Pogledaj cijelu verziju : Serije
Zavrsio Game of Thrones. Uopste me nije nesto impresionirala serija (kad gledam komentare drugih). Na trenutke jako dosadna i zamorna, nije da mi je zao vremena koje sam utrosio ali mogao sam i nesto kvalitetnije pogledati
ali mogao sam i nesto kvalitetnije pogledati
npr. WE CAN BE HEROES, SUMMER HEIGHTS HIGH i ANGRY BOYS.
Kostolomac
09-10-2011, 23:22
Zavrsio Game of Thrones. Uopste me nije nesto impresionirala serija (kad gledam komentare drugih). Na trenutke jako dosadna i zamorna, nije da mi je zao vremena koje sam utrosio ali mogao sam i nesto kvalitetnije pogledati
Ćao W3DR4Ne =P
Death By Sexy
10-10-2011, 07:21
Gledam Modern Family, serija bila zabavna prvu sezonu, al prvih 6 ep u drugoj se nisam još nasmijao... Meh.
Chupacabra
10-10-2011, 08:58
[quote:2ooknct2]After re-watching episode 12, I am convinced that Walt poisoned Brock.If Walt did it I'll drink my own piss
EDIT*
So as not to spoil anything for anyone on the subreddit: Did I have to drink my own piss?
Well since I can't get spoilers to work, I assume people who come here know the outcome.
Yes I did, and Walt is a bastard lol. Time to eat crow drink my own piss. Tasted worse than I expected. Here's the video: http://vimeo.com/30293158
[/quote:2ooknct2]
:pray: :pray:
Dreamer Deceiver
10-10-2011, 10:35
sad se nabavlja serija. :D imaš možda titlove za najnoviju ep?
Horny Devil
10-10-2011, 13:50
Pogledao i ja zadnju epizodu.
Walter, u magnificent bastard!!!
:pray: :pray: :pray:
Onaj moment kad je izlazio kroz vrata me pomalo pedsjetio na njegovu ulogu u Malcolmu!!
34E7x7x62lM&feature=related
Bog, malo treba više da se uhoda u seriju ali kad je uhvatim na teveju ne prešaltavam kanal.
Po IMDB-u ima cak 9.3 :o
Radi se o It's always sunny in Philadelphia
Frend stalno priča o tome i poprilično je bolesna serija :D
Neven <R>
10-10-2011, 16:28
Moj komentar na kraj sezone Breaking Bad-a, također ogromni spoiler
http://i.imgur.com/HWDJ3.jpg
Radi se o It's always sunny in Philadelphia
pogledaj trailer park boys. <3
Moj komentar na kraj sezone Breaking Bad-a, također ogromni spoiler
http://i.imgur.com/HWDJ3.jpg
Opet mi promaknu ocite stvari u seriji
Kad je tocno Walt otrovao klinca s onim cvijetom?
Dreamer Deceiver
10-10-2011, 19:27
Vjerojatno će bit prikazano u drugoj sezoni kroz flešbek
Horny Devil
10-10-2011, 20:17
Opet mi promaknu ocite stvari u seriji
Kad je tocno Walt otrovao klinca s onim cvijetom?
Neki sumnjaju da je otrov zapravo isporucio Saul, sto ima smisla kad se sjetis da je on donosio njegovoj staroj pare.
Nisam niti pomisljao da bi face off(sto je inace naziv finala) doslovceSmogli vidjeti u okviru epizode. Jee-zus!
Kakav je It's Always Sunny in Philadelphia?
Može.
btw vidio sam Paju ovaj vikend, sudjelovao je u nekoj duboko-filozofskoj raspravi o svemiru i njegovom širenju.
ma narkoman!
pogledaj si TRAILER PARK BOYS odličnu emisiju dosta sličnu filadalfiji al bolju! jer je kanadska.
Čitam sad malo i djeluje super, budem čekirao.
E gledam povremeno na Discoveryju onaj Deadliest Catch gdje love rakove i baš mi super.
Frend stalno priča o tome i poprilično je bolesna serija :D
Jep, malo sam se zijanio pošto je u 8 sati navecer na teveju a tamo frajer jebe transvestitkinju i prica o njenom kurcu :D
Breaking Bad.. want... more..
Guss ostaje cool cak i kad mu pola glave fali :) Pomalo mi je ža šta je likvidiran jer lik je bija jedan od bolesnijih mastermindova novijeg doba.
Zanimljiva, s tim da su svi likovi osim DeVita jednolični...
Ona scena sa Gusom je istovremeno bila i urnebesna i uznemirujuća.
To je bila zadnja epizoda ove sezone, jel?
Death By Sexy
11-10-2011, 11:05
Daj si otvorite temu BB, a ne da tu kvazispoilate :(
Horny Devil
11-10-2011, 13:02
Odgledao prvu sezonu Farscapea. Nije mi bas nesto. Naravno, ima par dobrih fora, a Scorpius je kul cak i sa zanemarivim screen timeom.
Windwalker
11-10-2011, 22:04
Zanimljiva, s tim da su svi likovi osim DeVita jednolični...
Ajd ne pričaj gluposti. Likovi su super. Svi! I glavni, i sporedni.
Odgledao prvu sezonu Farscapea. Nije mi bas nesto. Naravno, ima par dobrih fora, a Scorpius je kul cak i sa zanemarivim screen timeom.
Gledaj dalje!
Najbolje tek slijedi, s puno više Scorpiusa, zanimljivih priča, likova i ostalih ludosti.
Ona scena sa Gusom je istovremeno bila i urnebesna i uznemirujuća.
To je bila zadnja epizoda ove sezone, jel?
Yup, nema vise
Horny Devil
16-10-2011, 17:09
Pogledao drugu sezonu Farscapea. Bolja od prve, BOLJA.
Cu nastavit' gledat'.
http://i.imgur.com/VSDpa.jpg
:rotfl: Kako jadno
Terra Nova (http://www.imdb.com/title/tt1641349/), serija s budzetom od 20 miliona
A čekaj, kako inače misliš da se rade ti gunovi za serije? Ili su plastične igračke, ili su malo dorađeni pravi gunovi, ili su vrlo nepoznati gunovi sa šarolikim efektima.
