Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!
Stranica :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
"sokolovi"
:nonono:
Gryphon
Smeagoul
19-06-2007, 18:39
UI Scale je smanjen na oko 0.74
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 09:24
WTF?!? pocne mi downloadati neki patch od 41 MB, i onda javi "The download is not authorized!"
WTF?!? pocne mi downloadati neki patch od 41 MB, i onda javi "The download is not authorized!"
hehe također i meni, a ja se nadam da bude tako i ostalima, a niš pričekaj do 11 sati možda im serveri za download nisu up, ma da taj Blizz downloader je P2P program....neznam ja bum pričekal do 11 sati
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 09:27
ma uvijek izvode nekakve gluposti s tim patchevima. sve im dobro radi, ali kad treba novi patch, gotovo uvijek kasne
ma uvijek izvode nekakve gluposti s tim patchevima. sve im dobro radi, ali kad treba novi patch, gotovo uvijek kasne
hebiga nemoš imat ovce i novce tak je to kog Blizza :D
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 09:39
evo krenio je s downloadom. sad mi je na 7%. nadam se da ce skinut do 11, iako cisto sumnjam, dosta sporo ide
evo krenio je s downloadom. sad mi je na 7%. nadam se da ce skinut do 11, iako cisto sumnjam, dosta sporo ide
OH My God what a speed 102KB/s evo skinulo se :D
EDIT:Fora update smanjili su cijenu bodova potrebene za Arena gear i weapons :D
Smeagoul
20-06-2007, 10:08
.. i dodan season 2 set... izgleda kao t5 u tamnijoj varijanti
i sad kad bi se još mogao connectat bilo bi bajno :?
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 10:31
meni na 96% downloada stoji vec nekih 15 min.
A ja se nemogu ulogirati, a niti pola mog guilda... :(
dobro pa kaj oni pak sad delaju, još se nemrem ulogirat?
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 11:27
evo na 98% vec nekih pola sata...
lycancro
20-06-2007, 11:42
pa ja sam jutros skinio... ali i da imas skinuto nemozes se ulogirat... naprosto je tolika navala na server da to nije normalno.
steta sto ne postave servere za skidanje u bangladeshu...tako da mi ranoranioci mozemo igrat bez beda :D
Dreamer Deceiver
20-06-2007, 12:45
King, molim te izbaci taj slikovni sig.
ZAbranjeno ih je imati
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 19:45
evo jedno newbie pitanje: kako mogu iskoristit silk cloth, sta mi treba za njegovu obradu? imam cca 180 komada u backpacku
Dreamer Deceiver
20-06-2007, 20:25
evo jedno newbie pitanje: kako mogu iskoristit silk cloth, sta mi treba za njegovu obradu? imam cca 180 komada u backpacku
Auction House is your friend :D
inače to je super za bandaže ako imaš first aid, ili za tailoring
Jel ima koji test na net-u za wow klase jer doveo sam si warra na 45 i prestao igrat jer mi je dosadio,isto tako mage na 37 i dosadio huntera na 30 dosadio. :S Tako da neznam koja bi mi klasa pasala. Jer volim igrat wow ali nekako stalno klasu promašim.
Class Guide (http://www.gotwarcraft.com/guides/classguides/paladin.php)
THUNDER_DINIX
20-06-2007, 21:48
pa za tailoring i te fore i pitam, ne mislim ih prodavat, nego obradit
[quote="THUNDER_DINIX":1xiw27hp]evo jedno newbie pitanje: kako mogu iskoristit silk cloth, sta mi treba za njegovu obradu? imam cca 180 komada u backpacku
pa za tailoring i te fore i pitam, ne mislim ih prodavat, nego obradit[/quote:1xiw27hp]pa uzemš si profesiju TAILORING pa šivaš cloth opremu ili recimo torbe ali to ti recimo netreba, mislim ta profesija ako recimo igraš sa klasom koja može nosit mail ili leather tak da onda tailoring zaboravi, dok recimo uzmeš First Aid kao sekundarnu profesiju i to ti je odlična profesija pogotovo ak igraš recimo sa roguom dok si u borbi mobu ili recimo nekom igraču pukneš blinde i sa FA se shilaš ak nemaš potione, tak recimo ja radim i koji put zbilja spasi dupe hehe :wink:
Jel postoji min. lvl za insancu npr. jel ja kao lvl 1 mogu uci u npr. rfk.
Jedan moj prijatelj da se nemože ući a ja da se može tko sad tu u pravu?
Svinjoguz
21-06-2007, 17:25
Jel postoji min. lvl za insancu npr. jel ja kao lvl 1 mogu uci u npr. rfk.
Jedan moj prijatelj da se nemože ući a ja da se može tko sad tu u pravu?
Joj zar je bitno?ionako ćeš nać rijetke "f2p" boostere,ljudi jednostavno imaju previše posla na kasnijim lvlima,a da te idu boostati,platit ćeš to masno.
Znači mogu ući u rfk sa lvl 1 likom?
To me zanima jer ima sam se skoro posvađao sa frendom on kaže da se nemože a ja da se može...
cmeljo22
21-06-2007, 18:08
e onda mos frendu platit pice jer ti je min lvl za rfc (rfk je visi lvl instanca) uci tek na 7 lvlu
Hmmmmmm na rfk sam mislio a prijatelj nikad neće za ovo saznat jer bi me sa tim davio 100godina...
U RFK možeš uć tek na lvl 24, svaka instanca ima minimum entry lvl. RFC je 8, WC je 10, tDM je 10, SM je 20, itd...
cmeljo22
21-06-2007, 19:02
haha sad kad ti frend ode u rfc na 1 lvl hihi...
da nema lvl limita onda bi grupa za karazhan povela lvl 1 lika (ako zanemarimo pred q) i on bi po jedno m mobu dobivao cca 1-2 lvl 8)
haha sad kad ti frend ode u rfc na 1 lvl hihi...
da nema lvl limita onda bi grupa za karazhan povela lvl 1 lika (ako zanemarimo pred q) i on bi po jedno m mobu dobivao cca 1-2 lvl 8)
nebi dobivao 1-2 lvl-a, jer je prevelika razlika u lvlima , dobivao bi 2-3 xpa ako i toliko...
cmeljo22
21-06-2007, 19:44
u jbiga my bed... e sad jedno veoma vazno pitanje:
danas mi je stara dala master card i rekla da nadoplatim WoW e sad ja kad upisujem one podatke i na kraju piše verificatio code... koji je to kod? onaj pin koji koristim kad dizem pare i sl... ili je to neki drugi brojevi???
Svinjoguz
21-06-2007, 19:46
u jbiga my bed... e sad jedno veoma vazno pitanje:
danas mi je stara dala master card i rekla da nadoplatim WoW e sad ja kad upisujem one podatke i na kraju piše verificatio code... koji je to kod? onaj pin koji koristim kad dizem pare i sl... ili je to neki drugi brojevi???
Da i mene to zanima :cry: ,ne znam di je verificiation code pa moram potrošit svoje pare da kupim bon :cry: .
Smeagoul
21-06-2007, 19:56
to je vecinom 3/4-znamenkasti broj koji se nadje iza kartice, barem je tako kod Master Carda
npr.
prednja strana ti je tamo gdje ti pise onaj 16-znamenkasti broj, rok kartce, ime prezime
i sada verification kod ti se nalazi iza toga
nadam se da sam dobro objasnio
CVC (Card Verification Code) su posljedna 3/4 broja (ovisno o kartici, na Master Cardu su 3) na poleđini kartice. A i da fulaš broj, možeš opet probat :P
http://www.plumbingsupply.com/images/cc_mastercard.jpg
Smeagoul
22-06-2007, 06:38
ali imas samo 3 pokusaja, inace moras cekati 24 sata da opet pokusas, ali ako nastavis onda ce ti blokirati karticu = THAT IS NO FUN (iskusio .....)
cmeljo22
22-06-2007, 09:41
hvala obojici.. na krjau se ispostavilo da stata ima malo para na masterici.. sad cu od starog uzet karticu pa cu probati opet... HVALA
Antaris.
