Pogledaj cijelu verziju : METAL
Na oficijelnom sajtu pise da je umro.
Ja ne mogu otvorit sad službeni sajt, a na Twitteru mu je žena napisala da je živ.
doduše, to je bilo pred 12 sati.
EDIT: Čini se da je ipak umro.
Duke of Earl
16-05-2010, 21:27
Najveći patuljak Heavy Metala.
DHkNl758-YM
Jos jutros sam cuo ali nisam htjeo da povjerujem. :( :(
Rest in peace
64coD-rx9sk
TeraBajt
16-05-2010, 22:31
rip dio
Duke of Earl
17-05-2010, 16:10
Koji jebeni kok sam izbriso Thrash Metal folder na kompu, došao sam do spoznaje da je jednostavno nemoguće živjet bez toga, koliko god se trudio.
FGCcQu245Hk&feature=related
Duke of Earl
17-05-2010, 19:34
pa to je najbolje.
Baš, nema boljeg osjećaja kad te dobra thrash riffčina lupi po bulji, još kad to uživo čuješ, čista milina.
Mafioz0r
17-05-2010, 20:11
Ajmo svi natrag u metalčuge.
CLC6j6kvxMM
Sonic_Moronic
17-05-2010, 20:15
pa to je najbolje.
Baš, nema boljeg osjećaja kad te dobra thrash riffčina lupi po bulji, još kad to uživo čuješ, čista milina.
Iako nemam toliko iskustva s trešinom, i ja se slažem. Od methula, jedino od treša ne tražim nikakvu dubinu/kompleksnost, dovoljno je samo da me razvali. :)
ma glavno da piči ravno samo. :gitara:
nHhbVZ_5Gwc
A4MK9bJdclc&feature=related
Oni koji prate znaju da Soilwork pravi novi album.
Pa evo izašla jedna pjemsa :)
5BLz0R0GXXM
Valja. :thumbs2:
The Great Duck
20-05-2010, 22:06
Sluša li tko ovdje W.A.S.P.?
VnBKNPELeLo
mortician
20-05-2010, 23:56
A ne, Blackie je kuler zesci :)
TsoLb-E7oy8
Uff, flashback na prvi, drugi srednje...motorijade, alkohol i MLADICE :D
Mrtav basist slipknota.
http://www.gitare.info/page.php?id=16977
Ne slušam ih inače (smiješni su mi), ali eto ako nekoga zanima.
MasaKrisT
25-05-2010, 18:20
Cuo jucer,bas steta:(
Mrtav basist slipknota.
http://www.gitare.info/page.php?id=16977
Ne slušam ih inače (smiješni su mi), ali eto ako nekoga zanima.
Žao mi čovjeka, al da bar sada hoće prestati sa radom.
MILF hunter
25-05-2010, 19:12
A ono, nije da su neki značajni bend pa da je to nešto bitno.
Forengner
25-05-2010, 19:51
Slusa li neko ovde Sabaton?
MasaKrisT
25-05-2010, 19:57
Slusam ja dugo i aktivno.
@ ekipa gore: nije da je covjek ostavio iza sebe trudnu zenu, i nije da je svirao u najznacajnijem bendu tog zanra.jok.Nadam se samo da ce nac dobrog basistu i nastavit dalje:)
Koji to bijaše žanr?
EDIT: žao je meni njega kao čovjeka, a još više njegove žene, al nije mi žao Slipknota.
MasaKrisT
25-05-2010, 20:05
n00b metal bjase zanr.Ugl rasprava zavrsena,necu da mi skoci zivac:)
crnisokol
25-05-2010, 20:17
Slušam i ja...
što se tiče slipknota nikad ih nisam volio...par dobrih pjesama mi imaju al nisu mi baš nešt...
:pray: :pray:
###DK###
25-05-2010, 21:26
Slušam ja. Inače, mislim da im je izašao novi album. To trebam pod hitno preslušat.
Lol, nisam mislio provocirati, isprike ako si dobio takav dojam.
crnisokol
26-05-2010, 11:01
Slušam ja. Inače, mislim da im je izašao novi album. To trebam pod hitno preslušat.
jep..izašao je..Coat of Arms se zove...meni dobar, bolji od art of war al slabiji od primo victorie i metalizera...
Sluša li iko Horor piknik?
Obično nisam veliki fan trasha ali ovo je jedan od legendarnijih bendova:
gOgg6M1h1CY&feature=related
Horor piknik nekrokult. Genijalno, samo kec kec 1 1 1. :D
Worthaur
26-05-2010, 19:33
Ova verzija je bolja
P9pjPIiUTVY
The Great Duck
27-05-2010, 20:32
Kako vam se čini nadolazeći novi Accept?
req-oDf2ZRc
Nije to više to bez Ude (osobno smatram U.D.O. pravim Acceptom),no zvuči mi sasvim solidno,a i novi pjevač im je isto prilično dobra zamjena za njega (iako teško da može biti bolji od njega).
MasaKrisT
30-05-2010, 23:15
nova Anathema vani, ODLICNA!
Moram preslusati Anathemu ali kad budem imao vremena.
Nego sad slusam Helloween prva dva albuma, koja genijalnost svaka pjesma je dobra.
ynm1uKBNiPE
Samo brzina.
Tek sad skonto da je proslo vise od dvije godine kako ih nisam slusao.
GeraltofSmeg
02-06-2010, 21:43
x0V1FPLkZZwSBjase mi preporucivano nekolikotisuca puta, tek sada poslusah, instantna ljubav.
The Great Duck
02-06-2010, 22:25
Moram preslusati Anathemu ali kad budem imao vremena.
Nego sad slusam Helloween prva dva albuma, koja genijalnost svaka pjesma je dobra.
ynm1uKBNiPE
Samo brzina.
Tek sad skonto da je proslo vise od dvije godine kako ih nisam slusao.
A ne...Švapski speed metal 80-ih,današnji power metal bi se trebao više ugledati na njega...
A Victim of Fate im je uz Halloween sigurno najbolja pjesma ikad.
Nego,ima tko još koji stariji švapski heavy/speed/power bend za preporučiti?
Dosad sam slušao Helloween,Accept,Stormwitch,Blind Guardian,Grave Digger i Running Wild,nisam se razočarao dosad.
