Pogledaj cijelu verziju : Serije
Windwalker
14-07-2013, 02:06
Odgledao cijelu sezonu. Miks Twin Peaksa, Dellamorte Dellamorea i (u manjim količinama) In the Mouth of Madnessa te The Foga sa soundtrackom koji ponekad baca na Beyond the Black Rainbow, a ponekad na 28 Days Later. Najbitnija stvar - serija je jako dobro napisana, režirana i odglumljena.
5/5 bretty good.
Sljedeća sezona navodno tek 2014. :(
Damn!
Sad to moram pogledat.
Pogledao Walking Dead, odlična serija. Prva i treća sezona su super, dvojka malo sporija ali i dalje super. Ne znam kaj ljudi seru, valjda sam i ja pre subjektivan pošto volim zombie žanr, a ova serija je bolja od 97% zombie filmova. A i nisam čitao strip, niti me zanima.
Ajde, barem netko normalan.
Ljudi moji, ili niste pogledali niti jedan zombie film u životu ili niste pogledali dalje od druge epizode seriju :D Na prste jedne ruke se nabroje filmovi koji su bolji od ove serije.
Meni The Walking Dead isto nije loš...
Niko Bellic
14-07-2013, 11:35
A što je to točno zanimljivo kod zombija?
Walking Dead rula. Kraj rasprave.
Horny Devil
14-07-2013, 11:44
Odgledao cijelu sezonu. Miks Twin Peaksa, Dellamorte Dellamorea i (u manjim količinama) In the Mouth of Madnessa te The Foga sa soundtrackom koji ponekad baca na Beyond the Black Rainbow, a ponekad na 28 Days Later. Najbitnija stvar - serija je jako dobro napisana, režirana i odglumljena.
5/5 bretty good.
Sljedeća sezona navodno tek 2014. :(
Damn!
Sad to moram pogledat.
Samo uzmi u obzir da je serija primarno drama, a tek onda sve ostalo(horor/mistery/štogod).
Windwalker
14-07-2013, 13:26
Ma volim ja i drame ak su dobre.
Nemam više 10 godina. Zapravo, kako kad.
Walking Dead rula. Kraj rasprave.
Strip definitivno.
Vjerojatno ak su i serija i igra toliko dobri.
Dal izgledam kao da se smijem.
StormCr0w
14-07-2013, 17:01
Nevalja se smijat vlastitim forama.
Izgubljeni
14-07-2013, 19:15
Ja odbojnije likove u Walking Deadu u životu nisam vidio, ko da svi imaju pola mozga, želim im svima sporu i bolnu smrt.
Otvorio sam šampanjac kad je Lori izginila, nije glumica toliko loša samo je lik retardiran, nisam gledao zadnje 2 epizode al nadam se da je istina da Andrea izgine isto.
I ono jedini crnac u dobrom djelu serije se zvao T-DOG. T-DOG.
Windwalker
14-07-2013, 19:45
Ja sam vidio odbojnije likove. Znate gdje? U Breaking Badu.
A Smallville, Arrow i slična smeća ne želim ni spominjati. No upravo jesam.
Izgubljeni
14-07-2013, 19:49
Breaking Bad je televizor u boji naspram likova u TWD.
Lori je i meni užasan lik, nju brijem nitko ne voli. Ostali su svi gg, pogotovo Daryl, legenda. Glumi opakog jebača, a vidi se da je dušica :D
Izgubljeni
14-07-2013, 20:01
Meni je čak Rick najdraži, najuvjerljivi mi je od svih, iako je i Daryl dobar, a ovi ostali svi ko da jedva čekaju da ih koji zombie ščapi.
Neznam kad sam zadnji put baš za svakog lika koji izgine u seriji pomislio: "Napokon". Jedino me ovo malo smeta kod Ricka:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3j5l2TP9Q1rvtnafo1_500.jpg
Dreamer Deceiver
15-07-2013, 15:00
serija bi bila odlična kad bi izginuli svi likovi osim Daryla.
nemogu vjerovat kolko su Andreu sjebali, u usporedbi sa stripom, je potpuno drulčija osoba
fakat mi bilo drago kad je krepala
Izgubljeni
15-07-2013, 15:14
Usporedi sa stripom svi likovi i serija su drugačiji. Najbolje je kad su rekli da neće smekšat Guvernera, a toliko su ga smekšali da veze nema sa onim iz stripa. Pogledaš prvu epizodu i onda očekivaš brda i planine. A štaš.
Guverner je u stripovima psihopat, a Andrea je onak jedan od najbitnijih likova trenutno.
Negan mi je jedan od dražih likova u stripu trenutno, višestruko zanimljiviji negativac od Guvernera.
Izgubljeni
15-07-2013, 18:01
Ja sam na stripovima stao, nije neki spojler al ajde kad se carl iskrca u onaj kamp i upuca, jednog, dvojcu i tako završi broj
koji je to broj i jel ih izašlo dosta od toga?
Nije, jedno 6-7 brojeva je izašlo. Danas baš pročitao 112. i rula.
Nije, jedno 6-7 brojeva je izašlo. Danas baš pročitao 112. i rula.
također :D Guts all over the place :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1074861_4560313460483_1543505687_o.jpg
Izgubljeni
17-07-2013, 12:36
Mogao bih se natjerat napokon pogledat zadnje 2 epizode i pročitat tih 6-7 brojeva, pa da vidimo. Jel to možda Neganu upućeno? :D
Luther S3E03
:pray: :pray: :cry:
ja ne znam, ne mogu vise ici u korak s tim EMOCIONALNIM ROLERKOSTEROM
http://i.imgur.com/ON5jK6g.png
EDIT
wtf sad sam saznao da ova sezona ima svega 4 epizode, dakle iduca je zadnja
Pogledao sve tri sezone Walking Deada da vidim oko čega je tolki hype. Prestao bih na prvoj epizodi treće sezone da su ostavili Shanea.
Horny Devil
17-07-2013, 18:54
Pogled'o Luthera. Uuuuuuuuuuuuuuu!
također :D Guts all over the place :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1074861_4560313460483_1543505687_o.jpg
Brijem da i Rick ima svoju podršku sa sobom, sumnjam da je baš toliko retardiran.
Ali tko zna, možda i nema. Dugo već nije netko bitan pošteno najebao.
