Pogledaj cijelu verziju : Glupa pitanja
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
E, imam stvarno malo informacija o ovome, al' zanima me neki crtić kojeg sam gledala kao klinka, jedino što znam da se tamo nalazio Poseidon i bio je ogroman, s dubokim glasom, u svakoj epizodi je bio i skoro uvijek se radnja odvijala na moru. Sad nemam pojma jel' o njemu, općenito mitološki...ništ' ne znam, pa ako nekom se upali lampica, recite :/
E, imam stvarno malo informacija o ovome, al' zanima me neki crtić kojeg sam gledala kao klinka, jedino što znam da se tamo nalazio Poseidon i bio je ogroman, s dubokim glasom, u svakoj epizodi je bio i skoro uvijek se radnja odvijala na moru. Sad nemam pojma jel' o njemu, općenito mitološki...ništ' ne znam, pa ako nekom se upali lampica, recite :/
morsa sirena od disneya? :)
e da postoji li neki strucni termin za ovisnost o iphoneu? ne mobitelima, iphoneu? ili barem appleu?
haha, ne ne :)
ovo je baš bilo u serijalu, mislim da je neka lijeva produkcija, ništa specijalno :/ eh, sumnjam da ću to ikad naći
e da postoji li neki strucni termin za ovisnost o iphoneu? ne mobitelima, iphoneu? ili barem appleu?
Da. Idiotizam.
Lord Ragnarok
23-10-2011, 22:02
ovak, treba mi ona stranica di neki svecenik je ispisao 10000000000000000 bendova i napiso kako su svi sotonisticki.
i video di neki od nasih svecenika propovjeda kako je rock/metal sotonisticki na nekom skupu.
joj znam tocno koji snimak o sveceniku i bilo je vec linkano na forumu, ali nemam pojma sta sad trebam utipkat u youtube trazilicu
ali negdje je to linkano na forumu jos uvijek ako ti ista znaci :|
Lord Ragnarok
23-10-2011, 22:14
a znam da je to tu negdje, al nemrem naci... ko na di je to zavrsilo sada vise..
a zns mozda za link ovaj o kojem pricam? crna je bila stranica sa plavim slovima, ugl mutavost zesca.
beba nema zvečku
23-10-2011, 22:18
FGZBq1n7JoA
edit
evo ovak zvuči duhovna glazba
ztf1DsL8Ejc&feature=related
Lord Ragnarok
23-10-2011, 22:22
mnogo puno fala, jos samo da nadem stranicu di je isto neki svecenik opisao 1001 bend ka oda su sotonisticki
od acdc, prek blac sabbatha i iced eartha do green daya i pink floyda
beba nema zvečku
23-10-2011, 22:23
to je brijem bil neki fratar koji ima svoj bend
Lord Ragnarok
23-10-2011, 22:26
da, tako nesto.
promoviro je white metal ako se ne varam.
samo akj nznm kaj da guglam.
fratar sa bendom promovira white metal i pljude po sotonistickoj glazbi ne izbacuje rezultate
mnogo puno fala, jos samo da nadem stranicu di je isto neki svecenik opisao 1001 bend ka oda su sotonisticki
da to nije onaj sajt di je lik stavio hrpu pjesama koji pjevaju o sotoni kad se slusaju unazad, znam da je bila i Britney Spears na listi
fratar sa bendom promovira white metal i pljude po sotonistickoj glazbi ne izbacuje rezultate
rofl :D
Herr Schnitzel
23-10-2011, 22:29
Kaćunko bi to mogao bit.
croat1gamer
23-10-2011, 22:36
Ne, negdje se u GMK nalazi topic s time. Sjecam se da sam kasnije nasao da je taj isti tip bio optuzen za spolne odnose s nekim djecacima ili slicno i to napisao. Ako se nekome da traziti sa tim pojmovima
Lord Ragnarok
23-10-2011, 23:14
[quote="Lord Ragnarok":p3l3882p]mnogo puno fala, jos samo da nadem stranicu di je isto neki svecenik opisao 1001 bend ka oda su sotonisticki
da to nije onaj sajt di je lik stavio hrpu pjesama koji pjevaju o sotoni kad se slusaju unazad, znam da je bila i Britney Spears na listi
rofl :D[/quote:p3l3882p]
jes, ima i nje i spajsica i svega sta se moglo smisliti. pussycat dolls isto. da ne spominjem mini-bibliju na mansona!
McPingvin_v2.0
23-10-2011, 23:19
Amateri.
http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/ ... lcima.html (http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/PozdravMetalcima.html)
http://jeffmilner.com/backmasking/index.html
Da nije ovo?
Duke of Earl
23-10-2011, 23:23
FGZBq1n7JoA
Prvi put vidim ovo. I nije mi to trebalo prije spavanja :(
Lord Ragnarok
23-10-2011, 23:33
Amateri.
http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/ ... lcima.html (http://www.krscanska-prorocka-crkva.hr/PozdravMetalcima.html)
nije to tocno to. ovo je svecenik kaj ima taj white metal bend/stagod.
ima jedna stranica, crna sa plavim tekstom, di neki svecenik pljuje po svim silnim bendovima o tome kak su sotonisti, britney, spcie grlz etc..
McPingvin_v2.0
24-10-2011, 10:04
To je preširoko. Ovaj svećenik se preziva ŽIDOV.
Zna ko di bi se moglo u Zagrebu naci za kupit šahovski set, ne oni turnirski, nego oni drveni, rucne izrade.
