Log in

Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16

Al Bundy
02-07-2008, 11:09
ok evo zadnje pitanje

di u rijeci mogu nabavit wow i wow:tbc enGB verziju ( da igram na europskim serverima )
ili se moze skinut s neta pa samo kupim prepaid card

dal se uopce moze sa http://www.wow-europe.com/en/index.xmlSskinuti wow enGB verzija i tbc
evo naso sam sada imam WoW-enGB-Installer-downloader.exe i WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe
pobrisem wow koji sad imam skinem i instaliram ova dva. napravim account,logiram se,skinem patcheve :|

kad tu ide kupovanje bonova.dal mogu bon kupit bilo gdje ili mogu kupit preko http://www.wow-europe.com/en/index.xml

ili je najpametnija opcija kupit lijepo u crovortexu ili algoritmu wow i tbc pa odma imam taj authentication key

Al Bundy
02-07-2008, 12:04
ma kupit cu ja lijepo u nekom ducanu world of warcraft ,world of warcraft :the burning crusade i jedan bon pa sam miran

Thrall
02-07-2008, 12:07
Naruči iz crovortexa.

Al Bundy
02-07-2008, 12:48
a ma kupit cu tu u rijeci ima valjda ducan kakav.osim ako je u crovortxu jeftinije mislim da je 120 kn wow i tbc =240 + bon

Al Bundy
02-07-2008, 13:31
mi moze neko samo rec za koje sve instance treba onaj key

znam da treba za tk : tempest key
kara :the masters key
bt : medallion of karabor
hyjal : neznam
sunwell :neznam
dal treba za jos koju instancu imat takav attunememt

prcko
02-07-2008, 13:44
Ti ocito ne kuziš na kakvom wow principu radi.Kaj misliš da ceš na lvl 70 odmah ic u tempest keep ili serpenstrine cavern ili Black Temple ili još gore u Sunwell,eh ak si mislio da oceš nazalost neceš :)
Kao prvo trebaš nac guildu koja to raida
Kao drugo moraš se dobro opremit,a to ne traje baš 2 dana nekad moze trajat i po par mjeseci da nadješ prikladnu opremu za malo jaci 25-man raid.
Još nisi ni lvl 70,a i za to treba vremena,imaš ti do takvih radiova još barem 3,4mjeseca fore.
Zato kupi i pocni levelat što prije,jer expanzija je na vidiku!
Ja sam bio u najboljoj guildi na svom serveru pa znam kak to funkcionira.
Evo da ti pokazem kak se inace prijavljuješ za guilde.Ovo je moja prijava za tu najjacu guildu u kojoj sam bio.
Char name:Prcko
Class:Warlock
RL age:18
Talents:demonology/destro

Stats & gear: http://armory.wow-europe.com/character- ... ll&n=Prcko (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Kor'gall&n=Prcko)
Days Played:122

Stats unbuffed:
+dmg:1006normal,shadow1063 with fel armor ofc:)
Mana:9218
Health:9692

Attunements:Karazhan,SSC,all heroics,the TP also done.

Raid experiance:
Cleared:mc,bwl,zg,aq20,aq40(till princess huhuran),naxx(anub'rekhan only),grull,magtheridon,doomwaker,kazzak,1 boss in SSC and have experience on morogrim and lurker.

I can be on like 95% all raids.I im very active player(hardcore)

Why do I want to join Eclipse?
Because Eclipse is guild where i can find good progress in PVE and i im only PVE player.

About me:
I coming from Croatia i love to play wow and going out with my friends.I still going to school for merchant.I have my practise class and i love it.

Waiting for your response until then greetings from Prcko
Ovo je bilo jako davno,tocno kad se dependence raspao sam radio ovu prijavu.1.6.2007 :)

Karazhan ceš sigurno vidit dok dodješ na lvl 70,al 25-man raid neceš baš tako skoro,jedino kao nemaš neku vezu :)

flander
02-07-2008, 14:27
ili umjesto ovih shranja koje je prcko rekal, jednostavno rećeš da si ovisnik o WoW-u i odma ti šalju preporuku za onaj Nihilum ^^

prcko
02-07-2008, 15:44
Ak znaš Engleski prefektno,ak znaš igrat prefektno,ak imaš perfektan komp,ak nemaš diskonekciju kada igraš,ako imaš predobar gear i ako naravno nemaš zivot upadaš u Nihilum!
Ja sam se maknuo od tog i sad cu se vratit,al samo na pvp necu raidat više jbg-a nma se vremena više 8)

Arbiter of Change
02-07-2008, 17:21
I obavezno proširi riječnik sa malo više pojmova od ROFL, LOL, ROFLMAO, WTH, itd - ništa mi ne ide više od toga na jetru, a i siguran sam da nisam jedini.

flander
02-07-2008, 19:01
meni se lagano "lol" zgadio

Al Bundy
02-07-2008, 20:07
ok znaci
1.kupim igru wow i tbc
2.instaliram i idem na http://www.wow-europe.com/en/index.xmlSkreiram account ,pod authentication key opisem key is kutije od wowa ( prvi mjesec je besplatan tako sam cuo )
3.skinem patcheve,odaberem realm i igram
4.prode mjesec dana kupim drugi bon i nastavljam

prcko znam kako idu te stvari igram wow vec 3 godine na "khm" serverima . znam da je razlika dan i noc al znam te stvari za raidove. krece se od kare pa na dalje.
btw negdje sam cuo da vise netreba attunement ( http://www.wowinsider.com/2008/02/08/pa ... s-removed/ (http://www.wowinsider.com/2008/02/08/patch-2-4-hyjal-and-black-temple-attunements-removed/))
ako moze samo preporuka nekog servera di ima puno nasih.uglavnom bit cu BE pala/lock ili mage.najverovatnije ce bit lock
bio bi rogue al znam da ih ima ko govana pa necu,mage mi je vise za pvp

flander
02-07-2008, 22:22
jeste prijatelju ^^

prcko
02-07-2008, 22:23
ok znaci
1.kupim igru wow i tbc
2.instaliram i idem na http://www.wow-europe.com/en/index.xmlSkreiram account ,pod authentication key opisem key is kutije od wowa ( prvi mjesec je besplatan tako sam cuo )
3.skinem patcheve,odaberem realm i igram
4.prode mjesec dana kupim drugi bon i nastavljam

prcko znam kako idu te stvari igram wow vec 3 godine na "khm" serverima . znam da je razlika dan i noc al znam te stvari za raidove. krece se od kare pa na dalje.
btw negdje sam cuo da vise netreba attunement ( http://www.wowinsider.com/2008/02/08/pa ... s-removed/ (http://www.wowinsider.com/2008/02/08/patch-2-4-hyjal-and-black-temple-attunements-removed/))
ako moze samo preporuka nekog servera di ima puno nasih.uglavnom bit cu BE pala/lock ili mage.najverovatnije ce bit lock
bio bi rogue al znam da ih ima ko govana pa necu,mage mi je vise za pvp
1.Tocno
2.Tocno
3.Tocno
4.Tocno
Za attunment samo karu rješiš kolko sam ja upucen više netreba attunm za niš,joj dok se sjetim da je trebo attunment za ssc dok smo se mucili ubijat onog maghteridona to su bila vremena :(
Server pun Hrvata je Kor'gall,a za ostale neznam niti neznam jer je korgall ozivio il je još uvijek klinički mrtav server.Igraj Locka neceš pozaliti.Ako imaš kakvo pitanje u vezi njega samo mi pošalji pm znam o njemu sve i to detaljno sve!

Al Bundy
03-07-2008, 06:31
e koji meni patchevi trebaju za igrat na europskim serverima?

enGB ili enUK

e da i kako da znam dal kupujem americku ili europsku verziju igre

Al Bundy
03-07-2008, 08:18
evo skinuo sam 2.x → 2.4.0 Full Patch (~923-1130Mb) enGB verziju to je za europske servere

sad je jedino pitanje . ako narucim igru preko crovortexa ili algoritma za kolko dana stize i kako mogu bit siguran da je EU verzija igre

flander
03-07-2008, 08:51
1. nedelaj double postove, koji ti je ?
2. si ti mutav ili koji klinac ? šta si zapeo za te enGb verzije igre, jesam ti lijepo rekao da enUS verzija nema veze sa Europom, nikakve veze, kuiš ne postoji ovdije, daj shvati da se u EUROPI ( oš da ti nabrojim države? ) prodajeSsamo enGB verzijaSi ne vidim zak si zapeo za to, par ljudi ti je već to objasnilo i spomenuo sam ti bar 5 puta na PP-u

cccc, onda se nemoj naživcirat zbog takvih banalnih stvari :(

na evo ti slika ako si tolko nesiguran, slikano sa pozadine kutije

http://img366.imageshack.us/img366/9660/p7030002wk6.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=p7030002wk6.jpg)

Aerial
03-07-2008, 09:00
Na toj slici bi se kao nešto trebalo vidjeti, jeli? :D

EDIT: ok, forget it, sad je slika u redu :D

Al Bundy
03-07-2008, 16:54
dobro sad sve kuzim :)
jedini mi je problem sada koju klasu da uzmem
nemogu se odlucit izmedu roguea,warlocka i shamana
bitno mi je samo da radim dobar dmg u raidu i da sam koristan
kod roguea mi je prednost jako dobar dmg , mana je to sto ih ima vjerovatno najvise na svim serverima tako da cu tesko nac neki dobar raiding guild kasnije koji ce me primit
kod locka je prednost isto odlican dmg ,lagano levelanje
a za shamana neznam .moze bit dobar dps i hiler al opet bolji dps i bolji hiler od njega je rogue i bolji hiler je priest
ako ima neko neke preporuke neka kaze ako ne cu sam odlucit

evo suzio sam izbor lock ili rogue.ajde pomozite s odlukom.navedite prednosti i mane ili me posaljite u ku*ac

Aerial
03-07-2008, 17:33
Oboje su overpowered, oboje su prezastupljeni, i s oboma ćeš teško upasti u end-game guild... al' eto, barem su lagani za igranje :)

prcko
03-07-2008, 18:10
Oboje su overpowered, oboje su prezastupljeni, i s oboma ćeš teško upasti u end-game guild... al' eto, barem su lagani za igranje :)
Rougova ima previše,al lockova koji znaju igrat nema tako puno,više ima nobova nego pravih igrača.zato ako prof. nauciš igrat locka upast ceš u dobru guildu bez beda,ak niš drugo uzet ce te za probni rok na nekolko dana da vide kakav dmg dilaš.Kad sam ja upadao u eclipsu došo sam na probni rok i cim sam 1 raid odradio bio sam 1 na dmg-u ispred svih i gm me odmah stavio pod membera :)
Bez brige ak znaš igrat nema guilde u koju neš upast i naravno moraš imat neku solidnu opremu da dilaš dobar dmg.

