PDA

Pogledaj cijelu verziju : Glupa pitanja

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18

SharpDressedChevap
09-08-2012, 15:32
Ma evo sad sam bio bolestan i smršavio sam na 80 kila pa mi je cilj samo ojačat se, održat kondiciju i eventualno oblikovat nešto sala. Pošto imam nožurde računam na taj sobni bicikl i nije problem pedalirat, lako možeš čitat/gledat televiziju :)
Jedino trčat ne mogu, jer mi je doktor zabranio išta takvo i pogotovo na ovakvom suncu, pa nagađam da mi ostaje samo ovakvo kvazikućno vježbanje. Znači biciklo za zagrijavanje, malo utega i ostatak standardni čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci i istezanja?

TeraBajt
09-08-2012, 15:36
@enguardian, nije ni smjesno vise jebote, prestani

@chevap

sto se tice utega, nema ti tu neke zamjene bas, ako bas zelis ciljati odredjene grupe misica treningom utega onda upisi teretanu. dizanjem boca od koka kole pectoosamdeset puta neces nista postic.

edit: Ne postoji ciljano gubljenje sala sto znaci da ti salo s nogu nece otic radis li noge. jedino sto mozes je ojacati noge a za to su najbolji cucnjevi i mrtvo dizanje.
i jos jednom, ako ti je stvarno cilj ojacati i oblikovati tijelo, upisi teretanu jer ovako sam 100% siguran da neces nista postic jer nisi prvi sa fiks idejama vjezbanja kod kuce sa nula pribora.

SharpDressedChevap
09-08-2012, 16:00
Ma problem je što imam Chronovu bolest i nije mi nikako praktično ić u teretanu još bar mjesec-dva, a dok to ne dođe moram bar nešto doma radit. Cilj mi je jednostavno bit zdrav lol.

EnGuardian
09-08-2012, 16:49
vidim da terabajt zna puno vise od mene kada je u pitanju teretana. kladim se da teretanu nisi nikada vidio u zivotu a kamo li da imas nekog znanja o njoj, i to je u sustini jako smjesno kada ides pametovat

jedno si u pravu, doma ljudi sta god da vjezbaju brzo odustanu jer nemaju motivacije (treba biti uporan, moj frend svaki dan sam sa sobom u 4 zida dize kante pjeska i dobro se razvio za free; malo je onih koji realno doma treniraju svakodnevno; teretanu platis pa zato i ides u nju, a doma si mislis mogu kad hocu pa nikada..), kada si u teretani i svi oko tebe treniraju onda treniras i ti. kao i u restoranu, svi jedu, jedes i ti, a doma puno manje jedes recimo

ako covjek hoce da od doma trenira uz tv iz dosade, boze moj, zasto ne, nema sta za izgubiti.

mali dio sala ce uspjeti izgubiti, a salo najblize misicima, misic ce to upiti i formirati masu tocnije salo ce se pretvoriti u misic koji ce biti veci i kvalitetniji s vremenom

Azer
09-08-2012, 17:33
EnGuardian aj stvarno, butthurt si i daješ čovjeku krive savjete.

Deri kod kuce najbolje ono sto mozes, trbusnjaci, sklekovi, zgibovi, čučnjevi, neki cardio nabaciš i to, tek tako da uđeš u tu neku rutinu.

EnGuardian
09-08-2012, 18:06
EnGuardian aj stvarno, butthurt si i daješ čovjeku krive savjete.
Deri kod kuce najbolje ono sto mozes, trbusnjaci, sklekovi, zgibovi, čučnjevi, neki cardio nabaciš i to, tek tako da uđeš u tu neku rutinu.

ako covjek hoce da od doma trenira uz tv iz dosade, boze moj, zasto ne, nema sta za izgubiti.

na ovom forumu ili nitko ne cita ili su svi slijepi

jasno je da ce derati ono standardno (sto si nabrojao), ali covjek je pitao za biciklo i utege za po domaSa vi mu dajete sasvim krive odgovore poput idi u teretanu

covjek pita da doma pedalira po biciklu, jedan mu odgovara idi u teretanu (na sto on jasno kaze da ne moze), drugi mu odgovara radi skelove i trbusnjake (sto se podrazumjeva da ce doma radit). ali covjek pita ako si moze sklepati neke utege za free po doma...koji bi vas odgovor bio? idi u teretanu? kupi si utege? bas ste sasavi

i onda mu ja dajem krive savjete? koliko vidim ja sam covjeku odgovorio na ono sto je pitao, ni vise ni manje. a vi? niste se ni dotaknuti home made srot utega s vodom za koje je pitao, niti bicikla koje je spomenuo, on je pitao za utege i biciklo, nije pitao za savjet sta mu je bolje koja teretana niti koje vjezbe itd. valjda covjek zna bolje od nas koje medicinske probleme ima i sta moze a sta ne

Delirium
09-08-2012, 18:07
mali dio sala ce uspjeti izgubiti, a salo najblize misicima, misic ce to upiti i formirati masu tocnije salo ce se pretvoriti u misic koji ce biti veci i kvalitetniji s vremenom

Kako itko sa završenom srednjom školom može ovo reć?
Obrazovni sustav nam stvarno jest u kurcu.

EnGuardian
09-08-2012, 18:14
ti znas? ajde mi molim te pojasni kako misic raste i jaca? sta se napuse zrakom?

u ostalom tko je rekao da imam samo srednju? mozda se nisam maknuo dalje od osnovne? ili imam samo 4 osnovne? a i ne budi siguran da nisam finito s kinezioloskim fakultetom

EnGuardian
09-08-2012, 18:20
Koliko dugo vozit sobni bicikl?SIonako nemam šta za radit, pa me zanima koliko je najoptimalnije pedaliratSda se nešto postigne (neki kažu pola sata, neki jedan, meni je čisto svejedno i da je 2 sata). Najlakša alternativa utezima?SMogu valjda napunit dvije boce s nečim ili tako nešto?
i malo pismen covjek shvaca sta je pitao..
pa mu odgovorite lijepo

da ponovim

Koliko dugo vozit sobni bicikl?
i

Najlakša alternativa utezima?

Delirium
09-08-2012, 18:24
Pri vježbanju, mišić se lagano oštećuje. (To je ono kad te boli poslije vježbanja). Na mjestima tih minijaturnih ozljeda aktiviraju se tzv. satelitske čestice koje "krpaju" ta oštećenja. Neke od tih stanica se dijele i stvaraju nova mišićna vlakna, a druge idu u popravak oštećenih i njihovo ojačavanje. To rezultira većim brojem mišićnih vlakana i debljim vlaknima.

Tako mišić raste.

Ne pretvara se magijom iz sala.
lol

Azer
09-08-2012, 18:28
Ovo što je Delirium reko. Šta misliš zašto bilderi piju proteinske šejkove i jedu hranu punu proteina?

EnGuardian
09-08-2012, 18:30
tako je
nije nikakva magija
ali kazes:
"stanica se dijele i stvaraju nova mišićna vlakna"
sta ih stvore od nicega? cista magija je mozda u pitanju. nesto stvoris od nicega. kul
i ciljaj na to da je covjek smrsao i zeli malo mase dobiti kao i ojacati, a kako kaze noge su mu kolko tolko debele

edit da misic moze duze durati
ti to vjerojatno uzimas prije seksa

Delirium
09-08-2012, 18:32
Shit son.
Koriste proteine.
Proteini su ulančane aminokiseline.

Masti nema u ovoj jednadžbi.

EnGuardian
09-08-2012, 18:34
bravo
i dalje nisi odgovorio

Delirium
09-08-2012, 18:37
Dobro je.

Zašto je ljudima tako teško priznati da jednostavno nešto ne znaju?
Ego trip?
Mali pišo?

McPingvin_v2.0
09-08-2012, 18:39
Kom je sve dosta EnGuardiana na forumu?

McPingvin_v2.0
09-08-2012, 18:39
o/

EnGuardian
09-08-2012, 18:40
nisam rekao da ne znas nista niti sam ista krivo odgovorio
kad si tako pametan pomozi covjeku onda umjesto sto trolate tu

SharpDressedChevap
09-08-2012, 18:41
Okej, znači biciklo upada u program. Može.
Znam da je takvo rješenje utega glupkasto ali ako mogu neki nadomjestak koristiti dok se ne skupi love, onda je svaki prijedlog dobrodošao.

