Pogledaj cijelu verziju : Glupa pitanja
Stranica :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Ogg The Dogg
27-06-2011, 16:06
danas mi je dotrčo jedan frend koji je reko da želi stavit ionizator na ispušni sustav u auto. znači na cijelu ispušnu granu od izlaza iz mašine do katalizatora. mene zanima bi li to imalo ikakvog efekta na zagađenje okoliša, tj bi li smanjilo štetnost ispušnih plinova?
isto tako, kad bi na usis auta postavili ionizator bi li dobivanjem molekula O3(ozon) i njihovim unošenjem u mašinu umjesto običnog zraka poboljšali kvalitetu izgaranja?
Da li Diablo i Diablo 2 imaju problema sa kompatibilnošću sa sedmicom?
diablo 2 nema problema. igram ga na win7 bez problema i bez patcha
McPingvin_v2.0
27-06-2011, 17:22
danas mi je dotrčo jedan frend koji je reko da želi stavit ionizator na ispušni sustav u auto. znači na cijelu ispušnu granu od izlaza iz mašine do katalizatora. mene zanima bi li to imalo ikakvog efekta na zagađenje okoliša, tj bi li smanjilo štetnost ispušnih plinova?
isto tako, kad bi na usis auta postavili ionizator bi li dobivanjem molekula O3(ozon) i njihovim unošenjem u mašinu umjesto običnog zraka poboljšali kvalitetu izgaranja?
Saznaj. Ozon definitino je bolji oksidans od kisika, ali je pitanje koliko ti se to isplati zbog potrošnje struje itd. Kako god okreneš, ne možeš dobiti bolje performanse čim stvaraš nešto da bi imao drugačiju kemijsku reakciju. Zakoni o očuvanju energije su bolje napisani od hrvatskih, što ćeš.
Po pitanju ispuha - što dobiješ ioniziranjem CO i CO[sub:70dz97nn]2[/sub:70dz97nn]?
Ogg The Dogg
27-06-2011, 18:21
SSaznaj. Ozon definitino je bolji oksidans od kisika, ali je pitanje koliko ti se to isplati zbog potrošnje struje itd. Kako god okreneš, ne možeš dobiti bolje performanse čim stvaraš nešto da bi imao drugačiju kemijsku reakciju. Zakoni o očuvanju energije su bolje napisani od hrvatskih, što ćeš.
Po pitanju ispuha - što dobiješ ioniziranjem CO i CO[sub:2wjkf7mh]2[/sub:2wjkf7mh]?
na internetu o tome nema bas podataka. pa sam se malo bavio pogađanjem... ak obi ga u malim količinama ubrizgavao u mašinu, s time da u auto postaviš neki manji ionizator kojeg pokreće alternator automobila i taj plin ubrizgaš u mašinu dobio bi neki skok u performansama. iako je moj frend predlago neka drugačija rješenja, nisam ih točno popamtio. a što se tiče ovog sa ionizacijom auspuha, to nema šanse, pošto postoje molekule CO3 ali ih je nemoguće dobit ovom metodom dakle, ne dobivaš apsolutno ništa.
McPingvin_v2.0
28-06-2011, 00:06
Vjerujem da za ispuh nema smisla, ali gledaj ovako: trebaš količinu energije ESkako bi dobio O3 iz zraka. Razlika energije pri sagorjevanju O[sub:25mmnt1a]3[/sub:25mmnt1a]Sumjesto O[sub:25mmnt1a]2[/sub:25mmnt1a]Sće uvijek biti manja od uložene energije E.
Ne znam, takva mi je nekakva logika. Boz bi mogao više znati.
Redom...
Ioniziranje ispušnog CO[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber]Sbi moglo imati dva rezultata.
1. Ukoliko se radi pod velikim pritiskom i ogromnom voltažom (100kV+), auto bi pljuvao van grafit zasićen kisikom. Potencijalno zapaljivo.
2. Ako se radi sa osrednjim vrijednostima kakve bi našli na kraju auspuha, dobili bi CO[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber][sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber], te O[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber][sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber], C[sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber]Si CO[sup:2nsdhber]+[/sup:2nsdhber]Szbog nestabilnosti održavanja konstantnog tlaka/temperature/voltaže. To bi vjerojatno imalo veći negativan učinak na zagađenje zbog veće reaktivnosti iona u neutralnom okolišu.
Na papiru je jasno da je O[sub:2nsdhber]3[/sub:2nsdhber]Sučinkovitiji za izgaranje nego O[sub:2nsdhber]2[/sub:2nsdhber]. U praksi to nema smisla jer:
1. U uvjetima u kojima voze automobili O[sub:2nsdhber]3[/sub:2nsdhber]Spostoji u jako, jako, jako, jako malim količinama jako privremeno. (Poluraspad od 20ak dana, makar to nije onaj isti poluraspad, ali funkcionira gotovo isto) Trebalo bi ga držati pod pritiskom kao plin, i to u vrlo hladnim (-100[sup:2nsdhber]o[/sup:2nsdhber]C na niže) spremnicima. Ili to, ili imati stvarno užasno jak ionizator, ali ionizator takve snage bi trebao vlastiti generator koji bi trošio gotovo isto ili više goriva od samog automobila. I još k tome bi isti bio bolje iskorišten bez hibridnog pristupa nego kao samostalan ionski motor (valjda, ovo zadnje pogađam samo zato jer su slične cifre u igri, od preko 200kV).
2. Broj okretaja bi se vjerojatno DRASTIČNO povećao, tako da ovo apsolutno nebi bilo primjenivo na standardnom motoru.
3. Niski ozon je fotoreaktivan zagađivač, stoga ti projekt nitko neće financirati.
Ovako, imam Xeper headset (ne mogu naći sliku na netu) i do nedavno je sve bilo ok, no u zadnje vrijeme osobe s kojima pričam na nekom voice chatu čuju apsolutno sve zvukove koje meni dopiru iz slušalica, znači zvukove iz igre, mjuzu...bla, dok ja čujem samo njihov glas kak' i treba biti...ne znam kak da to popravim :(
Lord Ragnarok
29-06-2011, 09:57
smanji sensitivity mica, jednostavno ti je kanal za zvuk stalno otvoren i svi zvukovi koji dopiru do mica se proslijeduju dalje.
probala sam, al' svejedno se čuje...ne znam kako se prije čuo samo moj glas, sad sve
Create a new Shortcut to RelicCOH.exe and add -modname Riders_on_the_Storm_Mod -dev to the line target.
