Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!
Stranica :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
RIPtheREAPER
05-04-2008, 20:53
Da, malo sam se zajebao :D
Koliko pise artifacta jos nema?
Frend kaze da je taj thunderfury smece...ne kuzim zasto :D Fino ima šansu da opali 300 dmga i smanji resistance za 25. I svaki put ce napravit vise dmga koliko sam ja shvatio. Ali frend me uvjerava da se resistance ne racuna tako...
Daje mi malo to objasnite ako nije bed tako da mogu razuvjerit freda :P
kad ti resista onda ko da uopce nisi napravio dmg... a sto je manji resistance to je manja sansa da ti resista
TF radi najveci agrro gg =) znam da je bilo problema kad je neko osim tanka dobio TF =)
evo nekidan hodo po IF s altom i naiso na warriora s TF :
http://img216.imageshack.us/img216/1542 ... 724pq8.jpg (http://img216.imageshack.us/img216/1542/wowscrnshot040608212724pq8.jpg)
http://img216.imageshack.us/img216/2172 ... 739kc4.jpg (http://img216.imageshack.us/img216/2172/wowscrnshot040608212739kc4.jpg)
Nista tolko cudno, ja sam ih kod sebe vidio 4-5, predobar mi je wep.. sa mongoose.. jebeno
malo ga je tesko nabavit... prvo 2 dropa.. pa chain quest... pff
rijetko sam vidja warove s njime na 70lvlu, ima boljih, a ici sad lvlat i nabavit ga je cisto nemoguca misija, mac je odlican, pretbc je bia daleko ispred svih, ali ovo je post tbc i svi oni itemi od nekad koliko god bili dobri sad ima boljih
Moze li mi tko pomoci oko jedne stvari. Nabavio sam si novi UI koji ima jednu manu. Nedostaje mu ovaj bar:
http://img155.imageshack.us/img155/1589/tabsyr1.jpg
Pošto sam clicker ne mogu bez toga. Sada ima li neki addon koji razdvaja/dodaje takav jedan bar kojeg mogu micat po ekranu?
C - character bar
K - skill bar
N - talent bar
esc - options
O - social bar
L - log book
...
Tipke, sine, tipke, a ne ikone :)
ne sjećam se hotkeya za lfg i help :/
Smeagoul
13-04-2008, 15:44
Action bar sa tim ikonama ti se zove MicroBar, pogledaj, lako se vidi u Bartenderu i Bongosu
tnx Smeagoul
EDIT: jeli se kome dogada na darksorrowu da vam bloka lik i da vas izbaci poslije. Meni se to sada dogada svakih 5-10 min tako da mi ubije zelju za igranjem.
PS: tko 70icu na karazhstanu neka šalje golda na lika Ripeni :D
na kazahstanu ??? :D
srry for my n00bish grammar
^B4$t4rD^
15-04-2008, 16:06
unaprijed se ispricavam za svoje pitanje xD
ali gle ovo, kupim danas wow i sad odem inst i dok se skidaju patchevi ja si odem acc napraviti i sad sve fino dok nisam dosao do nacina placanja... gledam pa trebo bi imati 1 mj jer sam kupio ovaj basic wow i uopce mi neda da se regam dok ne platim -.- ugl dotad mi se igra pokrene i on sam otvori prozor za pravljenje acca i reko ajde idem opet probati i tek ono nece uopce ni key prihvatit like wtf kao da je iskoristen -.-
pitanje glasi: jesam li ja dovoljno pametan da sam sredio 100 kn u prvom danu? XD i sto da radim, ima li ideja? :O
napravio si acc, ukucaj neku fake kreditnu te moš igrat mjesec dana free, poslje tih mjesec dana morat ćeš kupit bon ili preko prave kreditne platit igranje
nek ti neko PM-a tu "kreditnu" jer nije dozvoljeno vamo
^B4$t4rD^
15-04-2008, 17:16
hvala,
moze li netko pls poslati na pm?
edit: hvala, rijeseno :)
a mogo si napravit trial acc to ti je 10 dana onda ga upgradeat u full acc i imas 1mj + 10dana od triala free...bez zajebancija s kreditnom...
e imam 3.6k arena pointsa atm.-...
da skupljam 5k pa da imam za s4 ili da kupim sad s3 hlace i wand jer se nezna tocno kad ce s4 doc
e imam 3.6k arena pointsa atm.-...
da skupljam 5k pa da imam za s4 ili da kupim sad s3 hlace i wand jer se nezna tocno kad ce s4 doc
kaj nisu rekli unutar 2 tjedna ? :?
ja cuo u 6 mjesecu :D:D:D
ja cuo u 6 mjesecu :D:D:D
ja sam danas negdje procito 2 tjedna :rotfl: :rotfl: :rotfl:
valjda sam ja nes krivo...
ak sam skuzio vec je na ptru tako da ~4 tijedna
pa za 4 tjedna je gotovo 6 mj jos ce odgodit mozda 2 tjedna i to ti je to...
Što mi je bolje imati u bg-u: ovo http://www.wowhead.com/?item=21565Sili ovo http://www.wowhead.com/?item=21115
http://www.wowhead.com/?item=21565
ovo mi nekak bolje, jel ako igraš sa pristom imaš onaj šild, ako igraš sa magom isto imaš mana shild i druge šildove, ako opet igraš sa šamanom imaš one lajting šildove, tako onda bolje uzet 7 stamine i bolju penetraciju sa magijama
ovaj drugi item mi je više za meele klasu warrior/rogue/paladin
igra locka i bolji je drugi
Ma ti itemi koji su samo "napravi nešto na 5 sekundi; 10 min cooldown" su niškoristi u BG (a bome ni u ostatku igre nisu nešto spešl)... To samo vendoru prodaji. Jedini koji ima koristi je Medallion of the Horde, ali ni njega se ne isplati u BG koristiti, nego u Areni.
Teško da će ti 350 dmg absorba išta pomoći kad te spikea 4-5 ljudi odjednom...
Ma ti itemi koji su samo "napravi nešto na 5 sekundi; 10 min cooldown" su niškoristi u BG (a bome ni u ostatku igre nisu nešto spešl)... To samo vendoru prodaji. Jedini koji ima koristi je Medallion of the Horde, ali ni njega se ne isplati u BG koristiti, nego u Areni.
Teško da će ti 350 dmg absorba išta pomoći kad te spikea 4-5 ljudi odjednom...
ovo je nesto novo
zasto su niškoristi. mene je ovaj trinket (http://www.wowhead.com/?item=18834)Sspasio mene mnogo puta. pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
zasto su niškoristi. mene je ovaj trinket (http://www.wowhead.com/?item=18834)Sspasio mene mnogo puta.