Počeo sam gledati Community, rula. :)
Gledam House of Cards,Teen Wolf,Justified i Breaking Bad trenutčano
Breaking BadSje produkcijski odličan i da sam imao kontinuitet i volju ga gledati kako Bog zapovijeda bi mi bio puno bolji sada, ali kako sam ga gledao malo pomalo i ne po redu, sada mi je sve hektično i nije mi 10/10,best thing since the Wire.
8/10
JustifiedSvolim. Stvar koja bi gledao usred noći kada ne mogu spavati zbog mora. Totalni chill. Totalni kuler. Totalno mrzim redneckove.8/10
Teen WolfSje tinejđerska sapunica sa dobrom dozom WoD-like atmosfere. Gledam ju zato što je 1)chilll,mozak na pašu serija. 2)Volim supernatural temu 3) Ima prehot glumce. Uvodna špica mi je jedna od boljih, posebno dio sa Daleom.
7/10
House of CardsSje politička-triler drama. Kevin Spacey je F.Underwood i glumi američkog kongresmana koji je izuzetno sposoban i beskrupolozan. Često razbija četvrti zid (obraća se publici) i komentira neke ljude,događaje ili baci neko zrnce mudrosti. Jako se fokusiraju na njega i nije loše, ali ne mogu se poistovjetiti sa njime. On je meni samo narator i subjekt događaja. Peter Ruso sa druge strane mi je prekul lik, u totalnom uzjebu frajer.
9/10
New Girl je smeće,a niti Under the Dome me nije previše impresionirao makar mi se knjiga svidjela.
Gledam Mad Man 6. Nekak mlako zasad, možda se nakon "mergera" stvari zakuhaju. S Hannibalom sam sad na trećoj epizodi, rula.
Pogledao sam neki dan prvu sezonu Hell on Wheels i iako sam bio skeptičan pošto ga je preporučio Windwalker, meni je odlična. Volim western žanr, a nije baš da je izbor serija ogroman.
Death By Sexy
18-07-2013, 08:58
Pogledao prve dvije ep od Orange is the New Black. Ok je, ali više sam očekivao.
Under the DomeSprestajem gledat, ne zanima me.
The Shield. Veoma dobro, lik je prezao. :D
LutherSnovi - prva underwhelming, druga ok; bacam se na 3.
ShamelessS- 3. sezonu počeo, ok mi je serija.
Dreamer Deceiver
18-07-2013, 11:20
Gledam House of Cards,Teen Wolf,Justified i Breaking Bad trenutčano
Breaking BadSje produkcijski odličan i da sam imao kontinuitet i volju ga gledati kako Bog zapovijeda bi mi bio puno bolji sada, ali kako sam ga gledao malo pomalo i ne po redu, sada mi je sve hektično i nije mi 10/10,best thing since the Wire.
8/10
JustifiedSvolim. Stvar koja bi gledao usred noći kada ne mogu spavati zbog mora. Totalni chill. Totalni kuler. Totalno mrzim redneckove.8/10
Teen WolfSje tinejđerska sapunica sa dobrom dozom WoD-like atmosfere. Gledam ju zato što je 1)chilll,mozak na pašu serija. 2)Volim supernatural temu 3) Ima prehot glumce. Uvodna špica mi je jedna od boljih, posebno dio sa Daleom.
7/10
House of CardsSje politička-triler drama. Kevin Spacey je F.Underwood i glumi američkog kongresmana koji je izuzetno sposoban i beskrupolozan. Često razbija četvrti zid (obraća se publici) i komentira neke ljude,događaje ili baci neko zrnce mudrosti. Jako se fokusiraju na njega i nije loše, ali ne mogu se poistovjetiti sa njime. On je meni samo narator i subjekt događaja. Peter Ruso sa druge strane mi je prekul lik, u totalnom uzjebu frajer.
9/10
New Girl je smeće,a niti Under the Dome me nije previše impresionirao makar mi se knjiga svidjela.
treća sezona Teen Wolfa je zasad žešći treš. Ove alphe su totalno loše i glupe. A efekti su bogu za plakati. Nije da prva i druga nisu imale neke super efekte, ali ovo sada :pray:
Ja sam se odlučila za Luthera umjesto Breaking bad, pa ću to gledat uz Wire. Javim dojmove.
PS: Pročam o Teen Wolf
To mi cura gleda, po njenom opisu sam dobio dojam da se radi o gay vukodlacima i da je serija festival kobasica (tek kaže da su sad došle 2 glumice).
Windwalker
18-07-2013, 12:26
Pogledao sam neki dan prvu sezonu Hell on Wheels i iako sam bio skeptičan pošto ga je preporučio Windwalker, meni je odlična. Volim western žanr, a nije baš da je izbor serija ogroman.
Moj ukus je bezgrješan.
Shvati to.
TeraBajt
18-07-2013, 12:32
Ja sam se odlučila za Luthera umjesto Breaking bad, pa ću to gledat uz Wire. Javim dojmove.
Idris Elba u obje serije razvaljuje :D
Neven <R>
18-07-2013, 16:17
Mogo bi i ja Luthera pogledat kad ga već toliko hvalite. Još da ga Boz popljuje i definitivno bi krenuo gledati
Horny Devil
18-07-2013, 16:38
Završio Orphan Black (sa zakašnjenjem od par tjedana).
Odlična, zanimljiva serija. Blagi SF-triler o kloniranju. Ko će sad dočekat drugu sezonu?
Da je ovo pošten svijet, Tatiana bi dobila po jednog Emmya za svaki lik koji je glumila (a glumila ih je sedam).
No, u ovom našem svijetu Emmy će dobit neki priglupi pretty-face kao Emilia Clarke ili slična osoba bez glumačkih sposobnosti.
It's funny cause it's true.
http://www.serijala.com/ostalo/objavljene-emmy-nominacije-house-of-cards-medu-elitom/
Windwalker
18-07-2013, 16:42
Naravno. :(
Trebao bih početi gledat House of Cards, jel se isplati više od Game of Thronesa?
Bez ikakve dileme, pogotovo ako ti pašu političke teme. Više manje sve je bolje od GoT. Ajd prva sezona se još donekle i da probaviti.
"Centuries from now, when people watch this footage, who will they see smilling just at the edge of the frame?"
gg
Gledam ovo.
Skidam prvu epizodu Fireflya
POZELITE MI SRECU
Nemoj imat prevelika očekivanja i bit će ok.
Sonic_Moronic
19-07-2013, 06:48
Kaylee is best girl
Death By Sexy
19-07-2013, 06:49
Imaj i prevelika očekivanja i bit će ti svejedno jedna od zabavnijih serija, ikad.
