Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed
Stranica :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
da jel grafika i zvukovi i animacija i sve je na razini al kad ti pocnu neke misije dode ti da ju bacis kroz prozor skup sa kompm
ScorpiuS
23-08-2008, 09:14
Meni je ta igra bila predobra. Bila mi je teška samo u jednom slučaju, kad sam morao poraziti onu veliku ribu. Ali kad sam skužio kako ću je namamiti na školjke onda mi je bilo i to lako.
e da ta riba me sjebala
poslje je sve lagano najbolje mi je u mozgu od onog milkmena
iznogud1515
23-08-2008, 13:24
nemojte to tu pisat, bezveze će lockat temu, napravite novu. :D
Deadwalker
25-08-2008, 09:28
e trenutno igram ovu igru pa me zanima čemu služe oni flagovi koji se mogu skupljat po mapi. Se dobije sta ako se svi skupe?
Ne, samo achievement da si skupio sve ...
Deadwalker
25-08-2008, 09:56
znači, samo statistika je vise-manje u pitanju...
Arbiter of Change
25-08-2008, 10:05
Welcome to XBox achievement system.
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080804
:D
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20080804
:D
Predobro!! :rotfl: :rotfl:
ScorpiuS
25-08-2008, 16:21
Taj je star, ali dobar. LOL! Samo što opet idemo na OT.
iznogud1515
25-08-2008, 18:10
sad sam skužio i da se fora tuć i sa short bladeom. kad ih je puno Altair se samo okreće, udara malo jednoga, malo drugoga.
ScorpiuS
25-08-2008, 18:12
Najkul sa short bladeom mi je counter kad zabije ju nekome u glavu i čuje se jedan specifičan zvuk. Legendary
Pa da,ali kad sam ja došo kod tebe i mi igrali,samo si ih tuko mačem,jer si lame.
ScorpiuS
25-08-2008, 19:09
Dok nisam otkrio to oružje. Mač je klasik, ali short blade je nenadjebiv.
Deadwalker
25-08-2008, 19:43
da, sema mi je onaj counter-attack kad mu taj mali nož spići dole u nogu a zatim direktiva gore v bradu...prejebeno 8)
O čem ti?Ja u tebe dođem,koljem ih short bladeom,a ti rekneš "mačem je lakše"......
ScorpiuS
25-08-2008, 21:21
da, sema mi je onaj counter-attack kad mu taj mali nož spići dole u nogu a zatim direktiva gore v bradu...prejebeno 8)
Brutalan je bio taj svijet iz prošlosti
O čem ti?Ja u tebe dođem,koljem ih short bladeom,a ti rekneš "mačem je lakše"......
Ma da, da.
###DK###
26-08-2008, 18:29
Probao sam Counter Kill sa bladeom.
Nije loše ali puno bolje izgleda s mačem ili short bladeom. Bar meni.
završio sam igru, kako mogu loadati neki dio? sada je vec gotovo i kad idem na continue ide na dio malo prije nego se dobije eagle eye.
ScorpiuS
26-08-2008, 19:43
Onda ju nisi prošao.
završio sam igru, kako mogu loadati neki dio? sada je vec gotovo i kad idem na continue ide na dio malo prije nego se dobije eagle eye.
nisi je prešao sve dok nisi iskoristi eagle eye gledajući zid iznad kreveta ;)
ne, odem na continue i onda sam u animusu ali me izvade van jer je strka oko Piece of Eden (kad veli glas da me pwnaju, ali Lucy me spasi)
znam da sam ju prešao sa tim profilom.
lucy te spasi .. oni svi odu negdje... udji u sobu , pogledaj u zid iznad kreveta i stisni tipku za eagle vision , preso si igru onda =)
bokte kolko je tu spama pobrisano snač se nemreš xD
meni je inače što se bladeova i templara tiče, najbolje sa hidden bladeom bez borbe(ima način za svakog :D ) sječam se kad sam prvog išo ubit jednu minutu sam se pripremo i onda sa zida skočio na njeg ko u traileru i gg :DDD prejeben osječaj bio :) onda ima ovih koje nemreš nigdje se popet, njih namamiš, sakriješ se pored neke uzvisine, oni se krenu vratit nazad, i samo onda skočiš na njih :D
ja sam u početku čim sam short blade dobio samo sam njega koristio osim za 1v1, a u zadnje vrijeme mi je ljepše swordom, al kad mi dojade uzmem short i zaplešem :D
ne pitam kako preci igru nego kako loadati na neku prijasnju memoriju...
###DK###
30-08-2008, 09:36
Uđeš u animus, probereš DNA spiralu koju želiš i upreš reload memory.
Uđeš u animus, probereš DNA spiralu koju želiš i upreš reload memory.
kada dobijem eagle eye, ne mogu u animus. samo pogledati zid u sobi i završit igru.
ScorpiuS
30-08-2008, 11:31
I onda pritisneš na continue u meniu i opet se stvorš i moeš opet igrat sve misije ispočetka.
Ali mene zanima ko bi ponovno htio prolazit tako repetitvnu igru.igra je dobra samo prvih par sati...
neznam,meni je bila odlična čitavo vrijeme.prešao sam ju triput i mogao bi još triput.
Arbiter of Change
30-08-2008, 11:45
Možeš se zabavljati skupljanjem onih zastava... da (ja sam to čak i pokušao u onom 1. selu gdje im je baza, ali kad sam izašao vani ono, 100 ovih zastava, 100 onih... ma mrš).
###DK###
30-08-2008, 12:09
Čak bih je i mogao prelaziti ponovo da mogu nekako ubrzati one dosadne animacije na početku.
Prvi put sam ih pratio ali kad pomislim da moram ponovo jedno te isto slušati jednostavno mi se ne da.
ScorpiuS
30-08-2008, 13:12
Meni je laše bilo skupit one stvari u San Andreasu nego što je tamo u AC.
Čak bih je i mogao prelaziti ponovo da mogu nekako ubrzati one dosadne animacije na početku.
Prvi put sam ih pratio ali kad pomislim da moram ponovo jedno te isto slušati jednostavno mi se ne da.
Da, samo zbog animacija nisam igru odigrao 2x. Već sam počeo s ponovnim prelaskom i nakon prve animacije sam ugasio igru. Zakaj nisu stavili neki "Skip Animation" gumbek, ovak igra ima replay value jednak NULI.
e mene zanima gdje nestaju svi postovi :S
ima dost spama, al nema i nekih nespam postova :/
a neko vjezba brisanje postova...
m374L#34d
03-09-2008, 00:04
Možeš se zabavljati skupljanjem onih zastava... da (ja sam to čak i pokušao u onom 1. selu gdje im je baza, ali kad sam izašao vani ono, 100 ovih zastava, 100 onih... ma mrš).
Same here
Meni su se te animacije svidele i mislim da su bile dobro osvezenje u celoj monotonosti igre.
[quote="Arbiter of Change":99q9nu0e]Možeš se zabavljati skupljanjem onih zastava... da (ja sam to čak i pokušao u onom 1. selu gdje im je baza, ali kad sam izašao vani ono, 100 ovih zastava, 100 onih... ma mrš).
Same here
Meni su se te animacije svidele i mislim da su bile dobro osvezenje u celoj monotonosti igre.[/quote:99q9nu0e]
otkud si ti pao? :D
###DK###
03-09-2008, 14:16
[quote="Arbiter of Change":2pckuxke]Možeš se zabavljati skupljanjem onih zastava... da (ja sam to čak i pokušao u onom 1. selu gdje im je baza, ali kad sam izašao vani ono, 100 ovih zastava, 100 onih... ma mrš).
Same here
Meni su se te animacije svidele i mislim da su bile dobro osvezenje u celoj monotonosti igre.[/quote:2pckuxke]
Koliko ja znam nema nikakvih animacija kad skupljaš zastave.
Ili misliš na one animacije na početku koje ne možeš preskočiti?
m374L#34d
03-09-2008, 19:29
lol
I ja sam mislio na te animacije sa pocetka igre i pre ubijanja bossova. Donji deo posta nema veze za gornjim delom xD
###DK###
03-09-2008, 20:35
lol
I ja sam mislio na te animacije sa pocetka igre i pre ubijanja bossova. Donji deo posta nema veze za gornjim delom xD
Kužim ali to trebaš naznačiti jer nismo znali na što točno misliš. :D
Osim toga te animacije su zanimljive samo ako prvi put prelaziš igru.
m374L#34d
03-09-2008, 21:57
Nece se ponoviti :D
Mozda si u pravu.
Hteo sam jos jednom da predjem igru ali nikako nisam mogao da nadjem vremena.
e ja bas sad prelazim AC e luda sam za skupljanjem zastavica
ScorpiuS
05-09-2008, 20:16
Rulat ćeš sve na forumu ako skupiš svih. :D
mah, nemam živaca za to. sigurno bi našao, ono, 80/100 i onda nebi no way in hell mogao nać ostalih 20. nemojte ih skupljat uopce, zapamtite gdje su i uzmite ih da se sinkronizirate (lijepo upakiran nacin i naziv sa healt pack)
moj buraz je naso 99/100 kings richard
ScorpiuS
05-09-2008, 21:02
Ma daj. A jel taj ima nekakav socijalni život. Ja ih nikako nebi uspio toliko nači. Osim naravno ako nije koristio mape sa interneta.
###DK###
06-09-2008, 19:55
To je uvijek zabavno skupljati na početku ali kad ti ih ostane nekoliko poludiš.
Ja sam ubijao templare pa sam opet nakon nekog vremena izgubio živce.
i am the templar hunter.i have killed all 60 templars in the whole kingdom.beat this!!!
M3T4L1C4
07-09-2008, 10:29
sve u svemu igra je odlična :kill:
Ma daj. A jel taj ima nekakav socijalni život. Ja ih nikako nebi uspio
toliko nači. Osim naravno ako nije koristio mape sa interneta.
nije lik je lud sam je iso okolo i skupljo ih i jednu nije mogo nac
crazy....
Ma daj. A jel taj ima nekakav socijalni život. Ja ih nikako nebi uspio
toliko nači. Osim naravno ako nije koristio mape sa interneta.
nije lik je lud sam je iso okolo i skupljo ih i jednu nije mogo nac
crazy....
kolko je star bokte...
da freak...
anyway ac je odličan,ali nastavak će garant biti sranje...
ScorpiuS
07-09-2008, 20:57
A više meni liči da će biti obrnuto. Ne govorim da je AC sranje, ali jest bome repetitivan i ubija u pojam replay value sa onim animacijama. Ali sa AC2 bi se mogle dosta lijepe stvari napraviti. Samo je putanje hoće li se raditi u prošlisti ili sadašnjosti.
###DK###
07-09-2008, 21:33
A više meni liči da će biti obrnuto. Ne govorim da je AC sranje, ali jest bome repetitivan i ubija u pojam replay value sa onim animacijama. Ali sa AC2 bi se mogle dosta lijepe stvari napraviti. Samo je putanje hoće li se raditi u prošlisti ili sadašnjosti.
Samo da se mognu pobrzati one animacije i to će biti odlično.
Vjerovatno će moći. Valjda su nešto naučili od prošlog puta.
ma ja mislim da če dost podsječat na mirrors edge, jer ak se bude radilo u sadašnjosti sa desmondom po krovovima... odma bi bilo "MIRRORS EDGE RIIIIIPPPP OFFFF" al ko zna... vrlo su tajnoviti oko dvojke zasad nikakvog infoa nema, vjerojatno zato što većina tima radi na PoP GotP...
mogu samo reći da je igra toliko više zabavna i bolja kad je se igra na Xbox360 na 42" lcd tv nego ovako na jadnom kompu na 19" lcd ta vam jat o nemogu opisati...praktički druga igra
Deadwalker
16-09-2008, 17:04
mogu samo reći da je igra toliko više zabavna i bolja kad je se igra na Xbox360 na 42" lcd tv nego ovako na jadnom kompu na 19" lcd ta vam jat o nemogu opisati...praktički druga igra
Cuj, ja sam ti igral AC kod frenda na 22" monitoru, na dx10 modu na full detaljima i mogu ti reć da tesko se može nadmasit takav užitak igranja. Al dobro, ukusi su različiti...
Cuj, ja sam ti igral AC kod frenda na 22" monitoru, na dx10 modu na full detaljima i mogu ti reć da tesko se može nadmasit takav užitak igranja. Al dobro, ukusi su različiti...
a ja sam je igrao na projektoru pa se nehvalim :D hahaha lol
hoću reći što veći monitor veća uživancjia!
Logično bi bilo da sada bude u sadašnjosti, jer smo otkrili misteriju Altaira, sad treba spriječiti one madafakere koji znaju lokacije onog artefakta. Ako će biti u sadašnjosti to će biti poprilično drugačija igra, moža neki arakadni Sam Fisher
neznaju još lokaciju... šta nisi slušo lucy kad je govorila da im još treba, mada je to govorila jer joj je stalo do desmonda al istina stvarno je da im on još treba... bit če opet mix budučnost(prošlost jer priča iz prošlosti još nije gotovo, rat još traje a assassini nastoje postići mir... kak će to učinit bez vođe, sad bi altair trebo bit novi vođa i trebalo bi bit dosta drukčije...
Yup, Lucy je rekla da ipak ostave Desmonda zivog za slucaj da se "nesto" desi pa da artefakti nebudu na lokacijama.
A mozda se nesto desi i eto ti Desmonda u proslosti kako s ekipicom putuje po drevnoj Kini i bori se s Nindzama http://cache.hyves-static.net/images/smilies/default/smiley_ninja.gif
jel zna možda netko zašto mi igru otvara ovak:
http://www.imagesforme.com/show.php/156468_Untitled.jpg
odi pod video options, tamo će bit ziher neki full screen red, markaj ga i više ti neb trebo pokretat AC "windowizirano"
btw ninjđe fuj
odi pod video options, tamo će bit ziher neki full screen red, markaj ga i više ti neb trebo pokretat AC "windowizirano"
btw ninjđe fuj
A što je Altair ak ne ninja. Klatara se po zgradama, kolje se mačevima, umjesto shurikena ima throwing knives, živi po tajnom kodeksu ko ninje.
Obuci ga u tamno odijelo i eto ti ninje.
btw ninjđe fuj
aj probaj nać, ja nemrem da ga ebeš :D
mislim da i ja nema negdje je drugde valjd se ni nemre ingame il postoji neki shortcut koji si stiso neš od tog ziher je :D
altair nikako nije ninja, jebote gdje če ninja se protiv templara, vitezova, guardova borit i to po danu... altair nije neka pički ninja da se igra sa zmijama u krevetu... nadalje ko sve nema svoj kodeks imaju ga i marinci pa nisu ninje...
P.S. aj ovako još 2 stranice da ima tema više strana od witchera \o/
lol :D
ma čudno mi je to, možda je do Viste..
muahahaha :D
nego, jel se spominje kakav AC 2? čuo sam za plan da se radnja seli na daleki istok, u još dalju prošlost..
Deadwalker
17-09-2008, 08:00
muahahaha :D
nego, jel se spominje kakav AC 2? čuo sam za plan da se radnja seli na daleki istok, u još dalju prošlost..
da, bit će AC2 ali ne u bližoj budućnosti. Tak su barem u Ubisoftu rekli...
Rex Regis.cro
17-09-2008, 14:50
lol :D
ma čudno mi je to, možda je do Viste..
ALT+ENTER
radi se na AC2, al se niš nezna o njemu, ono da se radnja seli na daleki istok su sama nagađanja jer većina ljudi je primjetila one japanske/kineske/korejske hjeroglife, a ima negdje cjela prostorija analizirana gdje se spominje centralna amerika, daleki istok, bliski istok(holy land) europa uglavnom cjeli svijet jer se u igri radi o piece of eden djelić raja.... a zemlja je raj...
Altair nije neka pički ninja da se igra sa zmijama u krevetu...
medieval 2? :D
i, ninje su dosta raznicite od hašašina. zamisli da frajer dođe u tom ninja lateks odijelu usred trga i pokusava se stopit. dosao bi kakv slikar i naslikao ga i napisao "FAIL" usred slike. :D
poanta hašašin klana je stapanje sa ruljom, a ne suljanje iza leđa.
baš to... a i ninje mi uopče ne djeluju hladnokrvno, karizmatično... i sve to... nikad neč zaboravit kad altair kaže " speak to me or speak to god" :pray: malo priča al kad zine onda je to :D :pray:
altair je moj uzor :D
mislim da će se ac2 odvijati u budućnosti...ne vidim smisao za odlazak još dalje u prošlost...
biti će u budućnosti i kada bude skako po zgradama sreti će onda onu žensku iz mirrors edge i onda će se njih dvoje spetljati i dobiti ćemo novi dio koji će se zvati
MIRROS CREED!
:D :D :D
Kostolomac
20-09-2008, 12:58
samo mi nemojte ninje vrijeđat. to su fušerski filmovi c-kategorije krivi što ljudi misle da su ninje smijurija :yuck: i ninja napada po noći, zato se i nema potrebe uklapat sa ruljom po danu. a i zapravo se i dan danas dosta malo zna o ninjama, jer su oduvijek bili strašno tajanstveni. i što će ninji karizma? on ubija kratkom katanom a ne dugim jezikom :)
pa da, i to je lejm. jel vecu poruku ostavis ako sluga nađe gazdu otrovanog u krevetu ili ako cijeli grad vidi covjeka kako se guši u krvi na nekoj bini na kojoj je držao govor?
nekontate vama je to "fora"...ninji nije fora što on to mora raditi...on to radi jel on vidi poantu u tome...svrha ubiti nekoga nije da svi vide kako je on ubijen nego da svi shvate zašto je on ubijen bez obzira oni vidjeli to ubojstvo ili ne...:D
hašašini su javnim atentatima pokazivali koliko su jaki i ozbiljni, i koliko su spremni sve učiniti 4 teh cause!!11 (cause je njima bio mir, jel)
a ja nemogu vjerovati da mi pričamo o ninjama..onako ...SO LAME :D hahahah:D
Kostolomac
20-09-2008, 14:20
ninje nisu lejm :cry:
i ko prvo ne možeš ih uspoređivat sa assasinima jer su assasini izmišljeni, a ninje nisu :P
KingTomy
20-09-2008, 14:22
Assassini kao prvo nisu izmišljeni.
Nauči povijest a onda se vrati na forum :)
Kostolomac
20-09-2008, 14:30
evo prelistao malo wikipediju i vidi stvarno, oni su postojali :shock:
to nisam znao, ispričavam se :oops:
a ja nemogu vjerovati da mi pričamo o ninjama..onako ...SO LAME :D hahahah:D
Ninje ne moraju skupljat zastavice da bi dobili određenu informaciju.
i ko prvo ne možeš ih uspoređivat sa assasinima jer su assasini izmišljeni, a ninje nisu :P
omg :rotfl:
a kao moj prijedlog MIRROS CREED nije ok?
neznate vi šta znači... :)=
lol mirrors creed :D
hashshashni>ninje kad ninje dobiju dobru igru vidjet čemo ih :D (šteta što nikad neče dobit dobru igru)
ninje se bore ko neke pičke... kak će ninja ubit altaira kad on leti :D (altair=onaj koji leti)
što se povjesti tiče, hashshashini su bili strah i trepet u vrijeme križarskih ratova neko se iz zajeba izdere assassin svi odma trče okolo naokolo :DD
i sada zamislite u MIRRORS CREED ženksa zatrudni sa njime!i rodi dijete i nastane kaos i sve freerunnere i te ubojice ubiju a oni su to dijete sakrili!I sada kada to dijete naraste ono se počne sjećati svega i opet počne raditi ono što su mu otac i majka radili i eto dobijemo:
MIRROS CREED 2 THE COMEBACK v3.0 :D
joj da ja radim igre :D hahahaha
a u 4 dijelu bi morali naći tajnu planeta i onda iz E1 Fireflay se udruže sa ekipom jel ovi u E1 imaju mogućnost promjene vremena hahahahhahahhaa :ekipa: :bravo: :bravo:
:rotfl: :pray: mislim da će to likovi iz ubija(i likice(jade :D)) bolje napravt, al nije za bacit xD
to care,ovo ide u sig!!!
Kostolomac
21-09-2008, 00:32
ajde da sam i ja nekomu u sigu završio :)
Cthulhu, pogodi šta tvoj sig, oprah i roseanne imaju zajednicko. :(
Rex Regis.cro
22-09-2008, 13:05
puno preveliki. :(
A OVO meni ide u sig! :rotfl:
dali netko zna koliko Km kvadratnih ima kompletna mapa u ovoj igri?Nešto sam sa prijateljom pričao pa nas baš zanima...thx na info.
ScorpiuS
25-09-2008, 11:50
Mislim da nisu baš mjerili igrinu mapu. Al ja bi reko da ima nekih 20km2 ako ne i manje. Odavno nisam igrao; onaj kingdom je jako velik.
mislim baš na kompletnu mapu dakle sve gradove i ono sve između gradova...baš kompletna cijela mapa u igri...baš me zanima....
ScorpiuS
25-09-2008, 12:02
Pa to ti i kažem.
ja ne kužim kak moš mjerit kilometre ingame...
pa okvirno koliko mapa ima kilometara kvadratnih?
npr kao što znamo da u far cry ima toliko i toliko otvorenog prostora u km tako bi htjeo znati koliko ima i u assassins creedu...
jel zna neko mozda jel ima kakav patch za assasins creed jer mi u drugom gradu pocne izbacivat iz igre, odnosno zablokira pa moram gasit igru..kao neki bug.....
ScorpiuS
25-09-2008, 18:57
Objasni ti to nama malo bolje. Da nije možda Jeruzalem???? Ake je onda si jebo ježa.
iznogud1515
25-09-2008, 19:00
:rotfl: :rotfl: , al mislim da nije Jeruzalem drugi grad, zapravo, možeš birat u koji ćeš ić.
ScorpiuS
25-09-2008, 19:04
A kako ti znaš??? :P
Ja sam prvo otišo u Jeruzalem zbog povjesti pa je možda i on.
iznogud1515
25-09-2008, 19:13
ja se smijem tome kako si odmah našao riješenje problema: Jeruzalem, bez ikakvog razloga. :D
ja sam tek nedavno skuzila da altair nema 4 prst na ljevoj ruci
jej za mene
ScorpiuS
27-09-2008, 16:53
Jep! Odsjekao ga je kao potvrdu njegove poklonosti redu i da bi mu se mogla ugraditi "hidrauličnu" oštricu.
ja sam misla da mu se to dogodilo u onom filmicu na pocetku ..
ScorpiuS
27-09-2008, 18:53
Nedostanak prsta je teško primjetiti u igri, a obješnjen je samo izvan igre tj. na netu.
nestanak prsta-nova gamerska misterija....
ja opce nisam skuzila da mu fali prst prvi put kad sam igrala ....
bas me zanima dal imas negdje pohranjen taj tvoj prstic ....xD
iznogud1515
27-09-2008, 20:19
ovo tvoj se odnosi na altaira ajtink.
ja sam skužio da nema prsta negdje na početku, al mislio sam da je bug nekakvi.
kao i neposlušna konjska noga...
nisam misla na tvoi nego altairov
hahaha,to je i mene zbunilo.
men je zanimljivo što samo altair ima odrezan prst ostali svi pa i al mualim imaju sve prste... kaki su oni assassini bili ccc sad ja kužim kak je altaiir znao da al mualim nema nikog drugog da pošalje klat templare...
al mualim je jedan od najantipatičnijih likova ikad,barem meni.zadnji boss fight je jako frustrirajuć.koristite throwing knives sa sigurne udaljenosti.
ma tja boss fight je prejadno.zapravo najadniji dio cijele igre.
ostalo je sve predobro.
mene priča privlka evo da je drugi put prelazim opet...
da stvarno zašto on nema prst...bilo je riječi da mu nesmeta zbog bodeža ali neznam....
to je mislim zadnji stupanj inicijacije u bratstvo, njegova žrtva bratstvu i znak da je spreman umrjet za njih... nadalje smetao bi taj prst kod hidden bladea, šta misliš da usred assassinationa slučajno seb prst zareže :D
ScorpiuS
28-09-2008, 09:11
Meni taj boss fight uopće nije toliko smetao, a nije ni jako tečak.
###DK###
28-09-2008, 09:21
Nije uopće težak.
Ja sam lakše pobijedio Al Mualima nego onog ćelavog.
Ne sjećam se imena.
Deadwalker
28-09-2008, 09:29
Bože, jos je tema aktivna...
to je mislim zadnji stupanj inicijacije u bratstvo, njegova žrtva bratstvu i znak da je spreman umrjet za njih... nadalje smetao bi taj prst kod hidden bladea, šta misliš da usred assassinationa slučajno seb prst zareže :D
prst bi mu definitivno smetao, nakon par uporaba blade mislim da bi mu od prsta ostala samo kost...
Bože, jos je tema aktivna...
kak neb bila aktivna, pa najbolja igra na svijetu, btw oper ju prelazim :D
(lječim se od dote sp igrama, mw i ac ftw)
###DK###
28-09-2008, 12:47
Kako je možeš ponovo prelazit?
Ja bi poludio čekajući da one animacije prođu.
Ali bila je legendarna prvi put. :D
Kako je možeš ponovo prelazit?
Ja bi poludio čekajući da one animacije prođu.
Ali bila je legendarna prvi put. :D
ja sam probao, al da bi uopce zaigrao igru, moram doslovno pola sata slusati price likova i gledati animacije..
joooj,ne volim ove likove koji ne prate priču u igrama.ac sam prešao dvaput,i vjerovatno ću opet...
###DK###
28-09-2008, 13:29
joooj,ne volim ove likove koji ne prate priču u igrama.ac sam prešao dvaput,i vjerovatno ću opet...
Nije u tome stvar. Nego neda se nikome jedno te isto 2 puta slušati.
Pratimo mi priču prvi put kad prelazimo ali dosadno je drugi put isto slušati.
kako kome...manje napeto je svakako,ali manje zanimljivo,hm,ne bih se složio...
ScorpiuS
28-09-2008, 15:47
Filmove gledate dva puta, a tu se sve ponavlja. Iskreno, ja ću opet prijeći igru, prije ili poslje.
onu animaciju kad al mualim sere na početku 4. memory blocka sam vjerojatno čuo 100 puta jer mi 4. memory block najbolji i puno puta sam ga ispočetka išo loadat...
###DK###
28-09-2008, 18:36
Jbg, ali ja stvarno nemam živaca to ponovo prelazit.
josip_kraš
28-09-2008, 20:09
ja danas opet počeo prelazit yeeee :D :D
Deadwalker
12-10-2008, 12:02
eto, sad kad sam se prebacio na vistu odluucio sam isprobat i neki dx10 naslov...Crysis je prezahtjevan u dx10 za moj komp, pa sam odlucio isprobat ovu igru u dx10 modu...i ostao ugodno iznenađen...Perfomanse su odlicne i igram igru na full detaljima osim AA koji ne koristim. Framerate je odlican(tu i tamo malo padne), i igra tako dobiva jos malu dozu realnosti. Razlike koje sam primjetio su prvenstveno u sjenama koje u dx10 izgledaju ultra realisticno...Pa tako sada opet prolazim igru dok si ne nabavim neke novije naslove...
meni su sjene u dx9 izgledale relanije neg one u rl...
iznogud1515
12-10-2008, 12:21
to znači da su bile nerealne. :D
al fakat... bio sam prekjučer kod frenda vidio crysis na highest, velkoj rezoluciji, sa svim điđa miđama uključenim i nije ravan ACu pogotovo što se tiče sjena... ono kad sam gledo trailere prije izlaska ACa, kad pokazuju kak sjena prati Altaiira i to, mislio sam da tak malo hypeaju, al to je stvarno istina :cry: :D
i da baš je ljepo reč da AC ima ljepšu i realniju grafiku od Crysisa :D
Deadwalker
12-10-2008, 20:16
i meni se cini nekak realisticnoj na AC-u sta god netko rekao...pogotovo sada dok uzivam igrajuci jos dx10 modu...i fakat jos jedan palac gore na optimizaciji igre jer nisam ocekivao takve perfomanse u dx10 :bravo: Mislim da ne moramo strahovat za nadolazeci Far Cry 2 glede optimizacije jer decki iz Montreala znaju složit igru kak spada...
eto odigrao sam ovu i igru i imam potrebu rechi neshto o njoj..nitko od mojih frendova nema hardwer niti neku pretjeranu volju za igranjem ove igre, pa budem onda ovdje prokomentirao..
moram rech da je za mene AC poprilichno razocharanje, makar objektivno gledano igra nije losha..puno stvari u njoj je napravljeno skoro pa besprijekorno, a opet s druge strane, ima stvari koje su za mene jako veliki minusi..gradovi su napravljeni fantastichno detaljno i atmosferichno, interakcija sa okolishem i kretnja/animacije likova su mozhda najbolje koje sam ikad vidio u nekoj igri..opchenito je igra audio-vizualno jako atraktivna..ali pokopava je uzhasno repetitivan gameplay i chinjenica da je jednostavno tako lagana da i ne predstavlja neki izazov..jednom kada ispunish prvi zadatak vidio si uglavnom sve shto igra nudi..borba izgleda jako dobro i atraktivno, killovi su efektni i sve to, ali nekak u AC kod borbe imam vishe dojam da ju gledam neg stvarno igram..a mozhda je to i zato kaj je potrebno minimalno truda da se zakolje chitava vojska neprijatelja, who knows..puno se prichalo o tome kako je moguche igrati na vishe nachina, vishe pristupa blabla..ali kaj to vredi kada je uvijek najlakshe samo pobiti sve na ekranu i izvuchi se bez ikakve kazne za to, samo je potrebno biti skriven par sekundi i sve po starom..pricha je okej, ima nekih zanimljivih konstatacija i misli koje se provlache kroz istu, tu nemam nekih bitnih prigovora..chak mi niti cijeli taj sustav spajanja i izlazhenja iz igre nije tak odbojan kao nekima, mislim da to dobro sluzhi svojoj svrsi pojachavanja atmosfere..nemoguchnost preskakanja cut-sceneova je pak totalna kretenarija..
da rezimiram..fora je to skakanje po krovovima, counter killovi izgledaju super kul i sjene su prejebene..ali onak, u gamingu sam vech dosta dugo, nisam bash niti tako mlad..za mene u igri treba biti malo vishe toga od samo vrhunske vizualnosti i plitkog gameplaya da bi me zaista zaintrigirala..ali recimo da sam tinejdzher koji je relativno nov u gamingu, kuzhim da bi mi ova igra bilo vrlo vjerojatno totalno wooow:)
ipak, nechu rechi da je AC propali potencijal..mislim da su developeri uspjeli u svom naumu, a to je da naprave atraktivnu akcijski orijentiranu igru za xbox ekipu i slichne....no ja chu se ipak slozhiti s jednim userom na gamespotu koji je igru jako dobro opisao u jednoj rechenici - zabavnije ju je gledat nego igrat.
over n out :gitara:
Eto,dosao si do istih zakljucaka kao i mi prije odredjenog vremena...
Repetitivno do boli...
Vidjet cemo sta ce se ponuditi u nastavku,koji je,sudeci prema zavrsetku igre,sasvim izgledan...
Sony Ericsson
13-10-2008, 17:03
Istina da je assasin's creed prelagan. Ono, nisam se trebo nimalo namucit, a naprednije poteze uopce nije tesko izvesti.
###DK###
13-10-2008, 17:40
Counter Killom ih sve možeš pobiti.
Nema uopće potrebe za bježanjem.
josip_kraš
13-10-2008, 17:54
na predzadnjoj misiji kad trebam ubit ćelavog...pet puta je pokušavao preć...ali nikako...bio sam primoran koristit trainer...na misiji kad treba ubit al-mualima iz prve (bez trainera)
###DK###
13-10-2008, 17:56
na predzadnjoj misiji kad trebam ubit ćelavog...pet puta je pokušavao preć...ali nikako...bio sam primoran koristit trainer...na misiji kad treba ubit al-mualima iz prve (bez trainera)
Ćelavi je bio težak ali uspio sam bez trainera. :D
Al Mualima je lako.
vidio bi kak bi ga ubio da niš nevidiš...
igra nije repetitivna to je sandbox gameplay ffs
GTA svi igraju pa niko ne govori da je repetitvan...
###DK###
13-10-2008, 18:14
vidio bi kak bi ga ubio da niš nevidiš...
igra nije repetitivna to je sandbox gameplay ffs
GTA svi igraju pa niko ne govori da je repetitvan...
Non stop isto penjanje po tornjevima i isto spašavanje građana.
To je po meni poprilično repetitivno.
ScorpiuS
13-10-2008, 18:51
Taj dio jest repetitivan, ali također je to isto penjanje po tornjevima zabavno, možda ne po view pointovima ali po ostalim zgradama jest pogotovo u Acreu.
ScorpiuS
13-10-2008, 18:52
Taj dio jest repetitivan, ali također je to isto penjanje po tornjevima zabavno, možda ne po view pointovima ali po ostalim zgradama jest pogotovo u Acreu.
josip_kraš
13-10-2008, 19:08
pogotovo na toranj one crkve
###DK###
13-10-2008, 19:14
pogotovo na toranj one crkve
Da ali dosta je rijetko.
Doduše, užitak je skočiti s bilo kojeg tornja. :D
ScorpiuS
13-10-2008, 19:17
Ja sam se pomučio popeti do tog mosta, a onda sam skočio na krivu stranu. :cry:
josip_kraš
13-10-2008, 19:32
na vrhu križa na tornju nalazi se zastava, moram reć stvarno zna bit yebeno popet se na onaj križ, lako padneš :?
###DK###
13-10-2008, 19:36
na vrhu križa na tornju nalazi se zastava, moram reć stvarno zna bit yebeno popet se na onaj križ, lako padneš :?
Ja sam jednom pao.
Došlo mi je da odmah izbrišem igru ali eto, suzdržao sam se. :D
ja sam se bacio bez da sam scano okolinu :( sljedeči put sam stranu fulo...
hehe,događa se svakome,ali je strašno iritantno...
meni to nalaženje zastavica i pentranje svugdje zabavnije nego igra sama :)
Sony Ericsson
14-10-2008, 16:11
Nikad nisam pao dok sam se penjao po onim mjestima za scan okoline. Mislim, bar se nisam ubio pri padu. Ono, nisam pao na zemlju nego samo malo nize ili bi se uhvatio za nesto.
a AC je stvarno doseg ak se nekak uspish ubit..osim naravno skok u vodu, koji nas pochasti prajsles animacijom altaira koji se utapa kao mala curica kojoj su skinuli buchice:)
Hidraulicar Kreso
14-10-2008, 19:08
Assassin's Creed 2 u razvoju.
U nedavnom interviewu, animacijski direktor David Wilkinson otkriva kako je animator Alex Drouin zauzet s "uljepšavanjem Altaira" i dodavanjem nove mogućnosti - plivanje, te time potvrđuje da je nastavak u izradi.
josip_kraš
14-10-2008, 19:23
ou jeeeeaaaa
fala kurcu...to mi islo na zivce, skace, leti, kolje, trci, sakriva se, stajaznam sta sve ne, ali jednostavno mu nekako plivanje nije jaca strana...jebemu sve...
ajde,superman ima kripton,james bond ima žene,žak ima hranu,mora i altair imati neku slabost...
a nije vam palo napamet da bi zbilja bilo previše posla da i plivanje idu radit, pa još toliko prostora di on može plivat, pa zaš se ne može popet na brod, pa zaš ne može ronit, pa zašto ne može ulovljene otrovne ribe koristiti kao stealth oružje, pa zašto mu se na obleki ne vidi da je bio u vodi...
Meni igra nije loša,ali iskreno ne vidim opće kako vam ne dopizdi stalno skakutanje po gradovima,ubijanje par glavnih čončika,i slično?
svaka igra se može tako karikirati da se navedu neke glavne značajke, pa se prikažu trivijalnima il štaveć. ima AC svoje čari, definitivno.
Meni igra nije loša,ali iskreno ne vidim opće kako vam ne dopizdi stalno skakutanje po gradovima,ubijanje par glavnih čončika,i slično?
Ne znam...meni je to prezabavno,igra ima samo par boljki ali ono boljke su tako dobre da je to ne moguće
Ma meni je igra onako zabavna kao San Andreas. Mozes satima bezze voziti motor kao sto ovdje mozes skakati po zgradama. Pa zar nije? :) Ali inace, igra je solidna.
Deadwalker
14-10-2008, 21:18
Ja ponovo prelazim igru, ali ovaj put u dx10 modu posto sam se prebacio na vistu nedavno...uzivam u prekrasnoj grafickoj prezenzaciji i zabavljam se ubijajuci strazare i skakuci s tornjeva...bas se lijepo opustim uz igru 8)
Pa da, mozes ubijati strazare do mile volje, nikako da dosadi. Mogao bih se milijon puta popeti na katedralu u Acreu i skociti sa Leap of Faith u ono sijeno padajući 10 sekundi. Opuštajuće i zabavno.
ScorpiuS
14-10-2008, 21:25
Jep, ali su u igru trebali ubacit i obični free-raom i još pa nekih uber kul stvari za odključavat u tome, a ne da moram loadad mem block i onda čekat 2 sata dok ova dvojica u HQ ne popričaju i onda se lijepo upustit u blagodat klanja.
Pa je, istina. Malo me nervira ono predugo pričanje i učitavanje, što je, je. Ali i glupo je to što imaju samo 3 grada, istina veliki su i detaljni i super izgrađeni, ali 9 dugih misija, u 3 grada. Malo postaje monotono
ScorpiuS
14-10-2008, 21:42
Da je svaka misija u svom gradu igra bi bila teška jedno 20 gigzi minimalno.
ScorpiuS
14-10-2008, 21:55
Nismo daleko od takve budućnosti. Sada me više ne čude igre koje dolaze na DL DVD i čevap. To su postali standardi, a na hard ti istovari 15 gigzi, kao što nam je Turok nedavno poklonio.
Da,da. Samo što mi nije jasno. U Crysis Warheadu. Kako su uspjeli staviti 8 giga na 3 sata igre, i zapravo samo nove misije i malo područja. Čudno. Evo vidiš i da se za GTA IV najavljuje koliko ono prostora. 20 gb ili 12 gb nisam siguran.
Pa da, mozes ubijati strazare do mile volje, nikako da dosadi. Mogao bih se milijon puta popeti na katedralu u Acreu i skociti sa Leap of Faith u ono sijeno padajući 10 sekundi. Opuštajuće i zabavno.
ocito ti drasticno padne framerate pri leap of faithu, jer normalan LoF traje 4-5 sekundi. :P
Igra je prejaka al je monotona ubi boze.
Da,da. Samo što mi nije jasno. U Crysis Warheadu. Kako su uspjeli staviti 8 giga na 3 sata igre, i zapravo samo nove misije i malo područja. Čudno. Evo vidiš i da se za GTA IV najavljuje koliko ono prostora. 20 gb ili 12 gb nisam siguran.
18 gigabajta.
Sony Ericsson
15-10-2008, 19:57
Crysis warhead je standalone ekspanzija i zato toliko zauzima.
Jep, ali su u igru trebali ubacit i obični free-raom i još pa nekih uber kul stvari za odključavat u tome, a ne da moram loadad mem block i onda čekat 2 sata dok ova dvojica u HQ ne popričaju i onda se lijepo upustit u blagodat klanja.
da.. jbt kolko sam se puta sprječio pokrenut igru zbog toga...
Arbiter of Change
23-10-2008, 16:19
Ipak, drag mi je detalj što su pazili na to kako se Altairu mijenja izgled kroz proces vraćanja ranka/opreme... odmah me uhvatila blaga nostalgija kako su isto radili u PoP: SoT (samo što je Princ imao sve manje i manje odjeće, a dobijao bolja sječiva).
josip_kraš
23-10-2008, 19:01
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_ ... evelopment (http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_Creed#Development)
imaš tu system requirements
Igre mi se bas i nije svidjela nema preglednu grafiku ima dobru ali za mene nije
U igri mi se jedino svidjelo kaj me mal vuce na price of persia
lol... nema preglednu grafiku? wtf pa moš s jednog kraja grada detaljno vidit drugi... vuče na PoP? pa možd zato što igre rade isti tim i proizvođač te je u biti AC trebo bit spiritualni nastavak PoPa, al poslje su se odlučili napravit i sasvim novi PoP...
super igra, da bar iziđe i nastavak, mada ne sumljam da nešto tako dobro neče imat nastavak..... :)
več je objavljen... to mi baš čudno rade na njemu godinu i po, a nisu ga ni spomenili... kad se sjetim kak su AC hajpali :))
več je objavljen... to mi baš čudno rade na njemu godinu i po, a nisu ga ni spomenili... kad se sjetim kak su AC hajpali :))
jedva cekam nastavak, kako itgleda nažalost neče skoro :(
Deadwalker
06-11-2008, 20:17
rekli su da nastavak nece tako brzo na police ducana...
ma al info... AC su tri godine hajpali xD(skoro pa tri...)
ma nema veze, sam se nadam da će priča biti bolja u sljedećem nastavku.... ona je bila zanimljiva ali nekako nije mi bilo to to...... i da ko zna možda čemo sljedeći nastavak igrati sa onim konobarom koji je bio na eksperimentu,, mada čisto sumljam..... :wink:
Arbiter of Change
07-11-2008, 17:23
Ja oćem onu žensku asasinku kao igrivog lika. :)
a mogla bi i ona :) bilo bi dobro kad bi bilo više igrivih likova....
ako bi mogli toliko kontrolirat kameru da se može gledat pod haljinu, ja sam za. :D
Rex Regis.cro
09-11-2008, 17:04
Kakvi ste vi perveznjaci :rotfl:
Ali da, ženski assassin bi bilo fora, mada je meni sasvim svejedno, samo da dođe AC 2.
Altair je faca, volio bih da on i u dvojci bude glavni protagonist.
Deadwalker
09-11-2008, 17:23
Mislim da ce i biti...Ubisoft najcesce zadrzava svoje glavne protagoniste kroz cijeli serijal kolko god je to dugo moguce...
###DK###
09-11-2008, 18:55
Mislim da ce i biti...Ubisoft najcesce zadrzava svoje glavne protagoniste kroz cijeli serijal kolko god je to dugo moguce...
Vjerovatno će biti.
Glavni lik je meni čak i glavni adut te igre.
Neće ga valjda izbaciti.
pa altair je ACu ko lara croft tomb raideru... nema šanse da ga izbace \o/
Vjerovatno će biti.
Glavni lik je meni čak i glavni adut te igre.
Neće ga valjda izbaciti.
ma neče, sigurno, jedino možda dodaju još koji igrivi lik 8)
ScorpiuS
11-11-2008, 15:13
Ako igra opet bude u prošlosti onda će to sigurno biti Altair, ali ako ne bude nego bude u sadašnjosti, kako neki kažu, onda će to biti onaj drugi tip, mislim da se zove Miles ili tako nešto.
ScorpiuS
11-11-2008, 17:24
Altair je mlad i ima obavezu prema svom klanu. Nevjerujem da ima djecu, a ako ga taj ubije onda nebi imao nasljednika i samim time nebi bilo ni Milesa.
možda altair pocne visit po kavanama i opijat se poslije kraja pa cemo ga voditi kao skitnicu koja se ubija u barovima i skace po zgradama pijan. tko zna sta ce ubisoft napravit. :D
evo danas opet počeo AC igrat... maloprije pročito vijest s pcplayeve stranice o tom da če sljedeći AC bit oko 1700. u vrijeme francuske revolucije...
da mi znat na koju će to foru napravt... al neš mi govori da mi se neče svidit...
Hidraulicar Kreso
02-12-2008, 19:49
meni također, šta bi Altair trebao živjeti vječno. Možda dočeka i WW2
ScorpiuS
02-12-2008, 21:11
Pa zašto ne. Na kraju AC prvoga je Miles dobio Eagle Vision kao što je i Altair imo. Znači da je nasljedna bolest. Tko zna koliko je Altari napravio svojih sljedbenika! :D
Rex Regis.cro
02-12-2008, 23:19
Francuska revolucija? Fenomenalno! Letiti ćemo po Europi sa sabljom i kuburom =O
Preje**no! Jedva čekam!
ScorpiuS
03-12-2008, 22:13
Da i ja mislim da će bit fenomenalno. Možda nakraju skratimo Napoelonu život tako da mi ubijemo Napoleona, a ovo o Svetoj Heleni je sve bila laž.
eddie2142
04-12-2008, 13:35
nevjerujemo da cemo napoleonu uzimati zivot, jer u prvom dijelu nismo ubijali richarda ni sultana
ScorpiuS
04-12-2008, 18:24
Njima nam nije ni bilo dano da ih lišimo života.
No ipak je moguće da su ponovno našli "onu stvar" i sad je predak Altaira tu da ih opet zaustavi.
eddie2142
04-12-2008, 19:58
ma jesi vidio na kraju da altair nije razbio onu stvar, mozda je on postao korumpiran
Arbiter of Change
04-12-2008, 20:34
Revolucionarna Francuska, kažete?
Hmm.... bodovi za originalnost? To će sigurno dobiti od mene.
Deadwalker
05-12-2008, 09:41
da, ovo s francuskom revolucijom uopce nije losa stvar. Može se sloziti odlicna prica, ma sta odlicna, vrhunska, jer je onda raznih spletki i ubojstava bilo na obje strane...To znaci da ce se igra morati jako promjenit, sto se iskreno meni odgovara jer sam uvijek za neke nove ideje, a ne da se radi reciklaza(npr. COD 5).
napoleona ziher nečemo ubijat, jer se on u revoluciji nije baš isticao, al one dve obitelji, koje su sve to i započele, robbespier ak se nevaram se zove jedan lik...
ma šta god bude bit će odlično nemogu ga sjebat... :D
josip_kraš
07-12-2008, 15:52
jedva čekam nastavak, uvjeren sam da će bit odličan kao i prvi :D
eddie2142
09-12-2008, 11:56
ma krizari roxxaju,
a inace, znate da su u francuskoj svi templari bili pogubljeni, filip lijepi to naredio ja mislim...
pa vjerujem da ce biti veze izmedju revolucije i toga
josip_kraš
09-12-2008, 13:15
ispravi me ako griješim ali ta revolucija je bila ako me pamćenje dobro služi u 18 stoljeću, a filip je živio u 11...
mislim da neće biti nikakve veze između toga...
Inace Maximilian Robespjer je bio pogubljen javno, tako da sumnjam da cemo biti u ulozi da ga mi moramo ubiti.Žan Žak Ruso je isto umro ali prirodnom smrcu pred revoluciju.Bas me zanima kakav ce storyline postaviti.
###DK###
09-12-2008, 13:55
Briga mene da li će biti Francuska revolucija ili slično, samo da vidim što će biti nakon onog gdje je završio prvi dio. :D
eddie2142
09-12-2008, 19:40
Ima tu nesto u vezi francuskih templara, kazem vam!
Inace Maximilian Robespjer je bio pogubljen javno, tako da sumnjam da cemo biti u ulozi da ga mi moramo ubiti.Žan Žak Ruso je isto umro ali prirodnom smrcu pred revoluciju.Bas me zanima kakav ce storyline postaviti.
nothing is truth, everything is permitted...
ja sam oču altaiira u bilokojem obliku...
I šta nije Robersppiere bio lik koji je ukidao slobode i postupao ne u skladu s svim tim "OČEM KRAĆE RADNO VRIJEME" revolucionarnim zamislima?
ja mislim da je i on bio "templar"... al ovo je sad o AC2 več ide topič \o/
Kostolomac
10-12-2008, 00:42
ma kakav templar? otkud ti to? :o
btw evo malo o robespjeru (gugl ftw): http://www.historyguide.org/intellect/robespierre.html
uglavnom, bio je komunjara, ilitiga preteča staljina. razbahatio se, postao diktatorom i završio na giljotini
kužiš one navodnike? sječaš se onog "nothing is truth, everything is permitted" šta vi mislite da se ovdje radi o stvarnoj prošlosti?(ili barem onako kako je ona napisana... ko zna možd imaju nekog lika koji prolazi kroz vrijeme pa im sad istinu govori xD)
Da, možeš doći do Jeruzalema, ali u Jeruzalem nećeš ući bez dodatnog truda :D
Hellboy je imao jebenu sliku, nešto tipa "You shall not pass, heretic!" i slika ulaza u Jeruzalem :rotfl:
nabacio sam lololo 1. put kad sam vidio tu sliku. :pray:
nosferatu25
10-12-2008, 19:25
jedino što je glupo u vezi sa ovom igrom jeste nepodržavanje 4:3 i 16:10 formata pa se pojavljuju one jebene crne linije koje me nerviraju. jesu li oni koji su pravili port mislili koliko ljudi zapravo imaju 16: 9 monitore? meni igra izgleda kao salama u sendviču :(
###DK###
10-12-2008, 19:30
jedino što je glupo u vezi sa ovom igrom jeste nepodržavanje 4:3 i 16:10 formata pa se pojavljuju one jebene crne linije koje me nerviraju. jesu li oni koji su pravili port mislili koliko ljudi zapravo imaju 16: 9 monitore? meni igra izgleda kao salama u sendviču :(
To je i meni na početku smetalo, ali priviknuo sam se s vremenom.
Kad sam prvi put upalio igru, to mi je toliko smetalo da sam je mislio pobrisati istog trena.
Deadwalker
10-12-2008, 19:53
Meni ta shema s screen-om uopce nije smetala. Zapravo, cijelo vrijeme sam imao dojam da igram "blockbuster film" :D
###DK###
10-12-2008, 19:56
vama fakat svaš smeta...
A šta ćeš? :D
Isto je i kad gledam film.
Na početku dosadno dok se ne naviknem.
mene je jedino u kill bill 2 kad sam gledo... doslovce je pol ekrana srezano bilo... što se tiče ACa na starom crt monitoru 19" mi je bilo nekih 2-3cm srezano odgore i oddole, a na ovom LCDu 19" nekih pol centimetra ni tolko...
nosferatu25
10-12-2008, 20:38
na widescreen monitoru je podnošljivo... ali kod 4:3 monitora izgleda baš bzvz, tako da nije nikakva sitnica kad se žalim što na defaultnoj rezoluciji mog monitora (1280x1024) pola ekrana zauzima crnilo.
opet sam bio prešo igru... i dalje se naježim na nekim djelovima... predobro
eddie2142
16-12-2008, 19:04
i ja cu je nekad opet odigrati, inace mi se svidja fizika i realni parkour(omg?) a ne onaj kao u princa
eddie2142
26-01-2009, 23:21
Ti imas konfu za AC?
jbt, jakonto imas pentium 2, aj na xf
Ej eddie ako hoces realni parkour, odi igraj Mirrors Edge, Altair skače samo zato da ga garda ne vidi jer sere gaće, a već Faith, ona je prava parkour bi**h...
a faith je više moderna, tak isto ko da ideš nekom preporučivat fps a radnja u trečem križarskom ratu, ono pucaš strele po ljudima u najboljem slučaju... altair je postojo i sve je to mogo, a faith je samo altair wannabe x)
Heh, da, ali Altair nije uopće znao da je postojao Parkour, Altair je samo trčao i skakako da bi izvukao živu glavu! Dok pak, Faith, ima svaki potez isplaniran i vježbala je skakanje sa krova na krov, i puno je brža od Altaira. Ona nije ubojica kao što je Altair, ona je, UMJETNICA :)
ScorpiuS
27-01-2009, 15:23
Sada ćeš ti malo o umjetnosti u svakodnevnom životu. Ali još uvijek Altair je mnogo kul, a još može nosti 10 kila hladnog oružja na sebi, a Faithy uzmi sitni pištoljček i nemože ni skakat više.
Istina, istina. Samo si zaboravio jednu jako važnu činjenicu uzeti u obzir. Faith je žensko :) :thumbs2: Ma šalim se, oba dvoje su zakon, uglavnom, da bih mogao odabrati par koji bi se oženio u gamingu, to bi bili Faith i Altair :)
ScorpiuS
27-01-2009, 15:47
Nemoj! Altair je prestar za Faithy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.