Systematic Reverse
25-10-2011, 10:05
XDDD
Karlo_from_Bjelovar
25-10-2011, 12:35
tko je od starijih forumaša iz ZGa?
Lord Ragnarok
25-10-2011, 20:30
ja, pingvin. vise ne pratim tko je otkud.
Karlo_from_Bjelovar
25-10-2011, 23:49
ma nebitno, riješeno vec.
hvala svejedno
zast moj madrac ima utikac ko i slusalice???
Zna ko di bi se moglo u Zagrebu naci za kupit šahovski set, ne oni turnirski, nego oni drveni, rucne izrade.
Opa, igraš šah?
Evo nešto, ako ti se naručuje, sigurno ima još toga na netu:
http://www.dejan.hr/sahovska-oprema
Hvala, pogledat cu sta imaju.
Ne igram bas, caca mi voli igrat pa mu trazin za uzet neki. Gleda san na ebayu al me strah kolko bi me to izaslo, pa gledan nac negdi ode.
Kako se zove ona bolest, kad netko npr kad ude u sobu mora upalit i ugasit svijetlo 4 puta inace ce mu se dogodit neznam sta?
EDIT: tj on si umislja da ce mu se dogodit neznam sta
Herr Schnitzel
28-10-2011, 12:39
Opsesivno-kompulzivni poremećaj.
tražim jedan crtić, sjecam se da se znao vrtiti na cartoon networku i sad bih nekad slucajno ga primjetio na nekom programu (imam bnet osnovni paket) ugl prica je da se crtani junaci natječu u beskonačnoj utrci improviziranim vozilima tipa mrtvačka kola koja lete i šta ti ja znam, svakakve te neke pizdarije, i svi si međusobno rade neke zamke i spačke, glavni lik je frajer koji ima neku čudnu kapu ( mislim da u nekim ljubičastim bojama mu je odjeća itd) i vjerni pratitelj mu je pas koji ima jedinstven smijeh kad naprave neku random zamku pa stavi šapu na usta i smije se tako da mu ramena idu gore dolje :D i voze neki auto koji straga ima kao neku ogromnu turbinu tj mlazni pogon ili nešto
to su ono detalji kojih se sjecam
cham3leon
28-10-2011, 13:47
Wacky Races, legendaran crtić iako su se utrke uglavnom vozile samo ravno :)
Za ljude koji su učili latinski u školi ili ga uče: može li mi tko napisati koje zamjenice se rade u drugom razredu i njihovu deklinaciju.
TeraBajt
28-10-2011, 14:40
imas ih pun kurac
osobne, neodredjene, prilozne...
s tim da osobnih brijem ima 5 (ako je to ono hic haec hoc, is ea id, illa itd). zasto ti treba?
croat1gamer
28-10-2011, 14:40
Ukratko: sve.
Mogu ti skenirati kasnije iz knjige, nemam volje trenutno.
Može, tnx. Treba mi za ispit iz gramatike jer me nije bilo u školi kad su radili zamjenice, a nitko nih u razredi nije zapisao. :(
mi smo to radili u 1 razredu. Dusu sam ispustio s tim i jos uvijek neznam. Ako ti ovo od croat1gamer nebude dovoljno mislim da ja imam negdje svoje memenote pa ti mogu skenirat
Šta god mi date, meni paše. :D
Lord Ragnarok
29-10-2011, 11:13
odi u neku normalniju knjizaru i trazi da ti daju MEMENTO IZ LATINSKOG
tablcie sa svom gramatikom. ne ksotaju vise od 20-30kn.
a ne nas tu jebati po tome..
TeraBajt
29-10-2011, 12:12
evo
http://free-bj.t-com.hr/numizmatika/gramatika.html
Kako se na rvacki kaže "bridge" u glazbi?
Herr Schnitzel
29-10-2011, 13:56
Most.
Sigurno? :D
Mislim, očigledno bi bio most, samo ne vidim niš po netu, nikakva objašnjenja na rvacki.
Kako se zove ona bolest, kad netko npr kad ude u sobu mora upalit i ugasit svijetlo 4 puta inace ce mu se dogodit neznam sta?
EDIT: tj on si umislja da ce mu se dogodit neznam sta
Ne umišlja da će mu se ništa dogoditi, nego to mora učiniti ako si ne želi počupati kosu od nerviranja :'(
Privlači te da to učiniš, inače te jako iritira.
croat1gamer
29-10-2011, 18:58
Najblize tome bi bio obsesivno-kompulzivni peremecaj.
BigBongman
30-10-2011, 20:34
Kako se zove onaj sajt di kada se winsi reinstaliraju se izaberu oni osnovni programi i sve se skine u paketu?
ninite- ako je to to sto mislis
BigBongman
30-10-2011, 22:45
Točno to. Hvala puno.
McPingvin_v2.0
31-10-2011, 12:56
Kako se na rvacki kaže "bridge" u glazbi?
Prijelaz, rekao bih.
TeraBajt
31-10-2011, 13:10
most.
ne zajebavam:D
doslovan prijevod je most i nema drugog. Sad kada bi se uzimao kontekst iz neke fraze ili izreke MOZDA bi mogao znacit i nesto tipa prijelaz itd. al generalno jedini prijevod je most
Kako maknit na google chrome da mi kad upisem www izlista nedavno posjecene stranice? Jebeni mi je crnjak da mi juđiz stoji tamo prvi lol
L2 privatno browsanje ili obriši povijest.
Ccleaner bi inace to napravija ali sad mogu 10 puta kliknit run ccleaner, opet ostane to. Povijet san obrisa iz onih postavki gore desno i opet stoje sve stranice. Do danas je to uredno radilo ali sad nista.
