PDA

Pogledaj cijelu verziju : METAL

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Worthaur
06-06-2008, 17:09
A jel ko slusao Strapping Young Lad...meni su dobri,imaju karakteristican zvuk...
Frend ih slusa, kaze da su dobri, ja jos nisam poslusao...

Mafioz0r
06-06-2008, 18:26
A jel ko slusao Strapping Young Lad...meni su dobri,imaju karakteristican zvuk...Dobar death/thrash, ali Darkane je bolji.

Outmind
06-06-2008, 18:46
Recite mi kaj mislite o sljedećoj dvojci gospode:

Kantoglavi
i
Wino (The obsessed, St. vitus, Spirit caravan, The hidden hand)

Worthaur
06-06-2008, 19:00
Kantoglavog ne podnosim, neznam zasto...

Kenyi
06-06-2008, 21:59
Bakethed ofc.

olio
06-06-2008, 23:40
bakethed je bog :pray: :pray:

v4MP1r3
06-06-2008, 23:50
e oke oke
onak. mozda kaj se meni svidja je folk metal :D
to ti je kad izadjes van kad su svi mrtvo pijani a ti ne pijes i odna ti se vrti i vrti samo vrti
dobro drustvo 8)

Duke of Earl
07-06-2008, 11:42
Eh da, jel slušo ko Bolt Thrower ? Death Metal iz Engleske koji postoji već punih 21 godina, poznat po svojem Mid-tempo zvuku i tekstovima koji su uvijek o ratovima. Nikad se nisu komercijalizirali ni mijenjali svoj zvuk zbog publike i zato ih jako poštujem. Ako vas zanima, preporučam albume Warmaster, The IVth Crusade i Those Once Loyal.
Evo par linkića da čujete kak to zvuči:
oxMJDTJXleI
t75kpnAFzag
dVISYv8dSq8
BsEWcgZ6hBE

Duke of Earl
07-06-2008, 12:29
Časopisi Rock Sound i Metal Hammer imali su čast preslušat novi album od Metallice :D

UK's Rock Sound and Metal Hammer magazines have posted separate reports on the listening session for the new METALLICA album, which took place earlier today (Wednesday, June 4) in London.

Rock Sound writes: "On first impressions and just one listen, Rock Sound can confirm that the songs we've heard sound very much like classic METALLICA in vibe, harking back to the days of 'Master Of Puppets', '…And Justice For All' (but with bass) and the [self-titled 'black']Salbum — without sounding dated or tired.

"Of the six tracks Rock Sound heard this afternoon, only one had a working title — 'Flamingo'. With a slow intro, the song was reminiscent of 'Battery' in vibe, with two guitar solos and an undercurrent of melody and groove.

"The first single is an epic power rocker in the vein of 'The Unforgiven', 'Nothing Else Matters' and 'Sanitarium', with a mid-tempo, head-banging section and some THIN LIZZY-esque twin guitar riffage.

"Another song features the lyrics, 'Into abyss, you don't exist, you can't resist the Judas kiss'; another features an almost RAGE AGAINST THE MACHINE-esque drum 'n' bass undercurrent and lyrics about 'suicide' and 'cyanide'; while the final song we heard, dubbed 'The Song', clocks in at under five minutes and is a galloping thrash attack with quirks, and a sniff of TESTAMENT about it!

"We suspect other song titles could include 'Die Hard', 'Show Your Scars', and 'My Apocalypse' — but we cannot be held responsible if none of these titles or lyrics are accurate!

"Thankfully — there are plenty of Kirk Hammett traditional guitar solos and a decent drum sound. Hetfield's voice sounds in fine form too. All of the songs have many different parts to them, giving the impression that the quartet is revisiting the epic vibe of the band's 'classic' period."

Metal Hammer reports: "What do the songs sound like? Track one, which is only known by the cryptic working title 'Flamingo', opens up on thunderous rolling drums as lead guitar meets them head on, a flaring up in stop-start motion before it pulls itself together in rushes forward in classic thrash style, all crunching 'Fight Fire With Fire' riffs and drilling beats. It takes at least two minutes for James Hetfield's vocals to come in, and while they sound furious, this isn't the grittiest he's ever sounded, more open in tone, but while there's still a memorable vocal line for the 'chorus,' and there is so much going on in the song, and so many ideas thrown in and discarded for the next one that it's hard on first listen to pick out one riff that you're going to remember it by. But with galloping riffs and the return of guitar breaks rising up from out of the grooves you can hear the true METALLICA spirit, even though its as if reflected in mirrored mosaic.

"Track two is at heart an anthemic ballad that recalls 'Fight Fire With Fire' and 'Nothing Else Matters', with a chiming guitar intro, airy vocals and some slightly convoluted, progressive-style bridges that mutate into urgent riffing, more galloping riffs and guitar solos. Again, the song has a number of different sections, but it still sounds massive.

"Track three kicks off on a stop-start riff flecked with Eastern touches, as other bustling guitar lines play off each other and Hetfield's vocals retain the power of old, like some monolithic prophet overlooking events as mid-paced, chugging riffs come in, sounding like an army on the march, methodically shooting anyone in their path.

"Track four is reminiscent of 'Master Of Puppets' with more than a touch of heads-down SLAYER pacing thrown in. After an artillery-lobbing drum-led intro, it quickly sets off on marching, thrash mode, Hetfield's spat vocals taking melodic digressions, as he roars 'Bow down, surrender unto me.' The song's groove carries you along as it opens up into guitar atomospherics that bring LED ZEP to mind. It isn't quite the kind of irresistible monster they've created before, but METALLICA still prove they can still sound lean and epic at the same time, and when the track drops out into the grove mid-way though, you can imagine the chants coming from the crowds live.

"Track five has another strong opening, with an uncharacteristic bouncing groove not a million miles away from RAGE AGAINST THE MACHINE making appearances throughout setting off sharp riffs that come up against an irregular barrage of percussion that sets it off briefly on a more melodic path and builds up once again into a thrilling riff-fest mayhem.

"Track six is the 'song', considerably shorter than the others, but full of clinically sharp riffing, more SLAYER-esque parts and galloping grooves, all hustle and bustle with a tinge of Eastern melody thrown in once more.

"Initial impressions is that this is an album that's going to get our blood chugging, but whether it's all we hoped for is going to take more plays to answer. Ultimately we're hugely relieved and pretty damn thrilled, and we can't fucking wait to hear the rest."

Ovo zvuči jako, jako dobro. Stvarno se nadam dobrom albumu, MORA bit dobar :P

Mafioz0r
07-06-2008, 12:34
Eh da, jel slušo ko Bolt Thrower ? Death Metal iz Engleske koji postoji već punih 21 godina, poznat po svojem Mid-tempo zvuku i tekstovima koji su uvijek o ratovima. Nikad se nisu komercijalizirali ni mijenjali svoj zvuk zbog publike i zato ih jako poštujem. Ako vas zanima, preporučam albume Warmaster, The IVth Crusade i Those Once Loyal.
Evo par linkića da čujete kak to zvuči:
oxMJDTJXleI
t75kpnAFzag
dVISYv8dSq8
BsEWcgZ6hBEBolt Thrower? Uber bend, al od albuma imam samo zadnji. Počet ću ih malo više slušat čim mi Impaled Nazarene dosadi.

Korpse
07-06-2008, 12:49
Ja sada mogu napokon reći da sam pravi fan Pantere, kompletirao sam sam sve albume...

Jerry
07-06-2008, 12:57
lol?lol

Maloki
07-06-2008, 13:07
znači, nova Metallica = iskonski duh Metallice + utjecaj Slayera + utjecaj RATM + dodatak istočnjačkog zvuka na nekim pjesmama

Sviđa mi ^^

Worthaur
07-06-2008, 13:13
Pravoj 'najezdi' sjajnih metal koncerata koji se već jesu, ili će se tek dogoditi u Hrvatskoj ove godine, pridružio se još jedan. Naime, 26. lipnja će u zagrebačkom Boogaloo clubu nastupiti legendarni američki thrash metalci Death Angel.

Ovaj bend iz San Francisca je početkom godine objavio novi studijski album "Killing Season", kojeg će promovirati na zagrebačkom, te na još nekim europskim koncertima.

Opširniju informaciju o ovom koncertu objavit ćemo uskoro.

moglo bi se na ovo otic

Maloki
07-06-2008, 13:14
Na trenutak mi se učinilo da piše Dark Angel. ^^

Dreamer Deceiver
07-06-2008, 14:06
isto meni se to učinilo :D

Baldrick
07-06-2008, 15:32
car... doduše, ima i većih careva, ali ipak... car. ovaj drugi mi je jeziv.

ne sviđa mi se ovo o novom albumu metalike... zar nisu rekli da će da bude mešavine loada i blacka?! neću thrash!!!

Thrall
07-06-2008, 16:05
Da,tko želi trash od trash metal banda.

Duke of Earl
07-06-2008, 16:09

ne sviđa mi se ovo o novom albumu metalike... zar nisu rekli da će da bude mešavine loada i blacka?! neću thrash!!!
Aj tiho budi. 99 % fanova Metallice se nada povratku korijenima, tj. Thrash-u. I rekli su da ce bit kao album između And Justice for All i Black album-a.

Thrall
07-06-2008, 16:12
Hvala dragom Bogu da je tako...

Mafioz0r
07-06-2008, 16:23
Battlelore (http://www.metal-archives.com/band.php?id=431)
Odličan LARPcore bend s kombinacijom ženskog vokala i death growla (ne mislim na onu lejm kombinaciju kakvu ima npr. Epica).
Battlelore - House of Heroes (pBzZLewtLAA)

Duke of Earl
07-06-2008, 16:30
Odličan LARPcore bend s kombinacijom ženskog vokala i death growla (ne mislim na onu lejm kombinaciju kakvu ima npr. Epica).
Hehe, Larpcore. U jebate, vokalistica im je bomba, a i ima solidan glas :D . A ova stvar, House of Heroes, je onak, neki prosjek, ništa posebno, barem meni.

