Pogledaj cijelu verziju : Serije
Jos gledam Breaking Bad, dao sam seriji drugu sansu pa je napokon malo zivnula s pocetkom druge sezone. U prvoj su bile dvije epizode koncentrisane na njegov rak, grupna intervencija bla bla....bas onako dosadno. S nekim epizodama imam utisak kao da scenaristi imaju kreativnu blokadu svako malo pa razvuku neke scene na pola sata. Nemam trenutno nista bolje za gledati pa mi je ova serija sasvim ok. Jedino mi se Walter ne svidja sa svojom iritantnom suzdrzanoscu iako je vjerojatno takva karakterizacija lika, potajno se nadam da mu zenu ubiju ili tako nesto pa da uzgoji neka muda
Sonic_Moronic
24-07-2011, 19:20
Počeo opet pratiti Hausa na teveu, i to je to.
Windwalker
24-07-2011, 19:31
Pa Walter je jedan od najboljih TV likova ikada. Uz obitelj je pičkica, ali dok eksplodira je zakon.
Ženu mu neće ubiti, nego će se promijeniti i postati zakon nakon što rodi.
A Carnivale, Twin Peaks i Firefly neću komentirati. Nemam snage.
Walter je odlično okarakteriziran lik i užitak je gledati kako se mijenja iz svačijeg potrčka u snalažljivu osobu koja je spremna poduzeti sve da omogući obitelji lagodniji život.
http://img.bongbank.net/iw/wonderwoman2011.jpg
Pilot epizoda. Kako prelose :pray:
Najjaca scena tucnjave u skladistu gdje se nisu uopste ni trudili da sakriju zice.
Ako su imalo pametni zavrsice na ovom pilotu
crnisokol
26-07-2011, 10:39
Koliko znam i jesu završili samo s pilot epizodom :D
Horny Devil
26-07-2011, 13:55
Da, serija definitivno nije narucena, sto i nije cudno. Pilot je ocajan.
Ja sam pilot gledao jedno dva sata. Umirao sam na svaku scenu.
S6mJD4-20qY
Daj tko će čekat još 2 mjeseca.
I nadam se ovaj put da ima više od 6 epizoda.
Dreamer Deceiver
29-07-2011, 16:39
Imat če imat. Samo šta me brine šta je Frank Darabont napustio serijal :(
Druga sezona će imati 13 epizoda.
Imat če imat. Samo šta me brine šta je Frank Darabont napustio serijal :(
Piše na IMDBU da je on napisao i cijelu drugu sezonu.
Dreamer Deceiver
29-07-2011, 18:00
ma on je tek sad pred neki down otišao sa mjesta showrunnera. Na imdbu je bila vijest
TeraBajt
30-07-2011, 00:43
serija je postala zestoko smece pri kraju sezone rofl. pocetak kikes i onda usrano smece smrdljivo. al aj dat cu sansu 2. sezoni.
Windwalker
30-07-2011, 01:53
Serija ima najiritantnije likove/glumce ikada.
Mislim da nema lika koji mi nije iritantan.
Osim zombija, naravno.
No čim netko od glavnih likova postane zombij, imat ćemo i iritantne zombije.
A prva epizoda bila je dobra, stvarno je.
Zasto je ova cetvrta sezona Torchwooda vako katastrofalna poslje odlicne trece, sve sto je prije bilo dobro sad je pokvareno, sve sto je bilo lose sad je jos gore, sto nisu mogli ici na slicni recept :( . Ceka sam cilu prvu epizodu da se Jack opce pojavi, da se nesto dogodi, al nist, a ipak pogleda drugu mislim Jack je sad tu i Gwen pa popravit ce se al nista, mislim da do trece necu doci. Steta.
Sonic_Moronic
31-07-2011, 00:48
Ma gledaj classic Doctor Who 8)
Zasto je ova cetvrta sezona Torchwooda vako katastrofalna poslje odlicne trece, sve sto je prije bilo dobro sad je pokvareno, sve sto je bilo lose sad je jos gore, sto nisu mogli ici na slicni recept :( . Ceka sam cilu prvu epizodu da se Jack opce pojavi, da se nesto dogodi, al nist, a ipak pogleda drugu mislim Jack je sad tu i Gwen pa popravit ce se al nista, mislim da do trece necu doci. Steta.
spinoff koji ne valja.... stvarno nova stvar
we can be heroes + summer heights high + angry boys = chris lilely = najbolje.
Ma samo cetvrta sezona ne valja, a treca je bila odlicna, steta sto nisu nastavili u istome smjeru.
A i zasto spinoff nebi valja, mislim ima ih odlicnih, boljih od serija iz kojih su izasli.
we can be heroes + summer heights high + angry boys = chris lilely = najbolje.
jel gledao netko išta od ovog? najbolje je.
n a j b o lj e.
we can be heroes (http://www.imdb.com/title/tt0425674/)
summer heights high (http://www.imdb.com/title/tt0934320/)
angry boys (http://www.imdb.com/title/tt1596589/)
:boohoo:
_baldrick
09-08-2011, 13:19
Serija ima najiritantnije likove/glumce ikada.
Mislim da nema lika koji mi nije iritantan.
Osim zombija, naravno.
No čim netko od glavnih likova postane zombij, imat ćemo i iritantne zombije.
rik grajms je kul. also, drugi glavni lik nije toliko dopadljiv, ali je zanimljiv
meni se posebno ne sviđa ona žena
Dreamer Deceiver
09-08-2011, 16:21
je gledao tko Luthera?
Dreamer Deceiver
09-08-2011, 17:28
istina istina. Sad bi mogo krenuti na drugu sezonu, isto dobra ko prva ili?
Death By Sexy
09-08-2011, 17:29
Meni je super serija. Neke stvari su loše (kao npr. gluma njegove šefice :/), ali Idris nosi seriju. I sviđa mi se što je dosta mračna serija.
Dreamer Deceiver
09-08-2011, 17:31
ma Idris je legenda. Još mi je tokom the Wirea zapeo ko najdraži lik. Po meni puno bolji od Avona
Horny Devil
09-08-2011, 17:34
istina istina. Sad bi mogo krenuti na drugu sezonu, isto dobra ko prva ili?
Meni bolja.
Ali nema puno crvenokose. :(
Dreamer Deceiver
09-08-2011, 19:42
Alice je zakon :( Baš opičena u glavu :D
U cca 2 tjedna pogledao svih 6 sezona Oz-a, super mi je serija. Zanimljivo mi je to što većina glumaca koja ovdje glumi zatvorenike, u ostalim serijama/filmovima glumi sasvim suprotnu ulogu, dakle policajce :d
Ujutro epizoda Frostova Pristupa, navečer epizoda The Wirea.... Jednostavno uživancija.
majstoro
12-08-2011, 09:18
Sledge Hammer :pray:
Koji frajer :D
Sledge Hammer :pray:
Koji frajer :D
Ane :D
"Trust me. I know what I'm doing."
*epicnuclearbombexplosion
majstoro
12-08-2011, 10:29
I onda nakon toga onaj kapetanov glas: HAMMMEEEEEEEER
Obavezno pratim svaku epizodu :D
uTZHTRj2-6M
naletio onako random
al jbt iz ovog snimka mozes vidjeti da je [s:vuxqf25t]jedna od najlosijih[/s:vuxqf25t]Snajlosija serija u svemiru, svakih pola sekunde forsanje smijeha iz konzerve i kad nije smijesno. pitam se koliko bi morao biti malouman da pratim ovo
MasaKrisT
13-08-2011, 13:47
Nimalo malouman, samo moras odrastati u "geek" svijetu. Meni recimo epizode sa forama na star trek/mmo su ocajno lose, dok su mi ostale prosjecne, pogledas i zaboravis.