@Azer - sta je to?
L2 = learn to : D
Ugl, ctrl+h i tamo obrišeš sve. Radi provjereno, isti problem imamo u detalj xXD
Je vraga, to san i ja napravija ali i dalje stoji.
EDIT: Ipak uspilo, bilo mi je samo na protekli sat :D
nod32 mi je pocel branit prikaz jednog site-a, pa sam u njemu upisal adresu tog site-a, i sad vise ne brani, ali samo homepage... search ili bilo kaj drugo je opet zabranjeno... kak to srediti???
edit: skuzil...
HarDStyle[R]
31-10-2011, 18:53
Kog trebam pitat da mi promjeni nick? :D
Sonic_Moronic
31-10-2011, 18:55
Moraš se kurvat sa adminima. S obzirom na tvoj malen broj postova i činjenicu što nemam pojma tko si, zahtijevat će teške seksualne usluge.
croat1gamer
31-10-2011, 18:55
Nekoga od ovih sa gej crvenim imenima. Uzmi prvog kojeg vidis da je onlajn.[right:1tisf2pb]hug: pingu i bozoje[/right:1tisf2pb]
HarDStyle[R]
31-10-2011, 18:56
LOL, fala :*
Ovako, ponestaje mi mjesta na C-u, a htjela bih si još par igara u Steam ubacit', pa me zanima da li mogu premjestiti cijeli Steam folder na D a da mi sve šljaka normalno? Ili moram na uninstall, delete i ponovno instalirati na D sve?
Eh da je bilo googlat prvo :) - https://support.steampowered.com/kb_art ... -YUBN-8129 (https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7418-YUBN-8129)
pa guglala sam, al' sam dobila neke forume gdje su svi odgovori bili "ne znam", vald' sam retardirano napisala
thx anyway
cham3leon
03-11-2011, 14:57
Postoji jedan program, mislim da se zove Steammover. Može pomicati program filese bilo kojih programa, isto kao i steam igara na drugu lokaciju. S time sam si preselio hrpu toga kad sam kupio novi hard.
Jel zna netko di u Zagrebu ima neki shop di mogu kupit lančiće s pentagramima i ostalim takvim olutnim predmetima?
Sonic_Moronic
06-11-2011, 23:32
Šta će ti to?
*govori osoba koja ima ॐ (http://en.wikipedia.org/wiki/Om)Slančić*
Nemam pojma, želio bih imat neš takvog tek tako. :D
Imao je prije Land of magic, nađi tko je preuzeo njihovu robu, zaboravila sam naziv :)
Vražju strinu... zaboravio ovu stvar:
Kako na grafu u Excelu namjestiti da je prostorni razmak između godina na X osi proporcionalan vremenskom razmaku između godina?
Znači,
ne ovako: 1950---1955---1970---2000
nego ovo: 1955-1955---1970------2000
Ovako, ponestaje mi mjesta na C-u, a htjela bih si još par...
Upravo sam izgubio 15 bodova IQ-a.
Sonic_Moronic
23-11-2011, 10:43
hehe
sickpetey
23-11-2011, 14:33
Imao je prije Land of magic, nađi tko je preuzeo njihovu robu, zaboravila sam naziv :)
Carta Magica, ali ne vjerujem da vise imaju to.
Exck9VNhk_Y
Kako se zove taj cips sto jede na 1:50 i di se tog kod nas moze nabavit?! Znam da u Konzumu ima nsto slicno, one malo tortilje (valjda) trokutaste, ali ja bi bas ovakav cips!
I beg of thee, giefajte neki dobar/besplatan/malen/promiskuitetan program za izradu .gifova, tj. konverziju videa u gif.
Ima hrpa šrota po netu, ne da mi se tražiti žito među kukoljem :(
Glupo pitanje, koliko predmeta imaju studenti engleskog jezika? :oops:
Koji, gdje, jedno ili dvopredmetni? :D
Dvopredmetni :D
Npr. u Zagrebu o.o
croat1gamer
05-12-2011, 22:25
!str1k3r
3 predmeta - prvi semestar (uvod u lingvistički studij engleskoga jezika, suvremeni engleski i uvod u englesku književnost) .
croat1gamer
06-12-2011, 14:58
Kako u hr nabaviti kloroform na legalan nacin, a da nije preko interneta?
Trebalo bi mi za projekt iz biologije.
"projekt iz biologije", mhm :)
mislim da ga možeš kupiti u prahu i da ne bi trebao biti problem, samo nisam sigurna gdje
SharpDressedChevap
07-12-2011, 08:58
Koliko košta karta od Splita do Zagreba i natrag? Iz nekog razloga ne mogu izračunat cijenu relaciju na HŽ - ovim stranicama, pa ako tko zna...
Ako si student oko 190, a ako nisi oko 380.
SharpDressedChevap
07-12-2011, 11:42
A da mi otac koji je umirovljenik kupi karte jel ima kakvog popusta ili nešto?
projekt iz "biologije", mhm :)
A i "to" je biologija :D
A da mi otac koji je umirovljenik kupi karte jel ima kakvog popusta ili nešto?
Moguce da bi nesto sitno popusta dobija
http://2.bp.blogspot.com/-xmUIkntwZvI/TWVp2iPHoRI/AAAAAAAAAtg/EvthrK3Ns54/s1600/train.jpg
Zna tko kako se zove ovaj tip naocala?
Lord Ragnarok
10-12-2011, 00:19
sunčane
cham3leon
10-12-2011, 09:09
Win!
