Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
onda ljudi seru o optimizaciji... mogo bi ja probat i na ovom svom kršu ak pokrene dižem im spomenik mada čist sumnjam
Hidraulicar Kreso
29-04-2008, 20:24
Moja konfa je AMD 3200+, 2 Gb ram ddr 2 800 mhz, HD 2500 pro 512 mb. AC se vrti na 1152X864 rezi, texture quality 3, resolution quality 3 ostalo sve na low i vrti se bez beda.
MasaKrisT
29-04-2008, 22:00
ma on meni njega odvrti u milisekundi jedva sam stigao screenshot napravit,i poslije nista,samo stoji?
edit: updeatan direct x ,radi ko suza 1280x1024;)(3600+,x1950gt 512ram,2gb ddr2)
ček malo, taj 3600+ je single core procesor ili dual core.
Dual core @2.2 ;) digao sam ga samo zbog zahtjeva igre kod instalacije bla bla;)
Moja konfa je AMD 3200+, 2 Gb ram ddr 2 800 mhz, HD 2500 pro 512 mb. AC se vrti na 1152X864 rezi, texture quality 3, resolution quality 3 ostalo sve na low i vrti se bez beda.
ček jel to jednojezgreni il dvojezgreni?
Hidraulicar Kreso
30-04-2008, 15:13
[quote="Hidraulicar Kreso":2aoarjvm]Moja konfa je AMD 3200+, 2 Gb ram ddr 2 800 mhz, HD 2500 pro 512 mb. AC se vrti na 1152X864 rezi, texture quality 3, resolution quality 3 ostalo sve na low i vrti se bez beda.
ček jel to jednojezgreni il dvojezgreni?[/quote:2aoarjvm]
molim jel ti to mene zezaš ili stvarno ne znaš koliko jezgri ima moj proc. :shock:
HalF-DeaD
30-04-2008, 18:22
Ima jednojezgreana i dvojezgrena verzija tog proca.
Mister_No
30-04-2008, 18:50
jedno pitanje.imam lcd monitor 1280x1024 i kad igram AC gornji i donji dio ekrana su crni-ono kao za widescreen.
jel moguce namjestit da bude normalno,bez toga?
hvala!
mravojed20
30-04-2008, 18:56
Nažalost ne.
Mister_No
30-04-2008, 18:58
jao koje sranje,da sam znao ne bi ni kupio
mravojed20
30-04-2008, 19:21
Ja sam poludio kad sam vidio da mi na 22" monitoru u 1280x1024 trećina ekrana bude crna. A štaš.
Hidraulicar Kreso
30-04-2008, 20:17
Ima jednojezgreana i dvojezgrena verzija tog proca.
ček malo... :shock: šta postoji dvojezgrena verzija mog proca. Ja ju nisam vidio za kupiti, najmanji AMD-ov dvojezgreni proc koji sam ja vidio da ima je 4000+. Ali dobro ajde.
POMOĆ, igram ja Assasin's Creed lipo ide ja sam na misiji Gdje biras u koji grad ides, ae dobro biram ja Jeruzalem idem ja dodjem pred ulaz da cu uc i srusi mi se igra WTF :shock: :shock: ?????
mravojed20
30-04-2008, 20:48
To što ti igraš je nedovršena verzija koja je procurila na net prije izlaska prave igre, ilegala naravno.
POMOĆ, igram ja Assasin's Creed lipo ide ja sam na misiji Gdje biras u koji grad ides, ae dobro biram ja Jeruzalem idem ja dodjem pred ulaz da cu uc i srusi mi se igra WTF :shock: :shock: ?????
evo, kvotam te da ostane dokaz pa da mozes dobit ban. :P
e da, kad glavni lik hoda kroz rulju, jel sam onako nježno odgurava ljude od sebe ili se to kontrolira?
Mister_No
30-04-2008, 20:56
Ja sam poludio kad sam vidio da mi na 22" monitoru u 1280x1024 trećina ekrana bude crna. A štaš.
pronasao sam koliko-toliko bolje rjesenje.probo sam sve moguce kombinacije i najbolje mi odgovara 1280x960-veca je slika nego na 1280x1024.na 1280x800 je cijela slika,ali izduzena,tako da nisam bas ni to mogo trpit
ja cu uskoro imat 20'' (monitor jel :D ) lcd. sta mislite, koju rezoluciju da odaberem?
mravojed20
30-04-2008, 21:19
1680x1050 jer je to nativna reza. Ali ovisi o ostatku konfe hoće li ti glatko raditi na toj rezoluciji.
pa nebi htio te crne stvari oko slike. :D
Mister_No
30-04-2008, 21:50
nadam se da ce izac neki patch da popravi ovo sranje! :-x
evo, kvotam te da ostane dokaz pa da mozes dobit ban. :P
eSda, kad glavni lik hoda kroz rulju, jel sam onako nježno odgurava ljude od sebe ili se to kontrolira?
Drzis shift, i onda se on proguruje kroz njih, ali kad dobijes tackle kasnije, nepotrebno je koristit gentle push :D
ček malo... :shock: šta postoji dvojezgrena verzija mog proca. Ja ju nisam vidio za kupiti, najmanji AMD-ov dvojezgreni proc koji sam ja vidio da ima je 4000+. Ali dobro ajde.
Koliko je meni poznato, najmanji AMD-ov dvojezgreni proc je 3600+ :wink:
nadam se da ce izac neki patch da popravi ovo sranje! :-x
hmmm ja na 18 inch monitoru 1280x1024 igram bez ikakvih crnih rubova, a na 1024x768 rubove imam i uopče mi ne smetaju, ja neznam šta se svi tolko natežu oko te rezolucije ko da će neš propustit il će nedaj Bože bit lošiji...
ScorpiuS
01-05-2008, 05:45
Jeli netko probao igrat sa gamepadom na IGN su rekli da se može ali ja sam probo i neće.
ja nisam nit namjeravam, jer mi je lakše ovak, kontrole za PC su predobre i sigurno lakše neg za joystick...
Rex Regis.cro
01-05-2008, 16:21
Deset puta je lakše s gamepadom. Prince of Persia mi je bilo lakše na tipkovnici, a AC obrnuto.
meni PoP lakše na joystick a ovo na tipkovnicu xD
Rex Regis.cro
01-05-2008, 19:40
meni PoP lakše na joystick a ovo na tipkovnicu xD
:rotfl:
Kako kome valjda, ali ako imate gamepad, probajte! Ništa ne možeš izgubiti, možda ti bude lakše, možda ne.
ma svejedno je prelagano ^^
Ma i s tipkovnicom i gamepadom je dobro,ovisi sve o sklonostima.
MasaKrisT
01-05-2008, 22:30
probao na gamepadu nije mi kamera (kontrola)odgovarala pa sam presao na tipkovnicu
Hidraulicar Kreso
02-05-2008, 08:48
ja sam vidio samo 3800+.
ja imam gamepad, al neki za 70 kn, nema one ručice nego negdje 12 gumbi.
i da, sanjao sam da igram AC. dosao sam do bossa, i prvo ga poceo gusit, pa sam ga udario i tek ona hidden blade izvadim i u facu ga s tim. :D
a on cijelo vrijeme sjedi na nekom tronu i gleda. :?
MasaKrisT
02-05-2008, 10:04
[quote="Hidraulicar Kreso":xb1yguz5]ček malo... :shock: šta postoji dvojezgrena verzija mog proca. Ja ju nisam vidio za kupiti, najmanji AMD-ov dvojezgreni proc koji sam ja vidio da ima je 4000+. Ali dobro ajde.
ja sam vidio samo 3800+.[/quote:xb1yguz5]
omg kreso daj prekini ja imam X2 3600+....
ja imam gamepad, al neki za 70 kn, nema one ručice nego negdje 12 gumbi.
i da, sanjao sam da igram AC. dosao sam do bossa, i prvo ga poceo gusit, pa sam ga udario i tek ona hidden blade izvadim i u facu ga s tim. :D
a on cijelo vrijeme sjedi na nekom tronu i gleda. :?
lol sanjo sam i ja damask prije ng što je igra izašla, mada se niš nije promjenilo osim šta sad cjelu igru sanjam xD
zna ko kak rjesit problem da mi kad na desnoj gljivi idem lijevo meni ide gore i tako sve ostale strane idu suprotno :S
Rex Regis.cro
02-05-2008, 13:13
zna ko kak rjesit problem da mi kad na desnoj gljivi idem lijevo meni ide gore i tako sve ostale strane idu suprotno :S
Ja nisam imao taj problem, ali probaj otići u Control Panel->Gamepad->Properties i onda ga kalibriraj ili su ti se jednostavno kontrole u igri pomješale.
ma ne tak mi u svakoj igri :(
Rex Regis.cro
03-05-2008, 01:39
ma ne tak mi u svakoj igri :(
Onda probaj to s control panelom. Ako imaš Logitech, skini s njihove stranice i software za njega, možda pomogne.
Jel znade tko otprilike kako bi išla igra na mojem strojčeku iz siga??
Mislim da masakrist ima gotovo identičnu konfu i kaže da mu ide lijepo na 1280x1024...vjerovatno je mislio na medium detalje?Ili se ja varam??
