Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed
Stranica :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
Hidraulicar Kreso
20-01-2008, 21:03
Mislim ono... Za crysis treba single core procesor, giga radne, i čak se vrti na starijim grafama. A ovi sada odjednom 2 gige je minimum, a 3 preporučeno. Gluposti, kako i kažete ispast će gore nego što može
Arbiter of Change
20-01-2008, 21:22
Meh, ništa dok ne dođu konačni službeni zahtjevi. Ja se slijepo nadam da će ekipa uključiti nešto dodatnog sadržaja u PC verziji... eh.
@Kiklop:
Što s' mi sestričnu stavio za avatara (dobro, nije ona ali je pljunuta ista)? :)
Gravestone_bluz
23-01-2008, 16:22
MINIMUM REQUIREMENTS
Assassin's Creed
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 2 GB
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
HDD Space: 12GB
DirectX Version: DirectX 10.0
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Assassin's Creed
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
RAM: 3GB
Video Card: 512 MB Card
Sound Card: 5.1 Sound Card
HDD Space: 12GB
DirectX Version: DirectX 10.0
placite....ovo je sluzbeno *grli svoj ps3*
bezimeni
23-01-2008, 16:49
ako je ovo službeno onda se i ne razlikuje od onoga što sam postao na strani prije...imaš li kakav link o službenim zahtjevima?
Gravestone_bluz
23-01-2008, 17:00
http://kotaku.com/347797/assassins-cree ... lded-child (http://kotaku.com/347797/assassins-creed-pc-specs-your-pc-will-weep-like-a-scolded-child)
ovdje kaze da je sluzbeno
bezimeni
23-01-2008, 17:02
Vjerujem ja tebi..to ja pitam zbog W3DR4N-a koji mi je solio zbog onog linka sa prethodne strane.
a hebote koja zahtijevnost igre, nema šanse da to igram dok ne kupim novu mašinu :(
a hebote koja zahtijevnost igre, nema šanse da to igram dok ne kupim novu mašinu :(
ma no brate,ništa se ti ne brini,moći ćeš ga igrat barem na low.pa nije valjda zahtjevniji od crysisa.
Hidraulicar Kreso
24-01-2008, 10:41
Ma to su gluposti, sigurno ćeš moći igrati
Gravestone_bluz
24-01-2008, 13:00
ma no brate,ništa se ti ne brini,moći ćeš ga igrat barem na low.pa nije valjda zahtjevniji od crysisa.
zaprovo je , zahtjevniji je od krizisa procitaj clanak http://kotaku.com/347797/assassins-cree ... lded-child (http://kotaku.com/347797/assassins-creed-pc-specs-your-pc-will-weep-like-a-scolded-child)
Hidraulicar Kreso
24-01-2008, 14:54
Ali sigurno nema bolju grafiku od crysisa
Slazem se,a i ne vjerujem da ces mnogo propustiti.Ovo ipak nije must-have igra...
ma znam da nije must have igra ali igra me očarala zbog tri razloga:
1. grafika mi je super
2. obožavam takav tip igre, ista spika ko sa Hitman, SC serijalima
3. svakakve akrobacije što navodi da je igra ista kao PoP kojeg isto tako obožavam kao igru
a sad iz vaših usta u Božje uši da bar probam to zaigrat ako niš više :)
Hidraulicar Kreso
24-01-2008, 15:25
Ne vjerujem da je toliko zahtjevna, za crysis su propisani dosta visoki zahtjevi pa se vrti na slabijim mašinama. Nadam se da će tako biti i sa ovom igrom.
Flander,vjeruj mi,uvreda je ovo porediti sa SCom ili Hitmanom.Ali,ti je probaj pokrenuti,mozda ti se sividi
ma ne uspoređujem ja tu igru sa SC-om ili Hitmanom, kažem da volim takav tip igri, šuljanje, ubojstvo na miran naćin :P i to, kuiš ono imaš jednu metu i ukloni je na što tiši mogući naćin :)
sta se sve dogodi kad ti t-scum na tjedan dana net iskljuci....
ne, nije moguce...
nevjerujem im ni pol %
nemoze biti istina
nema sanse
vjerovat cu samo nekom video interwievu od nekoga iz ubisofta, ovima nista.... :cry:
Prince-Artas
24-01-2008, 19:49
znači ubi nastavlja po starom, i dalje rade prezahtjevne igre
još samo čekam da dobijemo igru koja će dobit 3 patcha u prvom tjednu
Još uvijek ne vjerujem da su ono službeni zahtjevi. Na šta Raymondica misli potrošiti puna tri gigabajta rama, meni nije jasno.
ne ne... to ubisoft shangai radi taka neoptimizirana sranja, dok je ubi montreal cista suprotnost(nadam se da ce tako i ostati)....
evo sad sam bas naso da ce izaci novi PoP pa sve vise pocinjem sumnjati da ce zahtjevi biti manji :( ...
P.S. Sad vec pocinjem lagano **z?i?... evo sta sam sad naso o datumu izlaska igre
http://www.gamespot.com/pc/action/assas ... index.html (http://www.gamespot.com/pc/action/assassinscreed/index.html)
daklem pise da izlazi 25.3, negdje oko uskrsa taman bi tad trebo dobit novi komp koji bo mogo pokrenut i navedene konfiguracije na nekih low-med...
Karlo_from_Bjelovar
24-01-2008, 20:48
daj rofl, kako sam se potrgo na onu "preporucenu" konfu sa onim FX procovima... mora da ti fali 101 daska u glavi da u to povjerujes... (bez uvrede)
Prince-Artas
24-01-2008, 20:54
Još uvijek ne vjerujem da su ono službeni zahtjevi. Na šta Raymondica misli potrošiti puna tri gigabajta rama, meni nije jasno.
win xp ih ionako neće moć iskoristit
kak to mislis nece moci koristit? :S
btw srry za OT
neam volje čitati proslih 35str pošto me zanima kada igra izlazi za računala?
oko Uskrsa
Hidraulicar Kreso
25-01-2008, 16:35
oko Uskrsa
izlazi početkom drugog mjeseca
4 posta do tvoga si mogo procitat da je pojavljen na gamespotu novi datum, 25.3 ...
:rotfl:
Ca_C2zXzgu8
5n6kc1wyaDY&NR=1
:rotfl: :rotfl: kak sam se roflo na ova dva
QlpdyvwG ... re=related (QlpdyvwGe-s&feature=related)
ovaj takoder :rotfl:
bezimeni
27-01-2008, 11:27
HA,HA koji bugovi ,pogotovo onaj prvi.
Hidraulicar Kreso
27-01-2008, 12:35
Dobar je onaj konj :rotfl:
Prince-Artas
27-01-2008, 16:00
kak to mislis nece moci koristit? :S
btw srry za OT
xp nije predviđen za rad sa 3 gb rama
Rex Regis.cro
27-01-2008, 16:48
Moraš imati x64 verziju XP-a ako želiš 4GB, jelda?