MILF hunter
11-12-2011, 15:31
'direless' , može prijevod ovog pridjeva?
"lf you were free today, would you choose
a direless girl with neither wealth nor social standing?"
Koji prozor je direless?????
Herr Schnitzel
11-12-2011, 15:34
Riječ ko riječ ne postoji, al licentia poetica i tako to. Možda kao osoba bez nekih negativnih osobina, dobrica.
MILF hunter
11-12-2011, 15:38
Stavit ću dobricu onda, danke.
Nije dobrica, u britanskom slengu je recimo "dire straits" = bez prebijene pare
Herr Schnitzel
11-12-2011, 18:09
A "dire" je nešto opasno, loše. "In dire straits" generalno znači biti u nevolji.
Pa ok, ali sam pročitala u njihovoj biografiji zašto su dali taj naziv, doslovno je na ulicama bio takav sleng u upotrebi :)
Ima tko doma CUgopol ili pozna nekog tko ima. Ako je odgovor potvrdan, da li možete skenirat one kartice za igru jer smo frendovi i ja socijala pa nemamo para za kupit cugopol...
Skinete s neta i napravite si sami?
Već radim, dopizdila su mi ofišl pravila, preblaga su
McPingvin_v2.0
12-12-2011, 00:47
"Ofišil" Cugopol je smeće.
Pingvin, šta nije max. dopuštena veličina siga 700×50? Eventualno max. 700x100?
Ajde skrati makar tih 25 pixela, možeš skinuti bijeli rub, izgleda preveliko, da budeš uzoran admin... :roll:
Niko Bellic
12-12-2011, 01:07
Ne kužiš. Mora biti iste visine kao avatar, inače nije fora.
Nije iste visine. Avatar je 120, a sig 125. 8)
McPingvin_v2.0
12-12-2011, 05:21
Pingvin, šta nije max. dopuštena veličina siga 700×50? Eventualno max. 700x100?
Ajde skrati makar tih 25 pixela, možeš skinuti bijeli rub, izgleda preveliko, da budeš uzoran admin... :roll:
Pogini u vodopadu.
cham3leon
12-12-2011, 08:33
Ima pravo, 125 je.
TeraBajt
12-12-2011, 12:07
C je internet poh-leese
Ne znam koliko vas koji čitate ovo igra Sykrim, al' recimo kad bi ste poželjeli imati Sykrim poster na zidu, kako bi otpr. izgledao? Crno-bijeli, u bojama, samo logo, neki artwork, zmaj? Ne igram igru ali pravim poklon pa please help ^^
Niko Bellic
12-12-2011, 18:44
Samo logo. Tehnika ulje na platnu. Ogromnom platnu. Ekstra ogromnom platnu.
http://img13.imageshack.us/img13/2509/52018539.jpg
Uuuuu, nije loše :D Ne znam koliko će ogromno moći biti, al' mislim da će biti ovako nešto, thx
BigBongman
12-12-2011, 18:58
Krivi topik.
Niko Bellic
12-12-2011, 19:02
Uuuuu, nije loše :D Ne znam koliko će ogromno moći biti, al' mislim da će biti ovako nešto, thx
Najjednostavnije je i najbolje. Ne treba komplikovati.
Chupacabra
13-12-2011, 00:51
Ne znam koliko vas koji čitate ovo igra Sykrim, al' recimo kad bi ste poželjeli imati Sykrim poster na zidu, kako bi otpr. izgledao? Crno-bijeli, u bojama, samo logo, neki artwork, zmaj? Ne igram igru ali pravim poklon pa please help ^^
Dvaput si napisala Sykrim umjesto Skyrim. :)
ne zelim biti grammar nazi ili nesto, sorry
Haha, ma ništa, volim kad me netko ispravi. Žurila sam i nisam pregledala post kad sam napisala :)
Da lol i ja gledam, reko jel ona misli da se igra zove Sykrim ili samo griješi :)
Pogledaj ovo (http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Concept_Art), možda dobiješ ideju. :)
Ovaj Statue at the Shrine of Talos mi se sviđa :)
@Maloki: Elder Scrolls V (jel', 5): Skyrim, kak' bi drukčije se zvala?
Skyrim, kak' bi drukčije se zvala?
Sykrim. :P
BigBongman
16-12-2011, 20:35
Ovako. Jel na FB ima neki način da vidim sve poruke poslane unutar jedne "poruke". Ako kužite što mislim. Al bez onoga da scrollam gore i čekam da mi otvori prijašnje. Nego da mi pokaže sve. Kao što je prije bilo.
BigBongman
16-12-2011, 20:40
Zajebavas? :D
Il si i ti probavao?
mozes stavit da ti otvori cijeli povijest pricanja s tom osobom. scrollas gore i dodes da ti loada cijeli inbox
BigBongman
16-12-2011, 21:35
To i želim. Al kad ja scrollam gore dođe mi "Load earlier mesasges(neki broj)" i onda odma samo loada prošlih stotinjak poruka. A ja ih imam preko 19k.
tako sam i ja imao jedan inbox. znam da je na starom faceu bilo load entire thread e sad.. i znam da ima na mobilnom faceu to hah
BigBongman
16-12-2011, 21:47
Goddamn. Hvala svejedno.
Jel' itko možda zna da li je izašao I am Lucifer film (po knjizi Glena duncana)? Pokušavam naći, al' samo nalazim razne forume s hrpom sr*nja. Itko?