22-06-2007, 22:00
Instaliro sam wow i sad pokusavam ukucat 10 da free guest account ali mi iz nekog razloga javlja ovaj error:
The authentication key you have entered is invalid. Please check the key again for any missed or incorrect characters
Inace free guest pass je novi izaso iz wow kutije prije tri dana
pa ako itko zna nek mi kaze u cem bi mogo bit problem
jel me vec uzasno :kill:
Smeagoul
23-06-2007, 07:48
Instaliro sam wow i sad pokusavam ukucat 10 da free guest account ali mi iz nekog razloga javlja ovaj error:
The authentication key you have entered is invalid. Please check the key again for any missed or incorrect characters
Inace free guest pass je novi izaso iz wow kutije prije tri dana
pa ako itko zna nek mi kaze u cem bi mogo bit problem
jel me vec uzasno :kill:
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?
Arbiter of Change
23-06-2007, 07:51
O hebo vas ja, znao sam da je trebalo onaj moj thread pod sticky.
Free Trial (http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/trial/index.html?referrer=liquid&source=Liq_SPOT_P300_PCRPG)S- odeš tu i pratiš upute, ako negdje zapne proguglaj za tim pojmom.
Free Trial (http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/trial/index.html?referrer=liquid&source=Liq_SPOT_P300_PCRPG)S- odeš tu i pratiš upute, ako negdje zapne proguglaj za tim pojmom.
Samo sto je to Free Trial za US verziju. Za EU 10-day Trial idi na http://teaser.wow-europe.com/
Antaris.
23-06-2007, 14:58
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?[/quote]
Da mogu ti rec zato sto nisam imao free card, a htio sam igrat wow. i sad kad je imam nemogu je ukucat da radi. Kao prvo znam da se placa 209 kn i nemam namjeru napravit nikakav cd key gen! iz par razloga
1. Neznam kak se radi!
2. Netreba mi
3. Samo zelim isprobat igru pa cu vidjet hocu li je igrat ili ne
Dal te jos nesto zanima Smeagoule (WoW)?
THUNDER_DINIX
23-06-2007, 18:05
e nisam bas pratio sta se dogadja, vidim da se spominje 10 dana free. ako ti treba broj, poslat cu ti ga na PP, pa igraj tih 10 dana
Smeagoul
23-06-2007, 18:28
a mozes li onda molim te reci zasto si pitao za 10 dana free igranja keyove .. ?
Da mogu ti rec zato sto nisam imao free card, a htio sam igrat wow. i sad kad je imam nemogu je ukucat da radi. Kao prvo znam da se placa 209 kn i nemam namjeru napravit nikakav cd key gen! iz par razloga
1. Neznam kak se radi!
2. Netreba mi
3. Samo zelim isprobat igru pa cu vidjet hocu li je igrat ili ne
Dal te jos nesto zanima Smeagoule (WoW)?
Ocito nisi shvatio moje pitanje, ja sam boldao onaj text gdje si rekao da si kupio igru i dobio 10 dana free, a pitanje je bilo zasto si onda pitao za 10 dana u svojem prethodnom threadu.
I da, nisam ja rekao da ces raditi key gen =)
read the stuff ppl quote..
Antaris.
23-06-2007, 23:03
Ej decki hvala vam na pomoci uspio sam se logat za 10 dana free acc.
:pray: :pray:
Pitanje u vezi add onsa.......Dali da ostavim ono što je bilo i kopiram samo novi add on??
Pitanje u vezi add onsa.......Dali da ostavim ono što je bilo i kopiram samo novi add on??
da, ono što ti je od Blizzzarda to ostavljaš
Kostolomac
24-06-2007, 12:28
e nešto mi je shebano sa questlogom. neće mi tracka questove i nisu mi questovi raspoređeni po zonama. jel se to da kako resetirat bez brisanja wtf-a? probao sam već wdb brisat, nije pomoglo. ne koristim addone za questlog
THUNDER_DINIX
24-06-2007, 12:42
jel zna netko koliko treba skilla na tailoringu da bi mogao obradit silk cloth? sada imam 71
http://www.wowhead.com/?spell=3839
Bolt of Silk Cloth
5.125 sec cast
Reagents: Silk Cloth (4)
Requires Tailoring (125)
Na 75 ti je Wool Cloth.
P.S. @aRaGoN: first! 8)
Thottbott Is Ur Friend (http://www.thottbot.com/?t=Tailoring)S:)
Dali su add onsi zabranjeni?
Dali su add onsi zabranjeni?
nisu.Igru možeš "preći" tj. doći do lvla 70 bez addonova,međutim addonovi ti toliko ubrzaju lvlanje da ja nebih mogao bez njih,pogotovo ne bez koordinata.
Ok sada mi je lakše...thx guys!
Samo može neki add on koji mjenja izgled onog dolje gdje se drže spellovi i te stvari, vidio sam neke sa nekim zmajevima sa strane itd.? :pray:
misliš da stavljaš barove po želji?
ako je to,onda bongos ili bartender3.
a ono sa zmajevima ti je defaultno,samo moraš da bi ti se bolje vidjeli smanjiti UI scale pod vidio options
Kostolomac
24-06-2007, 13:54
e nešto mi je shebano sa questlogom. neće mi tracka questove i nisu mi questovi raspoređeni po zonama. jel se to da kako resetirat bez brisanja wtf-a? probao sam već wdb brisat, nije pomoglo. ne koristim addone za questlog
e probao sam zbrisat addone i wtf i onda može trackat. još ću se malo poigrat
EDIT: kako napravit da mi sortira questove po zonama?
ček,pa defaultno je da ti sortira qstove po zonama :?
Shadowhell
25-06-2007, 14:33
To bi po defaultu trebalo biti sortirano
Jel mi može tko reći ali brzo di ima za kupit wow bon 2 mjeseca u algoritmu nema ako netko zna neki drugi dućan nek mi plz da i adresu.
Jel mi može tko reći ali brzo di ima za kupit wow bon 2 mjeseca u algoritmu nema ako netko zna neki drugi dućan nek mi plz da i adresu.
Crowortex
http://www.crovortex.com/moduli.php?op= ... ote=1&mod= (http://www.crovortex.com/moduli.php?op=ucitaj&modul=Forum&datoteka=odgovori&topic=933&forum=11&post=37296"e=1&mod=)
Hvala puno hvala spasio si me muke :D
Jel mogu lock ili palladin "vozit" neki drugi mount osim njihovih koji dobiju?
cmeljo22
29-06-2007, 21:12
mogu... na kasnijim lvlima možeš imati od svake vrste po jednog mounta, uključujući one ovnove i sl.
Svinjoguz
29-06-2007, 21:52
Možeš ukoliko si exalted sa tom frakcijom,recimo moraš bit exalted sa Darkspear trollovima za raptora itd.
Možeš ukoliko si exalted sa tom frakcijom,recimo moraš bit exalted sa Darkspear trollovima za raptora itd.
ili nabiš lvl 60 kupiš skill 75 za jahat, skupiš po 30 marks of honor sa svakog battelgrounda tj. AV, AB i WG i kupiš si bilo koji mount te frakcije
Horda=Black war raptor, Skeleton War horse, War Kodo, i onaj cucak od horde ali to kupiš kod AV kvatermastera,kaj prodaje tabarde i ta sranja
Alliance=Oni konji, tigrovi, i od gnomova oni roboti
i zanimljivo je to da su ti svi monutovi 100% speed , znači uštediš neke pare na neko vrijeme, ali češ ipak prije ili kasnije morat kupit skill 150 da bi kasnije mogao 225 za flying mount što če ti bit potreban u Outlandu za neka nedostupačna mjesta, ali otom potom... :wink:
Nefarnius
30-06-2007, 09:07
Ma nije ni konj toliko skup, koliko je rajding.
A zasto bi ja ucio jahat?Ja bi se najradje napio i zajaho konja i upao u neku baru..hahah
Flander, krivo.
Moraš imat 150 riding skill (lvl 60) da bi mogao koristit PvP mountove. Isto tako, PvP Worg postoji i Frostwolf od AVa, i BlackWar od Marksa.
Flander, krivo.
Moraš imat 150 riding skill (lvl 60) da bi mogao koristit PvP mountove. Isto tako, PvP Worg postoji i Frostwolf od AVa, i BlackWar od Marksa.
a dobro zajebo sam se gle kad sam pisao taj post, a i ti si tu da uvijek ispraviš greške... :wink:
Koliko rep sa if moram imat ako hoću imat ram dwarf sam.
Jel trebam biti revered il samo honored?
Ako si dwarf, reputacija ti nije bitna, samo moraš imat 90g za lvl 40 mount+training, i 630g za lvl 60 mount+training.
