Log in

Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

MTF*
09-04-2008, 18:26
kikl0p ocito je do tebe, neznam zas se tebi crasha? O.o
meni sve 5 radi ^^

Miles
09-04-2008, 19:13
a meni nije jasno otkud vama igra
ili ste vi ubergameri ili sam ja totalni tuntlek?
ne trudite se odgovoriti,pitanje je retoričko :(

cropir
09-04-2008, 19:31
striko iz 'nemačke

Miles
09-04-2008, 19:52
ne volim ni tebe ni tvog strica iz njemačke
ja hoću tu igru
:cry:

HalF-DeaD
09-04-2008, 19:53
Meni radi sve super, čak i ispod minimalne konfe (procesor) - AMD Athlon 64 3200+, 3 GB, Radeon X1950 Pro 512.

Evo par screenova na rezi 1280x1024, minimum detalji:
http://i32.tinypic.com/uv53p.jpgS(međusekvenca u engineu od igre)
http://i31.tinypic.com/nl1xth.jpgS(u selu)
http://i27.tinypic.com/9k2z6d.jpgS(pogled na Damask)

cropir
09-04-2008, 20:14
ispod minimalne il preporucene?

@miles: nemam ja to, a i necu imat dok si ne kupim novu konfu sto ce bit najkasnije krajem petog. :D

HalF-DeaD
09-04-2008, 20:22
Minimalne, editirano :)

Helena
09-04-2008, 21:32
Omg, omg, omg!!!! Obožavam ovu igru. Predobro nekaj. AAAAAAAAAAAAA, ovisna sam. :D :D

Btw, na najvišim postavkama se igram. :P

R@pt0r
09-04-2008, 21:33
Omg, omg, omg!!!! Obožavam ovu igru. Predobro nekaj. AAAAAAAAAAAAA, ovisna sam. :D :D

Btw, na najvišim postavkama se igram. :P
Yea, nisi jedina :D

Helena
09-04-2008, 21:37
Koja obožava igru ili ovo drugo? :D

R@pt0r
09-04-2008, 21:50
Hehehe :D
I jedno i drugo :)

MTF*
09-04-2008, 21:56
igra nije zahtjevna bas, a niti je tesko zarazit se...
prelooda igra, nema me u skoli neko vrijeme ^^

kikl0p
09-04-2008, 22:02
nije mi bas kul igrat kad mi se crasha svakih 20min
agggggrhhhh

R@pt0r
09-04-2008, 22:04
nije mi bas kul igrat kad mi se crasha svakih 20min
agggggrhhhh
Aj baš da vidimo dali će se i meni crashat...

Helena
09-04-2008, 22:06
Hehehe :D
I jedno i drugo :)

He he he... :D

Btw, na koju foru ti se crasha? Igraj na DX9, ne DX10. Meni na DX10 ne radi u fullscreenu. -.-

HalF-DeaD
09-04-2008, 23:07
Meni se još nije ni jednom srušila, oko 4-5 sati igranja.

R@pt0r
10-04-2008, 01:19

Btw, na koju foru ti se crasha? Igraj na DX9, ne DX10. Meni na DX10 ne radi u fullscreenu. -.-
Ma ne Helena :)
Ne ruši se meni nego kikl0pu. Vidiš šta sam ja napisao :)
"Aj baš da vidimo dali će se i meni crashat..."
Još nisam instalirao igru, nisam stigao... Pa kad instaliram ću vidjet dali mi se crasha, nadam se da neće :|
I da, btw :)
Ako ti nije u fullscreenu kad pokreneš igru na DX10 samo stisneš Alt+Enter :wink:
I meni se to zna rijetko kad događat u nekim igrama...

cropir
10-04-2008, 09:12
ok, kad dolazi original u algoritme i to?

GODSKILLER
10-04-2008, 09:22
u recenziji na gamespotu piše da konfiguracija koja je pokrenila crysis na medium...ovu igru vrti na low :twisted: jel ta primjedba točna?

Tejo.hr
10-04-2008, 09:55
Izgleda jer sam slično pročitao i u drugim recenzijama.
Ali opet meni osobno grafika izgleda i duplo bolje nego u crysisu, samo kada bi sama igra toliko vrijedila. Ne kažem da ne valja jer ju nisam odigrao ali po recenzijama ne prolazi najbolje iz istog razloga radi kojeg nije prošla najbolje na konzolama.

mEtAXa
10-04-2008, 09:55
u recenziji na gamespotu piše da konfiguracija koja je pokrenila crysis na medium...ovu igru vrti na low :twisted: jel ta primjedba točna?

bojim se da je to tocno... i naravno --> odgode igru na mjesec dana da je "optimiziraju i usminkaju" i ona opet dođe ovakva... ok, ok nemojte me sad pokopat al - je, grafika je stvarno impresivna i sve, ali alo ljudi prije mjesec ipo dana izasao je frontlines kojii na svoj nacin također ima preimpresivnu grafiku i cak na slabijim kompovima se vrti ne na high, nego na very high. i opet kazem, nemojte me pokopat i reci s tim strojem ne zasluzujes igrat igru al pogledajte ovo - eksperimentirao sam sa postavkama (svi pozadinski programi ugaseni) i ocajnicki sam spustio rez na 640x480 i detalji na low -> performanse su bile razocaravajuce jadne. :( steta, stvarno steta

cropir
10-04-2008, 10:25
anyone?

Peyo
10-04-2008, 12:35
performanse su bile razocaravajuce jadne. :( steta, stvarno steta

Ništa čudno. Minimalno treba dvojezgreni proc tj. AMD Athlon X2 3800+, a mislio sam da će Ubisoft smanjiti sistemske zahtjeve :(

Rang€r
10-04-2008, 12:50
Meni radi sve super, čak i ispod minimalne konfe (procesor) - AMD Athlon 64 3200+, 3 GB, Radeon X1950 Pro 512.

a lijepo covjek kaze...
ovisi o kompu, ja npr. nisam mogo pokrenut CoD4, a moj frend sa istom konfom al sa 512 MB RAMu vrti na low bez jbg.... ovisi od kompa...

Snake
10-04-2008, 13:08
pazi ovo 8.5 na gamespotu pc verzija 9.0 konzolaške?
jasno je da gamespot favorizira konzole ali jer moraju biti ovako očiti??? pa pobogu to su iste igre? a koje im je obrazloženje - to što je jako zahtjevna? pa crysisu se nisu bojali dat 9.5? to što ima par glitcheva - pa ps3 verzija je neko vrijeme patila od opakog trzanja! totalno ih mrzim. tako rade gotovo svakoj igri za pc koja prvo izađe na konzolama a nakon 2-3 mjeseca na pc-u.

Peyo
10-04-2008, 13:15
pazi ovo 8.5 na gamespotu pc verzija 9.0 konzolaške?
jasno je da gamespot favorizira konzole ali jer moraju biti ovako očiti??? pa pobogu to su iste igre? a koje im je obrazloženje - to što je jako zahtjevna? pa crysisu se nisu bojali dat 9.5? to što ima par glitcheva - pa ps3 verzija je neko vrijeme patila od opakog trzanja! totalno ih mrzim. tako rade gotovo svakoj igri za pc koja prvo izađe na konzolama a nakon 2-3 mjeseca na pc-u.

Ma ti iz Gamespota su majmuni. Zato se ja držim PCPlay-a. 8)

Tsumetai Ryujin
10-04-2008, 13:20
anyone?

tel: 01/4881-555 - Gajeva 1

W3DR4N
10-04-2008, 13:28
@tejo
Frende, malo si pretjerao. Crysis na very high izgleda doista nevjerojatno. Assassin na bilo kojim postavkama izgleda bezveze. Shaderi su nabacani i osvjetljenje je nerealno. Zato su likovi iznova plastični i neprirodni. Grafika je čisti prosjek za današnje standarde. Naravno, ubisoft forsira svoju zahtjevnost i nemar iz naslova u naslov.

@mEtAXa
Kome se ti ispričavaš. Pa imaš pravo na svoje mišljenje o igri. Napiši zašto ti ne valja, i naravno, obrazloži.

@snake
Pa, konzolaška verzija i je bolja. Kontrole su daleko bolje. Ugodnije su i fluidnije. Također, igra ne pati od crashanja i loše optimizacije. Da mogu birati, izabrao bih konzolašku verziju u svakom slučaju.

Šta se tiče igre, onda je debeli prosjek. Ne znam tko je ili što diglo takav hype oko assassins creeda, no on nije toliko loš koliko je prosječan.
Ako se toliko nabrijavate na assassins creed, zašto jednostavno ne kupite konzolu?
Takih naslova se proizvodi vagon godišnje, a nađe se daleko boljih, poput recimo God of War serijala, ili Ninja Gaidena.
Također, bolju mehaniku i combat sistem je Tenchu bolje razvio prije deset godina, s 20-50 puta slabijim hardverom.
Igra koju je uspio prodati hype, i koja bi prošla kao u potpunosti nezapažen naslova da je s istoka europe i bez reklame.

HalF-DeaD
10-04-2008, 13:55
Šta se tiče igre, onda je debeli prosjek. Ne znam tko je ili što diglo takav hype oko assassins creeda, no on nije toliko loš koliko je prosječan.
Ako se toliko nabrijavate na assassins creed, zašto jednostavno ne kupite konzolu?
Takih naslova se proizvodi vagon godišnje, a nađe se daleko boljih, poput recimo God of War serijala, ili Ninja Gaidena.
Također, bolju mehaniku i combat sistem je Tenchu bolje razvio prije deset godina, s 20-50 puta slabijim hardverom.
Igra koju je uspio prodati hype, i koja bi prošla kao u potpunosti nezapažen naslova da je s istoka europe i bez reklame.
+1
Igra nije niš posebno i revolucionarno barem u mojih par sati igranja.

Rang€r
10-04-2008, 14:40
ja nisam vidio igru slicnu ovoj.... a i zavisi od ukusa, men je igra super, no nemora biti i ostalima, takoder grafika mi je bolja neg na crysisu, al w/e

cropir
10-04-2008, 20:14
ok wedran, kuzim ako volis imat taj kritican stav, ali nije li malo previse rec da AC ima prosjecnu grafiku? :(

W3DR4N
10-04-2008, 20:31
Pa nije previše.

Usporedi izgled i performanse Call of Dutya 4 i Assassins Creeda. A uzmi u obzir da je CoD pucačina, dok je AC sneaker. Uzmi i obzir da CoD leti na prosječnom stroju, dok se AC vuče ko krepana mačka na dosta novih računala.

Sve te sheme s bluranjem, ispranosti i highlightanjem objekata su toliko unakazile potencijalno lijepu grafiku da je to strašno.

Recimo ovaj Lost što je nedavno izašao. Likovi su tako, prosjek, ali okoliš je toliko dobar da ti oči ispadaju.
S druge strane, okoliš u assassins creedu ima toliko malo detalja i toliko je suhoparan da ti dođe muka. Igre su pred dvije godine imale grafički ljepši i detaljniji okoliš. Hint: oblivion.

Durin
10-04-2008, 20:42
Pa nije previše.

Usporedi izgled i performanse Call of Dutya 4 i Assassins Creeda. A uzmi u obzir da je CoD pucačina, dok je AC sneaker. Uzmi i obzir da CoD leti na prosječnom stroju, dok se AC vuče ko krepana mačka na dosta novih računala.

Sve te sheme s bluranjem, ispranosti i highlightanjem objekata su toliko unakazile potencijalno lijepu grafiku da je to strašno.

Recimo ovaj Lost što je nedavno izašao. Likovi su tako, prosjek, ali okoliš je toliko dobar da ti oči ispadaju.
S druge strane, okoliš u assassins creedu ima toliko malo detalja i toliko je suhoparan da ti dođe muka. Igre su pred dvije godine imale grafički ljepši i detaljniji okoliš. Hint: oblivion.

Definitivno se NE slažem.Zaigraj Oblivion pa dođi do mene da ti pokažem kako Assassin's Creed izgleda na 1280x960 sve high, multisampling 3x.Assassin's Creed zaista zahtjeva mrcinu od stroja ali je prekrasan, ja ga mogu uspoređivati sa Crysisom.A Oblivion je također zahtjevao mašinu kada je tek izašao.

Helena
10-04-2008, 21:17

Ma ne Helena :)
Ne ruši se meni nego kikl0pu. Vidiš šta sam ja napisao :)
Znam, njega sam i pitala.

Vedran, tvoje postove uopće ne uvažavam više, jer popljuješ svaku igru. Ne znam dal sam pročitala 5 tvojih postova koji su neku igru hvalili.

Mister_No
10-04-2008, 21:32
Pa nije previše.

slažem se u potpunosti i jos bih dodao da mi se igra na prvi mah svidila ali nakon sat je postala umor.nisam zadovoljan.
p.s. to je samo moje skromno mišljenje

W3DR4N
10-04-2008, 21:37
Vedran, tvoje postove uopće ne uvažavam više, jer popljuješ svaku igru. Ne znam dal sam pročitala 5 tvojih postova koji su neku igru hvalili.

Pa evo, malo niže imaš Witcher, gdje imaš par postova s nekoliko tisuća znakova, i gdje je svaki znak riječ hvale.
Također, u gomili se nalazi i tema za odlični Sins of solar empire.
Nadalje, već spomenuti Call of Duty 4.

I to od ovih novijih.

Oprosti što imam visoke kriterije za računalne igre.
Oprosti što sam Assassins Creed igrao prije deset godina, s drugim imenom, pa mi ovo izgleda kao loša reciklaža.

Kenyi
10-04-2008, 21:40
oprosteno ti je od mene.Jebga imas pravu u svemu.

Kron
10-04-2008, 21:51
Oprosti što sam Assassins Creed igrao prije deset godina, s drugim imenom, pa mi ovo izgleda kao loša reciklaža.

Moram se slozit. IMHO, igra da bude bad ass popularna mora imati veliku dozu inovatinvosti (uglavnom,htio sam reci, mora ponudit nesto novo)

sjetite se bilo koje popularne igre, koja ce se zaigrati na svakom lanu, ili igrati jos desetljece iza izdavanja, svaka uvodi nesto novo.
BiA
IL2
UT (prvi ofc)
CS
Wolfenstein

mislim da nemoram dalje

svaka igra koja treba reklame otkad se pocne prozvoditi ce u velikom broju slucajeva biti isprdak.
nadopunite onu gornju listu i sjetite se kolko ste reklama vidjeli za njih.

R@pt0r
10-04-2008, 21:53
Znam, njega sam i pitala.
Aha oke... Quotala si mene i nisi napisala njegov nick pa sam mislo da meni pišeš...
Nvm

MasaKrisT
10-04-2008, 22:12
Moze netko sendat igru pa da i ja dam misljenje?:D

Rex Regis.cro
10-04-2008, 22:21
Ae dobro, možda su mogli AC malo bolje optimizirati, ni meni ne ide ko po loju ali nemojte se buniti što vam preskače kada su leveli preogromni. Kada već spominjemo Crysis, koliko god AC bio linearan (a je, i to dosta) opet mi je bolja od Crysisa. Možda jesu različiti žanrovi, ali sneakeri i FPS-i su meni najdraži, a u ovom slučaju sneaker je bio zabavniji.

Sova
10-04-2008, 22:31
Ljudi meni se otprilike nako 20-30 minuta igranja gasi comp.Nove drivere za graficku sam stavija pa ne znam.Pls help.

Helena
10-04-2008, 23:11
Ne, ti nemaš visoke, nego abnormalno visoke kriterije, koji već lagano u ideale prelaze.

I da, tebi je svaka druga igra jeftina reciklaža.

RayDX
11-04-2008, 00:08
Ne, ti nemaš visoke, nego abnormalno visoke kriterije, koji već lagano u ideale prelaze.

Nope, slažem se sa Vedranovim kriterijima, iako moram reći da je ipak 90% igara igrivo. Ali to ipak nije zadovoljavajuće.

Rang€r
11-04-2008, 12:32

Nope, slažem se sa Vedranovim kriterijima, iako moram reći da je ipak 90% igara igrivo. Ali to ipak nije zadovoljavajuće.

neznam bas da AC nije uveo nista novo, nije da igram nekih 20 godina ko neki... al nisam vidio igru koju ja imala takav setting, pricu, gameplay, grafika je takoder bolja od Crysisa(sta god rekli....) pogotovo sjene koje vise nisu kockasti objekti blagog zatamnjenja ko na drugim igrama... nisam takoder igro igru u kojoj se tako lako i relano mozes kretat, gdje neces bit faca i pobit sve vec se polako povuc i onda sprintat do hrpe sjena, ili pak sjest na klupu i pravit se da se nis nije desilo, mada to nece uvjek uspjet... i onda na kraju igra je repetitivna, ima losu grafiku; super imate svoje misljenje al barem budite objektivni pa ce te vidit da je malo igara ko AC....(za pametnjakovice, mislim u dobrom smislu...)

flander
11-04-2008, 13:36
Assasin's Creed po meni je krasna igra, mislim što se izgleda tiće ali opet ništa novo što nismo vidjeli. Po meni je to spoj Hitmana i PoP-a, znaći dobiš metu za koknut ( Hitman) i uz to moš radit svakakve pihsdarije,skakat, tuč se itd itd(PoP)....tako da je sve već to viđeno, naravno igra je na prvi pogled "paf", ali brijem da nije baš tolko uber najbolja kak svi komentiraju...neznam...nisam odigral još pa nemogu reći koliko mi je uzbuđenja igra unjela...

što se optimizacije tiče tu su bezobrazni, dobro Vedran veli CoD4 koji isto tako ima hebenu grafiku čak i meni dela na low/medium detaljima na rezi 1024x768,tu i tamo zatrza ali opet igra ide i prešal sam je sa guštom, dok AC ima isto tako uber grafiku ali opet nemogu je pokrenut da oću....

više dojmova bum kazal kada novu kantu nabavim....tam oko jeseni ja se toplo nadam, nadam se da bu igra još bila igriva :D

GODSKILLER
11-04-2008, 14:04
Sinoć instalirao...uvod fenomenalno odrađen...kontrole jednostavnije nego na Princu(tipkovnica+miš)...nakon 2 ure igre SLATKAST okus u ustima....igra je vrlo jednostavna šta se tiče gameplaya...skakački dio je jednostavniji nego u Princa...imam osičaj da je igra rađena za početnike :rotfl: ....Inače igra mi je sve postavke stavila na max i neide ispod 30fps-ova...samo imam PROBLEM....igra mi je u wide screenu(1280x720)ništa nebi bilo čudno da se ne radi o normalnom 4:3 CRT-u...nemogu nikako učiniti da bude mi slika 4:3 nego igram u 16:9 s crnim rubovima....ali iskreno mi to uopće ne smeta...grafika je miljama bolja nego u princa...a tek skokovi sa view pointa...za prste polizat...jednostavno LAKO probavljiva igra bez bojazni da budete patili od zatvora(DonatMg) :bravo:

Phronesis
11-04-2008, 14:07
U, pa dobar ti je dojam. I ne, gameplay nije bog zna kakav, jer dokle god svi 1996-2000. naslovi imaju više nego što se danas nudi, gameplay ne može biti dobar. I nije. Pada na istom mjestu gdje i Hitman i recimo Company of Heroes, svaka "razina" ista shema, isti princip, iste stvari uspijevaju, iste ne uspijevaju. Priča je obična, ima još pedeset milijuna takvih samo su elementi drugačiji, i nema se što posebno raditi s likom. Kakva je razlika u mogućnostima između ovog lika, i, kaj ja znam, Sam Fishera (Se tak zove ovaj iz Splintera)? Il Rikimarua. Nikakva.

Uostalom, ni glazbena podloga nije na nivou. Tako da, ne znam koliko široka iskustva imaju ljudi koji vrednuju Assassin's, ali igra još uvijek nema ništa (ili možda točnije, ništa neviđeno) osim grafike. A meni osobno, da budem iskren, je već zlo od napretka grafike koja više ni ne izgleda kao nešto što teži realnome već je više urealna, za cijenu nazadka svega ostaloga. Proklet bio onaj dan kad su ljudi shvatili pojam "industrija igara".

flander
11-04-2008, 14:13
da, zove se Sam Fisher :D

@ GODSKILLER nemoš mi ali nemožeš uspoređivat PoP i AC

W3DR4N
11-04-2008, 14:15
Gle, ranger, možeš assassins creedu dati svakakve epitete, no ne možeš reći da je orginalan naslov.

Templarski setting je prije nekoliko godina viđen u igri Knights of the temple, isto tako akcijsko-avanturističkom naslovu. Da ne idem dalju u prošlost, jel.
Šta se tiče samog gameplaya, kažem, pred deset-jedanaest godina, prije bilo kojeg thiefa, mgs-a, splintera i svega sličnog, izašao je unikatni japanski sneakerski naslov Tenchu. Navedene igre su čak išle na svoju orginalnost, no Assassins Creed je prvi veći plagijat. Tenchu je bio revolucija, i dan danas nudi bolji gameplay od izašlog hita.

GODSKILLER
11-04-2008, 14:18
Ovo ti je igra za široke mase...SLADOLED...borba je jednostavna(Točno)..dolazak do cilja uvik na istu shemu(Točno)...hebiga tako proizvođači igara žele pojednostaviti izradu(što manje ulaganja,što više zarade)izmisle jednu shemu onda je samo repliciraju...kad se siti Tenchua sa PS 1 prva igra koju igra u komadu 8 sati sa šiframa...bia san tek početnik u gamingu 1999.travanj.ali na kraju kad glavni lik žrtvuje sebe da spasi ostale...došlo mi je za plakat..ali takvih igara je malo SHOW MUST GO...Craysis je Zakon(delta Težina)

flander
11-04-2008, 14:21
@ GODSKILLER You are embarrassing the nature you know that?

GODSKILLER
11-04-2008, 14:34
list pade i odleti...
..ne bio je to leptir

Ogg The Dogg
11-04-2008, 16:02
Gle, ranger, možeš assassins creedu dati svakakve epitete, no ne možeš reći da je orginalan naslov.
hmm... nekako mi se čini da na PC-ju još nisam vidio ovakvu igru... nikda još nisam igro igru u kojoj je glavni lik hašašin i ubija neke likove u vrijeme križarskih ratova. po menij e barem priča originalna. a za gameplay ne znam, još ju nisam isprobo.

MTF*
11-04-2008, 16:07
shvatite da vi koji ste gejmali jos pred 10 godina i vise niste ciljana skupina danasnjih proizvodjaca igara :D
inace nemam nis protiv sto je AC slican mozda tom Tenchu (ili isti neznam, nisam igro) jer je meni i dalje zanimljiv...

HalF-DeaD
11-04-2008, 16:24
Ja znam da je ranger zabrijo :)
Dosadit će mu jednog dana :D

Rex Regis.cro
11-04-2008, 16:33
Ma ne pričajte gluposti. Recite što god želite o gameplay-u koji je po mom mišljenju linearan, ali opet zabavan, grafika je odlična, ogromni gradovi i još su za svaki grad stavili zaseban ''filter'' kao što je recimo slika u Acre-u plavkasta jer je grad pod vlasti Europljana, a radnja se odvija u Srednjem vijeku poznatom i kao ''Mračno doba'' za Kršćanski svijet dok je u Damascusu atmosfera življa, a u Jeruzalemu nekako mirnija. A što se tiče priče, ovo je jedna od najoriginalnijih priča u zadjem desetljeću. Jedine igre koje sam igrao bez prestanka su Half-Life, Thief serijal, PoP i Assassins Creed jer je priča zbilja fenomenalna. Recite što god želite o AC i Ubisoftu, ali radnju uvijek sklepaju kako spada, sjetite se Splinter Cell igri. Ja sam prošao AC i zbilja ne mogu dočekati sljedeći nastavak.

Miles
11-04-2008, 16:38
o da,tokom sljedećeg tjedna dobivam i assassins creed i witchera
kako je lijepo imati bratiće koji rade i imaju para
khm,ontopic
assassins creed sam po sebi nije revolucionaran,ne donosi ništa novo na stol
al to ne znači da ga nije zabavno igrat,negdje sam tu pročitao da je kombinacija hitmana i pop-a,šta je tu loše?
ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu da je hitmana i pop-a zahvatio EA sindrom,ondnosno,štancanje nastavaka do beskonačnosti(doduše malo manje pop-a,jer je se u zadnja dva nastavka pretvorio u curicu sa fetišom na linkin park)
jedino me zanima od vas koji ste nabavili igru,kak igra stoji s kontrolama,kamerom,i jel stvarno nema samostrela?

HalF-DeaD
11-04-2008, 18:18
Kontrole... Pa treba jedno 10-20 minuta da ih skužiš, nakon navikavanja su ok.
Kamera... Često se okreće gdje ne treba, to je jedan veliki minus.
Samoestrel... Još ga nisam našao :)

Jerry
11-04-2008, 19:51
jep.,igra je prepreprejebena

HalF-DeaD
11-04-2008, 20:35
Dosadit će.

Ranger nema pojma :) .

Hidraulicar Kreso
11-04-2008, 20:48
igra je stvarno ok, mislim da je opravdala ono što su obećali

Phronesis
11-04-2008, 20:50
hmm... nekako mi se čini da na PC-ju još nisam vidio ovakvu igru... nikda još nisam igro igru u kojoj je glavni lik hašašin i ubija neke likove u vrijeme križarskih ratova. po menij e barem priča originalna. a za gameplay ne znam, još ju nisam isprobo.

Umm...ha?! Kad JA gledam koliko je nešto originalno, onda gledam po tome da li sam se ja toga sjetio, da li sam vidio nešto slično i da li su me iznenadili. Assassin's Creed priča je praktički Hitman u doba križarskih ratova uz ne znam, neku polu-političku zavrzlamu. Da su napravili da si spontani čovjek seljo iz nekog bizantskog sela kojeg neka jača interna priča vezana uz templare i eksterna uz svrgavanje pape tjera napretku i prilagođavanju pa postepeno postaje assassin putem RPG/što li elemenata gdje priča kulminira nakon 3 godine na papinskim dvorima koja završava ovisno o tvojim prijašnjim odlukama, postupcima i uspjesima na misijama koje su sve redom različite, e, onda bih već mogao reći da je igra originalna.

Jer, what's your point? Hitman u Italiji 1996, Assassin u križarskim ratovima, Alien Hunter u 4507. godini, Isobus Neandertalis cyz hiljada prije Krista.

Rang€r
11-04-2008, 20:52
imam pojma :P

mislim da igra nema samostrela, al zato ima "bacačih noževa" kasnije ih se dbije, ja još nisam došo dotle... ugl igram igru od 15h evo sad sam bas presto xD khm, khm.... igra je prejebena, nes najbolje sta sam vidio u zivotu, jedina mana sto nema titlova(zbog tog sam pocinjo tri puta, dok sam namjesto zvucnike, al su sjebani pa sam headset prikljucio)... prica super, gameplay suer, grafika best of the best... prelazim igru bez da ista propustim, sad sam ubio onog tehaina(onog na T u damasku, zaboravih mu ime), i sad namjeravam spasit jos 3 citizena u damasku sta mi ostalo, pa malo trazit templare da ih kokam, onaj ubod u selu je takoder fenomenalan i mnogo se donaje o altairu, pa se moz rec da nije bas onakav kakav se cini :) Animacije su takoder prejake(parkour :pray: )
Prvi assassinate sam napravio sasvim slucajno malo se pentro po zgradama, skupljo flagove, ono vidim lika i to sam :)) i jos vidim crveni kriz nasred prsa, popeo se na zid i skocio na njeg ko na trailerima i ljepo lik krepo u sekundi.... osjecaj prejeben... idem sad igrat opet :D

P.S. phronesis, kolko si dugo igro igru(ak si ju igro) i jesi li u preso?

Phronesis
11-04-2008, 20:58
Do povratka u Damascus, ne znam sad vrijeme tocno.

bezimeni
11-04-2008, 21:19
Probao i na prvi pogled mi se jako sviđa.Ide odlično na mome kompu.Reza 1280x1024 i postavke po difoltu tj. sve je na 3/4 osim AA koja je na 1.Kada se podebljam tada vidno uspori u gradu sa mnogo ljudi, ali ovako po difoltu radi jako dobro.Igrivost, vrlo zarazna.Grafika odlična.

RayDX
11-04-2008, 21:54
Jedina stvar oko ove igre koja je mene stvarno napalila... Lonely soul pjesma ubačena u trailere... =)

Rex Regis.cro
11-04-2008, 22:05
Umm...ha?! Kad JA gledam koliko je nešto originalno, onda gledam po tome da li sam se ja toga sjetio, da li sam vidio nešto slično i da li su me iznenadili. Assassin's Creed priča je praktički Hitman u doba križarskih ratova.
Čekaj, ti želiš reći da ako nakon Assassins Creed-a i Hitmana naprave još neku igru u kojoj si ti ubojica zbog toga će tebi igra imati glupu priču? OK, to je tvoje mišljenje, ali ipak malo previše cjepidlačiš. Ja sam već jednom rekao i opet ću reći, AC ima priču koju bi mogli uvrstati u TOP 10 Naj prića što se tiće video igara. Prođi igru pa onda komentiraj. Tek kada ti ostanu zadja dva-tri tipa onda tek skužiš koliko je priča kompleksna.

Phronesis
11-04-2008, 22:35
Umm...ha?! Kad JA gledam koliko je nešto originalno, onda gledam po tome da li sam se ja toga sjetio, da li sam vidio nešto slično i da li su me iznenadili. Assassin's Creed priča je praktički Hitman u doba križarskih ratova.
Čekaj, ti želiš reći da ako nakon Assassins Creed-a i Hitmana naprave još neku igru u kojoj si ti ubojica zbog toga će tebi igra imati glupu priču? OK, to je tvoje mišljenje, ali ipak malo previše cjepidlačiš. Ja sam već jednom rekao i opet ću reći, AC ima priču koju bi mogli uvrstati u TOP 10 Naj prića što se tiće video igara. Prođi igru pa onda komentiraj. Tek kada ti ostanu zadja dva-tri tipa onda tek skužiš koliko je priča kompleksna.

Ne, nisi ni približno shvatio što sam napisal. Ajd opet.

kikl0p
11-04-2008, 23:27
igra malo dize iznad prosjeka danasnjih igara uostalom igra je sandbox to ju po meni cini primamljivom prica je ok nis specialno

Rang€r
12-04-2008, 00:12
evo me opet... sad sam ubio onog ludaka u accri , jebote koji lik taj gardier... igra je super, nisam jos skuzio neke repetitivnosi osim save the citizen i viewpointsa, viewpointsi su :pray: tako ljep pogled, bas se vidi kak je grafika dobra... i kolko masina more durat...

Jerry
12-04-2008, 07:09
Dosadit će.

Ranger nema pojma :) .
štajaznam,valjda hoće,to je sp igra :)

GODSKILLER
12-04-2008, 10:17
izbrisa igru ali ponovno je budem instalira...jel iko ima problem s aspect ratio..što god pokuša uvik mi je 16:9(kao kod dvd filma s crnim rubovima)..inače prije brisanja obavija prvi kill :pray:

Rang€r
12-04-2008, 12:00
i ja isto gore i dole imam crne rubove bas mi je fora ako :)

KingTomy
12-04-2008, 12:20
Igram na najvišim detaljima, jako lijepa grafika. Skakanje sa zgrada i to je jako jednostavno, borba još više. Nema baš puno nekih poteza ono, koliko sam ja dugo igrao imate klasični napad a imate i counter attack pa ga nabije u jaja i glavu mu prereže i takve stvari :D
Ne sviđa mi se jedino [SPOILER ALERT]S

Ono što si ti neki lik u budućnosti i on se sad prisjeća svega i tako ide. Bilo bi bolje da si ti baš taj Altair a ne ovako. Ajme.
Tko je došao na tu ideju.

[ALARM DOWNł]

Solidna, inovativna i zabavna igra :D

Tsumetai Ryujin
12-04-2008, 12:22
2. Pravilo spoilera

- Spoilere treba pisati na sljedeci nacin (i nikako drugacije):

[tekst spoilera ovdje]S<- spoiler

- spoiler je obvezno napisati u font size "Tiny", a uglate zagrade normalnom velicinom i naravno strelicom ("<- spoiler") naglasiti
- Krsenje ovog pravila se strogo kaznjava

prepravi...

HalF-DeaD
12-04-2008, 13:20
KingTomy, možda si tek na početku pa ti se čini da je bez prevelikog smisla... Dođi malo dalje pa ćeš skužit radnju.

MTF*
12-04-2008, 14:45
tocno to, u pocetku ti mozda radnja povrsna, odguli dobar dio igre pa opet razmisli ^^

Snake
12-04-2008, 15:43
evo tek jučer instalirao nisam mnogo igrao, ali u onih početnih pola sata igra mi se svidjela. uistinu ništa revolucionarno, ali dobro napravljeno... jedino što me iritira je widescreedn 16:9 format, na 1280x1024 rezoluciji moram igrat s "odsječenim" ekranom.

Rang€r
12-04-2008, 17:36
evo ja sam sad williya ubio :)

kak mi je zice popilo omg... i kontrole i sve, cak su me i ubili... i onda se stvorim mdu 50 krizata :/, pa malo oko grada, malo deranja altairu mater... malo prolaznicima... i napokon se sjetim onog trailera i lokacije, dalje sam napravio sve ko i na traileru, pogotovo leap of fate ftw :D

btw ona katedrala u accri, popeo sam se na vrh onog kriza(doduse i to mi je popilo zivce i 20 minuta...) al kad dodes gore :)) omg koji pogle, sline pocnu curit, za to sam poebno metnuo sve na high(grafika i dealji su na 3/4) i nema neke razlike osim u padu 5-10 fpsa...

bas me zanima ak iko igra na high sa dx10, ak moze koi ss postat da vidim jel ima kakve razlike...

Snake
12-04-2008, 18:58
igram ja dx10 sve high ali tek sam na početku. ali nema ti prevelike razlike između dx9 i dx10
nakon sat vremena igre skužio sam da me još jedna stvar iritira - nema quick sejvanja

Rex Regis.cro
12-04-2008, 19:02
evo ja sam sad williya ubio :)

kak mi je zice popilo omg... i kontrole i sve, cak su me i ubili... i onda se stvorim mdu 50 krizata :/, pa malo oko grada, malo deranja altairu mater... malo prolaznicima... i napokon se sjetim onog trailera i lokacije, dalje sam napravio sve ko i na traileru, pogotovo leap of fate ftw :D

btw ona katedrala u accri, popeo sam se na vrh onog kriza(doduse i to mi je popilo zivce i 20 minuta...) al kad dodes gore :)) omg koji pogle, sline pocnu curit, za to sam poebno metnuo sve na high(grafika i dealji su na 3/4) i nema neke razlike osim u padu 5-10 fpsa...

bas me zanima ak iko igra na high sa dx10, ak moze koi ss postat da vidim jel ima kakve razlike...
Nema, kažu samo da u DX10 ti bolje radi, evo ti moji screenovi, sve na Very High, Reza 1680x1050.
http://img386.imageshack.us/img386/4947/assassinscreeddx1020080th7.th.jpg (http://img386.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080th7.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/8610/assassinscreeddx1020080gm2.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080gm2.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/1205/assassinscreeddx1020080ps3.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080ps3.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/7950/assassinscreeddx1020080xd3.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080xd3.jpg)Shttp://img259.imageshack.us/img259/2727/assassinscreeddx1020080cm4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080cm4.jpg)Shttp://img386.imageshack.us/img386/4947/assassinscreeddx1020080th7.th.jpg (http://img386.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080th7.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/8610/assassinscreeddx1020080gm2.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080gm2.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/1205/assassinscreeddx1020080ps3.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080ps3.jpg)Shttp://img182.imageshack.us/img182/7950/assassinscreeddx1020080xd3.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080xd3.jpg)Shttp://img259.imageshack.us/img259/2727/assassinscreeddx1020080cm4.th.jpg (http://img259.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080cm4.jpg)Shttp://img170.imageshack.us/img170/8074/assassinscreeddx1020080lg8.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080lg8.jpg)Shttp://img120.imageshack.us/img120/6347/altairdamascuswv8.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=altairdamascuswv8.jpg)Shttp://img233.imageshack.us/img233/7821/altairlookcr2.th.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=altairlookcr2.jpg)Shttp://img253.imageshack.us/img253/5048/altairmonkto6.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=altairmonkto6.jpg)Shttp://img258.imageshack.us/img258/5357/altaironhorseec9.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=altaironhorseec9.jpg)Shttp://img237.imageshack.us/img237/549/altairswitchbladebs2.th.jpg (http://img237.imageshack.us/my.php?image=altairswitchbladebs2.jpg)

Snake
12-04-2008, 19:12
evo i par mojih

http://img256.imageshack.us/img256/8412/assassinscreeddx1020080kb7.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080kb7.jpg)

http://img256.imageshack.us/img256/4947/assassinscreeddx1020080th7.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080th7.jpg)

http://img175.imageshack.us/img175/9922/assassinscreeddx1020080kf8.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=assassinscreeddx1020080kf8.jpg)

Rex Regis.cro
12-04-2008, 20:02
Aaaa! :rotfl:
Dobri su ali si trebao maknuti HUD :D

kikl0p
12-04-2008, 20:29
igra je totalno u kurcu sad igram 4 memori block assasination u Acreu
ubim likai naganja me barem 15 guardova nemogu pobjec van jer su zatvorili vrata,wtf da radim

KingTomy
12-04-2008, 21:28
Ubij guardove. Mene okruzi 20 templara, samo desni klik i counter attackam. Prelagano. Mozda je kasnije teze.

HalF-DeaD
12-04-2008, 22:40
kasnije postanu pametni pa znaju te bacit na pod

MTF*
12-04-2008, 23:49
counter je prejak, necu spojlat zas, al kad predjete block 4 i dalje vidit cete :D

Rex Regis.cro
13-04-2008, 00:57
counter je prejak, necu spojlat zas, al kad predjete block 4 i dalje vidit cete :D
Ja sam prošao pa ne kužim :?
E da, ako napravite counter-strike kada nepratelj krene na vas sa sporim, strong napadom, Altair će ga ošamutiti. Imate 3 opcije, pustit tipa da padne na pod, stisnuti tipku za udaranje mačem da ga dovršite ili stisnuti tipku koju koristite za free-run/blend da mu Altair slomi noge (OUCH :cry: )

HalF-DeaD
13-04-2008, 01:11
Evo sad sam malo igro i popizdio zbog nekih bugova. Recimo, nisam se mogo popet na jedan toranj u Damasku 10 minuta (zapeo na penjanju na dasku). I GLUPO je što kad me ganja 10-20 ljudi i odjednom skočim u sijeno oni ne skuže gdje sam otišo.

Rang€r
13-04-2008, 03:08
evo od pol noci govorim jos sam jednog lika...

idem sad spavat, sve je ok...

btw half i men se kadkad desi da zapnem u zidu il nes al to treba znat :)

P.S. evo me u 10 vec sam budan spreman za nove radne podvige :)
bas sam gledo na xfire pise 23h + nekih 5-7 sati koje sam igro dok niej xfire bio upaljen... daklem od noci s petka na subotu do sad sam igro AC nekih 30h... idem seljecit.... DotA-om

Doggy
13-04-2008, 11:48
zna ko di se nalaze i kak se zovu save game file-ovi??? moram reinstalirat igru, a neznam di su... pa da nejdem opet od pocetka...

Snake
13-04-2008, 13:14
ovdje su mi na visti, vjerujem da je i na xp ista putanja:
kompjuter/documents and settings/AppData(hidden je)/roaming/Ubisoft/AC/Savegames
ukratko u application data folderu, skriven je pa uključi show hidden files

Doggy
13-04-2008, 13:33
fala, samo meni nije roaming, al nasel sam...

cropir
13-04-2008, 14:45
ubrao sam dosta para za krizmu

novi komp

AC

fakjea. :D

bas me zanima kad cu kupit...

Peyo
13-04-2008, 14:56
ubrao sam dosta para za krizmu

novi komp

AC

fakjea. :D

bas me zanima kad cu kupit...

Blago tebi. Ja od sutra moram ići radit, za novi komp i ostale luksuze. :cry:

flander
13-04-2008, 15:01
ti barem počinješ delat, ja ništa do ljeta

a ondaaaa quad core mora past :D

ako bude povoljno naravno :D ako ne onda dual core muahahaah

cropir
13-04-2008, 15:13
ma daj, prevec malo je quad core. :|

Peyo
13-04-2008, 15:32
Kada skupim pare, past će ova konfa, a možda i jača do onda dok ne skupim dovoljno para: :D

ADM

Procesor Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb G0 1533 kn
Gigabyte M57SLI-S4,nForce 570 SLI 509 kn
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz, CL5 222 kn
DDR2 2048Mb ( 2Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz, CL5 222 kn
HDD Seagate 500GB, Serial ATA II,7200 rpm,Barracuda 7200.11 32Mb 620 kn
DVD upisivač Pioneer DVR-215BK, DVD±RW, 20x DVD±R ,12x DL 213 kn
Gigabyte 8800GT , 512Mb GDDR3 256bit, Dual DVI, PCI-X (GV-NX88T5 1250 kn
Gigabyte 8800GT , 512Mb GDDR3 256bit, Dual DVI, PCI-X (GV-NX88T5 1250 kn
THERMALTAKE Soprano VB1000BWS, MIDI, black, bez napajanja 580 kn
Napajanje Thermaltake Toughpower 600W,crno,EPS,ATX 2.2,4×12V 601 kn
Miš Logitech G5 Laser Mouse, Podesiva rezolucija, 6.4 MP/sec, US 500 kn
Podloga za miša, Plava, optimizirana za optičke i laserske miševe 21 kn
Tipkovnica Logitech G15 Gaming Keyboard 580 kn
SM 2232BW, Dijagonala 22", Veličina piksela [mm]S0,2828 2587 kn

TOTAL: 10688 kn

:pray:

Ova konfa će pojest Assassin's Creed 8)

Helena
13-04-2008, 16:32
DVD upisivač :rotfl: :rotfl:
Kaj će ti dvije grafe, i to takve... I jedna ti je sasvim dovoljna.
Koji OS ide gore, Vista ili Xp?

BTW: Intel :yuck: :yuck: :yuck:

Peyo
13-04-2008, 16:55
DVD upisivač :rotfl: :rotfl:

To je sve copy/paste iz ADM kataloga, šta se može :)

Kaj će ti dvije grafe, i to takve... I jedna ti je sasvim dovoljna.

Ja na to gledam ovako: dvije 8800GT su brže i jeftinije (skoro/kako gdje) od jedne HD3870x2

Koji OS ide gore, Vista ili Xp?

Vjerojatno Windows Vista Ultimate 32bit

BTW: Intel :yuck: :yuck: :yuck:

Trenutno je Intel bolji od AMD-a u svakom pogledu, pa čak i u igrama. :wink:

Tsumetai Ryujin
13-04-2008, 17:01
vratite se na temu... (SLI, a ni crossfire se ne isplate u niti jednom pogledu)(intel ima trenutno vodstvo nad amdom... cekaj da se TLB bug ispravi...)vratite se na temu...

Jerry
13-04-2008, 19:51
eo finalno mišljenje

sto se tice igre meni je ovak OK,ali brzo dosadi,jer se sve svodi na interogation nest,pickpocketaj ovog,odnesi onom assassinu to,on ti da zadatak da koknes nekog lika i to je to :S
odes kod onog talibana,popricas s njim,on ti opet da slican zadatak :S
ja sam sad doso do one misije u jeruzalemu kad treba koknit onog crnog lika (neki strjelac) a napada me 10+ soldiersa,brutalno i tesko :S

kikl0p
13-04-2008, 21:05
i meni je igra dosadila a tek sam na 4. misiji
ono poprilicno je monotono malo oruzja borba brzo dosadi penjanje isto brzo postane staro

cropir
13-04-2008, 21:20
i da, mislim da je apostrof u naslovu nepotreban jer se koristi u jednini, a ovo se odnosi na sve hašašine. :D

Tsumetai Ryujin
13-04-2008, 21:34
My sister's friend's investments (the investments belonging to a friend of my sister)

Apostrof ovdje nema nikakve veze sa mnozinom. Ustvari nisam ni shvatio na ke mislis.

A i da sam napisao neke krivo il te krivo shvatio, sluzbeno ime igre je "Assassin's Creed". Sa apostrofom.

Helena
13-04-2008, 21:56
i da, mislim da je apostrof u naslovu nepotreban jer se koristi u jednini, a ovo se odnosi na sve hašašine. :D
Njet, nije nepotrebno. Isto kao da kažeš Cropir`s. U smislu da pripada toj jednoj osobi. I ne pripada svima, odnosi se na njega jednoga samo. On je izdao taj njihov Creed, jel... Otuda Assassin`s Creed.

Jerry
13-04-2008, 22:15
i meni je igra dosadila a tek sam na 4. misiji
ono poprilicno je monotono malo oruzja borba brzo dosadi penjanje isto brzo postane staro
ja sam stao u jeruzalemu kad moram onog tipa s strijelama ubit,predosadno i monotono -.-

Rang€r
13-04-2008, 22:38
bar je ta misija super, fakat je strava osjecaj kad te zatvori u onu crnu zgradu i kad ninje pocnu skakat naokolo, a onda bjezi ko zec , pa kad mu spucas hidden dagger u vrat :)))

btw, ja sam doso do kraja(memory block 7) i sve ide dobro(donekle) dok me ono dubre(da nebi reko koje) ne osljepi, ima li nacin da nekak to izbjegnem(osim da krepam ofc), ili da se nekak drukcije orjentiram nego uz pomoc mape?
btw neznam kak je lik posto to sto je kad sam ga sljep dvaputa prebio, treci put smo proletio...

Rex Regis.cro
14-04-2008, 12:09
bar je ta misija super, fakat je strava osjecaj kad te zatvori u onu crnu zgradu i kad ninje pocnu skakat naokolo, a onda bjezi ko zec , pa kad mu spucas hidden dagger u vrat :)))

btw, ja sam doso do kraja(memory block 7) i sve ide dobro(donekle) dok me ono dubre(da nebi reko koje) ne osljepi, ima li nacin da nekak to izbjegnem(osim da krepam ofc), ili da se nekak drukcije orjentiram nego uz pomoc mape?
btw neznam kak je lik posto to sto je kad sam ga sljep dvaputa prebio, treci put smo proletio...
Ne oslijepi te on nego tvoji driver ili DirectX ti je u banani :rotfl:
Valjda ti zbog nekog razloga se nemože pokazati taj efekt zamučenosti i blura. Sto posto ti je do drivera ili DirectX-a.

cropir
14-04-2008, 13:14
aha. mislio sam u smislu kao da je creed neki zakon, opaska, te da svi hašašini postuju istu, te da je to opaska svih hašašina, pa da je assasins creed. :D

pokusavam bit pametan. :(

Rex Regis.cro
14-04-2008, 15:47
aha. mislio sam u smislu kao da je creed neki zakon, opaska, te da svi hašašini postuju istu, te da je to opaska svih hašašina, pa da je assasins creed. :D

pokusavam bit pametan. :(
Pa i jesi. Njihov Creed ili Assassin's Creed glasi da ne ubijaju civile, ne dovode svoje kolege u probleme i još neka treća koje se ne mogu sjetiti. Od tuda je igra dobila ime.

cropir
14-04-2008, 16:42
nemogu se pwnat civili?

krep. :(

KingTomy
14-04-2008, 18:28
Mogu ali ti se oduzme health tj. syncronization.
Skuzio sam da je puno elegantnije klat s onim nozicem nego s macem :D
Kako padaju a ovaj lik se okrece 100 na sat :pray:
Evo jedan screen :D
igram na najvisim detaljima i zapeo sam na 4 gdje trebam za informera stealth assassinati onu dvojicu cuvara ali me uvijek skuze :rotfl:
http://img182.imageshack.us/img182/8239/acal8.th.jpg (http://img182.imageshack.us/my.php?image=acal8.jpg)

ima jedan dobar potez s onim malim nožićem, zapravo to je random, napravite counter ovaj ce mu zabiti nozic u leda, uzeti mac i probosti ga s njegovim macem.

Rex Regis.cro
14-04-2008, 19:29
Ja mjenjam između nožića i sablje, a ponekada u borbi koristim i switchblade :D
Onak, kako mi dođe.

Doggy
14-04-2008, 20:30
al imas malo energije... ja u svakom gradu prvo rijesim poglede, pa save citizen, pa ostale sitnice, i onda tek ono zadnje...

ni rijetko kad koljem bez counter, i uvjek s onom malom sabljom, nekak su mi ljepsa ubojstva s tim...

Rang€r
14-04-2008, 20:44
hmmm neznam na sta sad mislite s tim nozic :|
hidden blade ili short blade, btw obadva pwnaju, omiljena oruzja, sword mi je nekak bezze, al koristim ga samo za 1v1...

btw stvarno je super, zajabevat se malo s cuvarima i uzet hidden blade i samo counter, ili grab i dok je na podu assassinate...

btw nije do drivera ni do directx, on bas kaze, now ur blind altair like u always have, tak nes uglavnom xD i sve postane bjelo, vidim samo zidove kad dodem blizu do njih ostalo nist, a onda kad ga maznem, altair kaze, my blade see thru ur magic il tak nes i sve opet ok, pa ga opet mlatnem i on meni opet blind... i tak jos jednom i jos jednom a on izletim xD

P.S. jesam li ja jedini ovisnik koji je doso do kraja? :|

kikl0p
14-04-2008, 21:22
o cemu ti pricas ranger kak napravit da ti altair to kaze

Rang€r
14-04-2008, 21:50
lol prica on sam xD

Rex Regis.cro
14-04-2008, 22:07
hmmm neznam na sta sad mislite s tim nozic :|
hidden blade ili short blade, btw obadva pwnaju, omiljena oruzja, sword mi je nekak bezze, al koristim ga samo za 1v1...

btw stvarno je super, zajabevat se malo s cuvarima i uzet hidden blade i samo counter, ili grab i dok je na podu assassinate...

btw nije do drivera ni do directx, on bas kaze, now ur blind altair like u always have, tak nes uglavnom xD i sve postane bjelo, vidim samo zidove kad dodem blizu do njih ostalo nist, a onda kad ga maznem, altair kaze, my blade see thru ur magic il tak nes i sve opet ok, pa ga opet mlatnem i on meni opet blind... i tak jos jednom i jos jednom a on izletim xD

P.S. jesam li ja jedini ovisnik koji je doso do kraja? :|
O tome ti ja kažem, ja sam je prošao i nisam nikada postao slijep! :rotfl:

Rang€r
15-04-2008, 23:03
pa wtf kak onda mene dubre osljepi, i jos mi kaze ur blind as always i did (tak nes...) i onda mi sve bude bjelo, a kad bi ga lupio bilo bi ok(samo sto bi ga prije trazio 10 min) i onda opet ispocetka... :S al cjeli ekran bude bjel, osim zidova kad sam 5 cm od njih

RayDX
15-04-2008, 23:52
http://img165.imageshack.us/img165/2513/hellowq1.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=hellowq1.jpg)

Evo i mene =) Idem spavati sad...

Durin
16-04-2008, 09:47
Jučer sam prešao igru do kraja i moram priznati da me igra oduševila.Priča, setting, glazba (upravo slušam soundtrack, svaka čast-potpuno pogođeno, "City of Jerusalem"-djelo majstora), originalnost (mislim da je ovo prva modernija igra smještena na Bliski Istok u doba Križarskih ratova, ono što je W3DR4N spomenuo je blago rečeno teško smeće koje ne vrijedi niti spominjati, neznam od kuda je tu igru iskopao, još se sjećam one Pekarikove recenzije u PcPlayu).Priča me potpuno uvukla i mislim da nisam bio toliko privučen atmosferom još od Witchera.Po meni jedan od dragulja 2008 godine, definitivno ću ga ponovno prelaziti kada budem imao više vremena (skupiti sve zastavice, pobiti sve templare :evil: ,prijeći sve investigatione), i kada izađe patch koji će riješiti probleme sa zvukom.
Nadam se da će ubrzo izaći nastavak (za godinu dana), mislim da bi se tu Ubisoft mogao ugledati na GRAW i R6:Vegas franšizu čiji su nastavci izašli za godinu dana sa malo poboljšanom grafikom i još boljom optimiziranošću.Bilo bi grozno da za nastavak opet trebamo čekati 3 godine samo zbog novog enginea.Igru bi jedino trebali izbjegavati oni sa slabijim strojevima koji mare do grafike (poput mene, ali ja još uvijek imam dovoljno jak komp) i oni koji mahnito stišću esc na cut-scenama i boli ih briga za priču.Tko je story-writer ako netko zna?

Rang€r
16-04-2008, 10:03
yep prica je fakat super, totalni sign, btw jel i tebi sve bude bjelo kad se boris s likom(na kraju znas valjd s kim ^^)

Durin
16-04-2008, 10:09
yep prica je fakat super, totalni sign, btw jel i tebi sve bude bjelo kad se boris s likom(na kraju znas valjd s kim ^^)
[SPOILER=]Yep, on te oslabi ali samo privremeno, nakon što ga dva-tri puta counteraš vrati ti se snaga i onda ga dovršiš.Meni je lakše bilo ubiti njega nego Robera.Doduše, nije ga bilo lako ubiti kada se "teleportirao" po vrtu nakon svakog udarca a Altair je još bio oslabljen.

Rang€r
16-04-2008, 10:18
[SPOILER=]Yep, on te oslabi ali samo privremeno, nakon što ga dva-tri puta counteraš vrati ti se snaga i onda ga dovršiš.Meni je lakše bilo ubiti njega nego Robera.Doduše, nije ga bilo lako ubiti kada se "teleportirao" po vrtu nakon svakog udarca a Altair je još bio oslabljen.

thx, btw men je robera bilo lako ubit, za 20s sam ga svrsio :)
sad kad se vratim iz skole odma idem za komp od starog, pa da zavrsimo taj masterpiece, a onda opet ispocetka :))

P.S. nakon 3 i po godine mjenjam avatar, vise nije ranger sad ide altair :))

Snake
16-04-2008, 11:39
trebali su stavit kao bonus za završavanje igre unlockable galeriju slika Jade Raymond :D definitivno je najljepše lice gaming industrije. poslije hidea kojime :rotfl:

Miles
16-04-2008, 18:09
jedno pitanjce
jel se može ko u traileru onak sa zgrade skočit na vojnika i ubiti ga?

RayDX
16-04-2008, 18:43
jedno pitanjce
jel se može ko u traileru onak sa zgrade skočit na vojnika i ubiti ga?

Naravno... Samo je procedura malo drugačija... Mali je se Ray danas ponio malo glupavo :D... Već se duže bavim parkourom... Ako se to može nazvati tako... Uglavnom skačem sa kuće na susjedovu pušnicu, preko ograda i ostale fore... I danas mi došla ideja od leap of faitha hahahah. I mali Ray ubio se sa garaže u sijeno od susjeda... Popnem se na ogradu, skok na kuću, pušnicu i onda na garažu... Skočim sa garaže prema naprijed i napravim salto i nezgodno sletim... Jaoooooooo :D Bole me križa :D Ali neću odustati :rotfl:

Rang€r
16-04-2008, 19:57
lol i ja se polako pentram po kuci i dvoristu, onda namjeravam na crkvu, bas je ljepo od cigle sagradena i onak svaka druga cigla izbocena(bar su bile nisam u crkvi bio godinu dana) i bilo bi se vrlo dosta lagano popet, jos sam ponesem dasku i par eksera, zabijem na vrh i syncronhize :)))

KingTomy
16-04-2008, 20:18
I sad nek okrive GTA sto se djeca ubijaju....:)

Rang€r
17-04-2008, 09:27
kak se sad od ove igre zanimam za krizarski rat i bliski istok oko 10-14st....

sestra je nastavnica povijesti(magistar :)) pa mi je malo pricala o bitci kod arsafa i krizarskom ratu opcenito... takoder mi je super u igri sto su napisali kolko je otrpilike u to vrjeme grad imao stanovnika, kao i cjelo kraljevstvo, onda gradovi napravljeni prema povjesnim izvorima(takoder su i likovi, ali su ih malo usosili :))

RayDX
17-04-2008, 17:36
Hahah, uspio sam napraviti Leap of faith... Kakav adrenalin ajme majko... I to sa 2-3 metra iznad 3 metra sijena :D Hahahaha... Čovječe, kako bi taj osjećaj bio intezivan sa negdje 500 metara... Doduše, sijeno baš i ne bi bilo dobra podloga :D

Helena
17-04-2008, 19:52
Samo s 2-3 metra? To je niiiišta... Kad skočiš s vrha katedrale ili kule... E to je fora... ^^

Rang€r
17-04-2008, 20:50
ja sam se danas opeo na zgradu konzuma, na krov, bio faca :) xD

zgrada je visoka nekih 6m, nije uopce neki problem bio, prvo na onu platformu ispred vrata i dalje po prozorima gdje su neke prostorije HDza a nikog nema....

Helena
17-04-2008, 21:02
:rotfl: Ja se malo zajebala... Zanemarite prethodni post... :D :rotfl:

cropir
17-04-2008, 21:03

zgrada je visoka nekih 6m, nije uopce neki problem bio, prvo na onu platformu ispred vrata i dalje po prozorima gdje su neke prostorije HDza a nikog nema....
previse igras. :(

Joe_Strummer
17-04-2008, 21:28

So parkour.

Anyway, kako će igra reagirat na x1550 i 1,5 gb uz nenadmašnu potporu P4 2.4 ghz?

Rang€r
17-04-2008, 22:11
evo sad sam bio napiso dost dugacak pos i krepa net... hm

nisam igru igro od nedjelje pa sam vrejeme popunjavo u RL

recimo samo da sam igru preso i krajme vrlo zaintrigirao, takoder sm procitao, neke recenzije i neki razlozi su fakat debilni, evo prociajte sta ovaj lik ovdje aze, mada je to za konzole no isti qrc je sa PC verzijom
http://www.penny-arcade.com/2007/11/14/
btw likovi na siteu su carevi, Ac reca je ispod mass efecta

RayDX
17-04-2008, 22:38
Uskoro idem spavati... Dabogda usnem da sam Altair :rotfl:

Snake
17-04-2008, 23:40
Anyway, kako će igra reagirat na x1550 i 1,5 gb uz nenadmašnu potporu P4 2.4 ghz?

nažaost loše. probao sam igru na stroju amd 3000+ (jedna jezgra!), 1gb, radeon x1650 i rezultati su bili očajni, neigrivo čak i na sve low. onak dobro još i ide na prvom levelu, ali kad dođe do borbe onda je katastrofa. stvari se sigurno pogoršavaju kad dođeš do prvog većeg grada.

HalF-DeaD
18-04-2008, 08:19
ž
Neš bi sad napiso al bi ovaj opet mislio je AC savršena igra tako da se ne vrijedi uopće pokušavat :(

Rang€r
18-04-2008, 10:10
kak si u pravu :)))

evo atentiro tamira, uz sve investigatione... takoder nema fast forwarda, skupljam sve sto vidim, ubijem svakog templara sto vidim....

btw, jel su samo meni krizarski vojnici detaljniji od saracena... nekak imaju vise detalja, a saraceni skoro svaki isti, a i nema nekih detalja na njima...

btw ono sto je tsumetai reko da bi volio da bude u japanu bi se moglo ostvarit...
SPOILER
jel se iko sjeca onih oznaka na kraju? na japanskom su, a na latinici je samogore neki natpis i dole desno "i've entered abbus and never returned, nes tako...
ja neznam kak bi se hashshashini uklopili u feudalni japan, a fakat ne bi volio biti neka pickasta ninja, sa otrovima zmijama i drugim sranjima, a osim toga igra se zove Assassin's creed...

mravojed20
18-04-2008, 10:24
Počeo sam jučer igrati, dojam je onako, srednja žalost.

Dobra strana igre su pokreti, najbolje izvedeni u bilo kojoj igri ikad, jahanje konja je također fenomenalno, barem dok kaska ili ga okrećete na mjestu. Bethesda bi ovdje svašta morala naučiti za sljedeći TES.

Loše strane igre.. grafika i nije baš nešto, a zahtjevna je.

Na X2 4800+, 2GB ram, i HD3850 256mb u 1680x1050 sve na max osim aa i af koje nisam ni upalio, igra trza,usporava,uglavnom može se igrati ali dalekooooo je to od ugodnog igranja. Kad smanjim detalje na 2/4 i sjene na 0, onda je koliko toliko ok. Smanjivanje rezolucije na 22" monitoru ne dolazi u obzir što se tiče ove igre jer u 1280x1024 igra(ne monitor) odreže dvije trećine ekrana. Onome ko je za to zaslužan treba dat otkaz.

Također kontrole su jadno objašnjene ali ok, nakon 20 minuta je sve jasno. Izlazak iz igre je isti debilan, 3 puta me pita želim li izaći iz igre. :thumbs1:

Odigrat ću do kraja tek tako.

Snake
18-04-2008, 10:28
ma opališ alt+f4 i da vidiš kako izlazi ništ ne pita...

Rang€r
18-04-2008, 11:17
:rotfl: men je bas fora da dole i gore imam onak crne, daje ugodaju :)
a ovo sto prvo izades u animus pa tek onda iz igre jbg, al ne frustrira me tolko...
btw zas jahanje nije dobro izvedeno dok je u sprintu, pa bas je super izvedeno ko da forumulu vozis :)))

cropir
18-04-2008, 15:38
Imam AC!!!!!!!!11 :D

konfa za ~10 dana.

Rang€r
18-04-2008, 18:34
+1

koji vam je najbolji grad, meni je prije nego sto je izasla igra damask bio najbolji, al sad se nemrem odlucit, fakat su svi dobri i imaju svoju štih i tolko su realni da se oni pravi mogu sakrit ispod njih :)

Haki
18-04-2008, 18:51
gledam na youtube igra je super ali koliko ti treba da izades OMG,liku je trebalo minuta ipo da izade iz igre...

Rang€r
18-04-2008, 18:58
meni treba 20 sec 8)

Doggy
18-04-2008, 19:13
ma meni su svi gradovi isti... samo u nekima ima manje mjesta za popeti se na zgradu...

MTF*
18-04-2008, 19:23
nisu gradovi uopce isti, cak ni atmosfera!
meni je amosfera najbolja i najvise friendly u damascusu!
acre je nekak siv, tmuran, a jeruzalem onak, srednje nes :D

Rang€r
18-04-2008, 19:56
yep :) a gle accre je tu negdje osvojen od krizara i neke su kucer jos uvjek razorene i kak bi nes bilo ljepo i dobro u onakvom gradu... pogotovo hospitalieri sta ljudima rade... a damask je bas super :) a jeruzalem je bas kao sta si reko nes srednje al men je on mozd i najbolji, pogotovo onaj dio oko solomon templea

btw, uslika sam konja dok se propinje s pogledom na damask i stavio za wallpaper na mobu, nevjerojatno kak je dobro ispalo :))

Rex Regis.cro
18-04-2008, 20:22
+1

koji vam je najbolji grad, meni je prije nego sto je izasla igra damask bio najbolji, al sad se nemrem odlucit, fakat su svi dobri i imaju svoju štih i tolko su realni da se oni pravi mogu sakrit ispod njih :)
Damascus je dobar, Jeruzalem mi je nekako... nevalja mi, a najžešći mi je Acre, jer me ful podsjeća na srednjovjekovnu Evropu, a ona katedrala pwna sve :pray:
I igra je jednostavno ko' rođena za raditi wallpapere :D

MTF*
18-04-2008, 21:39
meni je damascus najdrazi, bas mi je nekak "toplo" i ugodno kad sam unutra, full frinedly okruzenje i sunceko sja, ptice pjevaju, ko neka idila XD

cropir
18-04-2008, 21:52
meni je damascus najdrazi, bas mi je nekak "toplo" i ugodno kad sam unutra, full frinedly okruzenje i sunceko sja, ptice pjevaju, ko neka idila XD
da, pogotovo idilicno bude kada krizaru od nikud doleti hašašin i zabije mu nož u oko, te kasnije garda prevrne cijeli grad u potjeri za doticnim aktivistom.

RayDX
18-04-2008, 21:58
Sad sam 23 vojničine pobacao u vodu 8) Doduše, petorica su se upirala pa su primila mač u trbuh =)

MasaKrisT
18-04-2008, 23:26
Ocu i ja tu igru:(

Rang€r
18-04-2008, 23:36
da, pogotovo idilicno bude kada krizaru od nikud doleti hašašin i zabije mu nož u oko, te kasnije garda prevrne cijeli grad u potjeri za doticnim aktivistom.

u damasku su saraceni, ne krizari, jedino ima templara ponegdje sakrivnih, sto me stvarno jebe, kak su oni uopce usli u damask pod kontrolom saracena i kak ih niko ne napada vec ak me otkrij strazari ih i podupru jos ...

P.S. lol wtf, koja cenzura xD

cropir
19-04-2008, 09:19
sta ja?

ma ja nisam ni poceo. ceka se nova konfa. :D

Rang€r
19-04-2008, 09:30
...

aha u tom grmu lezi zec, al ne shvacam, zast javno, onda bi i narod nest trebo posumnjat bez obzira sto ih vecinu podplacaju, fakat bezze :(

Tsumetai Ryujin
19-04-2008, 10:10
btw, uslika sam konja dok se propinje s pogledom na damask i stavio za wallpaper na mobu, nevjerojatno kak je dobro ispalo :))

Zar nebi podijelio to savrsenstvo od slike i sa nama? :P

Rang€r
19-04-2008, 12:24
bi al usb nes jebe, ne prepoznaje ga ni na jednom kompu, al cim xfire napravi ingame podrsku radim foto session :))

MTF*
19-04-2008, 12:51
eto, preso, mogu rec da je prica fenomenalna na kraju i da je odlicno sve izvedeno!
jedva cekam nastavak ^^

Tsumetai Ryujin
19-04-2008, 13:50
a nastavak slijedi, pogodite gdje:

FEUDALNOM JAPANU U KAMAKURAC... ovaj, ocu rec u KAMAKURA RAZDOBLJU!!!!!! OVAJ PUT U ULOZI KUNOICHIA!!! oujeaaa... im totaly horny now...

Rang€r
19-04-2008, 18:07
mora da se salis? :( reci da se salis :cry:

ScorpiuS
19-04-2008, 18:07
Igru svršio prekjučer i kako je završila pretopstavljam da će biti nastavka.
Što ili tko mislite da je napisao ono na podovima i na mirima?

Rang€r
19-04-2008, 19:05
dobrodošo na forum...

[SPOILER=]S ja mislim da je napisala Lucy jer ako ste pricali sa njom znali bi da je i ona zapravo assassin(dokaz (xUpq6H5gp2c)... vrlo je zanimljiva prica zapravo najbolja sta sam igdje vidio, a cinematicsi su stvarno super samo sto malo kasni govor za sliom kadkad xD al stize pach koji to rjesava...

btw dobro sad sam bio na forumu nema jos nista sluzbeno o nastavku osim da ce prve informacije biti izbacene na ubidays 28.4 :) skoro pa mi srce stalo xD

RayDX
19-04-2008, 19:34
Igrina priča je bila okej kao što sam i prije rekao, ali kraj je konjska balega.

mravojed20
19-04-2008, 21:46
Uf koliko mi je ovo popilo živaca..

Žao mi je jer ima toliko potencijala a uspjeli su sve pokvariti.
Jedino što valja u ovoj igri jer Altair kao lik,i njegovo skakutanje, te jahanje na konju.
Priča isto izgleda ok,mada nisam daleko došao zbog iritantnih bagova,koji su ubili i one malo želje da igram.

Ostatak igre je obični izmet.

Ne znam odakle da počnem ali evo:

1.Zašto pobogu toliko zbluranih scena, čemu to služi,zašto,čemu, zašto? Kvragu više i blur, šta niko ne vidi koliko to jadno izgleda?
2. Osvjetljenje je otišlo u tri pm očito.
3. Boja zgrada, dvoraca i poda je identična, prelijepo monotona siva. Pa da ne znam da ima tri grada u igri mislio bi da sam cijelo vrijeme u istom jer izgledaju skoro pa identično.

4. Ulicom hodaju zombiji s vrčevima na glavi, i to ne idu nikamo nego se šetaju od stepenica do zidića do štanda pa nazad do stepenica. Ako prođete kraj njih i golim okom vidite da ste fizički udaljeni od njih nekih 30 centimetara,njima će svejedno pasti vrč s glave.Svaki put.

5. Ulice su pune ekstremno iritantnih pijanih i mentalno retardiranih muškaraca koji će me iz čistog mira napasti, nikog drugog,samo mene. Čim se nađem na metar od njih doslovno se zalete u mene i opizde me. Užas. I onda još vojnici napadnu mene, iako je pijanac mene prvi napao. Nit sam se branio,ništa..

6.Nevjerojatno je da se nijedna greda ne slomi,da Altair nigdje nikad ne zapne za nešto, može skočiti sa zgrade na zgradu, i to ne na krov nego na zid zgrade, s udaljenosti od nekih 7-8 metara. Priljepi se za nju ko Spiderman,nema ozljede, penji se dalje, koga briga što sam s facom lupio u kameni zid.

7. Budući da je on vrlo sposoban i okretan, može mu se progledati kroz prste, no ne znam kojem je geniju palo napamet da u igru ubaci vojnike koji se mogu penjati po zgradama nevjerojatnom brzinom, skakati s 10 metara visine(ne pretjerujem) a sve to u opremi teškoj najmanje 15kg sa isukanim mačem u ruci.

8. Koliko su okretni toliko su i glupi, jer strijelac na krovu ne vidi kako ja na susjednom krovu zabijam nožić njegovom kolegi u grkljan. Kad mi kažu da se maknem ća, dovoljno je samo zaobići zid na kojem se nalaze i ubit ih s leđa, jer vas očito skroz zaborave odmah nakon što vas upozore.

9. Borba u igri je priča za sebe, u rangu Gothica 3, gdje vas okruži 15 ljudi i napadaju vas jedan po jedan. Doslovce se leđima okrenem četvorici templara i niko od njih me ne napadne, dok god ne zakoljem lika ispred sebe. To također nije problem jer counter attackom sredite 15 ljudi za jednu minutu,uopće nije potrebno bježati.

10. Spašavanje građana od vojnika je još jedna nebuloza, možete stati kraj njih i promatrati sat vremena, vojnici će dotičnog građanina samo naguravati i govoriti "thief! you dare to steal my treasure?" Pa zar u nekoliko godina razvoja nisu uspjeli smisliti nešto zanimljivije i uvjerljivije od toga? Dobar početak bi bio da ti vojnici zaista i ubiju tog građanina nakon minutu dvije naguravanja,jer ovako je to čista komedija.

11.Zašto me vojnici napadaju kad konj potrči kraj njih? Nema smisla nikakvog..ako sam assasin onda sam assasin,imam robu po kojoj se vidi da sam assasin,kakve veze ima konj s tim,kako tek onda skuže??

12. Zašto vojnici imaju plavičastu liniju po sebi, pa zar smo toliko retardirani da nam treba označavati vojnike po gradu jer ih sami ne bi skužili?

13. Zašto igra nema neki bonus za svakog ubijenog pijanca koji me napadne,i prosjaka koji mi se nabije na put baš kad ne treba?Mnogo bolje nego skupljanje zastavica.

Siguran sam da sam nešto zaboravio, ali nema veze.. Eto, ovoj igri je falio neko s malo logičkog razmišljanja, mogla je biti remek djelo, ovak je teški prosjek, izvlače je samo pokreti koje možete izvoditi. Šteta je i zbog priče koja mi se ne čini loša, naprotiv, al eto, sumnjam da ću nastaviti.

My 2 cents

I evo vam jedan prekrasni bag iz igre:

http://blogs.orlandosentinel.com/entert ... creed.html (http://blogs.orlandosentinel.com/entertainment_videogames/2007/11/assassins-creed.html)

Slayer
19-04-2008, 22:09
mravojed ti uopce ne kuzis igru, ova igra je ko arkada s pricom (zamisli supermaria i tamo kripovi idu simo tamo i uvijek tako a igra je bila preodlicna :D ), bas te boli sta se ovi vracaju s vrcevima jer ti bi trebo samo projurit pored njih a ne ko debil gledati da oni rade krugove, bitna je igrivost, dosta orginalna prica te odlicni efekti :thumbs2: meni je igra preodlicna

Kenyi
19-04-2008, 22:10
efekti ??????, siluju jebeni blur u svakoj mogucoj i nemogucoj prilici.

Snake
19-04-2008, 23:11
mravojed, sitničariš, tako bi mogao gledat na svaku igru da ju hoćeš popljuvat.
što se tiče buga, poznat je već duže vrijeme i radi se o xbox360 verziji, tako da su to najvjerojatnije popravili u pc verziji
ne kažem da je igra odlična, savršena, ali je jako dobra i treba uživati u njoj, a ne cjepidlačiti.
"Nevjerojatno je da se nijedna greda ne slomi" a kome je to potrebno? igra funkcionira i bez toga. kao da i u bilo kojoj drugoj igri npc-jevi imaju totalno razvijen sustav života - jest da u gothicu, oblivionu i witcheru likovi rade, spavaju, jedu, pričaju, hodaju, ali to je su rpg-ovi, ac to nije, ondje možeš ulazit u prostorije, provaljivat u kuće, ovdje ne možeš, na kraju to ne moraš... reci samo u kojoj se igri likovi kreću sa smislom obavljajući više od 5 skriptiranih akcija? sjećam se one misije u Hitman Blood money kad moraš one patke ubiti, ondje je gomila ljudi koji hodaju bez smisla i gori su nego zombiji. a to mi nije smetalo. jer ja kao hitman (uživljen u ulogu) nisam obraćao preveliku pažnju na njih već na zadatak i mete. to je slučaj i s altairom. ne tražim savršenu igru jer uživam u jednoj od najljepših igara današnjice i zanimljivoj priči o assassinima, templarima i križarima.

Helena
20-04-2008, 00:33
Jedina stvar koja me smeta u igru je jako loša kamera u određenim trenucima. Skrenem lijevo, a lik ode ravno i zaletava se u zid, glupavo okretanje kamere na pojedinim mjestima i slični biseri... Al preživi se.

GrimReaper
20-04-2008, 00:49
evo i ja poceo igrat igru,ako ne sitnicarim igra je premocna.. malo me kontrole živciraju al dobro,igra je super!

Teon
20-04-2008, 09:59
efekti ??????, siluju jebeni blur u svakoj mogucoj i nemogucoj prilici.

Ma to ti je sad u modi :rotfl:

Sjecam se kad je dosao tek PS3 pa su prve igre na njemu imale toliko blura kao nijedna dotad i bas smo ja i frend komentirali kak je to mutavo, te u biti samo prikrivaju losu grafiku PSa ... (a i ostalih konzola).

A iz ovih vasih komentara cu tek kupit igru kad joj padne cijena na 119.99Kn ili ak mi neki frend posudi (no svi isto cekaju da se cijena spusti)

mravojed20
20-04-2008, 10:17
mravojed, sitničariš, tako bi mogao gledat na svaku igru da ju hoćeš popljuvat.
što se tiče buga, poznat je već duže vrijeme i radi se o xbox360 verziji, tako da su to najvjerojatnije popravili u pc verziji
ne kažem da je igra odlična, savršena, ali je jako dobra i treba uživati u njoj, a ne cjepidlačiti.
"Nevjerojatno je da se nijedna greda ne slomi" a kome je to potrebno? igra funkcionira i bez toga. kao da i u bilo kojoj drugoj igri npc-jevi imaju totalno razvijen sustav života - jest da u gothicu, oblivionu i witcheru likovi rade, spavaju, jedu, pričaju, hodaju, ali to je su rpg-ovi, ac to nije, ondje možeš ulazit u prostorije, provaljivat u kuće, ovdje ne možeš, na kraju to ne moraš... reci samo u kojoj se igri likovi kreću sa smislom obavljajući više od 5 skriptiranih akcija? sjećam se one misije u Hitman Blood money kad moraš one patke ubiti, ondje je gomila ljudi koji hodaju bez smisla i gori su nego zombiji. a to mi nije smetalo. jer ja kao hitman (uživljen u ulogu) nisam obraćao preveliku pažnju na njih već na zadatak i mete. to je slučaj i s altairom. ne tražim savršenu igru jer uživam u jednoj od najljepših igara današnjice i zanimljivoj priči o assassinima, templarima i križarima.

Ne sitničarim, takve stvari mi jednostavno vrlo lako upadnu u oko. Naravno da u svakoj igri NPCovi imaju skripte, no u 2008.godini je sramota da likovi imaju skripte koje ih vode do tri mjesta međusobno udaljena 10metara. I da, nevjerojatno je da se nijedna greda ne slomi, i da se Altair nikad ne razbije ko konj dok trči po tim krovovima i zidovima.

Toliko su pojednostavili to skakutanje da nakon početnih 10 minuta igranja jednostavno postaneš toliko naviknut na to da se možeš s jednom tipkom popesti bilo gdje, da te ništa neće iznenaditi,da nikad nećeš zapeti, uopće više ne bude impresivno, postane ko trčanje.

U prethodnom postu nisam ni bio pričao o samom gempleju u cjelini jer je već toliko puta spomenuta ta monotonija koja ljudima smeta. Odi, popni se do skrovišta na krovu, popni se na neki toranj, baci se u kola puna slame(sa preko 50m visine!?), nađi nekog zakrabuljenog tipa koji te moli da ubiješ vojnike koji ga traže, ubiješ ih, drugi vojnici te vide,misija propadne, otrčiš opet do zakrabuljenog tipa, opet ideš ubiti dva vojnika, ovaj put vidiš da oni koje si prethodno ubio leže tik do mjesta gdje ovi novi klonovi stoje. Odi opet u skrovište,odi ubit lika, i dok je na samrti ispred 20 ljudi, slijedi 3-4 minute pričanja gdje on objašnjava svoje postupke. Zaboga klečim u lokvi krvi nad tijelom lokalnog moćnika među hrpom ljudi i vodim ugodni filozofski razgovor. I to se ponavlja 9 puta pretpostavljam,mada sam ih ubio samo 4, zbog bagova sam morao prestati. Nije stvar u tome da je taj razgovor jadan,nije, priča je dobra, ali način na koji je to izvedeno je bezveze, mogli su smisliti puno boljih načina za izvesti taj dio igre.

Pickpocket...jao... idem iza tipa koji je netom pričao o vrijednoj mapi koju ima(tak neš),približim mu se s leđa, uzmem je,iste sekunde on se uhvati za bok, i okrene se ravno prema meni,ja stojim obučen ko assasin(mada sada zbog nekog razloga nitko ne kuži da sam assasin) i gledam u njega kako maše rukama u stilu "ma nemrem vjerovat da je nestala, i mirno ode ća ko da ništa nije bilo.

Eto, to su te površne i banalne stvari koje su užasno srozale igru,ako je istina da rade nastavak onda bi stvarno trebali uvesti brojna poboljšanja.

Rang€r
20-04-2008, 10:56
da kad bi bio objektivan i ja imam nekih mušica koje me zifciraju, al da je to pentranje tak lagano, nije... ak te ganja 20 vojnika i ti skocis na prvi zid nece bit glupi i penjat se za tobom vec ce ljepo uzet kamen i kamenovat te ko kurvu, nadalje jesam li ja jedini kojeg iz cistog mira kad su oko mene desetorica, samo s leda napadaju, uopce ne serem, a kad bi me napali sprjeda onda bi napravili onaj break defensa, tak da counter rjetko uspjeva, al i to sam prebolio... da se u nekim trenucima igra zna ponašat glupo, istina, al kad bi uzeo zbrajat trenutke u kojima je dobra a u kojima suxa, vise bi bilo onih dobrih; jer igra je za današnje standarde super igriva i ima dugacku pricu(doduse steta je sto rade triologiju, inace bi bilo oko +150h, a ovako prvi dio ostaje na nekih 40h... nadalje ima velik replay value, a igra mada nije neki RPG je zapravo vrlo malo linearna, nevjerojatno kolko toga propustis u buducnosi ak ne pricas s onim likovima i ne istrazujes ured... takoder, barem se probaj natjerat igrat jos malo vise, jer poslje su strazari cjelo vrijeme na oprezu jer se trazi ludak u bjelom odjelu s bjelom kapuljačom; sto na kaju dođe do tog da jedan boss ubije svečenika od svoje paranoje misleći da je assassin...

Rex Regis.cro
20-04-2008, 14:25
Morate priznati da blur efekti u Lost Planetu, Crysisu i Half-Life 2: Episode 2 izgledaju zbilja fenomenalno, a u AC-u ga nisam niti primjetio osim kada se dogode oni ''glitch''-evi. Slažem se sa Mravojedom da je igra zbilja naivna ali mi to svejedno nije ubilo gušt igranja.

Rang€r
20-04-2008, 15:18
e bas to... onak dok igram, ni ne vidi se, a osvjetljenje je super i uopce svaki grad nije isti... al kad krenu oni glitchevi u uredu, pa vidim neka svjetla kroz zidove...

radeoN
21-04-2008, 08:34
evo ja upravo ubio lika u Acri sad idem u Jeruzalem
igra je dobra jedno mi se nesviđa je onaj dio koji se pojavi između 2 mape (plavo ništavilo u kojem su malo pretjrali sa blurom) izgubis želju za igranjem
inace sve pohvale za igru

Kenyi
21-04-2008, 11:19
sta altair radi u slobodno vrijeme http://video.google.com/videoplay?docid ... CmBA&hl=en (http://video.google.com/videoplay?docid=4781237080800263147&q=assassins+creed&ei=XWkMSOXlLp762wLXpOCmBA&hl=en)

Rang€r
21-04-2008, 12:47
da... vidio sam to, bug(a mozd i easter egg :)) na konzolama...nisam jos vidio neke bugove na PCu, jedino sam ja jednom "zapeo"...

Snake
21-04-2008, 14:22
pred sam kraj igre počinjem se živcirat, a to ne volim, dosad je bilo ok... one informer misije su užasne i za razliku od eavesdroppinga i pickpocketa, interogationa su samo dodatan razlog živciranju. Nisam mislio da će mi se to s ovom igrom dogodit, ali jedva čekam da ju završim i maknem s harda. tako je i crysis bio odličan sve dok nisu došli alieni.

Doggy
21-04-2008, 14:49
ma meni je vec zbilja naporno igrati, dosel sam do dijela di prvi put imas 3 zadatka u 3 razlicita grada... al vec je postalo dosadno, stalno jedno te isto... tak je i meni crysis bil dobar do letecih hobotnica...

Rang€r
21-04-2008, 15:04
gle uzmi pauzu od nekoliko dana, pa ce ti se prelazit svaki investigation :)

tak sam ja...

Snake
21-04-2008, 18:16
ne vidim smisla u prelasku svakog investigationa kad mi je krajnji rezultat uvijek isti, nema puno raznovsnosti među ubojstvima, nije kao u hitmanu da metu možeš eliminirat na 3 ili 4 načina.

KingTomy
21-04-2008, 18:41
Možeš ga ubiti iz daljine s nožićem na bacanje, možeš doći naglo iza leđa i priklati ga s hidden blade, možeš izazvat kaos i zatući ga golim rukama, možeš gurnuti ga preko ograde, i ništa više :D

ovo je za onog [nisam siguran jel ovo spoiler ali za svaki slucaj]rich merchanta koji stoji gore na onoj ogradiS[ok evo nema vise ali ubrzo ima jos jedan spojler]Si pokuša [SPOILER=]Subiti sve ljude s archerima i pravi se faca i glup je i zarobi vas sve tamoS[/NEMA VIŠE SPOILERA]

Evo jedan screenshot ispred, bar mislim, najveće katedrale u igri, grad Acre. (stojim na nekoj zgradi jer se odozdola i ne može vidjeti vrh
i btw. uočite pticu. minuta čekanja za taj detalj :) )
HUD free. :) http://img178.imageshack.us/img178/9303/achmwalllc0.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=achmwalllc0.jpg)
Na tu katedralu se ne mogu popeti, isprobavo sam 10 min pa sam na trening moro ići :D
Bio sam na nekim ekstremno visokim tornjevima u Damasku i leap of faith je trajao oko 3 sekunde, a prosječno je 1-2 po mojoj procjeni.
Baš me zanima koliko dugo pada s ove katedrale.

Rang€r
21-04-2008, 20:40
e ta katedrala u accrei je najvisa gradevina na igri, penjo sam 15 min na nju... al kad dodes gore pogled prejeben... leap of fate traje nekih 5 sec mozd i vise...

Hrvoje
22-04-2008, 08:13
Znaci igra je izasla za pc !? **********************

MasaKrisT
22-04-2008, 10:03
super sto si se pohvalio,bolje suti:)
je izasla je igra:)

Snake
22-04-2008, 10:40
@king tommy koliko znam, a probao sam, glavne mete se ne mogu ubit bacanjem noževa, većina tih meta ne može se ubiti ni s hidden blade jer je pristup do njih zabranjen, a većina ubojstava dolazi nakon potjere za metom.
@ranger jesi se to namjerno penjao 15 minuta jer to meni uspije za dvije tri minute. i nijedan leap of fate ne traje 5 sekundi, uključujući i taj s katedrale. probaj mjerit

Rang€r
22-04-2008, 11:46
gle u skoku s katedrale meni fps naglo padne, pa se bas nije moguce racunat, a meni je sigurno ispalo vise od 5 sec xD

a jbg, tebi je tri minute, meni 15 sta ces...

GrimReaper
22-04-2008, 12:51
ma treba 2-3 min kad znas tocno kud ici do gore.evo ja sam sad prvi put dosao ,i krivo skocil i ubil se haha najbolji suicid ikad.
velicanstven je pogled odozgo, trenutno ubijam 2. od one druge trojice.
tj moram skupit jos jednu info da saznam di je

Rang€r
22-04-2008, 18:27
ma treba 2-3 min kad znas tocno kud ici do gore.evo ja sam sad prvi put dosao ,i krivo skocil i ubil se haha najbolji suicid ikad.

ma tak sam i ja slucajno skocio... al fakat je bilo lijepo :) ironija da sam fulo sjeno za 1 m :(((

MTF*
22-04-2008, 19:42
to je ok, loadas...
a ak ko ja, konj, popnes se, vise si popizdio i prije nego sync napravis skocim -.-
to mi se 2 put desilo ajme XD

ScorpiuS
22-04-2008, 20:41

ma tak sam i ja slucajno skocio... al fakat je bilo lijepo :) ironija da sam fulo sjeno za 1 m :(((

I meni se to dogodilo jako puno puta, jednom sam ni sam neznam kako ali promasio sam sjeno iz view pointa.

BTW. Jesam li jedini kojem je kingdom najdraze mjesto zato sto je najvise vojnika i patrole svako malo?

cropir
22-04-2008, 20:54
cek, ti se sa ogromne katedralo hitis na sjeno i mos prezivit? :D

ScorpiuS
22-04-2008, 20:59
Da,
kad sam to kaza friendu on se smija penje se do vrha katedrale po ure torture i onda dole skoci sa nekih 300 metara u plast sjena i skoci iz njega ko iz postelje

Snake
23-04-2008, 08:46
evo good news, najavili su patch, ali tak mi je svejedno jer sam pri kraju.
inače patch bi trebao ispravit užasan način izlaska iz igre, igru vratiti na dx10.0 sa 10.1 verzije i još neke bugove

radeoN
23-04-2008, 09:03
inače patch bi trebao ispravit užasan način izlaska iz igre, igru vratiti na dx10.0 sa 10.1 verzije i još neke bugove

ma samo da isprave izlazak iz igre

KingTomy
23-04-2008, 09:08
Lol stvarno, prvo exit memory, exit animus, quit game, select profile, exit game.
Neki genijalac je to radio.

Rex Regis.cro
23-04-2008, 09:20

Zašto je vračaju s DX 10.1 na DX 10? A što se tiče ovog što vam treba 5 godina da izađete iz igre, ja ne kužim kako vi niste čuli za ALT+F4, izađeš iz igre za 1 sekundu :rotfl:

GrimReaper
23-04-2008, 12:37

Zašto je vračaju s DX 10.1 na DX 10? A što se tiče ovog što vam treba 5 godina da izađete iz igre, ja ne kužim kako vi niste čuli za ALT+F4, izađeš iz igre za 1 sekundu :rotfl:

ma ni 1 sec,instant izadjes iz igre. neznam tu sam negdi cital par stranica prije(prije nego sam igru imao) da je komplicirano i da alt f4 radi. prvi put sam probal ovako izac iz igre,i kompl je..pa otada sa alt f4 derem.

od bugova sam samo 1 primijetil,ono save citizen. nekad kad pobijem sve mi nestane taj citizen i nemogu kao F da pricam s njim i da rijesim to...pa odem malo dalje,vratim se kad ono opet ga muce..
sad sam ubio 6. metu igra mi nije dosadna,igram po 3 sata na dan cca.

Rang€r
23-04-2008, 12:48

da zaboravih reć... takoder kazu da to nije jedini koji ce izac...
btw nemrem cekat jos 5 dana do ubidaysa :)))
bilo bi dobro kad bi malo poboljsali engine i dotadno ga optimizirali za AC 2, jer ovakoj grafici nista ne fali, jedino da distant objects budu malo ljepsi(to me u witcheru fascinira, kak je ljepo *slinim*) i hmmm da onaj blur shit malo smanje tak da ne vidim svijetla kroz desmonda etc...

kikl0p
23-04-2008, 13:11
ak ce ac2 bit isto u proslosti nadam se da ce stavit izmjenu dana i noci

Snake
23-04-2008, 15:59
evo upravo završio igru. čak mi se i svidio kraj. samo se nadam da nastavak neće zasrat priču (fahrenheit je primjera radi imao odličan zaplet i 70% igre nevjerojatnu priču ali onih ostalih 30 % bilo je za povraćanje)

Rang€r
23-04-2008, 18:38
ja nehvacam zasto svi recezenti, kraj igre stavljaju pod loše...
ono koji qrc nije ubi kriv sto su glupi pa nemogu skontat da se radnja nastavlja i neznam mozd nevole da neznaju svaki qrc u prici, meni je zavrsetak igre super i bas me zanima koji qrc znaci ono...

P.S. da i ja bi volio da ima noc i dan, a takoder bi volio da kad upravljas desmondom da nije onak zajebano, da je normalan ekran i da ne jebu vise s tim blurom, al grafika u proslosti je best of the best :)

cropir
23-04-2008, 19:17
evo upravo završio igru. čak mi se i svidio kraj. samo se nadam da nastavak neće zasrat priču (fahrenheit je primjera radi imao odličan zaplet i 70% igre nevjerojatnu priču ali onih ostalih 30 % bilo je za povraćanje)
meni u fahrenheit jedino suxa dio kad carla i tyler moraju svaki trazit stvari (momak knjigu ova kaustrofobicna onu kazetu) a ostatak je vgg.

i da, jel AC2 uopce najavljen?

Rang€r
23-04-2008, 20:18
Ac2 je najavljen prije neg sta je izaso za PC al se jos nis nezna o njemu

GrimReaper
23-04-2008, 22:58
Ac2 je najavljen prije neg sta je izaso za PC al se jos nis nezna o njemu

samo da nebude prezahtjevan

Rang€r
24-04-2008, 12:51
gle ako bude isti engine ko ovaj(ja se nadam da oce) onda bi moglo bit da ce bit ljepa grafika i jos malo optimiziranije, al to su slatki snovi :)

GrimReaper
24-04-2008, 18:51
nadam se ranger,volio bi ga odigrat sa sto vise detalja,evo zavrsio prije par sati igru
zakon :D

MasaKrisT
24-04-2008, 21:10
Kolko rasprave oko izlaska ove igre..63 stranice,i sad kad je tek dosla ,svi o AC2 pricaju.tuzno:(

Dr. Kam
25-04-2008, 07:59
Mene je AC razočarao da boli glava, tako loše prebačeno sa konzola na PC. Ne da mi se pisat što mi se sve ne sviđa lol.

Snake
25-04-2008, 10:36
to ti je baš cool vrijeđati bez argumenata
"loše prebačeno sa konzola na pc". prebačeno je više nego odlično - kontrole su ultra jednostavne i lako se pamte, grafika je čak i ponešto bolja, jedino što su je slabo optimizirali. neznam što si očekivao od igre ali ja ni najmanje ne žalim što sam je kupio, niti mi je žao što sam čekao 5 mjeseci duže nego konzolašku verziju. kod ovakvih igara očito ne vrijede rasprave valja/ne valja nego sviđa mi se/ne sviđa mi se. Igra je odlična i samo je pitanje ukusa hoće li nekoga razočarati ili očarati

Rang€r
25-04-2008, 13:01
to ti je baš cool vrijeđati bez argumenata
"loše prebačeno sa konzola na pc". prebačeno je više nego odlično - kontrole su ultra jednostavne i lako se pamte, grafika je čak i ponešto bolja, jedino što su je slabo optimizirali. neznam što si očekivao od igre ali ja ni najmanje ne žalim što sam je kupio, niti mi je žao što sam čekao 5 mjeseci duže nego konzolašku verziju. kod ovakvih igara očito ne vrijede rasprave valja/ne valja nego sviđa mi se/ne sviđa mi se. Igra je odlična i samo je pitanje ukusa hoće li nekoga razočarati ili očarati

slažem se, kontrole su u pocetku malo meni bile cudne al sam se privkinul i okej mi je, zgleda puno bolje nego na konzolama,pogotovo sto se tice protivnika(gledal sam na youtube da protivnici ugl plesu oko tebe dok ih rjesavas 1 po 1,dok te tu po 3 odjednom napadaju)

jedan velki sign :)

btw jbg mora se i malo o nastavku, kad nema teme :)
takoder sto se tice postavki, neznam jel ko primjetio al malo sam prcko po njima i doso do zakljucka da su kingdom i jeruzalem najbolje "vrtljivi" tu imam sve na highest vrti bez jbg; damask ima najvecu pop. i najveci je pa mi zna zastekat na sve highest osim graph 3/4, accre derem 3/4 bez jbg, al u mid. districtu tamo kod luke me prca u zdrav mozak, kad sam iso assassinirat onog uplasenog sta je svecenika od straha ubio, tamo mi je zestoko stekalo na sve highest i graph 2/4
deatlji se mogu slobodno stavit na najvise jer se njime fps bas i ne spusta, a dost se lakse penjat po zgrada, tak da se ne vide prazni zidovi vec neke izbocine :) ima tog dost al moram sad ic...

cropir
25-04-2008, 18:34
ranger kakvu konfu imas?

ScorpiuS
25-04-2008, 18:52
Meni su se nekako kontrole same poromjenile jer ako se dobro sjecam na pocetku moras drzat right click za aktivirat couter mogucnost a sad mi je potrebno samo pritisnut i aktivirac ce se pa mi je nekako teze igrat.

CHOLIK
25-04-2008, 19:12
Ma assassin creed je zakon samo sto je mao repetitivan,osim naravno bossova.

Rang€r
25-04-2008, 22:09
ranger kakvu konfu imas?

igram na kompu od starog, a on ima: asus radeon hd 3450, amd athlon X2 4400+ 2.31ghz, 2 gb RAM DDR2 to je sve što znam :)

P.S. koji vam je najbolji boss? meni william of monferat, mada mi svi ownaju, ovo sam mjesecima planiro kak cu ga zaklat jos otkad je ubi izbacio onaj trailer... predooobro

ScorpiuS
26-04-2008, 06:03
Al Mualim on mi je nekako bio najbolji i najdramatičniji.

Durin
26-04-2008, 11:23
ranger kakvu konfu imas?

igram na kompu od starog, a on ima: asus radeon hd 3450, amd athlon X2 4400+ 2.31ghz, 2 gb RAM DDR2 to je sve što znam :)

P.S. koji vam je najbolji boss? meni william of monferat, mada mi svi ownaju, ovo sam mjesecima planiro kak cu ga zaklat jos otkad je ubi izbacio onaj trailer... predooobro

Meni su svi dobri, ne mogu vjerovati kako su dobro okarakterizirani.Onaj ludi liječnik, Rober, William, Al Mualim, onaj bogati trgovac iz Damascusa koji je htio ubiti i otrovati sve plemiće, Malik, Richard the Lionheart, jedino mi je žao što nisu ubacili Salah al-Dina da čujemo i njegovu stranu priče.

Rang€r
26-04-2008, 13:03
ima jos 2 djela stigne se sve :D

btw jel salah al-Din, saladin il sasvim drugi lik?

Kenyi
26-04-2008, 19:56
saladin da.

Durin
26-04-2008, 21:21
Salah al-Din izvorno, Saladin je na engleskom.Assassin's Creed mi je veoma zanimljiv zbog povijesnih činjenica.Još mi je zanimljiviji kada ima svoj, alternativan odgovor na neka pitanja.Npr. dok sam igrao AC zapitao sam se:pa Templari su bili dio križarske vojske, kako to da su neki i muslimani?I baš to Altair upita Al Mualima.Zatim sam se zapitao kako to da Templari slobodno šeću po muslimanskim gradovima i opet mi igra odgovori na to pitanje.

Povijesno se Saladin dopisivao sa Rikardom Lavljeg srca, bio je veoma obrazovan i inteligentan čovjek, dogovorio se sa Rikardom oko organizacije vlasti u Jeruzalemu, a prije svoje smrti većinu novca dao je u dobrotvorne svrhe.Ovdje se očigledno Rikard i Saladin još nisu počeli dopisivati i razvijati svoje neobično prijateljstvo.

ScorpiuS
26-04-2008, 21:49
I kad je Richard izgubio konja u Arsufu Salh al-Din mu je poslao 2 zamjene.

Imaš pravo ali sve to može biti i neistina jer je igra bazirana na "Ultimate Treasure" kojeg je svatko htio i za koga su se borili a na kraju ne znamo ni što je nakraju bilo s njim.

Durin
26-04-2008, 22:07
Pa kažem da su u igri većinu toga izmislili.Npr. William V of Monterrat je bio star dok je umro i bio je plave kose a Rober de Sable je umro 1193. a ne 1191.U igri kažu da se to razlikuje jer su to Templari izmjenili kako bi onemogućili proučavanje povjesničarima i naveli ih na krivi trag.

Rang€r
26-04-2008, 22:22
Pa kažem da su u igri većinu toga izmislili.Npr. William V of Monterrat je bio star dok je umro i bio je plave kose a Rober de Sable je umro 1193. a ne 1191.U igri kažu da se to razlikuje jer su to Templari izmjenili kako bi onemogućili proučavanje povjesničarima i naveli ih na krivi trag.

a jbg, sve moze biti tocno, a i ne mora... ipak povjest pišu pobjednici... mada ovdje niko nije bio pobjednik jer su svi spušili...

Snake
27-04-2008, 01:11
svejedno, mora se priznat da igra ima interesantnu priču. jedva čekam nastavak - ne zbog gameplaya, ne zbog grafike, već zbog priče

cropir
27-04-2008, 08:51
moze lakse malo sa otkrivanjem price? :(

ScorpiuS
27-04-2008, 09:25
Oj, sry, ali ipak ti nisam previše rekao.

Rang€r
27-04-2008, 09:54
svejedno, mora se priznat da igra ima interesantnu priču. jedva čekam nastavak - ne zbog gameplaya, ne zbog grafike, već zbog priče

aha, sam da mi nedaju nekog japanca da mu čitam memoriju, holy land ftw!

Tsumetai Ryujin
27-04-2008, 10:12
Brijem da ono cak nije ni japanski nego kineski. Ali moje poznavanje kineske i japanske kaligrafije je jednako nuli. U svakom slucaju bi bilo veliko sranje ako bi igrali u kini umjesto japanu, a nebih se cudio ako tako i bude.

cropir
27-04-2008, 10:53
sta nisu oni samuraji bili premocni da ih ovakav netko premlati? :D

Rang€r
27-04-2008, 11:48
ma mogu se oni jebat kad ih altair uvati :)))

backstab u vrat i gg :)

sad kad bolje razmislim bilo bi dobro kad bi nekim čudom altair završio u japanu/kini al drugog lika definitivno ne... sam neznam kak bi to bilo moguče :/

cropir
27-04-2008, 16:41
ne to jer bi ljudi ono "kak je frajer aziju presao" i sve to. bolje drugi.

ScorpiuS
27-04-2008, 18:35
Ma pogledajte znakove iznad kreveta ako niste primjetili ondje ima i nešto englenskog naime.
Ovo piše: "I've enterd the Abuss and never returned"
Pretpostavljam da pod riječi Abuss misli na Animus.

Windwalker
27-04-2008, 18:43
Baš mi se igra ova igra, samo čekam da dođe original u Algoritam, pa da zaigram kako spada.
Ako je i upola kao PoP, bit će dobra.

Rang€r
28-04-2008, 08:41
ovo tu je upola PoP upola svoje :)

MasaKrisT
28-04-2008, 10:22
Nabavio sam assassins creed,ali problem naravno,kad pokrenem igru cim kliknem na ikonu,izvrsi se kao nekakav autopatch prebrzi i poslje toga opce ne ulazi u igru.Netko help?ako moze na pm da tu ne zaglusujemo,hvala:)

GrimReaper
28-04-2008, 10:27
stavi svasta downloadat,zagusi promet i onda stisni quit ;)

salim se naravno, meni normalno ulazilo u igru,al kad bi imal zagusen download onda je taj autopatch bio spor pa sam mogo na quit

MasaKrisT
28-04-2008, 10:28
ma on meni njega odvrti u milisekundi jedva sam stigao screenshot napravit,i poslije nista,samo stoji?

edit: updeatan direct x ,radi ko suza 1280x1024;)(3600+,x1950gt 512ram,2gb ddr2)

Rang€r
28-04-2008, 19:36
na kojim detaljima igras?

MasaKrisT
28-04-2008, 21:06
sve podeseno na highest automatski,radi na nekih 35fpsa sigurno:)bas sam zadovoljan:)

Sony Ericsson
29-04-2008, 10:49
Evo, ja preso igru. Zna li neko moze li se ukljucit subtitlove i kako, ne mogu nac tu opciju.

GrimReaper
29-04-2008, 11:36
ja sam isto tražio za subtitlove al nisam nasao. jbg živcirao sam starce malo kad se pricalo sam pojacavo ko lud da mi nes ne promakne :D

Hidraulicar Kreso
29-04-2008, 15:25
ma on meni njega odvrti u milisekundi jedva sam stigao screenshot napravit,i poslije nista,samo stoji?

edit: updeatan direct x ,radi ko suza 1280x1024;)(3600+,x1950gt 512ram,2gb ddr2)

ček malo, taj 3600+ je single core procesor ili dual core.

Rang€r
29-04-2008, 19:12
a žnj, imam (navodno) bolju grafu a nemrem na highest :( :cry: tt

dobro ajd uvjek mi ostaju arsad, masyaf, jeruzalem i kingdom... al accre i damask :twisted: btw kak se ZAPRAVO piše accre(acre) negdje piše acre, na prometnim znakovima accre, kak se zapravo piše?

radeoN
29-04-2008, 19:18
he ja sam uspio pokrenuti (cak je i igrivo na 640x480) na staroj konfi
P4 2.8 GHz
512mb DDR400 hehe tko bi rekao da ce radit
Gigabyte 6600GT(agp) 128mb