Guglao sam malo iz dosade i ne znam što misliti. Na par mjesta se spominje da Daniel Craig i Evan McGregor tumače glavne uloge, da je film režirao Dan Harris te da je u rujnu prošle godine izašao. Na nekim stranicama čak su naveden i ocjene publike :). U jednoj biografiji Craiga spominje se da je film "on hold", u nekima se uopće ne spominje.
Uglavnom, meni izgleda da je produkcija ili otkazana ili je na čekanju zbog financijskih ili kakvih god problema. Možda će se nekom dat više guglat pa pronađe potvrdu toga :).
Heh, tako nešto sam i ja našla guglanjem. Trebalo bi baš detaljnije istražit', to ću kad uhvatim volje haha. Al' IMO bilo bi zakon da McGregor glumi glavnu, Craiga ne volim ^_^
TimeLord
21-12-2011, 20:03
Često čujem na ulici, pa i sam nekad znam reći iruda ti i slično, šta to znači ?
Zasto ti u potpisu pise da nemas potpis?
TimeLord
21-12-2011, 20:13
long story...
a jel ti znaš šta znači kad neko kaže : iruda ti
TimeLord
21-12-2011, 20:17
I got time.
humm, svidja mi se to I got time, mislim ipak sam ja TimeLord
ima smisla zar ne ?
A što se tiče potpisa,a ukratko to me netko morija da je prevelik...
CrazySmurf
22-12-2011, 12:57
Često čujem na ulici, pa i sam nekad znam reći iruda ti i slično, šta to znači ?
To je nešto kao jebote, ili iso miki :P
McPingvin_v2.0
23-12-2011, 03:39
True, samo je Irud biblijski Herod.
Sonic_Moronic
23-12-2011, 10:59
UNTI IRUDA!!!
Ex-yu stripovi, vrh.
beba nema zvečku
23-12-2011, 17:37
ovo je najbolja pjesma u kojoj psi jedu malu djecu?
lY4x5hBk_UA
long story...
a jel ti znaš šta znači kad neko kaže : iruda ti
Uvik sam mislija da je to neki rudarski bog 8)
Od vas koji koristite last.fm free player, jel imate problema sa njim u smislu da "troka"? Ubija me to, probao reinstall i ista stvar. Pustis pjesmu, a on troka ful cesto. Isprekidava mi trake :(
cham3leon
24-12-2011, 19:54
Danas vidim da mi Logitech Chillstream gubi kontakt kad mu kabel kod izlaza iz samog kontrolera malo jače savijem. Još ima jedno 3-4 mjeseca garancije, da li mi se isplati uopće nositi to natrag u Links ili bi me odjebali? Ili da ga možda probam otvorit i vidjet ako mogu doći do mjesta gdje prekida?
croat1gamer
24-12-2011, 23:44
Kolko dugo traje chkdsk na particiji od 160 giga?
U dva sata je dosao do record segment 22314, te je javio da je zadnjih 100 unreadable.
Usput, kako spasit podatke koji se nalaze na istom hardu koji stalno javlja unmountable boot volume + izgleda da je MFT na hardu nepostojeci?
Zna možda netko kakav format filmova se može pokrenut na onim recieverima za tv? Kad umetnim hard preko usb porta, neće da pokrene filmove -.-
Ovisi ti od modela do modela, al prvo moraš biti sigurna da uopće može reproducirati ikakve video formate. Provjeri si model recievera na netu, najlakše ti je tak.
cham3leon
25-12-2011, 23:28
I pogledaj kakve formate usb stickova podržava. Filmovi za te recievere možda moraju biti .avi ili tako nešto, ali zavisi od modela do modela.
Oke, budem. Prvo moram pogledat koji je to model >.<
Hvala >.<
dali je moguce 1 broj koristiti u 2 mobitela?
Lord Ragnarok
26-12-2011, 10:23
ne
pitanje za google skretch up 7, ako ko zna, dal ima mogucnost da se sve plohe razdvoje, da, recimo, vidim kakve daske trebam za stol?
jel moze popis za: games that support Xfire One Click Join
edit:nvm found it
Da_killah
03-01-2012, 20:50
koja je ono stranica za download "najbitnijih" programa, ne mogu se sjetit da ga jebeš
Citam 24 sata sad i clanak kako neka random pjevacica u bolnici jer je njen muz imao blago zatajenje bubrega? Kako blago? I dali zatajenje znaci da su prestali radit zavuijek, ili su prestali na neko odredeno vrijeme?
Tko je Kirby (http://www.pcplay.hr/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=737), admin koji se nije logao 5 godina? :D
Pokrenia je bia wow pcp gild nekoc davno, mislim da je i radia za vidi pa otud i posta admin.
koja je ono stranica za download "najbitnijih" programa, ne mogu se sjetit da ga jebeš
Probaj http://ninite.com/
Citam 24 sata sad i clanak kako neka random pjevacica u bolnici jer je njen muz imao blago zatajenje bubrega? Kako blago? I dali zatajenje znaci da su prestali radit zavuijek, ili su prestali na neko odredeno vrijeme?
24 sata lol.
Jel' mogu kupiti za tisuću kn dobar mobitel, pod dobar mislim da je kvalitetan i da ima tipke (može u kombinaciji sa touchom, ali ne samo touch) i da, imam popust od 200 kn u T-mobileu.
Sony Ericsson Zylo umro nakon godinu dana korištenja, fuck him :(
Jel mora bit novi? ili moze bit nesto sa njuskala?
