Pogledaj cijelu verziju : Glupa pitanja
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
Electromaster
19-10-2012, 15:20
Zašto je likovima u igrama/filmovima/etc koji imaju jednu umjetnu/robotsku ruku gotovo uvijek to lijeva? Diskriminacija!
da je desna nebi mogli drkat
Electromaster
19-10-2012, 15:27
Diskriminacija!
Electromaster
19-10-2012, 16:29
Nešto malo bitnije- kod kojeg operatera mi je najisplativije uzest samo net, naravno flat i što veća brzina? B.net je prilično jeftin, ali nema ga u mojoj ulici. Zanemarimo sad što im je razvodna kutija na 50m od mog stana, jeboimpasmater.
Lord Ragnarok
19-10-2012, 19:08
optima? il onaj H nesto?
BigBongman
23-10-2012, 16:24
da li je za odlazak u SAD uvijek potrebna viza, neovisno o duzini i razlogu posjeta?
Da, viza je dozvola za upad
Da li mogu spojit svoj laptop preko lan-a na neki drugi komp i onda sa svog laptopa antivirusnim programom poskenirati taj drugi komp?
Možeš ali čemu riskirati da pokupiš nešto. Fino skini ESET online scanner , digni komp u safe modu i skeniraj.
gdje se moze vidit kolko je postova postano na forumu ukupno jer me bas zanima?
Electromaster
25-10-2012, 16:38
Početna stranica, na dnu.
dali se moze ikako zlouporabiti oib?
Možeš otvoriti Moj telekom ID od T-coma u nečije ime i dodat mu Max TV kao uslugu.
FaTaL_mRkvA
27-10-2012, 12:45
Možeš otvoriti Moj telekom ID od T-coma u nečije ime i dodat mu Max TV kao uslugu.
:killyou:
ali ako ja to recimo zelim to nije loše?
jer jucer me zvala neka i pitala dali se zelim prebaciti na paket gdje za 305 kn dobijemo tel, net i max tv. a mjesecni racun nam uvijek bude ooko 300-400 kn za tel i net.
tad me trazila oib i rekla da ce me za par dana kontaktirati oko preuzimanja potrebnih stvari za maxtv
400 kuna telefon i internet? Kako tak puno.
Max tv mi jedino izgleda isplativ ako uzmem sa sportskim paketom, a to košta smiješno previše para.
ma prosli mjesec bili neki pozivi prema njemackoj zato je bilo 400 kn.
a net je oko 120-130 kn.
inace je ukupno oko 300.
uz maxtv bi dobili i 6 mjeseci gratis taj neki sportski programski paket. i poslije toga 80 kuna mjesecno.
znaci nisu me zajebali?
A sad, nekome je 300 kuna previše za tako nešto, nekome je ok. Kod drugih operatera se vjerojatno može proći i do 50-100 kuna jeftinije na mjesec za slične pakete.
Meni osobno, da je u to uključen sportski paket onda bih vjerojatno uzeo. Ovako mi se nikako ne isplati jer sve serije i filmove koje me interesiraju nabavim sam i gledam kad mi paše, a dati dodatnih 80 kuna mjesečno za te 3-4 tekme koje bih pogledao je bezveze.
Možda ti je bilo pametnije uzet na probni rok ako je to još uvijek moguće, jer ako ćeš i uz Max TV i dalje 90% vremena gledati HTV RTL i NOVU (a takvih ima dosta) pitanje je koliko ti to treba. Telefon će te ionako dosta koštati ako često zoveš van, nemoj misliti da ćeš sad dobivat 300 kuna max račun svaki mjesec.
ukljucen je sportski paket prvih 6 mjeseci.
znam da nece to biti max 300 kn. ali opet neka bude i 350.
do sada sam za 300 kn imao sam net i tel. a sada i tv.
Electromaster
29-10-2012, 01:56
Htio bi kupit jedan kul crni kaput, bunda mi ide na prozor. Al da nije neki fegetski, što sam sve vidio na eBay bože sačuvaj.
Gdje, kako i pošto? Bilo bi poželjno kod nas, na eBay sam gledo samo jer sam fakat clueless.
Miislim da sam u New Yorkeru vidio tako nešta, samo što ne znam baš kakve je to kvalitete. Ili pogledaj u S. Oliveru, tam uvijek ima tih pičkasti dukseva i kaputića :P
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 13:33
Zaustavila me policija jer nisam imao kacigu na mopedu :oops: (isao sam u ducan udaljen manje od 150m, cisto da prikazem situaciju). Prvo su me napali kolko imam godina, jel imam osobnu i to :-x , a ja sam im dao vozacku :rambo: pa su se smirili malo. Onda je otiso frajer u auto i pisao nesto u wordu na laptopu (tesko je opisati sto, ko nekakav dokument je bio s hrpom paragrafa od 4-5 redova, i on je u jednom paragrafu isao nesto mijenjati, tak da je vjerojatno ubacivao moje ime i prezime :shock: na odredena mjesta i to, ko neki formular valjda), vratio mi je vozacku, rekao "nositi kacigu" :nonono: i otisli su.
Ni riječi o tome jesam li kažnjen, nisam li kažnjen, jel će me kazniti i zbog toga jer nisam imao prometnu kod sebe tad, itd... :?
Jel ima neko sličnih iskustava kad mu ništa ne kažu nego samo napišu nešto na laptopu i odu? Kazna će stići poštom nagađam? :(
Molim ne bacati hejt zbog ne nosenja kacige, nego dati korisne odgovore. Hvala. :D
Delirium
30-10-2012, 13:34
Bacam ti hejt zbog ne nošenja kacige.
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 13:35
Bacam ti hejt zbog ne nošenja kacige.
:(
McPingvin_v2.0
30-10-2012, 13:48
Koja budala ide negdje bez prometne?
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 13:51
Zašto ubojice, silovatelji i nasilnici slobodno šeću ulicama Lijepe naše, a murja tlači klinca na tomosu? :roll:
Svjestan sam ja da sam kriv za sve, samo me zanima zašto mi nije ništa htio reći o kazni. Sad će neko reći da sam ga trebao pitati, ali jednostavno mi se činilo da možda ima nekih 1% šanse da ne dobijem kaznu, a pošto je bio sav neki živčan lik, činilo mi se da ću dobit 14 puta veću kaznu ako ga pitam.
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 13:56
Zato šta ne nose kacigu.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :D :D :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :D :D :D :D :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: kralju kralju kralju haha
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Hvala svima na odgovorima :wink:
McPingvin_v2.0
30-10-2012, 13:58
Zato jer ti murjaci nisu zduženi primarno za hvatanje silovatelja i nasilnika.
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 14:01
Ne razumijem u čemu je problem.
Nisam rekao da nisam trebao biti kažnjen, ne žalim se na kaznu ni ništa, prestanite nabijati post count trolanjem jer na ovom forumu stvarno više nitko ne mari za to :wink:, samo pitam ono iz svog originalnog posta. Hoće li kazna stići poštom ili kako? Ako neznate odgovor, šutite ili odgovarajte na druga pitanja. Hvala. :P
Sgt. Bull
30-10-2012, 14:04
Pa ako nisi dobio kaznu na licu mjesta onda će vjerovatno doći poštom. Prije nego pitaš "a moram li ja to platiti" - da. Ako ne platiš, neće ti ništa biti no prilikom vađenja nekog dokumenta će te peglati što nisi platio tako da češ svejedno morati platiti.
