Pogledaj cijelu verziju : Serije
http://www.swtor.com/news/news-article/20120308-0Slol sad procito
Horny Devil
09-03-2012, 10:48
Pogled'o novog Archera! Zakon, ovo ono.
crnisokol
13-03-2012, 10:36
Pogledao drugu sezonu Two and a Half MenSkoja je malo slabija od prve.
7,5/10
Markecgrad
14-03-2012, 19:42
Upravo završio Stargate Atlantis.
WHY SG UNIVERSE, WHY? :(
...eh?
Upravo?
Huh?
Sam ja nekaj propustio?
Markecgrad
14-03-2012, 20:01
Ne gledam na Scifi više jer sam ostao bez maxtevea, ako na to misliš. Ugl, barem će me SG1 zabaviti još neko vrijeme, tek sam petu sezonu započeo, ali stvarno ne razumijem zašto su prekinuli Atlantis, jer koliko sam ja pročitao i vidio, serija je bila dosta popularna u vrijeme snimanja.
...eh?
Upravo?
Huh?
Sam ja nekaj propustio?
Mislim da je ono rekao u prvom licu :)
Karlo_from_Bjelovar
15-03-2012, 21:35
nova epizoda south parka je vani, 16. sezona! jebena je :D
South Park me love so much :D
Horny Devil
16-03-2012, 17:00
Novi Archer. Gostuje Bryan Cranston.
Awake je actually dobra serija. Pogotovo ženama pošto je Isaacs... mislim... jel...
Khm, da, 3 nominacije i to za najbolji poster, najgoru glumicu i najgori par na screenu haha :D nije baš toliko zgodan, thanks
Huh? Nominacije? Wat? Serija ima tek 3 epizode, wtf?
Hahahahahaha, zanemari, gledala sam krivu stranicu :D Misliš na dramsku seriju? Onda će se pogledat
crnisokol
21-03-2012, 10:25
Downton Abbey (prva sezona)
Vrlo dobra britanska dramska serija smještena pred Prvi svjetski rat. Glumci su odlično predočili svoje likove, te su odnosi među njima i dočaravanje vremena u kojem se radnja odvija najjači aduti serije.
8/10
Death By Sexy
21-03-2012, 13:12
Southland - nevjerojatno kako je kvalitetna ova serija. The Wire + Law and Order = Southland
Upravo pogledao 4. ep 3. sez - nevjerojatno kak me zbediral kraj :((((((
NEVJEROJATNO, EKIPA
Windwalker
25-03-2012, 00:44
Fringe is back!
Ali nije mi kraj dobar. Malo bezvezno. No j... ga, što je, tu je.
Supernatural je zato dobar.
Lucifer, demoni, duh i... Cass is back!
Jedino epizodu uništava preloša gluma one odvratne Meg.
crnisokol
29-03-2012, 15:53
Pogledao The WireS- prva sezona
Većina vas je vjerojatno gledala pa neću opisivati o čemu se radi. Hvale je kao najbolju u zadnjih desetak godina, a neki i kao najbolju seriju ikad. Meni je bila prilično dobra, ali ne baš najbolja ikad, mada ukupni dojam se vjerojatno dobije nakon odgledanih svih pet sezona. Sve je vrlo dobro do odlično, jedino prva polovica sezone mi je nekako prespora, previše su razvukli uvod.
8,5/10
crnisokol
30-03-2012, 10:03
Također odgledao treću sezonu Two and a Half MenSkoja je na razini druge, čak mrvicu bolja...
7,5/10
Fringe is back!
Ali nije mi kraj dobar. Malo bezvezno. No j... ga, što je, tu je.
Supernatural je zato dobar.
Lucifer, demoni, duh i... Cass is back!
Jedino epizodu uništava preloša gluma one odvratne Meg.
WHAT THE FUCK HAPPENED TO HER FACE!?
Ne, ozbiljno, jel se samo meni čini kao da ju je silovao roj stršljena?
Windwalker
30-03-2012, 16:18
Pa sigurno je različita od one koja je bila u prvoj sezoni (ta je bila ok).
Ali mislim da je i ova bila već u par epizoda. Svejedno, preglupa je.
crnisokol
30-03-2012, 17:23
Baš sam vidio da je danas u 23:45 na HRT2 Sherlock
Vidim po netu je puno hvale pa si mislim pogledati. Jel gledao već netko? Dojmovi?
Odličan je, samo ga je malo :(
Windwalker
30-03-2012, 20:16
Čak je i bolje tako nego da ga je previše i da se izliže.
Ali, bit će ga još.
Windwalker
31-03-2012, 17:02
Novi Fringe je super.
Čudovišta koja izgledaju ko čudovišta, a ne ljudi s drugom bojom očiju.
Toga treba više. I sad su se sjetili, kad je serija pri kraju.
Nadam se da će ih još iskoristiti u ovih par epizoda koje preostaju.
Windwalker
31-03-2012, 19:19
I novi Supernatural je odličan.
Zabavan, humorističan, čak i pomalo jeziv.
A kraj je predobar.
U prošloj epizodi Cass, a sada Bobby.
Još samo Impala, pa da se na kraju svi nađu i rasturaju one Leviathane.
(Zašto nema edita, nije mi jasno.)
Edit traje manje od sat vremena da se spriječi abjuz.
Windwalker
07-04-2012, 17:40
I opet je Fringe super.
Iako nisu trebali ono napravit.
Znam na što su ciljali, ali ipak.
Žao mi je kapetana, bio je kul lik.
Windwalker
07-04-2012, 21:18
Da. Ovog novog su i uveli samo da bude zamjena za njega 's ove strane', a onda starog ubiju.