Pogledao samo pilot za sada(i tu cu stati) i ovo je prva serija gdje uredjenje i rekviziti djeluju depresivno na mene. Ono, nema bas utiska da je sve jeftino nego nekako lijeno, kao da se bas i ne trude. Svi su kao zaposleni u velikom Warner Bros facilityu pa preko noci "posuduju" propse iz okolnih setova
mravojed20
18-10-2011, 12:34
Pogledao Firefly....ma daj koja budala je rekla da se ova serija ukine. Nešto najbolje ikad. Hvala Sheldonu iz Big Bang-a što je spomenuo tu seriju u jednoj od epizoda :P :pray:
crnisokol
18-10-2011, 15:07
Lonesome Dove
http://dontspoilme.files.wordpress.com/2010/11/lonesome_dove.jpg
Dobra ekranizacija knjige, preporuka ljubiteljima westerna 8)
7,5/10
The Vampire Diaries
http://smallscreenscoop.com/wp-content/uploads/2010/02/vampire-diaries-poster.jpg
Prva sezona je pomalo klišeizirana romantika, koju izvlači samo lik Damona...druga sezona dosta popravlja dojam
6,5/10
Horny Devil
19-10-2011, 10:30
Dovrsio 3. sezonu Farscapea. Druga mi je nesto bolja, ali i ova ima svoje adute.
Neven <R>
19-10-2011, 14:59
Pogledao Firefly....ma daj koja budala je rekla da se ova serija ukine. Nešto najbolje ikad. Hvala Sheldonu iz Big Bang-a što je spomenuo tu seriju u jednoj od epizoda :P :pray:
Ti mora da si izoliran od interneta, ako si za tu seriju čuo u BBT-u.
Terra Nova je loša, gledam zbog dinosaura because they are my soft spot. Serija ima ogroman budžet, a CGI je valjda na razini Babylona 5.
Neven <R>
21-10-2011, 11:20
Odličan za svoje vrijeme, ST je još koristio makete
Ja mislio da je i Babylon 5 koristio makete i to.
Ne mislim napadati, samo pitam, ali nije li Vampire Diaries nešto kao Twilight?
Odgledao prvu epizodu nove sezone Walking Deada, jedva čekam ostatak. I što je taj Breaking Bad? :)
Ne mislim napadati, samo pitam, ali nije li Vampire Diaries nešto kao Twilight?
ne, serija je sasvim solidna i ni približno blizu retardiranosti Twilighta, evo ja pratim već 3. sezonu koja trenutno traje i jako sam zadovoljan
crnisokol
23-10-2011, 08:04
Pa sličnost je ljubavna veza između vampira i čovjeka (cure), no jači naglasak na njihovom ljubakanju je u prvoj sezoni, dok je druga dosta zanimljivija što se tiče radnje, a treću nisam gledao...
u biti trebao bi ti odgovoriti netko tko je gledao Twilight, jer ja nisam...
TeraBajt
24-10-2011, 22:23
kako jebeno rula the wire. poceo sam gledat na hrtu malo, sad nabavio 1. sezonu i doso do 5. ep., jebeno rula bogove. bubs <3
Sad kad sam pogleda sve epizode curb your enthusiasm-a mogu reci da je Larry David jedan od najvecih humor genijalaca svih vremena. Sad mi je sve ostalo nekako bljutavo gledat nakon ove genijalnosti. Oce bit 9. sezona?
MasaKrisT
25-10-2011, 00:13
kako jebeno rula the wire. poceo sam gledat na hrtu malo, sad nabavio 1. sezonu i doso do 5. ep., jebeno rula bogove. bubs <3
Ja sam prve tri sezone u "dahu" pregledao, onda sam preko ljeta rekao :e neces! Sad sam pogledao cetvrtu i ostaje mi jos samo peta:(
TeraBajt
25-10-2011, 15:52
lester je badass u picku materinu:D
pogledo sad 5. i 6. i poljak mi se sad cini dobar:D
MasaKrisT
25-10-2011, 16:03
hehe:) Meni i dalje Omar najdrazi makar svaki lik ima prejake karakteristike.
TeraBajt
25-10-2011, 16:08
znam ja zasto ti volis omara :>
MasaKrisT
25-10-2011, 16:15
:):):)
iMm1Wih0kug
To mi je u glavi svaki put kad ga vidim :)
Windwalker
25-10-2011, 22:19
Pogledao najnoviju epizodu It's Always Sunny In Philadelphia, i vratila mi se vjera u seriju.
Već sam pune 2 sezone bio sretan ako dobijem jedan do dva smijeha po epizodi, no nisam odustao i pratio sam i dalje.
A ovu novu epizodu sam se valjao cijelo vrijeme.
Iako je sedma sezona bolja nego peta i šesta (pogotovo prvih par epizoda), tek ju je ova najnovija vratila na neki vrh (za razliku od užasne pretprošle epizode).
TeraBajt
25-10-2011, 23:25
:):):)
iMm1Wih0kug
To mi je u glavi svaki put kad ga vidim :)
ane:D:D
Death By Sexy
26-10-2011, 12:19
Cura gleda nove nastavke HIMYM i pogledao sam sad zadnju s njom. REKO, KOJI KURAC NESMIJEŠNI?! Koje je ovo dno od serije, nisam mogao vjerovati... Nije da je prije bila vrhunska, ali dalo se pogledati. ://
Ima par dobrih epizoda dosad, pogotovo ona sa opkladom i Barnyem :D
Scarecrow
26-10-2011, 14:07
himym su usrali zestoko.ta serija je bila dobra do 4 sezone mozda...jel gleda ko supernatural ili castlea ,dextera?
Anarion.Umarth
26-10-2011, 14:38
Supernatural je opet ok, nije stari rock'n'roll, ali je dobro.
Castle je kul! Ja gledam! Mater hebem i njenoj glumi o nesjećanju!!!