Ma dobar je Sheldon, pogotovo stariji, nemoj tako.
Meni osobno bi serija bila triput bolja samo da se izbaci taj mehanicki smijeh, bas kvari ugodjaj
Inace, Chuck Lorre je napravio tu seriju.
Najveci uspjeh do sada mu je Two and a half men.
Go figure.
Ali zna biti fina serija kada nije isforsana.
odgledao 6. sezonu 24, standarno fenomenalno ko i svaka dosad
Meni osobno bi serija bila triput bolja samo da se izbaci taj mehanicki smijeh, bas kvari ugodjaj
Prva sezona je bila dosta dobra, svježe i sve to.
Od druge se sve krenulo razvodnjavati. Sheldon je postao over-the-top psihopat, Leonard je postao glup ko prozor, Walovitz je postao seks manijak, a Raj bi kao trebao biti smješan jer je indijac. I naravno, mehanički smijeh.
I svi imaju mommy issues.
Prestao pratit na 4. sezoni.
ja odgledal 4. sezonu jer nisam imal kaj delat
Ja sam negdje na 4.07 odustal.
Ma smjeh je uzas, al prve dvi sezone su bile dosta zabavne, odgleda san i ovu zadnju al iducu necu sigurno, sheldon je nositelj serije a previse su ga unistili pa je i on posta prenaporan, al iopet u pocetku je bia strasan a i serija je bila odlicna.
SPACED 10/10
jel ovo išlo nekad početkom nultih na hrtu?
imal sam osjećaj da sam već sve to gledal nekoć. :s
Cookie monsta
16-08-2011, 16:54
Počeo gledat 6 sezonu prijatelja :D prezakon je serija, žao mi je što prije nisam počeo gledat.
Zavrsio drugu Breaking Bada. Jebemu sto svaka sezona pocne mlako i tek pri kraju postane interesantna, kad bi bar taj kontinuitet mogli drzati kroz cijelu sezonu. I od novih likova, Gus mi rula
Dreamer Deceiver
16-08-2011, 18:27
Mike mi je najveći car u seriji :D
crnisokol
24-08-2011, 14:42
Odgledao mini-seriju The Diary of Anne Frank
Čist ok ekranizacija knjige
Odgledao mini-seriju The Diary of Anne Frank
Čist ok ekranizacija knjige
AMSHSHDWgdw&feature=related
Gledam novu seriju/stand up od Louisa C.K.-a zvanu Louie :)
Fenomenalno, pogotovo ako volite C.K.-a. Ako se nikad niste upoznali s likom ovo je prava prilika.
zNRNCk3YwqE
Počeo gledat 6 sezonu prijatelja :D prezakon je serija, žao mi je što prije nisam počeo gledat.
serija je pree :) uvijek sam mislio da je neka zenskasta ali smijesna je serija. Najvise mi se svida intro na season 3 ep 7(pod intro mislim ono prije nego sto krene theme song)
Lord Ragnarok
29-08-2011, 00:44
ntsf:sd:suv
pogledo 6 epizoda. serija je faking bogovska. umiro sam. predobro nest, no nazalost 11min/epizoda je malo
KRENULA NOVA SEZONA KRV NIJE VODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Devil Dog
30-08-2011, 18:15
OD7uruR7xho
/Sigourneyweaver "Kill meeeeeee...."
Dreamer Deceiver
30-08-2011, 18:30
kako mi je drago da ne gledam više tv
Jeste imali vi nešto s njom?
To je vjerovatno najbolja serija domace produkcije ikad, bas mi je uljepsalo dan kad san vidia da je iopet na tv.
Dreamer Deceiver
30-08-2011, 19:10
ne, ne sjećam se
prejaka je serija, pogotovo ona epizoda jucer kad mama onog frajera stalno vuce i neda mu da se druzi sa curama a decko ima 17 god haha
Kostolomac
02-09-2011, 17:10
Odgledao WildC.A.T.s. Treš, ali je vrijedilo zbog nostalgije.
Pogledao trenutnu epizodu Breaking Bada. Opet su poceli sa interesantnom radnjom pred kraj sezone :D
I zasto se svi ponasaju kao da nema rak, od pocetka sezone niko nista nije (multiple negacije ftw) spomenuo, malo mi bezveze to. Prije su trcali na sve strane cim zakaslje a sad kao da je izlijecen
Neven <R>
04-09-2011, 11:35
Zato kaj je? Jesi ti pratio seriju uopće rofl
Pa zadnje sto mu je doktor rekao je da se rak dosta povukao ali jos je tu. Zna da je imao jednu vaznu operaciju kad je promrmljao za drugi telefon pa su tu nastala sranja sa zenom ali to je bilo bas davno.
Ne sjecam se nijednog konkretnog trenutka da su mu rekli da je izlijecen
A kako bi se trebali ponašati? Plakati cijele 4. sezone iako mu se rak povukao? :)
Iako rak nije skroz nestao Walter i njegova žena sada imaju previše drugih problema da razmišljaju o tome.
E jebeno ste iskoristili spoiler tag.
JE-BE-NO.
beba nema zvečku
05-09-2011, 13:39
e da si gledam X-Files ili ne. Kolko je serija konstantna s kvalitetom?
Death By Sexy
05-09-2011, 13:41
Meni nije baš, al ja sam davno gledao.. Ono, rađe nekaj drugo gledaj, čekaj reprize na telki od ovog.
beba nema zvečku
05-09-2011, 13:43
ako ikad budu reprize bude u nekom sjebanom terminu. to mi se neda.
Ja sam ih sad nedugo gledao negdi do kraja 7. sezone i odlaska muldera. Ne znam, meni su myth epizode uvijek bili zanimljive, makar su i one izgubile na kvaliteti nakon 5. sezone. Ali zato mi je dosta MOTW epizoda bilo ful dosadno i nezanimljivo. Bijesne mačke ubojice, mislim stvarno ko se tog sjetio...
Ako ćeš već gledat slobodno kreneš od posljednje epizode prve sezone, ovo prije je dosta loše, osim pilota. Seriju se isplati gledati zbog mitologije ako ništa drugo..
Imam fobiju od te serije još iz djetinjstva.
Vidio scenu u kojoj iz WC školjke izlazi hrpa kukaca (žohara vjerojatno) i onda izviruje neko čudovište.
Nakon toga sam dugo vremena prije obavljanja nužde pažljivo prilazio WC-u :(
Karlo_from_Bjelovar
05-09-2011, 21:13
meni je serija bila i više nego zabavna prvih par sezona..
Lord Ragnarok
05-09-2011, 21:14
Imam fobiju od te serije još iz djetinjstva.
Vidio scenu u kojoj iz WC školjke izlazi hrpa kukaca (žohara vjerojatno) i onda izviruje neko čudovište.
Nakon toga sam dugo vremena prije obavljanja nužde pažljivo prilazio WC-u :(
kad su iz glave tuša izlazili neki bjeli svjetleci crvi.
jos uvijek se najezim na to :(
Jeste primjetili da u zadnje dvi epizode Breaking Bad-a lik igra Rage na konzoli? :) Možda najbolja reklama za igru ikad, za one koji znaju o cemu se radi.
Windwalker
07-09-2011, 01:27
I tako ja, ni kriv ni dužan, bezvoljan za išta drugo, gledam reprize repriza repriza nekog osrednjeg sitcoma.
I jedan sitcom završi, čekam ja drugi, kad ono, Terminator: Sarah Connor bla bla random epizoda.