Ali nekak sam to kroz cijelu epizodu očekivao, da će jednog koknut ili pretvorit u shiftera.
Nego, kaj je s alternate Charlijem? Već ga dugo nema. Mogli bi ga vratit sad u zadnjih par epizoda.
Horny Devil
08-04-2012, 10:41
Pogled'o i ja. Dobra epizoda.
Nego, kaj je s alternate Charlijem?
Charlie je valjda jos na krstarenju sa suprugom. Heh! Zapravo, Kirk Acevedo je dobio ulogu u Prime SuspectuSpa ga nije bilo, ali kako je ta serija otkazana mozda bi se mogao konacno vratiti.
Karlo_from_Bjelovar
08-04-2012, 16:47
sta nije charlie mrtav?
U A liniji da. U B nije. Isto tako u A2 je, u B2 nije.
Brojlz, pak, nije mrtav u A, A2 i B2, ali je u B. Valjda. Osim ako, jel, spoil.
Postojanje dvojke je sad upitno u svakom slučaju, što pod upit dovodi i Fauxliviu.
Windwalker
08-04-2012, 19:01
Čini se da će se jedna od sljedećih epizoda događati u budućnosti i bit će rat protiv Observera.
Gotovo sigurno je ovo zadnja sezona, ali barem se trude završiti priču, ako je suditi po naslovima zadnje 2 epizode: 'Endgame'.
crnisokol
12-04-2012, 12:43
Two and a Half MenS- četvrta sezona
Najslabija do sada, pomalo postaju repetitivni....
7/10
Duke of Earl
12-04-2012, 12:51
Daj me nemoj zajebavat, ta serija je repetitivna od prve epizode prve sezone. Možda ti s Ashton Kutcherom bude bolja.
mortician
12-04-2012, 13:15
Sad ukucao na imdb i gle stvarno Kutcher na slici, nisam znao. Kaj dopizdio Sheen sam sebi il producentima?
Pogledao ove dvije nove ep Game Of Thronesa, dobro je.
Duke of Earl
12-04-2012, 13:20
Sad ukucao na imdb i gle stvarno Kutcher na slici, nisam znao. Kaj dopizdio Sheen sam sebi il producentima?
Producentima je dopizdio :D Ionako je s Sheenom bila teško gledljiva, tak da mislim da je sad s Kutcherom postala teška lobotomija.
Lord Ragnarok
12-04-2012, 13:25
sheen je spasavao tu seriju.
serija odlazi sada u zaborav s eštenom kučerom, najgorim polu-glumcem ikada.
stoji kao glumac, a nikad nije izglumio posten film. zali boze novaca..
stoji kao glumac, a nikad nije izglumio posten film.
Batrljak Efekt.
mortician
12-04-2012, 14:06
Kak je to loš film.
Duke of Earl
12-04-2012, 14:42
lol Butterfly Effect je katastrofa od filma. Stoji da nikad nije snimio dobar film, što je dosta čudno za nekoga ko se bavi glumom već 10 ili kolko godina.
Lord Ragnarok
12-04-2012, 14:50
cak je u ludim 70tima bio prosjecan. najgori od one bande svoje.
kelso the retard
BATRLJAK VAM JE LOŠ FILM!?
...
Sve bum vas benal...
Dreamer Deceiver
12-04-2012, 15:51
pogledao obadve sezone američkog Shamelessa. Jest da nisam gledao britanski, ali američka je odlična :pray:
William H. Macy :pray:
Mislim da je to jedini protagonist neke serije koji je ujedno i najveći šupak.
Baš je gad. Al zna se zabavit :)
Dreamer Deceiver
12-04-2012, 16:26
istina da, u jednu ruku ga voliš, a u jednu biš mu htio slomit vrat. Zadnjih 5 minuta 11. ep 2. sezone je nešto najbolje ikad
MasaKrisT
12-04-2012, 18:00
BATRLJAK VAM JE LOŠ FILM!?
...
Sve bum vas benal...
Horny Devil
12-04-2012, 19:54
Pogledao Sherlocka prvu sezonu. Nije lose, ali onaj bezvezni cliffhanger na kraju im nije trebao.
Windwalker
12-04-2012, 19:56
Čekaj da pogledaš drugu.
Horny Devil
13-04-2012, 13:56
Pogled'o. I sad cekaj, sine, do ljeta 2013. :(
Horny Devil
13-04-2012, 14:16
Urgh! Ja sam svoj optimizam temeljio na ovoj (http://www.serijala.com/drama/kad-se-sherlock-vraca/)Svijesti.
Not cool, really not cool...
Upravo sam pogleda sve epizode UK Officea i kad usporedim sa americkom verzijom mogu reci da je UK verzija bolja ali kraca, taman zavoliš likove kad ono kraj..
I da, Garreth je bolji od Dwighta :)
Horny Devil
14-04-2012, 14:06
Pogled'o Fringe. Ok epizoda.
Windwalker
14-04-2012, 15:34
Ne želim da završi. :(
I, jel' netko pogledao Gervaisovog Dereka? Ja sam iskreno mislila da će biti sranje, al' još jednom se potvrdilo da Ricky zna raditi serije :)
Previše depresivno za moj ukus. Ipak na par scena sam se odvalija :)
Pa to, nisam znala šta da radim s emocijama, plače mi se pa se odvalim smijat :D
Pogledo i ja Dereka. Nije loše, nije loše. Da sam malo osjetljivji još bi valjda i knedlicu u grlu osjetio :|
Markecgrad
15-04-2012, 23:51
Upravo završio SG-1. Ne znam, sumnjam da ću ikada pronaći seriju koja će mi biti ovako savršena i pasati mom pomalo čudnom ukusu. Dajem joj zasluženu desetku.
