PDA

Pogledaj cijelu verziju : METAL

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

megalodon
29-07-2009, 23:47
Metal nije muzika.

Maloki
29-07-2009, 23:48
Metal je rat!

I da, isto je. Ne doslovno, ali u suštini je isto.

Arkannen
30-07-2009, 00:09
[quote="Rider on the Storm":1awrvbmy]Ljudi sami po sebi imaju ukuse, right...kako ljudi s ukusima mogu odlucivati sto je kvalitetno
Usporedit ćemo sa hranom.
90% nas svakodnevno odbacuje izrazito kvalitetnu i dobru hranu i jede junk food jer im je to ukusnije. Svi znamo da je to loša i nekvalitetna hrana, ali i dalje ju konzumiramo jer nam odgovara.
Nije bas isto, glazba, za razliku od hrane nema ikakvih efekata(elemenata) koji bi se mogli opisati kao nuzno(svima) dobri ili nuzno losi, sve ovisi o percipiranju iste. Hrana ima načine prema kojima se joj se mjeri kvaliteta (zdrava je/nije), glazba nema[/quote:1awrvbmy]

Si bio kad na satu glazbenog?

megalodon
30-07-2009, 00:17
Sve je subjektivno, i tu je u pravu. Ali ako tako posmatramo, neka muzika u koju je ulozeno 1h vremena radi zarade i koja recimo izazove osjecanja kod random lika instantno moze biti bolja od muzike koja je dugo stvarana i u koju je umjetnik utkao svoju umjetnicku viziju i koja je bezvremenska. Po logici inteligentnih ljudi, bolja je ova druga muzika. Po mediokritetima, bolja je prva. Samo je pitanje kojoj grupi pripadate. Ima i dosta inteligentih ljudi koji su nazalost culi malo muzike i misle da su culi sve sto im treba i onda imaju iluziju da oni osjecaju muziku i da je mogu procjenjivati, sto je pogresno.

MILF hunter
30-07-2009, 04:16
Hrana ima načine prema kojima se joj se mjeri kvaliteta (zdrava je/nije), glazba nema

Nhf, ali pričaš pizdarije momak. Rado bih ti podrobnije objasnio neke stvari, ali sumnjam da bi moje riječi sletile na plodno tlo kad vidim stav koji zauzimaš, tako da ću biti kratak.
Prvo i osnovno, glazba je umjetnost - kao i u svakoj drugoj umjetnosti postoje određene norme, nekakva "pravila" koja uvjetuju objektivnu kvalitetu, a ona nema veze s ukusima pojedinaca.
Stav kojeg se ti držiš vodi do zaključka da ne postoji kvalitetno i nekvalitetno, već samo naše viđenje nečega kao dobrog ili lošeg, ergo, to znači da je svačija percepcija ispravna i da ne postoji neka objektivna norma kojom ćemo razlikovati dobro od lošega, čime se indicira da ne postoji nekvalitetan uradak, što je netočno. Nismo svi umjetnici.

Arkannenovo pitanje je sasvim na mjestu.

Skvaliteta glazbe JE objektivna, ukusi su subjektivni. RAZLIKUJE SE!

Momak mudro zbori, mogao sam samo kvotati i staviti :bravo: al' nema veze.

Da završim primjerom: Saša, Tin i Kedžo nikad nisu bili kvalitetan band - to je činjenica koju nikakva doza relativizacije i filozofiranja s tvoje strane ne može promijeniti :wink:

megalodon
30-07-2009, 10:07
Slazem se, ali on opet moze reci da su ti umjetnici subjektivni, i da to ne znaci da oni dozivljavaju muziku bolje od nekog random idiota koji slusa Linkin Park, samo da je dozivljavaju na drugaciji nacin. To sto oni imaju norme ne znaci da su te norme jedine ispravne, nego su to subjektivne norme koje podrzavaju oni i grupa ljudi. Glupa rasprava koja nema kraja i mjesta u zivotu za bilo sto, ne samo za muziku.

Gwin
30-07-2009, 10:57
ne samo to, nego ako bi se išlo gledat čisto prema kvaliteti glazbe onda bi svi trebali slušat štajaznam neki beethovenov megaprojekt od kompozicije za 200 instrumenata..

imho, za sve postoji mjesto i vrijeme..
i za prodigy "rhythm of life" s 180 bpm-a dok se spuštam niz jadransku magistralu
i za fort minor "remember the name" dok se hakla 3-3 na kvartovskom košu
ali bogme i za ravelov "bolero" u krevetu..

MILF hunter
30-07-2009, 11:02
Kvaliteta i nekvaliteta sigurno postoje, to je neosporivo. Jer ako svedeš sve na osobne dojmove i ukuse, znači na ovom svijetu ne postoji ništa loše. Znači da je sve dobro, ovisno o vremenu i kroz koju prizmu gledaš.

Gwin
30-07-2009, 11:08
istina.. što se tiče kvalitete neki su bolji neki su lošiji.. ali kako rekoh.. postoji i mjesto i vrijeme..

da je chopin bolji od snoop dogga je neupitno..
ali šta ja mogu kad mi chopin ne paše na haklu. isto kao što mi snoop dogg ne paše dok sa suprugom ispijam crno vino u krevetu :D

tako da jednostavno MORAŠ gledat kroz prizmu osobnih afiniteta u datom trenutku.

Maloki
30-07-2009, 11:16
Ono što treba je prihvatiti da često slušamo nekvalitetnu glazbu i da ta glazba nije "čisto savršenstvo".
Recimo, volim slušati Džubrivo, Pendulum, Panteru, Sabaton, Cavalera Conspiracy, System of a Down, Vatrogasce (ponekad), Vještice, Edo Maajku, Daleku Obalu (frajeri imaju skoro pa identični tekst u dosta pjesmi), Behemoth, Alborosie i Ajs Nigrutina, ali ih nikada ne prodajem kao "vrhunac glazbe" jer znam da oni to jednostavno - nisu. Slušam ih jer mi pašu u određenom trenutku i bok.
Isto kao i hamburger - volim ga pojesti u nekim slučajevima iako znam da je to ogavno i loše za moj organizam, ali zato jer ga ja konzumiram govoriti drugima kako nema ništa zdravijeg od toga :)

Imam osjećaj da sam se malo izgubio :P

Maloki
30-07-2009, 11:22
Ojebemti :(

MILF hunter
30-07-2009, 11:27
Kako rekoh, neke norme postoje. Osim ako misliš da je moj crtež iz painta jednako kvalitetan kao Van Goghov?

http://img123.imageshack.us/img123/2782/30457305.pngShttp://www.leninimports.com/vincent_van_gogh_gallery_2.jpg

Meni se moj može više svidjeti, ali realno - teško da sam napravio kvalitetnije umjetničko djelo. Teško da se ovo moje smeće uopće može nazvati umjetnošću... ista stvar i u glazbi - slušam i ja neke stvari koje volim, ali baš da mogu reći da su vrh glazbenog stvaralaštva - teško. Ali ja ih svejedno volim i to je taj dio koji se zove osobni ukus, a njega ne treba poistovjećivati s kvalitetom :wink:

Kenyi
30-07-2009, 12:54
Rideru , zabranit cu ti da postaš u ovoj temi kako si krenuo :(
Ono , slušam i ja najvece trasheve današnje muzikalne scene , tipa Bring me the Horizon , ili Bullet For My Valentine, ali nisam idiot i znam prosuditi da imaju mnogo manje kvalitete nego neki drugi bendovi. Kuiš , samo u datim trenucima kad mi pašu ih slušam, i znam da su catchy retaji koji samo ciljaju na publiku do 17, ali hej , ne bunim se , volim poslušati ali zna prosuditi da li ima imalo kvalitete. Open your mind boy :(

The Great Duck
30-07-2009, 12:57
Jebite se i ajte slušat Tokio Hotel,Angerfista,50 Centa i Sinana Sakića.

Herr Schnitzel
30-07-2009, 12:59
Jebite se i ajte slušat Tokio Hotel,Angerfista,50 Centa i Sinana Sakića.
TO CARE!!!1 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray: :bravo: :bravo: :rambo: :gitara: :gitara:

The Great Duck
30-07-2009, 13:12
Ne spamaj.

1GBRAM
30-07-2009, 13:17
Tko od vas sluša Disturbed?

što se tiče Tokio Hotela,ne volim ih uopće,ali ni Sinana,50 Centa...ma mnogo njih...

megalodon
30-07-2009, 13:24
Meni je tvoj crtez zanimljiviji, emocionalniji od ovog drugog, covijek je nesposoban micati se, ali jos uvijek drzi osmijeh na licu...tuzno :P
Usput, nemaju svi takav "kompas kvalitete" kao ti, pa ne nalaze kvalitetu u djelima u kojima bi ti mogao.

Ne, ali postoje nazivi za te ljude. Ko tvrdi da je Seka Aleksic bolja od Lista (t.j onaj ko joj pise pjesmu), u pravu je, njemu je bolja, ali on je glup covjek.

The Great Duck
30-07-2009, 13:38
Mislio sam napisat poduži post o cajkama i narodnjacima,al sam odustao,jer mislim da bi bilo bolje da se mi polako vratimo na temu... :wink:

Arkannen
30-07-2009, 13:39
Meni je tvoj crtez zanimljiviji, emocionalniji od ovog drugog, covijek je nesposoban micati se, ali jos uvijek drzi osmijeh na licu...tuzno :P
Usput, nemaju svi takav "kompas kvalitete" kao ti, pa ne nalaze kvalitetu u djelima u kojima bi ti mogao.