:D super ovo mi je sad prvi mount ikad :D
Arbiter of Change
05-07-2007, 13:48
1. se nikad ne zaboravlja. :thumbs2:
Smeagoul
05-07-2007, 14:32
1. se nikad ne zaboravlja. :thumbs2:
Moj Dire Wolf je jos u banci lol ^^
Svinjoguz
05-07-2007, 15:02
Gz na mountu,ali back on topic.
----------------
colicere, salutare,
coa presto, matuere,
foriceno, ventu safe
fenlere relari, toli celi oa,
volare
Deci evare, deci evare!
Deci eleva, deci qutare ma
Deci evare, deci evare!
Deci eleva, deci qutare ma
oa, oa vera
Safa irece fere fuco hera baci cela fara
Odessa coiro falecere endico odessa acila
Falere elsora, fata ma
---------------------
jel mi može ko to prevest ako zna? To su inače riječe iz WoW intro-a,znatiželja samo. Hvala inaprijed
jel mi može ko to prevest ako zna? To su inače riječe iz WoW intro-a,znatiželja samo. Hvala inaprijed
http://www.musicbyjason.com/forum/viewtopic.php?t=25
The WoW Intro movie lyrics are pretty much Latin, but certainly not grammatically correct! It is basically a collection of images that I thought was appropriate to the Warcraft saga, without regard to sentence structure. There are references to things like battle, struggle, loyalty, and honor throughout the text. Because they aren't coherent sentences, a direct translation would sound very odd! Also, I took some liberties in the sound of the syllables in a few places to make some of the phrases flow better. I figured that language has probably developed a little differently in the World of Warcraft, so why not
Moj prijatelj ima palladina lvl 42 a ja huntera lvl 40 pa me on stalno pobjeđuje u duelima pa je on napravio rogua twinka tj bit će twink sad mu je lvl 10 pa bi vas pito koja clasa pwna rogua u svakom pogledu?
Svinjoguz
08-07-2007, 13:24
Moj prijatelj ima palladina lvl 42 a ja huntera lvl 40 pa me on stalno pobjeđuje u duelima pa je on napravio rogua twinka tj bit će twink sad mu je lvl 10 pa bi vas pito koja clasa pwna rogua u svakom pogledu?
Ajme ljudi dajte shvatite,svaka klasa može ownati svaku klasu,sve ovisi o samom igraču.
Sto je cronicus rekao stoji, ali rogue mora bit vraski dobar da polomi warriora...
Uzmi warriora, metni mu neki 2-hander i uzivaj u critovima :D
e da, kaj znaći kad ti neko reče da je tvoj char "hibrid" ili tako neš :?
Smeagoul
09-07-2007, 07:03
koliko ja znam hibrid = nepotpun talent spec, npr. kada je warr 31/30/0 ili tako nesto
Hybrid spec je kad se nisi odlučio za jedan talent tree u potpunosti, nego za 2 ili 3, npr 31/30/0, 30/0/31, 20/21/20 itd...
Sto je cronicus rekao stoji, ali rogue mora bit vraski dobar da polomi warriora...
Saznao sam ime njegovog rogua pa sam odlučio i ja rogua samo sta ću si ja stavit bolji gear i crusade enchant on ima fiery. :D
Saznao sam ime njegovog rogua pa sam odlučio i ja rogua samo sta ću si ja stavit bolji gear i crusade enchant on ima fiery. :D
A tesko da ces s lvl 40 mainom moci priustit enchante, pogotovo crusadera :wink:
A tesko da ces s lvl 40 mainom moci priustit enchante, pogotovo crusadera :wink:
da crusader je hebeno skup
Imam 1k g koje mi je ex frend posudio. :D
Ok onda nece biti problema :D
Svinjoguz
09-07-2007, 18:24
Pa rađe si te pare štedi za epic mounta i letećeg mounta kad jednom digneš 70,al tvoj izbor.
1. Ne radite piramide od postova, Quote se koristi samo ako odgovarate na post koji nijeSprethodnik vašem postu.
2. Off topic? Gief Delete :twisted:
Svinjoguz
09-07-2007, 19:30
Anyway,back on topic.
Mene zanima s kojom frakcijom moraš bit revered da otključaš heroic za Auchindoun?
evo ja imam pitanje ;
hoću li dobivati reputaciju recimo sa orgrimmarom ako riješavam questove u durotaru?
sada sam revered a želim do exalted ,imam 3k/21k,pa me zanima dali ću ako riješim svakiSquest u durotaru i barrensima biti exalted sa orgrimmarom? unaprije pfala :D
THUNDER_DINIX
11-07-2007, 14:27
mislim da ne mozes uzimat Q u Durotatu ako si preveliki lvl
ma mogu ja uzet...zanima me jer dobivam rep
ma mogu ja uzet...zanima me jer dobivam rep
dobivaš, ali ne znatno velik
THUNDER_DINIX
11-07-2007, 21:48
zaj*** Durotar, odi u neke vece lvl gradove, dobijes dosta rep
Svinjoguz
11-07-2007, 21:58
zaj*** Durotar, odi u neke vece lvl gradove, dobijes dosta rep
Al on oće baš org rep :D .
ili grindaj onaj cloth pa nosi stackove u grad za reputaciju
Ja sam sa svojim lvl 70 Blood Elfom radio Durotar questove, i dobivao 250 repa po questu... S tamo nekim patchom su primijenili da rep gained nije lvl dependant.
Ja sam sa svojim lvl 70 Blood Elfom radio Durotar questove, i dobivao 250 repa po questu... S tamo nekim patchom su primijenili da rep gained nije lvl dependant.
ahhh GG blizzard :pray:
iako nevjerujem da samo questanjem možeš stići do exalted,ja sam lagano rjesavao questove sa svojom huntericom i stigao sam do oko 5k / 23k *revered*
Jedno makro pitanje:
Pošto se u macro-e ne kužim, zanima me može li se napravit makro koji bi za redom castao recimo 3 buff ili 3 attack spella?
Imam orcka warlocka lvl 34 igram na serveru Alonsus i smanjili su mi se shoulderpadsi poslije zadnjeg mainstancea. Dali ce to sad stalno biti tako ili je to samo nesto privremeno? Ako treba screenshoot dat cu vam ga.
Imam orcka warlocka lvl 34 igram na serveru Alonsus i smanjili su mi se shoulderpadsi poslije zadnjeg mainstancea. Dali ce to sad stalno biti tako ili je to samo nesto privremeno? Ako treba screenshoot dat cu vam ga.
to je greška koju će blizz uskoro ispraviti.,
Arbiter of Change
12-07-2007, 19:49
Da, bilo što manje od autobusa na ramenima je grijeh u njihovim knjigama.
Svinjoguz
12-07-2007, 20:20
Da, bilo što manje od autobusa na ramenima je grijeh u njihovim knjigama.
A dobro nemora bit baš ogromno,al orki izgledaju ko pederi sa onim shouldersima. :rotfl:
Da ja u onim t5 warlock šolderima izgledam ko neki debil.
Jedno makro pitanje:
Pošto se u macro-e ne kužim, zanima me može li se napravit makro koji bi za redom castao recimo 3 buff ili 3 attack spella?
hmm mislim da nemožeš, pa jesi probao?
