Pogledaj cijelu verziju : Serije
Horny Devil
10-12-2013, 23:20
Pogledao prvih pet izašlih epizoda Almost Humana. Sviđa mi se, ali gledanost u 'Merici mu je slaba kao svojedobno Fringeu. Nadam se da će poživjeti barem još koju sezonu.
E, da, nije im dugo trebalo da referenciraju Dredda. :)
Wolfwrath
10-12-2013, 23:24
Fringe je na kraju izrastao u dobrih 5 sezona i dobio kultni status. S tim amerima nikad ne možeš znat
Windwalker
11-12-2013, 00:41
Fringe je trebao biti ukinut nekoliko puta, ali ga je sam Fox spašavao.
Ne mogu im oprostit Firefly, ali zbog Fringea su na putu iskupljenja.
ti madr fakr koja jebena 11. epizoda Homeland iseee :pray:
koji zveketau po tikvi :D
ovo je sad ko kad se Sherlock bacio(kako ce objasnit kako je preživio), jebeno me zanima kako ce pobec van, ako :D
Windwalker
12-12-2013, 00:55
Priča se da bi trebao biti kraj Brodyja.
Ja bi radije da preživi, jer je ipak nosio seriju, no kud bi onda išli dalje.
Nisu znali ni što bi s trećom sezonom, pa su ga maknuli i redali čuda (izuzevši treće epizode gdje je bio glavni lik, no ta je bila čudnija od svih).
Kad se napokon vratio, serija je opet postala dobra, ali stvarno ne vidim kud dalje s njegovom pričom.
vidim da je na IMDB potpisana 4. sezona...a možda se pretvori u familijarnu dramu :D Carrie ipak nosi njegovo dijete ^^
Worthaur
12-12-2013, 09:45
Nije njegovo
Nije njegovo
ma je 100% iako je rekla da nije
Worthaur
12-12-2013, 12:23
Sumnjam, jer onda bi mu vec rekla to da ga izvuce iz Tehrana nakon sto je misija propala.
Sumnjam, jer onda bi mu vec rekla to da ga izvuce iz Tehrana nakon sto je misija propala.
a možda nije htjela na tu kartu igrat, možda scenaristi nisu htjeli to pretvorit u neku ljubavnu žalapojku...još malo pa cemo saznat :D
Duke of Earl
13-12-2013, 16:55
Sad je ovaj mrtvi Fox počeo reprizirat X-Filese od prve sezone, svaki dan po 4. epizode zaredom, sjebat će mi faks :(
ja ga imam na MaxTVu, standardni paket
FOX,FOXcrime i FOX life
Baš bih si mogao to skinuti, nikad nisam gledao u komadu sve.
Duke of Earl
13-12-2013, 17:49
di ima Fox?
Ja ga imam na Iskon TVu, osnovni paket.
ah znaci nista od toga kod mene, jedino kda si skinem s neta eventualno
crnisokol
13-12-2013, 18:25
sva sreća što nemam fox jer bi sad morao ovo pratiti :D
Duke of Earl
14-12-2013, 17:27
Ovaj Brooklyn Nine-Nine mi je isto jebena nova humoristična serija, nema canned laughtera, traje pristojnih 20 min i jednostavno je zabavna.
Stavio sam to na watch listu prije koji tjedan, izgleda ok.
Gledam trenutno Entourage, dogurao sam u tjedan dva do 5. sezone. Baš mi je zabavno, a Ari Gold je jedan od najboljih likova neke serije uopće.
Ovaj Brooklyn Nine-Nine mi je isto jebena nova humoristična serija, nema canned laughtera, traje pristojnih 20 min i jednostavno je zabavna.
forsiraniji humor nisam nigdije vidio ko u toj seriji, posebice ono forsiranje "flash back-ova", to možda funkcionira u crtanim serijama
pogledal sma prvih 5 minuta i ugasio
Duke of Earl
14-12-2013, 19:12
Prvih 5 minuta, veoma vjerodostojan uzorak za procijenit kvalitetu serije. Ajde da si bar jednu cijelu epizodu pogledao.
meni dosta
karikiram humor
Frajer : "Hoćeš li ici samnom u kino gledat Titanic ?"
Ženska: " Titanik je glup film "
Frajer : " Da to sam milslio rec, titanik je glup film"
/smijeh
hahaha
ne hvala, takva je cijela serija
Duke of Earl
14-12-2013, 19:23
Ne, cijela serija nije takva, ali vjerojatno bolje znaš od mene jer si pogledao čitavih 5 minuta :thumbs2:
forsiraniji humor nisam nigdije vidio ko u toj seriji, posebice ono forsiranje "flash back-ova", to možda funkcionira u crtanim serijama
Ti gledas Walking Dead.
Razmisli malo o tome
Neven <R>
14-12-2013, 19:40
Obično piloti serije znaju biti lošiji ionak, a kamoli prvih pet minuta. Budem čekirao jer vjerujem drugu earlu
[quote="Duke of Earl":3ka1wlpp]Ovaj Brooklyn Nine-Nine mi je isto jebena nova humoristična serija, nema canned laughtera, traje pristojnih 20 min i jednostavno je zabavna.
Ti gledas Walking Dead.
Razmisli malo o tome[/quote:3ka1wlpp]
gdje sam reko da je TWD dobra serija ? Loša je veoma, osim prve sezone, tu i tamo pokoja dobra epizoda, recimo zadnji 3 u zadnjoj sezoni
zašto je gledam ? je pratim strip paralelno
Windwalker
14-12-2013, 19:54
Walking Dead je odlična serija.
Ja gledam Brooklyn Nine-Nine od početka i čist je dobra serija. Ova zadnja epizoda prije pauze je bila odlična, a Terry Crews je najbolji.
Privodim kraju cetvrtu sezonu Shielda. Jos uvijek 8/10
Malo sam si spoilao svasta na wikipediji (slucajno) al jbg
Neven <R>
15-12-2013, 12:50
Ja gledam Brooklyn Nine-Nine od početka i čist je dobra serija. Ova zadnja epizoda prije pauze je bila odlična, a Terry Crews je najbolji.
Evo odgledao prvih 5 epizoda i slažem se. Podsjeća me dosta na Scrubse, samo je policijski setting.
evo završio Homeland !
dakle,pogodio sam početak epizode i kraj epizode, tj scenu na kraju hehe, kad su čitali poginule, sprdal sam se da ce Carrie sa markerom nacrtat još jednu zvjezdu u počast Brodiju pošto novi direktor CIA nije htio
e sad na IMDB piše da ce bit i 4. sezona, sad može bit i nemora,ako bude, na kraju epizode Dar Adal kaže Carrie da se javi ured direktoru da imaju situaciju ?? sad ako je nekim cudom Brody preživil ( aka Sherlock ) onda ce odugovlačit
po meni ovo je savršen kraj serije, nit je happy ending niti neki tužan kraj, zlatna sredina
jesam reko da je Brodijevo djete :P
Windwalker
15-12-2013, 14:21
Pa gdje si pogledao zadnju epizodu? Piše da je tek navečer.
