Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
Mystery In Space
21-09-2010, 18:33
Uf da vas sada rasturima sa newbie pitanjima :D
Prije nego počne kataklizma zanima me par stvari vezanih uz locka i rogua (pvp pitanja i neš sitno vezano uz levlanje). Ukoliko bi igrao locka bio bi specan demo, ono što me zanima je koliko je viable spec u pvpu sada i ako netko zna ako je probao betu ili čitao na forumu kakav će spec biti u exp. U životu nisam vidio toliko wajna na official forumu (isti klinac i za locka) pa zato tu postavljam ovako dosadna pitanja. Ono što me kod rogua zanima je koliko je igriva klasa? Volim melee klase i sviđa mi se način na koji rogue funkcionira ali se ne mogu prisilit igrat klasu kada vidim kopije sebe na svakom uglu (isto me i kod locka zanima). Ima li neki site sa vijestima kada će bliz otvoriti novi server (pvp)? To me zanima jer bi htio sa frendovima krenut na skroz novom serveru. Može mi netko objasnit malo arena pointove? Shvatio sam da mi trebaju pointovi da bi mogao kupit gear ali mi je netko rekao da moram imati određeni rating da bi kupio najbolji pvp gear pa sam sada skroz zbugnjen (ako ima ovo negdje dobro objašnjeno molim da linkate ako vam se neda pisat). Primarno igram PvP (nisam neki hardcore pve igrač ali nemam ništa protiv 1 il max 2 puta na tjedan pve radit) pa mi preporučite neku dobru battlegroup-u. Ajme koji wall of text xD Nadam se samo da će se nekome dati odgovorit na ovo.
E da, kada bi krenuli igrao bi se mage(cherry), shamy(kostolomac/healer za levlanje i instance ako ne nađemo drugog hilera, inače enh), warrior ili shaman (bella) te ja sa lockom ili roguom. Koja klasa bi više pridonjela ovom timu, rogue ili lock? Mislim na levlanje i instance možda.
Za arena bodove i rating http://www.wowwiki.com/Arena_PvP_SystemSvise manje sve ti tu pise, ukratko sto vise dobivas veci ti je rating, veci rating znaci vise bodova, a bodovi ti trebaju za kupovat gear, a za najbolji gear moras imat odredjeni rating da ga mozes kupiti, uz bodove.
Sto se tice pvpa nisam bas u tome al mislim da ce dok pocne arena u cati se moze puno toga prominit, tak da sad racunat koji ces spec igrat za pvp i hoce li valjat mislim da nis od toga.
Neznam sto znaci igriva klasa, ali rogue je nako jednostavna klasa nema nekog mozganja. Lock slicno, iako radi na potpuno drukcijem principu, sad kolko ima ljudi koji su te klase neznam, ali mislim da je to zadnje sto trebas gledati, nije bas to tak strasno ak vidis istog lika ka i ti.
Neznan oce li se otvarati novi serveri al moguce je, iako mislim da je vjerovatnije da nece, a za battlegrupu neznan sta bi ti reka.
I za lvlanje i istance lock ti je vjerovatno laksi, a na balans grupe nece ti puno prominit bez obzira sta si.
Mystery In Space
22-09-2010, 13:17
Shvatio arena pointove, thanks. Ne volim igrat klase koje igra 50% servera (volim biti unique :oops: ). Najveći gušt mi je bio u svim mmoima koje sam igrao uzet "najgoru klasu" i "najgori spec" moguć za tu klasu pa ubijat ljude s tim 8)
Koje su klase po vama zabavne za igrat i ne svode se na lupkanje par abilitija (što teža klasa za igrat to bolje)?
EDIT: Btw, čega ima više inače, dwarfova ili gnomova? o.o
A bice gnomova, ljudi vole zivcirati druge ljude tak da budu gnom :)
A to ti ovisi od servera do servera di ima koje klase vise, nijedne nije 50%. http://www.warcraftrealms.com/census.phpSmozes tu pogledat ima neke brojke al neznam kolko je to tocno :) .
Delirium
22-09-2010, 17:31
ok ljudovi kolko ce ovo kostat (cata) moram si isplanirat financije za sljedecih 3-6mjeseci XD
Forengner
22-09-2010, 17:36
Ah sory,40$. :)
DJ Not Nice
29-09-2010, 18:44
Di mogu najjeftinije kupiti WoW, key po mogućnosti jer su jeftiniji..
Delirium
29-09-2010, 18:46
cijena iz ducana varira mozda 5kn maximalno
blizzard nema rasprodaje 8)
nigdje legalno kolko ja znam
možeš kupit na blizz stranici....
DJ Not Nice
29-09-2010, 22:04
Done.
Imam problem.
Ovako svi igraci koje vidim su goli tj. ne ono goli neg u gacama kako je to u wowu xD
Sad neznam sta sam napravio samo je meni to.
Zna li neko rijesenje?
pokreni repair iz WoW direktorija
Dogodi se neki put da su svi goli i na live serverima, ali relog obično to riješi :D
EDIT:
ili još bolje, nabavi Belbi's Eyesight Enhancing Romance Goggles (http://www.wowhead.com/item=33047)
Green Nob
03-10-2010, 02:47
Imam jedno pitanje,kupio sam wow account sa svim expanzijama,cd-key-jevima..uspjesno sam sve instalirao i igram ispocetka sa frendovima(iako je na acc bio lvl 80,igram svoju igru na drugom serveru)imam samo jedan problem,lik koji mi je prodao nezna sifru od e-maila tj on je taj acc mijenjao s nekim likom i navodno nezna sifru,on je igro godinu dana i sada prodao meni,uplatio sam si kreditnom 1 mj igranja ali me brine ako me neko hakira i slicno da cu izgubiti account jer nemam sifru od e-mail na koji je igra prijavljenja..promjenio sam sifru i sve ali brine me taj mail... pitanje je : jel se imam razloga brinu i sto ce se dogoditi ako me netko hakira i da li se to cesto dogada???
Imam jedno pitanje,kupio sam wow account sa svim expanzijama,cd-key-jevima..uspjesno sam sve instalirao i igram ispocetka sa frendovima(iako je na acc bio lvl 80,igram svoju igru na drugom serveru)imam samo jedan problem,lik koji mi je prodao nezna sifru od e-maila tj on je taj acc mijenjao s nekim likom i navodno nezna sifru,on je igro godinu dana i sada prodao meni,uplatio sam si kreditnom 1 mj igranja ali me brine ako me neko hakira i slicno da cu izgubiti account jer nemam sifru od e-mail na koji je igra prijavljenja..promjenio sam sifru i sve ali brine me taj mail... pitanje je : jel se imam razloga brinu i sto ce se dogoditi ako me netko hakira i da li se to cesto dogada???
nesmijes postavljat ovakva pitanja na froum, kupovina/prodaja accounta je zabranjena,
cuj mogu te sjebat jer moze bit da je tip lago da nema pass od emaila pa da stoga nemoze promijenit mail, ako imas sav ostali info svi cdkeyevi, secret Q and Answer napisi blizzardu mail da si zaboravio sifru od staroga emaila i da ti promijene email na neki novi po tvojoj zelji ! sretno i treba se pazit ima puno gamadi koji tako scammaju ljude!
ako te neko haka papa acc....sita stvar se desila frendu, lik mu je dao acc, hakali su ga, kad se kontaktirao Blizzu, nisu mu vjerovali da je to njegov acc bez obzira što je slao sve podatke itd itd, nije imao originalni mail, a frend koju mu je dao taj acc taj mail je negdije izgubio...ne vidim svrhu kupovine acc ili da mi neko da...jel ako se takvo što desi sav trud uzalud i apre koje si potrošio igrajuči....a roga koja je bila na accu od tog frenda nije bila za bacit, bilo je cca 20k zlata na njoj :D
Devil Dog
03-10-2010, 15:54
Pa nek drugi put ne kupuje zlato od kineza :nonono:
Delirium
16-10-2010, 17:22
Ok vako, frend mi je presto igrat prije cca 6 mjeseci
i neko mu je u tom razdoblju hacko acc i sad nemoze na njega, zna email i pass stari i ime , al se ne sjeca pod kojim imenom je registriro acc i sad nemoze retrievat :P
ima li neki nacin da se to retrieva?
