Ne isplati se ni meni to s kostima jer još barem 5 10% mesa mi ostane na kostima jer imam tupe noževe plus kaj sam debil za rezanje. Na placu uzimam kilu okoštenih prsa za 50tak kuna.
Ali dosta o meni.
Sumnjiv si, tamo si napisao da nemaš para za cuganje.
Uhvaćen si u laži
Prodao sa Sony Xperia Z3 Compact liku sa PC Ekspert foruma.
Posudio babi većinu toga do penzije DA PLATI JEBENI DAJNERS!
1 kvočka, 18-20 jaja, izleže se 13-14 pilića, domaćih (dakle ne onih bijelih što se debljaju kao lude), ugine 1-2-3, od tih 10ak što ostane ostavi se koja kokica i to bude taman 6-7-8 "pilića" za u škrinju.
U prosjeku bude do dvije kvočke godišnje tako. Dakle 15ak pilića za u škrinju + ako se kupi još 5-6 po potrebi (kada nestane domaćih) i to je SVE za godinu ili više.
I sve se jede; nogice, krila, vrat, glava, bijelo, trtica, salo, koža, bataci i zabatci, leđa, želuci, jetrice...
Mobitel je jeben, ali zapio sam i popušio dio para za stanarinu pa sam bio prisiljen prodati svoju bebicu.
U jebenom Zaprešiću na placu svaku subotu kumice prodaju domaću frišku očišćenu piletinu za neku siću. Pileća prsa i druge dijelove pileta također.
Znači da manje više na svakom placu ima kumica s piletinom, bar jedna.
Piletinu smiju prodavati na tržnici?! WTF pa to bi trebalo biti zabranjeno, salmonela i all that.
Na virovitičkoj tržnici jedino što sam od mesa vidio da prodaju je riba i to u ribarnici u sklopu tržnice a ne na samoj tržnici!
mozes dva obroka vrlo jednostavno srediti. dorucak 100-120g zobenih u kolicini jogurta po zelji s jednom narezanom bananom/vockom po izboru sve skupa zmiksano stapnim mikserom. neki kasniji obrok 250g posnog sira, pakiraju ga po pol kile.
ništa te ne sprječava da si veliki shaker nabaviš i cugaš to na putu na posao, a priprema nije dulja od 5min. također, jeftino je.
#MakeMarijanovicFitAgain
Izbjegavam jogurt i svježi sir (posni je isto varijanta svježeg) zbog intolerancije na laktozu. Može proći samo tvrdi sir, ali ni on ne može u većim količinama i ne može svaki. Osim toga, tvrdi sir goji pa ga izbjegavam.
Cugati na putu na posao ne bi bilo zgodno, ne volim ništa raditi tokom vožnje osim voziti i eventualno slušati radio.
U civilizaciji na placu imaju frižideri, koji se propisuju jebenim zakonom.
Jarun je selo. Prije je samo bilo selo, a od 2005. se još i doselila hrpa seljačina. Such is life.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Piletina puna antibiotika, piliće se kljuka antibioticima u hrani kako bi manje oboljevali i brže se tovili / bolje rasli. Kaže tetka bilo neki dan na TV-u.
Kao domaće od velikih uzgajivaća je sigurno, ali male uzgajivaće se ne provjerava kao ni meso iz uvoza (famozni Plodine Bataci&zabatci po 10 Kn).
Fakat nikog nije briga za to.
Evo ti prilike da probaš biti badass i živiš opasnim životom superheroja. Jedi pileće batke iz uvoza!
P.S. Možda mutiraš kao spajdermen ili ti narastu krila pa ćeš letjeti s picama na dejt umjesto da se vozite starim dotrajalim autom koji pije ulje kao riba vodu.
[center:chmelrcv][/center:chmelrcv]
[center:chmelrcv]BITCH, IT IS 5:30![/center:chmelrcv]
-kazem ti, nisu sredeni.
Nije on kriv što brije gluposti. Glavni krivci su loš odgoj i loši geni. Vidiš da misli da odijelo čini čovjeka, a fura cipele koje mu zasjene odijelo, ali u negativnom smislu. Dodaj na to i briju da je dobar parfem bitniji od dobre spike i zdravih muda zbog kojih uletavaš random picama uvijek i svuda i krajnji rezultat je čovjek kojega bi jedino ja uspio popraviti i vratiti na pravi put, ali takva transformacija nije besplatna i traje minimalno mjesec dana, a u njegovom slučaju vjerojatno i duže. Ivane sorry što ti se kenjam na facu, ali zabrijao si skroz krivo i zbog toga imaš veliku šansu da naletiš na neku rospiju koja će ti izmusti sve pare, uzeti pola svega što imaš i natovariti ti na leđa alimentaciju, a tebe ostaviti slomljenog i sjebanog jer si bio pi*ka pa nisi počeo je*ati na vrijeme i sada imaš debilne probleme pa briješ na preskupe tipkovnice umjesto na mlade i čvrste cice. Nemoj mi šta zamjeriti, ovo pišem samo radi toga što si mi full drag lik koji nema uličnu/životnu školu i ne bi htio da neka seljanka s velikim cicama od tebe napravi paćenika i debila koji će zbog nje zamrziti žene i propederi*ati se na najjače.
Ako trebaš wingmana za barenje pica imam tetku u centru Osijeka pa mogu doći kod nje na ljeto na 10 dana ili 2 tjedna i pomoći ti da nađeš neku zdravu malu koja će te jahati dok ti se muda posve ne isprazne i nakon toga ti tako dobro popušiti da ti se opet digne pa da osjetiš po prvi put u životu kako je to kada te (doslovno) boli kurac dok jebeš.
Nemoj se sramiti, bio sam i ja nejeb prije cca 15 godina. Nije to nikakva sramota, sve je to samo dio tvog nedovoljno proživljenog života. Probaj tr*vu. Tr*va je zakon!
Nadam se da vidis ironiju u svom postu. Tocnije prvoj recenici.