Mislim ja, jel da ugasim, znam da je serija loša, no alternativa bi mi bila surfati po pcplay forumu.
I ostanem gledati, samo da vidim malu River, ovaj, Summer. Preslatka je, no u lošoj ulozi (jadna, svaku seriju su joj ukinuli).
Serija je, naravno, dno. Na razini Bionic Woman i nove Nikite.
Uništili su tako dobar serijal (ma lažem, uništio ga je već treći film).
Završi, šaltam ja, kad ono, Vempajr dijarejas. Ou boy!
Pogledam ja seriju, punu minutu sam izdržao.
Neka mala, naizgled slatka, objašnjava nešto telećim pogledom i prelošom glumom uz 'dis is too important prelošu muziku.
Vidi se odmah, smeće bez duše tipa Smallville (koji sam nekad gledao, Ou why?) samo više gay.
Gore od Terminatora.
Šaltam ja opet, kad ono, već traje neko Skladište.
Mislim zgasit, no čujem 'vesela atmosfera' muziku tipa Bones.
Ajd da vidim, možda bude malo nekakvog humora i barem koji postotak nekakve gledljivosti.
No, lažna uzbuna!
Serija je vrlo jeftina i nesimpatična kopija Fringea (koji je dobar, by the way, pa mi ga je žao staviti u istu rečenicu s ovim, no ajde).
Humora nema, a iritantna 'vesela atmosfera' muzika svira cijelo vrijeme.
No, barem gledljivije od Vempajr dijarejas.
Zgasim nakon 5 minuta.
Ništa, užasan program.
Sad moram čekat tjedan dana zadnju epizodu True Blooda. Zakon je serija!
A ti gore, gledaj X-Files.
Kvalitetnije, zanimljivije, zabavnije i strašnije od gotovo svega što se današnjih godina vrti.
Tj., nije strašnije. Strašnija su ona tri užasa gore kojima sam danas svjedočio, i oni koji ih gledaju.
I tako je odem na pcp forum i vidim veliki post i ajd krenem citat, i citam i mislim a ono frustracije mladog gledaoca, al ok slazem se djelomicno, bude uvik razdoblje di neznas na koji bi program prebacia, al srecom ima dosta dobrih serije izmedju pa se ima stogod za pogledat.
A onda dojdem do kraja i vidim da pise da je True Blood zakon serija i ne znam da se smijem ili placem, al uglavnom poanta cjelog posta pada u vodu.
I tako ja dodjem na pcp forum i vidim Wizardov post i kontam si eto sigurno je preporucio neku novu seriju jer vise nemam sta gledati a ono osvrt na gornji post koji nisam ni procitao prije koliko je dugacak nego tek i sad sam ga na silu morao procitat da skuzim sta je Wizard htio reci.
I jos nisam nasao sta novo da gledam tak da i poenta njegovog posta pada u vodu
Je li valja Andromeda?? Fali mi fantastike i svemira!!!
Death By Sexy
07-09-2011, 15:27
Ne. Battlestar Galactica ako nisi.
I jos nisam nasao sta novo da gledam tak da i poenta njegovog posta pada u vodu
WE CAN BE HEROES
SUMMER HEIGHTS HIGH
ANGRY BOYS
tim redosljedom.
Neven <R>
07-09-2011, 15:43
Počela 4. sezona Sons of Anarchy
Ne. Battlestar Galactica ako nisi.
Ili Babylon 5
Lord Ragnarok
07-09-2011, 15:45
meni je valjala. malo klišejasta, stara i sve to, al meni se isplatila pogledati. uzivao u svakoj epizodi.
onda nakon toga ako nisi vec stargate te galacticu
Arbiter of Change
07-09-2011, 17:22
Samo prva i možda dijelovi druge sezone. Što dalje ide nakon toga postaje sve gora, a zadnja sezona je jedva gledljiva od gluposti koje rade.
Počeo gledati Zakon na YT-u opet, jebote koja serija, stvarno nemam pojma što nisu išli dalje nakon prve sezone
http://i.imgur.com/jOdZn.png
4chan nailed it
savrsen opis zasto je serija sranje
EDIT
i zanimljiv clanak na temu tog
http://www.terminally-incoherent.com/bl ... the-media/ (http://www.terminally-incoherent.com/blog/2010/09/27/geek-culture-in-the-media/)
The Fury
08-09-2011, 11:43
4chan nailed it
Hahaha, jako maštovito opisano.
4chan nailed it
EDIT
http://www.terminally-incoherent.com/bl ... the-media/ (http://www.terminally-incoherent.com/blog/2010/09/27/geek-culture-in-the-media/)
"People constantly tell me that I should watch sitcoms such as Big Bang Theory or the IT Crowd."
Članak je ovdje izgubio cijeli kredibilitet.
Jer je stavio It Crowd u isti koš sa Bing Bang Theoryem.
ALZZx1xmAzg
:))))))
Izgleda dobro ovo, budem provijerio. :)
_baldrick
08-09-2011, 16:50
4chan nailed it
EDIT
što se tiče prvog, shvatam ali ne razumem. kad sam bio mali, spavao sam u istoj sobi s tatom koji hrče kao tenk. tad sam razvio veoma korisnu sposobnost da ne registrujem nervirajuće pozadinske zvuke. uključujući hrkanje i smeh. tako da mi to ne smeta
što se drugog tiče, članak jeste zanimljiv, ali je površan jer serija ne ismeva samo gikove već i druge stvari, čak i one koje je autor teksta sam spomenuo - namely:
Gaps in peoples education (don’t you get tired hearing people saying silly things like “I’m not good at math”)
Ignorance – cultural, geographical, scientific, etc…
People’s fear of science and technology and superstitious and ritualistic way they use it
Ridiculous ways that fans of sports teams tend to behave
sve navedeno je u jednom ili drugom trenutku bilo ismevano u teoriji velikog praska, i tada je serija bila veoma na strani gikova. a zašto je autor teksta to ispustio iz vida? zaslepljen je tom jednom stvari koja mu smeta
takođe, serija ismeva šeldona - istina. ali, ne ismeva ga zbog toga što je gik. autor teksta je postavio isečak. nije smešno tu što on priča o teleportaciji. smešan je način na koji priča o teleportaciji i nesposobnost uviđanja sarkazma lenardovog. tako da, ne ismevaju se tu gikovi već šeldon kao bizarna individua, i to je glavni focus point serije. ima i zezanja na račun gikova, ne kažem da nema, ali...
inače, the it crowd je govno
inače, the it crowd je govno
1/10
samo zato što sam odgovorio.
Dreamer Deceiver
08-09-2011, 18:33
gledam spaced. Dok mi je prva sezona bla tako tako, ova druga je ludilo :D
/cut
Ali jesi skuzio kako taj mehanicki smijeh nije isti kod brita i amera?
U britanskim serijama je to jedva primjetno i tiho dok je kod amera fakat iritantno i preglasno i cak imaju nekad dramske pauze (!) pa glumci sacekaju dok se smijeh ne utisa, wtf
Neven <R>
08-09-2011, 21:03
Ovisi od serije do serije. Recimo u HIMYM je puno manje primjetan taj smijeh neg u u BBT di je baš IN YOUR FACE
Jer je stavio It Crowd u isti koš sa Bing Bang Theoryem.
full se slažem
rksCTVFtjM4&feature=related
Jedna od najboljih scena
_baldrick
10-09-2011, 16:59
[quote="_baldrick":iwpbro01]/cut
Ali jesi skuzio kako taj mehanicki smijeh nije isti kod brita i amera?