Baldrick
07-06-2008, 17:14

Aj tiho budi. 99 % fanova Metallice se nada povratku korijenima, tj. Thrash-u. I rekli su da ce bit kao album između And Justice for All i Black album-a.
99% ljudi su retardi. i da, negde čitam da su to rekli, a negde da su oni drugo. u svakom slučaju, i to može, samo ne testament. što bih voleo da urade hardcore album, u dri stilu... kao slayer sa undisputed attitude.

inače, oni bar imaju dovoljno love da odjebu fanove i sviraju šta god im se svira (a to sigurno nije thrash... ljudi imaju po 50 godina, sigurno im se ne sviđa i dalje thrash i nwobhm).

Duke of Earl
07-06-2008, 17:24
99% ljudi su retardi. i da, negde čitam da su to rekli, a negde da su oni drugo. u svakom slučaju, i to može, samo ne testament. što bih voleo da urade hardcore album, u dri stilu... kao slayer sa undisputed attitude.

inače, oni bar imaju dovoljno love da odjebu fanove i sviraju šta god im se svira (a to sigurno nije thrash... ljudi imaju po 50 godina, sigurno im se ne sviđa i dalje thrash i nwobhm).
:-x Ijoj, što mrzim te debilne izjave, pa pogledaj prokleti Sodom ili Destruction, isto ljudi od 40-50 godina, pa još uvijek praše ubilački Thrash i ne mijenjaju svoj zvuk ! Godine uopce nisu bitne !

Baldrick
07-06-2008, 17:35

:-x Ijoj, što mrzim te debilne izjave, pa pogledaj prokleti Sodom ili Destruction, isto ljudi od 40-50 godina, pa još uvijek praše ubilački Thrash i ne mijenjaju svoj zvuk ! Godine uopce nisu bitne !
da bre, ti poznaješ likove iz sodoma, pa znaš da im se i dalje sviđa thrash... ti ljudi nemaju muda, plaše se da promene zvuk, jer će fanovi da kažu da su se prodali i više niko neće da im kupuje ploče.

zamisli da likovi iz destructiona krenu da slušaju jazz... i objave jazz ploču, koja nema ni t od thrash. ti dolaziš na forum i krećeš da pričaš: ''ovi iz destruction se prodali, više ne sviraju metal!!!'' a toga se oni plaše.

Dreamer Deceiver
07-06-2008, 17:46
ali shvaćas li ti da je sam james rekao da su se s st angerom htjeli približiti onim debilnim bandovima nu metala linkin park i limp bizkita samo kako bi ih moglo što više ljudi slušat ? njima je do para, a ne do muzike... meni je ride th elightning pravo remekdijelo i stvarno sam sretan šta se vraćaju korijenima

Thrall
07-06-2008, 17:49
St. Anger je bio više projekt da se opet zbliže,kao što se vidi u filmu Some kind of Monster,promjenili su stil,izbacili Kirkove solaže,agresivniji bubnjevi itd itd,htjeli su novi zvuk,to su dobili ali ne na pozitivan način. Master,Justice,Ride,Black su mi najbolji njihovi albumi po svemu,Load mi je možda i najlošiji..

Baldrick
07-06-2008, 17:54
ali shvaćas li ti da je sam james rekao da su se s st angerom htjeli približiti onim debilnim bandovima nu metala linkin park i limp bizkita samo kako bi ih moglo što više ljudi slušat ? njima je do para, a ne do muzike...
nisam to znao... neke pesme stvarno jesu nu (the unnamed feeling - slipknot, all within my hands - soad), ali neke bogami i nisu. ustvari, možda ti znaš, šta su dirty window i sweet amber. baš mi se sviđaju, a ne znam na kog su se ugledali sa njima... voleo bih da čujem još nešto takvo...

Baldrick
07-06-2008, 18:02
load i reload jesu mjetal. mnogo podsećaju neki delovi na corrosion of conformity koji se deklarišu kao stoner/southern metal, tako da je i load stoner mjetal. podsećaju i na down, ne znam jel' si čuo to, supergrupa (fil anselmo, peper kinan, reks braun), koji se deklarišu kao sludge metal. to jeste mjetal, nije alt rock, nit je hard rock.

Duke of Earl
07-06-2008, 18:05

da bre, ti poznaješ likove iz sodoma, pa znaš da im se i dalje sviđa thrash... ti ljudi nemaju muda, plaše se da promene zvuk, jer će fanovi da kažu da su se prodali i više niko neće da im kupuje ploče.

zamisli da likovi iz destructiona krenu da slušaju jazz... i objave jazz ploču, koja nema ni t od thrash. ti dolaziš na forum i krećeš da pričaš: ''ovi iz destruction se prodali, više ne sviraju metal!!!'' a toga se oni plaše.
Samo da kažem, da objave Jazz ploču, sigurno nebi tvrdio da su se prodali, zato jer bi onda vjerojatno još manje albuma prodavali, a i volim Jazz :) ja ne tvrdim da se Metallica prodala s Loadom, nego je to jednostavno, objektivno gledano, lošiji album od prvih 5. Oni su se prodali sa St. Angerom, zna se kolko je Nu-metal bio popularan u to vrijeme, i oni su jednostavno uskočili u taj žanr gdje se vrtila lova. A promijena zvuka kod benda ne znači uvijek nešto loše, pogledaj Anathemu, prije su bili Death/Doom Metal, pa su prebacili na nekakav atmospheric/prog rock. I publika i kritičari ih još uvijek vole, zato što tim prelaskom nisu izgubili ništa na kvaliteti, za razliku od Metallice, Celtic Frost-a (Cold Lake) i još puno bendova.

Maloki
07-06-2008, 18:10
Da,tko želi trashSod trashSmetal banda.
Ja sigurno ne.

Fala Bogu pa ti poznaš likove iz Sodoma pa znaš da im se više ne sviđa thrash.
Fala Bogu pa su ti članovi Metallice obiteljski prijatelji pa ti znaš sve kako se oni osjećaju.

Improvizacija sa jazzom je odlična, poslušaj si Atheist pa ćeš shvatit o čemu se radi. A i Death je isto improvizirao sa jazzom.

Uglavnom Baldrick, ponašaš se ko da si popio svu pamet ovog svijeta, pa tu tuviš drugima o glazbi koju očito ne poznaš baš najbolje. Idi rađe slušaj Kevina Federlinea umjesto da tu imaš nekakve proljeve.

Baldrick
07-06-2008, 18:14
odgovaram na post od vojvode od erla:
ti ne tvrdiš, ali 99% ljudi (daklem retardi) tvrde da se prodala sa loadom. idi na http://www.yumetal.netS(sjajan forum, btw) i nađi temu o metalici... svaki 10 post je: ''sve posle blacka je shit, oni su se prodala, ja sam tr00!!!''. inače, meni nije jasno kako vi određujete objektivno koliko je neki album dobar? ja ga pustim, i ako mi se sviđa meni je subjektivno dobar, ako ne, onda mi je subjektivno loš. kako sad da objektivno odredim dal' je dobar il' nije? i nigde nisam ja rekao da je promena zvuka loša, svaka čast za anathemu, ja sam uvek za to da ljudi sviraju ono što im se svira, a ne to što fanovi 'oće.

Mafioz0r
07-06-2008, 18:17
Eda,za one koji s pitaju odakle da svepristuna fraza BLACK METHUL IST KRIEG! evo odgovora...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d0/NargarothBlackMetalIstKrieg.jpg
Nargaroth-Black Metal Ist KriegAhhh, napokon netko ko cijeni Kanwulfa, svemogućeg stvoritelja black metala i najvećeg tr00 metalca ikad!

Baldrick
07-06-2008, 18:19
Fala Bogu pa ti poznaš likove iz Sodoma pa znaš da im se više ne sviđa thrash.
znam da nikome ko ima više od četrdeset godina, ne može da se svidi thrash, pa to ti je.

Improvizacija sa jazzom je odlična, poslušaj si Atheist pa ćeš shvatit o čemu se radi. A i Death je isto improvizirao sa jazzom.
otvori um, jazz je bio samo metafora, nisam mislio bukvalno na jazz.

Maloki
07-06-2008, 18:21
Zašto se nikome sa više od 40 godine ne može svidjeti Thrash? Onda bi dečko i ti trebo otvorit malo um.

Duke of Earl
07-06-2008, 18:22
Eda,za one koji s pitaju odakle da svepristuna fraza BLACK METHUL IST KRIEG! evo odgovora...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d0/NargarothBlackMetalIstKrieg.jpg
Nargaroth-Black Metal Ist Krieg
Samo da kažem da je Nargaroth, tj. Kanwulf kreten i da ga se netreba uzimat za ozbiljno. Čovijek sumanuto laže, mislim da je čak tvrdio da se družio s Deadom iz Mayhem-a, tak nešto je bilo. Inače, pretuko ga je Wolf iz NSBM benda Absurd, što mi je neizmjerno drago, makar je i wolf kreten. Al ajde, priznat ću da mi je fora ta izjava Black Metal ist Krieg ! :D

Baldrick
07-06-2008, 18:23
naravno, ne treba uzimati ozbiljno bilo koje black, death muzičare... death je samo zajebancija, a black su ludaci što pale crkve.

Mafioz0r
07-06-2008, 18:47
Hehe, Larpcore. U jebate, vokalistica im je bomba, a i ima solidan glas :D . A ova stvar, House of Heroes, je onak, neki prosjek, ništa posebno, barem meni.
House of Heroes je s najnovijeg albuma, koji je lošije ocijenjen od prethodnih. Vidim da svi Battlelore fanovi hvale Sword's Song, pa ću ga poslušat kasnije.

A šta se tiče LARPcore, tako ja zovem sve bendove koji se previše uživljavaju u fantasy setting. :D

Maloki
07-06-2008, 18:51
Kaisa Jouhki - jako dobra teta ^^

Mafioz0r
07-06-2008, 19:02
Indeed...

...ali Karin Axelsson i Simone Simons su zgodnije.