Može to ići i na high sigurno,moja 7600GS izdrži 2/4 detajle i 1024x768,glatko ko bebina guza ^^
Može to ići i na high sigurno,moja 7600GS izdrži 2/4 detajle i 1024x768,glatko ko bebina guza ^^
Ak nebu išlo ti češ nahebati a ne igra.Tak da znaš. :ekipa:
Pa sačekaj ostale,nek ti uostalom masakrist kaže,jer on ima identičnu konfu kao ti,ja sam rekao prema mojoj procjeni,mislim kak je meni radilo s takvom krš grafom :P
Ak nebu išlo ti češ nahebati a ne igra.Tak da znaš. :ekipa:
Radit ce 100%
1024*768 medium/high.
ma level of details si metnite na 4/4, bez obzira na kompu, štekat će samo ako se povisuje grafika i rezolucija i još one neke điđe miđe tamo koje su meni sve upaljene xD
Hidraulicar Kreso
03-05-2008, 21:17
ma level of details si metnite na 4/4, bez obzira na kompu, štekat će samo ako se povisuje grafika i rezolucija i još one neke điđe miđe tamo koje su meni sve upaljene xD
to sam i ja skužio, level detail je meni također na 4/4, reza na 1152X864 i vrti se bez beda. Inače mi je jedino proc preslab ostalo je zadovoljeno (AMD 64 3200+) :D
Rex Regis.cro
04-05-2008, 01:56
Moja konfiguracija, sve na najjače i reza 1680x1050 = 35 do 250 FPS-a, bez AA i bez VSync. Da mi je VSync upaljen ne bi se digla preko 60 jer mi monitor radi na 60Mhz.
Eto probao lijepo radi...samo su mi shadows i neki detailsi na 3/4...
I da ja nemrem igrat bez VSYNC-A...mrzim one crtice :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Vertical_sync
al više sam zakljucio iz onog sta je amd reak reko xD
jel moze neko objasnit sta je to, ovak hmmm na seljacki hrvatski...xD
Radi sinhronizaciju broja frame-ova u sekundi sa vertikalnom frekvencijom monitora. U vecini slucajeva obara performanse ali eto u nekim slucajevima pomaže da ne dođe do "kidanja" textura usljed razlike.
MasaKrisT
04-05-2008, 11:30
Jel znade tko otprilike kako bi išla igra na mojem strojčeku iz siga??
Mislim da masakrist ima gotovo identičnu konfu i kaže da mu ide lijepo na 1280x1024...vjerovatno je mislio na medium detalje?Ili se ja varam??
Jep AMD,radit ce ti ko avion,neznam zas ljudi pricaju o neoptimizaciji,doduse i ja sam ocekivao stekanje jer je to Ubisoft,ali ostao sam ugodno iznenadjen;)
EDIT: sad sam vidio da si probao;) valjda nema mrtvih hehe,meni bez v synca ide,al mi zato u PES 6 radi probleme uzasne
Rex Regis.cro
04-05-2008, 13:48
Eto probao lijepo radi...samo su mi shadows i neki detailsi na 3/4...
I da ja nemrem igrat bez VSYNC-A...mrzim one crtice :)
Meni kako kada, u nekim igrama bodu u oči za popi****i , a u nekima skoro ništa.
ScorpiuS
04-05-2008, 19:42
U San Andreas je trebalo stavit V-sync, a u AC nisam vidio nešto previše oštrih crta.
MinimalSB
07-05-2008, 16:48
danas sam presao assassin creed igra je zakon...ono preso sam je povrsno..sad cu se sa svim skillovima vracat u gradove i riješavat seccondary questove...al sve u svemu kraj je malo glup...al vidi se da ce bit nastavak..neznam voilo bi da se nastavak odigrava u novom vremenu,odnosno u sadašnjem...sa nekim modernim gadgetima al prica nek ostane kao sto je do sada bila..posto se na kraju vidi da je altair poceo koristit eagle eye u stvarnosti odnosno kad se iskljuci sa onog stroja..S<- spoiler
iskreno igra na početku je super ono ogromni gradovi,brdo detalja super napravljen lik,al kako svi kažu jednostavno nakon par sati igranja sve je isto pa dosadi brzo tak da nisam nešt previše fasciniran tom igrom sam da su to nekak izmjenili bila bi perfektna igra
iskreno igra na početku je super ono ogromni gradovi,brdo detalja super napravljen lik,al kako svi kažu jednostavno nakon par sati igranja sve je isto pa dosadi brzo tak da nisam nešt previše fasciniran tom igrom sam da su to nekak izmjenili bila bi perfektna igra
ma ko ti je to rekao xD
gle imaš ti više načina, ak mixaš cjelo vrijeme neče biti isto, a ako ko mutav samo stisčeš ljevi klik miša normalno da će ti biti dosadno...
kraj uopče nije mutav i neznam šta ga svi koji qrc stavljaju pod minuse...
btw nisam znao da je altair osto živ do 2012. godine xD
Rex Regis.cro
08-05-2008, 19:36
ma ko ti je to rekao xD
gle imaš ti više načina, ak mixaš cjelo vrijeme neče biti isto, a ako ko mutav samo stisčeš ljevi klik miša normalno da će ti biti dosadno...
kraj uopče nije mutav i neznam šta ga svi koji qrc stavljaju pod minuse...
btw nisam znao da je altair osto živ do 2012. godine xD
ma nije, samo su koristili istoga lika, valjda im se nije dao raditi novi model. Ok, liče jedno na drugo ali do oboje imaju ožiljak na istom mjestu? :nonono:
ScorpiuS
08-05-2008, 19:37
Znam da znaš, ali ono što danas živi je njegov predak k oji je dobio ono što može učinit od Altira, možda je to naučio koristiti dok je bio u Animusu.
A svijet oko Alaira uopće nije ni linearan ni dosadan, naprotiv, svijet je živ i dinamičan.
mravojed20
08-05-2008, 20:41
Evo s gamera recenzija, 75% dobio :D
http://www.gamer.hr/recenzije/assassins ... php?id=543 (http://www.gamer.hr/recenzije/assassins_creed.php?id=543)
HalF-DeaD
09-05-2008, 05:57
ma ko ti je to rekao
Ja :killyou:
ScorpiuS
09-05-2008, 12:55
Ja igri nebi dao ništa ispod 80 jest da je repetitivna ali nije to pokvarilo cijeli ugođaj.
[quote="Rang€r":1wt24kxa]ma ko ti je to rekao
Ja :killyou:[/quote:1wt24kxa]
lažeš :P
što se tiče igre ofc... xD
btw scorpius sign, desmond je altairov predak, pošto ima njegova sječanja, bilo bi logično da ima iste sposobnosti, a što se tče izgleda, normalno da mora ličit na Altaira neče valjd bit bljed i plave kose...
btw čak me i njegova odječa podjseča na altaira, sam fali da si metne onu kapuljaču naglavu zamota se u plahtu i eto ga :)
Tsumetai Ryujin
09-05-2008, 19:44
Nikakav spoiler... Kako mislis da bi mogli uci u Desmondov DNA ako mu Altair nije predak?
mogli bi uči u njegov DNA al ne bi našli ništ o Altairu :p
uglavnom evo još malo pa sam po treči put prešo igru, mada ju sad neigram tolko intenzivno, imam negdje 60 i neš kingodm zastavica, imam više od 30& zastavica u jeruzalemo, 16 templarskih, a saracenskih imam negdje 20...
P.S. skoro pa sam sve u Masyafu našo :D
ScorpiuS
09-05-2008, 21:46
Ja u kingdom nisam ni ulazio osim osnovnog, a Jeruzalemskih 40 Damacusovih 30, templarskih 20 i još neke.
Facelessone
09-05-2008, 21:47
blah, kraj suxa, ja bi još :(
ScorpiuS
10-05-2008, 05:57
Tako je sa svakom igrom!
Fali priče, a ima je jako puno.
a već se reklo, možd nekih 30 puta... igra će bit triologija, znači bit će još nastavaka, drugi nastavak je u izradi...
ScorpiuS
10-05-2008, 11:35
Pa znam nema šanse da ne bude nastavaka samo se nadam da će drugi nastavci izaći paralerno za PC i konzole.
eo zavrsio tut i sad igram u spiljama onim. izgleda uber pwnage za sad. :pray:
Pa znam nema šanse da ne bude nastavaka samo se nadam da će drugi nastavci izaći paralerno za PC i konzole.
ja ne želim... ja želim da prvo izađe za konzole, da se opet vidi kak će izgledat i da ga onda još malo bolje naprave za PC ko što je s ovim djelom bio slučaj...
nego, nesto mi nije jasno. ubio sam onog kamatara i prijavio to kod lončara. kad sam trebao izići iz grada probudili su me u sadašnjosti i rekli da spavam. kad sam se opet vratio u proslost, bio sam u selu i razgovarao sa frajerom u crnom i naucio counter attack. ja bi bježao. :(
ScorpiuS
10-05-2008, 15:48
Svaki put kad te probudu u sadašnjosti doznaješ dio priče tako da ti nebi trebalo biti nejasno osim toga ti nakon što se prijaviš u biro ti tamo malo ostaneš dok se ne smiri jer ako obratiš pozornost prije nego što Altair ide na meditaciju čuje se "city alarm" to jest zvona, a kad se probudi onda se ne čuju.
Mister_No
11-05-2008, 20:26
b.o.
Rex Regis.cro
11-05-2008, 23:05
Svaki puta kada izađete in Animusa porazgovarajte s Lucy, dosta puno doznate o priči, tek sam to sada skužio kada ju igram po drugi put.