THUNDER_DINIX
12-07-2007, 22:22
ima koja cro gilda na Dragonblightu? napravio sam novog lika, malo za promjenu. Dwarf Warrior
ima koja cro gilda na Dragonblightu? napravio sam novog lika, malo za promjenu. Dwarf Warrior
jebeš alliance,zarolaj horda / kor'gall...tamo sa foruma igramo ja,smeagoul i cmeljo22 :D
ako baš želiš alliance,onda ragnaros...tamo igra spectre,a ima i hrvatka guilda
jebeš alliance,zarolaj horda / kor'gall...tamo sa foruma igramo ja,smeagoul i cmeljo22 :D
sry ali moram OT, što se tiče ovakvih poziva, kao dojdi na Kor'gall tam ti je horda cro guilda ili dojdi na Ragnaros di ti je alliance guilda, sve je to lijepo i krasno, ali to su svi lvl 70 koji samo delaju visoke instance i brijem da te nebudu inv samo zato kaj si Hrvat, evo ja sam probao sa tom spikom, odem na Kor'gall napravim lika i sad dal se mogu jointa guildi, nemoš naravno,jel nisiu tupavi da bu me invajtali i sad da ja svako malo tražim pomoč za questove,stvari itd... tak da te spike sa pozivima u high lvl gulde ne drži vodu, sry ak griješim al to je samo moje mišljenej :)
Jedno makro pitanje:
Da, sam spell cast sequence, no moraš stisnut macro 3 puta (s tim da čekaš na global cooldown između njih)
Ja sam si sa lockom jednom napravio cast sequence za dotove (immolation, corruption, curse of agony, syphon life i unstable affliction) i za shadow bolt
sad se ne sjećam koda, ali zajebana je to stvar. mučio sam se danima da savladam onaj cooldown time i casting time kod pojedinih magija. :twisted:
sry ali moram OT, što se tiče ovakvih poziva, kao dojdi na Kor'gall tam ti je horda cro guilda ili dojdi na Ragnaros di ti je alliance guilda, sve je to lijepo i krasno, ali to su svi lvl 70 koji samo delaju visoke instance i brijem da te nebudu inv samo zato kaj si Hrvat, evo ja sam probao sa tom spikom, odem na Kor'gall napravim lika i sad dal se mogu jointa guildi, nemoš naravno,jel nisiu tupavi da bu me invajtali i sad da ja svako malo tražim pomoč za questove,stvari itd... tak da te spike sa pozivima u high lvl gulde ne drži vodu, sry ak griješim al to je samo moje mišljenej :)
pa i ne baš...samo je smeagoul lvl 70,dok je cmeljo22 lvl 52,lord jambrek lvl 48,i ja 45,tako da to i nije "nedostižno" :)
mene su primili u hrv. guildu koja raida,noramlno ja ne raidam ali ono,ndižem im moral .D
Jedno makro pitanje:
Da, sam spell cast sequence, no moraš stisnut macro 3 puta (s tim da čekaš na global cooldown između njih)
Da, zeznuto je to kaj morša svaki put stisnuti... Bilo bi fora da kad casta prvi spell sam čeka cooldown pa casta drugi itd...
Jedno makro pitanje:
Da, zeznuto je to kaj morša svaki put stisnuti... Bilo bi fora da kad casta prvi spell sam čeka cooldown pa casta drugi itd...
a čuj to bi ti onda bilo varanje, onda si napraviš jedan makro koji bi sadržao i buffove i magije za napad, to lijepo stineš i sjedneš u fotelju i gledaš kak ti lik igra, takvu sam spiku vidio u Diablu, kao neki programčič koji igra umijesto tebe :)
Jedno makro pitanje:
može se napraviti macro koji će pričekati cooldown sljedećeg spella ili casting time trenutnog pomoću naredbe /pause. našo sam jednom jedan link di je sve lijepo pobjašnjeno, postam ga ovdje ak nađem
volio bih da netko tko ima chara na Kor'Gallu zgenka Night elf warriora pod imenom "Treloagori".Onaj tko ga ubije i uzme SS i meni to pošalje n @MSN dobiva 10g per kill,a ako ga još i corpse-genka dobiva epic plate boots koji su mi neki dan dropali.
Ako netko ima alliance chara na Kor'gallu molim vas da ga /wispate te mu kažete sljedeće ;
Jebem ti mater usranu dabogda crko jebo te alah u pičku materinu izlizanu dabogda umro svinjo jedna crkni mrzim te gade jedan usrani pizdo jedna usrana kada jednom dođem na lvl 70 jebat ću te dok ti oči ne ispadnu dabogda umirao danima,želja mi je trljati sol na tvoje rane,dabogda popio nerazrijeđenu kiselinu,dabogda pao sa planine i tamo te tigrovi pojeli te te israli negdje u vukojebini da te medvjedi požderu takvog usranog još ti jednom želim bolnu smrt i želim ti poručiti da bi takvim mentalno (a nagađam i tjelesno) zaostalima trebalo zabranit pristup WoW-u,ma kurac wowu kompjuterima!Peace!
ili,ako je stranac,jednostavno sve to na engleskom,
Hvala!
edit:last seen in Searing Gorge!
Svinjoguz
15-07-2007, 14:43
volio bih da netko tko ima chara na Kor'Gallu zgenka Night elf warriora pod imenom "Treloagori".Onaj tko ga ubije i uzme SS i meni to pošalje n @MSN dobiva 10g per kill,a ako ga još i corpse-genka dobiva epic plate boots koji su mi neki dan dropali.
Ako netko ima alliance chara na Kor'gallu molim vas da ga /wispate te mu kažete sljedeće ;
moju ti mater usranu dabogda crko jebo te alah u pičku materinu izlizanu dabogda umro svinjo jedna crkni mrzim te gade jedan usrani pizdo jedna usrana kada jednom dođem na lvl 70 jebat ću te dok ti oči ne ispadnu dabogda umirao danima,želja mi je trljati sol na tvoje rane,dabogda popio nerazrijeđenu kiselinu,dabogda pao sa planine i tamo te tigrovi pojeli te te israli negdje u vukojebini da te medvjedi požderu takvog usranog još ti jednom želim bolnu smrt i želim ti poručiti da bi takvim mentalno (a nagađam i tjelesno) zaostalima trebalo zabranit pristup WoW-u,ma ***** wowu kompjuterima!Peace!
Hvala!
Ali shvati da je kor'lag PvP server,sve je dopušteno,a ak ti smeta genkanje uvijek imaš PvE server :D
cmeljo22
15-07-2007, 16:29
Sali to su svi lvl 70 koji samo delaju visoke instance i brijem da te nebudu inv samo zato kaj si Hrvat,
nije istina cmeljo22 je lvl 55 :(
aj zarolaj lika opet i mene /w MILKA
cim se vratim s mora oko kraja 8. mjeseca ^^
Smeagoul
15-07-2007, 17:10
moju ti mater usranu dabogda crko jebo te alah u pičku materinu izlizanu dabogda umro svinjo jedna crkni mrzim te gade jedan usrani pizdo jedna usrana kada jednom dođem na lvl 70 jebat ću te dok ti oči ne ispadnu dabogda umirao danima,želja mi je trljati sol na tvoje rane,dabogda popio nerazrijeđenu kiselinu,dabogda pao sa planine i tamo te tigrovi pojeli te te israli negdje u vukojebini da te medvjedi požderu takvog usranog još ti jednom želim bolnu smrt i želim ti poručiti da bi takvim mentalno (a nagađam i tjelesno) zaostalima trebalo zabranit pristup WoW-u,ma ***** wowu kompjuterima!Peace!
Hvala!
Ali shvati da je kor'lag PvP server,sve je dopušteno,a ak ti smeta genkanje uvijek imaš PvE server :D
Ime mu nije vse Kor'Lag tbh
A aragon, pa jesam li ti fino rekao da me na mobitel zovnes ako ti netko kara zadovoljstvo igre ?
Svinjoguz
15-07-2007, 17:29
Ajde no more off topic,kaciga zbrisan zadnji post.
da pitam,na PvP serverima tip dode ubije i pokupi mi robu ili??? :?
Ubije te nemože te lootat samo sta dobije je honor ako je puno veći lvl ne dobije ni honor.
da pitam,na PvP serverima tip dode ubije i pokupi mi robu ili??? :?
PvP serveri su nešto kao...otvoreni rat.
Znači,bilo koji igrač može napast bilo kojeg igrača - znači da lvl 70 može doći u lvl 30 zonu i tamo "genkat" tj. ubijat igrače iako su 40 lvla niži od njega te mu ne daju ni honor ni ništa.
Nadalje,oni te ubijaju iz vlastitog gušta-bude im dosadno i tamo vas dođu ubijat.
I,ne,kad te ubiju nemogu ništa s tebe uzet ;)
Svinjoguz
15-07-2007, 21:56
majke mi ubit ću se,imam Mastercard od Zagrebačke Banke,i kad pokušam obnovit pretplatu ne želi mi authentication code odobrit,di je to na Mastercardu od Zagrebačke banke??
Card Verification Code su posljednje tri znamenke niza brojeve koje ćete pronaći na poleđini kreditne kartice.
Svinjoguz
15-07-2007, 23:35
Card Verification Code su posljednje tri znamenke niza brojeve koje ćete pronaći na poleđini kreditne kartice.
Nažalost...probao sam i neće,stvarno neznam u čemu je problem.
Ovako instaliram sada WoW trial.i zanima me kada mi prode ovja trial dali mogu izbrisati taj acc i kada dobijem cijeli wow da narpavim novi acc?
I prednsoti i mane upgrejdanja sa triala na full i brisanja triala i radenja full acc-a?
Ty
Ovako instaliram sada WoW trial.i zanima me kada mi prode ovja trial dali mogu izbrisati taj acc i kada dobijem cijeli wow da narpavim novi acc?