Windwalker
19-07-2013, 12:07
Njemu neće.
Pogledao trećeg Luthera.
Justin ;((((((((((((((((
iduci tjedan je zadnja epizoda
Al točno sam znao da će se lik propucat Justina, nije imalo smisla da ga ne propuca.
I koliko god bi volio da je ostao živ, ne bi imalo smisla da preživi nešto takvo.
Zavrsio Hannibala, 8/10 serija
NSFW (http://i2.wp.com/nerdbastards.com/wp-content/uploads/2013/05/scnet_hannibal_stillss01e10_017.jpg)
Windwalker
23-07-2013, 18:42
Kako je Luther sjebana serija.
Ko će sad dočekat sutra???
Kakav sutra?
Tee hee hee.
Windwalker
24-07-2013, 01:17
Mislim da ću ipak odspavati prije nego pogledam.
Već oči peku.
U nepovezanim vijestima, Kid, kako napreduje Krijesnica?
Treca epizoda. Sad sam se sjetio da sam jednom davno procitao kako se i Christina Hendricks pojavljuje negdje al necu da si spojlam na wikiu sad, zelim da bude IZNENADJENJE
Top lista najboljih serija u istoriji televizije
1. The Wire
2. Luther
also
http://i.imgur.com/vPtlYcb.png
11/10 raspisem se jos kad dodjem s posla i nakon sto me popusti hype
Izgubljeni
24-07-2013, 09:02
Moram počet gledat tog Luthera :(
Lol otvorim spoiler, reko da vidim kolko teksta ima, kad ono slika.
Alice <3
Idem skinut, gleda se večeras.
Horny Devil
24-07-2013, 17:23
Pogledao Luthera.
Alice, sweet deadly Alice...
Evo, i ja završio pred kakvih 20 minuta.
Cijela priča sa Erin i Starkom je na kraju razočaravajuća, pogotovo ako se usporedi sa onom sekundarnom pričom iz prethodne sezone.
U prvoj epizodi je obećavalo puno i pretpostavljao sam da će Lutheru oduzimat puno više vremena ali na kraju je ispalo kao nekakav prosječni filler. Starkov kraj je totalno bezveze.
Alice je izdominirala, tek sam u ovoj epizodi shvatio koliko mi je falila tijekom prethodnih epizoda.
Sviđa mi se kako je završilo, bez ikakvog poljupca ili nekog sličnog romantičnog sranja.
Baš mi je jako žao Mary pošto je upala u centar svih tih sranja, prošla kroz raznorazne traume i na kraju ostala sama u kombiju.
Scena sa kamerom i scena na krovu su vrh, konkurira im jedino scena na kraju zadnje epizode prethodne sezone, ona sa onim ubojicom u kamionu (il di su već bili).
Sve u svemu jedna od najboljih serija, nadam se da će zaživjeti taj Alice spin-off koji se spominje i živo me zanima kako će ispast film.
Također, Idris je rekao da bi moglo bi 4. sezone ako fanovi budu inzistirali.
Sve u svemu, nadam se da ovo nije potpuni kraj Luthera.
btw,
OJqQKgtzN3k
Sad kad je gotova 3. sezona, mogu sve u komadu pogledat. Lovely. Nabavlja se.
Windwalker
24-07-2013, 20:41
Pogledao.
Neke stvari su me malo zasmetale, pogotovo ono što je Maloki prvo spomenuo u spoileru.
Inače, vrh.
Spin-off s Alice mi baš ne zvuči obećavajuće.
Dobar je ona lik, ali baš da nosi čitavu seriju, ne znam.
Ali četvrtu sezonu želim.
Death By Sexy
29-07-2013, 08:29
Pogledao prvu sezonu Rectifya. Jedan od boljih uradaka u zadnjih par godina. Svaka čast onome koji je to napisao. Atmosfera je savršena, promišljanja su zapanjujuća, jednostavno vjerujem liku i to kroz što prolazi. Preporuka, jedva čekam sljedeću sezonu.
crnisokol
31-07-2013, 16:04
Započeo konačno Twin Peaks, odgledao pilotSepizodu i izgleda obećavajuće, mada je gluma na momente čudna..
Duke of Earl
31-07-2013, 16:08
Namjerno je takva, serija s ujedno i poigrava s formatom jeftinih američkih dramskih serija/sapunica :D
Inače dajte neku mini recenziju tog Luthera, zašto je točno toliko dobra, razmišljam si da počnem gledat.
Death By Sexy
31-07-2013, 16:18
Lik Luthera je odličan, stalno su u igri neke moralne/etičke/profesionalne dileme-spike. I dosta su sjebani slučajevi, tak da ----> KUL LIK + SJEBAONA + RUB = ODLIČNOST.
Al zadnja epizoda me straaaašno razočarala. Baš su mi neke stvari bile preloše. Možda najlošiji dio cijele serije.
Duke of Earl
31-07-2013, 16:20
Gledao sam Lost, nemam problema s lošim zadnjim epizodama :D
Ae, dat ću mu priliku.
Windwalker
31-07-2013, 17:15
Ma nije to kraj.
Bit će još, sigurno.
Ne bih baš rekao da je kraj loš ali definitivno je slabiji u odnosu na finale prve i druge sezone.
Btw, zaboravio si spomenut Alice, kraljicu svemira.
Windwalker
03-08-2013, 14:19
http://i1028.photobucket.com/albums/y346/Mahoshonen/Red%20Harvest/HELL-YEAH.jpg
Horny Devil
03-08-2013, 14:22
llGXWICGsD4
napokon
kIfOjkB17BA
Windwalker
04-08-2013, 13:52
Preporučam vam Black Mirror.
Britanska antologijska.
Zasad ima samo dvije sezone, ukupno šest epizoda.
Epizode su većinom blagi SF i bave se kritikom društva.
Sve su vrlo kvalitetne i zanimljive.
Prva je jedina koja nije SF. Radi se o tome da netko otme britansku princezu i kaže da premijer mora pojebati svinju pred tv kamerama ako žele da ona preživi. To je sam početak epizode.
Ako vas to ne natjera na gledanje, ne znam što hoće.
Krenuo gledat Orange is new Black.
A ono na neki nacin komična/drama o žeski koja je ošla u zatvor radi šveranja droge.
serija tipa Oz ali na ženski komičan nacin, nije loše, doduše pogledal sam prvu epizodu, al mislim da ce mi se dopast serija, taman dok ne pocnu one glavne koje pratim ( BB, Sherlock, TWD....)