Svaki puta kada izađete in Animusa porazgovarajte s Lucy, dosta puno doznate o priči, tek sam to sada skužio kada ju igram po drugi put.
i ja isto.... prvi put mi je jedina relacija bila krevet-animus(ko u rl za ljetne praznike :D ) definitivno mi je najbolja scena SPOILERkad u razgovoru Lucy pokaže Desmondu, 4 prsta, tj. sakrije prstenjak, mada ga nema odrezanog jer se u nekim scenama jasno vidi da na obje ruke ima sve prste... neki sad čak predpostavljaju da je ona potomak one ženske koja je glumila robera na sprovodu u Jeruzalemu, te da je ona od tad napustila križare i tajno se priključila hashashinima... ima stvarno mnogo teorija
vjever_masni
12-05-2008, 10:18
igra je cool :)
Sgt. Bull
12-05-2008, 11:18
Igra je malo reći teški shit. Prvo na listi što ne valja jesu te misije, nekako su bljedunjave, sve na isti kalup i dosadne, ne pružaju nikakvo uzbuđenje, niti zapliću priču dodatnu, niti su zanimljive niti išta, već su čisto, idi, ubi i vrati se. Druga stvar koja me užasno iritira jesu bugovi i ne baš logični dijelovi igre kao što je to da možete ubiti, Boga, Allaha, Isusa, kojeg li već hoćete i pobjeći i nitko vam ofc ništa neće kada se "vratite" na zemlju. Igra je najavljena kao nešto posebno, no po meni smo sve ono vidjeli, dio u PoP-u, dio u drugim igrama. Ima još tona stvari, ali sada neću da pišem, mrsko mi :D . Po meni igra nije ništa posebno, tek ispodprosječan naslov da ubije dosadu dok čekamo druge, mnogo bolje (nadam se) naslove iz istoimenog studija.
Igra je malo reći teški sladoled. Prvo na listi što ne valja jesu te misije, nekako su bljedunjave, sve na isti kalup i dosadne, ne pružaju nikakvo uzbuđenje, niti zapliću priču dodatnu, niti su zanimljive niti išta, već su čisto, idi, ubi i vrati se. Druga stvar koja me užasno iritira jesu bugovi i ne baš logični dijelovi igre kao što je to da možete ubiti, Boga, Allaha, Isusa, kojeg li već hoćete i pobjeći i nitko vam ofc ništa neće kada se "vratite" na zemlju. Igra je najavljena kao nešto posebno, no po meni smo sve ono vidjeli, dio u PoP-u, dio u drugim igrama. Ima još tona stvari, ali sada neću da pišem, mrsko mi :D . Po meni igra nije ništa posebno, tek ispodprosječan naslov da ubije dosadu dok čekamo druge, mnogo bolje (nadam se) naslove iz istoimenog studija.
nešt od tog stoji, al neke stvari ne...
što više ubijaš, to te više preoznaju tak da ti se dogodi da na zadnjem memory blocku u jeruzalemu nemreš potrčat odma te vataju... igra kao i sve druge se vrti oko ubijanja, i šta bi sad to trebalo 9 načina smislit kak da nekog ubiješ, možeš ga spucat nožem, hidden bladeom a možeš i sasječ sve do žrtve... ko da u nekim drugim igrama ima razlike, šta se npr. u CoDu radi, uzmeš pušku i pucap naokolo, big deal, pa je igra jedna od najpopularnijih na svijetu...
što se tiče bugova, ja sam samo jednom "zapeo" i nakon tog sam samo loadao, nisam ništ izgubio...
Igra je sve kakva je i najavljena, sad oče ti se svidjet to je stvar izbora... al što su rekli to su i napravili
Sgt. Bull
12-05-2008, 12:59
Igra se vrti oko ubijanja? Pa zar nije logično da ,ako se već vrti oko toga, onda bude to neko zanimljivo ubijanje a ne izleti, ubi sto tisuća duša i vrati se bez ogrebotine(nhf Rambo)? Priča? Iz budućnosti se vraćaš u prošlost da bi ubijao, ono wtf, ko tu koga muze. Bolju priču mogu ja smisliti ako ćemo pošteno... Ok, ne stoje sve stvari koje sam rekao(ček pa ja sam rekao 2 stvari...) ali opet, igra je po meni tek još jedan od "onih" naslova u nizu, niti predobra, niti preloša, zlatna sredina, igraš je dok možeš i onda je u pola frke izbrišeš sa kompa jer ti je dosadila. Vidim spominješ CoD 4, jesi igrao? Jesi pratio priču? Jesi pratio likove? Porediš cijelu franšizu koja je međusobno (ofc) povezana sa jednim, jedinim naslovom... navedi bolji primjer...
Rex Regis.cro
12-05-2008, 13:03
[quote="Rex Regis.cro":2ijfbv5p]Svaki puta kada izađete in Animusa porazgovarajte s Lucy, dosta puno doznate o priči, tek sam to sada skužio kada ju igram po drugi put.
i ja isto.... prvi put mi je jedina relacija bila krevet-animus(ko u rl za ljetne praznike :D ) definitivno mi je najbolja scena SPOILERkad u razgovoru Lucy pokaže Desmondu, 4 prsta, tj. sakrije prstenjak, mada ga nema odrezanog jer se u nekim scenama jasno vidi da na obje ruke ima sve prste... neki sad čak predpostavljaju da je ona potomak one ženske koja je glumila robera na sprovodu u Jeruzalemu, te da je ona od tad napustila križare i tajno se priključila hashashinima... ima stvarno mnogo teorija[/quote:2ijfbv5p]
Da, priča je za neki Blockbuster film. Jesi uspio doktiru Vidichu maznuti onu njegovu kemijsku dok pije kavu? Ja sam sada to uspio, ne mogu dočekati da mu prokopam po kompu.
ScorpiuS
12-05-2008, 17:55
Priča je odlična, bolja od većine današnjih igara neznam zašto ti se ne sviđa priča Sgt. Bull.
I što se tiče killiranja ti možeš pasat igrui da ubiješ 20 i da ubiješ 20000 neprijatelja.
20? ne. :D
treba ubit oko 100 najmanje, jer u arsafu moraš one patrole pobit, inače nemožeš proči, inače možeš dotle samo žrtve ubijat...
btw jesi prošo igru do kraja? ako jesi kak možeš reč da se svodi na to da si u budučnosti, vratiš se u prošlost da bi nekog ubio... priča u igri je svugdje pobrala dobre ocjene jedino što su neznam neki malo hmm pa pod minus stavljaju zbunjujuč završetak, jebote nek naule japansko pismo grunu ss pa neče bit zbunjujuče -.-'
CoD4 sam igro sp i jedino se tako može usporedit, al ja sam uspoređivo sa ciljem igre, da pobiješ sve živo i mrtvo šta se miče na mapi uz dodatke neke, a u mp se sve svodi baš na ubijanje...
ScorpiuS
12-05-2008, 19:18
Završetak zubnjujuć? Nikako! Ne meni barem jer ako uzmeš u obzir da će imat nastavke onda ti nebi smjeo završetak bit zbunjujuć niti malo. Osim toga ubijanje je tipična stvar u 70% novih igara a rijetko koju igru ćeš nać da u njoj nitko ne pogine od nekakvog oružja.
nisam presao. presao sam sva 3 grada jednom i sad opet. ubio wiliama u akri i sad sam u damacusu. :D
Završetak zubnjujuć? Nikako! Ne meni barem jer ako uzmeš u obzir da će imat nastavke onda ti nebi smjeo završetak bit zbunjujuć niti malo. Osim toga ubijanje je tipična stvar u 70% novih igara a rijetko koju igru ćeš nać da u njoj nitko ne pogine od nekakvog oružja.
kakvih 70% prije bi reko da su igre u kojima nema ubijanja simulacije neke/sportovi i simsi, to je to xD znači to čini nekih 1% igara xD
ovaj vikend namjeravam po treči put preč igru :)
ranger ti si stvarno ac ovisnik, skidam kapu i tebi i igri, kako ti se samo da tri puta ponoviti igru koja je 70% jednolična. mislim ok 2 puta u razmaku od nekih 4 mjeseca, štoviše ponovio bih je odmah sad da mogu prekinut neke dosadne razgovore koje sam već čuo, ali 3 puta u cca. mjesec dana...to je već ovisnost
Pa nakon sat vremena igranja sve se svodi na istu stvar...jos jedan ubrljan projekt kojeg drzi prodaja (opet!?) na konzolama...prince of persia rastura!
ScorpiuS
13-05-2008, 14:00
ranger ti si stvarno ac ovisnik, skidam kapu i tebi i igri, kako ti se samo da tri puta ponoviti igru koja je 70% jednolična. mislim ok 2 puta u razmaku od nekih 4 mjeseca, štoviše ponovio bih je odmah sad da mogu prekinut neke dosadne razgovore koje sam već čuo, ali 3 puta u cca. mjesec dana...to je već ovisnost
Pa čovjek nema što činit pa prolazi igru opet.
