PDA

Pogledaj cijelu verziju : Fallout 3

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13

Scourge92
19-12-2008, 02:39
ma sam nabavi taj fat boy, njega dobiješ na putu u rivet city. Ak budeš istraživo mapu, naić ćeš na još 3 Behemotha, a ne znam kako ćeš ih pobijedit bez fatboy-a

da, fatboy spada u big guns, al mislim da nije potrebno da stavljaš bodove u big guns jer ćeš ga rijetko kad koristit. kod njega ti je fora što metci (mini nukes) imaju težinu 0, ali zato je fatboy sam dosta težak, ali zato ima jako velik imapact zone (pazi kad pucaš da ti protivnik nije pre blizu jel ćeš zajedno s njim otić u zaborav)

ja sam pronašao neki kamp od onih talon mercenaries, okupio ih na hrpu (bilo ih je 6-7), opucao jedan mini nuke i sve ih pobio :)

nećeš si uništit igru istraživanjem zato što na sve lokacije koje su važne za main quest ionako ne možeš doć jel budu zaključane i sl. eventualno možeš obavit koji side quest prije nego ga uopće dobiješ :)

cham3leon
19-12-2008, 08:18
Jel taj Fatboy spada u BigGuns? Se isplati zbog njega stavljati nešto pointova u Big Guns?

Nego, ne želim main quest riješavati. U Oblivionu i Morrowindu sam riješio jedno 95% side questova i tek tada započeo main quest :D Kaj misliš da bi trebao pratiti main quest? Jel si uništavam igru ovakvim istraživanjem?

Ja sam našao fatboya na tijelu jednog mrtvog BoS-ovca nakon borbe s onim behemothom kod GNR zgrade. Imam i 8 nukeova. Bi li se moglo gdje nabaviti još tih mini nukeova za fatboya?

Doggy
19-12-2008, 09:27
ja ih imam 18, s tim da sam dvije potrosil...

btw, vidim da vecina ima mali science i medicine, prvo vam treba za kompove, a jako puno ih je, a drugo cim je vece, vise hp-a daju stimpack-i...

od small guns-a je najbolji blackhawk, za cak 20 dmg points-a od obicnog scoped... dobje ga se od agathe, nakon kaj joj date violinu i note...

Bartuc
19-12-2008, 10:07
Imam 156 Stimpackova u inventaru, tako da me Medicine i ne brine toliko, ali će je polako razvijati do kraja :D

A Science, to mi pati zato kaj moram prvo osposobiti kako spada Lockpick, pa da bar nešto imam visoko i da se mogu nositi sa zaključanim stashevima i vratima.

Niš, ako nema straha da uništim igru pošto je sve zaključano, onda idem dalje istraživati. Kvadrant po kvadrant :D Već sam natukao nešto više od 15 sati gaminga, a tek sam istražio krajnji jug i nešto sitno kvadratića iznad 8) Pre dobra je igra, ne kužim ljude koji je pređu u manje od 10 sati, ti nikaj ne guštaju :cry:

Arbiter of Change
19-12-2008, 10:26
Ljudi moji, naišao sam na prvog Super Mutant Behemotha :shock: Stari moj, DeathClaw je cool, ali ovaj je 3x veći :pray:

Katastrofa je borba bila, sva sreća pa sam imao jedan Assault Rifle sa sobom sa nešto više od 900 metaka. S tim sam ga šorao inače bi potrošio sve metke za sačmaricu. Ovako sam potrošio nešto više od 300 metaka da ga ubijem. I to za samo pišljivih 50XP-a i 96 bottle capsa :cry:

Haha, to je i meni bio 1. neprijatelj kojeg sam klao neku, minutu ili dvije. Samo sačmarica i magnumom po čeli. Sreća pa su SoB-ci bili u blizini pa su pomagali malo (i da, Bottlecap mina je bila korisna čak). :)

cham3leon
19-12-2008, 10:30
E sad sam se sjetio da se to oružje uopće na zove fat boy nego fat man :rotfl:

Constantine
19-12-2008, 10:40
Evo,ja se danas vracam Fallout-u 3.I ja sam isao samo sidequestove obavljat a od glavnih samo prvi sam obavio.Sad imam jedan quest da nađem deklaraciju nezavisnosti i ukradem je.

@Batruc,kako mozes imati toliko stimpacova,ja ih imam samo 20-tak.

keko
19-12-2008, 10:50
sranje,meni je igra odlična,ali mi se crasha iako sam instalirao onaj fix :cry: :cry: ,imate kakav savjet?

Bartuc
19-12-2008, 11:27
@Arbiter, da, bila je jedna Bottle Cap mina u blizini pa sam i nju iskoristio :D

@Constantine, pa nađem ih. Od tih cca 160 komada, kupio sam možda 10 čisto zato što frajer nije imao više capsa, a ja sam bio krcat glupostima, pa smo se đorali. I u međuvremenu sam potrošio možda 15-ak StimPackova, uglavnom zbog Behemotha i Nuka Milelurksa. Puno istražujem, a igra je pre krcata tim glupostima :D

I da, našao sam FatBoy/Mana :D Tamo u Raider kampu gdje sam klao Behemotha, duboko u bazi, na Workbenchu je stajao i čekao da ga jamim. Kaj je još bolje, u toj bazici, svi Raideri te žele ubiti osim jednoga, a taj jedan želi trgovati sa tobom. Pre dobar trgovac. Kupio sam od njega 30 metaka za Sniper, 30 metaka za Hunting Rifle, 20-ak metaka za Magnuma i preko 100 Shutgun Shellsa, a još sam ga uz to i PickPocketo za dodatnih 70 Shutgun Shellsa :D Sada imam faking 200+ municije za Combat Shutgun :pray:

whiskey
19-12-2008, 12:14
Ako ubiješ tog trgovca dobiješ najbolju sacmaricu u igri. The terible shotgun:)

cham3leon
19-12-2008, 12:18
... a missile launcher možeš dobiti kod gospodina Hamiltona koji se mota obično nedaleko od Arefu-a.

Constantine
19-12-2008, 12:40
@Arbiter, da, bila je jedna Bottle Cap mina u blizini pa sam i nju iskoristio :D

@Constantine, pa nađem ih. Od tih cca 160 komada, kupio sam možda 10 čisto zato što frajer nije imao više capsa, a ja sam bio krcat glupostima, pa smo se đorali. I u međuvremenu sam potrošio možda 15-ak StimPackova, uglavnom zbog Behemotha i Nuka Milelurksa. Puno istražujem, a igra je pre krcata tim glupostima :D

I da, našao sam FatBoy/Mana :D Tamo u Raider kampu gdje sam klao Behemotha, duboko u bazi, na Workbenchu je stajao i čekao da ga jamim. Kaj je još bolje, u toj bazici, svi Raideri te žele ubiti osim jednoga, a taj jedan želi trgovati sa tobom. Pre dobar trgovac. Kupio sam od njega 30 metaka za Sniper, 30 metaka za Hunting Rifle, 20-ak metaka za Magnuma i preko 100 Shutgun Shellsa, a još sam ga uz to i PickPocketo za dodatnih 70 Shutgun Shellsa :D Sada imam faking 200+ municije za Combat Shutgun :pray:
Daj oznaci lokaciju tog kampa na mapi.

ScorpiuS
19-12-2008, 12:53
Vrati se isti čas natrag i ubij tog trgovca. Bacit će ti The Terrible Shotgun. Neka apgrejdana vrsta Combat Shotgunice i možeš ju popravljat sa običnim Combat Shotgunom.

Bartuc
19-12-2008, 13:58
Jebenica, vračam se prvom prilikom :D

@Constantine, kaj ti treba Screen Shot ili...? Tek ću navečer igrati igru, pa ti mogu onda SS-ati ako nije pre kasno!?

Nodakim
19-12-2008, 14:35
Taj raider camp s mutant behemotom je izmedu fort constantina i onoga super mutant vaulta(jako blizu tome)

Constantine
19-12-2008, 14:37
da.

Bartuc
19-12-2008, 15:28
Evo Screen Shot, ciljam mišem na Megaton tako da se lakše orjentiraš, a ti gledaš strelicu od lika (Lijevo na mapi), tamo ti je ta baza sa Behemothom i Terible Shutgunom.

http://www.imagesforme.com/out.php/t269674_ScreenShot0.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/269674_ScreenShot0.jpg)

Nego, pokupio sam pumpericu i skužio da je odmah par metara od nje i jedan od Bobbleheada (Barter) :pray: A pumperica je ludnica, preko 70 damagea radi 8) Hvala ljudi na hintu.

Teon
20-12-2008, 12:52
I ja naletio na DeathClawa, smlavio me u 3 udarca. Reloado save te sam mu cripplo noge i onda je prilicno lagan za sredit jer nemre te uopce dostic. :D

Malo poslije sam naletio na Vault 112 i overridao mi se main quest :shock: . A main quest mi je bio otic do one radio postaje ... Nis sam sad reloado save prije no sto udjem u isti Vault pa cu poslije doc ko kako treba ic main quest.

Uglavnom Bethesda je ipak napravila dobar posao, ocjena igre 7.4/10 Kako idem vjerojatno ce se ocjena povecat

keko
20-12-2008, 13:19
sranje,meni je igra odlična,ali mi se crasha iako sam instalirao onaj fix :cry: :cry: ,imate kakav savjet?

može meni netko pomoći??

Arbiter of Change
20-12-2008, 13:25
Gdje ti se crasha? Ne možeš nikako u potpunostiSmaknuti problem s tim (nekima se ruši i nakon fixa i patcha), onaj fix je više za to ako ti se ruši stalno na istom mjestu (u Megatonu kod Mr. Burke-a, npr).

Bartuc
20-12-2008, 13:40
Malo poslije sam naletio na Vault 112 i overridao mi se main quest :shock: . A main quest mi je bio otic do one radio postaje ... Nis sam sad reloado save prije no sto udjem u isti Vault pa cu poslije doc ko kako treba ic main quest.

E to sam i ja napravio, samo nisam imao save prije. Budala sam quick saveo na ulazu i Overwriteao veliki save na istom mjestu :cry:

Zato sam pitao jel istraživanje može uništiti main quest. Sada se samo nadam da i dalje mogu obaviti onaj quest u radijskoj postaji iako mi je prebrisan i pomaknut korak dalje :-x

Nego, naišao sam na još jednog Behemotha :pray: Sva sreća, bila je niska ograda između nas tako da sam trčao oko toga i klao ga pumpericom u glavu. Trenutno imam preko 300 shellova za nju :P Ali zato samo 30 metaka za Hunting Rifle. Sva sreća pa sam dobio brdo municije za sniper, pa imam jedno 70 metaka za njega.

Našao sam i prvi Metal Armor na vođi onih Templaraca. Trenutno nosim Templar Mercenery Armor, na njemu možda i ostanem pošto nemam materijala za popravljanje Metal armora.

Lik mi je otprilike ovakav:

Level 13
Small Guns - 90
Repair - 80
Lockpick - 80
Science - 70
Sneak - 85
Speech - 70

Jebenica 8)

PS: Pročitao sam na netu da postoji kao nabrijana verzija Hunting Riflea. Radi gotovo duplo veći damage od obične verzije i može nositi 15 metaka. Jedini bad, ne koriste istu municiju (običan koristi .32, ovaj .42), ali se može popravljati sa djelovima običnog HR-a.

