Log in

Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3

Stranica : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Chieftain
12-03-2008, 20:36
zar nije sve prodano?tako je barme pisalo
uostalom interplay je propao

No, no, no! Nije propao nego su upali u velki bankrot od nekih 25 milijuna ak se ne varam al su do sad sve isplatili i skupili ekipu pa kreću radit MMO Fallout 8)

Slayer
12-03-2008, 21:09
a cek kaj onda fallout 3 nece bit? :shock:

Chieftain
12-03-2008, 21:13
a cek kaj onda fallout 3 nece bit? :shock:

bude Fallout MMO od Interplaya i Fallout 3 od Bethsofta

mravojed20
12-03-2008, 21:14
Je čitaš ti ovu temu uopće? :D

Fallout 3 radi Bethesda, i izaći će na jesen. Fallout MMORPG radi Interplay i izaći će ko zna kad.

Snake
12-03-2008, 21:27
izaći će ko zna kad.

2010. rekoše

Slayer
12-03-2008, 21:28
izaći će ko zna kad.

2010. rekoše

to je mmorpg znaci dodas jos 50%

Snake
12-03-2008, 21:30
+još 25% jer je to interplayu prvi mmo projekt

Sonic_Moronic
12-03-2008, 21:32
O da, divite se kompleksnosti razgovora i višestrukim grananjima koji će igrača dovesti do brojnih moralno nijansiranih posljedica...
http://img297.imageshack.us/img297/4097/albumpiclz0ve6.th.jpg (http://img297.imageshack.us/my.php?image=albumpiclz0ve6.jpg)

Ane, uopće nisi sarkastičan. :D

Vrlo lejm, ako išta volim, to su mnogi izbori u konverzaciji... Ono, možeš biti pristojan, zločest, jako zločest, neutralan, malo jače neutralan... :)

Inače sam jako skeptičan prema ovome, ali ja sam skeptičan prema svim novim igrama... Pojednostavnit će ju i izbaciti prostote. Znam.

Arbiter of Change
13-03-2008, 00:12
Bar me nećeš morati više ovdje gledati i pogađati jesam li sarkastičan ili nisam. :P
Čekati i vidjeti - možda na kraju ispadne neki 70% dobar proizvod.

shai_hulud
13-03-2008, 08:49
Čekati i vidjeti - možda na kraju ispadne neki 70% dobar proizvod.
ja mu ostalih 30% šenkam na slavu i comeback i zato jer sam dobroćudan. al ako i ovih 70 bude diskutabilno, nek se nosi dovraga.
bit će to naslov za nove generacije, tu leži i slava i lova. a mi koji smo u potrazi za starim vrijednostima gameplaya, mozemo se slikat.

Snake
13-03-2008, 12:23
ne volim kad ga uspoređuju s oblivionom, ali oblivion je pokupio odlične ocjene (diskutabilno je je li to i zaslužio) i teško je da će fallout 3 ispast poluproizvod. sigurno neće nadmašit dvojku, ali ja sam sretan zbog činjenice da 3. dio uopće izlazi, nakon toliko godina. Kao i Mad Max 4.
Ako F3 podbaci, utjehu ću tražit u Borderlandsu

Nodakim
13-03-2008, 14:36
zar nije sve prodano?tako je barme pisalo
uostalom interplay je propao

No, no, no! Nije propao nego su upali u velki bankrot od nekih 25 milijuna ak se ne varam al su do sad sve isplatili i skupili ekipu pa kreću radit MMO Fallout 8)

hm,nisam to znao,jesu bili proglasili stečaj?

Snake
13-03-2008, 20:25
kako su fallout svijet i svijet filmskog serijala mad maxa slični i na neki način povezani, evo jedne vijesti koja će razveseliti sve poklonike post-apokalipse: u izradi je Mad Max igra

"George Miller, Mad Max director and owner of the Mad Max IP, has announced he's working on Mad Max: the game with God of War II director Cory Barlog. It'll be an action-adventure game inspired on the Mad Max: Fury Road film that Miller had to cancel. Guns, vehicles and the like are all in."

Source - http://www.nma-fallout.com

Chieftain
13-03-2008, 20:37
kako su fallout svijet i svijet filmskog serijala mad maxa slični i na neki način povezani, evo jedne vijesti koja će razveseliti sve poklonike post-apokalipse: u izradi je Mad Max igra

"George Miller, Mad Max director and owner of the Mad Max IP, has announced he's working on Mad Max: the game with God of War II director Cory Barlog. It'll be an action-adventure game inspired on the Mad Max: Fury Road film that Miller had to cancel. Guns, vehicles and the like are all in."

Source - http://www.nma-fallout.com

Dam se kladit da bude to neki shit ko i sve ostalo kaj delaju prema filmovima i 100% bude za konzole

shai_hulud
14-03-2008, 08:55
Dam se kladit da bude to neki sladoled ko i sve ostalo kaj delaju prema filmovima i 100% bude za konzole
da, pojam action-adventure u zadnje vrijeme si uskače u usta nevjernička.
...stisnite x,x,kružić,L1 i max će isprazniti arsenal na stol, skočiti i odbiti se od zida, high kickom rašćerepati pushup tine turner, i pokupiti powerup... :?

nomad1994
25-03-2008, 12:02
sigurno je jedna od najboljih igara

Thrall
25-03-2008, 12:15
Igra će bit loša,kratka,nije dostojna imena fallout.

whiskey
25-03-2008, 18:07
Ti vidiš buducnost? mr. Isaak? Sudit cemo o igri kad izađe.

kikl0p
25-03-2008, 18:24
sad citam na IGN da ce igra imat oko 200 zavrsetaka i da je igra ispala skoro 2 puta veca nego sto je planirano,i da igra je skoro zavrsena, samo da bude dobra

Thrall
25-03-2008, 19:38
Ti vidiš buducnost? mr. Isaak? Sudit cemo o igri kad izađe.

No option for turn-based combat.
It's a shooter, not a point-and-click game.
First-person /third-person(over-the-shoulder) viewpoint.The main character is a 19-year-old in search of his/her father.
Your daddy's love is integral to the main plot. You won't be allowed to piss him off.
Level cap is 20.
Main quest takes 20 hours.
40 hours of total gameplay.
Descriptive texts are out.
Decisions in the game are either "good", "evil", or "neutral".
Dialogue trees have recently been compared to Fallout 1. (Tho' earlier to Oblivion.)
Dialogue decisions will not impact the ending.
Intelligence no longer affects dialogue.
Bethesda says they aren't against sex in the game, but haven't implemented it.
No child killing?
No groin or eye shots.
Oblivion's 'quest compass' is back.
Mini-games.

Level scaling. (They say they've improved it.)
Unlike Fallout some areas will be closed until later in the game.
Towns and Buildings are zoned like in Oblivion (load times between each, etc).
Smaller than Oblivion.
Less than half the NPCs of Oblivion.
Fewer quests than Oblivion, but "with more in them". (Tho' the same was said of Oblivion's quests.)
"Rev amped" Radiant AI™ from Oblivion. ( http://edobo.notlong.comS)
Some NPCs are invincible, like in Oblivion.
Weapons have decay, like in Obl--*sigh*
GTA-st yle radio stations for music and news.
The Enclave from FO2 has a station. (WTF?)
Handheld nuclear catapults.(no joke)
Drinking out of toilets.(again, no joke)
Portable nuclear shelters.
Broken nuclear cars that explode in a nuclear fireball when you shoot them.
Flaming swords.
Find 21 bobbleheads that increase your stats.
No drivable vehicles.
Mutants are the "main bad guy".(They kinda look like yellow-ish orcs now.)
Some mutants wear plate armor.
Ghouls and now..."feral ghouls" (zombies) in DC.
Deathclaws in DC.
Brotherhood in DC.
No construction set to make mods?*

kikl0p
25-03-2008, 20:12
ako je tak onda kvragu
od kud ti te informacije enivej?
najvise me zabrinjava ovo level cap 20 :shock:

Thrall
25-03-2008, 20:16
Na youtubu na traileru lik koji je stavio video napisao je to sve,a mislim da je on preuzeo sa official sitea ili sa fan sitea,ne znam sad točno i bit će tako kako piše,možda naprave male izmjene jer se fanovi žale,ali najgore je to što oni misle da rade dobar posao.

kikl0p
25-03-2008, 20:46
uf youtube znaci to mos prekrizit. Nekak ne vjerujem da je to istina jer se Todd Howard u svakom interwievu poziva na to da se trude igru napravit sto vise dostojnu orginalu tak da sumnjam da je ovo istina

revenion
25-03-2008, 20:53
no mods...omfg...no sex... :hangin: preskocit cu igru ak ce bit ovako...

revenion
25-03-2008, 21:09
no mods...omfg...no sex... :hangin: preskocit cu igru ak ce bit ovako...

bas me zanima kako misle zadrzati razinu humora kao sto su predhodnici imali...
jel itko za meat jerky :)

no child killing :(

Thrall
25-03-2008, 21:36
Taj lik koji je stavio to na youtube je našao informacije na službenoj stranici...I pola toga sam i ja našao na official siteu da je to sve istina što piše..na žalost..

Rang€r
25-03-2008, 22:26
Inače sam jako skeptičan prema ovome, ali ja sam skeptičan prema svim novim igrama... Pojednostavnit će ju i izbaciti prostote. Znam.

to ti se zove priblizavanje serijala konzolasima....

Ps1ho
e ako nebude bilo crnog humora ko u dvici mislim da ce im se fanovi toliko najebat majke da ce ovi sve iz pocetka mroat radit :D

Windwalker
Nakraju još bude ispalo da će lik sam hodati, a mi ćemo samo morati ciljati 2 do 3 neprijatelja koji iskoče i pucati klikom na miš, a za svakog ubijenog ćemo dobiti 100 bodova :)

Chieftain
26-03-2008, 09:29
No option for turn-based combat.
First-person /third-person(over-the-shoulder) viewpoint.The main character is a 19-year-old in search of his/her father.
Your daddy's love is integral to the main plot. You won't be allowed to piss him off.
Level cap is 20.
Main quest takes 20 hours.
Decisions in the game are either "good", "evil", or "neutral".
Dialogue trees have recently been compared to Fallout 1. (Tho' earlier to Oblivion.)
Dialogue decisions will not impact the ending.
Intelligence no longer affects dialogue.
Bethesda says they aren't against sex in the game, but haven't implemented it.
No child killing?
No groin or eye shots.
Oblivion's 'quest compass' is back.
Mini-games.