Ja sam San Andreas prošao 6 puta! :P
tih 9 frajera je taman da se ne skuzi repetitivnost igre. :D
nego, u sadasnjosti pomalo otkrivam. haxao sam trebin komp, sad cu ubit paranoicnog momka pa prije spavanja švrljat malo. :D
ScorpiuS
13-05-2008, 19:44
tih 9 frajera je taman da se ne skuzi repetitivnost igre. :D
nego, u sadasnjosti pomalo otkrivam. haxao sam trebin komp, sad cu ubit paranoicnog momka pa prije spavanja švrljat malo. :D
SPOILER nije ih 9 nego 10
no. toliko. :D
mislim, sad moram onog šta ide na pogreb u jeruzalemu, i kasnije rikarda, jelda?
opa, spletke. :pray:
spojler dole
naci izdao me šef, dosao sam u tvrđavu assassina, i sad imam pred kraj sinkronizaciju i svako malo se pojavi negdje šef i "ubijem" ga jednim udarcem, pa se opet rodi. koliko ih ima, tj kako da ga perma ubijem?
ScorpiuS
14-05-2008, 19:32
Ništa teško, forsiraj counter i prati ga.
lol nisam ovisan xD preći ću ju 3 puta u razmaku 1 i po mjesec :p
btw, to uopče nije puno, prvi put mi je trebalo nekih 40-50h, drugi put nekih 60-70h i sad će mi isto treba nekih 60-80h... kad se sve zbroji i nije neš puno xD
a ovisan definitivno nisam jer bi ju mogo obrisat sa hdda bez jbg, nisam ja kriv što mi igra dobra, a igram ju čist iz gušta...
prešao sam... sam kraj suxa al sve pred kraj ne (šef izdajica, svih devetorica na mene (to sa 9 ftw))
prešao sam... sam kraj suxa al sve pred kraj ne (šef izdajica, svih devetorica na mene (to sa 9 ftw))
da, to jako suxa.... al najgore kad te osljepi
nego, u pizdu mi je nejasno ovo u sadašnjosti. spojlz0r ->Sja sam uzeo 2 šifre, za moju sobu i lucyn komp, al nisam nista pametnog nasao, i koja je fora kad on njoj gleda u onu karticu? ja skuzio da joj gleda u sise i onda vidim kartica a ne kuzim foru. :D
@ranger: to tebi nevalja nes, mene nitko nije oslijepio u igri. :D
nego, u pizdu mi je nejasno ovo u sadašnjosti. spojlz0r ->Sja sam uzeo 2 šifre, za moju sobu i lucyn komp, al nisam nista pametnog nasao, i koja je fora kad on njoj gleda u onu karticu? ja skuzio da joj gleda u sise i onda vidim kartica a ne kuzim foru. :D
@ranger: to tebi nevalja nes, mene nitko nije oslijepio u igri. :D
a jbg, al svejedno sam ga i sljep ubio :)
btw lucy možeš gledat mail i saznat o njezinoj povijesti....
znam da je imala neku emo frendicu.
e da, ima ikakva finta da sad sa svoga profila uđem u mem. blok neznam 4 i igram to?
ScorpiuS
15-05-2008, 18:53
To što je sve istraživao uopće mi nije jasno pa sam siguran da kad dođu nastavci da će se to malo odkrit.
Maloprije presao. Igra mi je legla k'o samar budali. Igrao sam tako da u svakom gradu spasim svakog gradjana, popnem se na view point i zavrsim svaki investigation prije ubijanja onih majmuna. Super mi je pored nekih propusta. Dao bih neki organ da ovu borbu stave u gothic svijet....shmrc.
Kraj mi nije los...tipicni ''napravi prostora za nastavak''...ne zalim se :)
ja sam na pocetku isto spasavao one sta ih maltretiraju, al besmisleno je, ne pomognu bas. imao sam ih u Jeruzalemu puno.
izašo je novi patch... evo changelog
* Fixed a rare crash while riding the horse in Kingdom
* Fixed a corruption of Altair's robe on certain graphics hardware
* Cursor is now centered when accessing the Map
* Fixed a few problems with Alt-Tab
* Fixed a graphical bug in the final fight
* Fixed a few graphical problems with dead bodies
* Fixed pixellation with post-FX enabled on certain graphics hardware
* Fixed a small bug in the DNA Menu that would cause the image to disappear if the arrow was clicked rapidly
* Fixed some graphical corruption in Present Room with low Level Of Detail
* Character input is now cancelled if the controller is unplugged while moving
* Added support for x64 versions of Windows
* Fixed broken post-effects on DirectX 10.1 enabled cards
i evo download linkovi
AtomicGamer (http://www.atomicgamer.com/file.php?id=69283)[/*:m:m07jhb9p]
FileFront (http://files.filefront.com/Assassins+Creed+v102+Patch/;10210507;/fileinfo.html)[/*:m:m07jhb9p]
FanGaming (http://www.fangaming.com/fileinfo.php?fileid=3599)[/*:m:m07jhb9p]
Fileshack (http://www.fileshack.com/file.x/12186/Assassin's+Creed+Patch+1.02)[/*:m:m07jhb9p]
GamersHell (http://www.gamershell.com/news_50474.html)[/*:m:m07jhb9p]
Internode (http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=17449)[/*:m:m07jhb9p]
Ubi.com (http://patches.ubi.com/assassins_creed/assassins_creed_1.02.exe)[/*:m:m07jhb9p]
prije toga sam bio napiso... hm pa dost dugačak o Lucy i nekim pojedinostima oko priče, no krepo mi net pa ću opet napisat kad budem imo vremena, sad idem igrat AC :)
ScorpiuS
16-05-2008, 18:46
Ja sam igrao na x64 i sve je bilo u redu nije mi jasno kako "Added support for x64 versions of Windows". :shock:
a nije ni meni tak piše xD
Assassin s Creed je super single player igra nakon dugog vremena na PC-u!
Poneki bug ne predstavlja velike probleme!
Tko voli nek izvoli! :thumbs2:
meni igra prejebena definitivo,napokon nekaj kvalitetnog a ne neke igre nabrzaka
ScorpiuS
20-05-2008, 05:29
Bugovi nisu toliko važan problem jer su vezani isključivo samo za kozmetičke probleme a ne za nešto što smeta u prolaženju.
Meni ce frend valjda danas il za koj dan donijet i posudit Assassin's Creed ... Naime on kupio igru a nije procitao da treba imat Shadere 3.0 a on ima 2.0 karticu :rotfl: (al nis, tim bolje za mene :D )
Plexihack
20-05-2008, 21:42
Instalira se trenutno...
Očekujte skokove sa tornja zagrebačke katedrale ^^
10-ak njih koji misle da imaju dobre konfe (misle ^^) su ga instalirali...-10FPSova
Instalira se trenutno...
Očekujte skokove sa tornja zagrebačke katedrale ^^
10-ak njih koji misle da imaju dobre konfe (misle ^^) su ga instalirali...-10FPSova
na kojim detaljima? koje konfe? btw pazi da padneš na meko tlo :)
ja se u zadnje vrijeme počinjem malo parkourom bavit... baš je fora, dosad nisam imo nekih nezgoda, al nisam niš ozbiljno radijo, samo sam se penjo na neke krovove , išo prečacem prek stubišta :) čak je i vrlo korisno u igri skrivača :D
ScorpiuS
21-05-2008, 17:47
Dvoje iz mog mjesta su ga već instalirali i opekli se jer nisu uspjeli igru ni pokrenut.
Plexihack
23-05-2008, 18:49
Dvoje iz mog mjesta su ga već instalirali i opekli se jer nisu uspjeli igru ni pokrenut.
Danas ih je 18 iz mog grada,neki pokrenu a se na low im trza da je neigrivo do bureka...
Ali meni sve ide na maxu kao podmazano,još nisam mjerio FPS-e...
Igra je bolesno bolesna za tako bolesnu igru...
Najbolja igra koja nije RPG...poslije CS-a....lažem...bolje od CS-a.
Btw:
http://images.redial.net/creedjerusalem.jpg
ScorpiuS
23-05-2008, 20:49
Heh, taj error je bio samo u beta verziji igre.
ma nije do errora već do slike u pozadini xD :rotfl: :pray:
btw "Igra je bolesno bolesna za tako bolesnu igru..." ni sam to bolje nebih reko :pray: ja još malo pa sam po treči put prešo, sam to igram pošto mi je hladnjak riknuo na mom kompu...
Windwalker
24-05-2008, 09:33
E, kad bi bar to meni radilo :(
Možda i bi na minimum, ali neću riskirati, pa da pljunem 300kn bezveze.
Ementaler
24-05-2008, 10:37
Ja igru igrao nedavno možda pola sata i jednostavno nemam volje za nju... Nije loša prema onome što sam vidio, ali jednostavno nemam volje takav tip igre igrat trenutno.
Evo Duksy s HCLa napisao recenziju nedavno pa ako niste vidjeli vec:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=243&select=18
Njemu se dalo igrat do kraja :D
Hidraulicar Kreso
24-05-2008, 12:32
ja došo do 5 mem blocka, i reinstalirao winse i ode sve u vnago. Sad sve ponovno, ali nije teško, jer je igra odlična
ScorpiuS
24-05-2008, 15:08
Pa zašto nisi sačuvao savove negdje bili su u skrivenom folderu točnije u Application Data folderu.
zanimljivo kolko saznaš ak pozorno slušaš i ak rješavaš sve...
evo sad sam skužio da altair ima curu il nekog več imenom Ada, ak se prošli onaj razgovor sa likom koji daje stealth assassination kod abul nuqouda(2. lik u damasku) kaže nekak ovak; "any news of Ada?"-"no?"-"i'm sure u'll find her"...
tak nekak, ja sam se još počeo pitat kak je onda desmond nasto... xD
ja ne kuzim di je Altair nasao vremena pumpat cure, tj nastavit lozu.