Wizard
03-07-2008, 19:02
I jedna i druga klasa radi prebolestan dmg u raidu, normalno dok ti dojdes do tog dmga trebat ce vremena i vremena, izbor je bar izmedju te dvi klase lagan, jedna je melee jedna caster, sada sta ti vise lezi melee ili caster i gotovo, odluka je pala

Beaster
03-07-2008, 23:46
dobro sad sve kuzim :)
jedini mi je problem sada koju klasu da uzmem
nemogu se odlucit izmedu roguea,warlocka i shamana
kod roguea mi je prednost jako dobar dmg , mana je to sto ih ima vjerovatno najvise na svim serverima tako da cu tesko nac neki dobar raiding guild kasnije koji ce me primit
kod locka je prednost isto odlican dmg ,lagano levelanje
a za shamana neznam .moze bit dobar dps i hiler al opet bolji dps i bolji hiler od njega je rogue i bolji hiler je priest
ako ima neko neke preporuke neka kaze ako ne cu sam odlucit

evo suzio sam izbor lock ili rogue.ajde pomozite s odlukom.navedite prednosti i mane ili me posaljite u ku*ac

dve gluposti si reko u ovom postu a to da je shaman gori dps od roga i gori hiler od prista

šaman može bit najbolji u svemu ako znaš igrat sa njim, i to znam iz iskustva, kaki prist kaki rog

i da, sa te dve klase neznam koliko si koristan u rejdu osim u dilanju dmga

prcko
04-07-2008, 00:45
i da, sa te dve klase neznam koliko si koristan u rejdu osim u dilanju dmga[/quote]

Malo si to glupo rekao.Lock ima dosta zadataka što se tice raida.Ak mozda nisi upoznat sa SSC-om gdje bez locka nemreš ubit leotheras the blinda.Tu lock igra ogromnu ulogu tenkanja demon faze,onda kel'thas lock isto mora jednog od onih strazara conflagrateat,pa banishat u tempest keepu u onoj sobi prije onog mehaničkog bosa,pa u ssc-u na lady vashj dok mora stridere kajtat okolo sobe u krug,pa kill'jeden kak se vec zove tam sam isto cuo da bez locka nemreš,i još puno puno drugih zadataka gdje ti je lock fakat potreban,eh sad rouge neznam osim dmg-a gdje je on imo neku ključnu ulogu,ja mislim nigdje.

Al Bundy
04-07-2008, 06:07
uzet cu locka ili shamana.igrat cu eci peci pec :D
al bit ce lok 70%

dal valjaju sta ovi realmovi Anachronos,Emerald Dream,Haomarush,Hellfire,Mazrigos, Scarshield Legion,The Venture Co., Trollbane,Xavius

ti su realmovi pod recomended.
znaci jedina razulika izmedu pvp i normal realma je ta sta na pvp mozes napast alijansu bilo di?

flander
04-07-2008, 09:15
Rogue je dobar za sapanje, dosta pomogne

Al Bundy
04-07-2008, 09:35
rogue je meni najdosadnije klasa postao
lock i shaman su zakon

Aerial
04-07-2008, 09:40
znaci jedina razulika izmedu pvp i normal realma je ta sta na pvp mozes napast alijansu bilo di?

I alijansa tebe isto :D

Zapamti to kad dođeš u Stranglethorn Vale.

Inače, rerollao sam.. vratio se prvoj ljubavi - shamyiju :)

lizard
04-07-2008, 11:17
meni su u zadnje vrijeme shammiji i pristevi full zakon...

Beaster
04-07-2008, 12:26

Malo si to glupo rekao.Lock ima dosta zadataka što se tice raida.Ak mozda nisi upoznat sa SSC-om gdje bez locka nemreš ubit leotheras the blinda.Tu lock igra ogromnu ulogu tenkanja demon faze,onda kel'thas lock isto mora jednog od onih strazara conflagrateat,pa banishat u tempest keepu u onoj sobi prije onog mehaničkog bosa,pa u ssc-u na lady vashj dok mora stridere kajtat okolo sobe u krug,pa kill'jeden kak se vec zove tam sam isto cuo da bez locka nemreš,i još puno puno drugih zadataka gdje ti je lock fakat potreban,eh sad rouge neznam osim dmg-a gdje je on imo neku ključnu ulogu,ja mislim nigdje.

nabrojao si 4 bosa u cjeloj igri od kojih većina lokova neće vidit nijednog, gj

Al Bundy
04-07-2008, 12:29
inace sutra dobivam igru dajte mi preporucite neki realm

kod shamya mi je dobro to sta radim dobar dmg za 2h weaponom i windfury i jos se mogu hilat . + mogu bit healer ili dps tako da cu lakse nac raid jer svima treba healer .kad dovrsis healing opremu radis na dps

a kod locka je dobar jedino odlican dmg al do toga treba doc .lagano je levelat s jednom i drugom klasom jer kad se shamyu proca wf

Aerial
04-07-2008, 12:32
Shammy je vjerojatno najdosadniji lik za igranje do 40. levela. Užas. Ali kad dohvatiš 40+ i uzmeš sječivo u obe ruke i počneš lomiti kralježnice oko sebe, onda stvari postanu awsome :D

Beaster
04-07-2008, 12:37
aha, nije neš uber zabavan do lvl 40 ali totemi te zabavljau xD

da, poslje lvl 40 bit ćeš glavni frajer i sijat strah do lvl 70

Al Bundy
04-07-2008, 13:09
a na koji realm da odem

lizard
04-07-2008, 13:23
odi ako imas negdje neke frendove tamo...

Al Bundy
04-07-2008, 13:54
nemam

Aerial
04-07-2008, 14:21
A možeš na Darksorrow, to je trenutno nekako najoptimalniji izbor kad nisi siguran :)

prcko
04-07-2008, 14:55

Sve je to blizzard nerfao.Nemoraš govorit za većinu,ak ti to nisi vidio nemoraš pricat da ni drugi nece vidjet!
Ako netko zeli uspjet u necemu nevidim razloga zašto nebi.I nije 4 bossa vec ih je znatno više u kojem je potrebna pomoc warlocka,ja sam naveo samo neke znacajne gdje bez locka jednostavno nemozeš.

Arbiter of Change
04-07-2008, 14:57
A možeš na Darksorrow, to je trenutno nekako najoptimalniji izbor kad nisi siguran :)
Ja sam jedini koji u MMO igrama bježi od hrvatske bagre ili se bar tako čini. :)

Aerial
04-07-2008, 16:20
Ja sam jedini koji u MMO igrama bježi od hrvatske bagre ili se bar tako čini. :)

A nije baš ni da ja nešto favoriziram takve guilde, al' eto... odavno nisam bio u jednoj, pa sam već zaboravio kako izgleda guild chat :)

Beaster
04-07-2008, 16:24

Sve je to blizzard nerfao.Nemoraš govorit za većinu,ak ti to nisi vidio nemoraš pricat da ni drugi nece vidjet!
Ako netko zeli uspjet u necemu nevidim razloga zašto nebi.I nije 4 bossa vec ih je znatno više u kojem je potrebna pomoc warlocka,ja sam naveo samo neke znacajne gdje bez locka jednostavno nemozeš.

zaš nebi govorio za većinu kad znam šta radi većina...

Wizard
04-07-2008, 18:29
bister ti si vecina za sve nas :P, 2-3 locka u raidu, taman lipo, na nekim bossoviam kao sto je prcko reka imaju posebne zadatke, vecinom je to tankanje, ali imaju ss i hs, to je isto lipo :D , a bome i rade bolestan dps..., svaka klasa ima svoje mjesto u raidu, neka vise neka manje, ali ako se probijes i dokazes dojdes i ti do raida, cak i retradini i sove idu u ozbiljno raidanje vjerovali il ne :D

lizard
04-07-2008, 18:53
bister ti si vecina za sve nas :P, 2-3 locka u raidu, taman lipo, na nekim bossoviam kao sto je prcko reka imaju posebne zadatke, vecinom je to tankanje, ali imaju ss i hs, to je isto lipo :D , a bome i rade bolestan dps..., svaka klasa ima svoje mjesto u raidu, neka vise neka manje, ali ako se probijes i dokazes dojdes i ti do raida, cak i retradini i soveSidu u ozbiljno raidanje vjerovali il ne :D

sova s foruma?