Hmm, nije registrira acc pod svojim imenom, pa mislim da nece dobit taj acc nazad. More poslati mail blizzardu i vidit sta ce od toga izaci, al inace u takim slucajevima traze neki fizicki dokaz da je acc tvoj (kopija osobne/putovnice), al ako je neko dovoljno pametan da acc registrira na neko drugo ime pa mozda i ne zasluzuje da ga dobi nazad. :)
Delirium
16-10-2010, 17:32
ok sjetio se imena
al nemoze se sjetit secret questiona sad :rotfl:
Treba mi addon da mi pokazuje hp od bossa u postocima, blizzard ui mi da da stavim postotke il brojke al ocu oboje, al ne da mjenjam one obicne frameove.
http://wow.curse.com/downloads/wow-addo ... rcent.aspx (http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/targethealthpercent.aspx)
valda bu ti dobar
odlicno, posluzit ce, fala, trea mi da znan kad je na 25% da pocnem spamat sw:d :)
lol, pa kaj ne koristiš recimo Pearl UI, tamo moš svakakve perverzije izvodt, a i dobro izgleda
Delirium
17-10-2010, 09:55
Xperl mi je jos uvijek na prvom mjestu
to + barteneder i ja miran :D
pa da, najjači edoni, još dodam one điđe miđe za raidanje, dadly boss mod i dosta addona :D
volim kad mi je ekran čist ^^
imam problema sa inspectanjem ljudi okolo, stisnem na inspect i nista se ne dogodi
netko zna u cemu je problem? vec sam 3 puta pokrenio repair
Obrisi addon ili update....Poput perla itd...
Kostolomac
18-10-2010, 08:57
@LukA33, mislim da je to Blizzov bug, frendovi su mi rekli i da ih odlogira kad probaju talente nekom pogledat. Popravit će se to ubrzo, valjda.
Tko voli minimalizam, mora probati TukUI: http://www.tukui.org/v2/tukui/download/
I njegov ingame config addon kojemu se pristupa sa "/tc": http://github.com/tukz/Tukui_ConfigUI/downloads
Jedini problem je ako baš želite malo jače izmjeniti UI, treba prčkati po lua fajlovima.
Ali znam da me to nije spriječilo dosad, pa valjda neće ni vas :P
I po meni najljepši UI, LUI: http://www.wow-lui.com/
Samo treba pričekati v4 za Patch 4.0 . Ima dosta opsežniji ingame config od TukUI-ja.
Ovaj UI je dosta teži za resurse, praktički suprotnost TukUI-ju. Eto, pa probajte :)
Btw. uvijek biram Dominos umjesto Bartendera. Puno je jednostavniji i malo lakši za resurse, a ima sve opcije kao i Bartender.
LUI ima predobar panel na vrhu :)
Hm, mogo bi probati TukUI, čini se jednostavan i efektivan...
Da, inače, što se tiče actiona barova, i ja preferiram Dominos :D
Kostolomac
18-10-2010, 10:42
Ako gdje zapneš sa TukUI, slobodno pucaj, pa ću probat pomoć :D
Ali manje-više sve se da naći na njegovom forumu: http://www.tukui.org/v2/forums/
Mystery In Space
22-10-2010, 15:03
Koji su najbolji načini za zaradu trenutno? 69lvl sam trenutno sa rogonjom (mining mi je maxan a engi skoro pa maxan isto). Nemam još wotlk pa ako netko može preporučit kako da zaradim/nafarmam golde za flying mount (4250 golda xD) unutar tbc-a. Ore se baš i ne prodaju na grim batolu.
Devil Dog
22-10-2010, 16:59
Dailies
daily + beskorisno farmanje smeća ^^
Mystery In Space
22-10-2010, 17:03
Kakav daily? 0.0 Gdje to mogu uzet :oops:
Devil Dog
22-10-2010, 17:05
Kad si lvl 70 u Shattrathu, ima jos dailiesa u Hellfireu, Nagrandu (PvP), Terrokaru... Questovi s plavim uskličnikom. Mogu se obavljat 1 dnevno, 25 questova na dan.
Shadow031
28-10-2010, 06:17
Decki ima netko da igra na Twilight s Hammeru ?
Devil Dog
28-10-2010, 15:58
Ako tražiš hrvatske igrače ==> Kor'gall za hordu, Darkmoon Faire za alliance. Ima još tih servera al ja znam pouzdano za ova 2.
Shadow031
28-10-2010, 16:07
Ah na twilightu mi dva frenda igraju u gildu su koi je prvi na serveru pa su rekli da ce me ubacit pa ono glupo mi se sad premjestat isponova
na Karhzanu ih ima isto, balkanaca... tam sam ja, Horda...
Devil Dog
28-10-2010, 17:14
Aj dođite na darkmoon :) Tamo smo ja i jos jedan jedini hordaši iz Hrv... o da, i jedan crnogorac.
Delirium
29-10-2010, 08:14
imam dva allya na darkmoonu
i jednog lv12 UD Priesta XD
Devil Dog
29-10-2010, 14:16
Jel ti onaj ally na lvl 80?
Warrior kolko se sjecam.
Delirium
29-10-2010, 19:26
DK mi je 80
Warr je zapeo na 61.... jadan
al kad ono...DK je 10x zabavniji za igrat
i warr je prot sad XD
Demon Hunter
07-11-2010, 00:56
Jel neko zna koji je Max LvL Gear za Herald of The Titans...Jel 232 ?
I jel ko obavio taj ach mozda ?
m4dsk33lZ
07-11-2010, 02:17
Jel neko zna koji je Max LvL Gear za Herald of The Titans...Jel 232 ?
I jel ko obavio taj ach mozda ?
obavio sam ja sa svojim guildom i to i dedicated insanity ^^
za herald ti je max level za iteme 226, iako ti weaponi mogu biti 232, ali mislim da librams, sigils i to mogu bit 226 al nisam siguran!!
Devil Dog
07-11-2010, 10:53
Nemoj mi reć da te traže GS za raid...
Nemoj mi reć da te traže GS za raid...
Za ovaj konkretan ahcievement (http://www.wowhead.com/achievement=3316)So kojem govore treba obratiti pozornost na item levele. Ne radi se o GS-u, doduše, nego o tome da trebaš imati "low lvl" iteme da bi uopće mogao achiv dobiti :)
m4dsk33lZ
07-11-2010, 20:12
hahaha karazhan je mrtav xD
onak ne....
m4dsk33lZ
07-11-2010, 20:36
onak ne....
http://www.warcraftrealms.com/eu_realms ... sort=Total (http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php?sort=Total)
karazhan medju najlosijima (drugi najlosiji......)
http://www.wowprogress.com/pve/eu/karazhan
samo jedan gild ubio lk 12/12 hc hehehe
Devil Dog
10-11-2010, 17:25
Dobro je znati da spadam u 12 % horde na svom serveru :|
Al neka, ne damo Wintergrasp :fof:
sponzorusa
11-11-2010, 13:54
jeli netko zna jeli se moze ikako kontaktirati gma za promjenu ime guilda?ili ne moze? neki govore da moze neki da ne sta je sada istina?