U britanskim serijama je to jedva primjetno i tiho dok je kod amera fakat iritantno i preglasno i cak imaju nekad dramske pauze (!) pa glumci sacekaju dok se smijeh ne utisa, wtf[/quote:iwpbro01]
znam na šta misliš, no navikne se čovek. barem ja. što je dobra stvar jer bih inače propustio odličan humor zbog sitnice, s moje tačke gledišta
Chupacabra
10-09-2011, 17:58
dramske pauze (!) pa glumci sacekaju dok se smijeh ne utisa, wtf
Raymond. :(
Karlo_from_Bjelovar
11-09-2011, 15:10
wizard. štfu. zadnja sezona čru blada je preawesome. ne sjecam se više kakve su bile prijašnje (znam da sam ih s guštom gledao), ali ova je stvarno vrh, bio netko fan tog žanra ili ne!
edit: uostalom, brojke govore za sebe. odskrolajte na dno stranice i pogledajte. x)
http://en.wikipedia.org/wiki/True_Blood
"True Blood is HBO's most watched series since The Sopranos."
btw čeka se početak novih sezona frinđa, supernaturala, GoTa i HIMYMa... ^^
anna torv. <3
http://maxblogcdn.fooyoh.com/attach/3/1374387414.jpg
Mjerilo kvalitete serije su ti brojke na wikiju?
Karlo_from_Bjelovar
11-09-2011, 15:25
pa sigurno neku glupu neinteresantnu loše-napravljenu seriju ne bude gledalo toliko ljudi.
ako netko voli pizdarije s vukodlacima, vampirima i sličnim i nesličnim živinama, ova serija ce mu 100 posto bit zabavna! (molim vas, bez asocijacija na twilight. prvi dio je jedini gledljiv. drugi je vec preloš.)
Daj dovoljno golotinje i krvi i gledat ce je :)
Arbiter of Change
11-09-2011, 15:30
wizard. štfu. zadnja sezona čru blada je preawesome. ne sjecam se više kakve su bile prijašnje (znam da sam ih s guštom gledao), ali ova je stvarno vrh, bio netko fan tog žanra ili ne!
Zadnja sezona je najlošija. Sve neki polu dovršeni story arcovi koji su tu samo zato da bi imali više efekata za zadnje 2 epizode (ako onaj Isus kaže još jedanput "bRRRRuho" odmah ću se ukloniti). I naravno, fanservice svuda u vidu likova bez košulja. This is like one of my Japanese anime!
@ Karlo
Arrested Development ti je prekinuta u trecoj sezoni zbog nezainteresiranosti publike i neshvacanja humora dok je ovaj abortus (http://www.imdb.com/title/tt0165581/)Spozivio cijelih 9 sezona
Karlo_from_Bjelovar
11-09-2011, 15:48
nisam primjetio toliko golotinje trololo osim u par sex scena?!
likovi bez košulje?! woot? opet nisam primjetio. dobro, ima ona scena kad se eric "pijan" kupa u jezeru.
story arcova? molim?!
konacno je objasnjeno dublje šta je glavna glumica, istovremeno se uvijek odvijaju barem 2 stvari, dublje je prikazano kako funkcionira ta "vampirsko-masonska organizacija" te je više ispričano kako su bili u prošlosti intergrirani u društvo. priča se sve više grana i grana, a ti kažeš da je sezona najlošija.
I meni je ta serija najbolja
Arbiter of Change
11-09-2011, 19:40
story arcova? molim?!
konacno je objasnjeno dublje šta je glavna glumica, istovremeno se uvijek odvijaju barem 2 stvari, dublje je prikazano kako funkcionira ta "vampirsko-masonska organizacija" te je više ispričano kako su bili u prošlosti intergrirani u društvo. priča se sve više grana i grana, a ti kažeš da je sezona najlošija.
I vještac iz Meksika. I ovaj neki klub vještica. I random Fae sex u šumi. I nepotrebna shifter priča. I ljubavni zaplet sa Jessicom.
O tome i pričam kad kažem da ima previše bespotrebnih arcova koji su se, neki bar, mogli prebaciti u iduću sezonu.
Karlo_from_Bjelovar
11-09-2011, 20:22
pa iz toga kluba vještica se razvije cijela priča kasnije! s marry antoneat i ne znam šta. i taj jebeni dečko (mehikaner) od onog faggy-crnca kasnije odvede njega u taj covent pa se otkrije da je ovaj zapravo medij. da mu njegov djed nije podario tu moc ne bi mogao proci kroz onu sunčanu blokadu što je vještica postavila. kasnije se to poveze s vampirima i nastane cijeli kaos! što se tiče seksa one vile s onim policajcem u šumi, šta nisi skuzio da je uspostavljena neka veza dok su spojili prste?! vjerojatno ce to kasnije postati vazno! i kako pobogu mozes rec da je shifter prica nepotrebna kad je u njoj brat od jednog od glavnih likova poginuo?!
pa ponašaš se ko da baš želiš hejtat seriju
kenyi, obvious troll is not a troll.
Meni je najbolja serija Lost - Izgubljeni :D
anna torv. <3
http://maxblogcdn.fooyoh.com/attach/3/1374387414.jpg
I'll be in my bunk...
Niko Bellic
11-09-2011, 20:58
Upravo sam pogledao cijelu prvu sezonu serije Skins. Prava je šteta što ima samo 10 epizoda.
Karlo_from_Bjelovar
12-09-2011, 07:17
@boz: čekiraj seriju fringe. s time da nemoj odustat odmah nakon prvih par epizoda, jer serija tek kasnije postane awesome kada se "prava priroda" serije pocne "otpetljavat".. ;)
Arbiter of Change
12-09-2011, 10:15
pa iz toga kluba vještica se razvije cijela priča kasnije! s marry antoneat i ne znam šta. i taj jebeni dečko (mehikaner) od onog faggy-crnca kasnije odvede njega u taj covent pa se otkrije da je ovaj zapravo medij. da mu njegov djed nije podario tu moc ne bi mogao proci kroz onu sunčanu blokadu što je vještica postavila. kasnije se to poveze s vampirima i nastane cijeli kaos! što se tiče seksa one vile s onim policajcem u šumi, šta nisi skuzio da je uspostavljena neka veza dok su spojili prste?! vjerojatno ce to kasnije postati vazno! i kako pobogu mozes rec da je shifter prica nepotrebna kad je u njoj brat od jednog od glavnih likova poginuo?!
Ne hejtam, TB mi je zakon serija, ali ova sezona je clusterfuck natrpanog sadržaja. Samo zato jer prikladno ima smisla na kraju ne poništava to da ima previše stvari i da se sezona trga tematski na koju će stranu ići. Ne znam, možda je stvar preferenci - ja bi bio zadovoljniji da imaju 1-2 arca koje dobro razrade nego 4-5 koji su tu eto tako, ti možda preferiraš više stvari dok god ima smisla na kraju. Svakom svoje.
Edit:
Ignoriraj sve što sam rekao, kraj sezone je bio odličan.SWe are not FUCKING PUPPY DOGS!S :)
Tara ode, Isus ode, ona kuja iz Authoritya ode, Edgington se vraća.
@boz: čekiraj seriju fringe. s time da nemoj odustat odmah nakon prvih par epizoda, jer serija tek kasnije postane awesome kada se "prava priroda" serije pocne "otpetljavat".. ;)
Pogledao Fringe. Zakon serija.
Zna netko gdje mogu naci seriju Heroes ?
