Log in

Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

K4ciga
12-12-2007, 19:29
a ti kao nebi napao?

lizard
12-12-2007, 20:51
ja sam jednom jednog magea ubio 9 puta za redom i zadnji put usred ally baze u hellfire pen. onda je tip otisao offline

prcko
12-12-2007, 20:57
ja sam jednom jednog magea ubio 9 puta za redom i zadnji put usred ally baze u hellfire pen. onda je tip otisao offline
:rotfl: popucali mu zivci :D

Outmind
12-12-2007, 21:03
Majko moja kad se sjetim stv-a, 30 horde na jednog allya i deri. Kad sam ja došao do lvl 70 išao sam par puta genkat i to ISKLJUČIVO zato kaj sam toliko puta prije bio ubijen bez ikakvog razloga od balavih hordića da mi je puko film...

xaviaz
12-12-2007, 22:36
Hehe....whiners...ja obozavam STV sam cekam kad ce nes izletit iz grmlja

flander
12-12-2007, 22:53
Majko moja kad se sjetim stv-a, 30 horde na jednog allya i deri. Kad sam ja došao do lvl 70 išao sam par puta genkat i to ISKLJUČIVO zato kaj sam toliko puta prije bio ubijen bez ikakvog razloga od balavih hordića da mi je puko film...

razumijem te care, koji je to užitak, uf :D

Maze
12-12-2007, 22:55

Treba i to, kao osveta nešto. No ipak, priznajem, i ja bi ubijo, ali nije toliko zabavno kraj corpsea stajat..

JedimiNjoke
12-12-2007, 23:25
Kad me zgankaju i corpse kempaju odem offline na 20 minuta, jebiga njima dosadi do tada.

Meni je najjače bilo (još u vrijeme dok su dobre guilde bile one sa što više lvla 60 :D), Tarren Mill vs Southshore - nešto što mi je ostalo u najdražem sjećanju. Koljaža, krvi do koljena!!

BlackDCRO
13-12-2007, 04:56
Jos jedno pitanje.

Dal ce mi se exp. dizat na 60. lvlu ako nemam bc?

Kasho
13-12-2007, 07:46
Jos jedno pitanje.

mislim da ne , zapravo san prilicno siguran :D

za dizanje lvl capa , iteme , odlazak u outland i te pizdarije moras imat BC ipak instaliran

lizard
13-12-2007, 09:56
Jos jedno pitanje.

mozda ces dobit nekih 1k-2k xp ako ti jako malo fali do 60 a predas neki jebeni instance Q onda ti to malo promasi u lvl 60-61

BlackDCRO
13-12-2007, 16:18
Napokon sam i ja nabavio svoj primjerak Bca :D

Malo su me opeljesili, 300 kn(4. kat ri u Rijeci), al jebiga morao sam kupit kad je jedino tamo ostalo...

Jos me samo instalacija djeli od ulaska u Outland :killyou:

reiki_
13-12-2007, 17:01
Napokon sam i ja nabavio svoj primjerak Bca :D

Malo su me opeljesili, 300 kn(4. kat ri u Rijeci), al jebiga morao sam kupit kad je jedino tamo ostalo...

Jos me samo instalacija djeli od ulaska u Outland :killyou:

Sto nisi mogao kupit u hama centru prekoputa u drugoj robnoj. malo sam Rijeka noob pa ne znam tocne nazive.

Svinjoguz
13-12-2007, 20:53
pa kaj ne kosta tbc 170kn sad :D

Sgt. Bull
13-12-2007, 21:33
Zna li itko da ima naručiti WoW:TbC da ima Kvalitetnu dostavu i u zemlje van Hrvatske(tj u BiH)...trebao bi mi TBC ali nigdje ga nema...

Spectre
13-12-2007, 22:47
@BlackDCRO: World of Warcraft Battlechest je 350kn :boohoo:

BlackDCRO
14-12-2007, 03:29
Majke mi ja platio 300 kn SAMOSBurning Crusade, bez ikakvih dodataka...

Jerry
14-12-2007, 10:49
e ljudi aj mi preporučite neku stranicu s wow sadržajem ko thotbott,iamo sam u bookmarsima prije jednu neka raketa je bila favicon i bila mi je super stranica ak neko zna link pls nekposta ty

lizard
14-12-2007, 10:52
http://www.wowhead.com

Jerry
14-12-2007, 11:37
ty
to je

Spectre
14-12-2007, 12:50
Majke mi ja platio 300 kn SAMOSBurning Crusade, bez ikakvih dodataka...
Exactly :rotfl:

Jerry
16-12-2007, 17:27
ovako,odluka je pala,za božić kupujem World Of Warcraft,ali bez TBCa jer mi je limit 200 kn
sada,hoću li ja moći viditi ostalu ekipu koji imaju TBC?
naravno znam da neću moć u outland,al bmk :)
planiram nekog orca zarollat,pa može preporuke (horda!) ?
ak se sjetim još pitanja,postam
ehda,kolko dobim free igranja?

Maze
16-12-2007, 17:35
Ovako, možeš vidjeti iteme, i rase, ali ne možeš u nove zone (Outland) niti u nove start zone (belf start i dranei start, dakle ništa od silvermoona i exodara).

Ne dobiješ ništa besplatnog igranja, ako plaćaš bonovima, no ja sam prvo napisao da plačam karticom, da isprobam igru, i frend mi sredio ostalo.

Ako pitaš za servere, svejedno ti je, na svakom imaš ljudi.. Sada ovisi oćeš PvP, ili PvE, ili RPPvp ili RPpvE..

Jerry
16-12-2007, 17:39
znaći ja stisnem da plaćam kreditnom i dobijem free igre?

Maze
16-12-2007, 17:39
znaći ja stisnem da plaćam kreditnom i dobijem free igre?

Ne.. moraš unijet broj i pin od kreditne (ako se ne varam).

Jerry
16-12-2007, 17:42
brb,znaći ti si odma morao platit nisi dobio free igre? :|
a niš neću onda kupovat,jer ću morat i kupit bon a neam tolko para
znaći cod4
šmrc

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 18:06
edit: nek pls moddovi zbrisu ovaj post...

lizard
napravi trial acc onda kupi wow i pretvori trial u full ac i dobijes mjesec dana besplatno (+10dana triala)

Karlo_from_Bjelovar
jedan lik sto je dijelio wow acc (ovde na forumu) je dao meni acc i dobio sam nick password itd., otiso na wow-europe i sve 5, uspio se loginat itd., ali problem je sto neam instalaciju od wowa.... :cry:

e sada, el mi moze pliz neko dat link za download? :cry: mislim da sam vidio na offical wow starnicama ali nisam siguran... :|

Jerry
16-12-2007, 18:11
imaš na official
lizz,si siguran da ta metoda radi? :)

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 18:23
imaš na official

na offical sam jedino demo (onaj 10 day trial) naso... :shock:

Jerry
16-12-2007, 18:23
e pa to...

Jerry
16-12-2007, 18:24
e,pošto nemaš sad wow,jel mi moš dat acc na pm da mal igram?neću mjenjat ništa,poslaću ti pmom svoje osobne podatke telefon i ostalo ako bude šta
jer ja imam i bc i sve..

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 19:58
e pa to...

pa el je to full instalacija igre? el budem ja mogo s tom instalacijom sebi "postelat" neki private server?

Jerry
16-12-2007, 20:12
*khm*da*khm*
to tije trial al ak ti imas acc i sve to brijem da mos igrat

Karlo_from_Bjelovar
16-12-2007, 20:17
mmm... naso sam i not trial...
http://www.wow-europe.com/en/burningcru ... index.html (http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/download/index.html)

kolko vidim, tu ima i TBC i "klasik"... :wink:

Lepro
16-12-2007, 23:58
i patcheve morash skinuti....ne zaboravi.. oko 2 Gb patcheva :O

Karlo_from_Bjelovar
17-12-2007, 08:44
ma je, sve 5, samo el onaj gore link valja, mislim, dok kliknem na eng-pc on mi skida enGB verziju... el to dobro?

Jerry
17-12-2007, 13:20
DA

lizard
17-12-2007, 14:46
imaš na official

da tako sam i ja

Jerry
17-12-2007, 15:57
brb,neznam cod4 ili wow...vjerovatno starci neće htjeti plaćat.
ma imam još tj dana da se odlučim xDD

K4ciga
17-12-2007, 17:37
zašto bi ti starci plaćali?

Jerry
17-12-2007, 21:42
zato što ja imam 13 godina?

