Nije. Ako ti je stalo do novaca, a poslodavac ne tolerira te stvari, ili trpi pa zaradi, ili odi nekamo drugamo radit. Nitko te ne sili. Uostalom, danas ima velikih firmi koje drže do ugleda pa se uvlače SJW-ovima sa takvim glupostima. Ja doduše mislim da ne bih nikada zaposlio takvu osobu.
Ja se nisam obvezao ničime. Ja nisam *nikada* u životu glasao za takav zakon niti *nikada* glasao za stranku koja podržava takve zakone nego su mi ti zakoni nametnuti od raznoraznih pametnjakovića, a pravobraniteljici za ravnopravnost spolova poručujem da se mani ćorava posla i da ide raditi nešto manje sramotno, recimo seksualno zadovoljavati ljude za novac.Nisi se obvezao nikakvim ugovorom, no srećom kao građanin republike Hrvatske obvezao si se da nećeš vršiti rodnu diskriminaciju nad drugim osobama, ili riskiraš snositi pravne posljedice za to- a diskriminacija transrodnih osoba veoma spada pod rodnu diskriminaciju, ako ne vjeruješ meni, slobodno se obratiš Pravobraniteljici za ravnopravnost spolova pa će te ona informirati.