I prednsoti i mane upgrejdanja sa triala na full i brisanja triala i radenja full acc-a?
Ty
nemoš ga doslovno izbrisat, a možda i možeš, ma jednostavno ga zanemariš i kad kupiš cijelu igru napraviš novi acc.
A sad mane koje su i prednosti, pa ako sa traila upgrejdaš na full jednostavno moš nastavit sa charom koji si imao na trailu, a ako zanemariš taj trail i napraviš potpuno novi acc, a fala Bogu ideš sve izpočetka
ok napravio sam acc :)
odo sada raditi,cim dodem veceras skidam patch i bacam se na onaj novi server sa K :P
ok napravio sam acc :)
odo sada raditi,cim dodem veceras skidam patch i bacam se na onaj novi server sa K :P
wlc 2 wow :)
THUNDER_DINIX
17-07-2007, 22:45
kako pada Karazhan ovih dana, ne znam koji im je... BTW, sad sam vidio da su bespla transferi. jel presao ko?
Imam trial sada,i kupim full i kada ga upgrejdam dobivam 1 mjesec free odmah ili trebam nesta upisivati.procitao sam da se netreba ali opet pitam.Sada igram na Ragnarosu Night Elf Durid :)
Imam trial sada,i kupim full i kada ga upgrejdam dobivam 1 mjesec free odmah ili trebam nesta upisivati.procitao sam da se netreba ali opet pitam.Sada igram na Ragnarosu Night Elf Durid :)
:upozorenje:
nemoj alliance na početku.razočarat ćeš se :D
zarolaj horde / korgall i /w kaciga mogu te boostat il slično ;)
zasto ce me razocarati?
i daj odgovori na pitanje ono o free :)
Svinjoguz
19-07-2007, 22:39
zasto ce me razocarati?
i daj odgovori na pitanje ono o free :)
Zarolaj horde na serveru Karazhan i wispaj Svinjoguz :D .
i btw free wow je wow na piratskom serveru unakaženom do bola,serveri su banana,questovi ne rade,nema ljudi..
joj aj opet ponavljam pitanje:
Ako imam trial.I kupim full i upgrejdam trial na full.Dali odmah dobivam free 1 mjesec ili trebam upisivati od kartice broj ili prepaid card pa onda 1 mjesec free?
Na prvoj strani je da je odmah free :)
Svinjoguz
19-07-2007, 23:26
joj aj opet ponavljam pitanje:
Ako imam trial.I kupim full i upgrejdam trial na full.Dali odmah dobivam free 1 mjesec ili trebam upisivati od kartice broj ili prepaid card pa onda 1 mjesec free?
Na prvoj strani je da je odmah free :)
Odmah free.
NIKOLA RADIŠIĆ
21-07-2007, 17:52
kako se najbolje zarđuje u wow.sad sam 42 lvl human mage .herbalizam i alkemija,da prominin ili ostavin.
Svinjoguz
21-07-2007, 17:55
kako se najbolje zarđuje u wow.sad sam 42 lvl human mage .herbalizam i alkemija,da prominin ili ostavin.
zlevelaš lvl 70 i ideš grindat na elemental plateou...ili uzmi mining.
dvije sakupljačke profedije - znači ili minning / skinning ili skinning / herßalisam
Svinjoguz
21-07-2007, 18:25
dvije sakupljačke profedije - znači ili minning / skinning ili skinning / herßalisam
Meeh skinning ne, pol lowbija ima skinning, guildiesi vele da je najbolje sletit na elemental platou i zgrindat primalse i onda to fino šuć muć na AH :killyou: .
Meeh skinning ne, pol lowbija ima skinning, guildiesi vele da je najbolje sletit na elemental platou i zgrindat primalse i onda to fino šuć muć na AH :killyou: .
on je lvl 40 :|
trebaju mu pare odmah,za mounta,spellove....
Svinjoguz
21-07-2007, 19:56
Ja sam sa magom do lvla 40 skupio pare za mounta samo od questova a imao sam tailoring/ench, puno para sam ulagal u profesije s tim da nisam baš dobro poslovao s njima.Ovak ako oće nek si ostavi alch/herb(ili ak baš oće može mining) jer će mu bit puno lakše bez skininga na 70 jer kao mag sigurno nebu LW uzel.Zato bolje da ne uzima skining jer sam se ja jako zajebo sa warriorom što sam uzo tu profesiju kad ću ionak grindat elemental plateou i zbog toga sam shvatio da mi je bilo bolje uzet BS/JC odma na početku da mogu nešto i na 70 radit.
Ja sam sa magom do lvla 40 skupio pare za mounta samo od questova a imao sam tailoring/ench, puno para sam ulagal u profesije s tim da nisam baš dobro poslovao s njima.Ovak ako oće nek si ostavi alch/herb(ili ak baš oće može mining) jer će mu bit puno lakše bez skininga na 70 jer kao mag sigurno nebu LW uzel.Zato bolje da ne uzima skining jer sam se ja jako zajebo sa warriorom što sam uzo tu profesiju kad ću ionak grindat elemental plateou i zbog toga sam shvatio da mi je bilo bolje uzet BS/JC odma na početku da mogu nešto i na 70 radit.
skinning / minning it is.
Svinjoguz
21-07-2007, 20:00
[quote="NIKOLA RADIŠIĆ":1apphqol]kako se najbolje zarđuje u wow.sad sam 42 lvl human mage .herbalizam i alkemija,da prominin ili ostavin.
skinning / minning it is.[/quote:1apphqol]
Pročitaj što sam gore napisal ¨¨,najbolje da ne uzima skining jer će mu na 70 bit žao kad skuži da mu je to beskorisno.
revenion
21-07-2007, 20:56
Skinning je samo u pocetku dobar...Kasnije ti je vise manje beskoristan.
zakej bi bio beskoristan?? Imaš leatherworking i delaš si zajebanu opremu, i kaj ti fali, ideš malo grindat kožu i kasnije je prodaš.
Svinjoguz
21-07-2007, 21:23
Istina, jedino je dobar ak imaš leatherworking, pa ti treba za kožu.
Grindat na platou tesko cim se malo digne populacija servera al k i sad je tesko.Zasto ne skining pitaj grasa kako je on zaradio pare,samo trebas imati svoje kupce koji ti tocno naruce to i to i imas posao.
ja imam skining/leatherworking.Jel to ok?
ja imam skining/leatherworking.Jel to ok?
naravno, pa i ja ga imam, sad ovisi koja si klasa, odabereš pravi dio te profsije i napraviš si epic set, mada češ se namućit ali vrijed
Klasa druid :)
onda si dobro izabrao.
gledaj da ti oprema ima +strenght,agility i staminu i bit će ok :D
Svinjoguz
22-07-2007, 21:27
onda si dobro izabrao.
Cat form-Agi i Attack Power
Bear form-Stamina+ako oćeš strenght
Moonkin-Int+spell damage
Tree of life-Int+heal
:D
LW je smeće za feral druida, osim Clefthoof seta koji je super za tankanje. DPS set je čisti AP, a kao Druid uzimaš AP samo ako imaš fakat loš item na tom slotu... Feral Druid mora pucat na STR i AGI, nikako na čiste +AP iteme.
A šta se tiće drva, +spirit je izrazito važan.
onda si dobro izabrao.
Moonkin-Int+spell damage
Tree of life-Int+heal
nebi znali da ovo nisi naspomenio :D :rotfl:
Svinjoguz
23-07-2007, 14:08
onda si dobro izabrao.
Moonkin-Int+spell damage
Tree of life-Int+heal
nebi znali da ovo nisi naspomenio :D :rotfl:
Pa čovjek koji je tek počeo WoW znati će ovo cijenit, to što si ti iz pelena uskočio za tier 6 tvoj problem.
Arbiter of Change
23-07-2007, 14:15
A baš - nisu svi RPG veterani pa da automatski povezuju atribute sa određenim svojstvima i likovima.
THUNDER_DINIX
23-07-2007, 16:22
lol, na Karazhanu pise "World server is down"! WTF???
Svinjoguz
23-07-2007, 17:01
Znači da je server down :D .
@Keloson, nikog ovdje ne zanimaju tvoji glupi komentari ak imaš problema dr. Sakoman je 24/7 slobodan.