Posalji mu poruku pa pitaj, ako moze pomoc ce ti ako ne nece ti nista uciniti.
Shadow031
22-11-2010, 13:16
Ev ovako cisto jakoo glupo pitanje :D ali dali netko ima mozda stari account ili neki koji mu netreba da ima 20+ ili taki neki char na njemu da moze dati..prijatelj me stvarno zamolio neznam pod koji topic bi ovo trebalo ici ali ako netko moze pomoc neka se javi :)
a lol :D
da će ti neko dat free acc JAKO SUMNJAM :D
Demon Hunter
23-11-2010, 03:03
E ljudi imam jedan problem.U video settings kad odem,i tamo di je ona linija di pise Low,Fair,Good,High,Ultra za graphic postavke.E ta linija mi crvena,znaci nemogu da stavim vece od Low.Mislio sam da je grafa u pitanju pa sam deleto drivere,i direct x ali opet isto.E sad kod frenda na kompu isto to.Sad mislim da driveri ili direct x nisu problem.
Ako neko zna kako rjestit ili je neko imao isti problem nek odg.
Ty
FaTaL_mRkvA
23-11-2010, 14:54
Pa meni je isto cijela crvena, ali sam sve pojedinačno postavio na max i sasvim lijepo radi.
ako kupim vanilla wow za 5 eura prek ove akcije od blizzarda jel dobijem kaj free play ili moram kupiti prepaid?
Dobis 30 dana uz vanillu, sve je normalno, samo je akcija pa je cjena manja.
ok znaci cim kupim imam 30 dana free igranja, samo bi jos htio pitati ako mi mozete reci koje antivirusne programe koristite?
ok znaci cim kupim imam 30 dana free igranja, samo bi jos htio pitati ako mi mozete reci koje antivirusne programe koristite?
Nod32, Avira, AVG, Sophos, ...
Nod32, Avira, AVG, Sophos, ...
i jedini koji trebas koristit Avast :P
e njega se nisam mogal sjetit...
kolko dugo vremena mora proci nakon uplate karticom za jedan mjesec, da mogu poceti igrati?
prvi put bi to napravio pa nisam bas previse upoznat s tim
oho fino fino bome, nisam znao da to ide tako brzo
ja mislio da oni zovu banku ili neki vrag vec pa dok ovi potvrde i sl. gluposti
FaTaL_mRkvA
29-11-2010, 21:48
oho fino fino bome, nisam znao da to ide tako brzo
ja mislio da oni zovu banku ili neki vrag vec pa dok ovi potvrde i sl. gluposti
Zamisli koliko bi to vremena trajalo, ako uzmemo u obzir da samo 20% od 12 milijuna igrača plaća karticom (iako ih karticom plaća puno više, ovo 20% sam izmislio za primjer).
Jes, instantno se uplati, samo neki put nešto ode krivo pa ne uspije ovjeriti karticu ili uplatu... Ako se to dogodi, samo ponovi uplatu, trebalo bi sve biti ok. Neće ti dva put uzeti lovu :)
zbog cega mi napise ovo: "It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/ (http://www.wow-europe.com/en/support/). ???
account ti je popio jednu vrstu banna, to ti naprave ako si ikada hackan ili slicno
m4dsk33lZ
30-11-2010, 21:31
zbog cega mi napise ovo: "It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team via http://www.wow-europe.com/en/support/. ???
pa kontaktiraj ih da saznaš o čemu je točno riječ.
Da, to naprave kad si hackan, da spriječe zloupotrebu kartica.
Samo im pošalji onaj webform i reci im da želiš da ti se ta usluga aktivira i srediti će ti to za 2-3 dana.
Meni je bio isti slučaj nakon hackanja, isključili su kartično plaćanje pa sam ih morao zamoliti da ponovno to uključe.
a vidjet cemo, ali mi se cini da bas i nisam hackiran hmmm
Ne sad, ali jesi li bio prije?
Elraxery
01-12-2010, 16:38
e imam maleni problem sa patchiranjem, piše mi da je skinuo 65% patcha no morao sam ici ucit pa izgasim komp a kad ga ponovo ukljucim skida isti patch i na 20% je tek (BTW skidam sa patcha 3.3 na 4.0 :) ponovo aktiviro wow ) oh da i nije mi svejedno dali cu ponovo skidat jer nemam flat pa nemrem skidat kolko ocu nego moram pazit na promet
ako te ja kužim onda je to ova prića....
dakle ako skidaš patch preko blizz dla i sad skineš do 75%, nestane struje jao jao što sada zar opet sve ispočetka.....NE !
kad kreneš opet skidat onda bu očitaval ispočetka patch što bi trebalo ići dosta brže, i kad opet dođe do 75% samo nastavi sa skidanjem...
:D
Elraxery
01-12-2010, 17:06
ako te ja kužim onda je to ova prića....
dakle ako skidaš patch preko blizz dla i sad skineš do 75%, nestane struje jao jao što sada zar opet sve ispočetka.....NE !
kad kreneš opet skidat onda bu očitaval ispočetka patch što bi trebalo ići dosta brže, i kad opet dođe do 75% samo nastavi sa skidanjem...
:) otprilike tako ali nece brze skidati nego ide jednako sporo a to sucksa :P
ja ne kuzim kakvi to supci to tamo rade u blizzardu
ja sad uplatio preko kartice i napisali mi da ce mi skidati svaki mjesec 100kn sa kartice skroz dok ne ukinem account odnosno subscription? WTF je to sad?
Worthaur
02-12-2010, 19:22
Sta ti nije jasno? Stavio si subscription, ak neces da ti skidaju makni ga
ja sad uplatio preko kartice i napisali mi da ce mi skidati svaki mjesec 100kn sa kartice skroz dok ne ukinem account odnosno subscription? WTF je to sad?
ne nego ti ne kužiš, zato se i zove PRETPLATA
pretplatio si se na nešto, i to nešto košta svaki mjesec, ako ne želiš više primat to NEŠTO onda prekineš pretplatu
dobro to kuzim, ali kako ja sad prekinem to daljnje placanje?
ako odem ono cancel subscription jel cu obrisat account ili ne i samo ce mi se maknit ovo vrijeme sto sam sada platio karticom?
Prekidaš subscript za sljedeći mjesec.
Ovaj mjesec si već uplatio pretpostavljam, pa ga ne možeš vratiti natrag. Znači ako u npr utorak staviš subscription, uplatio si jedan mjesec, i u srijedu (sutra) možeš cancel subscription ako ne želiš da ti sljedeći mjesec automatski naplati.
aha sada razumijem, ispricavam se sto sam vas sve sad tu nesta uzbunio, relativno sam nov u WoW-u hehe
Bok svima
Malo pitanjce za igrace Wow u hr, da li mi se vise isplati kupiti prepaid game time card ili da se pretplatim na 3 ili 6 mjeseca, sta mi izade jeftinije na duze staze?????? I da tko zna da li su kod nas u hr izasli jos neki stripovi WOW tematike osim Legends vol1-5????????
pa izračunaj ovo sa pretplatom....
za stripove neznam...