To je zato jer je SG1 savršen. SGA dođe blizu.
Markecgrad
15-04-2012, 23:54
Atlantis sam već pogledao, nije mi bio toliko dobar kao SG-1, no sve je bolje od SG:U jel.
Hej, nećemo se sad vrijeđati!
Atlantis mi na trenutke bio bolji od SG-1.
Ba'al najbolji lik u SG-1, Todd u Atlantisu.
Markecgrad
16-04-2012, 00:00
Hej, nećemo se sad vrijeđati!
A ono, rula Atlantis mnogo, možda sam malo pretjerao. Pod "nije mi toliko dobar" sam većinom mislio na kraj koji mi je pomalo ubio kompletan dojam serije. Osim naravno ako ne misliš na SGU, onda si me razočarao :(
Windwalker
16-04-2012, 00:08
Epic!
OoHBMBpi2rQ
Atlantis sam jedini pogledao, bio mi je ultra zakon, ali SG-1 nisam mogao izdržati prvu epizodu. Možda zato što sam bio stariji, pa sam imao manje tolerancije za klišej dosadne priče i ogromne gluposti (kojih je u Atlantisu bilo u izobilju :) )
SG-1 se u početku trudi bit ozbiljan no kasnije se i sami počnu sprdat na svoj račun :)
Jack <3
SG-1 jedina serija koju mogu gledat ispocetka kad dođem do kraja i firefly ofc, dobro ajd i atlantis, steta sto su ga ugasili kad je iopet posta zanimljiv i snimali ono smece od SG U
Markecgrad
16-04-2012, 23:04
Ajd, barem su kvalitetno završili SG1 sa The Ark of Truth, šteta što nisu napravili nešto slično poslije Atlantisa.
Also this episode :)
ZKzdQq0qOQs
propo MGM pa nema završetka iako je bio planiran, a mozda jednom i bude kao i onaj treci SG-1 film
ta epizoda je legendarna :pray: :pray: :pray: :pray:
Ne, ček, zapravo sam to krenuo gledati Stargate Universe i odustao u prvoj epizodi :)
to je sramota od serije koja ne zasluzuje imat u nazivu Stargate, smece nad smecima, puj, sad sam samo zivcan
Vi... jadovi.
Pogledajte prvu sezonu bar cijelu.
Neven <R>
17-04-2012, 14:06
Ja sam pogledao i smeće mi bilo a nisam ni gledao druge stargateove
Markecgrad
17-04-2012, 14:57
Vi... jadovi.
Zašto misliš da nisam?
Smeta mi to što Universe nema nikakve veze sa SG1 ili Atlantisom, jedina dobra stvar su specijalni efekti :(
Vi... jadovi.
pokušo al bilo je prebolno za gledat, stao tam negdi na 14. nisam vise mogo izdrzat lupanje po glavi s cekicem
ideja im je fakat bila dobra, imali su cak i zanimljivu glumacku postavu, Robert Carlyle je odradio odlican posa cak je i David Blue bia dobar, smisan ak nist ostalo
Počeo sa trećom sezonom Breaking Bada.
Prve dvije su genijalne, al treća je, barem za sad, dosada za popizditi (pogledah 5 epizoda za sad) :S
Završio šestu sezonu Hustlea, je li još tko to gleda? Serija je još super, ali mi fale Danny i Stacie. On mi je bio toliko bolji od Seana, koji je pomalo bezličan.
Inače, tko ne zna, serija je o prevarantima koji...prevare ljude...i zarade lovu.
nikak da se natjeram i pogledam sinove anarhije ovu novu sezonu, vald zato sto nisam u formu moram doc u nju da budem dostojan gledanja^^
Dreamer Deceiver
18-04-2012, 15:31
Prve dvije su genijalne, al treća je, barem za sad, dosada za popizditi (pogledah 5 epizoda za sad) :S
sačekaj ti epizodu One second, e ako ti ta bude dosadna onda nešto nije uredu stobom :D
Death By Sexy
18-04-2012, 15:33
Završio šestu sezonu Hustlea, je li još tko to gleda? Serija je još super, ali mi fale Danny i Stacie. On mi je bio toliko bolji od Seana, koji je pomalo bezličan.
Inače, tko ne zna, serija je o prevarantima koji...prevare ljude...i zarade lovu.
Koji kok, to se snima još?! Koliko vidim svake godine jedna izašla! Bacam se na to uskoro!
Horny Devil
18-04-2012, 16:19
sačekaj ti epizodu One second, e ako ti ta bude dosadna onda nešto nije uredu stobom :D
Dreamer misli na One Minute epizodu. Sedma u trecoj sezoni. Some good shit!
Dreamer Deceiver
18-04-2012, 18:04
One minute da, izmješao sam naziv s nekom pjesmom :D
Bolji početak i bolji kraj niti jedna ep neće imati
Eo pogled'o. Yep, kraj je boleština :D
crnisokol
20-04-2012, 13:09
SherlockS- prva sezona
Odlično smještanje Sherlocka Holmesa u moderno okruženje..glumci odlični, slučajevi zanimljivi...
8/10
Meni je prva epizoda bila vrlo loša, ostale vrlo dobre!
crnisokol
20-04-2012, 15:20
Sve tri su mi bile podjednako dobre 8)
Još da je HRT to stavio u pristojan termin...
Da_killah
20-04-2012, 16:16
da, ono, ljudi su vani... meni na iskonu ne smeta, al ono...
Windwalker
20-04-2012, 17:43
Prva epizoda je još najbolja u prvoj sezoni.
pocea gledat firefly iopet ftw serija
Windwalker
20-04-2012, 22:05
:thumbs2:
Worthaur
21-04-2012, 14:30
Novi Fringe, the fuck?
