Log in

Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16

flander
19-08-2009, 12:44
hmm zamisli si ovu situaciju

Topic: Ulduar - koje epice ste skupili
Topic: Ulduar - koje mountove ste skupili ?
Topic: Ulduar - koje recepte ste skupili ?
Topic: Ulduar - Kako da prođem prvog bossa? 10man raid
Topic: Ulduar - Armor penetration items
Topic: Ulduar - Koji vam je boss najbolji ?
Topic: Ulduar - Dali ste sve achive iz Ulduara skupili ?

...

got the point ?

Sporky
19-08-2009, 21:06
Dobro sad Armor pene nemre spadat pod ulduar temu :/
Mozda neku Stats Temu vec da i onda naglasit pitanje u vezi uld itema...

FaTaL_mRkvA
23-08-2009, 16:28
Dosad sam dignuo Huntera na lvl 55, nastavio s DK-om do 67 i onda krenuo ispocetka s drujom do 60 (sve ally).
Onda sam otisao mjesec i pol na more, a sutra se vracam doma. Frend na moru me nagovorio da dodem na njegov server. To bi mi bio prvi lik kod Horde, a razmisljao sam da napravim Troll rogua, no posto vec dugo nisam igrao wow zanima me kakvi su roguovi trenutno u pve i pvpu? Da li su najavljena nekakva nerfanja roguova u sljedecim patchevima, itd...
Hvala

mravojed20
23-08-2009, 16:33
Zasad su jaki u svemu, ali ne brini se doći će i na njih red. :P

FaTaL_mRkvA
23-08-2009, 16:49
Znaci vjerojatno cu doc do 80, jednog se jutra probudit i vidit da su nerfali stealth ili tako nesto...

LD
23-08-2009, 17:01
I da ih nerfaju opet su ubitacni. Prosjecno geran roug me sjebe za cca 4sec.

Wizard
23-08-2009, 17:03
A rogovi su mislim jaki ko i uvik, a konstatno je netko nerfan netko buffan, tako da zbog toga birat klasu se ne isplati, a roge kao cisti dmg dealer ce uvik biti jedan od jacih dpsova u pve, a u pvp, pa rogue i jest jedina klasa bas ono pravo za pvp stvorena :)

Tyrion
23-08-2009, 23:28
Od pretbca preko s3-4 do Wotlka rogueovi su ostali vjerojatno najbolja pvp klasa.

flander
23-08-2009, 23:32
Od pretbca preko s3-4 do Wotlka rogueovi su ostali vjerojatno najbolja pvp klasa.

pa naravno, rogovi su uvjek bili i bit će najzabavnija klasa ^^

Wizard
23-08-2009, 23:42
sada kolko su najzabavnija ovisi od covika do covika, al ostalo stoji

flander
24-08-2009, 00:08
to da, recimo oduvijek pokušavam zarollat frost maga, pa nikako, a i warlock mi je odma tik poslije maga ^^

Stinkfist
24-08-2009, 11:43
Off Topic: ja sam danas primio neki email od blizzarda u kojem mi kaze da moram potvrditi da sam ja pravi vlasnik accounta tako sto cu im poslati neke podatke o sebi, jer misle kako ja zelim prodati svoj acc. To je bullshit, al eto... Nisam htio novu temu pravit o ovome, a ako vec ima ovakvih postova onda sry.
email adresa s koje su mi poslali taj email je: wowaccountadmin@blizzard.com.
Meni se cini kao prava, ali nisam nikad prije primio nikakav email s te adrese, pa ako vam je poznata recite. Hvala unaprijed.

Wizard
24-08-2009, 11:53
Hi,

This e-mail is fake, you will never receive an e-mail from Blizzard asking you to login and verify your details. If we wanted we would simply ban your account out right and inform you of that fact in an e-mail.

You can safely delete this e-mail.
Eto to ti je reply blizzovog staffa na to pitanje na official forumu

btw. google is your friend :)

The Great Duck
28-08-2009, 19:22
Može tko preporučiti koji server za početnika?I koji tip servera?

Arbiter of Change
28-08-2009, 19:38
Prvo, definicija realmova (c/p da si olakšam život), a što se tiče konkretno nekog servera... ovisi što tražiš, gdje ti je ekipa i koliko novi server želiš. Zašto ovo zadnje? Jer su ti na starijim serverima neke stvari već utemeljene, ekonomija ima svoj vlastiti tok i slično (sve zbog načina na koji komuna igra i drugih stvari). Na novim serverima se ne osjećaš toliko kao n00b koji je zalutao među hardcore igrače jer su... pa, i ostali su više manje novi igrači. Čujem da je Saurfang (PvE)Sdobar novi realm zbog transfera i jer su mnogi navodno re-rollali tamo.

PvE - Player versus EnvironmentS In this type of realm, you are never forced into a player versus player situation. If you choose you can activate your PvP flag, which will enable the opposing faction to attack you, but that is strictly optional. If you are looking to enjoy a leisurely grind and don't want to deal with the "war" in Warcraft, then go ahead and roll on this kind of realm. You may still PvP in battlegrounds, so the PvP aspect of the game is not completely lost, it is just controlled.

PvP - Player versus Player SA PvP realm is exactly like a PVE realm in almost every way. Same dungeons, spells, mobs and areas. Even the same battlegrounds. The only difference? Once you leave territories controlled by your faction, you are fair game for PvP. In the starting areas, right up until about level 16 or so, you are protected and your PvP flag is off. Once you leave the starting areas, however, you can be attacked anywhere, at any time. To a lot of players, this adds to the excitement of the grind. However, there are some things you should consider...

* You will get ganked. A level 35 can kill a level 24 on sight, and it is his right to do so. A level 60 will sneak to a newbie zone and destroy any level 10 who turned on his PvP flag. You will hear the philsophy "it it's red, it's dead" thrown about a bit. Players of the opposing faction have their names in red when flagged for PvP, so if somoene sees someone with a red name, they will be killed regardless of level or situation.
* Don't ever expect a fair fight. 2 on 1, 3 on 1...that is going to happen. If you are engaged on two mobs, don't expect any mercy. If a member of the opposing faction sees you in that vulnerable position, they could very well take advantage.
* You will get camped. Someone 15 levels above you will sit at your body and kill you again and again and again when you rez. This doesn't happen all the time, or even a majority of the time, but it does happen. Is that person being a bit of a jerk? Probably. Is it within the rules of a PvP server? Absolutely. Will you get anywhere by complaining about it in the chat channels or forums? No.

RP - Role Play ServerSThese servers are exactly like a PvE server, except there is role playing amongst a lot of the players. No, role playing is not required, but these servers are the place to find like-minded role players. If you want to play a dwarf, and pretend to be a dwarf in your interactions with others, these are the servers for you. Again, you don't HAVE to role play, but you would be better off rolling on a PvE server if you don't want to role play.

RP PvP - Role Play Player versus PlayerSFinally, we have the most rare server, the RP PvP. These servers are exactly like a PvP server in every way, except it is a role playing server. Some people think a little less ganking and camping occurs on these RP PvP servers, but there is still a fair amount of typical PvP behavior.

The Great Duck
29-08-2009, 10:19
Ekipe koja igra WoW baš i nemam,zanm samo jednog lika,pa ću ga pitati koji je server...Tražim nešto noviji server,jer ako sam dobro shvatio,na starijima su stariji igrači,pa valjda nemaju volje raditi sve instance,dungeone i questove koje bih ja htio proći.

Wizard
29-08-2009, 10:47
Pa vecinom ces soloat, a uvik se nadje neko ko lvla da s njim odes vamo tamo i sl, tako da ti starost servera nije tak vazan faktor, bolje gledaj di su koji ljudi, neki hrvatski server odes il tak nes

Aerial
29-08-2009, 23:46
Speakin' of stariji igrači, ja sam u guildu u kojem je dobar dio ljudi, uključujući guildmastericu, u 30-ima, najmlađi član ima nekih 16 godina, a najstariji 52 :D

BeHolder
01-09-2009, 08:39
Ekipe koja igra WoW baš i nemam,zanm samo jednog lika,pa ću ga pitati koji je server...Tražim nešto noviji server,jer ako sam dobro shvatio,na starijima su stariji igrači,pa valjda nemaju volje raditi sve instance,dungeone i questove koje bih ja htio proći.

još ti je i bolje da su stariji igrači na serverima jer su iskusniji pa će ti biti lakše prozili instance i igrači
koji duže igraju wow imaju više strpljenja tako da ti se neće raspadat grupe za instance ali najbolje ti
je ic na neki server di ima puno ljudi pa možeš tamo naći sve i ekipu i grupu za instace za questove sve
te dobru battleground grupu!

Wizard
01-09-2009, 12:38
Ma vise manje di god da odjes vjerovatno ces upoznat neke ljude nac ekipu i bit ce ti dobro, al ako imas neke prijatelje koji igraju il sl pa ides di su i oni i gotovo

Tyrion
07-09-2009, 12:54
Imam par pitanja.

Kako sada stoji prebacivanje s pvp servera na pve? da li je moguce.

BoA gear. Kako ce se ponasati ako ga enchantam s najboljim enchantovima na lvu 80 i onda ga prebacim na lv 1 lika.

Aerial
07-09-2009, 15:55
BoA gear. Kako ce se ponasati ako ga enchantam s najboljim enchantovima na lvu 80 i onda ga prebacim na lv 1 lika.

Ne moš :P
BoA gear se tretira kao item level 1, bez obzira koji level bio lik koji nosi gear.
Znači, svaki enchant koji traži "item lvl 35, 60 .." se ne može staviti na BoA item. Ali možeš vanilla enchante tipa Crusader na oružje ili nekakav mizeran +health na chest.

Jedini "high" level enchant kojeg možeš staviti na BoA shouldere je Greater Inscription of the Gladiator (http://www.wowhead.com/?item=44957), koji košta 10k honora. Kupiš ga s s lv 70+ likom, staviš ga na BoA shoulder i pošalješ nekom low level altu.