Wizard
04-07-2008, 19:06
ne ta sova nego druidska sova :D

Al Bundy
05-07-2008, 18:59
evo zadnje pitanje od mene dobit cu account od frenda pa netrebam kupovat igru bezveze
dali su WoW-enGB-Installer-downloader.exe i WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe fajlovi za download wow i wow tbc-a za Eu servere

je dobro ovo sta se skida http://www.imagesforme.com/show.php/95560_sssss.JPG
brine me sta pise C:\WOW\WoW-2.3.0.7561-enGB -sta nebi trebalo bit samo world of warcraft :oops:

flander
05-07-2008, 19:02
evo zadnje pitanje od mene dobit cu account od frenda pa netrebam kupovat igru bezveze
dali su WoW-enGB-Installer-downloader.exe i WoW-BurningCrusade-enGB-Installer-downloader.exe fajlovi za download wow i wow tbc-a za Eu servere

je dobro ovo sta se skida http://www.imagesforme.com/show.php/95560_sssss.JPG
brine me sta pise C:\WOW\WoW-2.3.0.7561-enGB -sta nebi trebalo bit samo world of warcraft :oops:

to ti je od servere za Kamačatku.... -.-' joj

kad neće neće :)

Aerial
06-07-2008, 09:38
Ajd prestani se brinuti za te GB i US verzije već jednom :D

Tvoja lokacija i IP se nevjerojatno lako detektiraju, inače. Ako Blizz server skuži da si iz europe (a mislim da ne postoji osoba koja je iz europe a da je server mislio da je iz Japana), sve što se počne odvijati biti će EU.

Daklem, samo to skini i instaliraj.

I onda patch, koji ima nekih 1+ GB :)

Al Bundy
06-07-2008, 12:06
evo instalirao sam wow imam verziju 2.4.2 a imam screen od obicnog wowa . imam trial account i nemogu napravit dranei ili belfa.http://www.imagesforme.com/show.php/95895_sdad.bmp

to je valjda jer nisam tbc jos instalirao al mi je problem sta je tbc neki slim 1.25GB
WoW-BurningCrusade-enGB-Slim-Installer

nema full

flander
06-07-2008, 12:48
ak nemaš full onda niš, nabavi full ^^

Al Bundy
06-07-2008, 13:11
da ali nema full na blizovim stranicama

nego valjda u trial accountu nemoze bit dranei ili belf jer sam si bio napravio account za US pa isto nisam mogo a imao sam BC

jer tu na EU trial accountu vidim outland i sve ( na karti )

nego ja sam najverovatnije skinuo ovo sa blizzove stranice None → 2.3.0 (~3700 Mb)
jer sam odmah imao 2.3.0 .dal je sad taj slim da upgrejdam account na TBC ili sta

Arbiter of Change
06-07-2008, 14:08
OK, najnoviji tijek instalacije iz 0:

1. Osnovni WoW
2. The Burning Crusade
3. Full 2.4 patch (ima oko 1Gb)
4. Instaliraš 2.4.1 patch
5. Instaliraš 2.4.2 patch

Uostalom, imaš autopatcher.

Al Bundy
06-07-2008, 15:34
evo gledajte ovo sam napravio

skinuo sam odavde http://www.wow-europe.com/en/downloads/ ... index.html (http://www.wow-europe.com/en/downloads/classic/index.html)S> standard downloader ( 3.89GB)

instalirao sam i imao sam odmah verziju 2.3 .onda sam instalirao wow do 2.4.2 i uso sam u igru. u igri mi nije bio screen iz wowa nego onaj obicni .
na mapi vidim outlands i isle of quel danas ali nemogu u trial accountu kreirat draneia ili blood elfa
zamolio sam smeagoula da napravi chara na tom realmu di sam bio i vidio sam ga u igri

kad sam probao skinut tbc sa blizoove stranice doso mi je neki slim ( 1.25GB)
sada skidam sa wow wiki full tbc 2.33GB
ili da skinem samo slim sa blizza?

Lepro
06-07-2008, 16:22
Moze.. Ja sam skidao taj slim, i instaliro i radi.. samo sto ti vrati verziju igre na 2.0.0 pa moras opet update iz tih skinutih patcheva..

Al Bundy
06-07-2008, 16:51
a jebat ja skidam sada full na 20% je
valjda ce bit isto

flander
06-07-2008, 21:37
pd sada svaki put kada napraviš doublepost brišem

Al Bundy
07-07-2008, 14:13
evo dobio sam account od frenda
sad imam pitanje ako bi iso transferat chara na neki drugi realm sada sam na scarshield legion
koji bi mi preporucili.da ima puno raidova
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Choranos (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=Choranos)
tu na ovom scarshield legion nemogu nac raid

prcko
07-07-2008, 15:16
evo dobio sam account od frenda
sad imam pitanje ako bi iso transferat chara na neki drugi realm sada sam na scarshield legion
koji bi mi preporucili.da ima puno raidova
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Choranos (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=Choranos)
tu na ovom scarshield legion nemogu nac raid
Nemreš sam tak nac raid lol,pa moraš se malo više raspitat koje guilde traze magove i kakve su ti šanse da upadneš.Nije to rutinski postupak prijatelju moj :)

Al Bundy
07-07-2008, 15:51
a dobro je dobar taj scarshield legion realm ili ima i boljih .cini mi se da nema bas puno ljudi tu
je valjda sta Sylvanas, Silvermoon, Neptulon, Zuluhed

e da btw . ako transferam chara na neki drugi realm dal ce mi ostat lvl profesije koju imam,reputation i to?

flander
07-07-2008, 18:59
e da btw . ako transferam chara na neki drugi realm dal ce mi ostat lvl profesije koju imam,reputation i to?

da

lizard
08-07-2008, 16:29
a dobro je dobar taj scarshield legion realm ili ima i boljih .cini mi se da nema bas puno ljudi tu
je valjda sta Sylvanas, Silvermoon, Neptulon, Zuluhed

mislim da honor i arena pointsi nece al nisam siguran!

Al Bundy
08-07-2008, 17:40
evo naso sam dobar guild
danas sam odradio 2 botanica runa jos 1 i exalated sam sa sha tar
raidamo ZA,karu,ssc i tk

Outmind
08-07-2008, 19:59
Ček, oćeš reć da si dobio od frenda acc sa lvl 70 likom i odmah krenuo raidat? Baš super, propustio si 90% igre...

Al Bundy
08-07-2008, 20:03
ako je levelanje 90% igre.

Beaster
08-07-2008, 20:33
prvo 1-70 je najbolja uspomena što imam od wow-a

Ripaz
08-07-2008, 22:25
Kako možeš to? Jos kada sam igrao na khm serveru koji ima instant 70 nisam mogao pojmiti ljude koji to mogu igrati. Izgubiš se uz silne spellove koje pola ne kužiš niti šta rade. Drugo je ako si izgubio/izbrisao acc pa te uhvatila zelja za wowanjem ali ti se ne da igrati od 1-70 sa klasom koju si već dingao na 70. Ovako ne znam očes li ista naučiti i kombinirati spellove kao sto naučiš dok se levelas.

Outmind
08-07-2008, 22:34
Endgame je po meni najdoadniji dio wow - a. Konstantno prolaženje jedno te istih raidova za dobit još samo taj jedan epic... Ja sam zato i prestao igrat dok wotlk ne izađe, jednostavno me endgame guši. Potpuno se slažem i sa ripazom i sa beasterom. I meni je prvi 1-70 najdraža uspomena vezanauz wow. Kad se sjetim prvog deadmines runa, prvog guilda i ljudi... A ako te grindanje do lvl 70 nešto nauči onda je to optimizacija userbarova i taktika u borbi. Ovako prvih tjedan dana imaš samo posvemašnju zbunjenost.

prcko
08-07-2008, 23:24
Heh tak je i meni bilo prije bc-a,al kad je bc izašo morao sam što prije izlevelati i nabavit što bolju opremu da nadjem dobar guild jer je bilo dosta promjena,neš se raspalo,neš se novo stvorilo,neki koji su bili uber dobri igrači su sad spali na jadnu arenu.Ne zove se bezveze world of arenacraft :wink:

bornathepicek
13-07-2008, 20:04
Ovak kaj je to RP realm, to bas i nisam shvatio...

Aerial
13-07-2008, 20:41
Kao što Athene reče
"You know what RP stands for? RETARDED PEOPLE" :D

RP je RolePlay, što će reći da je mehanika igre ista ko i na običnom serveru samo bi trebala postojati neka dublja fantasy interakcija među igračima... npr, da se likovi zovu koliko-toliko logično za neki fantasy, da imaju nekakvu pozadinu, da se u chat kanalima razgovara s nekakvim manirama i općenito da se ponašaš kao da si stvarno u tom svijetu.
Dakle, samo za istinske geekove :)

Arbiter of Change
13-07-2008, 22:16
Dakle, samo za istinske geekove :)
... I be killin' you, mon. :D
MMORPG = Massive Multiplayer Role PlayingSGame

Aerial
13-07-2008, 22:34
Ma nema beda, meni su geekovi simpa... geekuše, ponajprije :D

K4ciga
14-07-2008, 00:13
...geekuše, ponajprije :D
Hehe,ova riječ me podsjetila na jednu djevojku,koja je imala tipične teen probleme (dečko ju je ostavio,nitko ju ne razumje,mama joj je užasna,nitko se ne druži s njom,...),do te mjere da razmišlja o samoubojstvu,stoga je na forumu zatražila pomoć u obliku - svakodnevnog chatanja s njom,da se ne osjeća usamljeno.Naime,nije nikada "zaozbiljno" igrala WoW,samo onako,da može s nekim pričati.Glavna nagrada je bila - ukoliko joj se svidi osoba s kojom chata,dobije njen MSN :D

MPxPXel
15-07-2008, 09:28
trazim preporuku za server i koju klasu mi preporucujete za pocetnika

bango
15-07-2008, 13:26
zarolaj huntera najlakse ti je lvlat s njim :D a server ne znam
hunter BM i lvlas ko lud:P

lizard
16-07-2008, 09:50
eto ga dosli mountovi na lvl 30 ... evo full patch notes-a :

http://www.wowwiki.com/Patch_2.4.3

flander
16-07-2008, 15:07
@ Garrous smiri hormone

spam izbrisan

MPxPXel
16-07-2008, 15:40
moze jos preporuka servera da mogu pocet igrat

lizard
17-07-2008, 16:21
darksorrow , korgall , karazhan ... horda ofc
ragnaros , hmm.. vekinlash alijanca ..