EDIT
Nema veze, upravo našo. Nisam znao da je puštena ranije.
Nego, bila su dva Grimma ovaj petak.
Prvi je ok, a drugi zakon. Bio je Krampus.
Evo odgledao prvih 5 epizoda i slažem se. Podsjeća me dosta na Scrubse, samo je policijski setting.
Mene podsjeća na Scrubse i blago na Parkse.
E i Gina mi je super. Ne znam jesi ju prepoznao, to ti je ona žena iz prve epizode Louieja.
I Boyle je odličan.
Super je kraj homelanda, ali ja bi radije zavrsio tu seriju... nemaju sta radit sad dalje
Super je kraj homelanda, ali ja bi radije zavrsio tu seriju... nemaju sta radit sad dalje
a komotno mogu nastavit bez Brodya, ima još terorista koji su aktivni heh :D
Windwalker
16-12-2013, 01:16
Također.
A bilo je tužno.
Tužnije nego bilo koja smrt u GOT-u, TWD-u ili BB-u.
No, očekivano.
Dreamer Deceiver
16-12-2013, 17:20
da, drago mi je da showtime imao muda i stvarno to realiziro. Barem se nadam da to neće postat smeće ko dexter ili californication
ipak ce bit 4. sezona
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox ... amily.html (http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2013/12/homeland-season-4-whats-next-for-the-brody-family.html)
Kostolomac
18-12-2013, 00:14
Koji rendom, crkavam :pray:
H_gCFBSSlFA
Krenuo sa 5. sezonom BrBa. Super kao i dosad.
The Shield peta sezona
joj sjeban finale, sad sve ode u k
Dreamer Deceiver
18-12-2013, 17:48
mislim da bi to napokon mogo počet gledat preko ferija
Neven <R>
18-12-2013, 21:20
The Shield peta sezona
joj sjeban finale, sad sve ode u k
hehe nisi vidio finale serije 8) 8) 8)
but srsly
Lem :cry:
Windwalker
25-12-2013, 15:50
Evo ga. Kratki teaser prequel treće sezone.
JwntNANJCOE
Odgledao sam zadnju sezonu Boardwalk Empire i naravno još uvijek je vrh. Svake sezone ispočetka uspiju ubaciti nove zanimljive likove, stare staviti u neke nove situacije i uvijek to funkcionira besprijekorno. Očekivao sam uzbudljiv i bombastičan kraj sezone, ali ispao je samo tužan. Bit će zanimljivo vidjeti šta sad dalje, prebacuje li se fokus serije u Chicago. Bilo kako bilo, jedva čekam dalje.
Riješio sam i sve sezone Entouragea. Bez ikakve zamjerke, jedna od najboljih humoristično/dramskih serija.
A sad, Homeland 3
http://i.imgur.com/KYQSb4P.gif
Počeo sam ipak sa Ray Donovan i prvih par epizoda obećava. Očekivao sam klasiku gdje on svaku epizodu "fixa" neki slučaj, a neka glavna priča se provlači tu i tamo pa me iznenadilo da je ustvari obrnuto.
Horny Devil
28-12-2013, 20:31
Pogledao konačno 4. sezonu Justifieda. Uf, svašta se izdogađalo. Vrlo dobra sezona, čeka se peta.
Neven <R>
01-01-2014, 17:19
Počela 5. sezona Communityja. Nisam još pogledao, al navodno se Harmon vratio pa bi možda i moglo biti ok
Sutra, odnosno za nas preksutra kreće.
Harmon se vratio, Piercea više nema, Troyja će bit u svega par epizoda, Duncan se ponovno vraća i castu se pridružio Jonathan Banks.
krenuo Sherlock 3. sezona !!!!
Malooki jel gledaš ? :D
Windwalker
02-01-2014, 13:50
Aaaaaaarrrrgggggggggghhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!
A ja mislio tek za par tjedana.
Sad brže bolje u nabavku.
Ne još, ostavljam za vikend. To i Community.
Horny Devil
02-01-2014, 14:37
Pogled'o Šerloka. Ok epizoda.
dobra je epizoda :D
u rangu sa ostalima
pretpostavljam da nece tak skoro objasnit kako je preživio pad :D
Izgubljeni
02-01-2014, 18:55
Ne još, ostavljam za vikend. To i Community.
Još sljedeći tjedan kreće Parks and Rec.
Novi Sherlock
http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2013/05/south-park-randy-marsh-internet-Over-Logging.jpg
zajebavam se nisam ga jos pogledo, sad cu
Windwalker
03-01-2014, 03:58
Pogledao.
Savršeno! :pray: :pray: :pray:
Nakon dvije godine kolko ih nije bilo, tako je lako opet se povezat s likovima.
Toliko mindfuckanja, referenci na Sherlockovu smrt i povratak (a i sam Cumberbatchov povratak u ulogu nakon hollywoodiziranja), i nevjerojatno puno odličnog humora.
Za par dana već druga epizoda. I onda mjesec dana do treće. To mi je glupo. Ili sve odma ili nek ih jednoliko razmaknu.
Dreamer Deceiver
03-01-2014, 15:39
nove dvije ep communitya su super! Prva je ozbiljnijeg tona pošto je Harmon trebao smeće vratiti u prvotno stanje, ali druga je već zakon. Pogotovo Jonathan banks (Mike iz Breaking bada) <3
Upravo dosao to rec.
Meni je prva onak , slaba dosta. Al druga je stvarno odlicna :D
Horny Devil
03-01-2014, 21:38
Pogledao Broadchurch (http://www.imdb.com/title/tt2249364/?ref_=nv_sr_1). Odlično odglumljeno, režirano i snimljeno. Ali nije mi baš legaoizbor ubojice ili njegova motivacija.SSvejedno - preporuka.
Riješio sam Ray Donovan prvu sezonu i gledat ću i dalje. Jako dobro mi je sjela serija. Krećem sad napokon sa Homelandom, a gledam usput i Person of Interest prvu sezonu i Web Therapy. Obje su puno zabavnije nego sam očekivao.
Jesam ja jedini koji ne svršava na Sherlocka?
Cudi me sto jos nisu poceli s onim trailerima za got
Cudi me sto jos nisu poceli s onim trailerima za got
budu, tek je prvi mjesec, serija krece u devetom :D
Sve dosadašnje su počele oko travnja. Doduše, bilo bi bolje da počne što kasnije, a da napokon bude gledljivo.
Horny Devil
05-01-2014, 22:55
Danas se emitira nova epizoda Sherlocka.
Najs.
Windwalker
06-01-2014, 00:05
I onda mjesec dana do treće.
Od kad je 12.1. mjesec dana nakon 5.1.?
Btw pogledao sad drugu epizodu, rulež.