ScorpiuS
24-05-2008, 18:40
Jeli bilo koja scena u AC-u po noći??? :eyebrows:
kolko ja znam ne... al to će se promjenit u AC2...
pa ono mora spavat i sve.
@ranger: to nije potrebno, tj noć nije. fora je ovako usred bijela dana, social stealth. a ne bit shadow bitch kao u svim drugim igrama.
ScorpiuS
24-05-2008, 21:21
Samo ti govorim da je imao vremena za razmnožavanje po noći.
pa ono mora spavat i sve.
@ranger: to nije potrebno, tj noć nije. fora je ovako usred bijela dana, social stealth. a ne bit shadow bitch kao u svim drugim igrama.
ne dan je iz razloga što jedino tako može do mete, jer prije u prošlosti kolko znam, čim bi noč pala svi odma u krevet(neko solo neko multi xD) al bilo bi ljepo kad bi u noči bio dio igre...
Već se tjedan dana mučim sa patchem 1.2.Umjesto da donese poboljšanja donio je samo još veći nered, performanse su se srušile a zvuk uopće nije sređen.Sada čekam novi patch. :?
ScorpiuS
25-05-2008, 12:32
U AC2 će biti zasigurno za šuljanje i prisluškivanje nekih kriminalaca.
Ali po ovom završetku koji je prvi AC imao dobivam dojam da će nastavak biti u sadašnjosti.
Ali po ovom završetku koji je prvi AC imao dobivam dojam da će nastavak biti u sadašnjosti.
wat? sta, pistolji sa prigusivacima i šprice sa otrovom? :?
@ranger: pa bile su zabave po noći. krijesovi, gusle i to. :D
ScorpiuS
25-05-2008, 14:36
wat? sta, pistolji sa prigusivacima i šprice sa otrovom? :?
@ranger: pa bile su zabave po noći. krijesovi, gusle i to. :D
Ne stvarno!
Moguće je da će Altair-ov predak nasljedit vještine parkoura i njih sada koristit u sadašnjosti.
misliš altairov potomak?
al sumnjam da bi se skillovi odrzali nekih... soma godina? then again, bas vidim frajera u buducnosti kako se penje po visokim zgradama i bjezi od onih sta ga love.
ScorpiuS
25-05-2008, 15:43
misliš altairov potomak?
al sumnjam da bi se skillovi odrzali nekih... soma godina? then again, bas vidim frajera u buducnosti kako se penje po visokim zgradama i bjezi od onih sta ga love.
O tome i govorim ali onda će sad ubacit i puške i ta sranja pa će se igra pretvorit u TPS, to se nadam da se neće dogodit.
Prema priči iz prvog djela izgleda kao da će se assassins creed nastaviti u sadašnjosti, ali možda je to opet samo varka. Jedino ako Desmond slučajno ne nađe način da dobije sve osobine i umijeća svojih predaka te ih koristi tako da skače po zgradama i bježi kao lood. Mislim da će igru opet prebaciti u prošlost i da će altair opet biti igrin glavni protagnist zato što postoji mogućnost da ta organizacija prije nego što ga ubije traži od njega još jedan zadatak. Može biti nekoliko kombinacija ali siguran sam da će biti dobro. Ali po meni bi bilo najoriginalnije da ga trebaju još jedanpput da se vrati u prošlost i prilikom tog odlaska animus se nešto pokvari i sve osobine altaira pređu na desmonda i sada on bježi itd.
meni je jako zanimljiv dio u sadašnjosti kada se govori o tome da nas povijest možda vara cijelo vrijeme. "There's even a book that claims the world was created in seven days. A best seller, too."
ScorpiuS
25-05-2008, 16:57
A to je crkvena verzija nastanka svjeta a svećanik u mojem mjestu ne vjeruje u to.
Ma zašto bi Desmondu trebale Altairove vještine za bjeg iz zgrade?Zgrabi onog debelog liječnika,baci se s njim kroz prozor i dočeka se na njegov trbuh(ako se ne odbije u vražju mater).
Budimo ozbiljni.Mislim da će igra malo pomiješati prošlost i budućnost. Ali uglavnom biti će super. Altairov parkour je dovoljan već sam po sebi.
A to je crkvena verzija nastanka svjeta a svećanik u mojem mjestu ne vjeruje u to.
pa svaki pop u župi ce ti rec to. kao i za vecinu biblijskih događaja.
ScorpiuS
25-05-2008, 20:14
Budimo ozbiljni.Mislim da će igra malo pomiješati prošlost i budućnost. Ali uglavnom biti će super. Altairov parkour je dovoljan već sam po sebi.
Altairov parkour je jedino na što se moglo još malo poradit osim nekih manjih bugova, jer dosadno mi je pritisnut tipku prema gore i čekat tri sata da se uspene na View Point.
Meni je to baš zabavno(koliko glupo zvuči) trebalo se poraditi na monotonosti. glavna zamjerka igri je monotonost. ima je u gradovima,borbi,misijama a sve ostalo je super
borba nije monotona... al bilo bi super da u dvojci stave neku foru da igrac nekako kontrolira countere, tj kako ce pwnat neprijatelja koji napada.
ScorpiuS
26-05-2008, 15:43
Donekle to i postoji jer ponekad možeš odabrat hoćeš li neprijatelja ubit ili samo onesposobit.
Ma borba je potpuno monotona iako je super. Zato što se cijela borba svodi na držanje bloka i čekanje pravog trenutka nakon kojeg sljedi brutlana animacija. Iako ja tarem gardu baš iz čiste zajebancije jel je zabavno vidit kako ih ownam. 8)
ScorpiuS
26-05-2008, 17:31
Potpuna ne istina.
Ja se borim tako da čuvare forsiram i ubijam ih non-stop a kad ih vidim da idu na mene e onda aktiviram counter i shebem ih, tako da s menom Altair nikad ne stoji na mjestu i sad si mi donio želju da ponovno prođem igru.
A lol-a. Meni to tako nije gušt. Ja u misijama izbjegavam borbu zbog te monotonosti. Lijepo jednostavno sve obavim stealth i igra je onda još bolja. Jer ipak kada tareš gardu to je kao Hitman na rambo način
ScorpiuS
26-05-2008, 17:36
Igra uopće nije monotona jer biraš hoćeš li u borbu ili ne kao što si rekao a ti neprijatelje možeš ubijati sa nekoliko načina;mačem, gomilu kao i short blade, na daljinu sa noževima, blejdicom jednog po jednog.
znači tebi nije monotono stalno ubijate mete na iste načine i stalno se vraćati u ista tri grada i obavljati iste misije i penjati se po istim tornjevima. iako je igra super monotonst je velika zamjerka. ali ostatak igre je tako dobar da je poništava
Meni je fora bilo countere im udarati sa hidden blade-om...makar ga uvijek ubije a ne samo odgurne...a i fora je za gledati
ScorpiuS
26-05-2008, 18:11
Meni ju uvjek bilo nekih problema s odabirom blejdice u borbi uvjek bi nekako završio na maču ili šort blajdom.
Meni je fora ih ubijat sa onim malim assassins dagerom. veći je izazov jer trebaš biti jako precizan u ubijanju. i trebaš koristiti dodge
hmmm...
prvo da ne zaboravim borba uopče nije monotona, igraj samo s hidden bladeom i to ti je ko da težine imaš, sa hidden blade only bi bilo hardest... a monotonost sa hidden blade... nema je nimalo :) al ja baš ko i scorpius forsam stražare jer inače, odma te trojica napadnu, jednog counteraš ovi se useru i gledaju te pola sata, pa te idu "grabat"...
misije nisu monotone, meni su prije bile najgore one archer rooftop assassination, jer bi prije oni mene ubili neg ja njih, sad su čisti užitak :)
i da ovdje vrjedi ona "if it ain't broke don't fix it"(tak nekak zaboravio sam ju xD)
al opet ima onih kojima je to svejedno montono, a u AC2 će bit MP i ima na offical forumu otvoren thread gdje se daju prjedlozi za mp a na kraju če bit i objavljeno kakav će mp bit... ja samo nebih volio kad bi sp osto isti ko u AC1 volio bi da dodaju neš više, makar i još onih "ruinsa" ko što je bio jedan cjeli hram, ruševine hrama pod turcima sa strjelama na drugoj strani na malom brdu outpost križara :) sječam se taman akd sam došo tamo vidim trupla od križara i strele u njima, sljedeče šta vidim flag na nekom stupu kod ruinsa, sletim se ko glup i odma me počeli streljat srečom sam preživio :)
što se nastavka tiče bit če radnja isto ko ovdje, jer bezobzira što su oni desmonda iskoristili da bi našli piece of eden, on je uništen u nekoj nezgodi, ali nije jedini... još se uvijek pitam što bi trebale značit one oznake na zidu piše također " i've entered abuss and never returned" možd će desmond uč i svojim tjelom preč(ko neki vremeplov) u prošlost... jedino je sigurno da neče se pretvorit u nikakav TPS i da če prednjačit priča u prošlosti....
