifle-a (btw, jesam li jedini koji tim oružjem postiže više headshotova ručno nego pomoću VATSA-a). Ne volim ih baš iz tog razloga; zahtjevaju nekakvu srednju udaljenost i relativno su gladne streljiva u usporedbi sa drugim oružjima... iako, moguće je da sam svoju sliku o assaulticama stekao na početku kad je streljivo malo rijeđe pa ih zbog toga ne podnosim baš.
uzeo si cannibal, lejm je, ne daje healtha uopce. :(
@Nodakim, hahaha, kaj ćeš, mutav sam :rotfl:
Znači OK sam si ja izabrao set oružja, vidim da svi koriste što i ja. Mada sam se nadao da će biti i boljih Small Gunsa od toga :( Jedino mi je strašno žao što mi sniper nema puno metaka, na kapaljku ih nalazim.
Meni je taktika ovakva:
1) Sneak
2) Headshot
3) VATS
4) Headshot, Headshot, Headshot
Uglavnom sve riješavam na daljinu tako da se prišuljam neprijatelju i opalim ga Hunting Rifleom. Combat Shutgun mi služi samo za jače neprijatelje i to na blizinu, a 10mm pištolj koristim za Ghoule. Navućem si Ghoul Mask i šoram ih s guza, niti ne znaju da je čovijek ispod maske :D Mada bi i ja mogao zamijeniti 10mm pištolj za tim Scoped Magnumom, samo moram vidjeti jel imam dosta municije za njega.
PS:
REPAIR skill je MUST HAVE. Sada mi je Repair na 70, svo oružje i armore si držim strašno visoko što se Conditiona tiče. Jako korisno pošto se relativno brzo sve troši.
Ostali skillovi su mi cca ovako:
Speech - 65
Repair - 70
Small Guns - 85
Lockpick - 75
Science - 30
Medicine - 40
Tek sam 10. level i dobivam po levelu 22 skill pointa. Tako da mi se čini da ima dovoljno Pointova u igri da možeš napraviti zvjerskog lika do kraja.
PS: Nikako ne nalazim one Bobbleheadse :( Još sam uvijek na ona prva 2. Ili nisam naišao na niti jednoga, ili sam ga fulao pošto su tako sitni :|
PPS: I da, onaj Repelant Stick je MUST HAVE za moleratse :pray:
Ja sam to krivo shvatio i s time lupao na Mirekulse...sat vremena...prije nego sto sam pogledao quest descritption....i onda u 3 minute napravio quest...
Haha, ja još nisam niti jednog Milelurka ubio. Pre žilavi su, ne da mi se trošiti municiju na njih. Koja je dobra taktika protiv tih beštija?
Znači bedasto ih je klati... :(
I da, još jedno pitanje:
U Oblivionu, kada bi doveo skill do 100, dobio si neke Skill Bonuse (Acrobatics - skakanje po vodi i sl.). Da li toga ima i u Falloutu?
ScorpiuS
18-12-2008, 19:34
Za onaj kvest u kojem moram skrit kameru u Milelurka ja sam iskoristio 2 Stealth Boya, a drugo ih nisam ni klao jer nemaš što od njih posebnoga za lootat, a ako baš smetaju onda čekam da pokažu lice ka ih opalim jer im je ostatak oklopa prejebeno jak.
milelurke ja pwnam tako da postavim par mina na pod i ostatak ih po faci iz VATSa derem...
@bartuc: mole ratse, ono, šakama ubiješ. kakav repellent stick za 100 capsa.
i da, ako niste skužili, ima 8 hotkeysa kao u oblivionu.
Kaj Milelurki imaju face :shock: Uvijek pobegnem, tak da nisam nikaj skužio...
A tu misiju sa njima sam prešao bežeći :D Trk do gnjezda, postavio Observera i trk van :rotfl:
@Cropir, ovo sam dobio u questu i baš mi je cool :P
uopce nisu nesto previse strasni ako skuzis kako ih treba ubiti... face je dosta lako pogođen i u vatsu i izvan.
Arbiter of Change
18-12-2008, 20:57
Haha, ja još nisam niti jednog Milelurka ubio. Pre žilavi su, ne da mi se trošiti municiju na njih. Koja je dobra taktika protiv tih beštija?
Si se pitao zašto je meni Scoped Magnum tako dobro oružje?
E sada znaš - kad god trebaš nešto precizno pogoditi taj pištolj je idealan; kako u VATS-u tako i kod ručnog ciljanja.
Naravno, jedini problem je što se bagra brzo približi.
Nego, da ponovim pitanje :D
Kada dopeljam skill do 100, jel ima kakvih bonusa kao i u Oblivionu ili nema?
Arbiter of Change
18-12-2008, 21:05
Nope... što bi ti, odbijajuće metke? :)
mirelurkse sam maloprije tamanio, ušo sam u neko ko gnijezdo njihovo - podzemna špilja koja je ogromna . čak se pojavljuju i jače verzije mirelurka , tzv. mirelurk hunter koji je veći dosta i otporniji. Na kraju špilje - mirelurk king koji me podsjetio na spidermana. trebalo je 2 missilea , 2 granate i par combat shotgun metaka. žilav momak ali ne mrda nigdje.
sad pokušavam doć do washington monumenta ali nikako, svugdje je pregrađeno ruševinama. tražim galaxy station.
Ljudi moji, naišao sam na prvog Super Mutant Behemotha :shock: Stari moj, DeathClaw je cool, ali ovaj je 3x veći :pray:
Katastrofa je borba bila, sva sreća pa sam imao jedan Assault Rifle sa sobom sa nešto više od 900 metaka. S tim sam ga šorao inače bi potrošio sve metke za sačmaricu. Ovako sam potrošio nešto više od 300 metaka da ga ubijem. I to za samo pišljivih 50XP-a i 96 bottle capsa :cry:
Ludnica.
PS: Uzeo sam si Perk Mysterious Stranger, pica mi dođe pomoć kada šoram glupog Raidera, a nema mu ni traga kada sam se mučio sa ovom beštijom :D
Scourge92
19-12-2008, 00:19
Ljudi moji, naišao sam na prvog Super Mutant Behemotha :shock: Stari moj, DeathClaw je cool, ali ovaj je 3x veći :pray:
Katastrofa je borba bila, sva sreća pa sam imao jedan Assault Rifle sa sobom sa nešto više od 900 metaka. S tim sam ga šorao inače bi potrošio sve metke za sačmaricu. Ovako sam potrošio nešto više od 300 metaka da ga ubijem. I to za samo pišljivih 50XP-a i 96 bottle capsa :cry:
Ludnica.
PS: Uzeo sam si Perk Mysterious Stranger, pica mi dođe pomoć kada šoram glupog Raidera, a nema mu ni traga kada sam se mučio sa ovom beštijom :D
da si išao prvo malo obavljat main quest i borio se s Behemothom dobio bi lijepo pljucu fat boy iz koje pucaš mini nukes pa bi ga sa 2 mini nukes ubio, a ne ovako, potrošio 300 metaka
Jel taj Fatboy spada u BigGuns? Se isplati zbog njega stavljati nešto pointova u Big Guns?
Nego, ne želim main quest riješavati. U Oblivionu i Morrowindu sam riješio jedno 95% side questova i tek tada započeo main quest :D Kaj misliš da bi trebao pratiti main quest? Jel si uništavam igru ovakvim istraživanjem?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.