Windwalker
27-10-2011, 22:58
Jedva čekam ovo.
Nadam se da će uspjeti i da neće biti ukinuto.
78zEDBmHwbU
HarDStyle[R]
28-10-2011, 21:59
Zavrsio sa BBom ... Neznam kaj da gledam sad :S
Ima ko kaj za preporucit sa dobrom pricom i interesantim likovima?
Duke of Earl
29-10-2011, 11:27
The Wire ?
mortician
29-10-2011, 11:50
lol koliko si ga puta već preporučio :D
ja si trenutno gledam drugu sezonu Parks & Recreation (http://www.imdb.com/title/tt1266020/)-a. humor i likovi odlični, satirično dozlaboga. jako zadovoljan :)
i tako još uvijek nitko nije pogledal WE CAN BE HEROES, SUMMER HEIGHTS HIGH i ANGRY BOYS.
:(
Duke of Earl
29-10-2011, 11:57
lol koliko si ga puta već preporučio :D
A mislim, traži dobru priču i interesantne likove, neznam što da mu drugo kažem :D
ja si trenutno gledam drugu sezonu Parks & Recreation (http://www.imdb.com/title/tt1266020/)-a. humor i likovi odlični, satirično dozlaboga. jako zadovoljan :)
Ovo jako dobro zgleda sudeći po klipićima na youtubeu, mogao bi pogledat.
mortician
29-10-2011, 12:04
i tako još uvijek nitko nije pogledal WE CAN BE HEROES, SUMMER HEIGHTS HIGH i ANGRY BOYS.
:(e e e ja sam gledal we can be heroes al prve dvije epizode samo! nisam stigo dalje, budem ovaj vikend :)
xYn5ZQkm6mM
I love the way Chris Lilley can convince me that he is a hot, bitchy 16 year old gir.
ane :D fkt je talent taj Lilley, odlično :D
Ovo jako dobro zgleda sudeći po klipićima na youtubeu, mogao bi pogledat.
Palicu drži Greg Daniels, The Office američki, tak da kvaliteta je neupitna...a i ep su po 20 min kaj je kod mene velki plus :D
Duke of Earl
29-10-2011, 12:14
Palicu drži Greg Daniels, The Office američki, tak da kvaliteta je neupitna...a i ep su po 20 min kaj je kod mene velki plus :D
Odlično, gledam sigurno.
e e e ja sam gledal we can be heroes al prve dvije epizode samo! nisam stigo dalje, budem ovaj vikend :)
to! ! ! !
i ja bum si čekiral ove parkove.
mortician
29-10-2011, 13:28
kul :D
inače prva sezona ima 6 epizoda i tmn je ko nekakv prequel, upozant se s likovima, mejn fabulom, priviknut na humor i to...i onda u 2. sezoni (klasična lepeza od 24 ep) počinje fun fun :D
HarDStyle[R]
29-10-2011, 14:32
The Wire ?
Svi hvale to cudo, neznam zasto sam to odgadjao do sad :D... Gledat ce se :)
Windwalker
30-10-2011, 13:31
Nakon jedne od najgorih epizoda u povijesti Supernaturala, slijedi jedna skoro odlična.
Osim što su preuzeli ideju iz Evolucije. :shock:
Scena u autu... Lomio sam se.
Anarion.Umarth
30-10-2011, 16:40
Meni je bezveze što serija sve više gubi kontinuitet. Prerano su izašli iz weekend monster faze...
Trenutno sam opet počeo gledati Hustle. Je li itko to gledao?
Ukratko, ekipa vrhunskih prevaranata izabire bogate žrtve i jednako vrhunski ih prevare :)
Tek sad iz ovakvih klipova vidim kako je to bila prelosa serija, bas ono najgore ispolirano americko smece
Jebi se emo pederu
EDIT
i glup si
Ja i Bruno gotivimo Scrubse, izbacen si iz kluba
Jebala te pižej harvi
Neven <R>
02-11-2011, 20:22
Odlični su scrubsi bili, ali s vremenom su postali smeće
FAKTI
TeraBajt
02-11-2011, 21:21
jan itor <3
http://failblog.files.wordpress.com/2011/11/epic-fail-photos-ingredients-fail.jpg
wtf?
Dreamer Deceiver
02-11-2011, 23:47
neznam za vas, ali nova sezona communitya je poprilično loša :(
Neven <R>
03-11-2011, 00:47
Zadnje dve epizode su bogovale i nadoknadile sve.
Pogotovo ona sa raznim scenarijima kod bacanje kocke, IMO jedna od najboljih epizoda communityja ikad
Pojedi govno nemaš pojma
Točno to, Scrubs rula.
Izuzev zadnje dvije sezone koje su smeće.
7. je još gledljiva.
Pogotovo ona sa raznim scenarijima kod bacanje kocke, IMO jedna od najboljih epizoda communityja ikad
Obje zadnje su mi jedne od najboljih epizoda Communityja.
Dreamer Deceiver
03-11-2011, 08:16
Ova helovin mi je bila dobra, ali ne odlična. Eventualno od Abeda i Troya su bile odlične priče. Što se tiče epizode s bacanjem kocke, to je jedina epizoda u kojoj sam doslovno riknuo od smijehe ove sezone :D I da, ta epizoda je općenito jedna od najboljih.
neznam za vas, al meni je Scrubs ko dr.House sa americkim humorom. Jer ajde dr.House je jos smijesan zbog svog sarkazma ironije i opcenito poimanja njega kao lika. A scrubs mi je kopija dr house samo sto se koriste humorom kao sto je u kralju queensa ili svi vole raymonda.
Neven <R>
03-11-2011, 11:32
Humor nema ama baš nikakve veze sa raymondom/kraljem queensa, wtf. I Scrubsi su stariji od Housea...
mortician
03-11-2011, 11:43
Točno to, Scrubs rula.
Izuzev zadnje dvije sezone koje su smeće.
7. je još gledljiva.
Dat.