Windwalker
06-01-2014, 03:06
Zakleo bi se da je pisalo 14. Feb.
Očito postajem senilan.
crnisokol
06-01-2014, 12:41
jel gledao neko Bates Motel? valja šta?
danas starta na HRT-u pa me zanima...
Horny Devil
06-01-2014, 12:45
Pogledao Sherlocka. Poduži set-up, ali pay off je odličan. 5/5 - bretty gud!
Novi Community iznenađujuće dobar, Abedov Nicolas Cage je vjerojatno nešto najbolje u toj seriji.
hahah zanima me sto ce napraviti za paintball ove godine
Windwalker
06-01-2014, 22:50
Vrhunski je Sherlock.
Ne sjećam se da je prije bilo tolko komedije.
Smješnije od masu sitcoma zajedno.
Da, i meni se čini kao da ima puno više humora u ovoj sezoni.
Ne žalim se.
Worthaur
07-01-2014, 12:31
gBabKoHSErI
14.02.
Može. Taman kad završim Homeland, Sherlocka i SoA
Dreamer Deceiver
07-01-2014, 15:40
Da, i meni se čini kao da ima puno više humora u ovoj sezoni.
Ne žalim se.
baš to. Nasmijao sam se do suza. Em je napeto, em je smiješno. Može.
On November 15, 2013, it was announced that CBS and the series' producer 20th Century Fox Television, will launch How I Met Your Dad, a female-centric variation executive-produced by Bays, Thomas, and Emily Spivey.
Rofl.
Windwalker
07-01-2014, 17:39
Danas kreće novi Justified, y'all.
Baš sam neki dan završio četvrtu sezonu i još uvijek je odlična serija. Stvarno imaju pisce sa odličnim smislom za humor. Baš se od srca znam nasmijati na neke dijelove.
Wolfwrath
08-01-2014, 17:41
Baš sam to opazio. Podržavam.
Windwalker
08-01-2014, 17:51
Također su krenuli i Grimm, Almost Human i Person of Interest poslije one blagdanske pauze.
Horny Devil
08-01-2014, 18:06
Pogled'o.
...Almost Human...
Pogled'o i to.
Windwalker
08-01-2014, 19:54
Person of Interest opet rula.
Pet epizoda za redom! Pet!
Duke of Earl
08-01-2014, 20:05
Nova epka Brooklyn Nine-Nine meni najbolja do sada.
E dobro da si me podsjetio, treba pogledat.
Horny Devil
13-01-2014, 14:18
Zadnja doza Sherlocka. Is good!
Zadnja doza Sherlocka. Is good!
da :D pošto smo Malooki i ja vec komentirali, a u međuvremenu smo se transportirali na novi forum posta nema :D
da bilo je jebeno :D Kratko ali slatko
sad imam novu seriju, nadam se da ce bit dobra
"True Detective"
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Wolfwrath
13-01-2014, 14:42
http://www.imdb.com/title/tt2758950/
Odgledao prvu dvo-epizodu. Zasad valja.
Windwalker
13-01-2014, 16:35
E taj Sherlock.
Par puta sam se za glavu hvatao od ludosti i twistova.
Al na kraju sve dođe na svoje. I kraj je epski. Valjda nećemo opet dve godine čekat.
Jedini problem epizode je 'veliki' twist pred kraj, koji se vidi još iz prve scene.
OFFTOPIC
Novi forum je loš. Gdje je spoiler tag?
Horny Devil
13-01-2014, 16:42
Pogled'o i True Detective. Sviđa mi se. Jako.
3.14colovac
13-01-2014, 17:03
Trenutno gledam Anger Management, Brooklyn Nine-Nine (jako me podsjeća na Parks and Recreation) i The Hard Times of RJ Berger.
Jel valja Community?
Prva sezona dobra, druga odlična, treća i super i užas, četvrta govno, peta zasad jako dobra.
@Windwalker - ak misliš na ono sa mind palaceom onda da, bilo je dosta očito. Ali dobro riješeno na kraju, najbolja epizoda Sherlocka. A bome može i među najbolje epizode ičeg ikad.
Izgubljeni_v2.0
13-01-2014, 23:37
Pa četvrta je meni čisto ok, odlična je ona Halloween epizoda. Meni jedna od boljih uopće. Iako je zadnja epizoda četvrte užas.
Windwalker
13-01-2014, 23:39
Meni nije baš najbolja, ali odlična je (a svaka je).
Negativac mi je bio zakon. Bolji od Moriartyja.
I da, mislim na mind palace.
Što je u zadnje vrijeme sa stavljanjem glumaca visokih kalibra u serije? Prvo Kevin Bacon i The Following, zatim Kevin Spacey i House of Cards (must watch serija btw), onda Karl Urban i Almost Human, te sada Matthew McConaughey i Woody Harrelson OBOJE u jedno seriji (True detective). Mislim, nije da se bunim ovo je amazing. :D
Inače, pogledao prvu epizodu True detective i jako mi se sviđa zasad, a McConaugheyu savršeno paše hillbilly mustache.
Windwalker
14-01-2014, 10:46
Kriza je, nema se, pa svugdje beru pare gdje stignu.
True detective će biti miniserija od 8-10 epizoda.
A ak bude druge sezone, bit će nova priča i likovi, tipa American Horror Story.
True Detective odlican pocetak.
Wolfwrath
14-01-2014, 13:13
Baš sam to sad mislio pogledat. Zvuči dobro
Windwalker
14-01-2014, 19:42
Mislim da ću pričekat s tom serijom i odgledat u komadu.
Ionako imam dosta tjednih koje pratim i koje se polako vraćaju nakon pauze.
7FPRzH7Nrg4
Leakana prva epizoda, ne namjeravam gledati dok ne izađe 720p verzija što je po IMDB-u 25.01. Inače, serija izgleda amazing, jedino me zabrinjava što je Michael Bay imao nekakve uloge u njoj.
Horny Devil
15-01-2014, 14:30
Pogledao novog Archera. :)
EDIT:
Krenuo gledati novi Justified, kad odjednom Raylan se počne prisjećati prethodnog života kad je bio Seth Bullock.
http://i.imgur.com/9sMuiJN.jpg
Windwalker
17-01-2014, 19:45
PjyXOnFxc2c
OK.
Arbiter of Change
17-01-2014, 19:50
EDIT:
Krenuo gledati novi Justified, kad odjednom Raylan se počne prisjećati prethodnog života kad je bio Seth Bullock.
Njegov lik u Justifiedu je više-manje Bullock nakon što je prošao kroz nekoliko tretmana kontrole bijesa. :)
Ne baš uspješnih tretmana
Izgubljeni_v2.0
17-01-2014, 22:31
Dobar je novi Community. Ako ovako nastave odlično, malo su se pogubili pri kraju 4 sezone.
Sad idu 2 epizode Parks and Reca.
