Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
To sam mu i ja rekao, al ja sam mu rekao da uzme odmah mining/JC pa da ih dize simultano, to je masa ore-a za prospectanje, nece morat poslije kupovat.
Odjednom će se naći na 40-om,60,70 lvlu i trebati će mu lova za mounta.Reci mi jednu crafting profesiju koja daje pare,iz crafting profesija se korist izvlači na 70-om levelu -- u vidu geara ili love.Do tada je zakurac.
onda cu se prebaciti na m/jc :roll:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/0b78b21e0d8bd7dc5cfea2ce4767ea48ac2ebdf6.jpg (http://www.xfire.com/screenshots/blackknight888/ss_file-0b78b21e0d8bd7dc5cfea2ce4767ea48ac2ebdf6.jpg)
Nisma ni jednom nazicao pare,a vidi chat :D
Kaj ti je to u prvom slotu? Vidim da imaš netherweave bag, očito imaš dobre frendove u guildu :)
Kakvom slotu? :)
Imam par dobrih prijatelja koji su u najacm guildu na serveru :wink:
Kakvom slotu? :)
Imam par dobrih prijatelja koji su u najacm guildu na serveru :wink:
Nek tebe ubace :)
Pitao sam i rekli su da nema sanse na tako low lvl-u preko veze.Da sam 70 pa da nemam bas neku opremu onda bih mogao upasti ovako nista.Sada mi je cilj uzivati u igri i pomalo doci do 70.Onda uci u neki raiding guild jel volim PvE,PvP nepreferiram :wink:
Pitao sam i rekli su da nema sanse na tako low lvl-u preko veze.Da sam 70 pa da nemam bas neku opremu onda bih mogao upasti ovako nista.Sada mi je cilj uzivati u igri i pomalo doci do 70.Onda uci u neki raiding guild jel volim PvE,PvP nepreferiram :wink:
PVE FOR TEH WIN!!!!
I ja sam samo igrao PVE pvp sam rijetko kad nabacio.
PvP uvijek sito :o
PvE mi je lud,razliciti monstrumi i do 50 metara :D
Evo ga jedan spider pig:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/aef3a82a1b3f79dd7add02c809d47dc8f9791093.jpg (http://www.xfire.com/screenshots/blackknight888/ss_file-aef3a82a1b3f79dd7add02c809d47dc8f9791093.jpg)
Jbga-steta sto ga nisam izbliza piknuo :D
Ajde dizi ti to na 70 pa buš videl kaj je pravi PVE :D
Zanima me razlika izmedu flying mounta i epic flying mounta? :o
skywalker
12-01-2008, 14:57
Pve je iz pocetka dobar, ali recimo kada prodes karazhan od vrha do dna i obrnuto miliun puta onda nije tako zabavno, ja preferiram pvp jer u pve sve mozes predvidjeti, uvijek znas sto ce boss napraviti, i jer je nemoguce nac odlican server di ce se nac 25 normalnih ljudi, uvijek neki retardi
Zanima me razlika izmedu flying mounta i epic flying mounta? :oFlying ima 60% brzinu,a epic flying ima 280% brzinu.
Pa nije Karazhan jedini raid :o
Thx prcko
Pve je iz pocetka dobar, ali recimo kada prodes karazhan od vrha do dna i obrnuto miliun puta onda nije tako zabavno, ja preferiram pvp jer u pve sve mozes predvidjeti, uvijek znas sto ce boss napraviti, i jer je nemoguce nac odlican server di ce se nac 25 normalnih ljudi, uvijek neki retardi
Karazhan uopce inje pravi raid odi u ssc ili tk pa ceš vidit.Karazhan je casual instanca koja je vec odavno izumrla među Black Temple igracima.
Npr ja kad sam igrao i kad smo poceli tk nisam više uopce bio tamo jer nemam kaj tam trazit ko i ostali ljudi iz guilde.
skywalker
12-01-2008, 15:01
Karazhan uopce inje pravi raid odi u ssc ili tk pa ceš vidit.Karazhan je casual instanca koja je vec odavno izumrla među Black Temple igracima.
Npr ja kad sam igrao i kad smo poceli tk nisam više uopce bio tamo jer nemam kaj tam trazit ko i ostali ljudi iz guilde.
slazem se ali prosao sam sve i iz prvi put je uvik zabavno, ali uvijek znas sta ocekivati i sta ce biti.
Edit: i ja sam raidao tk i ssc
Trebao bi mi neki addon koji pokazuje vrijeme auto shota (kod huntera).
Pa ako neko ima link/zna kako se zove.
mislim da se zove litteltroubel tak nekako nisam 100% siguran wow mi više nepodnosi add-onove ^^
mislim da se zove litteltroubel tak nekako nisam 100% siguran wow mi više nepodnosi add-onove ^^
Uzeo sam onaj zhunter, ali dok sam ga nabavio su vec hot-fixali auto shot.
Smeagoul
12-01-2008, 23:03
Littletrouble je samo za auto shot
BigTrouble je za sve hunter castove
LittleTrouble (http://files.wowace.com/LittleTrouble/LittleTrouble-r55184.6.zip)
BigTrouble (http://files.wowace.com/BigTrouble/BigTrouble-r29591.1069.zip)
Izvor (http://files.wowace.com)
Uzeo sam onaj zhunter, ali dok sam ga nabavio su vec hot-fixali auto shot.
joj kak je to bilo zabavno ;(((
napraviti švedski sir od warlock u sekundi
a jbg bilo je premocno ^^
pitanje:
el moguće prekinuti i nastaviti skidanje klijenta? veza mi troka pa mi piše da mi treba 7 sati dok se skine...i to bez burning crusadea... :(
Da moguce je , bar ja mislim...
100% sam siguran za patcheve ali kako ti to sve ide preko BLizzard Downloadera trebalo bi se moc i klijent prekinit pa onda nastavit dl...
zahvaljujem...moguće je...prekinuo sam i ponovno nastavio download...na početku provjeri dosad skinuto i nastavi...hvala još jednom
np :)
Izgleda da se isti problem javlja kod svih koji su patch 2.3 sa PCPlay DVD-a "skinili".Probaj ako imaš flat skiniti sve patcheve "ručno",odnosno da se potrebni patchevi skinu automatski...ili ako imaš dobrog frenda pitaj ga da ti stavi patcheve na CD.
Potpuno uninstaliraj cijeli WoW,obriši sve zaostale foldere,(dotad patcheve sa DVD-a),restart da ti se digne memorija,instaliraj WoW,i nek' ti se ovaj put skida preko Blizzard Downloadera.Najsporiji,ali najsigurniji način i jedino tako možeš biti 100% siguran da je sve OK .
Arbiter of Change
15-01-2008, 19:55
Ako misliš probati službeni trial onda nemoj uopće instalirati tBC jer on ima zaseban trial za koji trebaš imati aktivan običan račun.