Al Bundy
17-07-2008, 20:22
evo ako moze mala pomoc
kada se logiram sad u wow prilicno mi dugo stoji na authenticating ,pa na handshaking onda i connecte dugo stoji i nikako da udem.
promijenio sam password i prije 2 sata sam normalno uso

evo sad je sve ok neznam zasto je ono bilo

K4ciga
17-07-2008, 20:50
evo sad je sve ok neznam zasto je ono bilo
A da to s nama podjeliš,da nebi bilo daljnih zapitkivanja o tome?

Aerial
17-07-2008, 21:02
Mda, i meni se to događa zadnja dva dana... Čekam login nekih 20-30 sekundi.

Al Bundy
17-07-2008, 21:04
nis logirao sam se u igru upisem pass i sve pa stoji 5 min authenticating,pa 5 min handshakig,pa 5 min connected,pa nikako da dodes na char select screen ,onda ti dopizdi i izades van i nakon 15-30 min probas opet i radi
al neznam zas mi se dogodilo to

Aerial
17-07-2008, 21:51
Evo meni sad radi ok... Ma valjda su im serveri malo opterećeni or something... možda ima veze s novim patchom, whatever.

MPxPXel
17-07-2008, 22:07
darksorrow , korgall , karazhan ... horda ofc
ragnaros , hmm.. vekinlash alijanca ..

poceo na vekinlash

hvala puno

Beaster
17-07-2008, 23:32
beži sa alijanse jebote , nemoj bit ko svaki nob

Smeagoul
18-07-2008, 10:02
Pitanje, je li itko dobio beta-key za wotlk ?

(hint - beta je pocela, pogledajte neke stranice kao wowinsider.com, mmo-champion, wow-europe.com itd)

lizard
18-07-2008, 15:09
beži sa alijanse jebote , nemoj bit ko svaki nob

alijanca na vekinalshu je jako dobra i normalna ... i uzmi mining jer sam cuo da na vekinlashu ally ekonomija nevalja i da se stack coppera prodaje po 9g normala...

Beaster
18-07-2008, 18:03
nigdje nije alijansa normalna, sve puno gnomova koji neznaju šta je agro

Ripaz
20-07-2008, 19:23
Trebate vidit ovu n00bost koju proživljavam na Cro-WoW

http://www.cro-wow.com/forum/index.php?topic=114.msg1867#msg1867
http://www.cro-wow.com/forum/index.php?topic=65.msg1900#msg1900

lizard
20-07-2008, 21:04
tip je reko : kak ti hoces samo kod nas na serveru takvi sto to pune su undeadovi i jašu koda(negovorim za vas)

WTF??? lol bizi s tog foruma!

B4j4
25-07-2008, 03:31
jel bolji http://www.wowhead.com/?item=23570
ili http://www.wowhead.com/?item=33831
ovaj jom gabbar me nekak vise privlaci >.<
600 AP nakon 18 sec....
u te 2 sec kaj ti ostanu... taman 2 hemmoa :D

Wizard
25-07-2008, 08:58
mislim da ti je berserker's call bolji, a ionako kako ces ovi drugi zbavit u ovo vrime

B4j4
25-07-2008, 11:42
mislim da ti je berserker's call bolji, a ionako kako ces ovi drugi zbavit u ovo vrime
cek kaj se to vise nemre dobit ?
sheath

lizard
25-07-2008, 13:23
lol ma moze ... nego danas rijetko ko raida ahan hiraj :D

B4j4
25-07-2008, 13:59
lol ma moze ... nego danas rijetko ko raida ahan hiraj :D

:cry: :cry: :cry:
shhh n00b :rotfl:
ma pitam... nije meni tesko rajd napravit :D
ima ekipe :D

RaptOR?
26-07-2008, 02:32
E jel moze neko poslat mailom, prek msna, ili bilo kako joana's lvling guide.
Dizem roga sad a na moru sam a guide u zagrebu :S

Ripaz
27-07-2008, 06:53
Srami se što uopće koristiš botove pa čak ako su i za pecanje nemoj ih koristiti. Rađe uzmi mlađeg brata/sestru/rođaka i kažeš mu da peca, čak će i lootati sve što upeca ;P

BTW botovi su jadni. Ima jedan bot na Darksorrow koji cijelo vrijeme grida fire i air motove na elemental plateue. Pa vidite kako je jadno koristit botove. Em smetate drugim igračima, em uopće ne uživate u igri, em je to blizz zabranio tako da ne bude onih igrača koji su nešto zaradili lako a netki na teži način.

lizard
28-07-2008, 09:38
jeli ko imo problema kad je htio platit karticom ono char transfer ili prepaid da mu kaze da je kartica rejected a sve je u redu s njom ?

Ripaz
28-07-2008, 11:50
Mislim malo rerollat sa frendome allya prista. Sada koje talente da ulažem disc ili holy. S time da ču cijelo vrijeme biti u grupi s frendom koji ce biti hunter i da ću uglavnom hilat i ponekda nabacit pokoji spell.

I još jedno pitanje. Koji bi ste mi server preporučili da je full ili high pop. i da je omjer horde i allya 50-50 i da isto tako je u bg-ovima.

Beaster
28-07-2008, 12:27
levelat ćeš sa hunterom i hilat ga?? lol? čak ni peta nemoraš hilat

odi shadow i pomaži u dpsu

Ripaz
28-07-2008, 13:16
levelat ćeš sa hunterom i hilat ga?? lol? čak ni peta nemoraš hilat

odi shadow i pomaži u dpsu

ups mislio sam biti ce on warr a ne hunter. ne znam odakle mi je hunter došao :D

Ripaz
28-07-2008, 13:17
Mislim malo rerollat sa frendome allya prista. Sada koje talente da ulažem disc ili holy. S time da ču cijelo vrijeme biti u grupi s frendom koji ce biti warr (ispravak) i da ću uglavnom hilat i ponekda nabacit pokoji spell.

I još jedno pitanje. Koji bi ste mi server preporučili da je full ili high pop. i da je omjer horde i allya 50-50 i da isto tako je u bg-ovima.

Lepro
29-07-2008, 01:01
hmm. Nasao sam zanimljivu stranicu o EU serverima..Pise i koliki je omjer H-A samo neznam kolko je to tacno... Evo link pa provjerite...
http://www.wowrealmstatus.net/index.php?t=eu#O

Eto Ripaz nadji sebi 50-50 i da je full/high pa creepaj :D :D :D

Ripaz
29-07-2008, 06:30
fala ^^

Wizard
29-07-2008, 10:46
http://www.wowrealmstatus.net/servers/eu/karazhan.phpSmislim da se nemos bas pouzdat u tu stranicu, pogleda sam par servera i prije bi reko da su pogadjali brojke, samo pogledaj primjer :D , a bila je neka stranica sto je pokazivala omjere i koliko koje rase i klase ima u postocima

lizard
30-07-2008, 10:20
jeli ko imo problema kad je htio platit karticom ono char transfer ili prepaid da mu kaze da je kartica rejected a sve je u redu s njom ?

B4j4
31-07-2008, 15:27
jel bolji http://www.wowhead.com/?item=23570
ili http://www.wowhead.com/?item=33831
ovaj jom gabbar me nekak vise privlaci >.<
600 AP nakon 18 sec....
u te 2 sec kaj ti ostanu... taman 2 hemmoa :D

so... any1 ?

bango
31-07-2008, 17:02
Ovaj ''gabor'' bi onda za duele koristio , a ovaj drugi ak ides u raidoive ili di vec jer u tih 2 min koliki je cd ces vec ubiti nekog ako znas igrat roga ... dobit ces vise ap s gabrom ak sam dobro shvatio :thumbs2:

Wizard
31-07-2008, 18:38
meni Berserker's Call izgleda bolje, em ima equip bonus od 90apa em ti daje 360apa svako 2 minute za 20 sec, ovaj gabor ti vise povecava ap, max je 650 ako sam dobro izracuna, ali do toga dojedes postepeno, znaci imas tick svako 2 sec, znaci da bi dosa do onoga bonusa koji daje berserker treba ti 12 sec, sto znaci da samo 6 sec ti taj trinket daje vise apa od ovog trinketa, a s obzirom da ces imati manji ap do 12 sekunde, u pocetku dosta manji, mislim da bi Berserker's Call bio moj prvi izvor

B4j4
01-08-2008, 09:30
da...
razmisljam sad...
berseker bi bolji bil u raidu a jom gabbar ( gom jabbar ustvari :D ) za pvp...
jer kad bi se AP nakupio u onih par sekundi taman da roknem jos 2-3 hemmoa ili rupture...
neg sad iam problem...
imam DST i dobro mi u pvp-u dode... i sad ak uzmem berseker moracu maknut DST jer bez pvp trinketa = pljuga...
jedino da ga mjenjam kad resetam combat i ako sam ga vec iskoristio... :S

bornathepicek
01-08-2008, 17:45
Ovo mi sad vec pocinje ic na k, jel mi molim vas netko moze reci zasto je shaman OP?!
Ide mi uzasno na k frend koji je rouge i stalno me razbije u duelu! Jednostavno ga nemogu dirnut, i stvarno bi htio da mi netko kaze kak da ga dobijem da mu se smijem u facu jer mi stvarno vec ide na racku, nisam ga dobio u duelu vec 2 mjeseca i to mi tako digne zivac da bi si najradije zbrisao shamana!! Zbilja molim da mi pomognete i odgovorite na pitanje...