Scourge92
20-12-2008, 13:43

E to sam i ja napravio, samo nisam imao save prije. Budala sam quick saveo na ulazu i Overwriteao veliki save na istom mjestu :cry:

a meni je taj ulaz bio zaključan. :)
možda zato što nisam ni u Megatonu bio kad sam pronašao taj Vault

keko
20-12-2008, 13:44
Gdje ti se crasha? Ne možeš nikako u potpunostiSmaknuti problem s tim (nekima se ruši i nakon fixa i patcha), onaj fix je više za to ako ti se ruši stalno na istom mjestu (u Megatonu kod Mr. Burke-a, npr).

ruši mi se na random pozicijama,kad istražujem,prvo mi se srušilo kad sam krenuo prema rivet cityju,a onda i kad sam probao ići do tenpenny towera..
jel trebam instalirati official patch,čuo sam da on ne rješava probleme s crashevima?

Bartuc
20-12-2008, 13:57
Evo ja sam skoro na 20 sati gaminga i samo mi se jednom krešala i to nakon kojih 3-4 sata igranja bez predaha.

Ja sam instalirao najnoviji Official Patch i optimizirao sam igru za bolje korištenje multiprocesora. Onaj unofficial fix nisam snimio, prihvatio sam savjet od čovjeka da ga snimim SAMO ako ću imati problema sa igrom. Pošto mi igra fenomenalno radi, nemam potrebe za tim fixom.

Mada je možda stvar u tome što sam ja na 32 bitnoj Visti 8)

Nego, evo prilike da je pohvalim :D Bio sam zagriženi XP-aš, ali bio sam glup. Više NIKADA se ne vračam Windows XP-u pošto je VISTA jedno 20x bolji operativni sustav.SSamo nemam iskustva sa 64bit verzijom, a bome me niti ne zanima pretjerano pošto imam samo 3GB rama :P

Teon
20-12-2008, 14:58
Meni se nijednom nije crashala. Imam WinXP SP3, komp dovoljno jak da pokrene sve na high (barem u Falloutu 3), a igram vanilla. Nit official nit unofficial patchevi.

E ste skuzili glup AI ovih melee kripova (Radscorpion, psi, mole ratsi itd.) da kad imate melee oruzje i kruzite oko njih i udarate nece vam uzvracat udarce nego ce samo se okretat prema vama. Tak sam sredio hrpu ekipe, ustedio municiju i hp. Prestrasno, jos k tome imam onaj Deathclaw Gauntlet kojeg sam sam slozio (yay za mene, to mi je prvi sam svoj majstor weapon :D ) i samo ownam. Lijepo stedim municiju, dosad mogu bilo koga ko nije ranged sredit na takav nacin da mi nije nist. Tu i tamo radscorpioni znaju uzvratit ...

Lik mi je:

LVL 6

Strength - - - 7
Perception - - 7
Endurance - - 4
Charisma - - - 4
Intelligence - - 8
Agility - - - - - 9
Luck - - - - - - 3

Barter - - - - - - - - 12
Big Guns - - - - - - 17
Energy Weapons - 24
Explosives - - - - - 26
LockpickS- - - - - - 58
Medicine - - - - - - 30
Melee Weapons - - 19
Repair - - - - - - - - 36
Science - - - - - - - - 20
Small GunsS- - - - - 67
Sneak - - - - - - - - - 35
SpeechS- - - - - - - - 62
Unarmed - - - - - - - 12

*Boldano je ono sto sam taggo
Dobim po 21 skill point po levelu

Perks:

Educated
Gun Nut
Gunslinger
Intense Training
Rad Regeneration
Thief

Od oruzja koristim:

.44 Scoped Magnum
Combat Shotgun
Hunting Rifle
Assault Rifle
DeatchClaw Gauntlet

Edit: Upravo sam otkrio da je ovaj DC Gauntlet jako efektivan protiv Raidera, ubije ih se u jednom udarcu (s vatsom). A i efektivan je protiv ranged Raidera, imaju uzasan aim pa malo strejfas lijevo desno priblizis se i opalis ih. Susreo 5 raidera, dvojci sam glave otkinuo Clawom, prebrutalno :pray:
Ocjena igre je skocila na 7.6/10 zbog korisnosti melee oruzja :bravo: zahvaljujuci AIu :D

keko
20-12-2008, 17:13
jel moguće da su saveovi corruptani,jer nisam igrao ispočetka nakon što sam instalirao onaj fix

cham3leon
20-12-2008, 18:29
Ne. Koliko sam skužio tebi se ne crasha na nekim određenim pozicijama, nego više random. ja sam uspio kontrolirati crashanje smanjivanjem textura i micanjem nekih detalja.

Bartuc
21-12-2008, 14:44
Završio sam Wasteland Survival Guide :D I to sa maximalnim nagradama pošto sam svugdje koristio Indelligence razgovore i obavio sve Optional questove.

Nego, upravo sam prošao pokraj one velike bijele zgrade, Capitol se zove ako se ne varam (blizu Rivet City-a)... Nisam se usudio ući u nju, pošto je sve krcato mutantima i bila je borba između Templara i Mutanata, tako da sam zabrijao da je ta lokacija važna za Main Quest!? Jel je važna za MQ? Ili da se slobodno vratim u nju?

PS:

Imam:

- 260 Stimpack-ova :P
- 100 Hunting Rifle metaka
- 80 Sniper Rifle metaka
- 450 Shutgun shellova :P

I bonus pitanje... Koj Armor koristite? Meni je valjda već 10 levela najbolji Templar Mercenery Armor. Power Armor nemrem nositi pošto se moraš školovati za njega, a i mislim da ga neću nositi pošto ne paše uz Sneaky Sniper mofoa.

Scourge92
21-12-2008, 14:53
ne znam jel ti ta zgrada važna main quest pa ti preporučam da ne ulaziš dok ne saznaš

ja koristim combat armor, nabavio sam i metal armor, al mu je condition oko 40% pa ćekam da nađem još jedan da ga popravim

btw.. ja imam 400 metaka za plasma rifle (mislim da su to microfusion cells) i 300 metaka za laser pistol i mislim da mi je to sasvim dosta
imam samo 70-ak stimpackova, al ih rijetko kad koristim (nije ni čudno kad mi plasma rifle radi 39 štete :), 2-3 metka i sve ubiješ. 2 metka za jednog supermutanta)

Bartuc
21-12-2008, 14:59
Ja sam počeo prodavati metke za Energy Weapons, neću ih vjerojatno koristiti, a imao sam nešto iznad 900 Microfusion Cellsa i nešto iznad 1000 onih Energy Cellsa. Mijenjao sam to za municiju koju koristim, tako da sada imam po 300 komada od svake vrste, čisto sam si ostavio malo za slučaj da mi zatrebaju :D

I da, lol, upravo sam malo pregledavao kakvih sve oružja ima u igri i naišao sam na Mysterious Strangerov Magnum :D Radi faking 9000 damage :pray:

http://fallout.wikia.com/wiki/Mysteriou ... .44_Magnum (http://fallout.wikia.com/wiki/Mysterious_Stranger%27s_.44_Magnum)

Scourge92
21-12-2008, 15:02
da, al ga ne možeš nabavit nikako drugačije osim varanjem

Bartuc
21-12-2008, 15:05
Da, a bilo bi fakat glupo koristiti takav čit, čitava igra bi se pretvorila u One Shot Kill :(

Možda bum sa sljedećim likom razvijao Energy oružja, jel valjaju?SSada sam dobrica sa small guns, a sljedeći puta idem maximalno zao lik sa energy oružjima 8)

Arbiter of Change
21-12-2008, 15:06
Završio sam Wasteland Survival Guide :D I to sa maximalnim nagradama pošto sam svugdje koristio Indelligence razgovore i obavio sve Optional questove.

I bonus pitanje... Koj Armor koristite? Meni je valjda već 10 levela najbolji Templar Mercenery Armor. Power Armor nemrem nositi pošto se moraš školovati za njega, a i mislim da ga neću nositi pošto ne paše uz Sneaky Sniper mofoa.
To care. :)

Ja sam kroz čitavu igru koristio onaj neki Wasterland Legend (prilično patetičan koliko sam shvatio) armor i nisam imao problema. Sva su ti oružja više manje dobra, a F3 je još lakši po tom pitanju jer možeš energy oružja naći jako rano tako da ti je ono, stvarno tvoj slobodni izbor s kojima ćeš se razvijati.

Bartuc
21-12-2008, 15:11
Da, dosta je lagano, da sam znao da je tako lagano, nebih igrao na Normal :D Sljedeći put pucam na najveću težinu, ono iznad Hard težine.

SkunK
21-12-2008, 15:26
Cek, si ti presao igru Bartuc? Da znam jel smijem pričati slobodno :)

Inače što se same težine igre tiče, jako lagano, iako sam stavio na normal kao i u svakoj igri, prelako je, mozda su me u cjeloj igri ubili 3 puta. Šteta, ima puno načina da se igra ne direktno otežava (kao što većina proizvođača radi) s overpoweringom nepriatelja, nego kroz same situacije i strateške stvarčice i prilagođavanje AI-a okolini.

The Boz
21-12-2008, 15:29
Umro sam dva puta u igri. Prvi put u Minefieldu, snajper je detonirao auto kraj mene pa mi je mina u facu uletjela. Drugi put od onog tipa koji detonira atomsko minsko polje u onoj uličici. Zaista strahovito lagana igra. Ajd, bar se može usred igre mijenjat težina.

Scourge92
21-12-2008, 15:32
umro dva puta, prvi put kad sam na 2. levelu naletio na super mutant behemoth-a, a drugi puta puco iz fat man-a a imo manje od pola hp-a i nisam znao koliko mu je impact zone pa sam sam sebe ubio,

Arbiter of Change
21-12-2008, 15:37
Umro sam dva puta u igri. Prvi put u Minefieldu, snajper je detonirao auto kraj mene pa mi je mina u facu uletjela. Drugi put od onog tipa koji detonira atomsko minsko polje u onoj uličici. Zaista strahovito lagana igra. Ajd, bar se može usred igre mijenjat težina.
Yup, nikada nisam ono, poginuo kako spada (od neprijatelja) nego uvijek na neku glupu foru (neka.... 3-4 puta mislim).

Bartuc
21-12-2008, 15:40
@ReiKo, kakvi prešao, tek sam 1/4 ili 1/5 mape istražio, a igram valjda 25+ sati :pray:

Scourge92
21-12-2008, 15:53
upravo igrao fallout i naišao na deathclaw-a, prišuljo m se, ssprašio 2 metka u facu i odma crko, a ja mislio da će ga bit problem ubit :(
stvarno je igra prelgana na normal težini

SkunK
21-12-2008, 17:50
@ReiKo, kakvi prešao, tek sam 1/4 ili 1/5 mape istražio, a igram valjda 25+ sati :pray:

Ajmo, 200 g badema + 300g posnog sira i da si u jedan dan gotov :)

cham3leon
21-12-2008, 18:06

Ja sam uvijek sneaky lik, tako da nikad ne koristim armore, čak ni u Oblivionu/Morrowindu.
U Fallout 3 cijelu igru već furam onu jaknu od Tunnel Snakesa koju ti da onaj Butch(ili kako se već zove) iz vaulta 101. :P

cropir
21-12-2008, 21:00
bartuc, covjece, daj prestani izbjegavat lokacije jer se bojiš da imaju veze s MQ. :D

kao prvo, ako ces bjezat u igri cim vidis super mutanta bolje ti je da nisi ni izašao iz Vaulta, a drugo, ako ti netko i spomene tatu ti se mozes jednostavno okrenut i otici.