Pa to je to, barem sto ja znam, mozda ima jos nekih kojih ne mogu da se sjetim, moracu da pogladeam u moj ultimate popis bendova. E da imas Warlock mislim da su oni svabe, a imas i Doro tj. pjevaceica iz Warlocka napravila svoj projekat, prvo sam slusao a drugo ne pa ne znam kakvo je. Warlock je odlican i pjeva zenska malo cudan ali svejedno dobar glas.
Dreamer Deceiver
03-06-2010, 13:45
nova Anathema vani, ODLICNA!
thin air je remek djelo!
samo me je razočarala konačna verzija angels walk among us... ona verzija koja je bila na majspejsu je puno bolja :D
MasaKrisT
03-06-2010, 13:47
i ja sam malo yutubao i vidim dvije razlicite verzije,jos nisam odlucio koja je bolja... Cijeli album je jako amosferican, me likez it.
Dreamer Deceiver
03-06-2010, 13:51
a čuj, nakon toliko godina trebali su izbaciti nešto dobro :D
The Great Duck
03-06-2010, 18:51
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=139886
Sanctuary se ponovno okuplja!
Još kad bi Warrel mogao pjevati kao u vrijeme kad su osnovani...
Sonic_Moronic
03-06-2010, 20:33
Duck, slobodno opet poludi sa linkovima na stari metal. Super mi dođe kad mi je dosadno.
The Great Duck
03-06-2010, 20:42
S-24yityFTw
Američki power metal.Owna Isusa.
Sonic_Moronic
03-06-2010, 20:53
:o
Ovo mi je mega. Ide na listu.
The Great Duck
03-06-2010, 20:56
E da,i ovo poslušaj:
_FqqRiVqRwg&feature=related
Jag Panzer nekrokult. Ima vise od 3 godina kako sam ih slusao moracu ponovo. Samo mi je CD kod druga sa kojim vise ne pricam. :(
The Great Duck
04-06-2010, 22:29
Da nastavim sa starim metalom,bog i batina svih kultnih metal bendova 80-ih.
LWvQVln9fAU
Py5h80QI3hE
bend nevalja nish, al ova stvar je mocna!
Worthaur
05-06-2010, 00:31
Wat? Annihilator owna
Plasma Zombies <3
Fgk0PPp5vFI
Upravo završio life stream od Petera i Dirka iz Soilworka :pray:
Evo kako je to izgledalo
http://img143.imageshack.us/img143/493/peterndirk.png
Odgovorili su mi čak na tri pitanja :pray:
Hoće li ikako ići po južnoj Europi?
Zašto se ne vrate stilu prvih dvaju albuma?
Na koje su se bendove ugledali i počeli svirati?
Odgovori su otprilike ovo bili
Definitivno smo u Europi krajem godine.
Jednostavno se ne možemo vratiti tom stilu. Jer ako radiš nešto što si već napravio onda to ne radiš iz ljubavi prema glazbi (tu su 2-3 minute priču pričali :D )
A od bendova sam popamtio:
Dirk- Death, Judas Priest, Metallica
Peter- Gunsi, Pantera, Metallica
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Eh, da. Jeli još itko gledao?
@Worthaur
Stvar je u tome da iza sebe imaju 30 clanova, tak da su oni ko sadasnji Gunsi.... Inace volim ih slusat, dobra mjuza i sve, al su za kurac kao band!
The Great Duck
05-06-2010, 10:50
Inace volim ih slusat, dobra mjuza i sve, al su za prozor kao band!
:?
Worthaur
05-06-2010, 13:32
@Worthaur
Stvar je u tome da iza sebe imaju 30 clanova, tak da su oni ko sadasnji Gunsi.... Inace volim ih slusat, dobra mjuza i sve, al su za kurac kao band!
A ono, kao da je one man band
a oke nije one man band doslovno, ali onaj lik svira 90% instrumenata na snimkama al live nemoze izvodit pa mora te neke sezonske gitariste zvat, tak je i Megadeth radio tj. Moustaine pa mi se zgadio, pa su skuzili da se to meni nesvidja i onda su prestali xD
Jel ti slusas muziku ili te likove iz benda?
Dreamer Deceiver
05-06-2010, 17:14
Tko je Moustaine ?
lik implicira na to da je krivo ime napiso, nije moustaine, već mustaine, a to ga izgleda boli...
Dreamer Deceiver
05-06-2010, 17:37
upravo tako :D
megadeth mi je jedan od dražih bendova, glazbeno daleko superiorniji od metallice ( o vokalu neću raspravljat :D )
Meni uopće nisu loši jedino mi vokal malo čudnije zvuči nego ostali koje sam čul.
Dreamer Deceiver
05-06-2010, 17:40
vokal je blagorečeno smeće :D
Ma nije smeče, samo nema dar odličnog pjevanja.
Sonic_Moronic
05-06-2010, 17:54
d-vJZek3h1k
Ultimativni spoj neoklasike i black metala, koje otkriće.
The Great Duck
05-06-2010, 18:37
Tko je Moustaine ?
Onaj iz Megadeatha. :D :wink:
Dreamer Deceiver
05-06-2010, 18:40
ja sam mislio da je to onaj iz Slayera
The Great Duck
05-06-2010, 18:45
Propala mi fora. :(
Mustardaine iliti Senfic! Neda ni se razglamat i svadjat na ovom foruumu, nesh polemirat, zato sam i odusto od gitare.info... Tolko ljudi ima koji bi sami sebe popljuvali samo da se mogu svadjat s nekim!
Nije to nego ti nemas pojma.
sreca moja da si ti tu na forumu da ispravljas sve i svakog jer si pokupio svu pamet svijeta :bravo:
MindReader
06-06-2010, 20:25
ja volim slušat metal
GeraltofSmeg
06-06-2010, 21:18
HS06PaB45PQ
Medolina
06-06-2010, 21:42
Ovako...ide tko na koncert Megadetha? Ja idem, ulaznice jeftine..samo jos ne znam kako cu tu srijedu zmrdat da mogu ic...zbog posla....
Ovako...ide tko na koncert Megadetha? Ja idem, ulaznice jeftine..samo jos ne znam kako cu tu srijedu zmrdat da mogu ic...zbog posla....
Ja sam trebao sa frendovima samo smo popizdili radi ulaznica tak da su oni pod možda, a ja ne.