K4ciga
17-12-2007, 21:52
okani se kifle svaki dan i eto ti prepaid +kusur

prcko
17-12-2007, 22:16
okani se kifle svaki dan i eto ti prepaid +kusur
Pa nece covjek ostat praznog zeluca radi wow-a
A di si kiflu našo :rotfl: haha

Jerry
17-12-2007, 22:22
okani se kifle svaki dan i eto ti prepaid +kusurhm,prob je u tom što ja neodbijem za kilfu rijetko dobim jer tak zaslužim... :/
aj niš,uzeću wow,i ovo napravit ke mi je reko lizz

flander
17-12-2007, 22:24
okani se kifle svaki dan i eto ti prepaid +kusurhm,prob je u tom što ja neodbijem za kilfu rijetko dobim jer tak zaslužim... :/
aj niš,uzeću wow,i ovo napravit ke mi je reko lizz

pa dojdeš na ragnaros i ubimo se u igranju :D

Jerry
17-12-2007, 22:27
ragnaros,hm dvoumim se između ragnarosa,karazhana i korgalla
preporuke?di igra ova pcp ekipa?

prcko
17-12-2007, 22:54
ragnaros,hm dvoumim se između ragnarosa,karazhana i korgalla
preporuke?di igra ova pcp ekipa?
Korg'all nejdi ni slučajno mrtav server.

xaviaz
17-12-2007, 23:02
pcp ekipa je na karazhanu

Svinjoguz
17-12-2007, 23:02
odi na neki random server i upoznaj ekipu..

cmeljo22
17-12-2007, 23:35
ma slobodno dođi na kor'gall... ja se vracam za nekih mjesec dana ^^

prcko
17-12-2007, 23:47
Odi na onaj novi server brijem da se zove Molten Core cito sam neki dan u igraoni kad se jedan lik ulogiro.To je najbolji server za tebe sve pocetno.

Stryder
18-12-2007, 00:18
mislim si uzet wow za božič (120kn, nije ni skupo :) ) ali opet si mislim da ču si zajebat školu :(

azuregos
18-12-2007, 02:06
evo jedno pitanje....

di bi moga nac Joanna's horde leveling guide? :)

Maze
18-12-2007, 08:26
mislim si uzet wow za božič (120kn, nije ni skupo :) ) ali opet si mislim da ču si zajebat školu :(

Evo, ja igram wow ima mjesec i po dana na original.. Nije mi se ništa zajebalo, ide normalno škola, čak i bolje nego prošle godine, život i izlazci također.. jednostavno se ne smiješ uvuc u igru i to je to.. nije ti to neki bed

Karlo_from_Bjelovar
18-12-2007, 08:52

Evo, ja igram wow ima mjesec i po dana na original.. Nije mi se ništa zajebalo, ide normalno škola, čak i bolje nego prošle godine, život i izlazci također.. jednostavno se ne smiješ uvuc u igru i to je to.. nije ti to neki bed

a kolko dnevno (nocno, lol :D ) igras wowa i koja si skola//razred?

Maze
18-12-2007, 09:16
2. razred gimnazije, preko tjedna, mozd sat i pol 2 na dan. A preko vikenda, hm.. mozda 5-6 sati lolz.. a prolazim s 4.4

Spectre
18-12-2007, 10:16
Odi na onaj novi server brijem da se zove Molten Core cito sam neki dan u igraoni kad se jedan lik ulogiro.To je najbolji server za tebe sve pocetno.
To je ruski server! I nije ništa početno, odmah je otvorena free migracija sa 2 servera koji imaju većinu ruske populacije, tako da je to uglavnom end-game ruski server.

Black0u7
18-12-2007, 12:20
2. razred gimnazije, preko tjedna, mozd sat i pol 2 na dan. A preko vikenda, hm.. mozda 5-6 sati lolz.. a prolazim s 4.4

Zvone jel si ti to posto? Ak jesi da ti igras 2 h na dan meni ruku rezi lol

azuregos
18-12-2007, 14:04
evo jedno pitanje....

bump :)

K4ciga
18-12-2007, 14:13
google --> joana's horde leveling guide download ;)

Stryder
18-12-2007, 14:22

ma evo sad ni neigram još original pa sam si sjebo polugodište (1.razred srednje) imam jedan komad zaključen, proči ču sa 3 mislim(do sada sve sa 5)....kada malo popravim odnose sa školom možda uzmem...

lizard
18-12-2007, 14:57
evo jedno pitanje....

http://rapidshare.com/files/77414356/jh.zip.html

Shadowhell
18-12-2007, 15:58
Ilegala..

lizard
18-12-2007, 17:24
tuzi me ...

azuregos
18-12-2007, 17:57
google --> joana's horde leveling guide download ;)

key logger 95% slucajeva :p

azuregos
18-12-2007, 17:57
evo jedno pitanje....

http://rapidshare.com/files/77414356/jh.zip.html

ty, svaka ti dala :pray:

Black0u7
18-12-2007, 20:46
moze neko postat Jonatan's ally leveling guide?
8) :D

flander
18-12-2007, 20:58
moze neko postat Jonatan's ally leveling guide?
8) :D

http://www.google.comSon ako mu napišeš točno kaj očeš jednostavno sam morao to napraviti,takav post

Kasho
18-12-2007, 22:28

A moj prcko da ti vidis kakav je taj server , uzas teski :D

da istina korgall je mrtav server , ali ima nas par koji smo ostali vjerni korgallu pa jos uvik odrzajemo server sa samo jednom nogom u grobu

i da ekipa je tamo malo starija i da tamo je prezabavno ako si u toj ekipi

Milka ftw^^

prcko
18-12-2007, 22:50

da istina korgall je mrtav server , ali ima nas par koji smo ostali vjerni korgallu pa jos uvik odrzajemo server sa samo jednom nogom u grobu

Milka ftw^^
Buraz moj na korgalu sam bio 2 godine.Znali su me skoro svi Hrvati i banda,i Suza u kojoj sam bio skoro 1 godinu i Eclipse iz koje sam pobjego u RL.Korgall je super server ja nemrem rec niš protiv njega zato što da sam i imo šta protiv vec bi se odselio na neki 2.Previše me ekipa zadrzavala i nisam mogo otic sa servera.PRCKO FTW!!!!

Kasho
18-12-2007, 23:38

Milka ftw^^
Buraz moj na korgalu sam bio 2 godine.Znali su me skoro svi Hrvati i banda,i Suza u kojoj sam bio skoro 1 godinu i Eclipse iz koje sam pobjego u RL.Korgall je super server ja nemrem rec niš protiv njega zato što da sam i imo šta protiv vec bi se odselio na neki 2.Previše me ekipa zadrzavala i nisam mogo otic sa servera.PRCKO FTW!!!!

e buraz ja sam alta s tobom levelo ^^

cmeljo22
19-12-2007, 08:20
a kasho bas si srce.... :rotfl:

Milka dolazi za otprilike mjesec dana.. starce nagovaram da mi za božić kupe net :rotfl:

Milka peace 'n out

prcko
19-12-2007, 14:24

Milka ftw^^

Daj kak ti se alt zove? mozda se sjecam.

Kasho
19-12-2007, 19:53

Milka ftw^^

Daj kak ti se alt zove? mozda se sjecam.

ne virujen da se sjecas ali bio je undead warlock upoznali smo se kad sam ja bio na lvl 37 u stranglethorn valeu xD

ime mu je bilo kasho

Kasho
19-12-2007, 20:02
a kasho bas si srce.... :rotfl:

Milka dolazi za otprilike mjesec dana.. starce nagovaram da mi za božić kupe net :rotfl:

Milka peace 'n out

o milka duso moja prodana , jedva cekam da se vratis

Sgt. Bull
19-12-2007, 22:15
Da li iti jedan igrač koji je išao samnom u instancu ima pravo polagati na item koji sam ja dobio?Npr danas u dm-u sam dobio jedan belt(ne treba mi ali eto imam druga koji je low lvl pa bi mu dobro došao) i nakon što mi je pukla konekcija nisam ni igrao do prije par sati,tek što sam se logirao dvojica likova su započeli toliki spamm(dvojica braće) tražeći da im dam taj belt,prijeteći da će me prijaviti blizzu da mi banna acc...ja sam sendao taj belt jer su mi likovi digli živce,ali čisto reda radi da znam,mogu li ja takve igrače da prijavim?Mogu li i imaju li pravo oni mene prijaviti??

prcko
19-12-2007, 22:34
Da li iti jedan igrač koji je išao samnom u instancu ima pravo polagati na item koji sam ja dobio?Npr danas u dm-u sam dobio jedan belt(ne treba mi ali eto imam druga koji je low lvl pa bi mu dobro došao) i nakon što mi je pukla konekcija nisam ni igrao do prije par sati,tek što sam se logirao dvojica likova su započeli toliki spamm(dvojica braće) tražeći da im dam taj belt,prijeteći da će me prijaviti blizzu da mi banna acc...ja sam sendao taj belt jer su mi likovi digli živce,ali čisto reda radi da znam,mogu li ja takve igrače da prijavim?Mogu li i imaju li pravo oni mene prijaviti??
Ovak ako te prijave nece ti bannat acc zbog takve gluposti i da imaju te pravo prijaviti.Ti njih imaš pravo prijaviti za uznemiravanje i gluposti,al tu ti je jedna caka ti si taj item htio uzet svom drugu,a to nije ispravno.Da si ti išo greed ko i svi ostali i da si dobio item to je tvoje,al da ti ideš need radi svog druga to baš i ne prolazi.

flander
19-12-2007, 22:44
Ovak ako te prijave nece ti bannat acc zbog takve gluposti i da imaju te pravo prijaviti.Ti njih imaš pravo prijaviti za uznemiravanje i gluposti,al tu ti je jedna caka ti si taj item htio uzet svom drugu,a to nije ispravno.Da si ti išo greed ko i svi ostali i da si dobio item to je tvoje,al da ti ideš need radi svog druga to baš i ne prolazi.

e zato ne valja ići sa random grupama u instance nit pod koju cijenu, naletiš samo na balavce i klince

prcko
19-12-2007, 22:52

e zato ne valja ići sa random grupama u instance nit pod koju cijenu, naletiš samo na balavce i klince
Tako je zato i postoje guilde da se vidi ko zna igrat,a ko nezna.A svi koji nemaju barem 15 godina nemaju to šta igrat jer je igra više za starije nego za mlade kikače koji neznaju ni engleski,a instance su za njih pravi ?.