EDIT: nope, čini se da su fixali i ovo zadnje :) Enchant nema efekta više ukoliko lik koji nosi BoA shoulder nije 70+ level :(

Tyrion
07-09-2009, 21:18
Isao sam prebacivat lika. Potvrdilo mi je karticu da je ispravna na onom prvom koraku. Sada sam došao do zadnjeg koraka di mi skinu pare sve upišem i dođe mi error te da pogledam detalje dolje.
A dolje samo piše payment rejected...
Naravno bio sam nairitiran i poceo sam spamat te mi je došlo da 24h ne mogu upisivat podatke :yuck: .
Pare imam na racunu (imam i u devizama i u kunama), valjan je itd. sta bi mogao biti problem tu?(Ako ništa drugo ninjat cu nekom karticu da platim)

flander
07-09-2009, 21:46
to se meni zna desit

zato sad imam dvije, jednu american i druga je mastercard, jednom jednu uvati drugi put drugu

fakat ne razumijem u čemu je caka, a uvijek ima novaca na obadvije

brijem da je do naših banaka

Tyrion
08-09-2009, 16:32
Meni cijela familija, ukljucujuci mene, ima Visa kartice.

Još jedan sat pa cu opet probat :S.

LukA33
11-09-2009, 08:23
Nadam se da sam na dobrom mjestu.
Danas se pokusam logirati i napise mi da to nisu pravi podaci :shock:
Onda pogledam mail i vidim e-mail od blizzarda da mi je password promjenjen :shock:
Zanima me dali je netko drugi ovdje imao istih problema

flander
11-09-2009, 09:25
ako sam ja dobro skužio rad Blizzarda oni ti nikad nebi poslali takav mail

LukA33
11-09-2009, 09:30
ovo je taj mail

Hello Luka,

This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: 1d.panic.luka@gmail.com.

Your password has recently been modified through the Account Management website.

*** If you made this password change, please disregard this notification.

However, if you did NOT make any changes to your password, we recommend you contact Blizzard Billing & Account Services for assistance keeping your account as secure as possible.

For more information, click here for answers to Frequently Asked Questions or to contact the Blizzard Billing & Account Services team.

Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.

Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy

flander
11-09-2009, 09:37
onak da se neko ne zajebava, ili te želi hakat ?

sumnjam da bilzz može mjenjat pass kad mu se digne

LukA33
11-09-2009, 09:44
Ne znam pise mi da je to password za battle.net ali ne mogu se logirati na wow

flander
11-09-2009, 09:47
onda piši blizzardu

LukA33
11-09-2009, 09:48
jesam i cekam odgovor koji ce stici za tjedan dana poznavajuci blizz

Worthaur
11-09-2009, 09:53
Your password has recently been modified through the Account Management website.

*** If you made this password change, please disregard this notification.

Dakle, nije ti blizzard mijenjao pass nego netko drugi, netko tko ima pristup tvom accountu osim tebe...

Arbiter of Change
11-09-2009, 09:55
Ili je bezveze poslano, kao što meni često YouTube šalje bez ikakvog razloga.

flander
11-09-2009, 09:59
da samo kaj Youtube ne plačaš, pa u laganici odjebeš taj mail ^^

ali Blizz je ipak druga prića ako si aktivan igrać

LukA33
11-09-2009, 10:03
Ja stvarno ne znam sta se desava, promijenim password i sve super radi kad odjednom disconected from server i probam ponovo se logat kad ono pise da mi je account suspendiran :shock: :shock:

Wizard
11-09-2009, 10:16
Pa cini se da ti je mal acc hackan, al sredit ce to blizzard sve, cekaj njihov odgovor, dok cekas posalji jos 4-5mailova i sve ce biti dobro.

Zato ja nisam napravia battle.net acc i nemam problema :)

LukA33
11-09-2009, 10:22
Poslao mi je Blizz mail i napisali su da su oni suspendirali acc jer je netko neovlasteno ga koristio i da cu moci za 24 sata ponovo se logirati

FaTaL_mRkvA
11-09-2009, 10:39
Netko ti je resetirao password ili tako nešto i tebi je stigao e-mail potvrde i kaže ti lijepo 'da ako ti nisi to napravio da kontaktiras blizz', a taj koji je to napravio ocito je dobio ili ima tvoj acc name i password pa je usao u igru i napravio nesto da te bannaju (npr otisao u grad i poceo spammat "WWW.GLUPIGOLDSELLERI.COM DOĐITE I KUPITE GOLD")...

Gu$ht3r
11-09-2009, 11:14
ne on je rekao da je poslo mail blizzu a oni su onda bannali acc jer su vidjeli da ga je neko hacko.

Tyrion
11-09-2009, 13:34
Probao sam 3 razlicite ispravne kartice.

Na svima mi je došlo "payment rejected"...

I onda sam tek vidio na forumima da pišu ljudi da imaju isti problem, cak neki koji su vec placali s tim karticama.
Sad cekam odgovor Blizzarda na mail...

11-09-2009, 13:44
Pitanje u vezi druida. Krenuo bi isponova igrati. Trebao bih se u stormwindu nači s dva frenda i od tamo dalje ispočetka igrati pa me zanima jel mogu preksočiti questove za druida na početu te moguli skilove/forme za koje treba raditi questove dobiti kod trenera. Nisam druida igrao godinama pa ne znam. Prije se moralno odraditi questove za forme

flander
11-09-2009, 14:56
cak neki koji su vec placali s tim karticama.

pa da, to se meni dešava, uvijek prije neg kaj žicam karticu od starog pitam dal ima para, ako ima idem uplatit, i evo desilo mi se već da par puta sa istom Mastersicom platil i sere, neće primit, fakat misteriozno

Wizard
11-09-2009, 15:44
Pitanje u vezi druida. Krenuo bi isponova igrati. Trebao bih se u stormwindu nači s dva frenda i od tamo dalje ispočetka igrati pa me zanima jel mogu preksočiti questove za druida na početu te moguli skilove/forme za koje treba raditi questove dobiti kod trenera. Nisam druida igrao godinama pa ne znam. Prije se moralno odraditi questove za forme
za forme trebas raditi questove, osim za flight formu koju sam naucis kod trenera

i da pricao sam s gmom u svezi shaman questova, koji su sigurno najgori class questovi, radia sam i war i lock questove tako da znam i rekao mi je da nemaju namjeru micat ih iz igre jer su kao vrijedno iskustvo u igranju tog lika, mislim lipi su ti questovi, ali putovanje pola svita 18x da ih mos rijesit nije bas lipo, pa eto mozda ce ih minjat, prilagodjavat u kataklizmi, ali oni ce sigurno biti tu

Tyrion
11-09-2009, 15:57
cak neki koji su vec placali s tim karticama.

pa da, to se meni dešava, uvijek prije neg kaj žicam karticu od starog pitam dal ima para, ako ima idem uplatit, i evo desilo mi se već da par puta sa istom Mastersicom platil i sere, neće primit, fakat misteriozno

A ma. Ja cu probavat 3 puta svaki dan xD. Svaki put cu probat 1 pa cancellat i ispocetka sve dok ne uspije.

FaTaL_mRkvA
13-09-2009, 08:16
Mislim da se za druida mora quest raditi jedino za bear form na lvlu 10. Ostale forme se sad mogu kupiti...

Delirium
15-09-2009, 09:38
http://www.wowhead.com/?talent#ofcifhrIdeGzMtcdZVM

sta se misli o ovom talent buildu?

Petlare
15-09-2009, 09:59
Mislim da se za druida mora quest raditi jedino za bear form na lvlu 10. Ostale forme se sad mogu kupiti...

kupovale su se i prije 2 godine sve osim swift fly forma

Aerial
15-09-2009, 10:15

Slabo se kužim u mejđeve, ali čemu +66% crit dmg na frost spellovima ak si arcane? :D

Wizard
15-09-2009, 12:43

neznam zelis li pve ili pvp spec, ali ovi je u svakom slucaju smece

Arbiter of Change
15-09-2009, 12:47
Kad smo kod toga... ono, za što bi bilo najbolje prakticirati Arcane build? Pitam jer ne znam koliko su se stvari promijenile novim patchevima.

@Gibble;
Inače, nema ti previše smisla pitati kakav je build ako ne kažeš za što ga planiraš koristiti, jel'te. :)

Wizard
15-09-2009, 12:53
U pvp ipak frost>sve ostalo, arcan se koristi za pve, zasad ima dobar dps, pogotovo u fajtovima di ima mnogo micanja, al nije puno losiji od fire, a uskoro kad dojde 3.2.2 bit ce jos bolji i gg

FaTaL_mRkvA
15-09-2009, 13:49

kupovale su se i prije 2 godine sve osim swift fly forma
Inace, na lvlu 10 ti se radi q za Bear Form tako da ne mozes reci da su se oduvijek SVE kupovale, a i quest-chain za Aquatic Form (ako neznas sto je to reci pa cemo ti objasniti, ili jos bolje odi na wowwiki.com pa tamo prouci par stvari) je do prije par mjeseci postojao.

EDIT: Pise se Swift Flight Form, a ne swift fly form...

Delirium
16-09-2009, 10:05
na kraju sam se specco za frost...i luv CCing <3

junkieee
17-09-2009, 18:19
neda mi se vise igrat sa palom i warirorom pa bi malo na alijansi igrao. Ima tko dobar HR ili balkanski guild na ally strani?

Gdje uopce ima najvise Hrvata - znam da su prije korgall i sylvanus bili poplularni . SAd kak je danas situacija.

Petlare
18-09-2009, 08:43
neda mi se vise igrat sa palom i warirorom pa bi malo na alijansi igrao. Ima tko dobar HR ili balkanski guild na ally strani?

Gdje uopce ima najvise Hrvata - znam da su prije korgall i sylvanus bili poplularni . SAd kak je danas situacija.

allije /spit

Tyrion
19-09-2009, 12:51
Danas sam pogledao nesto an acc managmentu i pise my acc canceled :?

Jos uvijek mi traje prepaid i to, sta ce biti kad istekne? I kako mogu to promjeniti?