Medolina
06-06-2010, 21:53
Kaj fali ulaznicama..bas su jeftine..... pa, u boogaloo-u je konc, ne? barem koliko znam...jedva čekam....
carsvijeta
06-06-2010, 21:57
metal je zakon ja jako volim hardkor treš i blek.
jel mi može netko preporučit nešto od metala, gdje sviraju jako, jako brzo to je meni sex a i moj tata je slušo metal lol on je carčina zajebavam se nije glup je e jel netko još misli da je vili trebo pobjedit?
e evo malo atmosferik folk treš metala:
dS2LfRkEi6g
Kaj fali ulaznicama..bas su jeftine..... pa, u boogaloo-u je konc, ne? barem koliko znam...jedva čekam....
Nakon firme smo si skupili lovu za karte, ja sam sebi išao po svoju no rekli su nam da su karte rasprodane (doduše već je bio 5. mjesec), a moji frendovi su zajedno otišli u dućan sa profesionalnom opremom za sviranje jer piše da se tam prodaju isto karte no jbg skužili su da ih nema i otišli su oni u Boogaloo club no tamo im je cijena veća nego što je bila prikazana na stranici Megadetha pa su popizdili i otišli doma pokušavajući skupiti lovu no izgleda da na kraju ipak nebuju išli.
Sonic_Moronic
06-06-2010, 22:01
:pray:
To mi je trebalo.
Medolina
06-06-2010, 22:09
Nakon firme smo si skupili lovu za karte, ja sam sebi išao po svoju no rekli su nam da su karte rasprodane (doduše već je bio 5. mjesec), a moji frendovi su zajedno otišli u dućan sa profesionalnom opremom za sviranje jer piše da se tam prodaju isto karte no jbg skužili su da ih nema i otišli su oni u Boogaloo club no tamo im je cijena veća nego što je bila prikazana na stranici Megadetha pa su popizdili i otišli doma pokušavajući skupiti lovu no izgleda da na kraju ipak nebuju išli.
Ma nemoj mi rec... pa jel nema na ticketpro i to? Čudim se... čovječe...
TeraBajt
06-06-2010, 22:15
ja volim slušat metal
i ja isto najbolji su mi green day, nightwish i linkin park!!!!!!!!!!!1111111111111111111111
Medolina
06-06-2010, 22:17
:thumbs2: Terabajte, kaj bi mi bez tebe??
MindReader
06-06-2010, 22:23
ja volim slušat metal
i ja isto najbolji su mi green day, nightwish i linkin park!!!!!!!!!!!1111111111111111111111
nema metala do natali imbrulje
najbolji metal je green day oni su tako kul i imaju predobre pjesme <3
inače, vidio nekidan onaj green day rock band
isuse, ako to netko kupi ima moj blagoslov da se ubije :(
Dečki, preloši ste, nemojte da vam zubima moram kičmu čupat.
MindReader
06-06-2010, 23:03
Dečki, preloši ste, nemojte da vam zubima moram kičmu čupat.
čovječe nisi ti cameron diaz
Eto, otvorih novu temu, bacite pogled pls ^^
MILF hunter
06-06-2010, 23:21
Onaj Der... nešto? Preloše. Taj power u metalu mi je ono što je 50 cent u rapu, ili Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
I helloween i sabaton su power pa jel imaju fakun homo vokale? Jest da u pravilu power suxa, al uvik se nađe neka iznimka
Wishmaster
06-06-2010, 23:53
Bili me invajtali da budemo frendovi na jubitou (JEJ!) pred koji mjesec pa sam ih malo slušal...
Nisu loši. Neznam kaj vam kod vokala nevalja, to kaj nije grubi i duboki?
Sasvim solidno.
KAKO STE MI KUL SA INSTANTIM ODREĐIVANJIMA KOJI ŽANR NEVALJA, E ZNATE ŠTO, TREBA CIJELI JEBENI SVEMIR ZA VAMA, VI STE ROĐENI VODITELJI, PA TKO TO NE JEBE, A DA ODMA ODREĐUJE DA JE ONO ŠTO MU SE NE SVIĐA SMEĆE? PA NARAVNO, LJUDI SA PCP FORUMA,
EHHEHEHEEH
MA BRAVO, odite slušati svoju kul muziku ili tako nešto
Death By Sexy
07-06-2010, 07:46
Erm... Može preporuke za doom ili sludge neki... Dankešun
Worthaur
07-06-2010, 08:36
yFd1e1h3i_U&feature=related
ZuDMZAvf5gw&feature=related
Death By Sexy
07-06-2010, 08:38
Tnx čeknut ću!
KAKO STE MI KUL SA INSTANTIM ODREĐIVANJIMA KOJI ŽANR NEVALJA, E ZNATE ŠTO, TREBA CIJELI JEBENI SVEMIR ZA VAMA, VI STE ROĐENI VODITELJI, PA TKO TO NE draga, A DA ODMA ODREĐUJE DA JE ONO ŠTO MU SE NE SVIĐA SMEĆE? PA NARAVNO, LJUDI SA PCP FORUMA,
EHHEHEHEEH
MA BRAVO, odite slušati svoju kul muziku ili tako neštoKralj.Daj se sčilaj.
I odi slušat Tokio Hotel jer ipak njihove pjesme imaju smisla , jelda?
DIE94AB-dHE
jel neko lajka ovo?
Death By Sexy
07-06-2010, 09:40
Neloše, al ne lajkam takav vokal..
wvLXTfcL5jg&a=xfKlDQAsnh4&playnext_from=ML
f2qLZG2jAkk
GZbp-RGODPI
9ENk9-fQjVo
:D :thumbs2:
beba nema zvečku
07-06-2010, 12:18
*Eternal Darkness*
jel neko lajka ovo?
Da lajkam, šteta što nikad nisu izdali ništa : (
Death By Sexy
07-06-2010, 12:22
@skitkid to the rescue: tnx again :D
od najave koncerta zivim za 30.6. :D
karta je tu ofc.
KAKO STE MI KUL SA INSTANTIM ODREĐIVANJIMA KOJI ŽANR NEVALJA, E ZNATE ŠTO, TREBA CIJELI JEBENI SVEMIR ZA VAMA, VI STE ROĐENI VODITELJI, PA TKO TO NE JEBE, A DA ODMA ODREĐUJE DA JE ONO ŠTO MU SE NE SVIĐA SMEĆE? PA NARAVNO, LJUDI SA PCP FORUMA,
EHHEHEHEEH
MA BRAVO, odite slušati svoju kul muziku ili tako nešto
Čekaj, mi određujemo koji žanr ne valja a ti pizdiš jer smo Derdian kategorizirali kao pop a ne kao metal i samim time želiš reći da je pop loša glazba.