Da, nemaju svi. I zato nemaju pravo procjenjivati kvalitetu.

m777
30-07-2009, 13:45
To je kao da kažeš da ne postoje boje jer ima ljudi koji su daltonisti.

Arkannen
30-07-2009, 13:51

Aaaand, he owns the topic.

m777
30-07-2009, 13:52
Oni ih ne mogu vidjeti... :|
My point exactly?

Arkannen
30-07-2009, 14:00
Sad više nemam pojma što pokušavaš reći. Vjerojatno ne znaš ni sam.

Herr Schnitzel
30-07-2009, 14:00
Ali ako ju ne vide, znaci da postoji. Da ne postoji, onda ne bi imali sto vidjeti. Paradoks, much?

hacker
30-07-2009, 14:01
Ali boje postoje, i daltonisti znaju da postoje makar ih nemogu vidjet. Znači, objektivno postoje. Subjektivno, ako si daltonist, ne postoje jer ih ne vidiš. Isto tako i sa glazbom

m777
30-07-2009, 14:04
To znaci da nije objektivno da postoje boje, jer ih neki ne vide, isto tako kvaliteta ne postoji...objektivno, jer ju neki ne vide :(
Ti si pravi mali filozof. Solipsizam je fail. Apsolutni relativizam je fail. You fail.

megalodon
30-07-2009, 14:07
Matija :hug

mortician
30-07-2009, 14:15
o jbte :(
daj ima kakav novi seksi album da je izasao?

Arkannen
30-07-2009, 14:16
iam 12 and wat is dis

Gwin
30-07-2009, 15:02
Ali boje postoje, i daltonisti znaju da postoje makar ih nemogu vidjet. Znači, objektivno postoje. Subjektivno, ako si daltonist, ne postoje jer ih ne vidiš. Isto tako i sa glazbom
hmm..

koliko se ja sjećam fizike, a mislim da se dobro sjećam, ne postoje boje...

nego svjetlost različitih valnih duljina, odnosno materijali koji različito reflektiraju/refraktiraju svjetlost ??

znači da usporedba nije na mjestu. jer ljudsko oko (općenito cijeli moždani komplet) za razliku od glazbe ne podliježe matematičkim zakonima. i dva čovjeka ne moraju vidjeti istu nijansu crvene

a ako ćemo tako gledati, onda bi se mogla povući paralela između glazbenih ukusa i stilova glazbe. šta je bolje??? matematički kompleksnija kompozicija zvukova?? ili ono šta u ljudskom mozgu pobudi jaču emotivnu reakciju?

tako da je fraza "kvalitetna glazba" jako relativan pojam

wiseguy
30-07-2009, 15:25
Kvaliteta glazbe stoji ali ne možeš ti reči danas nekome što je kvaliteta a što ne,ne kaže se uzalud o ukusima se ne raspravlja,npr ja znam da je neki bend kvalitetniji od drugoga iako mi je onaj draži i paše mi više.

Alepić
30-07-2009, 21:10
meni rob zombie najbolji,čak je u nekim filmovim i igrama korištena njegova mjuza!!

Alepić
30-07-2009, 21:12
evo jedna njegova iz zakon igre
TOTqiViLOBo

Clown
30-07-2009, 22:52
hmm..

koliko se ja sjećam fizike, a mislim da se dobro sjećam, ne postoje boje...

nego svjetlost različitih valnih duljina, odnosno materijali koji različito reflektiraju/refraktiraju svjetlost ??

znači da usporedba nije na mjestu. jer ljudsko oko (općenito cijeli moždani komplet) za razliku od glazbe ne podliježe matematičkim zakonima. i dva čovjeka ne moraju vidjeti istu nijansu crvene

a ako ćemo tako gledati, onda bi se mogla povući paralela između glazbenih ukusa i stilova glazbe. šta je bolje??? matematički kompleksnija kompozicija zvukova?? ili ono šta u ljudskom mozgu pobudi jaču emotivnu reakciju?

tako da je fraza "kvalitetna glazba" jako relativan pojam
isuse što si naučen i obrazovan, divim ti se

baldrick_
31-07-2009, 01:24
ej metalci, nađoh bubnjara za svoj metal bend, sad ćemo da imamo svirke i da se deremo slejaaaaaa.

mortician
31-07-2009, 01:55
lhC0cKqH ... re=related (lhC0cKqHFOs&feature=related)

ovo je tolko lose da je uznemirujuce :(

MILF hunter
31-07-2009, 04:45
Zar nisi ništa naučio od Ridera? Pa taj band je jednako kvalitetan kao Metallica i Death. :thumbs2:

MILF hunter
31-07-2009, 06:58
Istekao mi edit.

Ugl. naišao sam na zanimljiv technical death metal iz Italije - Illogicist. Malo vuku na Death, da se poslušati, solidno su ocjenjeni na metal archives. link (http://www.metal-archives.com/band.php?id=4537)

megalodon
31-07-2009, 09:55
lhC0cKqHFOs&feature=related

ovo je tolko lose da je uznemirujuce :(

Toliko lose da je nesto najgenijalnije ikad. Nego, slusam Frederik Thorendal's Special Defects, megadobro:D

Wishmaster
31-07-2009, 11:03
Taj ružni korpsepaint mi nikad nije bil jasan. I još k tome svi imaju potpuno identični.
Bogati pa ko more takav bend shvatiti ozbiljno? :)
Kad god vidim nekoga s takvim korpsepaintom sjetim se klauna...

Maloki
31-07-2009, 11:28
Qvsq6_8Hzo8

Najbolji ikad.

hansi
31-07-2009, 12:09
Upravo naišao na ovaj band: At The Gates. Evo jedan video (At The Gates - Blinded By Fear)
Btw, oni Illogicisti ownaju.

Kenyi
31-07-2009, 12:17
At The Gates je klasik.
Dosadi veoma brzo kao i sav melo death.

skitkid
31-07-2009, 12:20
slaughter of the soul valja ostalo mi nealja.
al lijepo je da lindberg sad pjeva u superiornijem bendu. :D

Duke of Earl
31-07-2009, 13:03
slaughter of the soul valja ostalo mi nealja.
al lijepo je da lindberg sad pjeva u superiornijem bendu. :D
Disfear :D I meni su također bolji od At The Gatesa.

Mafioz0r
01-08-2009, 22:13
L'Ordre du Temple (http://www.metal-archives.com/band.php?id=26948)S- Et In Arcadia Ego (1KOvw3v80HY&feature=related)

Više nego solidna kopija Summoninga, preporuka fanovima istih.

I jedan quote sa arhiva, nevezan za bend :

If you live in an english-speaking country, refrain from showing your kids black/death metal, unless you want them to come home and ask you "daddy, why does my teacher say Jesus was a good guy if Quorthon wanted to kill him?" or "Daddy, teacher said spilling someone's guts was wrong. SO I CUT HER OPEN AND SPILLED HER GUTS WITH A KNIFE, DADDY. THEN I BURNED HER CORPSE." S
Zbog ovakvih postova volim lurkati na njihovom forumu. :)

mortician
02-08-2009, 10:57
evo tek sam sad cuo novu stvar s nadolazeceg albuma od Megadetha, Head Crusher(http://www.myspace.com/megadeth), isusati koja bomba...vidi se utjecaj Chris Brodericka:)

Duke of Earl
02-08-2009, 11:05
evo tek sam sad cuo novu stvar s nadolazeceg albuma od Megadetha, Head Crusher(http://www.myspace.com/megadeth), isusati koja bomba...vidi se utjecaj Chris Brodericka:)
Inače ne volim Megadeth, ponajviše zbog seljačine Mustainea, ali moram priznat da je stvar bolesno zarazna :)

mortician
02-08-2009, 11:08
Inače ne volim Megadeth, ponajviše zbog seljačine Mustainea, ali moram priznat da je stvar bolesno zarazna :)

nisam ni ja neki velki fan, al ova stvar je :pray: valjda zbog Brodericka na gitari, lik je genijalac...ugl, 7,8 put mi se stvar vrti :)

Dreamer Deceiver
02-08-2009, 11:20

koliko god moram priznat da je mustaine u nekim situacijama seljačina teške kategorije, al jebemu, zna napraviti predobre pjesme :D
Tornado of souls \m/

The Great Duck
02-08-2009, 17:06
Ček...Po čemu je on seljačina?

King tiger
02-08-2009, 18:35
ima problema s samopouzdanjem.
i white trash je.
al gg je.

megalodon
02-08-2009, 20:15

Covjek je postao born-again hriscanin nakon 20 godina pljuvanja religije, vlade i drustva. Ono.

Duke of Earl
03-08-2009, 17:41
Covjek je postao born-again hriscanin nakon 20 godina pljuvanja religije, vlade i drustva. Ono.
Upravo to, ali da malo pojasnim:

About Rotting Christ

They also have had to cancel some shows, most recently in May 2005, when Megadeth frontman Dave Mustaine refused to play at a Greek concert if Rotting Christ were on the bill.[13]SIn response to their forced cancellation, Sakis noted:
"I didn't expect something like that from Dave Mustaine, because, you know, he's supposed to be metal — you know, 'metal band,' all metal ... I just feel sorry for him and for every new Christian with new ideas, because we think Christianity is the worst thing to happen in human history. This is a well-organized trick in order to control society, so when I see someone that's very much Christian, that's full of the system, I feel very sorry for him because he's not free."