StormCr0w
05-08-2013, 11:39
Dobra je to serija.
Niko Bellic
05-08-2013, 12:06
Britanska antologijska.
Prva je jedina koja nije SF. Radi se o tome da netko otme britansku princezu i kaže da premijer mora pojebati svinju pred tv kamerama ako žele da ona preživi. To je sam početak epizode.
Prva epizoda je zakon. Druga je turbo spora.
Pogledao sam Hannibala
Kao fan Jaganjaca očekivao sam jako puno od serije i očekivanja su ispunjena. Mads je stvarno fantastičan kao Lecter. Malo je nezahvalno uspoređivati s Hopkinsom jer je lik dosta drugačiji. Ostatak postave je također odlično odabran, pogotovo mi se lik Willa sviđa. Puno je zanimljiviji nego u samoj knjizi, a njegovi "This is my design" dijelovi su jebeno napravljeni.
Zadnja scena je fantastična, a sam kraj je takav da je teško pretpostaviti kako točno će izgledati druga sezona. Ova sezona mi je bila odlična od samog početka pa do zadnje scene i jedva čekam da vidim šta spremaju za dalje. Nekakav dugoročniji cilj je spojiti seriju sa početkom filma, nadam se da će uspjeti.
Reci, jesi često ogladnio dok si gledao seriju?
wTjMqda19wk
hai guise! the newsroom any1?
Niko Bellic
08-08-2013, 16:28
Britanska antologijska.
Prva epizoda je zakon. Druga je turbo spora.
Ispravak, serija je odlična, ali je obavezno gledajte kad vam je jako dosadno i u sjedećem položaju.
Windwalker
10-08-2013, 01:25
iXOUIsu-E0Q
iXOUIsu-E0Q
Allahu Akbar!
Gleda neko Bostonsko pravo?
Gleda neko Bostonsko pravo?
to o onim dva odvjetnika ? gledal sam to malo na TVu dok su prikazivali, fora i zabavna serija
Gledao sam na telki tu i tamo, dobro mi je. Općenito volim slične serije. Suits na primjer je odlična serija, planiram gledati i Good wife nakon što riješim neke druge serije.
Boston legal je meni genijalna serija, scenarij je bolesno dobar. Odgledala sam sve sezone osim par zadnjih epizoda, ne znam zašto odgađam to.
OK, sad već moram komentirati, Graceland je najbolja serija nove sezone.
Izgubljeni
10-08-2013, 14:57
Jel ko gleda The Community? Ja sam gledao većinu ovih šta je Doma prikazivala i odlična mi je serija, najbolje mi je kad se uvate sprdat s nečim konkretnim, kao što su napravili onu jednu na sprd Zakon i Red. Sad su stavili nešto Big C, gledao sem nekih 5 min i izgleda odvratno, neki loši pokušaji humora. Sad bih mogao pogledat sve sezone Communitya.
crnisokol
10-08-2013, 15:30
gledaj Shameless, ak već pratiš DomaTV
Izgubljeni
10-08-2013, 15:34
To ono prije prijatelja? Nekako mi je to antipatično skroz, gledam 10 minuta scenu i onda prebacim.
crnisokol
10-08-2013, 17:21
jep, prije Prijatelja...meni je super serija
Duke of Earl
10-08-2013, 17:26
Boston legal je meni genijalna serija, scenarij je bolesno dobar. Odgledala sam sve sezone osim par zadnjih epizoda, ne znam zašto odgađam to.
Je, i William Shatner je genijalan. Sad kad si razmislim, Ron Swanson mu je zapravo dosta sličan :o
Sonic_Moronic
10-08-2013, 17:30
Gledao sam to samo zbog Shatnera, ak neko ima listu tipa najbolje Shatner epizode pogledat ću, inače mi je ipak predugačka serija.
Super je Shatner, al' meni je Spader ubijao kao Alan Shore, pun pogodak su mi oni kao kombo.
Death By Sexy
10-08-2013, 18:08
Bostonsko pravo je fakat zabavna serija. Al nije da bih je "nabavljao" i gledao. Kad je bila na tv-u sam je pratio dosta redovito.
Shameless (US) je meni fakat ok serija. Baš poželiš biti Lip ili Frank ponekad. :D
Graceland. Pa ono. Pratim i nisam odustao, malo mi je prehip serija. Al zanima me kaj će bit.
Ja Shameless gledam zbog Emmy Rossum.
Zasto bi pobogu netko htio biti Frank?
Da može seksulano zlostavljati svoju kćerku Emmy Rossum.
Death By Sexy
11-08-2013, 08:38
Ne kompletno on, al taj boli me kita stav, uništit ću sve oko sebe jer sam govno. Ono, nekad.
Worthaur
11-08-2013, 18:53
Pocela nova sezona Hell on Wheels.
Windwalker
12-08-2013, 00:19
I to dvostruka epizoda.
Dobro je bilo. Neka vrst novog početka.
Našli su zamjenu za Lily, ali nije ni približno lijepa kao što je ona bila.
I niko ništ o seriji, a onaj BB iščekuju ko dolazak Isusa.
Danas krećem sa gledanjem druge sezone. Meni je super serija.
Death By Sexy
12-08-2013, 06:57
Gledam Falling Skies, na 3. sam sezoni. Moram reći da je serija, u nedostatku sličnih u žanru, čak dosta i gledljiva. Imaju šemicu koju ponavljaju doslovno iz epizodeu epizodu i užasno je naporna, a dijalozi su dosta retardirani... Al sve u svemu alieni nisu loše napravljeni, priča je ok i zanima me kaj će bit.
I meni je ta serija u standby-u, nju bum nakon Luthera.
Trenutno sam došao do treće sezone Luthera i serija je fenomenalna. Koliko god mi je žao što ima tak malo nastavaka, opet je možda i dobra stvar da ciljaju na kvalitetu, a ne kvantitetu. Zločini i zločinci su vrhunski, Luther je bog i isus, a Alice iako grda, rula. Sviđa mi se um od lika koji piše scenarij :D
Windwalker
15-08-2013, 02:21
Veronica MarsSrula da nije normalno. :pray: :pray: :pray:
Da mi je neko nekad reko da ću to gledat...
A sad mi ide u top10 serija. A tek sam na pola.
Wolfwrath
15-08-2013, 11:40
http://www.imdb.com/title/tt2296682/
Zvuči mi zanimljivo.