Koristan je,ali bolje nabavi onaj od...koliko,15k honora? Daje resilence i ima 2 minute cooldown,iako ti to neće puno značiti pokraj idiotskih fearlocka ili druida koji spamaju Cyclone pa se osjećaju moćno.
pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
O'rly? Svaki,ali svaki lock počinje sa fearom.Ili barem 60% lockova.
zasto su niškoristi. mene je ovaj trinket (http://www.wowhead.com/?item=18834)Sspasio mene mnogo puta. pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
A sad, hebi se, reko sam da je taj trinket koristan, nemoj me sad za jezik potezati :)
Kažem, beskorisni su oni tipa "absorb dmg", "heal HP" i slične stvari. Koji će ti to vrag u BG kad:
1) ako te i ubiju, imaš gotovo instant respawn sa max HP
2) sudjeluje hrpa ljudi, a ne dvoje... ako i uspiješ na 5 sekundi preživjeti, spike/burst/nazovitokakohoćeš će te nakon toga ubit
Krivo.HP,absorb damage trinketi su beskorisni na 70-om,na kojemu imaš u izboru znatno veću lepezu trinketa nego na,e.g 50-om.Stvar je,taj plus HP trinket je jako koristan na nižim levelima.Primjerice,na negdje 30-om levelu imaš ponuđen trinket - kao PvP nagrada - koji,ako se ne varam,absorba 300 damaga.To je ništa na 50 plus,ali na tom levelu je jako koristan,jer je 350 HP-a = oko...pa,dosta stamine za taj level.
u svakom slucaju ja ti preporucam oni s pernetrationom
pa šta da imaju ogromni cd neće te sada odjednom svake sekunde fear-at ili sheep-at.
O'rly? Svaki,ali svaki lock počinje sa fearom.Ili barem 60% lockova.
Da ali ako ti prekines taj "lanac" fear-ova imas si otvorenu metu.
Inace penetration it is :D
BTW u bg imam vise hd nego priest u instanci
Umm, ovako..
Kupih oriđiđi Battlechest (wow+tbc) i sad bi jelte, po nekoj logici, trebao imati prvih 30 dana besplatnog igranja. My question is: pošto mogu plaćati samo game cardovima, tj. bonovima, jel to znači da ja svejedno sad moram kupiti bon od 220 kn da bi uopće mogao početi igrati (iako će taj bon "početi važiti" tek za mjesec dana) ??
Odi na WoW officajl sajt, klikni na 10-day-free-trial utipkaj svoje podatke, bla bla bla, kada si zavrsio s tim odes u Accaunt Managment u samo kliknes Upgrejd Accaunt i uneses svoje serijale sa CD-a. I tadam imaš +30 dana igranja.
Kostolomac
21-04-2008, 14:52
btw evo jedna informacija za one koji nisu znali. meni neki dan isteklo onih prvih mjesec dana, a nisam imao para za bon novi. a baš mi se igrao wow...
i njuškam ja po wow ofišl stranicama i naletim na još jedan trial, bc trial točnije.
kako sam već imao bc od prije (privat. serv. :P) aktivirao sam taj trial i dobio 10 dana free igre :D
btw već sam prije kupnje i aktivacije igre istrošio onih 10 dana običnog triala.
tako da zapravo svi imate 20 dana igre preko triala, samo ih treba aktivirati :thumbs2:
Bilo bi dobro da nam objasnis kako si ti to napravio i da drugi mogu uzivati u 10 dana besplatnog wowanja.
Hvala na pomoći, evo čini se da je ok, account mi pokazuje da imam aktiviran wow+burning crusade, 10 day free trial + free month (počinje 1.5)
Trenutno se skida 2.4.0 (još 5%)...
Omfg, knjiga (knjižurina zapravo) koja se dobije s Battlechestom ima frikkin 500 stranica... Ako mi netko kaže da su igre za djecu baciti ću mu ovu mrcinu u glavu da je pročita :D
nemoj to sranje ni citat kaze da se u AV dobiva low honora a u WSG high tako da ...
nemoj to sranje ni citat kaze da se u AV dobiva low honora a u WSG high tako da ...
Da onako dobra knjiga ali ima puno pogreški. Npr. kaže da mount stoji 80g a učenje 20g :twisted:
Neznam koliko dugo igras wow al to je stara knjiga od starog wowa s starim informacijama pa stoga neke stvari su se mjenjale u igri koja nazalost nije dobivala patcheve.
to je sve "nekada" bilo tocno =)
Kostolomac
22-04-2008, 15:14
Bilo bi dobro da nam objasnis kako si ti to napravio i da drugi mogu uzivati u 10 dana besplatnog wowanja.
probat ću :)
btw:
Who is eligible to try The Burning Crusade 10-day free trial edition?
Anyone who has a current paid subscription or has ever had a paid subscription to World of Warcraft and did not delete his/her registration information can try The Burning Crusade. There is a limit of one free trial per account, however. Also, World of Warcraft “classic” trial accounts are not eligible for the Burning Crusade 10-day free trial.
mislim da bi ovo trebalo upalit:
http://media.wow-europe.com/bctrial/index_en.html
(vjerojatno se treba loginat na wow-europe da bi mogli aktivirat bc trial)
trebam pomoc oko mongoose enchanta.. neznam na koji wep da ga stavim..
imam shard of azzinoth, syphon of the nathrezim i sweeftsteel bludgeon...
uglavnom bludgeon mi je u OH a u MH nekad shard a nekad syphon
Pa ono,nisam pogledao oružje,ali trebao bi staviti moongose u MH,i da je što sporije to oružje.Da ti više procca.Ali najbolje je da odvojiš dan-dva za farmanje i gg,imaš moongoose na oba oružja ^^
Pa ono,nisam pogledao oružje,ali trebao bi staviti moongose u MH,i da je što sporije to oružje.Da ti više procca.Ali najbolje je da odvojiš dan-dva za farmanje i gg,imaš moongoose na oba oružja ^^
shard of azzi valjda znas kaj je..
a evo ti syphon: http://www.wowhead.com/?item=32262
Pa stavi na oba normalno...
Pa stavi na oba normalno...
-.-
ti ne citas ili ?
naravno da cu stavit i na MH i na OH
ali nemam uvjek isti MH...
briem da mongoose ide na syphon i napravil bum macro za mjenjanje oruzja..
edit:
jel bu ovo radilo ?
/equipslot [stealth,noequipped:Daggers]S17 Shard of Azzinoth
/cast [stealth,equipped:Daggers]SAmbush
A sry krivo sam skuzio sta pitas, nisam bas cita :oops:
ae uspio sam sa macroom... mjenjaju se oruzja bez frke :D
jos da napravim da nakon promjene casta ambush i vrati nazad oruzje... milina :D
ambush :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ambush :rotfl: :rotfl: :rotfl:
pogubno za svakog clothia ispod 200 ressi :D
eh konacno si barem to shvatio ! XD eh eh
eh konacno si barem to shvatio ! XD eh eh
pa nemaju svi gladiator gear... :D
a t6 im ne pomaze :rambo:
ah da ti si tamo na ONE MAN --> BLACK TEMPLE CLEARED .
ah da ti si tamo na ONE MAN --> BLACK TEMPLE CLEARED .
ahem... ne -.-'
za sad smo najdalje do shade of akama dosli u BT... dalje nismo.. jer nemremo ubit terona.. fukin shadow boltovi... treba interuptat... pazit na raid i tenka.. onda healere ubije.. auu boli glava >.< a dobro bi mi dosli twisted blades of zarak...
ali doci ce i smrdljivi ljubicasti mutirani night elf demon hunter sa zelenim macevima jedan dan :D
ok sefe kako ti kazes , ti si gazda , ti si car, da mi to sad nisi reko nikad se nebi vratio na topic!
Evo jedno pitanje za vas : Gledo sam ovaj arena tournament (znam da Hr nemoze sudjlovat) ali ipak gledo sam tamo sad onu opermu koju mozes uzet i zasto se nemoze uzet veng set? nego samo merc? HEH!