Surrealni djelovi rulaju. Svi. A to je onak pola materijala lol
Enihu, znači velite da ove zadnje dvije Communitya vrijede. Kul, budem pogledao...jer praktički odustao od serije, zadnju ep prije te dvije ugasio na pola : l
gledam New Girl sa Zooey Deschanel, ženska je predobra i simpatična :D
probal sam gledat Vampirove dnevnike al teško sranje od serije, mada mi frendovi koji to gledaju vele da je serija sve bolja i bolja kasnije, posebno 2. i 3. sezona
Ja san pogleda prvu epizodu te New Girl cisto zbog Zooey, i neznan koliko bi Zooey tribalo biti tu da iopet to smece pogledam.
neznam za vas, al meni je Scrubs ko dr.House sa americkim humorom. Jer ajde dr.House je jos smijesan zbog svog sarkazma ironije i opcenito poimanja njega kao lika. A scrubs mi je kopija dr house samo sto se koriste humorom kao sto je u kralju queensa ili svi vole raymonda.
Rofl na apsolutno cijeli post. Gomila gluposti.
beba nema zvečku
03-11-2011, 15:35
Scrubsi su najbolja američka humorna serija. Sve ove nove pokušavaju kopirat humor iz scrubsa , ali ne uspjevaju.lala la la (4mmRYwGrazc)
Mirko kaže da Scrubsi rulaju, nema se više šta reći.
Hitler i dinosauri, pa to nikako nemoze ispast lose :)
Horny Devil
05-11-2011, 12:12
Pogled'o novi Fringe. Dobra epizoda.
Windwalker
06-11-2011, 00:46
Fringe mi je definitivno najbolja i najzanimljivija serija.
Čekao sam duga 2 tjedna ovu epizodu, ali isplatilo se.
I hoću još.
krenuo gledat Dead Valley
parodija na sve filmove i serije sa vampirima/vukodlacima/zombima
za sada ok serija
Windwalker
07-11-2011, 15:38
Breaking Bad sezona 4, 10/10.
crnisokol
10-11-2011, 10:41
Odgledao prvu sezonu 30 Rock
http://www.spikytv.com/wp-content/uploads/10841259-30-rock.jpg
6,5/10
Sonic_Moronic
11-11-2011, 08:23
Počeo gledat Naše malo misto, zakon serija :D
Malo je tužno što je to i dalje najbolja koju smo snimili, nakon par desetljeća.
Death By Sexy
11-11-2011, 08:30
Pogledao 1. ep Misfitsa.. A ono, ok je, al nije me oduševilo.
MasaKrisT
11-11-2011, 11:55
Zavrsio sa The Wire. Pretuzan i presretan u isto vrijeme. Zaista jedna od najboljih serija ikada, mozda je mogla jos koju sezonu al jebiga.
Gledat cu je opet sigurno.
Weu3qj4IYDg
Upravo to, al iopet bolje je kad zavrsi a more jos nego kad ima viska :)
Ja san odgleda Suits prvu sezonu, nije mi losa, ok likovi, dobre zenske i relativno zanimljivo, iako treba malo da se svide likovi, nakon prve 2 epizode san mislia odustat al drago mi na kraju sto nisan.
Je li još kome ovo bila prva epizoda Walking Deada koja je bila čisto dosadna?
Horny Devil
12-11-2011, 12:39
Pogledao novu epizodu Fringea. Standardno dobro.
Kostolomac
12-11-2011, 12:54
Ja san odgleda Suits prvu sezonu, nije mi losa, ok likovi, dobre zenske i relativno zanimljivo, iako treba malo da se svide likovi, nakon prve 2 epizode san mislia odustat al drago mi na kraju sto nisan.
I ja počeo prije mjesec-dva gledat, pa zaboravio na tu seriju x) Simpa je. Iako ima već mnogo pravnih serija, opet su uspjeli napraviti nešto zanimljivo.
Pogledao 1. ep Misfitsa.. A ono, ok je, al nije me oduševilo.
Početak je malo meh, ali serija postaje sve luđa što dalje odmiče, sa toliko uvrnutim zapletima da ne znaš bi li se smijao ili bi plakao XD
I ja počeo prije mjesec-dva gledat, pa zaboravio na tu seriju x) Simpa je. Iako ima već mnogo pravnih serija, opet su uspjeli napraviti nešto zanimljivo.
a nije toliko pravna ka druge prave serije, zato mi se i svidja, nema onu dubinu i likove ka recimo Boston Legal kojeg sam malo pauzira sad, al iopet je zanimljiva i fora za gledat
Karlo_from_Bjelovar
13-11-2011, 15:16
pogledao svih 7 sezona weedsa. nadam se da će ić 8.
serija je prosječna tamo do negdje ~3-4. sezone kada se presele iz argestica pored granice s mehikom.
od tad krece na sve bolje i bolje i postaje vrhunska.
HarDStyle[R]
13-11-2011, 15:35
Pogledo sam Game of Thrones, isuse kako rula serija, hocem jos. :(
Chupacabra
13-11-2011, 18:21
Procitaj knjigu.
Neven <R>
13-11-2011, 19:38
pogledao svih 7 sezona weedsa. nadam se da će ić 8.
serija je prosječna tamo do negdje ~3-4. sezone kada se presele iz argestica pored granice s mehikom.
od tad krece na sve bolje i bolje i postaje vrhunska.
WTF
Serija postane negledljivo govno nakon toga, totalna debilana koja nema veze s ičime
E, budući da se nemrem pomaknuti s kreveta i muka mi je od onih sajtova za preporuke...a isto tako ne bih baš čitala svih 100+ stranica teme,
jel' može netko biti dobar pa mi predložiti neku dobru seriju, realnu, ciničnu s zdravom dozom humora ali ne isforsiranog (Sheldon) nego...jel' :D
Ajd' pliz
Ja trenutno gledam It's Always Sunny in Philadelphia i totalno mi rula za sad.
Eh, da, zaboravila sam na to, mislim da sam gledala jednu epizodu na tv-u, pročekirat ću
Ja trenutno gledam It's Always Sunny in Philadelphia i totalno mi rula za sad.