A mogu će je da te nisu ni kaznili ako ti ništa nisu ni rekli, mislim da je vjerovatno to, ako ti je prvi put i tako to.
Sgt. Bull
30-10-2012, 14:08
Moguće je i to. Znam da su meni, ođe u mome selu, kada sam sa frendom prešao preko crvenog progledali kroz šape. Doduše frend je suptilno naglasio kako mu brat radi kao drot... xD
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 14:09
I još samo da napomenem, nisu me zaustavili na klasičan način, nego su dok sam čekao na semaforu se zapeljali ispred i pokazali značku kroz prozor i rekli da stanem sa strane. Bili su u civilu kompletno. Znači očito nisu iz mog kraja, valjda su iz Zagreba i nekak sumnjam da ce oprostit ista. Jbg. :D
Sgt. Bull
30-10-2012, 14:10
Jesi siguran da su uopšte drotovi? :D
RAEP
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 14:12
Ma jesu imali su značku i fakat hrpu opreme u autu laptop i te stvari, baš bi se itko išao zamarat tolkom opremom i tlačit me a da nije drot xD
Jebem te ljena. Isao si mopedom nesto sto je na 5 min pjeske (po opisu). Pa ces naucit.
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 14:14
<2min pjeske. Trebo sam ostat gejmat doma i ne ić uopće na zrak. Sad sam naučio :D
Electromaster
30-10-2012, 15:35
To si se htio kurčit po selu, znam ja takve.
Death By Sexy
30-10-2012, 15:56
Kaj je ovo: /人◕‿‿◕ 人\
Izgleda kao dio muškog torza - ruke lijevo i desno, sočne bradavice i malo se vidi od absa.. Ili?
EDIT: Bolje je dok su crvene bradavice..
ocito neki anime pederluk
Electromaster
30-10-2012, 15:59
Jedan zgodan dečko vanzemaljac, koji spašava svemir tak da kolje teenage curice.
http://www.deviantpics.com/images/Z4dNe.jpg
cham3leon
30-10-2012, 16:39
Bilo bi bolje da niste pitali.
Nemoras ti njemu na "Vi".
FaTaL_mRkvA
30-10-2012, 21:48
To si se htio kurčit po selu, znam ja takve.
You got me :oops:
Jel postoji kakav Truck simulator online ili nešto novije bolje grafike?
Sgt. Bull
31-10-2012, 22:53
Euro Truck Simulator 2. Izašao prije manje od mjesec dana. Fantaorgazmatična igra ako se pališ na te stvari.
Edit: ne vidjeh da tražiš online... mislim da nema online...
I ovo mi se čini fora. Ty
cham3leon
01-11-2012, 10:06
Euro Truck Simulator 2. Izašao prije manje od mjesec dana. Fantaorgazmatična igra ako se pališ na te stvari.
Edit: ne vidjeh da tražiš online... mislim da nema online...
Baš sam pred neki dan skinuo demo od toga. Prvi put kad sam čuo za tu igru, mislim si, vjerojatno neko lijevo smeće od nekog lijevog developera koje će ljudi okolo ismijavati kao i one Farming simulatore i tko zna kakve sve gluposti, ali poslije vidim kolika je to zapravo igretina. Ako se ne varam, u Njemačkoj je bar jedan tjedan bio prodavaniji od FIFE 13 koja je isto nedavno izašla.
Dakle, ne znam da li postoji detaljnija igra. Što je čudno/smiješno budući da se radi o vožnji kamiona po autocesti, a ne nekom razvikanom trkaćem naslovu. Imaš kompletni career mode u kojem zarađuješ ojre vozeći za firme okolo, a ako skupiš dovoljno para/digneš kredit (da, ima i toga) možeš osnovati vlastitu firmu i kupiti vlastiti kamion. To očito nije dosta pa možeš zapošljavati i druge vozače da voze u tvojoj firmi, nadograđivati svoj depot koji počinje kao neka trošna baraka (da, možete ga pregledavati u 3D). Imaš cijelu mapu sjeverne i središnje Europe i rute između gradova koje u prosjeku traju oko 20 min. vožnje, pa onda u svakom gradu možeš pronaći burzu rada gdje možeš zapošljavat svoje vozače, prodajni salon kamiona, itd.
AI je isto bolji nego što se čini na prvi pogled. Recimo, kad na raskrižju ulaziš sa sporedne ceste pa čekaš, dogodi se da će se neki auto zaustaviti i blicati svjetlima da te pušta.
Sonic_Moronic
01-11-2012, 10:12
Kaj je ovo: /人◕‿‿◕ 人\
Izgleda kao dio muškog torza - ruke lijevo i desno, sočne bradavice i malo se vidi od absa.. Ili?
EDIT: Bolje je dok su crvene bradavice..
:pray:
@Chameleon - Igrao sam i ja taj Truck Simulator, ima svačega. Atmosferično je biti kamiondžija u 3 ujutro dok si puštaš neku custom muziku :)
FaTaL_mRkvA
01-11-2012, 10:46
Kad smo vec kod toga, prevrnula mi se prikolica,a kamion se vratio u uspravan polozaj kad sam otkvacio prikolicu, i sad nemogu zavrsiti posao bez prikolice,niti ga otkazati jer nemam 12000 eura za to, sto da radim?
cham3leon
01-11-2012, 11:20
Alt+F4 i loadaj autosave :>
FaTaL_mRkvA
01-11-2012, 12:14
Ok lol, fala ^^
Delirium
01-11-2012, 18:55
Kolko košta poštanski pretinac? Najjeftiniji?
Razzarach
01-11-2012, 21:13
@chameleon
Daj ajmo taj truck simulator derat online...
@Delirium
Jel ima tih postanskih pretinaca anonimnog tipa ili moras bas davat podatke?
cham3leon
01-11-2012, 21:38
Kako može truck simulator imat online lol
Delirium
01-11-2012, 21:45
@chameleon
Daj ajmo taj truck simulator derat online...
@Delirium
Jel ima tih postanskih pretinaca anonimnog tipa ili moras bas davat podatke?
Ne bih znao, mislim da moraš dat podatke. Al treba jer primam često dokumente i pisma koji mi se u mom sandučiću smoče i onda ga moš jebat.
Razzarach
02-11-2012, 00:39
Kako može truck simulator imat online lol
Ziher ima neka fora.
Bilo je prepun kurac trucking servera na sampu al to je sranje.
Jebote bas fali takvih igara :(
VL4RKsnDzD8
Jel ovaj tekst i ta catchy melodija od 1:05 preuzeta od nekud ili je to original? Poznato mi je nešt
Kolika je cijena u tmobileu za pozive u Europu?