Maloki
07-06-2008, 19:05
Simone Simons mi je ipak malo lošija od Kaise i Karin :P

Mafioz0r
07-06-2008, 19:18
Meni su Simone i Karin nekak jednake, a Kaisa je malo lošija. Al sve su uber zgodne... kraj njih 3, kome treba Jessica Alba? xD

Maloki
07-06-2008, 19:23
Meni općenito Alba nije ništa posebno al dobro, malo smo skrenuli sa teme :P

U zadnjih 2 tjedna su mi Atheist i Dark Angel predobri, totalno posjeduju sve živo.

programer1994
07-06-2008, 20:24
naravno, ne treba uzimati ozbiljno bilo koje black, death muzičare... death je samo zajebancija, a black su ludaci što pale crkve.
:shock: znači tebi netko tko se cijeli život bavi glazbom nije glazbenik
2. po ko zna koji put još netko koga treba uvjeravat da nisu svi black metal bendovi sotonjare,ali ja te neču uvjeravat misli što hočeš :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1: :thumbs1:

RIPtheREAPER
07-06-2008, 21:46
Evo ak netko oce gledat matallicu uzivo, frend mi dao link
http://live.cope.edgestreams.net/reflector:24103S

danas u 22:00 poceo taj koncert

edit: http://www.rock-am-ring.com/
tu mozete naci vise informacija

Worthaur
08-06-2008, 00:20
ti si idiot, majke ti, nerazumijes tu glazbu zato stfu vise

olio
08-06-2008, 00:22
PCiyb2xv ... re=related (PCiyb2xvAh8&feature=related)

prejebeno

Worthaur
08-06-2008, 00:27
PCiyb2xvAh8&feature=related

prejebeno
e to to, sviđa mi se

GaTa666
08-06-2008, 00:44

Potpisujem.
Nemozes nista pricat ni o blacku ni o deathu zato sto to nemozes razumjet.
Ja black i death ne slusam bas previse(vise volim power i sl.) ali opet me ovakve izjave nerviraju maximalno.

olio
08-06-2008, 00:46

Potpisujem.
Nemozes nista pricat ni o blacku ni o deathu zato sto to nemozes razumjet.
Ja black i death ne slusam bas previse(vise volim power i sl.) ali opet me ovakve izjave nerviraju maximalno.
također
nikad ne pljuj ako ne shvaćaš ... to ne vrijedi za 99% ljudi :-x

EDIT: g0LGzIi9 ... re=related (g0LGzIi9nDQ&feature=related)
i lajk it
sound like tarja

Mafioz0r
08-06-2008, 10:15
PCiyb2xvAh8&feature=related

prejebeno
http://cdn-www.answerbag.com/images/answers/420735/1476205/tmb_borat_nice.jpg

EDIT: g0LGzIi9 ... re=related (g0LGzIi9nDQ&feature=related)
i lajk it
sound like tarja
Meni ženski glas i power metal nikak ne idu zajedno... ajd dobro, Battlelore je izuzetak.

Duke of Earl
08-06-2008, 15:06
Sad predstavljam bend koji ce dodat Kvltnost ovoj Temi:Countess (http://www.metal-archives.com/band.php?id=127)S!

Daklem, True Black Metal band iz Nizozemske, prilično cijenjeni među Grim ljubiteljima BM-a što se može vidjet po recenzijama na Archivesima. Imaju svoj specifičan zvuk, koji bi opisao kao Mid-tempo Black Metal s utjecajem klasičnog Heavy Metal-a. Distorzirani vokali, 80´s Black Riffovi i solaže, s dodatkom klavijatura koje se na svu sreću ne ističu previše.

Nažalost, nisam uspio nista od njih na youtube-u pronač da čujete kak to zvuči, al vjerujte da se isplati nabavit nešto od njih. Ja imam samo album Heilig Vuur i mogu reč da je mnogo dobar, pa prvenstveno njega preporučujem.

Baldrick
08-06-2008, 16:12
:shock: znači tebi netko tko se cijeli život bavi glazbom nije glazbenik

gde sam to rekao da nisu muzičari?

Mafioz0r
08-06-2008, 16:15
ich brauch benziiiiiiinSHmmm, Countess, na zvuči loše, a Heilig Vuur ima average rating 100%. Nabavljam odmah sada odmah.

MTF*
08-06-2008, 17:43
moze li mi ako netko tocno zna opisati znacenje behemothovog logoa?
znam da je ova zvijezda znak kaosa, ali sto kriz unutar dvoglavog pheonixa i pheonix sam predstavljaju?
http://tn3-2.deviantart.com/fs24/300W/i/2008/019/8/4/Behemoth_Logo_by_SyNiZterDesignZ.jpg

Mafioz0r
08-06-2008, 17:46
bang bang feuer frei
OMFG, kombinacija power i doom metala... uber krieg!

A tebi preporučujem da poslušaš...

... Swashbuckle (http://www.metal-archives.com/band.php?id=45228)S- Thrash/pirate metal!
Njihov MySpace (http://www.myspace.com/swashbuckle)
Poslušaj "X Marks The Spot" i "Drink Up!".

Najbolji je početak od "Upon the Spanish Main" :

Polly wanna cracker!
Shut up, you fucking bird!

GaTa666
08-06-2008, 19:12
Ipak cu ostati na tr00 slavonian power metalu...zna li ko kad izlazi novi album Metallice...

Neznam kad izlazi al iskreno ne ocekujem da ce valjat icemu.
Od metalike valjaju samo stvari do izlaska Black albuma. Ostalo nije metal. Poslje black albuma mi se nist ne svidja.
Metalika je postala cista komercijala. Al nema veze, ipak imaju moj respect kao jedan od kraljeva thrasha.

Worthaur
08-06-2008, 19:13
zna li ko kad izlazi novi album Metallice...
September 2008

i ne kaze se tr00 neg čruu -.-

ZorgTheBorg
08-06-2008, 19:41
Čru je tr00. A tr00 je kvlt.

Worthaur
08-06-2008, 20:00
tr00 izraz koriste samo čruu wannabe ljudi :yuck:

Duke of Earl
08-06-2008, 20:39
Sludge spada pod Doom, znači extreme je. A i istina je ovo za čru, mogli bi tu na kvlt podforumu izvjećat da to bude službeno :)

Danas sam u Tr00/Čru raspoleženju, pa ču preporučit i ovaj band: Drudkh (http://www.metal-archives.com/band.php?id=9344).

Ukrajinski Black Metal, u kasnijim albumima se nazire i folk utjecaj, što im je utjecalo na zvuk, meni se nije svidjelo, ali ih svejedno preporučam (Mislim na starije albume). A prvi album ne preporučam, nego naređujem da se posluša :D Pročitajte moje hvalospjeve u temi ˝Koji album sad slušate˝ da shvatite zašto.

GaTa666
08-06-2008, 21:24
Jebote ljudi.
Pa napisali ste doktorat o "tr00" :rotfl: :rotfl:

Kenyi
08-06-2008, 21:35
Osjecam se izolovano :(((((((((((((((
Niko ne voli simfonik ni gotik metal :((((((

Duke of Earl
08-06-2008, 21:37
Jebote ljudi.
Pa napisali ste doktorat o "tr00" :rotfl: :rotfl:
Pa nego kaj, ne vidiš da si na Kvlt Metal podforumu, to su naše filozofske rasprave :)

Btw. Mafioso, poslušo sam Unborn od MPE, i svidio mi se. Jako. Mislim da su mi oni čak jedini Melo-Death band koji volim odsad. Baš imaju melodiju, žestinu i malo progresive kao šećer na kraju.

LL21, Drudkh nije NSBM, to sam i napomenul. A čuj, ni ja ne podnosim takvu tematiku, al ak je glazba stvarno odlična, kao kod primjerice Temnozora, Astrofaesa i još par bendova, mogu prijeć preko toga.

Nodakim
08-06-2008, 21:42
Niko ne voli simfonik ni gotik metal :((((((

vole,vole....ali ne spamaju :D

Kenyi
08-06-2008, 21:44
ah gledam imal jos nekoga zaljubljenika te glazbe.

Duke of Earl
08-06-2008, 21:48
Ja obožavam Therion i Haggard kaj se tiče Symphonica. A Gothic, album Mandylion od The Gathering-a mi je fenomalan, to naginje Gothicu.

MTF*
08-06-2008, 22:06
duke arch enemy ti ne pase? :D
ZgRIun1x8xE
od kad je angela dosla (vokal) meni su bolji, jbg :D
i za vidit i cut^^

Mafioz0r
08-06-2008, 22:10
Danas sam u Tr00/Čru raspoleženju, pa ču preporučit i ovaj band: Drudkh (http://www.metal-archives.com/band.php?id=9344).

Ukrajinski Black Metal, u kasnijim albumima se nazire i folk utjecaj, što im je utjecalo na zvuk, meni se nije svidjelo, ali ih svejedno preporučam (Mislim na starije albume). A prvi album ne preporučam, nego naređujem da se posluša :D Pročitajte moje hvalospjeve u temi ˝Koji album sad slušate˝ da shvatite zašto.
Jako mnogo dobro. Poslušao sam jednu pjesmu s Forgoten Legends i zvuči totalno krieg. Moram nabavit taj album, al prvo moram poslušat Countess, onda prelazim na Drudkh.

Btw, ako tolko voliš Drudkh, svidjet će ti se i Sun of the Sleepless - solo projekt od bivšeg člana Empyriuma.
Sun of the Sleepless - Tausend Kalte Winter (1eT0TT6A1CE)
Sun of the Sleepless - Dunkelheit (Burzum cover) (xtWG5ooeBTY)S- Najbolja black metal cover pjesma ikad.
Na njegovom MySpaceu (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=127191218)Sposlušaj Spring '99.

Niko ne voli simfonik ni gotik metal :((((((S
Vesania (http://www.metal-archives.com/band.php?id=7383)
Vesania - Rage of Reason (D1o7e3vrmTc)
Bogovi symphonic black/death metala.

Kenyi
09-06-2008, 09:20
Mafioso mogu ti reci, to pwna :pray: .

Korpse
09-06-2008, 10:52
E ovo je metal
GyKQjDa4frk
DqXoXoH0yYg
CSQVA-AtvVM
8pL8sFztcOg

kak volim ovo... :cry:

Duke of Earl
09-06-2008, 11:42
E ovo je metal
GyKQjDa4frk
DqXoXoH0yYg
CSQVA-AtvVM
8pL8sFztcOg

Da...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/Panterapowermetal.PNG
Totalno Metal :)

Jerry
09-06-2008, 11:48
http://i61.photobucket.com/albums/h45/t ... Corpse.jpg (http://i61.photobucket.com/albums/h45/tankhardrive1/CannibalCorpse.jpg)
a ovo je totalno metal :P

Duke of Earl
09-06-2008, 12:25
Joj, pa nemožeš zaozbiljno shvaćat takve Blood & Gore tekstove kakve imaju kanibali, to je jednostavno Death Metal. A kaj se Pantere tiče, oni nisu nikad bili Thrash, nego prokleti Groove. Nemožeš mi Panteru ić uspoređivat sa Slayerom, Kreatorom, Sodomom, Exodusom, Overkillom, Artillery-om itd...
Ak hoćes slušat Groove/Thrash nabavi si Exhorder, bend od kojeg je Pantera ukrala svoj zvuk, i malo ga ublažila za masovno tržište.