Karlo_from_Bjelovar
21-04-2012, 14:41
Novi Fringe, the fuck?
moraju ubrzat priču jer je ovo najvjerojatnije zadnja sezona... dobiva loše ocjene kritičara, a "zajednica" je ogromna... nešto ko s fireflyom...
fringe je nako skoro pa dosadan
Windwalker
21-04-2012, 16:46
Novi Fringe, the fuck?
moraju ubrzat priču jer je ovo najvjerojatnije zadnja sezona... dobiva loše ocjene kritičara, a "zajednica" je ogromna... nešto ko s fireflyom...
Nisu to ocjene kritičara, već gledanost.
Samo o gledanosti ovisi hoće li serija opstati.
Fringe ima pravih fanova, ali ih je malo.
CSI recimo ima 100 sezona iako mu nitko nije pravi fan.
Ali svi ga valjda gledaju.
A ima i gorih serija s većom gledanosti.
Sve je to biznis.
Windwalker
21-04-2012, 17:38
Supernatural je bio dobar.
Good old ghost story.
Nabavio sam si Suits, izgleda zanimljivo, prva sezona je gotova pa da malo pogledam.
crnisokol
30-04-2012, 08:27
Modern FamilyS- prva sezona
Ništa posebno, osrednje...tu i tamo im se potrefi dobra epizoda..a i početne epizode su najslabije dok bi trebalo biti suprotno da bi se privukli gledatelji :? ...odgledao do kraja jer mi je bilo poslije Two and A Half Men, a i traje samo 20 min...
6/10
Horny Devil
30-04-2012, 14:34
Počeo gledati treću sezonu Justifieda. Oh, dat crazy Boyd!
Karlo_from_Bjelovar
01-05-2012, 11:05
fringe opet vrhunski, supernatural odličan!
Horny Devil
03-05-2012, 20:46
Odgledao Justified. Prilicno dobra sezona.
Evo, gledam prvu sezonu Doctor Whoa i nikako mi ne sjeda.
Svi ga hvale, i tata me pila da nastavim gledati, jer po njemu postaje sve bolje i bolje, ali ne znam.
Prva epizoda mi je baš...glupa, druga isto, ali manje. Ima previše rupa.
Treću sam pogledao i bolja je od ove dvije, ali nije mi to to, nije ostavila nikakav utisak na mene.
Što vi kažete o ovoj seriji?
Neven <R>
04-05-2012, 13:50
Ne znam meni je to ko neka dječja emisija. Ne shvaćam nimalo zašto ljudi to toliko vole
Eto, baš tako sam to doživio, kao dječju emisiju.
Sonic_Moronic
06-05-2012, 17:05
Rula serija, Eccleston i Tennant imaju ludu karizmu.
Delirium
06-05-2012, 17:30
I'm sorry and I'm gonna let you finish but prvi i osmi doktor su bili najbolji.
dr. who je najbolja emisija.
Zapravo, Tennant mi je ultra simpatičan lik, baš je dobar za ulogu, ali šta ćeš kad mi serija nije :)
Sonic_Moronic
08-05-2012, 20:59
I'm sorry and I'm gonna let you finish but prvi i osmi doktor su bili najbolji.
Ne nego drugi i četvrti, nemoj izmišljati.
Počeo gledati Louie. Očekivao sam manje sulude radnje, ali serija je konstantna smijalica, a i još prije sam zavolio njegov standup. :)
Homeland! (http://www.imdb.com/title/tt1796960/)SGG!!
Neven <R>
08-05-2012, 23:20
Je'l gleda tko Veep? Elaine iz Seinfelda glumi američku potpredsjednicu, smješno je i tak. Ima suptilnih scena poput ove: http://i.imgur.com/Rjsjvl.jpg
crnisokol
15-05-2012, 09:50
Pogledao prvu sezonu Parenthood
http://parenthoodies.files.wordpress.com/2010/09/photo2.jpg
Ova serije me stvarno ugodno iznenadila. Prava obiteljska serija koja progovara o svakakvim problemima obitelji i roditeljstva, ali na kraju, manje-više, sve dobro završava - ''feelgood'' serija. Možda zvuči pomalo klišeizirano, u biti i jest, ali su to izveli s puno šarma i odličnim glumcima.
8/10
Windwalker
16-05-2012, 22:00
5vJdU3XrS_Q&feature=player_embedded
Windwalker
19-05-2012, 18:07
E ovaj Supernatural... vjerojatno najbolja najgora sezona ikad.
Toliko glupo, a opet zabavno.
Uvijek su imali komičnih epizoda, ali ovdje cijela sezona (izuzevši pokoju stand alone epizodu).
Ne kužim kako su nakon pete sezone odlučili otići u ovakve gluposti.
A sad još jedna sezona. Oh well.
I Dick je sigurno najbolji najgori lik ikada.
Dick je zakon. Zadnja epizoda je :(
Niko Bellic
19-05-2012, 18:43
pSxpF5M0KTg
Dick je zakon. Zadnja epizoda je :(
Prava zadnja epizoda kicka penise.
Itko gleda Mentalista? Zadnje dvije epizode su bile intense :)
VpFobB8EpKQ
izlazi serija o green arrowu. iako mi je bio bolji glumac u smallvillu
Sonic_Moronic
27-05-2012, 00:08
Volio bih se veseliti jer mi je odličan kao junak, ali ova moderna interpretacija najvjerojatnije neće valjati. Green Arrow je bio prava faca u osamdesetima kad je izgledao kao Robin Hood i bio preočiti advokator političke ljevice. Danas bi takvo nešto prošlo samo kao parodija.
http://4.bp.blogspot.com/-1K5A7PLaqUU/TWgabEV5wGI/AAAAAAAADAQ/ajZYDDtJSK4/s1600/GreenArrow%2BGrell.jpg
Windwalker
27-05-2012, 00:43
Predviđam 10 epizoda prije ukinuća.