Wizard
19-09-2009, 14:34
neboj se da tek tako brisu accove di bi bili, to tako pise iako nije jasno zasto, kad ti istekne taj prepaid normalno uplatis dalje, taj canceled slobodno ignoriraj

flander
19-09-2009, 16:19
da tak je i meni, recimo uplatim mjesec dana sa kreditnom i onda mi u subscription piše "Active" ćim maknem naćin plaćanja sa kreditnom piše "subscription canceled"

ništa bitno, kao što Wiz kaže,ignore

FaTaL_mRkvA
20-09-2009, 21:52
Jel ima ko twinka da igra u non-exp bg-ovima? Samo me zanima kako je tamo jel dobar pvp i tak...

Tyrion
01-10-2009, 08:49
Dva ipo tjedna nakon sto sam im poslao mail (zbog onog payment rejected):

Hello,

Thank you for your patience while we conducted our investigation. We are pleased to inform you that the issue which were preventing you from using your credit card on our website has now been resolved and that you should now be able to attempt the payment again.

Naravno, ja sam sav sretan isao probat opet transferat a problem je ostao isti :cry:

Gu$ht3r
01-10-2009, 17:44
mozda nemas para ili nesto slicno

flander
01-10-2009, 18:33
ma nije do toga, kad se meni isto dešavalo, a bilo je para 100%

to neš eventualno preko banke seru,ko će ga znat

Tyrion
01-10-2009, 18:46
Da, ali na 3 razlicite kartice! Jedan tip je probao 10 kartica i to su sve bile razlicite po bankama/kompanijama i na svima dođe payment rejected.

Ako sam odgovorio pitanjem na mail koji su mi oni poslali nakon upita web formom, koliko moram cekat da odgovore?
Ne valjda opet dvaipo tjedna :S.

Aerial
04-10-2009, 19:53
Nije ni pitanje ni odgovor, ali ovo je jednostavno zakon :D

Dakle, jutros, negdje oko 4-5 AM mi netko hackao account i spojio ga sa svojim battle.net accountom. Popodne oko 2-3 PM to skužim i pošaljem onaj web form za reset passworda itd itd, i prije sat vremena mi dodje mail da je password resetiran i da se mogu ulogirati. Sad skeniram sa Spybotom PC, još nisam pokušao ući u WoW dok ne napravim svoj Battle.net i mergam WoW s njime.

Ali, ali, sreća u nesreći :D

Naime, danas mi je trebao isteći pre-paid, tj. morao sam obnoviti pretplatu bilo preko kartice ili gamecarda. Ja to radim gamecardom. I sad, odem ja prije 15 minuta pod account management da si dodam gamecard, kad ono piše:

Added one-month subscription: Oct 4
Expiry date: Nov 4

Lik koji mi je hackao acc je iz vlastite kartice valjda uplatio mjesec dana igranja jer očito ne bi mogao ništa hackati ako je pretplata istekla :D
Dakle, sad sam dobio account natrag i besplatnih mjesec dana igranja :D Pa, ono, hvala...

flander
04-10-2009, 22:32
a jebote :D

svaka čast xD

btw da pitam to sa battle netom, nisam igral već cca 2 mjeseca, sad namjeravam krenut sljedeći tjedan ako bude para, a bit će nadam se

i sad kad nadoplatim mjesec dana subs, jel moram ja delat taj battle net acc ?

kolko vidim kad idem na acc managment i dalje mi je ono sve pos tarom kak je

Aerial
04-10-2009, 23:48
Nije ništa obavezno, tako da ako nemaš battle.net acc, ne trebaš ga raditi.

EDIT: rofl, lik ima pretplatu na mom accountu. Sljedeći mjesec će opet skinuti 9 funti s njegovog mastercarda. Mogu otići u opcije i promjeniti si na polugodišnju pretplatu XD

Gadno je to što ako me prijavi za zloupotrebu njegovog accounta, dobiti ću ban.. Desilo se jednoj curi iz guilda, i morala je naknadno platiti tih mjesec dana. Mislim, ffs, oni tebe hackaju i TI dobiješ ban.

..

Al, moram priznati, primamljivo mi sad ovo izgleda. Mogu si promjeniti spol, frakciju, realm, plaća gazda XD

flander
05-10-2009, 08:12
ahahahaha

daj ovoga malo pofjeli taj acc ^^

okreni rundu :D

Gu$ht3r
05-10-2009, 09:35
promijeni spol frakciju sta god te volja, i onda makni karticu XD

flander
05-10-2009, 13:45
pa nadoplati si još koji jesec i boli te klinac, ako se lik žali žali se i ti da te je hakiral, dvosjekli mač :D

jednom se opekal sad više nebu ^^

Aerial
05-10-2009, 14:10
Bah, poslao sam blizzu mail da imam nepoznatu kreditnu karticu na accountu. Da ne ispadne da sam i ja neki abuser :P

..

pff, ne isplati se biti pošten :P

Smeagoul
05-10-2009, 14:13
no, sad si good boy

al si sad odmah odradi faction/name/gender/server change i 6 mjeseci sredi pa nek se lik zajebava opet :D

flander
05-10-2009, 14:37
Bah, poslao sam blizzu mail da imam nepoznatu kreditnu karticu na accountu. Da ne ispadne da sam i ja neki abuser :P

..

pff, ne isplati se biti pošten :P

pa nisi valda maknul onaj sub kaj ti je uplatil ? ili ti to ostaje ?

Aerial
05-10-2009, 14:44
Ovaj kojeg je uplatio za mjesec dana mislim ostaje :P .. ne znam točno kako sad ide to s karticom, pa sam poslao mail blizzu. Probao sam cancel subsription, ali onda mi dođe potvrda za cancel account. Ono, lolwut, pa valjda se može otkazati kreditna kartica bez otkazivanja accounta? :P

flander
05-10-2009, 14:49
kolko ja znam ako plačaš karticom, i klikneš na taj cancel subscription, samo ti makne plaćanje, acc ostaje i ono kaj je uplaćeno isto ostaje

LukA33
05-10-2009, 18:50
u vezi hackanja, tako se i meni isto dogodilo samo sto je meni lik napunio pun inventory mithril ore-a
ono mislim hvala ko god to bio hehe

Petlare
06-10-2009, 07:31
eo probavam se logat kad ono pise da je acc spojen s betlnetom wtf

Aerial
06-10-2009, 09:16
Hihi, hackan si :D
Netko ti je drpnuo account i spojio ga sa svojim battle.netom.

Niš, ovdje su ti upute kako vratiti natrag account:
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=10203680422&sid=1

Meni je ista stvar bila, poslao sam web form negdje oko 3 PM, do večeri sam imao account natrag.
Samo pazi, nakon što dobiješ account tj. nakon što si se resetira password, obavezno promjeni password drugačiji od starog. Da budeš siguran, skeniraj si komp sa Spybotom ili Adawareom (meni spy našao 3 keyloggera) PRIJE nego promjeniš password/mail/itd. Bilo bi dobro da napraviš svoj battle.net account nakon toga i spojiš si WoW acc na njega, tako da ti ga ne može netko opet povući sebi.

EDIT: ak te hackao isti lik koji je i mene, obrati pozornost na kreditnu karticu XD

Petlare
06-10-2009, 09:39
ma to sam vec poslo sam sto jos ne odgovaraju a i vidim da je navala jos par ljudi iz guilda je popusilo ovo sam vec skeniro ostalo je na cakanju poslo sam im sve osim ID jel nebrem trenutno

ubija me ovo iscekivanje i btw ak je ostavio karticu a sutra istice bon ofc XD mislim ono da mu vise na pamet nece past da to napravi iscjedit cu je do kraja

flander
06-10-2009, 11:18
bokte pa kaj Blizzard to nekak ne riješi

gamad pohlepna, kradu pare a zaštita im je zaklinac

Petlare
06-10-2009, 11:46
jos nisu ni poslali da su primili mejl pa jebo te

Petlare
06-10-2009, 19:12
jos nisu ni poslali da su primili mejl pa jebo te

odvojili su to od bnet accounta vidim tam kad ocu vratit pass sad mi ne pise da je s bnetom spojeno ali jos mi nisu poslali novi password wtf kae sad zapelo
oso tam do kraja i vratio neki pass al imam ban od 24h XD

Aerial
06-10-2009, 22:46
Da ,to mi je genijalno.

Ljudi budu žrtva hackanja, i onda ih ovi još banaju. GG.

Zv0nZ1
07-10-2009, 11:04
Ima li koga na Saurfang realmu?

Gu$ht3r
07-10-2009, 18:25
Da ,to mi je genijalno.

Ljudi budu žrtva hackanja, i onda ih ovi još banaju. GG.

i povrh svega onemoguce ti placanje bonova i ostalih gluposti preko kartice, tako da moras jos mailove njima slat. gadovi.

Delirium
08-10-2009, 07:47
pokido si windowse i sad sam instaliro WoW a sad...patchanje...isuse boze sto ja mrzim patchanje

m0dkayZ
09-10-2009, 08:46
Ima li tko Quest Helper za 3.2.2? Trazio sam preko matrixa al nevalja ingame....

Aerial
09-10-2009, 09:23
Ima li tko Quest Helper za 3.2.2? Trazio sam preko matrixa al nevalja ingame....

http://www.wowinterface.com/downloads/info9896-QuestHelper.html

Updatean 6.10. pa pretpostavljam da radi sa 3.2.2 :)

bananac
09-10-2009, 13:47
Taj novi QHelper je prekul, one obojane zone za pojedini quest su trebali odavno napravit jer je ona pulsirajuća svijetlost lame.

m0dkayZ
09-10-2009, 14:28

Ty Comrade.

Delirium
09-10-2009, 14:38

Ty Comrade.

damn sad mi se igra RA2

enivejz...nalazim da su svi 51 dk talenti manje-vise bzvz

Aerial
11-10-2009, 18:51
Mislim da sam opet hackan... I to Battle.net

Jutros u 6 AM mi je iz nekog razloga promjenjen password, na jednom od likova mi opet nema itema, a u 9 AM sam dobio ban.

...