Eh, pa čuj...može, al' nekako sam skeptična što se toga tiče :/
pomogao bi ti sto se tice kupovanja u t-mobileu. Samo nikako nemogu doc na njihovoj stranici do onog di pisu samo cijene uredaja, svaki mobitel koj pogledam nude mi ga uz pretplatu-.-
hm...pa mislim da možda i nema cijena samih uređaja...imam ja već pretplatu, tako da ne smeta, a s druge strane mogu i na bonove kupiti ako ispadne jeftinije, pa dati nekome karticu
Ja uskoro kupujem SAMSUNG GALAXY S+ (http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAGALAXYSPLUS), na pretplatu za dvije godine je 800 kn, a galaxy II dođe negdje oko dvije tisuće kuna više, što se po meni uopće ne isplati...
Ne djeluje mi loše, čak mislim da bi ga ja onda platila 600...al' touch :/
Dok mi traje edit:
Ok, ne djeluje loše, mislim da bih uspjela preživjeti nedostatak tipkovnice, al' me zanima da li se isplati?
I,da, jel' to što ima Wi Fi znači da ja mogu browsati net gdje god se uspijem spojiti (na recimo free mjestima ili doma)?
McPingvin_v2.0
06-01-2012, 01:55
Da, WiFi je zakon :)
sretno sa kupovanjem glaxya s+. nema ga vec mjesec i pol...
i ne znaju kad ce doci. dolazi im na kapaljku i ima lista cekanja. i preko veze... :D tako sam ja svoj uspio nabaviti.
ali mobitel je odlican!
Da, to sam zapravo htio reći, kupujem ga čim dođe.
Lord Ragnarok
06-01-2012, 12:29
Ja uskoro kupujem SAMSUNG GALAXY S+ (http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAGALAXYSPLUS), na pretplatu za dvije godine je 800 kn, a galaxy II dođe negdje oko dvije tisuće kuna više, što se po meni uopće ne isplati...
a gdje ga, dusko dugousko, planiras uzeti? t-mobile?
zovi sluzbu za korisnike pa ce ti reci da tih uredaja nema nigdje u hrvatskoj.
i nece ih bit do daljnjega. dugog daljnjega
Pa super im je to onda što ga 'ladno imaju na listi za online kupovinu :/
Jel ima tko dobar mobitel za preporučit? xD
Lord Ragnarok
06-01-2012, 15:40
sII, htc desire/neki od tih, iphone 4/4s
Ja pokleknula najgorim porivima i odlučila kupiti "ženski" android, HTC rhyme. Prezirem se hahaha. Nego, ima dobre specifikacije pa me baš briga.
Pitanje, jel' se može u stropu bez bušilice napraviti rupa sa onim vijkom (tipla ili kako se već zove) da se unutra ugura kuka? Trebala bi držati baldahin (ne znam hrvatsku riječ).
Damn, onda si nabavljam bušilicu! Ustvari, kad bolje razmislim ovako će biti zabavnije, mislim da ću izbušiti cijelu kuću
croat1gamer
13-01-2012, 16:01
Samo pazi na struju & ostale stvari u zidovima.
Ja pokleknula najgorim porivima i odlučila kupiti "ženski" android, HTC rhyme. Prezirem se hahaha. Nego, ima dobre specifikacije pa me baš briga.
Pitanje, jel' se može u stropu bez bušilice napraviti rupa sa onim vijkom (tipla ili kako se već zove) da se unutra ugura kuka? Trebala bi držati baldahinS(ne znam hrvatsku riječ).
Imaš krevet s baldahinom? :shock: :oops:
e, ovak... kad sam bil s curom jos, imala je folder na desktopu s imenom tanja... al ja sam davno sve slike preselil nekud na komp, i obrisal, tj maknul taj folder s desktopa... i svaki put kad nest skidam s neta, pojavi se tanja folder na desku, lol, wtf?!?!
McPingvin_v2.0
13-01-2012, 18:18
Default download folder, stvori ti ga browser ako ne postoji :)
Pitanje, jel' se može u stropu bez bušilice napraviti rupa sa onim vijkom (tipla ili kako se već zove) da se unutra ugura kuka? Trebala bi držati baldahin (ne znam hrvatsku riječ).
Kupila ga sestra.
Mobitel ima onaj dodatak sa LED-icom koja ti signalizira da imaš propušteni poziv/poruku kad su ti isključeni tonovi ili kad ti je mobitel u torbi i tak to rofl.
TeraBajt
13-01-2012, 22:04
e, ovak... kad sam bil s curom jos, imala je folder na desktopu s imenom tanja... al ja sam davno sve slike preselil nekud na komp, i obrisal, tj maknul taj folder s desktopa... i svaki put kad nest skidam s neta, pojavi se tanja folder na desku, lol, wtf?!?!
tanja te progoni
Kako se zove onaj tip sta ima duge revjuove filmova i igara s tim da su vecina igara jrpg ovi, prvenstveno FF (ima onaj rivju osmice od sat, sat i pol) snima u svojoj sobi i ima skeceva i to. I ne nije AVGN..
Babitz mi je to jednom linkao
Default download folder, stvori ti ga browser ako ne postoji :)
al je fora kaj postoji... i za firefox i za chrome, makar na oba imam ask where to kod svakog download-a...
Kako se zove onaj tip sta ima duge revjuove filmova i igara s tim da su vecina igara jrpg ovi, prvenstveno FF (ima onaj rivju osmice od sat, sat i pol) snima u svojoj sobi i ima skeceva i to. I ne nije AVGN..
Nvm, naso...