Arbiter of Change
15-01-2008, 20:05
Okai, idemo redom (neka me redoviti igrači isprave ako uoče grešku):
1. Trial situacija:
Imaju 2 triala;
- za običan WoW (koji zahtjeva da imaš up to date patchiran WoW klient, bez ekspanzije) i
- za tBC (koji zahtjeva da imaš aktivan WoW account (tj, da je već mjesec dana aktivan) i tBC klient patchiran na 2.3.3 ili koji je već zadnji patch)
2. Čista situacija:
Ako account kupuješ od nekog drugog onda ga dobiješ u onom stanju u kojem je tada (ako je lik već upgrajdao na tBC onda je to tBC account), ali kad kupuješ original moraš kupiti prvo WoW, registrirati ga, a onda tBC i napraviti upgrade računa (ima tamo na WoW stranici kad se logiraš u svoj račun).
el mi moze neko rec koje talente da koristim za rouga... trenutacno lv 16 i raste :D
el mi moze neko rec koje talente da koristim za rouga... trenutacno lv 16 i raste :D
viewtopic.php?t=4159 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=4159)
a ovo je za neznam koga
johnnybravo90
20-01-2008, 14:43
Ovako ja i frend sad prelazimo na original i slažemo grupu na pve serveru Emeral Dream na strani horde!Tražimo par igrača da u čim bržem roku dođemo na lvl 70!Svi zainteresirani nek se jave na moj msn!
jonnybravo1310@gmail.com
Nisam znao di da dam ovaj oglas pa sam ga dao tu!
Svi su dobro došli!!!
OMG, NEMOJ SLUCAJNO, POZALIT CES!!!!
Ako mislis dizat lika ni slucajno nemoj na pve serveru, uvjek na pvp!
johnnybravo90
20-01-2008, 15:08
Znam ali tam mi je prijatelj i htio bi igrat s njim a i ne vidim kaj je loše tak na pve iako sam do sad bio na pvp.Omjer na tom relmu je 4:1 za alijansu ali ja sam rouge i boli me imam vanish!!!A tak i onak mi niš nemre osim na battlegroundu i areni!Horda je zakon a alijansa su pičk... Bez uvrede na mom serveru(bivšem) su samo n00bovi u alijansi pa ak misli neko da nisam u pravu nek mi se javi idemo da se uvjerimo u tu tvrdnju!
...rougeSi boli me imam vanish!!!...
Reci ovo na official serverima i da vidiš kolko ljubavi dobiješ.
RO-GU-E
DRA-E-NEI.
90 % horde misli da su alijaneri nabavoi u pvp =)a kad im blizz da free epix lijepo izadu iz pve i pocnu harati :P istina ima bisera jao i previse ^^
Kako postiči ovo, ako je sa nekakvim modom, jel mi možete detaljno objasniti kako to napraviti. Hvala.
http://www.max-save.org/images/715938pitanje.jpg
:)
Escape---> interface options----> advanced ----> show.... [kvačica na action barove koji ti trebaju].
To nije nikakav addOn,već default UI...malo pogledaj...
Hvala, sad je puno lakše igrati. :)
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
Upomoc.. Sta cu sad??? Kupio sam Wow original naravno(enGb verzija) dosao kuci i ubacio cd1 sve je glatko islo dok nism stavio cd 2.. i nece da kopira....corupted(ostecen cd) kaze... Nasao sam brdo ljudi na offical forumu koji imaju slican problem.. Pokusao sam da kopiram cd na HD ali nista opet nece.. tio je bila blizzardova preporuka.Zna li neko odakle mogu skinuti taj installer tome 2. mpq??
Svinjoguz
01-02-2008, 11:38
zamjeni igru-najlakse rijesenje..
danas ti praktički ni netrebaju wow , tbc cd-ovi, napraviš acc i moš skinit igru sa korisničkog panela, to sa dsl-om nije problem, pogotovo ako imaš flat...
meni je tbc cd 2 oštećen, a nema nikakvih vidiljivih oštećenja na njemu pa sam morao skidat 2-3gb sa neta
jel mi tko može reći na kojem serveru ima najviše hrvatske škvadre
jel mi tko može reći na kojem serveru ima najviše hrvatske škvadre
od horde brijem kor'gall imas dosta hrv a i hrv guildi (suza u oku [okuplja
neke membere ]S, bandazlihbureka i huravat ehilaku su poceli zajedno
raidati , a imas i ovih low lvl guilda isto i dosta hrv u stranim guildama , a od alija imas guild Uskoci i Pimpeki koliko znam )
Ovak ko je na korgalu dajte mi pozdravite ekipu marsha,picoskopa,medisu
Smeagoul
05-02-2008, 13:02
a neces da se javis na msn jel prckurisu ?
pozdravim ti ih...
a fara ?
Ma znaš sve one koje sam poznavo pozdravi nisam se mogo sjetit svih
može li mi netko objasniti kako se loginovati u wow armory. neće da mi se prijavi a sve sam pravilno upisao
možda im je server u qurcu, vidiš da je još beta, mada i meni zna srat, spora mi je dosta, a kolko vidim sad sve dela kako treba
možda im je server u qurcu, vidiš da je još beta, mada i meni zna srat, spora mi je dosta, a kolko vidim sad sve dela kako treba
šteta baš sam vam htio pokazati moj bad ass blood elf warlocka lvl 6 xD
ajde dajte preporućite mi neku muziku koju mogu slušat do igram wow
Na armoryu dobiješ profil tek od 10-og lvla.. preporučam ti cajke, lepu brenu, super je..
Na armoryu dobiješ profil tek od 10-og lvla.. preporučam ti cajke, lepu brenu, super je..
Ma kakave cajke techno sandstorm i takve brije to te uzbudi,di ceš cajke :rotfl:
Ma kakave cajke techno sandstorm i takve brije to te uzbudi,di ceš cajke :rotfl:
pa šta ti misliš da ja sada slušam. one glupe deračine :rotfl: . ma zajebajem se. iako sam cajkaš ne idu mi cajke dok igram wow.
zaboravih napisat /sarkazam
cajke sakaju kok bokte.
Empe Tri
08-02-2008, 00:12
cajke su strava za napit se i potuc se :D
ma neki lagani rok ili nesto od prodiđija stavis da ti digne atmosferu u igri :rotfl:
ja stavim sve pjesme u vinamp i na rendom pa koja pjesma dojde ;)
Za PvP nabij neke badass Thompsonove pjesme.
:rotfl: pa de si kaciga covjece koji cvjetas u proljece :rotfl:
Evo me :)
Evo me :)
Long time no spam kaciga :D bar si se vratia xD
Svinjoguz
08-02-2008, 08:56
lol sry na ot al kaciga sad moras puno zganaca papati i puno postova postati da bi bio spammer kakav si bio :D :D
slazem se sa kacigom thompson pvp ...slazem se s nekim i da su cajke ludilo sa opit se a inace znan i na pvp opalit Linkin Park a tak to al cajke uz wow ne idu bas al za u birtiju ono neka neka :friends:
ima beaster jedan filmic s polucajkom nekom..! fora film uglavnom...
ima beaster jedan filmic s polucajkom nekom..! fora film uglavnom...
wRHU6-SBTL8
ja i petlare u nooblet danima :pray:
to je dj krmak, nije bas neka cajka
Da vas pitam, čisto informativno..
da moj frend radi wow sajt.. ima domenu i hosting i sve.. i frend aktivno igra wow..
jel bi vi bili voljni odrzavati sajt aktivnim? ono kad bi bilo , pisale bi se novosti, onak, kao cro wow portal (kao onaj gamer hr, sam bi ovaj vald bio aktivniji)
da moj frend radi wow sajt.. ima domenu i hosting i sve.. i frend aktivno igra wow..
jel bi vi bili voljni odrzavati sajt aktivnim? ono kad bi bilo , pisale bi se novosti, onak, kao cro wow portal (kao onaj gamer hr, sam bi ovaj vald bio aktivniji)
ja i smeagoul bi valjda bili zainteresirani :D
You have my sword!
u have my axe (ork axe not fuking dorf axe :D )
Jebemti Beaster,prvo ide sword,pa bow,pa axe ^^.