Bartuc
22-12-2008, 00:48
@Cropir, ma pobio sam ja već jedno 30-ak mutanata, možda i više. Nego je problem u tome što sam već 1 dio Main Questa popušio pošto sam pre rano otkrio onaj Vault sa Tranquility Lane questom :-x Zbog toga mi se prebrisao quest da odem do radijske postaje te se umjesto njega aktivirao ovaj quest :cry:

Baš iz toga razloga izbjegavam maximalno MQ put.

ScorpiuS
22-12-2008, 08:35
Lakše ti je otkrit lokaciju svih lokacija na mapi tako da zmeš perk Explorer

Bens
22-12-2008, 09:51
WTF su sove slike

http://fallout.bethsoft.com/eng/art/fal ... hots1.html (http://fallout.bethsoft.com/eng/art/fallout3-screenshots1.html)

i jel tko skinuo GECK?

The Boz
22-12-2008, 10:02
Operejšn Enkoriđ.

eddie2142
22-12-2008, 12:09
alaska n ol det rep krep

Sterpo
22-12-2008, 21:42
kad izlazi?

btw kako dospijeti u downotown? nemogu ući, neke ruševine su uokolo

Scourge92
22-12-2008, 22:48
moraš ić podzemnom željeznicu tj kroz metro

Sterpo
22-12-2008, 23:01
ahaa znači tako, a podzemna puna onih mutavih ghoula :) idem se naoružat pa idemo

Bartuc
22-12-2008, 23:18
Riješi Tenpenny quest tako da pomogneš Ghoulovima i više nikada nećeš imati problema sa njima. Dobiti ćeš cool unikatan predmet sa vrlo vrlo korisnim svojstvima 8)

Sterpo
23-12-2008, 11:16
šta trebam otići do tenpennya za taj quest? bio sam u tenpenny toweru oni se žele riješit ghoulova

Doggy
23-12-2008, 12:30
kak nebres uci u underworld? ljepa velika vrata su u muzeum of history...

a tenpenny nema veze s underworld-om, nego s malom skupinom ghoul-a u obliznjoj podzemnoj...

Bartuc
23-12-2008, 13:03
šta trebam otići do tenpennya za taj quest? bio sam u tenpenny toeru oni se žele riješit ghoulova

Da, taj quest riješi. Ako pomogneš Ghoulovima na bilo koji od 2 moguća načina, dobiti ćeš taj item, a ako ih odlučiš poklati za zlu stranu, onda pretraži truplo od onog Roy Ghoula.

To obavezno riješi pošto dobiješ po meni jedan od najkorisnijih itema :P

Silver_Wolf
23-12-2008, 14:15
gdje je moguće naći companione? Znam za onog Jericha u Megatonu, a jel ima drugih?
PS: Treba mi neki za good karmu

cropir
23-12-2008, 14:51
u BoS Citadel jedna ženska i jedan supermutant u Vault 87.

Teon
23-12-2008, 18:01
Hmm ... zanimljivo.

Moja sestra je pocela Fallouta, i naravno kreirala zenskog lika. I cujte ovo, ocito Bethesda nije uzela u obzir zene jer naime kad je moja sestra isla napunit HP na skoljki prilikom same radnje pisanja culo se otkopcavanje slica i pisanje stojecki kao sto to muskarci rade :shock:

E crko sam od smijeha :rotfl:

Zatim u dosta razgovora u pocetku igre (u Vaultu) su razgovori kao da se obracaju decku a ne curi. Doduse u engleskom je vecina toga univerzalno no nekako nisam steko dojam kao da su namijenili igranje Fallouta sa zenskim likom. Al zato Black Widow perk owna ! :pray:

Bartuc
24-12-2008, 18:48
Evo da updateam situaciju.

Sada sam 18. level, istražio sam nešto manje od pola mape i iza sebe imam preko 30 sati gaminga :pray: Igra je ogromna, ali fakat ogromna. U tih 30 sati igranja, rušila mi se samo 2 puta što je fenomenalno.

Skillovi su mi ovakvi :P

Small Guns - 100
Sneak - 100
Science - 100
Lockpick - 100
Repair - 100
Speech - 92
Energy Weapons - 69

Iz ovoga gore se vidi da možeš stvarno u tih 20 levela napraviti brutalnog lika. 2x pređeš igru čisto da vidiš dobru vs. lošu stranu. Komotno u ta 2 prelaska kombiniraš Small & Energy vs. Small & Big guns komboe.Tako da iskoristiš igru gotovo u punom potencijalu.

Samo me vražji Bobbleheadsi muče, tek 4 komada imam :( Ali sam zato pročitao cca 40 knjiga, x2, dojde na 80 skill pointova 8) Kao da sam dobio extra 4 levela :P

PS: Jel ima kakvih Frakcija u igri kojima se možeš pridružiti?SSreo sam Rangere, BoS, BoS Outcaste, ..., i nigdje se nemreš učlaniti :cry:

Sterpo
24-12-2008, 18:54
šta trebam otići do tenpennya za taj quest? bio sam u tenpenny toeru oni se žele riješit ghoulova

Da, taj quest riješi. Ako pomogneš Ghoulovima na bilo koji od 2 moguća načina, dobiti ćeš taj item, a ako ih odlučiš poklati za zlu stranu, onda pretraži truplo od onog Roy Ghoula.

To obavezno riješi pošto dobiješ po meni jedan od najkorisnijih itema :P

hehe završio sam taj quest, dobio vrlo koristan item :) ona maska

žao mi je onih ljudi u tenpenny toweru, al jebiga :)

Bartuc
24-12-2008, 19:01
Mogel si to na miran način riješiti :D Sve se razgovorm da riješiti :P

Sterpo
24-12-2008, 19:02
lol, kasno je sad...

šta da sam išao razgovorom nagovorio bi onog starkelju da se mrtvaci usele kod njega?

Bartuc
24-12-2008, 19:05
Da. Stari ti kaže da moraš nagovoriti nekoliko elitnih stanovnika njegovog tornja. Neki pristanu, a za neke moraš imati visok Speech skill tako da im možeš zaprijetiti kako spada :D

Sterpo
24-12-2008, 20:05
baš ću to probati, ipak je tenpenny tower jedan od najciviliziranijih mjesta u falloutu :D

ScorpiuS
24-12-2008, 20:59
Isto mi je malo čudan taj tower. Sve oko njega pustoš, a on stoji miran bez ogrebotine na sebi. Talk about WTF!

Teon
24-12-2008, 21:14
A sta kod da napravis, osim ak ne pobijes Ghoulove los je ishod i za Tenpennya i za stanovnike njegovog Towera.

Ja sam rijesio skroz mirnim putem i predobro je, oni se usele a ljudi misteriozno nestanu nakon nekog vremena :D

Nego, susreo sam nedavno Super Mutante, e sramota za cijeli Fallout. Dok sam u prvom Falloutu ih susreo bio sam samljeven u sekundi i trebalo je dost vremena da ih ubijem. A ovdje jedan sneak shot i mutant pada, prejadni su :(

cropir
24-12-2008, 21:15
zato šta ih ima toliko pa da su kao u F1 i 2 bili bi imba.

Bartuc
24-12-2008, 21:18
Luda stvar mi se desila malo prije :D 3x koljem iz VATS-a i 3x za redom mi je došao Mysterious Stranger :pray: Talk about luck :D

Sterpo
24-12-2008, 22:11
šta je taj mysterious stranger?

btw nikako da nađem faking izlaz iz podzemne u downtown lol

Teon
24-12-2008, 22:23
To ti je perk koj mozes dobit ak imas dovoljno velik Luck (mislim 6) u kojem kad gadjas nekog s V.A.T.S. moze ti doc taj Mysterious stranger sa svojim imba Magnum i opalit extra metak u tvoju metu kao pomoc. Po meni je to neka vrsta kritikalke.

ScorpiuS
24-12-2008, 22:26
Mysterious Stranger ti je lik koji ti ubije neprijatelja isti sekund. Ali kvaka je to što ga moraš nabavit perkom, a onda još i ovisi o tvojoj sreći o tome koliko će se često pojavljivat.
A za izlaz iz podzemne pogledaj na svoju mapu. Ako ti je aktivan neki kvest ukazat će ti u kojem biš se smjeru trebo okrenut i krenut. A i ako ne samo pogledaj na mapu koji djelovi podzemne ti nisu otkriveni i odi tam.

Sterpo
24-12-2008, 22:31
aha, hvala

nego pričam ja sa nekim likom malo starijim u tenpenny tower-u (nije stari tenpenny) i on nešto priča kako je bilo prije rata kao da je on bio živ onda, a prošlo je preko 200 godina od rata ( 2077 rat- u igri je trenutno 2277)

ScorpiuS
24-12-2008, 22:33
Nisam susreo tog lika, ali ipak. Radiacija radi stvari tvom mozgu! :D

Sterpo
24-12-2008, 22:35
Nisam susreo tog lika, ali ipak. Radiacija radi stvari tvom mozgu! :D

mom mozgu? misliš njegovom? :)

ScorpiuS
24-12-2008, 22:48
Govorio sam ja za svačigov mozak.

Doggy
24-12-2008, 22:50
btw nikako da nađem faking izlaz iz podzemne u downtown lol

vec sam ti rekel, nejdes u underworld kroz podzemnu, nego kroz museum of history, ides u veliki dio di su dva dinosaura i samo ravno kroz velika vrata, nebres fulat... al ak kojim slucajem fulas, evo slika

http://images3.wikia.nocookie.net/fallout/images//c/c6/Underworld_Fallout.jpg

Scourge92
24-12-2008, 22:52
ali dečko, on traži izlaz iz podzemne u downtown, a ne ulaz u underworld

Sterpo
24-12-2008, 22:56
tako je, izlaz u downtown, ma snaći ću se, hvala na pomoći

Scourge92
24-12-2008, 22:58
probaj se snač pomoću local map, jest da je komplicirana, al možda pomogne

Bartuc
24-12-2008, 23:11
Točno kako Mysterious Stranger funkcionira...

1) Moraš biti u VATS-u
2) Ako nakon VATS napada neprijatelj ima manje od 150HP-a, tada imaš 10% čanse da dođe Stranger
3) Stranger kokne neprijatelja "One shot, one kill" metodom iz svog magnuma koji radi 9000 damage-a

:D

I da, popravio mi se SPECIAL malo :D Sada je:

S - 6
P - 8
E - 6
C - 1
I - 10
A - 7
L - 8

8)

NIKADA nemojte uzimati visoku Charismu. Evo imam 1 i mislio sam da će se to nešto posebno odraziti na dijaloge, da će me se ljudi gaditi u najmanju ruku. Ali ništa, svi su ljubazni prema tebi osim onih koji nisu programirani da su ljubazni i tu CH ne pomaže tak i onak. Svako malo imam Intelligence tip odgovora tako da ništa ne gubim ili gubim strašno malo. Bolje ta 4 Attribute Pointa staviti negdje drugdje, a CH zanemariti u potpunosti. Strašno malu ulogi igra ta Charisma. U dvici je ona diktirala koliko pomogaća možeš imati sa sobom, ali u trojci niti tu funkciju nema.

LUCK je odličan, konstantno dobivam Critical napade. Mislim da nema neprijatelja kojega sam ubio bez barem jednog uspješnog Critical napada.