Bok svima
Malo pitanjce za igrace Wow u hr, da li mi se vise isplati kupiti prepaid game time card ili da se pretplatim na 3 ili 6 mjeseca, sta mi izade jeftinije na duze staze??????
stodva'est upitnika <3
Naravno da je isplativije uzeti 6-mjesečnu pretplatu, ali pitanje je oćeš li igrati 6 mjeseci, tako da je tvoja odluka i tvoj rizik :D
3 mjeseca je 36€ sto je nekih 267kn, 6 mjeseci je 66€ sto je nekih 488kn, prepaid bon od 2 mjeseca se moze uzet za 158kn, sto je 237kn za 3 mjeseca kad bi se preracunalo, tj. 474kn za 6 mjeseci.
Osim sto je jeftinije 2 mjeseca je krace razdoblje za planirat unaprijed. Ja sam placa karticom dugo vrimena dok nisan skuzia da su mi bonovi isplatljiviji.
Delirium
03-12-2010, 16:09
3 mjeseca je 36€ sto je nekih 267kn, 6 mjeseci je 66€ sto je nekih 488kn, prepaid bon od 2 mjeseca se moze uzet za 158kn, sto je 237kn za 3 mjeseca kad bi se preracunalo, tj. 474kn za 6 mjeseci.
Osim sto je jeftinije 2 mjeseca je krace razdoblje za planirat unaprijed. Ja sam placa karticom dugo vrimena dok nisan skuzia da su mi bonovi isplatljiviji.
koji kok?
meni ovi uredno zaracunavaju 200kn u algoritmu-.-
da to i mene zanima di uzmeš bon za 150 kuna :D
Ko je vidia ista vezano uz igre u algoritmu kupovat :) nabijaju cjene katastrofa, ja kupujem na http://www.cdkey.biz/Snedobijes kutiju al mislim sta ce ti ta kutija opce, treba cuvat okolis.
Ko je vidia ista vezano uz igre u algoritmu kupovat :) nabijaju cjene katastrofa, ja kupujem na http://www.cdkey.biz/Snedobijes kutiju al mislim sta ce ti ta kutija opce, treba cuvat okolis.
to isto prkeo kartice ti uzme pare ?
baš geldam malo, zanimljivo ^^
Uplatis mu na racun, netreba ti kartica, odes do banke uplatis i dobis relativno brzo na email key, vecinom za 2-3 sata po uplati dobis email. Ja sam tu uzma bonove i igre i sve u redu bilo svaki put, a cjena je odlicna s obzirom na algoritam ako ne patite za glupim kutijama.
ma dobro za bon to mi i netreba kutija :D
budem videl, igra mi se jako ^^
FaTaL_mRkvA
03-12-2010, 19:40
Mislim da je i onaj mvljave prodavao za 150kn prepaidove, za njega čak možda i netreba kartica, u slučaju da netko nema a htio bi, iako nisam siguran.
Netreba ni ode kartica, odes s gotovinom na banku i uplatis mu na racun, zapravo mislim da se nemoze preko kartice nego samo uplatom na racun.
FaTaL_mRkvA
03-12-2010, 20:35
Jel to mogu maloljetnici?
Da, imas na stranici objasnjeno sve.
postoji i stranica offgamers.com cijena bona je isto 158 kn, ja tamo preko paypala kupujem.
jednu stvar ne shvacam kako npr bon moze biti u algoritmu 200 kunica, a u recimo ovim prije spomenutim stranicama po 100 i 150 kuna ako sam dobro procitao????
Mislim znam mora se zaraditi, ali ipak, gdje ode tih 100 kuna?????
i da ista stvar mi ej bila sa Gears of war u algoritmu 299 kn,a malo nize u megprofil 199 kuna, tko je tu lud???
Arbiter of Change
04-12-2010, 11:02
Marža jer nema službenih zastupnika u nas pa nemaš ni standardizirane cijene.
FaTaL_mRkvA
04-12-2010, 12:34
A zašto kinezi imaju tako jeftine prepaidove?
Nesjećam se točno cijene, ali znam da je mizerna, oko 20kn za mjesec dana ili tako nešto.
Arbiter of Change
04-12-2010, 12:40
Oni plaćaju po satu.
Da u kini kosta 200kn bon kolko bi igraca bilo...
Vanka su puno jeftiniji bonovi, a kako je algoritam nema prave konkurencije nabije nenormalne cjene, cak sam cuo da ce cata biti 300kn, al nisan siguran, u svakom slucajno katastrofa :) .
na onoj stranici kaj si mi doa za cd ključeve piše da bu kata 284 kune
A i oni su skupi, ma necu je opce kupovat i gotovo :)
na offgamers.com je 255kn a dobije se i neki lower ping 30day neznam sto je to =), kad cata izadje valjda ce bit samo cata jeftinije jos
Pa i digitalni preored s Blizzardovih starnica je oko 250kn + moze se igrat u 00.01.
istina evo bas provjerio.
Decki pitanje. Idem veceras uzeti Catu. Pa me zanima, koju klasu da rollam sa goblinom? Imam već BE Priesta, Tauren Druid i Undead DK. Dvoumim se između huntera, locka i roguea. Možete mi nešta preporučiti? Stvarno neznam šta da uzmem. thanks! :)
Arbiter of Change
06-12-2010, 19:26
Mage. Uši im vire kroz šešir. :)
e da je meni catu igrat :(
Join the club :P
Neću ni ja ovaj put istog dana početi s expanzijom :D
a ono ima šanse da skupim paru, aopet onda mi fali, sjebo sam faks neš....opet bum počel igrat kad najave neku novu ekspanziju jebemu...but hope remains :D
Decki pitanje. Idem veceras uzeti Catu. Pa me zanima, koju klasu da rollam sa goblinom? Imam već BE Priesta, Tauren Druid i Undead DK. Dvoumim se između huntera, locka i roguea. Možete mi nešta preporučiti? Stvarno neznam šta da uzmem. thanks! :)
od tih izmedju kojih se dvoumis lock je svakako najzabavniji :)
Mislim da ću uzet roguea ili warriora, ty. Btw, sve je down, nemogu se loginat. :D
Narvno, i biti će down/laggy barem još 3 dana :D
evo baš dobio mail od crowortexa kaj sam se predbilježil
300 kuna - 10% popusta...
Evo igrao malo sinoć. Opet pitanje. Na Karazhanu sam. Prije je to bio medium server i bilo je baš ekipe. Sada je došao na low. Ono na gobling start zoni možda 5 goblina, ljudi sve manje i manje u glavnim gradovima. Da se preselim negdje (ako da gdje?) ili da ostanem ovdje i dignem se do 85, skupim neku opremu i to i onda odem?
Thanks.
P.S. Igrate vi ili?
Mislim da to nije zbog Karazhana kao servera nego činjenice da ljudi tek instaliraju Cataclysm, a login serveri su u totalnoj banani, tako da je trenutno online ili malo ljudi koji se uspiju loginati, ili nitko jer je server down :D
btw zanima jedna stvar
oni hairloom itemovi, biše da su acc binded, jel to znaći da mogu i sa relma na relm slat ?
brijem da...al ako piše da je acc binded
Ne. Možeš samo slati horda-alijansa na istom serveru. Mislim da su namjeravali to x-real napraviti, ali nisu još.