Neven <R>
07-11-2012, 15:20
9DXMDzqA-UI&feature=fvst
VN04vtNcrek
StormCr0w
07-11-2012, 15:34
Bar ne tražim ovu pjesmu zadnjih 5 godina :pray: :pray:
SharpDressedChevap
12-11-2012, 22:52
Koja je uloga govora kojim je napisan Dundo Maroje? Osim toga što svatko u renesansi koristi narodni jezik?
FaTaL_mRkvA
12-11-2012, 22:55
Nisam siguran, ali ako je pisan dubrovackim govorom a nagadam da je, ali nisam citao knjigu - dubrovacki govor je temelj hrvatskog knjizevnog jezika ili tako nesto. Uglavnom oni pricaju ili su nekad pricali hrvatski najtocnije. Ne sjecam se bas tocno.
EDIT: sad sam bolje procitao tvoj post, i ako mislis koja je uloga govora bas u knjizi(kak da se izrazim, kako govor utjece na nesto u knjizi i to), e to neznam :(
SharpDressedChevap
12-11-2012, 23:00
Ma da, malo blesavo pitanje ali jebiga. Najočitije mi je da su pisci općenito htjeli približit ideje humanizma i sl. puku, ali mislim da to nije bit pitanja.
FaTaL_mRkvA
12-11-2012, 23:02
Ja bih reformirao cijeli sustav podučavanja hrvatskog u školama. Neznam kako ali znam da ovo sad ne valja. Zapravo reformirao bih svijet. Neznam kako. Ali trebalo bi to... :(
SharpDressedChevap
12-11-2012, 23:09
Stavio sam još da su se ovi naši pisci obrazovali u Italiji, tamo pokupili renesansne ideje i da su tako pisali i u Hrvatskoj, pa je i Držić pisao u tom stilu na narodnom (duborvačkom) jeziku. Valjda je to enough.
A za hrvatski, eh. Mogao bih se složiti, nisam u srednjoj ništa konkretno naučio. Ali opet, s druge strane, dosta toga od književnosti naučiš i valjda je jedini sat na kojem možeš uć u malo dublje rasprave (ovisi o profesoru, naravno, ja sam te sreće da je dobra profesorica...). Gramatika je smor.
FaTaL_mRkvA
12-11-2012, 23:11
98% profesora nije dobro. Moj profesor je super ovako za knjizevnost i stvarno razumije u pjesmama ono sto ni u knjizi ne pise (u udz ionako nista nepise) svaka mu cast, ali sto se testova tice.... Uvijek doleti s testovima punih pitanja na koja odgovore nismo nikad ni spomenuli i nema ih u knjizi, ili su testovi iz krivog gradiva skroz i tako...
EDIT: a ovi na maturi su se zalili da su im teska pitanja lol, mi smo im urlali od smijeha :rotfl:
SharpDressedChevap
15-11-2012, 10:51
Brznisko pitanje, nešto mi ne valja u bilježnici (a i ne znam, jebenog li mog znanja :()
Napon između prve i druge faze: ?
Napon između druge i treće faze: ?
Napon između prve i treće faze: ?
Napon između sve tri faze: ?
Napon između faze i nule: ?
Napon između faze i zemlje: ?
Napon između zemlje i nule: ?
plox halp
OK, jel normalno da je razlika u cijeni TV-a jebenih 1000 kuna između dućana i direktne kupovine s neta?
Samsungov TV u Chipoteci košta 3.5k kuna, a naručba direktno od Samsunga (plus shipping unutar 5-7 dana) je 2.5k KN.
(carina?)
McPingvin_v2.0
21-11-2012, 01:26
Kud baš u Čipoteci kupovati...
Čipotekin Samsung nije isti Samsung ko u drugim dućanima?
McPingvin_v2.0
21-11-2012, 01:37
Ne, nego Čipoteka općenito. Skuplji su :)
Aha, to.. a iskreno, ne bi znao, nisam nešto njuškao po dućanima u zadnje vrijeme :D
Huh, nevermind, sad našo kod Elipsa nekakvu akciju, naručio :D
McPingvin_v2.0
21-11-2012, 11:30
Good boy. Tamo sam i ja svoje đubre kupio.
Sad je na servisu :(
:D
zvala me malo prije na mob predstavnica da potvrdim narudžbu.. Kaže ona "to ide u Šibenik jelda?" "Um, ne Zadar." "23000 je Zadar?"..."da".
Nadam se da neće završiti u Zaboku ili Zapuntelu O_o
Da_killah
21-11-2012, 13:24
zapuntel je relativno blizu, frend mi ima kuću tamo :D
FaTaL_mRkvA
21-11-2012, 17:57
Na koji faks da idem.
Bilo koji s kojim ćeš u inozemstvu naći posao :D
FaTaL_mRkvA
21-11-2012, 19:21
Dodatak: mogu po ocjenama upast na sve faksove, jos samo da se malo potrudim za maturu a to nije problem.
Hit me more. :D
Duke of Earl
21-11-2012, 19:29
Tehnički ili prirodoslovni, najzabavnije i najperspektivnije.
cham3leon
21-11-2012, 19:31
Bilo koji s kojim ćeš u inozemstvu naći posao :D
Zašto u inozemstvu? Što ne bi momak unio svježinu svoje mladosti da oživi ovo naše posrnulo gospodarstvo?
PMF, matematiku il eventualno fiziku, štaš bolje
FaTaL_mRkvA
21-11-2012, 19:47
Što mogu raditi s PMF matematikom(s računarstvom bi uzeo) i koje su prednosti tog izbora nad FER - računarstvom?
kad to zavrsis mozes drzat djeci instrukcije
Prednost je što ne ideš na FER.
Računarstvo ti je diplomski, imat ćeš do toga dosta ako to upišeš pa ono imaš vrimena. Koja je prednost nad ferovim ne znam, al ovi je sigurno puno više fokusiran na matematiku i tu ćeš sigurno prednost imati, a sad jel to cilja na ista znanja i koje su stvarne razlike stvarno ne znam.
Kad završiš matematiku moš radit pa svugdi, ono zavodi za statistiku, osiguravajuća društva, banke naravno, znanstveni rad, ono nemoš nemat posa s tim faksom. Ali naravno ne ići na nastavnički smjer, i ako matematika nije ono što želiš bolje idi na drugi faks, tu baš i nema ili ili.
FaTaL_mRkvA
21-11-2012, 21:48
A nije mi matematika neki problem ono nije da ju obožavam al mogu dosta dobro razmišljat matematički, dokazivat stvari i takve gluposti, al ipak bi bio zahvalan ako netko zna kakvo je stanje s zaposlenjem nakon FERa u rvackoj? Mislim nije mi baš životni cilj završit FER pa biti nezaposlen ili radit u te-mobilu na nekoj truloj poziciji, a također nisam upoznat s nekim drugim mogućim poslovima u RH za ferovce osim takvih sličnih, ili posao na faksu. Znam da su plaće i na takvim poslovima solidne, ali jel postoje kakve bolje mogućnosti osim otvaranja svoje firme na ovoj zasoljenoj zemlji ili treba emigrirat?
Svi trube kak je FER super jer svima trebaju ferovci al ja u RH jednostavno još ne vidim tržište za takvu radnu snagu u tolikoj količini i mislim da jednostavno mora uskoro doći do zasićenja informatičke radne snage.