Beaster
01-08-2008, 18:04
kažeš prvo da je shaman OP (=overpower) onda kažeš da nemoš dobit lika u duelu, ti neznaš šta je značenje OP?

nego, kao enhan shammy nećeš dobit roga u duelu, jedino ako je rog nob ili ima 0 resila

kao elem gotovo neoguće, dok kao resto bi ga trebao ownat ...

bornathepicek
01-08-2008, 18:13
kažeš prvo da je shaman OP (=overpower) onda kažeš da nemoš dobit lika u duelu, ti neznaš šta je značenje OP?

nego, kao enhan shammy nećeš dobit roga u duelu, jedino ako je rog nob ili ima 0 resila

kao elem gotovo neoguće, dok kao resto bi ga trebao ownat ...
Znam znacenje nego prvo sam napisao tu prvu recenicu i onda otisao igrat, duelo se protiv frenda i frend me ubio, i popizdio i doso tu edito post jer necu radit dvostruki post, ispricavam se ako sam te naveo da me krivo shvatis al daj shvati da mi je pun kurac rougova,
i da samo da ti kazem probao sam sa resto i opet nisam znao s cim da udarim rouga a opet kak ne shvacas da meni on oduzme vise od 2/3 hp-a u prvih 5 s i onda imam racku i jos mi rokne onaj prokleti posion za usporavanje castanje spella, manje hilanje i eto ti resto shammyja u kurcu...( a opet nemres lupat po tipki za cure posion jer ti on nanese posion cim te dirne) tak da morat ces mi malo bolje objasnit kak to milsis dobit ako si resto i samo da ti kazem nisam noobara nego mi je pun k rougova i njihovih sranja i zato tolko pisem...
Najradije bi sjeo i plako od jada :cry:

Beaster
01-08-2008, 18:29
imaš full pvp gir?

bornathepicek
01-08-2008, 18:31
Imam t6 ali i on ima nema nista od pvp geara

EDIT: full t6

Beaster
01-08-2008, 18:34
jel igraš orginal igru na pravim serverima ili na ##$$$$#"

bornathepicek
01-08-2008, 18:35
Al kuzis vjerojatno nebi tu pito da igram na priv'ate serverima, samo reci kak da slozim talente i po cemu da lupam i ja cu se snac nisam noobara samo sam noobara u pvp-u(dobro samo protiv rougova)

Beaster
01-08-2008, 18:38
pa neznam kad postavljaš nob pitanja, kak misliš duelat protiv roga sa 0 resilencea? pa normalno da ga nemoš dobit

bornathepicek
01-08-2008, 18:42
Isuse daj mici mi 5 postova jbt, evo upravo sam ispao idiot, bio sam tolko ljut da se nisam sjetio resilienca... Aj fala na pomoci, sry zbog debilana pitanja al sam jednostavno popizdio kad mi se onak fino frend nasmijao u ovom zadnjem duelu...

Beaster
01-08-2008, 19:11
full pvp resto shammy = earth shiled + poison removing totem, + earthbind + searing totem + frost shock + lažna castanja (kad mu kick nije na cd počneš castat npr healing wave i prekineš, imaš velike mogućnosti da ga sjebeš) , neokreći mu leđa jer onda mu nemreš dodgat/parry itd

plus je ak si ork i imaš meta gem +5% stun resist :)

lizard
01-08-2008, 19:28
moze ele shaman stuc roga ...

m0dkayZ
01-08-2008, 19:35
Isuse daj mici mi 5 postova jbt, evo upravo sam ispao idiot, bio sam tolko ljut da se nisam sjetio resilienca... Aj fala na pomoci, sry zbog debilana pitanja al sam jednostavno popizdio kad mi se onak fino frend nasmijao u ovom zadnjem duelu...
Imas full t6 ti? Aj de armory....

Beaster
01-08-2008, 19:39
moze ele shaman stuc roga ...

spam shockz?

lizard
01-08-2008, 20:13
malo heala ... malo cc ... malo shockz sve po malo al se moze ... nekad mi se cini da je teze rogu zderat mailere (shama , hunt ) nego platere ..

Beaster
01-08-2008, 20:54
ček jel sam ja to čuo CC kod shamana

jao šta danas neću čut još

H3mero1d
02-08-2008, 11:16
full pvp resto shammy = earth shiled + poison removing totem, + earthbind + searing totem + frost shock + lažna castanja (kad mu kick nije na cd počneš castat npr healing wave i prekineš, imaš velike mogućnosti da ga sjebeš) , neokreći mu leđa jer onda mu nemreš dodgat/parry itd

tocno to.... ak shaman zna igrat gubim redovito al ak napravi gresku nema ga......

cc shaman :bravo: :rotfl:

Lepro
02-08-2008, 11:55
Imas full t6 ti? Aj de armory....

Stvarno di ti je armory link, ako si na offical?

Beaster
02-08-2008, 12:30

tocno to.... ak shaman zna igrat gubim redovito al ak napravi gresku nema ga......

i zaboravio sam reć da počinješ duel u ghost wolfu jer te nemože sapat

lizard
02-08-2008, 12:39

pa shaman ga moze konstantno drzat usporenog to nije cc ... ??

Wizard
02-08-2008, 14:05
pa nije, cc je kad ga potpuno kontroliras, ako ga usporis sam ga usporis, ali dobit ce i shamani cc u ekspanziji

B4j4
02-08-2008, 14:06

pa shaman ga moze konstantno drzat usporenog to nije cc ... ??
shstep roga shaman stalno moze drzat usporenog ?
jel odkad to ?

H3mero1d
02-08-2008, 14:12
Sve to varira od igraca do igraca.... greske odlucuju duel.... rog je klasa koja moze svakog dobit ak se igra dobro, a moze i od svakog izgubit... to je cinjenica. Jedino sto su ujebali cheat death to smrdi to kraja. Onda nek warru maknu beskonacna sranja da bude posteno :nonono:

B4j4
02-08-2008, 15:02
Sve to varira od igraca do igraca.... greske odlucuju duel.... rog je klasa koja moze svakog dobit ak se igra dobro, a moze i od svakog izgubit... to je cinjenica. Jedino sto su ujebali cheat death to smrdi to kraja. Onda nek warru maknu beskonacna sranja da bude posteno :nonono:
hm... lemme see....
dobar disc priest, resto shammy, resto drood, feral drood, warr, drugi rogue, frost mage (ako zna kaj radi), pally ( prota nemoram ni spominjat ustvari se na njemu sam ubijem, ret te bursta ko lud, a shockadina nebum ni spominjal... friggin 4 k shockovi )
neke od klasa koje mogu dobro namuciti roga ili ga cak i roflstompat..

Sgt. Bull
04-08-2008, 02:00
Ima li itko voljan na SpineBreakeru da me boosta, Typhoeus, human paladin, boost kojih 1-2 sata, plaćanje po sistemu kredita :D

Ripaz
05-08-2008, 14:05
Jeli itko ovdje koristi MSBT? Trebam maknuti one dolje textove sta se pojavluju kada netko doda neki buff na sebe.

B4j4
10-08-2008, 09:59
jel sap macro stvara GCD ak ga se masha iako ja ne pogodim metu ?
edit:
jel aimed shot affectan sa mind-mumblingom ?

Sgt. Bull
10-08-2008, 13:11
Postoji li neka restrikcija koliko se može igrati wowa u sedmici? :S Igrao sam od nedelje do ove nedelje cca 4 dana gameplaya i danas u pola frke u SW-u igra mi se samo zamrzla i ne mogu nikako da uđem u tog charra jer stoji zamrznuto na svim računarima :S Mogu uči u druge charrove ali ne i na toga :S plz help

Smeagoul
10-08-2008, 13:45
Nije to nikakva restrikcija, samo veoma cest bug =/ Najcesce se rijesi tako da izbrises Interface, Cache i WTF folder

Sgt. Bull
10-08-2008, 13:48
Hvala na pomoći, radi... sry nisam znao da treba, ipak sam i ja tek godinu dana wowaš :)

bornathepicek
11-08-2008, 12:05
Ovak ljudi slucajno sam zbriso realm-list i sad jel mi moze neko rec kaj treba upisat u taj realm list?

Lepro
11-08-2008, 12:28
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com

to trebas napisati kad otvoris realmlist.wtf preko notepada... :D

Beaster
11-08-2008, 12:29
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com

Sgt. Bull
11-08-2008, 12:45
gdje da se levelam od 43 do 50tog? Moram biti 50ti za sedam dana a ne znam gdje da se levelujem!

Lepro
11-08-2008, 13:43
Tanaris(uglavnom), Searing gorge, Hinterlands... mozes za cas do 50, nije neki problem :D

Sgt. Bull
11-08-2008, 21:38
Evo lvl 43sam i dalje, respecco sam se i u hinterlandsu sam...ne znam kako doci do tanarisa (kazu da je tesko pravo i da dugo treba) tako da sam izgubljen :D

B4j4
12-08-2008, 01:15
Evo lvl 43sam i dalje, respecco sam se i u hinterlandsu sam...ne znam kako doci do tanarisa (kazu da je tesko pravo i da dugo treba) tako da sam izgubljen :D
ja sam plivo iz theramora >.<

Sgt. Bull
12-08-2008, 01:53
Ovaj hinterlands je propalitet, ne mogu do 45tog a kamoli do 50tog :S idem ja negdje xD
edit:uspjeh kroz needles i barrens uspješno dođoh do ferelasa...

flander
12-08-2008, 10:59

pa odi u 1k needls i smo pići južno, imaš mali sakriveni putićak

http://www.wow-europe.com/shared/wow-co ... /index.htm (http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/images/basics/flight/en/main/index.htm)

Sgt. Bull
12-08-2008, 11:45

pa odi u 1k needls i smo pići južno, imaš mali sakriveni putićak

http://www.wow-europe.com/shared/wow-co ... /index.htm (http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/images/basics/flight/en/main/index.htm)
Juzno :S ja sam išao sjeverno, cestom, naišao na Lift i onaj grad od orkova pored kojeg sam projahao i došao sam gore za nekih 10tak minuta :D evo sada pokušavam da se natjeram da dingam do kraja mjeseca 55ti ako ništa, but dunno...