Jebemti Beaster,prvo ide sword,pa bow,pa axe ^^.
huntard nisam :D al biti ću
Ja ću biti badass Belf warlock :D.
Kada se kreće,i na kojem serveru? Ja bih htio RPPVP ^^
U have my staff (iako trenutno imam dagger i offhand)
A ja cu ukoro imat badass 2h sword koji sjece sve pred sobom, tankat cu s 2h swordom i nik mi nis ne moze :D
Tenkat sa 2h,jedva čekam SM runove :))
fak yea...
u have my axe (ork axe not fuking dorf axe :D )
slazem se!
You are not prepared :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Al Bundy
10-02-2008, 09:18
tko radi veci dmg
rouge ili warrior
tko radi veci dmg
rouge ili warrior
zavisi od opreme, skilla... općenito to budu rogovi al fury warr može napraviti ogroman dmg
Al Bundy
10-02-2008, 10:56
ok kad bi bio warrior t6 i warglaivi
i rouge t6 warglaivi
ko radi veci dmg
Po meni, warra za tenkanje, bjezi od wairglaiva. ^^
Al Bundy
10-02-2008, 11:32
sta ona preporucate rouga?
uzmi sta ti se najvise svidja ... niko tebi nemoze rec igraj s tim ili s ovim...
a gle fury warrior sa cijeli t6 i bt/mh gearom i 2x warglave bi potuko bilo koga po dps-u imo ima neki flimic fury warrior u BT bio 1 po dmg i to za dosta dmg
i btw zas te zanima ko radi veci dmg ako tek pocinjes igrat ziher neces odma dobiti warglave i t6 :pray:
fury warru je problem sto nemoze kontrolirat threat tj. moze ga smanjit samo tako da prestane dpsat.. dok rogue ima feint ..
Al Bundy
10-02-2008, 11:42
ok koje talente da uzimam za warriora a koje za rouga
ima negdje kakav talent tree gotov
ROGUE :
http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZMIV0bVzxMGkt
ili umjesto ovog za poisone odes u improved eviscerate
WARRIOR:
http://www.wowhead.com/?talent=LA0czhbZVV0VxxRVuqo
to su ti pve speccovi
maknes iz impr sprint i stavis u impr evasion , takodjer maknes iz nerves of steel i stavis u light reflexes..(za roga).. i da umjeto poisona u impr eviscater , naravno ako ces ic na dagger spec onda umjesto sword spezia stavis u dagger i stavis pointove u impr backstab...
SWORD : http://www.wowhead.com/?talent=fheboxZMeV0bVzxMGot
DAGGER : http://www.wowhead.com/?talent=fhecoxZMgVb0Ez0MGot
Imam pitanje, mislite li da će Blizz uvest one epic questove kaon a lvl 60, ali sada za lvl 80?
Mogli bi,ali samo za određene klase,tipa za locka mount quest,pa za paladina neki 150% speed quest...za druju,neka nova forma...
na sta mislis?
AHa pa ko zna .... nek daju epic hunter Q opet ...
Al Bundy
10-02-2008, 12:11
je dobar ovaj build za dwarfa http://www.wowarmory.com/character-tale ... dan&n=Furi (http://www.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Illidan&n=Furi)
a lol .... rasa nema veze s buildom..
to je pvp build...
Al Bundy
10-02-2008, 12:54
ma nisam mislio sa dwarfa nego rouga
Al Bundy
10-02-2008, 14:12
dal pomazu sta lvling guidovi
Reka bi da pomazu ako prvi put igras pa ne znas questove...najbrzi nacin levelanja ti je pokupit sve questove u jednoj zoni i onda ih rijesit sto prije...ako neznas questove napamet onda bi ti guide moga uvelike pomoc :D
pomažu al ako igraš prvi put wow neće ti pomoći baš puno jer su ti lvling gajdovi napravljeni za super brzo levelanje, znači dizanje altova
Al Bundy
10-02-2008, 14:39
ok nije prvi put onda ce pomoc
Prvi put mislim i nisu od tolike pomoci, vise ce pomoci thotbot, tamo ces nac q koji te zanima, lvling gajdovi su koliko sam ja primjetio za one s vec nekim iskustvom samo da se maksimizira ucinak
Al Bundy
10-02-2008, 15:24
evo skinuo sam wow 2.0 i (tbc) i kad pokrenem installer otvori mi se autorun od od wowa
a ne isntalacija za tbc
Al Bundy
10-02-2008, 15:45
izgleda da me jerry zajebao .dao mi je krivi lik govno jedno
Al Bundy
10-02-2008, 16:51
wow imam instaliran
Joanin guide pomaže,ili je barem meni pomogao.
Isplati li se sada počet ic u raidove? Ubrzo sam 70-i pa me zanima..
Isplati se,pogotovo sada kada miču att za BT.Čisto da ga vidiš,jer expanzija je na vratima...
Isplati se,pogotovo sada kada miču att za BT.Čisto da ga vidiš,jer expanzija je na vratima...
Da, zbog toga se i brinem.. jebena expanzija. Barem da karu vidim..
heh, vidio sam ja bt, al na privatnom serveru.. ^^
Sta att? :o
Attument, kao quest ili nešt tak što se obavlja da dobiješ ulaz u neki raid ili slično.. (barem mislim da je to)
yeh trebo si tk i ssc ocistit za bt sad vise nece trebati
Kako nerfaju sve ajme.......................
Mislim da se bez opreme iz ssc / tk nece moci daleko dogurati u bt-u
Sa ovim setovima arena 3 moze se
Ok, ja na svom serveru sam vidio 10-ak ljudi s tim.. više ljudi ima tier 6 nego to.. iako ja nekak ne volim tu arena opremu. ^^
Ok, ja na svom serveru sam vidio 10-ak ljudi s tim.. više ljudi ima tier 6 nego to.. iako ja nekak ne volim tu arena opremu. ^^
Nisam ni ja nikad volio t6 je bolje naravno
Za PvP je bolji s3 set...više resilencea!
Za PvP je bolji s3 set...više resilencea!
više volim politiku nego resilijens :(
Ma to sto dizu attutment je najveca glupost, vec su nerfali kaela/ vashj do jaja ono svaki malo bolji guild koji zeli raidati nakon par tjedana bi ih morao zabiti, dok smo imali BT/MH mogli smo imati neku zonu gdje necemo vdijeti svakog nooba, vec vidim po "/trade LFG BT minimum 10 epixs" ono kako ima retane ekipe, trenutno spamaju ono " Dirge " sranje ili jos jace LFG naxx a pola ih nezna da trebaju imati attune, boli me glava od ovakvih gluposti. A s ovom sezona 3 arena opremom mozes lagano u BT/MH jer ono cak ima nekih itema koji su bolji od t6 instanci, ma blizz je idiotan u najmanju ruku, zlatno vrijeme preTBC, prePVPpatch. KO raida ima gear do jaja, ko neraida ima plavi gear s kojim epixom. Sada je vise manje ono dosaadno mi je idem napravit alta, /create character /enter world /grind lvl for 2 weeks /DING LV 70, amo malo skraftati opreme za jeftine matse (ofc epix oprema), onda bi mogo bacit koji heroic vidis hmmm, pa lichanje sezona 1 opreme i vindicatora..... ukratko u 3 tjedna full epic lik. /spit :twisted: :-x
u jbt sto sam poceo whinati :boohoo:
Dobrodošli u vrijeme izdavanja expanzije,Blizzardu je u interesu da ljudi sada vide što više sadržaja,pa da se onda bace na nove stvari koje dolaze sa expanzijom.