Anyway, ono, ak dobijem account natrag idem na account management, cancel account i adio retail. Za nešto što plaćam ne-baš-jeftino, razina siguranosti je uznemirujuće niska. Zadnjih mjesec-dva hackovi lete na sve strane, nemam pojma koji ku*ac se događa, ali ovo ne valja.

Arbiter of Change
11-10-2009, 19:10
Si siguran da nije do tebe (safe mode i skeniraj svim živim)?
Mislim, da ti se ponovi zaredom i još na Battle.net računu... ej, nije Blizzard toliko aljkav, jednostavno nije.

flander
11-10-2009, 19:28
sa čime je dobro to skenirat te key loggere ?

spybot S&D ?

Aerial
11-10-2009, 20:23
A imam Spybot i Avast... Spybot nije ništa našao, a Avast je neki šrot našao, ali naravno, ne može ga srediti.

Kažu da je zapravo najsigurnije jednostavno copy-pasteati passove iz notepada.

Arbiter of Change
11-10-2009, 20:27
Imam Ad-Aware, Spybot S&D, Spyware Doctor i Avast, ali bitno ti je da full scan radiš iz safe moda radi potpune učinkovitosti i jer tada imaš punu kontrolu kod paljenja i gašenja aplikacija.

Wizard
11-10-2009, 20:41
Imas na blizz forumima bas jedan topic kako se rijesit stetocina, poveci topic, al odradi sto ti tamo kaze do kraja i mislim da nece biti problema, da i c/p je kolko cujem jako sigurna metoda

flander
11-10-2009, 20:49
hmm nekužim tu foru sa "c/p iz notepada" ?

Wizard
11-10-2009, 21:32
onda keylogger nemre skuzit sta si napisa

Aerial
11-10-2009, 22:26
Mislim ono, za promjenu passworda ne trebaš znati ništa drugo osim trenutog passa... tj. onaj tko ti ga ukrade garantirano će ti ga promjeniti. S druge strane, za povratak passa treba odgovoriti na 58,000 pitanja. Logično, ne?
Koji vrag ne pitaju CD key ili secret question odmah prilikom promjene passa?

Petlare
12-10-2009, 07:27
ama nist to ne valja meni je tek avg naso neki ksuser.dll u wow direktoriju

Gu$ht3r
12-10-2009, 15:28
ma ide mi na kurac Blizz nakon sto mi je acc bio hackan, onemogucili su mi placanje karticama, nakon sto sam im poslo mail banali mi acc i rekli da je pod istragom, neznam zasto da bi mi sad poslali da moram opet njima sav jebeni moguci info poslat, samo sto i krvnu grupu nisu trazili mamu im prcim.

bornathepicek
12-10-2009, 16:15
ma ide mi na prozor Blizz nakon sto mi je acc bio hackan, onemogucili su mi placanje karticama, nakon sto sam im poslo mail banali mi acc i rekli da je pod istragom, neznam zasto da bi mi sad poslali da moram opet njima sav jebeni moguci info poslat, samo sto i krvnu grupu nisu trazili mamu im prcim.
Neznam zasto al ja se fakat potrgo od smjeha kad sam ovo procito xd, kako jebeno sroceno. Ovo boldano kad sam procito skoro sam se udavio u soku koji sam pio :rotfl: :pray:

Aerial
12-10-2009, 18:50
Eno popodne bio Princ iz Bel Aira i Mišek Na Rubu Znanosti.
Reko ja, mogo bi staviti da skenira komp u mređuvremenu. Aj, pokrenem safe mode i odem u Avast, uključim thorough scan.

Nakon nešto više od dva sata pogledam progress... je*enih 4%. Našlo tri "droppera", što god to bilo, u wma fileovima s Lime Wirea.

Ono, matere ti, zar bi ja trebao odstati 50 sati u komadu gledajući ekran da kliknem na "repair" kad izleti pop up? :(
Zaš nema opciju kao i Spybot, da jednostavno na kraju scana dobiješ listu stvari koju treba srediti?... GGGGrrrrr

Enivej, dobio mail od Mećave, kažu da će mi skinuti ban kad im pošaljem mail s potvrdom da sam si sredio komp :D

Kostolomac
12-10-2009, 19:42
Ma mora negdje u opcijama od Avasta bit da ti sve sumnjive fileove pobaca u karantenu, ili sam sredi. Svaki av to ima. Pronjuškaj malo po opcijama.

Demon Hunter
14-10-2009, 05:07
E de mi predlozite neki dobar program za pravit filmice iz wow.Slicno sto naprave likovi kao na WarCraft movies o areni ili nesto drugo.
Pa ako ima neki program.

Ty...

flander
14-10-2009, 10:53
brijem da većinom ljudi koriste onaj FRAPS kak već

a za uređivanje ih imaš more, kolko znam najbolji je onaj neki SonyVegas tak neš

Ovisnik
16-10-2009, 21:08
umm help!! ja fino kupio wotlk danas i ja fino upisem kod itd bla bla bla... imo vec prije instaliran wotlk i sad ja udem u igru i jos mi je uvjek ona ikonica za Death Knighta siva nez jel ima veze al sam napravio onaj merge s battle.net accountom danas i da imam lvl 55 pala (mozda treba bit 56?!) help pls!!

m0dkayZ
17-10-2009, 09:51
Hmm. Probaj malo procackat po acc menagment...

Ovisnik
17-10-2009, 11:17
Nekuzim kak xD idem sad probat pa javim -.-

Ovisnik
17-10-2009, 12:42
sry na double postu al jos uvjek nemogu poslo sam email na WoWConcernsEU@blizzard.comSstim sad nez jel to to :(( uvjek me zahebu stim

Mjutant
18-10-2009, 14:37
sry na double postu al jos uvjek nemogu poslo sam email na WoWConcernsEU@blizzard.comSstim sad nez jel to to :(( uvjek me zahebu stim

Ne kuzim ni ja
Trebas imat lvl 55 da kreiras DK..a naveo si da ga imas
Nemam pojma,stvarno :shock: ako si upiso kod za svoj acc i upgrade-ovo ga na wotlk,nevidim razlog zasto ga nebi mogao kreirat

Ovisnik
18-10-2009, 16:48
wuhu eo prico jucer navecer s GM ingame i reko mi da izadem iz igre na 5min i ja fino uso i sve radi :D predobar DK i da jel igra ko na Kor'gallu?
I jel ima neki dobar UI za action bar a da mi ne dira mapu jer imam carbonite addon pa mi je bolje :D

Kostolomac
18-10-2009, 17:21
http://www.wowinterface.com/find.php
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/default.aspx

Potraži Dominos ili Bartender4, to su ti action bar addoni.

Mjutant
18-10-2009, 20:05
wuhu eo prico jucer navecer s GM ingame i reko mi da izadem iz igre na 5min i ja fino uso i sve radi :D predobar DK i da jel igra ko na Kor'gallu?
I jel ima neki dobar UI za action bar a da mi ne dira mapu jer imam carbonite addon pa mi je bolje :D

Super onda :P
Ja sam na Kor'gallu...
Ak si horda, /w Sphek kad dodem online :wink:

Gothmog
19-10-2009, 17:31
Ponukan navalom reklama na sajtove, koji nude jeftinije bonove poceo sam se interesirat, da li zapravo postoji neki legalni nacin da se ustedi koja kuna kad se kupuju bonovi?

Mozda neki popust na kreditne? Mozda nesto drugo?

Arbiter of Change
19-10-2009, 17:36
Nešto aktivno i trajno? Ne, bar koliko ja znam.

Crovortex na primjer nudi ono smanjenje cijene proizvoda kad skupiš >50 njihovih bodova (da ne komentiram sada, bolje je objašnjeno na stranici), bila je jedna stranica koja je imala rasprodaju keyeva za WoW i razne Battlechestove, ali je sada zatvorena. Moraš lutati po drugim stranicama gdje se nađe ljudi koji prodaju bonove po nižim cijenama, ali to su obično individue ne trgovine.

Ali ako već IMAŠ kreditnu onda si sredi automatsku pretplatu preko WoW stranice jer je opće poznato da je to najjeftiniji način (je da ti ovisi o euru, ali opet je jeftinije nego dvomjesečnim bonovima).

junkieee
20-10-2009, 06:44
Jel postoji kakva mogucnost da otvorim ticket u igri i da mi se promjeni nick lika u igri? Konkretno iz zajebancije nazvo sam jednog lika JEbach pa bi to sad promjenio jer mi se ne sviđa :D ... A i deckima iz mog guilda je malo teze citat nick

Mjutant
20-10-2009, 07:17
Jel postoji kakva mogucnost da otvorim ticket u igri i da mi se promjeni nick lika u igri? Konkretno iz zajebancije nazvo sam jednog lika JEbach pa bi to sad promjenio jer mi se ne sviđa :D ... A i deckima iz mog guilda je malo teze citat nick

Nope,promjena nicka se placa :D :rotfl:

Arbiter of Change
20-10-2009, 08:47
Možeš. Nagovori nekoga neka prijavi da je uvredljiv nick pa će te Blizzard natjerati da ga promijeniš... ne garantiram uspjeh. :)

Wizard
20-10-2009, 10:40
nek likovi, hrvati po mogucnosti prijave da im je tvoj nick uvrijedljiv, tako mos dobit besplatno, to je mozda malo vjerovatno, al treba probati

junkieee
20-10-2009, 11:00
ma negdje sam ja procitao da se moze otvoriti ticket i da sam kazes GM da ti je nick uvredljiv na tvom jeziku sto je provjerljivo. I da ti onda dopuste promjenu nicka. Samo ne znam gdje sam to procitao ...

A sta da me netko prijavi zbog nicka? jel mogu dobit ban?