Bilo bi dobro kad bi ubijao ljude i kad bi bilo krvi (ipak ima luk i oštre strijele).
No, vjerujem da će biti smallville-tip sranje.
TeraBajt
27-05-2012, 00:45
Volio bih se veseliti jer mi je odličan kao junak, ali ova moderna interpretacija najvjerojatnije neće valjati. Green Arrow je bio prava faca u osamdesetima kad je izgledao kao Robin Hood i bio preočiti advokator političke ljevice. Danas bi takvo nešto prošlo samo kao parodija.
:pray:
Završavam osmu sezonu Stažista, mislim se bi li gledao devetu kad je ova već dovoljno loša, isplati li se? Uglavnom izvrsna serija, pogotovo prvih par sezona, kasnije se malo razvodni to, al previše je to sezona, normalno da neće uspjeti održati kvalitetu, al štoš kad je sustav taki da se snima do je svi ne prestanu gledat.
Sad ću valjda housa pogledat ovu zadnju sezonu kako je zadnja i sve, red je.
Jel gleda ko Mentalista, isplati li se to pogledat vako kompletno, triba mi nešto sad da gledam serijski, a to sam pogleda par epizoda na tv i bilo je zanimljivo.
9 ima par oke fora ali je u globalu smeće. čak nisam ni pogledao zadnje 3 epizode.
Jel gleda ko Mentalista, isplati li se to pogledat vako kompletno, triba mi nešto sad da gledam serijski, a to sam pogleda par epizoda na tv i bilo je zanimljivo.
Da, isplati se :p
Pogleda prvu epizodu nove serije Continuum, slučajno naiša na seriju, i iako sam vidia da je o putovanju kroz vrime reko idem jon dati šansu. Uglavnom ženska je ok, glavni lik, dobra, fino odjelo, ma nema zamjerki. Al priča je već veće sranje, previše rupa i nije posve jasno ko je tu good guy a ko bad guy, mislim u toj orwellskoj budućnosti imamo borce za slobodu, i tu totalitarističku vlast velikih korporacija, al iz nekog razloga su ti potonji, tj. ta ženska, policajka dobri, a ovi su neki zli teroristi koji samo žele ubijat, za zabrinut se. Ona se vrati u prošlost, u 2012 skupa s vrhom tih terorista i ide ih rješavat a oni idu okolo ubijaju ljude.
Death By Sexy
31-05-2012, 19:04
Ne znam, ima dobru ocjenu, al od samo 300-tinjak ljudi. Čeknul bum
Ajde, čekiraj, meni nije sjela radi tih nelogičnosti, al ako se može preko toga preći, ja ne mogu, onda izgleda solidno čak, u nedostatku dobrih sf serija ne možemo biti preizbirljivi.
Misliš ove na telki ili na četvrtu sezonu?
Karlo_from_Bjelovar
01-06-2012, 07:35
gledam family guya... fora mi je pogledat epizodu/dve uz doručak/večeru...
Pogledah 1x1 Continuuma. Prvo, Rachel Nichols. Serija samo zbog nje dobiva +27 bodova.
Drugo, ovo što je tebi, Wizard, nelogično, to se inače zove zaplet.
Možda, a možda i ne, vrime će pokazat, al dobra je, nema šta :P
Neven <R>
01-06-2012, 14:29
Meni je samo priglupo:
kako joj je odmah povjerovao onaj policajac, mislim i da dobiva informacije o zločinu to bi ga navelo da sumnja da je ona nekako s tim povezana, a ne da mu želi pomoći. I sam tak joj je povjerovao da je policajka iz amerike, nije isprave tražio ni niš. My immersion :(
Odgledao The Middleman!
A ono, serija visokog potencijala s dobrom pričom, no pretpostavljam da ju je ubilo to što je išlo na family chanel-u pa nisu imali baš puno prostora za psovke i općenito 18+ fore! Ali svejedno, po meni, ovo je jedna od onih serija koja te tjera da proklinješ ljude koji su je otkazali! Also, ljubavni zapleti su dosta loši a i u neku ruku nepotrebni!
Dreamer Deceiver
01-06-2012, 19:24
kakav je sons of anarchy?
Neven <R>
01-06-2012, 20:12
Dobar, gledaj.
Moja stara kaže najbolja serija na svijetu :D
Misliš ove na telki ili na četvrtu sezonu?
Četvrta sezona.
Horny Devil
04-06-2012, 18:54
http://i.imgur.com/hTgxx.jpg
Can't wait!
Horny Devil
07-06-2012, 20:53
Pogledao Italian SpidermanSna YouTubeu!
UhHhXukovMU
Ne znam kako nisam za ovo ranije cuo! 9001/10!
Windwalker
07-06-2012, 21:18
Kaj ćeš onda tek reći za ovo?
eEC52mfsWSQ
Zove se Zagor: Poglavica bez plemena.
Na youtubeu je cijeli.
Worthaur
09-06-2012, 18:12
"Attention DISH customers: AMC TV is being dropped. Don’t miss Mad Men, The Killing, The Walking Dead & other original AMC shows. Call 1-855-KEEP-AMC or click www.keepamc.com (http://www.keepamc.com)"
Pretpostavljam da AMC nije samo na DISHU, tak da to nis neznaci za nas?
Dreamer Deceiver
09-06-2012, 18:19
Ja mislim da ne. Ja se iskreno nadam da ne.