Moze lijepo objasnjenje vezano za att...
s3 nije za pve hilere i tenkove, a to je ono što je najbitnije u rajdanju... znači nema BT dok se nenagiraju sa t5
Dakle,svaka veća instanca tipa,Black Temple,Karazhan,The Eye,a prije expanzije Naxxramas,Onixya,zahtjevaju da prije nego što uopće uđeš u instancu napraviš attuntment,odnosno questove koji su potrebni da bi ušao u tu instancu.Recimo,za Karazhan moraš skupljati ključeve kod zadnjih bosseva u lvl70 Outland instancama,da bi na kraju obavio attuntment da bi mogao ući u Karu:).
kad si vec old instance poceo nadovezujem MC/BWL =)
s3 nije za pve hilere i tenkove, a to je ono što je najbitnije u rajdanju... znači nema BT dok se nenagiraju sa t5
pa ne bas, s3 se moze koristit i za pve, jebiga imat ces gimp ali opet nije nesto strasno. T5 instance su vecinom bezveze, kad su izbacili ZA i u njega stavili iteme na razini t6 a i od badgeva ima toliko odlicnih stvari takoder u rangu t6 instanci sad su bezveze.
omg.. -.-
dontknowdickshit
11-02-2008, 10:00
Za karazan ne trebaš zadnje bosove instaci nubaro hihihihihi P:
prvi post i odma nekog nazivaš noobom, get a life
prvi post i odma nekog nazivaš noobom, get a life
bolje da si mu rekao "get more posts" :P
dontknowdickshit
11-02-2008, 15:19
Da zato kaj ja ne visim po nekim obskurnim forumima nego koljem aliancu nubare hihihihihih P: (tu sam sasmo jel mi je account istekao)
Da zato kaj ja ne visim po nekim obskurnim forumimaSnego koljem aliancu nubare hihihihihih P: (tu sam sasmo jel mi je account istekao)
de banajte ovog
Da zato kaj ja ne visim po nekim obskurnim forumima nego koljem aliancu nubare hihihihihih P: (tu sam sasmo jel mi je account istekao)
http://img520.imageshack.us/img520/5459/picardheadeskwx2.jpg
I onda sam ja popio ban.
I onda sam ja popio ban.
:rotfl: jadan moj kaciga :rotfl:
One picture for you...
http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg
One picture for you...
http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg
LOL taj lik fkt izgleda ko da su ga iz podmornice izvadili
e daj nemoj mi ga stavljati .....neda je ruzan nego strasno dao bi mu 100 kn i reko frende plasticni kirurg ti je tamo gogo
Dakle,svaka veća instanca tipa,Black Temple,Karazhan,The Eye,a prije expanzije Naxxramas,Onixya,zahtjevaju da prije nego što uopće uđeš u instancu napraviš attuntment,odnosno questove koji su potrebni da bi ušao u tu instancu.Recimo,za Karazhan moraš skupljati ključeve kod zadnjih bosseva u lvl70 Outland instancama,da bi na kraju obavio attuntment da bi mogao ući u Karu:).
I sada kada izade nova ekspanzija to necu trebati raditi?
ajd mrš
e daj nemoj mi ga stavljati .....neda je ruzan nego strasno dao bi mu 100 kn i reko frende plasticni kirurg ti je tamo gogo
dobrog ces plasticnog nac za 100 kn :rotfl:
@ Black Knight: ne s ekspanzijom, s novim patchom to neces morati raditi tako da ce biti ezmode
[quote="Black Knight":j71drkee]Moze lijepo objasnjenje vezano za att...
I sada kada izade nova ekspanzija to necu trebati raditi?[/quote:j71drkee]
Zaboravio si Molten Core :P
namjeravam kupiti wow, pa evo pitanja...
1. koja klasa je jednostavna&zanimljiva&pozeljna na end gameu za igrat, razmisljam bit nesto od ovih: night elf druid, nesto hunter, undead warlock. druid bi zelio bit jer sam nacuo da moze i tankat i radit dobar dmg i hilat i suljat se... i da je vrlo pozeljan u end game raidovima i instancama al da nije jednostavan za igrat.
hunter mi je kul zbog peta i u guild warsu sto sam dosad igro sam volio biti ranger, to isto nesto ko hunter, sa bowom i petom.... al sam nacuo da je hunter najnetrazenija klasa u end game instancama i da je kasnije prilicno dosadan za igrat jer imas ono 3 tipke...
undead warlock zato sta mi je frend rkeo da su warlocki imba i mogu imat peta i imaju free mount.
2. mogu li biti u wowu afk i kolko, lord777 kaze pol cuke samo?
3. kako je u wowu rjeseno pucanje veze, tipa ja usred instance i pukne mi internet veza, jel ima neki reconect?
4. dal da odma kupim i tbc, dal je potrebno/preporucljivo?
5. koji server? na kojem vi igrate? frend mi preporucio neki kor'agal il tako nesto, al kaze da ako pvpam tamo da horda stalno dobiva?
6. ne kuzim te vrste servera, pvp, pve, rp rppvp i tako nes... kolko sam skuzio kor'agal je pvp, i tamo me mogu drugi igraci napadat, e posto sam ja nablet bojim se da me nebi neki debil stalno ubijao i sprecavao u igranju, dal je moguce?
7. horda il aliance?
molim malko opsirnije odgovore, dakle ne tipa odi na pvp ne boj se, uzmi aliancu.
viewtopic.php?t=19446 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=19446)
Sve ti ovdje piše.
namjeravam kupiti wow, pa evo pitanja...
1. koja klasa je jednostavna&zanimljiva&pozeljna na end gameu za igrat, razmisljam bit nesto od ovih: night elf druid, nesto hunter, undead warlock. druid bi zelio bit jer sam nacuo da moze i tankat i radit dobar dmg i hilat i suljat se... i da je vrlo pozeljan u end game raidovima i instancama al da nije jednostavan za igrat.
hunter mi je kul zbog peta i u guild warsu sto sam dosad igro sam volio biti ranger, to isto nesto ko hunter, sa bowom i petom.... al sam nacuo da je hunter najnetrazenija klasa u end game instancama i da je kasnije prilicno dosadan za igrat jer imas ono 3 tipke...
undead warlock zato sta mi je frend rkeo da su warlocki imba i mogu imat peta i imaju free mount.
3. kako je u wowu rjeseno pucanje veze, tipa ja usred instance i pukne mi internet veza, jel ima neki reconect?
5. koji server? na kojem vi igrate? frend mi preporucio neki kor'agal il tako nesto, al kaze da ako pvpam tamo da horda stalno dobiva?
6. ne kuzim te vrste servera, pvp, pve, rp rppvp i tako nes... kolko sam skuzio kor'agal je pvp, i tamo me mogu drugi igraci napadat, e posto sam ja nablet bojim se da me nebi neki debil stalno ubijao i sprecavao u igranju, dal je moguce?
7. horda il aliance?
molim malko opsirnije odgovore, dakle ne tipa odi na pvp ne boj se, uzmi aliancu.
