Pogledaj cijelu verziju : Pitanja i odgovori!
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
Samo ta pitam sto bi mi se isplatilo dizati uz Mining (imam 450/450) al nemam nijednu drugu profesiju uz to pa ak bi mi mogli preporuciti nesto =)
Samo ta pitam sto bi mi se isplatilo dizati uz Mining (imam 450/450) al nemam nijednu drugu profesiju uz to pa ak bi mi mogli preporuciti nesto =)
blacksmithing?
Ili jewelcrafting ili engineering.
ma JC (Jewelcrafting) tu ces se para nabrati :D
ma JC (Jewelcrafting) tu ces se para nabrati :D
e takav sam nekakav prjedlog cekao sa samo jos da pitam imate neki dobar guid ili tako nesto da malo lakse lvlam to =) ?
Jceri ne zaradjuju vise ko u BC.
Ako baš hoćeš love do krova, uzmi mining i herbalism (ili skinning)... Dnevno farmaš sat vremena jedno, sat vremena drugo i za tjedan dana imaš love za 4 choppera :D
Ja imam herb/alchemy, i ako mi se posreći sa lotusima, u sat-dva zaradim i do 1500g. Samo što mi je zadnjih tjedan dana dosadilo to branje cvijeća, pa mi se ne da... A morati ću opet početi jer ću sad potrošiti svu lovu na flying mounta na altovima :(
Jel se isplati šta enchanting u zadnje vrijeme?
enchanting se uvik isplati, ali je dosta bolna profesija za dizat na max lvl, al nije da je prevelik problem, a i ring enchovi ftw :)
Ako baš hoćeš love do krova, uzmi mining i herbalism (ili skinning)... Dnevno farmaš sat vremena jedno, sat vremena drugo i za tjedan dana imaš love za 4 choppera :D
Ja imam herb/alchemy, i ako mi se posreći sa lotusima, u sat-dva zaradim i do 1500g. Samo što mi je zadnjih tjedan dana dosadilo to branje cvijeća, pa mi se ne da... A morati ću opet početi jer ću sad potrošiti svu lovu na flying mounta na altovima :(
u kojoj zoni si farmo?
Uvijek kažem da se enchanting isplati samo na maximum levelu,ali matsi će te relativno puno koštati,a tu je uvijek i problem što ti "posao" ovisi o zainteresiranosti rulje,pa ako nisi spreman na dugo farmanje i žrtvovanje živaca,ipak bih ti preporučio 2x gathering profesije ako ti treba lova...doo khloova...arhght.
Ev ovak ljudi nak pauze od 6mj...prodo sam acc 70 lock i 70 rogala...=P...Frend me recrutiro i tako sam dobio 300% more exp.. I sada krecem izpocetka ali se j3b3no opet nemogu odlucit skime da igram...Imao sam sve klase oko 60 pa na dalje...Na retailu ofcoruse...Neznam sada stanje sa Lich Kingom..Pa bi trebo neku preporuku s vezi clasa koju rollat i tako...Nemogu se stvarno odlucit skime da igram e jbg... :hangin:
Smeagoul
16-04-2009, 21:45
RAF bonus ne radi u Hrvatskoj, tako da ne vidi kako si dobio 3x[XP]
Frend iz Štoćkolma...Znam ga iz rl....Anyway izabro sam Shamana....
nemres mijenjat drzavu u acc managmentu kolko ja znam
nemres mijenjat drzavu u acc managmentu kolko ja znam
O možeš. Ja sinoć.
ja nemogu, probao sam prije i danas
imam opciju za ulicu, grad i sl. ali drzava se nemoze mijenjat
slanted_truth
18-04-2009, 13:05
Za državu mislim da moraš dostaviti kopiju osobne, il tak nešto. I ja sam probala XD
BokalVode
18-04-2009, 15:06
Aj hev a queshchn:
Nisam njubara, nego jednostavno prvi put igram arene ^^ Udjem ja tako u jednu 2v2 arenu, sve fino, kad mi dolazi ovaj pala i dere se na mene sto nemam "Twink". STA JE TWINK koji kuljac?
mravojed20
18-04-2009, 16:47
Iako se ne zamaram pvp-om zasad, skužio sam da je twink primjerice lik na 19 lvl-u koji ima najbolju moguću opremu za taj level dodatno nabrijanu enchantmentsima, tako da postaje overpowered naspram drugih igrača istog level koji nisu twink, i onda kad takav uleti u battleground...
http://forums.worldofwarcraft.com/threa ... 0197&sid=1 (http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=16474110197&sid=1)
wtf? :pray:
Aj hev a queshchn:
Nisam njubara, nego jednostavno prvi put igram arene ^^ Udjem ja tako u jednu 2v2 arenu, sve fino, kad mi dolazi ovaj pala i dere se na mene sto nemam "Twink". STA JE TWINK koji kuljac?