A ono, u Hrvatskoj je došlo do zasićenja u svim granama, kriza još traje. Informatika je bar perspektivna, a šta god izabereš ćeš imat veliku konkurenciju u životu za zaposlit se, naravno.
FaTaL_mRkvA
21-11-2012, 22:28
A dobro je bit i nezaposlen i zivit na grbaci staraca :P
cham3leon
21-11-2012, 23:02
Opet ponavljam, ne postoje instajob fakulteti nigdje. Poslodavci ne traže FERovce nego traže ljude koji su marljivi, kreativni, produktivni. I naravno da posjeduju određena znanja koja im omogućuju da ispune te tri osobine na radnom mjestu koje oni nude. Gdje si ti ta znanja pokupio nije nikome bitno.
Ne znam koliko poslodavci gledaju na diplome i tko dolazi odakle, ali da sam ja na njihovom mjestu, diplomu ne bih ni pogledao. Zato što sam baš nedavno završio preddiplomski računarstva na faksu koji bi trebao biti respektiran nešto manje od FER-a, ali opet više od raznih lijevih informatičkih studija, pa znam kako to otprilike ide. Istu diplomu koju ja imam posjeduju i određene skice koje nisu sposobne napisati ništa kompliciranije od "Hello World-a". I ako si takav, bez obzira na ocjene koje imaš, nitko normalan te neće primiti zato jer je to poslodavcu investicija koja se mora isplatiti i stoga će dobro provjeriti da ne kupuje mačka u vreći.
Naravno, veća je šansa da je netko tko je završio FER pametniji od nekoga sa slabijom diplomom, ali ne mora uopće značiti. U konačnici to sve ovisi o tebi.
To možda vrijedi za neka zanimanja, al mislim da su takva u manjini, al mislim da bi triba upisat ono što te zanima a ne ono šta se traži il šta već. A s nekim "jačim" faksevima teško da neš naći posao kad diplomiraš ako si dobar.
cham3leon
22-11-2012, 06:59
Sa filozofijom nećeš naći posla kako god, tako da ako voliš takve stvari, ništa od toga. I ja bih radije studirao neku psihologiju ili sociologiju, možda i književnost, ali šta će mi to u životu?
Da možeš efikasnije trollat na forumima.
Trebaš svakako imat barem nekakav interes za ono što upišeš, inače ćeš poludit u svom promašenom životu. Nikako ne bi smio upisivat ono što se kao ''traži'' ako ti nije napeto, jer ko zna oće li se tražit kad završiš faks. A natjerat se da učiš nešto što ti se svakim danom sve više gadi je užas.
A uostalom, nije faks za svakoga. Prije se na faks išlo puno manje, a sad svaka budala želi imat diplomu, još se sa uvođenjem Bologne povećala prolaznost. A za posao... ako nemaš vezu, moraš imat talenta, znanja i prolit puno znoja. I sreće da to netko prepozna.
Sonic_Moronic
22-11-2012, 12:43
Sa filozofijom nećeš naći posla kako god, tako da ako voliš takve stvari, ništa od toga. I ja bih radije studirao neku psihologiju ili sociologiju, možda i književnost, ali šta će mi to u životu?
Da budeš profesor filozofije, sociologije ili književnosti?
Kod mene eto baš traže takve trenutno, tako da ne kužim te spike. Profesora knjiž. u svakoj školi valjda 5. I sve babe koje čekaju mirovinu.
cham3leon
22-11-2012, 12:49
Profesori u školama se ne traže, apsolutno nula. Ako i čekaš da netko ode u penziju, trebat će ti jebačka veza da dobiješ taj posao.
Electromaster
22-11-2012, 14:07
Ma zapravo ih treba, ali samo u vukojebinama gdje ili jedan profa mora predavat po 5 predmeta, ili ih predaju profe koji su već jednom nogom u grobu.
Samo što se onda moraš doselit u takvu vukojebinu...
TeraBajt
22-11-2012, 14:28
+ nikakva je plata a ucenici su koma
FaTaL_mRkvA
22-11-2012, 18:00
Trebaš svakako imat barem nekakav interes za ono što upišeš, inače ćeš poludit u svom promašenom životu. Nikako ne bi smio upisivat ono što se kao ''traži'' ako ti nije napeto, jer ko zna oće li se tražit kad završiš faks. A natjerat se da učiš nešto što ti se svakim danom sve više gadi je užas.
A uostalom, nije faks za svakoga. Prije se na faks išlo puno manje, a sad svaka budala želi imat diplomu, još se sa uvođenjem Bologne povećala prolaznost. A za posao... ako nemaš vezu, moraš imat talenta, znanja i prolit puno znoja. I sreće da to netko prepozna.
100% si u pravu :D
Nije meni uopce napeta situacija, starci imaju dobre poslove i uvijek mogu radit sa starim cak i da nemam faks ni nista, vjerojatno bi cak imao i vise para na taj nacin nego sa faksom, ali naravno da zelim zavrsiti faks i biti samostalan a ne tatin sin s 44 godine.
Al opet necu sad upisat povijest umjetnosti samo zato jer to volim (ne volim, ovo je samo primjer) i jer mi pare nisu podhitno potrebne. Radije onda neću na faks uopće.
A ono ne znan, meni je osobno kod upisa mogucnost zaposljenja bila gotovo posve nebitna, i dalje mi je to nekako daleka ideja, zaposlenje mislim. Al ocito postoje i drukciji od mene, u vecini su, ali bez obzira isto nemojte upisivat nesto samo radi posla il tako nes, radije ne studirati opce nego tako.
cham3leon
22-11-2012, 20:18
Da, ali po toj logici, ja bih ostao doma, igrao, čitao i kritizirao to šta sam odigrao i pročitao na netu. Moraš uspostavit nekakav omjer između ugodnog i korisnog. Meni osobno ne postoji niti jedan posao na svijetu koji bih radio zato jer mi se sviđa, postoje samo poslovi koji su mi manje odbojni.
FaTaL_mRkvA
22-11-2012, 20:25
Editirao sam post jer sam skuzio da ovaj forum nije mjesto za takve stvari
Aj zaboravite da sam uopće išta pitao, i hvala onima koji su dali konstruktivne odgovore dosad :)
Sonic_Moronic
22-11-2012, 20:28
Ja ću biti youtube zvijezda.
Meni osobno ne postoji niti jedan posao na svijetu koji bih radio zato jer mi se sviđa, postoje samo poslovi koji su mi manje odbojni.
Gorka istina :( Ona poslovica "Što se mora nije teško." je tolika hrpa govana... Gotovo sve što se mora, radi se pod prisilom, sve što se ne mora, je uglavnom zabavno :(
Ja bas volim svoj posao
doduse, jedan od glavnih faktora za to je sto mogu koristit Steam u sklopu radnog vremena
Da, ali po toj logici, ja bih ostao doma, igrao, čitao i kritizirao to šta sam odigrao i pročitao na netu. Moraš uspostavit nekakav omjer između ugodnog i korisnog. Meni osobno ne postoji niti jedan posao na svijetu koji bih radio zato jer mi se sviđa, postoje samo poslovi koji su mi manje odbojni.