Ima ko za posuditi instalacijski CD, ne daje mi se 300 kuna za testiranje da li će mi raditi na SP2 ili ne? :D
pa kaj ne mozes s neta skinut?
m4dsk33lZ
07-12-2010, 20:17
Evo igrao malo sinoć. Opet pitanje. Na Karazhanu sam. Prije je to bio medium server i bilo je baš ekipe. Sada je došao na low. Ono na gobling start zoni možda 5 goblina, ljudi sve manje i manje u glavnim gradovima. Da se preselim negdje (ako da gdje?) ili da ostanem ovdje i dignem se do 85, skupim neku opremu i to i onda odem?
Thanks.
P.S. Igrate vi ili?
Karazhan je bio jedan od najmanje naseljenih servera prije cataclysma, tako da nemoj očekivati previše ljudi. Iako, nikad ne znaš, možda se ovi koji su prekinuli sa wotlkom odluče vratit.
Ako planiraš promjenit server, definitivno dingaj 85 na karazhanu, jer će ti bit lakše levelovat tamo. Ja imam alta na Darksorrowu i server mi se sviđa (alt je na alliance). Ima puno ljudi i puno high end guildova. Ako budeš već išao mjenjat server, prvo se raspitaj na forumu tog servera kakav je server, ili napravi level 1 lika, pa odi pogledaj jesu li glavni gradovi prazni ili puni.
btw zanima jedna stvar
oni hairloom itemovi, biše da su acc binded, jel to znaći da mogu i sa relma na relm slat ?
brijem da...al ako piše da je acc binded
Heirloom itemi su ograničeni na samo jedan realm (možeš na istom realmu slat sa horde na alliance heirloome, i obrnuto). Jedini način da šalješ heirloome na drugi server je da pošalješ heirloome koje želiš na jednog lika sa servera na kojem imaš heirloome, i onda transferaš tog lika na server na kojemu ti je alt koji nema heirloome. (al' to ti ne bi preporučio, osim ak imaš para na bacanje:P )
paranoia_dream
07-12-2010, 20:59
ja igram na frostmane, na strani horde mi balkanci imamo cak guild, jedina losa strana ti je pvp server tak da kod lvl up mozes biti gankan svako malo, mogu rec da je server ok, skoro uvijek je full
Shadow031
09-12-2010, 17:52
Hej decki jel ima neka stranica preko koje se moze sigurno uzet preko kartice lich king key code ...nece mi na battle.net vec pokusavam sat ipo vremena i nista.. izb aci mi error svak iput There has been an error processing your request.
Hej decki jel ima neka stranica preko koje se moze sigurno uzet preko kartice lich king key code ...nece mi na battle.net vec pokusavam sat ipo vremena i nista.. izb aci mi error svak iput There has been an error processing your request.
http://www.cdkey.biz/index.php?page=sho ... t&Itemid=7 (http://www.cdkey.biz/index.php?page=shop.product_details&category_id=4&flypage=flypage.tpl&product_id=61&option=com_virtuemart&Itemid=7)
ovo je Wizard preporučil i rekal je da je stranica 100% pouzdana, uplatiš pare na žiro račun dođeš doma i ceka te key...
Shadow031
09-12-2010, 20:12
pa jel mog prek kartice uplatit ?? najbrze mi
paranoia_dream
09-12-2010, 20:15
ja kupio key preko http://www.pcgamesupply.com/Su roku 5 min mi ga dali i samo 228 kn tj 40$ i ide preko paypala jer preko battle neta nije mi uopce prihvatilo uplatu a nije mi se dalo cekat jos me iz banke zvali koji k radim da toliko pokusavam uplatit and preko pcgamesupply islo odmah i to preko paypala
pa jel mog prek kartice uplatit ?? najbrze mi
neznam , pitaj...potraži
Shadow031
09-12-2010, 22:11
Ma izgleda da se nemoze preko battle neta sa Visa Revolving
Shadow031
10-12-2010, 14:59
Ovo vec postalo bedirajuce :/ nema ni u algoritmu znaci ni u zeldi presao cijeli grad a ni preko neta neprima revolving izgleda :S
Edit:sry DP
m4dsk33lZ
10-12-2010, 16:24
Ovo vec postalo bedirajuce :/ nema ni u algoritmu znaci ni u zeldi presao cijeli grad a ni preko neta neprima revolving izgleda :S
Edit:sry DP
Pa normalno da nemaš. Ja sam u Zeldi morao rezervirat kopiju, lol.
Shadow031
10-12-2010, 17:07
Znate mozda neku stranicu hrvatsku skoje mogu narucit na kucnu adresu postom da mi dode i odma naplati licha ..
pa googlaj isee kaj ti se sve mora crtat :D
imaš algoritam, crowortex, onu stranicu kaj sam ti dal evo ti opet http://www.cdkey.biz/index.php?page=sho ... t&Itemid=7 (http://www.cdkey.biz/index.php?page=shop.product_details&category_id=4&flypage=flypage.tpl&product_id=61&option=com_virtuemart&Itemid=7)
imaš na njuškalu groo ponuda
scam ili??
http://slike.hr/slike-male/a/a_e20c8.jpg (http://slike.hr/slike/a_e20c8.jpg.html)
bome ne cini mi se kao scam ali provjeri jos
m4dsk33lZ
16-12-2010, 18:08
scam 100000000%
nemoj biti glup i klikat na te mejlove.
Ako baš nešt trebaš saznat, onda nazoveš službu za korisnike.
da sigurno bi ti se Game master potpisal na kraju maila LOL
sta nevidis da je link stranice za login isti ko i od officala, i to potpuno isti
Meni su tako neki dan poslali da "postoji velika šansa da se bavim ilegalnom prodajom golda i da potvrdim suprotno."
Scam naravno :D
Linkovi na prvi pogled izgledaju vjerodostojno, ali to su samo "rečenice" iza kojih je vjerojatno neki sumnjivi URL.
sta nevidis da je link stranice za login isti ko i od officala, i to potpuno isti
da pa ? sumnjam da bi ti se game master potpisal
odi na battlenet account i provjeri, al nemoj ici na te linkove, iako meni mail izgleda legitimno, al budi siguran i provjeri bnet i posalji in mail il nes
Frost Commander
16-12-2010, 23:01
Ja sam dobivao mail da ilegalno prodajem account a nisam ni imao wow account ,isto je imao te blizz linkove i sve tako da ono...
FaTaL_mRkvA
16-12-2010, 23:09
Meni je to stiglo na trial accountu, i to par puta :(
junkieee
17-12-2010, 08:14
pa provjeri sendera za taj mail. kopiraj tu adresu sendera. Ne izgleda kao scam na prvi pogled ali tko zna....
ma vjerovatno ima nesto na bnetu ako je istina to, il posaljes mail na pravi blizzardov mail i provjeris, mail izgleda legitimno i meni, ali sadrzaj ne, jer nikad nisan cua da blizzard takvo sto radi i to mi je sumljivo
Mješate tekst s linkovima :)
Jedno je http://www.google.com (http://en.wikipedia.org/wiki/China), a drugo http://www.google.comSiako oboje izgledaju isto :D
Al anyway, takav mail ti zapravo ne bi trebao nikad stići.
Ako imaju već dokaz da prodaješ ilegalno gold, već bi bio banan.