:upozorenje:
nemoj alliance na početku.razočarat ćeš se :D
zarolaj horde / korgall i /w kaciga mogu te boostat il slično ;)
pocinjem se pomalo razocarati.Ni zive duse u krugu od 100000000 km.A server je high :(
Ma vratiti cu se ja karhazan Tauren,druid.I onda Specijalci.samo da nabavim full wow ;)
Shhh,normalno da nema puno ljudi u start zonama...
u svakom slučaju, /quitalliance /rollhorde
Kor'Gall ili Karazhan ^_^
na korgalu imaš pun k balkanskih guildi,a ima nas dosta sa foruma tamo ^^
a na karazhanu ti je Svinjoguz ostao...jebiga,većina nas je otišla sa kare zbog long BG queque...po 2h se čekalo...no,neznam kakva je sad situacija :roll:
Jebete me sada.Ili Karahzan ili Korgal???Aj recite gdje ste vi i koji guild ;)
Ok to je prvo pitanje drugo je:Ili igram Tauren ili Troll(mozda Ork),.Undead nikako.Zanima me Razlika izmedu Druida,Warlocka,Shamana i Priesta.Recite vasa misljenja koji je dobar,sta je za sta....
Ty ;)
Ovako ; odi na koji god hoćeš server :D na karazhanu imaš cro guildu <Specijalci>,te raid guildu <Ministry of Offense>,dok na Kor'Gallu imaš...pun k.Ja sam atm u <Huruvat Ehillaku>,no imaš i <Banda Zlih Bureka>,<SuZa u oKu>,<ludi i odvazni>,<KAMIKAZE ZG>,...
Drugo ; budi ona klasa koja ti se najviše sviđa,nemogu ti ništa pametnije reći.
ali evo ukratko ;
druid je unique po tome što može uzimati razne životinjske forme,koje mu omogućavaju da koristi njihove sposobnosti,recimo ;
10 lvl - Medo - medo je kao warr,ima rage,a ne manu,ima više stamine (hp),armora,...ukratko,druidin tanking form.
16lvl- Tuljan - tuljan je druidin "travel form" na moru,recimo ako treba doći do nekog otoka koji je udaljen pun k od kopna,preobrazi se u tuljana i GG.Dok je u tuljanu,može disati pod vodom te ima 40% speed increase (dok je na vodi)
20 lvl- Maca - Maca je druidin DPS *damage per second* forma.
Ukratko,to je nešto kao rogue - ima stealth i radi ~bolestan~ dmg.
30lvl - travel forma - to je druidina travel forma na kopnu,ima 40% speed increase.
68 lvl - ptičica - leteći mount koji se može korisititi samo u outlandu
70lvl- epska ptičica - veoma brz leteći mount koji se može korisiti u putlandu ;)
ah,neda mi se dalje objašnjavat klase ^_^
odi na http://www.thottbott.comSi pod "Classes" odaberi klasu koja te zanima i malo gledaj kakve spelove ima :D
a za rasu...uzmi onu koja ti se najviše sviđa.
recimo,ja mislim da je trollov beserserking (ttako nekako?) racial među najboljima,ali nikada ne bih mogao biti troll jer mi se nesviđaju izgledom,i mislim da im suxa mount :)
Ty kaciga.Ali zanima me ovaj ono :D
Sta je Warlock Shaman,Priest,Rouge.Kakve su to vrste.Ako mi istekne trial jel mogu ja nakon tjedan/dva upgrejdati na full???
EDIT:
Jos pitanja.
Ovaj chat mi ide u skillove :S
Pic:http://img108.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot072607222427yg0.jpg
Onda kada sam igrao NF druid i onaj skill za medu mi je bio preko chata i nisam mogao vidjeti ime tko mi pise.
Kkao da na mjestim to???
desni klik na gornji ili donji panel i onda imaš tam u options nešto kao "Show both panels" to makneš i samo si ostaviš gornju :wink:
što se tiče traila, moš ga ti i upgrajdat i nakom misec dana, mislim da nema neko određeno vrijeme kolko ti taj ajmo ga nazvat "test acc" traje.
A ovo kaj si pitao kakve su klse shaman, warlock i rogue nerazumijem, jedino ako bi odgovor bio da su to večinom DPS(demage per second), znači delaju bolestan dmg u kratkom vremenu, pa ako si recimo malo promatrao warlocke(ako si imao priliku) warlock te s DoT-a(demage over time) tak da ti njegove magije su sve više vremenske, znači nemaš nekog instant dmg,a, dobro ima(shadow bolt,kod prista mind blast...i neznam ima i još, ali su večoinom sve DPS) i onda ti baci 5 magija koje recimo svaka dela svake 3 seknde po 300 shadow dmg-a, pa to pomnožiš sa 5, znači svake 3 sekunde 1500 shadow dmg-a, ista ti je spika i kod rogua i prista, nije baš 100% isto, ali ubiti je tako, za shamane neznam, s njima nikad nisam igrao
Znači da je server down :D .
@Keloson, nikog ovdje ne zanimaju tvoji glupi komentari ak imaš problema dr. Sakoman je 24/7 slobodan.
kak ne, zanimaju dr. solomana
Beaster kakav je Shaman za pvp negdje oko 30-40lvla...?
Evo postat cu ovdje da ne otvaram novu temu a ovo je temo pitanja i odgovori pa ja imam pitanje. Imam orcka warlocka lvl 37, i uskoro kupujm ponovno prepaid, a ne da mi se lvlat do 70 lvl-a, pa ako bi mi netko mogao dici orcka na lvl 70 bio bi mu jako zahvalan.Hvala unaprijed, ako netko zeli neka mi posalje pm ili neka posta tu.
Evo postat cu ovdje da ne otvaram novu temu a ovo je temo pitanja i odgovori pa ja imam pitanje. Imam orcka warlocka lvl 37, i uskoro kupujm ponovno prepaid, a ne da mi se lvlat do 70 lvl-a, pa ako bi mi netko mogao dici orcka na lvl 70 bio bi mu jako zahvalan.Hvala unaprijed, ako netko zeli neka mi posalje pm ili neka posta tu.
to ti nije baš pametno, a i neznam dali bi se nekoe to ovdije dalo radit, igraj sam, ak ti se nije dalo dizat do lvl 70 kaj si onda krenuo izpočetka mogao si jednostavno kupit nečiji acc sa lockom na 70 lvl
Beaster kakav je Shaman za pvp negdje oko 30-40lvla...?
40- ak si enhan spec, dobivaš dual wield, mail, sad se baš nesjećam, ali uvijek sam bio dobar u PvP, ono, na bg uvijek pri vrhu... dueli jako dobro
prije 40 lvl-a, 1h mace ili axe + šild, stvarno se nesjećam kako sam PvP-o onda... :rotfl:
Na lvl 30 dobiješ Windfury, onda nabaviš neki imba sporiS2H, i kolješ ko lud.
E mene zanima kako se pisu macroi. Npr. ja sam mage i macro bi trebo izgledat da kazem npr.; "AeO" stavim na sebe mana shield i blizzard. Aj molim vas da to naucim!?!
Prvo stisneš Esc, i klikneš na "Macro", ili jednostavno napiši /macro
Onda odabereš ime i ikonicu, a u text pišeš sami macro.
Sam tvoj macro je nemoguć, prvo zbog toga što su Mana Shield i Blizzard oboje podložni global cooldownu, a drugo zbog toga što je Blizzard targeted AoE spell...
No macro da kažeš "AeO" i onda staviš na sebe Mana Shield bi bio:
/s AeO
/cast Mana Shield
namjeravam kupiti widescreen monitor pa me zanimalo podržava li WoW ws rezolucije,tj.može li se igrati na widescreen monitoru?
namjeravam kupiti widescreen monitor pa me zanimalo podržava li WoW ws rezolucije,tj.može li se igrati na widescreen monitoru?
Da.
Da.
ty.