Veronica MarsSrula da nije normalno. :pray: :pray: :pray:
Da mi je neko nekad reko da ću to gledat...
A sad mi ide u top10 serija. A tek sam na pola.
Fantastična serija, i mene je iznenadila.
Gotova druga sezona Hell on Wheels. Odličan, emotivan kraj, baš se veselim novoj sezoni. Slijedeće na redu, Luther S3.
Pogledao Luthera do kraja, genijalna serija. Odlični glumci, od psihopata koji zbilja ostave dojam da su poremećeni, pa do Luthera kojega je Idris pre savršeno odglumio. Scene, likovi, negativci, sve rula...
StormCr0w
15-08-2013, 19:25
To planiram počet gledat već mjesec dana pa nikako.
Niko Bellic
15-08-2013, 19:27
Kak mi je Shameless (http://www.imdb.com/title/tt1586680/)Sdo jaja. Ženske su brutala, pogotova ona čokoladna.
a Alice iako grda, rula.
Nije neka prvoklasna ljepotica, odnosno teško da se može uopće uvrstit među ljepotice.
Ali trpo bi. Jednostavno rula.
Karakterno su svi likovi pre dobri u toj seriji, Alice pogotovo, ukrade svaku scenu. I bolje joj stoji kratka kosa, jedino i dalje ima pre velike "čvalje" :D
U prvoj sezoni mi je šefica bila meh.
crnisokol
16-08-2013, 10:18
u zadnje vrijeme odgledao:
Parenthood (druga sezona) - 8,5/10
Star Trek: TOS (druga sezona) - 8/10
30 Rock (druga sezona) - 6,5/10
Twin Peaks (prva sezona) - 8,5/10
Windwalker
19-08-2013, 01:04
Rula Hell on Wheels!
Swede is back!
I mislio sam si da će tako biti.
Odgledao sam Luthera. Opet odlična sezona, iako je bilo malo "prazno" bez Alice. Jedva čekam dalje ako ih bude.
Newsroom 9/10.
Odlična serija! Ako vam smeta malo "AMERIKA FUCCK YEAH" smanjite ocijenu za 1, ali dobro je uklopljeno to u radnju.
Sada sam pri kraju 1. sezone.
Dreamer Deceiver
20-08-2013, 12:24
pogledo prvu polovicu 3. sezone Teen Wolfa. Koji kurac sam uopće gledao to? Od alpha vuka koji se dere kako je on smrt uništavatelj svijeta, do jedne alpha vučice koja, pazite, se bori bosonoga i tako ubija svoje neprijatelje. + dva alpha vuka braća blizanci koji izgledaju glupo ko kurac. Trešm treš treš
Što očekivati od serije koja se zove Teen Wolf?
Dreamer Deceiver
20-08-2013, 12:52
nebsite vjerovali, ali prve dvije sezone su još bile poprilično ok za razbit dosadu, ali ovo... + Awkward od MTV je isto ful dobra serija :D
/signed na Dream Deceivera
Makar i u prve dvije sezone je bilo malo treši, ali štaš neki to tako vole.
Windwalker
20-08-2013, 17:28
Radije gledajte dobri, stari True Blood.
Dreamer Deceiver
20-08-2013, 20:50
sinoć završila 6. sezna ako se ne varam?
Windwalker
20-08-2013, 21:54
Je, ali tek danas ću pogledat zadnju epizodu.
Prvih 9 epizoda te sezone su rulale.
Izgubljeni
21-08-2013, 08:53
Pogledao prve 2 sezone Communitya, odlična serija zasad, u 2 sezoni ima nekih mlakih al ništa strašno, ovo je valjda Chevy Chaseu uloga života.
crnisokol
22-08-2013, 09:37
ShamelessS- druga sezona
slabije od prve sezone, pogotovo prva polovica sezone, ali i dalje prilično zabavno...
7/10
Dreamer Deceiver
22-08-2013, 10:46
treća je najbolja i najluđa
Niko Bellic
22-08-2013, 11:53
Shameless definitivno ide kod mene u TOP 5 najboljih. Ne pamtim kada sam zadnji put toliko uživao u nekoj seriji.
crnisokol
22-08-2013, 12:11
čudno, ali na DomaTV su već otkupili i treću sezonu koja danas kreće :D
Ostala mi još zadnja sezona za pogledat the wire pa naletim na ovo.. Proklet bija youtube :)
FX1Du7d4gTU
Počeo s Hannibalom; malo me puca dejavu na Dextera, a povremeno Madsa ne mogu razumjeti bez titlova (mogu shvatiti da mu Refn nije dao ni jednu riječ u Valhalli). Fotografija je odlična :O
http://i.imgur.com/e83Fnls.png
Napokon sam pogleda The Wire i mogu reci da ide u moju top 5 listu najboljih serija, toliku dubinu i dobro razrađene likove nikad prije nisam vidija u nekoj seriji.
Ovisnost od prve do zadnje epizode :pray:
Ide ti na vrh liste, btw.
Shiiiiiiiiiieeet i mogla bi lako :)
@Aerial - vidio im na faceu, fino me nasmijalo :)
Poceo sam gledat Community , isuse kako mi je dobro. Poceo sam prekjucer gledat, a danas sam vec na drugoj sezoni.
Arested developement sam pogledo prvu sezonu i vidim zasto se nekima svidja no ja jednostavno nemogu gledat te ljude jer me toliko zivciraju kolko su glupi i sto sve ne.
Neznam kako bih objasnio. Kao kad gledas onaj r/cringe , tako je meni kroz svaku epizodu.
Arrested Development najbolja serija ikad.
Community je dobar prvu, odličan drugu a dalje ide silaznom putanjom. Četvrta sezona je užas, a u petoj neće bit ni Chevyja ni Glovera tako da će vjerojatno bit dno.
Neven <R>
25-08-2013, 11:14
Ja se slažem oko Arresteda s paranojom, to mi je ko kad gledam pticu trkaćicu - samo čekam kako će najebat. Nisu mi zabavne takve serije di stalno i konstantno baš sve mora ići loše po glavne likove
Windwalker
25-08-2013, 15:39
Hannibal ili The Following?
Kaj je bolje, zanimljivije, zabavnije, bolesnije, brutalnije?
Trebat će mi nešt takvo kad Dexter završi.
Death By Sexy
25-08-2013, 15:47
Hanni bih ja prije nego Slaninka... Dosta brutalno i bolesno i vizualno jako. Mislim i falouing isto ide na to, al dosta slabo. Obje serije su razočaranje, doduše, Hanni malo manje.