I pohvalio bi SNEAK skill. Na početku je teže govno, videte makar si im s leđa. Ali kasnije dobiješ PERK po imenu SILENT RUNNING, nakon tog perka se stvari drastično okrenu i postaješ nevidljivi ubojica. Po mraku možeš biti na 2-3 metra od frajera i da te ne skuži, po danu je to malo teže ali nije nemoguće. Must Have skill, očistio sam čitav Deathclaw Sanctuary bez da su me vidjele beštije. Samo Sneak, VATS i 2 Headshota iz snipera 8)

I da, našao sam onaj Lincoln Repetitor. FENOMENALNO ljudi moji. Zabrijao sam, ne koristi .42 municiju već .44 municiju od Magnuma. Možeš ga popravljati sa Hunting Rifleovima, oružje ima spremnik od 15 metaka i radi OGROMAN damage. Čini mi se da je najjaće Small oružje u igri. Radi damage gotovo kao i Terrible Shotgun ali zato je dalekometno kao Hunting Rifle :pray:

Scourge92
24-12-2008, 23:20
I da, našao sam onaj Lincoln Repetitor. FENOMENALNO ljudi moji. Zabrijao sam, ne koristi .42 municiju već .44 municiju od Magnuma. Možeš ga popravljati sa Hunting Rifleovima, oružje ima spremnik od 15 metaka i radi OGROMAN damage. Čini mi se da je najjaće Small oružje u igri. Radi damage gotovo kao i Terrible Shotgun ali zato je dalekometno kao Hunting Rifle :pray:

pa nije baš najjače, od njega su ti jači blackhawk (scoped magnum) i xuanlong chinese rifle, pouzdano znam zato što imam sva tri oružja u inventoriju.

Bartuc
24-12-2008, 23:27
Cool, to još nisam našao :D Onaj magnum zvuči sexy, a ass rifle mi se ne sviđa iako imam nešto iznad 2000 municije za njega :D

PS: Nakupio sam preko 280 Stimpackova 8) Potrošio sam blizu 40 komada. Znači preko 320 komada sam našao u igri do sada :D

ScorpiuS
24-12-2008, 23:31
Ma dli je najbolje ubit sve likove da bi im se skupila njhova unique oružja?

Scourge92
24-12-2008, 23:33
ovaj xuanlong chinese rifle dobiješ u museum of technology obavljajuči nešt što bi trebalo biti mini quest, jedan od onih koji se ne pokažu u pip boy-u, a ne sječam se gdje sam blackhawka iskopo

Bartuc
24-12-2008, 23:36
U Meuseum of Technology te pošalje onaj lik iz GNR zgrade, Three Dog ako se ne varam... Moraš mu čopiti satelitsku tako da boostaš prijam radija po čitavom Wastelandu.

Bio sam tamo i promaknula mi je ta pljuca, morati ću se vratiti po nju. Kaj je izložena u nekom štandu ili je na nekom od mutanata? Pošto se bojim da su mi mutanti nestali zajedno sa pljucom ako je na nekome od njih.

cropir
24-12-2008, 23:46
prešao igru, nekako mi se ne da radit kvestove. mislim da cu ga ostaviti za puno kasnije. :(

Scourge92
25-12-2008, 00:00
@Bartuc
U prizemlju, na prvom kompu u museum of technology, pročitaš neku poruku na kompu i ona ti ode u notes. Iz nje saznaš sve što trebaš napravit. U kratko, trebaš nači tri kompa(terminala) i na svakom pogoditi kod(brojevi). kad otključaš sva 3, dobiješ pasword za otvorit neki security terminal i onda otvoriti sef. U sefu nađeš nešt para(oko 200), još nekih gluposti i ključ za ormar u planetarium office u kojem je pljuca
hint:ključ za otključavanje ona terminala je u imenu osobe koja je napisala note lik se zove prime što se odnosi na prime numbers iliti proste brojeve, znači prosti br. su kodovi

sad sam zbog tebe morao skoknit u fallout i provjerit, sreča da sam tu pušku sinoč našao pa sam imao save i sad ponovno prešao da ti pomognem

Bartuc
25-12-2008, 00:02
Puno hvala na hintu, budem to sutra potražio.

I sretan Božić svima :D

Doggy
25-12-2008, 13:36

ok stricek, my bad, automatski sam cital underworld... sorry one more time...

Scourge92
25-12-2008, 14:47

ok stricek, my bad, automatski sam cital underworld... sorry one more time...
kladim se da je ''striček'' mlađi od tebe

Doggy
25-12-2008, 19:15
pa zato i velim, kad si ti meni napisal "decko"

Sterpo
25-12-2008, 20:29
jel postoji pentagon u falloutu 3?

Sony Ericsson
26-12-2008, 11:43
lol, nisam ni skuzio da je citadel zapravo pentagon. doduse, nisam ga ni vidio izdaleka nego samo prvi put kad me prica dovela do njega.

Bartuc
26-12-2008, 14:48
Imao sam Photo Session sa Deathclawom :rotfl: Neki bug, nije me napadao, samo me glavom pratio :D Nije za ljude sa slabim srcem :pray:

http://www.imagesforme.com/out.php/t279405_ScreenShot4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/279405_ScreenShot4.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t279406_ScreenShot5.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/279406_ScreenShot5.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t279407_ScreenShot6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/279407_ScreenShot6.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t279404_ScreenShot7.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/279404_ScreenShot7.jpg)

Nego, lik mi je na 20. levelu. Za zadnji perk nisam namjerno uzeo onaj Grim Reaper's Sprint koji je brat bratu najbolji perk u igri. Umjesto njega sam za prvi prelazak uzeo rađe Explorera tako da mi se iscrtaju sve lokacije na mapi, da mogu fino obići sve lokacije u igri u prvom prohodu 8)

Lik je ispao fenomenalno:

SmallGuns - 100
Sneak - 100
Repair - 100
Medicine - 100
Lockpick - 100
Science - 100
Speech - 100
Energy Weapons - 92

Full mi je žao što sam uzeo Energy Weapons umjesto Big Guns :cry: Mislio sam za ovaj prohod preći sa SmallGuns i BigGuns, a efekte koje pružaju Energy W. ostaviti kao iznenađenje za drugi prolazak. Tako da na kraju ne mislim niti slučajno koristiti E.W. u ovom prohodu, čisto da mi ostane to zadovoljstvno za drugi prelazak tako da mi igra ne dosadi :D

ScorpiuS
26-12-2008, 15:15
Kad već toliko voliš Death Clawa onda napravi i Death Claw oružje. Zaboravio sam točno kako se zove. Imaš sheme za kupit od jednom od putujućih trgovaca. Jado dobro oružje za melee.

Teon
26-12-2008, 15:34
Ja sam tu Shemu naso odma kod prvog ubijenog DeathClawa u nekoj kamp kucici (na mapi u donjem lijevom dijelu). I odma sam slozio i prejako je, bas sam prico par stranica prije o tome

Neg, sjecate se kako sam reko da ce se ocjena igre poboljsavat kako igram, na kraju ipak pada... :( Dodje mi da ponovo pokrenem Fallout 2 da mi se popravi feel za Falloutom

Doggy
26-12-2008, 15:59
/cut

pa skini 40 level cap i uzivaj i dalje...

Bartuc
26-12-2008, 17:17
Ja sam tu Shemu naso odma kod prvog ubijenog DeathClawa u nekoj kamp kucici (na mapi u donjem lijevom dijelu). I odma sam slozio i prejako je, bas sam prico par stranica prije o tome

I ja sam tu prvi put naišao na Deathclaw i našao tu shemu. Ali još nisam niti jedan custom item sagradio :D Ali sam zato upravo pokupovao sve upgradeove za kuću u Megatonu.

U igri ti niti ne trebaju pare, jedino gdje sam potrošio pare je bio onaj grad sa AntAgonizerom i Machineom, tamo sam ostavio 1400 capsa na upgrade caravana :D Ne pitajte zašto, nisam niti našao još te caravane u koje sam uložio. Imao sam preko 10'000 capsa, svu municiju i sve mijenjam za predmete koje ja skupim, tako da mi pare ne trebaju :(

PS: Skupio sam 28 Nuka Cola Quantuma :D Fale mi još dvije da završim onaj quest. Šteta kaj sam ih na početku igre prodavao, nisam znao da će mi trebati :|

Sterpo
26-12-2008, 18:39
jel postoji pentagon u falloutu 3?
Da,sada je to HQ Broterhood of Steela,zove se Citadel;D

kako ući u citadel?
na intercom se nitko ne javlja, a onaj lik ispred mi neda unutra

Kenyi
26-12-2008, 18:43
Doci ces main questom u citadel, tj uci ces u njega kad napredujes dovoljno kroz igru.

ScorpiuS
26-12-2008, 20:06

I ja sam tu prvi put naišao na Deathclaw i našao tu shemu. Ali još nisam niti jedan custom item sagradio :D Ali sam zato upravo pokupovao sve upgradeove za kuću u Megatonu.

U igri ti niti ne trebaju pare, jedino gdje sam potrošio pare je bio onaj grad sa AntAgonizerom i Machineom, tamo sam ostavio 1400 capsa na upgrade caravana :D Ne pitajte zašto, nisam niti našao još te caravane u koje sam uložio. Imao sam preko 10'000 capsa, svu municiju i sve mijenjam za predmete koje ja skupim, tako da mi pare ne trebaju :(

PS: Skupio sam 28 Nuka Cola Quantuma :D Fale mi još dvije da završim onaj quest. Šteta kaj sam ih na početku igre prodavao, nisam znao da će mi trebati :|
Što su kuća tiče puno je bolja ona u Tennpeny Tower pogotovo što ti i dade safe u kojem možeš stavit sve svoje stvari. Ja para imam na pretek, a tek sam počeo ponovno igrat. Samo sam jednom od trgovca kupio svih njegovih 17 Stimpackova, ali mi je još on platio jer sam ih mjenjao za hrpu stvari.
Sada pokušavam naći Lawnmower Blade da si napravim Shishkebab, koliko se sjećam ima jedan kod Minefielda, ako netko zna nek mi javi.

Bartuc
26-12-2008, 20:23
Lawnmowera imaš na svakom koraku. To nećeš teško naći. Ali da, ima jedan i u Mine Fieldu, sa lijeve strane ceste odmah na ulazu koliko me sjećanje služi.

U sljedećem prolasku ću biti zlo kakvog Wasteland nije vidjeo, tako da ću imati tu kuću u Tenpenny Toweru :D Ali sef ti ne treba, u Megatonu imaš 2 Lockera, stol itd. koje možeš natrpati itemima. Tamo imam nekoliko stotina granata i mina, brdo pušaka i armora koje čuvam za popravke i Misc iteme koji bi mi mogli zatrebati :D

PS: Malo sam upotpunio kolekciju BobbleHeada :D Ali to još nije to, nadam se da ću ih sve naći 8)

http://www.imagesforme.com/out.php/t279897_ScreenShot8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/279897_ScreenShot8.jpg)

Sterpo
27-12-2008, 15:54
bio sam u jefferson memorialu i enma mi starog

šta ću morati napraviti onaj quest za three dog-a?

ScorpiuS
27-12-2008, 18:24
Starog ćeš tek vidit kako napreduješ sa levelima. A možda možeš doć do njega sam. Bartuc?

Bartuc
27-12-2008, 22:08
...Bartuc?

Reci!?

ScorpiuS
27-12-2008, 22:19
Ako me sjećanje dobro služi ti si ušo u Tranquility Lane prije nego te main quest tu donio.