Da.
ty.
np
ja ga kupio...hmm ne svidja mi se ..nekako su mi slova sva iskrivljena i nikakva..mozda je do moje graficke..a mozda treba vremena da se naviknem...
ja ga kupio...hmm ne svidja mi se ..nekako su mi slova sva iskrivljena i nikakva..mozda je do moje graficke..a mozda treba vremena da se naviknem...
postaj screenshot pa ćemo vidjet
ok..ocu cim stignem
EDIT : http://img124.imageshack.us/img124/9646 ... 312gt2.jpg (http://img124.imageshack.us/img124/9646/wowscrnshot081007164312gt2.jpg)
ovdje se sve cini uredu ali meni ingame je nekako cudno valjda jer sam naviko na 1024*768..
da, treba malo navikavanja, al na wideu mi je puno ljepše igrat ^^
Dark Saruman
12-08-2007, 10:26
GIEF WIDESCREEN!!!11
Moj frend je ima widescreen na par dana da ga isproba pa vidi oce li ga kupit. Na kraju nije ali sad kaze da mu ja ža :P
Mene zanima kako općenito shamani kotiraju u wow svijetu? Kakvi su u pvp kasnije i vole li ih ljudi zvat u raidove? Isto tako me zanima koju bi oni zapravo ulogu trebali imat u instancama, jer ne da mi se szalno hilat druge ljude, a ni healing spellovi im nisu baš najbolji.
znam da inače ekipa sa shamanima ulazi kao support jedinica... zbog totema i dosta dobrih spellova (frostshock!!!111oneonoe).. al većinom ih zovu kao healere
Mene zanima kako općenito shamani kotiraju u wow svijetu? Kakvi su u pvp kasnije i vole li ih ljudi zvat u raidove? Isto tako me zanima koju bi oni zapravo ulogu trebali imat u instancama, jer ne da mi se szalno hilat druge ljude, a ni healing spellovi im nisu baš najbolji.
ovako, pvp na 70 je presuper, ak si shaman, mozes gotovo uvijek uci u party za instancu, ak si enhan ili elem = opak dps (i nije te tako lako ubit jer si mailaš, za razliku od clothaša) , resto = super hiler + earth shield = teško za ubit , totemi= dobri bufovi i često velika pomoć kod bosova (fear, earthbind(za addove), elementali totemi)
tak od mene, ak se odlučiš na shamana, nećeš pogriješit, jer je to jedina klasa koja može biti opak melee dps, range dps (caster), hiler ( ajd i druja može biti sve to, + tank :rotfl: )
Ovako shaman je interesantan ali kada dodješ na 70 i odlučiš raidat morat ceš u 95% slučajeva bit resto a ne dps.Barem kod nas u guildi nema dps shamana niti ih je ikada bilo i vidit ceš da sve pro guilde ne koriste shamana za dps nego za healing.Neznam zašto je to tako ali jednostavno shaman je healing tipe.Imam par slučajeva kod svojih frendova bili su u solidnoj guildi raidali su gruul i morali su biti hileri ko i ostali shamani u guildi,ali oni su uporno htjeli biti dps pa su bili kickani i nisu mogli nač dobru guildu kad su radili app da su dps a ne healing shamani.I zato su quitali wow jer im se nije dalo dizat novu klasu i opet ga opremat.
meni je shaman dobar zbog Chain healinga i wind fury totema, to su mi nekak dve najdopadljive magije kod njega,jel kad sam recimo sa shamanom u instanci pa pukne windfury totem ,a ja igram sa daggerima(rogue) pa mi speed na svakoj ruci ispod 1.30 prebrz sam hehe, još puknem Slice and Dice znači to je 30% brže, pa zna past i ispod 1.00 sec :D
meni je shaman dobar zbog Chain healinga i wind fury totema, to su mi nekak dve najdopadljive magije kod njega,jel kad sam recimo sa shamanom u instanci pa pukne windfury totem ,a ja igram sa daggerima(rogue) pa mi speed na svakoj ruci ispod 1.30 prebrz sam hehe, još puknem Slice and Dice znači to je 30% brže, pa zna past i ispod 1.00 sec :D
zaboravil si bloodlust (30% brže) :D
i sve se to stacka ..nemoguce
evo ovako,7. sam lvl i pisalo mi je nešto da mi char možće naučiti profesije,e sad,kako se to nauči :o
NIKOLA RADIŠIĆ
14-08-2007, 13:33
Pitaj bilo kojeg "Guard" klikni desni i doli če ti pisat sta ga mos pitat ja mislin da ti je zadnje Proffesion trainer,na to kliknes i dobit čes izbor profesija pa klikni koja tebi treba.Nakon razgovora s čuvaron na mapi čes dobit zastavicu di ti je taj Proffesion tranier. to ti je to ukratko.
Stormcrow
14-08-2007, 17:13
a joj imam jedan problem, al ne mogu sad traziti po ovih 30 stranica da vidim jel neko vec pitao ovo... zanima me kako cu pauzirati pretplatu na nekoliko mjeseci? je li idem na cancel subscription? meni se cini da tako potpuno ukidam acc. :? ako neko zna, pomagajte :)
Cancel Subscription, no ne možeš zaustaviti vrijeme koje je već plačeno.
mislim da možeš pauzirat acc ako plačaš karticom, a ako bonom onda nemoš
Shadowhell
14-08-2007, 23:43
Cancel Subscription, no ne možeš zaustaviti vrijeme koje je već plačeno.
Možeš ako je isti dan..
Stormcrow
15-08-2007, 21:06
ma dobro nije vazno, samo hocu da je pauziram... naplacuje tek pocetkom septembra...
Backspace
16-08-2007, 16:36
Ovako imam jedno pitanje zelim prodati WOW,i zanima me koliko bi mogao dobiti za njega.Imam warriora na 70 lvl sa pola epic pvp opreme dok je oprema za tenkanje solidna daje 12000 armora i defense je 508.Ako je netko imao iskustva sa prodajom WOW-a ako mi moze reci cijenu.
http://armory.wow-europe.com/character- ... =Backspace (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Backspace)
Oprema ti je skoro sva plava za to nemreš dobit baš puno.
kako osnovat guild?i koji je lvl potreban?btw,ja sam human mage 15 lvl..
kako osnovat guild?i koji je lvl potreban?btw,ja sam human mage 15 lvl..
To neam blage na kojem lvl-u ali znam da moraš skupiti 10 potpisa za novu guildu i to moraju potpisat igrači koji nemaju guild
o jbte diću na pvt...ma nvm :) skupiću 10 potpisa ^^
btw,hvala ;)
i da imam još jedno pitanje,kako da imam ovaj quick invertory
ili u dva reda ko ovako http://pub.tsn.dk/screendumps/wow/cthun ... ilum.2.jpg (http://pub.tsn.dk/screendumps/wow/cthundown.nihilum.2.jpg)Sili jedan sa strane i jedan dolje ?
options - interface options - advanced - tu uključi te dodatne shortcut barove
A kako ljudi stave kratice za spellove iz toga gornjeg bara, sumnjam da klikću po spellovima?
mislim da klikcu... hotkey ima samo ovaj glavni bar dolje
Imas u keybindings opcijama lower left i lower right bar hotkeys, tamo si to podesi.
THUNDER_DINIX
18-08-2007, 14:17
ovako: istekao mi je bon za WoW, kupio sam TBC danas i upgrejdo ga. mislio sam da se dobiva uz igru mjesec dana igranja, ali nista. kako to da sam uz 1. WoW dobio (igrao sam 3 mjeseca), a sad nista?
ovako: istekao mi je bon za WoW, kupio sam TBC danas i upgrejdo ga. mislio sam da se dobiva uz igru mjesec dana igranja, ali nista. kako to da sam uz 1. WoW dobio (igrao sam 3 mjeseca), a sad nista?
hebiga, to tako ide, akj se nisi prije raspitao, a niš ostaje ti da kupiš bon
THUNDER_DINIX
18-08-2007, 15:52
bas jbg. al nema veze. dobro ce mi doci za novu expanziju. a i sad sam malo kratak s parama pa nemam za bon (cak ni blizu toliko).
bas jbg. al nema veze. dobro ce mi doci za novu expanziju. a i sad sam malo kratak s parama pa nemam za bon (cak ni blizu toliko).
ja nastavljam sa WoW-om ako Bog da za dva tjedna
THUNDER_DINIX
19-08-2007, 09:36
ma ja kontam da necu ni igrat dok ne dodje expanzija, zaboli me, ionako nemam para
kako da uđem u gildu? :(
guild master ili onaj koji ima sposobnos za zvat novu ekipu u guild, to su večinom oficiri ili zamjenici guild mastera
znaći ne šaljem nikakve zahtjeve,već me guild master mora pozvat? :(
znaći ne šaljem nikakve zahtjeve,već me guild master mora pozvat? :(
da, ali ako te hoče pozvat naravno, neki guildovi zovu i zovu, dok neki ideju na odeređen broj klasa i tak to
ubiti odgovor na tvoje pitanje je da guild master ili njegovi zamjenici mogu zvat novu ekipu u guild
Pitas nekog u guildu od membera da ti kaze ime officera/gma i pitas ga da te pusti.Kada dodes na veci lvl i ides u bolje guilde vecina njih ima app za napraviti znaci prijavu da oces u guild prema tome oni ocijene dali si im od koristi.