Worthaur
09-06-2008, 12:47
Niko ne voli simfonik metal :((((((
a mene zaboravljas? :(

Baldrick
09-06-2008, 12:49
E Mafioso,posto ti volis obscure underground bendove,preporucujem ti da poslusas Grand Magus...doom metal bend iz Svedske,zemlje alkohola,melodetha i odlicnih filmova sumnjive produkcije...
kolko sam ja provalio, ovaj mafioso ne sluša takve doom mjetal bendove.. uostalom, rekao je da ne voli sabbath, a ovi magusi i njima slični bendovi (orange goblin, npr.) su direktni potomci sabbatha.

svaki 10 post je: ''sve posle blacka je shit, oni su se prodala, ja sam tr00!!!''.

Od metalike valjaju samo stvari do izlaska Black albuma. Ostalo nije metal. Poslje black albuma mi se nist ne svidja.
Metalika je postala cista komercijala.
ljudi, razmišljajte malo svojom glavom.

Sludge spada pod Doom, znači extreme je.
doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...

Worthaur
09-06-2008, 12:49
Duke,nisi fer,i sama Pantera kaze da se stidi tog perioda :P
Od Cowboys Form Hell,postali su bogovi thrasha...a ti Cannibali,da nisu oni zamisljeni kao neka parodija na "brutalnost" detha?
kakva parodija jbt bog, prije cannibala nije ni postojao brutal death

Dreamer Deceiver
09-06-2008, 13:49
[quote]E Mafioso,posto ti volis obscure underground bendove,preporucujem ti da poslusas Grand Magus...doom metal bend iz Svedske,zemlje alkohola,melodetha i odlicnih filmova sumnjive produkcije...
kolko sam ja provalio, ovaj mafioso ne sluša takve doom mjetal bendove.. uostalom, rekao je da ne voli sabbath, a ovi magusi i njima slični bendovi (orange goblin, npr.) su direktni potomci sabbatha.

svaki 10 post je: ''sve posle blacka je shit, oni su se prodala, ja sam tr00!!!''.

doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...[/quote:3eubktfc]

da te pita, razlikuješ li ti hard rock od metala ? e to je metallica nakon blacka... jedino šta je metal u njima je samo ime METALlica i ajde još pokoje pjesme

Mafioz0r
09-06-2008, 14:12
E Mafioso,posto ti volis obscure underground bendove,preporucujem ti da poslusas Grand Magus...doom metal bend iz Svedske,zemlje alkohola,melodetha i odlicnih filmova sumnjive produkcije...
Od dooma uglavnom slušam funeral doom i death/doom, a Grand Magus su mi dobri zbog doom/power kombinacije na zadnjem albumu.

I Grand Magus je meni extreme...zbog one teske distorzije gitare...
OLOLOLOOLOOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOOLLOLOO

Mafioz0r
09-06-2008, 15:27
Duke, možem znat kaj tebi smeta kod melodeatha?

Duke of Earl
09-06-2008, 15:37
Pa smetaju mi klavijature, ako se previše ističu, slabi vokali kod večine bendova, previše melodije, većina bendova zvuči isto. Smeta mi i sumanuta i nezaslužena popularnost koju neki bendovi imaju, tipa Arch Enemy, da nemaju zgodnu žensku za vokala, nebi bili upola toliko popularni.
Malo mi je i smiješan taj naziv Melo-Death, jedina stvar koja ima veze s pravim Death Metalom, su vokali i bubnjevi.

Baldrick
09-06-2008, 16:12
[quote=Baldrick][quote]E Mafioso,posto ti volis obscure underground bendove,preporucujem ti da poslusas Grand Magus...doom metal bend iz Svedske,zemlje alkohola,melodetha i odlicnih filmova sumnjive produkcije...

doom pomešan sa deathom (my dying bride, npr.) je extreme mjetal. doom kao grand magus i cathedral nije extreme, kao ni sludge. poslušaj crowbar, nema tu ničeg extreme, sem ''cavalera'' vokala...[/quote:3jthvsb0]

da te pita, razlikuješ li ti hard rock od metala ? e to je metallica nakon blacka... jedino šta je metal u njima je samo ime METALlica i ajde još pokoje pjesme[/quote:3jthvsb0]
kao prvo, ac/dc je hard rock. deep purple je hard rock. zz top je hard rock. uporedi malo njihov zvuk sa metaličinim, pa ćeš da vidiš kolko se razlikuju. ae, može da se kaže da je load stoner rock, ako ne stoner mjetal, ali hard rock - nikako. što se st. angera tiče, nema ti nu r, od rocka... mada, ni sam ne znam koji je to žanr, sem pojedinih pesama koje su nu (all within my hands i the unnamed feeling).
kao drugo, malo bolje pogledaj moj post. ja nisam prigovarao dečku zbog toga što je rekao da metalika više nije mjetal, nego zbog onog citiranog pre njegovog citata u mom postu.

Jerry
09-06-2008, 17:06
jeblo vas to mješanje po žanrovima
metallica je thrash metal i točka .
btw,ll21,nisi li ti pljuvo po CCovim lyricsima i glazbi ? :|

Baldrick
09-06-2008, 17:07
a ti pogledaj http://en.wikipedia.org/wiki/Corrosion_of_conformityS(primeti da u listi žanrova, između ostalog, piše i stoner mjetal), pa preslušaj cure sa loada i snake has no head od corrosiona, pa uporedi. corrosion i metallica na loadu zvuče isto, a corrosion je stoner, a metallica hard rock?! jebaga...

disturbed nemaju veze sa hard-rockom, koji jeste širok pojam, ako se uzme u obzir razlika između bendova kao thin lizzy i ac/dc, koja je poprilična... mislim, razmisli malo - disturbed i ac/dc - sigurno primećuješ ogromnu razliku... evo sad gledam po netu, i dosta respektabilnih sajtova svrstavaju godsmack u rock, ali ipak ne možeš da porediš disturbed i load... ne zvuče uopšte isto..

Jerry
09-06-2008, 17:08
disturbed je žešči,i ne mislim baš da je hard rock - rock...
više negi alternative ...
metal ofc

Baldrick
09-06-2008, 17:10
tačno tako... disturbed i godsmack - alt metal, tj. nwoahm.

King tiger
09-06-2008, 17:47
vi niste svjesni da su svi ti bendovi melodeath

godsmack je cisti melodeath.

King tiger
09-06-2008, 17:56
kao sto je poznato moje misljene da je slayer uvijek bio peophile- coprofagic metal.

Duke of Earl
09-06-2008, 17:58
vi niste svjesni da su svi ti bendovi melodeath

Glazbeno zasigurno ne, jedino po popularnosti, a i siguran sam da fanovi Godsmacka vole Melo-death.

kao prvo, ac/dc je hard rock. deep purple je hard rock. zz top je hard rock. uporedi malo njihov zvuk sa metaličinim, pa ćeš da vidiš kolko se razlikuju. ae, može da se kaže da je load stoner rock, ako ne stoner mjetal, ali hard rock - nikako. što se st. angera tiče, nema ti nu r, od rocka... mada, ni sam ne znam koji je to žanr, sem pojedinih pesama koje su nu (all within my hands i the unnamed feeling).
kao drugo, malo bolje pogledaj moj post. ja nisam prigovarao dečku zbog toga što je rekao da metalika više nije mjetal, nego zbog onog citiranog pre njegovog citata u mom postu.

Što se tiče Loada, na njemu se izmješalo dosta stilova, od hard rocka, bluesa, country-a, stoner rocka. Taj album se nemože gledat kao čisti Hard Rock zato jer on to nije.

MTF*
09-06-2008, 18:43
ne kuzim po cem je melodeath los?

Duke of Earl
09-06-2008, 18:56
ne kuzim po cem je melodeath los?
Nije Melodeath loš općenito, nego je meni osobno loš iz razloga koje sam napisao na strani prije.

Baldrick
09-06-2008, 19:04
[quote="King tiger":2ula1gzq]vi niste svjesni da su svi ti bendovi melodeath

Glazbeno zasigurno ne, jedino po popularnosti, a i siguran sam da fanovi Godsmacka vole Melo-death.

Što se tiče Loada, na njemu se izmješalo dosta stilova, od hard rocka, bluesa, country-a, stoner rocka.[/quote:2ula1gzq]
jedino je mama said southern (''country'') rock... nego, sav rock i mjetal je nastao iz bluesa, tako da je logično da u svakoj muzici ima bluesa... a očigledna je i razlika između bluesa i rocka... i koja je pesma sad blues na loadu? mislim, ono, nije nijedna, za svaku rock ili mjetal pesmu (sem thrasha i extreme mjetala) može da su kaže da je blues... a load nema nijednu čisto blues pesmu, i ubedljivo najviše je stoner.

Maloki
09-06-2008, 19:08
Pa smetaju mi klavijature, ako se previše ističu, slabi vokali kod večine bendova, previše melodije, većina bendova zvuči isto. Smeta mi i sumanuta i nezaslužena popularnost koju neki bendovi imaju, tipa Arch Enemy, da nemaju zgodnu žensku za vokala, nebi bili upola toliko popularni.
Malo mi je i smiješan taj naziv Melo-Death, jedina stvar koja ima veze s pravim Death Metalom, su vokali i bubnjevi.
Slažem se u potpunosti ^^
A kako vokal CC-a ima debel vrat, to mi tako presmješno :P

Baldrick
09-06-2008, 19:14
ume li neko od vas da growluje kao on? ja mogu kao cavalera, dalje nema šanse...

Worthaur
09-06-2008, 19:16
A ono, mogu growlat al kratko vrijeme

Baldrick
09-06-2008, 19:22
sigurno ne možeš kao blitz ellsworth...

olio
09-06-2008, 19:25
r

MTF*
09-06-2008, 19:48
sutra je nergalu rodjendan, pripremite se :D

Korpse
09-06-2008, 20:27
[quote="Mr. Ante":2aws0j9f]E ovo je metal
GyKQjDa4frk
DqXoXoH0yYg
CSQVA-AtvVM
8pL8sFztcOg

Da...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bf/Panterapowermetal.PNG
Totalno Metal :)[/quote:2aws0j9f]
ah da... ta glam faza... za mene ne postoji!