Scourge92
27-12-2008, 22:22
pa, odeš u onaj vault di ti bude stari prije nego što odeš u rivet city i odmah te prebaci na idući dio main quest-a

Bartuc
27-12-2008, 22:38
Da, ja sam ušao u taj Vault i pobegao kada sam vidio da mi je to premostilo Main Quest :D Tako da nisam nastavio taj quest, njega čuvam za kasnije, mnogo kasnije :P

Silver_Wolf
29-12-2008, 14:25
Sada pokušavam naći Lawnmower Blade da si napravim Shishkebab, koliko se sjećam ima jedan kod Minefielda, ako netko zna nek mi javi.
imaš dva u raider kampu koji se nalazi blizu dukovs place-a

Doggy
29-12-2008, 16:04

lol, tak pricate o tome ko da je neki rijetki predmet... poglej svaku kosilicu, mislim da skoro svaka ima to u sebi...

Sterpo
29-12-2008, 16:36
radim quest za three dog-a i tražim neku satelitsku valjda u museum of technology, ne mogu je naći.
zna netko gdje je?

keko
29-12-2008, 17:35

lol, tak pricate o tome ko da je neki rijetki predmet... poglej svaku kosilicu, mislim da skoro svaka ima to u sebi...

da,ali treba prvo naći i kosilicu :D :D ....

Doggy
29-12-2008, 17:53
radim quest za three dog-a i tražim neku satelitsku valjda u museum of technology, ne mogu je naći.
zna netko gdje je?

u west wing-u, na virgo II lunar lander-u... moras proci kroz "simulaciju" vault-a...

da,ali treba prvo naći i kosilicu :D :D ....

da, lol, ko da ih nema previse... ja nisam ni znal da je to to, jer sam bil nasel to na nekoj polici, a poslje sam slucajno otkril da se kosilica moze "otvoriti"...

Sterpo
29-12-2008, 18:00
hvala, hehe baš fora je downtown dc
sad malo razgledavam capitol, monument, postoji možda white house?

ScorpiuS
29-12-2008, 18:30
Koliko ja znam Capitol je White House

cham3leon
29-12-2008, 18:32

Capitol je inače zgrada američkog senata. Barem kolko ja znam, možda se zaebah :D

Nodakim
29-12-2008, 19:12
white house je srušen,citadela je ostatak pentagona

Sterpo
29-12-2008, 20:28

nee capitol nije bijela kuća

ScorpiuS
29-12-2008, 20:45
Aj, sori. Capitol je zgrada kongresa. Slični su. Obe su bjele! :D

Sterpo
29-12-2008, 21:10
da :)

bijela kuća je sjeverno od monumenta tj. malo iznad

keko
29-12-2008, 22:51
Ja sam lvl 15,uopće ne obavljam MQ,nego istražujem po mapi,malo ubijam i tako...dajte mi recite gdje da nađem neke companione,psa sam našao,al sam mu rekao da me čeka jer je već preslab,jericho neće jer sam dobar,a tinker joe kod robco facilityja mi neće prodati robota,smrad... :cry: :cry:

Windwalker
29-12-2008, 23:04
Ja sam lvl 15,uopće ne obavljam MQ,nego istražujem po mapi,malo ubijam i tako...dajte mi recite gdje da nađem neke companione,psa sam našao,al sam mu rekao da me čeka jer je već preslab,jericho neće jer sam dobar,a tinker joe kod robco facilityja mi neće prodati robota,smrad... :cry: :cry:

Good companionse možeš dobiti za vrijeme main questa.
Inače možeš kupiti Charona u Underworldu (Museum of History) za 1000 (ili 500 uz dobar barter/speech), neovisno jesi li good, evil ili neutral.
Taj ghoul je jedan od najboljih companionsa (uz Fawkesa, naravno).
Ima dobar shotgun, koji je većinom one-shot kill.

keko
29-12-2008, 23:11

Good companionse možeš dobiti za vrijeme main questa.
Inače možeš kupiti Charona u Underworldu (Museum of History) za 1000 (ili 500 uz dobar barter/speech), neovisno jesi li good, evil ili neutral.
Taj ghoul je jedan od najboljih companionsa (uz Fawkesa, naravno).
Ima dobar shotgun, koji je većinom one-shot kill.

E,hvala ti prijatelju :thumbs2: :thumbs2: ,kako je samo azrukhala raskomadao shotgunom :)

EDIT: Ja sam na kraju Charona platio 2000 capsa...ostalo mi još 2000

ScorpiuS
30-12-2008, 08:54
Ja sam prošli put imo samo Fawksa u družini i bio je odličan. Jednom je krepo jer je osto iza mene sa svojim prijateljima Super Mutantima, no ni tada mi nije bilo žal ponoviti pola sata igre samo da ostane živ.

Kojeg dobrog bi sad mogao nać za jaaaako lošu karmu?

cham3leon
30-12-2008, 11:46
Aj, sori. Capitol je zgrada kongresa. Slični su. Obe su bjele! :D

Točno, kongresa, ne senata, moja greška. Ali da, slične su.

Windwalker
30-12-2008, 13:00
Ja sam prošli put imo samo Fawksa u družini i bio je odličan. Jednom je krepo jer je osto iza mene sa svojim prijateljima Super Mutantima, no ni tada mi nije bilo žal ponoviti pola sata igre samo da ostane živ.

Kojeg dobrog bi sad mogao nać za jaaaako lošu karmu?

Jericho i Clover su ti zli, a kakvi su borci, to neznam.
Ma kupi si jednostavno Charona, lik je zakon i ne ovisi o karmi.

Bartuc
30-12-2008, 14:47
Evo ja sam u Oasisu :pray: Pre dobro izgleda, nakon toliko Wastelanda, ovo je melem za oči. A Harold, fenomenalno :pray:

Sada moram odlučiti kaj bum napravio, imam 4 opcije. Probao sam ga gađati MiniNukeom i forica je, ali sam reloadao :P

cropir
30-12-2008, 15:16
moze SS mape di je oaza?

keko
30-12-2008, 15:41
Oprostite na offtopicu,ali što znači ona spajalica pored teme of falloutu?

Bartuc
30-12-2008, 15:48
moze SS mape di je oaza?

Evo SS-a, ja sam sreo neke Scavangere koji su mi označili Oasis na mapi, tako da ga imam od početka igre :pray:

http://www.imagesforme.com/out.php/t284599_ScreenShot9.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284599_ScreenShot9.jpg)

Uglavnom, ovo desno što vidite da nisam posjetio, to je zapravo i jedino što nisam posjetio :P Uz to, možda još nekoliko lokacija koje su mi "zaključane" :P Uzeo sam si Explorer Perk :pray:

Windwalker
30-12-2008, 17:38
Dajte postajte koji screenshot svojih likova.

Evo mojeg.
Tom, energy weapons expert. Koristim i power armore, te plasma gunove, ali s njima je prelagano, pa mi je draži dobri stari Wazer Wifle, te Ranger Battle Armor.
http://www.imagesforme.com/out.php/t284688_ScreenShot24.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284688_ScreenShot24.jpg)

Evo i jednog atmosferičnog screenshota.
http://www.imagesforme.com/out.php/t284689_ScreenShot43.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284689_ScreenShot43.jpg)

keko
30-12-2008, 18:20

Evo mojeg.
Tom, energy weapons expert. Koristim i power armore, te plasma gunove, ali s njima je prelagano, pa mi je draži dobri stari Wazer Wifle, te Ranger Battle Armor.
http://www.imagesforme.com/out.php/t284688_ScreenShot24.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284688_ScreenShot24.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t284689_ScreenShot43.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284689_ScreenShot43.jpg)

ček malo,jel ovo drvo ima oči i zube ili se meni priviđa?

Windwalker
30-12-2008, 18:47
Priviđa ti se. :D
Ajde igraj, pa će ti biti jasno.

Doggy
30-12-2008, 18:51

http://www.etonline.com/media/photo/2008/01/40373/400_freddykrueger_080130_newline.jpg

samo ja vidim slicnost ili???

Nodakim
30-12-2008, 19:13

Evo mojeg.

ček malo,jel ovo drvo ima oči i zube ili se meni priviđa?

To ti je Harold.The Ghoul.

Doggy
30-12-2008, 19:23
Oprostite na offtopicu,ali što znači ona spajalica pored teme of falloutu?

drzi misa na njoj, pa ti bu pisalo... to znaci da negde na ovih 163 strane ima attachana slika, pa ti trazi...

keko
30-12-2008, 20:09
Priviđa ti se. :D
Ajde igraj, pa će ti biti jasno.

Aha,evo,sada sam i ja našao to drvo,daje dobar quest...

Windwalker
30-12-2008, 20:37
/cut

/cut

samo ja vidim slicnost ili???

A što misliš koja mi je bila namjera s tim screenshotom. :wink:
Normalno da je to on (barem koliko sličnosti igra dopušta).

Evo još par.
http://www.imagesforme.com/out.php/t284886_ScreenShot42.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284886_ScreenShot42.jpg)
http://www.imagesforme.com/out.php/t284887_ScreenShot39.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284887_ScreenShot39.jpg)

Bartuc
30-12-2008, 20:41
Kako okineš takve slike? Ja ne znam vrtiti kameru oko lika!? Znam u trd prsn vju prebaciti igru, ali ne znam upravljati kamerom :o

PS: Fenomenalne slike :pray: Totalno si pogodio Fredija :pray: Nego, ja sam do sada koristio isti kombo kao i ti - Ranger Armor, Shady Hat i Ghoul Mask. A sada koristim Ranger Armor, Ghoul Mask i Oasis Hood :pray:

cropir
30-12-2008, 21:12
okretanje ti je kao u oblivionu, isto kao neke tipke i stvaranje hotkey-a.

Windwalker
30-12-2008, 21:19
Ne koristim inače Shady hat i Ghoul Mask. To je samo za Freddyja.
Draži mi je Sheriff hat i Ranger Armor.

A za slike moraš prebaciti u 3rd person, otvoriti console (~ vjerojatno, neznam kaj je kod tebe), utipkati tfcSza upravljanje kamerom i tmSda se riješiš menija.
Sve ostalo je stvar dobrog kuta, osvjetljenja i ideje.

http://www.imagesforme.com/out.php/t284937_ScreenShot26.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284937_ScreenShot26.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t284940_ScreenShot30.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284940_ScreenShot30.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t284943_ScreenShot33.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284943_ScreenShot33.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t284945_ScreenShot34.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/284945_ScreenShot34.jpg)

Ryd3R
30-12-2008, 21:30
Samo jedno pitanje, jeli za pokretanje ove igre potrebna grafička sa shaderom 3.0???

Sterpo
30-12-2008, 21:58
heh ja koristim pre war business odijelo :)

izgledam kao neki mafijaš

Bartuc
30-12-2008, 22:21
@Windwalker, druga slika je jeeeeebeeeeenaaa :pray: Koje je to oružje i armor?

Windwalker
30-12-2008, 23:05
@Windwalker, druga slika je jeeeeebeeeeenaaa :pray: Koje je to oružje i armor?

Dobri stari Tesla armor (nose ga neki Enclave soldiersi, i od njega je bolji samo armor na mojoj 3. i 4. slici koji se nažalost nemože repairati pomoću drugih armora) i A3-21's Plasma Rifle (unique plasma rifle, po meni najbolje oružje u igri). Dobiješ ga po završetku questa The Replicated Man, ako se odlučiš pomoći Harknessu i kažeš mu istinu. A obične plasma rifalse (koji ti služe za repair ovoga, ali su i sami po sebi jaki) nose također Enclave Soldiersi.