Ako te "upozoravaju" jer si do sad nešto mutio, to zapravo nema smisla jer bi trebali banati, a ne ti davati priliku da se izvučeš (Hej, ti tamo! Kradeš stvari iz dućana! Čuj, pogledati ću natrag da ti dam šansu da pobjegneš, a ja ću se pretvrati da ništa nisam vidio ok?) :D
DJ Not Nice
23-12-2010, 06:03
Čet prozor mi je zbagan, nalazi se iza skil barova i ne mogu ga pomaknuti niti išta.
Me sad.
Delirium
23-12-2010, 11:46
desni klik na general tab
unlock window
happy chat window moving :D
DJ Not Nice
23-12-2010, 12:31
FU!
Trebao si neš komplicirano napisati,
pa da izgledao kao neki gro ogromni problem.
A ne me ovak sramotit u javnosti!
DJ Not Nice
23-12-2010, 12:31
Hvala : )
Ovak, uletim u wow, pojavi mi se login screen, upišem ime i pass i ekran mi se zamrzne. I ne odmrzava se, svaki put moram alt f4. Fakat nemam pojma u čemu je problem, pojavljivalo mi se to i prije par dana, reinstalirao sam cijeli wow i opet!
Btw imam windows 7 ako to išta pomaže...
EDIT: Sad sam skužio da mi se ekran smrze samo kad upišem @.... :? :?
Delirium
24-12-2010, 09:13
1. Otvori Notpad
2. upisite ime accounta s koijm igrate
3. Označite
4. Ctrl+C
5.Uđeš u Wow
6. u polje za ime acca Ctrl+V
7.????
8. Profit
Arbiter of Change
24-12-2010, 09:17
Ako imaš keyloggera (protiv čega je ova metoda iznad korisna donekle) format hdd ti je jedini 100% uspješni lijek.
odkad se desilo sranje pa mi je bio hackan acc, al ne samo meni nego i dvojici mojih frendova (sve s mog kompa XD) koristim notepad metodu =)
Evo, skenirao komp, izbrisao par virusa i proradilo....
Kolko troši WoW na sat prometa?
Arbiter of Change
26-12-2010, 23:46
Ne igraj ako imaš ograničen internet. Patchevi će ti pojesti sav promet.
Ma pitam za frenda, ima flat, a nezna pogledat na netu. -.-
Delirium
27-12-2010, 01:23
igrat na ograničenom nije tolko strašno ak ti neko drugi skida patcheve
inace troši mi wow oko 7 GB mjesečno
A kolko otprilike igraš dnevno, sat,dva ili 5,6 sati?
nemoj igrat wow ako nemas flat ukratko.
Delirium
27-12-2010, 01:38
A kolko otprilike igraš dnevno, sat,dva ili 5,6 sati?
pa ono ovisi od dana do dana
nekad uopce ne igram, nekad dva-tri sata
a nekad potegnem cijeli dan
Al jos cekam Catu tak da ovo zadnje jos nisam :(
xD, znači, praktički bi netko s ograničenim internetom ovo igrat uz razumnu igru.
Delirium
27-12-2010, 01:42
bi, al brijem s onim 15gb paketom za svaki slučaj, jel razmjerno je relativan pojam
Delirium
27-12-2010, 01:43
sa il bez streama?
xD, znači, praktički bi netko s ograničenim internetom ovo igrat uz razumnu igru.
to nemožeš igrat razumo, ili igraš ili ne
Mislim na ono 2-3 sata na, eventualno si dopustit par puda na mjesec više, to se po meni čini dosta.
gle ja cu ti reci uzmi si flat ili nemoj igrat vjeruj mi sta ti govorim.
trosi oko 50 mb ak se dobro sjecam
al opet zavisi ti sta radis, ak se šećeš okolo potrosit ces manje, ak si u bgu ili nekom raidu potrosit ces vise
Ko što je Arby rekao, problem su patchevi, ne sama igra.
Na igru neće previše otići, eventualno ako još koristiš i Ventrilo uz nju, ali ni onda ti neće prekoračiti 15 GB prometa (ja sam nekih godinu ipo dana na tom paketu bio i igrao WoW, uz sve ostalo što na netu radim, i sve je bilo ok). Meni je redovito uz sve gluposti koje sam po netu skidao i gledao, uključujući patcheve za WoW, dolazilo oko 16 GB mjesečno prometa.
Dakle, sami patchevi su prilično masivni, pogotovo ovaj najnoviji uz Cataclysm... Tako da ako ne želiš na njih trošiti promet zamoli frenda ili nekoga s većim paketom/flatom da ih skine i zaprži ti to.
Al što se tiče igre, možeš zapravo slobodno na 15 GB paketu igrati..
FaTaL_mRkvA
29-12-2010, 18:10
Wow troši otprilike sam po sebi 2-5 MB po satu.
Sgt. Bull
11-01-2011, 19:57
Mrsko mi tražiti po temi, koliko košta wotlk i gdje je najjeftiniji. Kutija je obavezna. Isto tako gdje je najjeftinije uzimati pretplatu? Na blizzardu je 13 ojra mjesecno.
Najjeftinije je preko ekipe koja ti bonove daje za in-game gold, ali pošto je to ilegalno, zaboravi :D
Ovako, preko Blizzove pretplate daješ oko 90 kuna mjesečno, što je jeftinije nego bonovima iz dućana koji dođu oko 112 kuna mjesečno (zapravo nema mjesečnih, nego 60-day bon, koji u većini prodavaonica dođe oko 225 kuna).
Na stranicama poput CDkey.biz (http://cdkey.biz/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=17)Smožeš nabaviti bonove za vrlo jeftinih 158 kuna, valjda iz razloga koji su objašnjeni na prijašnjim stranicama threada. Nisam nikad preko toga kupovao, ali čini se da je sve u redu i legalno, pa se dvoumim da i ja počnem :D
Sgt. Bull
12-01-2011, 01:44
Ma znam za bonove, igrao sam ja. Sada se dvoumim, igrao bih a žao mi para. Strah me da ne pretjeram sa igranjem kao prije par godina :( Jebemu
mvaljave je bia prodava za 230kn vidia san temu - viewtopic.php?f=31&t=43036 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=31&t=43036)S, umalo san u njega uzea al mi se nije dalo cekat pa san kupia prek neta sam key, al mislim da nigdi neces naci povoljnije kutiju ako jos ima.
Prije nego sto ista kazem morate znat ovo... Igram wow vec skoro 5 godina i stvarno zelim prestat, ali problem je u tome sto se uvijek vratim nazad. Tako da sam shvatio da je jedini nacin da prodam acc. Guglo sam malo ali sam nasao samo americke stranice. Zato vas molim da imate ikakav prijedlog/znate neku stranicu da mi pomognete.
Planiram kupit wow.E sad sto sve treba?Ovako s neta cu skinit igre a za igranje na orginalu samo odem po game card i creatam acc?
Planiram kupit wow.E sad sto sve treba?Ovako s neta cu skinit igre a za igranje na orginalu samo odem po game card i creatam acc?
kuiš si battle chest za nekih 250 kuna,tu dobiš prva dva nastavka, Wotlk ti je 300 kuna, Cata također
pretplatu ili kupuješ one game cardove za 200 kuna ili preko njihove stranice na 1, 3 ili 6 mjeseci
što ti je bolje i povoljnije računaj
Arbiter of Change
25-01-2011, 16:17
Počni sa Battlechestom pa vidi paše li ti igra u tih 30 dana koje dobiješ s igrom. Battlechest je negdje ~200kn.