MTF*
09-06-2008, 20:35
Zasto?Da ga gadjamo pitama? :D

oke, jel ti zelis dozivjeti sutra? :D

Korpse
09-06-2008, 20:38
ja mrzim ove frizure njihove, ja iskreno nosim frzi kao Phil Anslemo, ćelavo skroz ili skroz dugo :D

http://www.tattoo-net.de/images/inhalt/stars/Phil%20Anselmo2.jpg

Imam friz kao na ovoj zadnjoj :D

Mafioz0r
09-06-2008, 20:40
O rly?

Insomnium (http://www.metal-archives.com/band.php?id=2332)
Insomnium - Mortal Share (e5IpHczLeV8)
Insomnium - The Elder (i9_02hsKfag&feature=related)
Insomnium - Bereavement (nqw1oon2_RY&feature=related)
... i za kraj, jedna od najboljih melodeath pjesama ikad :
Insomnium - Black Waters (HWa3JJTcKps)S
sutra je nergalu rodjendan, pripremite se :DSRođendan od tog njuba zapamtiš, a Orionovog se prije tjedan dana nisi sjetio? :P

Kenyi
09-06-2008, 20:41
Sto svi imate protiv glam-metala?Meni su oni carevi jer je u to vrijeme trebalo je imati muda nositi to...to je dakle bio izraz pobune,a ne gejstine...
Izgleda da je pljuvanje po glamu popularno koliko i pljuvanje po Slipknotu...ono svi tvrde da ne umiju svirati...a vi ste kao opaki gitaristi...

Rezime : 2 gitarista koji sviraju
4 bubnjara
1 pjevac koji skace okolo
jos ljudi koju skacu uokolo
maske :(
jedni od najgorih fenboja :(
furanje na iole evil lirikse :(

Kenyi
09-06-2008, 20:43
Naravno, nemam nista protiv glam metala, stovise znam ga ponekad i poslusat kad niko ne gleda :(

MTF*
09-06-2008, 20:46
ll21...lik je car...prvi demo snimio sa 14 god, zavrsio 6god povijeti i 2god latinski brijem, ima dozvolu za rad u muzeju kao turisticki vodic, definitivno obrazovana i kulturna osoba, a bez sminke je neprepoznatljiv :D

Maloki
09-06-2008, 21:01
Sto svi imate protiv glam-metala?Meni su oni carevi jer je u to vrijeme trebalo je imati muda nositi to...to je dakle bio izraz pobune,a ne gejstine...

To je bilo više sa ciljom da se zbari kaj više ženski i uvuće im se pod suknju al dobro, nije o tome sad rasprava :P

Korpse
09-06-2008, 21:12
Izgleda da je pljuvanje po glamu popularno koliko i pljuvanje po Slipknotu...ono svi tvrde da ne umiju svirati...a vi ste kao opaki gitaristi...

Rezime : 2 gitarista koji sviraju
4 bubnjara
1 pjevac koji skace okolo
jos ljudi koju skacu uokolo
maske :(
jedni od najgorih fenboja :(
furanje na iole evil lirikse :(
da budemo točniji:
2 gitarista
4 bubnjara
1 pjevač
2 DJ-a
1 bas

Kenyi
09-06-2008, 21:16
i random likovi koji skacu uokolo :(

Mafioz0r
09-06-2008, 21:17
.

da budemo još točniji :

10 retaja :(

Dreamer Deceiver
09-06-2008, 21:49
jest da tool nije baš neki metal, ali on pwna sav progressive metal po meni...

Tool ne pwna nijedan od navedenih bendova...i za Plexa,ako volis instrumentalno,poslusaj A Change of Seasons...samo sam stavio tag epic :pray:

ma dream theater mi je dobar sve dok ne počnu s svojim preseravanjima na solažama i instrumentalkama. Tool ga pojede za doručak... i pwna sve progressive bandove... em šta su muzički savršeni, lirički su još više... jedan od najkvalitetnijih bandova današnjice

Duke of Earl
09-06-2008, 21:59
jest da tool nije baš neki metal, ali on pwna sav progressive metal po meni...

Tool ne pwna nijedan od navedenih bendova...i za Plexa,ako volis instrumentalno,poslusaj A Change of Seasons...samo sam stavio tag epic :pray:

ma dream theater mi je dobar sve dok ne počnu s svojim preseravanjima na solažama i instrumentalkama. Tool ga pojede za doručak... i pwna sve progressive bandove... em šta su muzički savršeni, lirički su još više... jedan od najkvalitetnijih bandova današnjice
Poslušaj King Crimson, zamolio bih te, oni su i bili veliki utjecaj za Tool, vokal Toola je čak izjavio:
now you know who we ripped off. Just don't tell anyone, especially the members of King Crimson :) Prog Rock bend koji postoji vec 39 godina. Većina albuma se smatra remek-dijelima glazbe, svaki album totalno različit od drugog, dok je prvi, In the Court of the Crimson King, meni ulazi u top 5 albuma ikada (Za ostalih 4 neznam, al za ovog sam siguran). Kad poslušaš taj album, naročito prvu stvar, sijeti se da je album snimljen daleke 1969. i shvatit češ zašto su savršeni.

Dreamer Deceiver
09-06-2008, 22:05
e za njih sam čuo, ali nikad ih nisam slušao ... fala na preporuci ;)

MTF*
09-06-2008, 22:10
slusa tko falconer, power sa utjecajem folka? :D
Doxhp0AaDz4

King tiger
10-06-2008, 02:25
slipknot je nastao tako sto su kupili pcplay i poceli nosit gas-maske :(

Maloki
10-06-2008, 09:50
slipknot je nastao tako sto su kupili pcplay i poceli nosit gas-maske :(
Ti ljukava ljisico!!

Korpse
10-06-2008, 11:09
jebi slipknot.

Macolla
10-06-2008, 11:15
ko je cuo za cannibal corpse i njegovu pjesmu fucked with a knife??

Baldrick
10-06-2008, 14:15
ja nisam...

King tiger
10-06-2008, 15:16
Neuspjesan pokusaj humora ili sta?
ne ide ti
ne trudi se.

Ti ljukava ljisico!!

ne zovem se ljuka ljukovic bezveze :(

Korpse
10-06-2008, 15:46
ko je cuo za cannibal corpse i njegovu pjesmu fucked with a knife??
jesam ja. i šta sa njom?

King tiger
10-06-2008, 15:49
A j*biga...nije svako rodjen za humor kao ti...
da
neki se rode drugaciji od ostalih :(

Maloki
10-06-2008, 20:57
Prestanite, benat ću vas.

Mafioz0r
12-06-2008, 22:11
Kenyi, dolazi vamo.

Mandragora Scream - Dark Lantern (Kz7ksIME6tE)

Baldrick
13-06-2008, 16:52
sad sam shvatio... st. anger nije hardcore, nego je rip-off albuma blind (sa izuzetkom 2 pesme, koje su rip-off na soad), na corrosion of conformity. samo poslušajte pesmu dance of the dead, pa uporedite sa dirty window. ili damned for all time - svaki drugi st. anger riff je na taj fazon.

Mafioz0r
13-06-2008, 17:07
Himsa - Big Timber (NtbO2W6Zsu4)
Odlična pjesma od benda koji je sve do zadnjeg albuma bio metalcore, a sad su bliži melodeathu (iako se metalcore utjecaji dosta primjećuju). Još nisam poslušao nijedan njihov album, al ovaj zadnji zvuči zanimljivo, pa ću ga uskoro nabavit.

Kenyi
13-06-2008, 18:18
Kenyi, dolazi vamo.

Mandragora Scream - Dark Lantern (Kz7ksIME6tE)

Podsjeca na cradle of filth, ne znam vidjecu.

Mafioz0r
14-06-2008, 12:14
To je jedna od rijetkih gothic metal pjesama koje mogu podnijet, a i vokalistica ima kul naglasak.

Kenyi
14-06-2008, 12:49
Ekd-cugAaWsSprobaj ovo.

Kenyi
14-06-2008, 14:43
Oui.

Kenyi
14-06-2008, 15:06
Pazi se jer sve prije albuma Frozen je death/doom metal.Od Frozena pa nadalje ti je sve gothic.

Worthaur
15-06-2008, 09:04
METALLICA: New Album Title Revealed (http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=99050)

Dreamer Deceiver
15-06-2008, 09:29
ime mi je malo... blentavo :S

Nodakim
15-06-2008, 11:18
lol...death magnetic....to zvuči....loše?

Kenyi
15-06-2008, 11:24
Dobrodosao u svijet slipknot fanboya.

MasaKrisT
15-06-2008, 11:36
Bolje slipknot fanboy neg metallica fanboy:)

Maloki
15-06-2008, 11:40
Bolje ništa nego fanboy :(

Baldrick
15-06-2008, 12:22
death magnetic mi se po imenu kotira negde kod loada, reloada i st. angera. najbolja imena su mi kill 'em all i ...and justice for all, dok mi se ride i master, i neimenovani uopšte ne sviđaju.

GaTa666
15-06-2008, 12:59

Ah...od jednog metalca nisam ocekivao to da cujem :shock:
:P
Ajmo sad ozbiljno...Slipknot je,i pored malo cudnog imidza i nepotrebnih clanova dobar bend...jednostavno,ljudi stvaraju muziku koju vole i to je to...nikad se nisu prodali i zato ih cjenim...a i ne sviraju tako lose...
Slipknot ima odlicne studijeske albume, to se slazem. Al da sviraju dobro uzivo.... nema sanse.
Meni su uzivo totalno losi.

MTF*
15-06-2008, 13:03
jbg, stvar ukusa...
ja cu prije poslusat slipknot nego metallicu, judase, maidene, sabbathe, gunse i te stvari...

Mafioz0r
15-06-2008, 13:11
Meni su isto draži Slipknot fanboyi od Judas Priest/Traktorhead/Metallica fanboya.
Behemoth fanboyi mogu proć, al samo ak su im bolji stariji albumi.