Njubara je on, jer u areni ne postoje twinkovi.
slanted_truth
21-04-2009, 10:21
Mozda je isao 2v2 skirmish, ili slično. Dosta twinkova tako igra arenu.
tj. mozda nije iso u arenu na 80llu.. nego na npr 29
Postoje ljudi koji to rade? :o K, my bad, nisam znao..
BokalVode
21-04-2009, 23:52
Postoje ljudi koji to rade? :o K, my bad, nisam znao..
Heh... Pa hteo sam isprobati tu arenu, a ne da mis cekat lv80 :D .....
Uvijek kažem da se enchanting isplati samo na maximum levelu,ali matsi će te relativno puno koštati,a tu je uvijek i problem što ti "posao" ovisi o zainteresiranosti rulje,pa ako nisi spreman na dugo farmanje i žrtvovanje živaca,ipak bih ti preporučio 2x gathering profesije ako ti treba lova...doo khloova...arhght.
Ench mi je trenutno oko 250, pa mi je bezveze unlearnat.
Aj hev a queshchn:
Twink je obično low level char koji ima najbolji gear i enchove za svoj level. Uglavnom ekipa radi twinkove da bi se iživljavala u BG-u ili areni.
junkieee
25-04-2009, 17:05
imam jedno pitanje vezano za fps
sljedeca konfiguracija:
amd x2 BE na 3,0ghz, 2gige rama, 8800gts,500gb sata seagate, 20" wide lcd,xinXP sp2, svi driveri novi
igrao sam do sad na 1650*1050 rezi sa max detaljima i do 3.10 patcha mi je fps koliko toliko bio oko 40-60. Sad je isto tako samo dok dodem u SW ili u neki bg poludim. U nekom zescem fajtu fps mi pada na 30 i stvara se lag. Ima tko mozda kakvu ideju kako ovo rijesiti? Mozda ima kakva opcija koja omogucje da se smanji taj fps lag?
sljedeca konfiguracija:
amd x2 BE na 3,0ghz, 2gige rama, 8800gts,500gb sata seagate, 20" wide lcd,xinXP sp2, svi driveri novi
igrao sam do sad na 1650*1050 rezi sa max detaljima i do 3.10 patcha mi je fps koliko toliko bio oko 40-60. Sad je isto tako samo dok dodem u SW ili u neki bg poludim. U nekom zescem fajtu fps mi pada na 30 i stvara se lag. Ima tko mozda kakvu ideju kako ovo rijesiti? Mozda ima kakva opcija koja omogucje da se smanji taj fps lag?
Imas na forumima od blizza kako fixat to...I ja sam cito bio nesto...
imam graficku nividia g force 8400 gs i kad igram igre ona vrti na na 800*600 na polu medium polu low i ona to vrti na 25-30 fps nekih 15-25 minuta nakon toga igra krene zapinajt to se dogada i kad smanjim rezoluciju i na 640*480 i sve na low sad mene zanima zas se to dogada jer da nemoze podrzat rezoluciju nebi ju na pocetku tako vrtio...(i znam da mi je graficka sjebana zato molim vas nemojte mi govorit da je rijesenje problema kupit novu jer to planiram za kojih mjesec dana)
Smeagoul
26-04-2009, 13:35
Imam graficku nvidia NX440 i imam probl.... cek nemam
A sta mislis da fino napises cijelu konfu ?
A ako monitor ne moze podrzat 800x600... udji u 21. stoljece >.>
monitor mi moze podrzat imam 23 inchni monitor a confa mi je:
intel pentium dual core processor e2160 2.0 Ghz 2 gb rama socket 775.....
Smeagoul
26-04-2009, 15:29
da ti nesto ne jede proces u backgroundu ?
jel ti komp "prehladjen" ? :p
Driveri možda? Hrpa starih addona? Neki program u backgroundu koji siše proc? .. Mislim da nije do grafičke, jer bi serija GF 8xxx ipak trebala biti još uvijek dobra (ja imam 6200, meni prema tome ne bi trebalo ni pokrenuti igru) :)
Arbiter of Change
26-04-2009, 18:08
imam graficku nividia g force 8400 gs i kad igram igre ona vrti na na 800*600 na polu medium polu low i ona to vrti na 25-30 fps nekih 15-25 minuta nakon toga igra krene zapinajt to se dogada i kad smanjim rezoluciju i na 640*480 i sve na low sad mene zanima zas se to dogada jer da nemoze podrzat rezoluciju nebi ju na pocetku tako vrtio...(i znam da mi je graficka sjebana zato molim vas nemojte mi govorit da je rijesenje problema kupit novu jer to planiram za kojih mjesec dana)
Jesi li fizički pregledao grafičku/cooler? Znam da su meni zbog zaštopanog ventilatora općenito bile pale performanse, a jednom prilikom nikada nisam otkrio zašto mi se isto desilo i jedino je reinstall pomogao.
junkieee
27-04-2009, 11:20
sljedeca konfiguracija:
Imas na forumima od blizza kako fixat to...I ja sam cito bio nesto...