Kak da to napravim? Treba mi za COH:OF
Ogg The Dogg
29-06-2011, 19:24
probala sam, al' svejedno se čuje...ne znam kako se prije čuo samo moj glas, sad sve
otvori sound panel od zvučne kartice i tamo imaš kanal "mix" il itako neko ime. problem bi trebo nestat
Imam nešto stereo mix, gdje mogu podešavat rec volume...šta da tamo napravim?
Ogg The Dogg
29-06-2011, 19:27
Imam nešto stereo mix, gdje mogu podešavat rec volume...šta da tamo napravim?
stišaj ga do kraja ili mjutaj
Create a new Shortcut to RelicCOH.exe and add -modname Riders_on_the_Storm_Mod -dev to the line target.
Kak da to napravim? Treba mi za COH:OF
Copy exe, paste shortcut, rightclick, properties, na target liniju na kraju, nakon SVEGA dodaj -modname Riders_on_the_Storm_Mod -dev i to je to
Chupacabra
29-06-2011, 19:36
Kasniš, već sam mu ja to rekao prije pola sata.
Jel' mi netko može giftat igru na steamu pa da mogu acceptat friend requestove ili baš ja moram kupiti? Imam novi acc jer je prošli sj*ban, a ovdje neam ništa osim tf2 i ne mogu prihvaćat requestove :/
p.s. zanima me samo je li moguće, nisam tražila sad nekog da mi gifta nešto :D
U zavisnosti koju graficku imas, skini si ovo
http://www.steampowered.com/ati_offer1a/
ili ovo
http://www.steampowered.com/nvidia/
samo acceptaj igre u library, ne moras ih instalirat ako neces i problem rijesen
Chupacabra
30-06-2011, 21:50
Dok sam ja to skinuo, opet nije bilo aktivirano. Neće se tako aktivirat, vjerojatno jer su to freeare igre. Rađe napravi onaj Dark Messiah exploit i aktiviraj igru, onda će ti bit aktiviran acc
Hm da, i to.
Nista onda, Dania aj na skype da ti dam key
...and not a single fuck was given that day.
brb ode spavat
Chupacabra
30-06-2011, 22:51
Imam jedno glupo pitanje: Radi li http://www.free-iqtest.net/S<---- ovaj IQ test? Mislim, jel pouzdan ili je lažnjak nekakav.
(imam 150 rezultat pa me zanima)
http://i.imgur.com/nlMdE.jpg
Ja mislim da seru, nemoguće da je 150 rofl.
Electromaster
30-06-2011, 22:59
Rofl, trollaš?
Nijedan onlajn IQ test nije pouzdan, čak ni onaj Mensin. Treba ić kod njih i pisat pravog.
Nema testa koji će 100% precizno izračunat IQ.
Koja je razlika između polarne i nepolarne molekule?
Jedna je bijela jedna nije.
TeraBajt
03-07-2011, 13:33
Koja je razlika između polarne i nepolarne molekule?
polarna i nepolarna
go figure
Delirium
03-07-2011, 20:44
U polarnoj molekuli težišđta naboja su u različitim točakama a u nepolarnoj u istoj točki
Ono što znam je da su u jednom istovrsni atomi i elektronegativnost, a u drugom obrnuto. E sad neznam za koji vrijedi koji...
Isuse boze pa ovo dijete ce ici na fax
TeraBajt
04-07-2011, 02:25
Ono što znam je da su u jednom istovrsni atomi i elektronegativnost, a u drugom obrnuto. E sad neznam za koji vrijedi koji...
zar je moguce da si tako glup? Razlika u elektronegativnosti atoma koji sudjeluju u vezi UZROKUJE razdvajanja težišta pozitivnog i negativnog naboja, pa takva molekula ima dva pola.
sta te sama analogija ne dovodi do zakljucka da ako ima razlike u elektronegativnosti, da je molekula dipolna?
nadam se da si pao kemiju.
Chupacabra
04-07-2011, 02:27
Respect +100.
Ovo je zbilja glupo pitanje:
Na što je najbolje potrošit lovu na moru a da to nije na alkohol?
Electromaster
05-07-2011, 13:53
Iznajmi jet ski ili tako neki drek, gazi plivače.
croat1gamer
05-07-2011, 15:27
Ovo je zbilja glupo pitanje:
Na što je najbolje potrošit lovu na moru a da to nije na alkohol?
Droza.
Duke of Earl
05-07-2011, 15:34
Kao što je rečeno, droga i kurve su ti najsigurniji ulog za viška novaca na godišnjem.
McPingvin_v2.0
05-07-2011, 15:47
Hrana u restoranu. Pržene lignje+ pomfri+ sok= 80 kn.
cham3leon
05-07-2011, 16:10
Podijeli pare socijalno ugroženima. Bolje nego da kontra volje duvaš, piješ, ždereš i jebeš samo da se pare potroše. I još ćeš se poslije osjećati dobro.
Da_killah
05-07-2011, 16:13
nakon čega ćeš se osjećat dobro? :D
Podijeli pare socijalno ugroženima
Na kurve
to je to
TeraBajt
05-07-2011, 16:28
Podijeli pare socijalno ugroženima. Bolje nego da kontra volje duvaš, piješ, ždereš i dragaš samo da se pare potroše. I još ćeš se poslije osjećati dobro.
not fun
Da li mi mozete preporuciti neki video program(jednostavan), a da ima puno opcija i efekata tipa slow motion za uredjivanje videa??? :)
TeraBajt
05-07-2011, 23:53
windows movie maker
Ako ti treba za stalno a nemaš para on Windows Movie Maker a ako ti treba samo trenutno onda si skini Sony Vegas Pro 10 free trial + potraži na YouTubeu videe na koji hakaju kodove za taj program pa ga možeš imat za stalno.
Chupacabra
06-07-2011, 12:42
a nemaš para on Windows Movie Maker
:pray:
a nemaš para on Windows Movie Maker
to majstore haha
anyway, sto se tice trosenja para na moru, ko kaze da ih moras potrosit? spremi ih. Pa ce ti se nakupit pa ako ti nesto zapne za oko kupis si..
Kako da promjenim nick tj. nadimak? :)
Sonic_Moronic
07-07-2011, 15:10
Kako to da muhe i komarci uvijek znaju kad idem uzet muholovku i netragom nestanu, a prije toga su mi pola sata neprestano pred facom?
Marvin OCX
07-07-2011, 15:19
Evolucija :)
Tits su na engleskom sise ali i takodje i ime za jednu vrstu ptica. Kojih?
cham3leon
07-07-2011, 22:26
Sjenice.