1. nema klase koju bi ti preporučio, to sve ovisi o tvojim ukusima, za end game sve klase pronalaze svoj prostor, jer ako si dobar nije bitno koju klasu igraš, uvijek ćeš biti poželjan
2. 30minuta afk, onda te dc-a sa servera, moš se odmah ponovo logat koda se niš nije dogodilo. Jedino u bg-ovima nemoj afk-at, to niko nevoli a i izbacuje te nakon 5 min , tj. kada ulaziš u AFK
3. A jbga, pukne veza tu i tamo, niš, ak moš odma se spojit, ak ne, resetaš modem, po mogućnosti komp i dalje...
4. Pa nije neophodno osim ako želiš igrat Blood Elfa ili Elijena, i imat JC kao profesiju (đulkrafting) , ak npr želiš zarolat taurena huntera do lvl 60 kad trebaš u outland tbc ti zaista netreba
5. JA igram na Karazhanu, server među najnovijim, 1 godinu star, znači od izlaska tbc-a, niš ak ti frendovi igraju tamo odi sa njima...
6. jep moguće je, al nemoj susprezat da zarolaš na pvp serveru jel će ti bit drago kad doguraš do 70, a i kampanje, genkanje je zabavno, milo za drago
7. a čuj, po mom mišljenju hordu igraju zreliji ljudi, barem veći broj nego alije.. dok alijansu igra velik broj djece jer misle kao ono "dobri momci" a i alijansine rase su "lijepe" dok su hordine "gadne". sad izlaskon tbc-a horda je dobila Blood Elfeke, "lijepu" rasu , i sad ima poprilično djece i u hordi, al zanemarivo donekle :D , a niš, ak oš manje nobova u instancama rolaj hordu
eto tolko
1. nema klase koju bi ti preporučio, to sve ovisi o tvojim ukusima, za end game sve klase pronalaze svoj prostor, jer ako si dobar nije bitno koju klasu igraš, uvijek ćeš biti poželjan
retribution paladin, moonkin :rotfl:
retribution paladin, moonkin :rotfl:
a čuj, ima ih... samo manje neg ostalih :D boomkin piece of shit je opasan :D
namjeravam kupiti wow, pa evo pitanja...S
Dobrodošao.
undead warlock zato sta mi je frend rkeo da su warlocki imba i mogu imatpeta i imaju free mount.
Najjednostavnija to je hunter i warlock.Ujedno i najdosadnija za levelanje.
Sve to to je druid,naravno ako dođeš do 20-og levela.Jedan od razloga zašto ima tako...relativno malo druida,jest to da mnogi ne dođu do cat forme...dakle,tada si rogue/warrior/priest.
3
Možeš biti AFK,i to na negdje...da,30 minuta.Disconecta te sa servera ako si duže.U BG'ima ne smiješ biti AFK,jer te izbaci sa BG-a i dobiješ 15 min debuff da nemožeš ući u BG,jer tako smanjuju populaciju honor farmera.
Kada dobiješ DC,sam se moraš loggat,ali grupa zna da si dobio/la DC (vidi se u party-u,onak' sivo sa X-om.Većina grupa te neće kickati.
Ako imaš $$,TBC odmah.Naravno,druga opcija ti je da igraš do 60-og pa kupiš TBC,ali ako ne kupiš,nećeš moći biti Blood elf,niti Draenei (TBC rase!).
Na Kor'gallu ti ima dosta horde hrvatske ekipe,i da,horda stalno dobiva.3/4 BG-a (AV -.- ) ti ta battlegrupa dobiva.Inače,startamo na Darksorrowu,mi ekipa sa foruma,ako želiš...dolje imaš temu.
PvP,odnosno Player Versus Player,ti je okružje u kojemu možeš napasti svakoga,ali i biti napadan.Meni je to osobno najdraža vrsta servera,jer imaš onaj "feeling" rata.
PvE,Player Vs Enviroment,dakle ime ti govori...na ovim serverima ne možeš biti napadan od svakoga,tj. možeš ako svojevoljno uključiš PvP na sebi.Tada te i drugi igrači koji imaju PvP uključen mogu napadati.
RP,Roleplay,dakle ovdje nema onoga "olol n00b l2p ffs kkthxbaibai",već moraš govoriti...kao da si ti zbilja svoj lik,primjerice,
[Party]S[Faelian]S: Where are you,brave knights,from?
[Party]S[Nerfwarlockx]S: united kingdom lol
[Party]S[Faelian]S: Where is that,United Kingdom,you say? I've been in most parts of Azeroth,but never in United Kingdom! Where is it?
Get da pôint?
RPPVP,Role Play Player Versus Player serveri,dakle isto se moraš ponašati kao da si na RP serverima,samo što možeš napadati,kao i biti napadan,od strane svakoga.I da,na PvP serverima te može debil corpse-campati 2 sata,ali i ti ćeš jednom doći na 70,zar ne? >=]
7. horda il aliance?
Ovisi o ukusu,ali vjeruj mi,u 8 dana koliko sam igrao alijansu,WoW mi se toliko zgadio,da...no,dobro.Previše djece ufuranih u ono "Ja sam moćan paladin i idem klat undeade!!11"...naravno,ima i takvih hordaša,ali vjeruj mi u znatno manjem broju.Kako hoćeš,ali ja ti preporučujem hordu.
[/quote]
Dovoljno?:)
Alliance = Previše djece, no ima i poštenih ljudi. Moj guild je što se tiče toga ok, nema QQ i plakanja itd.. Nije većina paladina djeca. Imam ja frendove paladine, ok su ljudi..
Horda = Nikad prežalio što ju nisam rollo. (trolla ^^ ) Ekipa je super na hordi, ja sam za hordu.
No, iako sam ja ally, svejedno ti je, uzmi što ti se sviđa..
btw, u mom guildu nema nitko mlađi od 17.. Al sam vidio igrače 11 godina (human, male, rogue - LAME i još uzme onu mutavu face, ne uzme bradu joj >.<)
Jednostavno uzmeš što se TEBI sviđa, a ne nekom.
johnnybravo90
13-02-2008, 17:37
imam pitanjce zapravo par njih!Prvo moja shituacija:Nema se love,a igra mi se WoW znam nemoguče!WoW igram bolje da neznate kak!I tak ja jednog dana se odlučim odreči RL i da dam lovu na kup da kupim WoW!Sav happy odjurim u igraonicu tip kaže 120 kn WoW ali ga morama narućit.Ok čekam 1 tj idem pogledat ak je došo i tip kaže samo u Dubrovniku imaju WoW tak da se ne isplati možeš eventualno narućit Battlechest(WoW i TBC)=350 kn :shock: OK i sad imam 280 kn i još šparam ali nebum imal za bon :cry:
TREBAM pomoć
Čuo sam da se da srediti 30 dana trial!How?Može neko objasnit?