Level scaling. (They say they've improved it.)
Unlike Fallout some areas will be closed until later in the game.
Towns and Buildings are zoned like in Oblivion (load times between each, etc).
Smaller than Oblivion.
Fewer quests than Oblivion, but "with more in them". (Tho' the same was said of Oblivion's quests.)
"Rev amped" Radiant AI™ from Oblivion. ( http://edobo.notlong.comS)
Some NPCs are invincible, like in Oblivion.
Weapons have decay, like in Obl--*sigh*
GTA-st yle radio stations for music and news.
The Enclave from FO2 has a station. (WTF?)
Drinking out of toilets.(again, no joke)
Portable nuclear shelters.
Broken nuclear cars that explode in a nuclear fireball when you shoot them.
Flaming swords.
Find 21 bobbleheads that increase your stats.
No drivable vehicles.
Some mutants wear plate armor.
Ghouls and now..."feral ghouls" (zombies) in DC.
Deathclaws in DC.
Brotherhood in DC.
No construction set to make mods?*

Ma daj, ovdje pisu takve gluposti da mi je slabo... ak u ovo fakat povjerujete onda vam je IQ nizi od sobne temperature. Taj tekst je inace napisal neki debila cim se sluzbena stranica otvorila. Ajde neke od toga su fakat rekli kao npr. "Broken nuclear cars that explode in a nuclear fireball when you shoot them." ali vjerujem da ce takve bisere maknut van, to kaj se neki pametnjakovic nasao radit svoju listu izmišljenu to nije moj problem, a i necu se opterecivat jer znam da tak blesavi nisu.

Thrall
26-03-2008, 09:40
To je sve kao prvo izjavila bethesda,ali neke stvari su ipak malo promjenili,ali opet ništa posebno:

http://www.qj.net/Fallout-3-200-differe ... aid/116614 (http://www.qj.net/Fallout-3-200-different-endings-20-hours-of-gameplay-more/pg/49/aid/116614)

A ti sam sebe uvjeravaj da su ovi iz bethesde Bogovi,vidit ćeš da će bit ovako.Pola ovoga je odavno poznato i lista nije izmišljena,što ćeš i sam vidit.

mravojed20
26-03-2008, 10:08
Je,pucačina ali u Deus ex stilu, što je odlično.

Level cap is 20.
Lako povećano pomoću modova.

Po novim informacijama je više od 100 sati.

Paaa...sad više ne gledamo s 30 metara visine, pa nije potrebno da nam se opiše u što to gledamo,ovo je dobra stvar.

Upola manje sa puno različitijim glasovima, i razrađenim osobnostima.

GTA-style radio stations for music and news.
Čisto sumnjam da će biti u GTA stilu.

Bit će samo jedan,kojeg ćemo moći iskoristiti samo jednom.

Flaming swords.S:o :rotfl:

No construction set to make mods?
Bit će ga.

Negativci da,ali glavni negativci ne.

Thrall
26-03-2008, 10:25
I ako bude sve tako dobiješ solidnu igru koju pređeš za 1-2 tjedna,a ne jednu od najboljih igra svih vremena di imaš maximalnu slobodu,ševit,ubijat djecu,RPG,mnogo sati igre..

mravojed20
26-03-2008, 10:58
Ako ti je 100 sati igre malo... i to samo jedan prolaz, a ima 200 različitih završetaka, 12 glavnih i ovo ostalo s malim suptilnim izmjenama, još kad dodaš tome da drugi put možeš napravit drukčijeg lika.. A di su tek modovi koji će napravit čudo od ove igre..

Koliko se sjećam Fallout 1 i 2 nisu bile posebno duge igre,ali su imale ogroman replayability.

Što se tiče seksa i ubijanja djece, meni to uopće ne fali. Prva dva nastavka isto nisu prikazala sam čin seksa, a ubijanje djece je bilo bezveze jer si praktički morao reloadati igru nakon ubijenog djeteta, svi bi te htjeli ubiti.

Thrall
26-03-2008, 11:05
100 sati UKUPNOG igranja je pre pre premalo,a main quest će biti(sada barem tako kažu) 40 sati,a Fallout 2 UKUPNO ima puno više od 100 sati,a ubijanje djece je bilo zabavno i smješno,npr. kad te mala konjina pogodi kamenom,a ti njega vatrobacačem,mislim da se modovi neće moći raditi,a i ako budu mogli... To će biti Oblivion with guns,a ne remek djelo poput prijašnjih nastavaka.Fallout 2 je bila igra koja je bila RPG di si mogao radit šta god hoćeš,ubijat koga god hoćeš,puna humora,možda igra koju sam najviše puta prešao,a neću ja jednu igrat 100 puta zbog različitog kraja..

Chieftain
26-03-2008, 11:10
100 sati UKUPNOG igranja je pre pre premalo,a main quest će biti(sada barem tako kažu) 40 sati,a Fallout 2 UKUPNO ima puno više od 100 sati,a ubijanje djece je bilo zabavno i smješno,npr. kad te mala konjina pogodi kamenom,a ti njega vatrobacačem,mislim da se modovi neće moći raditi,a i ako budu mogli... To će biti Oblivion with guns,a ne remek djelo poput prijašnjih nastavaka.Fallout 2 je bila igra koja je bila RPG di si mogao radit šta god hoćeš,ubijat koga god hoćeš,puna humora,možda igra koju sam najviše puta prešao,a neću ja jednu igrat 100 puta zbog različitog kraja..

pa koji k onda tu spamas ak si do sad samo tu srao po igri i govoris kak je neces igrat. Otidi s ove teme i gotovo.[/quote]

Thrall
26-03-2008, 11:13
Nisam rekao da neću igru igrat,a i ne spammam,rekao sam da je neću igrat 100 puta zbog tog i tog razloga ili se to na ovom forumu ne smije.Ok neka bude po tvome:

Igra će imat 60000 sati gameplaya,bit će najbolja svih vremena,Hail to the bethesda.Ja nisam nikog vrijeđao,za razliku od tebe.Ovaj tvoj zadnji post nema nikakve veze s Falloutom zar to onda nije tvoj spamm?

Chieftain
26-03-2008, 11:29
Gle ja nisam rekao da mora biti mo mome i da sad svi morate govorit ova ce igra bit zakon, najbolja bla bla... nego mi se cini da sto god neko rekao da igra nece biti tako losa kak si ti rekao odma se ti zalis i pokusavas nesto izvuci da ce igra bit sranje. Pa daj si pogle igre prije od Bethesda, morrowind se dao prijeci za 15min i ova tvoja lista zakaj ce igra saksat je cisti bullshit, to ce se sve promjenit i vecina toga ima svoj razlog.

shai_hulud
26-03-2008, 11:35
ne se sekirat, pa nije ni izaslo jos.
mislim da čoek oće reć da je hype oko izlaska igre obično (pretjerano) pozitivan po defaultu. a ovaj oko fallouta 3 kreće se unazad, odnosno naopako.

Bishop_45_(2)
26-03-2008, 11:53
Ne mozes ubijat djecu :shock: , nema shanse da igram takvo beskrupulozno sranje....

Da, meni nesto ne valja s tom Bethsadom vec vishe od nekoliko godina, nece ovo zavrsiti onako kako fanovi ocekuju, to se vidjelo iz aviona cim su najavili....

kikl0p
26-03-2008, 11:57
ovo s 20h main questa je ustvari puno bolje nego sta je bilo u Fallout 2 u kojem si main quest naprosto mogo zavrsit u 20min
i ako ce igra imat 200 zavrsetaka onda ce se morat prelazit barem vise od 10 puta najmanje znaci dobis 1000h igre sto je jako puno za ovakav tip igre ma i da samo jednom prelazis 100h sp igre je uzasno puno

Thrall
26-03-2008, 12:31
Gle ja nisam rekao da mora biti mo mome i da sad svi morate govorit ova ce igra bit zakon, najbolja bla bla... nego mi se cini da sto god neko rekao da igra nece biti tako losa kak si ti rekao odma se ti zalis i pokusavas nesto izvuci da ce igra bit sranje. Pa daj si pogle igre prije od Bethesda, morrowind se dao prijeci za 15min i ova tvoja lista zakaj ce igra saksat je cisti bullshit, to ce se sve promjenit i vecina toga ima svoj razlog.

Ja mislim da će igra biti sranje i da će upropastit Fallout i toga se bojim,da mi useru jednu od najdražih igra.Igra je bila posebna po ubijanju djece,sexu i svega toga u to doba,a sada toga nema...

Ja bih volio da su ostavili temelje Fallouta,RPG,sloboda itd.Neće svijet propast ako nema child killinga,ali opet vidit ćemo.. Nadam se da ćete vi biti u pravu..A da se ljudi ne žale kao i ja ne bi ni stavili 200 različitih završetaka i sve ostalo.. :)

Teon
26-03-2008, 14:01
A sto je najsmjesnije:

Danas zabranjuju igrama takve stvari, te Bethesda eto ne zeli staviti Child killing, sex i takve stvari ... zato jer "nije primjereno za ljude", a u danasnje vrijeme se sve to moze toliko vidjeti, cuti, procitati i na netu, televiziji, novinama pa cak i u stvarnom zivotu.

A u doba FallOuta 1 i 2 je to jos bilo cudno, tj. ljudi bi se zgrazali (ne kazem da se danas ne zgrazamo) nad takvim stvarima te dnevnik i novine nisu cijele bile Crna Kronika kao danas (gledam dnevnik pa svaka vijest je: ubio se, ubojstvo sa pljackom, eksplozije, silovanja ...), a jedna obicna igra je stavila sve ono cega su se ljudi bojali u to doba.

Dok danas su vise manje ljudi postali tolerantni prema tim stvarima jer ih se vec toliko dogadja, tj. bez cenzure prikazuje, pa cemu onda braniti FallOutu 3 takve stvari :roll:

whiskey
26-03-2008, 17:45
Ako neko nece kupit igru samo zbog zbog nedostatka ubojstava dice ili sexa to govori štošta o toj osobi.

Thrall
26-03-2008, 18:07
Nije to jedini nedostatak..

Teon
26-03-2008, 18:33
Ako neko nece kupit igru samo zbog zbog nedostatka ubojstava dice ili sexa to govori štošta o toj osobi.

A i to sto kazes ...

Samo se nadajmo da ce napravit zanimljivu radnju, NPCe, tj. sve sto je potrebno za jedan lijepi replayability

No kad pogledam Oblivion (koj sam igrao svega 3h i obrisao sa harda) mrak mi padne na oci

Snake
27-03-2008, 13:32
ok im je ovo što su odlučili da svijet bude manji nego u oblivionu, ali zato puno detaljniji. svaka čast veličini mape u oblivionu ali ista je prazna i tko još ima volju jahati od grada do grada putem koji je već triput prošao?
to što će u f3 biti duplo manje likova je dobra stvar - vjerojatno će im glasovi biti različiti, a ne kao u oblivionu

Snake
08-04-2008, 10:31
neznam kako vama ali meni ovaj screen izgleda obećavajuće, barem što se atmosfere tiče

http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... lout10.jpg (http://fallout3.files.wordpress.com/2008/04/fallout10.jpg)

mislim da bi već bilo vrijeme da bethesda izbaci trailer, nevjerojatno su škrti na informacijama i materijalima

Windwalker
08-04-2008, 12:26
neznam kako vama ali meni ovaj screen izgleda obećavajuće, barem što se atmosfere tiče

http://fallout3.files.wordpress.com/200 ... lout10.jpg (http://fallout3.files.wordpress.com/2008/04/fallout10.jpg)

mislim da bi već bilo vrijeme da bethesda izbaci trailer, nevjerojatno su škrti na informacijama i materijalima

Da, tako I am Legend-ovski izgleda screen.