McPingvin_v2.0
08-07-2011, 09:03
Tits su na engleskom sise ali i takodje i ime za jednu vrstu ptica. Kojih?
Probao si googlati, ali su te rezultati omeli? ^^
Neces vjerovati ali u pravu si. Nemoguce naci bilo kakvu pticu :D
A kako bi bilio da googlate "Tits bird" lol
cham3leon
08-07-2011, 11:33
Ona žuta sjenica je Great Tit, pogodi samo kakve bi to lijepe rezultate dalo na guglu.
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=gre ... a=N&tab=wi (http://www.google.hr/search?hl=hr&q=great%20tit&gs_sm=e&gs_upl=181l1186l0l9l7l0l0l0l0l246l1059l1.2.3l6&biw=1920&bih=885&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi)
I onda samo dodaj s :D
Karlo_from_Bjelovar
09-07-2011, 02:31
na kojoj strani svijeta bi glava trebala bit prilikom spavanja?
Systematic Reverse
09-07-2011, 08:24
Neces vjerovati ali u pravu si. Nemoguce naci bilo kakvu pticu :D
newb googler.
hmm neznan kako bi ovo slozio.......moze li se iso file "raspakirat" na pc, umisto da se mounta na cd...?
EDIT- i onda vidin desni klik-extract to here :oops:
Chupacabra
09-07-2011, 13:48
Možeš winrarom
EDIT: Slijep sam, nvm
MasaKrisT
09-07-2011, 14:04
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=great%20tit&gs_sm=e&gs_upl=181l1186l0l9l7l0l0l0l0l246l1059l1.2.3l6&biw=1920&bih=885&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi
I onda samo dodaj s :D
http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/objects/428742_main.jpg
Jel netko ovdje zna nekog tko bi zaposlio srednjoškolca za rad? Ono, kopao bihm gradio, sadio, skupljao itd. sam da zaradim neš.
Chupacabra
12-07-2011, 00:14
na kojoj strani svijeta bi glava trebala bit prilikom spavanja?
Znam da je kasno ali: na sjeveru. Noge na jugu.
jesan ja jedini kojemu se ovi "ratnici" ne cine bas ka ratnici :roll:
http://vidi.hr/Sci-Tech/Znanost/Pronadeni-1.300-godina-stari-kipovi-ratnika-Maya
and here is why:
http://img51.imageshack.us/img51/6125/pronadeni1300godinastar.jpg
Jel netko ovdje zna nekog tko bi zaposlio srednjoškolca za rad? Ono, kopao bihm gradio, sadio, skupljao itd. sam da zaradim neš.
Gdje živiš?
Vamo ti se ljudi obično zapošljavaju za bobije, iako si sada zakasnio na sezonu.
Od ostalih ''uobičajenih'' poslova možeš na benzinsku i...to je to :)
[quote="hrčak":1fzr8veb]Jel netko ovdje zna nekog tko bi zaposlio srednjoškolca za rad? Ono, kopao bihm gradio, sadio, skupljao itd. sam da zaradim neš.
Gdje živiš?
Vamo ti se ljudi obično zapošljavaju za bobije, iako si sada zakasnio na sezonu.
Od ostalih ''uobičajenih'' poslova možeš na benzinsku i...to je to :)[/quote:1fzr8veb]
bobi tek poslje treceg srednje mozes
Živim u Zgrebu, gledo sam i na njuškalu i tak, traže baš ljude koji imaju SSS ili VSS tak da niš od toga. :(
Da_killah
12-07-2011, 12:04
jesan ja jedini kojemu se ovi "ratnici" ne cine bas ka ratnici :roll:
http://vidi.hr/Sci-Tech/Znanost/Pronadeni-1.300-godina-stari-kipovi-ratnika-Maya
and here is why:
http://img51.imageshack.us/img51/6125/pronadeni1300godinastar.jpg
Ruke su im na leđima vezane, što upućuje da se radi o kipovima zarobljenika, pa se izrada pripisuje zasad Toninima.
McPingvin_v2.0
12-07-2011, 13:42
Hrčak, odi u učenički servis, tamo imaš ponude poslova.
Bila mi je stara danas nakon posla kad se vraćala i zaboravila je par papira, al su joj tamo rekli da mi je svejedno došao u učenički servis ili ne jer oni do kraja praznika nemaju posla (nekakvi problemi sa papirima i nekoj ženskoj koja je neke pare sebi uzimala).
Electromaster
18-07-2011, 23:14
Logitech MX510. Gdje da kupim?
Kod nas, novi.
... U biti trebam miš novi a taj mi se svidio kod Babića pa eto. Ako netko ima kakvu drugu ideju nek nabaci, ali ne Razere i slične đinđe minđe. Oću Logitek. I da nije skuplji od ovog.
Mislim da ćeš puno lakše naći mx518, pa bolje da njega uzmeš. Identičan je mx510 šta se ergonomije tiče i ima bolji senzor.
Na tržište je došao i nasljednik mx518, G400 se zove. Našao sam ovdje (http://www.infospot.hr/Misevi/Periferija/Logitech/Logitech-Gaming-Mouse-G400_pr199190ct10100.html)Su ponudi, ista je cijena. Nisam ga koristio pa nemogu tvrditi ništa, ali po slici mi izgleda isto kao mx518.
[quote="hrčak":1eixr0iw]Jel netko ovdje zna nekog tko bi zaposlio srednjoškolca za rad? Ono, kopao bihm gradio, sadio, skupljao itd. sam da zaradim neš.
Gdje živiš?
Od ostalih ''uobičajenih'' poslova možeš na benzinsku i...to je to :)
bobi tek poslje treceg srednje mozes[/quote:1eixr0iw]
Nope, sa 16 iliti (obično) poslje drugog. Ali da, ti si završio prvi.je li? Eto, da znaš dogodine.
Devil Dog
19-07-2011, 11:42
Ja sam mislio ic ove godine al su me zajebali, stavili su note na krivu oglasnu plocu :(
Da_killah
19-07-2011, 12:45
Logitech MX510. Gdje da kupim?
Kod nas, novi.
... U biti trebam miš novi a taj mi se svidio kod Babića pa eto. Ako netko ima kakvu drugu ideju nek nabaci, ali ne Razere i slične đinđe minđe. Oću Logitek. I da nije skuplji od ovog.
ja ti prodam za 500kn :P imam i 518 ako hoćeš hehe
Postoji li neka verzija windowsa 7 koja prilikom instalacije zauzima manje od 8 gb?