Kostolomac
18-01-2014, 01:07
Pogledao zadnju epizodu Sherlocka. Wat a tweests!
https://www.youtube.com/watch?v=sNPp74zh8lM
Legenda :D
7FPRzH7Nrg4
Leakana prva epizoda, ne namjeravam gledati dok ne izađe 720p verzija što je po IMDB-u 25.01. Inače, serija izgleda amazing, jedino me zabrinjava što je Michael Bay imao nekakve uloge u njoj.
Taman htio linkat. Ima ovo potencijala.
Cx7k6FVBHtQ
užas na nekom novom nivou :pray:
Windwalker
19-01-2014, 17:16
Gleda ko Banshee?
Prva epizoda nove sezone bila je nešto blaža, ali druga je preluda.
Rastura!
Worthaur
19-01-2014, 17:19
Yep, dobra mi je bila scena u jacuzzyu.
Windwalker
19-01-2014, 17:20
Je.
A i svi fightovi.
Wolfwrath
19-01-2014, 23:39
Pogledao prvu epizodu Black sailsa.
Nasilje, sex i pirati. Može.
Windwalker
20-01-2014, 00:25
Hcq4IX7qIm4
Tak je, spoilajte sezonu i vjerojatnu smrt jednog od glavnih likova u traileru.
Rulat će.
Odgledao sam Sherlocka. Još uvijek je vrhunska serija i pasalo mi je što se prve dvije epizode ne fokusiraju samo na slučajeve. Treća je posebno dobra i ostavlja u iščekivanju ko i kraj druge sezone.
Arbiter of Change
20-01-2014, 11:08
Sherlock je predobar jer je mini serija, a time i fokusiran na bitno umjesto na nekakve filler epizode/što već kako bi se ispunila sezona. Za razliku od Elementary, na primjer.
http://i.imgur.com/bmL2Llp.jpg
Horny Devil
20-01-2014, 11:59
Pogled'o drugu epizodu True Detectivea. Jednako dobra kao i prva. Tko će sad dočekati sljedeću?
Sjetio se da sam iz tko zna kog razloga pauzirao Shield na sestoj sezoni pa juce nastavio. Raspad sistema, moooooooooooozda sam si slucajno spoilao kraj na wikipediji al nije mi toliko bitno. Taman cu zavrsit sve dok ne pocne druga sezona Hanibala
Pogled'o drugu epizodu True Detectivea. Jednako dobra kao i prva. Tko će sad dočekati sljedeću?
Odlicna epizoda i najbolje tv sise ikad :)
Worthaur
20-01-2014, 16:27
http://31.media.tumblr.com/231ed3f0136dd586b30ed329f2285352/tumblr_mz091uP0Gg1r9t6cvo1_400.gif
Pogledao sam prvu epizodu Black Sails i oduševio se!
mravojed20
20-01-2014, 19:31
True Detective prva i druga epizoda su savršene. Prva ima atmosferu bokte ko da sav jadan stojiš na kiši i svi su ti umrli. Prestrašno nešto.
Nekako mi je žao što sam je počeo gledati sad umjesto kad bude gotova jer mi je ovako mučenje samo čekati epizode.
aj da je i tebi neš dobro
ja još nisam pogledal, bio sam krenuo al mi se tolko spavalo da mi je odma serija bila i dosadna hehe
budem sad koji dan kad me lupi ^^
http://31.media.tumblr.com/231ed3f0136dd586b30ed329f2285352/tumblr_mz091uP0Gg1r9t6cvo1_400.gif
Okej. Gledat će se.
Gledalo bi se i bez toga, ali sad je otišlo na vrh liste. Iako, Californication sise od one neke mlade pjevačice su mi još uvijek najdraže.
Worthaur
21-01-2014, 12:13
Season finale Sleepy Hollowa... Did not see that coming :o
Season finale of Sleepy Hollowa. :pray:
Jedino što druga sezona izlazi tek na jesen...
Windwalker
21-01-2014, 20:42
Sleepy Hollow
:pray::pray::pray:
(idiotsko smeće od foruma mi neda da stavim više smajlića, pa pravimo se da ih je 100)
Ništa sad od Fringea u Sleepy Hollowu, jer nisam to očekivao. Ali rulao je Noble.
Valjda neće sad Katrinu opet tražit čitavu sezonu.
Wolfwrath
22-01-2014, 00:38
Baš odgledao.
Jebote,to nisam očekivao
Znaci Sleepy Hollow ima certifikat okusa, moze se gledat?
Novi How I Never Met Your Mother je čak bio i ok.
Windwalker
22-01-2014, 23:26
Headless horseman, apokalipsa, vještice, masoni, simpatični likovi, cool monsteri, sveopća zabavnost i uvrnutost, pokoji dobar twist... najugodnije iznenađenje ove tv sezone.
+ Katrina je hot! A lot!
Kostolomac
22-01-2014, 23:49
Meni je Abbie divota čokoladna <3 Btw. jako dobar neočekivani twist. Tko će dočekati iduću sezonu :O
Windwalker
26-01-2014, 00:24
Banshee i dalje rula vrhunski!
Zavrsio Shield
a jbt koji kraj
RIP
Windwalker
26-01-2014, 16:45
Kaj je agent Coulson opet umro?
Horny Devil
27-01-2014, 12:48
Novi True Detective. Oh dear lawdy!
Dva tjedna do sljedeće epizode. Super Bowl. :(
Sviđa mi se ova ideja da svaka slijedeća sezona True Detectiva prati nova dva detektiva koji rade na nekom starom/novom slučaju. Još ako u svakoj uspiju dovesti ovako jaka imena, bit će odlično.
Odgledao sam 2 epizode Sleepy Hollow i fora mi je. Stavio sam ju odmah nakon prvog trailera na watchlist, ali mi izgleda kao da će biti i puno bolje nego sam očekivao. Brat bratu, sama premisa serije i nije nešto posebno. Oba glavna lika su simpatična, posebno mi se sviđa Ichabod sa svojim outdated britanskim govorom i što je fasciniran sitnicama kao što su 10% PDV-a i električno otvaranje prozora automobila, a ne nekim puno "većim" stvarima. Negativci su zabavni i serija što je najbitnije ima neki svoj šarm pa će se gledati i dalje.
Death By Sexy
27-01-2014, 14:14
Sviđa mi se ova ideja da svaka slijedeća sezona True Detectiva prati nova dva detektiva koji rade na nekom starom/novom slučaju. Još ako u svakoj uspiju dovesti ovako jaka imena, bit će odlično.
Wait, to je ideja fanova ili producenata?
Horny Devil
27-01-2014, 14:35
Serija koristi antologijski format, u stilu AHS-a, s jednim slučajem po sezoni.