Da, seljačina je.

mortician
03-08-2009, 17:47
[quote="The Great Duck":2zo4e6so]Ček...Po čemu je on seljačina?
Upravo to, ali da malo pojasnim:

About Rotting Christ

They also have had to cancel some shows, most recently in May 2005, when Megadeth frontman Dave Mustaine refused to play at a Greek concert if Rotting Christ were on the bill.[13]SIn response to their forced cancellation, Sakis noted:
"I didn't expect something like that from Dave Mustaine, because, you know, he's supposed to be metal — you know, 'metal band,' all metal ... I just feel sorry for him and for every new Christian with new ideas, because we think Christianity is the worst thing to happen in human history. This is a well-organized trick in order to control society, so when I see someone that's very much Christian, that's full of the system, I feel very sorry for him because he's not free."

Da, seljačina je.[/quote:2zo4e6so]

za to nisam ni znao...redncek.

al svejedno, nova stavr<3

The Great Duck
03-08-2009, 18:01
O...Šteta. :(

###DK###
03-08-2009, 18:59
Možda jednostavno ne želi kršiti neke svoje stavove.
A u tome ne vidim ništa loše.

Duke of Earl
03-08-2009, 19:05
Možda jednostavno ne želi kršiti neke svoje stavove.
To je koncert, oni su samo trebali biti na line-upu, Dave sigurno nije trebao komunicirat s njima ako nije htio, i to što je napravio je odvratno bahato, uskogrudno i netolerantno. Nema veze sa stavovima, oni se nisu žalili na Megadeth zato što je Dave nažalost počeo brijat na kršćanstvo, što je sigurno protiv njihovih stavova.

megalodon
03-08-2009, 19:07
Toliko dugo pljuvati po crkvi i onda postati dio iste, jednostavno je licemjerno i gadno.

###DK###
03-08-2009, 19:10
[quote="###DK###":340z6ot1]Možda jednostavno ne želi kršiti neke svoje stavove.
To je koncert, oni su samo trebali biti na line-upu, Dave sigurno nije trebao komunicirat s njima ako nije htio, i to što je napravio je odvratno bahato, uskogrudno i netolerantno. Nema veze sa stavovima, oni se nisu žalili na Megadeth zato što je Dave nažalost počeo brijat na kršćanstvo, što je sigurno protiv njihovih stavova.[/quote:340z6ot1]

Da, ali opet svirati s bendom koji se zove Rotting Christ nije svejedno ako je čovjek kršćanin.
Mislim, sam naziv je provokativan.

To što je čovjek pljuvao po Crkvi i onda postao dio iste je promjena stava, a u tome nema ništa loše.
Isto kao što ti pljuješ po Psetu zbog onoga što je bio, a sada je postao uzoran forumaš.
Promjeni stav. :D

megalodon
03-08-2009, 19:14
Poenta je sto je Pseto i dalje idiot, a i crkva je i dalje glupa. Ne, ne pljujem po vjeri, nego organizaciji, crkvi.

The Great Duck
03-08-2009, 19:14
DOSTA!Nećemo još jednu svađu i zvat jedni druge glupima,seljačinama,izmanipuliranima i sl.
Vratimo se lijepo na temu.

###DK###
03-08-2009, 19:15
Poenta je sto je Pseto i dalje idiot, a i crkva je i dalje glupa. Ne, ne pljujem po vjeri, nego organizaciji, crkvi.

A slušaj, Rotting Christ ne vrijeđa samo organizaciju, nego i samu religiju, kao i njezine vjernike.

megalodon
03-08-2009, 19:17
Navedi tekst. Za naziv su i sami izjavili da je cisto tu zbog zloglasnosti, a ne zbog nekih uvjerenja:D

Maloki
03-08-2009, 19:18
A slušaj, Rotting Christ ne vrijeđa samo organizaciju, nego i samu religiju, kao i njezine vjernike.
To ne mjenja činjenicu da se Dave ponio kao najveće govno.

The Great Duck
03-08-2009, 19:19
DK,molim čitaj post iznad svoga.Nemojmo da ovo prijeđe u debeli off-topic i svađu koja bi završila s pobrisanim postovima i(li) accovima.

###DK###
03-08-2009, 19:21
Navedi tekst. Za naziv su i sami izjavili da je cisto tu zbog zloglasnosti, a ne zbog nekih uvjerenja:D

Ma nije uopće bitno zbog čega. Gledaj iz Mustaineove perspektive.
Imaju takav naziv, ne sumnjam i slične tekstove, a zna se njihov stav o religiji.
Dakako da je provokativno. E da, bolje da stanemo.

Nego, sluša li itko Sonata Arcticu?
Samo nek se ne jave žestoki protivnici powera.

megalodon
03-08-2009, 19:23
Onda nemoj pljuvati, a nemas blage veze, molim te. Ako cemo posmatrati tako crno-bjelo, i crkva je cesto provokativna i vrijedja druga vjerovanja. Zasto bi oni imali pravo pljuvati druge a drugi su provokativni ako pljuju njih?

###DK###
03-08-2009, 19:25
Onda nemoj pljuvati, a nemas blage veze, molim te.

Ha? Nemam blage veze o čemu?
A editao si. Pa, ne kažem ja da nije vrijeđala. Dakako da je to pogrešno.
Ali čovjek ima pravo tako postupiti i ja ne vidim ništa bezobrazno u tome.

Maloki
03-08-2009, 19:25
Gledaj ti iz perspektive Rotting Christa - natjerani su da otkažu brojne nastupe jer se Daveu ne sviđa njihov stav koji ti voliš spominjati.

Inače, mislim da ovdje nema previše ljudi koji slušaju pop metal.

megalodon
03-08-2009, 19:26
ne sumnjam i slične tekstove
Sumnjas. I pogledaj opet sto sam napisao.

The Great Duck
03-08-2009, 19:26
Gledaj ti iz perspektive Rotting Christa - natjerani su da otkažu brojne nastupe jer se Daveu ne sviđa njihov stav koji ti voliš spominjati.

To postoji?

###DK###
03-08-2009, 19:28

Čovjek ne mora nastupati uz njih ako to ne želi. A ne želi.
I u tome nema ništa loše. Čovjek ima određena uvjerenja koja ne želi kršiti.

Arkannen
03-08-2009, 19:30
Mene kršćani osobno vrijeđaju. Eto. Ne podnosim ih. Neću više nikad pričat s njima. Zbogom, svijete.

megalodon
03-08-2009, 19:31

Nije stvar u tome. Vidis covjeka kojem treba vode. Ko ga jebe, ne moram ju je dati, ionako je vjerovatno sotonjara. Owna takva logika.

###DK###
03-08-2009, 19:33

Nije stvar u tome. Vidis covjeka kojem treba vode. Ko ga draga, ne moram ju je dati, ionako je vjerovatno sotonjara. Owna takva logika.

Ja tu nikakav smisao ne vidim. Gledaj ovako, to ti je isto kao kad bi Thompson počeo pjevati neke svoje provokativne pjesme u Srbiji skupa s nekim njihovim pjevačem. Dakako da ljudima nije svejedno.
Svi mi imamo neke svoje stavove. Pokušajte shvatiti i tuđe.

megalodon
03-08-2009, 19:35
Ali on je zakazao to sa njima, i ocekuje se da ih ispostuje. To govori dosta o njegovom karakteru.
I da te pitam, ali iskreno, bi li pricao tako da je neki muslimanski bend odbio svirati sa hriscanskim zbog vjere? Ne. Pljuvao bi ih.

King tiger
03-08-2009, 19:35
jesi ti svjestan da je rotting christ morao otkazati nastup a ne mustejn ?

###DK###
03-08-2009, 19:38
Ali on je zakazao to sa njima, i ocekuje se da ih ispostuje. To govori dosta o njegovom karakteru.
I da te pitam, ali iskreno, bi li pricao tako da je neki muslimanski bend odbio svirati sa hriscanskim zbog vjere? Ne. Pljuvao bi ih.

A dobro. To nisam znao. Mislim, ako je čovjek unaprijed zakazao, onda neka učini kako je rekao.
Tu se slažem.

Ali kad bi odbio nastupati s nekim bendom prije nego je išta zakazano, onda se čovjek samo zalaže za svoje stavove, i u tome nema ništa loše.

Maloki
03-08-2009, 19:38
Također bi to trebao napraviti i ti i Mastejn, ne?

Suki, parti pooperu :(

###DK###
03-08-2009, 19:45
Također bi to trebao napraviti i ti i Mastejn, ne?

Ne vidim kako sam ja pokazao da ne poštujem nečiji stav ili slično.

Kid A
03-08-2009, 20:00
Ja ne mogu vjerovati kakav si ti forumski debil :(
Stalno nesto ides i kontriras....ako nemas nista pametno reci,nemoj.
Kad bi sad netko od nas napisao da govno smrdi,ti bi sigurno dao neki komentar poput "ne smrdi,eto meni bas nekad fino mirise"

The Great Duck
03-08-2009, 20:04
Jesam li u pravu ako mislim da si gledao onu raspravu o kvaliteti glazbe pred par strana i nisi primijetio novu stranicu?

###DK###
03-08-2009, 20:09
Ja ne mogu vjerovati kakav si ti forumski debil :(
Stalno nesto ides i kontriras....ako nemas nista pametno reci,nemoj.
Kad bi sad netko od nas napisao da govno smrdi,ti bi sigurno dao neki komentar poput "ne smrdi,eto meni bas nekad fino mirise"

Ej, molim te, poštedi me. Vidio sam da se govori da je lik seljačina uz razlog što je nakon 20 godina postao kršćanin.
I imao sam potrebu nešto napisati. Doduše, nisam znao da je otkazao u zadnji čas, ali eto, valjda shvaćaš namjeru.
A bome se ne sjećam da sam tebe nekako uvrijedio ili slično. Normalna rasprava mi nikako ne smeta, ali kada me netko počne nazivati debilom, e to mi smeta.
Nitko ti ne brani da izneseš svoje mišljenje, a bome ne znam gdje piše da ja ne mogu iznijeti svoje.