Niko Bellic
25-08-2013, 16:16
:bravo:
Hannibal ima prilično gadnih scena.
Tipa anđeli.. ou jea :S
http://theculturebinge.files.wordpress.com/2013/04/screen-shot-2013-04-28-at-6-05-54-pm.png
Windwalker
25-08-2013, 19:29
Hannibal it is!
A vjerojatno ću i ovu drugu kad-tad.
Ne gledati Hannibala dok si gladan. Ili sit.
Windwalker
25-08-2013, 21:50
Gledao sam Hostel i jeo, pa valjda neće bit problem.
Windwalker
26-08-2013, 02:16
Veronica!!! :cry:
Nema više. :cry:
Nitko više neće biti ni blizu njoj.
Kraj, takav kakav je, iako liči kao cliffhanger, zapravo je odličan.
Sad čekam film. Žao mi je što nisam dao novce za njega.
Ali nije to dosta. Želim barem još 4 sezone.
Prokleti svijet u kojem se ukidaju ovakve serije.
Najbolje da sad idem gledat CSI ili nešto.
Arbiter of Change
26-08-2013, 15:26
Gledam Kojaka tu i tamo. Trebalo mi je malo dok nisam složio u glavi da gledam seriju iz '73. :)
Izgubljeni
26-08-2013, 15:36
Poceo sam gledat Community , isuse kako mi je dobro. Poceo sam prekjucer gledat, a danas sam vec na drugoj sezoni.
Arested developement sam pogledo prvu sezonu i vidim zasto se nekima svidja no ja jednostavno nemogu gledat te ljude jer me toliko zivciraju kolko su glupi i sto sve ne.
Neznam kako bih objasnio. Kao kad gledas onaj r/cringe , tako je meni kroz svaku epizodu.
Community je odličan, meni je prva sezona odlična, a druga i treća su mi ok. I u drugoj i trećoj sezoni ima mlakih i odličnih epizoda. Sad sam taman pogledao prve 3-4 epizode od četvrte sezone i ok je zasada. Chase je definitivno najbolji lik u seriji, zašto je uopće otišao? Radi radnih sati?
Windwalker
26-08-2013, 16:55
Htio bi Dexteru onaj sretan kraj, ali svi znamo da neće biti.
Htio bi Dexteru onaj sretan kraj, ali svi znamo da neće biti.
:(
Death By Sexy
26-08-2013, 17:41
Masuka će ga ubit. Ne zajebavam se.
Dreamer Deceiver
26-08-2013, 20:06
kako je ta serija postala dosadna :( očekivao sam konačno stezanje obruča oko njegovog tajnog identiteta a ono opet neki ljevi serijski ubojica koji će završit nan jegovom stolu
Windwalker
27-08-2013, 01:14
Pogledao napokon drugu sezonu ContinuumaSdo kraja.
Ne znam zašto sam toliko odugovlačio.
Kraj je odličan. Nešto najbolje od SF-a još od Fringea.
Bit će i treća sezona (srećom je kanadska serija, a ne američka).
Wolfwrath
27-08-2013, 08:54
Pogledao napokon drugu sezonu ContinuumaSdo kraja.
Ne znam zašto sam toliko odugovlačio.
Kraj je odličan. Nešto najbolje od SF-a još od Fringea.
Bit će i treća sezona (srećom je kanadska serija, a ne američka).
+1
Ponekad ne volim koliko znaju dramatizirati, ali je svejedno super.
Izgubljeni
28-08-2013, 08:59
Pogledao sve 4 sezone Communitya. Odlična serija, prve 3 sezone su mi podjednake, u sve 3 sam jednako guštao, a ova 4 je dosta lošija iako mi nije užasna kao što govore ljudi. Al vidi se da nije to to. Bilo je dobrih tipa Halloween i Origin priče njihove i s onim profesorom na božić, al ostatak epizoda je mlak i baš su očajno napravili ovo bez Chevy Chasea, pogotovo finale 4 sezone je baš loše bilo.
Proguto sam prve dvije sezone , trecu evo jedva jedvice gledam.
Ovaj Twin Peaks stvarno ima čudnih, u nedostatku bolje riječi, epizoda. Sad sam na pola druge sezone.
Al odlično mi je kak se nekad iz scene u scenu mijenja ton serije. Ide nešto urnebesno smiješno, pa šokantno, pa dramatično. I baš su me sjebali sa Leeland i Maady dijelom :(.
Sa Falling Skies sam na kraju prve sezone. OK je, malo sporo ali nove stvari su se napokon počele dešavati. Ćemo da vidimo kak bu dalje.
prestao gledat Orange is new black. Neznam, serija se pretvorila u kokošinjac, nema mi nekakvih bad ass momenata u seriji, jest da su žene u pitanju, ali opet radnja se dešava u zatvoru.
probao gledat Elementary, veoma loša verzija Sherlocka, glumac koji ga glumi, ili je htio napravit gay verziju Sherlocka ili je glumac gay, a i opet možda kad amer poamerikani britansku seriju to nikako nemože dobro ispast
Death By Sexy
28-08-2013, 11:32
Pa ti si najgori :D
Jest da su meh i loše serije, al koje ti kriterije imaš! Bog.
beba nema zvečku
28-08-2013, 11:40
počeo gleadat Mad Men. jako dobro
Horny Devil
28-08-2013, 13:07
probao gledat Elementary, veoma loša verzija Sherlocka, glumac koji ga glumi, ili je htio napravit gay verziju Sherlocka ili je glumac gay
Ali.. ali to je Zero Cool (http://en.wikipedia.org/wiki/Hackers_(film))!
počeo gleadat Mad Men. jako dobro
My_nigga.jpg
Izgubljeni
28-08-2013, 13:32
Proguto sam prve dvije sezone , trecu evo jedva jedvice gledam.
Meni je treća imala odličnih ep. Onda će ti četvrta bit dno dna.
@Death By Sexy: zašto :( zašto si ti sad to stavio bez spoilera
Death By Sexy
28-08-2013, 20:46
@Death By Sexy: zašto :( zašto si ti sad to stavio bez spoilera
Ne berem :?
Death By Sexy
28-08-2013, 20:58
Waaa... Ček pa ja sam napisao što mislim da bi se moglo desiti, kak je to spoiler?! : (( Imaš neki info??
Nek modovi pobrišu post, pl0x!