/brofist
Pogledao prvu epizodu Life's Too Short, rulež totalni.
MKTh7zBIcrM
:pray:
Death By Sexy
18-11-2011, 23:14
Valja mnogo, al moram se priviknuti malo na Warwicka :D
P.S. čekniteSBored To Death, mislim da su naši preveli Ubi me dosado, na HRT2 je počelo nedavno. Ok serija, pogotovo za pogledat kad vam je dosadno ;D..
HarDStyle[R]
20-11-2011, 21:46
Procitaj knjigu.
Procito bi drage volje al nemam mrvog vremena. :(
War9m52LrV4
Rasplakacu se :(
sad je bila na prosiebenu =)
Znam, pa baš zato :(
Nije mi ovo trebalo danas :(
Sons of anarchy nova epizoda. Vrlo zanimljiva :)
Horny Devil
23-11-2011, 21:46
Pogledao posljednjih 5 epizoda Sons of Anarchyja. Shitstorm after shitstorm!
mortician
24-11-2011, 16:27
http://i.imgur.com/8W88e.jpg
'Capitalism: God’s way of determining who is smart and who is poor.'
...itd. :D
Duke of Earl
24-11-2011, 17:53
Facial Hair mi je isto :pray: Najbolji lik u seriji, od ove sezone i pol što sam pogledao :D
Počela gledati Parks and recreation, ok je, ali valjda sam previše navikla na Office pa mi je previše toga slično. Leslie recimo pravi face kao Michael, a on zaslužuje biti unikat. Al' tek sam danas saznala da je co-creator serije Mose hahahaha
Cookie monsta
24-11-2011, 19:59
Dete mi neki sitcom tipa seinfeld, how i met your mother, big bang theory ili pak nešto kao chuck.
Duke of Earl
24-11-2011, 20:08
Počela gledati Parks and recreation, ok je, ali valjda sam previše navikla na Office pa mi je previše toga slično. Leslie recimo pravi face kao Michael, a on zaslužuje biti unikat. Al' tek sam danas saznala da je co-creator serije Mose hahahaha
Druga sezona je puno bolja.
Karlo_from_Bjelovar
24-11-2011, 20:20
Dete mi neki sitcom tipa seinfeld, how i met your mother, big bang theory ili pak nešto kao chuck.
community /fakjea
mortician
24-11-2011, 23:10
Druga sezona je puno bolja.
slika gore je iz treće, čekaj da ju počneš gledati :)
Sad ste me nahajpali na seriju.
crnisokol
29-11-2011, 13:28
Pogledao do kraja Firefly...zakon serija
9/10
Počeo gledat Shameless, američku verziju. Ok je zasad.
Ma odlicna je, sve cekam novu sezonu.
Lord Ragnarok
29-11-2011, 14:35
miniserija pillars of earth.
http://www.imdb.com/title/tt1453159/
atm gledam 3 epizodu, zasad je dobra serija. preporuka za gledat definitivno
Death By Sexy
29-11-2011, 14:51
Ma odlicna je, sve cekam novu sezonu.
Ja isto! Soon!
Karlo_from_Bjelovar
30-11-2011, 10:43
poceo gledat big bang. Dobra al community mi je bolji
mortician
02-12-2011, 22:16
QddPEtcDwh8
kakav raspašoj od epizode (http://www.imdb.com/title/tt1248736/)Sfantastično :D
Dwight je kao Sheldon koji ne postane dosadan i iritantan nakon dvije sezone ^__^
Dwight je kao Sheldon koji ne postane dosadan i iritantan nakon dvije sekunde ^__^
fix'd :D
Neven <R>
03-12-2011, 00:12
Gareth >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dwight
Ja ih ne mogu ni usporediti, totalno su mi svaki svoj lik.
Windwalker
03-12-2011, 14:19
Vražji Supernatural.
Kud su to išli napravit? :(
crnisokol
03-12-2011, 15:38
Vidim da ima Battlestar Galactica mini serija u trajanju 3 sata pa me zanima dali je to uvod u ''normalnu'' seriju, da li radnja povezana?
Arbiter of Change
03-12-2011, 15:56
Da, uvod su u seriju.
Windwalker
04-12-2011, 00:49
Zakon je nova epizoda It's Always Sunny in Philadelphia.
Da, uvod su u seriju.
bokte, od kad ti furaš tradiciju tog istog avatara za božićne dane? :D
E3ITNCIS0tc&feature=related
Extras season 1 outtakes :D
bokte, od kad ti furaš tradiciju tog istog avatara za božićne dane? :D
Ja imam ovaj trenutni avatar već 3 godine ;(
Završio sa prvom sezonom Shameless. Odlično mi je sjela, čeka se druga sezona. Sad krećem sa zadnjom sezonom Breaking Bad.
Večeras izlazi nova epizoda Gleeja :3
Once i wanted to watch Glee and then i took an arrow to the knee. Thank God :)
mortician
06-12-2011, 22:18
XsWmpKMTh4A
:pray:
Završio s petom sezonom, nastavljamo dalje :)
Boardwalk Empire, Dexter, True Blood, Breaking Bad, Supernatural, Sons of Anarchy.. Možda najbolje serije koje sam ikad ima priliku gledati.
Odgledao 6 epizoda druge sezone Parks and Recreation i mogu reć da rula.
Završio s petom sezonom, nastavljamo dalje :)
Ja sve odgledala, svaki dan čekam novu epizodu. Fali Michael, al' svejedno je kul :D
Odgledao 6 epizoda druge sezone Parks and Recreation i mogu reć da rula.
Ja još na prvoj. Jel' stvarno bolja druga sezona? Ovo mi je tak'-tak'.
Prva sezona je dosta mlaka ali druga je zasad super.
mortician
08-12-2011, 11:37
Jeste, a treća najbolja!
Znači fkt nema Micheala u osmoj? Uopće mi je čudno zamislit ured bez njega...al ak veliš da je kul, gledat ćemo.