Dvoličan si hansi. I zašto ti u profilu stoji da imaš 21 godinu?
baldrick_
07-06-2010, 13:30
Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
jel si slušao album dookie? meni to nije loše, neki ramones fazon uglavnom.. a i vokali nisu tolko gej, naročito kad se uporede sa power metalom.. evrovizijski kič od kog mi se povraća
MindReader
07-06-2010, 13:56
ja volim aluminijum
MasaKrisT
07-06-2010, 14:34
a jesi metalac.
MindReader
07-06-2010, 14:35
a jesi metalac.
znam, malo se smekšo
MILF hunter
07-06-2010, 15:13
[quote="MILF hunter":3r8ez8qc]Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
jel si slušao album dookie? meni to nije loše, neki ramones fazon uglavnom.. a i vokali nisu tolko gej, naročito kad se uporede sa power metalom.. evrovizijski kič od kog mi se povraća[/quote:3r8ez8qc]
Ma ovo s homo vokalima se odnosilo na power, ne na Green day. Zapravo, Green day mi je bolji od Derdiana :rotfl:
The Great Duck
07-06-2010, 15:44
Onaj Der... nešto? Preloše. Taj power u metalu mi je ono što je 50 cent u rapu, ili Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.
I helloween i sabatonSsu power pa jel imaju fakun homo vokale? Jest da u pravilu power suxa, al uvik se nađe neka iznimka
Zašto ljudi uvijek govore da oni spadaju u vrh današnjeg powera?Nije da su loši,ali nisu ništa posebno.S tim da je vokal jedan od iritantijih koje sam čuo,u rangu s Axlom i LaBriejem.Osim toga,kopiraju stare bendove,što baš i nije za pohvalu.
Ni Helloweenov vokal mi nije baš najdraži,ali ipak su oni jedni od boljih power metal bendova.
I ovo da je power metal 50 Cent ili Green Day metala i da u pravilu saka su zbilja glupe izjave...Priznajte,poslušali ste samo neke osrednje pop/flower metal bendove tipa Nightwish i Hammerfall i odmah zaključili da power saka.
MILF hunter
07-06-2010, 15:47
[quote="MILF hunter":1ddhrw4n]Onaj Der... nešto? Preloše. Taj power u metalu mi je ono što je 50 cent u rapu, ili Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.[/quote:1ddhrw4n]
Sakaju i oni, tak nebitno radi li se o emo vokalu ili homo...
Wishmaster
07-06-2010, 16:12
Može mi neko od hejtera objasniti kakvi vokali trebaju biti kod powera?
Svi tu pljujete a da imate takav glas ko neki od tih 'homo' vokala bil bi vas puni forum..
Onak, sori kaj ne slušaju svi samo 'pravi' metal. Trebaju i gej metal bendovi nekakve fanove, ne?
The Great Duck
07-06-2010, 16:17
[quote="The Great Duck":1t4pstr7][quote="MILF hunter":1t4pstr7]Onaj Der... nešto? Preloše. Taj power u metalu mi je ono što je 50 cent u rapu, ili Green Day u (pop) punku, nešto nevjerojatno loše i iritantno, osobito homo vokali.
Ne.Po pitanju sakanja,nu metal i -coreovi su daleko ispred powera.[/quote:1t4pstr7]
Sakaju i oni, tak nebitno radi li se o emo vokalu ili homo...[/quote:1t4pstr7]Stvar je u tome što ti kažeš da je power metal GD ili 50 Cent metala,što je skroz glupo.U power metalu postoji hrpa odličnih bendova,a bbendovi poput Hammerfalla bi eventualno bili 50 Cent power metala.
E da,definiraj "homo" vokal.
baldrick_
07-06-2010, 16:18
da ne budu evrovizijski. to je najbitnije. evrovizijski kao što dragonforce peva. postoje ukusi, a postoje i neukusi, a bogami moraš imati baš žešći neukus da ti se dopadne evrovizijsko pevanje. to je smrt dobrog stila. slušao sam i nešto halloween stari album, i to je ok, jeste gej, ali barem nije evrovizijski.. i dream theater je evrovizijski, ono pull me under, dobra pesma, al brate kad zapeva.. to je gej bez ikakvog ukusa. halloween i judas priest je barem samo gej
The Great Duck
07-06-2010, 16:25
Halloween je heavy.
MasaKrisT
07-06-2010, 16:27
Na 491 stranici se nismo pomakli sa mrtve tocke.Ocajno :(
Samo za baldricka i hejtere.
J1-aix3CqCc&feature=related
MILF hunter
07-06-2010, 16:35
Helloween nije baš čisti power, relativno ga se može svrstati i pod heavy, kao što ni Iced Earth ne bih baš svrstao drito u power!
E da,definiraj "homo" vokal.
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu!
Wishmaster
07-06-2010, 16:39
da ne budu evrovizijski. to je najbitnije. evrovizijski kao što dragonforce peva. postoje ukusi, a postoje i neukusi, a bogami moraš imati baš žešći neukus da ti se dopadne evrovizijsko pevanje. to je smrt dobrog stila. slušao sam i nešto halloween stari album, i to je ok, jeste gej, ali barem nije evrovizijski.. i dream theater je evrovizijski, ono pull me under, dobra pesma, al brate kad zapeva.. to je gej bez ikakvog ukusa. halloween i judas priest je barem samo gej
Wat?
Nazovi ti to kak je tebi volja, ali činjenica jest da ZP ima fenomenalan glas (druga stvar je kaj se tebi Dregonfors ne dopada. Ipak su oni samo drkađije koji ubrzavaju svoje pjesme, jel tak?).
Ne kužim kakvo je to evrovizijsko pjevanje?
Kaj, svi trebaju imati duboke promukle glasove da bi bili dobri i dovoljno metalni?
LaBrie ima takav glas kakav ima. Čovjek je imal i nesreću di su mu bile glasnice nastradale pa opet pjeva. V Drim Tieter si taman paše s tim glasom i neznam dal bi neki drugačiji glas pasal njima..
Uostalom, kome se ne dopada - nek ignorira.
Niste vi neko mjerilo univerzalnog dobrog ukusa.
Cak je i Nitro mocniji od Dregonforsa.
MILF hunter
07-06-2010, 16:43
Niste vi neko mjerilo univerzalnog dobrog ukusa.