Nodakim
09-04-2008, 16:07
ok im je ovo što su odlučili da svijet bude manji nego u oblivionu, ali zato puno detaljniji. svaka čast veličini mape u oblivionu ali ista je prazna i tko još ima volju jahati od grada do grada putem koji je već triput prošao?
to što će u f3 biti duplo manje likova je dobra stvar - vjerojatno će im glasovi biti različiti, a ne kao u oblivionu

upravo suprotno,izgleda kao smeće
ps.jedva cekam da igra izade
pps.zato sto onda daju van buren communityu da ga dovrsi,rock on

Hidraulicar Kreso
11-04-2008, 20:49
a koliko bi fallout trebao zahtjevati

DrunkyDuck
11-04-2008, 21:49
Sumnjam da ce imati vece zahtjeve od Obliviona, ipak to izlazi i za konzole.

(Zivio konzolitis!)

kikl0p
11-04-2008, 23:22
Assassins Creed any1? koji je zahtjetvniji od crysisa

btw svida mi se ono da posaljes psa da trazi hranu ili oruzje s poda pa se vrati nakon par sati i donese ti :)

Hidraulicar Kreso
12-04-2008, 08:37

(Zivio konzolitis!)

po tome nebi trebao zahtjevati previše, neki jendojezgreni proc, giga radne i 256 grafičke sa shader 3 modelom

Nodakim
12-04-2008, 10:11
sve je to beskorisno ako nema ne atmosfere gdje upravljas svime,takvu slobodu kakvu su imali 1 i 2 oni neće dostići,kako vidite odbili su to napraviti samo zbog,samo zbog prodaje i markentinga,e to je problem,problem što oni u današnjem svijetu duplo liberalnijem nego kada je izasao prvi dio oni to rade,njima je kao tvrtci stalo samo do novaca,fallout 3 ja sam odlučio neću igrati,samo zato što imam stav,da takva tvrtka ne smije to raditi,a ako ne ispune svoje obećanje da će da ti communityu da dovrši van buren,otvorit ću blog protiv njih(omfg otvarat cu blog :P )
neka oni stavljaju te neke trikiće sa psom,mene briga za to,ako psa nemožeš osakatiti,ispreći i pojesti ga(ne nisam manijak),oko toga što izlazi za konzole,pa možete očekivati sranje od igre samo zato što za njih izlazi,već sam jednom rekao samo igre koje su bile na xboxu pa na pc su kako tako zadovoljavajuće,valjda microsoft u tome ime prste :)

ps.oblivion je teško smeće bez par giga modova,onda je uber macro iddqd dobar

kikl0p
12-04-2008, 10:14

(Zivio konzolitis!)

po tome nebi trebao zahtjevati previše, neki jendojezgreni proc, giga radne i 256 grafičke sa shader 3 modelom
sweet dreams
ovo ce bit pucacina kojoj ce se borba izvodit u real timeu tak da igra nebu bas igriva na manje od 30 fps

Nodakim
12-04-2008, 10:17
:rotfl:

znam da ne možeš,ali ako je već toliko godina prošlo i tehnologija postala puno bolja,valjda bi to mogili napraviti,naravno jedna stvar se nije razvila..humans xD

edit.omfg,sta je ovo vidim postove koje nema ili kiklop editirao?

Thrall
12-04-2008, 12:50
sve je to beskorisno ako nema ne atmosfere gdje upravljas svime,takvu slobodu kakvu su imali 1 i 2 oni neće dostići,kako vidite odbili su to napraviti samo zbog,samo zbog prodaje i markentinga,e to je problem,problem što oni u današnjem svijetu duplo liberalnijem nego kada je izasao prvi dio oni to rade,njima je kao tvrtci stalo samo do novaca,fallout 3 ja sam odlučio neću igrati,samo zato što imam stav,da takva tvrtka ne smije to raditi,a ako ne ispune svoje obećanje da će da ti communityu da dovrši van buren,otvorit ću blog protiv njih(omfg otvarat cu blog :P )
neka oni stavljaju te neke trikiće sa psom,mene briga za to,ako psa nemožeš osakatiti,ispreći i pojesti ga(ne nisam manijak),oko toga što izlazi za konzole,pa možete očekivati sranje od igre samo zato što za njih izlazi,već sam jednom rekao samo igre koje su bile na xboxu pa na pc su kako tako zadovoljavajuće,valjda microsoft u tome ime prste :)

ps.oblivion je teško smeće bez par giga modova,onda je uber macro iddqd dobar

The man has spoken :pray:

Sybelius
15-04-2008, 12:50
Prema onome što do sada znam o Fallout-u 3 :Od legendarnog Fallouta-a ostalo je samo ime i apokaliptični setting.I svidjeće se onima koji igre primarno cijene prema grafici.

Hidraulicar Kreso
15-04-2008, 14:39
Prema onome što do sada znam o Fallout-u 3 :Od legendarnog Fallouta-a ostalo je samo ime i apokaliptični setting.I svidjeće se onima koji igre primarno cijene prema grafici.

e pa ja ne cijenim grafiku, i ne zanimaju me eye candy sranja, nego hoću proizvod koji nije uber zahtjevan i neoptimiziran ko crysis, želim se igrati a ne gledati druge kako igraju. Nemamo svi para za kupovat uber kante za igru. :twisted:

kikl0p
15-04-2008, 18:31
u vrjeme kad je izaso orginalni Fallout izometriska kamera i tb sistem borbe je bio normalan za ono vrjeme isto kako je danas 3d grafika i kamera iz treceg lica normalna
po meni ce bit dobra igra

Snake
15-04-2008, 21:40
kažu ovako: kad igra tek počne i kad se ti, kao glavni lik, rodiš, možeš stisnut tipku a na tipkovnici i lik proplače
kad malo odrasteš stisneš tipku a i lik kaže: da da (svom ocu) :gitara:

Bens
22-04-2008, 09:37
jel ko zna kakav će komp trebat imat da ovo čudo proradi...ak mi sada radi crysis jel to onda dovoljno lol...po mom mišljenju bi trebalo bi isto ko za oblivionček...

Snake
22-04-2008, 10:49
kada tako pastiraš text moraš navest odakle si ga kopirao

svejedno, preview ne daje neke novosti koje već nisu svima poznate. zato evo jedna mini vijest:
Fallout 3 neće imati official demo. Potvrdila Bethesda.

@bens
nešto malo zahtjevniji komp nego za oblivion jer je engine dodatno modificiran, iz bethesde su izjavili kako će zahtjevi biti manji nego oni za crysis, te da će f3 danas grafički biti ono što je oblivion bio prije 2 godine, dakle, jedna od najljepših igara 2008

ScorpiuS
22-04-2008, 20:56
Očekujem to od velikana poput Fallouta samo me zanima hoće li mi to friend moci pokrenuti sa kompom od 2,4MHC, 756RAM, 256 grafa, 3.0 pixel shader

Snake
23-04-2008, 08:06
hoće, samo ovisi koja je grafička - i nvidija 6200 ima 256mb, koja je kudikamo lošija od npr. 7600GT
i dobro bi mu došlo da nadogradi ram - 1gb je danas minimum za igranje, a 2 gb pod recommended

kikl0p
23-04-2008, 13:13
kada tako pastiraš text moraš navest odakle si ga kopirao

svejedno, preview ne daje neke novosti koje već nisu svima poznate. zato evo jedna mini vijest:
Fallout 3 neće imati official demo. Potvrdila Bethesda.

@bens
nešto malo zahtjevniji komp nego za oblivion jer je engine dodatno modificiran, iz bethesde su izjavili kako će zahtjevi biti manji nego oni za crysis, te da će f3 danas grafički biti ono što je oblivion bio prije 2 godine, dakle, jedna od najljepših igara 2008
naravno da ne
mislim moc ce uc u igru al nek ne ocekuje vise od 15fps

Nodakim
23-04-2008, 22:36
u zadnjem pcplayu sam pročitao cijelu najavu fallout 3(makar je to vise bila nadopuna najave,ali isto),i u onome intervju(kojih je bilo nekoliko u tom broju(hm,bio sam oko toga provocirao iggya :) ).uglavnom kaže taj tip kao da su raspravljali oko toga,koji put uzeti,da vuče više oblivioonu ili starim nastavcima,odlučili se za naravno stare nastavke,ali kada vidim da su oko toga morali misliti fakat me razočara jer znam da su obične lopine

ps.thrall nemoj mi hraniti ego,it will get bad :)

CHOLIK
25-04-2008, 19:59
ma ja kupujem štagod uradili od igre samo recite kad izlazi.Falled out of a black hole.

ScorpiuS
25-04-2008, 20:45
ma ja kupujem štagod uradili od igre samo recite kad izlazi.FalledSout of a black hole.
Widim da ti nepravilni glagoli nisu najbistriji dio englenskog jezika. Kaže se "fell"
A igru ću kupit naravno kakva bila da bile jer je riječ o Fallout-u.

thechosentwo
27-04-2008, 23:25
Ma bit će to odlična igrica. Jedva čekam?

mravojed20
07-05-2008, 18:24
Evo izašao je dio soundtracka koji će bit u igri, poslušajte ovdje:

http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/music.html

Chieftain
07-05-2008, 19:38
zvuci dobro :D

Snake
08-05-2008, 11:05
nekako mi previše vuče na orkestralni oblivion, barem ova uvodna tema
nema do originala, mjuza koja je svirala u san franciscu, enklavi, modocu... usuđujem se reć najbolja glazba ikad u jednoj igri

Constantine
08-05-2008, 13:20
Koji sam ja idiot,zabunom samunio krivi datum za potvrdu o godini rođenja i sad nemogu pristupit službenoj stranici igre.

Chieftain
08-05-2008, 18:59
nekako mi previše vuče na orkestralni oblivion, barem ova uvodna tema
nema do originala, mjuza koja je svirala u san franciscu, enklavi, modocu... usuđujem se reć najbolja glazba ikad u jednoj igri

ja dok sam taj main title slusao imao sam osjecaj ko da slusam uvodnu muziku u neki film i nekak me ta muzika podsjeca na ko neki tribal, imo sam osjecaj ko da gledam planet majmuna ili pocetak Fallouta 2 kad nemas jos ono odijelo i dok ti ona Elderica prica da si ti chosen one... toliko od mojih usi :)

Lucius
08-05-2008, 19:36
Koji sam ja idiot,zabunom samunio krivi datum za potvrdu o godini rođenja i sad nemogu pristupit službenoj stranici igre.

A jesi seljak :) Samo izbrisi Cookies-e i pristupi ponovo na stranicu!