Recenzent igara, novinar specijaliziran za gaming industriju, književni kritičar.. to su sve poslovi koji spadaju pod kategoriju toga što voliš radit, znači nemožeš reć da ne postoje :D
cham3leon
22-11-2012, 23:31
Recenzent igara, novinar specijaliziran za gaming industriju, književni kritičar.. to su sve poslovi koji spadaju pod kategoriju toga što voliš radit, znači nemožeš reć da ne postoje :D
Ne, ne spadaju. Recenzent za igre nije couch potato koji komentira igre na internetu kao ja, nego čovjek koji svaki tjedan dobije zadatak izigrati jednu ili više igara do kosti, dok mu oči ne ispadnu i iscijediti svaki njen element da bi napisao valjan osvrt. Da moraš na svu silu odigrat baš cijelu igru koju ti daju, znači, ne mora bit nešto što ti se sviđa, ali da ti se i sviđa popizdio bi da je moraš toliko temeljito izigrati. Dobro, danas možda ne kad su tako kratke i lagane, ali opet.
Kako god okreneš, šanse da ćeš raditi nešto što ti se iskreno SVIĐA i dobivati iole poštenu plaću na kojoj se da preživjeti su sićušne.
daj molimte ko da oni iz ign-a odigraju igru prije nego što napišu recenziju za nju
accursed
23-11-2012, 18:50
imam curu, ne osjećam ništa tj draga mi je al nema onog nečeg..imam drugu opciju koja me ipak više zanima..break up jel tako?
Pa normalno (ne zezam se, iskren savjet)
Electromaster
23-11-2012, 19:16
Ménage à trois?
Sonic_Moronic
23-11-2012, 21:03
Koliko se maksimalno može ostati u inozemstvu, ako ideš u posjet/turistički end šit? Čuo sam 3 mjeseca, ali ne znam je li to fiksno svugdje.
Electromaster
23-11-2012, 21:07
Gdje ćeš ti 3 mjeseca?
Sonic_Moronic
23-11-2012, 21:10
U Obamaland.
Svugdje bi trebalo bit 3 mjeseca
Electromaster
23-11-2012, 21:57
U Obamaland.
Našao si semea u Americi? :3
croat1gamer
23-11-2012, 22:15
Misli na Niger, Kenju, Ugandu ili neku od tih kolonija.
croat1gamer
24-11-2012, 14:36
Jel zna netko od rijecana do kad radi chipoteka u ri,za danas ili sutra?
Trebalo bi mi par pakunga termalne paste, pod hitno.
http://www.chipoteka.hr/poslovnice
SharpDressedChevap
24-11-2012, 20:11
Newb sam u AutoCadu, ali trebam pomoć oko neke banalne stvari. Ako npr. hoću napravit Spline liniju koja je od centra udaljena npr. 10 mm kako da to napravim na već postojećoj crti (za presjek i šrafuru, jel)? Neke naredbe imaju ono da odaberem prvi point i da se na drugom pointu pojavi okomiti line, ali kod ove naredbe se pak linija iscrtava od tog midpointa izvan crteža pa sve do te točke, što ne valja, jer ja moram "iskrivuljat" tu liniju sam unutar crteža.
Ako sam bio nerazumljiv, ukratko: jel mogu ikako postavit "točke" na glavu liniju i orijentirajući se po njima spuštat linije na taj crtež?
Windwalker
24-11-2012, 22:00
Koja je najbolja stranica za besplatni upload filea?
I jel se može kako vremenski ograničiti da bude dostupno za download recimo 2 dana?
Kostolomac
24-11-2012, 23:03
Osobno koristim zippyshare.com, jednostavan i ne traži registraciju.
FaTaL_mRkvA
25-11-2012, 15:16
Jel mediafire valja?
Kostolomac
25-11-2012, 15:33
Meni je dobar, jedino što sada traži registraciju ako hoćeš uploadati, a prije nije ako se ne varam.
Electromaster
25-11-2012, 22:52
1) Zašto neke žene toliko svršavaju na tumblr?
2) Jel samo meni on žešće retardiran?
Tumblr je cesto okupljaliste zenki sa "jebala bi se a da mi ne udje" mindsetom
i kvazi intelektualnih droljica
TeraBajt
26-11-2012, 00:37
bili su mi drazi blogovi
sad se retardirani kvazi-intelektualci nemoraju ni potrudit da napisu svoj proljev vec shareaju slike i gifove sa hipsterskim proserima.
barem bi u napisano ulozili pola sata izmedju drkanja po ajfonu i rejtanja indie albuma na fejsbuk komentarima, ovako nisu nista bolji od debila koji lajkaju motivacione postere na hrvatskom/srpskom/koji vec kurac. HEHE GAZIMIR ČAČIĆ HEHE
Electromaster
26-11-2012, 00:38
Još bi bilo dobro da shareaju, ali 99% samo rebloggaju...
ovako nisu nista bolji od debila koji lajkaju motivacione postere na hrvatskom/srpskom/koji vec kurac. HEHE GAZIMIR ČAČIĆ HEHE
Da te Ante čuje, streljao bi anti-hrvate kao ti.
cham3leon
26-11-2012, 07:19
Nenarodna vlada, uništavaju nas omg!!! Očem imat pravo da upišem dicu u školu preko veze mimo bodovnog praga. Neću radit za 1600 kn nego sjedit doma za 3k. LOPOVI GAZIMIR UDBA JUGOKOMUNISTI LEL
beba nema zvečku
26-11-2012, 13:56
Tumblr je cesto okupljaliste zenki sa "jebala bi se a da mi ne udje" mindsetom
i kvazi intelektualnih droljica
kaj nije to jedna skupina ženskinja
Death By Sexy
26-11-2012, 14:02
kaj nije to jedna skupina ženskinja
^
^
http://pcplay.hr/forum/download/file.php?avatar=7401_1345706790.jpg
Odličnost :D
Jel se isplati kupovat 19" ne-wide monitor? Mislim si uzet nes za laptop jer mi je naporno radit na 15", pa me zanima ako su postale standardne rezolucije za wide pa da nebum imao problema s normal monitorom. Isto tako, jel 19" wide bedasto izgleda, jesu dovoljni ti inči za wide varijantu?
Mislio sam si ovo copit: LINK (http://www.njuskalo.hr/lcd-monitori/samsung-sync-master-940n-19-lcd-monitor-350-kn-oglas-6556319)
McPingvin_v2.0
28-11-2012, 14:12
Rađe kupi nešto iz 21. stoljeća.
nasel sam stari simpa start paket (ono kad je bil rozi), iz 2007, zapakiran, zanima me dal bude radil ak se aktivira? (100kn+20kn i 8mj po 10kn neka tarifa bila)
pogledaj iza oko bar koda. mora pisati do kad ga treba upotrijebiti
Electromaster
30-11-2012, 00:19
Mora negdje pisat u svakom slučaju. Mada teško da će još vrijedit, ali... A da, ne znam, jednostavno probaš možda?
Il' ga misliš prodat Peek & Poke muzeju?
Jel' zna netko piceriju u ZGu s besplatnom dostavom da radi cijelu noć?