Nitko to ni ne tvrdi. "Vi" ste ti koji ste se uzjebali zbog našeg mišljenja na koje (vjerovao ili ne) imamo pravo, a ako ti se isto ne sviđa i nisi ga spreman uvažiti, nemaš šta raditi na forumu. Ja ću ga svakako izraziti neovisno o tebi.
Nisam homofob i prihvaćam drugačije ljude, kao i njihovu drugačiju glazbu.
The Great Duck
07-06-2010, 16:46
Helloween nije baš čisti power, relativno ga se može svrstati i pod heavy, kao što ni Iced Earth ne bih baš svrstao drito u power!
[quote="The Great Duck":1ydsqspx]E da,definiraj "homo" vokal.
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu![/quote:1ydsqspx]
Sami vokali ili oni iritantni refreni kao npr. onaj u Eagle Fly Free (koji je osim tog refrena jedna od najboljih powerm etal pjesama koje sam čuo)?
Ako su vokali,meni je npr. Kotipelto iz Stratovariusa prilično dobar.Dosta baca na Geoffa Tatea i Michaela Kiskea,koji vjerojatno spadaju među najbolje heavy/power vokale,dok mi je LaBrie jako iritantan.Ne možeš sve trpat u isti koš.
MILF hunter
07-06-2010, 16:47
Ne možeš sve trpat u isti koš.
:wink:
Isti kurac i ti radiš.
Pa imate razlicite "skole" power metala.
Zabarska je najgejastija koja moze da postoji. I imaju oni ostali koji oce da ih prate (noviji bendovi). Imaju i mocni tipa Blind Guardian, Helloween i sl.
Wishmaster
07-06-2010, 16:50
Svaki put kad je neko spomenul nekakav 'gej' power, Slipknot ili neki od 'zabranjenih' pojmova javilo bar troje dušebrižnika koji su trolali i provocirali zbog toga.
Jedno je mišljenje, a drugo je pretjerivanje i podbadanje jer neko drugi sluša ono kaj je vama gej.
MILF hunter
07-06-2010, 16:55
Pa ne vidim nikakvo podbadanje niti prcanje na osobnoj razini zbog te glazbe. Lik otvori temu o onom power bendu (ne sjećam se više ni imena) i ne želi čuti nijedno tuđe mišljenje o bendu osim ako nije pozitivno. Koji kurac onda otvara temu?! Eto, meni je taj bend totalno gej i ako to ne može prihvatiti, šta da mu ja radim... kao što nekome death može biti bezvezno krkanje itd.
MindReader
07-06-2010, 17:00
[quote="The Great Duck":yb8k0vtr]E da,definiraj "homo" vokal.
Dream evil, Dream theater, Sonata arctica, Hammerfail, Rhapsody, Stratovarius, Avantasia ... tako nešto. Općenito ti "high pitched" vokali su mi jedna od najiritantnijih stvari u metalu![/quote:yb8k0vtr]
a čuj, otpjevaj nešto što labrie može pa se javi ;) nisu oni krivi što su tenori, a i to ih ne čini homoseksualnima :D
MILF hunter
07-06-2010, 17:02
Pa naravno da ne, to ja tako velim jer mi se neda svaki put pisati što mi je točno odbojno kod powera i pogotovo to s vokalima, jednostavno napišem da su mi gay i dobro, većina ionako zna o čemu je riječ :P
Wishmaster
07-06-2010, 17:10
Lik otvori temu o onom power bendu (ne sjećam se više ni imena) i ne želi čuti nijedno tuđe mišljenje o bendu osim ako nije pozitivno. Koji kurac onda otvara temu?!
Neznam di si to pročital...
Treći post je već ključ u bravu.
MILF hunter
07-06-2010, 17:11
Vidim po njegovoj rekaciji u ovom topicu!
GeraltofSmeg
07-06-2010, 17:13
Tiho. 6Qz8e7pgy_Y
The Great Duck
07-06-2010, 17:17
[quote="The Great Duck":3oowocob]Ne možeš sve trpat u isti koš.
Isti prozor i ti radiš.[/quote:3oowocob]
Ne baš - čuo sam dosta dobrih power metal bendova,iako ima i bezveznih bendova.S druge strane,većina od nu metala i coreovea koju sam čuo je dosta...loša.Ne kažem da ne postoji dobar nu metal ili metalcore,samo da je količina loših bendova puno veća od onih u power metalu (a može biti da sam u krivu,s obzirom da su u power metalu popularni bendovi oni pederkasti,dok ima dosta solidnih manje poznatih bendova,pa je moguće da je to i slučaj s ovim žanrovima)
Pa imate razlicite "skole" power metala.
Zabarska je najgejastija koja moze da postoji. I imaju oni ostali koji oce da ih prate (noviji bendovi). Imaju i mocni tipa Blind Guardian, Helloween i sl.
Ovo.Ameri i Švabe FTW.
o-OyoZvTA7s
kZwlUv2jaAM&feature=related
_FqqRiVqRwg
kFh_I9U-mY8
Aj samo recite da je ovo gej.
EDIT:E da,malo starog domaćeg thrasha:
jeew-SFP2ZY
Vuco ^^.
Ipak su oni samo drkađije koji ubrzavaju svoje pjesme, jel tak?.
Zar nije bit sarkazma iznjeti totalnu suprotnost od činjenica, a ne same činjenice?
Sonic_Moronic
07-06-2010, 18:35
Zaključak rasprave: Pjevači koji pjevaju visoko u metalu su loši i gej pa makar pjevali savršeno. Argumenti: Gej.
Aha.
Soilwork:
"Let This River Flow" is to be released on the 15th of June.
Nisam siguran koliko je ovo puzdano, ali can't wait :D
Sonic_Moronic
07-06-2010, 18:55
e3IWGddh3pQ
:gitara: :gitara: :gitara:
@GreatDuck
A gle , Helloween jest power metal ( Walls of Jericho ne racunam u to u potpunosti) , al oni su jedni od zacetnika tog pravca i svojim old-school styleom su miljama daleko od nekog Rhapsodya ili Dregonforsa. A za Sabaton , ne , nisu uopce nes posebno dobri , al vokal definitivno nije gej :)
The Great Duck
07-06-2010, 20:05
Helloween je power metal.Halloween je heavy metal.
GeraltofSmeg
07-06-2010, 20:06
Dosta o power metalu, ovo je metal topik. Preporucujte valjani doom.