Thrall
15-06-2008, 13:13
Death magnetic zvuči loše,idemo razapet Metallicu ....... Meni i ne zvuči toliko loše, bolje od "Metallica" albuma barem,iako kasnije su ga nazvali Black Album... Slipknot mi nije nešto,imaju dobrog bubnjara...

Maloki
15-06-2008, 13:25
Meni ni jedni fanboyi ne valjaju, mrzim slušat "O MA GAD NE VOLIŠ *random band*???!?!!?!?! TEBE TREBA ZAPALIT!!!! TI NISI TR00!!!!!!!!" :(

Mafioz0r
15-06-2008, 14:40
Odgovorio sam ti u Träktorhead topicu.

Himsa - Big Timber (NtbO2W6Zsu4)
Odlična pjesma od benda koji je sve do zadnjeg albuma bio metalcore, a sad su bliži melodeathu (iako se metalcore utjecaji dosta primjećuju). Još nisam poslušao nijedan njihov album, al ovaj zadnji zvuči zanimljivo, pa ću ga uskoro nabavit.
Bump.

MTF*
15-06-2008, 14:58
Meni su isto draži Slipknot fanboyi od Judas Priest/Traktorhead/Metallica fanboya.

izazivas? :D

MasaKrisT
15-06-2008, 15:33

Ah...od jednog metalca nisam ocekivao to da cujem :shock:
:P
Ajmo sad ozbiljno...Slipknot je,i pored malo cudnog imidza i nepotrebnih clanova dobar bend...jednostavno,ljudi stvaraju muziku koju vole i to je to...nikad se nisu prodali i zato ih cjenim...a i ne sviraju tako lose...

nije da volim fanboye...al fanboye precijenjene metallice,tak da ono:)
nemaslipk viska clanova vjerujte...
mi sad radimo preinake u bendu i gledamo kako sto kvalitetnije zamjenit neke od 11 clanova a da se ne gubi kvaliteta.jednostavno nam fale:)

ugl neznam sta svi tolko mrze slipknot,bar imaju lijepe maske i kombinezone:)
sto sam dobre volje danas.

MTF*
15-06-2008, 15:56
corey je bolji sa stone sourom nego sa slipknotom...

Mafioz0r
15-06-2008, 16:11
Aeon - God Gives Head In Heaven (Country remix) (PL46svse5j0)

OMFG, ovo morate poslušat... country remix brutal death pjesme!

izazivas? :DSMa neee, otkud ti to? :P

MTF*
15-06-2008, 16:41
ovo od aeona sam cuo lol XD, ali ova ver bolja :D 4t66gHVy ... re=related (4t66gHVyuVg&feature=related)
biblewhore i soulburner ownaju ^^

a ovo za behemtoh, onak, samo mi se ucinilo, ak nije provokacija onda ok...i da, inferno je najbolji, to stoji ^^

Mafioz0r
15-06-2008, 16:45
Inferno je jedan od najbržih, al ima dosta bubnjara koji jačeSudaraju. Npr bubnjari iz Aeona ili Kataklysma.

MTF*
15-06-2008, 16:53
legioni i borgiri isto imaju dobrog bubnjara...
no inferno mi zvuci nekak, neznam, duboko, onak, bas sebe unese u to bubnjanje :D
scouring the crowned king od legiona owna, sad cu uploadat na jutub, vidim nema to :d

MTF*
15-06-2008, 17:22
pa jesi ti cuo inferna?
ti mislis da je on samo brz?
pa lik i u tehnici owna, fkt je car, ima neki svoj stil ^^

MTF*
15-06-2008, 17:27
par pjesmica

QjSPc72GgKw
rGsP2E8N2CQ
Mln_bqZ68vY

ima pun k stvari, al ove su mi prve napamet pale ^^

MTF*
15-06-2008, 17:31
mislis na no symapthy for fools? :D
meni jedna od najdrazis to ^^
i da, nergal ima jedinstven growl, fkt najbolji growl, naravno, meni osobno ^^

MTF*
15-06-2008, 17:35
ane :D
conquer all takodjer poslusaj...i at the left hand ov god, onda christians to the lions, pa isto tako mozes be without fear...i tak dalje i tak dalje :D

Duke of Earl
15-06-2008, 18:32
mislis na no symapthy for fools? :D
meni jedna od najdrazis to ^^
i da, nergal ima jedinstven growl, fkt najbolji growl, naravno, meni osobno ^^
Gle, ima vokal procesiran do bola, ne bi ga bas nazvo unikatnim. Daj molim te poslusaj ovaj growl, to je unikatno: 0uh3aeYwrS0.
Al dobro, svako ima svoje mišljenje, meni je ovo najbolje što može.

MTF*
15-06-2008, 18:40
jbg, meni ne pase recimo taj vokal :D
i pod nergalov vokal, mislio sam na death dio ^^

Maloki
15-06-2008, 18:45
Obituary ima predobru atmosferu, morat ću ih nabavit.

Baldrick
16-06-2008, 18:21
dobri ljudi, mjetalci, koji je žanr album melissa od mercyful fatea? znam da je zvanično heavy, a da je po settingu inspirisao black, ali ono nema nikakve veze sa mejdenima i sličnim hevijem osamdesetih... a dosta me podseća na witchfinder general, za koga dosta ljudi kaže da je doom, ali niđe nisam video da neko za melissu kaže da je doom... a zvuči, mnogo. i kažem samo melissa, sve posle na mercyful fate, uključujući i kraljeve solo radove, je heavy.

Baldrick
16-06-2008, 18:25
imaš preporuku za nešto slično?

Maloki
16-06-2008, 18:35
Recimo King Diamond - Conspiracy

Baldrick
16-06-2008, 18:36
e, ae nešto što nije ni king diamond, ni mercyful fate. king solo mi ne leži nešto, kao ni kasniji mercyful... al' zato melissa...

Dreamer Deceiver
16-06-2008, 18:41
ja ne volim kinga zbog njegovih skvičavih vokala :(
jebiga, ali muzika je fenomenalna i kao horror pisac poštujem njegov rad i njegove albume...

Norther
17-06-2008, 01:25
LL21 :( .

Mafioz0r
17-06-2008, 10:19
Varg Vikernes (a.k.a. Count Grishnackh) — the former BURZUM mastermind who is currently serving a Norwegian prison term for the August 1993 murder of MAYHEM guitarist Oystein Aarseth (a.k.a. Euronymous) — is too dangerous to be released into society, according to justice officials. Government critics fear that his background as an ideologically motivated church-burning arsonist, and his connections with neo-Nazi groups, are making it impossible for him to get a fair parole hearing, according to Aftenposten.

Vikernes is serving a 21-year sentence, the maximum that Norwegian law allows, for murder and setting fire to three churches in 1993. Having spent the last 15 years behind bars and after serving two-thirds of his prison time, he has become eligible to apply for parole.

Case workers at the Justice Ministry fear that Vikernes will be unable to adjust to life on the outside after his years in jail. They have turned down his application, according to Aftenposten.

"I can't understand it. They want me to make arrangements with social services, even though this is unnecessary. Must I be on welfare in order to be released? I have a house, a job and a family waiting for me," Vikernes — who is married, with one daughter (aged 15) and a son (aged nine months) — told daily newspaper VG.

The authorities emphasize that Vikernes escaped from prison in 2003 and that he has ties to neo-Nazi groups.

"I haven't been in contact with them for a long time. Police security services know this," Vikernes responded.

Parole authorities refuse to comment on the reasons for rejecting his application, referring to the confidentiality that surrounds such hearings, reports Aftenposten.

"The authorities are worried that they might be considered to be soft on unpopular convicts," says a professor of criminology at the University of Oslo, Kristian Andenæs, when criticizing the verdict.

Varg is free to apply for parole again within a year.

Duke of Earl
17-06-2008, 10:25

NEEEEEEEEEEEEEEE :( . Oću novi Burzum :cry:
Al nisam znao da Varg ima male Vargiće.

Duke of Earl
17-06-2008, 10:57
Kreteni...on je nacista,a nacisti bi vas sve pretvorili u sapune...
Kako onda mozete da volite Varga?
Ono,vjerujem da neko moze da se promjeni,ali on je lud...
Mislim,vama to pricati je kao pricati zidu...
Ja ne volim Varga, ja volim glazbu koju on stvara. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, i ja gledam glazbu ko glazbu, svejedno je kakva uvjerenja ima glazbenik iza toga, ako je dobar i talentiran, sigurno ću ga slušat.
Eh da, Varg nije nacist, malo je rasistički nastrojen, al ima potpuno drugu filozofiju. Ak oćeš čitat, evo ti njegove riječi o toj temi http://www.burzum.org/eng/library/a_burzum_story07.shtml.

Dreamer Deceiver
17-06-2008, 12:57
palio je crkve kao što cu kršćani palili pogane i nasilno ih pokrštavali stoljećima prije u "njegovim" zemljama ;)

Duke of Earl
17-06-2008, 13:05
Dobro, ali te crkve su inače bile stare i po stotinu godina, a neke su i prije služile poganima.
Ili kako je to lijepo sročio Necrobutcher:

I think it's ridiculous, especially the people that lit up our old fuckin' churches. They don't realize that these were actually Heathen churches, before Christianity. So they fucked themselves in the ass by doing that.S :wink:

Thrall
17-06-2008, 13:06
palio je crkve kao što cu kršćani palili pogane i nasilno ih pokrštavali stoljećima prije u "njegovim" zemljama ;)

to ne opravdava druga sranja....

MILF hunter
18-06-2008, 12:49
A šta te koji k...c briga šta on radi,bitno ti je da je glazba dobra i gotovo...

unknown
19-06-2008, 08:18
turisas - rasputin

http://youtube.com/watch?v=Y150Lm4kZ_M

nice one...

pimp
19-06-2008, 09:40
a ljudi neznaju vrijednost umjestnosti i perfekciju pravih metal bendova.... to 2 tjedna im je slipknot najbolji na svitu , onda 3 tjedna marduk je uberkulbend a sljedeca 2 mjeseca im se diže na dimmu borgir....

pimp
19-06-2008, 10:00
ma ne vrijeđam ja te bendove , dobri su oni , ali su mejdeni , đudasi , i sl. ipak klasu iznad

btw. jel jedan slayer moze ovo MBnxDclM-ic
5.49 pa nadalje
powerslave turneja , 4 dana prije u new yorku usred pjesme im nestane struje i oni nabave loptu i igraju nogać

MasaKrisT
19-06-2008, 11:34
precarski da:)ipak,nadam se da ce u splitu biti dovoljno struje:)

pimp
19-06-2008, 11:46
ma budemo otkopcal icijeli split za tu jednu vecer , mogu i bez struje...