[quote="Karlo_from_Bjelovar":f796b4uz]pa iz toga kluba vještica se razvije cijela priča kasnije! s marry antoneat i ne znam šta. i taj jebeni dečko (mehikaner) od onog faggy-crnca kasnije odvede njega u taj covent pa se otkrije da je ovaj zapravo medij. da mu njegov djed nije podario tu moc ne bi mogao proci kroz onu sunčanu blokadu što je vještica postavila. kasnije se to poveze s vampirima i nastane cijeli kaos! što se tiče seksa one vile s onim policajcem u šumi, šta nisi skuzio da je uspostavljena neka veza dok su spojili prste?! vjerojatno ce to kasnije postati vazno! i kako pobogu mozes rec da je shifter prica nepotrebna kad je u njoj brat od jednog od glavnih likova poginuo?!
Ne hejtam, TB mi je zakon serija, ali ova sezona je clusterfuck natrpanog sadržaja. Samo zato jer prikladno ima smisla na kraju ne poništava to da ima previše stvari i da se sezona trga tematski na koju će stranu ići. Ne znam, možda je stvar preferenci - ja bi bio zadovoljniji da imaju 1-2 arca koje dobro razrade nego 4-5 koji su tu eto tako, ti možda preferiraš više stvari dok god ima smisla na kraju. Svakom svoje.
Edit:
Ignoriraj sve što sam rekao, kraj sezone je bio odličan.SWe are not FUCKING PUPPY DOGS!S :)
Tara ode, Isus ode, ona kuja iz Authoritya ode, Edgington se vraća.[/quote:f796b4uz]
Faking konačno da su Taru koknuli. Nestabilan storyline lik, jad itd.
I to sačmarocom u mozak. Da ZNAŠ da se taj lik NEĆE vratiti. NIKAD.
Ali žao mi je Isusa.
Krep, završio Entourage...meni definitivno jedna od najboljih serija...
Niko Bellic
12-09-2011, 15:49
Hvala za info. Nisam ni znao da je počela osma sezona. Skroz sam zaboravio na to.
Ne samo što je počela, već je i završila...Osam epizoda, svaka po dvadeset minuta...skratili je i previše, al i dalje je odlična...
O cemu se radi u toj seriji?
O glumcu koji sa svojim bratom (propalim glumcem) i dva prijatelja dolazi u L.A. kako bi postao bogat i slavan. Angažuje agenta (najboljeg lika u seriji) i tu sve počinje...Usponi, padovi i sve što ide uz to...
BTW serija je rađena po životu Marka Wahlberga....
Niko Bellic
12-09-2011, 18:12
Obavezno pogledaj Entourage! Serija je preodlična, a iako se s vremenom radnja dosta razvodnila, prvih par sezona je genijalno napravljeno i radnja je nabrijana do jaja. Evo upravo krećem gledati zadnju sezonu pa javim dojmove. Navodno će se snimati i film po seriji.
Mozes li mi dati torent za tu seriju da ju skinem?
beba nema zvečku
12-09-2011, 18:17
ne o tome u javnosti.
Obavezno pogledaj Entourage! Serija je preodlična, a iako se s vremenom radnja dosta razvodnila, prvih par sezona je genijalno napravljeno i radnja je nabrijana do jaja. Evo upravo krećem gledati zadnju sezonu pa javim dojmove. Navodno će se snimati i film po seriji.
Neće...Bila je ideja o filmu, ali je osma sezona sve fino spakovala da se film najvjerovatnije neće snimati
Niko Bellic
12-09-2011, 18:43
Mozes li mi dati torent za tu seriju da ju skinem?To ti može dati samo gospodin Google (http://www.google.hr/). Samo ga trebaš lijepo zamoliti i možda ti se smiluje. :eyebrows:
kaj još nitko nije pogledal maestralne izvedbe chrisa lilleya u serijama WE CAN BE HEROES, SUMMER HEIGHTS HIGH i ANGRY BOYS? :(
Karlo_from_Bjelovar
12-09-2011, 19:39
NEEEE JOŠ NISAM POGLEDAO EPIZODU, A PROČITAO SAM SPOJLERE :(((
ZAŠTOOOOO
Mozes li mi dati torent za tu seriju da ju skinem?To ti može dati samo gospodin Google (http://www.google.hr/). Samo ga trebaš lijepo zamoliti i možda ti se smiluje. :eyebrows:
haha sigurno :P
Nedavno završio scrubse, danas Sherlocka i danas isto počeo Spartacusa.
Karlo_from_Bjelovar
12-09-2011, 23:08
meni je spartacus totalno naporan za gledat. počele su mi nakon 4. epizode prevec na nerve ic one slow-mo scene štrkljanja krvi. svaki put sam poceo radit ono, eyes-roll-back... ofkorz, prestao sam je gledat.
hjoooj jedva cekam da krene nova sezona fringea! zanima me šta se desilo s onim prokletnikom!
@bičz: isusa?! mislite na bojfrenda od lafajeta?!
Scrubs rula, s time da su 8. i 9. sezona totalni promašaj.
Windwalker
13-09-2011, 01:41
Upravo pogledao zadnje dvije epizode četvrte sezone True Blooda.
Nije dobra.
Odlična je!
Što se sve događalo, i nagovještaj priče pete sezone... odlično!
Luna
http://www.moviefancentral.com/images/pictures/66851/image_cd75e6b5f.jpg?1311912868
Duke of Earl
13-09-2011, 05:45
lol, izgleda ko muško kad se malo bolje zagledaš.
lol, izgleda ko muško kad se malo bolje zagledaš.
+1
meni je spartacus totalno naporan za gledat. počele su mi nakon 4. epizode prevec na nerve ic one slow-mo scene štrkljanja krvi. svaki put sam poceo radit ono, eyes-roll-back... ofkorz, prestao sam je gledat.
Prva polovica sezone je šrot, da.
Ali druga je jako dobra. aZadnje 2-3 epizode su čak i odlične. Odgledaj do kraja, isplati se :)
Scrubs rula, s time da su 8. i 9. sezona totalni promašaj.
Istina da su zadnje dvije, pogotovo zadnja, lošije, ali ne bih rekao da su totalan promašaj. Ali srubs svakako rulaju :)
@Karlo- taman sam i stao iza 4. epizode, sad idem gledat nastavak :)
Ma ono, Scrubs je negdje od 3.-4. sezone počeo gubit na kvaliteti ali i dalje je bilo super, no 8. i 9. su loše.
Sonic_Moronic
13-09-2011, 20:47
Koja epic epizoda Doctor Who-a sad.
Sljedeća će bit susretanje svih spin-offova Doctora. Propustio sam bio taj story arc.
Neće...Bila je ideja o filmu, ali je osma sezona sve fino spakovala da se film najvjerovatnije neće snimati
Mislim da bi se dio nakon creditsa u zadnjoj epizodi lako mogao shvatiti kao najava filma.
Neven <R>
14-09-2011, 22:14
Bar je išta zadnja sezona spakirala, al dobro serija je ionako smeće od jedno 3. sezone.
Horny Devil
19-09-2011, 12:08
Pogledao novu epizodu Breaking Bada. Skuzio sam sto ce se dogoditi na kraju, ali svejedno: FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU-
Ane. :(
Super je epizoda bila, sad opet čekati tjedan dana novu, argh.
Dreamer Deceiver
19-09-2011, 13:54
uf, upravo se nabavila epizoda. Kasnije je pogledam u miru i tišini :D
Pogledao i ja sad, jebeno napeta epizoda :D
Daj jebite se ja sam još na trećoj epizodi četvrte sezone, nemam kad je gledat a baš me zanima koji kurac će uraditi sljedeći pošto ne izgleda kao da ima mnogo opcija ili da će biti nešto zanimljivo a sudeći po vašoj priči upravo se obratno dešava
Windwalker
20-09-2011, 00:49
Ja čekam da cijela sezona završi, pa da odgledam u komadu kroz par dana.