Kasho
19-12-2007, 23:13

Tako je zato i postoje guilde da se vidi ko zna igrat,a ko nezna.A svi koji nemaju barem 15 godina nemaju to šta igrat jer je igra više za starije nego za mlade kikače koji neznaju ni engleski,a instance su za njih pravi ?.

a prcko znam ja ekipe koja owna a imaju 12-13 godina
evo uzmi na primjer Zagreba , je da zna nekad bit dosadan ali ono

mislin samo da bi trialo razdvojit dicu po godinama i dicu po ponasanju , pola wow igraca se ponasa ko dica a recimo su 20+ ili tako nesto ...

ono lik iz gilde ima 35 godina i wajna zato sta nije dobia item :twisted: :twisted: :twisted: pa ti meni reci sta bi ja tria rec na ovo :kill: :rotfl:

M4mut
19-12-2007, 23:38
dečki nemojte se quotat tolko, ružno izgleda, quotejte samo dio teksta na koji se odnosite

prcko
19-12-2007, 23:41

a prcko znam ja ekipe koja owna a imaju 12-13 godina
evo uzmi na primjer Zagreba , je da zna nekad bit dosadan ali ono

mislin samo da bi trialo razdvojit dicu po godinama i dicu po ponasanju , pola wow igraca se ponasa ko dica a recimo su 20+ ili tako nesto ...

ono lik iz gilde ima 35 godina i wajna zato sta nije dobia item :twisted: :twisted: :twisted: pa ti meni reci sta bi ja tria rec na ovo :kill: :rotfl:
A znam,mozda ak znaš debeljka sa korgala ak on uopce još igra.Covjek je jako star i nezna jednostavno dobro igrat.Ja sam se s njim narazgovarao prek ventrila i dobar covjek,ali prestar za ovu igru ima spore pokrete,a hiler je.Zagreb :rotfl: mali je car,ali nema puno takvih.E daj mi ga pozdravi haha mali zajebant iss dok se toga sjetim majko mila :pray: :pray:

flander
19-12-2007, 23:43
@ prcko si mutav lol pa ne qvotaj tolko :D

prcko
19-12-2007, 23:44
A jebiga ja sam baš piso post kad je m4mut piso svoj post.Sry :)
Necu više :kill:

Kasho
19-12-2007, 23:59
e debeljko to je onaj priest sa oko 60-tak godina xD kraljina
pozdravit cu zagreba mada ga nisan vidia dugo online , da istina nema puno takvih ali je carina je teska xD

Sgt. Bull
20-12-2007, 00:24
Problem je što smo tom liku prepustili 90% itema,jer je tako i tražio,i na kraju meni je fino puko film jer sve što je tražio i dobio je a kada sam vidio ovaj item,jednostavno mi je palo na pamet da uzmem za frenda koji me zamolio za neke iteme...mislim umjesto da se zahvali lik što smo mu prepuštali iteme(mada kažem,ne trebaju mi tako da bih i inače prepustio) on tako...ffs

prcko
20-12-2007, 00:29
Problem je što smo tom liku prepustili 90% itema,jer je tako i tražio,i na kraju meni je fino puko film jer sve što je tražio i dobio je a kada sam vidio ovaj item,jednostavno mi je palo na pamet da uzmem za frenda koji me zamolio za neke iteme...mislim umjesto da se zahvali lik što smo mu prepuštali iteme(mada kažem,ne trebaju mi tako da bih i inače prepustio) on tako...ffs
To su ti debili.Kazem ti random grupe su ti 50%,50% da ce bit dobre.Bolje ne riskirat nadji guildu i tam trazi :)

Kasho
20-12-2007, 00:47
To su ti debili.Kazem ti random grupe su ti 50%,50% da ce bit dobre.Bolje ne riskirat nadji guildu i tam trazi :)

upravo tako , najcesce ti se dogodi da pokupis debila u random partyu koji ti nida na item po kojeg ides misec dana :twisted: najbolje ti je upast u neku omanju gildu ili tako nesto pa se ravnat po onome sta ti tria itd itd itd , isplativije je :wink:

cmeljo22
20-12-2007, 08:24
S/cut

ako te i prijave gm-u ti reci da si needo jer ti trebali goldi za repair pa si trebo nesta za prodat... nitko te nemoze bannat ni nista zbog ninanja...

debeljko- stari prdonj, genijalan healer kad mu das da heala jednog lika npr. main tanka, ali kad treba ostale jednostavno lik je prestar i refleksi su mu vec popucali pa se izgubi

zagreb- carina, ne igra vise wow, cujem se s njim skoro svaki dan... mozda se bude vratio kad i ja pa cemo ja, gagy, on, box po arenama picit

Pozz

Jerry
20-12-2007, 19:20
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... 09d473.jpg (http://screenshot.xfire.com/screenshot/large/15bccafe2020ac3ced43064b28e584cdef09d473.jpg)
ime addona ovo gore u ljevom kutu ž?

Outmind
20-12-2007, 19:39
xperl mi je neakk ljepši..

Jerry
20-12-2007, 19:48
probao xperl,dont like
možel ime addona na SSu?

Kasho
20-12-2007, 22:33
S/cut

ako te i prijave gm-u ti reci da si needo jer ti trebali goldi za repair pa si trebo nesta za prodat... nitko te nemoze bannat ni nista zbog ninanja...

debeljko- stari prdonj, genijalan healer kad mu das da heala jednog lika npr. main tanka, ali kad treba ostale jednostavno lik je prestar i refleksi su mu vec popucali pa se izgubi

zagreb- carina, ne igra vise wow, cujem se s njim skoro svaki dan... mozda se bude vratio kad i ja pa cemo ja, gagy, on, box po arenama picit

Pozz

a di san u toj racunici ja , ffs milka , mislin stvarno

Maze
20-12-2007, 22:47
probao xperl,dont like
možel ime addona na SSu?

Xperl je dobar, ako ga znaš nariktat, a mislim da znam što te pati kod perla..

Nego, ovo je ag unit frames, ako se ne varam, ili pit bull. Podesivo je u obadva slucaja, ali mi baca na ag unit frames..

Cijeli skin je reborn od nihiluma, imam ga na kompu, a nađeš ga na nihilum stranici.. zgodna stvar.

cmeljo22
21-12-2007, 00:10
Sa di san u toj racunici ja , ffs milka , mislin stvarno

hehe i ti srce, i ti.... jos kad bi mogo healat bilo bi ko sisa xD

Kasho
21-12-2007, 00:35
Sa di san u toj racunici ja , ffs milka , mislin stvarno

hehe i ti srce, i ti.... jos kad bi mogo healat bilo bi ko sisa xD

hm hilat sa rogom da vidim
pa uvjek su tu bandaže ^^

cmeljo22
21-12-2007, 00:48
nadam da imas dobar + healing bonus na njima ^^

Kasho
21-12-2007, 00:52
nadam da imas dobar + healing bonus na njima ^^

imam +666 na njima xD

callista
25-12-2007, 22:50
kako da njemački wow tbc prevedem na engleski jezik? ako može ikako.
ps. ako mi ne odg. otvorit ću temu ionako sam to mislio.

K4ciga
25-12-2007, 22:52
brate više će ti se isplatit tu ostavit post,ipak je to sticky,a i vjerujem da je m4mutu dosadilo lokat topike.

Inače,neznam :P

Spectre
25-12-2007, 23:42
Ne možeš. Treba ti engleski installacijski CDi / DVD.