Sudeći prema ovome (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:oeHcK6E0uuoJ:www.zdnet.com/blog/bott/from-starter-to-ultimate-whats-really-in-each-windows-7-edition/1031+windows+7+starter+disk+usage&cd=1&hl=hr&ct=clnk&gl=hr&client=opera&source=www.google.hr/url)Strebaš barem 11GB prostora.
Ne da mi se otvarati zasebno temu, pa ću pitati ovdje
Ima neko preporuku za miša do 300 kn? Znam da nisu neki novci, al' jbg :)
Logitech G400 (http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+G400%2C+opti%E8ki%2 C++3600dpi%2C+crni%2C+USB%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.283)
Pristojan mis za te novce. :)
Oho ne čini se loše, hvala ^^
Nešto me muči u zadnje vrijeme...
Jel još netko osjeća nelagodu ili strah od majmuna? :(
Ne znam jel to uncanny valley na djelu ili koji kukac, ali čimpanze, gorile i slične spodobe su totalno creepy.
Pokušavam skužiti jel ima konkretna fobija od dotičnih, ali malo je varljivo... maimoufobija, pitekofobija, sumtin' O_o
Ne da mi se otvarati zasebno temu, pa ću pitati ovdje
Ima neko preporuku za miša do 300 kn? Znam da nisu neki novci, al' jbg :)
ja iman sharkoon fireglider...200 kn a ja zadovoljan :)
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192
ja iman sharkoon fireglider...200 kn a ja zadovoljan :)
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192
Ne čini se ni taj loš, a još je i jeftiniji...jedino što mi je boja grozna, valjda imaju čisto crni :)
edit: jel' taj može podešavati sensitivity?
Imas i crni. (http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider+Black%2C +laserski%2C+3600dpi%2C+crni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.229)
Sto se tice mjenjanja sensitivitya, to mora imat :D . A i za tih 50 kuna mislim da se Logitecha vise isplati uzet. ^^
Ne znam jel to uncanny valley na djelu ili koji kukac, ali čimpanze, gorile i slične spodobe su totalno creepy.
Pokušavam skužiti jel ima konkretna fobija od dotičnih, ali malo je varljivo... maimoufobija, pitekofobija, sumtin' O_o
2S5zWdG-NXs
be afraid
Imas i crni. (http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+SHARKOON+FireGlider+Black%2C +laserski%2C+3600dpi%2C+crni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.229)
Sto se tice mjenjanja sensitivitya, to mora imat :D . A i za tih 50 kuna mislim da se Logitecha vise isplati uzet. ^^
Hmm, nemam pojma, vidjet ću još malo reviewe i tako, nije 59 kn neka razlika :)
Valjda su ti se spidey senses aktivirali kada si nesvjesno cuo za ovo
http://www.imdb.com/title/tt1318514/
Wishmaster
27-07-2011, 00:45
Malo prije situacija: ulazim u sobu i screensaver na ekranu se ugasi (ponovo se pojavi desktop). Nisam taknul miša.
Ne bi to bilo čudno da se ovo ne dešava u jezivo mnogo puta. Odbijam vjerovati da je slučajnost.
Je li to moje računalo evoluiralo?
mozda kako lupnes vratima ti se mis pomakne za milimetar
SharpDressedChevap
29-07-2011, 14:29
Ovi giftovi na Steamu, jel to radi tako da random lik meni pokloni neku svoju igru i to je to? Ili ima neka dodatna zajebancija sa Steamom?
Ne kužim kak' misliš? Sumnjam da će ti baš random lik nešto giftat, prije će ti giftat nešto neki frend, dobit' ćeš obavijest na Steamu, otvorišt gift i voila, imaš novu igru :)
EDIT: OT, jel' netko zna šta je s onom novom Ubisoftovom igrom I am alive? Jel' otkazana ili? Ne mogu ništa pronaći, a mislila sam da će konačno izaći nešto malo originalnije od svega :|
SharpDressedChevap
29-07-2011, 18:19
Aha, al malo mi je čudno. Šta da se nađe neka dobra dušica pa pokloni igru svim živima? Ako nema limita na tome, onda mogu komotno žicat uokolo :)
Probaj, možda se isplati :D
Jesu li svi bežićni miševi fail?
Bilo bi vijeme da zamjenim ovaj razlog frustracije, budući da mi igranje ičega što uključuje imalo akcije čini nemogućim.
Trza, blokava i zapinje. Već imam nekoliko miševa iz Chipoteke (gdje mi tata radi) na raspolaganju, pa me zanima isplati li mi se uzimati opet bežićan? Jer isto je povećana fleksibilnost, a također imam ekran attachan na zid i iz kreveta gledam serije pa ponešem miš u krevet da se ne moram dizati svako malo :)
P.S. već sam pokušao s približavanjem sticka za miš (sad je uključen sprijeda).
Moj bežični me već služi dobrih dvije godine, bez zajebancije. Logitekov neki.
Chevap, jedan lik napravi giveaway za jednu igru (može biti i više kopija iste), a ostali članovi ulaze u giveaway pomoću pointsa. Stranica onda generira slučajnog pobjednika.
Ogg The Dogg
03-08-2011, 15:36
pitanje: postoji li Upsaler za pc, tj neki software koji moze radit ko upscaler u dvd playerima\televizorima??
Čistila sam sa ccleanerom i obrisao mi je sve sejvove od Machinariuma, jel' netko zna koje fileove moram čuvati, jesu to neki cookies ili? Ovo će biti treći put da je prelazim, ne da mi se više ispočetka :(
croat1gamer
07-08-2011, 16:47
Sjecam se da je Machinarium napravljen u flashu, tako da mislim da ne bi smjela brisati cache/temp memoriju, ili nest slicno tome.
Moze jedno ozbiljnije pitanje. Koliko mi jetri šteti ako preko skolske godine pijem 2 puta tjedno (jedan put litru jeftinog vina, a drugi opet isto ili 2l pive), a preko ljeta 3-4 puta tjedno, s tim da su bar 2 puta litra vina, a ostala 1 ili 2 puta ili opet litra vina ili 2 l pive? Hvala.
PS: Imam 19 god, a pocea sam pit sa nekih 15, 16
EDIT: omg, zvuci uzasno :shock:
croat1gamer
07-08-2011, 21:55
Sve iznad case skodi.
Ne mogu procijenit koliko, ali neces umrijet od ciroze jetre s tolikim kolicinama.
Also, koje je to "jeftino vino"?
edit:
inb4 ostali dezurni alkoholicari.
Znam da skodi, ali ono, ocu recimo sa 30,40,50 imat ozbiljnijih problema, tj. oce mi se zdravlje pogorsat tako da cu morat na puste pretrage, pazit na prehranu i to :D
A jeftino vino je neko od 10-20 kn. Recimo ribar
croat1gamer
07-08-2011, 22:13
Onda ces umrjet od trovanja.