Fallout 3.......huh, jedva cekam. Sta rec osim da je sama ideja je**na. samo da ne vuce previse na Oblivion i da izadje prije za komp a ne za konzolu!

ScorpiuS
08-05-2008, 19:45
Ako imaš dinamični IP onda ćeš sad moći ući
A soundtrack mi se jako sviđa, baš su čuje neka snaga zvuka.

thechosentwo
09-05-2008, 08:27
Ma soundtrack je po meni odličan za sada. Ipak ne treba biti čista kopija dvojke.
Ali ovaj ima također odličnu atmosferu. Ipak je taj lik radio mjuzu za icewind dale 2,baldurs gate 2...
Što se tiče izlaska izaći će u isto vrjeme i za pc i konzole.
Rekli su da će na e3 malo više pokazati??? ( što im to znači mamu im....) Nadam se neki gameplay
Kad je točno e3? jel to u 7 mjesecu ili?

Nodakim
09-05-2008, 12:42
e3 je postao zatvorene sranje jer su prije nekoliko godina sve pretvorilo u preveliki cirkus,pa su oni umjesto da nešto poduzmu,oni si olaksali posao i evo samo odabrani mogu....
u ljeto je,ili deveti mjesec nisam siguran

Snake
09-05-2008, 13:10
zadnje informacije govore o november 2008, dakle studeni ipak

Snake
09-05-2008, 14:40
http://www.wincustomize.com/zoom.aspx?s ... 1&libid=13 (http://www.wincustomize.com/zoom.aspx?skinid=21861&libid=13)

pogledajte desktop

RIPtheREAPER
09-05-2008, 15:21
omg cije je to??
predobro izgleda!

thechosentwo
13-05-2008, 11:31
Zasto nitko ništa ne govori o fallout-u 3????????????

mravojed20
13-05-2008, 11:58
Zato jer ga radi Bethesda.

thechosentwo
13-05-2008, 13:13
Skrti su a imaju brdo para 8)

kikl0p
13-05-2008, 18:21
igra treba izac za 4mj a jos nema nijednog gameplay filmica nit nis samo par screenshota
a Far cry 2 koji izlazi jos kasnije ima oko 30 min gameplaya
kad mutava Bethesda ima prezentaciju igre i zabrani snimanje lol

thechosentwo
13-05-2008, 18:56
Ma vec polako zivciraju s tim odgadanjem.
Cita sam na forumu njihovom da ce na e3 sajmu pokazati puno vise :cry: :o

Nodakim
13-05-2008, 20:01
igra treba izac za 4mj a jos nema nijednog gameplay filmica nit nis samo par screenshota
a Far cry 2 koji izlazi jos kasnije ima oko 30 min gameplaya
kad mutava Bethesda ima prezentaciju igre i zabrani snimanje lol

far cry je iznimka,igre je jos u alphi imala hrpu videa i slicno i zbog toga je cak pretrpjela kritike

mravojed20
13-05-2008, 20:57
Oblivion je imao gameplay filmiće puno prije izlaska, da ne govorim o kvalitetnim screenovima visoke rezolucije. Generalno stanje na službenom fallout 3 forumu je negativno, što zbog manjka informacija, što zbog 100 identičnih previewa o igri koji se pojavljuju na webu, što zbog idiotskog stava ekipe iz Bethesde.

thechosentwo
13-05-2008, 23:35
Treba izaći krajem godine. Recimo 11 mjesec otprilike.
E3 je mislim u 7 mjesecu, a to bi bilo stvarno vrjeme da
nesto pokazu osim par sličica nebitnih gluposti koje se ionako
već sve znaju. Ali sjecam se da su i za oblivion bili skrti.
Bilo je tu svega prije izlaska, ali konkretni gameplay sa malo vise
otkrivanja se pojavio par mjeseci prije samog izlaska igrice.
Takva im je valjda politika(glupa)??? Isčekivanje i pogoršavanje
i ovako nestabilnog psihičkog stanja :D

mravojed20
14-05-2008, 09:30
Za oblivion su pokazali pola sata gempleja na E3 2005 koji je bio u svibnju, a igra je izašla u ožujku 2006. Tih pola sata je diglo toliko prašine jer se ispostavilo da gotovo ništa iz tih filmića nije istina. Fallout izlazi na jesen a još niš nismo vidjeli, koma.

thechosentwo
14-05-2008, 12:12
Moraju u narednih mjesec -dva nesto konkretno pokazati ili je
sve to nesto sumnjivo??? Ma da, todd howard je vec ne znam koliko puta naglasio
da je jesen 2008 konačan izlazak igre, te da bi ga iznenadilo da se igra odgodi.
Na forumu su naglasili da se radi na nečemu što će pokazati o igri,ali od toga je
prošlo skoro dva mjeseca i ništa još. :twisted:

Snake
14-05-2008, 13:43
k tome što još ništ ne pokazuju neće bit ni dema... stvarno čudna politika. što se više približava 11. mjesec to sve više imam osjećaj da će kraljevski zajebat. bit će to dobra igra, ali ne dobra fallout igra. mislim da više ciljaju na novopečene gamere nego na nas koji smo odrasli uz fallout, valjda jer znaju da igra nikako neće ispunit očekivanja vjerne publike.

a za vjernu publiku, nekidan je izašao resolution patchza fallout2, dakako nije još u potpunosti testiran, ali po slikama izgleda lijepo.

http://www.nma-fallout.com/forum/album_ ... ic_id=2793 (http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2793)
http://www.nma-fallout.com/forum/album_ ... ic_id=2794 (http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2794)
http://www.nma-fallout.com/forum/album_ ... ic_id=2792 (http://www.nma-fallout.com/forum/album_page.php?pic_id=2792)

i download link http://www.nma-fallout.com/forum/dload. ... le_id=1114 (http://www.nma-fallout.com/forum/dload.php?action=file&file_id=1114)
da ne bi bilo zabune, to je novi patch, postojao je i prije jedan za rezoluciju ali nikad se na njemu ništa nije moglo pokrenuti

Chieftain
16-05-2008, 18:15
svi brzo trk na http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.phpSstiglo novih 11 slika i diary... jedna slika brutalnija od druge.

Snake
16-05-2008, 23:37
mislim da je strašno kad developer 5 mjeseci prije izlaska igre pokazuje concept-artove. ovakvu škrtost na informacijama još nisam vidio.

Teon
17-05-2008, 13:00
Ma bolje im je tak, neg da nam obecavaju i prikazuju brda i doline , jer mozda na kraju cak i dobar ispadne Fallout 3

ScorpiuS
17-05-2008, 14:51
Dvije su teorije ili nemaj puno zasad pa nas ne žele razočarat ili jednostavno ne daju nego nas drže u neizvjesnosti.

Chieftain
17-05-2008, 15:46
ili su se preduhitrili sa datumom izlaska

Bens
17-05-2008, 17:37
Jel tko za to da nam se fino otvori FALLOUT podforum?
Mislim da igra koja ima toloko poklonika ne samo ovdje nego i na drugim forumima zaslužuje podforum...
Ak može TES zakaj ne bi mogao fallout

Constantine
17-05-2008, 18:17
Mogao bi zamijeniti CS podforum.

Thrall
17-05-2008, 18:30
Mogli bi probat otvorit podforum,Fallout to zaslužuje.

Chieftain
17-05-2008, 19:45
to sam ja vec prije predlozio i mislim da Fallout to zasluzuje, ima pun k pitanja i zanimljivih detalja o kojima bi mogli raspravljat.

Bens
17-05-2008, 22:00
očete vi pitat šefove il ja? :)

Nodakim
17-05-2008, 23:55
ti....ali ne igra to fakat zasluzuje vise od nekog gta npr...

Snake
19-05-2008, 11:52
odlična ideja, mora postojat fallout podforum jer su fallout igre stvorile unikatan svijet, također ima puno modova, fallout glazbe, stripova i ostalih materijala (velika većina ih je free) koje bi mogli postati ondje

thechosentwo
19-05-2008, 13:30
Fallout to definitivno zaslužuje, a kako prolazi vrjeme sve smo bliže trojci :D :D

ScorpiuS
19-05-2008, 14:34
Datum izlaska još nije siguran i ipak mogu odgodit izlazak.

thechosentwo
19-05-2008, 17:44
To je istina, ne bi bilo ništa čudno s obzirom da se već godinama radi na njoj.
Ali sama bethesda je najavila da ce na E3 sajmu vjerovatno objaviti i točan datum izlaska igrice te
navodno nešto više pokazati što se tiče gameplay-a. To će brzo doći :D

Chieftain
24-05-2008, 13:00
oce pitat ko na kraju za taj Fallout podforum?

Constantine
24-05-2008, 14:44
Pitaj ti

ScorpiuS
24-05-2008, 15:05
Pitajmo svi od jednom!
Ali meni pak Fallout baš i ne treba neki poseban podforum.
Dajte mi nazive 3 tema koje bi išle u taj podforum.

Snake
24-05-2008, 21:35
Fallout 1, Fallout 2 i Fallout 3 iščekivanje :)
fallout modovi, glazba, art, easter egssi, walktroughs, ostale igre fallout serijala (Bos i tactics, wasteland)... jel dosta ili da nastavim

kikl0p
24-05-2008, 23:50
na drugon stranici teme W3DR4N pise kak nebu igral igru
bas me zanima kak ce to zavrsit kad igra izade

ScorpiuS
25-05-2008, 06:14
A ko će je rezencirad?
W3DR4N?

Bens
04-06-2008, 12:18
http://fallout.bethsoft.com/art/fallout ... hots1.html (http://fallout.bethsoft.com/art/fallout3-screenshots1.html)

NOVI SCRINSI :D

Nodakim
04-06-2008, 14:03
uf 2 nova ss-a i sve super....ma mislim

ScorpiuS
04-06-2008, 15:10
Screens are good!

thechosentwo
05-06-2008, 10:13
Pip boy izgleda dosta nabrijano, što se tiče grafičkog djela.
Kontam da će igra biti poprilično zahtjevna. :scared:

Bens
05-06-2008, 12:02
brijem da ne...negdje kao oblivion...ak ste to mogli pokrenut moći ćete i ovo...