Evo prvi link sa true detective anthology searcha(NAŽALOST IMA SPOILERA):
http://www.torontosun.com/2014/01/26/true-detective-makes-other-cop-dramas-look-ordinary
Death By Sexy
27-01-2014, 14:42
Odlično, e!
http://i.imgur.com/OnHnifO.png
Duke v2.0
28-01-2014, 13:30
Složio sam novi account samo da kažem kako je True Detective najbolja serija koja se trenutno vrti na TV-u. Nakon 3. epizode mi je ušla u top 3 dramske serije, uz bok BBu i The Wireu. Svaku epizodu nakon što izađe pogledam 2 puta, mislim da to nikad nisam radio ni sa jednom serijom. Sami format serije, gluma, dijalozi, kako soundtrack savršeno paše scenama, atmosfera, pacing, genijalna fotografija američkog Juga i konstantna opipljiva napetost između Rusta i Harta su nešto rijetko viđeno na filmovima, kamoli u serijama. Da ne spominjem one Rustove nihilističke monologe, svaki put se ježim kad krene. Čak je i intro audio-vizualno savršenstvo, uz Twin Peaks nema boljega:
http://www.youtube.com/watch?v=FxXRkqXfhYM
I ono jebem ti mrtvi Super Bowl, nova epizoda izlazi tek za 2 tjedna zbog te gluposti :(
I da, ako Matthew McConaughey ne pokupi sve moguće nagrade za najboljeg glumca iduće godine, nešto ozbiljno ne štima s TV svijetom.
Windwalker
28-01-2014, 15:30
Moram... izdržati... mjesec i pol...
Horny Devil
01-02-2014, 15:16
http://www.serijala.com/fantastika/sleepy-hollow-john-noble-unaprijeden-u-glavnu-postavu/
Vjerujem da će Windwalker biti zadovoljan.
Baš sam odgledao epizodu gdje se pojavljuje taj lik. Ok je serija, malo blesava tu i tamo, ali zabavno je.
Windwalker
01-02-2014, 16:19
http://www.serijala.com/fantastika/sleepy-hollow-john-noble-unaprijeden-u-glavnu-postavu/
Vjerujem da će Windwalker biti zadovoljan.
Itekako! :pray::pray::pray:
Windwalker
02-02-2014, 13:40
Kako rula serija!
http://img2.tvtome.com/i/u/47234629e1804583c5a1a3801a4c844b.jpg
Windwalker
02-02-2014, 16:36
Nitko to nije ni rekao.
Ali valja ponoviti tu i tamo.
Mafioz0r
02-02-2014, 21:57
Girls je zarazna serija. Mrzim sve likove i svejedno gledam dalje.
edit: Ray i Adam su podnošljivi.
beba nema zvečku
02-02-2014, 22:04
Brooklyn Nine Nine valja.
Pogledao Hello Ladies, odlična serija. Sad sam na prvoj epizodi Extrasa, ima potencijala.
Počeo napokon s 5. sezonom Communityja... odlična :D
http://i.imgur.com/CbuGmSF.jpg
(btw koji je kod za spoilere?)
Nabavljam si Mad Men, pa lijepo ispočetka. :D Gledala sam samo 5-6 epizoda napreskokce, baš me zanima.
crnisokol
05-02-2014, 10:12
Bates Motel
ukupno gledajući srednja žalost..ima 2-3 dosta dobre epizode sredinom sezone, no ostatak je osrednji uz par dosadnih...završnica je sigurno mogla i morala biti puno bolja...ajd glumci su dobri (izuzev lika Bradley, da je nema u seriji dao bi ocjenu više)...
5,5/10
Horny Devil
05-02-2014, 10:48
Nabavljam si Mad Men, pa lijepo ispočetka. :D
http://i.imgur.com/7qsmEc2.gif
Odgledao Extras, odlična serija. Finalna epizoda je neočekivana, ali mi je sinoć baš lijepo sjela. Sad bih se mogao bacit na Office UK, ili ako je netko gledao još nešto dobro od njega?
Btw, ova scena opisuje cijelu seriju savršeno :)
CzLLjto3oLE
Sleepy Hollow odgledao. Malo je blesava i klišejasta, ali jako zabavna. Twist je bio neočekivan i čeka se nastavak.
Ima ko za preporuku neku humorističnu seriju tipa Parks and Recreation. Znači da je nako fora, sa simpatičnim i zanimljivim likovima i odličnim humorom, ono da pogledam epizodu i da me fino opusti, a ne naživcira. Brooklyn Nine-Nine, Community, Arrested Development i Louie sam pogledao il već pratim, ako je nekom pala na pamet neka od tih.
Windwalker
08-02-2014, 02:36
Pushing Daisies gledaj.
Pogledah i to, i uživah veoma, al radije bi nešto ovog kraćeg formata, oko 20 min.
Baš sam skinuo Daisies jučer pa danas krećem sa gledanjem.
@wizard
Ako nisi It's Always Sunny in Philadelphia onda je to to što tražiš.
Windwalker
08-02-2014, 15:07
Banshee :pray::pray::pray:
Ja ne znam, ta serija jednostavno rastura nenormalno.
Epizoda potpuno suprotna svemu viđenome u toj seriji dosad.
Mirna, tiha, mistično sanjiva, a opet fenomenalna.
Gluma, kamera, scenografija, ono šuljanje u polju i još par scena kojih bi se vrhunski oscarovski filmovi posramili.
Odgledao 6-u sezonu Sons of Aarchy. Dosta dosadnjikava polovica sezone, ali drugi dio je jako dobar, kraj emotivan i donekle ipak neočekivan.
Sad ide Pushing Daisies.
Horny Devil
09-02-2014, 18:52
Krenuo gledati Life on Mars. Spoilaše me do bola, al' ima da se gleda. Nakon odgledanog LoM će ići i Ashes to Ashes.
Windwalker
10-02-2014, 18:46
It's back!
http://img2.tvtome.com/i/u/60c6e9be9dd04e4dce70d8bc7f7738a9.gif
Wolfwrath
10-02-2014, 18:48
The After
http://www.imdb.com/title/tt3145422/
Samo je prva epizoda zasad vani. Većinu epizode vrlo je neodređeno u kojem smjeru i općenito kojeg tipa je serija, no svejedno intrigantno. Na trenutke me čak podsjetilo na Jericho.
Na kraju epizode je twist, ajmo reći, moglo bi biti interesantno.
Druga sezona House of Cards je vani, pogledao samo prvu epizodu za sada.
Zaboravio sam u ovoj rupi između sezona koliko je dobra ova serija, a pogotovo Kevin Spacey. Polako mi postaje najdraža serija.
Zoey <3 ;_;
Taj twist sa njezinom smrću nisam nimalo očekivao, kada se Frank okrenuo i onda je bacio pod vlak usro sam se ko kurac. Ali ae, dobro što su joj se riješili pošto je njezina gluma bila očajna u usporedbi sa Spaceyem. Isto, na kraju epizode kada Frank se pocne ponovno obracati gledatelju je bio awesome.