Iiiiiii....HIMYM opet u istom tonu nastavlja, ništa od majke do kraja sezone. A bit će i osma.
Iiiiiii....HIMYM opet u istom tonu nastavlja, ništa od majke do kraja sezone. A bit će i osma.
nakraju uopce nisam shvatio s kim se barney zeni? msm u prvom epizodi stane kad barneyva buduca zena zove teda i slj epizoda krene nesto potpuno drugo :?
Ta druga epizoda je nakon vjenčanja onog Punchy-a, znači Barnijevo vjenčanje se tek treba dogoditi...mah, više nisu tolko fora, ali ću svejedno nastaviti gledati, jebiga sad moram saznati tko je stara :D
TeraBajt
20-09-2011, 23:18
the wire na hrtu, gg je serija
Raoul Duke
21-09-2011, 08:49
Ma HIMYM samo zeli izvuc maksimalno para i sad izvlace nebitne i maksimalno produzuju sto je bezveze,barney se mislim sa norom zeni,ne ocekujem od ove sezone nista drugo nego par dobrih epizoda,iako moram priznat da san se nasmijao na onu foru sa lebron jamesom i clevelandom dobrano :D
beba nema zvečku
21-09-2011, 16:02
koja fora, daj jubito.
Gleda netko Happy Endings? http://www.imdb.com/title/tt1587678/
U zadnje vrime gledam Curb your enthusiasm. Larry David je takav car kakvog nema. Victim of circumstances kako ga mnogi nazivaju :)
Sonic_Moronic
23-09-2011, 21:06
Gledao sam samo 2-3 epizode toga ali sam umro od smijeha. Budem čekirao jednom.
Karlo_from_Bjelovar
23-09-2011, 23:06
pogledao novu epizodu two and a half mana (s ashtom kutcherom u glavnoj ulozi, charlie je poginuo na kraju prošle)..
ma ni do koljena pocecima.
Windwalker
23-09-2011, 23:06
Pogledao prve 3 sezone It's Always Sunny in Philadelphia.
Pregenijalna serija.
Svaka epizoda je jedno sto puta smješnija od bilo koje komedije nastale u zadnjih 10 godina.
Nego, danas kreću novi Fringe i Supernatural. Zakon.
Karlo_from_Bjelovar
23-09-2011, 23:09
tocno, jedva cekam sutra da dodem sa solfeggia i pogledam! :D
Death By Sexy
24-09-2011, 11:04
U zadnje vrime gledam Curb your enthusiasm. Larry David je takav car kakvog nema. Victim of circumstances kako ga mnogi nazivaju :)
Meni jedna od boljih serija. Lik stvara predobre i životne situacije koje su presmiješne! Odgledao sve dosad. Ima i film di je tak sličan, gledao sam ga prije par godina.
Film Whatever works :) Jebenica. Samo David to može izvest.
Horny Devil
24-09-2011, 12:28
Pogledao novu Fringe epizodu. Nije bas spektakularna za premijeru. Iako, ima jedna fora, epizoda djeluje kao tipicni monster of the week scenarij, a na kraju ispadne da je ipak uvod u nove elemente mythology story arca.
Kostolomac
24-09-2011, 12:37
Probao gledati Haven, ne paše mi. Ali Suits mi izgleda kao simpatična serija.
U zadnje vrime gledam Curb your enthusiasm (...) Victim of circumstances kako ga mnogi nazivaju :)
I HAD A DENTIST APPOINTMENT, YOU CARWASH CUNT
Susie <3
Ne znam jel' ovo topic i za dokumentarne, ali jel' itko gledao Deception na Discovery-u? Meni je baš ok ^^
pogledao novu epizodu two and a half mana (s ashtom kutcherom u glavnoj ulozi, charlie je poginuo na kraju prošle)..
ma ni do koljena pocecima.
Isuse koliko onda loše mora bit sad ako je lošije nego kaj je bilo prije?
Karlo_from_Bjelovar
24-09-2011, 23:57
tako loše da je jednostavno preloše.
nadao sam se da će je ashton oživit.. ali nije.
inace, pogledah novu epizodu supernaturala i fringea.. definitivno se nastavljaju gledati! :D
tako loše da je jednostavno preloše.
nadao sam se da će je ashton oživit.. ali nije.
inace, pogledah novu epizodu supernaturala i fringea.. definitivno se nastavljaju gledati! :D
ja svo troje dropam :thumbs1:
Novi Breaking Bad
shit just got real :cry:
nemam pojma sta ce uraditi za finale, mozda ce cijeli grad eksplodirat ili tako nesto
Pogledao s curom Vampriske Dnevnike, 2 epizode, da vidim za čime to uzdišu :( Serija prepuna sladunjave patetike, ubijen smisao vampira, svi glumci manekeni i manekenke, loš scenarij itd. Ali i dalje bolje od Sumraka :D Sve u svemu, zaobići ako volite vampire.
Trebao bi pogledati onaj True Blood, nadam se da je bolje od ove gluposti :D
Ma ako volis vampire bolje ne :) , iako u pocetku nije lose toliko.
Windwalker
26-09-2011, 14:24
Samo da te upozorim.
True Blood je utemeljenje gluposti u samoj srži.
Ali je tolko zabavno da se mora gledati dalje i želi još.
A ono što si ti gledao ne zaslužuje epitet 'glupo', jer je najveće dno svih dna.
To temeljim na pune dvije minute, koliko sam te serije vidio.
Vampire diaries sam odlučio pogledat na nagovor sestre i čak mi se relativno svidjelo, evo sad počeo pratit 3. sezonu skupa s njom čisto da gledam nešto :)
Lord Ragnarok
26-09-2011, 15:26
true blood je nesto mracnija verzija twilighta di je glavni vampir old-skul feget koji sramoti sve sto stoji za pojam vampira. isto ko i edward.
ustedi si vremena, dobrog ukusa i mozdanih stanica i to nemoj gledati.
utemeljeno na jedva odgledanoj prvoj sezoni. da ne velite da nisam dosta odgledao.
Dreamer Deceiver
26-09-2011, 15:32
Novi Breaking Bad
nemam pojma sta ce uraditi za finale, mozda ce cijeli grad eksplodirat ili tako nesto
neće, baren ne u ovoj sezoni. Bit će i peta sezona koja je ujedno, hvala kristu, i posljednja sezona
Horny Devil
26-09-2011, 15:33
Novi Breaking Bad
Damn, te epizode pred kraj sezone...
http://i.imgur.com/pBIue.gif
OK, pogledao sam True Blood in 5 minutes (sumarum na youtubu), izgleda čak i lošije od Vampirskih Dnevnika :D Zar su Buffy i Angel jedine serije tog tipa što valjaju!? Onaj Supernatural, se isplati?
Dreamer Deceiver
26-09-2011, 15:50
ko god da reko da supernatural ne valja, ne vjeruj mu! vjeruj meni i poglej sve od njih, 4 i 5. sezona su ludnica, a s 5. su trebali završiti :( savršen kraj serije bi bio :(
Arbiter of Change
26-09-2011, 17:32
OK, pogledao sam True Blood in 5 minutes (sumarum na youtubu), izgleda čak i lošije od Vampirskih Dnevnika :D Zar su Buffy i Angel jedine serije tog tipa što valjaju!? Onaj Supernatural, se isplati?