Daj i meni, hocu da pogledam opet
spoonyexperiment.com/
Uzivaj
accursed
18-01-2012, 16:13
komp mi u zadnje vrijeme sporije radi..i sad mi to već ide na živce -.- radi se o konfi koja mi je u opisu, ima već 2godine da nisam reinstalirao windowse..defragmirao sam hdd ali nije baš pomoglo, pa mi je frend preporučio reinstaliranje windowsa..šta kaže ekipa? :)
Sgt. Bull
18-01-2012, 16:38
Pročeprkaj registy. Meni je nakon toga proferceralo predivno. TuneUp koristi.
accursed
18-01-2012, 20:06
dankeschon :D
Za sta stoji IP u gamingu? Tipa, LA Noire je dobija nagradu za najbolji novi IP u haceelovom Zlatnom Dabru.
croat1gamer
18-01-2012, 21:42
Intellectual Property ako sam u pravu.
Nadao sam se necem kulijem :D Zahvaljujem!
Da ih bar ima više svake godine.
Dialeri rade samo na 56kbps starim modemima? Na ovim novim adsl modemima hardverski im je onemogucen rad? Moze netko pomoc, treba mi info, guglanje je zakurac :cry:
cham3leon
20-01-2012, 13:09
Dialeri, kao što ime kaže bili su namijenjeni da ti dialaju konekciju i kad ti to ne želiš trošeći ti pare, a danas kad se ne mora dialat gube svrhu. Eventualno možda postoje kakvi slični programi koji troše promet bezveze i tako.
Znam za svrhu i nacin djelovanja, jedino ta mjera prevencije me je interesirala posto mi se cini da sam negdje to procitao (hardversko ogranicenje). Hvala :)
Thank you for contacting the office of Senator Johnny Isakson. We have received your question or concern. If you need immediate assistance, please call the Washington office at xxx-xxx-xxx...
ZAŠTO MI SENATOR ŠALJE MEJL I JEL' TO SAD ZNAČI DA ĆE MI UPAST NA KOMPJUTOR?!!!111
Pa ti si osoba od velike važnosti za američku vladu.
Samo se pravi važna jer si je dobra s Đonijem.
Tako je! Sve vrvi od važnosti, garant' ću puknut' :D
Sgt. Bull
23-01-2012, 14:20
Ako mijenjam proc i matičnu, moram li raditi reinstal winsa ili postoji neki bezbolniji način da to odradim?
McPingvin_v2.0
23-01-2012, 15:49
U 90% slučajeva kad mijenjaš chipset moraš reinstalirati Windowse :)
Sgt. Bull
23-01-2012, 16:08
:( Nadao sam se da ću moći to nekako izbjeći... Ipak, hvala na odgovoru. :)
Sjećam se vremena kad sam iz nekog čudnog razloga uživao u reinstallu windowsa i radio to svakih 2 do 3 mjeseca.
Trenutne Windowse imam instalirane preko godinu dana i nije mi na kraju pameti da ih reinstaliram.
A sad ih je tako jednostavno za reinstalirat ;(
nosferatu25
24-01-2012, 03:19
ja sam to radio bukvalno svaki mesec, bukvalno sam bio skoro opsesivno kompulzivan što se tiče održavanja kompa, sad ni antivirus da apdejtujem :(
Herr Schnitzel
24-01-2012, 10:35
Odakle ti izronio bogova ti.
TeraBajt
24-01-2012, 11:49
de si druze
nosferatu25
24-01-2012, 16:36
prva ljubav zaborava nema <3<3
Isto što i web preglednik i web browser.
Vidis to sam i ja mislia, al recimo na wikipediji kaze da je zapravo sinonim za trazilicu. A spominje se u oba konteksta ocito, ima ko mozda rjecnik? :)
McPingvin_v2.0
27-01-2012, 02:53
Krivo.
Pretraživač= tražilica= search engine-> google.com
Preglednik (nekada i prebirač)= browser-> Firefox, Chrome, Opera.
cham3leon
27-01-2012, 09:05
Prebirač :pray:
Krivo.
Pretraživač= tražilica= search engine-> google.com
Preglednik (nekada i prebirač)= browser-> Firefox, Chrome, Opera.
Jako često se web pretraživač koristi kao sinonim za web preglednik, što mi nije nelogično jer se browser može prevesti na oba načina. Čak i u literaturi koju imam na faksu se nekad koristi taj termin. Baš ću ići provjerit u rječnik Hrvatskog jezika dal se spominje.
McPingvin_v2.0
27-01-2012, 12:53
Rječnik Hrvatskog jezika, jel? :eyebrows:
Pa da, zanima me baš što je pravilno. Ovo tvoje je logično, ali u praksi se baš ne koristi.
Svaka čast što si mi našao gramatičku grešku. Častim pivom drugi put.
Herr Schnitzel
27-01-2012, 14:36
Pravopisnu.
McPingvin_v2.0
27-01-2012, 15:57
Več, a?
Enikejs, znam to jer nam je jedan profesor (ljubljeni Stôjanov) pričao o tome. Mislim, nije da je manga ili nšeto takvo: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... yskVzScC6Q (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CDQQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.srce.unizg.hr%2Ffileadmin%2FS rce%2Fproizvodi_usluge%2Fobrazovanje%2FCEU%2Fmoodl emoot%2FPrezentacije%2FMoodleMoot_stojanov_cv.pdf&ei=ObsiT8mvNYqM-waa-7zRCA&usg=AFQjCNHC10r-Emga0YEghUSWyskVzScC6Q)
1. Uvod
Hrvatski jezik trenutno nema jedinstvenoga i općeprihvaćenog pravopisa.
fukyea :D
Več, a?