Sonic_Moronic
07-06-2010, 20:07
http://www.metal-archives.com/release.p ... 938c209a91 (http://www.metal-archives.com/release.php?id=211890&PHPSESSID=644de45913a85454b5be44938c209a91)
Jesi slušo ovo.
FihhWoAeZ5M
GeraltofSmeg
07-06-2010, 20:08
http://www.metal-archives.com/release.php?id=211890&PHPSESSID=644de45913a85454b5be44938c209a91
Jesi slušo ovo.
E NISAM! Ali sada hocu. 8)
Samo za baldricka i hejtere.
J1-aix3CqCc&feature=related
U kombinaciji sa spotom :pray: :rotfl:
Davaj još.
Nitro najmocniji. Ako ste pogledali spot mogli ste primjetiti gitarske sposobnosti Michael Angelo Batia. A tokodje ste se mogli upoznati za pjevackim sposobnostima Jim Gilletea, koji inace donosi kristalne case na koncerte i lomi ih snagom svog glasa.
Ovdje vidimo citavu postavu Nitro-a sa nihovog albuma Out F*****g rageous
http://hardrockhideout.files.wordpress.com/2008/06/nitroband.jpg
A ovdje Jim Gillete i MAB u zagrljaju sa gitarom, pa recim specificnog oblika.
http://www.metal-archives.com/images/1/1/0/5/110520_photo.jpg
Za kraj jos malo njihovih super htova.
537hCRIhQKw&feature=related
fU2XgHhZC2g
They're so rad!!!
Mene bi zanimalo dal se možda zna kakva će bit setlista na koncertu Megadetha?
MindReader
08-06-2010, 12:39
2f9bU_AGXg4
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: e predobro, morate ovo vidit
Scourge92
12-06-2010, 00:49
4tZHDcLpsTg&feature=related
beba nema zvečku
12-06-2010, 12:03
ER3OXJIQCzk
nova Gorguts stvar
Novi mejdeni.
_h2socYRe4U&feature=related
MILF hunter
12-06-2010, 13:27
Samo old school :rambo:
r70ZMcGkf0A
Ap_zLjpb7Qc
cMLkikRZJN4
M2vJl7qvFug
EZfk7AVCRxc
Uživajte.
GeraltofSmeg
14-06-2010, 15:20
Moliob doom preporuke, ne stoner, ne sludge, ne deathdoom, ne funreal doom, ne postmetal, vec DOOM. Predlazite.
pentagram, candlemass, trouble, saint vitus, reverend bizarre, solitude aeturnus :gitara:
GeraltofSmeg
14-06-2010, 17:48
Nesto depresivno. St vitus je okej, trouble bi poslusao da se ne zgrazam promoviranja pozitivnosti u metalu :/
MILF hunter
14-06-2010, 17:59
reverend bizarre
Ovo fkt odlično zvuči. Mislim da ću ih i ja poslušati! :bravo:
Lone Wolf Fenrir
14-06-2010, 20:12
Fenriz' Red Planet
GeraltofSmeg
14-06-2010, 20:13
[quote="Death By Sexy":2hpxxiwl]Erm... Može preporuke za doom ili sludge neki... Dankešun
Fenriz' Red Planet[/quote:2hpxxiwl]
exxRRI5VOKA
Tako funkcionirašeju jubito linkovi
Lone Wolf Fenrir
14-06-2010, 20:22
kako??? neradi mi oni embed code kad ga stavim
GeraltofSmeg
14-06-2010, 20:24
"[youtube]""[ /youtube]"
Lone Wolf Fenrir
14-06-2010, 20:26
jel između toga stavim link ili kod?
GeraltofSmeg
14-06-2010, 20:29
link
Lone Wolf Fenrir
14-06-2010, 20:31
y2HkWh2u2Do
Sonic_Moronic
14-06-2010, 23:06
pentagram, candlemass, trouble, saint vitus, reverend bizarre, solitude aeturnusS :gitara:
:gitara:
Scourge92
16-06-2010, 00:34
eF3ttBH_8r4&feature=related
GUn4jXZko5E&feature=channel
Ok, prvi put sam na ovom topicu,
nisam imala vremana čitati 495 stranica,
ali samo da pitam,
ide netko na Megadeth 30.06.?
The Great Duck
16-06-2010, 09:06
eF3ttBH_8r4&feature=related
GUn4jXZko5E&feature=channel
Slušaj ovo,ako već nisi poslušao:
4TsjX1xymU0
Ozbiljno mi je kandidat za najbolju power metal pjesmu u povijesti.
ti si nabavi ovo:
lhNBwRrDSBU
MindReader
16-06-2010, 13:54
ali samo da pitam,
ide. al ja ne.
Ok, logika :|
al ajde, u redu, gledala sam malo temu, ovi zadnji postovi mi se ne sviđaju (osim Symphony X al' čisto iz nostalgije), a nemam vremena listat sad, pa ću otići :)
bit će vremena za ovo
Lord Ragnarok
16-06-2010, 20:34
otkrih toplu vodu
VniGRpfrrRM
The Great Duck
16-06-2010, 20:40
Što ste svi poweraši zapeli za taj Sabaton sad.
Nego,pred par stranica se spominjao Nitro,pa evo još jednog glam benda koji jest svirao metal...Po meni puno bolji od Nitro-a.
GBJF7AsfnLY
Što ste svi poweraši zapeli za taj Sabaton sad.
Nego,pred par stranica se spominjao Nitro,pa evo još jednog glam benda koji jest svirao metal...Po meni puno bolji od Nitro-a.
GBJF7AsfnLY
Nitro je zajebancija, ne vjerujem da ih je netko shvatio ozbiljno sa onom x-wing gitarom iz spota :)
GeraltofSmeg
16-06-2010, 21:25
naj0hmlDM6s&feature=related
Lone Wolf Fenrir
17-06-2010, 11:37
RpQKCHMNPk4
_UgrW5_5Oaw
Dreamer Deceiver
17-06-2010, 15:38
ali samo da pitam,
nakon šta sam propustio metallicu zbog iz čistog banalnog razloga koji se pretvorio u slijed nesretno glupih događaja mislio sam ić makar na megadeth. Ali hej, sva sreća da na faksu nemam ispite 29.6., 30.6. i 1.7.. Hip hip huuuureeeej, hip hip huuuureeeeeej
MILF hunter
18-06-2010, 12:33
zguCFjHyVeM
KzsfgxZApK0
Svaki put kad ih slušam, sve ostalo iz metala se čini ispraznim!
Najbolji bend u svemirima.
