Obećao si da ćeš igrati inFAMOUS kad ono Strikeforce. Srami se.

Bayonetta

Rula. Relativno brzo sam otključao one klizaljke i mač pa sam koristio to. Probao sam i one šape i bič al nijedno mi nije sjelo kao ovo. Šape su mi prespore, a bič mi se nije dalo učiti igrati s njim jer mi je mač+klizaljke kombinacija rulala. Još sam stavio Selene Light na sebe i deri. Combat je savršen, trebalo mi je 2-3 chaptera dok se baš ušemim al kad počneš onda je zarazno, toliko comboa i poteza u nekoj igri neznam kad sam vidio. Iako su mi svi boss fightovi rulali, najviše mi se svidio onaj protiv Jeanne kad se šeta po zidovima. Zakon mi je kako je dereš na podu i taman idem napravit Wicked Weave i onda odleprša na zid i izjebe me s nekim napadom. Baš mi je dinamičan i zakon bio taj fajt. Kada bih osvojio Pure Platinum nakon neke borbe osjećao bih se kao bolja osoba. Jedino sam se sjebo sa onim Alfheim portalima koje sam skužio tek pred kraj pošto se na to nisam obazirao jer sam mislio da su to oni portali gdje dajem ploče i kupujem upgradeove a to bi skoro uvijek prije chaptera obavljao.

Zasmetalo me jedino prečesto prekidanje gameplaya s besmislenim cutscenama. A moraš ih gledati jer se akcija nerijetko nastavlja pa čekaš da možeš izbjeći napad. Grafika je smeće al neznam kome bi to uopće trebalo biti bitno u ovoj igri. Jedina prava zamjerka je ta što će nastavk biti samo za Wii U pa ga nikada neću igrati.

Wind ne budi pica i nabavi si igru što prije.