Baldrick
21-06-2008, 10:17
'de ste, ljudovi? niko ne sluša mjetal?

Worthaur
21-06-2008, 10:44
Mjetal ne, al metal slusamo

MasaKrisT
21-06-2008, 10:57
Novi Scar Symmetry prva liga:)

Mafioz0r
21-06-2008, 11:14
Yaay, nisam jedini koji sluša Scar Symmetry.
...
Novi album im je najbolji dosad, sve pjesme su odlične, al Morphogenesis i Holographic Universe ownaju boga.
Btw, ko ne sluša Scar Symmetry nek počne, likovi ownaju i imaju jednog od najboljih vokala u povijesti metala. Preporuke : The Illusionist, Obscure Alliance, Chaosweaver, Morphogenesis i Holographic Universe.

Kenyi
21-06-2008, 11:36
znas ko je yngwie malmsteen ?

pimp
21-06-2008, 11:40
isto car , koji s gitarom u ruci radi čuda....

MasaKrisT
21-06-2008, 12:16
Yaay, nisam jedini koji sluša Scar Symmetry.
...
Novi album im je najbolji dosad, sve pjesme su odlične, al Morphogenesis i Holographic Universe ownaju boga.
Btw, ko ne sluša Scar Symmetry nek počne, likovi ownaju i imaju jednog od najboljih vokala u povijesti metala. Preporuke : The Illusionist, Obscure Alliance, Chaosweaver, Morphogenesis i Holographic Universe.

jep kad sam prvi put cuo pitch_black_progress nisam mogao vjerovat da je jedan vokal,i koja bomba od albuma.bend razvaljuje,nadam se da cemo ih skoro u hrv vidjet:)

olio
21-06-2008, 14:21
brzina nije sve

Jerry
21-06-2008, 14:58
malmsteen je kralj,kako taj čovjek shreda :pray:

Maloki
21-06-2008, 15:32
znas ko je yngwie malmsteen ?
Taj me čovjek tako jako iritira, vidi se po njemu da je bahat do bola.

Baldrick
23-06-2008, 10:49
gitarista se vrednuje po sposobnosti da smisli dobar riff (pa onda dobru harmoniju, al' džabe mu harmonija, ako nema riff), a ne po tehnici... mislim, bitno je da taj riff koji je smislio pretoči u muziku, pa mu treba tehnika za to, ali to je sve lako...

MasaKrisT
23-06-2008, 11:49
uh...whatever:)
Slusa tko ''between the buried and me'' ?

MasaKrisT
23-06-2008, 14:27
progressive sa primjesama svacega:)ja sam tek nabavio pa je prvo sto sam preslusao obrada cemetary gatesa,i territorya, te
''bicycle''...odusevljen sam:)

Baldrick
24-06-2008, 23:05
''When Metallica lost their bass player Jason Newstead, Pepper Keenan was offered the vacated position, but turned it down, fearing he would not have enough creative control.''

ovo sam tek sad saznao, i veoma sam ponosan. keenan je, inače, vođa corrosiona, a da se priključio metalici death magnetic bi bio stoner remek-delo, garant. mada se ne bi zvao death magnetic.

ovih dana slušam stoner najviše - orange goblin, malo kaiusa, wiseblood... i out of exile.

Mafioz0r
24-06-2008, 23:38
In Extremo (http://www.metal-archives.com/band.php?id=773)
Njemački mittelalter rock/metal bend koji je najlakše opisat kao Rammstein sa srednjovjekovnim instrumentima. Prije su bili metal, a na zadnjih par albuma se sve više približavaju rocku (svejedno, na svakom od tih albuma ima par metal pjesama). Ako volite bilo kakav folk metal, barem poslušajte.
In Extremo - Liam (nai9iLQHfo0)
In Extremo - Raue See (zAA9SlHo56E)
In Extremo - Sangerkrieg (7Of47jWpurQ)
In Extremo - Herr Mannelig (2xmRVDBtIt0)S(čisti folk, nema veze s rockom/metalom)

Mittelalter metal ist Krieg!

Kenyi
25-06-2008, 08:45
Znam slusam ih vec oko 2 godine, prejaki su a Liam je nesto najbolje sto sam ikad cuo.

Duke of Earl
25-06-2008, 12:15
RATM je meni odličan bend, ali ih baš i nebi nazvao Metalom. Prvi album je meni najdraži, nema loše pjesme na njemu. Jebeno je to što su se opet okupili, samo se nadam da će doć negdje blizu Hrvatske ubrzo, volio bi ih uživo vidjet. Više ih i ne slušam tolko puno, malo su mi dosadili, al na koncert bi se sigurno išlo.

MTF*
26-06-2008, 16:52
http://www.metalstorm.ee/bands/album.php?album_id=15456
da da
to se ceka!

Aerial
26-06-2008, 17:00
Matt Barlow?
Yep.

MTF*
26-06-2008, 18:19
da, pa i framing armageddon je s njim :D
posluso single, super!
svidja mi se svidja ^^
makar burnt offerings i dark saga i dalje ownaju .D

Maloki
26-06-2008, 19:01
Framing Armageddon nije sa Barlowom, to je još sa Ripperom.
Inače, jedva čekam, jedan od meni najdražih bendova IKAD.

MTF*
26-06-2008, 21:26
jos s owensom?? damn, epic fail...idem spat :(
zas sam ja mislio da je s barlowom opet, a cujem da nije on...damn again...

Mafioz0r
27-06-2008, 10:06
OMFG DOŠLO JE NOVO DOBA ŠVEDSKOG MELODEATHA!!!!!!!!!!!!!!1111!11!1!!!!11!!1 (http://www.metal-archives.com/band.php?id=40208)
http://www.umemetal.com/zonariasidan/myspace/posterspam.jpg

Zapravo nije, al Zonaria svejedno owna. Ako volite melodeath, morate poslušat njihov prvi (zasad jedini) album.

Zonaria - Redered In Vain (g7qWDm5NIoQ)
Zonaria - The Black Omen (xhjF48xGnm0)

MTF*
27-06-2008, 10:41
zanimljivo nema sta, trebo bi poslusat cijeli album...

Karlo_from_Bjelovar
28-06-2008, 10:44
ne znam gdje je scorpius napisao onaj dio "sve je to ludacko lomljenje zica na gitari..." ali mislim da je malo previslje omamljen guitar hero-om...

i da, ovim je pokazao da je jedan lik koji ima predrasude...

MTF*
28-06-2008, 11:11
memememe :D

Worthaur
28-06-2008, 11:29
Misli? Svi znaju da to nije metal

Aerial
28-06-2008, 11:54
RATM je rapcore.

SOAD je... umm... soad :D

olio
28-06-2008, 11:56
A po cemu?
Ako uspijes navesti prave razloge i primjere,priznacu ti da nije...
Vidi,imate mutav stav...ne mozete se orijentisati prema Behemothu ili Cannibal Corpsu...
ni on ni ti nemate razloge :D

GaTa666
28-06-2008, 12:32
A po cemu?
Vidi,imate mutav stav...ne mozete se orijentisati prema Behemothu ili Cannibal Corpsu...
Soad bi se mozda mogao nazvati progressive.
Al koga vise boli kita za zanrove. Ako je nesto dobro slusacu to.
Najjaci su likovi koji slusaju samo jednu vrstu metala, roka ili bilo koje muzike i stalno pricaju da su drugi zanrovi sranje.

Maloki
28-06-2008, 13:24
LL21, sjeti se sebe pred nekih mjesec dana.
Jesi? :)

MTF*
28-06-2008, 13:33
A po cemu?

ž
prema behemothu se odredjuje nacin zivota, kako ne bi i metal :D
i ako ti vec tvrdis da nesto jer metal, prvo mi reci po cemu su oni metal i u koji bi ih ti svrsto?
nisam ni ja fan svrstavanja metala, al prvi si pito ^^

Plexihack
28-06-2008, 13:48
Just asking,sluša ko Level 70 Elite Tauren Chieftain?

Duke of Earl
28-06-2008, 13:56
Just asking,sluša ko Level 70 Elite Tauren Chieftain?
Hehe, čuo sam par stvari od njih, warcraft themed Thrash Metal, malo i na Testament bacaju, ali ništa previše posebno, makar je fora ideja. Čak bi uskoro i cijeli album trebali izbacit.

Mafioz0r
29-06-2008, 09:49
Sluša itko Impaled Nazarene?

MILF hunter
29-06-2008, 10:32
Prije sam ih više slušao,prejebeni su...totalno su posebni.
Humble fuck of death mi je nekako najjača stvar od njih,mada ih ima dosta...

Worthaur
29-06-2008, 10:39
A po cemu?
Sluso sam, znam prema zvuku jel metal il nije -.-
I koji k spominjes behemoth i cc?

@Mafioso, slusam ja
Motorpenis \m/

Worthaur
29-06-2008, 12:23
Ofkors : ))

Worthaur
29-06-2008, 12:40
Hm, da, treba znat razlikovat rock i metal :Đ

MILF hunter
29-06-2008, 15:08
Hm, da, treba znat razlikovat rock i metal :Đ

Izjaviti da je RATM isključivoSrock je još veća glupost,jer to je definitivno i alternative metal neki,a ima i rapa...
Tako da definitvno spada i u metal,tu uopće nema dileme.

Kad smo već kod njih,prejebeni su.
Killing in the name of i how i could just kill a man :pray:

Duke of Earl
29-06-2008, 15:13
How I Could Just Kill a Man je obrada od Cypress Hilla, a imaju i stvarno puno boljih stvari, Killing in the Name Of me već lagano živcira, di god puste nešto RATM-a, puste to. A kaj se tiče njihovog žanra više bi ulazili u nekakav alt. rap-rock, s malim dozama Metala i funka, nedovoljnim da ih se proglasi Metal bendom.