I napokon smo vidjeli tittiese od Zoey, nisam nimalo razočaran. :D
Kostolomac
15-02-2014, 16:12
Nabavljam si Person of Interest, prvu sezonu. Frend mi je nahvalio, valjda će valjat.
Yep, House of Cards valja jako.
Person of Interest je ok, iako sam se već jako navikao gledati serije od 12-ak epizoda pa mi je ovo malo puno. Ali sama premisa je ok i zaplet koji se proteže kroz sezonu je dobro odrađen.
Windwalker
15-02-2014, 18:36
Person of Interest je proceduralac i treba ga doživjeti kao takvog.
Al kad krenu neke epizode vezane uz glavnu priču koju polako uspostavljaju, može ponuditi neke od najboljih sati televizije (recimo ona trilogija o HR-u pri sredini treće sezone).
Izgubljeni_v2.0
15-02-2014, 19:06
It's back!
http://img2.tvtome.com/i/u/60c6e9be9dd04e4dce70d8bc7f7738a9.gif
Još nisu ukinuli to smeće?
Windwalker
15-02-2014, 19:34
Jedna od najgledanijih serija, bez brige.
Kostolomac
16-02-2014, 00:48
Što se PoI-ja tiče, ne smeta mi proceduralac ako je kvalitetno izveden. I House of Cards zvuči super, definitivno ću ju kad-tad pogledati.
Windwalker
16-02-2014, 01:51
Nakon nekog vremena počne ići na živce i postane zadnja serija na listi koje tjedno gledam.
I onda odjednom udari s jednom ili više vrhunskih epizoda i popne mi se na prvo mjesto.
Nije da je konkurencija nešto, ali ipak.
Čudno ta serija djeluje na mene.
Sad mi je trenutno na dobroj strani.
Windwalker
19-02-2014, 20:08
Ne znam jel još itko prati S.H.I.E.L.D.?
Ja sam napravio pauzu tamo oko osme epizode, jer se kakti nadovezivala na novog Thora, pa sam htio njega prvo pogledati.
I onda sam ovaj tjedan napokon nastavio.
Kvaliteta je kroz epizode 8-13 samo rasla, do vrhunca u 13. epizodi.
A epizode 10-13 svrstao bih u odlične i mogu se mjeriti s boljim epizodama boljih serija.
Kao da gledam novu seriju. Nevjerojatno.
Likovi su postali zanimljiviji, više mi nisu nimalo iritantni, dobro funkcioniraju zajedno.
Akcija je odlična, dijalozi se popravljaju, priča se produbljuje, pojavljuju se neki Marvel likovi koji će imati veće uloge (Deathlock npr.).
Čak je i Stan Lee bio.
Za par epizoda trebala bi doći i Sif iz Thora, i to ne samo na deset sekundi, već na pravu epizodnu ulogu, kako se čini.
Nije to još na razini Sleepy Hollowa, ali polako sve više oduševljava.
Samo nek nastavi tako dalje, jer ima itekakve nade za ovu seriju.
Počeo s True Detective.
Depra.
Mislim, ok je serija, Matt i Woody rasturaju. Živcira me što ko i baš svaka MODERNA detektivska serija ima mentalno destabliziranog neshvaćenog genija koji rješava morbidne probleme, ali nadam se da je to samo dojam prve epizode.
Kostolomac
19-02-2014, 20:59
@Wind, pratim ja. Početak mi je bio dosta loš, čak sam razmišljao dropati seriju. Ali pošto sam Marvel fan, nastavio sam dalje i nisam požalio. Fitz-Simmons <3
Duke v2.0
19-02-2014, 21:02
Počeo s True Detective.
Depra.
Mislim, ok je serija, Matt i Woody rasturaju. Živcira me što ko i baš svaka MODERNA detektivska serija ima mentalno destabliziranog neshvaćenog genija koji rješava morbidne probleme, ali nadam se da je to samo dojam prve epizode.
Jedino što je Matt puno zaokruženiji i kvalitetniji lik od tih serija na koje aludiraš.
Death By Sexy
19-02-2014, 21:10
Počeo s True Detective.
Depra.
Koje su to serije? Ne znam bih li mogao ovu seriju usporediti s bilo kojom drugom detektivskom serijom... Sve su generičke, jedino mi Luther pada na pamet kao moralno diskutabilan, ali on je poprilično različit od Cohlea koji emitira tamu i depresiju iz samog svog izgleda, a kamoli iz svojih riječi i djela.
Meni je serija genijalna, imam feel ko i kad sam gledao Sopranose i Wire. I svaka epizoda je sve bolja.
Interesantno štivo za sve koji su pogledali bar 3, 4 epizode True Detectivea jer ima spoilera:
http://io9.com/the-one-literary-reference-you-must-know-to-appreciate-1523076497
I Sherlock je super, ali opet skroz drugačiji i od Luthera i od True Detectivea.
Death By Sexy
19-02-2014, 21:25
Istina, meni su to neusporedive serije, no svaka odlična.
Duke v2.0
19-02-2014, 21:38
Mislim da je Aerial mislio na Dextera, to mi jedino zvoni.
Horny Devil
19-02-2014, 22:36
A kad smo kod odličnih serija pogledao prvu sezonu Southlanda. Gud šit, iako moram priznati policajci s ulice za sada dosta zanimljiviji od detektiva. Never the less... jako, jako dobro.
Windwalker
19-02-2014, 22:44
Sherlock i Luther najbolje detektivske ikad!
@Wind, pratim ja. Početak mi je bio dosta loš, čak sam razmišljao dropati seriju. Ali pošto sam Marvel fan, nastavio sam dalje i nisam požalio. Fitz-Simmons <3
Fitz je ok, al Simmonsica rula neviđeno.
Death By Sexy
20-02-2014, 07:59
A kad smo kod odličnih serija pogledao prvu sezonu Southlanda. Gud šit, iako moram priznati policajci s ulice za sada dosta zanimljiviji od detektiva. Never the less... jako, jako dobro.
Ja sam sve odgledao i fakat je predobra serija, praktički nema loše epizode. U 3. sezoni 4. epizoda - kraj je presjeban e, nešto najintense.
Southland se iz nekog razloga jako rijetko spominje, a sigurno je među najboljim ostvarenjima zadnjih nekoliko godina.
Horny Devil
20-02-2014, 20:13
Ja sam sve odgledao i fakat je predobra serija, praktički nema loše epizode. U 3. sezoni 4. epizoda - kraj je presjeban e, nešto najintense.
Taman pogled'o. Došlo baš od niotkuda. Goddamn.
Southland se iz nekog razloga jako rijetko spominje, a sigurno je među najboljim ostvarenjima zadnjih nekoliko godina.
Policijskih serija ima dosta pa onda uvijek neke prođu ispod radara. Nešto u stilu - o ne, još jedna serija o pandurima. The Wire je recimo imao nikakvu gledanost kada se originalno emitirao.