pa ja sam i rekao da je zakon igrati sa hidden blade protiv garde. veći je izazov
Dobro nije monotono. Isti tri grada za 9 main quest misija. To nije monotono. Kada se ti staviš između 10 garde i boriš se, a tih će trenutaka biti puno to nije monotono. Da je. Nije stvar o odabiru oružja nego o tome da cijelo vrijeme držiš blok i onda ga ubiješ sa animacijom. To jest monotono. Uvijek skaćeš po zgradam i sakrivaš se od garde, ubijaš strelce na sve moguće načine. Igra je monotona ali to joj nije zamjerka zato što je tako prokleto dobra. Ako ti igra nije monotona onda si... onda dobro ne zapažaš za gejmera :D
hmmm...
prvo da ne zaboravim borba uopče nije monotona, igraj samo s hidden bladeom i to ti je ko da težine imaš, sa hidden blade only bi bilo hardest... a monotonost sa hidden blade... nema je nimalo :) al ja baš ko i scorpius forsam stražare jer inače, odma te trojica napadnu, jednog counteraš ovi se useru i gledaju te pola sata, pa te idu "grabat"...
misije nisu monotone, meni su prije bile najgore one archer rooftop assassination, jer bi prije oni mene ubili neg ja njih, sad su čisti užitak :)
i da ovdje vrjedi ona "if it ain't broke don't fix it"(tak nekak zaboravio sam ju xD)
al opet ima onih kojima je to svejedno montono, a u AC2 će bit MP i ima na offical forumu otvoren thread gdje se daju prjedlozi za mp a na kraju če bit i objavljeno kakav će mp bit... ja samo nebih volio kad bi sp osto isti ko u AC1 volio bi da dodaju neš više, makar i još onih "ruinsa" ko što je bio jedan cjeli hram, ruševine hrama pod turcima sa strjelama na drugoj strani na malom brdu outpost križara :) sječam se taman akd sam došo tamo vidim trupla od križara i strele u njima, sljedeče šta vidim flag na nekom stupu kod ruinsa, sletim se ko glup i odma me počeli streljat srečom sam preživio :)
što se nastavka tiče bit če radnja isto ko ovdje, jer bezobzira što su oni desmonda iskoristili da bi našli piece of eden, on je uništen u nekoj nezgodi, ali nije jedini... još se uvijek pitam što bi trebale značit one oznake na zidu piše također " i've entered abuss and never returned" možd će desmond uč i svojim tjelom preč(ko neki vremeplov) u prošlost... jedino je sigurno da neče se pretvorit u nikakav TPS i da če prednjačit priča u prošlosti....
omg, MP? :pray:
ScorpiuS
27-05-2008, 18:38
Ou, jeah, ou jeah x3
MP će biti odličan samo kao će se izvesti kad će svi držati counet i nitko neće napadat.
bit ce break counter? :rotfl:
pa može on držat counter ti ga "grabaš" i gg... mada mislim da se neče svodit oko nekih arena ubijanja 1v1 collect flags i sl. sranja...
@bara to je več prije bilo al ajd ponovit ću... koja igra reci mi nije monotona?
uzmi CoD, šta se tamo radi? tamo samo ubijaš ubijaš ubijaš... opet jedan od najbigranijih igara
uzmi WoW koji je sami grind do 70. lvla svakih negdje 10 lvla mjenjaš lokaciju da bi dobio nove iste questove sa promjenjenim imenom, da bi na kraju dobio čast da ideš radit quest za još nekih 20 frikova da bi ubili lika uzeli mu mač i kurčili se naokolo. to je zabavno? to nije monotono? ...
btw svaki grad se razlikuje, gradovi su preveliki, ja sam evo treći put prešo tek se sad počinjem snalaziti, i svaki dio grada je drukčiji...
ScorpiuS
27-05-2008, 21:22
U tome i jest stvar a i PES i NFS najmonotoniji a svi ih igraju AC nije toliko monotona barem ne koliko i druge igre.
Ma nema veze što su druge monotone. To im je žanr. FPS i MMORPG.To im je žanr i onda nisu monotone ako je takav žanr. A ova je monotona. Iako su puno igara sada monotone i sve bi igre trebale biti monotone ali ova se malo ističe. Nema više rasprave o ovome. :D
ova igra radi novi žanr jer je mješavina više njih...
monotono nije, rasprava završena točka. xD
Trebalo bi da multiplayer ima co-op misije,inače kako bi to bilo da se 2 assassina rokaju.A igra je monotona.
ako se mene pita,ova igra je smece.
ScorpiuS
28-05-2008, 18:06
Amolimte reci mi kako to zbog čega?
Monotonosti? Nikako!
ako se mene pita,ova igra je smece.
ne pita te se aj bok...
ScorpiuS
30-05-2008, 21:42
Oke, odlučio sam igru odigrati ispočetka vaj put temeljito.
ja cu poslje ljeta, da malo zaboravim detalje i te fore. :D
ma ja sam u 2 dana došo do 9. lika(likice xD) u jeruzalemu i sad mi se neda dalje...
meni je žao što nema one misije što su još davno predstavljali kad se još niš o igri nije znalo... kad u accre treba ubit lika dok vješaju ljude... to ima i na onom traileru igre sa pjesmom lonely soul xD
ScorpiuS
31-05-2008, 21:39
Tu bi misiju volio obavit što se prikaziva u intro-u a ko zna koje bio ona meta u filmu?
je to i mene zanima... ljepo bi bilo kad bi izdali tak nekakav dodatak s tom misijom i možda onom assassin's creed hidden blade (b5L3Fb-sE3Y)Staj mi je filmič predobar :) i još neke ovak, il kad bi izdali neki alat za rađenje svojih misija...
P.S. evo našo sam taj stari video
iEdkDOIe ... re=related (iEdkDOIe8YM&feature=related)
zanimljivo kolko se tog promjenilo... accre nema onaj plavičast sjaj, nema stražara na ulazu, drukčije je predgrađe grada, drukčiji je cjeli grad, meta je william of montferat, neznam zaš su išli mjenjat, al bilo bi ljepo vidjet kak bi onak ispala igra :)
Ja znam koja je to meta. Onaj pajdo u Acre-u. Koji se nalazi u rich district. Neki William ja mislim. Uglavnom onaj u acreu rich district u nekoj maloj utvrdi.
ja sam uvijek u Acre trcao da napravim tu misiju jer mi je preuber bio taj skok na frajera. :D
@ranger: makni spojler oko 9. "lika" iz posta. :D
Ovaj mi se slučaj dogodio 2 puta. Ja idem do glavne mete i ja šetam kao redovnik. I on me vidi i kaže "Assassin" i počnu me svi ubijat. I onda moraš a što je najžalosnije možeš satuć 30 garde. Trebalo se to malo doraditi da te glavna meta raspozna kao i sve druge. Iako igra je preeezakon.
ScorpiuS
01-06-2008, 18:31
Problem je u tome što si mu se previše približio pa se posumjalo.
http://cad-comic.com/comic.php?d=20071122S :rotfl: :pray:
ScorpiuS
01-06-2008, 20:52
LOL, dobar je.
http://cad-comic.com/comic.php?d=20071112
meni je ovaj bolji. :D
Eto, frend mi posudio jucer, pa sam danas instalirao i igrao kojih 10 minuta.
Ima jako zanimljiv uvod, i lijepo izgleda no tolko su naforsali taj blur mislio sam da cu oci izgubit, sad sam zavrsio tutorial i izaso sam iz one spilje. Javim vam jos dojmove, cini se kewl
obadva sam vidio :( al dobri su :D
naime imam teoriju da desmond ima brata/bratiča(a da desmond to nezna), jer stvarno kako su assassini mogli znat gdje je... onda kad vidic kaže da su tražili i lovili assassine i njima slične... al ipak su im neki promakli i onda oni dođu po desmonda al ne sa punom snagom i opet ako ste gledali mailove od vidica neko šalje ona prjeteča pisma... stvarno priča im je predobra nemrem čekat ac 2...
bezimeni
06-06-2008, 06:59
Jaoooo...kako dosadna igra.Baš te pikne u živac.Totalno neiskorišteni potencijal.Odlično dizajnirani okoliš te odlične mogućnosti glavnog lika ali toliko nezanimljiv gameplay.Nemam ni volje nastaviti i završiti igru a to mi se rijetko događa.Šteta.
ak neš valja to je gameplay...
naime imam teoriju da desmond ima brata/bratiča(a da desmond to nezna), jer stvarno kako su assassini mogli znat gdje je... onda kad vidic kaže da su tražili i lovili assassine i njima slične... al ipak su im neki promakli i onda oni dođu po desmonda al ne sa punom snagom i opet ako ste gledali mailove od vidica neko šalje ona prjeteča pisma... stvarno priča im je predobra nemrem čekat ac 2...
assassini znaju di je desmond jer je SPOILER ona ženska također assassin,i ona im je javila da je desmond u rukama templaraSSPOILER
assassini znaju di je desmond jer je SPOILER ona ženska također assassin,i ona im je javila da je desmond u rukama templaraSSPOILER
spojler/pitanje
mozete mi objasnit sta assassini i templari rade u sadašnjosti?
mravojed20
06-06-2008, 21:14
Isto što i u prošlosti, i jedni i drugi su se uspjeli održati do današnjih dana.
captain gamer
07-06-2008, 11:46
možda je ovaj problem već napisan ali me zanima zasto kad želim ući u jeruzalem me izbaci iz igre.