Wizard
20-10-2009, 11:04
nevirujem, al ak dobis besplatnu promjenu imena isplati se

Ovisnik
20-10-2009, 13:07
Oke.. wtf stalno neka sranja s wowom sad su mi banali account jer sam kofol kupovo gold itd.... iss kako me zaebavaju -.- nemoš mi to radit jedino sam kad me wispo neki Goldseller zaebavo sam ga xD al nekuzim koji im je :S

Smeagoul
20-10-2009, 13:14
Možeš. Nagovori nekoga neka prijavi da je uvredljiv nick pa će te Blizzard natjerati da ga promijeniš... ne garantiram uspjeh. :)

Ja garantiram :P Reportao 3 lika, 3 nova nicka dosla u roku od 1 dana ^^

Ovisnik
20-10-2009, 13:44
Jel se kome ovo gore vec dogodilo?

flander
20-10-2009, 16:28
Oke.. wtf stalno neka sranja s wowom sad su mi banali account jer sam kofol kupovo gold itd.... iss kako me zaebavaju -.- nemoš mi to radit jedino sam kad me wispo neki Goldseller zaebavo sam ga xD al nekuzim koji im je :S

tvoje rećenice su jakooooooo nejasne

kak si mogal dobit bann ak si sa nekim razgovaral ??

junkieee
21-10-2009, 06:08
ja znam cest s goldselerima razgovarat malo o tome kak ih zlorabljivaju pa oni sami odustanu.. al da si od tog dobio ban nope

Ovisnik
21-10-2009, 14:34
Pa nezz nisam kupovo opce gold znam da nesmijem to...jedino kad sam trazio neke informacije o DK-u na netu nisam gledo link pa sam uso na neku goldselling stranicu al sam odma izaso nie mi se ni lodala do kraja neznam stvarno sta im je -.- poslo sam im email da nisam itd... :S

Madox
21-10-2009, 16:46
na koju foru bi te netko bannao zato sto si otvorio link? :rotfl:

Ovisnik
21-10-2009, 17:37
neznam geez ubi me odma...i nekuzim kak bi ja trebo kupovat gold kad imam 250g na liku -.-

Mjutant
21-10-2009, 18:52
neznam geez ubi me odma...i nekuzim kak bi ja trebo kupovat gold kad imam 250g na liku -.-

wow lol
btw kakvi su to lagovi na kor'gallu danas? koji im je :S

Wizard
21-10-2009, 18:57
a nisu samo na korgallu, svugdi su, uzas, opce se nemogu logat

Mjutant
21-10-2009, 19:01
a nisu samo na korgallu, svugdi su, uzas, opce se nemogu logat

Da i mene baca van stalno..neznam koji vrag sad izvode :?

Ovisnik
21-10-2009, 19:08
lol xD pa tek sam 55 :D ugl jel ima ikakve sanse da oni meni vrate acc?

Madox
21-10-2009, 19:25
da , pa normalno. napisi im mail ili nesto....trazi da malo detaljnije to provjere i da ce vidit da nisi kupovao

Ovisnik
21-10-2009, 19:28
a poslo sam im da iam sam 250g na liku xDDD i da ocu da mi objasne pizde i sad mi je fino halloween najjaci event nek se gone u prozor :S

Arbiter of Change
21-10-2009, 19:36
Ja samo ne znam što si uopće išao "zajebavati" tog gold sellera... ono, napravi kao i svaka druga normalna osoba: ignoriraj whispove i prijavi ga ako ti se da. Dobio si vjerojatno bananu (privremenu) jer je Blizzard iz logova vidio da si pokušao komunicirati s njim. Javi im neka bolje ispitaju.

Gu$ht3r
21-10-2009, 20:10
ja im uvijek kazem, goldsellerima jelte, da mi daju nesto za dzabe i onda odustanu odmah u startu!

Ovisnik
22-10-2009, 14:47
Jel mogu ja nekak kontaktirat GM-a bez da im saljem email il da ih zovem jer na emailove mi ne odgovaraju -.-

FaTaL_mRkvA
22-10-2009, 17:50
Imas dolje u meniju desno od torbi jedan crveni upitnik ( ?S), kliknes na njega onda na Contact Game Master ili tako nesto...

Madox
22-10-2009, 20:57
Jel mogu ja nekak kontaktirat GM-a bez da im saljem email il da ih zovem jer na emailove mi ne odgovaraju -.-

strasno...lik je bannan i da ingame salje ticket?

Aerial
26-10-2009, 18:17
https://eu.blizzard.com/support/webform.xml?locale=en_GB

To se šalje inače.
Odabereš WoW kao product i temu problema. Unešes podatke i objasniš o čemu se radi.
Neki put ti odgovore u roku od 2-3 sata, neki put treba 3-4 dana da srede problem.

Ovisnik
26-10-2009, 20:33
eo odbanali me :D i sad mi jos kazu da se pazim jer ce me pratit ko fol -.-

FaTaL_mRkvA
07-11-2009, 10:13

strasno...lik je bannan i da ingame salje ticket?
A dobro jebiga ono...
Doletim na forum vidim da u temi ima novih postova stisnem da samo nove prikaze i vidim post u kojem se pita "Kako da kontaktiram GM-a?" i ja onako, plemenit, voljan pomoći čovjeku kažem, a sad me još napadate zato što prije toga nisam prozujo po svih 190 stranica da vidim jel on slucajno banan... :toilet:

h4ro
07-11-2009, 19:08
dali bi netko mogao pojasnit kakvi su to Roleplaying server ? hvala ....

Arbiter of Change
07-11-2009, 19:37
http://www.worldofwarcraft.com/info/bas ... types.html (http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/realmtypes.html)

Role-Playing Realms (RP and RP-PvP)

If you enjoy role-playing (RP) and would like to imagine that you are an inhabitant of a fantasy-based world, then a role-playing realm may be for you. Players who choose to play on an RP realm should abide by the Role-Playing realm policies and remain in-character at all times. Role-Playing realms give players the chance to develop characters with a backstory who do not simply progress from quest to quest, but instead assist or hamper the efforts of others for reasons of their own. As far as game mechanics are concerned, there is no difference between a Role-Playing realm and any other realm. You don't get special benefits or special hindrances other than the behavioral rules you agreed to when joining a Role-Playing realm.

Role-Playing realms can either be Normal realms or Player vs. Player realms. Role-Playing realms in the Normal ruleset appear simply as RP realms in the realm list; all game mechanics are the same as on a Normal realm. Role-Playing realms in the Player vs. Player ruleset appear as RP-PvP and again, all game mechanics are the same as on a Player vs. Player realm (for example, on an RP-PvP realm you still cannot attack members of your own faction even if it would sometimes make sense from a role-playing point of view).

Things to consider before choosing an RP realm:

* Please read our Role-Playing Policy before you start playing on an RP realm.
* If you want to create a "real life" for your character, a Role-Playing realm gives you the best opportunity to do that.
* You can count on many other players to support you by role-playing their characters too.
* There are no automatic game rewards for role-playing, and no game mechanics are altered (if you give a rose to a dire bear it will still try to eat you).
* Not everyone on an RP realm will "stay in character."

Summary:SIf you choose to play on a Role-Playing realm, you should act and speak as your character would in the World of Warcraft setting.
Nema Blizzard valjda stranicu samo za ukras. :)

majstoro
22-11-2009, 11:33
isplati li se kupovati wow na 2 mjeseca?
cini mi se glupo davat pare da mi traje samo 2 mjeseca
jos ako dodam obaveze...

Aerial
22-11-2009, 18:28
Zašto samo 2?

majstoro
22-11-2009, 18:57
al vise cu platit :D

Arbiter of Change
23-11-2009, 13:28
isplati li se kupovati wow na 2 mjeseca?
cini mi se glupo davat pare da mi traje samo 2 mjeseca
jos ako dodam obaveze...
Ne kontam... kad kupiš igru dobiješ besplatnih 30 dana igre, ne znam odakle si ti izvukao 2 mjeseca. I naravno da plaćaš kad igra ima pretplatu. Ono, nisi valjda mislio da je singleplayer naslov? A što se tiče cijena vs. game time mislim da se isplati čak i ako ćeš igrati mjesec dana. Na kraju krajeva, WoW (bez ekspanzija ili Battlechesta) je sada ~120kn, a za to možeš igrati mjesec dana besplatno i ako si pametan spojiš to sa trialom i tako dobiješ još vremena.

:)

Wizard
23-11-2009, 13:38
a trial traje 1 dan, max 2 pa nije toliko zanimljivo, ipak ti dosadi radit questove kad stanes na 1 exp od 71lvla :) , mislim da ti se neisplati uzmat wow ako ga mislis samo 2 miseca igrat, al ako ga pocnes igrat pa igras 2 miseca vjerovatno ces nastavit i dalje igrat :)

Aerial
23-11-2009, 13:43
a trial traje 1 dan, max 2 pa nije toliko zanimljivo

Misliš, 1 tjedan? :D

Arbiter of Change
23-11-2009, 13:43
Kako ne isplati? Ako današnja prosječna igra dođe ~350kn i završiš je ~10 sati (prosječna, znam da se tu i tamo zalomi koja duža), a WoW koji dođe ~120kn možeš igrati 30 dana... ej, nisam ja za ništa slušao matematiku sve te godine. Trial traje 10 dana pa se i više nego isplati... bar nisi njubara kad počneš igrati pravu igru. :)

Wizard
23-11-2009, 13:52
a ako tek pocinje trebat ce mu nekih 1 tjedan da odluci s kojim ce likom igrat i 2-3 tjedna za dignit 80 lvl, ostane mu misec dana, recimo da nezna nikoga nema gild, dok se opremi i sve, taman ce trebat pocet igrat 2 mjeseca ce mu isteci.

trial traje 7 dana, ali ti ces u 2 dana dignit max lvl sto mozes u trialu i dosadit ce ti ga igrat jer nemos ici dalje, onda ti ostaje izbor kupit igru il ne, a ako ne onda si je bezveze igrao i bacao pare.

sto se tice omjera cjene i sati svakako da se isplati, al ako zelis igrat wow neces to radit samo 2 mjeseca, ili ces igrat ili ne, ako nakon 2 mjeseca nemas nikakvu namjeru i dalje placat to se ne isplati i gotovo. radije u ta 2 miseca idi radit nesto pametno i kani se wowa i gotovo, svi sretni :) osim mozda blizzarda koji bi zaradio koju kunu manje.

mravojed20
23-11-2009, 15:22
Ne kužim u čemu je problem.