[quote="Rang€r":33uojgm3]kak to mislis nece moci koristit? :S
btw srry za OT
xp nije predviđen za rad sa 3 gb rama[/quote:33uojgm3]
onda cu posebno napravit vistu samo za AC(ako ga budem mogo pokrenut) :D
jer cuo sam(i osjetio) da vista "nemoze" pokrenut neke igre(war3, WoW, HoMM5&3...)
btw frend sutra nabavlja AC za PS3 pa cu se bas moci uvjerit kolko ne/valja
Prince-Artas
28-01-2008, 23:16
Moraš imati x64 verziju XP-a ako želiš 4GB, jelda?
da
Igra izgleda zakon. Cuo sam da izlazi pocetkom iduceg mjeseca. Can`t wait :roll:
e da i smanji sig usput ;)
Dobar je onaj konj :rotfl:
to ti je konj za land and sea :D
Ementaler
29-01-2008, 20:56
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=1523&select=17
:friends:
Isuse Bože ahahahaha :cry: ima nade da bum to mogal igrat, bar na low ahahaha :D dajte neki demo ljudovi :D
Hidraulicar Kreso
30-01-2008, 08:42
Ma to mi ništa ne znači " giga imam, meni najviše znači proc jer nemam dvojezgreni. :( :cry:
Isuse Bože ahahahaha :cry: ima nade da bum to mogal igrat, bar na low ahahaha :D dajte neki demo ljudovi :D
Ja cu prasit na ultra high :D
Jel nema nikakav demo za ovo? :cry:
mah kad je crysis isao na very high u dx10 modu ici ce i ovo na very high.
Gravestone_bluz
30-01-2008, 11:52
kak bi hellboy reko...
ja očem tvoj kompjuter
Igra izgleda odlicno, nemogu cekat da izađe 8)
Ja svoj komp nedam nikom
kak bi hellboy reko...
ja očem tvoj kompjuter
ti imas ps3, tebe boli kita :(
kak bi hellboy reko...
ja očem tvoj kompjuter
ti imas ps3, tebe boli kita :(
Imam i ja. i jako što sam ga kupio. i onda sam kasnije kupio novi komp, napokon neki pošteni.
Cim izađe, sa skidam 8)
Gravestone_bluz
30-01-2008, 11:56
e pa da :D al AC za ps3 ni u jednom algoritmu vise nema :cry:
Ce meni radit na ultra high?
Manufacturer:
Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor:
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Memory:
4000MB RAM
Hard Drive:
500 GB Total
Video Card:
NVIDIA GeForce 8800 GT Alpha Dog edition
Usput, gledo sam bas sad par in game trailera i izgleda fenomenalno
Gravestone_bluz
30-01-2008, 12:04
jel ti grafulja podrzava dx 10?
Da
pitanje boli glava, a ima 8800 GT grafu :pray:
pa fala Bogu da bu mogao igrat, nemaš se kaj sekirat
NortonCommander
30-01-2008, 12:10
Na q6600@3.2ghz, 4gb DDR2 i 8800gtx@620/1000 mi ne radi na ultra high (dakle, na Visti) kako treba (kad je gužva framerate ide na oko 17-18 fps). Nasteluj sve na "high", stavi onaj "ultra high" tweak za XP i radit ce ti bez trzanja (pod uvjetom da ne uključuješ AA).
Milina :boohoo:
Na q6600@3.2ghz, 4gb DDR2 i 8800gtx@620/1000 mi ne radi na ultra high (dakle, na Visti) kako treba. Nasteluj sve na "high", stavi onaj "ultra high" tweak za XP i radit ce ti bez trzanja (pod uvjetom da ne uključuješ AA).
Meni radi crysis na ultra high, 4x AA ali na 1024x768 ili malo više neznam tocno
Sry za dupli post
ista ti je moja konfa mjutante samo je msi-ova nvidia 8800 gt .
NortonCommander
30-01-2008, 12:16
Ala je san kreten, mislija san da san u Crysis temi (s.ebalo me ovo pitanje sa High i Ultra High). Posipan se pepelom...
Gravestone_bluz
30-01-2008, 12:18
ma nerazumijem se bas u nvidia grafulje
Čini se da će PC verzija Assasins Creeda biti nešto zanimljivija od onih konzolaških. Dok su konzolaške verzije imale tek pet vrsta istraživanja ( ilitiga po engleski - investigation types ), PC verzija dobiti će četiri nove vrste. Dakle, biti će ih ukupno devet. Svakako će pomoći ubiti monotoniju igre, hvale vrijedan potez. Već smo se zabrinuli da će ova igra biti preloše konvertirana na PC, sad već postoji neka nada.
evo sad bas procito :D :D
ma to sam trazio :D , ovi zahtjevi mi nisu nista teze od crysisa, a sto se tice toga da ce trebat dvojezgreni proc, nevidim to mu razloga, ne razumijem se u hardver ali ne vidim tome razloga a i ubisoft nije tolko glup da izbbaci taku igru ...
mada je to u zemljama van balkana cisti standard...
Sve se bojim da neću moć ni pokrenut igru :(
Arbiter of Change
06-02-2008, 23:51
Mene samo zanima kakva će igra biti kad se sve naštanca na LOW u postavkama... mutni valjak koji klizi po kocki koje smo sreće.
je to i mene zanima, ali nevjerujem da ce biti razlika, osim u sjenama(koje cu ako ikad zaigram iskljucit), animacijama, drvece ce biti onako ko karton, i nece se bas daleko moci dobro vidit, ali tako ce imat najljepsu grafiku od svog zanra...
ne ide mi u glavu, a nikad ni neće, kako jedna igra na xboxu izgleda isto kao na pc-u, a 360 verzija radi na upola slabijem hardware-u.
ja mislim da je to čisti nemar developera, ne žele se dodatno izložit naporu optimiziranja igre. znam samo da ću uživat igrajući ac na tipkovnici i mišu a ne na gamepadu.
Izgubljeni
09-02-2008, 14:38
ne ide mi u glavu, a nikad ni neće, kako jedna igra na xboxu izgleda isto kao na pc-u, a 360 verzija radi na upola slabijem hardware-u.
ja mislim da je to čisti nemar developera, ne žele se dodatno izložit naporu optimiziranja igre. znam samo da ću uživat igrajući ac na tipkovnici i mišu a ne na gamepadu.
sam si sebi odgovorio na pitanje , ne trude se optimizirati za pc i gotovo, mislim vidi kako kad se potrude super rade... npr cod4, super radi i na starim kantama... :killyou:
to je kao da određeni proizvođači imaju tajne ugovore s nvidiom atijem amd-ovm i intelom, a u ugovoru piše za određeni xx para mi ćemo namjerno biti lijeni u optimiziranju samo da bi gameri željni visokih rezolucija kupovali vaše najskuplje grafičke i procesore
to je kao da određeni proizvođači imaju tajne ugovore s nvidiom atijem amd-ovm i intelom, a u ugovoru piše za određeni xx para mi ćemo namjerno biti lijeni u optimiziranju samo da bi gameri željni visokih rezolucija kupovali vaše najskuplje grafičke i procesore
viš to i istina moze bit...
al za mene AC ima neusporedivo ljepsu grafiku od nekog CoD4 ili Crysisa, a i ovo nije neki script FPS, vec se radi o velikom "zivucem" prostoru, za sto je razumljivo da treba puno radne memorije, zahtjevi za graficku su vec u normali... RAM-i i nisu tako skupi, a vise od 60% "gamera" vec ima nekakve dvojezgrene procesore, sa barem 2gb rama i nekom dobro grafuljom koja ovo moze vrtit barem na low...
problem je sto su ljudi navikli igrat sve u punom sjaju, pa kad vide da nemoze dalje od nekog mediuma ili eventualno low postavki, igra je odmah neoptimizirana....