Što se tiče teretane i ostalog, ja bih fino išao da mogu kao što je većina na forumu i predložila nekoliko mjeseci prije, i trebao sam otić al jebeš ga kad je ovo iskrsnulo. Samo zato pitam šta mi je najbolje radit dok ne ozdravim, jer trčanje i odlasci uokolo otpadaju. Nije mi napeto niti smršavit ni nabit masu, samo da ojačam pa kud me to odvede, dobro je. Prehrana nije problem. Ljudi volite se.

EnGuardian
09-08-2012, 18:57
da biciklo je super, uz to radi one standardne vjezbe sklekovi cucnjevi itd
home made utezi su glupkasti kako kazes, najbolje je kupiti neke pro ali su skupi (pa je onda bolja teretana), ali imas i jeftinih, tipa za 150kn dobis fiksirana dva utega od po 5kg (10kg skupa) sto je u biti super za po doma s tom cijenom. ali ako bas nemas nikakve sanse da ih nabavis a full bi ih htio imati onda nema druge nego puniti flase pijeskom, vodom, dizati pakete mlijeka ili tako nesto glupkasto

McPingvin_v2.0
09-08-2012, 19:58
niti sam ista krivo odgovorio
Potpuno i apsolutno si mu krivo odgovorio i nemaš blage veze o funkcioniranju mišića za vrijeme i nakon tjelovježbe, kao ni o tome za što određene prehrambene grupe služe.

Carp
09-08-2012, 20:09
BALL S BALLS BALLS BALLS BALLS.

Otvorio sam ziro racun, danas dosla kartica. Koliko treba proci da bi ju registrirao na PayPal?

Duke of Earl
09-08-2012, 21:30
EnGuardian je troll ako još niste uspjeli primjetiti, umirem na ove pokušaje ozbiljnih odgovora na njegove gluposti :)

McPingvin_v2.0
09-08-2012, 22:27
BALL S BALLS BALLS BALLS BALLS.

Otvorio sam ziro racun, danas dosla kartica. Koliko treba proci da bi ju registrirao na PayPal?
AFAIK ništa. Maja je prije par mjeseci dobila karticu i odmah ju regala, prije je trebalo oko tjedan dana. Probaj i saznaj :)

Carp
09-08-2012, 23:18
Zato i pitam, jer mi ne dopusta. Error: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Sve sam dobro unjeo, naravno. Da li se mora prvo neka uplata napravit da bi kartica radila ili koji k?

Mirko L
09-08-2012, 23:46
mozes

biciklo ovisno, na nultoj brzini cisto da smrsavis mozes pedalirati cijeli dan bitno da ti noge rade, ako stavis vec neko opterecenje pola sata dnevno ti je dovoljno, i zadnjih 5 min mozes staviti neko extra veliko opterecenje i muciti se zadnjih 5 min pedaliranja

s utezima isto, da se napraviti nešto, mozda ti je s mlijekom najlakse to sloziti. ako ti trebaju napuhani musici radi recimo 5 serija po 10 s srednjom kilazom, ako ti treba masa radi 10 serija po 5 dizanja extra tesko.
realno mozes svaki dan dignuti recimo 5-10 kg deset puta sporo i budes postigao zeljene rezultate
ja imam obicaj utege dizati u jutro onako 10 bezveznih dizanja za razbudivanje, predvecer jednu turu dizanja do iznemoglosti, i prije spavanja par serija (koliko mogu 2-3 obicno) isto do iznemoglosti

ovisno o vrsti utega s onim obicnim mozes raditi jako puno vjezbi a samim time trenirati puno vise misica i izgubiti puno vise vremena dnevno. a s home made utezima mozes manje toga pa vidi sta sve mozes i pazi da radis ispravno s misicem da ti se ne razvije krivo. a na kraju svega toga se ne zaboravi istegnuti, preporucljivo je i prije svega toga se istegnuti i zagrijati biciklom, trceci, itd

Prvo što sam pomislio je "tera, zaboravio si switchati account" :)

Azer
09-08-2012, 23:50
Čekam Terin odgovor, nasmijem se uvijek fino.

Carp
10-08-2012, 00:43
AFAIK ništa. Maja je prije par mjeseci dobila karticu i odmah ju regala, prije je trebalo oko tjedan dana. Probaj i saznaj :)

Sad su mi i limitirali acc. Moram im poslat dokaz i adresi i sliku. FUCK THIS SHIT.

McPingvin_v2.0
10-08-2012, 01:53
Ne znam što se dešava s PayPalom. In my days, skinuli su ti ~1.5€ i vratili natrag na račun za 5-6 dana. Kod koji je u opisu plaćanja uneseš na stranici i možeš kupovati normalno. Maja je prije par mjeseca samo napisala podatke s kartice i odmah je mogla kupovati, što nema smisla jer je mogla naći nečiju karticu na cesti...

loo
10-08-2012, 02:06
Što je još Maja radila?

Carp
10-08-2012, 02:21
Ja sam poslikao osobnu sa obje strane i poslao. Sad cekam odgovor. Karticu cu ic sutra vidjet koja se kurcina desava.

Da li je moguce da je greska sto sam unjeo prezime bez palatala a na kartici je sa palatalima?

hansi
10-08-2012, 04:12
nije sigurno do palatala, jer neke stranice ih uopce ne registriraju pa se samo mozes zajebat sa upisivanjem palatala

croat1gamer
10-08-2012, 06:03
Zato i pitam, jer mi ne dopusta. Error: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

Sve sam dobro unjeo, naravno. Da li se mora prvo neka uplata napravit da bi kartica radila ili koji k?
Interesira me, jesi li ti uopce procitao sta ovdje pise? :)

Hexfire
10-08-2012, 06:46

Si siguran da tvoja banka omogućava plaćanje preko PayPala?

Ako ti je došla poštom, možda je moraš aktivirati prije nego proradi. Odi u banku i pitaj ak nije niš od ovog.

Carp
10-08-2012, 11:58
Evo sad je magicno proradilo...

EnGuardian
10-08-2012, 14:36
komarci ne zele da me bodu
trebam li se zabrinuti za krvnu sliku posto sam cuo da kao fol navodno ne idu na nezdravu krv
jer kod mene u sobi budu dva komarca i u opce me ne dozivljavaju, niti jedan jedini ubod nemam, ne zalim se, ali mi je cudno. i onda kada netko od clanova moje obitelji ude u moju sobu na 2 min komarci ih napadaju pomahnitalo. ne kuzim u cemu je stos, bez sale :/

croat1gamer
10-08-2012, 15:50
Operi se.

EnGuardian
10-08-2012, 17:04
svaki dan more-tus-more-tus :)

croat1gamer
10-08-2012, 17:30
Onda suprotno. Nemoj se prat.

E, al zasto bi uopce htio da te ti leteci kurcevi bodu? :(

EnGuardian
10-08-2012, 18:09
naravno da ne bi htio, ali sam cuo da kao ne idu na losu krv, tipa manjak zeljeza i te pizdarije i najvise idu na zdravu krv. sad jel to istina ili ne ne znam sta vi mislite o tome

SharpDressedChevap
10-08-2012, 18:18
Imao sam anemiju, boli su me, sad imam odlične nalaze i ne bodu me. Ko da je bitno, brat mi je nešto deblji pa njega napadaju, valjda im je sočniji, štajaznam.

EnGuardian
10-08-2012, 18:46
moj mali brat je isto deblji, spavamo u istoj, on se probudi s deset uboda a ja s nula :/
a moja stara je mrsava skoro anoreksicna i stalno je bodu -.-
ne znam u cemu je stos

Da_killah
10-08-2012, 19:41
ima dobru krv

loo
10-08-2012, 20:06
Zašto se kod kuće lakše nazujit/napit nego vani?
Kad sam kod kuće osjetim (ni blizu pijan xD al' ipak, drugačije sam raspoložen i tak to, ne mogu baš objasnit) čim popijem 0.5l piva, a kad sam recimo vani mi treba puno više (ne pijem vani pivo tak da ne znam kolko ga mogu popit, al' sigurno PUNO više od 0.5l).
Pitao sam par prijatelja i s njima je isto. Jel' netko iskusio ovaj "fenomen"?