Karlo_from_Bjelovar
26-12-2007, 10:12

mozes uzet taj acc sto si dobio s tim tbc-om, i preko WoW downloadera (ima na blizz acc. stranicama, nakon sto se log in) skinut tbc... :wink:
ako nemres nac na blizz stranicama, evo link na .rar u kojem se nalazi WoW i TBC downloader... prije downloadanja obavezno extractaj downloadere... :wink:

http://rapidshare.com/files/77128709/Wo ... __tbc_.rar (http://rapidshare.com/files/77128709/WoW_download_clienti__wow___tbc_.rar)

edit: smigl ti je dao dole link, ali ako ne bu radilo, imas moje... :wink:

Smeagoul
26-12-2007, 10:13

http://www.wow-europe.com/en/info/faq/elp.html
mislim da ce ti to pomoci

callista
26-12-2007, 10:17
OK. ty! :)

Kasho
27-12-2007, 01:54
imas language pack instalacijski cd...imam ja doma za prevod sa njem na eng i obrnuto , prakticki nesto kao patch samo language patch ^^

K4ciga
29-12-2007, 22:35
Imam pitanje ;
Naime,kad se želim uloginat,za pola milisekunde mi se pojavi poruka "Disconnected from server",ni likovi mi se ne stignu učitat,strava ^^
Evo već sam se 40x puta pokušo uloginat,ništa,a stvarno mi je dosadno,pa ako netko zna u čemu je problem... :)

flander
29-12-2007, 22:57
Imam pitanje ;
Naime,kad se želim uloginat,za pola milisekunde mi se pojavi poruka "Disconnected from server",ni likovi mi se ne stignu učitat,strava ^^
Evo već sam se 40x puta pokušo uloginat,ništa,a stvarno mi je dosadno,pa ako netko zna u čemu je problem... :)

da probaš promijenit server?

K4ciga
29-12-2007, 23:09
Imam pitanje ;

Brate ne kontaš,nemogu se uloginat, --> user name ---> password --> autehnicating --> downloading --> sakses! ----> logging into server (?) ---> disconnected from server.
Dakle,nemogu promjenit server ^_^

flander
30-12-2007, 00:55
Imam pitanje ;

Brate ne kontaš,nemogu se uloginat, --> user name ---> password --> autehnicating --> downloading --> sakses! ----> logging into server (?) ---> disconnected from server.
Dakle,nemogu promjenit server ^_^

hmmm čudno, si probal kod nekog drugog, da nije neš do tvojeg kompa?

Arbiter of Change
30-12-2007, 01:07
Vidi da ti se nije nešto promjenilo u realmlist.wtf u instalacijskom folderu (treba biti ono nešto eu.itd.....).

K4ciga
30-12-2007, 01:14
Riješeno,nije ni do mene ni do mog računala ni do haxxZ0ranog accounta
već blizzard dowloada porniće,oustalom pogledajte ( skrolajte malo dolje ^^)
klik no1 (http://forums.wow-europe.com/board.html?sid=1&forumId=11079),riješenje je klik no2 (http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2111544367&sid=1)S:D

flander
30-12-2007, 01:37
klik no1 (http://forums.wow-europe.com/board.html?sid=1&forumId=11079),riješenje je klik no2 (http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2111544367&sid=1)S:D

bome fakat care, evo probao i ja kad ono DC, fala ti kaj si tu postao jel nikada ama baš nikada ne listam Blizz forume, neam vremena još i za to, fala još jednom :D

K4ciga
30-12-2007, 01:47

bome fakat care, evo probao i ja kad ono DC, fala ti kaj si tu postao jel nikada ama baš nikada ne listam Blizz forume, neam vremena još i za to, fala još jednom :D
Nemaš beda brate,ni ja baš ne browsam official forume ali ovaj put sam učinio iznimku i gle čuda,genijalac "Tankz" se dosjetio riješenju ;)

EDIT: primjetitie kol'ko je ljudi otvorilo topic tipa "CANT LOG ON","DC?!" itd xD

EDIT no2 : imaš sreće,ja sam se oko 1000000 puta probo uloginat,em mjenjo pass,restartiro router,comp,udarao u kučište...

Pharun
30-12-2007, 12:27

Nemaš beda brate,ni ja baš ne browsam official forume ali ovaj put sam učinio iznimku i gle čuda,genijalac "Tankz" se dosjetio riješenju ;)

EDIT: primjetitie kol'ko je ljudi otvorilo topic tipa "CANT LOG ON","DC?!" itd xD

EDIT no2 : imaš sreće,ja sam se oko 1000000 puta probo uloginat,em mjenjo pass,restartiro router,comp,udarao u kučište...

Meni se slicno dogodilo, samo sam quitao wow opet ušao i sve je bilo normalno :o.

Prodajemse
30-12-2007, 17:08
kako igrati na privat. serveru ?

M4mut
30-12-2007, 17:34
kako igrati na privat. serveru ?

mislim da se to protivi Blizzardovim stavovima :wink:

Prodajemse
30-12-2007, 17:46
ma zaaaasto?
oki, nek mi onda oni srede novu graficku i ja rado trcim po novi prepaid

K4ciga
30-12-2007, 18:22
*zanemarite post*
Sorry mod,slučajno sam postao glupost ;)

M4mut
30-12-2007, 18:25
ma zaaaasto?

hmm, grafika na official serveru, i private, je ista :wink:

dabl eM
31-12-2007, 10:21
na kojem serveru ima najvise cro allijanse?

flander
31-12-2007, 12:11
na kojem serveru ima najvise cro allijanse?

brijem na Ragnarosu, tamo ima par guildova kolko sa vidio, mada i horda je napućena, samo treba tražit, kaj nije Darksorrow bio kao ono novi server pa svi hrvati tamo prošli?

A ubiti ovo pitanje "di ima najviše hrvata" je smiješno jel imaš svagdije po malo, sada da baš ideš vidit di ima najviše to bi trebalo brojit ali razlike su jako male, bolje nać par ljudi koji su aktivni i zahebanciju nego da najdeš guild sa 1k hrvata pa te nitko ne šljivi ni 5%, kao recimo ja sam odhebao jedno 10 hrvata na Ragnarosu, jednostavno su bili bezobrazni i puni obečanja tako da fof, jedino jedn lik je ok sa kojim i danas igram :)

dabl eM
31-12-2007, 12:25
ma imam i par m8ova koji idu s menom opet zabrijat alijansu..svi imamo po par charova 70 na hordi..a ja sam prodal acc..pa gledam di pocet..kazes darksorow il ragnaros..tnx...to opcenito sam mislil..di je najbolje..za cro :P ne najvise...

K4ciga
31-12-2007, 12:31
Kontam si Ragnaros kao što kolega Flander kaže,svojevremeno sam igrao tamo,bio sam u hrv. guildi sa preko 80 membera.

Prodajemse
31-12-2007, 13:10
ma zaaaasto?

hmm, grafika na official serveru, i private, je ista :wink:

znam.
ali ne zelim trositi pare na prepaid bonove pa da mi steka stalno.
moram nakupit prvo da si boostam komp, a ona pare na wow trosim

Maze
31-12-2007, 13:22
ako kupiš veći monitor, brzina neta ti se poveca i mozes igrat original wow, i imaš dobru grafiku a ne šetka..

Karlo_from_Bjelovar
31-12-2007, 13:49
ako kupiš veći monitor, brzina neta ti se poveca i mozes igrat original wow, i imaš dobru grafiku a ne šetka..

ajde suti, mozda ce ti povjerovat... :D :rotfl:

prcko
31-12-2007, 14:04

ajde suti, mozda ce ti povjerovat... :D :rotfl:
:rotfl: Izjava godine :rotfl:

M4mut
31-12-2007, 14:20
aj nemojte zajebavat :D

Berax0r
31-12-2007, 23:34
Razlika izmedu ljudi sa zelenim imenom i plavim?

Smeagoul
01-01-2008, 01:41
Zeleno ime = Marked za PvP, znaci suprotna frakcija ga moze napasti
Plavo ime = UnMarked za PvP, znaci suprotna frakcija ga ne moze napast, sve dok ne postane zelen

Berax0r
01-01-2008, 01:42
ok sefe hvala

Prodajemse
01-01-2008, 16:57

a jesmo pametni.
gle. imam kantu, malo mi steka kad sam u outland instancama i AVu.
tako da ne zelim potrositi pare na prepaid, dok si ne sredim komp.
a dotad bi se jebao na privatu.
i koji se kurac sad pametujete, pola od vas je bilo na privatima vec.
ajde neko nek ne bude pizda i posalje pp

Spectre
01-01-2008, 18:15
Naravno, nakon onakvog nastupa u drugom topicu i masnom vrijeđanju, ljudi jedva čekaju skočiti osobi poput tebe u pomoć. :yuck:

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 19:09
dali je istina da ako ako imas manje od 512 mb rama WoW se ne zeli instalirat? :|

btw. upravo sam iz crovortexa narucio wow+wow the tbc... ^^ :kill:

edit: dali je istina da ja s wow-om dobim mjesec dana free2play igre?

flander
01-01-2008, 19:10
dali je istina da ako ako imas manje od 512 mb rama WoW se ne zeli instalirat? :|

btw. upravo sam iz crovortexa naracio wow+wow the tbc... ^^ :kill:

lol pa nije valjda da imaš 256 MB rama?

naracio lol

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 19:22

naracio lol

:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|

flander
01-01-2008, 19:30
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3hsg409i]dali je istina da ako ako imas manje od 512 mb rama WoW se ne zeli instalirat? :|

naracio lol

:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|[/quote:3hsg409i]

pa da se i može instalirat a mislim da može, nebi mogao igrat ni na uber low detaljima, tako da probaj piknut bar još 512MB, jel se bojim da bu ti na 256 ne trzalo neg ono.... :(

Outmind
01-01-2008, 19:40
Više rama + bolji proc = manji lag, pa ti vidi

Nightyx
01-01-2008, 19:46
[quote="Karlo_from_Bjelovar":3to7flw7]dali je istina da ako ako imas manje od 512 mb rama WoW se ne zeli instalirat? :|

naracio lol

:cry: da, iam... i btw., mogo si barem odgovorit... :|[/quote:3to7flw7]
moš zaboravit neki veći pvp, raid u stormwind (i sl. gradove), Shattrat city (i većinu gradova), jer će biti ne igrivo, a bome utječe i na živce, vjeruj mi znam iz iskustva... :|

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 19:54
mislio sam playat na full low detaljima, reza 1024x768... iam 2gb pagefilea 2godine starog WD-a... :| prvo cu probat na private serveru igrat...

a dali dobijem kakav playtime?