Windwalker
11-06-2012, 13:05
Ovo bi čak moglo biti gledljivo.
Barem prvih 10 epizoda, prije nego što ukinu.
xaq6S_Hcwn4&feature=player_embedded
Predvidjam mu istu sudbinu kao i Capeu
Već se po traileru da vidjeti da neće biti ništa posebno.
Enivej, gledam drugu sezonu Twin Peaks. Rula serija.
Sonic_Moronic
11-06-2012, 18:59
Nastalo je iz Smallvillea što nikako ne sluti na dobro.
Baš mi se ne sviđa što je DC napravio od Olivera.
Već se po traileru da vidjeti da neće biti ništa posebno.
Enivej, gledam drugu sezonu Twin Peaks. Rula serija.
Sjebe se nažalost na pola sezone, prava šteta, al do tu jedna od najboljih serija.
Duke of Earl
11-06-2012, 20:04
Ne sjebe se nimalo, Twin Peaks je savršen od početka do kraja.
Ne znan, meni je ubilo atmosferu, napetost kad su otkrili ubojicu, to nije tribalo nikad biti napravljeno. Kasnije je počela opadat gledanost pa su uvodili neke obrate, novu žensku i tako to što nije bilo toliko loše al jednostavno nije bilo na razini prve sezone i pol.
Windwalker
11-06-2012, 22:14
Ne sjebe se nimalo, Twin Peaks je savršen od početka do kraja.
:thumbs2:
Duke of Earl
11-06-2012, 22:44
Ne znan, meni je ubilo atmosferu, napetost kad su otkrili ubojicu, to nije tribalo nikad biti napravljeno. Kasnije je počela opadat gledanost pa su uvodili neke obrate, novu žensku i tako to što nije bilo toliko loše al jednostavno nije bilo na razini prve sezone i pol.
Istina, po Lynchevim planovima ubojica nikad nije ni trebao biti otkriven. Ali opet su mi svi ostali elementi serije ostali na razini tak da sam mogao preći preko toga.
Meni to nikada nije ni bila serija o ubojstvu/ubojici.
Duke of Earl
11-06-2012, 22:47
Meni to nikada nije ni bila serija o ubojstvu/ubojici.
Naravno da nije, niti je zamišljena na taj način.
Pa da, falili su po meni s time, serija je i dalje bila solidna, al time su ubili napetost, bar djelomično, a i počela je padati gledanost, onda je bilo par stvari kojim se pokušala dignuti, nekako je tu skrenula s one zacrtane putanje i to je zapravo bia problem. Ta gledanost uvik radit probleme :(
Death By Sexy
12-06-2012, 15:09
Pogledao 1. ep House of Lies - smećasta serija.
Niko Bellic
14-06-2012, 09:13
Gledaj ovo. Svidjet će ti se.
2jnSzAI3gCQ
Death By Sexy
14-06-2012, 09:14
Gledah, odlična serija.
Niko Bellic
14-06-2012, 09:19
Znam kako ti je. I ja sam pogledao gotovo sve što valja, a od filmova sam se totalno ohladio. Većina njih nakon pola sata umre ili pak umire prvih pola sata, tako da uglavnom stisnem x u gornjem desnom kutu i ni ne dočekam da oživi.
Neven <R>
14-06-2012, 14:21
Gledah, odlična serija.
Kaj je s 3. sezonom?
Death By Sexy
14-06-2012, 14:50
Pa na jesen bude, kaj ne?
Neven <R>
14-06-2012, 15:04
Nemam pojma, nisam pratio vijesti. Nisam ni drugu odgledo do kraja :(
Počeo gledati Girls (http://www.imdb.com/title/tt1723816/?fb_ref=title%3Asb_mid%3Att1723816&fb_source=home_oneline).
Nice.
Neven <R>
21-06-2012, 13:24
Ja bi ih tuko sve u toj seriji. AAAARGHBLARGAHGAHAG
MasaKrisT
21-06-2012, 13:34
Gledaj ovo. Svidjet će ti se.
2jnSzAI3gCQ
Sick, šta je ovo 3/4 postave iz Wirea? Nabavlja se;)
Pogledao Band of Brothers. Wow :)
Gledam Suits, druga sezona je sad počela, 1 epizoda je vani. Zasad je još uvik dobra, početak sezone je solidan, i jedna od onih serija šta se isplati nastavit gledat, za sad barem.
Ove godine gledao samo 2 serije Castle(pogledao 4 sezone i nastavit ću gledat i za jesen kad izađe peta sezona,nije ništa posebno serija ali kad sam pogledao već 4 mogu i još 1 il 2) i Homeland(kad sam se bio navukao na ovu seriju u samo par dana pogledah cijelu prvu sezonu,jedva čekam jesen da slijedeća počne)...dosta vremena nisam pogledao ništa od serija ali za koji tjedan ću pogledat zadnju sezonu Chucka,baš me zanima kraj...
Ja bi ih tuko sve u toj seriji. AAAARGHBLARGAHGAHAG
Ma ajd nisu tako loše :D
Ok ok, ima iritantnih likova (hej, ŽENE su), ali Hannah je zakon :D
TR0qPl0SXik
<3
Neven <R>
21-06-2012, 19:26
Lol ona je najgora od svih AAARGHIDWIdewd3wr vf4
Duke of Earl
21-06-2012, 19:39
Meni još nije jasno zašto bi netko trošio vrijeme gledajući takvu seriju. Bar danas nije problem naći nešto kvalitetnije i smislenije.
Grozni ste.
MAJO BRANI ME
Neven <R>
21-06-2012, 19:55
Meni još nije jasno zašto bi netko trošio vrijeme gledajući takvu seriju. Bar danas nije problem naći nešto kvalitetnije i smislenije.