Da_killah
10-08-2012, 21:16
možda vani stojiš dok piješ, a doma sjediš? al i meni je nekako čudnije pit doma, za napit ne znam, nikad se nisam napio doma

p0ky12
10-08-2012, 21:43
Dakle, frajer se oće tuć samnom, očito traži batine i ja ga još praktički ignoriram jer mi se neda petljat u ta sranja više, i sad svaki dan dolazi tu u naše mjesto s nekom ekipicom, glumi neku facu i to i sad mi više fkt ide na prozor. Nemam se neke volje baš potuć a opet je već iritantan i prepotentan frajer. I to sve pazite sad zbog LoL-a. Kaj bi vi napravili?

Delirium
10-08-2012, 21:53
Ubio bi se. Očito živim u mrtvoj vukojebini ako je neko spreman se tuć oko LoLa.
Ajd da je neka bolja igra... Al LoL?

Dania
10-08-2012, 21:55
@loo: Nisam sigurna, al' pretpostavljam da ti vani mozak percepira puno više stvari odjednom tako da nisi skroz opušten i više si u "alert modu"
@p0ky: Oh silly kids. Ignoriraj ga i dalje?

hansi
10-08-2012, 22:16
Dakle, frajer se oće tuć samnom, očito traži batine i ja ga još praktički ignoriram jer mi se neda petljat u ta sranja više, i sad svaki dan dolazi tu u naše mjesto s nekom ekipicom, glumi neku facu i to i sad mi više fkt ide na prozor. Nemam se neke volje baš potuć a opet je već iritantan i prepotentan frajer. I to sve pazite sad zbog LoL-a. Kaj bi vi napravili?
ubio boga u njemu lol
pogotovo ako je jebeni bugarin ili poljak ili rus

Mirko L
10-08-2012, 23:01
Ne bih nikad očekivao da je neki mmo gejmer tough guy.
Ali ono, šta da ti kažem, ako ga pribiješ (uzmimo da možeš), upasti ćeš u gadna sranja, on će se tebi se ekipom osvetiti, pa ti njemu, i tako ukrug i ništa neće dobro proizaći. Ne znam zbog čega je svađa i kako stojiš s ponosom, ali kako hoćeš.

Mog rođaka su napala dvojica jer je parkirao na svoje mjesto ispred zgrade i razišli su se nakon što su ljudi zvali policiju. Sad, svi su pretrpili lakše ozljede (moj rođak trenira, iako tek kratko, mua thai pa je zato uspio izdržati protiv dvojice), nikoga nije pretuklo. Ja sam mu savjetovao da se ostavi toga kad je već "sretno" završilo, neka je nepravedno, ali ovako je bar završilo. Ali eto, on sad sa svojom ekipom traži njih po kvartu i tko zna kakva će sranja od toga nastati.

Also, pitaš na forumu punom badassova :)

Ne mogu vjerovati da sam napisao ozbiljan post.

Sonic_Moronic
10-08-2012, 23:12
Pa očito je, posvađali su se oko toga tko igra boljeg heroja. Ozbiljne stvari.

p0ky12
10-08-2012, 23:27
HAHAH zapravo je spao na to zbog yo mama joke, i to ne klasičnoga nego je dobio ono šta je tražio, a i baš se i meni čini da će ići samo ukrug ako se potučemo i tako a i to je bilo prije dva mjeseca i vidi me prije dva dana i počne izigravati heroja, stvarno mi je jadan i smiješan u isto vrijeme.

Mirko L
10-08-2012, 23:28
Što ćeš onda?

EnGuardian
10-08-2012, 23:34
pokusaj ga i dalje ignorirati i zaobilaziti frku

ako te full zajebava i kurci se, pogotovo ako te fizicki lupa i dira konstantno, dijeli ti cepe bez razloga ili te svako malo mlatne, pogotovo ako ide na tebe samog s ekipom, ja bi uzeo grotu kamena u ruke i glumio ludaka, kamen u glavu s leda, potres mozga mu ne gine, uz malo srece fraktura lubanje i intezivna, mozda padne i u komu tko zna, da dokazes da si budala koja je spremna na sve, i da pokazes da si lud za ludnice i ludacke kosulje, a s budalama nitko posla ne zeli imati pa tako ni oni. cim padne krv njihovog frenda ostali ce se usrati i ici da mu pomognu, ako im je cilj pretuci te, kloniti ce te se ako pokazes da je tebi cilj ubiti makar pickasto s leda, a ne pretuci, jer nikome nije cilj ubiti. a vjeruj mi ti koji dobiju kamenom po glavi pa nose titanske plocice na lubanji se nauce pameti i vise ne budu velike face niti traze bilo kakve frke jer im postane jasno da ce kad tad naletiti na nekog ludaka ili da netko moze dofurati frenda ludaka. ako dode do suda, bila je samoobrana, ti si bio jedan a njih deset

ako se potuces s njim, nemoj prvi zapoceti fizicki, i to bi vjerojatno bila tuca 1 na 1 iz njegove ekipe se nitko ne bi usudio umjesati se kako to obicno biva
u ostalom ako je to tvoj kvart, skupi huligane iz njega (mislim tako ti ide u mom kvartu), neka svatko uzme palicu lanac ili komad drveta i samo se zaletite na njih iz cista mira, udrite po nogama i tijelu, i vise se nece usuditi doci u vas kvart.
kod nas je obicaj ako cigici nekoga diraju, jednostavno kaze budite tu jos 10 min, samo da obavim telefonski poziv, nazoves 2-3 frenda ludaka u nasem kvartu, oni za sobom jos povuku kojeg, koji su sretni kada vide cigice da im glave podrobe. obicno cigici odmah uteknu, ako ne kada vide da dolaze tri obrijana kretena od sto kila s necim u gacama bjeze odmah, i onda na miru pijes pivu i smijes se

loo
10-08-2012, 23:39
Moram priznat da sam do prije par dana pizdio na svaki engardianov post kolko je glup, al' napokon sam shvatio da je samo troll. Svejedno bi htio da ga netko bana.

TeraBajt
10-08-2012, 23:48
HAHAH zapravo je spao na to zbog yo mama joke, i to ne klasičnoga nego je dobio ono šta je tražio, a i baš se i meni čini da će ići samo ukrug ako se potučemo i tako a i to je bilo prije dva mjeseca i vidi me prije dva dana i počne izigravati heroja, stvarno mi je jadan i smiješan u isto vrijeme.
All time: League of Legends 542 hours

Wishmaster
10-08-2012, 23:48
Spljuskaj ga. Do te mjere da zaplače :D
To sigurno ne bude nikome tužakal.

Dania
11-08-2012, 14:23
Tko mi je odavdje replyao na comment na imguru? Nemrem skužit. :)

p0ky12
12-08-2012, 13:03
Riješio situaciju diplomatski s likom i reko da će me ostaviti na miru, ako ne morat će si prebrojavat rebra poslije jer je jedva sposoban normalno razgovarati bez poguravanja i tih gluposti.

misf1t
12-08-2012, 13:20
Tko se od toga ne bi usrao u gaće? Ja znam da ja bi.

Death By Sexy
12-08-2012, 13:41
Tuga, jebemvas.

EnGuardian
12-08-2012, 14:11
faggot

Death By Sexy
12-08-2012, 14:17
Jel ti potpis o šupku tvom, kralju? :fof:

Systematic Reverse
12-08-2012, 21:16

:pray:

Lord Ragnarok
12-08-2012, 21:18
uzeo bi nocturnea i pobjedio ga i njegovu ekipu.
gg

Doggy
12-08-2012, 21:38
Kupi ovo:
http://www.deviantpics.com/images/bB6uy.jpg

I budeš suh ko barut.

odlicno je ovo, ni malo znoja na majci kolko god vruce bilo... fala

EnGuardian
12-08-2012, 21:51
moze se rec

Carp
13-08-2012, 03:42
Da li je nekome ovdje ikad PayPal account bio limitiran?

McPingvin_v2.0
13-08-2012, 05:35
U vidu?

Carp
13-08-2012, 06:02
U vidu da im moras poslat dokaz o adresi i sliku. Jer nemogu nista slat s paypala, mogo samo primit novce.