Izgubljeni
09-02-2008, 22:47
cek jel moze neko ponovno pstast zahtjeve ili mi rec bili ja moga to na med-high vrtit, pls
Supported OS: Windows® XP/Windows Vista® (only)
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space : 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series
*PCI Express only supported
Izgubljeni
09-02-2008, 22:55
oho pa duem ja i to mozda i na high vrtio :)
s takvom konfom, mozda za godinu dana igra dode da ju nemres na high xD i ja bi ens takvo *slinim*
Izgubljeni
10-02-2008, 09:49
ma tako ce i bit, al briga me sad sve igram na high, sto je veliki odskok za moju proslu konfu (p4, 1.7GHz, 786 RAM, radeon 9550 256mb i ovo ostalo je sve bilo nesto no-name), i jedva cekam assassins, wohooo, frend mi ga ima na x360 i kaze da je prejeben,, sutra ili prekosutra idem do njega igrat, wiiii :D :D :D
Bilo je rečeno da izlazi 12.2 jel tako???
A sad ja vidim da izlazi tek 28.3.....
:(
čekaj jeli to znači da je izišla igra nek mi netko molim vas reće
ne, ja kriv, editao sam post....
a jebemu baš sam se ponadao igra je predobra kako vidim. akcija pokreti i sve to
a jebemu baš sam se ponadao igra je predobra kako vidim. akcija pokreti i sve to
pa izašla je. za ps3 i xbox360. za pc verziju su se smilovali i podarili 4 nova tipa istraživanja i neke dodatne misije. + bolja grafika i bolje kontrole - isplati se čekat 4 mjeseca. još ako isprave bugove koji su se pojavili u konzolaškim verzijama
Gravestone_bluz
13-02-2008, 12:47
bolja grafika...sumnjam....
pod tim sam mislio veće rezolucije
mislim da će igra biti hit. ali koliko sam ja shvatio to je HITMAN u starom dobu. baš me igra zanima nadam se da će pwnat :D
nije to niakav hitman u starom dobu... to je nes novo, neces naci nista slicno...
sto se tice poboljsana grafika, koji qrc i ovako je najbolja, i necu moci vrtit na high.... ja za tih 4 mjeseca ocu dobru optimizaciju i rjesavanje bilokakvih crash bugova i bugova sa konjevim slomljenim nogama xD...
ma kužim ja to ali ti si assasin. i ubijaš zločeste barbe koje smrde na gulaš. pa zvuči kao hitman mislim sve se radi tajno ali kužim te zašto se ne slažeš zato što se hitman ne može poopet na zgradu i gađat malim bodežima u vrat i borit se sa mačem kužim te mennn :D
nije zbog tog al nema veze xD
pa to je stealth igra, ali ipak istina kaj ovaj kaže niti jedna igra nije ovakva bila...
respect man ma kužim ja vas jedva čekam igru mislim da će bit zakon. znam igra je nešto sasvim novo novi jebeni žanr. XD
yay kolko vidim opet su odgodili igru na 8.4 goddam
ma jebeš svi je jedva čekaju. mislim da će pobrat puno dobrih kritika. kao prince of persia pokretljiviji ali u stvarnosti ono. ne ubija zombije magičnim dagerima nego je stealth assasin koji ubija za pare.COOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!! :D
nemoj se bara uvrjedit, al pitam tak da znam; jes ti napusen?
kiklop jel to od ubija vjest?
nosferatu25
14-02-2008, 21:55
nisam pratio temu od početka, a načuo sam da su minimalni zahtevi dualcore procesor, 2gb rama i 256mb dx9 mainstream grafa pa me interesuje jel to istina?
istina.btw,ja sam čuo da je odgođen za PC,je li to istina?
nosferatu25
14-02-2008, 22:06
istina.btw,ja sam čuo da je odgođen za PC,je li to istina?
onda ova igra neće mene videti :D ! što se tiče izlaska, mislim da je zvanični datum 28. 3. 2008. al nisam siguran
e to je prvonajavljivani datum izlaska,čuo sam da kasni pa me zanimalo kad će ugledat svjetlo dana?
nosferatu25
14-02-2008, 22:09
pa treba ljudima vremena "lepo da ga optimizuju" kao što je slučaj sa svim konzolaškim naslovima koji izlaze za pc :? .
da ga hoće lijepo optimizirat ne bi stavili dvojezgreni procesor pod minimalno.
8.4? šta se može. kad sam dočekao stalkera, dočekat ću i ovo.
bas zbog tog dvojezgrenog njima treba jos vremena da optimiziraju... ljepo sam reko da ubi nije glup da pusti nesto takvo u prodaju...
A koja bi to bila nova 4 načina istraživanja?
nisu još naveli koja nova 4 istraživanja
evo nes vise na gamespot forumu, nestignem pisat jer u skolu moram, ugl izaci ce pod nazivom "assassin's creed:director's cut" mada neznam zas nisam stigo sve procitat... jos samo da poprave min.sys.req. i ja sretan :)
MA velim ti ja da će dodat g***o i možđda malo sr**a ali mi se i ovakva sviđa.
MA velim ti ja da će dodat g***o i možđda malo sr**a ali mi se i ovakva sviđa.
:D :pray: i meni xD
w/e nadam se da ce bar jedan biti dobar, i da nece biti tu tak "za ukras"
Tsumetai Ryujin
02-03-2008, 01:43
Igra izlazi 28.3.2008. ... nitko jos nema igru za PC... NITKO...
sad sam jos malo gledo filmice... mogu rec da ovo gazi bilo kakav sc2, gta 4, spore i ostale igre, godina tek pocelo vec je najbolji izaso :)
Tsumetai Ryujin
02-03-2008, 11:44
da pojasnim... ovo sto se nalazi na internetu je NUKED verzija igre... znaci netko je leakao nedovrsenu alpha verziju igre... to je ILEGALNO
IZJAVOM DA IMATE ASSASSIN'S CREED NA KOMPJUTERU IZJAVLJUJETE DA IMATE ILEGALNI SOFTWARE
i zato ne velim vidjeti vise postove na tu temu...