Ribar =/= Vino. Isto tako i Šjor Bepo.
To koliko pijes ce ti prouzrocit mozda neke lightweight probleme tu i tamo, ali nista ozbiljno. Naravno, moguce dodatne komplikacije zbog tog otrova sto pijes.
Ribar san puka, ne pijem ga ima par god. Nego jesi to mislija za svaku tu kvasinu od 10,20 kn ili samo za 2 spomenuta momka :D
croat1gamer
07-08-2011, 22:21
Pretezito ta dva, ali ima i drugih. Skupi 10ak kn vise i kupi nesto malo bolje od tih otrova.
Lord Ragnarok
07-08-2011, 23:05
nadi zapca il neki malo drugaciji ducan di na plasticnoj ambalazi od 5l pise VINO isprintano sa plavom bojom i kosta oko 40kn. to je vino sto pravi muskarci piju
McPingvin_v2.0
08-08-2011, 00:56
Sad mi je lakse malo :)
Ne bi ti trebalo biti.
Tvoja jetra dnevno može bez problema rješiti jedno alkoholno piće. Pod jedno alkoholno piće mislim na deci vina, dva deci piva ili jednu rakiju. Jetra, pak, ne može jednom tjedno obaviti tjednu dozu.
Vrlo vjerojatno nećeš imati nekih ozbiljnijih problema, no svaki organizam je različit. Pitanje je kako tvoja prehrana utječe na tvoju jetru i koliko ćeš ju oštetiti, jer tko zna kakve ćeš sve ljekove biti prisiljen piti za 40 godina i hoće li ih ta ista jetra moći prožvakati.
Da da, shvacan sta oces rec. Nastojat cu to srezat malčice, barem preko ljeta sad :wink:
Jel se stavlja točka ako iza nje ide smajli?
Moze jedno ozbiljnije pitanje. Koliko mi jetri šteti ako preko skolske godine pijem 2 puta tjedno (jedan put litru jeftinog vina, a drugi opet isto ili 2l pive), a preko ljeta 3-4 puta tjedno, s tim da su bar 2 puta litra vina, a ostala 1 ili 2 puta ili opet litra vina ili 2 l pive? Hvala.
Na jetru neće, na mozak hoće.
Wishmaster
10-08-2011, 00:20
Faca.
_baldrick
10-08-2011, 12:20
svejedno
Cookie monsta
12-08-2011, 00:12
Jesam ja jedini koji otvori teme di je posto, ništa ne pročita i vratim se nazad na podforum?
CrazySmurf
13-08-2011, 15:09
Nije preporučljivo, zbog toga se završava u zatvoru
Wolfwrath
13-08-2011, 20:21
Sad mi je lakse malo :)
Ne bi ti trebalo biti.
Tvoja jetra dnevno može bez problema rješiti jedno alkoholno piće. Pod jedno alkoholno piće mislim na deci vina, dva deci piva ili jednu rakiju. Jetra, pak, ne može jednom tjedno obaviti tjednu dozu.
Vrlo vjerojatno nećeš imati nekih ozbiljnijih problema, no svaki organizam je različit. Pitanje je kako tvoja prehrana utječe na tvoju jetru i koliko ćeš ju oštetiti, jer tko zna kakve ćeš sve ljekove biti prisiljen piti za 40 godina i hoće li ih ta ista jetra moći prožvakati.
Ljudska jetra u prosjeku pročisti 0.3% alkohola na sat. Pa sad računaj :P
http://i.crackedcdn.com/phpimages/article/5/0/4/74504.jpg
Ma kako se zove ovaj lik?
Živcira me :(
Ach so, danke schon.
Aha, on je kao komičar. Hm, ajd da vidimo kako to izgleda...
Sonic_Moronic
19-08-2011, 12:21
Jel' netko nekim slučajem ima Grundigov televizor koji može USB-ove očitatavat?
Nemam blage veze kako izaći iz USB interfejsa, stisno sam svaku isusovu tipku :(
Lord Ragnarok
19-08-2011, 13:31
ugasi/upali tv? xD
Sonic_Moronic
19-08-2011, 13:32
Nope, treba stisnuti AV i prebaciti na televiziju.
Zašto nije mogla biti tipka koja služi kao back U SVEMU OSTALOM, ne znam.
Chupacabra
23-08-2011, 12:51
Btw jel itko otiso zabunom pisati u one male turske vragove za pranje guzice XD?
Jadni ljudi koji su time obrisali guzicu. :D
sickpetey
23-08-2011, 12:53
Di si sad to iskopo?
Chupacabra
23-08-2011, 12:56
Listam temu od pocetka pa negdje naso
Btw jel itko otiso zabunom pisati u one male turske vragove za pranje guzice XD?
inace to se zove bide
sickpetey
23-08-2011, 13:33
Wait. I will try to care.
let me guess. No you still cant give a fuck
sickpetey
23-08-2011, 13:36
Pijem caj javit cu kad zavrsim :D
Koliko bi često trebalo gasit' komp?
Ja svoj restartiram samo radi updatea, inače je 24/7.
edit ustvari preko noći sam ode u sleep nakon nekoliko minuta/sati neaktivnosti
jel tako bolje? ja svoj svakih 3-4 dana gasim skroz, a isto ode u sleep nakon kojih 2 sata preko noći/dana
Pojma nemam jel bolje il nije tbh :D
Ogg The Dogg
25-08-2011, 09:22
koristim laptop i gasim ga samo kad ga nekud nosim inace radi nonstop
majstoro
25-08-2011, 11:26
Kako ukljuciti street view u google earthu?
JEdnostavnije ti je otić u Google Maps.
A tamo uključiš sa strane di je onaj Zoom in/Zoom out slide, gore na vrhu klikneš zlatnog čovu.
Je li svima u zadnje vrijeme Firefox očajno iritantan, ili je to samo meni?
Prije nego što počne bitka browsera, FF sam oduvijek koristio i nikad prije nisam imao problema.
Sada kad tek upalim kompjuter i uđem u njega, freeza se. Nekad ga force closeam, pa opet uđem, pa se opet freeza, pa sljedeći put uspije, ali mi jako popije živce kada ga force closeam, pa neće da uopće više otvori, što me tjera da restartam kompjuter kojem treba vremena da se boota.
Chupacabra
25-08-2011, 13:59
Ja koristim firefox 3.5., alles gut :D
Kako ukljuciti street view u google earthu?