B4j4
20-08-2008, 15:04
jel hit rating ima neke veze sa resistom napada.. recimo sapa...
imam 89 hit ratinga sto bi trebalo biti dosta za pvp da special atkovi nebi missali...
edit: znam da bi mi pisalo miss da nemam dost hit ratinga al.. moram pitat sve jedno...

Wizard
20-08-2008, 16:08
nema veze s resistom, tj. hit ti povecava sansu da ti ne resista onaj koga napadas, uvik postoji 1% sanse bez obzira kolko hita imas, ja sam caster pa neznam kako se racuna za melee, ali nama je 16% sanse za resist u pve i 5% u pvp

Ripaz
20-08-2008, 17:09
nema veze s resistom, tj. hit ti povecava sansu da ti ne resista onaj koga napadas, uvik postoji 1% sanse bez obzira kolko hita imas, ja sam caster pa neznam kako se racuna za melee, ali nama je 16% sanse za resist u pve i 5% u pvp

mislim da je isto ali ti se hit raiting povecava x2 ako dual wildaš.

Aerial
20-08-2008, 17:09
*smanjuje

Ripaz
20-08-2008, 17:25
Hit refers to physical damage that occurs as a result of an attack made with melee or ranged weapons. The chance to hit increases by 1% per 15.77 hit rating points at level 70 and 10 hit rating points at level 60. The base chance to miss with maximum weapon skill against an opponent of equal level is 5% for two handed and 24% for dual wield.

S * v. Level 70 mob: 5.0% / dual-wield: 24%
* v. Level 71 mob: 5.5% / dual-wield: 24.5%
* v. Level 72 mob: 6.0% / dual-wield: 25%
* v. Level 73 mob: 9.0% / dual-wield: 28%

Bilo bi glupo da roguovi imaju manji req. hit rating nego nrp. 2h warrovi ili paladini.

Aerial
20-08-2008, 19:23
Dakle, ista stvar, samo je miss chance različit?

B4j4
20-08-2008, 23:07
meh... danas sam imal zanimljivu borbu u areni sa warlockom... lik me feara kroz COS i jos me njegov njegov prijatelj shadow bolta... ma preljepo... 5 % sanse da me pogodi sa spellom i onda 2 put za redom...

Ripaz
21-08-2008, 08:41
meh... danas sam imal zanimljivu borbu u areni sa warlockom... lik me feara kroz COS i jos me njegov njegov prijatelj shadow bolta... ma preljepo... 5 % sanse da me pogodi sa spellom i onda 2 put za redom...

To ti je šansa da missa a ne da pogodi target. Daj misli malo glavom. Da je tako onda bi hit rating trebao biti cappan na 1k-2k.

Wizard
21-08-2008, 11:18
zar nije 10% sanse, ti imas 5% sanse da resistas ako on nema nimale hita, a ako je imalo giran ima nesto hita, i jos ako je slsl vjerovatno ima jos mal, bar 2-3%

_ZlayA_
22-08-2008, 08:30
moze li se vrsiti pretplata debitnim karticama ili samo kreditnim?

Wizard
22-08-2008, 08:41
samo kreditnim

_ZlayA_
22-08-2008, 08:46
edit.
cudno ja sam sada uporedjivao kartice preko kojih se moze vrsiti uplata sa debitnim karticama i zakljucio sam da je mastercard i visa electron debitna kartica i kartica kojom mogu uplatiti...

Ripaz
22-08-2008, 10:10
edit.
cudno ja sam sada uporedjivao kartice preko kojih se moze vrsiti uplata sa debitnim karticama i zakljucio sam da je mastercard i visa electron debitna kartica i kartica kojom mogu uplatiti...

ja sam samo mogao preko vise uplatiti samo kreditnom a ne debitnom. ne znam zasto

Wizard
22-08-2008, 11:46
isto vrijedi za mene, mozda su nesto promjenili nebih znao, ja sam placao s visom i mastercardom

_ZlayA_
22-08-2008, 18:31
visa electron je debitna trebala bi moci...

flander
26-08-2008, 20:50
šta su to scammeri ? i kako to funkcionira

Aerial
27-08-2008, 09:58
i kako to funkcionira

Ti bi se bavio time? :)

lizard
27-08-2008, 11:28
to su ljudi koji na prijevaru otuđuju ljudima gold i accounte ...

flander
27-08-2008, 12:25
i kako to funkcionira

ma ne lol

nego, da znam prepoznat, ako slucajno budem neš trjdal, da znam prepoznat djelo

Ripaz
27-08-2008, 12:43
i kako to funkcionira

ma ne lol

nego, da znam prepoznat, ako slucajno budem neš trjdal, da znam prepoznat djelo
Ako mail ne zadržava @blizzard.com na kraju onda su fake.

lizard
27-08-2008, 13:17
znam jedan moj frend je radio gold scamm ... znate ono kad ubacite neki item u mail kad nekome to saljete , pa gore pise kolko komada tog itema ima ... e to se naravno moze promijenit pa bi on poslao npr jedan Mark of Kil'jaden ili sta vec a gore bi napiso da ih je 120 i codo bi random likovima za 120g ... kako je to dobra ponuda svi bi odma pristali i sjebal ih je =) .. jedan lik ga je skuzio i prijavio i dobio je ban na 72 sata zbog gold scamma . (=

flander
27-08-2008, 13:18
aha tnx :D

K4ciga
27-08-2008, 17:23
šta su to scammeri ? i kako to funkcionira
Scammeri su prevaranti koji na "ilegalne" načine dolaze do accounta ili zlata,a neznam kako to funkcionira jerbo nikad nisam nikoga prevario ni u RL,kamoli u igri.

Arbiter of Change
27-08-2008, 17:32
znam jedan moj frend je radio gold scamm ... znate ono kad ubacite neki item u mail kad nekome to saljete , pa gore pise kolko komada tog itema ima ... e to se naravno moze promijenit pa bi on poslao npr jedan Mark of Kil'jaden ili sta vec a gore bi napiso da ih je 120 i codo bi random likovima za 120g ... kako je to dobra ponuda svi bi odma pristali i sjebal ih je =) .. jedan lik ga je skuzio i prijavio i dobio je ban na 72 sata zbog gold scamma . (=
Iskreno, po meni je za to brzopletost primaoca kriva isto koliko i podlost pošiljatelja.
Mislim, pa valjda ćeš pogledati onaj confirm okvir u kojem ti izbaci stvarne detalje koliko čega primaš i koliko plaćaš.

lizard
28-08-2008, 11:41
a cuj sta da ti kazem , stvarno je tako bilo

Demon Hunter
06-09-2008, 00:52
E jedno pitanje...

Ako netko koristi Bongos...

E sad imam problem sa Bindings....kad stavim na maina te bindings da mi lakse igrat onda mi se ti isti pojave na Shamanu....ali mi na Shamanu ne odgovara i nemogu bas normalno igrat?

Ripaz
06-09-2008, 06:52
Imas u opcijama "Profil" odaberi profil svog lika (najčešće je "Ripaz - Warlock - Darksorrow" ili tako nekako) i sada ako napraviš neku promjenu napravit će se samo tvome liku. Ja osobno koristim Bartender3 sa cyCircled koji ti dodaje skinove za action barove. Općenito jer je kompatibilan sa dosta ostalih addona.

Demon Hunter
06-09-2008, 14:36
Aha znaci moram selektovat profil...lika s kojim trenutno igram....i onda staviti bindings!

Ty:)

Ripaz
12-09-2008, 13:30
Hackalo mi acc danas. Cijela oprema prodana, sve iz banke i torbi sta se moglo prodati prodalo se. I jos je isao u neku istancu i sigurno me na neki način osramotio.

Razgovarao sa GM-om danas, i onda se sjetio da nisam vec mjesec dana pokrenuo AVG i S&D, ali lik je rekao da ce mi poslati opremu priko mail. Evo sad sam se opametio i brisem sve kretenske softwere sta imam, upgrejdo FF, AVG, S&D i ostalo sta se moglo updejtati, mislim da sam nasao otprilike 50-ak spywera i ostalih krvopija.

Eh uglavnom htio sam reć drugima da se opamete kao i ja, pa skeniraju komp na 10-15 min. Za to vrijeme mozete malo na Youtube, neki forum ili MSN. Samo nađite vremena da obavite to.

Wizard
12-09-2008, 14:25
a dobro nije tako strasno, kad je mom prijatelju hackali par puta zaredom pa smo morali stali kopiju putovnice blizzardu da ga vrate...

btw. manje pornica skidaj :P

B4j4
12-09-2008, 14:28
a dobro nije tako strasno, kad je mom prijatelju hackali par puta zaredom pa smo morali stali kopiju putovnice blizzardu da ga vrate...

btw. manje pornica skidaj :P
a eto ja jucer pobro zloba ( trojanac ) a nisam pr0n skidal... jcuer se 3 sata bori os njim.. misli oda sam ga se rjesio, daans se privezem na net i opet se skopiro na komp.. majku mu njegovu...
sad sam probo sa super anty spywarom pa cemo vidjet...

RIPtheREAPER
12-09-2008, 14:41
e kad dolazi patch 3.0?

Aerial
12-09-2008, 16:53
Meni je završio update i sad u update folderu imam wow-2.4.3-to-3.0.1.MPQ file (992 mb), koji zapravo ničem ne služi, barem za sad.
Patch još nije zaživio, valjda će u sljedećih mjesec dana tek postati aktivan... po official forumima se povlači datum 6. ili 9. studenog kao izlazak WOTLK-a, ali nisam siguran da je to provjereno... čini mi se malo prerano.

B4j4
12-09-2008, 18:06
vec O_o
hm.. mozda pre patch il nest... da nebu velka guzva na dan kad izdaju patch...