Spectre
01-01-2008, 20:05
Uz WoW dobiješ mjesec dana besplatno, ali moraš ili odmah ukucat bon za još 2 mjeseca, ili ukucat podatke za karticu (npr. ovu (http://www.cleancreditonline.com/card_blue_master.jpg)Sili ovu (http://www.townpump.com/uploads/ConocoMCcard.jpg), vrijedit će za početak, ali naravno ne možeš dodavat subscription s tom karticom).

Najbolje ti je prvo uzet 10 day trial ovdje (http://teaser.wow-europe.com/), onda nadogradit na pravi WoW kojeg si kupio, dobiješ 10+30 dana besplatno, a ne traži te način plaćanja.

A ovo za RAM... Kad sam poćeo igrati WoW, imao sam 512 MB, i to je bilo užas u većim gradovima, a za PvP nema šanse, dok se meni pojavi lik na ekranu već me spustio na 1/3 HP-a.

flander
01-01-2008, 20:26
@ Spectre nemoraš odma nadoplatit bon, ja sam odigrao mjesec dana free i onda sam čekao jedno dan dva dok mi bon nije stigao

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 21:00
a kolko je velik taj demo otprilike ak se smije znati? ^^

Outmind
01-01-2008, 21:16
Nije demo nego cijeli client, kad to skineš nemaš više kaj skidat osim periodičkih patcheva. Sve skupa (ako skidaš i wow i tbc) je 5g, + 2.3 patch sa pcp dvd-a

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 21:20
ma meni je lik vec skinuo prije nekoliko dana wow preko onih download clienta (wow i tbc) te patcheve do 2.2.3... samo pitanje jos... dali je onaj patch na pcplay dvd-u full patch? (znaci ja mogu iz (recimo) 1.0 verzije igre odma update na 2.3.x?)

Spectre
01-01-2008, 22:36
Taj Trial na koji sam ti linko... ne moraš skidat! Kad klikneš na "Download" prvo moraš napraviti account. Kad napraviš account, nejdeš dalje na Download, nego samo upgradeaš account na Full verziju, i imaš 40 dana besplatno. 8)

Karlo_from_Bjelovar
01-01-2008, 23:25
Taj Trial na koji sam ti linko... ne moraš skidat! Kad klikneš na "Download" prvo moraš napraviti account. Kad napraviš account, nejdeš dalje na Download, nego samo upgradeaš account na Full verziju, i imaš 40 dana besplatno. 8)

kewl, thank you... :wink:

Plexihack
02-01-2008, 18:35
EDIT: Nvrm,našao sam,bio je onaj Master's Glaive kod Darkshore

Berax0r
02-01-2008, 22:33
Kako se ulogirati na WoW forum :?

K4ciga
02-01-2008, 22:35
A lol ; imaš gore desno "prozor" na kojemu se zahtjeva UN i Pass,upišeš,izabereš lika preko kojeg želiš postati i gg.Nadalje,pazi da se probaš uloginat na EU forume,ne US ;).

EDIT : Malo pomnije objašnjeno ; WoW-europe.com (http://www.wow-europe.com/en/index.xml)S- Community - Forums (http://forums.wow-europe.com/index.html?sid=1)S- Odabereš podforum na kojemu želiš postati (http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=EF0CB1856303B2FBB91B783A2AC0 3A41.app03_03?forumId=110221&sid=1)S- Gore lijevo vidiš prozor za login :).Nadam se da sam pomogao.

Daniel666
02-01-2008, 22:44
Night Elf rogue lv 24

U Stormwind City sam kupio one hand swords skill on onog Woo Ping ali svejedno ne mogu staviti maceve u offhand (dakle 2 maca)... Trebam li se jos levelati ili ici do iduceg grada alijanse???

Tko daje najvise damage : Bow and arrows, crossbow, blunderbuss???

Mislio sam si build sloziti ovako ispricavam se Cyricu I Flanderu od kojih sam ovo ukrao:

Cyric build:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1013011300 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?0252231050001000000000000000000000000 000000005500531330321013011300)

Flander:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1210501051 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3053000050000000000000000000000000000 000000005500530302321210501051)
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3053001050000000000000253552100050150 00301051000000000000000000000)

Glupo je pitati ko ima jaci build, mislim da su oba prebolesna valjda kada budem imao visi level cu znati

Spectre
02-01-2008, 22:47
Provjeri jesi naučio "Dual Wield" kod Rogue Trainera.
Provjeri da možda ne stavljaš "Main Hand" oružje u Off hand slot, tj:
Main Hand - može ići samo u Main hand slot
Off Hand - može ići samo u Off hand slot
One Hand - može ići u bilo koju ruku

Šta se tiće ranged slota na Rogueu, totalno svejedno, ne gledaš dmg nego statse koji ti daje (na tvom levelu još nema ranged oružja sa statsima).

Talent build -->> Rogue topic (već sam ti dao build za levelanje! glupo je gledati lvl 70 buildove!).

Berax0r
03-01-2008, 01:12
A lol ; imaš gore desno "prozor" na kojemu se zahtjeva UN i Pass,upišeš,izabereš lika preko kojeg želiš postati i gg.Nadalje,pazi da se probaš uloginat na EU forume,ne US ;).

EDIT : Malo pomnije objašnjeno ; WoW-europe.com (http://www.wow-europe.com/en/index.xml)S- Community - Forums (http://forums.wow-europe.com/index.html?sid=1)S- Odabereš podforum na kojemu želiš postati (http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=EF0CB1856303B2FBB91B783A2AC0 3A41.app03_03?forumId=110221&sid=1)S- Gore lijevo vidiš prozor za login :).Nadam se da sam pomogao.

Ma nije bilo radilo.Sada radi :wink:

Ima neka web stranica od fanova wow-a iliti fan forum?

Daniel666
03-01-2008, 08:27
Night Elf rogue lv 24

U Stormwind City sam kupio one hand swords skill on onog Woo Ping ali svejedno ne mogu staviti maceve u offhand (dakle 2 maca)... Trebam li se jos levelati ili ici do iduceg grada alijanse???

Tko daje najvise damage : Bow and arrows, crossbow, blunderbuss???

Mislio sam si build sloziti ovako ispricavam se Cyricu I Flanderu od kojih sam ovo ukrao:

Cyric build:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1013011300 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?0252231050001000000000000000000000000 000000005500531330321013011300)

Flander:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 1210501051 (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/rogue/talents.html?3053000050000000000000000000000000000 000000005500530302321210501051)

Glupo je pitati ko ima jaci build, mislim da su oba prebolesna valjda kada budem imao visi level cu znati

Spectre do lvl 42 bild http://www.wowhead.com/?talent=fGe0oxRoizZM

Malo sam zastranio stavio 2 u subtelty ali ok, provjetiti ci ono thnx man.

Sgt. Bull
04-01-2008, 01:38
Hieronimo-Dwarf Paladin-lvl 33 (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight%27s+Hammer&n=Hieronimo)Streba mi hitno da ga za par dana nabijem na lvl 40...zna li netko gdje je najbolje to raditi? imam tonu questova ali su preteški da ih sam radim a ne mogu moljakati za pomoć...

prcko
04-01-2008, 02:12
Hieronimo-Dwarf Paladin-lvl 33 (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twilight%27s+Hammer&n=Hieronimo)Streba mi hitno da ga za par dana nabijem na lvl 40...zna li netko gdje je najbolje to raditi? imam tonu questova ali su preteški da ih sam radim a ne mogu moljakati za pomoć...
Igraj od 0-24 :)
Nadji si nekog frenda sa servera i nek ti on pomogne to napravit nekog lvl70 sigurno imaš nekog.