I gdje se mogu nabavit mape koje pokazuju gdje se nalaze zastavite i templari?
mravojed20
07-06-2008, 11:55
Izbacuje te na ulasku u Jeruzalem jer nemaš originalnu igru.
Tsumetai Ryujin
07-06-2008, 11:55
Nemas orginalnu igru. To se ne podrzava na PCP forumu.
Zastavice mozes nac ovdje (http://guides.gamepressure.com/assassinscreedpc/guide.asp?ID=4531)
Ili ovdje (http://www.assassinscreed-maps.com/)
Tsumetai Ryujin
07-06-2008, 12:29
Ovo tvoje je cak i bolje od mojega. gg
captain gamer
07-06-2008, 12:40
ok hvala izgleda da ću po prvi put kupit orginalnu igru.
Ovo tvoje je cak i bolje od mojega. gg
Thanks, tako mi se i ucinilo pa sam postao (a i to sam iskoristio za zadnja 3 flaga u Masyafu, nadam se da sam tocno napiso ime)
@ Captain Gamer: Omg zar po prvi puta original, pa neke igre to i zasluzuju ... (sta je sa legendama Half Life, StarCraft ...)
captain gamer
07-06-2008, 13:06
ne volim takve igre pa ih nisam niti kupovao
ScorpiuS
07-06-2008, 13:53
To se piše u jednom postu!!!
I zbog takvih kao što si ti captain gamer izdavači računalnih igara dobijaju razlog da njihove sledeće igre ne budu PC ili budu samo konzola exclusive.
ScorpiuS
07-06-2008, 21:37
kako misliš ko puca na kraju'
mravojed20
07-06-2008, 22:52
tko puca na kraju?
Spoiler Moderni assasini pokušavaju osloboditi desmonda, ali budu pobijeni od strane templara.
tko puca na kraju?
Spoiler Moderni assasini pokušavaju osloboditi desmonda, ali budu pobijeni od strane templara.
da al to je navodno sam izvidnica... xD
tko puca na kraju?
objasnite potrebu za postojanjem i jednog od tog dvoje ako je sveta zemlja... pjesak i kamen?
objasnite potrebu za postojanjem i jednog od tog dvoje ako je sveta zemlja... pjesak i kamen?
ovo nije spojler, ovo su čiste činjenice koje nemaju(dobor malo imaju xD) beze s igrom...
dakle templari su bili red, postoje i sad tek tolko iz neke tradicije il čega več... no raspušteni su i protjerivani negdje u 15. st... a hashshashini(assassini) su također red, ima nekoliko desetaka stranica prije link na wikipediju o njima...
dakle u igri oni svi več postoje al nema to veze sa svetom zemljom jer je to samo razlog zaš bi se oni poubijali(tj. templari žele blago) ko što ameri deru po iraku u sadašnjosti...
EDIT:
templari (http://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar)
hashshashini (http://en.wikipedia.org/wiki/Hashshashin)
procitao sam prije te clanke. :D
ugl recimo da shvacam sad... cekamo dvojku. :D
thonchek
13-06-2008, 21:25
igra izgleda lijepo ali mi se bas ne svidja s
to nema neku posebno razradjenu priču
ScorpiuS
13-06-2008, 21:37
Meni je priča bila odlična.
igra izgleda lijepo ali mi se bas ne svidja s
to nema neku posebno razradjenu priču
priča na gt dobila 9.7 ocjenu... priča mi je poslje gameplaya i altaira najbolje u ovoj igri... lotr owna xD (ovo je bio zajeb nemojte sad srat kak se to nemre uspoređivat kad se može sebi za dušu)
Ma igra se zove Assassins Creed, čovjek bi rekel da je šuljačina (tiha smaknuća i sl.)... Je, možda kojih 1%, ostalo je Hek'n'/ (bez RPG elemenata) :thumbs1:
Strašno sam razočaran, igra je zabavna i lijepa i vrlo igriva... ali nema veze sa Assassinima! Imaš 10 meta u igri od kojih možeš tiho ubiti samo 6, a kad ih ubiješ opet faking hek'n'/! U mini igricama tokom igre imaš za ubiti par pojedinaca na tihi način, ali opet... hek'n'faking'/
Hitman je pravi Assassins Creed, šuljaš se, maskiraš, vrebaš i na kraju smakneš metu!!! To je Assassin!!! Altair je nikaj više doli John Rambo sa mačevima... čak i Rambo u svojim filmovima ima više Stealth Killova nego Altair u čitavoj igri :hangin:
Igrivost 10/10
Grafika 9/10
Priča 7/10
Razvoj radnje 2/10
Smisao igre 0/10
Rex Regis.cro
17-06-2008, 12:08
Ma igra se zove Assassins Creed, čovjek bi rekel da je šuljačina (tiha smaknuća i sl.)... Je, možda kojih 1%, ostalo je Hek'n'/ (bez RPG elemenata) :thumbs1:
Strašno sam razočaran, igra je zabavna i lijepa i vrlo igriva... ali nema veze sa Assassinima! Imaš 10 meta u igri od kojih možeš tiho ubiti samo 6, a kad ih ubiješ opet faking hek'n'/! U mini igricama tokom igre imaš za ubiti par pojedinaca na tihi način, ali opet... hek'n'faking'/
Hitman je pravi Assassins Creed, šuljaš se, maskiraš, vrebaš i na kraju smakneš metu!!! To je Assassin!!! Altair je nikaj više doli John Rambo sa mačevima... čak i Rambo u svojim filmovima ima više Stealth Killova nego Altair u čitavoj igri :hangin:
Igrivost 10/10
Grafika 9/10
Priča 7/10
Razvoj radnje 2/10
Smisao igre 0/10
Ooooo vidi tko se vratio ^^
Da, istina, ali poanta toga je da on ubie svoje mete tako da svi to vide.
:thumbs1:
Očekivao sam Stealth avanturu, dobio sam Quake Creed :toilet:
da rex nije rekao "tko se vratio" po postu bi skontao da si neki noob i popljuvao te. :D
sta, nisi gledao ni jedan trailer il gameplay vid? kako bi altair rekao "A skilled assassin makes sure his work is noticed by the crowd" (tak nes. :D)
hašašini su poznati po javnim pogubljenjima, a ne po sakrivanju okolo po sjenama.
da rex nije rekao "tko se vratio" po postu bi skontao da si neki noob i popljuvao te. :D
sta, nisi gledao ni jedan trailer il gameplay vid? kako bi altair rekao "A skilled assassin makes sure his work is noticed by the crowd" (tak nes. :D)
hašašini su poznati po javnim pogubljenjima, a ne po sakrivanju okolo po sjenama.
Ma nije bitno to kaj se radi o javnom ubojstvu, nego da bar igra malo više vuće prema stealth pristupu akciji. Da ima šuljačine kao u Thief serijalu sa tim parkour foricama i brutalnim ubojstvima bilo bi super, ali ovo trči i ubi je bezveze!
Ali da je igra zabavna, to definitivno je... Samo kažem, gubi mi se čitav smisao imena igre pošto ja shvačam Assassine kao ubojice iz sjene, a ne sprašim ti bodež u grlo pa nasjeckam 30 stražara prije nego pobjegnem sa mjesta ubojstva... Ak me kužiš!?
da. fora je utom sta igra nije o assassinima nego Hašašinima. ima razlike. i meni je prvi put bilo cudno sta uopce nema tipke za šuljanje, ali super je igra. nemos rec da nema smisla.
da. fora je utom sta igra nije o assassinima nego Hašašinima. ima razlike. i meni je prvi put bilo cudno sta uopce nema tipke za šuljanje, ali super je igra. nemos rec da nema smisla.
Assassin ti je izvedenica od riječi Hashashin.
Nema smisla zbog tog "Rambo" pristupa 99% akcije u igri. Ali igra ima fino zamišljenu priču, pogotovo kraj igre kad sam se u par trenutaka i naježio zbog "domišljatosti" kreatora igre (nakon finalne borbe, finalna borba je qurac od ovce)... Prema trailerima sam iskreno mislio da bu igra bila neka stealth akcijska avantura (PoP pomješan sa Hitmanom), kad ono nisam bio niti blizu, čak imaš više šuljanja u PoP - T2T :D
Ovaj rambo style nije loš,zabavan je i neizmjerno diže ego,pogotovo nakon 30-ak mrtvih templara oko mene, al su ipak trebali ostaviti odluku igraču na koji način će prolaziti kroz igru,bilo to sjeckakući sve oko sebe,ili bit nevidljiv sve dok ne bude trenutak za boss kill,koji kao mora biti public.
Ovako se po meni gubi replayability, jedini razlog zašto bi Assassins Creed bio na hardu duže vrijeme, onda je to skakutanje po zgradama; mada,ako to čini dobru igru, onda frogger owna ovu igru.
Ovaj rambo style nije loš,zabavan je i neizmjerno diže ego,pogotovo nakon 30-ak mrtvih templara oko mene, al su ipak trebali ostaviti odluku igraču na koji način će prolaziti kroz igru,bilo to sjeckakući sve oko sebe,ili bit nevidljiv sve dok ne bude trenutak za boss kill,koji kao mora biti public.