MasaKrisT
02-03-2008, 13:36
sad sam jos malo gledo filmice... mogu rec da ovo gazi bilo kakav sc2, gta 4, spore i ostale igre, godina tek pocelo vec je najbolji izaso :)
pazi sta si rekao:)
pazi sta si rekao:)
oops i apologie xD ne saljite horde zergova na mene, al nevjerujem da ce sc 2 biti bolji, jel moze neko pm o tom kakva je igra? necu da tsumetai umre od posla xD
mravojed20
02-03-2008, 13:42
pa je ti čuješ sebe šta pričaš? Uspoređuješ sc2 sa totalno drugim žanrom. Assasin's Creed izgleda lijepo,ali jako brzo postane zamoran,pogledaj malo što se piše po netu.
Super pokreti i penjanje posvuda,ali misije su jednolične, po mnogima su priču pokvarili s onom prošlost-sadašnjst spikom.
HalF-DeaD
02-03-2008, 14:06
splinter cell 2?
Marcellius09
02-03-2008, 14:22
starcraft 2
Rex Regis.cro
02-03-2008, 14:35
Ja sam je igrao kod prijatelja. Istina je da je malo zamorna ali ako je istina da će dodati 4 nova tipa pod misija onda će igra biti pre dobra. To su trebali odmah napraviti jer ovih 3-4 tipa pod misija koje imate za konzole postaju repetativne jako brzo.
mravojed20
02-03-2008, 14:51
Zato što igra za PC još nije izašla. Izašla je neka alpha verzija puna bugova.
Rjenjiy zasto si mi izbrisao post?stavios am link na youtube sa PC gameplayom i par online shopova gdje se moze kupiti igra ORIGINAL!
Rjenjiy zasto si mi izbrisao post?stavios am link na youtube sa PC gameplayom i par online shopova gdje se moze kupiti igra ORIGINAL!
da evo di se moze kupit
http://www.play.com/HOME/HOME/3-/4612/2-/Promo.html
noob :yuck:
evo moj video 9VedAW3WQso
:yuck:
igra je preodlicna nema niceg boljeg zasad
mravojed20
02-03-2008, 15:23
Igra izlazi KRAJEM OŽUJKA. Izašle su verzije za xbox30 i PS3. Ovo što pojedinci igraju na PCu nije finalna verzija igre.
Mister_No
02-03-2008, 15:23
da evo di se moze kupit
http://www.play.com/HOME/HOME/3-/4612/2-/Promo.html
noob :yuck:
evo moj video 9VedAW3WQso
:yuck:
igra je preodlicna nema niceg boljeg zasad
ne moze se kupit to je pre-order,citaj malo
http://www.play.com/Games/PC/4-/1009161 ... oduct.html (http://www.play.com/Games/PC/4-/1009161/Assassin-Creed-Director-Cut-Limited-Edition-Box-Set/Product.html)
Strpite se još malo kojih mjesec dana i to je to. :wink:
Hidraulicar Kreso
02-03-2008, 19:03
Strpite se još malo kojih mjesec dana i to je to. :wink:
A i to što kažeš, čekao sam do sad pa mogu još mjesec dana.
Rex Regis.cro
02-03-2008, 19:29
Ahem... na PS 3-u sam je igrao, da ne bi bilo zabune.
A ja ne znam kako ću još mjesec dana izdržati. U zadnje vrijeme igram samo starije igre, ništa novo što je izašlo mi se ne sviđa. Ah čini se da moram otpuhati prašinu s Minesweepera :D
Raoul Duke
02-03-2008, 20:08
Ahem... na PS 3-u sam je igrao, da ne bi bilo zabune.
A ja ne znam kako ću još mjesec dana izdržati. U zadnje vrijeme igram samo starije igre, ništa novo što je izašlo mi se ne sviđa. Ah čini se da moram otpuhati prašinu s Minesweepera :DJa san je preso na ps3 i predobra igra tako da me ovo ne uzbuduje!
ziljavac
03-03-2008, 14:01
ok ovak. igro sam assassins creed, cak proso vise od pola na ps3 i mogu rec da je igra napravljena na vrlo visokom nivou ocete graficki, ocete sto se tice igrivosti. Igra ima jako puno pluseva i nekoliko minusa: malo o plusevima: otvorenost , load je napravljen super skoro pa ga i nema, grafika je fantasticna,prica jos bolja, ubojstva ima puno a oruzja isto :twisted: ...... :kill: .
A sad malo o minusima: kad krenes sve je super, misija ovo ono malo zujis okolo skuzis super pokrete i detalje. Prica je super i sama teorija o DNA je spaljena. Ali (uvijek ima taj ali) kad prodjete dvije, tri, ili cetri misije skuzite da je sve uvijek isto. to mi je jedini minus. iz grada u grad ista stvar. rado bih vam rekao kak to ide,ali cu pustit da pc play nesto o tom napise i da to ekipa kupi. Sry pc play ak mislite da ja tu recenziram neke igre!!! lol!!!
i jos jedna stvar za ps3 igra je izasla 15.10.2007. isto kao i za xbox 360.
a za komp izlazi 8.4. i imate sve detaljnije objasnjeno na gamespot.com
tam ja gledam takve glupost!
pozdrav!!!
Rex Regis.cro
03-03-2008, 15:44
Nadam se da će tih dodatnih 4 pod-misija razbiti monotoniju. Šteta što još nisu naveli koje su to 4 vrste.
Tsumetai Ryujin
03-03-2008, 20:15
ev vidim da dost vas krivo govori datum izlaska i zahtjevnost igre, pa da rezimiramo...
Assassin's creed izlazi 28.3.Su Europi i 8.4. u sjevernoj Americi
- Supported OS: Windows XP or Windows Vista only
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
- RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
- 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 9.0 or DirectX 10.0 libraries (included on disc)
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 8 GB
- Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Rex Regis.cro
03-03-2008, 20:25
E da, i kažu da nema nikakve razlike u grafici između DX 9 i DX 10 ali da u DX 10 dobijete dosta veće performanse. Živi bili pa vidjeli.
Tsumetai Ryujin
04-03-2008, 12:34
http://pc.ign.com/articles/856/856534p1.html?RSSwhen2008-03-03_162200&RSSid=856534
ev vidim da dost vas krivo govori datum izlaska i zahtjevnost igre, pa da rezimiramo...
Assassin's creed izlazi 28.3.Su Europi i 8.4. u sjevernoj Americi
- Supported OS: Windows XP or Windows Vista only
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
- RAM: 1 GB Windows Xp / 2 GB Windows Vista
- 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 9.0 or DirectX 10.0 libraries (included on disc)
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 8 GB
- Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
erm... netreba dvojezgreni....
treba za ugodno igranje, a ne ko ja na 0.0000005 FPS-a
Tsumetai Ryujin
04-03-2008, 22:43
cika rejnĐeru, aj podjeli s nama svoje informacije pa nam reci odakle ti znas dal ti treba il ne, ako igra NIJE izasla za PC? a ovo su sluzbeno objavljene informacije...
ima sanse da sa 2.0 ghz igram na 10-15 fps?
Kako fora jedva čekam da izade cak mi ga i komp podrzava :D :D :D :)
Tema zaključana do izlaska igre.
Tsumetai Ryujin
27-03-2008, 17:43
bump ;)
1. ak je pitanje ide upitnik ne usklicnik... :rotfl:
2. izlazi sutra... :D
3. zanima me da li netko zna je li sve isto ko na konzolama ili ima nekih vecih promjena?