Aerial
12-09-2008, 19:49
possible... nisam za ku*ac skidao 1 GB :D

Wizard
12-09-2008, 21:27
Meni je završio update i sad u update folderu imam wow-2.4.3-to-3.0.1.MPQ file (992 mb), koji zapravo ničem ne služi, barem za sad.
Patch još nije zaživio, valjda će u sljedećih mjesec dana tek postati aktivan... po official forumima se povlači datum 6. ili 9. studenog kao izlazak WOTLK-a, ali nisam siguran da je to provjereno... čini mi se malo prerano.
cisto sumnjam da ce tada izaci..., ali posto je ovo dosta veliki patch a blizzard ima vec neko vrime naviku da stavi patch na download nesto prije njegova izlaska mislim da je to logican potez, a patch bi trebao biti kao before the storm vjerovatno...

al ono sto mene zanim su patch notesi ima li ih ko?

Plexihack
16-09-2008, 12:43
The trappings of a Vindicator quest,trebam blade uzeti.
Je moguće da lvl67 hunter to sam napravit a bez da ona druga dva moba pullam?
Jer uvijek probam pullat samo glavnog moba,ali onda ovi drugi krenu.

EDIT : Evo,uspijelo...

Karlo_from_Bjelovar
16-09-2008, 19:02
zassto mi nema ni korgalla ni darksorrowa na relam listi?
sad napravio trial acc i idem igrat kad ono qurac... :(

Sgt. Bull
19-09-2008, 16:34
Treba mi netko da kaže gdje mogu nabaviti Pristine Black Diamond, nema u ah, nema u Strat, Scholo..sve prošao, thottbot pregledao od vrha do dna i nema...

Aerial
19-09-2008, 16:36
Huh... ja sam pitao u trade channelu i javilo mi istog trena dvoje ljudi, kupio od jednog za 70g.

Sgt. Bull
20-09-2008, 01:22
Nema, nevjerovatno, gledao, tražio, išao po svim mogućim instancama i nema! Jednostavno sam isfrustriran činjenicom kako je blizzard ovako dopustio da se nešto zapusti, jer ne bi smjelo, pobogusi lvl 64 a još nemam prokletog mounta, potrošio 400 golda i sve više se troši, svaka instanca, repair, sav taj gold ide u ništilo samo zato jer nisu mogli staviti da item ima malo normalniji drop rate od 0.01%. Iss ne znam više što da radim, zaista se nerviram kako sam se rijetko nervirao tokom igranja...

Aerial
20-09-2008, 10:07
A ništa, ti uzmi sat-dva vremena i nafarmaj par komada primal watera/aira u Nagrandu... jedan komad se prodaje za cca 20 golda... Prodaj ih 10 komada i eto ti (uz lovu koju imaš) dovoljno za "normalni" 100% mount :)
Počne živcirati činjenica da je mount koji bi trebao biti nekakv bonus za klasu zapravo 10 puta teže (i skuplje ako je takav server) nabaviti nego obični...
To sam i ja htio napraviti, a onda se iz vedra neba stvorio neki prot pally u guildu (ja sam bio holy) pa smo nas dvoje otišli u
Stratholme i obavili quest. A Black Diamond sam, ko što rekoh, kupio od nekoga...

Wizard
20-09-2008, 11:00
stos je u tome sto su to questovi za 60lvl, shvati da na 60 nije bio problem nabaviti grupu za scholo, dm ili sto vec treba, tada ti questovi jesu bili laksi i jeftiniji

Sgt. Bull
29-09-2008, 21:18
Kolko odprilike treba vremena da se izgrindaju markovi za Merciless? Jučer sam uzeo najjeftinij i najlakši dio (greaves/hands) a danas sam cijeli dan skoro grindao i imam cca 6k honora i skoro pa 40 markova iz AV-a. Jedino čega me strah jeste činjenica da je za jedan dio potrebno 30 WG a za druga dva, 50 AB markova... iss

flander
29-09-2008, 21:21
honor je laganica za nagrindat, ako igraš AV, ali ove markove recimo iz AB-a i WSG-a, tu sam si živce kido na veliko

Sgt. Bull
30-09-2008, 02:20
Hm,da evo sada imam 10k honora, 55 av markova, 11 wsg i 1 ab XD Namjeravam sutra uzeti jos 4.5k za head i dalje onda grindati polako honor i wg za legs te ab (50 komada, iss) za ostala dva dijela... Danas smo recimo vodili 2:0 u wsg i došao je drood lvl 69 i nitko ga nije mogao ubiti, tako da je sam donio pobjedu hordi... =(

Aerial
30-09-2008, 09:32
Major system flaw je činjenica da se markovi dobiju *brže* ako izgubiš.
Idealno, trbalo bi imati premade tim koji bi jednostavno ušao u neki BG, sjeo 3 minute na mjestu i dobio 1 mark. 30 markova se skupi u sat i pol.
Honor, s druge strane, je čisto pitanje u koliko sati igraš Alterac Valley. Ako igraš u jutarnjim satima do 3 sata popodne, honor se dobije jako brzo. Ako igraš AV navečer, biti će gadno. Objašnjenje je banalno - djeca su ujutro u školi pa ne igraju :)

E, da, naravno, govorim s perspektive alijanse :D

Sgt. Bull
30-09-2008, 13:12
Hm, da, premade bi mogao uspjeti... samo da mi je naći nekoga voljnog da sada ide u wsg, mjesec pred wotlk... we shall see, još 2k honora i imam drugi dio mercilessa... brine me weapon, 27k... bonegrinder ftw =D eh da, vidio sam danas prejakog warra, 20k hpa, čovjek je sam tankao dreka u avu... ffs i wanna be warr

lycancro
05-10-2008, 05:46
ima li netko slucajno link sa racialima svih rasa... cuo sam da ce se mijenjati u wotku a nigdje na netu nemogu naci te promjene po pojedinoj rasi. tx

Hellboy
05-10-2008, 09:38
http://www.wowwiki.com/Racial

B4j4
05-10-2008, 10:31
covjek je pital za raciale u wotlku :wink:

count_chlaus
05-10-2008, 12:17
zanima me sto mislite o ovom buildu za prvih 50 lvla?
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/mage/talents.html?tal=000000000000000000000005552320120 0003105312010000000000000000000000)

Hellboy
06-10-2008, 09:17
covjek je pital za raciale u wotlku :wink:
whoopsie...pardon
http://wow.zuggaming.com/2008/09/07/wot ... s-changes/ (http://wow.zuggaming.com/2008/09/07/wotlk-racial-abilities-changes/)

Aerial
06-10-2008, 10:34
Human:

- Racial Passive “Human Supremacy”: The dominance of Humanity is evidenced by having one more racial bonus than normal. Actually, make that two counting this one. (just a tooltip, no actual functionality)

:rotfl:

count_chlaus
06-10-2008, 11:21
dali mi mozete preporuciti dobar pvp server na kojem ima dosta hrvata?unaprijed se zahvaljujem. :)

lizard
06-10-2008, 14:50
nerf UD raciala sranje i to velko.... a to je zapravo NERF rogova mamu im blizzovsku...

Aerial
06-10-2008, 16:55
nerf UD raciala sranje i to velko.... a to je zapravo NERF rogova mamu im blizzovsku...

Kao, nisu to zaslužili... :roll:

lizard
06-10-2008, 18:16
samo kazem, nek se zna :D takodjer je i lock buff ... nije dovoljno sto ce moc feareat kroz CoS ajmo jos malo buffat fear... mdaj

Aerial
06-10-2008, 22:49
Ne zaboravi i Chaos Bolt, kojem CoS također ne znači ništa :) ("cannot be resisted and pierces through all absorption efects")

Sgt. Bull
07-10-2008, 01:19
Kažu da lockovi inače nisu op... maaaa kaaaakviiiii... u areni skoro pa one hita paladina =P doduše taj paladin je bio u greenisima i testirao arenu (practice jelte) =O nisam siguran da li da 29k honora potrošim na merciless 2 dijela (imam hands već) ili na weapon... udaram max 200 na onim brutalima... pih... *udara tastaturom u glavu i proklinje dane izgubljene za paladinom*

Hellboy
07-10-2008, 10:42
Kažu da lockovi inače nisu op... maaaa kaaaakviiiii... u areni skoro pa one hita paladina =P doduše taj paladin je bio u greenisima i testirao arenu (practice jelte) =O nisam siguran da li da 29k honora potrošim na merciless 2 dijela (imam hands već) ili na weapon... udaram max 200 na onim brutalima... pih... *udara tastaturom u glavu i proklinje dane izgubljene za paladinom*
cZgoWry5VeE
doduše sad je nerfano :D

Sgt. Bull
07-10-2008, 19:07
Eeek ima da radim alt-f4 kada vidim locka...

h4ro
08-10-2008, 21:23
Bili itko mogao reci koliko bi otprilike dosao WOTLK collector edition i sto bi sadrzavao !?

flander
08-10-2008, 21:29
cca 500 kuna

dobil bi igru+filmeke kak su radili igru+cd sa OST-ima

akzz79
09-10-2008, 13:13
Bili itko mogao reci koliko bi otprilike dosao WOTLK collector edition i sto bi sadrzavao !?

kolko sam ja cuo collestor's edition ce biti 79,99€ a obicni wotlk oko 35€... CE ce sadrzavat onog ingame epta, TCG karte neke, podlogu za misa, neki prirucnik o wowu, te neki dodatni CDovi o tome kako su pravili wotlk...

RIPtheREAPER
09-10-2008, 16:37
moze mi netko objasnit kako radi ovaj macro:
http://www.bigredkitty.net/forums/index ... pic=1003.0 (http://www.bigredkitty.net/forums/index.php?topic=1003.0)

flander
14-10-2008, 10:51
jel tko ikada nadoplaćival American Expressom karticom WoW ?