Lord Ragnarok
01-12-2012, 12:59
nema je
cham3leon
02-12-2012, 13:38
Sad baš gledam na televiziji neke dalmoše koji rone na dah, nekakvi rekorderi i to, uglavnom zarone na 20, 30 metara. Da li ti ljudi inače koriste kakve čepiće za uši da ne oštete bubnjiće? U biti, isto me zanima za ronioce s bocama.
Fuckface
02-12-2012, 13:48
Ja nikad nisam htio roniti, iako mi se čini kul. Ne zato što ne mogu, nego jer se osjećam da će mi puknuti bubnjići i glava eksplodirati ako odem išta dublje. I onda sam pička :(
croat1gamer
02-12-2012, 13:53
Budem saznao odgovor za 20-30minuta, pa ti kazem.
Electromaster
02-12-2012, 15:59
Zašto žene uvijek svršavaju na mađijanje i sve generične fentasi settinge?
A istovremeno većina ih ne može smislit nikakav SF? :(
Sad baš gledam na televiziji neke dalmoše koji rone na dah, nekakvi rekorderi i to, uglavnom zarone na 20, 30 metara. Da li ti ljudi inače koriste kakve čepiće za uši da ne oštete bubnjiće? U biti, isto me zanima za ronioce s bocama.
Imaju kape preko ušiju zbog kojih im je pritisak na bubnjić drastično manji, s time da uz to izjednačavaju pritisak u ušima tak da začepe nos i ispuhuju zrak na njega.
cham3leon
02-12-2012, 17:18
Danke.
@Predo: Otkada ženske uopće vole bilo kakav fantasy?
StormCr0w
02-12-2012, 17:18
Zašto žene uvijek svršavaju na mađijanje i sve generične fentasi settinge?
A istovremeno većina ih ne može smislit nikakav SF? :(
Jer su retardirane.
Electromaster
02-12-2012, 17:59
@Predo: Otkada ženske uopće vole bilo kakav fantasy?
Zanemarimo li random fufice i slične glupave ženske osobe koje u životu nisu knjigu otvorile; bar iz mog iskustva sve cure koje išta čitaju ili gejmaju uvijek se interesiraju za gotovo isključivo fantasy žanr te čitaju/igraju fuckton generičnih fantasy knjiga/MMORPGa sa elfovima, mađijanjem, zmajevima i ostalim, dok im je istovremeno bilo kakav SF setting nezanimljiv, ili pak nerazumljivo odbojan.
Btw, other than that, jel itko igrao ovaj Planet Calypso, vrijedi li to išta?
cham3leon
02-12-2012, 18:00
Takvih je možda 30 u cijeloj zemlji lol.
Electromaster
02-12-2012, 18:03
Čisto sumnjam da znam preko pola takve domaće populacije.
Sonic_Moronic
02-12-2012, 18:20
herewegoagain.jpg
Electromaster
02-12-2012, 18:21
Hoćeš reći da si i ti žena, Soniče?
Sonic_Moronic
02-12-2012, 18:22
Ne, nego je identična rasprava već bila prije par mjeseci valjda. Ili godinu i po, ne pamtim vrijeme na forumu.
Electromaster
02-12-2012, 18:23
Lol, "ili godinu ipo", a ja baš pamtim koji vrag se događalo i pisalo ovdje.
Sonic_Moronic
02-12-2012, 18:32
http://www.pcplay.hr/forum/search.php?s ... or_id=6831 (http://www.pcplay.hr/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=+%C5%BEene&author_id=6831)
lol
Electromaster
02-12-2012, 18:37
... Imaš problema s time što razmišljam o ženama? :s
Karlo_from_Bjelovar
02-12-2012, 19:56
http://www.pcplay.hr/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=+%C5%BEene&author_id=6831
lol
:rotfl:
StormCr0w
02-12-2012, 20:37
Boktejebo :rotfl:
Ovaj put je Sonik pobjedio.
Electromaster
02-12-2012, 22:45
Ok.
http://www.pcplay.hr/forum/search.php?k ... mit=Search (http://www.pcplay.hr/forum/search.php?keywords=%C5%BEene&terms=all&author=Sonic_Moronic&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search)
SharpDressedChevap
02-12-2012, 23:00
Ali tvoji postovi su više o samim ženama, njegovi su većinom iz teme koja ima tu riječ u sebi... nema izvlačenja ovaj put.
Electromaster
02-12-2012, 23:30
Ovako onda. Samo po tekstu postova:
- Ja (http://pcplay.hr/forum/search.php?keywords=%C5%BEene&terms=all&author=PR3DAT0R&sc=1&sf=msgonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search)
- Sonik (http://pcplay.hr/forum/search.php?keywords=%C5%BEene&terms=all&author=Sonic_Moronic&sc=1&sf=msgonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search)
Razlika u 7 postova, wow. No doduše i dalje iskreno ne kužim u čemu je to točno Sonik "pobijedio". Kaj, dokazao je da često razmišljam o ženama? I tome kako se ponašaju? Što je pak posljedica toga da se najviše družim sa ženama. Bi li me trebalo biti stid možda? :(
Duke of Earl
02-12-2012, 23:34
Koji je vama jebeni kurac.
cham3leon
02-12-2012, 23:48
Neko govno mi je prehaxalo hotmail account i pokušava poslat neki spam. A hotmail je izgleda toliko retardiran da ne mogu dobiti login history. Jel zna neko kako da nađem IP koji se zadnji ulogirao? ASAP!
Fuckface
03-12-2012, 00:00
Ovako onda. Samo po tekstu postova:
- Ja (http://pcplay.hr/forum/search.php?keywords=%C5%BEene&terms=all&author=PR3DAT0R&sc=1&sf=msgonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search)
- Sonik (http://pcplay.hr/forum/search.php?keywords=%C5%BEene&terms=all&author=Sonic_Moronic&sc=1&sf=msgonly&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=Search)
Razlika u 7 postova, wow. No doduše i dalje iskreno ne kužim u čemu je to točno Sonik "pobijedio". Kaj, dokazao je da često razmišljam o ženama? I tome kako se ponašaju? Što je pak posljedica toga da se najviše družim sa ženama. Bi li me trebalo biti stid možda? :(
Ne mislim da se ovdje razgovara o količini postova, nego sadržaju.
Gospodine, mislim da vam hoće kazati da ste neiživljeni, frustrirani, ženo-mrzilački fappač. Just sayin'.
cham3leon
03-12-2012, 00:12
Fuckface se već dobro uklopio.
Fuckface
03-12-2012, 00:16
Aww, hvala. Kako se kaže, uklopio se ko kameleon heheh.
Electromaster
03-12-2012, 00:17
Ne mislim da se ovdje razgovara o količini postova, nego sadržaju.
Gospodine, mislim da vam hoće kazati da ste neiživljeni, frustrirani, ženo-mrzilački fappač. Just sayin'.
Ovo bi mislim imalo malo više smisla da se ne obraćaš relativno androfobnoj lezbijki, trenutno u hepi vezi.
Doduše istina je da volim bičat, pa je ovakvo ponašanje razumljivo.
A o muškima nemam što bičat jer se s njima družim minimalno.
