= Citat = Izvorno postao cham3leon Pregledaj post
Ja se nisam obvezao ničime. Ja nisam *nikada* u životu glasao za takav zakon niti *nikada* glasao za stranku koja podržava takve zakone nego su mi ti zakoni nametnuti od raznoraznih pametnjakovića, a pravobraniteljici za ravnopravnost spolova poručujem da se mani ćorava posla i da ide raditi nešto manje sramotno, recimo seksualno zadovoljavati ljude za novac.
Ovo je dno na toliko razina i onda za homerun na krajuuuuu... aaaand it's out of the park.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova upravo postoji zbog ne-osoba poput tebe. Znači ne samo da degradiraš žene i ne poštuješ slobodna mišljenja i prava ljudi koji ni na koji način tebe ugnjetavaju, već i misliš da imaš pravo odlučivati koji zakoni ti odgovaraju? Ti si se na sve zakone obvezao kad si se rodio u ovoj državi i nastavio u njoj živjeti.

Jasno je vidljivo da si frustriran. Nadam se da si jebao nešto do sad u životu i da će te bar neko bar na kratko trpit u vezi jer to su važni događaji formiranja ličnosti (za što neki nemaju mogućnost jer su anksiozni zbog tebi sličnih i društva, i ugnjetavani cijeli život), pa da malo i omekšaš i shvatiš koliko si nebitan skupa sa svojim stavovima. Ako ti je teško nekog oslovljavat na način na koji se oni osjećaju sigurnijima i sretnijima i samim sebi iskrenima, onda fakat trebaš razmislit kaj ti je bitno u životu. Nadam se da će ti djeca biti nenormalna pa da ih izbaciš iz kuće i odrekneš ih se.