Smeagoul
14-10-2008, 13:26
Mislim da mi je jedan prijatelj nadoplacivao sa american express karticom.. pitam ga

Sad moje pitanje.. Hoce li opet biti Midnight prodaja WoW expanzije u algoritmu ? Jer se bas mislim ici u Zagreb oko 13.11. pa da i po to svratim..
[Ljubuski (BiH) --> Zagreb = dosta dugo voznje ^^]

flander
14-10-2008, 13:46
Mislim da mi je jedan prijatelj nadoplacivao sa american express karticom.. pitam ga

Sad moje pitanje.. Hoce li opet biti Midnight prodaja WoW expanzije u algoritmu ? Jer se bas mislim ici u Zagreb oko 13.11. pa da i po to svratim..
[Ljubuski (BiH) --> Zagreb = dosta dugo voznje ^^]

ma pitam zato kaj neznam koji kod upisat, onaj Vertification code, kaj se sastoji od 3 ili 4 broja, pa na kartici od starog imam American i sad imam jedan broj od 4 znamenke i jedan od 3 znamkenke, jedan je na poleđini a drugi je sprijeda

ovo sa ponoćnom prodajom sam pital algoritam putem maila,još nisu odgovorili

Smeagoul
14-10-2008, 13:57
Obicno ovi koji se treba upisati je na poleđini, i ima samo 3 brojke
Jer sam probao sa razlicitim karticama, i u vecine je bilo od 3

flander
14-10-2008, 14:11
e sad dali je isto kao i kod Americana

bango
14-10-2008, 20:26
pa probaj nemas kaj izgubit :o

flander
14-10-2008, 20:35
a znam,ma danas sam 3 puta pogriješil i sad nemogu niš do sutra

hrčak
14-10-2008, 21:50
Di su najeftinije originalne igrice i PC konfiguracije????
:cry: :cry: :cry:

flander
14-10-2008, 22:05
1. IGRE ne igrice!!
2.kriva tema za pitat
3.još da znam odakle si...
4.mutavo pitanje jer cijene su sve više manje iste svagdije softwarea/hardwarea

Sgt. Bull
15-10-2008, 00:03
Vidi sada, što se tiče kartice, važno je i kada si je izvadio jer mora proći neki period da bi je mogao uopšte koristiti tako da...

flander
15-10-2008, 08:17
Vidi sada, što se tiče kartice, važno je i kada si je izvadio jer mora proći neki period da bi je mogao uopšte koristiti tako da...

ne kužim te opće...

Arbiter of Change
15-10-2008, 08:31
Priča o tome kako ne možeš karticu koristiti baš isti dan čim si je dobio, ako ti to što znači.

flander
15-10-2008, 08:32
pa prošli put sam prije 2 mjeseca sa njom uplaćival i sve je delalo normalno, i sad mi sere da ne valja broj kartice i da ne valja onaj vertification broj

RIPtheREAPER
15-10-2008, 18:56
pitanje: zasto mi ne radi blizzards background downloader?

Sgt. Bull
15-10-2008, 22:47
zašto što je cijeli wow u problemima...serveri padaju svake sekunde, bgovi laggaju, sve je otišlo u tri lijepe...

flander
15-10-2008, 23:08
budu to sredili bez brige ^^

ipak je novi patch sada online, samo plako,strpljen spašen

ovisnici jedni :P

Sgt. Bull
15-10-2008, 23:13
Evo već pola sata sam stuck na av loading screenu...odigrao bg, pobijedili i nisam mogao leave bg...tako ja alt-f4 i opet u igru kada join av, joinam se i loada mi do kraja, no nikako da pokrene ili da me vrati u if barem...ne znam šta da radim, wtf, cache izbrisao, nije do toga to znam... =/

RIPtheREAPER
16-10-2008, 18:02
zašto što je cijeli wow u problemima...serveri padaju svake sekunde, bgovi laggaju, sve je otišlo u tri lijepe...

nije mi ni prosli patch htio skinut, morao sam trazit po wowwikiju

edit: jesi probao /afk utipkat?

lizard
18-10-2008, 14:30
imam problem svako malo mi wow stane ( zablokira) i tako minutu a onda kad se odbloka grafika mi sva u ku*** sve crno zeleno i slicno ... do konfiguracije nije .. tako da ako neko zna neka mi kaze... pokrenu samo repair i sve i opet .. ne koristim nikakve addone ...

Aerial
18-10-2008, 21:13
A meni obrnuto, od kad je patch došao igra mi radi bolje nego prije :)

flander
19-10-2008, 00:16
arena je nenormalno zbugana, jednom svi uđemo u fajt, drugi put nitko, i tako stalno, radi tog buga smo izgubili jedno 200 ratinga

bornathepicek
21-10-2008, 19:46
Neznam jeste li znali, al U Nihilum-u (najboljem pve guildu na svijetu- ozbiljan sam) ima jedan hrvat :D
Dakle da nebi mislili da se zafrkavam zove se Starym i warrior je...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Starym
Tu je i link njegovog armoryja... Fora zar ne :D

Btw znam da netreba bit tu al sam mislio stavit to di bi svi vidjeli :)

EDIT:
Cak i dva srbina ima Bananen i Serbandsteel :)
(balkanci okupirali Nihilum :D)

hrčak
21-10-2008, 20:41
Ak imam samo WoW dal ću se mići protiv onih koji imaju ekspanzije?

Hellboy
22-10-2008, 09:09
well...let's see...lvl cap u originalnom wow-u je bio lvl60...lvl cap u burning crusadeu je lvl70 (lvl 60 nema šanse protiv lvla 70 osim ako ga ne uhvati dok je afk pa ga mlati neko vrijeme) a wrath of the lich king donosi lvl80 lvl cap...misliš li da sa najbolje gearanim (znači naxx lvl epixi i neki greensi/raresi iz outlanda za lvl 60) lvl 60 likom možeš protiv lvl80 lika, čak i ako isti ima samo sivu opremu?

lizard
22-10-2008, 13:43
na Karazhanu su ljudi PRVI U SVIJETU dobili Black War Mountove =) znam da nije neki pothvat ali ovo kad kazes prvi u svijetu lijepo zvuci =)

akzz79
22-10-2008, 14:03
Neznam jeste li znali, al U Nihilum-u (najboljem pve guildu na svijetu- ozbiljan sam) ima jedan hrvat :D
Dakle da nebi mislili da se zafrkavam zove se Starym i warrior je...
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Magtheridon&n=Starym
Tu je i link njegovog armoryja... Fora zar ne :D

Btw znam da netreba bit tu al sam mislio stavit to di bi svi vidjeli :)

EDIT:
Cak i dva srbina ima Bananen i Serbandsteel :)
(balkanci okupirali Nihilum :D)

bravo ti x)... igram vec 2 godine na magu i mislim da si pogrijesio u vezi bananena, on je njemac kolko ja znam... isto tako je i Gaap prije bio u nihilumu , lik je iz hrvatske, iz labina, i sada vise nije...

imhotepbk
22-10-2008, 14:08
imam problem svako malo mi wow stane ( zablokira) i tako minutu a onda kad se odbloka grafika mi sva u ku*** sve crno zeleno i slicno ... do konfiguracije nije .. tako da ako neko zna neka mi kaze... pokrenu samo repair i sve i opet .. ne koristim nikakve addone ...

ne sjecam se da mi je to bilo,ali ne gine ti klasika - reinstall drivere svega zivoga pa mozda nesto i upali :( jer ocito ti je OK do sada radilo pa vjerujem da nije "najednom komp preslab" za WoW ...

flander
22-10-2008, 19:39
@ StormCarnage

post sam ti zbrisal zbog piratizacije

a što se odgovora tiće, da na Blizz serverima nema lagga, a ako se desi lag to je jako rijetko, dobro sad malo ćešće jer je novi patch izašal pa dok to srede, ali inaće latencija mi nije veća od 90

StormCarnage
22-10-2008, 19:45
e hvala, ma odlucio sam kupiti orginale i igrati legalno, pa me samo zanimalo koliko lagga, e i mozes mi
reci koji su pvp serveri najpopunjeniji hrvatima

flander
22-10-2008, 20:02
da mi je kuna svaki put kada ćujem pitanja za WoW

"kolko košta igra i kolko se plaća"
"koji su serveri najpopularniji sa hrvatima"
"koja je klasa najjaća"

sad bi imal svoju vlastitu Blizz kompaniju :P

imaš servere Ragnaros ( tu sam ti ja, horda,ak dojdeš tu pomognem ti sa instancama i tim shranjima :P )

imaš Kor'grall tamo ima hrvata, isto u hordi, imaš Darksorrow, tamo isto u hordi

to su ta 3 servera koja znam, ubiti imaš hrvata tj. balkanaca na svim serverima

bango
22-10-2008, 20:49
Na kor'gallu ima dosta cro guilda :
Suza u oku : trenutno je u sunwellu
Banda zlih bureka: Pocistli BT/Hyjal
Huravat:ne raidaju do wotlk
Djeca s groblja:Ono wtf :s
i jos imas par guilda s low lvl hrvatskim guildama
I ima dosta hrvata po stranim guildama toliko od mene...

Smeagoul
22-10-2008, 20:58
ako je banda zlih bureka ocistila Bt i MH ja sam retardirana krava

bango
22-10-2008, 21:47
pa je :o
http://bandazlihbureka.myfastforum.org/forum23.php

flander
22-10-2008, 21:49
ahahahahaha

Smeagoul je retardirana krava :rotfl:

muuuuuu

h4ro
23-10-2008, 13:21
ako je banda zlih bureka ocistila Bt i MH ja sam retardirana krava

Zasto nebi mogli ocisiti pa nisu oni losi bio sam ja kod njih i decki su za 5...

Smeagoul
23-10-2008, 14:33
Ja sam retardirana krava, MoooMoooMooo