Snake
05-06-2008, 12:47
rekoše da će fallout 3 grafički značit za 2008. ono što je oblivion značio za 2006., nedajte se zavarati, f3 koristi modificirani engine obliviona, ali bit će zahtjevniji od njega.
screenovi ne otkrivaju mnogo, čeka se e3 za kad je najavljen gameplay video

Aerial
05-06-2008, 12:57
Ako netko zna u čemu je kvaliteta, onda će u Falloutu više pozornosti obraćati na one nacrtane 2D slike pipboya nego na ultra high definition renderirane mutante. Potpuno je nebitno od koliko se poligona sastoji lik ako nema neku svrhu...

kikl0p
05-06-2008, 13:31
po ovom zadnjom screenu mi izgleda da su radili na uzoru prethodnik nastavaka jer se vidi ono drvece koje podsjeca na ono iz fallouta 2 i ona kada :D

Nodakim
05-06-2008, 14:18
Ako netko zna u čemu je kvaliteta, onda će u Falloutu više pozornosti obraćati na one nacrtane 2D slike pipboya nego na ultra high definition renderirane mutante. Potpuno je nebitno od koliko se poligona sastoji lik ako nema neku svrhu...

signature

mravojed20
08-07-2008, 15:22
Izašao je drugi po redu fan interview, Todd Howard odgovara na mac važnih pitanja plus 3 ekskluzivna screenshota.

grafika trenutno izgleda zastarjelo IMO, a što se tiče starog Fallout gameplay, zaboravite na to.
http://www.bethsoft.com/bgsforums/index ... pic=856489 (http://www.bethsoft.com/bgsforums/index.php?showtopic=856489)

bezimeni
08-07-2008, 15:28
Neznam....ali fakat se veselim igri.Vjerujem da bu odlična a jedna 4850 za 1200 kn ,a dok igra izađe biti će i jeftinija , ju mora tjerati bez problema.

mravojed20
08-07-2008, 15:38
Ma ja ću isto igrati, bit će dobra igra samo ne i dobar Fallout. Ako grafika ostane kao sada bit će ok i na HD3850.

Arbiter of Change
08-07-2008, 15:43
Wow... prvo ništa od Child Killer karme (da, izvlače se na ESRB rating i na to kako, očigledno, ciljaju na mainstream publiku), a onda još kaže kako će se bitni NPC-jevi samo onesvjestiti ako ih "ubijemo" (toliko o slobodi i utjecaju na svijet kad su likovi u pitanju) i sve zaokruži sa činjenicom da sivih zona kad je moralnost nema (tipičan good i evil pristup questovima).

Ova me izjava posebno zanima:

I don't have enough space to really do that. They are big. If you look at Fallout 1, it's deeper than that. To give you the scale, we have over 40,000 lines of dialogue, compared to a few thousand in Fallout 1.

Isto tako, izgleda da će dungeon crawling biti prisutno i samo mogu reći kako se nadam da divljina neće izgledati kao Oblivion - vidimo miljama u daljinu sve samo kako bi nam se gomila ruševina pojavljivala kako šećemo prema njima. Uz sve to, neke se od neće respawnati što je... zbunjujuće osim ako nisu namjenjeno kao "1 prolaz" dungeonsi.

I opet Bethesda starim stopama:

23) One of the previews mentioned perception effects when you see enemies on your radar. How does the player's Perception affect the radar's maximum number of targets? Should we think of something along the lines of Counter Strike, or a quest compass like Oblivion had? And if it's the latter, are we able to toggle it?

It's most like the Oblivion compass,Sand "ticks" appear on it when you "perceive" other NPCs or creatures. If the creature/NPC is hostile, the tick will appear red. If not, it appears green. No, you cannot toggle it off unless you toggle off the entire HUD, which you can do.
Oh, Traits su zajedno sa Perkovima sada... yay Bethesda. :?

Sve u svemu.... jako loše za sada, jako loše.

Rang€r
08-07-2008, 15:52
čak i ja koji nisam igrao prva dva fallouta, kužim da tu neš nevalja i da bi stvarno moglo bit oblivion with gunz... uglavnom nevjerujem da će bit neš poseban.... tek solidan RPG

Snake
08-07-2008, 15:58
nema child killinga... nema golotinje...
nema random encountera pri putovanju s lokacije na lokaciju.
level cap 20
grafika izgleda jako zastarjelo

iskreno rečeno, sad mi je više stalo do witcher enhanced patcha nego do trećeg dijela meni najboljeg rpg serijala.

ScorpiuS
08-07-2008, 18:58
Grafika je čak i sad malo zastarjela, a kad izače bit će još više. Nažalost. Ali ovakva grafika sasvim je dovoljna ako bude neki pristojan gameplay.

Thrall
08-07-2008, 19:04
level cap 20

iskreno rečeno, sad mi je više stalo do witcher enhanced patcha nego do trećeg dijela meni najboljeg rpg serijala.

@Scorpius-Ovo sigurno nema veze s dobrim gameplayom. Jedina sličnost s Falloutom jedinicom i dvojkom je naziv igre.

ScorpiuS
08-07-2008, 19:10
Moj post se odnosio na

Chieftain
08-07-2008, 20:43
level cap 20

kaj????? nema golotinje i level cap je 20? nabijem ja bethu, nema sanse da kupim tu igru, jos sam od prvi dana kad se tek web stranica otvorila skupljao svaki dan kunu ili dvije da bi jednog dana kupio fallout 3, al se cini da nece nista od toga biti...

btw. na aoc sam potrosio te pare :D

Snake
08-07-2008, 21:22
s obzirom na sve viđeno ( i neviđeno ) fallout 3 nažalost izgleda više kao jedan veliki mod za Oblivion nego prava samostalna igra.

Thrall
08-07-2008, 21:27
Možda bi trebalo napraviti mini igru u Falloutu 3:Kao neka učilica u kojoj učiš kako je golotinja i ubijanje djece jako jako loša stvar i neke mini questove tipa:Uberi 4 ruže zalij ih,čekaj da narastu i onda sve postano ružičasto i svi happy..Najbolje da maknu oružja iz igre..

Snake
08-07-2008, 21:37
s obzirom na to kako igra počinje (stiskanje tipke a da proplačeš, pa onda kasnije da izgovoriš tata) to nije tako daleko. no ne isplati se žalostit zbog toga ionako će već netko napravit modove koji omogućuju te tako sporne elemente golotinje i čedomorstva.
i sad sam se sjetio nečeg kad si stvorio lijepu idilu s ružama i ružičastim - navodno će postojat i robotski poni koji će zamjenit klasičnog konja iz obliviona. sve bolje od boljeg.

mravojed20
09-07-2008, 08:33
Još nisu odlučili hoće li nam dat da radimo modove. Ako i budu, definitivno neće biti construction seta s igrom nego tek nakon par mjeseci.

Što se konja tiče: http://img139.imageshack.us/img139/6654/failoutwy6rl3.th.jpg (http://img139.imageshack.us/my.php?image=failoutwy6rl3.jpg)

ScorpiuS
09-07-2008, 14:14
Bilo bi fino kad bi to bio screenshot. Netko se igrao s Photoshopom.

CHOLIK
09-07-2008, 14:16
da,ovaj fire sword,ma i cijeli lik izgledaju nekako stripovski.

Snake
09-07-2008, 14:18
glupostima nikad kraja:
municija u igri nema težinu, u inventory može stati neograničen broj metaka, raketa i sl.

i da, igra je službeno zabranjena u Australiji

CHOLIK
09-07-2008, 14:20
tak možeš teglit 99 raketa u backpacku i samo dva pištolja.

ScorpiuS
09-07-2008, 14:20
Evo ti sve što čini razliku. Kvaliteta slike čovjeka nije ista kao i kvaliteta slike tog konja. Vatreni mač je očito kopiran sa neke bjele površine, a lijeva noga čovjeka je otpiljena. Uostalom, čini mi se da taj lik nije iz Fallouta.

Snake
09-07-2008, 14:26
to je fan art nije to screenshot.
iako zaista u igri na početku reklamiraju robotskog ponija.

obrazložili su da neće bit puno municije pa to i nije tako strašno. ali mišljenja sam da bi bilo puno realnije, bolje da su ubacili neko vozilo u igru, te bi u njemu ostavljali zalihe metaka i sl. kao u F2

CHOLIK
09-07-2008, 14:29
Ali rijetko bi koje vozilo nakon apokalipse ostalo u voznom stanju.

kikl0p
09-07-2008, 14:59
@Arbiter nece se svi NPC onesvjestit kad ih ubijes vec samo oni bitni za pricu :S
i da bit ce djece u igri al ih se nece moc ubijat vec kad ga pogodis on pobjegne lol
igra je zabranjena u Australiji zbog upotrebe pravih droga

Arbiter of Change
09-07-2008, 15:02
Pa nisam ja ni rekao svi, nego samo bitni.
To sa nasiljem prema djeci je već stvarno dosadno (ne mješam svoja RL uvjeranja i ono što bi trebalo biti u igrama, imajte to na umu) i ubija dio one brutalne atmosfere Fallouta.

Snake
09-07-2008, 15:06
"You've killed a child! Flower of the wasteland. You're a very very bad man..."

koliko se ja sjećam jedini likovi u F2 koji se nisu mogli ubit bez posljedica bili su pripadnici vlastitog plemena. bilo je moguće eliminirat čitave gradove (ispreznio sam The Den i Modoc), a Oblivion...
STOP! YOU VIOLATED THE LAW! PAY THE COURT OF FINE OR PAY WITH YOUR BLOOD.

kikl0p
09-07-2008, 15:07
e da jos jedna stvar
nema sexa u igri u hand on previewu u nekom magazinu lik je doso do kurve i rekla mu je da je premlad za sex
glavni lik btw ima 19 godina

CHOLIK
09-07-2008, 15:07
Kolko se ja sijećam,i u Oblivionu nisi mogao ubiti lika važnog za quest,nego ga samo onesvijestiti.A to nasilje nad djecom,I say,bring it ooooooonnnnnnnnn!!!!!!

Snake
09-07-2008, 15:10
e da jos jedna stvar
nema sexa u igri u hand on previewu u nekom magazinu lik je doso do kurve i rekla mu je da je premlad za sex
glavni lik btw ima 19 godina

to još nisam vidio/čuo da kurva nekom kaže da je premlad za sex. šta nju briga za moral ako neko ima lovu. strašno.

kikl0p
09-07-2008, 15:21
sto vise informacija daju o igri sve je jasnije da ce bit Oblivion with guns
fastravel ce isto funkcionirat ko oblivion
jos jedna stvar koja je cak korak nazad u odnosu na oblivion je da nece bit promjene vremena
znaci mozete zaboravit radioaktivnu kisu
igra ustvari ima istu mehaniku ko Oblivion Tombove su zamjenile napustene skole pune super mutanata i Ghoulova
Caveove Metroi itd....

CHOLIK
09-07-2008, 15:22
Da,kurve u zadnje vrijeme traže da ih zovu prostitutke,traže zdravstveno osiguranje i mirovinski fond od makroa viđaju se samo s onima iznad 22 godine.Kako da ne....

Death By Sexy
09-07-2008, 18:31
:roll: ^

slažem s se s kiklopom.. što više novina o njoj izlazi to mi se igra manje sviđa

CHOLIK
09-07-2008, 18:33
Dakle odlučeno,ispod natpisa na kutiji igre Fallout 3 pista će Oblivion with guns

Death By Sexy
09-07-2008, 18:34
Dakle odlučeno,ispod natpisa na kutiji igre Fallout 3 pista će Oblivion with guns

Ne.

CHOLIK
09-07-2008, 18:35
Nego?