Odigra se prvo Trial verzija (šta nije 10 dana ko prije), maksimalni lvl 20, taman da se upoznaš s igrom kroz 3 dana šta će početniku trebat da dođe do 20.lvla i stane malo na noge.

U tih 3 dana ćeš dobit odličan dojam o igri. U ostatku triala možeš isprobati i ostale klase. ako ti se svidi, onda kupiš i nastaviš igrati s tim istim likovima, 30 dana. Nakon toga ćeš vjerojatno ionako bit zaražen igrom i dalje se više nema o čemu pričati. :D

Arbiter of Change
23-11-2009, 15:44
Wizard ima odmah na pameti "tr00 way", tj. plan sa pridruživanjem guildu i raidanju čim prije (vidljivo čim već za vrijeme triala ubacuje spiku o "dizanju na lvl 80" i slično). Većina ljudi je casual i nema vremena/volje za takve stvari, takvim ljudima je mjesec dana i više nego dovoljno da odigraju koliko žele i vide sviđa li im se igra.

I ono, tko se dvoumi tjedan danaSs kojom će klasom igrati? :)

mravojed20
23-11-2009, 15:56
Fakat da, ja sam u jednom danu isprobao sve :D Pa odmah dobiješ neki feeling je ti se klasa sviđa ili ne, s tim da evo ja sam tijekom godina razvio afinitet za melee klase što znači da, casteri ne dolaze u obzir i otpadaju odmah u startu, od melee pak rogue mi je šugav, druid mi je tlaka jer ne želim gledat u dupe od medvjeda cijelo vrijeme, dk mi je ružan. znači warrior ili paladin.

Sad taman prije nego počne Winter Veil ću opet početi igrati, human paladin i orc warrior, s tim pokrijem obje strane igre, s meni osobno najboljim klasama i rasama.

Wizard
23-11-2009, 17:34
Wizard ima odmah na pameti "tr00 way", tj. plan sa pridruživanjem guildu i raidanju čim prije (vidljivo čim već za vrijeme triala ubacuje spiku o "dizanju na lvl 80" i slično). Većina ljudi je casual i nema vremena/volje za takve stvari, takvim ljudima je mjesec dana i više nego dovoljno da odigraju koliko žele i vide sviđa li im se igra.

I ono, tko se dvoumi tjedan danaSs kojom će klasom igrati? :)
a ako ko voli tako igrat mozda i more, al vecini to nije zanimljivo, sada se sve more pugat, al iopet zelis vidit content i treba ti gear za to, a za gear ti treba vrijeme, kratko vrijeme al iopet :) , a mozda sam ja previse puta lvla likove pa mi to vise nije zanimljivo al eto, nebih bas za to placao kolko vec treba ako mozes uzet sp igru koja ima to mnogo bolje napravljeno :) wow je do 80lvl, ili bar 70lvla cisto sp igra, mozes naci grupu za low lvl istancu svako 3 dana...

a sto se tice trazenja klase, ja igram istu klasu od prvog dana do zadnjeg, ali dost ljudi sto ih znam su barem po 3-4 lika lvlali do 20-30lvl pa ispocetka dok se ne odluce

i da wow je igra koja trazi vrijeme, i razvija se, tako da u 2 mjeseca nemos dovoljno odigrat da bi imao osjecaj da se isplatilo, nekazem da nemozes vidit jel igra valja, ali ako ces se ogranicit na 2 mjeseca igre bolje ne pocinjat igrat

Gu$ht3r
23-11-2009, 19:27
najbolje ne pocinjat nikako, pogotovo u kakvom je stanju gira sada

Arbiter of Change
23-11-2009, 19:37
@Wizard:
Ne znam kako na tvom serveru, ali ja sam na svom (a bio je još i RP Realm, pazi) uvijek uspijevao naći ekipu za dungeonse. Da ni ne spominjem da sada sa cross-server PUG sistemom to stvarno ne bi trebao biti problem. Ali dobro si rekao i ja bi dodao da vjerojatno imaš "veteransku bolest", tj. toliko si se naigrao WoW-a i imaš drugačije viđenje igre od nekoga tko tek počinje igrati. :)

@Gu$ht3r;
Što ne znači apsolutno ništa nekome tko tek počinje. :)

Gu$ht3r
23-11-2009, 19:46
kako ne? sam je wizard reko grupu za instancu neces nac nikad do nekog lvl 70, e pa sad racunaj kolko ces propustit.. da ne kazem da ces kroz azeroth i outland samo doslovno projurit.

mravojed20
23-11-2009, 22:02
Ovisi od servera do servera, zato se treba dobro informirati.

na Boulderfistu je ally strana upravo takva,sve prazno i čovjek padne u depru dok igra tamo kao low level jer nema nigdje nikog čak ni u Stormwindu ima svega 20 ljudi najčešće.

Dok pak na Sylvanasu je krcato i osjećaj igranje je višestruko življi, a i šanse da ćeš pronać grupu za recimo Stratholme su daleko bolje.

Aerial
24-11-2009, 01:03
Pa ono... U 3.3 dolazi cross-server LFG. Low level instance FTW! :D

junkieee
24-11-2009, 07:54
Pa ono... U 3.3 dolazi cross-server LFG. Low level instance FTW! :D

sad cu konacno moc zavrsit neke instance da dobim achivmente :)

Arbiter of Change
24-11-2009, 09:14
Ovisi od servera do servera, zato se treba dobro informirati.

Dok pak na Sylvanasu je krcato i osjećaj igranje je višestruko življi, a i šanse da ćeš pronać grupu za recimo Stratholme su daleko bolje.
Više-manje ovo... premda je meni zanimljiva situacija da su RP Realmovi nevjerojatno brojno napučeni.
Naravno, ne za sam RP, ali za naći PUG ekipu barem. :)

Demon Hunter
24-11-2009, 16:12
@Mravojed
A jel igras na Sylvanasu ili si samo to tako rekao.

mravojed20
24-11-2009, 16:57
Igro. Ne igram uopće mjesecima. Nedavno samo trial iz fore da neš isprobam. Ali kad sam igrao nisam imao nekih problema, jebga to je full server, krcat. Na Boulderfistu sam proveo daleko više vremena na ally strani i to je bio jad i čemer. Sve ove lvl 30, 40, 50, 60 instance sam u biti sam išao solo na lvl 80 eto toliko da ih prođem za achievment, jer je bilo ubitačno teško nać grupu.

Demon Hunter
24-11-2009, 19:01
Ma Znas kako je sad na Sylvanasu,svaki dan Laguje nenormalno.
Mi bas neki dan isli OS10+3D ovima sto nemaju i nismo mogli nista napravit.
Tolko je Lagovalo da Tank Agro nije mogo drzat.
Al opet ima Sylvanas i svojih prednosti!

FaTaL_mRkvA
24-11-2009, 21:01
Samo da se nadovežem u vezi triala...
Kada počinjete igrati WoW, možete napraviti trial acc i odmah na taj acc unijeti retail key i imati će te 10 dana+mjesec dana WoWa, nema lvl limita, možete tradeati, slati mailove i sve normalno ali samo dobijete dodatnih, besplatnih 10 dana igre. :thumbs2:

mravojed20
24-11-2009, 21:31
Ma Znas kako je sad na Sylvanasu,svaki dan Laguje nenormalno.
Mi bas neki dan isli OS10+3D ovima sto nemaju i nismo mogli nista napravit.
Tolko je Lagovalo da Tank Agro nije mogo drzat.
Al opet ima Sylvanas i svojih prednosti!

Da? Može bit jer je sad ipak skoro 12.mjesec, ja sam igrao tamo početkom ljeta zadnji put i bilo je taman jer nije toliko ljudi igralo.ali opet raj za nekog poput mene tko je navikao na 20 ljudi u SW u peak satima. Sad sam nedavno išao trial isto na Sylvanas, i na Argent Dawn, jer mislim počinjat za dva tjedna sve ispočetka s novim likom, ovo ostalo ću sve pobrisati.

Ne znam koliko mi je pametno odabrati full server za levelanje novog main lika, ali nakon toliko samoće na Boulderfistu mislim da sam spreman i na lag, rušenje, 20 min čekanja na login u igru itd...samo da sam okružen ljudima. :( :D

Madox
24-11-2009, 23:04
Kada počinjete igrati WoW, možete napraviti trial acc i odmah na taj acc unijeti retail key i imati će te 10 dana+mjesec dana WoWa, nema lvl limita, možete tradeati, slati mailove i sve normalno ali samo dobijete dodatnih, besplatnih 10 dana igre. :thumbs2:

wrong ( ako se nesto nije promjenilo u zadnjih mjesec- dva ) ...sa trial accountom mozes doci do maximalno lvl 20, nemozes se tradati, nemozes primati mailove ( za slati nisam siguran ali mislim da se ni to nemoze ) ... i nemozes poziva ljude u grupe , jedino oni tebe...

FaTaL_mRkvA
25-11-2009, 17:49

wrong ( ako se nesto nije promjenilo u zadnjih mjesec- dva ) ...sa trial accountom mozes doci do maximalno lvl 20, nemozes se tradati, nemozes primati mailove ( za slati nisam siguran ali mislim da se ni to nemoze ) ... i nemozes poziva ljude u grupe , jedino oni tebe...
Ajde šuti i pročitaj šta sam napisao.
-KUPIŠ WoW
-Dođeš doma i NAPRAVIŠ TRIAL ACC
-Odmah odeš pod acc management i upgradeas trial acc na full verziju upisivanjem keya od WoW retaila koji su kupio (ako si ikad igrao WoW, onda valjda znaš što je acc management)
-I tako ćeš dobiti 10 dana od triala i mjesec dana od FULL VERZIJE, i tih 10 dana i ovih mjesec dana će imati SVA OBILJEŽJA FULL VERZIJE, znači - može se tradeati, možeš ako hoćeš i do lvla 80 i sve ostalo.
Kužiš? Uz ovih mjesec dana jednostavno dobiješ dodatnih, besplatih, (ukradenih) 10 dana igre.