McPingvin_v2.0
13-08-2012, 12:48
"In my time" je bilo onako s PayPal transakcijom, dakle da. Ne znam kako i zašto su mijenjali taj koncept.

Hexfire
13-08-2012, 12:50
Ja sam registrirao paypal account prije 2 mjeseca i nisu tražili ništa osim onog koda što ti daju u banci. A i to je samo da mogu vršiti veće transakcije.

Carp
13-08-2012, 13:01
Meni su ga odma limitirali, isti dan kad sam ga otvorio. Sve sam unjeo kako treba, sve potvrdio (osim kartice, bio je vikend).

p0ky12
13-08-2012, 14:42
I mene je Paypal trollao na veliko, na kraju mi zablokirao karticu zbog njihove nesposobnosti da u dva tjedna pošalju kod za potvrdu računa i kartice. Idioti.

Azer
13-08-2012, 14:54
PayPal je crap, libertyreserve majka

Wishmaster
13-08-2012, 15:09
Zajebi PayPal i plaćaj direkt s karticom. Sigurno je i nema zajebancije.
Ja koristim karticu za plaćanje, ali i za kladionicu kad mi isplaćuju na nju pare.

Carp
13-08-2012, 15:21
Neke stranice mi zahtjevaju paypal. :/

McPingvin_v2.0
13-08-2012, 15:46
Zajebi PayPal i plaćaj direkt s karticom. Sigurno je i nema zajebancije.
Ja koristim karticu za plaćanje, ali i za kladionicu kad mi isplaćuju na nju pare.
Da, što će biti dobro za eBay ne.

Constantine
13-08-2012, 15:54
A i definitivno nije sigurnije.

EnGuardian
16-08-2012, 14:39
ja imam tekući i žiro račun, kada nešto plaćam online to radim preko žiro računa, logiram se na net i sa tekućeg prebacim na žiro svotu kolika mi je potrebna da bi nešto platio. u biti ja i moj frend koristimo skupa isti žiro račun koji je na mojem imenu, on stavi pare na moj žiro i kupi si nešto, tako i ja nekada stavim 200kn i kupim nešto, a žiro ne može ići u minus bitno samo da se koristi.
ako ovako nekada plaćam preko paypala

Aerial
16-08-2012, 19:23
Jel zna tko odakle je ova scena?

http://gifsforum.com/images/gif/disapoint/grand/disapoint486.gif

Edit:

nvm, got it (http://www.imdb.com/title/tt0403702/)S:D

Kid A
16-08-2012, 19:25
Youth in Revolt

Electromaster
17-08-2012, 18:33
Gdje u Zg mi je najbolje otić kupit jednu stolčinu za komp i učenje, te neku kredencu ili štaveć sa policama i ladicama?

Carp
17-08-2012, 18:36
Imas u pekarama, ali imas i u nekin trgovinama mjesovite robe.

hansi
17-08-2012, 20:35
Gdje u Zg mi je najbolje otić kupit jednu stolčinu za komp i učenje, te neku kredencu ili štaveć sa policama i ladicama?
zašto ZG?

EnGuardian
17-08-2012, 20:38
zašto ZG?
pa da ne nosi iz osijeka

hansi
17-08-2012, 21:05
DOBRA DOBRAAA

Mirko L
19-08-2012, 20:14
Hej, na popravno sam iz geometrije i nikako ne mogu iz udžbenika skužiti čemu he jednako sin b/ tan b, pomoć?

croat1gamer
19-08-2012, 20:16
http://www.nndb.com/people/674/000022608/cosby-medium.jpg

Hexfire
Dabog da pao godinu.

Devil Dog
Evo, nadam se da sam ti pomogo.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqtqddJwRd1qa1fgco1_1280.jpg

Azer
20-08-2012, 01:56
Ok, ova stranica od sada isključivo sadrži dobitni Cosby combo (avatar, sig i slika u postu).

hansi
20-08-2012, 02:01

Systematic Reverse
20-08-2012, 03:22
http://www.pcplay.hr/forum/download/file.php?avatar=2161_1320595329.jpg

:shock:

EnGuardian
20-08-2012, 03:33
sta se desava na forumu?

Hexfire
20-08-2012, 07:53
Dan ko svaki drugi.

Devil Dog
20-08-2012, 07:58
Ovo će se malo odužiti.

Maja
22-08-2012, 01:54
Ne sviđa mi se ovo.

Hexfire
22-08-2012, 06:12
Malo matematike nikom ne škodi.

EnGuardian
22-08-2012, 07:16
ciji je mail ponco123@hotmail.com, po svemu sudeci od nekoga je s ovog foruma, pa da zna da mu je sexy chat bot sjeo na account..

FaTaL_mRkvA
27-08-2012, 21:47
Jel postoji neka kartica koju mogu koristit za:
1. PayPal
2. eBay
3. podizati novce s bankomata
4. placati u ducanu?

Ili samo odredene kombinacije tog koje mogu biti? (npr. samo 1, 2 i 3 jer mi 4 nije bas prebitno). Glup sam u vezi tog, jbg.

Death By Sexy
27-08-2012, 22:05
Visa (PBZ).

Dreamer Deceiver
27-08-2012, 22:12
kao šta smrt od seksana kaže, viza iz pbza. Ali to si otvori devizni račun.

FaTaL_mRkvA
27-08-2012, 22:40
A koja je razlika izmedu deviznog i obicnog? Mislim znam da mogu imat i strane valute na njemu, al koje su lose strane deviznog racuna? Vise se placa mjesecno ili? I jel ta Visa mora biti npr Visa Electron ili neka posebna vrsta i jel takvu karticu mogu dobiti ako idem u 4. razred srednje (imam 18 god), znaci ako nisam student i ne radim?

Dreamer Deceiver
27-08-2012, 22:48
Ugl, neznam koliko se točno plaća devizni, ali ja mislim da je oko 12 kn svakih 6 mjeseci ili 12 kn na godinu, ali nisam siguran. U pbzu ti je devizni račun na vizi electron. Ako imaš 18 godina, možeš sve :D

Constantine
27-08-2012, 22:59
Devizni ti je račun u stranoj valuti, tebi treba tekući račun i visa electron kartica,sa njom možeš napravit sve što si naveo, račun možeš napravit kad god hoćeš, samo moraš platit troškove izrade kartice a to ti je nekih 30-ak kn. Mjesečno ne plaćaš ništa, ja jedino plaćam naknadu od 5kn za netbanking(u erste banci, ne znam koliko je drugdje).

EnGuardian
27-08-2012, 23:01
placas ti 5kn i za sms-ove sto ti salju na svaku promjenu racuna

FaTaL_mRkvA
28-08-2012, 00:28
Devizni ti je račun u stranoj valuti, tebi treba tekući račun i visa electron kartica,sa njom možeš napravit sve što si naveo, račun možeš napravit kad god hoćeš, samo moraš platit troškove izrade kartice a to ti je nekih 30-ak kn. Mjesečno ne plaćaš ništa, ja jedino plaćam naknadu od 5kn za netbanking(u erste banci, ne znam koliko je drugdje).
Sad nisam shvatio bas, jel mi treba tekući devizni račun onda ili samo da je tekući? I ako uzmem devizni jel moram birat valutu? I koju da odaberem euri ili dolari? I ako imam recimo u eurima jel onda mogu s tim kupit nesto u konzumu na blagajni npr?

Sori ak sam naporan al na netu i na stranicama od banke je sve prelose objasnjeno, a ni starci mi neznaju puno o tim stvarima... :(

EDIT: da uzmem ovu Visa Electron Chip? http://www.pbz.hr/Default.aspx?sec=90

Zeryx
28-08-2012, 09:10
odgovor na ovo: I ako imam recimo u eurima jel onda mogu s tim kupit nesto u konzumu na blagajni npr?
da naravno. on ce sam preracunati kune u eure i oduzeti toliki iznos kuna.

I ako uzmem devizni jel moram birat valutu?
da.

Constantine
28-08-2012, 09:19
Sad nisam shvatio bas, jel mi treba tekući devizni račun onda ili samo da je tekući? I ako uzmem devizni jel moram birat valutu? I koju da odaberem euri ili dolari? I ako imam recimo u eurima jel onda mogu s tim kupit nesto u konzumu na blagajni npr?