Aerial
29-06-2008, 15:16
http://en.wikipedia.org/wiki/RapcoreS :wink:

Maloki
29-06-2008, 15:23
Sleep now in the fire mi je naj naj ^^

MILF hunter
29-06-2008, 15:27
Wikipedia :nonono:

Duke of Earl
29-06-2008, 17:06
Našao sam na youtube-u prilično dobar video, False Death Metal Stereotypes (QTyIszoats4), samo naslov sve govori, fora za pogledat, pogotovo za one koji vole seruckat po Death Metal-u, a nemaju apsolutno pojma o čem pričaju.

Eh da, zanima me jel ima ovdje obožavatelja Death-a (http://www.metal-archives.com/band.php?id=141), po mojem skromnom mišljenju, autori najboljeg Death Metal (Nije baš čisti death tipa Morbid Angel ili Obitury, ali svejedno)Salbuma ikada, Symbolic. Imam cijelu njihovu diskografiju, i stvarno niti nemaju lošeg albuma. I uz to su još jedan od najzaslužnijih bendova za nastanak Death Metal-a, kud ćeš više tražit od benda :)

Oni su i svojevrsna lektira za svakog ko se smatra ljubiteljem Metal-a, ne kažem da se nekome moraju svidjeti, ali zaslužuju barem par preslušavanja.

MTF*
29-06-2008, 18:05
CVKtw1lVlf8

r7oCDbDe ... 3.msg16354 (r7oCDbDebDA&eurl=http://www.pc-riders.net/forum/index.php?topic=33.msg16354)

svidja se kom ovo? :D

btw duke of earl, dobar vid ovaj o death metalu...svidja mi se br. 1,3,4,6 (3 blista :D )

Maloki
29-06-2008, 18:06
Death mi je predobar, al najviše sam se zabavljao uz album "Human" odnosno, druge nisam ni slušo previše :oops:

Duke of Earl
29-06-2008, 18:17
CVKtw1lVlf8

r7oCDbDe ... 3.msg16354 (r7oCDbDebDA&eurl=http://www.pc-riders.net/forum/index.php?topic=33.msg16354)

btw duke of earl, dobar vid ovaj o death metalu...svidja mi se br. 1,3,4,6 (3 blista :D )
CBT sam prije slušao, ali brzo dosade čovjeku, nakon što se dovoljno načudi vokalu, ko i većina Pornogrinda. A Amputated su klasični Br00tal Death/Goregrind bend, s užasnim vokalom, takvih bendova jednostavno ima previše, teško je naći nešto stvarno kvalitetno. Al kad poželim slušat nešto takvo, uvijek su tu prva 2-3 albuma Carcass-a, oni su mi još uvijek najdraži bend s Gore tematikom.

MTF*
29-06-2008, 18:26
meni su vise zanimljivi nego dobri, bas mi je "zabavno" slusat ih XD

Maloki
29-06-2008, 18:26
Oke, obje ove stvari su mi ultra loše. Na CBT mi došlo slabo, ne znam zašto :(

MTF*
29-06-2008, 18:36
okeeee...
kaj onda kazete na ovog lika?
zEC5hy2CLbU
G3-hOhtD ... re=related (G3-hOhtDhlw&feature=related)

Aerial
29-06-2008, 19:41
CVKtw1lVlf8

Jel ovakve stvari uopće imaju stihove ili tip samo melje neartikulirane glasove koje onda pitchshiftaju?...

Dreamer Deceiver
29-06-2008, 20:49
sam ja jedini koji sluša paradise lost ?

Aerial
29-06-2008, 22:47
death -> doom -> gothic -> rock -> disco -> gothic

ili tako nekako :D

Dreamer Deceiver
29-06-2008, 22:53
ma koji disko jebote :D
dodali su na par albuma malo elektronike ( symbol of life je prejebena pjesma iz te ere ) ali inače su goth/doom

Aerial
29-06-2008, 22:57
Ma znam, zezam se :)

Oni su klasični primjer metal benda koji je prošao kroz "onu neku" fazu eksperimentacije koja podjeli ljude na one koji to shvaćaju i na one koji se bune sa "OMG glupa komercijala" argumentima.
Osobno, meni su baš simpa slučajevi kad metalci postanu "laganica" jer uglavnom pokažu da i tamo mogu rasturati :)

MILF hunter
29-06-2008, 23:02
Evo,cijeli metaleye na Z1 posvećen Judasima :thumbs2:

Mafioz0r
29-06-2008, 23:07
Jag Panzer (http://www.metal-archives.com/band.php?id=548)
Američki power metal bend osnovan početkom 80-ih. Prije su bili legende power metala, al danas ih dosta malo ljudi sluša (kolko sam primjetio). Ako slušate heavy ili power metal, ove 2 pjesme su obavezna lektira :
Jag Panzer - The Silent (iyanrfk93Vo)
Jag Panzer - Iron Eagle (48i_Vwb-AYQ&feature=related)

Duke of Earl
30-06-2008, 08:21
Jag Panzer (http://www.metal-archives.com/band.php?id=548)
Američki power metal bend osnovan početkom 80-ih. Prije su bili legende power metala, al danas ih dosta malo ljudi sluša (kolko sam primjetio). Ako slušate heavy ili power metal, ove 2 pjesme su obavezna lektira :
Jag Panzer - The Silent (iyanrfk93Vo)
Jag Panzer - Iron Eagle (48i_Vwb-AYQ&feature=related)
:pray: Ma čovječe, njihov prvi album, Ample Destruction, je prokleto savršenstvo. Nisam na youtube-u uspio nac neki video od ˝Licensed to Kill˝, prve pjesme s tog albuma, al kad čujem riječ Metal, ta mi je pjesma u glavi. Pogotov oni vokali, neznam, Harry Conklin je po meni najbolji Heavy/Power vokalist, ma čak mi je i od Halforda bolji. Samo sam i čuo prvi album, morat ću i druge nabavit, ak su slični prvom i Harry pjeva na njima, moraju bit dobri.

MILF hunter
30-06-2008, 11:47
Solidni,valja još napomenuti Chains of command...dobra stvar.

Dreamer Deceiver
30-06-2008, 12:41
Ma znam, zezam se :)

Oni su klasični primjer metal benda koji je prošao kroz "onu neku" fazu eksperimentacije koja podjeli ljude na one koji to shvaćaju i na one koji se bune sa "OMG glupa komercijala" argumentima.
Osobno, meni su baš simpa slučajevi kad metalci postanu "laganica" jer uglavnom pokažu da i tamo mogu rasturati :)

istina, a ovaj novi album im je prejeben :pray:
spoj njihove doom ere s goth erom ( draconian time i Icon ) :D

Mafioz0r
30-06-2008, 15:44
Može mi neko preporučit par pjesama s lyricsima o čru metalu, a da nisu od Manowara (sve njihove već znam napamet)?

Worthaur
30-06-2008, 15:57
Mozda ovako nes:

Just a fact of loyalty
Took me to this site
Can I reach my liberty
Screaming for a fight

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Death comes tonight!

Black leather!
Just fight!!!
Head banging
Death comes tonight!

Courage and pride, now
Guide me to the fight
The pact is done
I'm in Hell!!!

Black leather
Spikes
Head banging
Metal conies tonight

Ready for another fight
Metal is my path
Satan takes my soul tonight
Cross the bridge of death

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Death comes tonight!

Crawls your pain
The faith is great
Black sorrows in your head

At the end
You'll burn in hell

Ready for another fight
Metal is my path

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Look out
Just Metal!
Just light!!!
Souls burning
Death comes tonight!!!!

Mafioz0r
30-06-2008, 16:06
Vhaldemar? Znam za njih i imam album s tom pjesmom.

Death Comes Tonight nije loša, al Breakin All The Rules ima najjače lyricse ikad.

Revenger, an arrow!
Revenger, cause an arrow!
\m/

D.E.M.O.
01-07-2008, 10:00
Mozda ovako nes:

Just a fact of loyalty
Took me to this site
Can I reach my liberty
Screaming for a fight

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Death comes tonight!

Black leather!
Just fight!!!
Head banging
Death comes tonight!

Courage and pride, now
Guide me to the fight
The pact is done
I'm in Hell!!!

Black leather
Spikes
Head banging
Metal conies tonight

Ready for another fight
Metal is my path

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Death comes tonight!

Crawls your pain
The faith is great

At the end
You'll burn in hell

Ready for another fight
Metal is my path

Just Metal!
Just fight!!!
Souls burning
Look out
Just Metal!
Just light!!!
Souls burning
Death comes tonight!!!!

ovo mora da je prokleti power metal...
mrzim metal
mrzim

Worthaur
01-07-2008, 10:04
Sam ti mrzi :Đ

Gorgoroth 29.10.2008 Zagreb,Bogallo
NIGHTWISH, Zagreb, 02.04.2009, Dom Sportova

Neznas sta je gore :|

D.E.M.O.
01-07-2008, 10:09
trebali su ih staviti isti dan, vjerovatno bi se poklali medjusobno,...

Maloki
01-07-2008, 10:12
Ooooo, D.E.M.O. kaj ima? Nije te bilo dugo ^^

Duke of Earl
01-07-2008, 10:52
Sam ti mrzi :Đ

Gorgoroth 29.10.2008 Zagreb,Bogallo
NIGHTWISH, Zagreb, 02.04.2009, Dom Sportova

Neznas sta je gore :|
Ehh, možda bi i otišo na Gorgoroth da je verzija s Infernusom, a ne ona dva debila od Gaahla i King Ov Hella, koji su odgovorni za najveću sapunicu u Black-u :)

MTF*
01-07-2008, 14:11
demo jel se jos uvijek vrti rotting kod tebe? ^^

Mafioz0r
01-07-2008, 15:57
Da,najace fantasy nerd lyricse ikada...
Fantasy nerd bendovi su LARPcore.

D.E.M.O.
01-07-2008, 20:51
demo jel se jos uvijek vrti rotting kod tebe? ^^

joj volem da ih poslusam jos uvijek :D smatram ih odlicnima sto se glazbe tice :D

Ooooo, D.E.M.O. kaj ima? Nije te bilo dugo ^^

eto me :D dosao malo vidjeti kako stara komuna napreduje ^^

Norther
02-07-2008, 14:03
Da,najace fantasy nerd lyricse ikada...
proso te slayer, sad te pere pantera ? :( :o

brzo ces ti na death.

Norther
02-07-2008, 21:19
Ma jok,sad slusam opet Metallicu :D
I da,vec slusam Napalm Death i Death...
a kolko si srao po blacku i deathu :pray: