Log in

Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Devil is a Loser
17-10-2007, 18:47
hehehee lol, neznam :rotfl:
oni su spomenuli, a ja sam samo reko da se strpe :rotfl:

Tsumetai Ryujin
17-10-2007, 19:02
procital sam na nekom webu... al neki dobar web...

EDIT: lik je u nekom od ovih zadnjih intervijua rekel da SE BUJU dobivala nova oruzja i nove mogucnosti (abillities) ali vrlo suptilno

Rang€r
17-10-2007, 19:05
Vidi se na jednom traileru da mu svećenici pomažu da se uklopi.
A ako te čuvari zbiju u krug,samo se zaleti u štit od jednoga,odbaci i šprint na prvi krov :D

ma to radi u skoro svakom traileru...
@Markan- nije to samo suljanje i skrivanje ima nesto vise(Templars trailer anyone???) zatim jesi li gledo one diarie od likova sto rade igru?
ima mnogo toga

*Fila*
17-10-2007, 19:06
kako bi saznao nekako minimalac?

Lord Myrkul
17-10-2007, 19:10
procital sam na nekom webu... al neki dobar web...

EDIT: lik je u nekom od ovih zadnjih intervijua rekel da SE BUJU dobivala nova oruzja i nove mogucnosti (abillities) ali vrlo suptilno

ajde na gamespot
a sta se tice oruzja to je istina, zato jer je bia master assassin a onda je nesto sjeba i krenia od rookia, tako da je to samo vracanje prijasnjeg arsenala

Rang€r
17-10-2007, 19:14
[quote="Tsumetai Ryujin":133xkf8t]procital sam na nekom webu... al neki dobar web...

ajde na gamespot
a sta se tice oruzja to je istina, zato jer je bia master assassin a onda je nesto sjeba i krenia od rookia, tako da je to samo vracanje prijasnjeg arsenala[/quote:133xkf8t]

ne pocinje od rookieja, njemu su usli u trag,a dok su ostali to skuzili... bilo je aksno, krizari su ih pobili, a on je jedini prezivio nakraju mu je njegov master(il sta vec) ostavio guildu... il ono sto si ti reko nesjecam se...

sto se tice arsenala, metnuo sam link od toga trailera gdje lik napominje to, ak nisam recite da metnem...

Tsumetai Ryujin
17-10-2007, 19:17
je metnul si...

neg... kak cesto oni stavljaju te developers diaries...

Lord Myrkul
17-10-2007, 19:18
yup u pravu si maknuli mu cin, arsenal i ostale gadgete, ali expe mu nisu mogli maknut
a to za guild nisan zna, ali u svakom slucaju brzo cemo otkrit

Tsumetai Ryujin
17-10-2007, 19:48
e ljudi jel mi mozete dati link gdje mogu procitati cijelu pricu... (ono ke se odvijalo prije nego sto si pocel igrat)

Rang€r
17-10-2007, 20:34
kako nebi moglo
http://www.gamespot.com/pc/action/assas ... e=previews (http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/news.html?sid=6178991&mode=previews)S to je jedan nisam siguran dal je tu prica al odaje mnogo toga o igri...

http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin's_CreedS sta bi bez wikia...

http://assassinscreed.uk.ubi.com/experience/Si evo ti offical site, tu negdje je...

P.S. To sto vi govorite kak igra treba izaci u studenome je tocno, ali onda izlazi za konzole a PC ce dobiti izglancanu bolju verziju :DDDD

KONZOLASI PLJUGERI... UBISOFT :pray:

Rex Regis.cro
17-10-2007, 20:49
P.S. To sto vi govorite kak igra treba izaci u studenome je tocno, ali onda izlazi za konzole a PC ce dobiti izglancanu bolju verziju :DDDD
FTW! Ma imam dobar feeling o ovoj igri. Biti će ok.

Rang€r
17-10-2007, 20:53
e idite na ovaj site sto sam maloprije dao
http://assassinscreed.uk.ubi.com/experience/
i zatim odite na URL "ENTER THE EXPIRIENCE SITE"

i samo sljedite upute neznam jel ko vec napravio ovako sta al stvarno je super... jedan veliki trialer/igra gdje vi odlucujete sto cete pogledati i iz koje perspektive :pray:

Tsumetai Ryujin
17-10-2007, 21:02
bas sam htio reci da je ocito da su oni traileri sa konzola... znaci na kompovima bi to trebalo puuuno bolje izgledati... i brijem da bum si kupil neki najjeftiniji joypad sam za ac... XD

Rang€r
17-10-2007, 21:10
ja vec imam, no mislim da ce i kameru sredit tak da ona prati tebe(to se na trailerima vidi) znaci kamera bi trebala biti kao u SA sto je prilicno dobro izvedeno...

Tsumetai Ryujin
17-10-2007, 21:13
cek... prema wikipediji (http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_creed)Sac jos nije izaso ni za jednu platformu... :O odakle ond men da je vec izasel... :O

Rang€r
18-10-2007, 12:19
http://www.gametrailers.com/player/26570.html

Jayson
18-10-2007, 12:44
Od kako sam zavrsio sa Tenchu serialom (samo prva dva djela :P, ostalo i nije bas nesto), nijedna me druga shunjalica nije toliko zainteresovala kao assassins creed... koliko sam obgledao game trailera i drugih jutubova, ova igra ima sve: pricu, izgled, dinamiku, gameplay...samo se nadam da ce i ispuniti ocekivanj. Pa da se opet stopim sa sjenama i izvucem svoj dagg za jos jedan backstab! 8)

Tsumetai Ryujin
18-10-2007, 16:38
ak ocete suljalice ond odigrajte cijeli serijal Thiefa...

Lord Myrkul
18-10-2007, 19:31
ak ocete suljalice ond odigrajte cijeli serijal Thiefa...

definitivno

Rang€r
18-10-2007, 22:50
[quote="Tsumetai Ryujin":115w6743]ak ocete suljalice ond odigrajte cijeli serijal Thiefa...

definitivno[/quote:115w6743]

i ocu... al nemama vremena :(

citam LotR, citam lektiru, pisem zadacu(sam gluposti :-x ), igram ETQW(obavezno), skidam cod4 demo, nemam mjesta na hradu i jos kojekakva sr*nja pa nestignem

Stormcrow
18-10-2007, 23:27
omg, predobro je :D jedva cekam :D

Jopax
18-10-2007, 23:41
omg, predobro je :D jedva cekam :D

:(
Kad točno izlazi, nadam se ne prebrzo, izgleda premoćno igra, samo nek malo bitku nabriju da bude brža i sa malo kombosa za dabl kilove i sve je savršeno :pray:

Tsumetai Ryujin
19-10-2007, 07:02
Q1 2008

HalF-DeaD
19-10-2007, 08:17
A Q1 nije 1.-3. mjesec nego nešto drugo, kao npr nama školska godina 2008(/09)

Jopax
19-10-2007, 08:24
To je 1-3 mjesec, zato se i zove q-kvartal jer djeli godinu na 4 dijela

Rang€r
19-10-2007, 10:05
sto se tice borbe i treba biti onako, jer nije altair terminator da mase s onim macem ko da je cackalica...

to je ipak stari krizarski long blade koji ima najmanje 10 kg, pa ti probaj mahat s tim...

mravojed20
19-10-2007, 11:18
Jedan obični two-handed mač ti ima 6kg ili manje.

Tsumetai Ryujin
19-10-2007, 11:21
yup... i zato ti macevi nisu ni trebali biti ostri... ubije te sama tezina... al jebes ti te maceve... zato su japanci bili pametni i napravili katane... back on topic...

Rang€r
19-10-2007, 11:31
Jedan obični two-handed mač ti ima 6kg ili manje.

opet nema veze 4 kg vise manje :D tesko ga je podici a kamoli baratati s njim

GrimReaper
19-10-2007, 11:46
samurajske katane su najbolji macevi po meni na svijetu..lagani, laki za rukovanje a dovoljno ostri da mozes odrubit glavu bez beda(naravno ako znas :D)

Tsumetai Ryujin
19-10-2007, 18:38
jednostavno reze kost ko, topli, noz putar...

nego sad bi se treali vratit na temu... ... ... el ima novih filmica??? :P

Plexihack
21-10-2007, 19:41
samurajske katane su najbolji macevi po meni na svijetu..lagani, laki za rukovanje a dovoljno ostri da mozes odrubit glavu bez beda(naravno ako znas :D)

Istina,imam jednu doma(original od nekog starog japanskog generala),kad mi je dosadno,uzmem ju,zamislim da su vitezovi oko mene i koljem.

Šta neće altair imat nekakav short sword?

Rocchiro
21-10-2007, 21:58
yup... i zato ti macevi nisu ni trebali biti ostri... ubije te sama tezina... al jebes ti te maceve... zato su japanci bili pametni i napravili katane... back on topic...

Ryujin legendo,dam se okladit da su ti oci vec polako pocele ici ukoso :rotfl:

Jopax
22-10-2007, 00:02
Nisam mislio na lika glavnog, već one vitezove, on kolje jednog a ovi drugi ko mutavi stoje i gledaju, poneki mahne u prazno svako nekoliko, nek se klje brzo pa da koristi lik counter-atakove i blokove :roll:

Tsumetai Ryujin
22-10-2007, 06:20
@hanza

ma sam sto ne krenu...

@jopax

netko je vec reko u interviju-u da njima cilj nije ubiti te nego okruzitite tako da nemozes pobjec... i da ce te oni napadati ovisno o tome kolko ces ih ubit (sto ih vise ubijas to ce te manje napadat)... e sad ovo nisu rekli, al bi mi bilo logicno da kad te potpuno okruze da te i pocnu napadat (ono dvojca, trojca odjednom)... al to nije potrebno jer bus ti ovak i onak izginul i sam ak te napada jedan po jedan... jer buju ti laganini skidali helthe...

Rang€r
22-10-2007, 14:07
filimce nisam trazio..

sto se tice borbe mozes ti primit 10 udaraca a mozes i jedan u glavu i odma pasti sve ti zavisi kak te neprijatelj opali, jesi vidio sto je ona jade smotana u jednom od prvih trailera pa su ju ubili ko od sale, dok su ovog lika spucali jedno 5-10 puta i dalje je mogo bjezat...

CaDzA
23-10-2007, 13:52
Super :D Kada ce izači igra za PC :pray: ili još bolje neki demo :rotfl:

Korpse
23-10-2007, 13:56
when?
kaj je to naešto kao PoP.

Tsumetai Ryujin
23-10-2007, 14:49
Q1 2008.

to je od istih tvoraca PoP-a, ali ne... to je nesto sasvim drukcije... ... za pocetak ti je dovoljno samo to kaj je nelinearan...

Korpse
23-10-2007, 15:30
hoće li biti onih suludih comboa i vratolomija?

Jayson
26-10-2007, 12:08
Koliko sam ja skontao igra ce biti djelimicno linearna. Svaka misija ce se odvijati na jednoj lokaciji, manjem naselju ili vecem gradu, imaces par misija koje ces morati obaviti - to je sto se tice linearnosti, znaci ogranicenje u kretanju do granica grada i obavezno ispunjenje misija sto je logicno.

Kako ce se te misije obaviti i kojim putem ce se ici, to se prepusta igracu. Znaci moce se bas kao u Tenchu-u ili SplinterCellu npr. sneakati do zrtve i presuditi joj ili pak u Yamakashi maniri skakati preko zidova i krovova i tako prici zadatoj meti.

Tu ce pretpostavljam biti na izboru i cjeli niz melee i range oruzja ali glavno oruzje i dalje ostaje snalazljivost igraca - i naravno onaj mali skriveni prstom placeni bodez :wink: mmmehehehe!

Tsumetai Ryujin
26-10-2007, 13:27
jezim se kad ljudi kazu Yamakashi... -.- SVATITE, NE ZOVU SE ONI YAMAKASHI NEGO YAMAKASI... ako uopce i znate ko su oni... i osim toga ak vec ides tako govorit kazes u Parkour maniri...

po tvome je i Oblivion linearan... al nije... on je nelinearan... to drugo sto ti moras odredene misije... al ono ke se gleda kad se odlucuje linearnos je kad ces ti obavit te misije, kako ces ih obavit i koje ces misije u meduvremenu obaviti... ispravite me ako grijesim...

Rang€r
26-10-2007, 13:32
hmmmm... nece biti misija koje ce se morati obaviti!(podsjeca na TES u ovom pogledu), u pocetku je bilo planirano da bude 9 velikih gradova, ali zbog nekih nedostataka(manjak povjesnih izvora, bolja optimizacija ili nesto trece) ima 3 glavna grada koji u onoj pustinji su na prvi pogled slicni ali jako jako razliciti... svaki ce grad ispred svojih zidina imati okolne kuce i neke zgrade uglavnom kuce pripadnika najnizeg staleza, na ulazu u grad bi trebala biti guzva, gradovi ce se sastojati od brojnih religijskih objekata, minareta, trgova, trznica.... na samom kraju je "keep" utvrda iliti dvor gdje "samo ovlasteni" imaju pravo na ulaz(pripadnici najviseg staleza; svecenstvo, plemstvo etc.) eto tolko od mene, ak te jos nes zanima reci :wink:

Tsumetai Ryujin
26-10-2007, 14:13
ti decko nisi bas bistar... pocnes mi pricati o tome kako nece biti misija koje ce se morati obaviti, pises mi o planu grada i zavrsis ko da sam te pito nesto...

nece biti misija koje ce se MORATI obaviti?? kako ti mislis zavrsiti igru ako nema misija koje se MORAJU obaviti??

Rang€r
26-10-2007, 14:35
a znam... boli me glava i nes tesko gledam(izgleda da sam gripu pokupio :D ) srry za prijasnji post, a za to sto se tice misija, nigdje ne pise da ti moras preci igru, govore da ce biti mnostvo sub-missiona i totalna sloboda, znaci neko ko se voli pentrat okolo se moze pentrat, ko voli rjesavat misije il mu je jednostavno stalo da dozna sto ce biti na kraju price nek rjesava misije, a neko ko je jednostavno dobar(li zao :D ) moze rjesavati probleme gradana i ostalih bica...

Tsumetai Ryujin
26-10-2007, 14:54
ak cemo tak ond ti u niti jednoj drugoj igri nemoras prelazit misije... al kaj si ti time dobio???

(ev ti jedan mali savjet... dok te boli glava ne pricaj nike...)

Rang€r
26-10-2007, 14:59
ak cemo tak ond ti u niti jednoj drugoj igri nemoras prelazit misije... al kaj si ti time dobio???

(ev ti jedan mali savjet... dok te boli glava ne pricaj nike...)

a meni je super sto se mogu pentrati bilo gdje bez da prelazim ikakve misije ili da jednostavno dangubim kako u RL tak i u igri :D

ae necu vise idem se igrat nisam dugo :D

Jayson
27-10-2007, 10:07
K Ryujin, pa koji ti je, flameas ljude bez razloga. Uredu, my bad zbog Yamakasija i parkoura, znam da to potjece iz francuske a svoje korijene ima jos u Vijetnamskom ratu kad su se vojnici morali kretati sto brze kroz prasumu bez okolisanja i zaobilazenja, pa su jednostavno preskakali sve prepreke. Rat se zavrsio a vojnici se vratili kuci ali ono sto je ostalo jeste parkour kako se sada popularno naziva, i umjesto drveca i krvolocnih hajvana, sad se preskacu zgrade i krvolocni murijaci (nemoj i ovo sad shvatiti bukvalno :D ).

Kad se prvi put uopste najavio Assassins Creed naravno da me je zainteresovalo pa sam malo surfao po netu, i ono sto sam pronasao odgovara onome sto je RangEr postao, znaci 9 gradova i misije u gradu.
Kad sam spominjao linearnost, samo sam rekao da se ona odnosi na ogranicenost kretanja znaci unutar granica svakog grada i tu sam se pogresno izrazio, k. Takodjer sam procitao da ce biti u svakom gradu misija i sub-misija a do tebe je kojim ces redoslijedom koju misiju odraditi ali da ce svaki tvoj potez imati posljedica, jer ako presjeces grkljan nekom liku na jednom kraju grada, logicno je da ce uskoro za to saznat cjeli grad i da ce guardovi biti dosta oprezniji.

E sad nisam u zadnje vrijeme pratio desavanja tako da neznam nista oko tih promjena, kao bice samo 3 grada i to. Znam da se igra pokusava pribliziti sto blize originalnim historijskim izvorima. Tacna je cinjenica da sama rijec Assassin potjece iz tog doba i tog kraja od rijeci Hashishin (ispravi me ako grijesim), sto opet asocira na Hashish 8) hehehe,a to je bio naziv jedne tajne organizacije koja je operirala van granica zakona, slicno Ninjama u Japanu. Logicno je dakle da dodje do promjena ukoliko nema dovoljno historijiskih informacija.

I slazem se RangErom, i meni je zabavno samo pentrati se kao Spiderman i vidjeti kud sve to mogu stici :yuck:

Opet, to je moje misljenje, ko se neslaze njegov problem :D

Rang€r
27-10-2007, 19:16
e bravo :D

da napocetku su govorili o 9 gradova, no sad ce biti samo 3 grada(kao sto vec reko) a ovih ostalih 6 bi trebali biti kao neka hmmm sela... takoder ce biti i neke druge lokacije po divljini, sanctuary od assassin guilde i jos kojekakva, a mozda i nece ni ja ne pratim zbivanja zadnjih mjesec dana osim sto gledam trailere

Evil Devil
30-10-2007, 20:39
e bravo :D

da napocetku su govorili o 9 gradova, no sad ce biti samo 3 grada(kao sto vec reko) a ovih ostalih 6 bi trebali biti kao neka hmmm sela... takoder ce biti i neke druge lokacije po divljini, sanctuary od assassin guilde i jos kojekakva, a mozda i nece ni ja ne pratim zbivanja zadnjih mjesec dana osim sto gledam trailere

Samo tri komada??Igra me iznevjerila a nije ni još puštena u prodaju.

Plexihack
12-11-2007, 15:47
Evo za sve koji čekaju assassins creed :

http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20071112.jpg

:D :rotfl:

Hidraulicar Kreso
12-11-2007, 17:53
očekujem vrlo dobru akcijsku avanturu, dobrog grafičkog izgleda, koja će me dugo zadržati na kompu

Arbiter of Change
12-11-2007, 18:14
E dobro da smo konačno vidjeli i ona druga 2 grada (makar na kratko).

omfgnoob1
13-11-2007, 14:02
evo izasla je igra (sad jel samo za konzole ne znam) ali evo gt recenzija

http://www.gametrailers.com/player/27754.html

Arbiter of Change
13-11-2007, 15:17
Heh, sam vam rekao da vjerojatno nije sve u igri onako kako se čini, a sad je to i ovaj u recenziji potvrdio. Pa mislim, bacite oko na interface malo.

unknown
13-11-2007, 17:02
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php

:rotfl: :rotfl:

Lord Myrkul
13-11-2007, 20:33
a koliko ima ovoga?
btw gamespot score for ac is 9.0 on xbox

Jayson
14-11-2007, 18:30
Gddmn!!!
Grafika za prste oblizat, movement i kontrola nevidjena i onda ubace takve noobove od botova ocajnih, pa nemogu vjerovati da je ubisoft takav propust napravio. Pa kad se sjetim Tenchua, gdje je upravo majstorluk prezivjeti 2 neprijatelja, ovo izgleda kao lagana setnja po parku, bar sto se tice combata... :twisted:

Rex Regis.cro
14-11-2007, 18:46
Gddmn!!!
Grafika za prste oblizat, movement i kontrola nevidjena i onda ubace takve noobove od botova ocajnih, pa nemogu vjerovati da je ubisoft takav propust napravio. Pa kad se sjetim Tenchua, gdje je upravo majstorluk prezivjeti 2 neprijatelja, ovo izgleda kao lagana setnja po parku, bar sto se tice combata... :twisted:
Da, nadam se da su igrali na very easy... :(
Hebeš ti skakanje na neprijatelje sa über-cool nožićem kada mu praktički možeš koknuti sve njegove bodyguarde. I igrica će postati vrlo dosadna ako jedini objectivi u igri budu ubijanje nekih glavešina. Bilo bi gušt da ubace misije gdje moraš neš maznut i tako...

Tsumetai Ryujin
14-11-2007, 22:14
pa gledal sam sad u nekim novijim filmicima i kolko sam shvatio pickpocketanje bu imalo nekakvu ulogu u prelazenju misija... sad kakvu... dal ce samo pomoc il ce to bit misija... neznam...

Windwalker
15-11-2007, 16:22
Igra mi se čini predobro.
PoP u realnijem okruženju, i sa slobodom kretanja.
Can't wait.

Korpse
15-11-2007, 17:06
kad?

cropir
15-11-2007, 17:20
pa gledal sam sad u nekim novijim filmicima i kolko sam shvatio pickpocketanje bu imalo nekakvu ulogu u prelazenju misija... sad kakvu... dal ce samo pomoc il ce to bit misija... neznam...

mozda kljucevi, pisma i te stvari...

Korpse
15-11-2007, 20:26
ili da se učimo đžeparskom zanatu...

Rex Regis.cro
15-11-2007, 20:31
Izašla za PS 3 i XBox 360... we're next...

Miles
15-11-2007, 20:46
sljedeći jesmo,al tek za dva mjeseca
mada mi ne bi smetalo ni da moram čekat još pola godine,samo da završni proizvod bude kvalitetan i dostojan hype-a,
mene osobno zanima kako će kontrole izgledati u kombinaciji tipkovnica+miš

cropir
15-11-2007, 21:00
mda, na ps3 i xboxu je vec... kul. 2 mjeseca nije strašno.

Sonic_Moronic
15-11-2007, 21:03
http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php

:rotfl: :rotfl:

Mislim da si htio staviti ovaj link... http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php?d=20071112

Comic.php pokazuje samo najnoviji strip, tako da trebaš staviti točan link. :wink:

Rex Regis.cro
15-11-2007, 21:14
Imam neki gadan osijećaj da će biti linearna. Živ bio pa vidio da sam u krivu.
A dva mjeseca je pun qurac za ovakvu igru!
Kada bi barem izašla za zimske praznike da se bez brige mogu uživiti...

Korpse
15-11-2007, 21:24
za zimske praznike imam UT3 i crysis

Jayson
16-11-2007, 08:52
A i nemogu da vjerujem kako je lako "nestati", ubijes lika pred guardovim ocima i samo odes u "stealth monk" mod, prodjes kraj guarda koji se chudom chudi i kudi i nezna sta se to desilo, sve dok i njega nestrefi s ledja nas nevidljivi monk nabrijani.... mdaaaaj!!! :twisted:
Pa sjetimo se npr. Hitmana gdje nesmijes prdnuti naglas, odma civili cvile i urlaju na sav glas pa te proganjaju i likovi s druge strane mape. Znam da nemogu porediti Hitman i Assassins Creed ali pobogu pa zasto nam to cine? Nismo retardosi koji neznaju sacekati povoljan trenutak za kill cak sta vise to bi bila i najpozeljnija opcija, pa zar nismo silent ubice a ne konani barbarski. Kad pogledam onaj uvodni trailer kad Al Tiera onaj majmun gurne u zatvor, sta vec, gdje ga nakon toga dissa cjeli guild, mislim ako on tamo pokolje armadu vojnika kako to da ga onaj krelac tako lagano gurka ispred sebe a ovaj se cak i nebrani... ma nelogicno i ocajno!
Jedino sto se nadam jeste da ce za PC to sve malo propatchat i nabrijati (po uzoru na Gears of War i njegovih novih 5 misija :pray: ). Pa sta i ako u jednoj misiji zaginem 5 puta, bicu jos sretniji ako je predjem!!!

Arbiter of Change
16-11-2007, 10:38
Nadam se da će joj barem kod biti modabilan.

Stormcrow
16-11-2007, 11:22
A i nemogu da vjerujem kako je lako "nestati", ubijes lika pred guardovim ocima i samo odes u "stealth monk" mod, prodjes kraj guarda koji se chudom chudi i kudi i nezna sta se to desilo, sve dok i njega nestrefi s ledja nas nevidljivi monk nabrijani.... mdaaaaj!!! :twisted:
Pa sjetimo se npr. Hitmana gdje nesmijes prdnuti naglas, odma civili cvile i urlaju na sav glas pa te proganjaju i likovi s druge strane mape. Znam da nemogu porediti Hitman i Assassins Creed ali pobogu pa zasto nam to cine? Nismo retardosi koji neznaju sacekati povoljan trenutak za kill cak sta vise to bi bila i najpozeljnija opcija, pa zar nismo silent ubice a ne konani barbarski. Kad pogledam onaj uvodni trailer kad Al Tiera onaj majmun gurne u zatvor, sta vec, gdje ga nakon toga dissa cjeli guild, mislim ako on tamo pokolje armadu vojnika kako to da ga onaj krelac tako lagano gurka ispred sebe a ovaj se cak i nebrani... ma nelogicno i ocajno!
Jedino sto se nadam jeste da ce za PC to sve malo propatchat i nabrijati (po uzoru na Gears of War i njegovih novih 5 misija :pray: ). Pa sta i ako u jednoj misiji zaginem 5 puta, bicu jos sretniji ako je predjem!!!

sve si u pravu, al to za silent ubice nisi... i fol je ovim assassinima bio da ih vide i primijete ko je ubio... citao sam negdje to, wiipedia il tako nesto :D

Rang€r
16-11-2007, 13:06
tako je, oni su vrsilli ubojstva na javnim mjestima da ih svi vide!
nakon toga se ocekivalo da vjerojatno nece prezivjeri no altair je poseban :)

a sad sto se tice da nije sve kak su govorili, i to kazes po interfaceu, vjerujem da ce za komp biti drukcije, a i ako ne bude meni je interface ok i uopce nesmeta, sad Jaysone, pitam ja tebe, jesi li ti sluso lika dok je govorio? lijepo kaze, dode liku s leda u nekom stelth mou, spici ga kroz vrat nista se necuje, makne se u kut, zatim izade u tom "monk mou" dok ovaj gleda sta mu je ovaj njega spici...

Zatim neko govori o dosadi i da ce jedini cilj biti pobijati 9 likova koji pljackaju narod... ne, ako si poblize vidio, biti ce neki "capture the flag" mod, sto mi se cini vrlo dobro ukoliko ga dobro realiziraju, jos ako nema zadanog roka da pokupimo sve flagove :))) , zatim ima "save the citizen",
ima interakcije sa NPC-evima(Speak to me, or speak to God :pray: ), biti ce kao sto su najavljivali pickpocketanja, free form pentranja, super realno(i lagano :) )penjanje, grafika nesto najljepse sto sam vidio(ljepse od crysisa!!!!) no nazalost takoder znam da necu moci pokrenut ovo cudo, pa skupljam(da opet :)) za novi komp ili grafu, proc i RAM-i ce nadam se biti dovoljni... ova ce igra biti najbolja od najboljih(barem za mene) kad izade naravno...
a o gameplayu kao sto ste mogli cuti je podjeljeno na dvije kategorije; navigacija i borba...
btw imam neki osjecaj da ce u igri biti izdaje, onaj crni stari mi jako smrdi... izgleda badass, ruzan je i sav u crnome... kao sto rekli "zivi bili pa nebumo pokrenuli :("

P.S. Idite lijepo na gametrailers.com koji nisu vidjeli pa gledajte sve trailere od pocetka, pa do recenzije, onda recite sto nevalja...

Jayson
16-11-2007, 16:08
Hmm, nisam znao da su Hashishini bili toliko napusheni da ubijaju u javnosi... poredio sam ih s Ninjama ali ninje njima nisu ni do gleznja, mmmehehe.
U svakom slucaju, sve to stoji i za capture the flag i save the citizen i pickpocket, sve je to divno bajno i krasno, ali spici on lika s ledja u vrat a guard to gleda svojim ocima, i onda Al Tier samo skupi ruke ako svetac, ili eventualno sjedne na klupu i odjednom kao nestao, a guard kraj njega. Mislim ok, ubi on onog jadnika u javnosti, ali onaj mentolski guard predebilan da nemoze shvatiti da je onaj monk sumnjiv, ama ni sekunde. A i ono fightanje kad ga svi okruze i cekaju svoj red da ih assassin prekolje, kao ovce!
Neznam jel itko od vas igrao Tenchu (znam da spominjem tu igru precesto ali je prejaka, sry :wink: ), tamo cim dodju 2 guarda, 2, odma ti jedan stane s ledja i bocka te bodezom dok neizdahnes ili nepobjegnes. Ako je taj AI iz kamenog doba bio tako, pa hajmo reci zanimljiv sto se tice combata, mislim da je activision ovdje mogao komotno staviti mrvicu vise agresivnosti tako da ako te stjeraju u chorsokak da te i mlate ko pinatu...
Jos jednom, slazem se stobom RangEru oko svega sem tezine igre. Bojim se da ce upavo biti pomenuta shetnja kroz park. :?

cropir
16-11-2007, 16:35
a gle sta imas vise kul od public ubojsva? jel krizari bolje shvate poruku ako ga nađu mrtvog na wcu jer si mu stavio nes u vinu il ako mu doleti neki frajer u bijelom odjelu i rasječe ga, skoci na konja i nonšalatno odjaše?

edit: sa CAD news

we're given three types of mini-missions with which to discover information (pickpocket people, eavesdrop, and flat-out pummel them for information).

neznam jel netko stavio ovo vec, ali prisluskivanje se cini uber ;)

Arbiter of Change
16-11-2007, 17:01
Neznam jel itko od vas igrao Tenchu (znam da spominjem tu igru precesto ali je prejaka, sry :wink: ), tamo cim dodju 2 guarda, 2, odma ti jedan stane s ledja i bocka te bodezom dok neizdahnes ili nepobjegnes. Ako je taj AI iz kamenog doba bio tako, pa hajmo reci zanimljiv sto se tice combata, mislim da je activision ovdje mogao komotno staviti mrvicu vise agresivnosti tako da ako te stjeraju u chorsokak da te i mlate ko pinatu...
“My business is with Echigoya, step aside or I will be forced to kill you” :D
Baš, stvarno ne shvaćam zašto se danas toliko povlađuje igračima (dobro ajde, braindead mularija, ali rasprave radi)? Šta je loše u tome da te namlate k'o vola u kupusu ako ne znaš šta radiš? Meh...

Nego, je li itko nabavio igru? Stvarno me zanimaju vaši dojmovi zato jer se ja jednostavno ne mogu oteti dojmu da to postane uberSrepetativno kad se istroši onaj "wow, ja sam ubojica sa brzopoteznim nožem!" efekt. Jedino me priča, i taj prevrat, interesiraju.

Korpse
16-11-2007, 17:07
slažem sa jaysonom vgg. :thumbs2:

Rang€r
16-11-2007, 19:51
Hmm, nisam znao da su Hashishini bili toliko napusheni da ubijaju u javnosi... poredio sam ih s Ninjama ali ninje njima nisu ni do gleznja, mmmehehe.
To ti njihova "sveta duznost", nesto slicno terroristima bombasima, no za njih je sigurno da ce krepat

U svakom slucaju, sve to stoji i za capture the flag i save the citizen i pickpocket, sve je to divno bajno i krasno, ali spici on lika s ledja u vrat a guard to gleda svojim ocima
E vidis guard ga negleda... on oponasa redovnika i ko bi mislio da redovnik ima skriveni bodez, u 1. slucaju, guard gleda sablju i nes vrti oko nje, a u 2. slucaju gleda lika sto radi neki qurac oko kola... posto se nista necuje, dok ga ALTAIR ubija on se okrene i vidi kompanjona mrtvog... dakle to smo rjesili

Sonda Al Tier samo skupi ruke ako svetac, ili eventualno sjedne na klupu i odjednom kao nestao, a guard kraj njega.
da skupi ruke, jer je i prije oponaso redovnika, na klupu sjedne kad im bjezi... ako nisi primjetio on im je pobjegao no jos su njegov smjer znali, no on vidi likove na klupi, pa lijepo sjedne s njima ovi zabrijani nemaju pojma... samo da napomene pise se Altair! pevi put kad sam procito mislio sam da mu se master tako zove :rotfl:

Mislim ok, ubi on onog jadnika u javnosti, ali onaj mentolski guard predebilan da nemoze shvatiti da je onaj monk sumnjiv, ama ni sekunde
omg, radi se o razdoblju krizarskog rata(ne kameno doba) znaci 10.,11. i 12. stoljece, svecenstvo je pripadnik ajmo tako reci prvog staleza, mudri su i "dobri" ko ce u njega sumnjat, ako posumnja, ovaj njega optuzi za krivokletstvo i evo za 2h vec visi na glavnom trgu :)

A i ono fightanje kad ga svi okruze i cekaju svoj red da ih assassin prekolje, kao ovce!
Da oni ga odma okruze, prvi ga napadne i popusi mac u srce, nisu tolko glup da opet isto naprave, a onaj "zastoj" sto bude je medusobno prepucavanje kako ce ga raspolovit na komade itd. barem su tako rekli

SAko je taj AI iz kamenog doba bio tako, pa hajmo reci zanimljiv sto se tice combata, mislim da je activision ovdje mogao komotno staviti mrvicu vise agresivnosti tako da ako te stjeraju u chorsokak da te i mlate ko pinatu...
Opet ponavljam AI je dobar a i ono je vjerojatno na easy ili medium(jesi vidio jedan od prvih trailera kak su Jade koknuli ko od sale?)

Jos jednom, slazem se stobom RangEru oko svega sem tezine igre. Bojim se da ce upavo biti pomenuta shetnja kroz park. :?
Drago mi je da se slazes sa mnom, a nadam se i da sam te razuvjerio u AI-evu glupocu, kolko god se ona glupa cinila...
A i sam recenzent je rekao kako ovako nesto nije bilo prilike odigrati i da je ovo pomak u industriji video igara...

Sad jos samo ostaje pitati, jel itko od PCPlay ekipe igro ovo na PS3 i oce biti recenzija za ps3 u sljedecem broju???

omfgnoob1
16-11-2007, 20:37
a i da postane repetetivna s vremenom mislim da bi bio previse uzivljen u samu igru i mene kao altaira da bi primjecivao :wink:

Korpse
16-11-2007, 20:49
wow koliki ti post!!!! :D

Jayson
16-11-2007, 20:52
Daaaaamn RangEr, bas mi rastavi post na proste faktore, al recenicu po recenicu...svaka cast :D :D :D
Ok, haj popushicu i to da se prepucavaju ko ce slijedeci na noz, jerbo kad su vidjeli kako im companjolo gine treba dva put promisliti dali da se okusha sreca kod napushenka teroristickog :wink:
Ne, nisam niukom slucaju mislio dissat AC ali opet mi se bar zasad cini 2ez. I RangEr, iskreno se nadam da jesu igrali na Easy modu, jer u suprotnom odma palim Expert kako bi izvukao maksimalan gusht iz inace besprijekornog Assassin's Creeda :thumbs2:

cropir
16-11-2007, 21:53
hm ranger, dobar post, jayson, reci mu touche :D

i ovo je istina, nedao Bog da optuzis svecenika da te krivo pogledao, kamoli da je sletio sa nekog zvonika i zabio bodez nekom u oko

Korpse
16-11-2007, 23:10
što ste pesimisti...

Rang€r
16-11-2007, 23:58
Daaaaamn RangEr, bas mi rastavi post na proste faktore, al recenicu po recenicu...svaka cast :D :D :D
Ok, haj popushicu i to da se prepucavaju ko ce slijedeci na noz, jerbo kad su vidjeli kako im companjolo gine treba dva put promisliti dali da se okusha sreca kod napushenka teroristickog :wink:
Ne, nisam niukom slucaju mislio dissat AC ali opet mi se bar zasad cini 2ez. I RangEr, iskreno se nadam da jesu igrali na Easy modu, jer u suprotnom odma palim Expert kako bi izvukao maksimalan gusht iz inace besprijekornog Assassin's Creeda :thumbs2:

ma nemas beda... ovu igru najvise ocekujem, i meni je u pocetku bilo sumnjivo, kako onaj lik zuji, kako sam s vremenom gledao(jedno dvadesetak puta) skuzio sam da likovi zuje i da im je dosadno, pa malo dozujali a kompa od u pm skupa s njima :) btw sto se tice napusenosti nevjerujem da trave uspjevaju u onome kraju :)
jak mi je onaj Exclusive: Templars Trailer od minut i nes sitno, kad mu se vidi odsjaj u casi, to sam tek drugi put primjetio :)
btw izgleda da ce svaki grad imati sewerse :)))

MasaKrisT
17-11-2007, 00:21
fakjea bice ludilo:))ovu igru mnogo dugo cekam i konacno pravi assassin:Djea:) znam da nije suvisao post a staces..mom veselju nema kraja

Rang€r
17-11-2007, 00:23
e sa tvojom konfom bi se i ja tako veselio, ja jos puno stvari obaviti moram...

Rang€r
17-11-2007, 16:16
evo da pitam, po tralerima i svim informacijama, koji vas je grad najvise dojmio, koji vam izgleda najlijepse, meni Damascus, on je jedini kako da kazem zuci od ostalih :) i bas docarava onu klimu i sve prilike...

Jayson
17-11-2007, 16:28
Damascus definitivno :wink:
Sto se tice vutrasa, pa sta znas, bliski istok je tada bio trading centar svijeta, nebi me cudilo da imaju redovni import zalihe. Inace i ja jedva cekam da se pojavi za compa pa da podjem spajdermenski skakutat po krovovima 8)

Rang€r
17-11-2007, 17:14
mozda cak i xbox kupim polovni, ako nadem po dobroj cjeni, novi xbox 360 je 2000kn right?

Jade Raymond has said there won't be an Assassin's Creed demo ahead of the game's release in November. izvadak sa eurogamera

nece biti demoa :(((

Tsumetai Ryujin
17-11-2007, 19:29
to se znalo jos prije neg su objavili zadnju odgodu izlaska igre... nije mi jasno zasto to sada napominjes... tj konstatiras...

Rang€r
17-11-2007, 23:21
jer sam tek sad primjetio, kad sam iso gledat info o izlasku igre :(

cropir
18-11-2007, 12:14
Jade Raymond has said there won't be an Assassin's Creed demo ahead of the game's release in November. izvadak sa eurogamera

nece biti demoa :(((

a kakica :(

Korpse
18-11-2007, 14:08
big kakica...
al sam gledao na game one... video iz igre super je.

Rang€r
18-11-2007, 14:22
što vam se najvise svida u ovoj igri?

meni se najvise svida setting, super su trefili krizarski rat, jos i spoj zanra koji nijedna igra nema=neprocjenjivo

nesto sasvim novo, ni odkoga nekopiraju radnju niti ista drugo, a jos i povjesno tocna kolko moze biti, na spram dostupnosti povjesnih izvora...
jedina igra koja je dobra i u ovo je vrjeme i donekle se bavi krizarskim ratom je Crusader i mozda ima jos koja ali malo dobrih stoga jos jedan
:thumbs2: za ubisoft

Miles
18-11-2007, 16:48
Meni se najviše sviđa prospekt budućih nastavaka,koji će zasigurno biti smješteni u drugo vrijeme i mjesto.Povijesno utemeljenih profesionalnih ubojica ima kroz cijelu povijest.
Kad sam prvi put vidio one animacije za assassine u Shogun:Total War,pomislio sam da bi bilo zgodno imati takvu igru s tom tematikom za komp.
Možda u skoroj budućnosti dobijemo vlastitog ninja gaiden-a.
:)

Rang€r
18-11-2007, 17:02
ne bih rekao, ako si poslusao recenzenta napocetku, kad je govorio o tome, koliko ima novih igara koji nisu pucacine, mozes ih nabrojati na prste jedne ruke, a jos je manje onih koji se dugo rade i zahtjevaju puno truda a nisu bas omiljene medu "next-gen gejmerima", zato ima malo avantura, akcijskih, point'n'click, malo RPG-a...

to je velik rizik, a tako hypeat igru i tako ju dobro napraviti moze malo ljudi, a svom srecom ubisoft je u tome uspjeo :)

Miles
18-11-2007, 17:16
Ali kaj nije ona Jade rekla da je ova igra početak novog franchise-a koji zamjenjuje PoP?
Zato sam rekao da bi mi malo bilo tupavo da su svi nastavci u istom settingu i vremenu.
A upravo rijetkost ovog tipa igara jamči dobru prodaju(pod uvjetom da ne podvale poluproizvod,jel).A Ubisoft nije,kao ni EA(sims anyone),imun na iskorištavanje zlatnih koka. Što znači da ako Assassins creed bude uspješan možemo očekivati još bar 2 nastavka.
Još samo da smanje hype,jer koliko god neka igra bila dobra,ako je hype prevelik,ako ti netko obeća savršenstvo;dobiti nešto manje je veliki bummer dude.

la50
18-11-2007, 17:39
igra izgleda zasigurno nesto kao prince of persia samo je razlika ta sto si neki "hitman"

MasaKrisT
18-11-2007, 17:49
na prvoj stranici....

cropir
20-11-2007, 00:08
procitajte ovo, predobar sarkazam :D

Assassin's Creed. Seems like they should have called it Repetition Creed. It's a fun game, and enjoyable, but at the same time it seems really sloppy when you do the exact same thing for every mission.

A) Arrive at city of choice.
B) Gain access by blending in with a conveniently placed group of scholars, who stand in one spot until a stranger decides to mingle with them. Despite the outstanding climbing system in the game, you can't breach a city by climbing over its walls, just through the door above the guards.
C) Once inside the city carry out the exact same tasks, in a quantity left to your choosing.

Sit on a bench and eavesdrop a conversation. Because these people always discuss their private business in crowded places, and right near benches.
Pickpocket a guy who has a map, or who, for some reason, has decided to write down on a piece of paper all of the known weaknesses of your target.
Find a fanboy of your target (the guys preaching to an audience about how great the guy is), then punch him three times until he tells you everything.
Additionally you can find someone from your Assassin brotherhood who either fucked up and needs you to kill someone in exchange for information, or who fucked up and lost some flags which you need to collect for information. Also, he lost these flags while running all over the rooftops, and didn't bother to stop once he realized his backpack had a giant fucking hole in it or something. "Oops, lost another one. Damn, there goes another one. Sonuva... I've lost all my flags. I'll wait here and ask for someone to pick them up for me."

If you feel like a good Samaritan, you can save all of the citizens being harasses by guards, all of whom are apparently thieves, and are about to die for it, but never get killed no matter how long you sit there and watch them get beaten, or how many times the guards say they're going to kill them. Then once you save them they will either "Go home and hide" or "Tell their sons of your heroism". If they're a woman, they let you know "They were just about to be made off with". And I'm paraphrasing, but the dialogue is word-for-word the same every time.

Then you finally get to go after your target, which ends up being the only variable in each mission. Currently I'm not quite sure what I benefit from seeking out all investigations as opposed to just doing the minimum number and then killing my target. It doesn't seem like any of this information really changes the fact that I'm just going to walk up behind the guy and kill him in front of a hundred people anyway. And then have a ten-minute conversation with him as he lay dying, while his guards must be standing there waiting for us to stop chatting.

It just seems like there was so much more potential here that wasn't used. I mean, instead of five methods of collecting information (pickpocket, flag collecting, brute force, eavesdropping or murder) and using them for every single mission, they should have made, say, ten methods and then mixed them up for each mission.

Like what about breaking into someone's house to steal information? Or eavesdropping from directly overhead, atop a building. Or dangling someone off a rooftop until they gave you the information you wanted.

I hope that they maybe flesh it out a little bit in Assassin's Creed 2, because what else there is to the game is outstanding. And even all of this stuff is really great, you just have to do it over and over and over.

Rocchiro
20-11-2007, 07:29
i mislil sam si da bude tak nekak :(

CROGAMERR
20-11-2007, 12:32
Evo ljudi posto je jos nema za PC upravo je igram na playstationu i igra je fenomenalna! :pray:
Ali bas sve,fizika,skillovi,borbe,glazba...... nesto predobro!

Davno me ovako nije neka igra zasjenila i zarazila..

CHOLIK
20-11-2007, 14:28
Jedva čekam PC vreziju,gledao sam par videa igra je preluda!!

Rex Regis.cro
20-11-2007, 14:41
Uffff... a ja sam baš mislio kupiti PS 3 zbog MGS 4... vijerojatno i hoću. Pogledajte zašto se premišljam...
http://www.gametrailers.com/player/28006.html

CHOLIK
20-11-2007, 14:48
Ne znam zašto,ali na XBOX-u izgleda bolje

CROGAMERR
20-11-2007, 16:40
Ne znam zašto,ali na XBOX-u izgleda bolje

Meni je naprimjer puno bolje nego sto se vidi na traileru ! (PS3)

omfgnoob1
20-11-2007, 19:49
Uffff... a ja sam baš mislio kupiti PS 3 zbog MGS 4... vijerojatno i hoću. Pogledajte zašto se premišljam...
http://www.gametrailers.com/player/28006.html

ta ti se razlika uopce ne primjecuje kad igras :wink:

Kenyi
21-11-2007, 21:49
danas gledam pro7 i uocim reklamu za assasins creed jel to finally izaslo ili je samo za konzole izaslo jer je pisalo pored ps3?

LukA33
21-11-2007, 22:18
I ja sam skužio na MTV-u al je za PS3

Arbiter of Change
21-11-2007, 22:32
Samo za konzole... bar za sad (nadam se da ćemo mi PC igrači bar dobiti neki dodatni sadržaj ako se oduži port).

Plexihack
22-11-2007, 12:32
http://www.ctrlaltdel-online.com/comics/20071122.jpg

Lol... :pray:

CHOLIK
22-11-2007, 15:20
A kad izlazi za PC i jel podvrđen dodatni sadržaj?

Tsumetai Ryujin
22-11-2007, 17:51
najavljeno je za Q1

Raoul Duke
22-11-2007, 20:53
Ljudi iman je za kmonzolu (PS3) i skidan joj kapu,niko nije ravna,igra je jebeena!!! :pray: :pray:

Nightyx
22-11-2007, 22:08
Kako sam kužio prema trailerima, penjanje po zidovima mi izgleda jako slično spidermanu, dakle nema nikakve fizike posebne... :?

cropir
22-11-2007, 22:27
ne nema, skocis na tendu drvenu i ona se zdropi na babu koja prosi i slomi joj vrat :pray:

MasaKrisT
22-11-2007, 23:03
nemogu docekat

Rex Regis.cro
22-11-2007, 23:09
ne nema, skocis na tendu drvenu i ona se zdropi na babu koja prosi i slomi joj vrat :pray:
Tooo! Koja interaktivnost! Lomiš babama vratove :gitara: ( :rotfl: )
Ne, bez zajefrkancije, jedva čekam, i svaki najmanji detalj očekujem s veseljem! :D

shai_hulud
22-11-2007, 23:20
mene intrigira, samo je moram dočekati na kanti.kolko vidim, nije ni blizu Thiefu, pa bar mi je kamen pao sa srca, tak da komotno mogu spustiti očekivanja na jedan zabavni prosjek.
e a posebno simpatičan detalj mi je ono zveckanje opreme kod kretanja.

flander
22-11-2007, 23:24
tu ću igru fakat iz gušta igrat, uživat u svakom hebenom detalju :D

fakat fenomenalno izgleda

cropir
23-11-2007, 11:54
Tooo! Koja interaktivnost! Lomiš babama vratove :gitara: ( :rotfl: )
Ne, bez zajefrkancije, jedva čekam, i svaki najmanji detalj očekujem s veseljem! :D

pa da... i mos gurat ljude. bully ftw :pray:

reiki_
23-11-2007, 12:52
Princa perzijskog prijeđoh desetak puta , što prvi , što drugi , što treći nastavak. Na assassin creed jednostavno slinim. *razmišlja o prodaji bubrega (desnog) *

flander
23-11-2007, 13:30
to bikao trebalo sad ovaj vikend izaći ako je 25 u nedelju a jel, znam jer su izbori hehe :D

kikl0p
23-11-2007, 15:30

fakat fenomenalno izgledaPogotovo na tvom kompu :wink:

flander
23-11-2007, 16:42

fakat fenomenalno izgledaPogotovo na tvom kompu :wink:

hm ko je rekao da bum igrao na svom kompu ili baš na ovom kompu? :roll:

cropir
23-11-2007, 18:55
hm, neznam jel ce giga rama bit dosta... svi oni ljudi i to. jel imas vistu?

flander
23-11-2007, 19:09
hm, neznam jel ce giga rama bit dosta... svi oni ljudi i to. jel imas vistu?

neam, a kaj onda ak nebum mogao igrat bum se strpil kaj sad, ako bude sreće pa se potrfi da bum umogućnosti bar pokrenut ok, ako ne nikom niš, a čuj ja se nadam, mada brijem da bu konfa zvijerska trebala za igru, kao što veliš svi oni ljudi i ta grafika, pre močno :D

Lord Jambrek
23-11-2007, 19:10
Joj sad sam se tak nabrijal na ovu igru, kad izlazi, kad izlazi?

cropir
23-11-2007, 19:11
il ubodi jos gigu za 150 kn, nije strasno puno... :?

Rang€r
26-11-2007, 20:19
igra ce se vrtiti i na XP-u stoga ce za xp biti dosta 1 GB(to ja nagadam naravno)

P.S. Jel tu neko postove briso?

jel nije jambrek vec reko da je nabrijan na igru :S i pito kad izlazi? :S

uglavnom izlazi u Q1, vjerojatno krajem prvog mjeseca

Outmind
17-12-2007, 14:21
Malo resurrectiona. Evo vam gt-ove video recenzije, pa komentirajte:

sfxRsOB5oBQ

Nodakim
17-12-2007, 14:38
dobra recenzija ali previsoka ocijena ne možeš samo zbog "jedne stvari" da ti igru tako visoku ocijenu jer ipak loš AI,monotonost,repetivnost nisu male stvari
izgleda da recenzenti sve više misli da je veća greška loša grafika nego gore navedeni

Tsumetai Ryujin
17-12-2007, 14:48
monotonost?? brijem da bu ova igra bila jedna od rijetkih koja u ni jednom trenutku nije monotona... barem se meni tako cini...

repetivnost isto... ak se ne varam oni su se posebno trudili da igra bude sto manje "repetivna"...

Hidraulicar Kreso
17-12-2007, 19:20
kad to izlazi, i dal netko zna minimalne specifikacije

Rang€r
17-12-2007, 19:29
slazem se sa tsumetaiem(dalje ime necu pisat da ne pogrjesim xD)

sto se tice minimalca jos nije objavljen(kolko ja znam... a nisam se dugo informiro)
a izlazi u prvom kvartalu 2008. ako ne bude bilo daljnih odgoda, nadam se da nece vise odgadat, mada bi volio da odgadaju dok ne naprave kak spada

P.S. Šta reca sa GT-a već nije bila?

Prince-Artas
18-12-2007, 22:02
gledao in game filmić
nisam baš zadovoljan, previše arkadno
no ipak je to spiritualni nastavak princa

Rang€r
21-12-2007, 13:57
SBP46Z-6 ... re=related (SBP46Z-6R18&feature=related)

:pray: priča je stvarno za 10, a igra je stvarno super, jedva čekam

Lord Jambrek
30-12-2007, 02:32
Nešto mi je frend rekao da se Assassins Creed neće ipak raditi za PC, sad mi molim vas recite da to nije istina.

cropir
30-12-2007, 03:32
frend ti retaj, odalami ga metalnom šipkom u mošnje ak može ;)

(sorry ak ti smeta šta ti frenda vrijeđam, al najavljena je pa ono :D )

Matilda Mother
30-12-2007, 09:11
Joj sad sam se tak nabrijal na ovu igru, kad izlazi, kad izlazi?

ja imam i majicu..nananananana :P

Lord Jambrek
30-12-2007, 09:12
frend ti retaj, odalami ga metalnom šipkom u mošnje ak može ;)

(sorry ak ti smeta šta ti frenda vrijeđam, al najavljena je pa ono :D )

Mah, znam da je retaj.

Matilda Mother
30-12-2007, 09:16
me oćem ovo igrat..jebeno :pray:

Lord Jambrek
30-12-2007, 10:24
Same here :D

Zna itko kakve su ono, ajmo reć "tehničke smetnje" koje se pojavljuju dok igraš?

prcko
30-12-2007, 10:32
Hmm nisam igrao igru,al sam cuo da je dobra ali je relativno kratka pa neznam da li se isplati uzimat.

Arbiter of Change
30-12-2007, 10:55
Zna itko kakve su ono, ajmo reć "tehničke smetnje" koje se pojavljuju dok igraš?
Ako ti to kažem onda ti otkrivam jedan ogroman spoiler.

Lord Jambrek
30-12-2007, 11:00
[quote="Lord Jambrek":15tfh200]
Ako ti to kažem onda ti otkrivam jedan ogroman spoiler.[/quote:15tfh200]

Isuse idem pljačkat banku da kupim PS3 samo da ovo igram što prije, k'o će čekat više.

prcko
30-12-2007, 11:22
[quote="Arbiter of Change":ka5sf5ys][quote="Lord Jambrek":ka5sf5ys]
Ako ti to kažem onda ti otkrivam jedan ogroman spoiler.[/quote:ka5sf5ys]

Isuse idem pljačkat banku da kupim PS3 samo da ovo igram što prije, k'o će čekat više.[/quote:ka5sf5ys]
Ma nemoraš banku digni kladionicu to je dovoljno.

Lord Jambrek
30-12-2007, 11:30
[quote="Arbiter of Change":3bw4kxck][quote="Lord Jambrek":3bw4kxck]
Ako ti to kažem onda ti otkrivam jedan ogroman spoiler.

Isuse idem pljačkat banku da kupim PS3 samo da ovo igram što prije, k'o će čekat više.[/quote:3bw4kxck]
Ma nemoraš banku digni kladionicu to je dovoljno.[/quote:3bw4kxck]

Novca nikad viška, bar ne kod mene :D

Joj nemrem čekat ovo više, arghhzzz0r

RayDX
30-12-2007, 11:56

Igra je prosječno smeće sa hrpom tehničkih grešaka i ogromnim hajpom... A da ne govorim da će PC verzija biti od manje važnosti što znači da ćete svi dobiti ovcin šareni k.

RIPtheREAPER
30-12-2007, 12:00
frend ju ima i kaze da je odlicna igra

omfgnoob1
30-12-2007, 12:09
proba san je u frenda na ps3... uglavnom tija san mu ukras ps3 kad je bia na wc-u i otic ca, ali san se suzdrza... da igra je odlicna :pray:

SkunK
30-12-2007, 12:12
Odgodjen je za PC ali samo na mjesec dana ne?

Lord Jambrek
30-12-2007, 12:14

Igra je prosječno smeće sa hrpom tehničkih grešaka i ogromnim hajpom... A da ne govorim da će PC verzija biti od manje važnosti što znači da ćete svi dobiti ovcin šareni k.

Isto kao i Crysis, nahype-an do yaya, a ima isti onaj zamorni i naporni gameplay kao i Far Cry.

RayDX
30-12-2007, 13:27
[quote="Matilda Mother":3q6xhm34]me oćem ovo igrat..jebeno :pray:

Isto kao i Crysis, nahype-an do yaya, a ima isti onaj zamorni i naporni gameplay kao i Far Cry.[/quote:3q6xhm34]

Gamespot je vjerojatno potplaćen od strane Ubisofta pa je dobio onoliko visoku ocjenu (9.0+ mislim), dok ga je IGN ocijenio fair and square :D 7.5... Prosječni crap...

prcko
30-12-2007, 13:39
Taj gamespot me fakat zivcira kad je neš dobro to stave da je loše i obratno.Primjer Ratchet And Clank:Future jedino su ga oni ocjenili s debilnom ocjenom svugdje je dobivao pohvale,a gamespot ga je popljuval :-x
Ja više ništa ne citam na tom gamespotu zato kaj su smradovi.

Matilda Mother
30-12-2007, 20:28

um, zaboli me?

gameplay mi se sviđa :D

cropir
30-12-2007, 20:54
meni je fizika najbolja... ono skocis na stand i on se urusi... i ono guranje ljudi :pray:

RayDX
30-12-2007, 22:32
meni je fizika najbolja... ono skocis na stand i on se urusi... i ono guranje ljudi :pray:

to su sve predefinirane animacije prošle generacije koje imaju hrpu bugova... So says IGN.

Gamer X
31-12-2007, 01:06
ako ga na PC-u useru..tj. naprave shit....onda ce trebat kupit PS3 za ga igrat... :cry:

Prince-Artas
31-12-2007, 01:18
Taj gamespot me fakat zivcira kad je neš dobro to stave da je loše i obratno.Primjer Ratchet And Clank:Future jedino su ga oni ocjenili s debilnom ocjenom svugdje je dobivao pohvale,a gamespot ga je popljuval :-x
Ja više ništa ne citam na tom gamespotu zato kaj su smradovi.

kao da je gamespot jedini sposoban recenzirat neku igru, im aš tu još dosta uglednih on line sajtova, a ne škodi ti posjetiti lnl, gamera ili hcl koji imaju dosta dobre i redovite recenzije

Ementaler
31-12-2007, 01:38
Kad smo kod toga imate već odprije par dana i recenziju Xbox 360 verzije ove igre na HCL-u:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=198&select=20

Igri se definitivno neke stvari mogu zamjeriti, ali po nekim od vaših postova dalo bi se zaključiti da je promašaj godine, što definitivno nije. Tako da možda bi bilo bolje da probate igru barem na x360 ili PS3 konzoli prije nego izađe za PC pa onda komentirate toliko negativno...

Lord Jambrek
31-12-2007, 01:48
[quote="Matilda Mother":cunj3j7s]me oćem ovo igrat..jebeno :pray:

um, zaboli me?

gameplay mi se sviđa :D[/quote:cunj3j7s]

Thief fans here, we love assassination :D

RayDX
31-12-2007, 02:03
[quote=RayDX][quote="Matilda Mother":12zrdche]me oćem ovo igrat..jebeno :pray:

um, zaboli me?

gameplay mi se sviđa :D[/quote:12zrdche]

Thief fans here, we love assassination :D[/quote:12zrdche]

@jambrek - Go Live!

Nije promašaj godine ali sav onaj hype gospođa Jade Raymond nije opravdala i to me nervira malo. To i stavljanje PCa na drugo mjesto. Bah, igra nije vrijedna pozornosti :D

Grim Fandango
31-12-2007, 10:09
Joooooj jedva čekam, napokon igra dostojna Prince of Persia serijala :D

Kada izlazi, ne da mi se čitati cijeli topic od početka? Sad ću se zvati Assassin's Creed freak 8)

Matilda Mother
31-12-2007, 11:20

you got that right :killyou:

RayDX
31-12-2007, 11:34
[quote="Lord Jambrek":v7immand]

you got that right :killyou:[/quote:v7immand]

Šteta što pravi svijet ne može se podesiti na Easy :D

Rang€r
01-01-2008, 19:18
[quote=RayDX][quote="Matilda Mother":1jwdqape]me oćem ovo igrat..jebeno :pray:

um, zaboli me?

gameplay mi se sviđa :D

Thief fans here, we love assassination :D[/quote:1jwdqape]

@jambrek - Go Live!

Nije promašaj godine ali sav onaj hype gospođa Jade Raymond nije opravdala i to me nervira malo. To i stavljanje PCa na drugo mjesto. Bah, igra nije vrijedna pozornosti :D[/quote:1jwdqape]

evo sad sam pročito sve što si tu napiso i nije ti to baš tako...
ako si vidio bilo koji video ili bilo koju video recenziju toga nema...
dakako da ce bugovi postojati u svakoj ih igri ima, ovu igru ne krase samo animacije i gameplay(koje su po meni ljepse od crysisa svjetlosnim godinama) vec prica i gameplay... ti nemoras igrat igru al barem ne govori kako je promašaj godine i blatit cjelo vrjeme...
mah gubim vrjeme... osim toga to što izlazi kasnije od konzola naslučuje dobro i uopče ne pokazuje kako ubisoft boli qurac za PC, to samo može biti dobro jer, imaju vremena da poboljšaju igru i isprave bugove, ja verziju za konzole shvačam kao betu ove igre :D pokazat će pravu moč na PC-ju.
btw poznat je datum izlaska, 12.2.2008. baš kao što se očekivalo tjekom veljače...
P.S. Sad pročito recu, sad znam da je igra super, nema šanse da razočara, mene jedino komp može razočarat al dok izađe novi će nadam se stići :D

Nightyx
01-01-2008, 19:29
E baš sam se bojao toga i sada se pokazalo točnim => repetitivnost :(

Rang€r
01-01-2008, 22:09
ah repetitivnost, može smetati, a i nemora.

ako je igra super, normalna stvar je da ju pređeš puno puta(tes serijal, war3 *omiljena igra*...) onda ako je i ovo dobro, a rečeno je da su te mini-misije i kompletne misije super odrađene nema razloga da bude dosadno, jer ako ti nije dosadno prelaziti istu igru x puta neče ni ovo...
ali naravno da to jos uvjek ostaje minus :( jedini!

Izgubljeni
01-01-2008, 22:18
da ova ce igra rulat to znam a i iman komp koji ce to moc vrtit, za razliku od prethodnog, od prije par miseci :D :D

cropir
01-01-2008, 22:31
jel ima negdje napisano s cim se to moze igrat?

Matilda Mother
02-01-2008, 10:08
Šteta što pravi svijet ne može se podesiti na Easy :D

šteta što nema opcije IGNORE :roll:

Nightyx
02-01-2008, 10:18
jel ima negdje napisano s cim se to moze igrat?
x360, ps3 i PC (uskoro)

cropir
02-01-2008, 14:15
pda, al kakav pc?

@matilda: ima opcija udri sakom di boli :|

R@pt0r
02-01-2008, 19:41
pda, al kakav pc?

Npr. pogledaj pod platforms:

http://www.gametrailers.com/game/2581.html

Rang€r
02-01-2008, 19:51
ako mislis na min. konfiguraciju jos se nezna

Matilda Mother
03-01-2008, 13:31
@matilda: ima opcija udri sakom di boli :|

neću ić toliko nisko; doslovno :)

Izgubljeni
03-01-2008, 15:46
ako mislis na min. konfiguraciju jos se nezna
nadam se da ce je optimizirat dok izađe

Rang€r
03-01-2008, 18:19
Ubisoft Montreal uvjek dobro optimizira svoje igre i naprave ih odlicne za PC, samo što im kontrole nisu baš najbolje(PoP) nadam se da ce biti dobro što se tiće AC-a

Rex Regis.cro
03-01-2008, 18:39
Ubisoft Montreal uvjek dobro optimizira svoje igre i naprave ih odlicne za PC, samo što im kontrole nisu baš najbolje(PoP) nadam se da ce biti dobro što se tiće AC-a
Ja imam dva Logitech Rumblepad 2 gamepada za PC i nisam niti pomislio igrati PoP igre s njima jer su kontrole savršeno napravljene. Ja bih radije volio vidjeti neke extra dodatke za PC verziju Assassins Creeda.

kikl0p
03-01-2008, 19:41
na IGN su popljuvali igru kaze da se nekima igra nece mozda dat ni zavrsit do kraja a na Gamespotu su rekli da je ovo jedna od igri koja ce se jos dugo pamtit kad je se odigra

Rang€r
05-01-2008, 22:11
prvi put je gamespot u pravu, ubisoft nije takav da potplacuje pa vjerujem :D

prica iz igre na gametrailersu je dobila 9.7 ocjenu, pa evo jos jednog razloga, u izradi je takoder ac 2 u kojem se nastavlja prica jos jedan razlog, ako ce nesto rulat u ovoj igri to je prica...

btw jucer gledam onaj ekran prilog iz vecernjeg i vidim tamo TOP PC IGRE 1.AC a nije jos izaso :rotfl:
2. CoD4... itd. donekle se slazem s njima :rotfl:

RayDX
05-01-2008, 22:24
na IGN su popljuvali igru kaze da se nekima igra nece mozda dat ni zavrsit do kraja a na Gamespotu su rekli da je ovo jedna od igri koja ce se jos dugo pamtit kad je se odigra

Igra je sranje... Gamespot je već sebe pokazao koliko je objektivan, ja sam je par puta popljuvao na službenom forumu i dosta je "fanboya" stupilo na moju stranu. (Radiax00) Čak sam se zaratio sa jednim animatora koji je branio animacijski sustav koji igra ima. Ako ste možda upoznati s načinom na koji su animacije odrađene u igri, naravno. Da vam tehnički ne serem, na prastari način je odrađena animacija. Naravno bilo je i hardcore fanova pa je žestoki flejm nastao kasnije. Najluđi su mi oni kad nemaju argumenata pa samo napiše, Yea, you are an idiot hahahha :D. Mislim da u Ubisoft Montrealu neću tražiti posao jer će Jade kad sazna tko sam, gađati me 30" LCDom^^. Naravno nisam samo srao o animacijama, bilo je tu argumenata o lošim teksturama, 3d parallax koji je pucao po šavovima te hebeno retardiran AI i trigger sustav. Jedno je definitivno, igra će živjeti slavi na prethodnika.

@MMother - Ima, samo trebaš potražiti malo bolje.

Rex Regis.cro
06-01-2008, 05:15
Na žalost nisam je još igrao ali koliko sam vidio nije onoliko dobra kako su je oni predstavili. AC je možda malo linearan i AI malo tupav ali je igra zabavna. Ja se ne kužim u programiranje kao Ray ofdje (nažalost :( ) i ne znam na koji su način rađene animacije (nadam se da govorite o animacijama penjanja po zgradama itd.) ali izgledaju pre dobro.

Izgubljeni
06-01-2008, 10:01
baš me briga na koji su način animacije rađene i da su rađene na način prije 15 godina nezanima me, izgledaju dobro i to je ono što je meni važno, grafia je odlična, gameplay je zabavan i jedino šta me smeta u vezi ove igre je AI, a ti RayDx ajde ti lijepo igrati ljepuškasti crysis koji je veći shit od ovoga jedno n puta, i da ako misliš da san ljubomoran mogu vrtit crysis na high detaljima na veoma pristojnom framerateu, tako da da crysisi saka, sve je već viđeno, ljudi vise sa stabala-->predator, cloack-->predator, tropski otoci-->far cry..., wow tako su orginalni :roll: ,pravi ''next-gen'' jednio šta je ''next gen'' je tu grafika, a i cjelo vrjeme govoriš kako je crysis super optimiziran, ma kako je to pobogu to odlično optimizirano kada nekakav quad core processor i ultrica nemogu uhvatit više fps-a od 30??? far cry je super optimiziran ali ovo? dobro optimizirano? i don't think so. assassins creed je orginalan, a za optimizaciju ćemo još vidjeti...

Lord Jambrek
06-01-2008, 11:19
Igra je sranje... /cut

Ajde ti meni navedi gdje je igra sranje? Jesi ju igrao? Nisi.

Pljuješ po igri i govoriš da je sranje, a jedino što pljuješ su njezine tehničke mogućnosti, ne možeš ocjenjivat igru unaprijed po grafici, po tome je onda crysis igra svih vremena, a doom najgora, a doom owna crysis, nema tog broja koji će moći pokazati koliko je DOOM bolji od Crysis-a. Crysis je jednostavno dosadan i monoton kroz cijelu igru, jedino pred kraj je nešto zanimljivije postalo.

RayDX
06-01-2008, 16:52
Igra je sranje... /cut

Ajde ti meni navedi gdje je igra sranje? Jesi ju igrao? Nisi.

Pljuješ po igri i govoriš da je sranje, a jedino što pljuješ su njezine tehničke mogućnosti, ne možeš ocjenjivat igru unaprijed po grafici, po tome je onda crysis igra svih vremena, a doom najgora, a doom owna crysis, nema tog broja koji će moći pokazati koliko je DOOM bolji od Crysis-a. Crysis je jednostavno dosadan i monoton kroz cijelu igru, jedino pred kraj je nešto zanimljivije postalo.

Čika Rejdieks ju je igrao. I totalno sam razočaran. Originalnost? I don't think so mates. Igra je bazirana na PoP konceptu kojeg sam sa guštom odigrao. Nije problem grafika niti ništa. Ali igra je totalno shebana. Nedovršen posao, nešto što bih rijetko očekivao od Ubisofta. I ne govorim to iz sjećanja, zaigrao sam ju na PS3-ici u lokalnoj igraonici.

Rang€r
06-01-2008, 22:04
lol u igraonici, a kolko dugo si ju igrao?

1h 2h mb?

nemozes po tome zakljuciti jel igra suxa ili ne...

btw, nevjerujem bas da igra suxa, ima jedno par milijuna koji govore da je igra jedna od najboljih sto su vidjeli dok s druge strane ima jedno vas desetak koji serete da suxa i da je ensto najgore... btw ljudi su ti sve rekli...

MasaKrisT
06-01-2008, 22:13
ajde sta se sekirate,kad dodje vidicemo:)

Gamer X
06-01-2008, 22:22
da bas....sta se prepirete oko toga dal je super..ili dal suxa...
kad dode za pc..odigraj pa sam vidi..dal ti valja ili ne...
sam ces znati najbolje...ne moze ti neko reci dal ce tebi biti dobra il ne..
mir.. :D

Bishop_45_(2)
06-01-2008, 22:23
rofl, ako ti 1-2 sata nisu dovoljna da bis procjenio igru.... ae reci koliko ti vremena procjenjujes igru, bez obzira na pocetne dojmove ?

Rang€r
06-01-2008, 22:23
ti imas neki fetish na.... ma nvm xD

sto se tice dal suxa ili ne, najbolje otvorit temu da vidimo sta ljudi misle :D
democracy FTW 8)

Rex Regis.cro
07-01-2008, 04:41
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Kuiš ja mislim da igra totalno ono pwna E! Iako ima loše strane, kuiš? Ma može biti najbolja igra na svijetu koja kombinira sve žanrove ali ako port bude sakao možeš se je**t! :yuck:
Zato se prestanite prepirati i čekajte igru. Dok je svi ne odigrate slušajte što pričaju ljudi koji jesu. Kkthnxbye.

RayDX
07-01-2008, 13:13
lol u igraonici, a kolko dugo si ju igrao?

1h 2h mb?

nemozes po tome zakljuciti jel igra suxa ili ne...

btw, nevjerujem bas da igra suxa, ima jedno par milijuna koji govore da je igra jedna od najboljih sto su vidjeli dok s druge strane ima jedno vas desetak koji serete da suxa i da je ensto najgore... btw ljudi su ti sve rekli...

Hebeni postovi! Napišem kako sam igrao i koliko i ne prikaže se... Da, igrao sam 2 sata... Prvi sat je totalno ludo zabavno, zanemariš većinu sranja koje ju pate, pentranje po zidovima... Ali drugi sat ti već dopizdi... Igra nije vrijedna spomena, čisto prosječna, hardcore fanovi će ju igrati sa guštom, kao što i ja mogu svaku ST igru koliko god da sakala. Igra po meni objektivno nema elemenata koje vas duže mogu zadržati, a pičnjava sa čuvarima je totalno retardirana, animacija s mačem prolazi pola metra od ciljanje mete. AI tebe gura i stalno govore neke retardirane linije, ponavljanje istih NPCeva. Ma blesavo. :D :rotfl: Hardcore fanovi PoPa definitivno će se nauživati, ostali baš i ne.

Izgubljeni
07-01-2008, 13:46
SHardcore fanovi PoPa definitivno će se nauživati, ostali baš i ne.
pa da ja sam fan pop-a :D i igra izgleda odlicna, meni to nece moc dosadit igra ce mi rulat a kao i sto si napisao ostalima ce bit prosjecna

Rang€r
07-01-2008, 16:48
igra definitvno nece biti prosječna jer ima nešto što drugi igre nemaju(a bogme i ime proklete "epizode" baš kao crysis...) a to je originalnost i radnja+super priča+dobar gameplay+*ebe mi se za grafiku, ali je *ebeno dobra=igra godine i igra koju cu odigrat mnogo puta i nece mi dosadit... naravno ne sviđa se svakom takav setting i šuljanje kad možeš ljepo ko u crysisu biti uber-amer sa svom mogučom opremom koja posramljuje i jamesa bonda a ne nekog altaira...

Izgubljeni
07-01-2008, 20:52
igra definitvno nece biti prosječna jer ima nešto što drugi igre nemaju(a bogme i ime proklete "epizode" baš kao crysis...) a to je originalnost i radnja+super priča+dobar gameplay+*ebe mi se za grafiku, ali je *ebeno dobra=igra godine i igra koju cu odigrat mnogo puta i nece mi dosadit... naravno ne sviđa se svakom takav setting i šuljanje kad možeš ljepo ko u crysisu biti uber-amer sa svom mogučom opremom koja posramljuje i jamesa bonda a ne nekog altaira...
moj covik :pray: :pray:

MasaKrisT
08-01-2008, 00:17
i moj isto.jedva cekam igru.

RayDX
08-01-2008, 02:33

gle stari kako možeš uspoređivati FPS i sneaker? Crysis je od samog početka deklariran kakav je sa koncentracijom na grafiku, a od priče se nije očekivalo mnogo toga, čisto prosječna. On je definitivno ispunio svoj hype. Assassin's Creed nije. On je mnoštvo toga obećao, a sve je polovično isporučio i zato mi se ne sviđa. Gradovi su monotoni, spektar boja podsjeća me onaj iz GRAWa (također monoton), AI je totalno tupav, da ne kažem blesav i moram reći da me je par puta dobrano nasmijao, animacije borbe i sam combat sustav su totalne shebane kako sam već rekao. Grafičke boljke i nisu toliki problem niti mi predstavljaju prebitan faktor u ocjeni. Moram samo spomenuti te animacije, totalno inkompetentno izvedeno, jedine stvari koje pristojno izgledaju su penjanje po zgradama i ubijanje glavnih meta, sve ostalo je totalno prosječno. Ja definitivno volim ovakav setting i nisam ništa rekao protiv toga, jako mi je to zanimljivo ali konačni dojam je izrazito prosječan, da ne kažem mlak. Uživao sam u PoPovima, Thief serijalu tako da ne možeš reći da mi je ovo nekakva usađena mržnja prema igri jer jednostavno... Nije.

Izgubljeni
08-01-2008, 15:21
e ja igru nisam igrao, al sam hardcore fan pop-a i stvarno mi igra pari odlicna, orginalna, priča odlična, zabavna, i protiv animacija nemam ništa protiv, al ajde više neću ovdje postat dok ne odigram igru, pa onda javim dojmove :wink:

Rang€r
09-01-2008, 16:01

gle stari kako možeš uspoređivati FPS i sneaker? Crysis je od samog početka deklariran kakav je sa koncentracijom na grafiku, a od priče se nije očekivalo mnogo toga, čisto prosječna. On je definitivno ispunio svoj hype. Assassin's Creed nije. On je mnoštvo toga obećao, a sve je polovično isporučio i zato mi se ne sviđa. Gradovi su monotoni, spektar boja podsjeća me onaj iz GRAWa (također monoton), AI je totalno tupav, da ne kažem blesav i moram reći da me je par puta dobrano nasmijao, animacije borbe i sam combat sustav su totalne shebane kako sam već rekao. Grafičke boljke i nisu toliki problem niti mi predstavljaju prebitan faktor u ocjeni. Moram samo spomenuti te animacije, totalno inkompetentno izvedeno, jedine stvari koje pristojno izgledaju su penjanje po zgradama i ubijanje glavnih meta, sve ostalo je totalno prosječno. Ja definitivno volim ovakav setting i nisam ništa rekao protiv toga, jako mi je to zanimljivo ali konačni dojam je izrazito prosječan, da ne kažem mlak. Uživao sam u PoPovima, Thief serijalu tako da ne možeš reći da mi je ovo nekakva usađena mržnja prema igri jer jednostavno... Nije.

nisam ja nju uspoređivao sa crysisom po pitanju koja je igra bolja nego po pitanju gameplaya i po tome sto je crysis sasvim prosječan(c/p far cry and new look wau amazing :O) dok ova igra nista ne kopira sasvim je originalna i ispunjava sve sto je receno, jer ipak je lakse vjerovati nekih 100 ljudi nego jednom 1:100 izgledi i nisu bas najbolji...

Durin
09-01-2008, 16:11
Pa mislim da će Ubisoft srediti još tih par boljki.Vjerojatno su primili hladan tuš od svih tih pustih recenzija koje su dali igri vrlo dobru ocjenu a ne odličnu i savršenu tako da će je vjerojatno još "ulaštiti" za konačni izlazak na PC platformu.A možda i dobijemo par fixeva koje ću puno unaprijediti igru u odnosu na konzolašku verziju.

Rang€r
09-01-2008, 16:15
probably... neznam zasto bi inace pc verzija kasnila 4 mjeseca, a i PC verzija nije isto sto i PS3 ili bilo koja druga konzola...
to pokusavam rayu objasnit, nemozes ti napraviti igru jednako za PC kao i za konzolu, mislim on je programer(il sta vec) valjda nije isto napravit igru za konzolu ko i za PC...

RayDX
10-01-2008, 15:27
probably... neznam zasto bi inace pc verzija kasnila 4 mjeseca, a i PC verzija nije isto sto i PS3 ili bilo koja druga konzola...
to pokusavam rayu objasnit, nemozes ti napraviti igru jednako za PC kao i za konzolu, mislim on je programer(il sta vec) valjda nije isto napravit igru za konzolu ko i za PC...

Još jedan moj argument... Portovi koji se rade sa konzole su sranje... Njima su konzole primarne iako su razvijali paralelno za PC. Ali eto, vidjet ćemo...

Rang€r
10-01-2008, 15:29
nisu svi portovi sranje, no vecina ipak je nadam se da ovo nejde u vecinu :(

Niđo
10-01-2008, 23:09
jedva cekam da igra izade frend mi ga ima za ps3 mislim da je igra preluda :)

assasain
13-01-2008, 01:44

Imam ga i ja dobra je igra, dosta teška ali je realna 8)

Rang€r
13-01-2008, 13:20

Imam ga i ja dobra je igra, dosta teška ali je realna 8)
teska je? cekaj kako to mislis teska i sta si dosad igro...
ako si igro PoP na najteze i ostala sranja pa kazes da je teska znaci da sve sumnje otpadaju :D
ako si neki ~13-ogodišnjak(ko ja) i igras SA sa cheatsima pa kazes da je teska onda jos strepim :( j/k
no dobro to je ps3...

assasain
13-01-2008, 14:02
ne kuzim bas sta si sada tu rekao ali ok, igra je teska ali je zabavna a i imam 13 god. ali sam igrao već puno igra na playci tako da je znam igrat, mozda ne znam kao oni neki ajbolji ali znam igrati!! :D :rotfl:

bonesplitter
14-01-2008, 00:14
hmm,dal itko zna hoce li biti na PCu uskoro AC?? :killyou:

Sgt. Bull
14-01-2008, 00:56
hmm,dal itko zna hoce li biti na PCu uskoro AC?? :killyou:
12.2.2008. najavljen je izlazak :)

bonesplitter
14-01-2008, 01:10
YAAAAAAY :D :) a oce li biti dobro optimizirana,hoce li traziti jaku konfu?? :o

Ryd3R
14-01-2008, 19:08
aj mala pomoć, mislite da ce mi raditi na mom kompu: dual-core 2.8 ghz, 1 gb ram i grafička radeon x800 256 mb???? pls pomozite i ako mislite da neće
pls recite kaj imam preslabo!

Rex Regis.cro
14-01-2008, 19:10
Neb reko. Trebalo bi biti OK i tvoja 256MB grafulja isto. Za ovu igru treba više rama i proca neg grafulje. Barem tako izgleda.

Nightyx
14-01-2008, 19:16
Neb reko. Trebalo bi biti OK i tvoja 256MB grafulja isto. Za ovu igru treba više rama i proca neg grafulje. Barem tako izgleda.
neznam koji ce sm podržavati, ali njegova grafa podržava samo 2.0

Rex Regis.cro
14-01-2008, 19:26
Neće 3.0 sigurno. Meni bi bilo drago da bude ali grafika ne izgleda toliko dobro. Ali onda opet ja sam samo vidio trailere.

Ryd3R
14-01-2008, 20:34
šta mislite da trebam jači procesor??? , jer znam da trebam bar 2gb rama...

Nightyx
14-01-2008, 20:37
ma radit će ti 100% (bez zezancije), aj sad iš, ni mi još nismo igrali

Ryd3R
14-01-2008, 21:08
ma radit će ti 100% (bez zezancije), aj sad iš, ni mi još nismo igraliS:D

Rang€r
15-01-2008, 22:51
a lol :D

mislim da ce za xp(ma vrtit ce se na xpu :D )trebat 1GB RAM(al to su moja nadanja koja se mnogo vjerojatno nece ispunit) za ugodno igranje kupi jos 1 GB RAM i trebo bi vrtit bez kojih zahebancija na low-mid

olio
16-01-2008, 09:38
jucer je nabavio :pray: :pray: prezakon igra :wink:

Nightyx
16-01-2008, 13:31
za?

Rang€r
16-01-2008, 13:55
amen da neko nabavio :D

reci adresu da ti ukradem konzolu i igru :D

ajde igraj pa malo reci nes o igri

CHOLIK
16-01-2008, 17:02
A kad igra izlazi za PC?Jedva je čekam! :cry:

SinCr0
16-01-2008, 18:34
A kad igra izlazi za PC?Jedva je čekam! :cry:

prethodna stranica!!!!!!!!!!!!zar je tako tesko prolistat barem zadnje tri stranice teme da vidis o cemu se prica?? 12.2 je datum

olio
16-01-2008, 20:49
za?ps3

malo sam je igrao al kad jos malo zaigram pa cu javit o igri :D

Gravestone_bluz
16-01-2008, 21:03
blago tebi ja nisam mogo nac pa kupio uncharted al nisam pozalio

Rang€r
16-01-2008, 21:30
za?ps3

malo sam je igrao al kad jos malo zaigram pa cu javit o igri :D

jos adresu cekam :D

nego pitanje za w1ka i ove iz casopisa oceli napokon biti ista o AC-u u novom pcplayu? :cry:

assasain
19-01-2008, 18:05
ej ljudi zapeo sam u igri ako moze pomoc.....???

aj nemoj spoilat, i ako negdje zapneš imaš topik za to u pomagaj brate
artas

kikl0p
19-01-2008, 18:08
spoilas :roll:

assasain
19-01-2008, 18:10
sta spoilas????????

sta znaci ta rijec opcenito??

Kenyi
19-01-2008, 22:14
spoil-glagol iz engleskog jezika kojem prevodu znaci-pokvariti,upropastiti.
Ako ti neko kaze da Spoilas, onda to znaci da si otkrio neki dio iz price,sta ce se desiti,i tako si nama "spoilao" igru. To je na ovom forumu zabranjeno.

bezimeni
19-01-2008, 23:54
Nisam pratio temu ali izašle su neke glasine oko minimalne konfiguracije za ovu igru;dvojezgreni procesor je minimum....

Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller

*Supported Video Cards at Time of Release

DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series

Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

LINK (http://exophase.com/pc/rumor-assassins-creed-pc-system-requirements-3054.htm)

mislim da riječ o jednom jako neoptimaliziranom portu koji će doneti više glavobolje nego nekog gušta...

Rex Regis.cro
20-01-2008, 00:15
mislim da riječ o jednom jako neoptimaliziranom portu koji će doneti više glavobolje nego nekog gušta...
Sve mi se čini da si u pravu...

RayDX
20-01-2008, 00:38
A šta vam ja pričam cijelo ovo vrijeme... A ni igra nije neki ogroman gušt...

Nemesis
20-01-2008, 00:54
Nisam pratio temu ali izašle su neke glasine oko minimalne konfiguracije za ovu igru;dvojezgreni procesor je minimum....

Minimum System Requirements:
* Windows XP or Vista
* 2 GB RAM
* Dual core processor (Intel Pentium D or better)
* 256MB Direct3D 10 compatible video card, or Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher
* DirectX compatible driver
* DVD-ROM dual-layer drive
* 16 GB free hard disk space
* DirectX libraries (included)
* Vista compatible sound card
* Keyboard, Mouse
* Microsoft Xbox 360 Controller (optional)

Recommended System Requirements:
* Intel Pentium Core 2 Duo, or better processor
* 3 GB System RAM
* ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series, or better video card
* 5.1 sound card
* Microsoft Xbox 360 controller

*Supported Video Cards at Time of Release

DirectX10 compatible cards, recommended ATI HD2900 series, Nvidia GeForce 8800 series

Direct3D 9 card compatible with Shader Model 3.0 or higher

LINK (http://exophase.com/pc/rumor-assassins-creed-pc-system-requirements-3054.htm)

ma ne,nije zahtjevno...ko crysis.

Hidraulicar Kreso
20-01-2008, 13:07
Fali mi jedino procesor, morat ću se pobrinuti za to

MasaKrisT
20-01-2008, 14:13
kakve gluposti preporuceno 3gb rama...sto nikak nije normalno omg...

goGAMERo
20-01-2008, 14:36
Jedno 50% gamera na svijetu nema još niti 2 GB RAM-a jer malo igara to iskorištava zasada, a oni preporučuju 3 GB. Minimalno dual core treba, a mogu nabrojat na prste igre koje ga iskorištavaju, ma to je sranje neko. Al što jest jest, bit će to jedan običan port, totalno neoptimiziran, i za igranje će se koristiti isključivo dobar kontroler lol

Rex Regis.cro
20-01-2008, 17:20
Loool? 3GB RAM-a? Bolje im je da grafika bude 2-3 puta bolja nego što je na konzoloama.

Arbiter of Change
20-01-2008, 17:22
Problem je u prikazivanju ogromnog LoD-a, ne same grafike.

W3DR4N
20-01-2008, 17:31
Piše rumor, tako da je to netko bezveze iz glave napisao na nekom forumu ili blogu, a ovi su to prepisali. Naravno da igra neće biti ni upola toliko zahtjevna. Ubisoft je zadnje press informacije za assassins creed dao pred više od tri mjeseca.

Rex Regis.cro
20-01-2008, 17:32
Problem je u prikazivanju ogromnog LoD-a, ne same grafike.
Meni Crysis koji se super neoptimiziran pojede 1.10 GB RAM-a. Ovo čudo je radilo na 360-ici, čemu onda 3 GB od jednom. Ne kužim.

Piše rumor, tako da je to netko bezveze iz glave napisao na nekom forumu ili blogu, a ovi su to prepisali. Naravno da igra neće biti ni upola toliko zahtjevna. Ubisoft je zadnje press informacije za assassins creed dao pred više od tri mjeseca.
aaa, kk.

bezimeni
20-01-2008, 18:22

gdje ima dima ima i vatre....

W3DR4N
20-01-2008, 18:33
isto kako je prije par godina izbačen rumor za 2 days to Vegas, i opet je ekipa nasjela i pričala o tome

da nije totalno kretenski, možda bi i bilo smiješno

citirat ću...

Min System Requirements:
AMD Athlon FX-55 Processor
nVidia Geforce 6800 Ultra SLi (GT Users cannot run the game at above 2 fps!)
8GB RAM (Must be PC3200!)
400GB Hard Drive in RAID 0 (300GB Free)
72x TrueX CD-ROM drive (Check your local museum!)
DirectSound3D/EAX 4/A3D 3.0 Compatible Sound Card
250-Key MILSPEC Keyboard and Mouse
6-Button optical mouse with five scroll wheels
Gravis Phoenix Joystick For Assualt Craft Scenes
ThrustMaster F-16 Replica Joystick for Fighter Jet Scenes
An I.Q. of 160 or above

Recommended:

40 CPU Cluster with an ATi Rage for software rendering
160GB RAM
100TB Hard Drive Array (50TB Free)

IZVOR (http://www.neoseeker.com/Games/Products/PC/2_days_to_vegas/)

bezimeni
20-01-2008, 18:46
Znati će mo uskoro.Sobzirom na viđeno gotovo sam siguran da će i trebati takvu konfiguraciju.Imam osjećaj da ni sa takvom pilom nebude više od 30-40 fpsa a padati će i ispod 30, 100%.Ipak je to port a i izgleda jako dobro ,nema teorije da nebude ultra zahtjevan.

W3DR4N
20-01-2008, 19:00
I gears of war je port, pa okej izgleda i ide. Kad jednom dođe na zaslone monitora, assassins creed neće biti ništa više nego li su bili prince of persia ili splinter cell kad su prvi puta izašli. Zna ubisoft šta je dobao posao.

kikl0p
20-01-2008, 19:45
ma samo da igra nebude bugfest ko ovaj mutavi Gears of war da pola ljudi koji su kupili igru opce nemogu uc u nju a ako su uspjeli nekim cudom uc igra se rusi svake 2min
a imam osjecaj da ce bit jer je isti kurac,port i ima podrsku za wind live

Tsumetai Ryujin
20-01-2008, 20:46
de mi sam objasnite znacenje pojma "Port"...

btw neznam kak mozete mjesat GoW i AC kad ih rade dve razlicite firme...