Jel itko zna kako u Dun Moroghu(početnoj zoni dwarfova) doći na ono jezero goru u desnom kutu
Jel itko zna kako u Dun Moroghu(početnoj zoni dwarfova) doći na ono jezero goru u desnom kutu
Ne možeš
Pecaj na ona druga dva treće je okruženo planinama(vjeruj mi pokušavao sam)
Možeš, traži po youtubu "Ironforge Airport" ili tako nešto.
hehe i mene je to uvjek zanimalo kako doc gore pokusavao sam ali nikad nisam uspio.. dosao sam do jednog vrha i trebalo mi je par yardi da preskocim ali nemos nikako :( :(
Shadowhell
23-08-2007, 13:51
Trebaš Parachute Cloak ili bilo što da uspori brzinu kojom padaš.. znači aktiviraš to, odeš na epic mount i skočiš s groblja pored ulaza u IF prema planinama.. od tamo bi trebalo biti lako doći do ironforge airporta
Probao sam sa levitate skocit od groblja, nisam ni 1/4 puta presao :-x :-x
Jedino sto mi pada na pamet je da se nekako ponem na IF i da onda uzmem levitate
ja sam uspio sutra vam uploadam screenshot
kako da dođem to longshirea?
http://www.max-save.org/thumbs/336091untitled.JPG (http://www.max-save.org/viewer.php?id=336091untitled.JPG)
jel longshire uopće tamo?oznaćeno je na slici
Kakvo je to mutavo pitanje, kad si već u Westfallu, i pitaš se što bi moglo biti na zapadu, jel ti sinulo da se odšečeš na taj zapad i pogledaš što je tamo...?
Kakvo je to mutavo pitanje, kad si već u Westfallu, i pitaš se što bi moglo biti na zapadu, jel ti sinulo da se odšečeš na taj zapad i pogledaš što je tamo...?okej,otiću :)
Smeagoul
30-08-2007, 12:41
Kakvo je to mutavo pitanje, kad si već u Westfallu, i pitaš se što bi moglo biti na zapadu, jel ti sinulo da se odšečeš na taj zapad i pogledaš što je tamo...?
Fear of the dark
longshire :) sd sam tamo,ubijam defisase :rotfl:
ovako - mjenjao sam se za acc sa jednim likom.Ponuda je bila i više nego povoljna za mene - UD rogue sa imbah gearom,u zamjenu za huntericu sa prosječnom opremom te podosta golda.
Međutim,ime tog chara je po meni blesavo - Koscati :|
htio sam promjeniti ime te sam kontaktirao GM-a,rekavši mu kako moje ime znači nešto jako gadno na hrv. jeziku te kako me svi u školi koji igraju WoW zajebavaju zbog imena,kako me hrv. guilde ne primaju zbog imena,itd...
uglavnom - u jednom trenutku me pitao što znači moje ime.Ja sam rekao "something rude that man's have between they're legs"
On je rekao ok,međutim prije nego što mi promjeni ime mora poslati moje ime na "translation",te kako će me kontaktirati čim stignu rezultati.
Eh,tu je moj problem.Naime,nisam siguran da koscati znaci racku,stoga najebah kada skontaju da sam im isro za ime.
Što da radim? da tražim da mi daju hrv. GM-a pa da mu kažem kako me zajebavaju zbog "Koscati" te da su zakljucili da im je kura[ koscati?
pomagaj brate
Shadowhell
30-08-2007, 14:31
Zašto je Koščati blesavo? Ne vidim ništa loše u takvom imenu za UD rogua..
Nikad čuo da to znači racku..
Večina ljudi će to ime pročitat kao na engl, dakle KoskatiSili Koskejtaj. Teško da će netko pročitat to kao Koščati, čak je i meni koji koristim š i č trebalo dosta da skužim.
o majke ti,ja neidem u BG sa imenom "Koscati" :/
ništa,idem probat zaprijetit GM-u bojkotom wowa...
mislim da bi se Koščati dao prevesti kao Bone Man, tako da ne vidim nista lose u tome za UD rogue-a, al kako ti pase.
Nikad čuo da to znači racku..
Smeagoul
30-08-2007, 15:37
Kaciga, jesam li ti lijepo rekao da kazes kako je "koscati" bio prilog.. i da kazes da te svi zezaju da ti je "Koscati" ili da si ti sam "Koscat"
ili si samo mogo rec da si kupio acc i lijepo bi ti promijenio ime bez problema..------> hehe bolje ne :D --->EDIT xD
Smeagoul
30-08-2007, 18:40
ili si samo mogo rec da si kupio acc i lijepo bi ti promijenio ime bez problema..
da, kada bi to uradio odmah bi dobio perma ban ili 3 dana ban..
citaj Terms of Use :)
Arbiter of Change
30-08-2007, 18:53
U, vidim kako se češe po glavi.
heh to nisam znao... procito terms of use nisam nigdje vidio da pise nesmijes prodat acc pise da nemsmijes nekom dat pare da ti power levela te da nesmijes davat pare za gold, armor,wpnse i da nesmijes pruzat usluge power levelinga za novce, valjda mi je promako taj dio di pise nesmijes prodat/kupit account , ali sam zakljucio da nesmijes jer nije moguca promjena imena i prezimena koje se unosi kad se kreira acc.
Reko sam to jer znam tipa koji je kupio epic rouga i promijenio mu ime bez problema , ali on ga je transfero nakon kupnje pa valjda tad dolazi opcija za mijenjanje imena.
Shadowhell
30-08-2007, 19:06
heh to nisam znao... procito terms of useS
Vjerujem
ovako - mjenjao sam se za acc sa jednim likom.Ponuda je bila i više nego povoljna za mene - UD rogue sa imbah gearom,u zamjenu za huntericu sa prosječnom opremom te podosta golda.
Međutim,ime tog chara je po meni blesavo - Koscati :|
htio sam promjeniti ime te sam kontaktirao GM-a,rekavši mu kako moje ime znači nešto jako gadno na hrv. jeziku te kako me svi u školi koji igraju WoW zajebavaju zbog imena,kako me hrv. guilde ne primaju zbog imena,itd...
uglavnom - u jednom trenutku me pitao što znači moje ime.Ja sam rekao "something rude that man's have between they're legs"
On je rekao ok,međutim prije nego što mi promjeni ime mora poslati moje ime na "translation",te kako će me kontaktirati čim stignu rezultati.
Eh,tu je moj problem.Naime,nisam siguran da koscati znaci racku,stoga najebah kada skontaju da sam im isro za ime.
Što da radim? da tražim da mi daju hrv. GM-a pa da mu kažem kako me zajebavaju zbog "Koscati" te da su zakljucili da im je kura[ koscati?
pomagaj brate
neeeeeeeeeee sto zamjeni lika *ebo te rogue svi su rogue a ja se bas uzivio u tvog lika ,.....
Smeagoul
30-08-2007, 19:42
evo lizard taman idem naci paragraf gdje pise o trejdanju
(1) E. Blizzard Entertainment does not recognize the transfer of Accounts, and any unauthorized transfer of the World of Warcraft software will result in the permanent deletion of the Account attached to that software. You may not offer any Account for sale or trade, and any such offer:
i. is a violation of this Agreement;
ii. may result in suspension or termination of the Account at Blizzard Entertainment's sole and absolute discretion; and
iii. will not be opposable to Blizzard Entertainment.
(2)C. ...
v. buy or sell for "real" money or exchange gold, weapons, armor, or any other virtual items that may be used in World of Warcraft outside the World of Warcraft platform; or
vi. let any third person (except for a minor for whom you opened the Account) play on your Account including, but not limited to, using so-called “power levelling services”, i.e. paying a third person for playing on your Account; or
vii. play on the Account of a third person including, but not limited to, providing so-called “power levelling services”.
neeeeeeeeeee sto zamjeni lika *ebo te rogue svi su rogue a ja se bas uzivio u tvog lika ,.....
a ti si? :D
eh da,GM mi se jos nije javio,ak mi se ne javi idem opet otvorit ticket i probat to sa "Everybody are making jokes about how my "man stuff" is bone-like,I even think of quiting WoW!!!1111"
Jel se može napravit acc bez kreditne kartice nego samo s prepaid cardom?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.