Death By Sexy
09-07-2008, 18:39
Nema nego, pisat će Fall3... nisi na chatu ne spamaj

CHOLIK
09-07-2008, 23:13
najbolje bi bilo da piše apocalypse today

Tsumetai Ryujin
10-07-2008, 11:26
Glasine o zabrani Fallouta 3 u Australiji su se ostvarile. (http://www.gamespot.com/news/6193496.html?part=rss&tag=gs_pc&subj=6193496)

ScorpiuS
10-07-2008, 12:23
To od jučer znam. Smatram da to nije fer prema djeci s tog kontineta.

CHOLIK
10-07-2008, 12:25
Da,jadna neće vidit što je bethesda uradila od odličnog serijala

Thrall
10-07-2008, 13:35
Nema child killinga,nema sexa,nema ubijanja ljudi ,zašto bi onda zabranili Fallout 3?

CHOLIK
10-07-2008, 13:41
Nema child killinga,nema sexa,nema ubijanja ljudi ,zašto bi onda zabranili Fallout 3?

Čudaci,a u Njemačkoj još nije zabranjena......Strange....... :shock:

ScorpiuS
10-07-2008, 13:59
Svašta će se klat u Fallout 3 sa velikom brutalnošću. Valjda su zato zabranili.

CHOLIK
10-07-2008, 14:02
Ma ajde nasilje je bzvz,al mi se sviđa ideja da ćemo od par slomljenih pušaka od dijelova moć napravit jednu što radi.Usput Scorp upali msn

Snake
10-07-2008, 14:27

zbog uporabe droga.

CHOLIK
10-07-2008, 14:36
ma droga ko droga,šta tu ima lošeg

ScorpiuS
10-07-2008, 19:32
To što će mala dječurlija gledat nekog u igri gdje konzumira drogu i taj onda reče "I can fucking fly". Pa djete isto malo konzumira drogu i "poleti" sa 50. kata.

Thrall
10-07-2008, 20:02
Koliko djece se razrezalo nožem za kruh? Idemo zabranit sve noževe na svijetu.

CHOLIK
10-07-2008, 20:18
Koliko je djece palo na pod?Zabranimo podove i stavljajmo gumu.

kikl0p
10-07-2008, 23:32
U ponedjeljak ce se na jednom sajtu moc streamat gameplay iz nekih igra s E3 medu njima je i Fallout 3
yay,cant wait

Snake
10-07-2008, 23:42
U ponedjeljak ce se na jednom sajtu moc streamat gameplay iz nekih igra s E3 medu njima je i Fallout 3
yay,cant wait

'care to share' link with us?

kikl0p
11-07-2008, 00:52
iz nekog razloga nema edit opcije
http://www.g4tv.com/xplay/blog/post/686 ... unced.html (http://www.g4tv.com/xplay/blog/post/686842/G4s_Massive_E308_Coverage_Announced.html)

Snake
11-07-2008, 08:38
thank you kind sir
nadam se da im neće past server... znači fallout 3 video u ponedjeljak, taman meni za rođendan.

Arbiter of Change
11-07-2008, 08:59
Hvala na linku. ;)
Oh goodie, G4 će to pokrivati.... yay.

ScorpiuS
11-07-2008, 09:01
Ljepo, ali zasigurno im neće pasti serveri. To po meni nije video za kojeg ljudi jedva čekaju, ipak je E3.

kikl0p
11-07-2008, 18:27
Ne opce prve ikad oblavljene gameplay scene Fallouta 3 niko ne iscekuje gg..
svi iscekuju Gears of war 2 ili jos bolje Wii fit 3

CHOLIK
11-07-2008, 18:30
Ne opce prve ikad oblavljene gameplay scene Fallouta 3 niko ne iscekuje gg..
svi iscekuju Gears of war 2 ili jos bolje Wii fit 3
Ma kakvi,čeka se nova vezija Super Marija ili još bolje 18 wheels across america

ScorpiuS
11-07-2008, 21:28
Pa ljepo sam vam rekao da to PO MENI.

Arbiter of Change
12-07-2008, 07:35
Dakle, evo i famozni najavljivani E3 teaser....
http://www.gametrailers.com/player/36040.html

bezimeni
12-07-2008, 08:27
mrak...baš su se potrudili :( .

la50
12-07-2008, 08:34
da ono stvarno(mogli su puno bolje),al i ovo je ok

mravojed20
12-07-2008, 09:13
Pa to je samo TEASER, pravi trailer će bit na E3, ovo nam je samo trebalo malo pažnju privući, pokazati mrvicu i onda završit.

Teon
12-07-2008, 09:40
A i ako analiziramo Teaser --> u istom stilu (skoro pa identican) sa FallOut 1 i 2 Teaserima ...

Ma nek nam daju sto manje, pa nek nas iznenade sa cijelom igrom koja je dostojna FallOuta

CHOLIK
12-07-2008, 12:44
Tako je,ali po dizajnu levela čini mi se da ćemo puno skakutat.

kikl0p
13-07-2008, 23:20
ekipa na NMA samo seru po igri uostalom nema niti jednog pozitivnog komentara
zanimljivo je da sam steko dojam da danas vecina gamera mrzi oblivion a kad je izaso svi su ga obozavali

Arbiter of Change
14-07-2008, 00:14
ekipa na NMA samo seru po igri uostalom nema niti jednog pozitivnog komentara
zanimljivo je da sam steko dojam da danas vecina gamera mrzi oblivion a kad je izaso svi su ga obozavali
Jer su oni koji su ustali protiv Obliviona, zapravo svi koji ustaju protiv neke igre putem foruma ili čega već, ipak uglavnomS(ne mogu više naglasiti ovaj uglavnom budući da će uvijek biti onih koji tek dobiju komp i onda idu soliti pamet čitavom netu) gameri koji imaju više iskustva kad su igre tog žanra u pitanju ili pak jer su zagovornici "starog puta" tog serijala igara ili nešto treće, ali zapravo je stvar u tome da su oni obično glasna manjinaSili pa, u rijetkim slučajevima, glasna većina.

Ne možeš se baš ravnati po casual gamerima kad je kvaliteta igara u pitanju budući da su baš oni ti koje se mame reklamama i drugim ne baš tako informativnim putevima i uglavnom su casual gameri ti koji će igrati/kupiti gotovo bilo koju igru ako je dobro reklamirana, ergo to znači da donose proizvođačima najviše profita i oni će najviše njima podilaziti.

Ali sada on topic - NMA ekipa je ipak malo previše elitistička i konzervativna za moj ukus.

mravojed20
14-07-2008, 08:39
Eh, izgleda da sve više novinara koji su probali Fallout3, igru direktno uspoređuju s Oblivionom, nazivajući je Oblivion 2, Oblivion with Guns i slično.

Ovo je iz IGN previewa:

Bold proclamations for such a small amount of hands-on time, yes, but words I'll stick behind as a fan on the Elder Scrolls. In fact, Fallout 3 is very much Oblivion in a post-apocalyptic world. So if you didn't like that game, or the series for that matter, then ignore everything I've said thus far and go read something else. If, however, you spent 200+ hours in Cyrodiil like I did, or just love western-style RPGs, then you should keep going -- because your next big adventure is just over the next hill.

http://xbox360.ign.com/articles/888/888731p1.html

Todd Howard je također ponosno izjavio kako su dali ljudima da igraju tutorial, i zaboravio im je spomenuti VATS, pa su ga ljudi igrali kao pucačinuSšto je za njega dobra stvar.

Danas bi trebao izaći pravi gameplay video, svidjeo mi se teaser, ovo će vjerojatno biti ok igra u postapokaliptičnom settingu, ali žalosno je kako su izmasakrirali Fallout gotovo do neprepoznatljivosti.

Evo samo malo primjera(preneseno sa službenih foruma):

- mutantima možete otkinuti glavuSako ih pogodite rock-it launcherom koji za municiju koristi male predmete, smeće itd. U ovom slučaju se radilo o par plišanih medvjedića.

- ako je nešto totalno uništeno trebat će vam niski Repair skill za popravak, ako je u dobrom stanju trebat će vam visoki repair skill da unaprijedite taj predmet. Retardirano

-The world map works exactly like Oblivion's, as you can fast travel to places you've already been. Hitting select brings up Oblivion's "time pass" feature as well, buying you time to recover or move the in-game clock along to a more desirable point. Even the inventory system and interface is taken right out of the last Elder Scrolls,
:hangin:

-Fallout 3 looks and feels exactly what you'd expect a hybrid of Fallout 2 and Oblivion to look and feel like :thumbs2: :scared:

Perks:

Daddy's Boy: Gains an additional 5 points in science and medicine skills.

Gun Nut: Obsessed with guns; an additional 5 points to the small guns skills and repair skills

Intense Training: Add a single point to any of your S.P.E.C.I.A.L. attributes

Lady Killer: 10% damage against female opponents, plus unique dialogue with them as well

Little Leaguer: 5 points of melee weapons and 5 points of explosives skill

Swift Learner: 10% in total experience points

Thief: With each rank of Thief Perk you gain an immediate 5 point bonus to sneak and lock-pick

Preloše, perkovi su užasni.

Deadwalker
14-07-2008, 09:35
Pa utjecaj Oblivion-a je bio očekivan. Ipak, pobogu Bethesda je svoje rpg umijeće izgradila na Elder Scrolls serijalu i što je pobogu loše da neke dobre stvari iz Obliviona budu prenese u Fallout serijal, pa treba malo dati neka osvježenja u igru, zar ne? A glede hard-core fanova Fallout-a, pa oni bi najrađe da dobe repliku Fallouta 1 i 2, sa poboljšanim gameplay-om i jos par novih sitnica...ipak, danas je postao primaljni cilj zarada, a svakom je razvojnom timu u interesu da privuku što više casual igrača jer u tom grmu leži lova...Dobra vizualna prezentacija, dosta akcije, te kvalitetna atmosfera i priča su aduti za privlačenje široke mase igrača.

Bartuc
14-07-2008, 09:41
Kaj se brinete kak bu Fallout 3 ispao, sjetite se Obliviona i Morrowinda, već drugi tjedan nakon izalska igre je net bio poplavljen raznoraznim modovima koji ispravljaju silne propuste originalnih verzija :pray:

Isto će biti i sa Falloutom! 100% sam ziher :P

Fanovi će od ove i.g.r.i.c.e. napraviti igretinu!!!

Deadwalker
14-07-2008, 09:47
Kaj se brinete kak bu Fallout 3 ispao, sjetite se Obliviona i Morrowinda, već drugi tjedan nakon izalska igre je net bio poplavljen raznoraznim modovima koji ispravljaju silne propuste originalnih verzija :pray:

Isto će biti i sa Falloutom! 100% sam ziher :P

Fanovi će od ove i.g.r.i.c.e. napraviti igretinu!!!

Signed. Ma Fallout 3 će biti hebena igra...pa pobogu, Bethesda je odavno pokazala da zna radit rpg-e...

Sybelius
14-07-2008, 09:55
Ma bice to dobra igra , e sad koliko ce to biti Fallout ,vidjecemo kad izadje sta ce stari fanovi reci.