K4ciga
04-01-2008, 02:49

1.Upitaj se o svom specu,daj razmisli malo,19/5/0 je holy spec,ASAP respec na protection ili retribution!!
2.Nabavi NAJSPORIJE 2h oružje koje imaš.Paladini ionako imaju užasan DPS,još sa tim tvojim oružjem...
3.Obavljaj što više questova,što manje AFK-anja i boostanja drugih
4.Ako su questovi preteški, /who shattrath 70,i upitaj otamo nekoga lijepo i civiliziranoSda ti pomogne sa questom ako ima vremena.

EDIT: Nabavi i koji powerleveling guide,k4c1g4@hotmail.com

Maze
04-01-2008, 03:03

1. Resetaj talente, holy baš i nije za lvlanje, retribution po meni. ;)

2. Thousand needles, desolace, stv, southshore.. za lvlanje

Daniel666
04-01-2008, 10:22
Znas sta? Nadji kamp sa likovima lv-2-3 višim od tebe svi udaljeni na par metara jedan od drugoga i deri. Ja sam tako u 1 sat 2 levela nabio i to s lošim talent treeom.

Dakle kamp ownage tipova udaljenih jako malo, uzmes i ranged weapon i samo ih k sebi dozivas i mlatis. Bit ces lv 40 jos danas ;D.

Sgt. Bull
04-01-2008, 13:25

1.Done
2.Stv otišao ali je jednostavno...preteško za mene...a nema nitkoga tko će pomoći...ffs
edit:upravo sam završio igranje od 4 sata...nisam niti lvla nabio...završio 1 quest...pa ajd mi sada recite ko tu koga? :(

K4ciga
04-01-2008, 13:55
Napravi par instanci,za tebe RFK,SM,...
Usput,ja bih imao ovakav (http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/paladin/talents.html?5000000000000000000000000000000000000 000005023035100000000000000)Sbuild za levelanje,pokupi si najsporiji 2h ( da ti SoC više procca ))...

Maze
04-01-2008, 14:35

1.Done
2.Stv otišao ali je jednostavno...preteško za mene...a nema nitkoga tko će pomoći...ffs
edit:upravo sam završio igranje od 4 sata...nisam niti lvla nabio...završio 1 quest...pa ajd mi sada recite ko tu koga? :(

Desolace onda, imaš stvarno laganih questova. Odeš u koju instancu, zamoliš si ekipu da share quest..

xaviaz
04-01-2008, 14:40
Ovisno kolko igraca tvojeg lvla ima najlaksi nacin ti je instanca ako im ih dosta pa odi sm lib pa sm armory pa sm cath i to ko holy retri je za lvl solo posto ti nejdu qs pa daj isntance to je sad lagano bar i za 4 sata ces dobiti najmanje lvl

Daniel666
04-01-2008, 17:51
Lol zar ti nikad nisi bio u Satyrland ili Xavian ili nekoj pecini. Za sat igranja 2 levela. 20 NPC na malom prostoru. Samo kolji. Koliko ih brzo pokoljem toliko se oni brzo obnove.

Imam osjecaj da je ovo pretesko za vas optuzuju me za corpse camping nis me kuze. Sheesh, izgleda da sve moram nacrtati.

K4ciga
04-01-2008, 18:10
Ajme majko,normalno da dobiješ 2 levela za sat vremena kada igraš na Gusar serverima :nonono: .
Nemoj pljuvat po ovima koji ti pokušavaju objasniti kako pojam "corpse campanje" nije napadanje Horde / Ally campova,no izgleda da nisu isti termini na gusar serverima i na Blizzard official ;).

Kasho
05-01-2008, 02:27
Lol zar ti nikad nisi bio u Satyrland ili Xavian ili nekoj pecini. Za sat igranja 2 levela. 20 NPC na malom prostoru. Samo kolji. Koliko ih brzo pokoljem toliko se oni brzo obnove.

Imam osjecaj da je ovo pretesko za vas optuzuju me za corpse camping nis me kuze. Sheesh, izgleda da sve moram nacrtati.

posto si napisa jedno 6 postova u kojima iskljucivo koristis termin koji ne znas pojasnit cu ti

corpse camping=kada te peder pun k veceg levela zatuce i onda ko mali kreten se sakrije iza stabla , ceka tebe naivcinu da se rezas i onda te opet zatuce
i tako u nedogled dok se ne logas out ili rezas u spirit hilera

btw. vrlo vjerojatno ti se ovo nece dogodit na gusar serverima jer je sansa das naletit na nekoga 1:100

gl &hf , nhf

Plexihack
05-01-2008, 12:04
posto si napisa jedno 6 postova u kojima iskljucivo koristis termin koji ne znas pojasnit cu ti

corpse camping=kada te peder pun k veceg levela zatuce i onda ko mali kreten se sakrije iza stabla , ceka tebe naivcinu da se rezas i onda te opet zatuce
i tako u nedogled dok se ne logas out ili rezas u spirit hilera

btw. vrlo vjerojatno ti se ovo nece dogodit na gusar serverima jer je sansa das naletit na nekoga 1:100

gl &hf , nhf

No sh*t...počeo sam igrat wow na gusarskom,ima 6k ljudi,makar šetim alliance teritorijem,često vidim nekog od horde.XP rate je blizzlike,ekipa je odlična,stalno dolazi neko novi...

Jerry
05-01-2008, 12:22
potpis! :D

THUNDER_DINIX
05-01-2008, 12:23
e sry, malo nisam u tijeku vise, ali zanima me kad izlazi Wrath....

flander
05-01-2008, 12:30

mislim da se nezna još

Karlo_from_Bjelovar
05-01-2008, 12:44

na proljece vele...

prcko
05-01-2008, 12:52
[quote="THUNDER_DINIX":2ddr67y6]e sry, malo nisam u tijeku vise, ali zanima me kad izlazi Wrath....

na proljece vele...[/quote:2ddr67y6]
Da barem izadje kasnije.

Berax0r
05-01-2008, 12:57
Sto ce biti novoga u wrathu?MOlim detaljna objasnjenjada netrebam postavljati jos pitanja...

flander
05-01-2008, 13:02
Sto ce biti novoga u wrathu?MOlim detaljna objasnjenjada netrebam postavljati jos pitanja...

imaš na Blizz stranicama pa si čitaj do milje volje :P

K4ciga
05-01-2008, 13:16
Level cap do 80; nova klasa - Death Knight ; Novi kontinent,....

THUNDER_DINIX
05-01-2008, 14:57
zvuci zanimljivo. sad mi se nakon duze stanke opet igra WoW, ali nedam pare, nema sanse. mozda budem na ljeto igrao kad budem imao vremena i para zato jer cu ici raditi pa ce bit i za bon

K4ciga
05-01-2008, 16:37
zvuci zanimljivo. sad mi se nakon duze stanke opet igra WoW, ali nedam pare, nema sanse. mozda budem na ljeto igrao kad budem imao vremena i para zato jer cu ici raditi pa ce bit i za bon
Pa da,ti kao i 60% populacije koje je quitalo ; ako netko zna kako privući stare fanove onda je to Blizzard.

EDIT : Hunteri i Lockovi,pogledajte mi sig :P.

Berax0r
05-01-2008, 17:37

Features

* Master the necromantic powers of the Death Knight - World of Warcraft's first Hero class.
* Quest to level 80, gaining potent new abilities and talents along the way.
* Learn the craft of spell augmentation with the new Inscription profession.
* Brave the harsh new continent of Northrend, the icy domain of the Lich King.
* Engage in epic siege warfare, deploying mighty siege engines to lay waste to destructible buildings in your path.
* Transform your hero's look with new character-customization options, including new hairstyles and dances.
* Explore perilous new dungeons filled with some of the deadliest creatures -- and greatest treasures -- on Azeroth.
* And much, much more...

:wink:

prcko
07-01-2008, 13:39
LVL 80 mi se uopce ne svidja,a tako ni death knight brijem da ce bit overpowered pa ce ga nerfat u svakom patchu.

K4ciga
07-01-2008, 14:25
Meni se ne sviđa to što je ekspanzija došla relativno brzo -- godinu dana poslije TBC-a,neki još nisu ni vidjeli cijeli sadržaj.I Death Knight mi se ne sviđa,na BG-u će svatko biti Death Knight...ali,neću srat po ekspanziji prije nego što je sam zaigram,poznavajući Blizzard,on će napraviti novo remek-dijelo.Vidjet ćemo...

Spectre
07-01-2008, 17:00
Meni se ne sviđa to što je ekspanzija došla relativno brzo -- godinu dana poslije TBC-a,neki još nisu ni vidjeli cijeli sadržaj.

Nisam znao da je Wrath već došao. :roll: U ožujku tek dolazi Sunwell, ekspanzija se neće pojaviti još barem pola godine, a ako do onda nisi očistio barem sve do Sunwella, to nije Blizzardov problem, nego si u usranoj guildi.

Berax0r
07-01-2008, 17:05
ja sam tek lvl 19 :cry:

azuregos
07-01-2008, 17:12
Meni se ne sviđa to što je ekspanzija došla relativno brzo -- godinu dana poslije TBC-a,neki još nisu ni vidjeli cijeli sadržaj.