Kaj Dwight je na čelu? :D
Meni više nije to to bez Michaela, ali je i ovako bolja od velikog broja drugih serija. Trenutno je Andy glavni.
Spader dobro zakuva situaciju :D
Imate kakvu dobru seriju za preporučit? Čeka se GoT 2, TWD... Nešta tog tipa. Pogledao The Wire, Prison Break, Lost, The Sopranos, Generation Kill...
Spader dobro zakuva situaciju :D
Aha, baš dobro dođe :) Al' svaki put kad bude nešto zanimljivo zamišljam kako bi Michael reagirao na to
Imate kakvu dobru seriju za preporučit? Čeka se GoT 2, TWD... Nešta tog tipa. Pogledao The Wire, Prison Break, Lost, The Sopranos, Generation Kill...
Breaking bad, Sons of Anarchy, Boardwalk Empire.
Pogledao BB i BE. SoA izgleda super, thx! :)
Pogotovo ako si igra gta ekspanziju s onim bikerima:)
Windwalker
17-12-2011, 01:55
American Horror Story
Počne naizgled cheesy, a kad ono, ogromna doza raznoraznih perverzija i ludosti da ti pukne glava.
Od samog početka, niti jedan lik nije čist.
Ima svega: fetusa i dijelova tijela u staklenci, deformiranih ljudi, retardiranih ljudi, spaljene djece, pedera, ludih doktora, raznolikih ubojstava, te naravno, duhova.
I što je najbolje, u kasnijim epizodama se ludost eksponencijalno povećava, sve do ove najnovije, gdje sve ode k vragu.
Još je jedna epizoda u ovoj sezoni. A kaj će se događat u drugoj, ne mogu ni zamislit.
Good stuff.
Hell on Wheels
Sasvim dobra western serija, baš pogođena za moj ukus.
Je klišejizirana, no western niti ne može biti drugačiji.
Glavni lik je budala, no ok, ima svoje razloge.
Chief O'Brien glumi glavnog negativca, koji stalno šizi i dere se, no smiješno ga je gledat u takvoj ulozi.
Ostali likovi su ok, priča se lijepo odvija, taman za uživat jedan sat tjedno.
Za razliku od Deadwooda, kojem sam davao dvije šanse za gledanje ali neuspješno, ovdje nije svaka druga riječ prostota i puno se lakše ufurati u seriju.
Nadam se da neće biti ukinuta, te da će završiti svojim pravim tempom nakon nekoliko sezona.
Što se Deadwooda tiče, jednom ću mu dati treću šansu. Nadam se da sam sada zreliji da ga percipiram kako treba.
Death By Sexy
17-12-2011, 08:51
Za razliku od Deadwooda, kojem sam davao dvije šanse za gledanje ali neuspješno, ovdje nije svaka druga riječ prostota i puno se lakše ufurati u seriju.
Nadam se da neće biti ukinuta, te da će završiti svojim pravim tempom nakon nekoliko sezona.
Što se Deadwooda tiče, jednom ću mu dati treću šansu. Nadam se da sam sada zreliji da ga percipiram kako treba.
Dam ruku da je Deadwood bolji od HoW i po produkciji, glumi, realističnijem prikazu tog doba. (Al sudim po traileru HoWa, tak da...)
I psuje se plenty u Deadwoodu, a mračniji lik od Swearengena teško je naći.
Kažem konačan sud kad pogledam pilot HoWa ;)
Arbiter of Change
17-12-2011, 09:18
Hell on Wheels
Sasvim dobra western serija, baš pogođena za moj ukus.
Je klišejizirana, no western niti ne može biti drugačiji.
Glavni lik je budala, no ok, ima svoje razloge.
Chief O'Brien glumi glavnog negativca, koji stalno šizi i dere se, no smiješno ga je gledat u takvoj ulozi.
Ostali likovi su ok, priča se lijepo odvija, taman za uživat jedan sat tjedno.
Meni baš obrnuto. HoW izgleda tako prokleto jeftino i "trudim se biti sigurniji Deadwood" da nisam mogao gledati dalje od 2 epizode.
Inače, smogni snage i pogledaj Deadwood obavezno.
Neki dan završio sa dostupnim Parks and Recreation, čeka se 1. mjesec.
Mogao bi sad krenut na 7. sezonu It's Always Sunny in Philadelphia.
i tak. THIS IS ENGLAND 88 je već sav emitiran. pogledal sam samo prvu epizodu od tri. zadovoljan sam al ne da mi se sad gledat dalje pre depresivno je.
Neven <R>
20-12-2011, 19:17
Je'l gledo ko How to make it in America? Meni je ok, neš ko Entourage samo manje glupo i nisu bogati.
Sonic_Moronic
21-12-2011, 12:11
Jel neko gledo The Boondocks i jel se isplati gledat?
Death By Sexy
21-12-2011, 13:05
i tak. THIS IS ENGLAND 88 je već sav emitiran. pogledal sam samo prvu epizodu od tri. zadovoljan sam al ne da mi se sad gledat dalje pre depresivno je.
E, sviđa mi se serija po ovim trailerima koje gledam - čekiram.
Je'l gledo ko How to make it in America? Meni je ok, neš ko Entourage samo manje glupo i nisu bogati.
Hejtam Enturaž i preporučili su mi tu seriju, brijem da ću pogledat pilot pa odlučit.
Trenutno gledam Homeland i valja mi serija.
prvo film pogledaj ak nisi onda THIS IS ENGLAND 86 pa na kraju ovogodišnji THIS IS ENGLAND 88. :D
Death By Sexy
21-12-2011, 13:43
E, fala, to me malo zbunjivalo - kak to da film postoji i to.. Ok!
Film je dobar, ja ću isto čekirat seriju :)
Neven <R>
21-12-2011, 14:05
prvo film pogledaj ak nisi onda THIS IS ENGLAND 86 pa na kraju ovogodišnji THIS IS ENGLAND 88. :D
Ček je'l ovo this is england 88 kao druga sezona? Je'l su isti glumci ko u filmu?
prvo je this is england 86 bila serija nastavak sa istim glumcima na film i sad je ove godine this is england 88 nastavak na seriju this is england 86 sa istim glumcima koja je nastavak na film this is england koji ima iste te glumce.
isti glumci!