Eee, o tome se radi :thumbs2:
I bome je zabavno sjeckati stražare, animacije su brutalne kad pogodiš kombo potez :D
Animacije su super, pogotovo kad lijepo prikažu kako se templar sa 30+ kila oklopa pentra po zidovima ko mačor.
rambo pristup je samo jedna od opcija, nitko ne može reć da nema šuljanja. odradi sva istraživanja (koja su nažalost zamarajuća i dosadna i to je jedini minus) pa isplaniraj kako doć do mete da te nitko ne vidi. i u hitmanu isto ima rambo pristup, ali je teža opcija. u ac je rambo pristup više kao dosadnija opcija, okružiš se stražarima i samo ih skidaš jednog po jednog counter attackom i eventualno ćeš doći do mete.
rambo pristup je samo jedna od opcija, nitko ne može reć da nema šuljanja. odradi sva istraživanja (koja su nažalost zamarajuća i dosadna i to je jedini minus) pa isplaniraj kako doć do mete da te nitko ne vidi. i u hitmanu isto ima rambo pristup, ali je teža opcija. u ac je rambo pristup više kao dosadnija opcija, okružiš se stražarima i samo ih skidaš jednog po jednog counter attackom i eventualno ćeš doći do mete.
Igru sam prešao od prve sa svim istraživanjima ispunjenim, svim tornjevima otkrivenim i svim civilcima spašenima. Ak se igra, onda se igra kak spada :D Osim ako je igra dosadna poput Hellgate-a :kill:
Rex Regis.cro
17-06-2008, 17:37
Jedino što mi je glupo kod AC-a je to što možeš sam razvaliti 30 vojnika :(
Taj problem su mogli jednostavno riješiti tako da maknu ono zdravlje koe ti se samo od sebe puni, i to je to.
ScorpiuS
17-06-2008, 17:50
Igra je stavila zdravlje koje se puni jer prati brend ostalih igara kojima se sdravlje puni.
Ja se ne sijećam novijeg FPS-a bez obnovljiva zdravlja.
Za to možemo kriviti isključivo konzole... Pravom gameru ne treba health pack niti obnavljanje energije, to je za pičkice :D
meni je prežestoka finta sa short bladeom kad ga prvo u stopalo, onda stražar onak "lol wtf, noob" i opicis ga po glavi. :pray:
@ bartuc točno tako, pravi je osjećaj kad pola nivoa pređeš sa nekih 15% healtha
meni je prežestoka finta sa short bladeom kad ga prvo u stopalo, onda stražar onak "lol wtf, noob" i opicis ga po glavi. :pray:
Ja sam se odvalio kad Altair frajeru skelji šamarelicu i dok se lik rotira za 180 ga spraši u leđa s mačem :D Još veća fora je to kaj zgleda kao da mu mač zabije u guzicu, nekak nisko cilja taj Altair :D
Rex Regis.cro
17-06-2008, 19:16
Ja sam se odvalio kad Altair frajeru skelji šamarelicu i dok se lik rotira za 180 ga spraši u leđa s mačem :D Još veća fora je to kaj zgleda kao da mu mač zabije u guzicu, nekak nisko cilja taj Altair :D
Joj to mi je ludnica :rotfl:
Obožavam taj combo! Kako mu šljagu odvali joooj!
Za zainteresirane, taj combo postižete tako da točno kada vaš mač udari u neprijateljev, opet stisnete tipku za napad. Morate napraviti to par puta dok igra ne odabere da baš izvede taj combo.
A još draži mi je kada neprijatelj krene na tebe sa HEAVY napadom (jako dugo mu treba da zamahne) ti mu napraviš counter-attack i onda ga ošamutiš. Zatim imaš tri opcije, probiti ga mačem, pustiti ga da padne na pod, i najbrutalnija i meni najdraža, slomiš mu nogu :scared: Za porbosti stisneš tipku za napad mačem a za slomiti nogu onu tipku za free running/blend.
ste probali sa hidden blade-om counterat? to je brzo, al brutanlo. kroz uši mu mozak probije, il u kralježnicu. :D
ste probali sa hidden blade-om counterat? to je brzo, al brutanlo. kroz uši mu mozak probije, il u kralježnicu. :D
Kak se to izvodi?
pa kad te krene napast selektas hidden blade i odradis counter kao i sa normalnim vepnom.
pa kad te krene napast selektas hidden blade i odradis counter kao i sa normalnim vepnom.
Ali kak se braniš? Kak onda blokiraš napade?
eddie2142
17-06-2008, 20:24
dodge
Ali kak se braniš? Kak onda blokiraš napade?
da, to bude zajebano, nemoš. zato moras svaki counterat il dodge-at il si na...drapo. :D
Baš čitam na PCE-u temu o Assassins Creedu :D
Evo kaj je lik rekao:
Grafika je stvarno lijepa, fora je skakanje po zgradama i sakrivanje, ali sve u svemu...dosadila mi je nakon 25 minuta, nekako su igre sve vise nabrijanije sto s egarfike tice, ali fali im onaj SMISAO.
Baš sam o tome jučer pisao :friends:
Pa,preporucujes li da odgiram?
Odigraj, igra je zabavna što se gameplaya i priče tiče...
Postane monotona ali i dalje zabavna tak da monotonost nije toliki problem... Jedino ako imaš isto poimanje Assassina kao i ja, mogao bi te razočarati smisao igre odnosno smisao imena igre!
ovisiti o ukusu, meni je bolji altair, koji ubije lika pred pola grada i može zbrisat bez da ikog ubije, neg neki ninja assassin pičkica koja mu uvali zmiju u krevet....
Pa lijepše je uvaliti zmijicu u krevetu nego nekoga ubiti nasred.... aaaa, ne ta zmijica :oops:
Arbiter of Change
18-06-2008, 10:41
Bartuc Povratnik je dobio dozu perverznosti vidim. :P
Bartuc Povratnik je dobio dozu perverznosti vidim. :P
Ja sam oduvijek bio perverzan :rambo:
Mene full zanima kak bu se radnja nastavila... Kraj igre mi je bio fenomenalan, isprva nisam imao pojma kaj sve ono znači ali sam sve saznao iz jednog prohoda igre u kojemu lik sve super objasni! Odmah mi se svidio način razmišljanja programera i koliko su to sve povezali u neke teorije zavjera i sl. :pray:
ovisiti o ukusu, meni je bolji altair, koji ubije lika pred pola grada i može zbrisat bez da ikog ubije, neg neki ninja assassin pičkica koja mu uvali zmiju u krevet....
medival 2? :D
i da, super mi je ona rečenica "there's even a book claiming that the world was created in seven days. a bestseller, too." :pray:
jel itko uspio haxat komp od profesora?
jel itko uspio haxat komp od profesora?
Kad lik u jednom dijelu igre gleda kroz prozor i pije kavicu, onda ga zđepatiš i ukradeš mu olovku sa kodom pomoću koje uđeš u njegov laptop...
nebi ti bar trebao znat pravila o spojlerima? :D
inace, propustio sam drugi put to. šta se zanimljivoga može nać na kompu?
Nije to spojler pošto ne otkriva apsolutno nikaj, spojler bi bio da sam ti ispisao sve e-mailove sa profesorovog kompa :D
Rex Regis.cro
18-06-2008, 11:45
Pitanje za ljudove koji su prešli AC. Jeste li maznuli karticu iz svog ormara za odjeću, ID Pen od Lucy i ID Pen od Vidića dok on pije kavu? Kada to napravite možete čitati njihove e-mailove i saznati puno o priči.
Pitanje za ljudove koji su prešli AC. Jeste li maznuli karticu iz svog ormara za odjeću, ID Pen od Lucy i ID Pen od Vidića dok on pije kavu? Kada to napravite možete čitati njihove e-mailove i saznati puno o priči.
Da :). Mislim da su skoro svi to uradili. Ako ne Vidićev onda samo Lucyn. Ja sam sve.
i da, super mi je ona rečenica "there's even a book claiming that the world was created in seven days. a bestseller, too." :pray:
Signed... :pray: ^2
ja sam samo lucynu olovku. ona ju je namjerno stavila tam?
Rex Regis.cro
18-06-2008, 12:40
ja sam samo lucynu olovku. ona ju je namjerno stavila tam?
Jawohl.
Da :). Mislim da su skoro svi to uradili. Ako ne Vidićev onda samo Lucyn. Ja sam sve.
Signed... :pray: ^2
kad smo več kod razgovora, ja otkad sam još čeko igru i vidio altaira kak liku govori "speak to me or speak to God"... owna sve živo :pray:
razgovori tj. to što likovi izgovaraju su mi najbolji odsvih igri šta sam igro, nadam se samo da če ispravit njihovo izvođenje u nekom patchu...
kad završi škola moram otič pogledat kad če bit ubidays sljedeči il neš sl. sad je na redu da prezentiraju AC2, to če narafno bit neš malo, meki teaser trailer(ak i o bude...) jer sad imaju novi PoP, far cry2, one svinje,ninja gaiden, BiA...
ScorpiuS
18-06-2008, 20:46
Koliko je grafika u AC1 bila dobra u AC2 je neće niti morat mijenjat. Ali opet će napravit nešto uber zahtjevno kao krajsis.
Koliko je grafika u AC1 bila dobra u AC2 je neće niti morat mijenjat. Ali opet će napravit nešto uber zahtjevno kao krajsis.
Zakaj misliš da će biti uber zahtjevno, pa jedinica je fenomenalno optimizirana. Nije mi niti pomislila zatrzati!?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.