Nisam znao da je Wrath već došao. :roll: U ožujku tek dolazi Sunwell, ekspanzija se neće pojaviti još barem pola godine, a ako do onda nisi očistio barem sve do Sunwella, to nije Blizzardov problem, nego si u usranoj guildi.

WotLK jos nije dosa, u prvi misec dolazi 2.4 tj Sunwell...

moraju izbacit ekspanziju prije ili na isti dan kad i warhammer online jer ce u suprotnome izgubit masu igraca...

prcko
07-01-2008, 17:14

WotLK jos nije dosa, u prvi misec dolazi 2.4 tj Sunwell...

moraju izbacit ekspanziju prije ili na isti dan kad i warhammer online jer ce u suprotnome izgubit masu igraca...
Tako je ja nejdem stopama wow-a,nego stopama necega drugacijeg a to je warhammer online :pray:

Nemesis
07-01-2008, 22:12
kad kupim wow,dobijem li mjesec dana besplatnog igranja ili odma moram kupit prepaid card?

K4ciga
07-01-2008, 22:16
Kupiš WoW,i kada aktiviraš prvi prepaid,odmah ti se aktivira i 1. mjesecSfree - ako se ne varam =).

RIPtheREAPER
07-01-2008, 22:50
Kupiš WoW,i kada aktiviraš prvi prepaid,odmah ti se aktivira i 1. mjesecSfree - ako se ne varam =).

dakle, imas dva mjeseca free?
najs, mogao bi ja za ljetne praznike malo zaigrat :P

K4ciga
07-01-2008, 22:53

dakle, imas dva mjeseca free?
najs, mogao bi ja za ljetne praznike malo zaigrat :P

...

Kupiš WoW,kada dodaš prepaid ( 2.mjesaca igranja!) na to ti se dodaje još 1 mjesec besplatno,dakle 3 mjeseca za cijenu 2 :p.

RIPtheREAPER
07-01-2008, 22:55
nesto mi je frend rekao da se wow moze skinut sa neta za free. jel to istina?

K4ciga
07-01-2008, 23:02
Možeš skiniti trial od 10 dana,ali u njemu nemožeš dalje od levela 20,nemožeš koristiti mail,trade... ukratko,to je čisto malo da vidiš igru.Trial account se može up-gradeati na "normalan" account. [ Barem koliko je meni poznato ].

RIPtheREAPER
07-01-2008, 23:11
i jel istina da se mora skidat 700 mb patcheva? :D

Jerry
07-01-2008, 23:13
istina je

flander
07-01-2008, 23:17
i jel istina da se mora skidat 700 mb patcheva? :D

i više od 700 MB pečeva :D Happy downloading by me :D

Nemesis
07-01-2008, 23:17

a šta,jel baš moram aktivirat prvi prepaid da mogu igrat ili odma kad instaliram igru dobijem mjesec dana gratis.

Jerry
07-01-2008, 23:22
lijepo napraviš trial acc,i upgreadaš ga i tako dobiješ mj dana free

flander
07-01-2008, 23:26

a šta,jel baš moram aktivirat prvi prepaid da mogu igrat ili odma kad instaliram igru dobijem mjesec dana gratis.

ja fakat nemogu ovo vjerovat, pa qurci na grani već znaju da kad kupiš OBIČANSWorld Of Warcraft dobiš faking JEDAN MJESEC FREE
i kada ti to istekne samo ga nadopuniš saSPREPAIDOM Skoji košta u faking ALGORITMU za samo nevjerovatnih 209Sfaking Hrvatskin kuna. Zbilja ne vidim zak se to pitanje stalno ponavlja, a i uostalom sve piše na faking kutiji od igre :D

K4ciga
07-01-2008, 23:30
Mislim kako mora dodati prepaid kako bi uopće igrao,no davno je bilo kad sam ja instalirao WoW =).

flander
08-01-2008, 00:02
Mislim kako mora dodati prepaid kako bi uopće igrao,no davno je bilo kad sam ja instalirao WoW =).

netrebaš, lijepo kupiš igru, instaliraš je, napraviš acc odigraš mjesec dana đabe i onda oš neš dalje sa prepaidom

LD
08-01-2008, 00:30
nope to vrijedi ako upgradea sa triala na "pravi". onda dobije mjesec free; a ako odma kupi original mora kupit i prepaid jel nemoze ga koristit bez bona.

Znaci: -trial-->origigi=mjesec dana free
-samo igrica ne funkcionira, jer se onda i bon mora kupit (ali sa prvim bonom i mjesec free dobijes)

Kasho
08-01-2008, 00:56
nope to vrijedi ako upgradea sa triala na "pravi". onda dobije mjesec free; a ako odma kupi original mora kupit i prepaid jel nemoze ga koristit bez bona.

Znaci: -trial-->origigi=mjesec dana free
-samo igra ne funkcionira, jer se onda i bon mora kupit (ali sa prvim bonom i mjesec free dobijes)

ili ...

upises broj kreditne kartice , tako isto mos igrat normalno sa origigi igron i mjesec dana free te ti na naplatu na kreditnu dodje tek nakon sta potrosis taj besplatni mjesec.

cmeljo22
08-01-2008, 01:01
S/ cut

opet tablete za smirenje ne piješ :shock: :rotfl:

Berax0r
08-01-2008, 01:20
Onda kupi trial na DVD-u za 15kn i cijeli wow :D

Tako ja imam :)

Nemesis
08-01-2008, 05:51

ja fakat nemogu ovo vjerovat, pa qurci na grani već znaju da kad kupiš OBIČANSWorld Of Warcraft dobiš faking JEDAN MJESEC FREE
i kada ti to istekne samo ga nadopuniš saSPREPAIDOM Skoji košta u faking ALGORITMU za samo nevjerovatnih 209Sfaking Hrvatskin kuna. Zbilja ne vidim zak se to pitanje stalno ponavlja, a i uostalom sve piše na faking kutiji od igre :D

hvala na odgovoru,iako si mogao odgovoriti i sa malo manje temperamenta.ali anivej hvala.

flander
08-01-2008, 11:46
S/ cut

opet tablete za smirenje ne piješ :shock: :rotfl:

lol pa nisam se deral, samo sam podebljal ono kaj bi trebalo zapamtit, a i smajlić je na kraju kolko vidim i nema uskličnika :D

@ Nemesis nemaš beda care, nisam se deral, nego fakat te stvari su se tu pitale jedno xy puta

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 11:59
eo, stigo mi wow... :D prvo ga idem isprobat na private server (http://www.hav0c.com) dali mi lagga ili bilo sta slicno jer ne zelim aktivirat "pretplatu"... :|

flander
08-01-2008, 12:01
eo, stigo mi wow... :D prvo ga idem isprobat na private server (http://www.hav0c.com) dali mi lagga ili bilo sta slicno jer ne zelim aktivirat "pretplatu"... :|

nemoj si zaboravit spremit realm list od blizza :D

Smeagoul
08-01-2008, 12:42

come to the huravat side... we have admins

Plexihack
08-01-2008, 14:04

Čini mi se da igramo na istom serveru ;)

Zar i ti smeagol? :D

Aždaja
08-01-2008, 14:56

lol, nemoj isprobavat na privatusima, zgadit će ti se igra

Smeagoul
08-01-2008, 15:31
ne, ovaj gornji post nije imao nikakve veze sa onim serverom gore, sa onim postom mislio sam da se pridruzi nama drugim forumasima na moj server, a ono sa "we have admins" je jer svima dadnem admin status, znaci ima sve ovlasti

A inace, vecina nas je sa oridjidji :) (Ja, Prcko, Kaciga, Kasho, Mindja, Far, Marsh etc.)

Kasho
08-01-2008, 15:33
ne, ovaj gornji post nije imao nikakve veze sa onim serverom gore, sa onim postom mislio sam da se pridruzi nama drugim forumasima na moj server, a ono sa "we have admins" je jer svima dadnem admin status, znaci ima sve ovlasti

A inace, vecina nas je sa oridjidji :) (Ja, Prcko, Kaciga, Kasho, Mindja, Far, Marsh etc.)

Njube .kill

Smeagoul
08-01-2008, 15:34

Njube .kill

shuti, radi tih sranja sa .kill na Kacigi sam i skinuo server na jedno 2-3 sata

K4ciga
08-01-2008, 15:46
Da,baš sam se naživcirao zbog toga.Stvarno,ressam se odmah .kill ( uglavnom od Druje,ali bilo je i drugih... ). :nonono:

EDIT: Digni ga,patim od kroničnog Dosadnoitisa :P.

prcko
08-01-2008, 15:47

Njube .kill

shuti, radi tih sranja sa .kill na Kacigi sam i skinuo server na jedno 2-3 sata
Ta kill komada je debilna samo je dobra u instancama.