Približiš dovoljno blizu (zumiraš) i onda odeš kursorom desno, uzmeš čovu i dragaš ga (lol) do mjesta gdje želiš otić, mal' pričekaš i to je to
edit: meni se Firefox isto freeza, od četvorke pa nadalje svaka verzija :|
Chupacabra
25-08-2011, 16:19
Kao sto rekoh, brisite Firefox i instalirajte stariju verziju, 3.x
Wishmaster
25-08-2011, 18:09
Kao sto rekoh, brisite Firefox i instalirajte Google Chrome
Dobro vas momak savjetuje.
Arbiter of Change
25-08-2011, 18:11
Kako kome. Meni 6 radi kako spada.
CrazySmurf
25-08-2011, 19:06
Gledaj, nije dobro stalno držati komp upaljen jer se pregrijava i ona pasta koja čiva procesor od pregrijavanja će se otopiti. Mom rođaku se to dogodilo i morao je kupit novi komp.
Chupacabra
25-08-2011, 19:12
Gledaj, nije dobro stalno držati komp upaljen jer se pregrijava i ona pasta koja čiva procesor od pregrijavanja će se otopiti. Mom rođaku se to dogodilo i morao je kupit novi komp.
Lol, novi komp? A ne samo novu pastu? :D
Meni evo citavo ljeto radi, ugasio sam ga mozda dva puta preko noci. A znam za lika koji nije tri godine gasio komp, drzo neki server na njemu, i nista mu nije bilo.
Lord Ragnarok
25-08-2011, 19:29
kolko km ima krug oko jaruna? ak zna ko. po cesti, ne biciklistickom stazom
nvm, 6.3km
CrazySmurf
26-08-2011, 14:42
Lol, novi komp? A ne samo novu pastu? :D
Čudan je on :P
http://i.imgur.com/L2h6T.jpg
Kako se zove ovaj font?
Chupacabra
27-08-2011, 16:18
Impact.
cham3leon
27-08-2011, 16:33
S time da će na kompjuteru koji ne radi ništa nego samo stoji uključen temperatura na procesoru biti mnogo manja nego kad ga se doista uposli, tako da nema prevelike štednje ako ga gasite za svaki drek. Možda je čak najbolja opcija imati uključen automatski sleep koji se aktivira nakon cca. 20 minuta, pa se komp sam gasi.
majstoro
28-08-2011, 14:09
Da li ima naziv za ono recimo da nacrtam na puno papira nesto(npr covijek koji seta) i to sa palcem povucem pa izgleda kao animacija?
Electromaster
28-08-2011, 14:35
Ima.
Zaboravih ga. >_>
EDIT: Bam!
http://en.wikipedia.org/wiki/Flip_book
xSrDnIVgVv0&feature=player_embedded
Lord Ragnarok
28-08-2011, 19:17
vrijede li povratne karte za vlak vise dana? kupim kartu 1.5 i dal povratna vrijedi x dana (recimo do 4og kada bi ja htjeo nazad) il samo sljedeci dan
Kad kupuješ kartu trebala bi te na šalteru pitat jel ti 7 dana za povratnu dosta ili želiš više.
Znači, vrijedi 7 dana. :D
Electromaster
28-08-2011, 19:57
Idk za vlak, ali iz iskustva sa brodovima i autobusima, za prvi smijer moraš točno kupiti za određen dan, ali povratno možeš onda iskoristiti bilo kad u lajk, sljedećih mjesec ili dva.
TeraBajt
29-08-2011, 16:46
lajk
Chupacabra
29-08-2011, 16:51
lajk
McPingvin_v2.0
30-08-2011, 10:46
Idk za vlak, ali iz iskustva sa brodovima i autobusima, za prvi smijer moraš točno kupiti za određen dan, ali povratno možeš onda iskoristiti bilo kad u lajk, sljedećih mjesec ili dva.
Je li na Mozilli moguće sortiranje bookmarksa po grupama?
Je, možeš ih u foldere staviti,ako na to misliš
Sorry na double postu, istekao mi edit. Da ne otvaram novi topic, nadam se da će te vidjet ovdje, jel' zna netko što je PhysXLoader.dll? Javlja mi da mo to fali kad pokrenem Metro iz Steama. Igrala sam prije Metro (ne preko Steama) i sve je bilo ok, šta da napravim?
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1196119 (http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1196119)
Znam guglala sam već, nije mi ništa pomoglo od toga
Kako nije bokte, samo trebas obrisati physx i instalirati ponovo
Ili ga downloadaj odavde
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... hysxloader (http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?physxloader)
stavi u onaj folder i rijesen problem.
Svega deset sekundi googlanja
Jel ti mene ne slušaš? Probala sam to sve, evo sad sam kao ušla u igru, pa me izbaci i ista stvar. I downloadala sam i isto. Dobro, nije bitno, snaći ću se, hvala
Al smijesno mi je da sam tu znam da bi rijesio stvar za par sekundi
Pa ako bi napravio istu stvar, ne bi, čovječe nisam retardirana :D
croat1gamer
30-08-2011, 17:40
Žena si, dakle lajk, just in case.[right:1zlkb9se]Zvuci harsh, evo smajl.
:)[/right:1zlkb9se]
Je, možeš ih u foldere staviti,ako na to misliš
Našla sam, hvala :3
cham3leon
01-09-2011, 18:04
http://chzgifs.files.wordpress.com/2010/12/stabilizerinactionp1.gif?w=350
Nikad mi nije bilo jasno kako kokoši i druge ptice mogu ovo.
Ovako imam pitanje. Nisam znao kako da guglam to pa eto pitam vas, iako ocekujem samo trolanje.. :/
Kad zapalim cigaretu i nakon sto je popusim imam neki cudan osjecaj u predjelu jednjaka i stalno moram uzimat zraka koda mi fali, da napomenem ne pusim puno 1-2 cigarete dnevno i to mozda mojih 2 mj ne vise.