Ahaaaa :D Ma nemam, napisao si "ne zajebavam se", pa sam mislila da će to stvarno biti. Haha.
Death By Sexy
28-08-2013, 21:04
Hehe, al ozbiljno to mislim! Imam taj feel. :)
Ja brijem da će ga Matthews na kraju koknut, meni je on sumnjiv gro.
Dreamer Deceiver
28-08-2013, 22:32
ma oni će ić u argentinu i boh. Već sam očekivao ovaj razvoj događaja sa sadašnjim negativcima. Dexter je već davno izgubio feel za svoje "big twistove"
Skužio neki dan na Doma tv one Besramnike, US verziju, koja bolesnoća od serije, stavio si odma skidat sve tri sezone.
Shameless, odlična serija.
Kakva je u odnosu na onu iz UK? Svako malo čitam komentare, a nikad ne znam na koju se verziju odnose.
Trenutno na The Newsroom, Under the Dome, The Hour, True Blood (guilty pleasure), House of Cards i počeo gledati Ray Donovan koji se cini sasvim kul.
Kakva je u odnosu na onu iz UK? Svako malo čitam komentare, a nikad ne znam na koju se verziju odnose.
Mislim da većina govori o US verziji.
Da, UK ima 11 sezona ali ovo mi se nekak čini bolesnije, neznam...pratim od sad :)
Kostolomac
30-08-2013, 23:55
Pogledao treću sezonu Luthera. Alice je stvarno genijalna. <3
Baš mi je žao Ripleya ali bio je prevelika dobrica da bi preživio. =(
Izgubljeni
31-08-2013, 19:12
Dajte neku dobru humorističnu seriju.
beba nema zvečku
31-08-2013, 19:14
Dajte neku dobru humorističnu seriju.
Black Books.najbolja.
Izgubljeni
31-08-2013, 19:25
Dajte još nešto, može u stilu Communitya, takav nekakav sitcom (samo da nije neko smeće tipa Two and a Half Men) jer to ionako planiram stavit na USB i onda prije spavanja na TV spojit i pogledat kao štivo za laku noć.
beba nema zvečku
31-08-2013, 19:43
komjuniti je smeće.
Dajte još nešto, može u stilu Communitya, takav nekakav sitcom (samo da nije neko smeće tipa Two and a Half Men) jer to ionako planiram stavit na USB i onda prije spavanja na TV spojit i pogledat kao štivo za laku noć.
Its Always Sunny
Parks and Rec, miljama ispred communityja.
Kad smo već kod It's Always Sunny, nova sezona za par dana.
E da, Louie.
Anarion.Umarth
31-08-2013, 22:13
Archer?
Kostolomac
31-08-2013, 22:51
Archer?
+1
Neven <R>
01-09-2013, 08:31
+2
Horny Devil
01-09-2013, 10:44
+3
+2
Cigane +1-aj Louieja i Parkse!
Death By Sexy
01-09-2013, 19:02
+2
Cigane +1-aj Louieja i Parkse!
Ja ću! +1000
Malo si gledam Party Down.. Ok je, zabavno.
Neven <R>
01-09-2013, 19:19
Može i to, a bome i Party Down je odličan
Windwalker
01-09-2013, 19:29
-9000
Izgubljeni
01-09-2013, 19:47
Pogledao prve 4 epizode Parks and Rec, zasada mi je slabo, jedva izmamilo koji osmjeh. Pretežito me živcira glavni lik (ona ženska). Nešto kao Ured samo dosta lošije.
Al me dobro podsjetilo na Its Always Sunny iman tu dosta toga nepogledanog.
Windwalker
01-09-2013, 20:01
Ja sam zadnje gledao sezonu u kojoj je Mac postao debel.
Kolko još ima iza toga?
Neven <R>
01-09-2013, 20:03
Pogledao prve 4 epizode Parks and Rec, zasada mi je slabo, jedva izmamilo koji osmjeh. Pretežito me živcira glavni lik (ona ženska). Nešto kao Ured samo dosta lošije.
Prvu sezonu možeš preskočiti, meni je negdje sredinom 2. "kliknula" serija, a kasnije počne rulat sve više
Izgubljeni
01-09-2013, 20:04
Neznam pogledao sam 1 sezonu i onda, onu sezonu kad se DeVito posere u krevet i onu kad su se navukli na crack.
EDIT: Što se Parksa tiče, neznam pogledat ću još ove 2 preostale od 1 sezone večeras pa vidim za drugu sezonu.
Da, prva sezona je smećasta, previše se fura na The Office i Leslie je taman za mrzit. Od druge sezone postane odlično i zavoliš Leslie. I sve ostale likove. Mislim da u toj seriji nema lik kojeg ne volim.
Izgubljeni
01-09-2013, 20:25
A ništa gledat će se, ionako je to lagano štivo za laku noć :D... Inače meni je jedino žao Communitya. Predobro mi je legao, baš bi mi bio gušt da prije nego odem leć upalim 2-3 epizode. Prve 3 sezone su mi super bile, 4 je nešto slabija, a ova 5 izgleda očajno. Chevya nema, a on mi je najbolji bio od svih, uloga života i on napusti show i još izgadi sve. A i Donald Glover napušta nakon 5ep, a još k svemu tome je Jeff je dobio diplomu tako da ono biće neki forsani scenariji da se vrati. Baš očekujem neki teži krš.
Ja Chevya ne podnosim. To valjda znači da je dobar glumac.
Dreamer Deceiver
03-09-2013, 10:54
A ništa gledat će se, ionako je to lagano štivo za laku noć :D... Inače meni je jedino žao Communitya. Predobro mi je legao, baš bi mi bio gušt da prije nego odem leć upalim 2-3 epizode. Prve 3 sezone su mi super bile, 4 je nešto slabija, a ova 5 izgleda očajno. Chevya nema, a on mi je najbolji bio od svih, uloga života i on napusti show i još izgadi sve. A i Donald Glover napušta nakon 5ep, a još k svemu tome je Jeff je dobio diplomu tako da ono biće neki forsani scenariji da se vrati. Baš očekujem neki teži krš.
mislim da se Jeff vraća kao profesor pošto je dobio diplomu iz "Educationa"
+ dolazi Jonathan Banks kao profesor (Mike iz Breaking bada)
jR4lLJu_-wE
ne znam jel bilo, ali :pray:
dreet!