Nego, ako ne sluša nitko Sonata Arcticu, možda ima netko tko sluša Amorphis. Bar se nadam. :D

Kid A
03-08-2009, 20:18
Aj dobro,mozda sam malo prenaglio.Ali ajde mi reci sta bi ti mislio o liku koji je nakon 20 godina postao krscanin?

###DK###
03-08-2009, 20:22
Aj dobro,mozda sam malo prenaglio.Ali ajde mi reci sta bi ti mislio o liku koji je nakon 20 godina postao krscanin?

Pa ne znam. Mislim, nije on jedini koji se okrenuo prema religiji nakon dugo vremena.
Možda je to čovjeka počelo ispunjavati na neki način. Ne znam. Ali nije toliko ni bitno.
Mislim, ljudi mijenjaju stavove ovisno o raznim situacijama, stoga ne znam zašto bi to njegovo bilo glupo ili ne znam što već.
Ta imaš ti kršćana koji su nakon dosta vremena postali ateisti, pa eto, ne vidim da ih netko naziva licemjerima ili čim već ne.

Arkannen
03-08-2009, 20:37
Diskriminacija na bilo kojoj osnovi je glupa. Nema veze sa uvjerenjima.

Duke of Earl
03-08-2009, 20:43
Kako si ti zatucan, to je strašno :(

Gledaj, ja recimo ne podnosim crkvu niti fanatične vjernike, pa opet s njima mogu normalno komunicirat makar sam svjestan koliko su u krivu. Da ti dam primjer, prije godinu dana na Inmusicu mi uletila 2 tipa, kršćanski volonteri, iz mislim Italije, i 10 min mi pričali o toj njihovoj zajednici. Ali, ja ih nisam odjebao, nego sam ih s poštovanjem poslušao, i nakon toga izrazio svoje stavove, i nastavio pričat s njima jedno pol sata o raznim temama, i na kraju sam shvatio da su dečki poprilično ok, osim tog vjerskog dijela. Jel kužiš sad da je to što je Dave napravio apsolutno netolerantno i nema veze s uvjerenjima ? Meni je užitak pričat s ljudima koji su suprotnog mišljenja od mojeg, bez obzira o tome, dok god je ta osoba tolerantna i zna o čemu priča.

megalodon
03-08-2009, 20:43
Zar nije malo ironicno da neka religija tipa satanizam nigdje ne spominje nista direktno protiv hriscanstva, a da ovo zestoko pljuje po drugim religijama. Sto pokusavam reci je da nije sve crno-bjelo i da moras malo otvoriti oci. I da zavrsimo sa ovim o relgiji i Mastejnu.

###DK###
03-08-2009, 21:07
Kako si ti zatucan, to je strašno :(

Gledaj, ja recimo ne podnosim crkvu niti fanatične vjernike, pa opet s njima mogu normalno komunicirat makar sam svjestan koliko su u krivu. Da ti dam primjer, prije godinu dana na Inmusicu mi uletila 2 tipa, kršćanski volonteri, iz mislim Italije, i 10 min mi pričali o toj njihovoj zajednici. Ali, ja ih nisam odjebao, nego sam ih s poštovanjem poslušao, i nakon toga izrazio svoje stavove, i nastavio pričat s njima jedno pol sata o raznim temama, i na kraju sam shvatio da su dečki poprilično ok, osim tog vjerskog dijela. Jel kužiš sad da je to što je Dave napravio apsolutno netolerantno i nema veze s uvjerenjima ? Meni je užitak pričat s ljudima koji su suprotnog mišljenja od mojeg, bez obzira o tome, dok god je ta osoba tolerantna i zna o čemu priča.

Pa gle, priznao sam prije koju stranicu da je se tip ponio kao kreten. Prije toga nisam znao da im je odgodio koncert i da su ti ljudi ispaštali zbog toga jer je taj koncert već bio zagovoren.
Mislio sam da ih je odbio prije, prije nego je išta bilo zakazano. Zato sam onako reagirao. Smatrao sam da ga smatrate seljačinom samo zbog toga jer je promijenio stavove. Što po meni nije u redu.
I nemoj misliti da sam zatucan ili slično, poštujem ja i druga mišljenja.
Nemam ja apsolutno ništa protiv ateista ili nekog pripadnika neke druge vjere. Objasnio sam ti zašto sam onako komentirao.
Sve u svemu, slažem se da je se tip ponio kao seljačina.

mortician
03-08-2009, 22:30
Svugdije je to tako. Kod nas su metalci smrdljiviji od grindera, punkera i crustera skupa.

megalodon
03-08-2009, 22:31
E, jel istina da se vi metalci inače ne perete? Meni se to tak čini i tu ovi kod mene metalci i mrakani su svi neki poderani i masni, pa da vas pitam jel to tako samo tu ili je tu svugdje?

To je tacno, ja nisam metalac ali slusam metal i ne perem se, tako da se oni megametalci vjerovatno takodje ne peru. Inace, to sto slusam metal ne znaci da ne postujem crkvu, mene pd Necastivog stite Moci Medjugorja i molim se i ispovjedam svake nedelje.

megalodon
03-08-2009, 22:35
Slazem se potpuno. Ja isto mislim da je ovaj mortician neka sotonjara i treba ga benat. To sto ti mislis da si kul sa tim sotonjarskim bendovima i grindcorom ne pali kod mene. Baj:*

megalodon
03-08-2009, 22:38
OSJETICES =U=DAR PEDERCINO DUGOLASA
A sad prekinimo, forsamo.

MasaKrisT
03-08-2009, 22:57
Ovaj forum postaje sve iritantniji:(

mortician
03-08-2009, 22:58
Slazem se potpuno. Ja isto mislim da je ovaj mortician neka sotonjara i treba ga benat. To sto ti mislis da si kul sa tim sotonjarskim bendovima i grindcorom ne pali kod mene. Baj:*

POVUCI TO! ZA 5 DANA CU VIDJETI SOTONINE APOSTOLE NA DIJELU...

http://www.imagesforme.com/out.php/i622154_immortal2.jpg
http://www.imagesforme.com/out.php/i622153_darkfuneral.jpg)
...I UPOZNAT CU SE S NJIMA. A ONDA SI NAJEBO! POKAZAT CU IM TVOJ IZDAJNICKI POST(metalcugo smrdljiva) KOJI CE POKAZAT NASEM OCU SOTONI...
A ONDA SI TEK NAJEBO(umrijet ces od svinjske gripe ili konjskog qrza).
:(

megalodon
03-08-2009, 23:02
Ownat ce taj festival. To je nesto kao Wacken za inteligentnije metalce :(

mortician
03-08-2009, 23:11
pa mogu reci, ove godine open air s definitivno najboljim lineupom(u biti u zadnjih 5, 6 godina je samo par takvih bilo)
a kaj se Wackena tice ove godine debelo je podbacio(uz Motorhead je Bullet For My Valentine headliner,com`n, od kad su oni uopce metal :()
...u biti mozes usporedit (Brutal Assault (http://www.last.fm/event/733396+Brutal+Assault+XIV+2009)S- Wacken (http://www.last.fm/event/584022))

Mafioz0r
03-08-2009, 23:34
Rotting Christ i Skepticism, zakon. Ideš na njih? :)

mortician
03-08-2009, 23:58
Rotting Christ i Skepticism, zakon. Ideš na njih? :)

jep, krece se prekosutra s 2 auta za cesku(vidjeti jedini true metal bend...IMMORTAL :D)

Skepticism, mislim da sviraju poslijednji, u subotu oko 2 u noc...predobro:)
Rotting Christ, njih nazalost nisam bas previse slusao, al svakako cu ih pogledati...
al najbolju vijest saznao prije par dana...neki industrial nesto bend otkazao i u zadnji cas potvrdio Cynic(mora da je sudbina, posto sam izgubio zivce jer ih nisam mogo ic gledat u Zg...sretan sam :))

Mafioz0r
04-08-2009, 00:14
Blargh, đubre sretno. :D Moram i ja jednom ulovit neki takav festival, vjerojatno isto Brutal Assault.

Al kolko me god bilo sram priznat, rado bih otišo i na Wave Gotik Treffen (http://www.last.fm/event/626036). :oops: Istina, treba pretrpjeti hrpu loših aggrotech bendova i horde debilnih gotičara, ali za Qntal, Samael, Current 93, Týr i slične se svakako to isplati.

baldrick_
04-08-2009, 03:01
dejv je retard zato što ne poštuje tuđe mišljenje. dejv nije retard zato što je promenio stav o crkvi, samo budala ne menja mišljenje. i vi ste pre 15 godina srali u gaće, pa sad ne mislite da je to lepo...

megalodon
04-08-2009, 09:01
U pravu si. Ti si uvijek u pravu.

mortician
04-08-2009, 10:36
..cek..gdje ce biti rotting christ?