A... ne znam čovječe, očito ti ne pašu cigarete, možda imaš slaba pluća ili nešto :/ Ako kratko pušiš najbolje prestani :) da se ne moraš kasnije zajebavat' (lol, ne vjerujem da govorim nekome da prestane)
a msm ono nevjerujem da je do pluca jer imam kapacitet i treniram. DA imam slaba pluca smetalo bi mi i kod treninga sta ne?(pogotovo ako ukljucuje trcanje) a meni ne. E da napomenem isto to mi bude i nakon sto popijem dosta cuge. Msm da je to iritacija sluznice ili jednjaka
Moguće, al' ne bih znala. Probaj guglati ili jednostavno nazovi svog doktora pa pitaj šta misli
Ako ces guglat onda se pripremi na to da imaš rak
A pokusavam guglat vec pola sata. smao mi dolaze neki rakovi cirevi sa simptomima pljuvanja krvlju itd-.- a ono meni to prode nakon pola sata sto zapalim cigaru il npr to mi obicno bude ako pijem vani( dosta) pa dodem doma i legnem onda imam osjecaj koda nez nemogu disat al ono
EDIT: Kenyi-upravo to-.-
Da li mi netko može reći, kad mi istekne 30 dana za antivirus, i želim to ponovno imat, šta moram u regystriu počistit? Ako je to opće legalno na forumu. :D
croat1gamer
03-09-2011, 00:17
Uzmi avast free. Bolji je.
Systematic Reverse
03-09-2011, 11:03
Ako ces guglat onda se pripremi na to da imaš rak
xd
Zašto samo ne odeš u doktora lol?
cham3leon
04-09-2011, 19:44
Jer će mu doktor reći da prestane pušit, lol.
Sonic_Moronic
04-09-2011, 19:45
Ne želi ići u bolnice jer mirišu na gripu i aids.
nee, nego imam privatnog doktora i zna mi starce i sta cu ja sad uletit tamo i rec e cuj ja kad zapalim onda..
uostalom to mi prode 20 min nakon sto zapalim a i nije uvijek dode nekad vrijeme kad je. Samo sam mislio da vi znate sta je
U cemu je fora pusiti ako to moras kriti od staraca?
cham3leon
04-09-2011, 20:38
Jer si onda kul među ekipom.
Doduše, opet kad pušiš pred starcima si još veća faca, ajme kako su ti starci kul i to.
Podsjeća me na onog malog iz mađarske koji je pušio zato jer se njemu to sviđa, a ne zato da bude faca, čiji nick je toliko loš da ga ni baza podataka na serveru možda više ne pamti.
croat1gamer
04-09-2011, 20:45
blood4me
Bolje ti nemoj doktoru ništa reći, kakve veze ima sad nekakav rak kad će se starci ljutit što puši?
Uostalom, kad si već odlučio pušiti, trebali bi saznati kad-tad svejedno.
O isuse o samo sam cekao taj spam. Ionako sam odlucio da cu prestat, prije mi se pusilo i proslo me nakon 2 mjeseca sta sad! imao sam taj dir i morao sam probat, bolje da sam pusio nego da sam 2 mjeseca gledao animeje.
EDIT: Mirko L - kakav boziji rak?! haha kakve vi brije imate. Iziritirao sam jednjak zbog previse konzumacije gaziranog i sad jos cigare i bude upaljeno to pa me smeta.
Ja sam samo hipotetički govorio, ne da ga sigurno imaš.
Predložio bih ti da:
1) prestaneš pušiti, ali to nećeš pa...
2) rečeš doktoru. Lako je pretpostavljati, ali ne mora sve biti kako misliš. Za svaki slučaj.
SharpDressedChevap
04-09-2011, 21:52
O isuse o samo sam cekao taj spam. Ionako sam odlucio da cu prestat, prije mi se pusilo i proslo me nakon 2 mjeseca sta sad! imao sam taj dir i morao sam probat, bolje da sam pusioSnego da sam 2 mjeseca gledao animeje.
EDIT: Mirko L - kakav boziji rak?! haha kakve vi brije imate. Iziritirao sam jednjak zbog previse konzumacije gaziranog i sad jos cigare i bude upaljeno to pa me smeta.
Stvarno nam ovakvi hejterski postovi ne trebaju. Mislim da se svi slažu da su animeji zabavna i korisna aktivnost.
Ja sam samo hipotetički govorio, ne da ga sigurno imaš.
Predložio bih ti da:
1) prestaneš pušiti, ali to nećeš pa...
2) rečeš doktoru. Lako je pretpostavljati, ali ne mora sve biti kako misliš. Za svaki slučaj.
1 upravo sam rekao da jesam, da sam imao 2 mj taj dir i odlucio sam prestat, a probat sam eto morao..
2 znam sta je to, imam uzasno sjeban jednjak od previse gaziranog, jer popijem onu bocu od 2l u 2 dana, nekad i jedan dan.. tako da ono.
Lord Ragnarok
04-09-2011, 22:01
pitanje:
koja banka, ako ikoja, daje studentski ziro racun s akrticom s kojom mogu ici na e-shopping? Znaci student bez primanja.
Zaba otpada odma, frend nemoze nista kupovati na netu.
Ima ko splitsku/pbz/erste/neku s kojom moze?
ja imama u erste, dobijes visa electron karticu s kojom mozes kupovat po netu
TeraBajt
05-09-2011, 11:37
U cemu je fora pusiti ako to moras kriti od staraca?
http://i.imgur.com/mFYEJ.gif
Na cigare sam mislio :D , ovo drugo je bolje cuvati za sebe iz vise razloga
Systematic Reverse
05-09-2011, 11:52
indeed.
zapravo bed mi je samo što mi se stara bedira tipa "omg nije valjda da vozis takav!?" i takve spike.
nije da mi je srala nesto ovako bezveze.
zvatala me par puta :40:
Lord Ragnarok
05-09-2011, 19:51
se mpze prek student servisa raditi vise od 1 posla istovremeno? tipa u t-comu u sluzbi za korisnike I u gfk za ankete?
Electromaster
06-09-2011, 02:01
A valjda može. Oni ti samo izdaju ugovor od datuma x do y, a poslodavac popunjava radne sate i ostalo.
Samo, ne moraš, probaj ne radit prek student servisa jer ti samo deru pare.
Lord Ragnarok
06-09-2011, 09:19
18kn/satu bez krade od student servisa je cist oke. barem dok ne krenem u t-comu raditi. tamo daju vise i jos ono sto ti SS uzima sami nadoknaduju.
Bio je neki forumaš stavio da on to ima preko erste, ali mu je izbrisan post iz nekog razloga.
croat1gamer
06-09-2011, 14:18
Pogresan topic gledas. Ima thread u pomagaj brate u vezi toga.
Also, logovi mi ne pokazuju da je ista brisano odavdje.
Nope, sto posto sam siguran da nisam tamo išao, bilo je onda ovdje.
Ne znam ni zašto bi bilo brisano, ali eto.
Pa taj post je jos uvik tu.
Ko je sad ode lud?
I da pitam gleda san neki dan film Black Sheep na rtl cini mi se i sad lik kaze kill whitey i oni prevedu ubij kredu, i stalno prevode whitey kreda, pa me zanima jel to neki hrvatski naziv il su toliko glupi?
il su toliko glupi?
toliko su glupi
Zašto tako puno dubstep stvar ima u naslovu riječ "dubstep"?
