Ti ulošci u specijaliziranim radnjama koje rade po otisku su fenomenalna stvar. Imam jedne već par godina, koštali su tak nekih 300 kn i to me preporodilo. Preporuka ali treba dobro izabrati jer se nudi svašta.
Ti ulošci u specijaliziranim radnjama koje rade po otisku su fenomenalna stvar. Imam jedne već par godina, koštali su tak nekih 300 kn i to me preporodilo. Preporuka ali treba dobro izabrati jer se nudi svašta.
Sve je napisao točno i čovjek ima doma kokošinjac tak da pas jebo.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Da li si jeo pile ili kokoš uzgojeno na kukuruzu, bez industijskih primjesa za tovljenje koje slobodno trčkara po kokošinjcu i dvorištu? Ako jesi da li si primjetio neke razlike u odnosu na tvornički proizvedenu piletinu? Kakav je struktura mesa i koliko ga ima između ta dva načina uzgoja?
Koji kurac, jebote štakor? Pilećih mesnica ima k'o dreka.
pingu, baka mi je imala pilice na selu dok se nije preselila u grad blize nama. marijanovic je u pravu.
em je socnije, em ima manje bijelog mesa neg kod kaufland/billa pilića.
@marijanovic: proseci se po placu u virovitici il di već. sigurno ima.
Da sam jeo? Stara mi ih uzgaja u dvorištu, puna mi ih je škrinja. Moj domaći pilić ima kila skoro kao kupovna purica. Baka ih uzgaja kod sebe u dvorištu. Znam koliko je to veliko, jer se najedem ko kralj od jednog prsa. Pričati da je prsni mišić "mali dio" kod bilo koje ptice ukazuje na generalno nepoznavanje biologije.
-kazem ti, nisu sredeni.
Pa prsa imaju 200-300 g po piletu bez kostiju, to je za jedan obrok. Znači kad bi jeo isključivo prsa trebalo bi ti jedno pile po obroku.
Ali da u Virovitici nema nijedna mesnica??! lel
Jebote još imaš domaće piletine, svi koji se bave bildanjem bi valjda ubili za to, a ti se žališ.
https://www.konzum.hr/klik/#!/produc...kirano-vindija
A kupovno je manje od domaćeg.
-kazem ti, nisu sredeni.
Pa ak ima dvdesetak pilića to onda strusi za mjesec dana s tim da bu mu stari počeo mahati krilima od svakodnevne piletineBrijem da mu je jeftinije uzgajat jaja pa strusi svaki dan desetak sirovih i ostali obroci povrće i voće bez kruha. Smršavil bu bez problema ako je dovoljno uporan
.
Pa di je on bildera LOL. Čovjek nek smršavi 10-15 kila i nek to održava i sve 5. Kakvo mrtvo bildanje i bilderski život. To je za fanatike IMO ili za one koji žive od toga.
prehrana 70%, vjezbanje 30% za gubljenje kila. oko toga se slažu i nutricionisti i bodibilderi. ako ne zeli jojo efekt s kilama, mora promjeniti lifestyle.
da se izgubit dost više kila u X periodu s raznoraznim 24sata dijetama, al cim se vratis na regularan način prehrane, kile se vrate nazad i često puta si još deblji. takve dijete su za žene koje imaju 5 kila viška i žele se zategnut prek ljeta, a ne za pretile ljude.
ak je s kostima, i dalje je debelo neisplativo u odnosu na mesnice. kad jedes pola kile i vise toga dnevno, it adds up too much.
zivot bildera je upravo to, samo ne hodas sat vremena brzo oko kvarta, neg to vrijeme provodis u teretani.
zaboravio si na "što manje slanog, pohanog i uljnog".
Nego, mirisi i parfemi. Jesi bio Marijanovic nedavno u kupovini?
-kazem ti, nisu sredeni.
BTW ako se netko zanima za kupovinu grafičke kartice AMD Radeon R9 380X Nitro 4GB, ima na YouTubeu jedan odličan unboxing.