Smeagoul
23-04-2008, 19:38
Jer to ide iz sezone u sezonu
na primjer, kad je izasla s2 prijavljivalo se sa s1 opremom, sad se prijavljuje sa s2 itd.
Znaci arena tournament ide sa sezona prije gear
ok sefe kako ti kazes , ti si gazda , ti si car, da mi to sad nisi reko nikad se nebi vratio na topic!
Evo jedno pitanje za vas : Gledo sam ovaj arena tournament (znam da Hr nemoze sudjlovat) ali ipak gledo sam tamo sad onu opermu koju mozes uzet i zasto se nemoze uzet veng set? nego samo merc? HEH!
Genijalac zvan Kalagan odlucio je da tako može najbolje pratiti status klasa u areni....
heh... jos jedna stvar koju ne kuzim kako su odlucili koji PVE itemi ce se moc izabrat a koji ne ! ...malo bzvz
jel combat prestaje nakon 5 ili 6 sekundi ? :?
Ako je sve u redu, combat prestaje instantno nakon što ti je protivnik mrtav/pobjegao...
Ako je sve u redu, combat prestaje instantno nakon što ti je protivnik mrtav/pobjegao...
pitam zbog stunlocka -.-
Pa ako ga držiš u stunlocku znači da ga udaraš... dakle, ne ne ide stunlock i outofcombat :)
Sry,double post, ne mogu nikako shvatiti da "uredi" nije skroz desno... :D
Pa ako ga držiš u stunlocku znači da ga udaraš... dakle, ne ne ide stunlock i outofcombat :)
a jesi ti svjestan da kad odem out of combat mogu opet u stealth i napraviti novi opener ? :roll:
Smeagoul
25-04-2008, 12:57
Imp. Gouge --> 5.5 sekundi
Imp. Stealth --> 5 sekundi
stignes uraditi cheap shot i ponovno stun lockati..
..Dakle da, stunlock i out of combat idu skupa..
znaci out of combat ide nakon 5 sekundi...
dali neko ima volje frapsat kako koristi imp. gouge i restealtha se nakon pete sekunde ?
ako vas zanima zasto posaljite mi pp
??
U čemu je problem? Za gouge trebaš biti ispred protivnika,lupiš ga,pričekaš 5 sekundi,stealthaš se i dođeš mu sa leđa.
Čekaj o čemu se ovdje govori? 1v1 ili neke druge šeme? :)
Jer, ako misliš to raditi 1v1... ne znam, to će biti dosadni duel. JAKO dosadni duel :)
Čekaj o čemu se ovdje govori? 1v1 ili neke druge šeme? :)
Jer, ako misliš to raditi 1v1... ne znam, to će biti dosadni duel. JAKO dosadni duel :)
pa fala bogu da ce tebi biti dosadno gledati kako ti neko razvaljuje lika dok ti mozes samo gledati :rotfl:
kaciga imas pp
Što ako protivnik bilo kako izađe iz stuna (ili ti nekim čudnom promašiš) i onemogući te da se stealthaš? Odjednom se tvoj san ruši... :)
Što ako protivnik bilo kako izađe iz stuna (ili ti nekim čudnom promašiš) i onemogući te da se stealthaš? Odjednom se tvoj san ruši... :)
onda ce dobiti gouge ili blind a tu jos uvjek postoji vanish aka improved stealth :P
e tbh, sa frendovim rogueom 70 mi za cd i to nije vazno, ali na mom rogueu kad imam sve cd-ove i protivnik sve cd-ove, uvijek dobijem...
sad sam HEMO spec, kako owna.
e tbh, sa frendovim rogueom 70 mi za cd i to nije vazno, ali na mom rogueu kad imam sve cd-ove i protivnik sve cd-ove, uvijek dobijem...
duh...
da pogodim... 21/0/41 ?
duh...
da pogodim... 21/0/41 ?
20/0/41 :D 61 TB imaš ^^
duh...
da pogodim... 21/0/41 ?
20/0/41 :D 61 TB imaš ^^
:rotfl: :rotfl:
mah bad, mah bad :D
kaj bi bilo bolje za roga:
ovo: http://www.wowhead.com/?item=33479
sa 3 agy gema ( fuckas bonus )
ili ovo: http://www.wowhead.com/?item=32235
:?
Cursed Vision of Sargeras
nemaš kaj razmišljat
Ok ja namjeravam igrat WOW, pa znaci nemam pojma o nicemu pa bih vas molio da mi ako mozete recete da na kojoj strani budem i na kojem serveru itd. Please :D
Ok ja namjeravam igrat WOW, pa znaci nemam pojma o nicemu pa bih vas molio da mi ako mozete recete da na kojoj strani budem i na kojem serveru itd. Please :D
come to the light side, stay away from game then , there is no good side
Cursed Vision of Sargeras
nemaš kaj razmišljat
hm.. da.. treba to prvo dobit :D
a i koji gem da stavim u meta slot :?
Alijansa ima good looks i to, ali su nekako dosadni... A i nije zanimljivo biti dobar :) Tj, misliti da si dobar.
Horda, on the other side, je poprilično zanimljiva jer se sastoji od otpadaka moderne civilizacije, kojima su se još pridružili i so-sexeh blood elfovi. Pogled u apotekarnicu Undercityija (glavnog grada undeadova) već je dovoljan da te privuče na "tamnu" stranu :)
Što se tiče servera, neam pojma, zbilja... Ja sam završio na Darksorrowu...
sta je bolje za rogin MH ?
ovo: http://www.wowhead.com/?item=33733
ili ovo: http://www.wowhead.com/?item=28439
:?
http://www.wowhead.com/?item=23555
Svi igraju hordu,i svi hoce bit badasses...odaberi Alliance,i brani nase boje! Let's hunts some cows!!!
A kaj se tice servera...eh,jel...tu nisam kompetentan odgovorit,...
Svi igraju hordu,i svi hoce bit badasses...odaberi Alliance,i brani nase boje! Let's hunts some cows!!!
A kaj se tice servera...eh,jel...tu nisam kompetentan odgovorit,jer radim kod privatnika... :wink:
uzmi human paladina , nick hordehunter
A kaj se tice servera...eh,jel...tu nisam kompetentan odgovorit,jer radim kod privatnika... :wink:
uzmi human paladina , nick hordehunter
zas paladina ? u rajdovima bu sam hilal.. :?
A kaj se tice servera...eh,jel...tu nisam kompetentan odgovorit,jer radim kod privatnika... :wink:[/quote]
uzmi human paladina , nick hordehunter[/quote]
zas paladina ? u rajdovima bu sam hilal.. :?[/quote]
/sarcazam
enivej
štabi ti još jedan no brain dpser bio
editiral sam postove neke i zbrisal postove jel se spominju private serveri
daj se okanite rasprave o private serverima u bilo kojem pogledu, ako već tamo igrate onda ne napominjite to,osobito ti b4j4
hvala na razumijevanju
Ala velike rasprave koju smo vodili -_-
kakva god, zato sam i rekal "u bilo kojem pogledu"
Odlucio sam da cu biti Alliance, pa dok ne dodjem do veceg levela i naucim kak se igra prelazim na hordu. Sta mi preporucate da budem: mislio sam da budem zenski Night Elf hunter?