Svaki put kad ih slušam, sve ostalo iz metala se čini ispraznim!
<3
Apsolutno se slažem :thumbs2:
GeraltofSmeg
18-06-2010, 15:14
Zato sto vecinom jest :/ :P
Sonic_Moronic
18-06-2010, 17:16
Ja totalno ništa ne drugo neslušam ovih dana osim Deatha. :)
PqNXrkvmk_o
Najbolja solaža ikad.
472-g3CO_70
Najbolji riff ikad.
GeraltofSmeg
18-06-2010, 17:20
ZUycnwlxd34
9L4rHQu3npQ&feature=channel
KOJE KRETENČINE :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
daj pogledajte od 3 minute pa nadalje, kakve kretene ljudi od sebe rade :pray: :pray:
http://www.gitare.info/page.php?id=17077&comments=1
ako nekog zanima, ja prodajem bubreg za to pa ako nekog zanima i taj organ, PP
Lone Wolf Fenrir
21-06-2010, 14:39
E_aioTjSwtQ
eGjgthbNNWE
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
GeraltofSmeg
21-06-2010, 14:40
GMf-q7iTkz0
The Great Duck
21-06-2010, 15:56
Evo vam jedan zanimljiv bend:
http://www.myspace.com/lotsofdeadkids
Worthaur
21-06-2010, 15:58
Novi singl <3
VuCtL5SrW94
Lone Wolf Fenrir
22-06-2010, 17:45
Evo novi album od Striboga
3aQPWRAWmn0
ovo je jedan od boljih melodic death metal bandova :
Iq9OlQA0zHs
Worthaur
22-06-2010, 17:53
Stribog sam cuo live u nedjelju, katastrofa
nFtS4eLPBgk
Goblin metal? Aj neka :D
Worthaur
25-06-2010, 17:21
http://www.metal-archives.com/images/2/7/5/7/275707.jpg
<3
Novi "singl", 3 pjesme
crnisokol
25-06-2010, 19:21
I jel valja??
kako se usuđuješ pitat jel nešto što potječe od Blind Guaridana valja :(
The Great Duck
25-06-2010, 21:54
Do pred 15-20 godina isto su govorili za Metallicu...
Sickmanno1
25-06-2010, 21:58
Blind Guaridan suxxa
OB4 Captain Jack Sparrow
Wishmaster
25-06-2010, 22:54
Oni su baš gej.
The Great Duck
25-06-2010, 23:02
Je,smrt gej power metalu,slušajte svi blek i det metal,budite čru! :twisted: :twisted: :twisted: :gitara: :gitara: :gitara:
Aj da ne bude samo bezvezni spam,opet malo stare škole:
pHgLJ99r5l4&feature=related
Sickmanno1
25-06-2010, 23:27
Power metal je cool :(
Man O' War FTW!
Ns6MBQXtyMk
Wishmaster
25-06-2010, 23:59
:eyebrows:
uTmaLr-AYGs
Jarkko za doručak jede 2 Manowara z mlijekom.
MasaKrisT
26-06-2010, 00:07
Nelose stim da me jezik i vokal tri klase ispod Adamsa ubijaju.
crnisokol
26-06-2010, 08:47
kako se usuđuješ pitat jel nešto što potječe od Blind Guaridana valja :(
Pa zadnji album mi se baš nije dopao pa me zanima dal je na tragu starijih albuma ili ovog zadnjeg...
MILF hunter
26-06-2010, 10:04
HtLJTP-GD_s
:rambo: :rotfl:
Lone Wolf Fenrir
26-06-2010, 10:21
mvQMmh3BHqc
8PgVfYL-3X0&feature=related
The Great Duck
27-06-2010, 12:43
Evo vam još jedan dobar stari bend,vokal je pomalo gej,al je zato gitarist legenda.
JVPidcQWghA
MILF hunter
27-06-2010, 12:53
Vidiš, upravo o takvom vokalu sam ti govorio u onoj raspravi o poweru, meni je to vrlo odbojno...
Evo još jedan od bendova gdje je vokal "gay" ali gitarist rula (barem meni) :)
Sreća pa je Jeff napravio svoj album :D
seiz-RjLLLk
The Great Duck
27-06-2010, 13:33
Slušaj Sanctuary,preteča Nevermore-a,Dane se mogao mjeriti s Halfordom u to vrijeme.
Vidiš, upravo o takvom vokalu sam ti govorio u onoj raspravi o poweru, meni je to vrlo odbojno...
A čuj,nisam ni ja fan growlanja pa mi je isto Death odličan.Vokal mi je postao sve manje važan u zadnje vrijeme,naravno,lijepo je imat dobrog,"raznovrsnog" vokala tipa Halford,King Diamond ili Midnight,ali opet i ako nije takav,ne smeta (osim u par slučajeva,kao npr. Dream Theater i Sabaton).
EDIT:I da,koji bi po tebi onda bio dobar clean vokal?Većina cijenjenih metal pjevača spada u ove high-pitched vokale...
MILF hunter
27-06-2010, 13:42
Pa dobro, ne postoje samo gay i growl :) Može biti i clean vokal, a istodobno zvučiti jebeno i agresivno. Meni taj iz Dokkena jednostavno zvuči prepičkasto. Ne znam, možda zato što slušam ugl. death metal mi ne sjedaju takvi vokali, ne mogu zamisliti brutalnu mjuzu i da onda uleti takav glas :P
edit: jeben mi je vokal iz FF-a i Slayera, ti mi prvi padaju na pamet.
The Great Duck
27-06-2010, 13:47
Pa ono,nije sad da ćeš čuti takav vokal u pjesmi Cannibal Corpsea... :D
Al bilo bi zanimljivo vidjet to,kad već mogu rabiti growlanje u ne tako brutalnim i melodičnijim pravcima (melodeath),neka netko i proba clean vokal u death metalu. :D
I da,koji bi po tebi onda bio dobar clean vokal?Većina cijenjenih metal pjevača spada u ove high-pitched vokale...
Matt Barlow
Ronnie James Dio
Glenn Danzig
Joakim Broden
James Hetfield (prije St. Angera)
To su samo neki primjeri odličnih clean vokala.
The Great Duck
27-06-2010, 15:36
Ovaj Joakim iz Sabatona možda ne spada u gej vokale,al bogami ne spada ni u dobre.
Bitno da nije gay vokal :)
I dobro, definitivno nije odličan, no bome nije ni loš.