Podsjetite me na seriju, idem sad provjeriti kad kreće dalje i skužim da su ju otkazali. :(
Horny Devil
21-02-2014, 17:40
S obzirom da je bila otkazana nakon prve sezone pa je usprkos lošoj gledanosti dogurala do pete, još je i podnošljivo.
Enivej, 4x01... "I pissed myself."
Windwalker
23-02-2014, 13:51
Nisam ni gledao dalje od druge sezone, al evo:
http://www.youtube.com/watch?v=xXUjpHHfTLY
jao, koje smeće od serije lol znam da me frend rajco da to gledam "ajde ajde super je serija", dosadno isto ko i Supernaturals
trenutno pratim Episodes, Matt LeBlanc u dark side verziji :D
fora je
Prva sezona Heroesa je bila savrsenstvo, onda sve oslo u kurac sa kompliciranjem sranja
Ideja Heroesa nije bila loša, ali imaju valjda najnaporniju glumačku postavu ikad u nekoj seriji i retardirane pisce. Čak su i daleko dogurali sa sezonama.
Uhvatio prvih 10 minuta random Boardwalk Empire epizode na tv maloprije dok sam vecerao.
Ovo se nabavlja.
Već si trebao odavno nabaviti i pogledati.
Horny Devil
25-02-2014, 16:39
Dovršio Southland. Posljednje dvije epizode... Goddamn!
Horny Devil
27-02-2014, 13:25
http://www.tv.com/shows/ripper-street/c ... 620109405/ (http://www.tv.com/shows/ripper-street/community/post/news-briefs-the-bbc-has-canceled-ripper-street--138620109405/)
Ma nek se nose. :cry:
Dobre vijesti, Windwalkeru, Amazon i BBC su potpisali neki dil i bit će treće sezone.
http://www.serijala.com/drama/obnovljeni-looking-ripper-street-i-broad-city-otkazan-being-human/
Dalje, BBC je krajem prošle godine otkazao Ripper Street, povijesnu seriju smještenu u viktorijansko doba. Usprkos tome, Amazon — koji lagano nastavlja s produkcijom originalnog sadržaja — vidio je svoj interes i odlučio pokupiti prava na seriju, koja će se par mjeseci kasnije emitirati i na britanskom BBC-u. Dosadašnja glumačka postava ostaje na okupu.
Windwalker
27-02-2014, 13:37
http://www.youtube.com/watch?v=IuBQkdsajVE
A znaš kaj je najsmješnije?
Nisam ni znao da je druga sezona uopće snimljena i vani.
A sad brže u nabavku.
Windwalker
04-03-2014, 18:59
Ja krenuo jučer sa True Detective.
Svaki dan po jedna opizoda do finala.
Prva epizoda je ok, ali Amerikanci koje sam gledao nakon su me više zabavili.
Inače, krenula je druga sezona Americans, Hannibal i Vikings, pa navalite.
Jučer je bio finale sezone Almost Human (a moguće i serije), a danas ide novi S.H.I.E.L.D. koji jedva čekam.
Nabavlja se onda Almost Human.
Počeo sam gledati Arrow i nije loše. Nisam baš neki superhero fan, ali ovdje mi se sviđa što je (barem zasad) veći naglasak na "običnu" polovicu lika. I oni flashbackovi sa otoka su zasad jako dobri.
Windwalker
04-03-2014, 20:16
Kolko si epizoda pogledao?
Meni je prva epizoda Arrowa bila odlična, a nakon četvrte sam odustao.
Onda sam joj dao drugu šansu i nakon desete opet odustao.
Likovi su mi preiritantni, puno iritantniji od najgorih iz Walking Deada (a tamo barem umiru).
Kostolomac
04-03-2014, 21:25
Ma dobar je Arrow, ali Almost Human mi je baš po guštu. Nadam se da će ga produžiti.
Worthaur
04-03-2014, 21:51
Steta sto se nisu vise fokusirali na pricu s kojom su krenuli, i kasnije na onog lika koji je napravio te robote, sta se nalazi iza zida i slicno. Ali inace, ok je serija.
E da, gleda tko Black Sails? 4 ep sam zasad pogledao, dobro je, ali dosad je bio samo jedan ship battle. :(
Da_killah
04-03-2014, 23:05
bude u petoj konačno neš, valjda i u šestoj, iako nisam još pogledao
Windwalker
04-03-2014, 23:35
Almost Human je proceduralac čisti.
Ništ posebno, ali donekle simpatična serija.
Black Sails neću gledat otkad sam vidio na slici gusara sa futurističkim sunčanim naočalama.
http://cdn.hitfix.com/photos/4450763/Are-those-sunglasses_gallery_primary.jpg
Zalijepi mu glavu na kožnu jaknu i dobiš lika za Deus Ex ili Matrix.
Windwalker
05-03-2014, 01:06
http://www.tv.com/shows/black-sails/community/post/black-sails-season-1-episode-3-iii-review-139180404383/
Windwalker
05-03-2014, 17:55
S.H.I.E.L.D. nastavlja pobjednički niz.
A i sljedeća epizoda će bit zabavna. Dolazi Sif.
Wolfwrath
05-03-2014, 22:20
http://www.imdb.com/title/tt2325846/
Dakle, ponovno sam odgledao How to train your dragon te se i usput bacio na gledanje serijala koji služi kao svojevrsni nastavak. Dok čekam na ovogodišnju dvojku, jel.
Iako sam bio poprilično razočaran u prvih par epizoda, koje su po radnji, zapletima i razradi likova bile negdje na razini teletubiesa, oko polovice prve sezone krenuo je zamjetljiv porast u kvaliteti, i to vidljivo u svakoj epizodi. Tako sam dogurao do sredine druge sezone, i vrlo često se nađem u situaciji da nisam siguran da li je u toj sceni zbilja bio seksualni inuendo ili sam to samo ja s prljavim umom. Nerijetko se i nasmijem, dok su likovi dosegli određenu dubinu, taman dovoljno da ih zavoliš.
Naravno, i dalje je puno nelogičnosti i tromosti u scenama, ipak je crtani za djecu, no mislim da je doseglo kvalitetu u kojoj svi mogu uživati.
Windwalker
06-03-2014, 01:00
Hmm, zanimljivo.
Baš uživam u novim Ninja Turtlesima (koje smatram najboljim TMNT ikad, te boljima od barem 95% CGI crtića koji idu po kinima), pa bi mogo i te zmajeve provjerit. Film mi je jedan od boljih takvih CGI crtića.
Worthaur
06-03-2014, 14:05
Novi Arrow :pray:x9000
Novi Arrow :pray:x9000
upravo to :D
si vidio novi trailer za sljedeću epizodu ? :D
iseee
Worthaur
06-03-2014, 18:15
O da, Suicide Squad ^^
Windwalker
08-03-2014, 15:13
Kad će ovaj Banshee prestat tolko rulat?