I da molim da mi neko preporući relm i ak mi se ko oče pridružit ili pomoć bio bi zahvalan! Naravno 4 the HORDE!
pa pri kupnji WoW-a dobiš mjesec dana igre ili ti 30 dana ako to nisi znal, možda si i na to mislio 30 dana trail. Što se relma i ekipe tiće imaš topic ispod
johnnybravo90
13-02-2008, 17:49
ja sam mislio da dobim samo 2 tj onda SUPER ako je 30 dana a nisam imao vremena na vidim za relm(nisam čitao ovo gore) sad sam pročitao ali još uvjek razmišljam!Hvala
Mozes uzet trial od 2 tjedna i kasnije mozes samo nadodat wow acc i nastavis igrat s svojim likom, isto dobijem taj mjesec dana free, mislim da je tako
Ima još jedan način.. uključuje kreditnu.. ^^ Mislim da svi znate o čem pričam. >.>
fala svima na odgovorima, odlucio sam biti night elf druid, al ne na kor'gallu jer tamo je horda puno jaca, i zato bih imao velikih problema sa nabavljanjem honora i pvp itema(tako mi frend reko).
vjerujem ja vama da u hordi ima starije pametnije ekipe al jednostavno zelim biti night elf.
dakle, preporucite mi server na kojem je alianca dosta jaca, di ima ok ekipe, i da ima ekipe za instance i radiove znaci da ima ljudi na serveru
fala svima na odgovorima, odlucio sam biti night elf druid, al ne na kor'gallu jer tamo je horda puno jaca, i zato bih imao velikih problema sa nabavljanjem honora i pvp itema(tako mi frend reko).
vjerujem ja vama da u hordi ima starije pametnije ekipe al jednostavno zelim biti night elf.
dakle, preporucite mi server na kojem je alianca dosta jaca, di ima ok ekipe, i da ima ekipe za instance i radiove znaci da ima ljudi na serveru
Twilight's Hammer, ima dosta hrvata, uvijek nađeš ekipu za instancu. ^^
Imaš par domaćih guildova, pa ćeš uvijek nać nekog da ti pomogne također
azuregos
14-02-2008, 16:08
darksorrow ^^
yup
Al Bundy
15-02-2008, 13:30
moze neki dobar build za druida
da ima dobar dmg u zivotinjskim formama
moze neki dobar build za druida
da ima dobar dmg u zivotinjskim formama
full feral + u resto ua onaj kurac zaboravih kak se zove
full feral + u resto ua onaj ***** zaboravih kak se zove
Nature's grasp.
Build za "damage u životinjskim formama". (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/druid/talents.html?0140000000000000000005032321303221053 0125105033001000000000000)
Al Bundy
15-02-2008, 18:47
hvala
Al Bundy
16-02-2008, 08:04
je dobar build ovo za rouge
da radi sto vise dmga
da radi sto vise dmga
mislim da je combat najbolji za lvl up, ali subtlety za 70 pvp obavezno
RO-GU-E
Za DPS ti je najbolje ići combat,sa swordovima.Sporiji mainhand,brzi offhand.
e šta ćem,imam daggere na 165 skill? :D jel mi se isplati sad zemit si swordove i combat talent i rokat?
RO-GU-E
Za DPS ti je najbolje ići combat,sa swordovima.Sporiji mainhand,brzi offhand.
http://img118.imageshack.us/img118/8012/bucketrr6.jpg
Nerf shamans
buff hunters
Nerf shamans
buff hunters
da da upravo me ubio jedan
shaman to jest
Aj sad malo manje spamajte, i ove rasprave o specovima prenesite u teme o klasi, tamo cete dobiti bolje odgovore, pojasnjenje i sve.
jel s rogom mogu nositi recimo main hand sword offhand dagger?
jel s rogom mogu nositi recimo main hand sword offhand dagger?
da
i onda u stealthu rokam daggerom?
Da.Sa MH rokaš ako se ne varam...
onda samo zamjenim dagger i stavim sword u offhand
ok hvala svima ;)
bila je ona neka fora sa macroima i zamjenom oruzja... kao ima daggere, pukne ambush, macro, zamjene se daggeri za mace/sword i dalje roka.. vanish, macro, ima daggere, ambush/backstab, macro i dalje mace/sword
:D
bila je ona neka fora sa macroima i zamjenom oruzja... kao ima daggere, pukne ambush, macro, zamjene se daggeri za mace/sword i dalje roka.. vanish, macro, ima daggere, ambush/backstab, macro i dalje mace/sword
da znam, to mi je frend nariktaval na mom rogu ali nije mi se dopalo pošto sam bio sword specc samo
da znam, to mi je frend nariktaval na mom rogu ali nije mi se dopalo pošto sam bio sword specc samo
hehe, al dusu dalo... majketi moc mace proca i ambusha/backstaba u jednom :D
neg prositah da je s1 nagrada na bg-u... sad kako se dolazi do te nagrade tj s1 ?
neg prositah da je s1 nagrada na bg-u... sad kako se dolazi do te nagrade tj s1 ?
moš ga kupit sa honorom, grindaj honor i dobiš ga
oooo.. samo honor... zanimljivo :D
oooo.. samo honor... zanimljivo :D
plus naravno markovi,ali to je lagano za skupit
Sinoć sam baš tražio taj macro i našo ga na netu.. Predobra stvar, jako ti povećava versatilnost.
/script PickupInventoryItem(16); PickupInventoryItem(17); DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("Weapon Swap - Main: "..GetInventoryItemLink("player", "17")..", Off: "..GetInventoryItemLink("player", "16"));
ako nekome treba :)
16 i 17 su slotovi na kojima se nalaze main i offhand. Enjoy, rogue :)
Al Bundy
18-02-2008, 18:28
evo moze mi neko rec neko dobro oruzje za roguea za main hand
da nije warglaive
neki epic item
vengeful gladiator's shiv
vengeful gladiator's shanker
shard of azzinoth
?
Al Bundy
18-02-2008, 19:43
i da za pve ne pvp
Al Bundy
18-02-2008, 19:55
sto veci dmg i dps
s1 maćevi,daggeri i macovi su dobi i za PvP i za PvE, imam oba maća od S1 a pretežito igram PvE i ubijam ^^ hemmo specc ^^
Al Bundy
18-02-2008, 20:08
moze ime nekog itema?
je dobro ovo
http://www.wowhead.com/?item=33389
http://www.wowhead.com/?item=33388
http://www.wowhead.com/?item=30881
http://www.wowhead.com/?item=30901
moze ime nekog itema?
je dobro ovo
http://www.wowhead.com/?item=33389
http://www.wowhead.com/?item=33388
http://www.wowhead.com/?item=30881
http://www.wowhead.com/?item=30901
hehe da dobri su svi ti daggeri za PvE
kaj se kreće na Zul'Aman i Hyjal? samo se pomoli Bogu da ti dropa :D
A gle, koliko god da ljudi stalno bili u nedoumici s tim mačevima i daggerima, čini se da ipak mačevi ownaju u PvE, barem što se tiče običnog PvE-a (ilitiga grinda).
Dakle, zašto...
Prvo i najosnovnije, brzina oružja u main handu NIJE bitna za DPS, koliko god to na prvi pogled čudno zvučalo. Razlog je zapravo vrlo jednostavan - rogue ne udara oružjem, nego skillovima. Sinister Strike, tvoj glavni napad, uvijek je instant strike, i uvijek ima isti 1-sec cooldown. Što će reći da, bez obzira da li imaš brzi dagger ili spori mace, svakih 1 sekundu raditi ćeš onaj optimalni dmg.
Drugo, prosječan dmg po udarcu (ne po sekundi!) ide u korist sporih oružja. Sword 50-100 radi prosječan dmg 75; dagger od 30-50 radi 40.
Zbog toga je bitno da u main handu imaš sporo i high-dmg oružje. Bilo kakav mač ili mace/hammer koji je malo jači od prosjeka raditi će čuda u PvE.