Odlucio sam da cu biti Alliance, pa dok ne dodjem do veceg levela i naucim kak se igra prelazim na hordu. Sta mi preporucate da budem: mislio sam da budem zenski Night Elf hunter?
neznam koliko ćeš naučit na ally strani, a odabrao si , svaka čast
Pa imam frenda koi ce mi pomoce, zelim biti na ally strani da malo koljem hordu jer kako kazu svi iskusniji su na strani horde a ja zelim klat bolje , koji bolje znaju i igraju :rambo:
Pa imam frenda koi ce mi pomoce, zelim biti na ally strani da malo koljem hordu jer kako kazu svi iskusniji su na strani horde a ja zelim klat bolje , koji bolje znaju i igraju :rambo:
odi na hordu i postedi se muka...
Dobro ti je b4j4 rekao. Poštedi se muka i odi odmah na hordu jer kasnije kada dođeš na 70 lvl požaliti što nemaš dobru grupu za rajdanje i bg.
Dobro ti je b4j4 rekao. Poštedi se muka i odi odmah na hordu jer kasnije kada dođeš na 70 lvl požaliti što nemaš dobru grupu za rajdanje i bg.
Mislim da si tu u krivu.Više je igrača na alijansi,stoga alijansa ima više izbora za PvE,stoga su oni,ahem,"napredniji" u PvE-u.S druge strane,malo njih zna PvP-at,stoga je horda za PvP.
Mislim da si tu u krivu.Više je igrača na alijansi,stoga alijansa ima više izbora za PvE,stoga su oni,ahem,"napredniji" u PvE-u.S druge strane,malo njih zna PvP-at,stoga je horda za PvP.
Ne kužim se baš u to, ali prijatelj mi govori da je teško naći poštenu grupu za instance u allya.
Ne kužim se baš u to, ali prijatelj mi govori da je teško naći poštenu grupu za instance u allya.
pa opcenito je tesko naci dobru grupu za instance... kad je PUG... gild treba naci... gild...
Ali ak idem na stranu Horde ko će mi pomoća sa opcijama itd.(igrat cu na PVP serveru)
Ali ak idem na stranu Horde ko će mi pomoća sa opcijama itd.(igrat cu na PVP serveru)
Opcijama? Kakvim opcijama ? Misliš guilde ? imaš na Darksorrowu "Iskorak",na Kor'gallu je sve prepuno Hrv.& Ba guildova,... klasa? imaš dolje moj guide za početnike.
Ili,nešto drugo?
Ok igrat cu kao horda kou vrstu da uzmem za huntera, koji je best pvp server ak igram za hordu, i posto imam ogranicenje interneta na 1 giga ce to biti dovoljno?
hunter ti je po meni najlaksi za naucit igrat, i mage...
ali trenutno pvp: warr ili druid.
nebu ti dosta 1 giga prometa, jel ako buš igral recimo 3-4 sata dnevno, plus još ako buš imal dodatne addone, troši bar 20-40 megi po satu, brijem da da
trebam pomoc... sto se tice duelanja s rogovima...
nekak oni mene stalno sapaju prvi...
sad trebam pomoc kad da koristim trinket...
ako roknem na CS ne vrijedi, odma ide kidney... ako na kidney onda ide blind... i opet sve u qurcu...
do blinda nemogu cekati jer sam do onda vec mrtav ako se borim protiv dobro gearanog lika...
trebam pomoc... sto se tice duelanja s rogovima...
nekak oni mene stalno sapaju prvi...
sad trebam pomoc kad da koristim trinket...
ako roknem na CS ne vrijedi, odma ide kidney... ako na kidney onda ide blind... i opet sve u qurcu...
do blinda nemogu cekati jer sam do onda vec mrtav ako se borim protiv dobro gearanog lika...
sapaju te vjerojatno zato kaj su subatly specc, hajtended sense koji neznam sad napamet kolko daju bonus na otkrivanje stealtha, još ako ima kakve naočale za podizanje stealth otkrivanja nije ni čudo
ako ti napravi CS pukni trinket i vanish pa ti njega rokni sa CS i drži ga stuntanog
i ja sam sub tree... isto hightened sense... + koristim macro za sap...
ko da imaju veci range sapa od mene... pomislil sam na dirty tricks.. mozda je to.. budem pital sljedecih par rogova s kojima bum duelal i ak me tak sapaju...
neg blind te nakon 6 sekundi baca izvan comabta right ? :?
Rogue vs Rogue:
Sve je u tome da trebas njega uhvatit prije nego on tebe...
Poslje znas kaj treba... (nadam se)
:killyou: :twisted: :kill: :-x
Rogue vs Rogue:
Sve je u tome da trebas njega uhvatit prije nego on tebe...
Poslje znas kaj treba... (nadam se)
:killyou: :twisted: :kill: :-x
stunlock 100-0 :P
U pre-tbc si to mogo bez pol beda napravit.
ne znam kak je to bilo pre-tbc ali ocito puuuno lakse... briem da su fajtovi bilo ono..
kombo za stunlock: sheap shot> hemmo > hemmo> KS> hemmo dok ne crkne :rotfl: :rotfl:
Smeagoul
09-05-2008, 13:00
Nah, islo je ovako
(uz uvjet da ima stun timer)
Cheap Shot --> Sinister --> Sinister --> Kidney Shot --> ???????? --> Imp. Gouge --> Stealth --> Cheap Shot etc. etc. etc.
Ako se ne bi primio kidney uvijek je bio stealth --> vanish / blind --> stealth i mali miljun kombinacija
Najbolje stunlockove pre-tbc je prikazao Kishkumen u svoja 3 videa ^^
Ma jedva čekam da mi neka takva rogue picajzla dođe pa da mu razbijem holy shield od glavu s mojim prot pala... :)
Ma jedva čekam da mi neka takva rogue picajzla dođe pa da mu razbijem holy shield od glavu s mojim prot pala... :)
>.<
koja budala bi isla stunlockat palu/warra sa shieldom ? takvi se bleedaju do smrti...
zašto se lokala ova tema?
viewtopic.php?f=22&t=23493 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=22&t=23493)
kaj jeto neki spam, nerazumijem... flander stvarno si ovisan o lokaju tema -.-
Al Bundy
11-05-2008, 09:26
ako neko zna neki dobar UI neka mi da link za dl pls jer mi je deafultni dosadan
gledam malo svoj build i vidio sam neke mozda nepotrebne stvari...
build je za pvp naravno...
ovo je novi build: http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxZhZxre00GRoxst
a ovo je stari: http://www.wowhead.com/?talent=fhe0oxZhZE0sc0GRoxst
posto ambush koristim tu i tam ( iam macro za mjenjanje daggera u MH pa nazad mace ), samo protiv magova kad treba onaj shield skinuti i nabaciti jos malo dmga...a garrote uglavnom na plate armorima di tih 20 % i nije bas puno... ( oko 240 dmg jel ? )
asd.. jel da uzmem ovaj novi build ili da ostavim stari..
trenutno sam na pve buildu pa da znam kaj da uzmem kad se budem vracao na pvp :D
ne znam kak je to bilo pre-tbc ali ocito puuuno lakse... briem da su fajtovi bilo ono..
kombo za stunlock: sheap shot> hemmo > hemmo> KS> hemmo dok ne crkne :rotfl: :rotfl:
ne... fajtovi su bili: roll a mage, get him to lv60, spec ap-pom-pyro, one shot kill anyone.