Mazohizam. Nije tolko serija loša, kolko su likovi nesnosni
Pa no.
Jesi ikad zapravo upoznao nekoga tko nije nesnosan ili nesnosna?
Neven <R>
21-06-2012, 20:26
Da, pa tebe ;) ;) PUSICA
nisam ni sarkastičan
Moram se složit s ovom izjavom.
Završio sa Twin Peaks. Moram priznati... kraj mi se svidio više nego što sam očekivao, unatoč tome što je mnogo toga ostalo nerazjašnjeno.
Da, pa tebe ;) ;) PUSICA
Ajd priznaj, ne voliš seriju zato što si ogorčen :D
Neven <R>
22-06-2012, 10:33
Ne neg sam ovo pročitao, a nisam sposoban stvoriti vlastito mišljenje:
http://exiledonline.com/the-horror-of-hbos-girls/
Duke of Earl
22-06-2012, 10:41
Ne neg sam ovo pročitao, a nisam sposoban stvoriti vlastito mišljenje:
http://exiledonline.com/the-horror-of-hbos-girls/
Odličan članak zapravo.
Dreamer Deceiver
22-06-2012, 11:02
serija je od hbo-a? ima golotinje?
Je, ima. 17 minuta mi je stari sjedio pred kompom gledajući drugu epizodu koja, dovraga, ne može početi opscenije nego što je :D
Duke of Earl
22-06-2012, 12:42
Nisam baš siguran jel bi ijednu od njih htio vidjeti golu.
Dreamer Deceiver
22-06-2012, 12:44
Je, ima. 17 minuta mi je stari sjedio pred kompom gledajući drugu epizodu koja, dovraga, ne može početi opscenije nego što je :D
inače su mi guilty pleasure takve serije, stoga, gleda se :D
Nisam baš siguran jel bi ijednu od njih htio vidjeti golu.
Htio bi (http://www.imdb.com/name/nm4129745/)S:D
Ševi se ko tuna.
U jednoj epizodi je bari i Jorma iz Lonely Islanda :D
Ja san gleda oni film od one ženske šta je i seriju napravila, bia mi dobar, zanimljiv, al nisan ni pomišlja da bi gleda takvu seriju, al možda pogledam sad da vidim u čemu je stvar.
Vidio trailer neki dan i dobio aritmiju kad je na 1:50 započela "Heart of Courage" :D
Meni izgleda ko nešto sa prepun kurac patetike i nešto što se može završit u 3-4 epizode ali će se bezveze odugovlačit.
Meni izgleda ko nešto sa prepun kurac patetike i nešto što se može završit u 3-4 epizode ali će se bezveze odugovlačit.
This.
Yep.
Enivej, počeo opet sa The L Word.
Shane :oops:
Duke of Earl
24-06-2012, 10:14
Enivej, počeo opet sa The L Word.
Shane :oops:
Ti stvarno imaš problem :D
On a sidenote, počeo i s Adventure Time (fv7qU-MnMS8)S:D
Švrljam.
Sad sam na Vratiće se rode. Najjača serija ikad :pray:
ClUCJQXCAZE
"M.. pa.. pa gde da sedem?" O_o
7eDj77ccgz8
"Dabogda ti se u ručak posrala!" :pray:
Death By Sexy
26-06-2012, 15:56
Nesmiješnost. ;((
Neven <R>
26-06-2012, 16:53
Postoji, izmišljena je kako bi opisala tvoj video
Neven <R>
26-06-2012, 17:01
Drago mi je što uzvraćaš ljubavi :cry:
http://gifsforum.com/images/gif/funny%20gifs/grand/33483025-funny-gif-.gif
:P
Dreamer Deceiver
29-06-2012, 22:20
završio drugu sezonu sons of anarchya :pray: :pray: :pray:
crnisokol
03-07-2012, 09:40
Odgledao prvu sezonu Fairly Legal.
Čist ok serija s prekrasnom Sarah Shahi :D
beba nema zvečku
07-07-2012, 16:31
već su 2 epizode iz treće sezona Louie.a vani, kulio.
Sonic_Moronic
09-07-2012, 13:24
Još nisam završio drugu sezonu pa gledam.
u5S_GFXD4dQ
:pray:
Slušati njega je kao slušati onog odvratnog prijatelja koji ti mora govoriti o odvratnim stvarima koje je radio tijekom života.
Windwalker
11-07-2012, 18:22
Lost Girl
Slučajno sam otkrio ovu seriju i drago mi je da jesam.
Dakle, radi se o ženskoj koja je ujedno i succubuss (ubije skoro sve kaj jebe), ali je good girl, te se bori protiv raznih drugih fae monstera.
Serija je mješavina Supernaturala, Grimma i Buffy, s dosta humora, zanimljivih monster-of-the-week epizoda gdje nisu sve duhovi ili ljudi koji samo promjene facu u životinjsku, te girl-on-girl actiona (zasad malo, no čujem da će u kasnijim epizodama biti više, hehe).
Pogledao sam prvih 7 epizoda i sviđa mi se serija. Ukupno je vani 36 epizoda, a snima se i treća sezona.
BLACK MIRROR (http://www.imdb.com/title/tt2085059/)
maestralno.
Slušati njega je kao slušati onog odvratnog prijatelja koji ti mora govoriti o odvratnim stvarima koje je radio tijekom života.
Upravo sam pogledao onu epizodu kad mašta o onoj zgodnoj ženskoj u liftu koja ga moli da joj ugura vreću punu ku*aca u guzicu.. šteta što nema videa na YT :D :D
Ane. I onda na kraju scena kad se fino isprdi rofl.
Gledam svako jutro "A Place in the Sun - Home or Away?"