Tsumetai Ryujin
27-03-2008, 20:54
u PC verziji nema onih accredential pointsa... neznam tocno kakvih bodova al kolko sam skuzio ti se bodovi, na konzolama, dobivaju pronalazenjem zastava, ubijanjem templara i obavljanja sec misija...
PC se razlikuje i po sec misijama... ima ih vise
Archer assassination - ubi strijelce sa krovova
Merchant stand destruction challenge - unisti standove
Rooftop race challenge - to nebih znal rec
Escort challenge - otprati legu na sigurno mjesto, nesto kao tjelesni cuvar
oces rec da nema skupljanja zastavica i ubijanja templara, tj ne dobivas bodove za to?
onda nemam motivaciju da to radim :D
1. ak je pitanje ide upitnik ne usklicnik... :rotfl:
2. izlazi sutra... :D
3. zanima me da li netko zna je li sve isto ko na konzolama ili ima nekih vecih promjena?
Koliko sam ja shvatio surfanjem po forumima ne izlazi sutra već izlazi počevši od 8.4. (US tržište), 10.4. (UK tržište) i 11.4. ostala Europa.
e ak je to istina mogo si mi uz post uploadat i jedan zilet il noz, jer ne zelim to prihvatit...budi optimista kvragu :D
Eh, kolike igre su se odgađale, ovo više uopće ne čudi. :(
Tsumetai Ryujin
27-03-2008, 22:04
daj link... moguce, al ne vjerujem dok ne vidim svojim ocima... daj link...
@tagan
ti ces moc obavljat sve one "stare" misije... ali samo su ove cetiri posebno za PC...
Evo link:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 5141008446 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/5141008446)
Pročitaj cijeli thread, nije velik.Pogotovo obrati pažnju na ove postove:
"All Ubi has on the official AC site is that the release is beginning 8th April"
"This week they have started showing AC ads again (yay!). In the French and the German ads they say it will be released on the 10th of april. So I guess the release date for europe is not the 28th..."
I na ubisoftovoj službenoj stranici sada piše Travanj kao datum izlaska, na Gamespotu su također prepravili u 8. Travanj itd.Tako da 99% sutra još ne izlazi.
Merchant stand destruction challenge - unisti standove
cuvar
ufff to mi se svida :D
Rooftop race challenge - to nebih znal rec
cuvar
to imas odredeno vrijeme da dodes do nekog mjesta sad sam negdje procito
naci dok bi ti trebao mjenjat povijest ubijajuci te krizare ti se zajebavas okolo pwnajuci standove?
pa nije to zajebavanje, to je narusavanje posla tvojim neprijateljima...
kvaris im poso, tjeras kupce, zivciras ih, tjeras ih da dodatno trose na cuvare i nabavku...bla bla...
ugl to je takticki potez...
:D
to je tak dugorocno? ja mislio dođeš, sjediš malo na klupici i pwnaš lika, a ovo je cijela ekonomija jbt. :pray:
a neznam, to sam ja logicki zakljucio kako bi bilo u RL... XD
Walker, Texas Ranger
28-03-2008, 14:11
e ovako u vezi ass creeda, nisam toliko inforimiran jer ne zelim da neko drugi utjece na moje dojmove igre, tako da ni necu previse istrazivat do izlaska, ali zanima me hoce li u igri biti slobode kao u tesu, ili ce ipak bit ograniceno...
a sta sam vam ja reko.ali neee ja sam mutav ne citam do kraja eto ti sad u facu Tsumetai Ryujin :fof:
Tsumetai Ryujin
28-03-2008, 15:59
link 1 (http://en.wikipedia.org/wiki/Assassins_creed)
link 2 (http://pc.ign.com/objects/839/839699.html)
link 3 (http://ph.answers.yahoo.com/question/index?qid=20080129174149AAqjTC0)
nebi bilo cudno da prvo puste u prodaju u na nego u europu... iako je ubisoft francuska firma... u na je veci profit
kiklop... budi sretan ke nisi pobro ban nakon sto si zapoceo sa nukanom verzijom...
@Chuk Norris
nece biti tolke slobode ko u TES-u al ce je biti cist dovoljno...
EDIT: procitaj mi naslov drugog clanka na ovoj (http://assassinscreed.uk.ubi.com/index_old.php)Sstranici.. jel moguce da pise "Assassin’s Creed for PC will launch in March"
u svakom slucaju cemo vidjeti kad ce pustiti igru u prodaju...
U međuvremenu dok čekate, u novom PC Playu se možete utješiti posterom :)
Rex Regis.cro
28-03-2008, 16:54
PP, Wiking? :P
To te ja pitam, onaj Lost Planet poster je bio pre heben, još kada Altaira puknem na zid... :pray:
Walker, Texas Ranger
28-03-2008, 17:55
EDIT: procitaj mi naslov drugog clanka na ovoj (http://assassinscreed.uk.ubi.com/index_old.php)Sstranici.. jel moguce da pise "Assassin’s Creed for PC will launch in March"
u svakom slucaju cemo vidjeti kad ce pustiti igru u prodaju...
u prvom ces clanku nac malo novije informacije... takoder pise i konfiguracija koju sam trazio i prilicno sam zadovoljan, mislim da cu moc pokrenut ^^
IGN: When's it coming out?
Charles Beauchemin: Early April 2008.
ma to napokon sam doceko, kupujem definitivno i igru i pcplay :)
stari kupio novi komp koji ce vrtit AC na high-end bez jbg tak da nemrem cekat :D
btw ajd jos bolje ak izlazi u travnju stignem se predbiljezit na oficall stranici
P.S. jebote sta je ova tema sve prezivjela negdje 2-3 lockota xD
aj nemojte vise loxat.
neg jel igra ima neki sokantan kraj il ono "yay u killed teh last guy u teh pwn"
i spojlere ako morate u bijelo, ne one mcpingvin "harry umire" fintice. :(
neg jel igra ima neki sokantan kraj il ono "yay u killed teh last guy u teh pwn"
ima malo nejasan kraj, recimo samo da ovo neće biti jedini AC.
Tsumetai Ryujin
29-03-2008, 13:30
uf... vec imam ideju za nastavak... nije vazno koji... ... ... FEUDALNI JAPAN... prejebeno...
uf... vec imam ideju za nastavak... nije vazno koji... ... ... FEUDALNI JAPAN... prejebeno...
no way, mrzim japan i kinu i sve te njihove gluposti... ja bi volio da ostane gdje je il da se preseli u europu
Blacky_123
29-03-2008, 13:45
[quote="Tsumetai Ryujin":17s2zf58]uf... vec imam ideju za nastavak... nije vazno koji... ... ... FEUDALNI JAPAN... prejebeno...
no way, mrzim japan i kinu i sve te njihove gluposti... ja bi volio da ostane gdje je il da se preseli u europu[/quote:17s2zf58]
Ja ne zelim nikakve čunga lunge u Europi :D
Ovak kako stoji je jos najbolje
i meni je ovak najbolje, sam neznam koje je on predke imao u japanu(na desmonda mislim il kak se vec zove)
Igra ima nadasve zanimljiv kraj ... sta mislite da li ce radnja ostati samo u povijesti u slj. nastavcima?