Sori ak sam naporan al na netu i na stranicama od banke je sve prelose objasnjeno, a ni starci mi neznaju puno o tim stvarima... :(

EDIT: da uzmem ovu Visa Electron Chip? http://www.pbz.hr/Default.aspx?sec=90
Postoji tekući i devizni račun, nema tekućeg deviznog, odi u banku koja ti najviše odgovara i napravi tekući račun, svi tekući računi su u kunama, a kad budeš kupovao online novci ti se budu konvertirali u onu valutu u kojoj kupuješ.
Nema smisla da uzimaš devizni zato što onda imaš dvostruku konverziju, ako je račun npr. u eurima a ti kupuješ nešto u funtama onda se novci konvertiraju iz kuna u eure pa iz eura u funte, dakle gubiš novce bezveze. Isto tako ako kupuješ nešto u dućanu, prvo moraš konvertirat novce u eure dok ih stavljaš na devizni pa onda natrag u kune dok plaćaš nešto na blagajni.

McPingvin_v2.0
28-08-2012, 09:49
Napravi si žiro sa Visa Electron karticom i miran si.

Worthaur
28-08-2012, 09:53
I na devizni racun nitko u hrvatskoj osim tebe nemoze uplacivati pare

FaTaL_mRkvA
28-08-2012, 10:30
Ok onda, puno hvala svima, pomogli ste :)

Chevan
28-08-2012, 16:14
Što je "bajat krompir pire"?

Delirium
28-08-2012, 16:43
"Ustajao" Krompir pire.
Bajat leb.
Stari, ustajali kruh.

Chevan
28-08-2012, 20:53
Hvala :D Muči me to već godinama :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

EnGuardian
28-08-2012, 21:17
bas si bajat mladic
mozes to prevesti ponekad i kao pokvareno ili budavo

SharpDressedChevap
29-08-2012, 10:19
Imam samo dvije godine fiziku, a prvi razred mi je bila 2 (moglo je bit i 3 - nije da se izvlačim il nešto, ali zbog čistih slučajnosti nije). Ne mogu baš reći da sam sve pohvatao, pa me zanima hoću li moći pratiti i drugu godinu bez problema, da je bar na 4 dignem. Nisam mamut pa da ne učim/ne pratim ali je profesorica mutava, previše žuri i moramo sve u dvije godine završit po programu pa nam je sve zbijeno u nekoliko kontrolnih. Tips and tricks? Da sad ponovim malo gradivo iz prve godine jer sto posto nećemo kod nje?
ot: Ista stvar i s osnovama elektrotehnika, doduše nju sam s 4 spustio na 3 pa nisam baš toliki tukac :)

Wishmaster
29-08-2012, 11:09
This. U PBZ.
Ne treba otvarat nikakav devizni ili tekući. Dobije se kartica u roku tjedan dana i može se s njom plaćat na netu, dućanima, inozemstvu, primat novce s neta itd..
Plus, nema nikakve mjesečne naknade za vođenje računa.

Systematic Reverse
29-08-2012, 12:43
Što je "bajat krompir pire"?

43 - 23?

:)

FaTaL_mRkvA
29-08-2012, 12:50
This. U PBZ.
Ne treba otvarat nikakav devizni ili tekući. Dobije se kartica u roku tjedan dana i može se s njom plaćat na netu, dućanima, inozemstvu, primat novce s neta itd..
Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?

Outmind
29-08-2012, 12:57
[quote="McPingvin_v2.0":36ohpd2c]Napravi si žiro sa Visa Electron karticom i miran si.
This. U PBZ.
Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?[/quote:36ohpd2c]

Glupost. Imam žiro već valjda 11 godina, i donedavno mi 3-4godine nije služio ničemu, imao je vlajda 10kn.

Wishmaster
29-08-2012, 13:03
Da, to te kod otvaranja na računu pitaju za razlog otvaranja i kolike prihode misliš uplaćivati. Izmisli nekaj. Ja sam rekel da mi treba kartica za kupnju preko neta i da budem mjesečno uplaćivao 200 kn stipendije, što na kraju nisam nego sam kampanjski u 3 navrata samo uplatio sveukupno možda 1200 kn.

edit: preteko me. To im je valjda samo da popune one svoje papire. Nebitno.

Constantine
29-08-2012, 13:20
[quote="McPingvin_v2.0":3ofqhb3z]Napravi si žiro sa Visa Electron karticom i miran si.
This. U PBZ.
Ali na stranici od PBZ-a piše da za žiro račun moram obavljati barem povremenu djelatnost, a ne obavljam... A mislim da to sve mogu i s tekućim samo uz mj naknadu jelda?[/quote:3ofqhb3z]
Sve to možeš sa tekućim, ne plaćaš mjesečnu naknadu.
Možda bolje da napraviš žiro ako planiraš u budućnosti radit preko student serivsa npr.

Carp
29-08-2012, 13:21
Ja sam vadio prije mjesec dana, dosao sam u PBZ, dao im karticu tekuceg racuna, i rekao da bih otvorio ziro, nit su me ista pitali nit ih je briga.

Svi mi govore da ti moze sjest porez na ziro racun, je to istina?

McPingvin_v2.0
29-08-2012, 16:07
Da, porez sjeda na žiro nakon 48k kuna.

Inače, nisam siguran može li se dobiti Visa Electron za tekući.

Dreamer Deceiver
29-08-2012, 19:31
ja mislim da možeš, sa svakom karticom u pbzu dobiješ visu electron (s ona 3 broja iza)

Carp
29-08-2012, 19:51
Da, porez sjeda na žiro nakon 48k kuna.

Inače, nisam siguran može li se dobiti Visa Electron za tekući.

Aha. :)

Mozes, ja sam dobio Visa Bussiness electron.

McPingvin_v2.0
29-08-2012, 19:52
The more you know...

accursed
02-09-2012, 23:54
na koji način kupujem proizvod u ronisu po "cijeni s popustom"? gotovina ili drugo nešto?

loo
03-09-2012, 10:24
http://www.ronis.hr/?nacini-placanja

StormCr0w
03-09-2012, 11:00
Kako se zove ona flash igra u kojoj se pojavljuje epidemija neizlječivog virusa a mi kontroliramo nekog profesora i odabiremo kako i s kim ćemo provesti zadnji tjedan života?

Sonic_Moronic
03-09-2012, 11:15
One Chance

Magnus
03-09-2012, 18:23
Jel tko zna iz kojega filma je ovaj clip?

http://i217.photobucket.com/albums/cc20 ... 688748.gif (http://i217.photobucket.com/albums/cc202/Clay_Pu/1264458688748.gif)

hacker
03-09-2012, 20:11
Jel to John Wayne?

StormCr0w
03-09-2012, 20:15
Đon je jebač on to nikad ne bi napravio.

Neven <R>
03-09-2012, 22:32
Koji je dan mjesec dana nakon 31. siječnja?

Lord Ragnarok
04-09-2012, 00:41
28. veljace, cetvrtak. ravno 4 tjedna.
ili 7.3, isto cetvrtak

Zeko149
06-09-2012, 13:09
za koliko mogu prodat ovaj paketić?
http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher:_Enhanced_Edition

StormCr0w
06-09-2012, 13:27
200 max.

LD
07-09-2012, 14:48
Gdje kupiti Logitech Chillstream u Hrvatskoj? :S
Nabava.net nista ne izbacuje, vemil se ugasio, links ga nema..

loo
07-09-2012, 15:19
Ovdje (http://www.sophoslab.hr/igraci-dodaci/70/pc-logitech-chillstream-controller-gamepad/716/), ovdje (http://www.crash.hr/hr/artikli/17), ili ovdje (http://www.telebit.hr/Gamepad-Logitech-Chillstream/p/273132240.aspx). Za više rezultata napiši u google: Logitech Chillstream site:*.hr

McPingvin_v2.0
07-09-2012, 15:31
Nije raspoloživ niti na jednoj stranici.

loo
07-09-2012, 20:55
Uzeo sam prva 3 rezultata i linkao ih. Ostatak se može pronaći ukoliko se napiše ono u google, kao što sam već rekao. Dostupan je ovdje (http://www.atel.hr/katalog.php?kateg=324&product_id=7127)Si ovdje (http://www.elipso.hr/informatika/dodaci-za-igre/LOGITECH-CHILLSTREAM-PC/).