:twisted:
Ma dosta je 1giga, uzmi locka i miran, izaberi odma klasu i rasu tako da kasnije ti ne dosadi pa ispocetka, tesko da ces ikad ista postic tako, sto se tice allya i horde to ti je vise-manje svjedno, i jedni i drugi imaju i odlicnih igraca/guildova a i kretenskih, sad koji ima kojih vise nije vazno. Ako imas neke prijatelje koji igraju najbolje ti je idi s njima odma, bez obzira koja je ko strana, dok dojdes do 70 naucit ces igrat, a onda u 70 mozes polako poceti i igrat pravo.
Ma dosta je 1giga, uzmi locka i miran, izaberi odma klasu i rasu tako da kasnije ti ne dosadi pa ispocetka, tesko da ces ikad ista postic tako, sto se tice allya i horde to ti je vise-manje svjedno, i jedni i drugi imaju i odlicnih igraca/guildova a i kretenskih, sad koji ima kojih vise nije vazno. Ako imas neke prijatelje koji igraju najbolje ti je idi s njima odma, bez obzira koja je ko strana, dok dojdes do 70 naucit ces igrat, a onda u 70 mozes polako poceti i igrat pravo.
pa i nije... nije isto jel bus moral odigrat 10 rundi u BG-u ili 30 :wink:
Errrrr...
Koliko treba ljudi pobiti da bi nakupio honora dovoljno za neki PvP item (recimo 8k+) ??
Vidim da honor ide sporo. Jako sporo. Nadam se da od 60+ lvla počneš malo više od 10 honora po killu dobivati...
sve ti ovisi koji rank ubijaš i kolko vas je blizu kila recimo neznam ako vas 10 ubije jednog lika dobiš siću, a ako ga sam krneš dobiš i do 40 honora, sve ti ovisi o ranku i lvl-u koji gankaš
zato kad dodješ na 70 samo AV deri, tamo po pobijedi dobiš i cca 600 honora, ili recimo EoS tamo je isto dobar honor bolje nego WSG
Black0u7
13-05-2008, 13:33
u WSG ljudi uglavnom idu na nižim levelima kasnije su posječenije ove novije arene i b groundi...
Imam pitaje : Sa cime vi snimate one filmice , fragove kako vec to zovete mislim koji programi !?
Imam pitaje : Sa cime vi snimate one filmice ,SfragoveSkako vec to zovete mislim koji programi !?
Frag je inače bod tj, kill u FPS igrama :)
Ovo što ti tražiš je FRAPS (http://www.fraps.com/).
gamecam je u banani sa wowom
jel mozda neko zna kako da izracunam koliko ce biti bonus od itema za npr agy u vidu crita i za crit rating na odredenom lvlu...
znaci da vidim koliko ce npr 1 crit rating davati chance na recimo 20 lvlu..
jel mi može neko preporučit neki powerlevel guide koji je osobno isprobao
http://www.wow-pro.com/leveling_guides
jame's guide jako dobro :D
Joanin guide je jako,jako dobar.Osobno sam izlevelao huntera do ~65 uz pomoć guidea,dalje sam sâm išao.
Joanin guide je jako,jako dobar.Osobno sam izlevelao huntera do ~65 uz pomoć guidea,dalje sam sâm išao.
Meni je jedino dobar Joanin 1-60, a od 60-70 mogu i sam.
ali to se mora ''placat'' tj kupit taj gajd..a na ovom forumu se nesmiju postat sumnjivi linkovi :D
Demon Hunter
17-05-2008, 00:28
E ljudi a kad od prilike izlazi Lich King
Jos uvijek je TBA,ali se suska da ni mogao bit u osmom mjesecu... (makar meni taj trac nema smisla)
johnnybravo90
17-05-2008, 09:59
Izlazi 30.11.2008.
http://www.gametrailers.com/game/5313.html
Smeagoul
17-05-2008, 10:48
To su cista nagadjanja... da je najavljeno kad ce izac bilo bi vec na official stranicama..
psssss. Ko ce ga docekati :(
jel mozda neko zna kako da izracunam koliko ce biti bonus od itema za npr agy u vidu crita i za crit rating na odredenom lvlu...
znaci da vidim koliko ce npr 1 crit rating davati chance na recimo 20 lvlu..
any1 ??
http://www.wowwiki.com/FormulasS citavih 20 sekundi googlanja... ^^
lol nisam se nadao necemu takvom >.<
edit: kaj 1 agy daje iste statove i na 19 i na 70 ? -.-
dali ovo ista vrijedi za roga ili samo za feral drooda ?
inace od trinkova imam sad DST i pvp trinket...
aj prestani delat duple postove
ovo ti je zadnji put
lol nisam se nadao necemu takvom >.<
edit: kaj 1 agy daje iste statove i na 19 i na 70 ? -.-
Mislim da statsi uvijek imaju isti efekt, a rating (tipa crit rating) ima nekakvu skalu ovisno o levelu...
aj prestani delat duple postove
ovo ti je zadnji put
erm.... da pogledas vrijeme kad je postano vidio bi da je izmedu postova proslo vise od 24 h...
edit: sad sam tek skuzio da nisam stavio link u post >.<
znaci dali ovaj trinket sta vrijedi rogu ili da ipak ostavim DST
http://www.wowhead.com/?item=32658
Imam pitanje : dali bi mi mogo netko malo pojasniti one battle grupe i sta one znace jer stvarno nis nekuzim (mislim na ono vindication i takve finitce) ?
Imam pitanje : dali bi mi mogo netko malo pojasniti one battle grupe i sta one znace jer stvarno nis nekuzim (mislim na ono vindication i takve finitce) ?
battlegrupe su ti skupine servera koje imaju umrežene arene i battlegrounde, svaka battlegroupa ima otprilike 7-8 servera, neke više neke manje
Aha ali ko sada ja saznam koja sam battle grupa ( i dali ima razlike meu grupama ) ?
Ovisi na kojem si serveru...
Ja sam na darksorrow serveru, pa spadam u Rampage (EU) battlegroup.
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/battlegroups.html
ovdje je popis battlegroupa na europskim serverima i pripadajući serveri.
Razlika među grupama je u biti... pa, zapravo, battlegroups postoje baš zato da se razlika među serverima smanji :) Tj. da svima bude podjednako izazovan i zanimljiv PvP. Ovako se kombiniraju serveri da se dobije optimalan omjer igrača i zahjetvnosti PvP-a...
Aha ty mislim da sam skuzio :)
ako si slucajno na karazhanu ili u vindication BTL grupa nazalost si ostecen... smrc...
Ja sam neka " Misery " pizdarija (igram na outlandu) ali zasto bi bio ostecen :cry: ?
Lol, misery... užasno ime za battlegroup :D
Evo ja kupio igricu u petak i poceo igrat na karazhan serveru. Ikram kao Troll hunter, trenutno 17 lvl pa me zanima ako ima neki nas guild jos aktivan na tom serveru (koji bi primio mene) ili netko tko je zainteresiran da skupa prelazimo questove jer mi nekako dosadno sam prelazit :)
koji meta da stavljam za roga ? :?