Naravno, uzmi prvo besplatni trial za dodatne dane (odigraš trial, čekaj dok ne završi pa registriraj Battlechest) ili da vidiš troše li ti se pare uopće na igru.
majstoro
26-03-2011, 23:18
Evo sad kad je izaso patch 1.3.5 dok ja imam 1.3.3
Zanima me kolko bi prometa doslo to patchanje,jer je meni pisalo samo installing pa sam prekinuo jer nije pisalo kolko ce skinuti.
FaTaL_mRkvA
27-03-2011, 00:26
Evo sad kad je izaso patch 1.3.5Sdok ja imam 1.3.3
Zanima me kolko bi prometa doslo to patchanje,jer je meni pisalo samo installing pa sam prekinuo jer nije pisalo kolko ce skinuti.
Provjeri brojeve patcheva opet...
Misliš na 4.0.3?
majstoro
27-03-2011, 08:43
ups,ja sam imo stariju verziju v.3.3.3 i sad kad upalim wow pocne mi se patchat,kolko ce to doc?
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
kolko sam uspio skicnut 3.3-4.0.1 ti ima nekih 6 GB, a do 4.0.6 jos nekih 1GB
majstoro
27-03-2011, 10:05
A moze li neko skinut to za mene pa da preko usb-a prebacim i instaliram?
majstoro
27-03-2011, 11:35
Al kako su im patchevi toliko ogromni,i jos ih izdaju svakih mjesec dana
ma taj patch od 5,nešto giga je cataclysm patch koji mijenja cijeli svijet i podosta mehanike same igre
Devil_Elephant
27-03-2011, 19:13
u lolu 3 puta mjesecno ili 2 :(
majstoro
28-03-2011, 10:35
kul :D
Moze mi neko napisati sta treba sadrzavati data folder jer kad se pokusam loginati ovo mi se pojavi:
http://slike.hr/slike/f/fdssddddd_27d6e.jpg
A ovo je moj data folder
http://slike.hr/slike/u/untitledvrdvr_f2f4d.jpg
Koju verziju igre imaš? Mislim, jel 3.0.0, 3.0.1, 3.1. itd?
EDIT:
nvm kreten sam, nisam pogledao u donji lijevi kut..
majstoro
28-03-2011, 10:56
3.3.5.
FaTaL_mRkvA
28-03-2011, 16:33
Probaj neki repair, reinstall, al to će vjerojatno još više skidat...
Najbolje ti je od nekoga stavit cijeli WoW folder na prijenosni HDD i samo si iskopirat.
Umm a ček malo, zar ne bi trebala biti verzija 4.0.x iako imaš WOTLK?
4.0.x je Cata, ali ona Cata koja se nadogradi na WOTLK da bi uopće mogao igrati na live serverima, jer su promjene u Azerothu takve da nije bitno koju expanziju imaš, svi moraju to orimjeniti na svoje "verzije".
Znači, iako imaš "samo" WOTLK, auto update bi trebao svejedno pokrenuti download i instalaciju 4.0.1 patcha. Sad, zašto to ne radi, pojma nemam :S
EDIT:
lulz, da, već je netk oto objasnio na prijašnjoj stranici, samo manje jasno :D
Da, dakle, trebaš nekako updateati igru na 4.0.x... Ako ne ide automtski, probaj downloadati s mirrora patch i ručno pokrenuti instalaciju.
link je: http://www.wowwiki.com/Patch_mirrorsSpa nađi onaj bitan
stvar je u tome sto on ni ne zeli automatski jer pretpostavljam nema flat rate, po meni najbolje da napravis ovo sto je Mrkva reko
Najbolje ti je od nekoga stavit cijeli WoW folder na prijenosni HDD i samo si iskopirat.
zanima me jedna stavr
odlućio sma skinut PTR i malo zaigrat...
koji password je za logiranje ? isti kao i za nePTR ?
trenutno mi se igra još skida pa je možda to razlog što se nemogu ulogirat ? ili možda zato što mi je acc frozen ?
Moraš imati aktivni acc za ptr i to barem mjesec dana, ali može se bili logiran i na ptr i na live pa ti neko može posuditi podatke. Normalno to nije legalno ali :)
naći đabe ja skidam taj ptr cijelo popodne... -.-'
mega fail
moze se igrat na PTR-u s frozen accountom, evo upravo isprobano.
a jebemu mater sad
zbrisal sam sve onaj dan...
moze se igrat na PTR-u s frozen accountom, evo upravo isprobano.
Who can play on the test realm?
Players who create an active World of Warcraft account before the test realms go live are eligible to play on the test realms. There may be other criteria as well, which will be announced with each round of testing if they exist.
C/P sa Blizzard supporta (http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=20532)...
Cini se da si ti neka posebna ljubičica...
e onda cu tražit bann za zajebavanje moda
e onda cu tražit bann za zajebavanje moda
tšto si tako osjećajan mozda se zajebava
hahah, nisam se zajebavo, ozbiljno kazem da sam igro a account mi je frozen od 20.1.2011, jedino ako je PTR 4.1 server pokrenut prije toga datuma, eto.
Kolka otprilike treba biti brzina interneta kako bi se normalno mogao igrati WoW prek neta.
FaTaL_mRkvA
21-04-2011, 23:37
A koju ti imaš? Ja sam na moru igrao na 56k modemu, ali dosta ti je veliki ping i nemožeš tak skidat patcheve, pa ti vidi.
Patcheve će mi skinut frend tak da nije problem. Imam ono VIP Homebox smeče. Signal je EDGE, -67 dBm je jačina signala.
FaTaL_mRkvA
21-04-2011, 23:56
A nez vjerojatno ćeš moć igrat al će ti bit preveliki ping i moglo bi te ponekad dc-at i to će te jako živcirat i tako... Al neznam ti odluči, kak hoćeš.
Delirium
26-04-2011, 18:09
Igra mi je obljutavila i nisam više zadovoljan, razmišljam da još odigram ovo ljeto i onda keširam acc, ali, trebam drugo mišljenje
Igrati ili ne?
Discuss.
kod mene je doslo do zasicenja, ponekad me uhvati nostalgija ali to vise za odlicnom ekipom s kojom sam igrao tokom godina, nego za samom igrom. Evo bas nekidan razmisljo kako bih opet mogao poceti, i instaliram PTR, odigram 20 min i ugasim, jednostavno kao što sam rekao, dosta je bilo jedne te iste igre toliko dugo. Sada cekam GW2, pa to malo isprobat.
Igraj ak imaš dobru ekipu uza sebe.
A neznan, ako imas ekipu igraj, ako nemas neznan, ovisi sto zelis od igre. Ja san presta igrat mjesec dana prije cate, i vratia sam se nekih mjesec dana posli, i nisan pozalia, ovo mi je najbolja ekspanzija, igra je vise manje ono sto san zelia, ima mana, ali najvise ovisi o tome sto ti radis u igri, jesi pvper ili raider, hardcore ili casual, jesi vise za ekipu il ti nije vazno sukim igras itd.
Delirium
16-05-2011, 16:41
Blizzard me opet jebe
Dakle, ipak se odlučih zaigrati, i nakon što kupih 2 mjeseca igre, doznah da mi BNET acc bjaše benan, nakon muke i isprobavanja Auth kodova sa igara, uspijeh ga otključati, no, blizzard, iz prkosa vjerovatno, nije napravio nista s onim merganjem Bnet acca i WoW acca i time mi je Bnet acc slbodan, dok mi je WoW Acc benan na mrtvo, i nemogu nista napraviti oko toga. Svi charovi jos imaju sav gear i armory na pokazuje nista cudno tipa 700 isti dungeona dnevno...