LD
08-09-2012, 14:44
Fala

Windwalker
08-09-2012, 17:27
Zakaj mi nekad dok upalim komp svi forumi i gmail budu odlogirani?
I zakaj mi se pojavio google na kineskom?
Trebam li se zabrinuti?

Herr Schnitzel
08-09-2012, 17:29
Ne.

Hexfire
08-09-2012, 17:41
Možda

McPingvin_v2.0
08-09-2012, 18:16
Svakako.

KI CO
08-09-2012, 19:37
jel se mogu skidat igrice

SharpDressedChevap
08-09-2012, 19:48
Imam samo dvije godine fiziku, a prvi razred mi je bila 2 (moglo je bit i 3 - nije da se izvlačim il nešto, ali zbog čistih slučajnosti nije). Ne mogu baš reći da sam sve pohvatao, pa me zanima hoću li moći pratiti i drugu godinu bez problema, da je bar na 4 dignem. Nisam mamut pa da ne učim/ne pratim ali je profesorica mutava, previše žuri i moramo sve u dvije godine završit po programu pa nam je sve zbijeno u nekoliko kontrolnih. Tips and tricks? Da sad ponovim malo gradivo iz prve godine jer sto posto nećemo kod nje?
ot: Ista stvar i s osnovama elektrotehnika, doduše nju sam s 4 spustio na 3 pa nisam baš toliki tukac :)

Da se ponovim, koliko sam vidio fizika je ove godine zanimljivija i možebitno lakša (električni naboji, elektrostatika i sl., optika i na kraju nuklearna/atomska fizika) pa me zanima jel to izvedivo ovako "nasuho" ili moram vježbat neke starije zadatke iz područja gibanja/rada i energije da bi ovo lakše shvatio? Nije da želim izbjeći rad ili nešto takvo, samo da znam na čemu sam :)

StormCr0w
08-09-2012, 19:52
Ne trebaš.

Karlo_from_Bjelovar
09-09-2012, 09:07
tu i tamo cete izvodit formule iz njuTNovih zakona i to je to brijem..

Falus
16-09-2012, 11:51
Koja je baza da me svrbi cilo tilo, a nigdi nemam niti tockice, niti ista crveno?

Duke of Earl
16-09-2012, 12:39
Nisi se tuširao par tjedana možda ?

Sgt. Bull
16-09-2012, 12:39
Alergija na prašinu?

Falus
16-09-2012, 12:50
@Duke

Jesam, ne boj se.

@Bull

Mozda, iako mi nikad prije takvo sta nije bilo. Svakako dosta iritantno :D

hansi
16-09-2012, 13:22
Koja je baza da me svrbi cilo tilo, a nigdi nemam niti tockice, niti ista crveno?
welcome to my life

Duke of Earl
16-09-2012, 13:51
Odite doktoru lol

StormCr0w
16-09-2012, 13:53
Bolje ne. Meni su se prije 3 mjeseca pojavili nekakvi crveni krugovi po trbuhu, išo kod doktora i davali mi x različitih krema, gelova, pitajboga čega i od tog mi se samo pogoršavalo. Onda sam pobacao to sve i prestao davati fak, za 2 tjedna prošlo samo od sebe.

Neven <R>
16-09-2012, 13:55
Bolje ne. Meni su se prije 3 mjeseca pojavili nekakvi crveni krugovi po trbuhu
Aliens

StormCr0w
16-09-2012, 13:56
Znao sam :D

beba nema zvečku
16-09-2012, 17:41
welcome to my life

suha koža?

hansi
16-09-2012, 17:51
mhm

Carp
16-09-2012, 20:34
U fazi sam nabave ADSL-a. Zanima me misljenje izmedju Tcoma i bneta. Tcom bi me izasao oko 170 kuna mjesecno, flat naravno, dok je bnet 100 kuna. Sto bi mi ljudi preporucili i jel se tu mora jos sta dodatno platit?

loo
16-09-2012, 20:39
U fazi nabave? Što si imao dosad? Bnet.

Carp
16-09-2012, 20:53
MA na faksu sam i imam ovaj mobilni internet (stick). Uzimao sam to jer nisam bio siguran ocu studirat vise od godine dana. :D

Citam da vise ljudi ima problema, nego sto nema. Da li se to isplati za 70 kn manje... Imam Doma T-com i stvarno je sve super sto se tice stabilnosti veze. Gubim vezu samo kad se modem resetira, to je jednom dnevno, al su skupi. :/

Kako stoje stvari s Metronetom i optimom? (U Rijeci)

Death By Sexy
17-09-2012, 06:56
Bnet uzmi. Moras platit modem (kupnja ili najam - nesto veci racun).

Ja bi uzeo neki internet koji je ful jeftini, al ono, mislim do jaja. Ima neko preporuku? Kaj je s tim stik internetovima?

Carp
17-09-2012, 07:30
Skupi su. Ja imam VIP, 15 giga, 200 kuna (50% manje ako imas carnet pdoatke), brzine su ok, ali kad je oluja ili jaka naoblaka, mozes se pozdravit s normalnim surfanjem.

McPingvin_v2.0
17-09-2012, 07:47
Bnet, Bnet, Bnet.

Na T-Comu sam od kad ima Internetova i jedva čekam da mi Bnet dođe u kvart. Usluga je OK, no previše novaca u odnosu na Bnet.

cham3leon
17-09-2012, 08:26
Bnet je dakle gg? Imamo ga u zgradi, i mislili smo preći na njega, ali problem je šta oni imaju vlastitu infrastrukturu i onda bi trebalo po cijelom stanu vuć kabele skroz od ulaznih vrata.

McPingvin_v2.0
17-09-2012, 08:28
Znam ljude koji imaju Bnet od kad je došao tu u ovom dijelu Zagreba (2004. ili čak i prije), nikada problema, a cijena je zvjerski dobra u odnosu na T-Com. Nama je račun za telefon (koji ne koristimo), srednji paket ADSL-a sa flatrateom i MaxTV malo manje od 500 kn mjesečno. Isto to, samo s malo boljom brzinom i flat rate telefoniranjem je kod Bneta 230kn mjesečno.

cham3leon
17-09-2012, 08:30
E, a televizija? Bnet je kabelski internet zapravo, ne? Onda ne treba STB za televiziju ako prima DVB-C?

Wolfwrath
17-09-2012, 08:41
Ovako, upisao sam prvu godinu na foi-u, nastava počinje za tjedan dana. Jedini raspored predavanja objavljen je za ljetni semestar 2011/2012. Jel je to uobičajeno ili ja nešto fulam?

Hexfire
17-09-2012, 08:53
Bit će valjda novi raspored tokom tjedna, još traju upisi.

Carp
17-09-2012, 09:03
Bnet je dakle gg? Imamo ga u zgradi, i mislili smo preći na njega, ali problem je šta oni imaju vlastitu infrastrukturu i onda bi trebalo po cijelom stanu vuć kabele skroz od ulaznih vrata.

Sta moraju vuc kablove a? Onda moram nazvat gazdu i i molit kao curica.

McPingvin_v2.0
17-09-2012, 09:15
E, a televizija? Bnet je kabelski internet zapravo, ne? Onda ne treba STB za televiziju ako prima DVB-C?
Od njih trebaš "iznajmiti" router (30-ak kn mjesečno) za net, a STB ti treba za telku, isto kao što i MaxTV ima svoj STB (ili kako se to već zove). Tehnički, može se bez toga: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221563

cham3leon
17-09-2012, 09:55
Aha, to mora imat karticu unutra... Onda na TV ne može...

Falus
17-09-2012, 13:13
Ali u bneta takodjer rade nesposobni majmuni pa ne ocekuj nista od korisnicke sluzbe kad ti bude veza pucala, a sigurno oce tu i tamo, puno cesce nego na Tcomu. Bar u mom slucaju

Carp
17-09-2012, 13:29
A vidis, tu su misljenja podijeljena. 60% kaze sve je u redu i rijese mu u 10 minuta, a 40% kaze a suxa i da cekaju po mjesec dana.