Evo ja kupio igru u petak i poceo igrat na karazhan serveru. Ikram kao Troll hunter, trenutno 17 lvl pa me zanima ako ima neki nas guild jos aktivan na tom serveru (koji bi primio mene) ili netko tko je zainteresiran da skupa prelazimo questove jer mi nekako dosadno sam prelazit :)
moš uć u guild of tabadzija, :D
koji meta da stavljam za roga ? :?
12 agi +3%inc crit dmg
i da, vindication btlgrp se popravila malo
ma za alije ona nikad nije ni bila losa....malo se je popravila , da ali ipak <1 min rula...
outland je dobar server i misery btlgrupa nije losa tako da nisi ostecen<---h4ro
Nisma igrao 2 mjeseca ima nećeg novog. Opet idme raditi novog lika :D
Evo jedno pitanje...imam skinning koji je na max i imam echanting koji ja na 285 pa me zanima jel se isplati prelazit na novu profesiju s enchantinga..ako da na koju i zašto,ako ne što da radim dalje...tnx
ne, zato kaj enchanting poslije 300 je bigg deal, digni to i kreni u poslovanje :D
dobit ćeš para i para, vjeruj mi, počneš grindat i nagrindaš one obićne zelene itemove i sve disenchant dobiš onaj arcane dust i sve prodaj i naberi para, a golda nikdada dosta, ja se shebo, kaj sam makal enchanting a isto tako je bio cca 275, psm,
neka te privuče informacija da možeš izvuč i do 600 golda po mongoose enchantu ^^
Ja sam upravo otkantao blacksmithing i uzeo enchanting... sad ću negdje otići runnati low level dungeon da se nakupim greenova i udri po disenchantu :)
(p.s. saznao sam koji mi je novi fetiš - uključiti holy shield i gledati kako druje i rogači ubijaju sami sebe)
Ja sam upravo otkantao blacksmithing i uzeo enchanting... sad ću negdje otići runnati low level dungeon da se nakupim greenova i udri po disenchantu :)
(p.s. saznao sam koji mi je novi fetiš - uključiti holy shield i gledati kako druje i rogači ubijaju sami sebe)
e mrzim taj spell.... majku mu ko ga je izmislio...
imam pitanje kaj se tice onih naocala za engineering...
pise na njim da treba engin 350 mislim.. znaci ako ja nabavim te naocale i izbrisem enginering jel cu ih moci nositi ? :?
da ali neznam ako ih imas vec na sebi i izbrises ENG oce li se one skinut automatski s tebe..
pa naravno da oće,zato kaj na cviksama piše da zahtijevaju 350 engi,probaj
da ali neznam ako ih imas vec na sebi i izbrises ENG oce li se one skinut automatski s tebe..probaj
Tako je, probaj.
Samo naprijed, uništi svih tih teško zarađenih 350 skill pointa, na greškama se uči :D
steta... jdino kaj me privlaci kod engin je rocket launcher i ti goglesi... damn
/wrists
A te onaj "čoka-čoka-čoka-čoka" helikopter :)
Ma bombe nista drugo, to je odlicni dodatak za pvp :D
A te onaj "čoka-čoka-čoka-čoka" helikopter :)
ma iam epic flyera...
makar su meni ljepsi oni spori grifoni.. onaj bjeli je bas gubica :D
al bilo bi fora da mozes bacati bombe koje napravis iz tog flajing mashina
ima jedan mac sa efektom + 2 fire dmg na hit...
dali je taj dmg affectan sa spel dmgom ?
god of war
28-05-2008, 19:12
evo ljudi ja krećem ponovno igrati wow pa me zanima koju klasu da uzmem i na kojem realm da igram :rambo:
lol... uzmi sta ti se najavise svidja i sto ti izgleda najbolje (izgled je jako vazan) .. a sad sto se relma tiche nema pojma ako zelis domace ljude Karazhan , korgall, darksorrow , ako zelis kvalitetan pvp na 70 cyclone btlgrupa , ako hoces pve vechina servera je u redu ...
Evo jedan update..ovak danas sam nabavio crossbow..skill mi je bio na 0..a trebam ga dovest do 350..how..evo ovako
Odete iznad aldor risea u shattrath city-u,tamo su lvl 70-72 casting i melee mobovi...
Skinete SVE SA SEBE OSIM BOWA/CROSSBOWA/GUN-a tj.koji skill dižete,kako bi vam crit chance i sve te pizdarije bile na što nižem nivou,kako bi mob ostao što dulje živ.
Ako ste BM hunt još bolje i lakše...znači za nekih po sata dignete skill na 320.Kako?
Pošaljete peta da napadne moba...pet je u pasiv modu i napada lika...(probajte da pet ne radi velki dmg,jer mob brzo umre..uzmite nekog međeda koji je dobar tank).Isključite sve na petu osim onog growl-a.
Sada pet napada moba,mob napada peta,a Vi fino s par metara pucate u lika koji nikak da crkne,a svakim vašim shootom skill raste.
Ne zaboravite hilat peta da nebi crko jer onda jao vama.
Drugo ovo najbolje ide na caster mobovima,jer se mogu nhilat,pa još dilje možete gađat i lvlat skill.
ISPROBANO DANAS S CROSSBOWOM I RADI
Any questions? :D
ništa novoga nisi rekao
ima dost ljudi koji to nezanju...
evo ja sad bijem nekog elitea,a warr je tank..hilaju ga prstovi iz gilde..još nekih pola sata i na full sam!
Smeagoul
29-05-2008, 12:02
Bens, jesi ikad cuo za Dr. Boom-a u Netherstormu ?
Doletis do njegovog kampa i sletis na kanistar u blizini
Auto Shot i idi rucaj ili w/e
ofc...tam sam dignul gun skill..samo ovaj put tam nisam mogel ić jer je bilo pun k***c ekipe koja genka...tak da je ta solucija otpala...
Smeagoul
30-05-2008, 06:40
Nabijes s3 pa nek se usudi napast ;P
ima jedan quest na isle of q danas...ženska traži od mene da doniram 10 golda,i zauzvrat dobijem +150 s shattred sun rep points..jel se to isplati il ne?
ovisi, ako farmas taj rep, 10g ionako nije puno, a rep se do exalted digne za sec, ja nebi posto nisam bas neki lovas a sad ti...
sa današnjim WoW-om 10 golda nagrindaš za 10 minuta lol, ali fakat brzo
još ako si minner ili enchanter ili skinner
/cut
A da si jednostavno otišao ispred black portala u azerothu i ubija one mobove koji ne mogu umrijeti.
Ripaže, još 2 levela pa ću te stići :)
btw koji nick. zaboravim te dodat u friends
Junox.
Vidimo se u Eye of the Storm, sad mi je to đir :)
back on topic
slijedeći post brišem
pustim vas malo da se rasprićate, a vi odma sudnicu napravite ccc :)
Jel zna netko kad točno dolazi S4 (tj. kad će S2 biti honor-based :) )?
hehe nezna se .. Blizzard ce objavit 2tjedna prije nego sto izadje... lol kad nego to pita u trade channelu svi ga pochnu zajebavat i govore mu evo sad za 5 min , pa vec je dosla i tako ... bude smijeha. :D
DunegonMaster
15-06-2008, 07:43
Gdje mogu nać WOW modove?