Neven <R>
03-09-2013, 16:28
mislim da se Jeff vraća kao profesor pošto je dobio diplomu iz "Educationa"
+ dolazi Jonathan Banks kao profesor (Mike iz Breaking bada)
Dofuraju te glumce koji su bili super u drugim serijama (michael k. williams iz the wire-a, john goodman iz svega) i naprave im neke likove koji su skroz meh. Ko da ih dovode tek tolko bez ikakvog smisla, jer su kul
Arbiter of Change
04-09-2013, 20:40
Nova sezona Boardwalk Empirea za par dana. Jedva čekam.
Ja sam zadnje gledao sezonu u kojoj je Mac postao debel.
Kolko još ima iza toga?
Iza toga ti je osma sezona i sad počinje deveta.
Windwalker
05-09-2013, 00:13
Ok, mogo bi onda s tim nastavit.
Worthaur
05-09-2013, 18:33
Pocela nova sezona Its Always Sunny, solidna prva epizoda.
jR4lLJu_-wE
ne znam jel bilo, ali :pray:
dreet!
Aaaah
Yeaaah
:DD
Wolfwrath
05-09-2013, 21:21
Počeo gledati Jericho. 13. epizoda prve sezone zasad, i super mi je.
Čača je legenda :D
Ovaj Walking Dead Lipsync je pre savršen :rotfl: :pray: :pray:
Izgubljeni
06-09-2013, 11:18
Pogledao taman drugu sezonu Parks and Recreation. Dobra je serija, 1 sezona je baš mlaka i bezveze. Kako su epizode išle dalje tako je serija postajala bolja i bolja. Vidjet ćemo ostatak sezona.
E i da Jerry :D
Jep, ide na bolje :D Prva je onak ok, ništa specijalno, ali nije loša.
Ček, već sam zaboravio, jel na kraju druge dođu Ben i Chris?
Izgubljeni
06-09-2013, 22:01
Prva je i pomalo loša. Al druga je već dobra. Treća kreće od večeras.
Da neke zadnje 2 epizode su se pojavili.
Gotov sa Falling Skies. OK je serija, ali malo previše je "feel good" atmosfera za jedan post apokaliptični seting. Ista postava je kroz sve 3 sezone, nitko važan ne umre, taman misliš da sve ide u qurac i već 2 minute poslije happy end :/ To kvari dojam, pogotovo nakon Walking Deada koji svako malo šokira kad proliju crijeva nekoj važnijoj ulozi :D
Pogledao prvu epizodu od Revolution, na tome ću i stati, prvih par minuta je jebeno, dalje postane takav krš, strašno nešto :D Pogotovo kad jebač sam ubije 15-ak vojničina xD
Slijedeće na listi mi je Harper's Island, čujem da je vgg.
Harper's Island je... OK, atmosferičan, ali nemoj pokušavati unaprijed ispratiti radnju. Serija vara.
Windwalker
07-09-2013, 00:50
Bartuc, ak hoćeš nešt dobro postapokaliptično, probaj Jericho.
Death By Sexy
07-09-2013, 08:08
Meni je Harper's Island bio zadovoljavajuć! Jedna sezona, malo napeto, malo loše, malo zabavno i bok.
Death By Sexy
08-09-2013, 20:43
The Fall - 8/10
Kvalitetno snimljeno, glavni lik na veoma zanimljiv i atipičan način prikazan, Gillian.. mmhm dobra. Nema puno epizoda, britanski stil, tak da je i to plus.
Izgubljeni
08-09-2013, 21:19
Evo pogledao i 3 sezonu od Parks and Rec. Moram priznat da sam se na par epizoda pošteno pokidao i kao što je Maloki rekao mislim da nema lika koji mi nije drag. Jedino koji je manje simpatičan.
Pogledao Twin Peaks. Isplati se odgledati.
Prva sezona genijalna. Odlični likovi, zaplet i humor.
Druga sezona je preduga i napornija, ali dosta dobra. Bilo bi možda bolje da je podijeljena na 2 dijela.
Kraj je sjeban totalno i nije fer što neće biti pravog završetka. Zaslužila je.
Pogledao Twin Peaks. Isplati se odgledati.
Prva sezona genijalna. Odlični likovi, zaplet i humor.
Druga sezona je preduga i napornija, ali dosta dobra. Bilo bi možda bolje da je podijeljena na 2 dijela.
Kraj je sjeban totalno i nije fer što neće biti pravog završetka. Zaslužila je.
Nije se pričalo neš o snimanju novog filma?
Onako usput sam na IMDB pročitao da je potvrđeno da neće biti ništa od toga. Al ono tko zna.
A taj Fire walk with me prequel se isplati pogledati ili ne?
Windwalker
08-09-2013, 23:41
Ja sam ga gledao par godina nakon serije i bilo mi je drago opet vidjeti neke likove i taj grad.
No, nekih likova nema (šerifa, Audrey), Donni su zamjenili glumicu, i tako.
I film ne nudi ništa novo, samo malo produbi odnos između Laure i Lelanda.
Ako si fan serije, pogledaj.
Ali mene ljuti što je išao snimiti to, umjesto nekakvog pravog kraja, kad je već imao resurse.
crnisokol
09-09-2013, 08:30
ShamelessS- treća sezona
bolja od druge, opet su likovi stavljeni u zanimljive situacije...na razini prve sezone
8/10
White CollarS- druga sezona
ostalo na razini prve sezone, što znači da ima jako dobrih epizoda no i dosadnih
7/10
Zabavan mi je taj White Collar, krećem danas sa trećom sezonom.
Worthaur
09-09-2013, 19:02
Novi Boardwalk Empire odlican kao i inace.
Scene sa Al Caponeom genijalne, kolko sam skuzio imat ce puno vise screen timea ove sezone.
Arbiter of Change
09-09-2013, 20:58
Nekako mi je bila malo raštrkana prva epizoda. Zanima me šta će biti ovo sa crncima kad dođe ekipa iz Harlema.
Wolfwrath
09-09-2013, 22:39
Namjeravam provjeriti Deadwood. Glumačka postava zvuči izvrsno. Jel valja šta?
Meni je odlična, a i nije baš da je izbor western serija ogroman. I k tome, Al Swearegen je jedan od najboljih likova uopće pa se isplati samo radi njega pogledati barem par epizoda.
Dreamer Deceiver
10-09-2013, 08:44
kakav je Shield? Znam da je to od tvorca Sons of Anarchya, ali svejedno me zanima ko se isplati pogledat svih 7 sezona
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.