Bio sam sad prije 10ak minuta, stvarno imaju dobru ponudu. Xcarnet 111kn (11-16 mbitps), mega 6 sa ugovorom 24 mj 96 kuna, i bez ugovora 99. Sto mi je jos jebenije, ali misli da onda sluzba gleda na onu foru "On nema ugovor, nek se jebe". Sad samo cekam sta ce stanodavac odlucit, hoce dat da mu kopaju po stanu ili ne.

Dania
17-09-2012, 14:41
Najam modema ti je 12 kn obični i 24 kn bežični. Nemoj zaboravit' da će ti stanodavac, ako pristane, morati potpisati papir koji predaješ zajedno sa zahtjevom za bnet :)

Carp
17-09-2012, 14:46
Dobio SVE papire, kao da sam 100% siguran da cu uzet. :D

Magnus
19-09-2012, 19:28
Hoće li se baterije za miš brže istrošit ako stoji upaljen cijeli dan ili ako se gasi kad se ne koristi kompjuter?

McPingvin_v2.0
19-09-2012, 22:18
Probaj pogoditi.

Bitchslap
19-09-2012, 22:36
Lol, i ja sam onda nešto novo naučio.

Sonic_Moronic
19-09-2012, 23:36
Jel' mogu ja kako spržiti DVD na 1x ako mi Nero neda ispod 4x?

Electromaster
19-09-2012, 23:43
... Zašto bi pržio DVD na 1x? :?

Sonic_Moronic
19-09-2012, 23:48
Ajde ti sprži PS1 igru na 16x.

Neven <R>
19-09-2012, 23:52
Zašto ne?

Electromaster
19-09-2012, 23:54
Ja PS1 igre igram na PSViti. :(

Anyway:
http://forum.my.nero.com/index.php?showtopic=8611

actually Nero is not what determines the available write speed settings, it depends on a) the burner b) its firmware and c) the blank discs you use.
If all three components allow 1x speed you will be able to write at 1x using Nero.

cham3leon
20-09-2012, 07:26
Nero je bloatware, koristi Ashampoo radije.

Kid A
20-09-2012, 07:38
Sta je bloatware?

cham3leon
20-09-2012, 07:42
nakupina softvera koji ti ne služi za ništa. Zadnji put kad sam ga koristio imali su neki media player uključen i štajaznam šta sve ne.

McPingvin_v2.0
20-09-2012, 08:51
Zato se ne koristi ništa iznad Nere 7. Njabs.

majstoro
20-09-2012, 10:00
Da li je moguce saznat koju vrstu web hostinga koristi facebook?

Kostolomac
20-09-2012, 11:16
Zato se ne koristi ništa iznad Nere 7. Njabs.
Jesu žive još one Lite verzije?

FaTaL_mRkvA
21-09-2012, 12:24
Iskreno mislim da fejsbuk ima svoje servere i ne unajmljuje nikakav hosting ako si na to mislio.

majstoro
22-09-2012, 08:27
Iskreno mislim da fejsbuk ima svoje servere i ne unajmljuje nikakav hosting ako si na to mislio.
Mislio sam koju vrstu hostinga
http://en.wikipedia.org/wiki/Web_hostin ... of_hosting (http://en.wikipedia.org/wiki/Web_hosting_service#Types_of_hosting)

Carp
22-09-2012, 13:39
Iduci tjedan idem po inet. jeeej. Da li se placa kakav prikljucak ako uzmem bez ugovorne obveze?

Zeryx
28-09-2012, 11:11
zanima me gdje se u zgu ili okolnim gradovima mogu napraviti majice i ostali dijelovi odjece po želji?
konkretno, trebaju mi majice, trenirke, kratke hlačice, košulje i sve to u raznim bojama i da oni odma tiskaju željeni logo i tekst na tu odjecu.
min. 50 komada svakog dijela.
i da imaju veci izbor. znaci da mogu birati izmedu više modela majici, boja, muska - zenska (polo, obicna, bez rukava) i tako za svaki dio odjece.
gdje bi mogao poceti traziti i zvati.

p.s. pritom ne mislim na obicno tiskanje na majice kao za ludi dan.
trebalo bi mi nesto malo kvalitetnije ali opet da nije preskupo.

McPingvin_v2.0
28-09-2012, 12:31
Rost šport.

Electromaster
30-09-2012, 14:55
Kako da si otvorim poštanski sandučić u Sloveniji?

I koliko bi me to došlo?

pimp
30-09-2012, 17:53
otiđeš u sloveniju, otvoriš račun kod njih u banci kao nerezident ( ja sam u Hypo), zakupiš poštanski pretinac i registraš se kao slovenac na ebayu (mozes i nemoras, ali preporučljivo je kako kažu ljudi)
pod adresu staviš adresu pošte

Da_killah
02-10-2012, 16:01
Koji je link od one neke stranice na kojoj se mogu gledati naši programi, hrt, rtl, nova?

cham3leon
02-10-2012, 20:07
Je tko naručivao šta iz M-Computersa i kako ste zadovoljni?

Gu$ht3r
02-10-2012, 21:40
Koji je link od one neke stranice na kojoj se mogu gledati naši programi, hrt, rtl, nova?

hrt mozes gledat na njihovim stranicama

Electromaster
03-10-2012, 20:35
Koristi li itko osim mene na forumu skymiles_red temu?
Meni je baš fora, za razliku od onog deafult drekeca koji se vidi na milijun foruma. Baš paše bojama PCPLAY logoa i tako to.
Jedino je bed što na njoj nema niš nikad, počevši od quick reply pa nadalje. Jer, zašto bi itko to dodao u druge teme na forumu.

StormCr0w
03-10-2012, 20:39
Difolt tema jedina valja. Da forum liči na nešto i da ostajem kasno onlajn koristio bi neku tamniju temu. Ovako nema potrebe.

FaTaL_mRkvA
03-10-2012, 23:37
Difolt tema jedina valja. Da forum liči na nešto i da ostajem kasno onlajn koristio bi neku tamniju temu. Ovako nema potrebe.
This. Prije sam isprobavao teme, ali vecina mi je suckala - ili bole oči, ili fali pol dugmadi, ili su jednostavno preloše posloženi elementi foruma.

Karlo_from_Bjelovar
04-10-2012, 08:08
Ova je najfunkcionalnija i oku najugodnija.. Mrzim sarene forume..

Electromaster
04-10-2012, 10:13
Meni je deafultna eye-cancer. :(

LD
06-10-2012, 14:40
Bon Bon je pod t-govnima? Ne moram dekodirat mob?

Gu$ht3r
06-10-2012, 17:34
tako je

Zeryx
07-10-2012, 15:40
brat je davno prckao po dvb-t recieveru i postavio lozinku. on sada ne zna koja je to lozinka a bez nje ne mozemo nista promjeniti.
kako maknuti to?
tj. kako resetirati uredaj?

Electromaster
07-10-2012, 17:25
Nekako mi se čini da bi bilo korisno kad bi rekao o kojoj točno marki i modelu se radi.

Karlo_from_Bjelovar
08-10-2012, 06:01
brat je davno prckao po dvb-t recieveru i postavio lozinku. on sada ne zna koja je to lozinka a bez nje ne mozemo nista promjeniti.
kako maknuti to?
uzmes dvbtr, zakljucas se, zamračiš sobu, sjedneš u čošak i plačeš.. ako imaš sreće, nestat će passa..
druga metoda bi bila uprijet general reset gumb koji je vjerojatno promjera 1mm negdje na uređaju..

ProzoЯ
08-10-2012, 16:27
izmoli dvije zdravo marije i resetirat ce se

Zeryx
08-10-2012, 19:59
kako maknuti to?
uzmes dvbtr, zakljucas se, zamračiš sobu, sjedneš u čošak i plačeš.. ako imaš sreće, nestat će passa..
druga metoda bi bila uprijet general reset gumb koji je vjerojatno promjera 1mm negdje na uređaju..
prva metoda. mogao bi ti uci u sobu, sjest u cosak, stavit prst u dupe i onda u usta. i placi koliko te volja.
druga metoda, nema nikakvog general reset gumba i to je bilo prvo sto sam provjerio.

inace za ostale koji nisu tako nadareni i vidoviti uređaj je: globo electronic digital 1012 wmta

p.s.
pomolio sam se 2 zdravo marije i dalje ništa.