Pogledaj seriju zapravo. TB je sasvim OK sa stajališta vampira, samo što upada u istu glupu zamku da se sve većinom vrti oko cure.
Šta fali True Bloodu? Ne znam zašto TB uopće uspoređuju s Twilightom, nekako je najrealnija od svih tih serija o vampirima (ima čak i političku stranu). Jest da se sve vrti oko cure, ipak je ona glavni lik, ali imaš i pogled u priče drugih likova koji su svi više-manje povezani. IMO, isplati se pogledat, pogotovo do kraja treće sezone kad se uzdrma sve pogledano do tad :D
Ok, ajmo sad ozbiljno, prava serija.
zxdxk0RpBQg
[quote="Kid A":3pts9gcr]Novi Breaking Bad
Damn, te epizode pred kraj sezone...
http://i.imgur.com/pBIue.gif[/quote:3pts9gcr]
Ovaj ishod je bio donekle očekivan ali ipak, damn. S obzirom na trenuto stanje Walta, teško je reći što će sljedeće učiniti.
Worthaur
27-09-2011, 19:34
Zapocela Terra Nova, moze proc
Ona nova od Keith Barrea? Bar mislim da se tako zove. Baš me je to zanimalo, a nisam pogledao ni jednu epizodu.
Da, Keith Barry. Meni je baš super, bude subotom na Discovery-u
Je li primjetio tko u zadnjoj epizodi Breaking Bada jednu Waltovu recenicu izgovori Mikeovim glasom?
n0KRW9Xw4tw
Najdraza teorija zasto mi je:
>Mike's fatherly affection for Jesse.
>Bald, just like Walt. Also, a fatter head, which is a common side effect of aging.
>Walt AND Hank both receive mysterious phone calls, warning them of an impending disaster on the horizon. These calls came from Future Walt in an attempt to change the course of history.
>Mike has a fully-grown daughter. Walt has an infant daughter. Coincidence...? This is only speculation of course, but my feeling is that everyone in Walt's family was killed in a meth battle except for his daughter in Future Walt's (aka Mike's) timeline.
>Future Walt (aka Mike) beating Walt senseless in the bar that night when Walt expressed interest in killing Gus. You see, in his timeline, he had tried exactly the same thing and had payed dearly for it. The beating was a tough love approach that Future Walt has come to rely on during his many years roaming the lonely future.
>The Mike voice-over in the desert. This is the creator's way of subtely hinting at what is to come, as well as to show that Walt is beginning to develop the deeper voice (possibly due to the cancer) that he speaks with in Future Walt's future.
Čekaj malo... wat?
Breaking Bad sada ima neki time-travel, vizije i ratove?
WAT!?
Vjerojatno je da ca se ispostaviti da je Mike bio u slicnoj situaciji. Ili nesto slicno.
Ali ovakve teorije su uvijek zabavne :).
Death By Sexy
28-09-2011, 13:41
Htio sam baciti foru - Terra ništa Nova... Al makar je isklišejizirano do bola, dinosauri jedu ljude, pa ono... Ok je.
Neven <R>
28-09-2011, 18:06
Čekaj malo... wat?
WAT!?
Pretjerane spekulacije, a i uopće nije bio Mikeov glas
I krenula nova sezona Castle-a (2 ep. izašle)! I kad misliš, evo ga, to je to, oni opet sve zaseru i kreću iz početka (ako gledate, znate o čemu govorim)! Kvragu!
Idem sad gledati Threshold! Carla je tamo! CARLA!!!!
Also, Eureka i Warehouse 13 = meh! Razočarenje iz sezone u sezonu, a ja i dalje neznam što me vuče da gledam to!
[quote="The Boz":6nzbfi81]Čekaj malo... wat?
WAT!?
Pretjerane spekulacije, a i uopće nije bio Mikeov glas[/quote:6nzbfi81]
Definitivno je Mikeov glas. A pošto su tvorci Breaking Bada jako orijentirani na detalje, gotovo sigurno je da će od toga nešto biti.
Dreamer Deceiver
28-09-2011, 19:25
jap, to je definitivno majkov glas. Išao sam provjeriti baš u epizodu, misleći se da su malo video na jutub sjebali, ali sve ove spekulacije o time travelu su preapstraktne za breaking bad.
Čekaj malo... wat?
WAT!?
Ma ljudi imaju viska vremena na internetu pa nemaju pametnija posla nego izmisljati fanfiction. Ignore it
Hmmm šta trenutno gledati? Mytbusterse, Big Bang Theory, Weeds, Sons of Anarchy, Fringe, Family Guy, Boardwalk Empire, Supernatural ili Clone Wars??? 8)
Nekad stvarno ne znam.
Lord Ragnarok
29-09-2011, 21:23
mythbustersi su zanimljivi, al ne nesto sto ib a osobno mogao pratiti
bbt preskoci. smece od serije.
weeds ako je to ona serija o majci kaj dila travu, moze proci, dobra serija da se pogledati. premda je nisam puno gledo
sons of anarchy odlicna serija, bare prve 2 sezone. za 3 sam cuo samo lsoe rijeci.
fringe dunno, nisam gledo
family guy naporno smece od crtica. rade gledaj simpsone
boardwalk empire duno, nisam gledo
supernatural teze smece od wananbe fantasy vamp hunting serije. sve na istu shemu. duh u ovoj kuci. duh u onoj osobi. duh radi sranja tu duh radi sranja tamo. ponovi sa nasumicnim cudovistem. bljak.
clone wars idk, nisam gledo, al je sw i critc. nemoze biti prelose
Hahaha, on pljuje po Supernaturalu, hahahaha!
Inace gledam sve te serije i busterse koji tehnicki nisu serija al sam ih tu uvrstija. Mehhh idem pogledat stand up na kraju, npr. od Kevina Harta kojeg sam zapazija na Conanu :)
Pa kad je dosadna serija, X Files za teense
Ma serija je odlicna, humora, dobre muzike i klanja na sve strane.
Lord Ragnarok
29-09-2011, 21:56
ta serija ima domislajtosti i originalnosti kolko i seherezada u najgoroj epizodi.
cak i mrvicu manje
Da pogodim... pogledao si 3 epizode prve sezone i to je to, jel?
Karlo_from_Bjelovar
29-09-2011, 22:00
Lily sjebala Barneya hihi.
Lord Ragnarok
29-09-2011, 22:00
cjelu prvu sezonu i vecinu druge.
onda mi je pozlilo ejr sma mogo bolje utrositi to vrijeme gledajuci seherezadu.
ima ljepse tjelo neg ona 2 brata
Don't diss the Winchesters, bro! Imma slash ya!
Lord Ragnarok
29-09-2011, 22:06
da, stagod...
to mi ima jako puno smisla..
Lily sjebala Barneya hihi.
Mislim sad su krenuli forsat već, ono ova pokaže sise, ovom ispadne ono govno neko, i sad zbog toga mora nosit onu kravatu godinu dana. Baš.
mythbustersi su zanimljivi, al ne nesto sto ib a osobno mogao pratiti
bbt preskoci. smece od serije.
weeds ako je to ona serija o majci kaj dila travu, moze proci, dobra serija da se pogledati. premda je nisam puno gledo
sons of anarchy odlicna serija, bare prve 2 sezone. za 3 sam cuo samo lsoe rijeci.
fringe dunno, nisam gledo
family guy naporno smece od crtica. rade gledaj simpsone
boardwalk empire duno, nisam gledo
supernatural teze smece od wananbe fantasy vamp hunting serije. sve na istu shemu. duh u ovoj kuci. duh u onoj osobi. duh radi sranja tu duh radi sranja tamo. ponovi sa nasumicnim cudovistem. bljak.
clone wars idk, nisam gledo, al je sw i critc. nemoze biti prelose
Zadnja epizoda trece sezone Sonsa iskupi cijelu sezonu. Tako je dobra.