Bartuc
30-12-2008, 23:18
Cool, sa tim kombom ću igrati sljedeći put igru. Idem zlim putem, pa mi ovo taman dobro sjeda pošto idem kao tenk sa energy weapons na najvišoj težini igre :pray:

PS: Sam spomenuo da imam skoro 400 StimPackova :D

Ryd3R
30-12-2008, 23:21
Samo jedno pitanje, jeli za pokretanje ove igre potrebna grafička sa shaderom 3.0???

pls, može neko odgovorit?

Bartuc
31-12-2008, 00:38
Me & My Bobbleheads 8)

http://www.imagesforme.com/out.php/t285183_ScreenShot10.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/285183_ScreenShot10.jpg)

keko
31-12-2008, 00:42
Koja je to puška?

Bartuc
31-12-2008, 00:52
Lincoln's Repeater, fenomenalna pušketina :pray: Nađeš je u muzeju povjesti.

keko
31-12-2008, 01:03
Lincoln's Repeater, fenomenalna pušketina :pray: Nađeš je u muzeju povjesti.

Ta puška je nešto kao hunting rifle ili.....?

The Boz
31-12-2008, 01:57
Hunting Rifle na teškim steroidima. Troši magnum metke na neku foru. Ubio Super Mutant Mastera jednim headshotom. Nekoliko puta. Bolest od puške. Popravlja se Hunting Rifleovima.

ScorpiuS
31-12-2008, 08:54
Uffff. Idem sada pregledati svaki milimetar muzeja da ju nađem. Ako je kakvu ju je Boz opiso.... :killyou:

Bartuc
31-12-2008, 10:16
Da, Deathclawa ubija sa 2 metka u glavu (prvi hitac uvijek iz sneak moda), SMMastera sa jednim metkom, Milelurk Kinga također sa jednim metkom, a da ne pričam o lesser creaturama :D Zamisli si Terrible Shutgun sa 15 metaka i dometom od snipera :D Fenomenalna puška, unique item.

Dok je recimo Terrible Shutgun tek OK, lijep damage radi, ali moraš biti drito na 2-3 metra od neprijatelja da napravi taj damage. Čim si malo dalje, kao da ih proljevom prskaš, samo ih naljutiš, a ne umiru :(

The Boz
31-12-2008, 11:15
E, i da, oružje ima Spread 0, dakle preciznost snipera na velike udaljenosti.

cham3leon
31-12-2008, 11:54
Baš sam negdje u lincoln memorial muzeju, di se to nađe?

Bartuc
31-12-2008, 12:06
Negdje u izlogu, traži, našel buš :P

keko
31-12-2008, 12:10
A na kojoj težini ta puška ubija jednim headshotom?

The Boz
31-12-2008, 12:19
SMMa na najtežem ako čučiš i dobiješ crit-headshot svaki put skoro.

keko
31-12-2008, 13:23
http://www.imagesforme.com/out.php/i285586_untitled.JPG

Evo mene i mog frenda...ajde pogodite koji sam ja :)

Sterpo
31-12-2008, 13:24
ovaj manji? :)

keko
31-12-2008, 13:47
Da,to je sve radijacija kriva...bio sam viši kad sam tek izašao iz vaulta... :)

Sterpo
31-12-2008, 15:11
kako izaći iz one špilje little lamp light
dvije su neke poluge ali kad ju povučem piše da se trenutno ne može koristiti

keko
31-12-2008, 15:20

Vrata kroz koja si ušao u grad bi ti trebala biti otvorena,ti valjda pokušavaš otvoriti vrata za vault 87...

Domy
31-12-2008, 15:25
Te 2 poluge bi ti trebali otvoriti "gradonačelnik" i klinka koja inače čuva vrata,brijem ona u rozoj haljinici. Trebaš razgovarati s gradonačelnikom i nagovorit ga da te pusti,iz nekog razloga nece nakon prvog razgovora krenut prema ogradi.

Nodakim
31-12-2008, 17:14
Zbog toga dijela igre zamrzio sam odluku da nema child killing,mislim ti klinci su me toliko iznervirali eee...

Sterpo
31-12-2008, 17:18
Te 2 poluge bi ti trebali otvoriti "gradonačelnik" i klinka koja inače čuva vrata,brijem ona u rozoj haljinici. Trebaš razgovarati s gradonačelnikom i nagovorit ga da te pusti,iz nekog razloga nece nakon prvog razgovora krenut prema ogradi.

ja uopće nemam tu opciju da mi otvori vrata :o

Domy
31-12-2008, 17:27
Ma ima ziher negdje u razgovoru. Prodi kroz cijeli dialog tree ispočetka s malim.
Il trebaš prvo neki quest obavit za njih da im se svidiš. Buffoute prodat i još nekaj.
Pojma nemam, i mene je to iznerviralo,al zato kaj sam ispreskakao razgovor s mayorom pa sam mislio da sam nekaj propustio u uputama

Sterpo
01-01-2009, 15:54
pregledao sam sav razgovor sa tim klincem, i nema, valjda ću trebati napraviti taj quest, kome se trebam obratiti za njega? :)

cham3leon
01-01-2009, 15:56
Došao sam do onog podzemlja lincoln memorala, što treba napraviti s onim pumpama i to? Došao sam u prostoriju gdje je sklopka za pumpe, kaže da ne mogu aktivirati.

ScorpiuS
02-01-2009, 12:30
Pogledaj malo na Pipboya tu ti sigurno piše što si promašio. Ili si došao do krive pumpe, pogledaj na mapu.

Windwalker
02-01-2009, 13:56
Zbog toga dijela igre zamrzio sam odluku da nema child killing,mislim ti klinci su me toliko iznervirali eee...

I ja isto.
Igra je i onako puna krvi i piše da je za preko 18, pa ne vidim razlog zašto nemožeš pobiti te balavce ako igraš kao evil lik.
Pa ionako ubiješ neke ako razneseš Megaton.

Sterpo
02-01-2009, 14:24
kad sam završio onaj quest od three doga, dobio sma ključ za neka oružja? gdje se to nalazi?

cropir
02-01-2009, 14:35

I ja isto.
Igra je i onako puna krvi i piše da je za preko 18, pa ne vidim razlog zašto nemožeš pobiti te balavce ako igraš kao evil lik.
Pa ionako ubiješ neke ako razneseš Megaton.
mislim da bi imali problema sa izdavanjem igre onda, tj negdje bi bila zabranjena.

Sterpo
03-01-2009, 16:17
baš me zanima gdje je (ili su) atomske bombe detonirale u washingtonu.
valjda tamo gdje su eksplodirale bi trebala biti žešća pustoš, a uopće je nema u downtown dc

ScorpiuS
03-01-2009, 16:56
kad sam završio onaj quest od three doga, dobio sma ključ za neka oružja? gdje se to nalazi?
Pogledaj malo po mapi, negdje je u sredini se stvorio marker.

Sterpo
03-01-2009, 17:15
bio sam sad tamo i nisam našao ništa posebno, par granata i malo municije

Bartuc
03-01-2009, 19:37
Lol, upravo sam našao 2 Bobbleheada u 3 minute razmaka :D Istražujem Sjevero-Istok mape i nađem jednoga u Republic of Dave i vidim da imam još jednu lokaciju neistraženu, odem do onog Garbage Disposala i tamo nađem još jednoga xD I to kaj je najbolje, oba su SPECIAL verzije (Agility i Perception) :pray: Još ih nekoliko moram naći da upotpunim kolekciju :P

ScorpiuS
03-01-2009, 20:22
Bravo ti!
Inače obavio Oasis kvest, ljepo sam mu zaustavio rast i pokupio nagrade, a onda...
http://www.imagesforme.com/show.php/289795_HAROLDBURNS.jpg
NOTE: jpg format mi je zasro sliku

Bartuc
03-01-2009, 20:36
Lol, dobro lik skviči kada ga kuriš :D

Evo 2 ScreenShota:

http://www.imagesforme.com/out.php/t290095_ScreenShot11.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290095_ScreenShot11.jpg)S- party brahmins :D

http://www.imagesforme.com/out.php/t290096_ScreenShot12.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290096_ScreenShot12.jpg)S- pre dobar filing je vidjeti ovakvu lokaciju u igri.

Nego, taj Fort Constantine je rudnik zlata :pray: Našao sam municije i municije u nedostupnom dijelu :pray: Plus valjda najjači armor u igri 8)

keko
03-01-2009, 20:38
Bravo ti!
Inače obavio Oasis kvest, ljepo sam mu zaustavio rast i pokupio nagrade, a onda...

LOL,zašto si tako bezveze drvo potrošio?mogao si neku roštiljadu napraviti...

JohnnyMo
03-01-2009, 22:18
Evo obavljam onaj quest "The Others" sve sam uradio samo trebam naci dom onom klincu , pa me zanima kome se obratim da ga usvoji sta li vec, mislim da moram naci nekoga u river citiu...

Nodakim
03-01-2009, 22:25
Jednoj ženskoj koja vodi hotel.

Sterpo
03-01-2009, 22:27
radim quest za one robove iz temple of the union, napravio sam skoro sve još trebam slikati lincolna
kako da to napravim?

Bartuc
03-01-2009, 22:40
Ne trebaš slikati Lincolna, samo nađi wallpaper unutar Lincolnovog muzeja i to daj frajeru.

Uglavnom, da se pohvalim :P Prešao sam apsolutno sve side questove te posjetio sve lokacije osim Vaulta na zapadu u kojega nemrem ući zbog radiacije (to je valjda dio Main Questa)... Sada mogu napokon preći na Main Quest :P

ScorpiuS
03-01-2009, 22:54
Pa jeli itko došo do dok Fawkes voulta sa lošim likom??? Kako uć bez Fawksa?

Inače, meni se čini da bi trebo još malo otežat igru. Imam 6k capsa i 170 Stimpackova. Ziljune municije... 1500 sa Kinesku strojnicu, 800 za flamera, 2200 za Minigun, 800 10mm za Sidyney's Ultra SMG ( :thumbs2: ), 300 šutgan šeli. :|

Windwalker
03-01-2009, 22:57
Bravo ti!

You evil, evil man. :evil:
Pazi da mi se ne nađeš na nišanu mog Plasma rifala. :rambo:

Ne trebaš slikati Lincolna, samo nađi wallpaper unutar Lincolnovog muzeja i to daj frajeru.

Uglavnom, da se pohvalim :P Prešao sam apsolutno sve side questove te posjetio sve lokacije osim Vaulta na zapadu u kojega nemrem ući zbog radiacije (to je valjda dio Main Questa)... Sada mogu napokon preći na Main Quest :P

Još samo 8 Nuka Cola Quantama, pa ću i ja moći krenuti na završni quest (mislim, mogu i sad, ali hoću prije sve side questove i to).