3-4 Sinister Strikea + Eviscerate i mobovi padaju 10 puta brže nego će ih warr, paladin ili neki prokleti gnom mage ubijati :)
4 sinister strike - gogue (da se regenerira energy) i roknem Eviscerate i mob je down ;) (igram u obje s swordovima)
Lord Jambrek
18-02-2008, 20:54
4 sinister strike - gogue (da se regenerira energy) i roknem Eviscerate i mob je down ;) (igram u obje s swordovima)
stealth+cheapshot=5sec stun+2 combo pointa+1sinister strike+gouge (regen wait) odmakneš se, uzmeš bow, malo prije nego što istekne gouge pukneš bow, dobije još dmg-a, onda sinister+evisicrate :wink:
ne igram s bowovima :d
edit:
al budem probao tu tvoju taktiku
(bez bow)
stealth+cheapshot=5sec stun+2 combo pointa+1sinister strike+gouge (regen wait) odmakneš se, uzmeš bow, malo prije nego što istekne gouge pukneš bow, dobije još dmg-a, onda sinister+evisicrate :wink:
rogue sa bow-om ili crosbow-om hmm not very good combination nikada :D zašto? zato kaj imaš prokleti Deadly Throw koji je masan po dmg-u, staviš si neku balticu ili nož sa dobrim speedom, najbolje ispod 2 sec, i da vidiš kako padaju magovi, ili bilo koji drugi spell caster, nema mi jaćeg kad odigram ovu kombinaciju,naravno to može se i kombinirat i za PvE,bez blind-a i stunt efekata, jel ako si hemmo spec, sa garrotom,raptureom je velik DPS
spazim maga--->stealth--->premeditation--->Shadowstep(20%jaći abillyti,pojavim se iza leđa)--->garrot(silence za 2 sec)--->mag casta frost novu u 99,9% slućajeva--->ja zamrznut na mjestu--->mag koristi blink u 99,9% slućajeva i poćne castat prokleti pyro--->deadly throw(masni dmg,interupt spellcasting,50% slow movment)---sprint,evasion--->trk na maga--->kombiniram sve moguće poteze od hemmoa,garrot,kidney shot,evisecrate(naravno poisons na oružju,najbolje za maga Crippling i Mind imbued)--->blind--->malo se osviježim sa FA, lupim vanish i opet sve iz početka ako je neki opak mag, ali većinom padaju na djelu di je deadly throw ukljućen, to je najvažnija karika
znaći nikda lukove ili samostrele,uvijek noževi ili baltice :D
zanimljiva taktika,mogao bi špoćet koristiti te male bacaće :d
btw,sword specc?
zanimljiva taktika,mogao bi špoćet koristiti te male bacaće :d
btw,sword specc?
da sword specc, hemmo toćnije sve do shadowstepa :D
l2 ć,č :)
kaj znači "l2" to R? i ne kužim ti post
Learn 2 (to) č,ć - nauči razliku između Č i Ć :)
...hrow koji je masan po dmg-u, staviš si neku balticu ili nož sa dobrim speedom, najbolje ispod 2 sec, i da vidiš kako padaju magovi, ili bilo koji drugi spell caster, nema mi jaćeg kad odigram ovu kombinaciju,naravno to može se i kombinirat i za PvE,bez blind-a i stunt efekata, jel ako si hemmo spec, sa garrotom,raptureom je velik DPS
spazim maga--->stealth--->premeditation--->Shadowstep(20%jaći abillyti,pojavim se iza leđa)--->garrot(silence za 2 sec)--->mag casta frost novu u 99,9% slućajeva--->ja zamrznut na mjestu--->mag koristi blink u 99,9% slućajeva i poćne castat prokleti pyro--->deadly throw(masni dmg,interupt spellcasting,50% slow movment)---sprint,evasion--->trk na maga--->kombiniram sve moguće poteze od hemmoa,garrot,kidney shot,evisecrate(naravno poisons na oružju,najbolje za maga Crippling i Mind imbued)--->blind--->malo se osviježim sa FA, lupim vanish i opet sve iz početka ako je neki opak mag, ali većinom padaju na djelu di je deadly throw ukljućen, to je najvažnija karika
@ K4ciga aha, ma ta razlika od ć i č je standard kad pišem :D
Primjetio sam,Č i Ć ti nisu jača strana,no-no markirati sa Hrvatskog ;)
nikada mi nisu ni bila bolja strana
i da nisam nikada markiral sa hrvatskog, razlog hot tičer :D very hot :D
baš čakjulam s profkom iz hj,i sad me žebe za pravopis :pray:
Lord Jambrek
18-02-2008, 23:34
aj ti meni flanderu rouge freaku složi neki build za rouge-a koji daje mastan damage, koristim swordove
flander de mi objasni kako ti dobis frost maga?
svaki mag koji ide castati pyro na roga je idiot
Moji trenutni build sa rogom na lvl-u 70 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3253001050000000000000000000000000000 00000000550053000230121350)
naravno nije sad neznam kaj, da mogu sam Princa srušit i neznam kaj, ali sa opremom koju ja imam meni je odlićan, i super mi je za grindat,mada je više PvP build
@ Munjeni to sam samo dao primjer za pyro,bilo koji mag, bi barem tako trebao past, neznam, meni je više puta uspijelo....dok mi pomaže da se mogu obranit od alije ja ga koristim :D
da shvacam, ali eto dobar frost mage moze ownati roga ali opet tu je sve na foru ko ce prvi napravit gresku
da shvacam, ali eto dobar frost mage moze ownati roga ali opet tu je sve na foru ko ce prvi napravit gresku
ma ja kažem da svatko može svakoga gankat ako imaš dobru opremu i ako imaš skila,tako da nema najjbolji build ako se mene pita
no resilence = no pvp 8)
inace flander jbg nisam skonto da si low lvl. Inace meni je predobro gankati se okolo po tanarisu s drugom ekipom ono promjera 45-50 lvl
Al Bundy
19-02-2008, 09:33
onda cu uzet ovo za main hand http://www.wowhead.com/?item=33388
zapravo ovo main http://www.wowhead.com/?item=30881
i ovo u drugu ruku http://www.wowhead.com/?item=33389
Naradit ćeš se ti do Hyala i ZA...
no resilence = no pvp 8)
inace flander jbg nisam skonto da si low lvl.SInace meni je predobro gankati se okolo po tanarisu s drugom ekipom ono promjera 45-50 lvl
kak misliš low lvl :? pa imam lvl 70 rogu
Ma iteme lako skupiš, samo moraš složiz dobru aplikaciju za neki progress guild i znat igrat, bez toga ništa :P Moja bivša guilda farma Illidana, a ljudi nisu ništa ekstra. Samo su zreli i sluša se što se radi. U TBC, instance su puno lakše nego prije ekspanzije (Naxx ostaje naxx :D).
nisam zno Flander :P, bio sam gledo neki screenshot ili nesto pa nisi bio 70 ili nisi talenete do kraja uzeo neam pojma... :o
Al Bundy
19-02-2008, 18:20
igram na toxic wow serveru .glasam svaki dan i dobim 2 boda
kad skupim 48 bodova mogu neki item uzet
a da nije # Legendary items.
# Tier sets.
# Dungeon sets.
# Gladiator sets.
# Gold.
[quote="Al Bundy":2dcubsmu]onda cu uzet ovo za main hand http://www.wowhead.com/?item=33388
igram na toxic wow serveru .glasam svaki dan i dobim 2 boda
kad skupim 48 bodova mogu neki item uzet
a da nije # Legendary items.