Inače, multi?
Fuckface
03-12-2012, 00:20
Ja ništa ne govorim, samo prevodim značaj posta gospodina poviše mene.
To bi moglo bit dobro za mene, mislim ze zaposliti kao prevodilac hehe. Ali ne na forumu.
StormCr0w
03-12-2012, 06:17
A o muškima nemam što bičat jer se s njima družim minimalno.
:rambo:
SharpDressedChevap
03-12-2012, 15:56
Definicija pera? (ne ptičjeg, nego u mehanici)
beba nema zvečku
03-12-2012, 16:06
klin bez nagiba. nosi sranja silom
SharpDressedChevap
03-12-2012, 16:19
Mda, ali u biti to je kao pogrešan odgovor.
..."pogrešno ih se naziva uzdužnim klinovima bez nagiba. Pera nemaju kosinu, a spoj ostvaruju samo elastičnom deformacijom."
Ipak ću stavit to tvoje, ali ne znam, profesorica gleda ta sranja da sve bude točno definirano pa ću jednostavno ubost to i jebe me se.
beba nema zvečku
03-12-2012, 16:54
reci joj da tak piše u Deckeru. samo sam ti krivo ovo za silu rekel, pera prenose silu oblikom.
SharpDressedChevap
03-12-2012, 16:56
E hvala puno, ako možeš samo još nać na kojem principu radi bimetalna opruga?
I ako imaš link na neki izvor ovih stvari, plox daj.
Electromaster
03-12-2012, 17:01
Bimetalna opruga radi tako da imaš 2 metala različitog temperaturnog koeficjenta, i prilikom ugrijavanja različito se rastežu. Pošto su spojeni to uzrokuje da se svinu u stranu, prekidajući time strujni krug. Kada se metali ohlade ponovno se vrate u početni položaj i strujni krug se zatvori. Ako imaš potenciometar, onda je uz bimetal i jedna pomična kotva koja se pomjera po dužini bimetala i pritišće ga, kontrolirajući tako kolika je toplina, odnosno sila potrebna da se metal uspije iskriviti i prekinuti strujni krug.
beba nema zvečku
03-12-2012, 17:14
E hvala puno, ako možeš samo još nać na kojem principu radi bimetalna opruga?
I ako imaš link na neki izvor ovih stvari, plox daj.
evo možeš ovu skriptu navesti ko izvor
http://marjan.fesb.hr/~djelaska/documen ... ta-760.pdf (http://marjan.fesb.hr/~djelaska/documents/ES-skripta-760.pdf)
strana 105
SharpDressedChevap
03-12-2012, 18:54
Hvala obojici, ova skripta je zakon, tnx :)
Ide tko na Krav Magu u Zagrebu odavde?
McPingvin_v2.0
06-12-2012, 15:15
Ide tko na Krav Magu u Zagrebu odavde?
Imam frenda koji već godinama ide, malteen od kad je počelo. Why?
Electromaster
06-12-2012, 19:11
Gdje da si u Zagrebu kupim šal, ne neki pederkasto-šminkerski, neg najobičniji šal da mi grlo ne umre?
StormCr0w
06-12-2012, 20:17
Na placu.
SharpDressedChevap
08-12-2012, 21:44
Opet ja, treba mi neki link na nešto s podrobnim opisom jednofaznog asinkronog motora, šta više to bolje.
Free cookiez.
Electromaster
08-12-2012, 21:47
Pa gdje ti to učiš bokte, pa bar iz elektromotornih pogona ima jebeno ogroman udžbenik. :(
SharpDressedChevap
08-12-2012, 21:51
Električni strojevi, imam napravit prezentaciju a iz istoimenog udžbenika ima možda pet šturih pasusa o tome.
Electromaster
08-12-2012, 21:55
Pričamo li o istom udžbeniku?
http://www.superknjizara.hr/index.php?p ... =100053537 (http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=100053537)
SharpDressedChevap
08-12-2012, 21:58
http://letecaknjizara.com.hr/proizvodi/udzbenici/elektricni-strojevi-i-uredaji-udzbenik/40/
Electromaster
08-12-2012, 22:01
Ahahaha, joj to je onaj klošarski kojeg kod nas koriste trogodišnje. :'D
Ozbiljno, nađi si negdje ovaj što sam ti linkao, ima ti u njemu dovoljno toga da postaneš novi Tesla.
U međuvremenu, ne bi bilo na odmet naučiti koristiti Google.
http://www.ss-obrtnicko-industrijska-zu ... 9&dm_dnl=1 (http://www.ss-obrtnicko-industrijska-zu.skole.hr/dokumenti?dm_document_id=529&dm_dnl=1)
http://zrno.fsb.hr/katedra/download/materijali/743.pdf
http://www.scribd.com/doc/33915952/90/J ... roni-motor (http://www.scribd.com/doc/33915952/90/Jednofazni-asinkroni-motor)
SharpDressedChevap
08-12-2012, 22:06
Ma mislio sam na nekakav link koji nije pisan od strane učenika i sl. nego neki izvor iz neke knjige ili takvog nešto, ali ovo je i više nego dobro. Danke.
Što se knjiga tiče, Neodidacta ne bi izdala dobru knjigu da joj život ovisi o tome. A knjigu iz elemenata strojeva je pisala žena, i tu je uglavnom 300+ strana apsolutno ničeg konkretnog.
accursed
10-12-2012, 11:57
kakvi su laptopi iz konzuma ako netko zna, ima iskustva?
Electromaster
10-12-2012, 12:11
http://www.deviantpics.com/images/2012/12/10/783d6abd7fd4e04355d30426a3482f7d19079e9d_large.jpg
SharpDressedChevap
11-12-2012, 21:10
Hoće li onaj kod za PayPal u banku stić doista za 2 dana ili po običaju kasni?
Pa ako je transakcija prošla, kod je tamo. Zašto 2 dana?
SharpDressedChevap
11-12-2012, 21:59
Pa za onaj Verify veli PP da treba oko 2 dana uz "slight delay" da mi banka na ispisu svih transakcija pokaže taj nekakav kod. To u biti čekam da bi mogao išta kupovat, a bilo bi mi kul kad bi znao šta da očekujem :/
Electromaster
11-12-2012, 22:07
Pa dođe ti transakcija od PayPala, i sam broj te transakcije or sumthing je taj kod koliko se ja sjećam. Tako nešto.
Uglavnom stvar ti je puno lakša ako imaš internet bankarstvo, automatski vidiš tamo. :s
Gle, ako ti na paypalu piše da ti je sve u redu s karticom i da ti je ta prva transakcija uspjela, to je to. Sad ili si preko internet bankarstva pogledaš opis te transakcije ili odeš u banku pa to riješiš na šalteru ili onom vragu sličnom bankomatu šta imaju. PBZ to ima, Zaba ima isto, Zaba kiosk se zove, mislim.
Ovaj dva dana delay je za transakciju, ne za sam kod.
Barem ako se dobro sjećam :).
NRdnm96-4gM
Jel ova "whistle" melodija na početku baš iz te pjesme ili je kopirano?