šta dalje?
i samo normalni prijedlozi...

Electromaster
08-10-2012, 23:42
De jebote, nisi mogo od žnjtije tvrtke prijemnik kupit. Nemaju ni web stranicu ffs.

Ako nema reset gumba kao ono, baš gumb, pogledaj ima li negdje, tipa na stražnjoj strani malena rupica taman za provuć iglu. Ako ima, unutra je reset gumb.
Ili tuci brata dok se ne sjeti lozinke.

Zeryx
09-10-2012, 01:02
a jbg nisam ga ja kupovao. kupljen je još prije par godina u švabiji... :/
nema nista sto lici na reset gumb.
frend mi je nesto spominjao da bi ga trebalo otvoriti i nesto tipa baterije izvaditi i vratiti?

Electromaster
09-10-2012, 11:19
Teško da ima bateriju kao matična u kompu, vjerojatnije je da ima nekakvu flash memoriju na koju sprema postavke pa mu ne treba.
No u krajnjem slučaju, možeš probat otvorit pa vidit. Možda je gumb i baš u kućištu, mada zvuči retardirano.
A možda treba kratko spojit neke pinove da se resetira.

... No inače, softverski, ne možeš baš ništa na njemu raditi? Ni ući u opcije ni ništa?

Zeryx
09-10-2012, 13:20
ne. za sve zivo trazi kod.
probat cu otvoriti. ako nista mozda nadem neke druge podatke o proizvodacu. pa cu moc nac nesto na netu.

FaTaL_mRkvA
09-10-2012, 14:55
Kupi novi. Jeftinije ćeš proć nego da trošiš struju dok surfaš za odgovorom.

Gu$ht3r
09-10-2012, 17:16
a jbg nisam ga ja kupovao. kupljen je još prije par godina u švabiji... :/
nema nista sto lici na reset gumb.
frend mi je nesto spominjao da bi ga trebalo otvoriti i nesto tipa baterije izvaditi i vratiti?

pricao mi je majstor bas o toj sifri za recievere kada mi je dosao ugradjivat satelitsku, da ovi malo bolji recieveri se mogu prikopcat na kompjuter i onda resetirat a ostali ako zaboravis sifru jebiga, mozes ga bacit u smece.

cham3leon
10-10-2012, 13:48
Ovako, kupio sam laptop po prvi put u životu.

Zanima me da li ga moram pustit na punjenju cijeli dan ili koliko, ili tako nešto? U uputstvima ništa ne piše vezano za to.

Sgt. Bull
10-10-2012, 13:56
Mislim da se puni 24 sata da se baterija formira i onda možeš koristiti. Inače ako ti je uvijek uključen u struju, preporučljivo je izvaditi bateriju da ne bi otišla u materinu. Tako su meni rekli.

cham3leon
10-10-2012, 14:10
Da za to znam, jednom kolegi je tako otišla. Jedino šta nisam znao za prvo punjenje kako postupiti.

Al sad malo guglam okolo, kažu da Li-Ion ne traže to dugo prvo punjenje jer nisu toliko osjetljive na to, nego samo treba pazit da se puni i prazni potpuno prvo vrijeme.

Sonic_Moronic
10-10-2012, 14:46
Meni je baterija stalno unutra. Koliko sam sjeban?

Sgt. Bull
10-10-2012, 14:46
Veoma.

FaTaL_mRkvA
10-10-2012, 14:50
Meni je isto tak bila 2 godine i onda je odjednom pocela se sa 100% na 0% praznit za doslovno 6-7 sekundi. .....

Sonic_Moronic
10-10-2012, 14:53
Čitao sam različita mišljenja o tome i zaključio da nema nikakvog dogovora o tome da li to uništava bateriju. Briga me.

Carp
10-10-2012, 15:28
Koliko bi me kostalo da u t mobileu zamjenim staklo za Xperiu P? Imam 1 crticu i uzasno me zivcira. To je naravno izvan garancije,

StormCr0w
10-10-2012, 15:31
200-300 kn.

Carp
10-10-2012, 15:39
Pf. Ode sutra.

FaTaL_mRkvA
10-10-2012, 16:09
Čitao sam različita mišljenja o tome i zaključio da nema nikakvog dogovora o tome da li to uništava bateriju. Briga me.
Provjereno uništava.

cham3leon
10-10-2012, 16:11
[quote="Sonic_Moronic":25wpfaqu]Čitao sam različita mišljenja o tome i zaključio da nema nikakvog dogovora o tome da li to uništava bateriju. Briga me.
Provjereno uništava.[/quote:25wpfaqu]

Electromaster
10-10-2012, 16:17
Sonik ne posjeduje most common znanja ikad, izdanje 2154483445.

Kid A
10-10-2012, 16:29
Nemojte se mrziti, daj vratite ona srca u sigove, bas ste bili kjut tad

Hexfire
10-10-2012, 16:33
Preko 4 godine mi je baterija bila stalno u prijenosniku, 90% vremena na struji i onda je jedan dan crkla. Sad isto ponavljam i sa novom baterijom.

Ovisi kakve ste sreće, može crknuti nakon godinu i pol, može nakon 5. Ovo s vađenjem je priča za malu djecu i nema nikakvih dokaza da stvarno šteti bateriji.

ProzoЯ
10-10-2012, 16:36
Jeli se isplati kupovat gaming headsete?
nesto tipa ovo
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... B003VANOFY (http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY)
http://www.amazon.com/Razer-Megalodon-S ... B002EVPBH0 (http://www.amazon.com/Razer-Megalodon-Surround-Gaming-Headset/dp/B002EVPBH0)

Sonic_Moronic
10-10-2012, 16:43
http://www.google.hr/search?client=oper ... 66&bih=655 (http://www.google.hr/search?client=opera&rls=en&q=keeping+battery+in+laptop&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=hr&client=opera&hs=Pgz&rls=en&channel=suggest&sclient=psy-ab&q=keeping+battery+in+laptop&oq=keeping+battery+in+laptop&gs_l=serp.3...0.0.0.136871.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0... 0.0...1c.FgmmfmwMXsQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=7282d335c4f2f5d2&bpcl=35243188&biw=1366&bih=655)

Evo uživajte, baš da vidim kakve su vam to provjerene informacije.
Generalni konsenzus koji sam ja našao, iz svega što sam pročitao, je da vađenje baterije možda malo produžava život, ali ništa posebno da bi se stalno mučio oko toga. Ove nebuloze da će to potpuno uništiti bateriju za godinu dana su bajke koje nemaju nikakvu podršku.

Sgt. Bull
10-10-2012, 17:26
Sonik vs world.

YOU GO GIRL!

ProzoЯ
10-10-2012, 19:27
Jeli se isplati kupovat gaming headsete?
nesto tipa ovo
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... B003VANOFY (http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Headset-Surround/dp/B003VANOFY)
http://www.amazon.com/Razer-Megalodon-S ... B002EVPBH0 (http://www.amazon.com/Razer-Megalodon-Surround-Gaming-Headset/dp/B002EVPBH0)

Kostolomac
10-10-2012, 19:49
Osobno mi je to preskupo. Ali za onoga tko ima fobiju od kabela se valjda isplati.

Carp
10-10-2012, 19:51
Da

ssd
14-10-2012, 18:47
koliko dugo paket može stajati u pošti prije nego se vrati pošiljatelju?

McPingvin_v2.0
14-10-2012, 21:45
Mislim da ti je rok 5 ili 10 radnih dana. Piše na papiriću koji dobiješ doma ako te poštar ne nađe.

StormCr0w
16-10-2012, 19:33
Kad izlazi Kingdom Undef Fire 2??? Čitam neki Gameplay iz 2009. i najavljuju ga za 2010. Sad gledam na internetu nema nigdje vijesti. Jel otkazano?

Sgt. Bull
16-10-2012, 19:50
The game was announced in January 2008, and has been subject to delay and changes to release platforms; A closed beta-test began on December 2011, as of Jan 2012 it is expected to be released for PC and PlayStation 3 in 2012.

StormCr0w
17-10-2012, 06:01
Ovo će ko Duke Nukem završit :(