Pretpostaljvam da mislis na addone, eto da si pogleda prvu stranicu zna bi, al eto nije lako...http://wow-en.curse-gaming.com/
Smeagoul
15-06-2008, 08:34
http://www.curse.com
http://www.wowinterface.com
http://www.wowace.comS(files.wowace.com)
RIPtheREAPER
15-06-2008, 09:57
Moze li se napraviti macro pomocu kojeg se moze ispaliti dva spella jednim klikom?
Misliš u istom trenu?
Da, ali ne ako prvi od tih spellova aktivira global cooldown (onaj CD od 1 sekunde koji bloka sve spellove). Ako je instant cast i ne aktivira global, onda možeš... mada je malo takvih spellova.
S4 izlazi 24 ili 25. ovog mjeseca za EU servere
Yep, čini se da tako, negdje sam pročitao na blizz forumu da izlazi 25.6.
Bolje da počnem farmati :)
RIPtheREAPER
20-06-2008, 21:52
Misliš u istom trenu?
Da, ali ne ako prvi od tih spellova aktivira global cooldown (onaj CD od 1 sekunde koji bloka sve spellove). Ako je instant cast i ne aktivira global, onda možeš... mada je malo takvih spellova.
ok, thx na odgovoru.
RIPtheREAPER
21-06-2008, 10:10
Zanima me koja je klasa najbolja za levelanje tj koja se najbrze lvla?
Meni se cini da je to hunter, orc ili troll.
Umm jesam li ja samo ćorav, ili na lvl 70 nema niti jedne dobre epic 1h 2h sjekire? Kad smo već kod toga, nema li malo pre više lvl 70 mačeva?
a pvp sjekire ? kaj one nisu dosta dobre ?
Jel na kojem broju PCP dvd-a ima bilokoji patch za wow?
Kostolomac
21-06-2008, 17:54
Umm jesam li ja samo ćorav, ili na lvl 70 nema niti jedne dobre epic 1h 2h sjekire? Kad smo već kod toga, nema li malo pre više lvl 70 mačeva?
a što je s onom iz karazhana npr?
Gorehowl (http://www.wowhead.com/?item=28773)
a siguran sam da ih ima još :)
A ako ništa drugo, onda potrošiš dan-dva farmajući battlegrounde i kupiš si PvP sjekiru (uskoro S2) koja je i više nego dobra s obzirom na uloženi trud za nju...
Ma ok pvp sjekira, krivo sam se izrazio, mislio sam na instance. Nekak pre više sword dropova ima.
ma ima i sikira... ima vise swordova jer sword treba rogue , warrioru (tank) , paladin (hiler) , paladin (tenk) , paladin (ret) itd itd... sikire nose shamani , dps warriori , hunteri , naravno da ima vise sword dropova i to je u redu...
RIPtheREAPER
22-06-2008, 23:09
Moze se netko probat logina u account managment? Ja pokusavam neko vrijeme i nece se loginat. Svaki put kaze da je krivi username ili pass a utipkam slovo po slovo tako da sigurno nisam fulao nesto. Cak sam i probao sa frendovim accountom.
neradi... i ja sad pokusavam...nemoze ni wow-europe.com otvorit
RIPtheREAPER
22-06-2008, 23:39
omg sve je u banani, mobovi u igru su zlagani do bola...neigrivo
eto ja u to vrijeme bio u WC-u i sve normalno radilo :D
Imam ja par pitanja
1.Na kojem serveru igra najvise hrvata i sto da uzmem pvp,normal..?
2.Planiram bit Orc,Warior pa ako mi mozete rec neke njegove mane i vrline :)
3.Koliko se dobije mjeseci igranja pri kupnji igre...
To bi bilo to za sada pozz
Ima ih dosta na Kor'gallu i Darksorrowu koliko ja znam, a bice ima i na drugim serverima, razlika izmedju normal i pvp ti je sto u pvp moze te ubit bilo tko iz suprotne frakcije, al i ti njega, normalno u zonama u kojima ima toga, u normal nema toga, ali se moze ukljuciti po zelji...
Warrior je prvenstveno tank ako mislis ici PvE kasnije, kao takvi je najbolji i to je sto trebas znati, ako ne zelis tankat, mozda mozes proc kao dps al tesko, ili ici PvP, war je dosta mocna klasa u areni ako ga znas igrat, sada koje su mu to mane i vrline necu u to ulazit jer nisam igrao pvp s warom.
Dobijes mjesec dana pri kupnji igre, ali moras staviti bon ili karticu da bi moga dobiti taj besplati mjesec
ali moras staviti bon ili karticu da bi moga dobiti taj besplati mjesec
Nope, ne moraš :)
To sam i ja mislio, ali ako odmah po registraciji prijaviš da koristiš "10 day trial" i nakon toga produžiš trial na retail (pita te samo CD key od WoWa), dobiješ tih mjesec dana bez ikakvih uplata.
Ima ih dosta na Kor'gallu i Darksorrowu koliko ja znam, a bice ima i na drugim serverima, razlika izmedju normal i pvp ti je sto u pvp moze te ubit bilo tko iz suprotne frakcije, al i ti njega, normalno u zonama u kojima ima toga, u normal nema toga, ali se moze ukljuciti po zelji...
Warrior je prvenstveno tank ako mislis ici PvE kasnije, kao takvi je najbolji i to je sto trebas znati, ako ne zelis tankat, mozda mozes proc kao dps al tesko, ili ici PvP, war je dosta mocna klasa u areni ako ga znas igrat, sada koje su mu to mane i vrline necu u to ulazit jer nisam igrao pvp s warom.
Dobijes mjesec dana pri kupnji igre, ali moras staviti bon ili karticu da bi moga dobiti taj besplati mjesec
jebote na DS ima hrvata i ostalih balkanaca pun ku*** , nigdje ih tolko nisam vidio...
Nisam znao di da stavim pa cu tu pitat.Odlucio sam bit undead,warlock na Darksorrow serveru.Pitanje je dali bi tko htio s menom prelazit igru jer mi je malo dosadno onako sam...Bit cu zahvalan onome ko ce s menom prelazit igru :D
Pa sto da ti kazem, nisi reka jesi horda il ne, ali ako jesi nemoras se za to brinuti, na darksorrowu ima mali milijun Hrvata tamo na manjim lvlima, a i na visim, nece ti bit problem naci ekipu
Pa sto da ti kazem, nisi reka jesi horda il ne
Mda, alliance također ima undeadove, pa te zbunjuje, jel... :)
vidi se da čita postove lol xD
a jbga, udrila me malo piva :D
Pa sto da ti kazem, nisi reka jesi horda il ne, ali ako jesi nemoras se za to brinuti, na darksorrowu ima mali milijun Hrvata tamo na manjim lvlima, a i na visim, nece ti bit problem naci ekipuMa znam da ima ali bih ipak od pocetka s nekim... :rambo:
sry na double postu...Ja sam skinuo par adona i smjestio ih u odgovarajuce mjesto a ne rade...mozda ne rade zbog toga sto imam trial ili?
Vjerojatno su zastarjele verzije... To se uvijek dogodi kad se pojavi novi patch. Pričekaj dan-dva da se addoni updateaju na verziju 2.4.3., skini ponovno pa će onda raditi ok.
za koordinator Last Update:March 26, 2008 (3 months ago) a verzija je 2.4.0 znaci mozda i malo vise od par dana :)
imam jedno pitanje jel kad produzim trial acc na pravi acc jel se dobije mjesec dana besplatnog ili ne?
kratko i jasno: dobijes...