Brutal Assault Festival (http://brutalassault.cz/en/)

mortician
04-08-2009, 18:10
i opet danas nova inteligentna recenzija na arhivama, Suffocation - Human Waste :((((
ne znam slozit link tocno, naucite me

TeraBajt
04-08-2009, 18:18
Suffocation - Human Waste (<tuideurl>)

baldrick_
04-08-2009, 23:39
U pravu si. Ti si uvijek u pravu.
hvala, takođe.

nego, vulgar od pantere mnogo dobar album, oduvek sam mnogo gotivio the great southern trendkill, i tek ponešto sa ostalih albuma, ali sad sam uzeo da slušam, i oduvao me.. da, ima nekih generičkih groove stvari, ali većina je totalno do jaja.

Dreamer Deceiver
06-08-2009, 12:44
nove dvije pjesme od paradise losta :D

http://www.myspace.com/paradiselostuk

Maloki
06-08-2009, 19:16
Morty, daj budi negdje u prvom redu na Atheistu i uhvati dobre fotke.

hansi
09-08-2009, 18:14
evwYrhj-bcI
Pogledati od 4:45 do 5:23 . Predobro nešto, e :P

hansi
09-08-2009, 18:31
pGFOAv2CdSIS. Ovaj dečko dobro imitira ICS vortexa, vidim.

hansi
12-08-2009, 07:32
Poslušati ovaj bend, folk metal... Predobri su mi, zabavni :)
Korpiklaani

Midwintertears
12-08-2009, 09:10
Kasniš...

megalodon
12-08-2009, 09:46
GENvZhd-XjY
wDsunASF0F8
0sESE7fDSm4
muFtXyTZKKY
Kraj.

mortician
12-08-2009, 13:21
Morty, daj budi negdje u prvom redu na Atheistu i uhvati dobre fotke.

Ei rista tek sad vidio, na Atheistu sam bio u sredini i jos k tome metacina tak da nisam mogo ulovit fotke, imam par al mutne su...al zato sam ulovio ne tako lose na Pestilencu...
http://www.imagesforme.com/show.php/635 ... 66755n.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/635385_537612151312558861156972272306286143166755n .jpg)
http://www.imagesforme.com/show.php/635 ... 19954n.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/635384_537612151312158851156972272306286136719954n .jpg)

Kenyi
13-08-2009, 12:16
Nego http://www.metal-archives.com/band.php?id=3540276512S:(
Eda, ima ko kakav dobar black/death da preporuci, nešto novije po mogucnosti, da ubijem dosadu pred novi belphegor ?

hansi
13-08-2009, 12:20
1- Destroy, Destroy, Destroy
2- Lunarsea
3- Lost Dreams
4- Suncold
5- Evemaster
Možda Vader?
Eda; PLyTrsk1 ... re=related (PLyTrsk1Ey8&feature=related)S :rotfl: :pray:

Kenyi
13-08-2009, 12:21
Daj nisam novi u tome , naravno da slušam Vader, dajte dalje :(

hansi
13-08-2009, 12:24
Pa što si nadrkan tako, samo ti pokušavam pomoći. Eno ti i onih 5 bendova gore pa probaj možda ti se koji sviđa...

Kenyi
13-08-2009, 12:41
Onako, poslusah par stvari i ne sviđa mi se i destroy destroy destroy je power metal :(

Maloki
13-08-2009, 12:47
Eda, ima ko kakav dobar black/death da preporuci

http://www.metal-archives.com/band.php?id=2707

mortician
13-08-2009, 13:03
Eda, ima ko kakav dobar black/death da preporuci

http://www.metal-archives.com/band.php?id=2707

To obavezno. Probaj sa necim tipa God Dethroned, Zyklon, Vreid, Hypocrisy...

Kenyi
13-08-2009, 13:10
God Dethroned i Vreid vec slušam, zyklon i hypocrisy su onda na listi :D

Clown
13-08-2009, 16:13
dobar black/death
To ti ne ide skupa u istu rečenicu. To ti je samo buka i da. Kako itko može slušati to urlikanje i buku?! To su gadosti, a ne radosti! Pun intended.

hansi
13-08-2009, 16:27
dobar black/death
To ti ne ide skupa u istu rečenicu. To ti je samo buka i da. Kako itko može slušati to urlikanje i buku?! To su gadosti, a ne radosti! Pun intended.
http://healthhabits.files.wordpress.com/2008/05/captainobvious.jpg

Clown
13-08-2009, 16:29
captain "I don't know what is sarcasm" > captain obvious

hansi
13-08-2009, 16:30
:(

Clown
13-08-2009, 16:31
Ja samo pokušavam biti još jedan prosvijećeni intelektulac. Žao mi je što tvoj primitivni mozak nemože shvatiti dubinu mojih riječi.

hansi
13-08-2009, 16:31
http://www.imagesforme.com/out.php/i634509_wildy.gif
Dobro, nećemo više spamat

Clown
13-08-2009, 16:33
Nećemo. Sada ćemo ubijati primitivce urbanim igrama riječi!

Midwintertears
13-08-2009, 16:36
Ja samo pokušavam biti još jedan prosvijećeni intelektulac. Žao mi je što tvoj primitivni mozak nemože shvatiti dubinu mojih riječi.

<3

Lord Ragnarok
13-08-2009, 16:38
koje mi albume/pjesme preporucate od nevermora?

King tiger
13-08-2009, 16:53
[img]bla ser kenj
koliko ti imas godina majke ti :( ?

mortician
13-08-2009, 19:04
koje mi albume/pjesme preporucate od nevermora?

Vidis, za njih si trebam uzet vremena da ih preslusam...kao jako su cijenjeni i sve to i vec ih jedno vrijeme planiram pocet preslusavat al nikako da krenem (valjda jer mi je vokal nekako odbojan :()
Ugl, brijem da cu vec dns pocet s njima...znam da sam prije malo slusao ovaj album (u to vrijeme je to bilo novo izdanje)

http://www.imagesforme.com/out.php/t637047_83688.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/637047_83688.jpg)

...tak da mislim da cu s njim prvim poceti.

Duke of Earl
13-08-2009, 19:32
Fantastičan album, pogotovo tekstovi, Warrel Dane je jedan od najboljih tekstopisaca u metalu.

Ragnarok, počni s tim albumom, This Godless Endeavor, čudi me da na arhivama ima 17 reviews, average 91%.

Arkannen
13-08-2009, 21:10
Browsam Metal Archives, i moram ovo staviti:

Reviews for Deep Forest's In The Frost Forest

sex - 100%
Written by cume99 on September 5th, 2008

what a sex!

:pray: Umro sam.

megalodon
13-08-2009, 21:34
Haha, nazivi.
Into The Frost Of Winter
Forest Of October
In The Frost Forest
Dark Forest
Pagan Forest
Carpathian Forest
Black Forest

Zasto se trudit smislit nesto normalno, nego mora bit 'atmosfericno' i sumski genericno :thumbs2:
I prve dvije su od benda kojeg volim.

Korpse
13-08-2009, 22:36
Riječ "forest" je grozno izforsirana u blek metalu. :(

Clown
13-08-2009, 22:41
Cijeli black metal je isforsiran. Pun intended.

Arkannen
14-08-2009, 00:59
Forsiranje je blekmetalski i kul.

Clown
14-08-2009, 01:17
Blekmetalsi je forsirati.

The Great Duck
14-08-2009, 09:15
E da,jučer je umro izumitelj el. gitare Les Paul.

Korpse
14-08-2009, 09:18
R.I.P.

Kid A
17-08-2009, 16:22
evo jedna zanimljivost sto se tice Burzuma...
u filmu "Lords of Chaos",koji ce biti snimljen po istoimenoj knjizi,ovaj deckic ce glumiti Vikernesa:

http://www.freewebs.com/lnze/beautiful-jackson-rathbone2.jpg

zar nije slatkis? :oops:

megalodon
17-08-2009, 16:23
Euronymus se okrece u grobu.

Kid A
17-08-2009, 16:25
zaboravih... decko se zove Jackson Rathbone i najpoznatija uloga mu je u najvecem filmu ikad - Twilight!

http://images.buddytv.com/usrimages/usr1149891/1149891_jackson-rathbone.jpg

toliko o blek metalu :D

Duke of Earl
17-08-2009, 16:34
Knjiga je ionako loša, senzacionalističko smeće. Uopće me ne zanimaju ove debilane oko filma, ta "vijest" će brzo postat nezanimljiva (ako uopće probudi ikakav interes), a dobra glazba će mi ostat zauvijek .

megalodon
17-08-2009, 16:37
Sva sreca da je Burzum dobra muzika.

Duke of Earl
17-08-2009, 16:46
Sva sreca da je Burzum dobra muzika.
Hvis Lyset Tar Oss i Filosofem su fantastični i nevjerojatno atmosferični albumi, bez obzira na žanr, instrumentalnu izvedbu, produkciju i na kraju, čovjeka koji stoji iza tog ili njegovih glupih "fanova".

megalodon
17-08-2009, 16:49
A sto ako ja kazem da nisu i da su uzasno repetitivni i da ljudima nebi bilo ni 10% atmosfericno da to nije napisao Varg Vikernes? No okej.
Filosofem nije tako los.
I LOL, kazes bez obzira na instrumentalnu izvedbu. Ne shvatam, ne stvarno.

Duke of Earl
17-08-2009, 16:51
A sto ako ja kazem da nisu i da su uzasno repetitivni i da ljudima nebi bilo ni 10% atmosfericno da to nije napisao Varg Vikernes? No okej.
Boli me falus za Varga jebenog Vikernesa, meni je Burzum glazbeno i dalje genijalan. Oni koju slušaju Burzum zbog Varga su glupi zbunjeni tinejđeri.

Midwintertears
17-08-2009, 18:09
Varg je overrated. :roll:

Kenyi
17-08-2009, 18:22
I'll cheer for that!
Filosofem je fakat savršenstvo.
Ima ko kakav dobar industrial metal da preporuci inace?