Igra ima nadasve zanimljiv kraj ... sta mislite da li ce radnja ostati samo u povijesti u slj. nastavcima?
ja bi volio, jer bi fakat ubilo kad bi ovi bili potomci tih templara il neki qrc i ganjaju desmonda po francuskoj...
moglo bi bit u nekoj gotickoj europi kad je crkva ubirala pare kao mandarine po zimi.
Lord Myrkul
30-03-2008, 10:52
moze, a uz to glavni lik je geisha
Tsumetai Ryujin
30-03-2008, 12:10
kakve veze sad geisha ima sa time?? ako bi se islo sa time da se nastavlja u feudalnom japanu ond bi prije glavni lik bio shinobi...
Pusti ti to, ja glasam za gejšu. 8)
Jel to na kraju izašlo ili ne?
Rex Regis.cro
30-03-2008, 14:43
Ne još, 08.04. ...
Svrbe me prsti.
Jel to na kraju izašlo ili ne?
jok, 8.4 :( dobro ajd idem se ja predbiljezit ak se dobije popust na igru :D
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majčicu im njihovu. :?
W1k1n6 ti si car. :pray: Lijepo od tebe, obavezno kupujem sljedeći PCPlay. :pray:
W1k1n6 ti si car. :pray: Lijepo od tebe, obavezno kupujem sljedeći PCPlay. :pray:
shit necu moci kupit pcplay imam taman za igru :(
a valjd ce brat kupit...
Kao što sam obećao prije par sati, evo kratki review... Ispitivačka platforma bila je Playstation 3 kojeg mi je tetak dao da koristim dok je on na nekom poslovnom putu pošto tetka ne igra. Prekosutra ga moram vratiti :cry: .
Assassins Creed mi je definitivno dobro sjeo za ubiti vrijeme. Svi ste, naravno, upoznati sa Altairom i njegovim "plemenitim ciljevima" da zakolje pola templara kao one-man army. Koncept je užasno predobro vizualno izveden, što mi je jednostavno dalo gušt da pičim po vrhovima zgrada. Doživljaj je fenomenalan i moram ga preporučiti svim gamerima ovoga svijeta. Svojom izjavom povlačim dosadašnje glitcheve koje sam viđao kroz ciklus developmenta i nekih hands on-a, vizualno se poboljšao. Animacije su izgleda doživjele popriličan redizajn, tehnologija iza njih je ista (što je maleni -) ali je tranzicija između istih savršenstvo koje dugo nisam vidio. Virtualni prostor kojim se krećete je nevjerojatno razrađen i velik, a 3 grada grafički su dovedeni do perfekcije... Od stanovništva koje se potpuno savršeno ponaša (dok se ne radi o interakciji sa igračem), autentične arhitekture do veoma živopisne atmosfere. Cilj je u svakom od gradova počiniti ubojstvo velikog šefa templara koji šire svoju dominaciju. Nažalost, morat ću se ovdje vratiti par rečenica poslije. Prvo što se uglavnom radi u gradu jest raspitivanje o informacijama koje bi Altairu pomogle na njegovom zadatku. Poslije dolazi neizbježno pentranje po visokim zgradama da bi proučili "plan" grada. I onda dolazi borba sa stražarima i eventualni über kill glavnog bossa. Moguće je na više načina obaviti zadatak pri ruci, može se pritajiti glumeći blesavo prozirnog monka sa daggerom u rukavu ili se okrenuti malo glasnijem načinu obavljanja prljavog posla... Jahanje na konju? To će doći u lošoj strani igre...
Uf... koliko me je ova igra iznenadila, isto toliko me je ubila u pojam se nekim totalno banalnim elementima igre. Umjetna inteligencija je glupa... Retardirana, bolje reći... Evo primjer... Hodam gradom, zabije se u mene lik, ja ništa... Slučajno se ja zabijem u čovjeka i odmah čuvari se slete na meni bez ikakvog upozorenja. Kada glumite prokletog monka, isto je kao da ste aktivirali cheat... Hodate po gradu, dođete nekom s leđa i pljac... Padne mrtav, a vi opet u monk mode... Možete stojati pokraj mrtvog čuvara, a njegov brat po oružju će samo gledati okolo i pitati se "Who did this?!". Jahanje konja omogućuje veoma brzu tranziciju između gradova, no ako protrčite na konju pokraj čuvara odmah će vas napasti četa templara... Koji k*?! Što su imali prometne policajce u to doba? Još nešto što me i sad fascinira je combat sustav... 90% vremena mlatit ćete se sa više neprijatelja "odjednom", ali uglavnom ili su ti templari jako časni pa puste da se mlatite jedan na jedan ili su jako glupi kada gledaju kako jedan po jedan ginu... Zadnja crna točka ove igre su linearnost i monotoni zadaci. Dakle, iako se na prvi pogled čini da imate poprilično slobode, zapravo od trenutka ulaska u grad pratite jako oštru liniju događanja što me jako razočaralo... A činjenica da stalno ubijate proklete "bossove" na neki način stvari ružan osjećaj deja vu-a. Ali osjećaj kad zabacite mač duboko u utrobu smrdljivog templara i igra lovice po cijelom gradu, skakanje i pentranje po zgradama jednostavno briše ove probleme... Naravno, fantastičnu grafiku ne smijem izostaviti.
8/10...
sta rec osim jedva cekam? :D
oce bit neki OldCreed il nes mod, da optimizira igru? :D
wow nice, kad ti das 8/10 igri onda je fakat fenomenalna xD a evo bio sam malo na oficall forumu i evo nekih ljepih ss-ova pc verzije( btw prejebeno :pray: )
sve na high pretpostavljam (http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/862/862076/assassins-creed-directors-cut-edition-20080326025422610.jpg)
a ovo su ss-ovi sa igna fakat predobro izgleda (http://au.media.pc.ign.com/media/839/839699/imgs_1.html)
wow nice, kad ti das 8/10 igri onda je fakat fenomenalna xD a evo bio sam malo na oficall forumu i evo nekih ljepih ss-ova pc verzije( btw prejebeno :pray: )
sve na high pretpostavljam (http://pcmedia.ign.com/pc/image/article/862/862076/assassins-creed-directors-cut-edition-20080326025422610.jpg)
a ovo su ss-ovi sa igna fakat predobro izgleda (http://au.media.pc.ign.com/media/839/839699/imgs_1.html)
Jedna stvar mi nije jasna, kad hoda... Zašto ima tu čudnu potrebu da odguruje ljude... Heheh
teži sa ljudskim kontaktom?