Kostolomac
23-12-2011, 21:02
Na jedanaestoj epizodi Death Valleya sam. Odlična mi je serija. "Dude, you glock-blocked me." xD
Haha prejaka mi je serija, baš sam neki dan pogledao sve. Nadam se da će nastavit snimat.
Gleda tko Community (http://en.wikipedia.org/wiki/Community_%28TV_series%29)?
Horny Devil
24-12-2011, 15:27
Ima fanova, a postoji i topic (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=19&t=44027).
Kostolomac
24-12-2011, 20:18
Haha prejaka mi je serija, baš sam neki dan pogledao sve. Nadam se da će nastavit snimat.
Ali wtf je bilo ono na kraju 12. epizode? Izgledalo kao fakin Alien :o
Baš...
Hunter iz Resident Evila maybe? xD
Karlo_from_Bjelovar
25-12-2011, 21:12
Jel neko gledo The Boondocks i jel se isplati gledat?
ja poceo, negdje oko 5. epizode sam... svidio mi se crtic vec na prvoj sceni...
Treća sezona Misfitsa.
Ayup, trippy zapleti i bolesne radnje su i dalje tu <3
Kostolomac
02-01-2012, 18:45
Pogledao jučer treću sezonu Blue Mountain Statea u šutu. Fenomenalno!
Windwalker
02-01-2012, 19:43
Prve četri epizode Dexter S6.
Meni super. Ne znam zašto se neki bune.
Prvih par je u redu, kasnije postane nezanimljivo :/
TeraBajt
02-01-2012, 21:48
leakan californication s5x1, jel iko pogledo?
gg je epizoda al ono opet na istu fintu lol. malo su iscrpili to slucajno jebavanje osobe od vaznosti u buducnosti.
Windwalker
04-01-2012, 15:56
Dexter S6
Odlična sezona, kao i sve do sad.
Ali kraj je sjeban. Bit će zanimljivo.
Jel' to ona teen serija ili nešto drugo?
leakan californication s5x1, jel iko pogledo?
gg je epizoda al ono opet na istu fintu lol. malo su iscrpili to slucajno jebavanje osobe od vaznosti u buducnosti.
Moram se dogurati do te, još sam nešto u zaostatku, al' sve mi vuče na lošost' kako dalje gledam :/
Neven <R>
04-01-2012, 16:10
Evo ova recenzija opisuje zašto je serija postala smeće
http://www.serijala.com/izdvojeno/recen ... undi-nade/ (http://www.serijala.com/izdvojeno/recenzija-dexter-sezona-za-zaborav-te-10-sekundi-nade/)
Lord Ragnarok
04-01-2012, 16:15
mnogo hvala na podsjetniku
Jel' to ona teen serija ili nešto drugo?
http://www.imdb.com/title/tt1344204/
po meni najbolja serija ikada. nznm kada sam se smijao uz nesto kolko s ovime
Windwalker
04-01-2012, 16:23
http://www.serijala.com/izdvojeno/recen ... undi-nade/ (http://www.serijala.com/izdvojeno/recenzija-dexter-sezona-za-zaborav-te-10-sekundi-nade/)
Glupost.
Neven <R>
04-01-2012, 16:24
Nisi ni pročitao lol
Duke of Earl
04-01-2012, 16:31
Glupost.
lol, meni je ta serija već od prve sezone bila predvidljiva i formulaična, nikad nisam shvatio hype koji se diže oko nje. Mogu si mislit kak to sad katastrofalno izgleda u 6. sezoni.
mortician
04-01-2012, 17:33
Mene frend nagovarao valjda godinu dana da ju počnem gledati pa joj konačno dao šansu prije par tjedana. Nisam izdržao dalje od četvrte epizode prve sezone. Pored samog Dextera koji, ajde lagao bih da velim da je loše osmišljen, štoviše nešto skroz suprotno, karakterizacija ostalih likova zaslužuju epitete na lepezi od stripovski klišejasto do komično loše i bespotrebno, tako da, također ne vidim zbog čega hype. Rekoh, radije ću vrijeme utrošiti na neki roman dok me lupi volja za tom tematikom.
Inače završio sa šestom sezonom američkog Officea, pa za one koji su sve pogledali, jel se isplati nastaviti dalje sa sedmom sezonom, pošto sam načuo da je u najmanju ruku diskutabilna?
Isplati se. Fali Michael, ali ako ti je dobra serija, nastavlja se kako bi trebala :)
mortician
04-01-2012, 17:50
Je, odlična mi, tu negdje u rangu s Arrestedom i Black Books! U biti, ne pamtim dal sam ikad u tako kratkom roku apsorbirao toliki broj sezona i epizoda neke serije, jer više manje većinu njih ne dovršim do kraja, razvodni mi se humor, tako da budem dao šansu.
A ovo moram još jednom linkat, nez, instant smijalica :D
DK_9uBR0NAQ
Duke of Earl
04-01-2012, 17:53
Ne podnosim Carella inače, al ovo mu je odlično :)
Sonic_Moronic
04-01-2012, 18:00
Dexter je za praćenje na teveu.
mortician
04-01-2012, 18:04
Ne podnosim Carella inače, al ovo mu je odlično :)
Nisam ni ja prije, nikako. Al dok ga mjesec/dva, u najmanju ruku pola sata dnevno gledaš, postane ti nekako okej, priraste ti u toj svojoj gluposti :D
Sonic_Moronic
04-01-2012, 19:36
Evo i ja ću početi gledati The Office, mislim već neko vrijeme, serija mi je urnebesna.
Dreamer Deceiver
04-01-2012, 19:49
dick pictures epizoda je nešto najbolje ikad :pray: :pray: :pray:
Kostolomac
04-01-2012, 20:24
Yep, tako blesavo, a tako urnebesno. Kao i cijela serija xD
Lord Ragnarok
04-01-2012, 22:19
sutite, jos sam u postupku nabavljanja serije legalnim putem!