Aerial
25-11-2009, 19:34
LinkEx dobro govori :P Čim uneseš retail key, tvoja verzija postaje puna verzija, ali i dalje se vrti onih 10 dana triala.
Ne znam jel se to još može, ali kad sam ja radio account, prije u TBC, moglo se tako užicati vanilla trial 10 dana + TBC trial 10 dana + retail 30 dana :)

Nisam siguran da li se sad može na tu foru užicati onda vanilla + tbc + wotlk trial.. to bi bio cijeli mjesec "triala" lol.

FaTaL_mRkvA
25-11-2009, 19:42
LinkEx dobro govori :P Čim uneseš retail key, tvoja verzija postaje puna verzija, ali i dalje se vrti onih 10 dana triala.
Ne znam jel se to još može, ali kad sam ja radio account, prije u TBC, moglo se tako užicati vanilla trial 10 dana + TBC trial 10 dana + retail 30 dana :)

Nisam siguran da li se sad može na tu foru užicati onda vanilla + tbc + wotlk trial.. to bi bio cijeli mjesec "triala" lol.
Nisam siguran jel tbc trial još uvijek daje 10 dana..

junkieee
30-11-2009, 20:02
ima tko tocnu informaciju kak stoje HR guildovi na korgalu ili sylvanusu ? Znam da je na korgallu suza u oku, i Huravat Ehillaku. Jel zna tko kak rejdaju ? nije bitno jel su horda ili alijansa, al rolam shamana opet pa bi malo sa hrvatima igrao...

M4mut
01-12-2009, 00:23
ima tko tocnu informaciju kak stoje HR guildovi na korgalu ili sylvanusu ? Znam da je na korgallu suza u oku, i Huravat Ehillaku. Jel zna tko kak rejdaju ? nije bitno jel su horda ili alijansa, al rolam shamana opet pa bi malo sa hrvatima igrao...

suza u oku, huravat ehillaku, orogoro, traders cartel, para bellum, balkanci..

ima ih još

Wizard
01-12-2009, 15:19
Dobro stoje huravati ja mislim, dobar guild, raida relativno redovito, neznam jel im treba sad jos raiding ekipe, al za dobre likove se uvik nadje mista, inace ja sam u tom guildu bia 2 godine pa mogu rec da je dobar :)

flander
01-12-2009, 17:10
deserteru :D

BokalVode
02-12-2009, 03:07
E ovako..... Nisam igro wow mjesecima i namjervama poceti danas / sutra. Imam frost maga lvl70 na Sylvanasu, pa sam planiro da tamo i nastavim.
PITANJE: Jel Sylvanas i dalje krcat ljudima kao i prije i ima li ko da se parkira na moju friend listu posto je ista vrlo vjerovatno trenutno prazna.
Unaprijed zahavalan ^^

Ime maina je Siffia inace, kreiracu druju i levelovat to ispocetka

junkieee
02-12-2009, 10:29
E ovako..... Nisam igro wow mjesecima i namjervama poceti danas / sutra. Imam frost maga lvl70 na Sylvanasu, pa sam planiro da tamo i nastavim.
PITANJE: Jel Sylvanas i dalje krcat ljudima kao i prije i ima li ko da se parkira na moju friend listu posto je ista vrlo vjerovatno trenutno prazna.
Unaprijed zahavalan ^^

Ime maina je Siffia inace, kreiracu druju i levelovat to ispocetka

Po mojim zadnjim informacijama je je pun, i zna bit lagova na par sekundi. Tamo mi frend igra i kaze da je sve to okej jer je ekipa dobra i server je populateed.

@ Wiz

Meni je dopizdilo vise sa strancima igrat, pogotovo sinoc kad mi je u ToCu pao justicebringer i dobije ga picka koja vodi guild a ne ja makar sam imo vise dkpa.... Pa bi se vratio na korgall jer mi je to prvi server na kojem sam poceo. Rollao sam shamana i za par dana ga budem levelirao . Koliko vidim i suza i huruvat imaju dosta dobar proggres samo sta mene jebe raid time. Nemogu rejdat prije 8 a oni svi tad pocinju :(

Wizard
02-12-2009, 14:04
A u huravatu ti raidovi pocinju oko 8, al skupe se ljudi do 8:30 tek, ima dosta ljudi koji rade, faks, ovo ono pa dok se logaju svi tako ako kasnis 20min tamo to nije problem. Eto shaman najbolja klasa, svi imaju jednog, mislim da fali jos koji raiding shaman pa eto nemos bolje, a i svima fali shaman al sto. I da i ja sam jos u guildi, samo ne igram misec dana vec pa neznam bas sto se dogadja.

Jerry
03-12-2009, 12:16
Koristim naime Prat 3.0 mod za chat,sve sam odlično konfigurirao,ali neznam kako da pozadinu chata prebacim u crnu?živcira me što je prozirno,a ljepše mi stoji bijelo/ljubičasto na crno :D

EDIT:

nvm skontao,mogu li barove na Bartenderu4 stavit da BG bude crn?

Kostolomac
03-12-2009, 17:22
To sumnjam, jedino da uključiš da ti se barovi cijelo vrijeme vide, pa onda nešto skemijat.
Ali možda ti je lakše skinut neki addon za panele tipa kgPanels pa u njemu si napravit bg-ova koliko hoćeš :)

Jerry
03-12-2009, 17:26
Jao taj kgPanels probao sam al ništa ne kontam,napravim nekut eksturu,sejvam na C particiju,pa pratim path al neće.Jedino ako neko zna objasnit,pa da mi da kratak postupak kako da napravim crni BG ispod spellova :eyebrows:

Aerial
03-12-2009, 17:47
Crni panel?

Ne treba ti nikakva tekstura, samo odi na create new panel ili kak se vec zove opcija in-game.
Rastegni ga na dimenzije action bara, postavi boju da je crna i opacity (ili transparency, ne sjećam se) na 100% i to je to :D

Jerry
03-12-2009, 18:05
u bartenderu?

Kostolomac
03-12-2009, 18:11
U kgPanelsima.

Jerry
03-12-2009, 18:15
ja te panelse odem u to /Kgpanels config , i sad ja se u tom ni kurca nemogu snaći.što god stisnem,kreiram il neš,nepojavi mi se na UIju

junkieee
03-12-2009, 18:34
ap8sGfa5Sd8

pogledaj ga 2 - 3 puta i sve ti bu jasno

Jerry
06-12-2009, 16:57
Preporuka addona za healanje?TJ da u Raidovima onako lijepo dobijem kolko koji ima HP pa ga hilam.Imam trenutno VuHo neki addon,dobar je sve 5 npr kliknem na char "Đuro" desnim i baci mu Regrowth i slično,ali problem je kad uđemo u raid,znaći tank krene rokat,klikam po addonu glupom i opće neće da hila.

Jerry
06-12-2009, 19:32
Nevermajnd,našao sam HealBot :D

bananac
07-12-2009, 19:37
E ovak, pokupio sam keyloggera koji mi se skontao acc, fala boga onaj na kojem ne igram vec 2 godine. Ugl. sto sve trebam napravit da se totalno rijesim tog shranja? skenirao sam ad-awareom i on mi je nasao trojana i keyloggera. program mi je preporucio da restartam windowse tako da se obrisu na bootu. to sam i napravio, pojavio mi je onaj plavi ekran, pisalo deleting nesto. buraz je skenirao sa kasperskijem jer ja nisam bio u mogucnosti, moram ga pitat jel kaj naslo.
ima li neko kakav savijet za drugi koristan programcic? bio bih veoma zahvalan jer nisam bas raspolozen za fragment harda

Kostolomac
07-12-2009, 19:40
Možda da skeniraš još jednom i sa Spybot - Search & Destroy.

bananac
07-12-2009, 20:08
thx sa savjetu
nabavio sam i novog kasperskog, valjda ce valjat

bananac
07-12-2009, 23:17
super, kasperski mi otkrio keyloggera u cod 4 mp exeu

LukA33
09-12-2009, 11:51
otkako sam mergao account sa battle net-om imam samo problme.
vec su mi nekoliko puta hackirali account, prijavim to blizzardu i oni to kao nesta srede i onda mi se ista stvar opet desi
moze li neka preporuka sta da radim, kako da si zastitim account

Wizard
09-12-2009, 11:52
c/p sifru najbolje rijesenje

Arbiter of Change
09-12-2009, 11:54
Safe mode i skeniraj komp antispybot, antivirus i antispyware softwerom. Do tebe je, ne događa se slučajno, tj. pokupio si nešto negdje.

Jerry
09-12-2009, 13:39
Najsigurnije je da formatiraš particiju i digneš nove Winse

FaTaL_mRkvA
09-12-2009, 19:24
super, kasperski mi otkrio keyloggera u cod 4 mp exeu
To ti je zato jer je igra pi.r*tsk*

junkieee
09-12-2009, 21:09
Imam jedan problemcek, frend mi je trebao prebaciti maina na drugi relam i trebao je napraviti fraction change jer on ima visu pa mi moze to platit. Napravio je relam change, al se sjebo i umjesto da me prebacio na hordu on mi je prebacio rasu :? ... Jel postoji mozda nacin da se to ponisti? Vec sam poslao mail blizzardu al jel mozda tko zna dali se moze vratiti proces unazad?

Wizard
09-12-2009, 23:54
Postoji, napravi svjezi faction change, nista drugo ti nece pomoci, jbga reci prijatelju da casti s novim faction changeom posto je sje*a

LukA33
11-12-2009, 01:03
moze li mi netko preporuciti onda neki anitspyware i antispybot program koji radi dobro

M4mut
11-12-2009, 12:06
http://slike.hr/slike/f/frozen_466ca.jpg

onak uplaćeno je 1 mjesec i piše mi frozen i nemrem uć

koji kurec :-?