Enikejs, znam to jer nam je jedan profesor (ljubljeni Stôjanov) pričao o tome. Mislim, nije da je manga ili nšeto takvo: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q= ... yskVzScC6Q (http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CDQQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.srce.unizg.hr%2Ffileadmin%2FS rce%2Fproizvodi_usluge%2Fobrazovanje%2FCEU%2Fmoodl emoot%2FPrezentacije%2FMoodleMoot_stojanov_cv.pdf&ei=ObsiT8mvNYqM-waa-7zRCA&usg=AFQjCNHC10r-Emga0YEghUSWyskVzScC6Q)
To su već dvije, valjda ne bude i treča.
Ok, odsad ispravljam ljude kad mi kažu da koriste Chrome web pretraživač.
Ja kažem Bowser
http://mascot.crystalxp.net/png/flashouille-bowser-2727.png
BigBongman
27-01-2012, 19:33
To su već dvije, valjda ne bude i treča.
Ok, odsad ispravljam ljude kad mi kažu da koriste Chrome web pretraživač.
http://i.qkme.me/1t0m.jpg
Lord Ragnarok
28-01-2012, 13:38
Več, a?
prosao JiR i html
fala kurcu pa ga vise nemam nigdje.
uzasan profesor i seljacina 3. klase
McPingvin_v2.0
28-01-2012, 13:51
Ane :D
Ovak', evo još jedno garant glupo pa ga tu stavljam.
Snimih sa Dxtory-em nešto gameplaya, skroz sitno nekih 6 minuta i sad kad to gledam u VLC-u, GOM playeru il' classicu vidi se slika al' nema zvuka. Kad gledam u Windows Media, ima zvuka al' slika se smrzne i crasha se program. Znači, audio je snimljen. KAK TO SPOJITI?
Uploadaj svejedno pa ako youtube to ne uspije sredit, ono uvijek mozes obrisat :|
Mislim da i hoću, al' svejedno bi htjela znati za ubuduće što napraviti. Da ga bar znam sinkronizirati pa da mogu kasnije editirati stvari normalno.
McPingvin_v2.0
29-01-2012, 19:17
Snimaš s čim? :D
Fraps or GTFO.
Nema šanse, ovaj program mi izbacuje bolju sliku i nema trzanja/usporavanja, a inače je zvuk bio sasvim kul dosad. (čak i kvalitetniji nego u Frapsu)
edit: dok sam ovo tipkala, Pingu mi priča sa tevea u pozadini. Hihi.
McPingvin_v2.0
30-01-2012, 01:59
I be famous. Kaj je bilo na programu? :)
Idem baš vidjeti kako funkcionište taj program. Inače, ako staviš "record in half resolution" u Frapsu dobiješ jako bolje performanse. True story ^^
McPingvin_v2.0
30-01-2012, 02:15
Sad sam malo kemijao...
Kad pokrenem snimljeni fajl u VLC-u, ima zvuka ali nema slika i VLC javlja grešku, ali reproducira fajl. Kad otvorim u Vegasu sve je OK, iako ima ogroman DXTERY.COM natpis na sebi.
Po pitanju resursa... Igra bez snimanja: 110 FPS-a, Dxtery 45 FPS-a, Fraps half size video 60 FPS-a. Meni fraps i dalje bolje radi :)
Bio review SWTORA :)
Aha...a imam full kopiju, tak' da nemam watermark. Ja nemam Vegas, al' u Premiere-u mi isto nema zvuka. SANAVABIČ.
Ništ', izgleda da ću onda u Frapsu. Al' ja i dalje želim zvuk od baš tog videa, tak' da ću izgleda morati malo bolje guglati da skužim kako.
McPingvin_v2.0
30-01-2012, 13:43
Hihi ^^
Probaj s nekim random konverterom konvertat u mpg ili neki drugi format, možda onda proradi :)
cham3leon
02-02-2012, 22:45
Pitanje je pametno, ali teško da će netko ovdje znati odgovor.
Zašto mi rFactor ne želi exportati replay? Export gumb stoji kao za ukras.
Konfekcijski brojevi.
Kakve standarde ima RH? Jel se negdje online može konvertirati EU/US brojeve u slovne veličine i slično?
Helps :(
EDIT:
http://goeurope.about.com/cs/shopping/l/bl_clothes_size.htm
Čini se da "inače" slijedimo EU mjere.
Problem su mi hlače, koje se ne definiraju jednim brojem nego s dva (širina i dužina).
AAAaaaaa.
Moram ispuniti obrazac za vojni rok, i traže sve jebene mjere xD
Ides u vojsku? Zasto? o.O
Samo na vojni rok 2 mjeseca, tak da se mogu zaposliti u Ministarstvu obrane (čini se da trebaju prevoditelje) :D
sickpetey
07-02-2012, 10:06
Jel Woody Harrelson napravio nesto ovih dana sto bi se trebalo znat ?
Uradio AMA (Ask me Anything) topic na redditu di je umjesto na razna pitanja krenuo promovirat film, skroz je fulao poentu i pristup pa ga likovi krenuli zajebavat i tak
Chupacabra
07-02-2012, 17:04
Ne bas, nego se javio jedan lik i napisao anegdotu- Woody je upao na njegovu maturalnu vece, smuvao njegovu najbolju prijateljicu, proveo noc sa njom pa je ostavio i slomio joj srce. Redditor popizdio i to napisao na AMA-u. Sad cijeli reddit mrzi Woodya.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.