Emisija/serija o ljudima koji kupuju kuće u inozemstvu.
Ne zanimaju me ni ti ljudi, ni kuće, ni inozemstvo.
Samo Jasminine čarobne sise. (z2B47oqCeiU)
Sonic_Moronic
13-07-2012, 23:02
http://www.ign.com/articles/2012/06/14/ ... allville-2 (http://www.ign.com/articles/2012/06/14/batman-arrives-in-smallville-2)
After over a decade, fans of Smallville are finally going to experience a moment they've long been waiting for. In September's new arc of DC Comics' Smallville: Season 11, writer Bryan Q. Miller and artist Chriscross will introduce Batman into the Smallville universe.
Siguran sam da će biti odlično... :|
Devil Dog
17-07-2012, 18:51
Repriziram Mad Men. 8)
I Firefly uskoro.
Death By Sexy
17-07-2012, 22:29
OČEM NOVE SERIJE NEKE, NE SRANJA KAJ VI GLEDATE, JASNO
Sonic_Moronic
17-07-2012, 22:51
Kakav je novi Louie, taman završio drugu sezonu.
Samo Malcolma i nešto malo Big Bang Theory rokam u zadnje vrijeme.
MasaKrisT
19-07-2012, 23:56
Pogledao svih 6 sezona Dextera u par tjedana, malo za reći je da sam oduševljen serijom. Nadam se da ju neće uništiti, nekako računam da bi mogla još max 2 sezone na ovom nivou.
Nabavlja se Breaking Bad i Treme.
Ostale preporuke?(sf me ne zanima)
Windwalker
20-07-2012, 00:49
I bit će još dvije sezone. Rekli su.
Neven <R>
20-07-2012, 01:01
Nadam se da ju neće uništiti,
wat
Serija je govno već jedno 3-4 sezone
TY8KUFBDOwE
nokte sam pogrizo :D
Dreamer Deceiver
20-07-2012, 09:38
Nadam se da ju neće uništiti,
wat
Serija je govno već jedno 3-4 sezone
2 sezone, 5 i 6. su bezvezne. 4 je bila jebačka. 3 je prosječna. Nadam da će sad malo promjeniti formulu, jer mi već lagano ide na živce da svake sezone bude jedan negativac za kojeg znamo da će završiti mrtav. 2 sezona mi je zato bila super.
True that, 2. je antologijska.
Neven <R>
20-07-2012, 11:52
True that, 2. je antologijska.
Je 2. je bila jebena, meni je 3. najlošija, a 4. zadnja koje je bila ok zbog trinity killera i onog šoka na kraju. 5. je bezveze, a 6. je tolko dobra bila da sam već zaboravio šta se dešavalo u njoj :(
Dreamer Deceiver
20-07-2012, 12:06
3 meni nije toliko loša, spašava je Miguel Prada, dok su 5 i 6 stvarno imale loše negativce, pogotovo 6. Doduše 6. je imala možda najbolja ubojstva, ali ni to je nije spasilo :(
Repriziram Spartacusa, počevši od Gods of the Arena (ionako je prequel), kojeg sam taman završio.
Iako sam znao radnju, serija mi ostaje savršena i Batiatus je još uvijek bog i batina :)
Windwalker
24-07-2012, 17:15
Počeo Justified.
Ok je, no ništa posebno.
Glavni lik je cool, negativci su zanimljivi, a ona ženska koja se ljepi na njega užasno iritantna (a izgleda da će biti u svakoj epizodi, damn).
Nije nešto što se s nestrpljenjem gleda kao Breaking Bad ili Fringe, no za epizodu na dan je sasvim ok.
Kostolomac
27-07-2012, 19:25
Na početku 3. sezone Star Trek: Enterprisea sam. Prva sezona mi je bila malo dosadna, pola druge isto tako, ali čini mi se da će treća biti jako dobra. Ipak su mi ratovi ono najzabavnije u ST-u :D
Windwalker
30-07-2012, 02:58
I dalje Justified, na sredini druge sezone.
Postane baš odlična serija. Samo se treba malo ufurati.
Pogledao prvu sezonu Sherlocka, odlično zasad.
Death By Sexy
30-07-2012, 07:07
Mislio sam si da se treba ufuravati u Justified jer su prve epizode onak malo meh.
Windwalker
30-07-2012, 10:07
Dok se ufuraš u te rednecke pa vidiš kakvih sve likova ima. :)
Ovo bi moglo bit odlicno :D
9zpWXinvQ-I
Windwalker
09-08-2012, 00:07
Whedon radi seriju u Marvel svijetu.
Just so you know.
http://www.tv.com/news/news-briefs-joss ... rse-29301/ (http://www.tv.com/news/news-briefs-joss-whedon-is-creating-an-abc-tv-show-set-in-the-marvel-universe-29301/)
Windwalker
14-08-2012, 22:57
Alphas
Tim ljudi sa posebnim sposobnostima (supermoćima) bori se protiv kriminala koji većinom čine drugi ljudi sa supermoćima.
Zvuči poznato?
Završio sam s prvom sezonom i sviđa mi se serija.
Ušla je u drugu, pa sam siguran barem još desetak epizoda do ukidanja.
Provjerite, ako vas zanima malo 'realnija' verzija X-mena.
PS
Gary je zakon.
(I ne, ne nose kostime.)
http://img1.bdbphotos.com/images/orig/6/s/6s9lxusn5voyyon.jpg
repriziram!
Delirium
19-08-2012, 21:44
http://sharetv.org/images/the_bill_cosby_show-show.jpg
10/10
Would watch again.
Ima koja Cosby-FREE tema?
Neven <R>
19-08-2012, 21:58
Anime vjerojatno
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.