Kostolomac
30-03-2008, 21:43
kakve veze sad geisha ima sa time?? ako bi se islo sa time da se nastavlja u feudalnom japanu ond bi prije glavni lik bio shinobi...
slažem se, ali može i kompromis... kunoichi :P
Tsumetai Ryujin
30-03-2008, 22:50
vis o tome nisam ni razmisljao... kunoichi je jos bolje XD
icecoldkilla
31-03-2008, 08:19
hvala ti RayDX sto si napravio ovu ˝recenziju˝
sad jedva cekam igru! to skakanje i te fore
to ko neki parkour??
da,nije ni meni jasno ovo s trcanjem na konju kad god sam iso izmedu gradova uvjek je zamnom trcala horda cuvara a ja ono wtf?! :|
upornost :) sto se tice AI-a, je pomalo je glup, ali ko da je u nekim drugim igrama koje se hvale do nebesa bolji... CoD4, mos mislit ti lezis u travi oko tebe cjela armija i niko da te primjeti, je qrc...
sad igro malo dodem na krov ubijem stjelca i iste sekunde kad je umro cujem nekog zastitara s ceste kak se dere Who did that.a ja sam stajo pored mrtvog strjelca, ono wtf!?
sad igro malo dodem na krov ubijem stjelca i iste sekunde kad je umro cujem nekog zastitara s ceste kak se dere Who did that.a ja sam stajo pored mrtvog strjelca, ono wtf!?
cek jesi to igro PC verziju ili PS3 verziju, ako je za PC nikako cudo da se tak sta dokaga xD a za PS3 opet isto... PC verzija ce imat manje tih"bugova"....
cek jesi to igro PC verziju ili PS3 verziju, ako je za PC nikako cudo da se tak sta dokaga xD a za PS3 opet isto... PC verzija ce imat manje tih"bugova"....naravno,x360 verziju sam igro :D :D
cuo sam da je igra bolja na x360 nego na PS3 :)
Jedno pitanje jeli itko izbrisao moj prvi post?
Bilo je oko 11:47 sati
Tražim ali ga nema.
moguće je da nisi pročitao pravila o krekovanim igrama na forumu ;)
:? Kakav krekovim nisam ni spomenuo nikakav krekovi osim sada.:)
Samo sam rekao da imam Assassin's Creed na PC, da je odlična i da sam u gradu Damascus. To je sve!
jel ima ranged napada u igri?
mozes bacat šurihene al dobis ih tek kasnije u igri
Walker, Texas Ranger
31-03-2008, 13:34
e iam 1 pitanje u vezi itema...
gdje god bi vidio ikakav trailer il ss, covjek ima isto odjelo jbt, isto mi se cini i za mac, tako da ima ovdje uopce inventorija il se iste stvari cijelu igru imaju?
Ovdje možete provjeriti dali ce vam radit:
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Meni je sve do kraja, ne bi mi trebalo ni trunke cukat :D
e iam 1 pitanje u vezi itema...
gdje god bi vidio ikakav trailer il ss, covjek ima isto odjelo jbt, isto mi se cini i za mac, tako da ima ovdje uopce inventorija il se iste stvari cijelu igru imaju?nema inventoria imas 4 oruzja jedno odjelo i to je to
nije ovo rpg cista akciska avantura iz 3. lica
oni su samo za pwnanje cuvara il?
Ne, s njima ruši jabuke s drveta. :D
Rex Regis.cro
31-03-2008, 14:46
Ne šurikene, noževe :D
Ja sam čuo od ljudi koji su je igrali da je puno lakše razvaliti likove s onim daggerom koji on odabere kada baca noževe neg običnim mačem... wtf? :(
mislio sam, one glavne mete se s njima valjda ne mogu pwnat jer bi to bilo mrvicu lejm.
mislio sam, one glavne mete se s njima valjda ne mogu pwnat jer bi to bilo mrvicu lejm.
camping u 12 stoljeću :rotfl: heheh :D
mislio sam, one glavne mete se s njima valjda ne mogu pwnat jer bi to bilo mrvicu lejm.ak se mos bossu prisuljat s leda i ubit ga jednim ubodom vjerojatno ga mos i s nozem pogodit barem mislim
Ne šurikene, noževe :D
Ja sam čuo od ljudi koji su je igrali da je puno lakše razvaliti likove s onim daggerom koji on odabere kada baca noževe neg običnim mačem... wtf? :(
nije lakse nego teze ali da, brze ubis lika, to se zove short sword :)
9VedAW3WQso
ne kontam sta je cudno..jednostavno mu ljudi smetaju na putu, tj ajmo rec da je presirok u ramenima i nemrem normalno proc te ih mora pogurnut...
sasvim normalno kretanje...
i da, jeste primjetili kako nema prstenjak lijeve ruke?
to je zbog potreba hidden bladea...
ne kontam sta je cudno..jednostavno mu ljudi smetaju na putu, tj ajmo rec da je presirok u ramenima i nemrem normalno proc te ih mora pogurnut...
je primjetili smo to ^^
nisam igro Ac, al ja nebih stavio da se more bossove thrown daggerima ubijat, jer npr. onaj reynald(il kak se vec zove) lik koji prica sa richardom lavljeg srca prije neg sto ga altair ubije ima cjeli armor na sebi, pa nevjerujem da bi taj nozic mogo nes napravt, dok ima lik u damasku onaj debeljuco koji je sam u odjeci... al ipak ne bi da se ubijaju "bossevi" thrown daggerima...
pa to je tebi na izbor...
je primjetili smo to ^^
nisam igro Ac, al ja nebih stavio da se more bossove thrown daggerima ubijat, jer npr. onaj reynald(il kak se vec zove) lik koji prica sa richardom lavljeg srca prije neg sto ga altair ubije ima cjeli armor na sebi, pa nevjerujem da bi taj nozic mogo nes napravt, dok ima lik u damasku onaj debeljuco koji je sam u odjeci... al ipak ne bi da se ubijaju "bossevi" thrown daggerima...
Ono nisi igro AC , a toliko znas :gitara: , nego bre , jos 7 dana do izlasak igre.
Tsumetai Ryujin
01-04-2008, 16:34
@rayxd, kiklop & cropir
da vi prestanete raditi piramide?? da prestanete quotati post iznad svojeg...
gejming sajtovi su dobili igru za recenzije ak se ne varam... pa mozd ranger ima neku vezu? a osim toga richarda si imao priliku upoznati u trailerima...
ma znam nego se zajebavam,al ono igra je izgleda veoma lose prosla na konzolama,pa ono strah me te monotonosti totalno :|
@rayxd, kiklop & cropir
da vi prestanete raditi piramide?? da prestanete quotati post iznad svojeg...
gejming sajtovi su dobili igru za recenzije ak se ne varam... pa mozd ranger ima neku vezu? a osim toga richarda si imao priliku upoznati u trailerima...
a di ti to vidis da sam ja quoto post iznad svojeg? :toilet:
meni je samo bitno da su kontrole i kamera kak spada izvedene,da kamera ne zapinje posvuda
pas mater,ko će dočekat 8.4.
ko ce novu konfu docekat.
Facelessone
01-04-2008, 20:29
treba se strpit još malo, još samo malo ..... i onda :ekipa:
KingTomy
01-04-2008, 20:42
Čitao sam neke reviewe AC na konzolama i piše kao da je prvih 1h očaravujuće,
ima grafiku, borbu, animacije, fluidnost ali misije su samo: ubij, ubij, ubij i na kraju to i dosadi.