Supernatural je odlicna serija, koja sa malim budžetom, lošom pozicijom u tjednu uspijeva opstati na tvu toliko dugo vremena. Imo trebala je završiti u 5. sezoni, ali nekako mi je drago da nije.
Jenda od rijetkih serija koja uspijeva ostati svježa a da toliko traje. Also, jedina serija koja zna izvesti filler epizode kako spada.
Ako voliš Star Wars nemoj se približiti Clone Warsima. Ako mrziš star wars i zelis vidjeti kako ga mrcvare, izvoli.
Broadwalk Empire mi je sljedece na to-watch listi.
Simpsoni su isto postali naporni imo, ali svejedno ih gledam.
S ostalim se slažem :)
U zadnje vrime gledam Curb your enthusiasm (...) Victim of circumstances kako ga mnogi nazivaju :)
I HAD A DENTIST APPOINTMENT, YOU CARWASH CUNT
Susie <3
Upravo sam pogleda tu epizodu. Koji urnebes da je to strašno "Boy cock girl cock ia ia jo" :rotfl:
Windwalker
30-09-2011, 00:04
Cass će vas kazniti, vi bogohulnici koji pljujete po Supernaturalu.
Dreamer Deceiver
30-09-2011, 12:04
tvoj avatar :pray: Riknuo sam od smijeha kad je bila ta scena :D
Pogledao Twin Peaks, nista ekstra, jos nako glup kraj, al nisan pogleda film neznan jel se u njemu ista objasni, najbolje je prestat gledat kad se otkrije ko je Lauru ubia.
Pogleda i prvu epizodu Fringea, skuzia usput da san to vec gleda na televiziji, ne do kraja, nije mi se svidilo bas, a nije me nesto impresionirala, nadam se da ce postati bolje. :)
I kako je Boston Legal mocna serija, Denny Crane. :)
Windwalker
30-09-2011, 17:22
Kraj Twin Peaksa nije glup, već tužan, budući da je serija ukinuta i nedovršena.
Fringe će postati zanimljiviji kad se počne fokusirati na svoju mitologiju na samom kraju prve sezone, nekoliko epizoda druge, i onda cijelu treću.
No i zasebne epizode su ok, nemoj ih preskakati ako namjeravaš gledati seriju.
tvoj avatar :pray: Riknuo sam od smijeha kad je bila ta scena :D
Thanks!
YX7tbhK7WRs
Duke of Earl
30-09-2011, 17:52
Pogledao Twin Peaks, nista ekstra, jos nako glup kraj, al nisan pogleda film neznan jel se u njemu ista objasni, najbolje je prestat gledat kad se otkrije ko je Lauru ubia.
Apsolutno je nebitno tko je ubio Lauru. Sam Lynch je rekao da to nikad nije trebalo biti otkriveno, ali producenti su zahtjevali. U filmu se ništa previše ne objasni, ali je svejedno fantastičan. Lynchu su glavna radnja i scenarij gotovo sporedna stvar, tako da si u seriju ušao s krivim očekivanjima. A kraj je takav jer je nažalost ukinuta.
Stvar je da poslje pocinje opadat kvaliteta, da stalno pokusavaju na neku foru ocito privuci gledatelje, ubije to gust, steta je svakako da je tako rano zavrseno, al to je ocito bio prelomni trenutak. A uvjek su producenti krivi kod takvih stvari, a kad zivimo u takom svijetu :(
Odgledala prvu sezonu Rules of Engagement, predobra serija, samo jedan lik je preloš glumac, svako malo gleda u kameru i tako to, ali eto >.<
Karlo_from_Bjelovar
01-10-2011, 13:37
@wizard: fringe postane awesome tek tamo dok prode prvi story arc u vezi tog partnera njezinog koji umre..
druga i treca sezona su awesome!
person of interest
Prve dvije epizode su zanimljive, serija ima puno potencijala
Windwalker
01-10-2011, 15:33
Eh taj Fringe.
Jedna promjena uzrokuje druge, pa su neki likovi opet živi i slično.
Ali nema veze. Cool je.
meni je fringe poceo bit zanimljiv tek kad su se pojavili oni observeri :D
Windwalker
01-10-2011, 19:15
Znači, od prve epizode?
Jer, observer je u svakoj epizodi.
Da, to govno mi je bilo kao kada sam na negdje 220om xkcdu skužio da postoji title text. Opet odgledao svaku epizodu, čisto da ga spazim.
Neven <R>
01-10-2011, 21:19
Ja sam to prestao gledat u 1. sezoni još al čujem da su dropali onog FBI revivanog lika u potpunosti i da je skroz o drugome radnja. JE'L ISTINA TO? I je'l se epizode još uvijek svaka za sebe neki random slučaj ili ima serijalizirana UZBUDLJIVA radnja?
Meni je bilo zanimljivo dok se gore navedeno nije desilo (bar mislim da je to taj događaj), kad joj kolega pogine u jednoj epizodi par epizoda poslije on je opet tu kao da se ništa nije desilo pomaže im u MOTW slučaju, nakon toga sam izgubio volju za gledanjem :/
Windwalker
02-10-2011, 00:17
Žalosno je što si zbog toga prestao gledati, umjesto da si se bolje informirao.
To nije pogreška autora serije, već glupe televizijske kuće, koja je tu epizodu preskočila u prvoj sezoni, i onda naknadno samo ubacila u drugu, iako je to službeno epizoda prve sezone.
Nakon te epizode, druga sezona normalno ide dalje, i lik je, naravno, mrtav.
Horny Devil
03-10-2011, 19:29
Breaking Bad. :o
Dreamer Deceiver
03-10-2011, 19:42
ja sam se nadao napetijoj epizodi :D
još nitko nije gledo ANGRY BOYS. :(
ja ću gledat ovo:
IkBG_0TkuHs
Wooohooo, počela nova sezona Hung-a!
Malo pervezarija prije spavanja dobro dođe!
Zadnja epizoda Breaking Bad-a. Uffff. :)
Glazba je u ovoj epizodi bila fenomenalna, strašno podiže atmosferu.
Kako sam znao da ce odsetati od auta FFFFUUUUUU :cry:
Koliko jos, dve-tri epizode do kraja sezone......aaarghhgsdfdsdffbbffgnffbbfbbfb
Jedna valjda!
Netko će uginuti!
Neven <R>
03-10-2011, 22:28
Pa još su u pre season trailerima pokazivali da će se Walt i Gus sastati, tak da je sigurno bilo ništa od ove bombe.
Nova serija, Homeland.
Izgleda dobro.
<3 Morena itd.
jel gleda ko Terra Novu ?
pogeldao prvu seriju, ala je loše, ocekival sam bolji CGI što se dinosaurusa tice...gluma mi je nekako nezanimljiva i neuvjerljiva, još k tome glumi onaj lik iz Avatara koji mi je neopisivo iritantan...
navodno je to radio Spilberg ?? od Spilberga ni S....
Horny Devil
06-10-2011, 10:43
Pogledao novi Sons of Anarchy.
THE HOFF!
crnisokol
06-10-2011, 13:15
Pogledao novi Sons of Anarchy.
THE HOFF!
do koje sezone je došla serija?...ja stao na drugoj..
Horny Devil
06-10-2011, 14:14
Do cetvrte.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.