Meni se cini da ce pravi Fallout 3 ,kad fanovi zavrse Black Isle-ov Van Buren projekt izaci pod drugim imenom zbog pravnih problema.

A ono sto kazete o casual igracima da puse sve sto se dobro reklamira a ja bih dodao i sve sto se dobro ocjenjuje , mislim da djelimicno grijesite.
Casual su vecinom ljudi u srednjim(ja) i poznim godinama i bas nemaju vremena za hard core pristup gamingu ukoliko nisu u penziji.I ,osobno poprilicno sam skeptican prema igrama sa visokim ocjenama u danasnje vrijeme.
Danasnju gaming industriju i high tech grafiku , uglavnom guraju mladi hard core igraci koji ocekuju fotografski realizam u grafickom prikazu.

Bartuc
14-07-2008, 10:06
Istina da Oblivion ima mušica i da mu fali "duša", ali sve jedno sam uživao u igri, tak da ne sumnjam da bum i u Falloutu uživao! Još da pogode atmosferu kakvu STALKER ima, a po filmeku mi djeluje kao da bi igra mogla biti vrlo atmosferična, onda je to pun pogodak!

Jedino se bojim NPC-eva u igri, u svim TES igrama su NPC-evi malte ne katastrofa... U Oblivionu su ljušture bez mozga, a u Morrowindu su skriptirani i ograničeni da glava boli! Nadam se malo boljem AI-u kod NPC-eva pošto su oni ti koji u ovakvoj igri imaju ogroman doprinos na kvalitetu atmosfere. I nadam se boljoj animaciji NPC-eva, Morrowind i Oblivion imaju katastrofalnu animaciju istih :(

Arbiter of Change
14-07-2008, 10:10
A ono sto kazete o casual igracima da puse sve sto se dobro reklamira a ja bih dodao i sve sto se dobro ocjenjuje , mislim da djelimicno grijesite.
Casual su vecinom ljudi u srednjim(ja) i poznim godinama i bas nemaju vremena za hard core pristup gamingu ukoliko nisu u penziji.I ,osobno poprilicno sam skeptican prema igrama sa visokim ocjenama u danasnje vrijeme.
Danasnju gaming industriju i high tech grafiku , uglavnom guraju mladi hard core igraci koji ocekuju fotografski realizam u grafickom prikazu.
Ja sam baš suprotnog mišljenja po tom pitanju. Casual gameri uglavnom ne rade neke velike "istrage" o igri koju misle kupiti, bilo putem neta ili kako već, nego možda prelete neke recenzetske stranice i slično da vide ocjene, te su oni baš ti koji padaju na grafiku zajedno sa new age klincima jer je ona 1. što će casual igračima zapeti za oko i ono što će ih, uglavnom, namamiti da se raspitaju o igri.

btw. o modding mogućnostima još ne znamo ništa, ali budući da će ipak biti sandbox pristup valjda ćemo moći utjecati na svijet putem editora iako ja osobno mislim u manjoj mjeri nego što smo mogli u TES igrama.

mravojed20
14-07-2008, 10:22
Pa utjecaj Oblivion-a je bio očekivan. Ipak, pobogu Bethesda je svoje rpg umijeće izgradila na Elder Scrolls serijalu i što je pobogu loše da neke dobre stvari iz Obliviona budu prenese u Fallout serijal, pa treba malo dati neka osvježenja u igru, zar ne? A glede hard-core fanova Fallout-a, pa oni bi najrađe da dobe repliku Fallouta 1 i 2, sa poboljšanim gameplay-om i jos par novih sitnica...ipak, danas je postao primaljni cilj zarada, a svakom je razvojnom timu u interesu da privuku što više casual igrača jer u tom grmu leži lova...Dobra vizualna prezentacija, dosta akcije, te kvalitetna atmosfera i priča su aduti za privlačenje široke mase igrača.

Upravo to je ono što muči fanove Fallouta. Ovo je trebo biti Fallout 3, igra koja će biti dostojna svojih prethodnika i koja će ispraviti njihove greške, ne Oblivionove.

O kakvom osvježenju pričamo? :o

kulamasta
14-07-2008, 11:24
Fallout 3 ce biti najveca pusiona zadnjih 10 godina u industriji igara... Jedina je tragedija u tome sto ce se vjerojatno dobro prodat...

KAda sam prije ohoho godina igrao Dagerfall nisam niti mogao pretpostavit u kakvu ce se govnarsku kompaniju Betheseda pretvorit

Deadwalker
14-07-2008, 11:43

Upravo to je ono što muči fanove Fallouta. Ovo je trebo biti Fallout 3, igra koja će biti dostojna svojih prethodnika i koja će ispraviti njihove greške, ne Oblivionove.

Nisam mislio na nekakvo ispravljanje grešaka, nego da nije loše da novi Fallout posudi neke dobre stvari iz Obliviona. Također, bilo bi nerealno očekivat da bi Bethesda složila Fallout 3 identičan prethodnicima jer ipak Bethesda nije Interplay te oni kao tim imaju drugačije ideje i zamisli za koje smatraju da će biti dobre za novi Fallout. S druge strane, ne odbacuju mišljenje fanova i nastoje uvažit neke njihove ideje...

kulamasta
14-07-2008, 11:53

Nisam mislio na nekakvo ispravljanje grešaka, nego da nije loše da novi Fallout posudi neke dobre stvari iz Obliviona. Također, bilo bi nerealno očekivat da bi Bethesda složila Fallout 3 identičan prethodnicima jer ipak Bethesda nije Interplay te oni kao tim imaju drugačije ideje i zamisli za koje smatraju da će biti dobre za novi Fallout. S druge strane, ne odbacuju mišljenje fanova i nastoje uvažit neke njihove ideje...

Ovaj fallout nece imat apsolutno nikakve, ali nikakve veze sa prethodnicima... osim imena, jasno, jer ce im to donjet lovu

Deadwalker
14-07-2008, 12:01
Baš nikakve, ne bi reko, al da će bit puno promjena, to da(već sama promjena prijelaza u 3D s takvom grafikom je ogromna novost). A sama Bethesda je rekla da cilja dosta na casual igrače i normalno da ne možemo očekivat bas "pravi" nastavak Fallout-a, al opet, sumnjam da će igra bit loša, ipak je Bethesda u pitanju...I da, danas je ipak glavni motiv zarada kod proizvođača igara. Nažalost, mnogi principi su se promjenili u posljednjih 10-ak godina.

Teon
14-07-2008, 12:06
I opet dolazimo do pointa, da igra nece bit dobra, a u odnosu na prva dva Fallouta prelosa ;)

Snake
14-07-2008, 12:10
ma bit će dobra igra, ali ne i dobra fallout igra.

Arbiter of Change
14-07-2008, 12:11
Znam da sada povlačim staru raspravu, ali mislim da je bilo realno očekivati kako će se Bethesda svog novog Fallout projekta prihvatiti u FPS pristupu, kao i sa TES serijalom (mislim samo na pogled) jer jedino s tim ima ozbiljnog i uspješnog iskustva. Druga je sada stvar što je to dramatičan pomak od starih Fallouta (iskreno, mene najviše smeta taj prelazak u 1st person pogled jer da je ostao stari izometrijski vjerujem da bi ogroman broj fanova bio zadovoljen).

Po meni će igra opet biti slavljena kao vrhunski RPG jer će se baviti post-apokalitptičkim temama i općenito jer je setting zanimljiv (ne Bethesdinom zaslugom, samo da napomenem) i svi će nahrupiti, fanovi će se opet raspizditi kao što je bio slučaj sa Oblivionom (ali ovaj put PUNO gore - ipak se dosta čekalo na Fallout nastavak), ako Bog da modderi će morati popravljati igru.

Sve su svemu, kao što je već rečeno, igra će biti jako dobra za današnje standarde, ali koliko će biti vjerna originalu i starom "duhu" Fallout licence ostaje biti viđeno.

Bartuc
14-07-2008, 12:15
Ma biti ce dobra 100%!

U Fallout 1 i Fallout 2 jedino kaj je bilo dobro su -> Atmosfera, Priča (više razvoj priče nego sama priča) i Perkovi

A ovaj nastavak ima potencijala da ima -> Atmosferu (prema slikama), vrhunsku grafiku, potpunu slobodu kretanja u prostoru koji na slikama i traileru zgleda fenomenalno, priča će ziher biti OK - razvoj priče malo slabiji - sudeći prema TES-u, a perkove čisto sumnjam da će zeznuti! Još uz to će igra napokon dobiti pravi Lore, kojega baš i nije imala nekaj posebno razrađenog u 1. i 2. nastavku...

JEDINO kaj treči nastavak nema je taj pogled odozgo zbog kojeg se Fallout proslavio, ali to ne znači da neće taj svjet biti dobro dočaran u 3d pogledu!

Garant!

mravojed20
14-07-2008, 12:16
Pitanje je hoćemo li moći raditi modove, rekli su da će o tome odlučiti nakon izlaska igre.

Deadwalker
14-07-2008, 12:20
Pa bilo dobro da omoguće izradu modova...upravo oni održavaju igre na životu dulje vrijeme...

Bartuc
14-07-2008, 12:21
100% će se moć modati :D Brijem da Bethesda niti nezna napraviti igru u kojoj je zaključan kod pa da se ne da mjenjati :D

kulamasta
14-07-2008, 12:36
Ovo nemoze biti dobra Fallout igra jer to jednostavno nije Fallout...

Ovo Bethesdino kopile nema veze sa onim sto Fallout cini Falloutom:

1. izometrijski pogled
2. turn based borba
3. crni humor

Oni su turn based borbu pretvorili u obicnu pucacinu! Pa to je potpuno druga igra, pa tim cinom mehaniku igre su promjenili za 100 %

Igra je fps, samim time su promjenili u potpunosti uz mehaniku i vizualni identitet igre kao i pogled na svjet! Ima fantasticnih fpg igra iz prvoga lica, ali Fallout nije takva igra!

Sto se tice humora u igri, Bethesda je jednostavno cjepljena protiv humora, jedino ako netko ne smatra mnogo humoristicnim imat mali bacac nuklearnih bombi... Ali tada taj ima i vecih problema od programera Bethesde.

@Bartuc

po tvojim upisima vidim da bas i nisi fan Fallouta l sam primjetio da si fan Diabla...

Steta sto se Bethesda nemoze dokap licence za Diablo, jelda?

Bartuc
14-07-2008, 12:40
Ja jesam fan Fallouta, obožavao sam ga, ali budimo realni, ako već dobivamo Fallout u novom ruhu, onda nemremo žaliti za onime kaj je nekoć bio... Jednostavno ga moraš gledati kao novu igru, a ne kao nasljednika dvojke!

Isto tak sam prihvatio i šarenu grafiku u Diablu 3 :P

A i koliko sam skužio, i u trojci će biti moguče igrati u TB modu!? Kaj ne?

