mozda kupuje neki poseban strain. kupuje ih dok su ful mali, rajt?
Printable View
mozda kupuje neki poseban strain. kupuje ih dok su ful mali, rajt?
Pa prsa imaju 200-300 g po piletu bez kostiju, to je za jedan obrok. Znači kad bi jeo isključivo prsa trebalo bi ti jedno pile po obroku.
Ali da u Virovitici nema nijedna mesnica??! lel
Jebote još imaš domaće piletine, svi koji se bave bildanjem bi valjda ubili za to, a ti se žališ.
https://www.konzum.hr/klik/#!/produc...kirano-vindija
A kupovno je manje od domaćeg.
Pa ak ima dvdesetak pilića to onda strusi za mjesec dana s tim da bu mu stari počeo mahati krilima od svakodnevne piletine :D Brijem da mu je jeftinije uzgajat jaja pa strusi svaki dan desetak sirovih i ostali obroci povrće i voće bez kruha. Smršavil bu bez problema ako je dovoljno uporan :D.
@dugi: bilderska dijeta ukljucuje 2-3 mesna obroka ak treniras cca 1 dnevno. ako je 200-300g pileta bijelo meso, 30 ih strusis za 10-15 dana.
Pa di je on bildera LOL. Čovjek nek smršavi 10-15 kila i nek to održava i sve 5. Kakvo mrtvo bildanje i bilderski život. To je za fanatike IMO ili za one koji žive od toga.
prehrana 70%, vjezbanje 30% za gubljenje kila. oko toga se slažu i nutricionisti i bodibilderi. ako ne zeli jojo efekt s kilama, mora promjeniti lifestyle.
da se izgubit dost više kila u X periodu s raznoraznim 24sata dijetama, al cim se vratis na regularan način prehrane, kile se vrate nazad i često puta si još deblji. takve dijete su za žene koje imaju 5 kila viška i žele se zategnut prek ljeta, a ne za pretile ljude.
što se sporog metabolizma tiče, i to se da riješiti, al je igra tvrda. mora jest 5 obilnih i fulzdravih obroka dnevno duži period vremena da se metabolizam ubrza.
O jebote, sad kad Marijanović otvori temu o body buildingu ti ćeš biti kriv.
ahahhahahaha priznaj da bi ti to bio guilty pleasure
mislim da svi mi na neki način volimo marijanovica, samo to ne znamo pokazat.
ak je s kostima, i dalje je debelo neisplativo u odnosu na mesnice. kad jedes pola kile i vise toga dnevno, it adds up too much.
zivot bildera je upravo to, samo ne hodas sat vremena brzo oko kvarta, neg to vrijeme provodis u teretani.
zaboravio si na "što manje slanog, pohanog i uljnog".
Nego, mirisi i parfemi. Jesi bio Marijanovic nedavno u kupovini?
BTW ako se netko zanima za kupovinu grafičke kartice AMD Radeon R9 380X Nitro 4GB, ima na YouTubeu jedan odličan unboxing.
https://youtu.be/r9KJNEEmqg4
Ne isplati se ni meni to s kostima jer još barem 5 10% mesa mi ostane na kostima jer imam tupe noževe plus kaj sam debil za rezanje. Na placu uzimam kilu okoštenih prsa za 50tak kuna.
Ali dosta o meni.
Sumnjiv si, tamo si napisao da nemaš para za cuganje.
Uhvaćen si u laži
Prodao sa Sony Xperia Z3 Compact liku sa PC Ekspert foruma.
Posudio babi većinu toga do penzije DA PLATI JEBENI DAJNERS!
Znao sam da na sva zvona hvališ Z3 Compact samo da ju možeš što prije prodati.
1 kvočka, 18-20 jaja, izleže se 13-14 pilića, domaćih (dakle ne onih bijelih što se debljaju kao lude), ugine 1-2-3, od tih 10ak što ostane ostavi se koja kokica i to bude taman 6-7-8 "pilića" za u škrinju.
U prosjeku bude do dvije kvočke godišnje tako. Dakle 15ak pilića za u škrinju + ako se kupi još 5-6 po potrebi (kada nestane domaćih) i to je SVE za godinu ili više.
I sve se jede; nogice, krila, vrat, glava, bijelo, trtica, salo, koža, bataci i zabatci, leđa, želuci, jetrice...
Mobitel je jeben, ali zapio sam i popušio dio para za stanarinu pa sam bio prisiljen prodati svoju bebicu.
U jebenom Zaprešiću na placu svaku subotu kumice prodaju domaću frišku očišćenu piletinu za neku siću. Pileća prsa i druge dijelove pileta također.
Znači da manje više na svakom placu ima kumica s piletinom, bar jedna.
Piletinu smiju prodavati na tržnici?! WTF pa to bi trebalo biti zabranjeno, salmonela i all that.
Na virovitičkoj tržnici jedino što sam od mesa vidio da prodaju je riba i to u ribarnici u sklopu tržnice a ne na samoj tržnici!
mozes dva obroka vrlo jednostavno srediti. dorucak 100-120g zobenih u kolicini jogurta po zelji s jednom narezanom bananom/vockom po izboru sve skupa zmiksano stapnim mikserom. neki kasniji obrok 250g posnog sira, pakiraju ga po pol kile.
ništa te ne sprječava da si veliki shaker nabaviš i cugaš to na putu na posao, a priprema nije dulja od 5min. također, jeftino je.
#MakeMarijanovicFitAgain
Izbjegavam jogurt i svježi sir (posni je isto varijanta svježeg) zbog intolerancije na laktozu. Može proći samo tvrdi sir, ali ni on ne može u većim količinama i ne može svaki. Osim toga, tvrdi sir goji pa ga izbjegavam.
Cugati na putu na posao ne bi bilo zgodno, ne volim ništa raditi tokom vožnje osim voziti i eventualno slušati radio.
U civilizaciji na placu imaju frižideri, koji se propisuju jebenim zakonom.
#rökt