# Tier sets.
# Dungeon sets.
# Gladiator sets.
# Gold.[/quote:2dcubsmu]
looooooooooool pa nemoš mi na piratskim serverima igrat :D
to nisu piratski serveri.. to su privatni serveri :D
neg pa imas i blizzlike privata... sve ko na originalu... ok rollback sim-tam, koji bug n stuff ali free :D
mda,ali vi igrate na toxicu,sramoti wowa
:rolajz:
da sam htel nesto ozbiljnije otisel bi na blizzlike x1 -.-' nemam vremena za lvlanje do 70 lvl jer me iovak ionak skola jebe a htel sam iskusit cari wowa... i jedina razlika je u tome kaj se ima vise love i brze se dode do lv 70... a i kaj mi vrijedi da sam na lv 70 kad dingam u green equipu -.-'
svejedno moram rajdat i grindat honour/markice/arena rating...
a kaj se para tice: mozda ima vise love ali su i cjene vise....
edit: e da, ovdje mi je dobro jer su mi tu svi frendovi iz skole/grada, cak i jedan profesor igra :D
da sam htel nesto ozbiljnije otisel bi na blizzlike x1 -.-' nemam vremena za lvlanje do 70 lvl jer me iovak ionak skola jebe a htel sam iskusit cari wowa... i jedina razlika je u tome kaj se ima vise love i brze se dode do lv 70... a i kaj mi vrijedi da sam na lv 70 kad dingam u green equipu -.-'
edit: e da, ovdje mi je dobro jer su mi tu svi frendovi iz skole/grada, cak i jedan profesor igra :D
nikad nećeš znat šta je wow dok nezarolaš na offical...
ev rad usporedbe
Private = http://ekonefe.files.wordpress.com/2007 ... y-alan.jpg (http://ekonefe.files.wordpress.com/2007/06/ugly-alan.jpg)
offical = http://farm1.static.flickr.com/134/3596 ... 4eb109.jpg (http://farm1.static.flickr.com/134/359639982_d6974eb109.jpg)
da imam love zarolao bi official ne brini :D
ev rad usporedbe
Private = http://ekonefe.files.wordpress.com/2007 ... y-alan.jpg (http://ekonefe.files.wordpress.com/2007/06/ugly-alan.jpg)
offical = http://farm1.static.flickr.com/134/3596 ... 4eb109.jpg (http://farm1.static.flickr.com/134/359639982_d6974eb109.jpg)
cisti spam :P dobra slikica, official naravno :P
@ Beaster koji si ti kralj :DDDDDDD :rotfl:
k 1. beaster poceo sam vristati na ovo 1..inace bi te tuzio za umno zlostavljanje al k druga je dobra :P
ev rad usporedbe
offical = http://farm1.static.flickr.com/134/3596 ... 4eb109.jpg (http://farm1.static.flickr.com/134/359639982_d6974eb109.jpg)S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
ali u njegovim/zinim ocima se vidi ljepota...da ziher :P
Beaster,koji si ti kralj,nevjerujem :)
Vrlo zorno prikazivanje razlike,da :D
Mene trenutačno boli samo stomak od smijeha ;)
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Respect/0038.gif
Beaster legendo skidam ti kapu :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Al Bundy
22-02-2008, 09:21
zna neko dobar build za huntera ,warlocka i druid
za pve
rasprave za huntera,warlocka,druida ovdije molit ću
Hunter topic (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=4155)
Warlock topic (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=4161)
Druid topic (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=4154)
hvala na razumijevanju
Sry na OT,flander čestitam :)
moje cestitke takodjer ali smanji malo tim ja sam mod sranjima...
moje cestitke takodjer ali smanji malo tim ja sam mod sranjima...
neznam što sam krivo napravio :?
tamo u regrutacija topicu ste se rasprićali o svemu samo ne o regrutaciji, onda ste lijepo mogli reći "preimenuj nam temu u Iskorak" i gotova prića,ne vidim di je problem
ay ay moram se i ja malo iživljavat prvi dan :P
btw fala na ćestitkama, nadam se ugodonoj suradnji, ako zaboravimo ovo dosada :P
prvi dan np , samo nemoj da se nastavi .. :wink:
za pve
Za huntera - nema diskusije,sve u BM tree,gledaj da do 40-og lvla dobiješ BW. Na 70-om bi ti build trebao ovako nekako izgledati (http://www.wowhead.com/?talent=ctbMzgxRVuVoVxbRV)S,naravno možeš makniti imp. aspect of the hawk,i potrpati u staminu.
Warlock - Affliction do levela 50,gdje dobivaš svog privatnog warriora(Felguard,za neupućene). Zašto Affliction prije Demonology? Pa,nemaš neke koristi iz tog drveta prije 50-og levela,a sa Affliction skoro pa nemaš downtime.Spamaš SL po mobovima i gledaš TV. :)
Druid - Full feral.Nikada restoration,to je za 70...a balance ne zato što moonkini trebaju +spell damage,a koliko spell dmga imaš na <50?
Build (http://www.wowhead.com/?talent=ctbMzgxRVuVoVxbRV).
Eventualno makni Control of nature,i stavi u Omen of clarity.
EDIT: Jao mene,ti želiš PvE. Warlock = destro,Hunter = MMS sa vukom ili ravagerom,druja = ili feral kao tank ili resto kao healer :)
za pve
Za huntera - nema diskusije,sve u BM tree,gledaj da do 40-og lvla dobiješ BW. Na 70-om bi ti build trebao ovako nekako izgledati (http://www.wowhead.com/?talent=ctbMzgxRVuVoVxbRV)S,naravno možeš makniti imp. aspect of the hawk,i potrpati u staminu.
Warlock - Affliction do levela 50,gdje dobivaš svog privatnog warriora(Felguard,za neupućene). Zašto Affliction prije Demonology? Pa,nemaš neke koristi iz tog drveta prije 50-og levela,a sa Affliction skoro pa nemaš downtime.Spamaš SL po mobovima i gledaš TV. :)
Druid - Full feral.Nikada restoration,to je za 70...a balance ne zato što moonkini trebaju +spell damage,a koliko spell dmga imaš na <50?
Build (http://www.wowhead.com/?talent=ctbMzgxRVuVoVxbRV).
Eventualno makni Control of nature,i stavi u Omen of clarity.
EDIT: Jao mene,ti želiš PvE. Warlock = destro,Hunter = MMS sa vukom ili ravagerom,druja = ili feral kao tank ili resto kao healer :)
Zapravo ako zeli pve s hunterom treba mu klasicni 41/20/0 build.
Ovisi što guilda hoće,naravno.
ovako, došal sam na ideju, naravno ako ste za, oni članovi koji su većinom aktivni tu na WoW podforumu, da se ova tema očisti od spama, znaći od beznaćajnih postova tipa "hvala,np,..."
osobito bi prelistao svih 80+ stranica tokom slijedećeg tjedna i napravio reda u ovom topicu.Jel ovo ipak je topic o pitanjima i odgovorima koji se tiću WoW-a. Dakle napravio bi pregledniji topic. Svakako i vi možete sudjelovati u ovoj akciji, da smislite pitanja i naravno odgovore koje ide uz to pitanje jelte, da se ne otvaraju uvijek posebne teme za svako pitanje, znaći napravili bi donekle neki osnovni vodić za WoW početnike i za one koji još nisu svladali sve ćari WoW igre. Do tada postojeća(ova) tema bi bila lokana,da ne nabijaju nove stranice i da mi bude lakše to napravit. Napravili bi neku zamjensku temu Pitanja i odgovora, dok je ova u rekonstrukciji.
Jel fakat je bezveze da sad netko tko nikada nije igrao WoW i dobije želju za igrom, da lista 80 stranica do željenog odgovora, dok bi sa ovime postigli da bude manje stranica i da bude sve koliko tolko razumljivo svima :)
Svi koji su željni pomoći i koji su za ovu akciju neka mi samo potvrde PP "da" ili "ne" ako je "ne" volio bi obrazloženje pa se možda nekako i dogovorimo.
Hvala unaprijed
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.