ScorpiuS
03-01-2009, 22:59
E, pa ipak se moram malo hvalit. Edito sam prošli post, ali on je na prošloj stranici pa da ovo svi možete pročtat! :oops:

Inače, meni se čini da bi trebo još malo otežat igru. Imam 6k capsa i 170 Stimpackova. Ziljune municije... 1500 sa Kinesku strojnicu, 800 za flamera, 2200 za Minigun, 800 10mm za Sidyney's Ultra SMG ( :thumbs2: ), 300 šutgan šeli. :|

Bartuc
03-01-2009, 23:11

Slatko :D

Ja imam: - (samo boldano koristim od municije)

11'921 capsa + kupljeni apsolutno svi upgradeovi za kuću
366 Stimpacka + 73 potrošenih stimpacka = 439 nađenih stimpacka
2'743 metaka za assault rifle
1'626 metaka za minigun
1'779 metaka za SMG
120 metaka za Haunting Rifle
144 metka za Sniper Rifle
197 metaka za Lincoln Repeater (Magnum)
317 shellova za pumpericu
21 mini nuku

:P

http://www.imagesforme.com/out.php/t290320_ScreenShot15.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290320_ScreenShot15.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t290319_ScreenShot14.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290319_ScreenShot14.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t290318_ScreenShot13.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290318_ScreenShot13.jpg)

ScorpiuS
03-01-2009, 23:29
Niiiiicee!!
Ali ti je igraš puno više nego ja u to sam siguran, jer znam da si se ti raspričao o kvestovima koje prolaziš kada si meni probudio želju da ga opet prođem.

EDIT: Pogledo ti slike i vidim da si prodavo svu municiju koju nekoristiš. Ja sve što nema težinu skupim i držim na sebi, tako da sad već imam 300 municije za Railway Rifle za kojeg sada tražim djelove. Fali mi još Steam Gouge Assembly kojeg ponekad vidim i 4 na policama, a sada ih nema nigdje.

Bartuc
03-01-2009, 23:34
Lol, ja ti igram već otprilike 50-ak (+) sati tu igru xD Gotovo 3 tjedna 8) Fakat je ogromna igra ako sve istražuješ. Kaj je najbolje, tek sada idem na Main Quest, u onaj Tranquility Lane...

EDIT: Nisam prodao, spremio sam u Locker tako da mogu uzeti ScreenShot sa SmallGuns municijom. Jedino sam ti prodavao Energy Weapons municiju i rakete te flamer fuel pošto to ne koristim a puno para je u pitanju. To sam prodao cca 2000+ MicroFusion Cellsa i cca 1500+ Energy Cellsa i još neke gluposti :D To sam sve trejdao uglavnom za upgradeove za kuću

The Boz
03-01-2009, 23:49
Ja od 16 nivoa više nemam pojma gdje trošit pointove... Ono, IN mi je 10 od 3. nivoa, sa 22 skill pointa/nivo i 2/knjizi imam... mnogo bodova... ko pljeve... Stotke na 18. nivou uključuju Energy i Small guns, Explosives, Speech, Barter, Lockpick, Medicine, Repair, Science, Sneak.... UŽAS, AAAA! Jedino što na najtežem igru čini teškom je kad sa 4 ST(5 sa bobbleheadom) i ~28 Unarmed počnem šaketat Supermutant Behemothe ili Deathclaw Sanctuary... Furao sam na kraju Heavy Weapons jer mi je dosadilo one-shottat sve... Fali mi jedino Melee bobblehead, nije mi se dalo ić po njega. Ako Behemotha slučajno ubijete jednim .44 metkom(ok, malo karikiram, al ajde, one-shot critical cripple, šta sam mogao?), i vama se nebude dalo ić više nigdje u igri :(

Bartuc
03-01-2009, 23:55
Da, igra baš i nije neki izazov, zato mi pomalo i gubi replay value. Pogotovo kada se sjetim da bi trebao ponovno uložiti 50+ sati da istražim sve sa zlim likom :(

Dok recimo BG2, uvijek sam ga igrao na Normal težinama i onda me puklo i prešao ga na najvišoj težini... Ajme, to se zove osvježenje :pray: Brijem da ti ta igra nemre dosaditi na max težini pošto je fakat izazov i moraš taktizirati sa svojim Clericima i Mageovima :pray:

Uff, zajebo sam se :cry: Nešto me pre jako zagrijalo oko srca kada sam se ovoga sjetio, a to bu me koštalo mnogo sati ako ne odem pod hladan tuš :D

The Boz
04-01-2009, 00:02
Sad bum ja tebe još više zaje...jeli...
BG2 na normal je zabavan. BG2 na najtežem je izazovan, frustrirajuć ali vrlo zadovoljavajuć. zapravo, zadovoljstvo igranja BGa2 raste eksponencijalno s težinom igre, i u liniji najteže igre se približava beskonačnosti.
I onda je tu BG2 Ascension (http://weidu.org/asc.html)Si Tactics (http://weidu.org/tactics.html). Zamislite da se nastavlja ta ista krivulja zadovoljstva, i da totalno skrši granicu beskonačnosti, podjeli svemir s nulom i izbije na drugu stranu, u šarenom psihodeličnom svijetu čiste sadomazohističke ekstaze. UPOZORENJE! NE IGRATI U ŠKOLSKOJ SEZONI! ČEKATI BAREM LJETNE PRAZNIKE! IDEALNO ČEKATI TUBERKULOZU OD KOJIH 6 MJESECI!

Hellboy
04-01-2009, 00:07
gade...sad ću sutra morati potražiti gdje mi je BG2 spremljen...samo gdje naći tuberkulozu u ovo doba noći?

Bartuc
04-01-2009, 00:17
A joj :(

@Boz, su ta 2 moda 100% kompatibilna (međusobno) i provjerena (tvoja iskustva iz prve ruke)? Znači prvo se instalira SoA, zatim ToB, sve se patchira i onda se snimaju modovi!?

Ako imaš još koj dobar mod, a da si ga isprobao i znaš da je dobar, daj mi pliz PM-aj ili osvježi staru temu sa BG-om :pray:

EDIT:

Nikada nisam modao tu igru, valjda zato kaj mi je savršena po defaultu :D Ali nakon kaj sam je prešel gotovo dvoznamenkasto puta, onda mogu probati jednom i sa modovima xD

Windwalker
04-01-2009, 02:10

Slatko :D

Ja imam: - (samo boldano koristim od municije)

11'921 capsa + kupljeni apsolutno svi upgradeovi za kuću
366 Stimpacka + 73 potrošenih stimpacka = 439 nađenih stimpacka
2'743 metaka za assault rifle
1'626 metaka za minigun
1'779 metaka za SMG
120 metaka za Haunting Rifle
144 metka za Sniper Rifle
197 metaka za Lincoln Repeater (Magnum)
317 shellova za pumpericu
21 mini nuku

:P
/cut

Nije loše. Ja sve te metke uvijek prodajem, ali zato imam oko:
12000 bottle caps-a
350 stimpaka (ne računam potrošene)
3000 microfusion cell-a
6000 energy cell-a
5000 5mm bullets (za minigun)
3000 electron charge packs-a (za gatling laser)
2500 onoga što flamer koristi
300 alien cell-a (za moj dragi Alien blaster koji ubije gotovo sve jednim headshotom, ali se brzo troši i ima premalo municije za njega)
Sutra stavim screenshote za dokaz.

A sad, da se pohvalim (skupio zadnjeg jučer ujutro).
http://www.imagesforme.com/out.php/t290517_ScreenShot88.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290517_ScreenShot88.jpg)

I dva atmosferična.
http://www.imagesforme.com/out.php/t290518_ScreenShot94.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290518_ScreenShot94.jpg)Shttp://www.imagesforme.com/out.php/t290519_ScreenShot95.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/290519_ScreenShot95.jpg)

ivesha
04-01-2009, 10:21
evo da vas pitam , isplati li se dat 2000 capsa za Charona?

Bartuc
04-01-2009, 10:40
@ Windwalker, ludnica, vidim da si temeljit ko i ja :pray: Nego kako si mu prekrižio ruke tako (slika sa bobbleheadovima) :D

Ja bum definitivno napravio nešto dulju pauzu između ovog lika i evil energy lika. Tak i onak imam brdo novih naslova koje nisam probao da mi u međuvremenu popune dan :D

SkunK
04-01-2009, 11:30
Ja sam hitao 20lvl danas, sve questove prošao, istrazio sve...izgleda da je igra gotova do expansion packova.

cham3leon
04-01-2009, 11:46
Svaka čast Bartuc :thumbs2:

Ja jedva da imam 2k bottle capsa, a o ostalome da ne govorim. Najviše profitiram prodajom oružja koje pokradem i nađem.

I nemoj više s tim "haunting rifle" umjesto "hunting rifle", nije to puška za opsjedanje/plašenje/proganjanje iako bi trebalo izmislit takav item.

Sterpo
04-01-2009, 13:22

gdje je lincolnov muzej?
ispod memoriala?

Windwalker
04-01-2009, 13:58
@ Windwalker, ludnica, vidim da si temeljit ko i ja :pray: Nego kako si mu prekrižio ruke tako (slika sa bobbleheadovima) :D

Postoji mod animacija na jednoj stranici (ako hoćeš, postat ću link).
Inače nikad ne koristim modove pri prvom prijelazu igre s glavnim likom, osim ovih koji služe samo za screenshote.

gdje je lincolnov muzej?
ispod memoriala?

Ja mislim da ti je to najvjerojatnije Museum of History, ali nisam 100% siguran.
Pa trebao bi ti na compasu biti označen put do te slike.

ivesha
04-01-2009, 14:16
evo sad me prate i charon i sydney , prelako je s njima - iako me strah da mi ne poginu, nego naišo sa na vault 106 = smijem li uć u njega iako sam na main questu tek kad three dogu idem popravit satelite dish ?

Windwalker
04-01-2009, 14:32
evo sad me prate i charon i sydney , prelako je s njima - iako me strah da mi ne poginu, nego naišo sa na vault 106 = smijem li uć u njega iako sam na main questu tek kad three dogu idem popravit satelite dish ?

Smiješ, mislim da ti on nije vezan uz priču.
Vault 112 i 87 su važni za priču, dok u ostale možeš ulaziti kad i kako hoćeš.

Bartuc
04-01-2009, 14:55
I nemoj više s tim "haunting rifle" umjesto "hunting rifle", nije to puška za opsjedanje/plašenje/proganjanje iako bi trebalo izmislit takav item.

A lol, svaki put se zeznem pa mi je ušlo u naviku :D

@Windwalker, slobodno stavi link, dobro će doći za sljedeći prelazak.

I da, Museum of History drži sve Lincolnove artefakte koje možete iskoristiti što za questove što za prodaju kolekcionarima tipa Temple of Union ili muzeju u Rivet Cityu, ili ako ste pak zli, možete se dogovoriti sa Slaverima na Lincoln Memorialu da njima donesete artefakte na uništavanje istih.

Constantine
04-01-2009, 15:08
Meni se užasno igra fallout 3 ali nemogu,jos nisam rijesio problem sa saveovima :(

Windwalker
04-01-2009, 15:17
Evo, tu ima raznih modova: http://www.fallout3nexus.com/

A ovo je onaj s animacijama koji koristim za screenshote: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1391

ScorpiuS
04-01-2009, 15:33
Definitivno se isplati! Ili možeš sačekat i napunit Bartener do iznad 50 (ja mislim) i dobit ga u pola cjene.

p.s. meni ima neki bug, igram Head of the State kvest i nemogu se približit onom tipu da mu prodam Liconove artifakte, jer se nalazi unutar memoriala i nemogu doć do njega.