MILF hunter
27-06-2010, 15:52
Sabatonu on totalno paše i bitno da nije gej, da.
Joneleth_Irenicus
29-06-2010, 00:39
Evo još jedan od bendova gdje je vokal "gay" ali gitarist rula (barem meni) :)
Sreća pa je Jeff napravio svoj album :D
seiz-RjLLLk
Ma ti si gay :rotfl: Warell Dane, Isuse. Jedan od boljih vokala na sceni.. A Jeff je vonderkid definitvno. No, ponekad postane malo dosadan s tim svojim diminished feelingom. Previse diminished stvari djeluje nakon nekog vremena zatupljujuce.. Isto kao previše jazza/bluesa.
I da... Ako tražite neki dobar clean vokal to je definitvno Harry Conklin iz Jag Panzer-a..
Ma ti si gay :rotfl: Warell Dane, Isuse. Jedan od boljih vokala na sceni..
Da, kako kome... :eyebrows:
A clean vokal. Meni osobno je najdraži Christian Älvestam, ali on u svakoj pjesmi izmjenjuje growl i clean (barem u Solution .45 i dok je bio u SS-u).
Joneleth_Irenicus
29-06-2010, 01:42
Ok, moram priznati da ima malo "cudan" glas, ali sve u svemu meni je ok. :roll: Iced Earth i Matta Barlowa nikako da poslusam, moram pod hitno..
Lone Wolf Fenrir
30-06-2010, 15:43
šta mislite o ManOwaru??
CjhNWAo6DN8
ja sam njih slusam u zadnje vrijeme
MILF hunter
30-06-2010, 15:57
Meni su dosadni :/
Muzika odlicna. Ali brate ako ces se ti loziti na konana i varvare citav zivot pritom govoriti kako si true, zajebi to. Also prvi albumi su neizmjerno bolji od novijih. Ros the Boss - bog, zajdeno sa Eric Adamsom i njegovim odlicnim vokalom.
Death By Sexy
30-06-2010, 16:32
F7Fj1dakJlc
Prerula mi pjesma.
Wishmaster
30-06-2010, 20:41
K5F502jA_VE
Pravi methal dolazi jedino i samo iz FINSKE! :gitara:
edit:
oZCBrwsMo6k
:pray: 2:41 :pray:
Sonic_Moronic
03-07-2010, 15:32
http://www.last.fm/music/Traktoroth
Traktoroth, koji vrag? :rotfl:
ja sam trenutno na folk, malo na viking metalu, rulaju mi ensiferum, amon amarth, korpiklaani, i tako to
rofl na ovo traktoroth :pray:
true poljoprivredni metal,
:pray: :pray:
Duke of Earl
03-07-2010, 15:59
P9BVkBC5QvA
Trenutni najbolji agro metal na tržištu. JOIN ME IN FIELDS !
Sonic_Moronic
03-07-2010, 16:24
Vidim da je neki black'n'roll, pa ću čak probat. :)
http://www.last.fm/music/Traktoroth
Traktoroth, koji vrag? :rotfl:
Opuzen bokte :rotfl:
http://www.myspace.com/traktoroth.opuzen
Joj to je meni neka drolja preporucivala meni mrsko bilo trazit po netu.
Nego prvi metal bend u ex-yu.
HkpBOt8IwMo
Mozda ce pomoci ako stavim sliku njihovu.
http://www.metal-archives.com/images/2/3/8/1/23818_photo.JPG
Moar
4lsPyqGaWAs&feature=related
MILF hunter
04-07-2010, 20:03
Meni osobno prozorčina od benda, ali ova stvar je vrlo kečiiii :P
OdD2Spp26vs
mortician
04-07-2010, 20:13
stvar rula :pray:
evo i videja nek se nađe
be7iNHw8QoQ
MasaKrisT
05-07-2010, 22:23
najezim se.
jel moze nekakva preporuka, nešto slično korpiklaaniju?
MILF hunter
05-07-2010, 22:46
http://www.last.fm/music/Right+Said+Fred
Wishmaster
05-07-2010, 22:50
^ PECTO!!! :thumbs2:
Turisas?
[quote="Captain Jack Sparrow":2i3qzbzw]jel moze nekakva preporuka, nešto slično korpiklaaniju?
http://www.last.fm/music/Right+Said+Fred[/quote:2i3qzbzw]
?
Wishmaster, hvala
Lone Wolf Fenrir
08-07-2010, 13:58
ja sam trenutno na folk, malo na viking metalu, rulaju mi ensiferum, amon amarth, korpiklaani, i tako to
rofl na ovo traktoroth :pray:
poslusaj Menhir, meni jedan od najboljih bandova. poslusaj jos vintersorg i falkenbach
MILF hunter
09-07-2010, 16:13
wN2IauYF4uA
qaI4EpjKqv4
Znate dalje - samo old school 8)
1OgNftP8oU8&feature=related
Lucky.Strike
13-07-2010, 00:16
melodeath metal je naj :gitara: Children of bodom :gitara:
MILF hunter
13-07-2010, 13:34
Kako Nile hebeno paše sada po ovim vrućinama, osobito u kompletu sa K.S. :)
Xt-oKUFtVU8
oFl_14Fl7NY
MILF hunter
16-07-2010, 00:33
Double post nyaa~!
r_HnS5k_sew
7wcbwS5Y4UQ
Melankolija i tuga :(
Nile owna :pray:
Prije su mi bili najdraži bend.
*ide ih slušat na youtube i prisjećat se* :)
MILF hunter
20-07-2010, 23:09
Jebi se, htio sam napraviti triple post nyaa~! 8)
U zadnje vrijeme ne prestajem slušati Mercyful Fate, točnije njihov album Don't Break the Oath. Totalno mi paše takav mračniji heavy, a Kingov vokal je vrlo emotivan i savršeno paše baš takav kakav jest. A Dangerous Meeting i Gypsy su mi savršene stvari. Album ima nešto mistično u sebi i definitivno ga preporučujem svima koji žele čuti neki zanimljivi heavy metal.
http://images.uulyrics.com/cover/m/mercyful-fate/album-dont-break-the-oath.jpg
Wishmaster
22-07-2010, 20:53
h_mki5EWXNQ
2:26 WATAFAK :pray:
Duke of Earl
23-07-2010, 14:51
Haemorhejđ jako rula.
h_mki5EWXNQ
2:26 WATAFAK :pray:
ICS Vortex rula bogove
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.