Kostolomac
11-12-2009, 17:21
Jesi mergao account sa Battlenetom?

flander
11-12-2009, 17:30
bit će da je kad mu je pozadina plava, prije je bila onak smeđa

M4mut
12-12-2009, 01:17
ma u redu je sve isteko mi je mjesec dana..trebalo se automatski nadoplatit al nije

Arbiter of Change
12-12-2009, 20:05
Je li kupio tko, ili planira kupiti, Authenticator za Battle.net account? Dobija se ona neka đukela pet ako kupite. :)

Aerial
12-12-2009, 22:44
Ja ga mislim kupiti za tjedan-dva kad mi stigne visa electron :D
Nije zbog đukele nego ne želim opet slati webforme zbog hackanog accounta :P

junkieee
15-12-2009, 07:51
Imam jedan problemcek, frend mi je trebao prebaciti maina na drugi relam i trebao je napraviti fraction change jer on ima visu pa mi moze to platit. Napravio je relam change, al se sjebo i umjesto da me prebacio na hordu on mi je prebacio rasu :? ... Jel postoji mozda nacin da se to ponisti? Vec sam poslao mail blizzardu al jel mozda tko zna dali se moze vratiti proces unazad?

Da ponovim sam sebe, uspio sam rijesiti problem nakon sto sam 3 puta bio dosadan blizzardu javili su mi se :). Sad me samo traze neke dodatne podatke da im posaljem. mail je dosao sa WoWbillingsupportEU@blizzard.comSvaljda im to je sluzbeni mail ?

Aerial
15-12-2009, 12:57
Vjerojatno jest, ali ja nikad ne idem na reply, nego šaljem novi webform :P

junkieee
15-12-2009, 13:33
ja sam 3 puta u 7 dana poslo preko webforuma hvala bogu urodilo je plodom. Ponistit ce mi placanje koje je bilo krivo za promjenu rase, i vratit pare. pa cu se sam prebacit na hordu tj promjenit frakciju :)

Taman cu na Bozic bit gayBE paladin :shock:

bango
16-12-2009, 17:07
Evo ovako...
Imam pitanje u vezi Blizz customer suporta... da li se placa sta ako ja njih zovem?

Wizard
16-12-2009, 17:21
Ne, besplatni su im brojevi

Aerial
16-12-2009, 18:13
Čak i za pozive iz Hrvatske? :)

Elraxery
16-12-2009, 19:07
Nek mi neko preporući neku WOW klasu neznam kaj da sad zarolam

bango
16-12-2009, 19:54
to i mene zanima :D

FaTaL_mRkvA
16-12-2009, 20:14
Nek mi neko preporući neku WOW klasu neznam kaj da sad zarolam
Ne rolaj nista tak ce ti sve dosadit. Ja sam prije isto stalno radio nove likove a onda sam shvatio da su svi jednako jaki, samo što nakon nekog patcha neka klasa ostane malo jača ali to se u većini slučajeva brzo ispravi.
Igraj onu koja ti se sviđa sama po sebi, a ne zato jer je jaka, ili jer ti netko kaže da ćeš bit jak u PvE/PvP-u, lakše naći grupu itd...
Na lvlu 80 bi ti većina klasa bile zabavne.

bango
16-12-2009, 22:26
Wizard ako bi samo mogao potvrditi da to vrijedi za Hrv?

Wizard
17-12-2009, 15:00
Wizard ako bi samo mogao potvrditi da to vrijedi za Hrv?
vrijedi i za Hrvatsku, 0800 je svugdi 0800, al ak imate hadset, pa skypajte najbolje

hrčak
17-12-2009, 20:34
Mislim si uzeti wow pa me zanima kolko mb on troši na mjesec ako igram 1-2 sata dnevno i kolko koštaju bonovi kak bi mogel igrat i jel mi se to uopće isplati uzimati s vipovim internetom od 5 gb.

Arbiter of Change
17-12-2009, 20:48
Ne, požderati će ti patchevi sve ako ih nemaš posuditi (spržene) od nekoga, još više ako nemaš sve ekspanzije pa igra treba skidati dodatne stvari kako bi bio na istoj verziji sa ostalim igračima. Bonovi su ti ~200kn za 60 dana igre, ali možeš srediti i karticom pretplatu (jeftinije). Koliko točno troši... ne znam, ali pretpostavljam da se skupi toga (ima pun prozor stvari za pratiti).

hrčak
17-12-2009, 23:33
Mislil sam si uzeti battle chest pa da si uzmem obični o onu drugu ekspanziju ali čini se da niš nebu od toga.

flander
18-12-2009, 08:04
Mislim si uzeti wow pa me zanima kolko mb on troši na mjesec ako igram 1-2Ssata dnevno i kolko koštaju bonovi kak bi mogel igrat i jel mi se to uopće isplati uzimati s vipovim internetom od 5 gb.

1. stvar kod WoW-a nema AKO, i nema spike "igral bum sat do dva" ^^
2.uzmi falt rate, sa najmanjom brzinom bi trebalo ispast negdije oko 140 kuna ??

hrčak
18-12-2009, 15:42
Meni nedaju flat rate niti adsl.

Wizard
18-12-2009, 16:55
A nije bas da ti se isplati na takav nacin igrat, al jeftiniji je adsl od toga sto ne? patchevi sve vise i vise rasti, tako da 2-3 gige bi mogle ici mjesecno na wow, a sad sto se tice igranja 1-2 sata dnevno neznam kako ce to ici, wow trazi puno sati igre da bi bia konkurentan :)

Tyrion
20-12-2009, 13:54
Bio sam prije procitao da Blizz namjerava uvest da se heirloom itemi mogu slati po serverima. Su proveli/namjeravaju provesti to?
Nisam dugo u toku, a ne da mi se sad listat sve patch promjene.

FaTaL_mRkvA
20-12-2009, 22:38
Mislim da se to već može...

junkieee
21-12-2009, 07:22
nemoze jos bar koliko sam ja probao

Wizard
21-12-2009, 14:24
Mislim da nemoze jos, koliko sam razumio to je za catu rezervirano, al uvik je moguce da se pojavi u nekom ranijem patchu

PS. I da se pohvalim, 200. stranica mog topica :)

Tyrion
21-12-2009, 15:36
A da našao sam, u 3.3 moze se slati samo s horde na alijansu(i obrnuto) ali na istom realmu.

Ovisnik
22-12-2009, 11:27
um..imam pitanje ja nisam uplatio vec jedno mjesec dana i sad pise mi da je frozen acc to je normalno il?(noob sam :D) i ja odem na armory i upisem ime i nema mi lika... loginam se i pise this account has no characters!?!

Arbiter of Change
22-12-2009, 11:46
Gledaš li pravi Armory (EU)?
Normalno da ti je zamrznut account ako nisi platio, ali ako nemaš likova uopće moguće je da su te haknuli.

M4mut
22-12-2009, 13:12
ako nemaš likova, znači da si dugo neaktivan

ako ćeš igrat, kad uplatiš, pošalji ticket s nickom koji si imao i vratit će ti lika

Gu$ht3r
22-12-2009, 13:13
kolko god ti bio neaktivan likovi moraju biti na accountu.

Wizard
22-12-2009, 15:14
Ne nuzno, Blizzard drzi pravo da ti moze izbrisati lika nakon sto ti je account neaktivan vise od 6 mjeseci, al koliko sam cuo jos nisu brisali likove bar koliko ja znam, jer znam neke sto su se vracali nakond dugo vrimena, ali iopet nije nikakvi problem vratiti lika.

Sto se tice toga sto nema lika na Armoryu, a to se desava, nebi se samo radi toga previse zabrinjava :)

U svakom slucaju kad uplatis vratis sve likove lako.

M4mut
23-12-2009, 01:54

nemoraju, 2x dosad sam nakon 6mj izbivanja ostao bez likova na accountu :wink:

Ovisnik
23-12-2009, 11:09
ma dobro je otiso sam na onaj character re-customization i tam su mi svi :D ovaj jel igra ko na Ragnarosu alije? il korgal horde?

Gu$ht3r
23-12-2009, 11:23

nemoraju, 2x dosad sam nakon 6mj izbivanja ostao bez likova na accountu :wink:

e pa imas peh, jer to nerade cesto kao sto je wizard rekao, ja sam mislio da ne rade nikako, ali cini se da sam bio u krivu.

Petlare
26-12-2009, 22:39
loly ode tam da aktiviram ono 7 dana free na starom acc aktiviram i pise License Status:
Cancelled (Expires: 02-Jan-2010) zake to

FaTaL_mRkvA
27-12-2009, 10:34
Neko ti je cancelao acc?

Petlare
27-12-2009, 11:14
Neko ti je cancelao acc?

kak mi moze neko to napravit ak sam juce tek spojio s bnetom i onda zatražio tih 7 dana free cisto da vidim kaj imam na tom acc(nisam se loga na njega dost vremena) i cim sam to aktiviro 7 dana pisalo je canceled

Aerial
27-12-2009, 13:33
Biti će ti active kad uplatiš bon/pretplatu :P

(canceled ne znači da ne možeš igrati, nego samo da nema nikakve regularne uplate na račun)

Ovisnik
27-12-2009, 15:08
Jel mmi moze neko rec neke korisne addon-ove za lvlanje? netrebam Questhelper ili tako nes jel koristim Carbonite... hvala unaprjed :D

flander
27-12-2009, 16:13
pa nevidim nitijedan drugi koristan addon za lvlo-anje osim tog kaj koristiš i QuestHelplera

Petlare
27-12-2009, 17:30
coece skidat patch od 2 gb je samo ubojstvo na eu kad sam se zajebo i skinio za us skidalo mi 1 sat a ovo pise 7h da treba omg

Arbiter of Change
27-12-2009, 17:33
Skidaj sa mirrorsa.
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Ovisnik
27-12-2009, 21:37
oke opet imam problem :D instaliro ja wow jucer i patcho do 3.3 i sad u wow folderu nema mi interface foldera tak da nema ni AddOns...imam interface u data/enGB ali tamo isto nema AddOns-a... koristim win xp prof (gledo sam po forumima ima pise samo za vistu kako to..) :S

Gu$ht3r
27-12-2009, 21:49
pokreni igru, udji u lika nekog, onda izadji i bit ce folder.