Jel bitno ako se radi o dari faking bubamari i Bojan Djelicu? :S
Zanima me ako postoji orginal melodija da ju poslušam, sviđa mi se, a ovo je sviralo u busu pa sam čuo slučajno
Nema originala, znači da voliš cajke, seljačino, idi se ubi.
StormCr0w
15-12-2012, 17:08
Kaže osoba koja je imala uspješan topic na 4chanu le iks d
Duke of Earl
15-12-2012, 17:12
4 500 000 pogleda jebo mu bog mater.
Manje-više sva ta balkanska mainstream sranja imaju po bar par milijuna.
NPR
OOLio12duC8
Onak, koji kurac :(
Duke of Earl
15-12-2012, 17:28
hahaha koji je to jebeni kurac :pray: :pray: Al ovo je stvarno apsolutni vrhunac fuzije balkanskog trasha, "zabavne" glazbe, narodne muzike i turbofolka unazad 30 godina. Vrijedno nekakve ozbiljne sociološko kulturološke studije.
StormCr0w
15-12-2012, 17:39
Cajke su evoluirale. Cajke šire svoj utjecaj. Cajke preuzimaju svijet.
Nema originala, znači da voliš cajke, seljačino, idi se ubi.
Sviđa mi se samo ta whistle melodija, ne i cijela pjesma. A pjesmu znam jer puštam muziku u kafiću, pa ono, naručuju ljudi svašta, pa tako i to.
Neke od meni najdražih:
9VATjETeXf0
_YckaeEe9NY
aIBpQqQNzPQ
Duke of Earl
15-12-2012, 18:09
aIBpQqQNzPQ
hmmm moram priznat da me stvarno dosta dugo nešto nije ovolko razjebalo u glavu na internetu. Da to čujem negdje vani stvarno mislim da bi počeo vrištat ili plakat.
Ovaj turbo folk se vise sad slusa u Hrvatskoj, sto je malo cudno s obzirom da ga 90% dolazi iz Srbije
JESMO ZA OVO RATOVALI?
edit
jbt pa ovo je uzas
To si vidio u komentaru pjesme pa se praviš pametan sad.
noep, vidio prije jedno par mjeseci, rula mi ova francuska pjesma
cham3leon
15-12-2012, 19:10
hahaha koji je to jebeni kurac :pray: :pray: Al ovo je stvarno apsolutni vrhunac fuzije balkanskog trasha, "zabavne" glazbe, narodne muzike i turbofolka unazad 30 godina. Vrijedno nekakve ozbiljne sociološko kulturološke studije.
Ne treba se uopće čudit ovakvim stvarima. Pun kurac djece i mladih u ovoj zemlji od muzike samo traži da baci neki catchy tuc-tuc ritam i da ima tekst sa ne previše dugačkim i kompliciranim riječima da mogu uživat sa preostale 2 moždane stanice. Mainstream muzika se ionako snima za takvu publiku. A nije da ih krivim, nije da takve možeš ikad natjerati na neke dublje žanrove, a ovoga što oni žele u Hrvatskoj naprosto nema, dok srpska scena kiča cvate.
FaTaL_mRkvA
15-12-2012, 19:49
Na kojoj stranici mi je najbolje browsat ponudu laptopa između 6 i 10k kuna?
Sgt. Bull
15-12-2012, 19:59
Guglu
croat1gamer
15-12-2012, 20:29
Ne treba se uopće čudit ovakvim stvarima. Pun kurac djece i mladih u ovoj zemlji od muzike samo traži da baci neki catchy tuc-tuc ritam i da ima tekst sa ne previše dugačkim i kompliciranim riječima da mogu uživat sa preostale 2 moždane stanice.
Unrelated:
WT_T4KweVBc
Ti srecom nijednom nisi izasao van gdje vecina ljudi izlazi; u posljednjih par godina? :)
Na kojoj stranici mi je najbolje browsat ponudu laptopa između 6 i 10k kuna?
Probaj http://www.nabava.net/.
http://www.mobilecityonline.com/wireles ... ctid=30690 (http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=30690)
U čemu je caka sa cijenom?
croat1gamer
16-12-2012, 15:12
Pogledaj review.
Only complaint, this was a returned tablet and the prior buyers info was still on it. They need to check returned items thoroughly.
Pa to je samo review nekog lika o Nexusu, ne odnosi se na taj tablet naveden na stranici. Bar mi tako izgleda. Pretpostavljam da je tak jeftin zbog nekakve božićne akcije.
croat1gamer
16-12-2012, 15:44
http://i.imgur.com/klUjH.png?1
Stisni PgDn.
No, pa o tome i pričam... Ali taj review nema veze sa cijenom tog tableta. Nigdje ne piše da je taj tablet koji se prodaje rabljen. Ne znam sad više dal sam nešto krivo skopčao ili me jebeš u zdrav mozak.
Arbiter of Change
16-12-2012, 17:23
/neko će mi noćas napraviti sina
Ojebote. :)
SharpDressedChevap
16-12-2012, 19:16
Šta bi rekli, koje su barokne karakteristike u Gundulićevoj Dubravki?
A da ti jednom sam napišeš zadaću?
croat1gamer
16-12-2012, 19:32
>bog
>hrvati
>nezavisnost
>zajednostvo
>shitty gramatika
Slicno kao u NDH. Imas vikipediju.
StormCr0w
16-12-2012, 19:33
Ne postoji književnost dosadnija od hrvatske.
SharpDressedChevap
16-12-2012, 19:35
A da ti jednom sam napišeš zadaću?
šipu racku
Pa da, mogu i ja nabrojati ono šta vrijedi za barok, ali baš kod Dubravke me zanimalo. Nevermind then.
@Stormcrow - jeste, mene hvata nervoza kad ne razumijem šta čitam :(
StormCr0w
16-12-2012, 19:43
Meni piše u bilježnici samo da je sloboda ključni element, ljubav između glavnih likova - sloboda izbora, slobodu narušava Grdan (?!), fantastični elementi (likovi), arkadijski elementi...
SharpDressedChevap
16-12-2012, 19:47
tnx
Ne postoji književnost dosadnija od hrvatske.
Ili povijest. Hrvatska povijest ima zanimljivih dogadjaja, ali je 95% uzasno dosadno.
StormCr0w
16-12-2012, 21:06
Slažem se. U biti, jedino zanimljivo razdoblje mi je ono početno, do negdje 11 st.
McPingvin_v2.0
17-12-2012, 13:43
Ili povijest. Hrvatska povijest ima zanimljivih dogadjaja, ali je 95% uzasno dosadno.
Sva povijest je takva, samo svoju učimo daleko detaljnije :)
StormCr0w
17-12-2012, 14:28
Ne.
FaTaL_mRkvA
17-12-2012, 17:05
Uglavnom - da.
Jel postoji kakav real-time noise reduction program za mikrofon?
Ubija me nekakav background buzz kojeg se nikako fizički ne mogu riješiti :S
Je naručivao itko odjeću sa zaavi.com? Naručio bih si majicu pa mi nije sasvim jasno plaća li se na tamo navedenu cijenu još kakav porez.
Windwalker
19-12-2012, 01:00
Ako je manje od 160kn (ili 300 kao dar), nebi trebao.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.