Dreamer Deceiver
05-01-2012, 00:13
Yep, tako blesavo, a tako urnebesno. Kao i cijela serija xD
mislim da je treća sezona vrh.
Lord Ragnarok
05-01-2012, 01:14
mislis, PEAK? xD
Sonic_Moronic
05-01-2012, 23:31
Pam i Jim su preslatki love interest. :oops:
Je, odlična mi, tu negdje u rangu s Arrestedom i Black Books! U biti, ne pamtim dal sam ikad u tako kratkom roku apsorbirao toliki broj sezona i epizoda neke serije, jer više manje većinu njih ne dovršim do kraja, razvodni mi se humor, tako da budem dao šansu.
Ja pogledao nedavno jedno 3 epizode Officea i nije me se baš dojmio.
Jel ista stvar ko sa Parksima da je prva sezona bezveze i onda ide bolje?
Also, Parks mi je pregenijalna serija, bolja mi je od Communityja, ali je nešto lošija od Arrested.
Taj NBC ima dobrih serija.
Neven <R>
06-01-2012, 00:49
Gledaj britanski Office :-x
Nabavi mi ga, to bi gledao.
Neven <R>
06-01-2012, 00:52
Ko da se neznaš koristit internetom :(
Uh, da, Gervais je stvarno mozak! Ovaj američki je odličan, možda ne odmah na početku, ali kad se ufuraš u likove...ali s druge strane je dosta amerikaniziran, vidi se da su prilagodili fore mentalitetu.
A britanski je baš sirov humor, genijalno :)
Lord Ragnarok
06-01-2012, 01:59
dajte link na taj britanski office i na maericki. jutub mislim.
ovaj kaj sam skinuo, 1 sezona sa 6-7 epizoda je blago prosjecan. mislim da je to americki
Neven <R>
06-01-2012, 02:10
ovaj kaj sam skinuo, 1 sezona sa 6-7 epizoda je blago prosjecan. mislim da je to americki
Jer je teško razlikovati britanski i američki naglasak
Death By Sexy
06-01-2012, 09:10
dajte link na taj britanski office i na maericki. jutub mislim.
:toilet:
UK je onaj di glavni ima bradicu...
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01233/brent_main_1233840a.jpg
Sonic_Moronic
06-01-2012, 14:43
Nisam ni probao gledati taj britanski jer mi je američki smiješan. Što je valjda jedini primjer britanske kopije koja je smiješna.
Al' možda je bolje...
Death By Sexy
06-01-2012, 16:56
Ne znam, nije isto.. Vjerujem da je američki kasnije smiješan, al prve sez su čiste kopije UK verzije. S time da mi Carell nije ni do koljena Rickyu, po pitanju neugodnosti.
Sonic_Moronic
06-01-2012, 17:19
Meni je Carell genijalan, baš ono highlight serije.
Carell mi radi previše grimasa ;(
Hahaha, čitam ovu temu i dobijem mail: David Brent is now following you on Twitter!
:D
Nabavljam Game of Thrones i Pillars of the Earth, pa bum to gledao sljedećih 20-ak dana. Nakon toga će mi trebati još materijala za gledati uz sobni bicikl.
A trenutno gledam Merlina svako jutro, totalna bedastoća, ali se lako navući.
PS: Što se Carella tiče, užasan mi je lik. Jednostavno ne zna smiješnu scenu napraviti smiješnom, ubije ju u 90% slučajeva.
PS: Što se Carella tiče, užasan mi je lik. Jednostavno ne zna smiješnu scenu napraviti smiješnom, ubije ju u 90% slučajeva.
:shock:
Nabavljam Game of Thrones i Pillars of the Earth, pa bum to gledao sljedećih 20-ak dana. Nakon toga će mi trebati još materijala za gledati uz sobni bicikl.
obavezno prvo game of thrones pogledaj, prejebena je serija
Davno sam negdje napisao da mi je Carrell jedan od onih likova kojeg Holivud zaposljava po principu "aj daj nesto i ovom da radi, zivota ti"
Gledao sam ga par puta dok je bio gost na Conan O'Brienu, nema nista tuznije kad gledas nekog kak pokusava biti smijesan a ne ide mu.
Samo sto je Carell bio genijalan u The Office-u.
Nisam gledao Office al u filmovima mi je prelos, bas mi ga je neugodno gledat. I ovako kad je gost u nekim emisijama, bas se vidi da ne moze biti smijesan bez nekog scenarija pri ruci
Duke of Earl
08-01-2012, 12:23
Od ono malo US Officea što sam uhvatio na TVu, Carell je zapravo bio dosta dobar i podnošljiv, ali u svim filmovima koje sam gledao s njim bio je katastrofalan.
Karlo_from_Bjelovar
08-01-2012, 13:51
^this.
pogledao sam sve epizode :oops:
TeraBajt
08-01-2012, 15:56
brejkin bed, vgggg, nisam kuzio hajp oko serije al vggg mi je sad. jedino scene obiteljskih svadja mi na kurac idu, COOK MOAR METH LOL
Slažem se za Carella u filmovima, al' Office je potpuno druga priča, tamo je baš takav kakav lik treba biti :)
Počeo gledat Louie. Rula.
Louis C.K. je kralj.
Sonic_Moronic
08-01-2012, 21:08
E, to sam i ja mislio čeknut. Skroz sam zaboravio.
Ja pogledala 2 epizode Community-a, mogu reći da nije loše, očekivala sam neku jadnu klišejiziranu seriju o studentima, ali stvarno je ok :)
Community ima easter egg koji se proteže kroz 3 sezone.
Toliko je zakon.
Fora je što nisam gledala prve 2, nego dvije random koje mi je frend pustio (rekao je da mi neće zeznuti tijek događaja i tako to)...pa kontam da ću sutra krenuti od početka, možda skužim easter egg ^^
1. sezona je dobra, druga je sranje
odgledal dve sezone PARKS & RECREATIONa. vrlo dobro!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.