Zar je potrebno svaku drugu pjesmu ekplicitno labelizirati kao dubstep da bi znali o čemu se radi?
Jesu dubstepperi kognitivno zakinute osobe pa im za svaku pjesmu treba objasniti da je dubstep? What is this shit :(
usporedbe radi
Metallica - Enter Sandman (Metal)
Lady GaGa - Pokerface (POP)
Cannibal Corpse - HAMMER SMAHED FACE DEATH METAL SONG
:?
Zato jer su to relativno novi ljudi u tim vodama. Pa kad uploadju videje na jutjub stavljaju dubstep.
+ Vecina videja gdje imas to u imenu je ekipa koja se zajebavala u FL-u pa napravili pjesmu ili remix.Radi privlacenja ljudi koje to zanima.
Osobno nisam sto godina naletio na to u nazivu tako da vjerujem da su ovo razlozi. :D
majstoro
08-09-2011, 16:45
Da li ima ovo kupit,nisam siguran jel ima u Hrvatskoj ili BiH
http://www.gatsbymovingrubber.com/site/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/p/1/p1030270.jpg
Vidio sam da ovo azijati cesto koriste u svojim videima kad prave frizuru.
@majstoro: prvi put vidim, al' brijem da odeš kupit' vosak za kosu (tipa Taft) i to ti je to
OT: kako se zove ona igra slična shemi pictionarya, sa lego kockicama? zadatak bude raditi razne objekte...ne znam kako da objasnim. Predo?
SharpDressedChevap
10-09-2011, 21:17
Creationary?
TeraBajt
11-09-2011, 02:20
kako je taj dubstep ludo opicen jebo te ljeb, prije tjedan dana sam prvi put cuo to i osto sokiran : )))))
Chupacabra
11-09-2011, 02:47
Daj neki primjer, ja nkad nisam poslusao dabstep
kako je taj dubstep ludo opicen jebo te ljeb, prije tjedan dana sam prvi put cuo to i osto sokiran : )))))
Welcome, young padawan. :D
@Chupa.
iknm2RzbfeA
Na. Ako ti se ne da slušat uvod, drop ti je na 0:44.
Taj dubstep mi se čini prigodan jedino za masovni ecstasy party xD
CUgK_RYjj2o&feature=related
Istina da je playlist-a nije bas moj ukus, al eto vidi se kak to izgleda.
Makar je ovo dosta "kinky" al eto ekipa brije na to.
npr. kolko sam vidio na outlooku to puno "normalnije" izgleda.
Sve svoje što posjedujem bih dao da mogu otići u San Francisco na jedan ovakav partey. True story.
Gdje bi mogao nabaviti one jeftine brijace aparate? Tlaka mi je brijat se ziletom cesto, a ovako bi bio barem donekle u redu (znam da ne obriju sve, ali samo da skinu na neku pristojnu duljinu mi je oke). Cinio sam to sa masinicom za sisanje, ali vise je nemam.
Sonic_Moronic
11-09-2011, 16:42
Zna netko dobar pdf reader za mobitele?
Dubstep je totalno loš.
Electromaster
12-09-2011, 00:19
OT: kako se zove ona igra slična shemi pictionarya, sa lego kockicama? zadatak bude raditi razne objekte...ne znam kako da objasnim. Predo?
Da, Creationary... Nisam stigo ranije odgovorit, been busy selling them. :)
Dubstep je totalno loš.
So not true.
Prvi put kad sam poslušao bilo mi zanimljivo, ali kad sam skužio da je svaka pjesma na istu shemu (čekaš da bude drop, onda bude drop i to je to), onda mi je dosadilo.
Nekužim zašto je toliko popularno, vjerojatno valja ako si na drogama.
Mislim da bi poludio da to moram slušat u nekom klubu 2 sata uzastopno.
TeraBajt
12-09-2011, 14:22
meni je bilo totalno divlje
Prvi put kad sam poslušao bilo mi zanimljivo, ali kad sam skužio da je svaka pjesma na istu shemu (čekaš da bude drop, onda bude drop i to je to), onda mi je dosadilo.
Shvacam da ne volis nesto al nemoj ovako glupo generalizirat.
Nisam mislio generalizirat, nego mislim, to je glavna značajka koju sam primijetio. Meni nijedna od tih pjesama što sam čuo nema ništa prepoznatljivo osim masivnog dropa u basu koji nema nikakav ritam.
Ako netko to voli, nek izvoli. I pitao bih još ako netko to sluša, što vam se sviđa kod dubstepa?
Sam si rekao, masivan drop. I svaki drop je drugačiji, ne znam o čem ti pričaš.
Cookie monsta
12-09-2011, 16:55
Ili slušaš ili ne slušaš, jednostavno je!
Nisam mislio generalizirat, nego mislim, to je glavna značajka koju sam primijetio. Meni nijedna od tih pjesama što sam čuo nema ništa prepoznatljivo osim masivnog dropa u basu koji nema nikakav ritam.
Ako netko to voli, nek izvoli. I pitao bih još ako netko to sluša, što vam se sviđa kod dubstepa?
Onda ocito nisi slusao stvari tipa
Uyr5aajPzJ8
Inace ono sto mi se svidja je atmosfera. Najvaznija znacajka kod svega toga. Nisam jos nasao pjesme koje mi toliko savrseno pasu u 3-4-5 ujutro.
Ili slušaš ili ne slušaš, jednostavno je!
/cut
Ovo je dobro kao neki dnb, daj jos ovoga
!
Dcm-cmmEnCY&feature=related
lb5giusYhwQ&feature=related
p-lYudKH_oQ&feature=related
Sad sam primjetio da je picka na ovoj zadnjoj dobra.
Evo niko se nece zalit
http://www.goodfon.com/image/172022-1920x1609.jpg
http://www.wallchan.com/images/sandbox/1305875801-blonde-girls-winter-tan-portrait-laura-ivana-wallpaper.jpg
Mozda i je pravi fejs. :D (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000839217438)
Ok, ovo je stvarno debilno pitanje...ali baš me zanima. Frend ima B-net, ja Iskon: gledamo istovremeno Cartoon Network (svatko kod kuće) samo što je na mome jedan crtić a na njegovom neki deseti. Kak' je to moguće? U mom rasporedu nigdje ne piše da će biti taj kojeg on gleda, ni kod njega obrnuto :o
Ja The Marvelous Misadventures of Flapjack a on neki drugi, ne sjećam se koji
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.