Teon
14-07-2008, 12:42
I wish

Jedini tracak TBa je V.A.T.S. a to je samo targeting sistem :rotfl:

Bartuc
14-07-2008, 12:47
Možda kad dojde do bitke ćeš moć uć u TB mod i iz trečeg lica šorati neprijatelja! To bar nije teško za napraviti!?

kulamasta
14-07-2008, 12:53
Ja jesam fan Fallouta, obožavao sam ga, ali budimo realni, ako već dobivamo Fallout u novom ruhu, onda nemremo žaliti za onime kaj je nekoć bio... Jednostavno ga moraš gledati kao novu igru, a ne kao nasljednika dvojke!

Ups... my bad... ja sam mislio kada se nesto zove Fallout 3 da je to onda nastavak onoga sto se zove Fallout 2...

Ako je nova igra onda su joj mogli i dan novo ime, pa bi mozda bila neka dobro pusaljka sa ocjenom od recimo 85%

Ali kao nastavak fallouta u ovakvome izdanju nemoze dobit preko 60%

mravojed20
14-07-2008, 12:59

Teško ga je ne gledati kao nasljednika kad ima Fallout 3Su naslovu. Zato mi se gadi Bethesda. Kupili su Fallout IP za 5 milijuna dolara i unakazili sve. Zašto jednostavno nisu napravili svoju postapokaliptičnu igru i dali joj neko svoje ime?

Nema Turn based moda u igri, samo VATS, znači pauziraš, biraš oćeš pogodit neprijatelja u noge ruke, torso ili glavu i gledaš kako metak leti u bullet time stilu kroz kratku animaciju.

Čak i ovdje su uništili najzabavnije elemente, ne možeš gađati neprijatelje u oči ili "međunožje". Njihova sposobnost da unište svaki potencijal u svojim igrama je nevjerojatan, toliko arogancije od strane samog tima, slavio bi da bankrotiraju.

kulamasta
14-07-2008, 13:02
@mravojed

ako bankrotiraju, ja te castim picem!

kikl0p
14-07-2008, 13:21
Mislim da su rekli da s igrom nece izac Construction set
Inace nocas je osvanuo E3 sluzbeni sajt igre http://www.prepareforthefuture.com/
zasad je na njemu samo novi taiser,valjda ce skoro bit neki update
Po meni je Bethesda uspjela zadrzat onaj fallout feeling i lvl desing kolko je to bilo moguce jer ipak nisu oni radili na prva 2 Fallouta pa nemozemo ocekivat da ce potpuno pogodit sve segmente

Bartuc
14-07-2008, 13:24
Sa faxa pišem :D

Imate čak i pravo, igra bi vjerojatno bila odlična da nema Fallout u imenu :( Sorry kaj sam zastranio, priznam krivicu :cry:

Ako i bude igra dobra, pa čak vrhunska, sve jedno to nebu bio Fallotu... trebalo mi je da shvatim sve činjenica :D

kulamasta
14-07-2008, 13:26
Sa faxa pišem :D

Imate čak i pravo, igra bi vjerojatno bila odlična da nema Fallout u imenu :( Sorry kaj sam zastranio, priznam krivicu :cry:

Ako i bude igra dobra, pa čak vrhunska, sve jedno to nebu bio Fallotu... trebalo mi je da shvatim sve činjenica :D

Bitno da smo te vratili na pravi put... Pa zamisli Diablo 3 iz prvoga lica? Malo su boje promijenili pa se vec svi bune

Bartuc
14-07-2008, 13:28
Istina, zabrijao sam malo...

Ja sam to gledao baš kao novu igru, a kao takva će vrlo vjerojatno biti odlična! Ali kao nastavak Fallouta se nemre gledati.

Sorry dečki!

mravojed20
14-07-2008, 13:40
@mravojed

ako bankrotiraju, ja te castim picem!

Malo vjerojatno da hoće,ali ako da.. :friends:

Bartuc
14-07-2008, 13:48
To vam je kao da ste rekli: "Kad Microsoft napravi Bug Free OS, častim vas pivom!" :rotfl:

thechosentwo
14-07-2008, 13:49
Bit će to nastavak fallouta samo sa novom tehnologijom. Točka.

Thrall
14-07-2008, 13:51
To ti je ko da kažeš bit će to novi nastavak NFS-a,samo neće biti auta,bit će avantura,a glavni lik je neki Emo Koreanac.

Teon
14-07-2008, 14:02
To ti je ko da kažeš bit će to novi nastavak NFS-a,samo neće biti auta,bit će avantura,a glavni lik je neki Emo Koreanac.

Ne more like: Bit ce novi nastavak NFS-a samo sa novom tehnologijom tj. avionima i tocka.

Deadwalker
14-07-2008, 14:13
Ok, onda možemo gledat da je Fallout 3 u stilu Stalkera...samo se radnja dešava Americi, nije fps nego tps i uz invertory dobivamo jos skilove i atribute za razvijanje...mješavina rpg-a i pucačine, tako nekako...

mravojed20
14-07-2008, 14:18
FPS i TPS, oba pogleda ima. Bit će drukčija atmosfera nego u stalkeru, manje horor, i nema kiše, oluja, vremenskih promjena općenito, samo plavo nebo i oblaci tu i tamo.

Deadwalker
14-07-2008, 14:23
FPS i TPS, oba pogleda ima. Bit će drukčija atmosfera nego u stalkeru, manje horor, i nema kiše, oluja, vremenskih promjena općenito, samo plavo nebo i oblaci tu i tamo.

istina, zaboravih da će fallout 3 koristit modificirani oblivion engine koji ne može dočarat onakve predivne svjetlosne horor efekte iz stalkera...

kikl0p
14-07-2008, 14:52
Plavo nebo? :shock:
nebo nece bit plavo bit ce onako sve sivo zuto ko u traileru

Bartuc
14-07-2008, 15:00

istina, zaboravih da će fallout 3 koristit modificirani oblivion engine koji ne može dočarat onakve predivne svjetlosne horor efekte iz stalkera...

Zakaj nema kiše i nevremena?

Pa u Morrowindu sam obožavao onu grmljavinu, bljeskove neba i sl. Odlično je bilo napravljeno! Sumnjam da će to izbaciti kad su to gotovo usavršili!?!?!?

PS: U STALKERU odlično izgleda kad grmi :pray: Sve mrkli mrak u nočnim satima, a kad zagrmi vidiš gotovo čitavu mapu na djeličak sekunde! Perfektna je atmosfera u toj igri, dao Bog da rade igre po uzoru na STALKER-a što se atmosfere tiče! Stoji na samome tronu, bez ikakve konkurencije, druge igre mu niti do gležnja nisu što se tog segmenta tiče!!!

mravojed20
14-07-2008, 15:13
Todd Howard je rekao da su probali radit neke toksične kiše i pješčane oluje al da su sve maknuli. Pazi, ovo je pustinjski krajolik nastao zbog nuklarnog rata, nema livada, šumetina itd.

mravojed20
14-07-2008, 18:35
http://www.justin.tv/monkeyman1988

Evo Todd je maloprije demonstrirao igru,loša kvaliteta slike al jebiga.

Nije prikazan nikakav dijalog ni likovi, samo pucanje po neprijateljima. Na kraju je ispalio mini nuklearku, niš posebno, čak prosječno, mogu reć.

Chieftain
14-07-2008, 18:53
rofl, ako je to fallout onda sam ja papa... mislim da si "malo" fulao link :D

mravojed20
14-07-2008, 19:06
Završio je dio s Falloutom, nakon njega je bio demo Resident Evila 5, pa Fable 2, pa Gears Of War 2, sad ovaj glavonja neš blebeće.

Uglavnom, Todd se šeta po razrušenom gradu, puca snajperom, sačmaricom, nekom plazma puškom i baci EMP granatu na turret.

Onda doleti Enclave u Vertibirdu i počne pucati po njemu, on vadi Fatmana(ispucava nuklearke), i puca na njih.

kikl0p
14-07-2008, 19:07
fuck nisam naso link da gledam
jel zna neko di mogu pogledat replay?

mravojed20
14-07-2008, 19:14
Nema još nigdje. Ali za par sati bi trebao izaći još duži trailer pa se strpi, ionako se na ovom JAKO loše vidjelo.

Spomenut ću još da će opet biti za kupiti dodatke kao u Oblivionu.

VATS je nekako nespretan, kamera se promjeni par puta dok dođe do lika, potpuno random.

Evo ovdje ima, kvaliteta prejadna.

part 1 YBxmajmmtys
part 2 8hbZ-FxbEJE

kikl0p
14-07-2008, 19:19
um....ovo nema ni zvuka lol
mislim da cu pricekat jos nekih sat vremena onda ce valjda bit nes normalno za pogledat

mravojed20
14-07-2008, 19:47
Evo bolja slika:

http://www.gametrailers.com/player/user ... t=featured (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/239166.html?playlist=featured)

bezimeni
14-07-2008, 19:54
oooo...meni ovo izgleda super igrivo.Snajper u ruke i deri.

Snake
14-07-2008, 19:59
čudno... jako čudno...
i ne sliči mi na fallout. da mi je netko pokazao taj video bez naslova mislio bih da je neka nova pucačina. ne izgleda loše, no vats mi je smiješan.

kikl0p
14-07-2008, 20:17
um ovo izgleda totalno prelose wtf lik mjenja oruzja ko u nekom fps
i vidim da su po mapi pometali di se mogu uzimat oruzja i municija to totalno ubija sve rpg elemente

Snake
14-07-2008, 20:29
da izgleda jako loše, ali fokusirali su se na borbu i nisu nam pokazali nikakve rpg elemente.

CHOLIK
14-07-2008, 20:33
I još si ga prikazali na Xboxu.Ode fallout serijel

bezimeni
14-07-2008, 20:34
Oblivion sa puškama...meni paše.Volim pojednostavljene,akcijske rpg naslove.U najavi tip govori o ogromnoj igri sa oko 100 sati same igre,o kompletno otvorenom gradu...Ja čekam igru sa veseljem.I Oblivion sam igrao sa guštom tak da vjerujem da nebum razočaran.

CHOLIK
14-07-2008, 20:47
vidiš,kad tako opišeš igru meni se sviđa.Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod ove igre je što je nastavak fallouta 3 samo imenom ne duhom

Snake
14-07-2008, 20:52
jel to čitavo predstavljanje na ovom e3-u ili će bit još gameplaya?

mravojed20
14-07-2008, 20:53
Bit će još. Treba izaći trailer od nekih 6 minuta navodno.

Snake
14-07-2008, 21:11
evo dakle još jedan... izgleda lots of fun...

mravojed20
14-07-2008, 21:14
http://www.gametrailers.com/player/36202.html

Evo cijeli trailer.

miska10
14-07-2008, 21:15
evo jos jedan....

http://www.gametrailers.com/player/36202.html

miska10
14-07-2008, 21:17
inace sry......nisam vidio...pogledajte vrijeme....postanja......nije spam....ozbiljno....

isprika mravojed...

Thrall
14-07-2008, 21:18
Izgleda kao solidan FPS..