ScorpiuS
04-01-2009, 16:33
Žao mi je zbog duplog posta, ali zaklo sam 3 Doga. Sada se na GNR-u svjetu obraća tehničarka :D
Slušam nju i ovako nešto kaže: "I'll play some music becouse that's all I know since some asshole shot our DJ" xD

Doggy
04-01-2009, 16:53
Definitivno se isplati! Ili možeš sačekat i napunit Bartener do iznad 50 (ja mislim) i dobit ga u pola cjene.

p.s. meni ima neki bug, igram Head of the State kvest i nemogu se približit onom tipu da mu prodam Liconove artifakte, jer se nalazi unutar memoriala i nemogu doć do njega.

to je i meni bilo, nakraju sam sve prodal za sicu onom drugom liku...

ivesha
04-01-2009, 21:26
ušo sam u 106 , kad ono vidim nekog lika iz daljine........prebacim se na VATS = kad ono piše DAD , izletio sam iz vaulta i nisam zeznuo main questove.......sad bar znam u koji ne smijem ulazit

cham3leon
04-01-2009, 21:41
ušo sam u 106 , kad ono vidim nekog lika iz daljine........prebacim se na VATS = kad ono piše DAD , izletio sam iz vaulta i nisam zeznuo main questove.......sad bar znam u koji ne smijem ulazit

:rotfl: Ha, našao oca i pobjego.

A ja baš pokušavam kupit Charona, i lik nije pristao ni na 2000, valjda imam nizak Barter.

keko
04-01-2009, 21:41
Ne kužim kaj dad radi u vaultu 106...

SkunK
04-01-2009, 21:47
Ne kužim kaj dad radi u vaultu 106...

A traži pice čovjek.

Bartuc
04-01-2009, 21:50
A traži pice čovjek.

Ja sam tek danas skužio onu tvoju "vuf vuf" foru :D :P

Windwalker
04-01-2009, 22:00

:rotfl: Joj!
To su ti samo halucinacije zbog nekog plina koji je ispušten u tom Vaultu.
Inače Vault 106 nema nikakve veze s main questom.

Windwalker
05-01-2009, 14:01
Sorry na double postu, ali nemogu editat prijašnji.

Evo mojih statsa i uspjeha pri kraju igre:
http://www.imagesforme.com/out.php/t292599_ScreenShot114.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292599_ScreenShot114.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t292600_ScreenShot115.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292600_ScreenShot115.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t292602_ScreenShot116.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292602_ScreenShot116.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t292603_ScreenShot120.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292603_ScreenShot120.jpg)

I još je preostao:

ENDGAME!
http://www.imagesforme.com/out.php/t292616_ScreenShot100.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292616_ScreenShot100.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t292610_ScreenShot104.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292610_ScreenShot104.jpg)S http://www.imagesforme.com/out.php/t292611_ScreenShot112.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/292611_ScreenShot112.jpg)

Bartuc
05-01-2009, 15:13

Sjetio sam se da je netko imao problem sa ovime, i ja sam imao sranja sa polugama ali sam skužio u čemu je fora... Pa da pomognem.

Prvi put sam zeznuo, pratio sam krive linije razgovora sa glavnim klincem i zbog toga mi se nije aktivirala sekvenca da mi klinci odu otvoriti prolaz, a bome nisam mogao niti aktivirati vrata od reaktora da odem tim putem preko Josepha. Znači full je važno kako razgovaraš sa tim Mayorom tako da ne zezneš skriptu, jerbo ako zezneš, samo te raniji save može spasiti. Sva sreća pa sam imao save drito prije ulaska u Lamplight, ponovno sam razgovarao sa Mayorom i pratio striktno linije razgovora koje vode do otvaranja Murder Pasagaea.

Ako nemaš ranijeg savea, nema šanse da prođeš taj dio pošto je skripta uništena i nemreš uopće pričati sa klincima o otvaranju vrata. Probao sam razgovarati sa svima, izgubio sam gotovo sat vremena :cry:

Tako da, pazite se :P

Sterpo
05-01-2009, 16:24
u jebte, ja sam onda u dubokim govnima :(

i kako onda da prođem main quest?
uopće nema načina da uđem u taj vault 87?

Scourge92
05-01-2009, 16:34
nije baš da nemaš načina, možda postoji jedan, ali nije baš fora.
možda možeš koristiti cheats da bi prošao.
iako nikad ne posežem za cheatanjem niti ga preporučam, u ovom slučaju to ti je vjerojatno jedini način da obaviš main quest

mravojed20
05-01-2009, 16:51
otvori konzolu i napiši komandu tcl, s tim možeš kroz zidove i vrata prolaziti. možda ti pomogne.

Scourge92
05-01-2009, 16:56
inače, konzolu otvarš tildom (tipka pokraj broja 1)

Bartuc
05-01-2009, 17:04
Da, baš zeznuta situacija. Ja sam tražio sve mile načine i mali frikovi ti uopće više ne nude pomoć oko otvaranja vrata ili napajanja. Možeš ih samo pitati za smjer do Vaulta, ali se skripta otvaranja vrata ne pokreče. Jedino čitovima možda uspiješ.

Nego, ja sam prešao igru :cry:

E, put do Purifiera je jeeeebbeeeeen :pray: :D Morao sam staviti slušalice pošto je čitava zgrada tutanjala. Efekti su fenomenalni, drito jedinstven doživljaj :pray:

Na kraju sam odigrao za 2 različita kraja, logično ne :P Prvo ja pa ona :P Još imam save prije nego sam se vratio u Citadel, tako da imam fore za još 1 kraj ako se ne varam 8)

LUDNICA.

Sterpo
05-01-2009, 17:11
otvori konzolu i napiši komandu tcl, s tim možeš kroz zidove i vrata prolaziti. možda ti pomogne.

kasnije na isti način ugasim cheat? upisujući ga?

Scourge92
05-01-2009, 17:14
da, na isti način i ugasiš.

Sterpo
05-01-2009, 17:17
puno hvala, idem isprobati :wink:

Sterpo
06-01-2009, 14:24
oprostite na duplom post-u

ušao sam u vault 112 i upao u neku simulaciju, šta baš moram slušati onog dr. braun-a?

Windwalker
06-01-2009, 14:35

ušao sam u vault 112 i upao u neku simulaciju, šta baš moram slušati onog dr. braun-a?

Ili odeš u napuštenu kuću, riješiš zvučni puzzle (oni predmeti koji zvone, moraš im složiti redoslijed), aktiviraš napad komunista i nemaš negativne karme.

Bartuc
06-01-2009, 14:40
Hmm, ta ti nisi još niti staroga našao, tako da još možda i imaš spasa što se tiče ulaska u Vault 87. Misija sa Vaultom ti dođe tek iza Tranqulity Lanea.

cropir
06-01-2009, 16:17
meni je outro filmic u redu, to bar nisu zajebali. i intro. :D

Sterpo
06-01-2009, 17:56

Ili odeš u napuštenu kuću, riješiš zvučni puzzle (oni predmeti koji zvone, moraš im složiti redoslijed), aktiviraš napad komunista i nemaš negativne karme.

kakav napad komunista?
btw one predmete sam posložio valjda, boca cole, neka cigla, radio... i ništa od toga

Windwalker
06-01-2009, 18:59
Moraš dobiti tonove po redu.
Neznam koji je redoslijed napamet, no ako klikneš krivi, trebao bi ti se čuti zvuk resetiranja.
Nakon toga se otvore neka vrata, odeš do kompjutera i aktiviraš napad kineskih komunjara koji pobiju gotovo sve stanovnike, a ti ne dobiješ bad karmu.

cropir
06-01-2009, 19:14
ma da? sad mi je žao šta sam ih ja ubio. :(

nije da nije bilo utmost phun sa onom maskom trčat s nožem okolo. :D

Sterpo
06-01-2009, 19:34
evo hvala, napravio sam to, došli kinezi i sve porokali :)

ScorpiuS
06-01-2009, 19:52
Ja kada sam prvi put prelazio i bio loši tip svejedno sam ih svih zaklo, a ipak zadržao rank Hero of the Wastes

ZorgTheBorg
07-01-2009, 11:44
Prelazim igru... owna. trenutačno sam Urban Avenger, alignment: Very Good. Pitanje je, dobivam li ikakve bonuse osim što mi Megatonci tu i tamo daju neko smeće iz "zahvalnosti"? Malo je jadno da šetam okolo s aureolom na glavi a ljudi mi se obraćaju sa "Yeah, what the fuck do you want?"

Sterpo
07-01-2009, 12:08
meni je čudno ovo u vezi "mojeg starog" u igri!
priča o projectu purity, šta je on i prije izlazio iz vaulta 101?

cropir
07-01-2009, 12:50
Prelazim igru... owna. trenutačno sam Urban Avenger, alignment: Very Good. Pitanje je, dobivam li ikakve bonuse osim što mi Megatonci tu i tamo daju neko smeće iz "zahvalnosti"? Malo je jadno da šetam okolo s aureolom na glavi a ljudi mi se obraćaju sa "Yeah, what the fuck do you want?"
drukciji ce ti bit razgovori s ljudima i moci ces neke companione primit, a neke neces.

ScorpiuS
07-01-2009, 13:49
meni je čudno ovo u vezi "mojeg starog" u igri!
priča o projectu purity, šta je on i prije izlazio iz vaulta 101?
Igraj pa ćeš znati SPOILER-->da on ti je izašo prije, kao i svi ostali u vaultu, ali su to skrivali od nove generacije ljudi u vaultu, a ti si rođen izvan njega

Grim
07-01-2009, 15:23
Imam problem, idem igrat udem u igru i nema mi save-ova :cry: , u igri ih nema ali u folderu gdje su save-ovi jos su tamo :? .WTF je to ?

ScorpiuS
07-01-2009, 15:41
Imam problem, idem igrat udem u igru i nema mi save-ova :cry: , u igri ih nema ali u folderu gdje su save-ovi jos su tamo :? .WTF je to ?
Isto tako su meni nešto na servisu ujebali. Sjeti se što si radio prije nego ti se ovo dogodilo.

Grim
07-01-2009, 23:18
Isto tako su meni nešto na servisu ujebali. Sjeti se što si radio prije nego ti se ovo dogodilo.
Nisam nista radio, igro, sejvo, sutradan upalim igru i sejvova nema :( wtf

Bartuc
07-01-2009, 23:20
Ajme, brijem da bi zgurao čitavu G11 u procesor da mi se to desilo nakon 50 sati gaminga xD

Grim
08-01-2009, 08:50
Ajme, brijem da bi zgurao čitavu G11 u procesor da mi se to desilo nakon 50 sati gaminga xD
Preso sam sve side questove i kada se htio bacit na main ovo mi se dogodi :( , ne kuzim imam save-ove al ne rade ...tj. ne vidi ih ...

ScorpiuS
08-01-2009, 09:24
Kada se mni to desilo ja sam prošo cjelu priču, pa sam leadao jedan save i nastavio sa sidequestovima, prošo njih desetak sjebo komp, poslo ga u servis, vratili mi ga i u 3pm.

R@pt0r
08-01-2009, 09:33
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... pid=918428 (http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/show_msgs.php?topic_id=m-1-46982694&pid=918428)

Čitaj. Nadam se da nisi pobrisao save-ove :roll:

Grim
08-01-2009, 09:53
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3/show_msgs.php?topic_id=m-1-46982694&pid=918428

Čitaj. Nadam se da nisi pobrisao save-ove :roll:
Hvala :pray:

ScorpiuS
08-01-2009, 10:04
Ma čekaj malo!!! Jeli to znači da su oni meni na servisu igrali Fallout 3 i instalirali Live??????

Grim
08-01-2009, 10:34
Ma čekaj malo!!! Jeli to znači da su oni meni na servisu igrali Fallout 3 i instalirali Live??????
Moguce :)