Midwintertears
17-08-2009, 18:23
Imam ja metalcore. :roll: ej spominješ li ti u društvu da slušaš Burzum?

Duke of Earl
17-08-2009, 18:37
I LOL, kazes bez obzira na instrumentalnu izvedbu. Ne shvatam, ne stvarno.
Mislio sam na to da nije mind blowing tehnička svirka, nego uistinu je repetetivno i u jednu ruku jednostavno, ali to nemože umanjiti vrijednost i atmosferičnost.

Midwintertears
17-08-2009, 18:40
O ti opaki tinejđeru kojem je predosadno ići u crkvu i koji slušaš Burzum, evo ti linkovi.

Parkway Drive (http://www.last.fm/music/Parkway+Drive)
Bleed From Within (http://www.last.fm/music/Bleed+From+Within)

Ti drugi su obećavajući, i zgodni su. Pjevač liči na Sykesa.

Duke of Earl
17-08-2009, 18:44
Isusa ti boga svetog, pa ovi zvuče i izgledaju ko apsolutno svi ostali Deathcore bendovi, koji kurac je njima, čemu takvo žanrovsko ograničavanje i odvratno kopiranje jedno drugih :(

Midwintertears
17-08-2009, 18:55
Nemaš pojma kakvih sam se sranja naslušala od jučer, ovi su najblaži oblik. :(

Kid A
17-08-2009, 18:57
Nemaš pojma kakvih sam se sranja naslušala od jučer, ovi su najblaži oblik. :(
Sto opet ne bi trebao biti razlog za spustanje kriterija.

beba nema zvečku
17-08-2009, 18:57
Može jubito link neke dobre Burzumove skladbe da poslušam.

Midwintertears
17-08-2009, 19:01
Idite slušati Evanescence.

Bebo evo.
tPJpfNE7 ... re=related (tPJpfNE73fQ&feature=related)
xys3iAV_ ... re=related (xys3iAV_WPA&feature=related)

Kenyi
17-08-2009, 19:05
@Lea , zaboravila si ovo 9Bm-kdLwBVc
Evo malo modernog melodic deatha sa clean dijelovima jej, pomalo lici na metalcore bez breakdowna, dosta je popasto , ali eto dosadno mi je :(
7AQknSzA ... re=related (7AQknSzA1AU&feature=related)

Kenyi
17-08-2009, 19:57
Pobrisane gluposti.
Nego , nece se praviti tema za korove samo zato što nas 2 to ovdje sluša :( a i nisu ovo metal arkajvsi pa da se sve sa nazivom kor žestoko promatra i tek rijetko ko uspije da dospije :(

megalodon
17-08-2009, 19:59
r3cFWftIxqk
Otkrio novi bend, Quo Vadis. Zapravo, Duke of Earl mi ga je preporucio. Technical melodeath/nesto. Dosta fino, ako nemate predrasuda poslusajte.

The Great Duck
17-08-2009, 20:04
Može tko preporučit nešto death metala tipa Necrophagyst?

beba nema zvečku
17-08-2009, 20:27
Može tko preporučit nešto death metala tipa Necrophagyst?
hmm koji ti je to bend,ni google nije čul za njega,ali ako tražiš nešt slično Necrophagistu poslušaj Origin (MIMW0aHN0ks)

megalodon
17-08-2009, 20:39
Zasad sam cuo prvi, dakle, prvi.

Dreamer Deceiver
17-08-2009, 22:57
evo jedna zanimljivost sto se tice Burzuma...
u filmu "Lords of Chaos",koji ce biti snimljen po istoimenoj knjizi,ovaj deckic ce glumiti Vikernesa:

http://www.freewebs.com/lnze/beautiful-jackson-rathbone2.jpg

zar nije slatkis? :oops:

retardiran glumac glumi retardiranog lika. Savršeno.
samo podsjećanje da je ovaj glumio u sumraku i da sad glumi varga mi dava vizije budućnosti u kojem trinaestogodišnje klinke orgazmično pale crkve. Šta bi tek bilo da ga glumi Edward McCullen :O

zerica
17-08-2009, 23:01
Meni izgleda kao žensko u odijelu...

Dreamer Deceiver
17-08-2009, 23:05
želiš reć da je varg muško ? :D

Medolina
18-08-2009, 09:35
Trebao ga je glumiti netko drugi... Recimo.... Jared Leto.....

skitkid
18-08-2009, 11:29
ili možda

Medolina
18-08-2009, 11:32
ili možda

Ti!S:D

skitkid
18-08-2009, 11:41
ma ne.

nezz tko lol dosadno mi je na poslu pa pišem NIŠTA. :D

Norther
18-08-2009, 20:56
r3cFWftIxqk
Otkrio novi bend, Quo Vadis. Zapravo, Duke of Earl mi ga je preporucio. Technical melodeath/nesto. Dosta fino, ako nemate predrasuda poslusajte.
ovo je prejebeno, baca na ensiferum imo.
nabavlja se, hvala dino i luka hug

megalodon
18-08-2009, 20:57
Za tebe sve. <3

Kenyi
19-08-2009, 01:15
Some serious shit = QaGFJ5uH ... re=related (QaGFJ5uHH_Y&feature=related)
Nego ,ima ko kakvog dobrog blacka da preporuci :O

skitkid
19-08-2009, 09:41

HEX NOIR (http://www.myspace.com/hexnoir)

:D

TeraBajt
19-08-2009, 18:28
e frendači, našo sam na tavnu ploču black sabbatha, "sabbath bloddy sabbath", stara pun kurac, al valjda svira još uvijek, gramofon neam :/. Neg, di to mogu prodat i za kolko? ;D

The Great Duck
19-08-2009, 19:24
Ti bi to prodao!? :shock: :o :(

skitkid
19-08-2009, 19:33
e frendači, našo sam na tavnu ploču black sabbatha, "sabbath bloddy sabbath", stara pun prozor, al valjda svira još uvijek, gramofon neam :/. Neg, di to mogu prodat i za kolko? ;D

ak je jugoton izdanje dam ti 20kn.

The Great Duck
19-08-2009, 19:34
E da,jel zna tko ima li još neka stranica u stilu Maiden Commentary,a da je posvećena nekom drugom bendu?

Medolina
19-08-2009, 19:55
e frendači, našo sam na tavnu ploču black sabbatha, "sabbath bloddy sabbath", stara pun prozor, al valjda svira još uvijek, gramofon neam :/. Neg, di to mogu prodat i za kolko? ;D

Takve stvari se čuvaju, prenose u naslijeđe... samo kreteni prodaju takvu vrijednost...

skitkid
19-08-2009, 21:08

eo freebird.hr prodaje jugotn izdanja i takve debilane za 70ak kuna.
kretenarija kad na ebayu ima original izdanja za 20ak dolara.
velika vrijednost nema šta.

MTF*
19-08-2009, 21:33

Takve stvari se čuvaju, prenose u naslijeđe... samo kreteni prodaju takvu vrijednost...

subjektivno...meni osobno to nis ne znaci, niti ikome od mojih doma, kamoli da bi dao u naslijeđe...ako decku nis ne znaci nek proda, ja znam da bi il prodo il dao frendu kojem nes znaci...i ne, hvala, nisam kreten...

King tiger
19-08-2009, 21:41
Umri ti cigane koji sluša behemot.

MTF*
19-08-2009, 21:43
ok

TeraBajt
19-08-2009, 22:17

Ne nego nije moje pa da prodam prije nego što stric sazna. I ploča je stara tridesetak godina, dolazi sa originalnom onom futrolom i papirima u koje se stavlja.

ploča mi nije od nikakve sentimentalne važnosti, kao što brijem da nije ni stricu koji ju je ostavio da se praši na tavnu.

mortician
19-08-2009, 22:44

\m/666 IMPALED NORTHERN MOONFOREST 666\m/
http://www.imagesforme.com/out.php/i645806_Folder.jpg
:)

...projekt Setha iz Anal Cunta, prase acouistic noisegrind black metal :*(pa si ti sad misli :))
Ugl, samo nazivi pjesama :pray:

1. Grim And Frostbitten Moongoats Of The North
2. Forlorned Invocations Of Blasphemous Congregations Of Lusting Goat Sodomizing Sathanis
3. Gazing At The Blasphemous Moon While Perched Atop A Very Very Very Very Very Very Very Forsaken Crest Of The Northern Mountain
4. Bloodlustfully Praising Satan's Unholy Almightyness In The Woods At Midnight
5. Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy
6. Transfixing The Forbidden Blasphemous Incantation Of The Conjuring Wintergoat
7. Masturbating On The Unholy Inverted Tracks Of THe Grim And Frosbitten Necrobobsledders
8. Awaiting The Blasphemous Abomination Of The Necroyeti While Sailing On The Northernmost Fjord Of Xzfgiiimtsath
9. Lustfully Worshipping The Inverted Moongoat While Skiing Down The Inverted Necromountain Of Necrodeathmortum
10. Awaiting The Frozen Blasphemy Of The Necroyeti's Lusting Necrobation Upon The Altar Of Voxrfszzzisnzf
11. Summoning The Unholy Frozen Winterdemons To the Grimmest And Most Frostbitten Inverted Forest Of Abazagorath
12. Entranced By The Northern Impaled Necrowizard's Blasphemous Incantation Amidst The Agonizing Abomination Of THe Lusting Necrocorpse
13. Grim And Frostbitten Gay Bar :pray:

Wishmaster
19-08-2009, 23:34
Jebeš muziku dok su tu takvi naslovi pjesama.
Bar zbog ovih naslova mu/im treba odati počast. :)

hansi
19-08-2009, 23:36
ISUSATI :pray: :pray: :pray: KAKO SE LIK DERE MORA DA SU MU OĆI ISKOČILE :pray:

megalodon
20-08-2009, 12:49
Citav black metal je u stvari zajebancija na racun 2-3 benda koji stvarno vjeruju u te kurce, ako i oni to rade. Postaje glupo, no fini nazivi:D

MasaKrisT
21-08-2009, 08:45
Vader-Necropolis.Novi album je vani,preslusavam ga cetvrti put,nemogu se zasitit.Samo cu napomenut da su na njemu coveri Venom-Black Metal i Metallica-Fight Fire With Fire(pa baldrick uzivaj) :)konacni sud necu jos donosit,jer mi je ovo vjerojatno najdrazi bend na svijetu,pa cu sacekat da se slegnu dojmovi:)

MILF hunter
21-08-2009, 16:35
Meni je novi album prosječan. Ništa extra i mogu oni to daleko bolje.

mortician
22-08-2009, 00:47
Meni je novi album prosječan. Ništa extra i mogu oni to daleko bolje.
Slazem se s tobom :l

MasaKrisT
22-08-2009, 01:23
s obzirom da je ostao samo pjevac od cijelog benda,i da je album napravljen ni godinu nakon xxv,zvuk je pravo vejderovski i rula.al da je bolji od imprešns in blad-nije.

Norther
22-08-2009, 11:19
preslusavam novi ensiferum, dojam za sada je :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

hvala puno xarabase

Kid A
22-08-2009, 14:20
Nama na cemu frende :wink: ,skreni paznju i Dukeu na njega...

Kenyi
22-08-2009, 17:40
Nego, kakvi su dojmovi Danzigove industrial ere?
Jel se isplati poslušati ?

Kid A
23-08-2009, 18:43
Gospodari Haosa - film o blek metalu PDF Print El. pošta
NOVOSTI
Subota, 04 Juli 2009 08:57
Pjevač Sigurd "Satyr" Wongraven i bubnjar Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad iz Norveškog benda SATYRICON rekli su da im se gadi činjenica da će knjiga "Lords Of Chaos" biti pretvorena u film. Michael Moynihan i Didrik Soderlind u svojoj knjizi tvrde da su opisali "istinite događaje" i atmosferu koja je okruživala subkulturu blek metala iz koje se rodio talas nasilja, ubistava i paljenja crkava po Norveškoj ranih devedesetih. Jackson Rathbone koga ste mogli vidjeti nedavno u filmu "Twilight" je, kako se govori, pristao da igra Varg Vikernesa (Count Grishnackh) - bivšeg Burzumovog glavnog čovjeka koji je služio zatvorsku kaznu od 1993. do marta ove godine, zbog ubistva gitariste Mayhema Oystein Aarseth (Euronymous) i podmetanja požara u tri crkve. Režiser filma "Lords Of Chaos" biće Japanac Sion Sono, a snimanje počinje sredinom septembra. Sigurd "Satyr" Wongraven je za sajt Dagbladet.no rekao: "Sada kada se fokus blek metala konačno prebacio sa muzike, ova žuta štampa u vidu knjige će biti pretočena u film. Pošto je 'Lords of Chaos' užasno loša knjiga mogu samo pretpostaviti da će i film biti jednako loš. Tužno je da je knjiga sa toliko netačnom pričom, koja je napisana od strane ljudi koji uopšte ne razumiju blek metal postala knjiga na koju se ljudi pozivaju. Takođe je tužno da je neko voljan da ide toliko daleko i izrabi istoriju blek metala." Frost je dodao: "Ovo je parazitski fenomen!" Oba muzičara su istakla da ne žele da daju ekstra publicitet ovom djelu, a nijesu htjeli komentarisati nedavno puštanje Vikernesa na uslovnu slobodu. Druga strana je takođe dala izjavu sajtu Dagbladet.no. Jedan od producenata, koji je na ovogodišnjem kanskom festivalu najavio film je za sajt rekao: "Ovo je zadivljujuća tema, fenomenalan vizuelni svijet, ali i zanimljiva portretisanje Norveške. Blek metal je vjerovatno najveći izvozni proizvod Norveške u poslednjih 20 goidina." U drugim izjavama Pollock je izjavio da će priču činiti stvarni događaji i da će to biti priča o mladosti i mladalačkoj energiji. Po njegovim riječima film će ipak upasti u kategoriju tin filmova i da će to biti psihološki horor film. Za sada se povodom filma nije oglasio Varg Vikernes, ali je po izlasku knjige po kojoj se film snima na sajtu burzum.org napisao: "Ogroman dio knjige "Lord Of Chaos" i tvrdnji iznijetih u njoj su pogrešna tumačenja, stvari izvađene iz konteksta, nesporazumi, maliciozne laži koje su stvorili neprijatelji, rezultati neznanja, ekstremna pretjerivanja i informacije iz treće ruke. Ovo uključuje i tvrdnje vezane za mene. Ova knjiga ima samo jednu svrhu, a to je da stvori mit oko mene. Ako im je to bio cilj, onda su u tome uspjeli. Pa. izgleda da knjiga ima još jedan cilj. Autori su uspjeli da napune glave generacijama metal fanova lažima. Ono što je trebao da bude pravi revolt oni su pretvorili u neku patetičnu, zastiđujuću, impotentnu pozersku kulturu čiji su najbolji primjeri bendovi kao što je Dimmu Borgir ili Venom."
Svaka rijec na mjestu.

Medolina
23-08-2009, 19:28
NOVOSTI
Subota, 04 Juli 2009 08:57
Pjevač Sigurd "Satyr" Wongraven i bubnjar Kjetil-Vidar "Frost" Haraldstad iz Norveškog benda SATYRICON rekli su da im se gadi činjenica da će knjiga "Lords Of Chaos" biti pretvorena u film. Michael Moynihan i Didrik Soderlind u svojoj knjizi tvrde da su opisali "istinite događaje" i atmosferu koja je okruživala subkulturu blek metala iz koje se rodio talas nasilja, ubistava i paljenja crkava po Norveškoj ranih devedesetih. Jackson Rathbone koga ste mogli vidjeti nedavno u filmu "Twilight" je, kako se govori, pristao da igra Varg Vikernesa (Count Grishnackh) - bivšeg Burzumovog glavnog čovjeka koji je služio zatvorsku kaznu od 1993. do marta ove godine, zbog ubistva gitariste Mayhema Oystein Aarseth (Euronymous) i podmetanja požara u tri crkve. Režiser filma "Lords Of Chaos" biće Japanac Sion Sono, a snimanje počinje sredinom septembra. Sigurd "Satyr" Wongraven je za sajt Dagbladet.no rekao: "Sada kada se fokus blek metala konačno prebacio sa muzike, ova žuta štampa u vidu knjige će biti pretočena u film. Pošto je 'Lords of Chaos' užasno loša knjiga mogu samo pretpostaviti da će i film biti jednako loš. Tužno je da je knjiga sa toliko netačnom pričom, koja je napisana od strane ljudi koji uopšte ne razumiju blek metal postala knjiga na koju se ljudi pozivaju. Takođe je tužno da je neko voljan da ide toliko daleko i izrabi istoriju blek metala." Frost je dodao: "Ovo je parazitski fenomen!" Oba muzičara su istakla da ne žele da daju ekstra publicitet ovom djelu, a nijesu htjeli komentarisati nedavno puštanje Vikernesa na uslovnu slobodu. Druga strana je takođe dala izjavu sajtu Dagbladet.no. Jedan od producenata, koji je na ovogodišnjem kanskom festivalu najavio film je za sajt rekao: "Ovo je zadivljujuća tema, fenomenalan vizuelni svijet, ali i zanimljiva portretisanje Norveške. Blek metal je vjerovatno najveći izvozni proizvod Norveške u poslednjih 20 goidina." U drugim izjavama Pollock je izjavio da će priču činiti stvarni događaji i da će to biti priča o mladosti i mladalačkoj energiji. Po njegovim riječima film će ipak upasti u kategoriju tin filmova i da će to biti psihološki horor film. Za sada se povodom filma nije oglasio Varg Vikernes, ali je po izlasku knjige po kojoj se film snima na sajtu burzum.org napisao: "Ogroman dio knjige "Lord Of Chaos" i tvrdnji iznijetih u njoj su pogrešna tumačenja, stvari izvađene iz konteksta, nesporazumi, maliciozne laži koje su stvorili neprijatelji, rezultati neznanja, ekstremna pretjerivanja i informacije iz treće ruke. Ovo uključuje i tvrdnje vezane za mene. Ova knjiga ima samo jednu svrhu, a to je da stvori mit oko mene. Ako im je to bio cilj, onda su u tome uspjeli. Pa. izgleda da knjiga ima još jedan cilj. Autori su uspjeli da napune glave generacijama metal fanova lažima. Ono što je trebao da bude pravi revolt oni su pretvorili u neku patetičnu, zastiđujuću, impotentnu pozersku kulturu čiji su najbolji primjeri bendovi kao što je Dimmu Borgir ili Venom."
Svaka rijec na mjestu.

Pa, vjerujem da se grize zbog toga. Stvarno je paljenje crkve pravi revolt. Da je bio faca, priznao bi da je to napravio.
Gade mi se. Gadi mi se i on. Ne slušam ni Dimmu Borgir, niti Venom. Uostalom, nije imao nikaj pametno za pokazati, pa nije čudo kaj su ti bendovi "zastranili".