Wat do
JEBEM TI BLIZZARD
dakle možeš se ulogirat na Bnet, ali nemožeš se ulogirat u igru ?
onda ti je acc bio hakiran i blizz ga je bannal, najjednostavnija stvar za napravit je da pošalješ mail blizzu i sve objasniš, da si uplatio 2 mj, pošalje i kutiju tog pre paida i cd key koji je bio, skeniraš svoje ključeve od igara i osobnu skeniraš, to ljepo pošalješ i cekaš da se jave, kad kašem da "pošalješ" onda mislim da skeniraš sve živo :D da nebi njima na adresu slao poštom xD
jel ako si bio neaktivan onda te je neko hakal i radio pizdarije i sad ti je acc u karanteni...
nema do maila, šalji i bok ^^
javi kako je prošlo....
Delirium
16-05-2011, 17:33
Poslo, čeka se odgovor
EDIT:
We have also lifted any temporary suspensions or closures on your account, and you should now be able to access the game again.
Finally, we have escalated your issue to look for anything that may be missing from your account. A Game Master will contact you in-game within the next few days with the results of their investigation; in the meantime, please refrain from submitting tickets regarding this issue.
eto vidiš ^^
have fun ! :gitara:
Dreamer Deceiver
26-07-2011, 17:10
mogu ja downloadati WoTLK sa službene stranice? naravno i platiti za njega?
možeš...
ako imaš vec TBC onda upgrejdaš na WoTLK i tu staneš ako odlućiš još ne kupovat Catu...
Dreamer Deceiver
26-07-2011, 18:07
A ček, oni meni odmah pošalju cd key ili to tek dobijem kad skinem igru? jer frend već ima wotlk skinutog, ali se želi prebacit na oficijalku sada, pa me zanima kako to sve ide. hvala unaprijed :)
kad kupuješ igru preko Bneta onda kupuješ samo CD key, automatski ti se acc nadogradi na Wotlk i onda ti se omoguci skidanje same igre(ako je nemaš), možeš ti i posudit igru od nekoga instaliraš i onda nadogradiš acc..tak sve jedno
Dreamer Deceiver
26-07-2011, 19:35
aha, znači dobijem samo WoTLK cd key. Odlično onda :) a pri nadogradnji to košta isto kao obična igra ili jeftinije? jer ja mislim da je nekih 35 eura. Ispravi me ako griješim :D
Imas li predhodne ekspanzije, to mi nije jasno iz postova, jer ako imas tbc mos upgradeat acc na wotlk, mos skinit sve, bez obzira koliko ti je acc upgradean ista ti je igra samo nemas pristup svom sadrzaju.
da to nisam ni ja skužio dal ima prethodne nastavke
jer ako hoćeš samo WoTLK da preskočiš ove prethodne, NEMOŽEŠ...a ako imaš WoW + TBC onda samo provučeš karticu i nadograde ti na Wotlk, brijem da netrebaš ništa ni skidat pošto je zadnji patch bio cca 7gige...
Dreamer Deceiver
27-07-2011, 09:56
frend ima bc i catu, samo šta kad mu je drugi frend dao account zaboravio je reć da nema WoTLK; tako da mu treba samo WOTLK. A mogu ja kupit ekspanziju s nekih drugih stranica? tj. samo cd key? MAlo mi je preskupo dat 35 eura za wotlk bez opipljivog izdanja :D
Sad vidim da ima:
http://www.offgamers.com/world-of-warcr ... 3wods0NOYQ (http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/world-of-warcraft-eu-cd-key/wow-wrath-of-the-lich-king-expansion-cd-key-eu-cp-57347.ogm?tpl=2&gclid=CMLlutmToaoCFdAn3wods0NOYQ)
Samo me zanima ako je sigurno kupovat s ovih stranica?
Mozes, i tako je sigurno jeftinije, al isto ces biti bez opipljivog izdanja.
Uglavnom za tu stranicu neznan, al proguglas i vidis jel pouzdana, nije neki problem, i ja san catu uzma s neke strane stranice. Imas i domacu cdkey.biz di bonove nekad kupujem ali mislim da su skuplji od stranih al jeftiniji od blizzarda.
ta stranica je 100% sigurna, kupovao sam cesto preko nje (offgamers).
Mozes, i tako je sigurno jeftinije, al isto ces biti bez opipljivog izdanja.
Uglavnom za tu stranicu neznan, al proguglas i vidis jel pouzdana, nije neki problem, i ja san catu uzma s neke strane stranice. Imas i domacu cdkey.biz di bonove nekad kupujem ali mislim da su skuplji od stranih al jeftiniji od blizzarda.
Je'l ova cdkey.biz stranica sigurna, što se tiče kupnje bonova? Da li me Blizz može eventualno bannat, jer vidim da prodaju i gold, kao i likove?
Nisam igrao WoW tri mjeseca, i sad me praši kriza, pa razmišljam da isprobam tu stranicu...
Devil Dog
05-08-2011, 08:29
Sigurnije ti je preko Crovortexa uzet prepaid code.
Tamo je puna cijena gamecarda, tako da mi jeftinije ispadne tri mjeseca preko Vise...
Sigurna je, ja tamo uzmam odavno.
Sigurna je, ja tamo uzmam odavno.
Hvala na informaciji! Ako se odlučim na taj zadnji korak prema povratku, isprobat cu tu stranicu :)
FaTaL_mRkvA
04-02-2012, 16:12
Zasto je razgovor o piratskim serverima zabranjen, ako nisu ilegalni dok god vlasnici ne zarađuju na njima?
Sonic_Moronic
25-02-2012, 11:06
Ček, šta je ovo još uvijek besplatno prvih 20 levela?
Upravo sam saznao za to lol.
Ima vec godinama da je to tako.
bilo je 10 dana free trail :P
ali su uveli basic WoW gdije možeš igrat neogranićeno(vremenski) do lvl 20, dakle izbacili su tih 10 dana...
FaTaL_mRkvA
25-02-2012, 13:03
Eh, da je lvl 19 bilo bi fora, ali ovak :(
pa mozes zakljucat XP na lvl 19, ali nisam siguran da li je to moguce na trial accountu.
Sonic_Moronic
25-02-2012, 23:45
bilo je 10 dana free trail :P
ali su uveli basic WoW gdije možeš igrat neogranićeno(vremenski) do lvl 20, dakle izbacili su tih 10 dana...
Onda ću definitivno probati jednom, ne bih nikad ni došao više od toga :D
pa mozes zakljucat XP na lvl 19, ali nisam siguran da li je to moguce na trial accountu.
to se može kod battlemastera za battlegroundse, treba otic i vidit al sumnjam
FaTaL_mRkvA
26-02-2012, 13:30
A jel ti trial accovi mogu tradeat s ostalim igracima i takve stvari? Whispat ljude? Nagađam da nemogu barem whispat zbog gold spamera, a vjerojatno ni tradeat kao što je i dosad bilo :/
World of Warcraft Starter Edition FAQ (http://us.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-starter-edition-account-faq)
Treba 10g za zaustavit exp, a nemozes trejdat, pa ti skupi 10 goldi na tom levelu :)
evo na linku iznad pise da ne mozes zaustavit XP cak i da skupis taj gold, sto je ujedno i maksimum koliko mozes imat na trial-u.
jebenica, i onda si napraviš tvika i rokaš :D
samo ce ti bit malo problem skupit opremu pošto si veoma ograniče ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.