Ko će sad dočekat finale?
Inace, Clone Wars sezona 6 :)
Windwalker
08-03-2014, 20:26
I ovotjedni Person of Interest je odličan.
O da, Suicide Squad ^^
kao neka Harley Quinn ce možda bit, ovo ono :D
sad dal u ovoj sezoni ili sljedećoj :D
Kad će ovaj Banshee prestat tolko rulat?
Ko će sad dočekat finale?
Ovo.
Nije mi jasno, jel Gordon posto gradonačelnik nakon smrti onog klipana?
Windwalker
09-03-2014, 17:59
Da.
Death By Sexy
10-03-2014, 06:36
Počeo Cosmos.
Finale TruDeta.
The Wrong Mans poprilično rula.
The Red Road je čak ok.
Počeo Suits.
Peaky Blinders rula.
Dobar tjedan.
http://www.youtube.com/watch?v=TzaVd6zl2bA
Emitira se nova sezona Cosmosa, ako koga zanima. Black Science Man u ulozi voditelja.
Duke v2.0
10-03-2014, 20:03
Jel dobro ? Gledat ću na National Geographicu od idućeg tjedna, neda mi se skidat.
Zasada se uglavnom doima kao razvodnjena verzija originala. Cini se da je vec u inicijalnoj fazi jasno kakvom profilu publike je serijal namijenjen (mislim da se uopce ne pusta na NG, nego samo na fox kanalima). Cak i Tysonu zamjeraju manjak entuzijazma i suhoparnost u nastupu, nasuprot Saganovoj zanesenoj i strastvenoj prezentaciji. No prerano je jos govoritii, mozda sve zadobije onaj poznati sarm jednom kada se serijal uhoda i zapocne s podrobnijim obrađivanjem tematike.
Duke v2.0
10-03-2014, 21:13
Emitira se na NGu sigurno, vidio sam neki dan reklamu i stavio si u podsjetnik :D A treba pričekat da prođe par epizoda, vjerujem da može Tyson to odradit na razini Sagana, možda se samo, kao što kažeš, čovjek treba uhodat.
Death By Sexy
10-03-2014, 21:16
Meni je odlično i totalno u duhu originala! Baš efektno. A Neil nikada nije mogao taj entuzijazam iskazati da meni paše, ali tko bi mogao u usporedbi s Saganom? Možda Watts, al to je neš potpuno drugačije. Uglavnom, da je Sagan živ i da može imat takve efekte to bi bilo to, ali i ovako je preodlično, zapravo mi ništa ni ne fali.
E, i frajer ima, kao omaž Saganu, onu treš jaknicu kad priča na onim grebenima. Umro. :D
A sad, ipak je Sagan svemir (Cosmos) za sebe...dakako, moze i Tyson to ostvariti na pristojnoj razini, ali sumnjam da ce ga se itko sjecati za nekih desetak godina...original je bio, barem meni, nekakvo misticno, tripoidno - prilicno posebno iskustvo...ovaj mi se novi s druge strane cini dosta konvencionalniji, i sterilniji... Mozda je sve do pocetnog dojma, vjerojatno jest, ali i kao takvog vjerujem da ga vrijedi odgledati. Samo da ne bude pretjerano simplicifiran, kao po prilagođenom programu, ostalo se vise-manje moze tolerirati.
The Wrong Mans poprilično rula.
ovo podržavam!
također, INSIDE NO. 9 je dosta odlična emisija.
Neven <R>
11-03-2014, 01:52
Malo mi je dosadan bio onaj dio o Giordanu Bruni. OĆU SVEMIR JEBEMU NE POL MINUTE SCENE KAK SPALJUJU NEKOG LIKA
Death By Sexy
11-03-2014, 08:23
ovo podržavam!
također, INSIDE NO. 9 je dosta odlična emisija.
Čekiram!
Death By Sexy
11-03-2014, 08:31
Malo mi je dosadan bio onaj dio o Giordanu Bruni. OĆU SVEMIR JEBEMU NE POL MINUTE SCENE KAK SPALJUJU NEKOG LIKA
Mislim da je ovaj Cosmos malo više prilagođen mlađim naraštajima i to mi je ok. Meni je bilo super to s Brunom iako sam znao to. Al i u originalu je bilo tak, npr. s Aleksandrijskom knjižnicom. Malo napor, al sve u svemu zanimljivo.
@Dylan: Totalno se slažem! I originalni Cosmos će mi zasigurno biti bolji u svakom pogledu. Al realno, drago mi je da su ovako napravili kako jest jer brijem da će privući dosta budućih znanstvenika. Ili si brijem na prazno, nezz :D
Windwalker
12-03-2014, 02:49
Upravo pogledao Nindža Kornjače s povratkom Rat Kinga (kojemu glas daje car Jeffrey Combs).
Preluda i bolesna epizoda. Odlična akcija, CGI, scene, epskost,... kao i cijela serija uostalom.
Rulaju!
Windwalker
13-03-2014, 02:17
Novi Justified! :pray::pray::pray:
Dewey breaking bad!
I Eric Robertsova vrlo vjerojatno najbolja uloga.
Worthaur
15-03-2014, 11:01
Banshee :pray:
Najbrutalnija epizoda dosad.
"I'm the thunderman."
Banshee. Jebeno finale, mislim da će se u sljedećoj sezoni onaj viking indijanac udružiti sa šerifom protiv Proctora.
Ali Emmet. :(
Windwalker
15-03-2014, 20:43
Upravo pogledao. :pray::pray::pray:
Nadam se da će izmrcvarit one neo-nazije.
A indijanac će bit bad guy i zadat Hoodu još više problema.
I kako će sad Proctoru koristit Alexova smrt? Barem su imali neku vrstu understandinga, a i ćale Longshadow je bio drugar Proctoru.
Rebecca confirmed for bitch of the season.
Windwalker
15-03-2014, 22:59
Pa zbog Alexa je mogo u zatvoru završit, a sad je skroz slobodan.
I Alex ga je htio u zatvor strpat, pa bi ga Proctor i sam riješio.
A i ja bi da me netko izda i hoće u zatvor strpat.
Ak ništ drugo, sad bi se mogla i sestrica Indijanka vratit. Barem se nadam.
krenuo gledat
Teenage Mutant Ninja Turtles
http://www.imdb.com/title/tt1877889/
neam komentara :D pre pre
Windwalker
16-03-2014, 13:19
A ne. Rulaju.
Bio sam skeptičan kaj su CGI i to, al bome su vrhunski.
Svaki put kad se Splinter tuče je milina za gledat.
A kad se prvi put bore protiv Shreddera - epic!
da, i meni je malo bilo cudno na prvu taj CGI :D al navika cini svoje :D
sad ih doslovce gutam :D
Wolfwrath
16-03-2014, 19:45
Mogao bih i ja to provjerit. Ponestaje mi stvari za gledat
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.