:thumbs1:
Ali vidjet ćemo.
Gravestone_bluz
01-04-2008, 20:49
igra nije losa , sad je igram na plejkisamo eto....ima određenu dozu repetativnosti....
ima grafiku, borbu, animacije, fluidnost ali misije su samo: ubij, ubij, ubij i na kraju to i dosadi.
Ali vidjet ćemo.
neznam po cemu se to razlikuje od nekog GTA gdje jedini cilj pobit sve i svakog.... ili npr. WoW idi tamo pobij to i to dodi dobijes nagradu, sad idi pobi te i te uzmi im srce i ubi njihova bossa... ili pak CoD 4 gdje je cilj jedino ubijat ubijat i ubijat....
vkgamer17
02-04-2008, 16:02
Ali vidjet ćemo.
neznam po cemu se to razlikuje od nekog GTA gdje jedini cilj pobit sve i svakog.... ili npr. WoW idi tamo pobij to i to dodi dobijes nagradu, sad idi pobi te i te uzmi im srce i ubi njihova bossa... ili pak CoD 4 gdje je cilj jedino ubijat ubijat i ubijat....
ne slažem se,ac je smece i bez ubijanja..
aha, a moze malo obrazlozenja zasto je sranje, nismo svi imali priliku igrat preko konzola jbga :(
Igra je previše repetitvna,da ne govorimo o praznom hodu između gradova(sreća da su se sjetili staviti neki fast foward)
Lord Jambrek
04-04-2008, 17:19
ne slažem se,ac je smece i bez ubijanja..
E majke mi ti imaš pametnih postova koliko i Bush inteligencije, sam pljuješ po svem, a ništa ne argumentiraš.
Igra je previše repetitvna,da ne govorimo o praznom hodu između gradova(sreća da su se sjetili staviti neki fast foward)
a u kojoj igri nema repetitivnosti... da tog nema u igrama nikad ih nebi naucili igrat i ne bi postojali nikakvi skillz0ri kad bi igra bila spontana i nes drukcije bi bilo... mada bi to bilo dobro repetitvnosti ima u svakoj igri, uzmi za primjer CoD2, prije 2 tjedna dodem na server ljudi uimaju garande i pucaju po camping spotovima i mozd nekog ubiju mozd ne... repetitivnost, al svejedno (nekima) zabavno...
repetitivnost je relativan pojam. mozes rec da je Morrowind repetitivan, ono "samo ides okolo i koljes, jej". Koliko sam skuzio, igra je toliko dobra da se to ne kuzi uopce. :D
blackman
06-04-2008, 18:14
Igrao sma ju kod frenda na ps3 i nemam komentara :pray: :pray: :pray:
ako jos uzmemo u obzir da lik ima plazmu i kucno kino onda je ugodaj na samom vrhuncu.
pa valjda je. :D
(to i kod nas il samo u US, japan i tom?)
meni je dosta da je izasla i u USA, imam tamo prijatelja pa se da to sredit! :D
btw i prek steama se moze kupit
ja ne kuzim zas su ameri prije nas dobili igru? zas nije isti datum za cjeli svijet?
diskriminacija :(
dobro sad jos malo se strpit...
HalF-DeaD
08-04-2008, 13:09
Bah, jedva čekam.
prek steama se tek sutra može kupit
a u Europu dođe 10. ili 11.
evo rođo se ukrco u avion stize u bec, pa u zg onda u moje selo :D
can't wait :D derat cu ga od jutra do sutra :)))
HalF-DeaD
08-04-2008, 16:04
E, znaš da neću doć i ukrast ti :D
jedno pitanjce,negdje sam pročitao da u igri nema onog samostrela,koji altair koristi u onom traileru
jel to točno?
ak je, kog treba linčovat zbog toga?
ja za to nisam cuo, al fakat steta ak je istina :(
Frend mi kupio Assassian's creed dobivam ga za 1 h a joj edva cekam :D :D :D :D :D :D :D :D
Frend mi kupio Assassian's creed dobivam ga za 1 h a joj edva cekam :D :D :D :D :D :D :D :D
di ga je kupio sunce mu njegovo
svrbi me 400 kuna u novčaniku a frend zove na masovnu pijanku u petak
Umm ok, svjestan sam da se izlažem hrpi bijesnih pogleda i prostih izraza, ali ja uopće ne kužim u čemu je hipe oko ove igre. Po meni ac nije niš posebno, ne znam zakaj se cijeli net oko toga toliko uzbudio...
A joj čovjeće meni se sada instalira jedva čekam :D :D :D :D :D :D
Umm ok, svjestan sam da se izlažem hrpi bijesnih pogleda i prostih izraza, ali ja uopće ne kužim u čemu je hipe oko ove igre. Po meni ac nije niš posebno, ne znam zakaj se cijeli net oko toga toliko uzbudio...
valjda neznaš igrat. :bjesni_fanatik:
No comment.
Svi su i za crysisom ludovali, pa se i on ispuhao...
Rex Regis.cro
08-04-2008, 20:29
Crysis je smeće, ali bi se ljudi manje ''ispuhali'' da su ga mogli malo bolje igrati, a ne ići kupovati kompove u NASA-u.
Ja sam već igrao Assassins Creed, igrica je malo onako, repetativna, ali svejedno je preporučam.
Facelessone
08-04-2008, 21:15
Naručen, dolazi ujutro.
http://ugly.plzdiekthxbye.net/small/s339.gifS
weeeee, jedva čekam. :D
po postovima vidim da budu računala delala ciju noć....
pisali bu se seminari jel te... :P
flander mislim da si pogodio :D
flander mislim da si pogodio :D
pa naravno da sam pogodio da bu se seminari pisali...pih... :P
Rex Regis.cro
08-04-2008, 23:06
Pa da, tko je ćuo provesti cijelu noć budan igrati igrice, nisam neki balavac... :D
(samo razlika između mene i vas je što ja nemam AC pa ću pajkiti večeras :(
Facelessone
09-04-2008, 05:30
Došo poštom. Raspakiravam upravo...... :D :D :D
Odo u školu...... :(
imao si AC u rukama i ides u skolu? :|
MasaKrisT
09-04-2008, 10:08
ma vicevi:)
zanima me dal se igra randomy crasha,jer ako se crasha onda uqurac
streetrace777
09-04-2008, 11:28
Pa ak je original naravno da se ne crasha :D
Imam je!!1 :D
Uh, sada ćemo mi to isprobati...nadam se da neće štekati.
Ja testirao na system requirements labu,i oni vele da imam i vise nego reccomended konfu...mo'š mislit...no,uskoro cu testirat tu izjavu...
mrzim vas sve koji ste ga nabavili
:(
ja imam brata WoW ovisnika, a rođo mrzi take pa je reko da nece doci danas i mozd cak nece sutra...
mda....bas kao sto sam se bojao igra se crasha
jebeni ubisoft
mravojed20
09-04-2008, 17:37
Pa svaka igra se ruši tu i tamo,naravno ovisi i od konfe.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.