Maloki
23-08-2009, 22:04
Daj, Medolina. :(

megalodon
23-08-2009, 22:14
Kad smo kod metala, Kenan mi growla upravo sad. Znam da svi zelite cut ali eto.

Gwin
23-08-2009, 22:17
np Sabaton-Ghost division..

Maloki
23-08-2009, 22:21
Meni su Cliffs of Gallipoli (upravo svira) i Panzerkampf najbolji na The Art of War :oops:

King tiger
23-08-2009, 23:09
Je jebote. Paljenje crkve jest revolt. Ono, sta ti je medolina.
Inače niti slušam blek niti me briga ali ono.

baldrick_
24-08-2009, 00:50
Vader-Necropolis.Novi album je vani,preslusavam ga cetvrti put,nemogu se zasitit.Samo cu napomenut da su na njemu coveri Venom-Black Metal i Metallica-Fight Fire With Fire(pa baldrick uzivaj) :)konacni sud necu jos donosit,jer mi je ovo vjerojatno najdrazi bend na svijetu,pa cu sacekat da se slegnu dojmovi:)
lol, čitam tvoju poruku, vidim fight fire with fire i pomislih jeeaaaa, i onda vidim ''baldriče, uživaj''.. odlična obrada, zvuči bolje od originala, ali metallica je jedini bend koji ne volim kad ljudi obrađuju, kolko god da je dobra obrada, slušam original.. ima i bullet for my valentine dobru obradu c deatha. samo šteta što je vader izbacio intro..

Dreamer Deceiver
24-08-2009, 09:21
NOVOSTI
je napisana od strane ljudi koji uopšte ne razumiju blek metal
Svaka rijec na mjestu.

e kako volim to čut :pray: :pray:

Midwintertears
24-08-2009, 09:32
Kad smo kod metala, Kenan mi growla upravo sad. Znam da svi zelite cut ali eto.

Slušam to skoro svakodnevno.

Medolina
24-08-2009, 10:06
Je jebote. Paljenje crkve jest revolt. Ono, sta ti je medolina.
Inače niti slušam blek niti me briga ali ono.

Postoje i drugi načini revolta, a ne uništavanje kulturne baštine. To nije revolt već vandalizam.

MasaKrisT
24-08-2009, 10:47
covjek je bio debil sto je zapalio crkvu koliko god taj potez u black metalu bio kul.Film vjerojatno necu pogledati jer me taj zanr ne zanima, jos kad sam vidio glumca= gg

@baldrick: vader ima obicaj obraditi na gotovo svakom albumu nekoga,mnogi su dosad stradali,najdraze obradjen mi je slejer:)

megalodon
24-08-2009, 10:47
Trebala si mu to rec prije nego sto je zapalio dzamiju.

King tiger
24-08-2009, 10:58
jebiga sad.

Medolina
24-08-2009, 11:12
Trebala si mu to rec prije nego sto je zapalio dzamiju.

Vjeruj mi, bih, ali onda sam imala samo 6 godina.S :D

MasaKrisT
24-08-2009, 11:31
hm ja sam sa 6 godina znao pricat...

Paran0a
24-08-2009, 11:54
shhhh.necemo nikog osudjivat.

Medolina
24-08-2009, 11:58
hm ja sam sa 6 godina znao pricat...

Kako tko i kako što.....
S:D

The Great Duck
24-08-2009, 13:01
Inače,Varg je najavio novi album za sljedeću godinu ako se ne varam...

beba nema zvečku
24-08-2009, 13:20
Negativa

P15eXnrsm-k

:gitara: :gitara: :gitara: :twisted:

Maloki
24-08-2009, 22:14
Negativa

P15eXnrsm-k

:gitara: :gitara: :gitara: :twisted:

Gledam ja zašto to mene podsjeća na Gorguts kad ono Lemay :)

MasaKrisT
24-08-2009, 22:15
@ rider : huh therion srednja faza i gothic kabbalah(osobno najjaci album),nesto epice,apocalyptica zbog instrumenata,vangelis i enigma ako volis korale,latinski i crkvenu tematiku.Sve je razlicitog stila,a opet nekako povezano.Lunatica takodjer.Makar nema growla.Sve ih veze koristenje simfonijskih instrumenata,razliciti jezici,srednjovjekovne teme itd.

Midwintertears
25-08-2009, 12:18
@ Rideru kad si to ti spoznao Haggard? :thumbs2:

baldrick_
26-08-2009, 01:36
ne mogu da provalim dal sam poslao pm il nisam.. terabajtu, ako nisi prodao sabbath bloody sabbath, javi se.

Kenyi
26-08-2009, 15:45
Ima ko kakav dobar DM da preporuci?
Neki fusion tipa Atheist i Cynic ili nešto malo više progresivno ?

Medolina
26-08-2009, 16:15
http://en.wikipedia.org/wiki/Carnal_Forge

Evo, ako netko nije čuo za njih...

S8xhw0KvDgg

Carnal Forge je grupa... to imam na kompu, ali nisam nikada slušala. Zvuči kao neka glupost, ali ak se nekom svidi...

beba nema zvečku
27-08-2009, 11:09
Ima ko kakav dobar DM da preporuci?
Neki fusion tipa Atheist i Cynic ili nešto malo više progresivno ?

Exivious (http://www.myspace.com/exivious)

Kenyi
27-08-2009, 11:22
Moze još nešto takvo ? :D

beba nema zvečku
27-08-2009, 12:43
Moze još nešto takvo ? :D

Continuo Renacer (http://www.myspace.com/continuorenacer)

Sonic_Moronic
27-08-2009, 19:59
Ljudi.

Ne palimo crkve.

ČUVAJTE NAS PAZITE NAS
JER MI SMO DJELA ISUSOVAAAA

Duke of Earl
27-08-2009, 20:00
Što je tebi :(

Sonic_Moronic
27-08-2009, 20:06
Traumatično iskustvo zbog izostajanja sa foruma. :(

Jel' mi može tko preporučit kakav čisto instrumentalni blekmetal?

Mafioz0r
27-08-2009, 22:24
Metal otkrića u zadnjih par tjedana :

T3h Shred Boiz - Rasputin's Magical Penis Goes on a Picnic (5_idMeWjSKA)

Midnight - All Hail Hell (WPI_8EeqUTU&feature=related)

Bludwulf (http://www.myspace.com/bludwulf)S- Full Metal Warrior

Znowhite - Bringing the Hammer Down (-Nq2uXIjOgw)

http://www.imagesforme.com/out.php/i659798_hand.gif

skitkid
27-08-2009, 22:29
Midnight - All Hail Hell (WPI_8EeqUTU&feature=related)

pankčina.
:gitara:

King tiger
28-08-2009, 15:36
dajte mi nešto fino i opuštajuće.

MILF hunter
28-08-2009, 16:04
Popij limunadu.

Preporuka svima ovdje - Aarni, album Bathos pogotovo. Odlična stvar. I opuštajuća. :thumbs2:

megalodon
28-08-2009, 16:06
Da, Bathos rula:D

King tiger
28-08-2009, 17:29
a to je ono Demovo.
to mora da valja.

Sonic_Moronic
31-08-2009, 13:15
KLIKNI ME (http://www.spirit-of-metal.com/album-groupe-Drudkh-nom_album-Lebedynyy_Shlyakh_(The_Swan_Road)-l-en.html)

Ovo mi je uljepšalo dan. Pročitajte review i komentar ispod.

Midwintertears
31-08-2009, 13:33
you were to busy gagging on satans cock.

:rotfl:

z0mby
01-09-2009, 14:47
ma ko sluša taj glupi metal metalci su svi neki ptreberi i nemaju ženskih rađe slušajte hip hop jer to slušaju cool ljudi!!!
Šuti i skupljaj pamuk.

z0mby
01-09-2009, 14:51
Macane, nedamise sada flejmati s tobom oko metala i rapa. Stvar ukusa. Ako ne voliš metal, ne komentiraj, ja ne serem tebi po rapu. Hvala.

Wishmaster
01-09-2009, 14:52
Nemoj hraniti trola...

megalodon
01-09-2009, 19:09
Ne kapiram sto se stalno morate dokazivat metal i odgovarat covjeku. Ispadate gluplji od njega.

Kenyi
01-09-2009, 19:13
Metal is serious business .

Duke of Earl
01-09-2009, 19:25
Metal is serious business .
Damn right nigga.

The Great Duck
01-09-2009, 19:28
Mislim uskoro nabavit neki album,uži izbor je pao na:
Dio-Holy Diver
Ozzy Odbourne-Blizzard of Ozz
Judas Priest-Sad Wings of Destiny ili Defenders of the Faith ili Screaming for Vengeance
Pa me zanima koji bi vi preporučili?

Duke of Earl
01-09-2009, 19:34
Dio-Holy Diver
Judas Priest-Sad Wings of Destiny ili Defenders of the Faith ili Screaming for Vengeance

Sve poprilično dosadni Heavy Metal, al da moram birat, uzeo bi Holy Diver.

megalodon
01-09-2009, 19:37
Nego, procurio novi Megadeth. Nije neko svrsavanje, malo iznadprosjecno, ima dobrih pjesama. Jel jos ko sluso? To i novi Behemoth.

King tiger
01-09-2009, 19:39
Mislim uskoro nabavit neki album,uži izbor je pao na:
Dio-Holy Diver
Pa me zanima koji bi vi preporučili?
Blizzard of Ozz ili screaming for vengeance.