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 15:58
This update does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 2.3.0.7561, but you already have version 3.1.0.147.

to mi izbacuje kada zelim pokrenut patch s pcplay dvda (prvo sam ga kopiro na komp)... kada udem u igru pise mi da iam 2.0.0 (uglavnom 2.0)... nisam nis updateo niti ista mjenjo, instalo sam igre (wow i wow tbc) sa orginalnog (orginalnih) cdova...

anybody? :shock:

ps: prvo probavam dali ce mi igra radit normalno (barem 28 fpsa) na private serveru, ako bude, hh, znate vec... :wink:

K4ciga
08-01-2008, 16:02
Zašto se zajebavaš sa patchevima od PCP-a,pa pokreneš igru iSsami se,ponavljam sami seSpočnu skidati patchevi koji su potrebni...

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 16:09
hmmm... te smijem udarit?
zato sto neam flat? dou?

Smeagoul
08-01-2008, 18:10
This update does not need to be applied. It requires a version of "WoW.exe" older than 2.3.0.7561, but you already have version 3.1.0.147.

to mi izbacuje kada zelim pokrenut patch s pcplay dvda (prvo sam ga kopiro na komp)... kada udem u igru pise mi da iam 2.0.0 (uglavnom 2.0)... nisam nis updateo niti ista mjenjo, instalo sam igre (wow i wow tbc) sa orginalnog (orginalnih) cdova...

anybody? :shock:

ps: prvo probavam dali ce mi igra radit normalno (barem 28 fpsa) na private serveru, ako bude, hh, znate vec... :wink:

Ti si to dosao iz buducnosti, kakav je taj patch ?

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 19:09
pa nemam pojma blagoga... :shock:

flander
08-01-2008, 19:40
lol lik kupio igru sa 3.1 patchom :rotfl: bravo care :D

K4ciga
08-01-2008, 19:44
Ti si to dosao iz buducnosti, kakav je taj patch ?

Na ovo sam se manijakalno smijao :)

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 19:46
pa narucio sam igru iz crovortexa... :shock: i cak sam probo reinstalat igru, al isti vrag.. :cry: :killyou: :twisted: i ajde vidite ovo... napravim onaj "trial acc" od 10 dana (ili 15, nije bitno sad) i ja odem normalno na blizz teh suport forume, log inam se, i kad on meni nakon logina ispise nes kao da nema "dostupnog" chara na accu... ja stisnem "go main"... idem napravit novi topic, kad ono kurac, on meni javlja istu stvar...

PA KAK CU JA DOVRAGA IMAT NAPRAVLJENI CHAR AKO NI U IGRU NEMREM UC??? U PICKU MATERINU

K4ciga
08-01-2008, 19:48
Nekaj si sjebo prijatelju,nemoj se zajebavati sa Crovortexom odvoji 10 minuta svog vremena i prošetaj se do Algoritma,možda na putu upoznaš ljubav svog života :roll: .

Karlo_from_Bjelovar
08-01-2008, 19:50
hmm... da jos jednom dam 290 kn? (iltiga 350 za battlechest..) 10 min pjeske iz bjelovara do algoritma u zg... gg... :shock:

K4ciga
08-01-2008, 19:52
A nazovi Crovortex,jebi im mater reci da ćeš svima razglasiti da su kretenčine,da vidiš kako stiže novi WoW :p.

Berax0r
08-01-2008, 22:34
Neznam.Meni iz Crovortexa uvijek sve radi.BC sam u Algoritmu :)

O-Okac
08-01-2008, 22:39
Nemogu više moram rec kaciga imaš najbolji sig ikada :wink:

K4ciga
08-01-2008, 23:23
Nemogu više moram rec kaciga imaš najbolji sig ikada :wink:

Znam,jako je...realan :D

suljo
08-01-2008, 23:39
frend me tražio link za manual patch download ja tražio po ofišl sajtu al nisam nasao je sramotno šta tražim pomoć za nešto tako glupo al jbg jel može tko dat link?

Spectre
08-01-2008, 23:43
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Kasho
09-01-2008, 01:39
Da,baš sam se naživcirao zbog toga.Stvarno,ressam se odmah .kill ( uglavnom od Druje,ali bilo je i drugih... ). :nonono:

EDIT: Digni ga,patim od kroničnog Dosadnoitisa :P.

Druja=JA

gg kaciga ^^

K4ciga
09-01-2008, 02:06
Živjeli,i nemoj to više radit :)

cmeljo22
09-01-2008, 04:57
pizde jedne ima da sutra odem kod boxerra po patcheve i da dofuram na taj vas server 8)

Karlo_from_Bjelovar
09-01-2008, 10:08
what server ako smijem znat? moze na PM ak ne ovde?

i btw., dok udem u igru pise mi da iam 2.0... :shock: a dok premjestim patch u folder od WoWa javlja mi nes, uglavnom setlanguage na kraju errora izbacuje...

Berax0r
09-01-2008, 11:34
danas je izasao novi patch pa vidi

Berax0r
10-01-2008, 19:25
Profesija za shamana.
lw i sk ili alc i herb?

Objasnite zasto.

EDIT:Moze bilo koja profesija samo da pase shamanu.

Trenutno imam lw i sk.

flander
10-01-2008, 19:53
enchanting mining

Berax0r
10-01-2008, 19:54
Ne za pare only.Misliom onako u kombinaciji.Jel to kombinacija? :D

johnnybravo90
10-01-2008, 20:25
Evo ljudi imam jedno pitanje ozbiljno razmišljam da kupim original WoW pa vas bi molio da mi preporučite neki dobar pvp server na kojem ima hrvata!Inače imam iskustvo igranja s (sad čete me svi mrziti) sa privatnih servera!To je smeče vjrujem da ču največe zadovoljstvo imat igrajuć na pravim serverima di nema prevelikog lagga ili disconektanja!Molim vas da mi pomognete!Unaprijed hvala! :D

prcko
10-01-2008, 20:26
Jewl je dobra profesija,ali u pocetku treba dosta para za nju,ali kad imaš sve vrhunske gemove za radit i kad minaš rude i prospektaš ih nema da nebudeš bogat.

prcko
10-01-2008, 20:27
Evo ljudi imam jedno pitanje ozbiljno razmišljam da kupim original WoW pa vas bi molio da mi preporučite neki dobar pvp server na kojem ima hrvata!Inače imam iskustvo igranja s (sad čete me svi mrziti) sa privatnih servera!To je smeče vjrujem da ču največe zadovoljstvo imat igrajuć na pravim serverima di nema prevelikog lagga ili disconektanja!Molim vas da mi pomognete!Unaprijed hvala! :D
Kolko ja znam agamagan tak neš se server zove ima dost Hrvata i na Karazhan realmu imaš.Hmm igro si na privatnim ne zezno si se privatni nije smece samo si ti odabro loš privatni :)
Kad napraviš svoj server gdje si GM to je zajebancija sve mozeš isprobat,vidit,nosit ma fenomenalno.

johnnybravo90
10-01-2008, 20:32
Hvala!Znam ma ima dobrih ali najčešče su oni koji imaš xp*50 ili instant 70 a to mi kvari užitak igranja!Ili dođe bug dok neko za vrijeme raida mjenja opremu pa te izbaci skroz van,a i n00bova ima ko pljeve!Ma koma!

Berax0r
10-01-2008, 22:56
Profesija za shamana.
lw i sk ili alc i herb?

Objasnite zasto.

Trenutno imam lw i sk.

i dalje pitam...sve mi se svida osim trenutnog :(

EDIT:Uzo Herb i Alch.

Kasho
11-01-2008, 02:43
[quote="Black Knight":1qjq1csi]Profesija za shamana.
lw i sk ili alc i herb?

Objasnite zasto.

Trenutno imam lw i sk.

i dalje pitam...sve mi se svida osim trenutnog :(

EDIT:Uzo Herb i Alch.[/quote:1qjq1csi]

e stari Herb I Alch su predobre profesije , ja san to ima na par likova :D

beri vrazje biljke , pogle malo na ah kako idu cijene , stvarno se isplati

em sta ces imat svoju osobnu zalihu potova elixira flaskova za raidove bez da ih kupujes na AH em sta su potovi elixiri i flaskovi uvijek potrebni :) i nikad im nece opast potraznja , uvijek za njih imas trziste :D

cekaj samo da dignes na max i gg , golda ko pljeve nabijes sa alkemijom

cmeljo22
11-01-2008, 08:16
alchemy transmute master + spellfire tailoring ^^

grindanja do besvijesti ali i para i itema :D

Berax0r
11-01-2008, 14:32
thx decki :D

Horfak
11-01-2008, 14:38
alchemy transmute master + spellfire tailoring ^^

grindanja do besvijesti ali i para i itema :D

a cuj dobar je transmute, al dugo je to za cekat 1 dan da se opet napravi al zato elixir master, radi od jednog po 3-5 tak da se to za raidanja i lovu vise isplati po meni !

K4ciga
11-01-2008, 15:36
Za shamana - minning / skinning sve do 70-og,na 70 baciš minning i dižeš leatherworking.Ili,baciš skinning i uzmeš jewelcrafting.