Znaci imas 10 dana trial+30 dana free mjesec kad kupis WoW....
i jos jedno pitanje jel mozda neko zna jel u profilu ima za kupit wow battlechest ili posebno obadva djela nije mi bitno
Imam ja jedno pitanje o daljnjem razvoju wow-a. Naime vjerojatno wotlk neće biti zadnja expanzija za wow, ali što nakon toga? Mislim, glavni negativci iz warcrafta 3 su već svi na broju - illy, Arthas, Archimonde, kaelthas,... Mislim da nisam nikog važnijeg zaboravio. Jednostavno nema dalje lore-a. Znači li to da će prvo war 4 a tekk onda dalje expanzije za wow, ili sam jednostavno nedovoljno upućen?
Nisi nikad čuo da mašta nema granica :)
Izmislit ce oni nastavak wow-a bez brige oni vec i rade na iducoj expanziji punom parom.
Netko je spomenuo Emerald Dream, zmajeve i Cenariona...
Al mislim da bi bilo bolje da ipak malo umrtve WoW i puste da se to ohladi. Nek uvale neki WC 4, a kasnije mogu i WoW 2. Samo ne ekpanziju za WoW, jer WoW je ipak već djedica. Ne može ga se krpati i popravljati u beskonačnost...
Ja znam da su rekli po jedna expanzija svake godine,eh sadkolko ce ih bit mozda i prestignu simse u expanzijama lol
Al Bundy
01-07-2008, 15:18
evo imam pitanje
imam instaliran wow
i kad bi recimo zelio igrat na retail server
sta trebam napravit osim kupit onaj prepaid bon . i kolko kostaju ti bonovi svaki mjesec
i ako bi neko moga preporucit neki server
nevolim previse pvp, ja bi na neki server di se dosta raida
jesu to normal,rpg,pvp ili kakvi serveri
i koja je razlika Eu i Us servera
di je bolje
evo imam pitanje
imam instaliran wow
sta trebam napravit osim kupit onaj prepaid bon . i kolko kostaju ti bonovi svaki mjesec
di je bolje
Moraš kreirat svoj account na http://www.wow-europe.com
Zatim ukucat bon.Bonovi su za 2mj 209 kn(al kad kupiš jedan bon i kad kreiraš acc dobiš brijem mjesec ili više besplatno)
Na skoro svakom serveru postoje guilde koje raidaju,to moš na svaki,eh sad oceš upast to je pitanje.Normalno neceš sigurno upast u neke dobre guilde,jer za to trebaš imat iskustva i moraš znat dobro igrat da bi upao u nešto bolje.
Ak oceš kreirat acc na Us serveru onda odeš na http://www.worldofwarcraft.comSi radiš istu proceduru kao i na wow europe,eh al ja ti ne preporucam da odeš na Us jer neceš uopce moc igrat jer ce ti biti ogroman latency jer ipak je Amerika daleko :)
Pvp-player versus player(svugdje u wow svijetu moš ubit neprijateljskog igraca.
PVE-Player versus enviroment(tu u svijetu nemreš ubit neprijateljske igrace mozete duel i još neš slicno)
Pvp je bolji jer genkanje je do jaja 8)
Arbiter of Change
01-07-2008, 17:04
Ako te zanima roleplay imaš i RP, tj. RPPvP realmove, ako ti to šta znači.
I nemoj o piratiji tu na forumu.
Al Bundy
01-07-2008, 17:08
ok znaci netrebam kupovat originalu igru,samo bonove.
dal mi patchevi i to imaju veze sa Eu ili Us serverima jer cu ic na EU ako ce mi na US bit velika latencija
mozes mi lijepo na PM napisat sve sta mi treba za igrat molim te
imam igru patch 2.4.2 (8278)
kako da odredim dal cu na US ili EU.dal verzija patcheva ima veze sa time
ako da kako da vratim patcheve na 2.0.0 verziju pa da instaliram EU patcheve
i dali i na pve (normal) i pvp serverima ima raidova
i koje klase su trazene na serverima . bit cu horda samo neznam koju klasu da uzmem. mislio sam warlocka al cujem da njih ima puno . volim radit dobar dmg
Zar mu ne treba nekakv activation key za aktivaciju legalnog accounta?
A taj key je, naravno, u kutiji originalnog CD-a?...
Arbiter of Change
01-07-2008, 17:15
kako da odredim dal cu na US ili EU.dal verzija patcheva ima veze sa time
ako da kako da vratim patcheve na 2.0.0 verziju pa da instaliram EU patcheve
Verzija igre (enGB, enUS, itd) ti diktira na kojim ćeš serverima igrati i to ne možeš mjenjati osim ako ne napraviš novu instalaciju sa drugom verzijom igre (mi europljani se držimo enGB verzije i spajamo se na europske servere, trebalo bi biti automatski osim ako nisi petljao po wtf file-u (a znam da jesi)).
Trenutno zadnji patch je 2.4.2 i igra ti automatski patchira na najnoviju verziju ukoliko, opet kažem, nisi petljao po wtf file-u.
Al Bundy zadnji put da te upozoravam, smiri hormone sa ilegalom, ako već posjeduješ onda muči
1.
evo imam pitanje
imam instaliran wow
di je bolje
moraš kupit acc za 15 eura što ti isto ispadne kao i kupovina igre u Algoritmu, sa time dobivaš i misec dana igre ( ni više ni manje), kada si napravil taj account onda ga moš nadoplačivat sa bonovima, ili ćeš plaćat sa MasterCardom ili buš kupoval bonove u algoritmu,crovortexu tvoja stvar,
razlika u EU i US serverima je abnormalna, US serveri su za amere i ako tamo misliš igrat lud si, zašto, prvo jer je velika latencija drugo jer je vremenska razlika 8-10 sati, tako da nema teoretske šanse da najdeš nekoga za raid ili neznam PvP, zato i jesu EU serveri za nas Europljane, logički zar ne ? ^^
i ta spika "di je bolje, di se više raida, di ima više naše ekipe" je suluda, na svakom serveru ima naših igraća, za sada je to Darksorrow di ima hrvata, imaš ih i na Ragnarosu i na Korgalu....ali to su sve već igraći koji bojim se nemaju volje nekom pomagat ^^
moj savijet: skupiš cca 150 kuna, odeš u algoritam, kupiš WoW običan, naravno ako imaš para uzmeš i TBC, on je oko 200 kuna. Dojdeš doma, odeš na sajt http://www.wow-europe.com/Stamo se registriraš, sve ti lijepo piše, nemoš pogriješit i da oćeš. Kada se registriraš, instaliraš igru, pokreneš je i ako treba koji peč skidat Blizz downloader bude sam updatal na max verziju, i nemaš brige
Zar mu ne treba nekakv activation key za aktivaciju legalnog accounta?
A taj key je, naravno, u kutiji originalnog CD-a?...
CD key je na kutiji ali ako kupuješ acc preko sajta opet moraš platit određenu cijeu kolko acc košta, što je opet isto ako kupuješ WoW u trgovini, cca 15 eura sad više manje neznam, dakle kako kod okreneš moraš dat 150 kuna za novi acc
nadam se da je sad sve jasno, a i prcko je isto to detaljno objasnio
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.