Imas direktan link? Da ne trazim bezveze...
slanted_truth
27-04-2009, 17:58
Ako krenem downloadati wow client, koliko ce mi gigabajta to pojest? I da li se automatski skida zadnja patch verzija,ili to jos moram posebno? Instalirala bi wow na drugom kompu, ali me brine koliko prometa ce mi to nabiti.
ma prometa nista .. a patcheve kopiraj s prvog kompa.
postoji li addon koji pokazuje smijer kad se mobovi spawnaju u CoSu?
to bi znatno olaksalo stvari kad ides na timed run
a tesko pogledat na mini-mapu ha ?
LoL, da, na minimapu ti je označeno zastavicom :D
jel kome UI popizdio od danas?
a tesko pogledat na mini-mapu ha ?
ne vidi se uvijek na minimapi
mravojed20
03-05-2009, 17:35
Zna neko di u Rijeci ima za kupit bonove, nisam prije uzimao direkt nego preko neta.
Kostolomac
03-05-2009, 17:49
Netcom u robnoj kući RI, Hobit, Sophoslab u TC-u.
mravojed20
03-05-2009, 17:50
ima i handi centar robna kuca korzo ali tamo idi samo ako nema nigdje drugdje jer su nekin 20setak kuna skuplji :P
Kostolomac
03-05-2009, 20:21
No problemo :)
BokalVode
07-05-2009, 08:40
Ko pravi veci dmg? Fire ili arcane mage??
A tu su negdje, podjednaki.
BokalVode
07-05-2009, 11:59
A tu su negdje, podjednaki.
A ko pravi veci :P Ne znam sta da stavim na dual spec
koji koristis?
arcan ima jaci brust, u kratkom vremenu napravis puno kila dmga, ali ti to izgori manu tako da u duzim borbama fire ima prednost
Demon Hunter
09-05-2009, 01:06
Pozz ljudi..Evo nisam dugo bio na forumu.
Al evo sad imam problem pa ako ga mozete rjesit.
Ovako otkad sam instaliro Win xp Service Pack 3,stalno mi wow zamrzne.mislio sam da je to do zvuka jel kad mi je zamrzavo samo stisnem mute za zvuk i sve normalno.Ali sad zamrzava i bez toga,i onda moram restartat komp ali kad restartam nemogu ga upalit nekih par minuta!
Pa ako je neko imo slican problem...pomagajte !
junkieee
11-05-2009, 06:44
sad sam prvi put nakon Vanillla WOWa dosao na Outlandse...gdje je najbolje ic farmat?
sad sam prvi put nakon Vanillla WOWa dosao na Outlandse...gdje je najbolje ic farmat?
ne kužim,kakav Vanilla ?
junkieee
11-05-2009, 09:59
eh.. ja sam igrao wow jos dok se moglo doci do lvl-a 60, a nedavno sam poceo ponovo.. Znaci onaj prvi WOW, preTBC,ilitiga vanilla. nemoj me jebat da nikad nisi cuo za taj pojam?
Uglavnom gdje farmati na outlandsima :)?
sto bi farma, idi lvlat, farmat ces na 80
junkieee
11-05-2009, 10:18
farmat = zarađivat pare ... zato pitam....trebam para kuzis?
eh.. ja sam igrao wow jos dok se moglo doci do lvl-a 60, a nedavno sam poceo ponovo.. Znaci onaj prvi WOW, preTBC,ilitiga vanilla. nemoj me jebat da nikad nisi cuo za taj pojam?
Uglavnom gdje farmati na outlandsima :)?
lol nisam :P
farmaj kad dingaš 80, kao što Wizdar kaže, sad qvestaj i amen ^^
tesko da ces nesto posteno sfarmat s 60lvl likom to ti govorim, a dok lvlas se skupi tada najvise goldi, ili uzmi majning pa farmaj, sve se te mine odlicno prodaju :)
junkieee
12-05-2009, 07:52
ma mining imam, i tu se jako lijepo zaradi :). Sad sam mislio skupljat pare da si sto prije kupim fyling mount i da si lupim dual spec sto prije... al nema veze necu se mucit s tim.. Jos jedno brzinsko pitanje, jel mi bolje da rijesavam questove u Outlandsima ili da picim samo instance? Jucer sam 2puta isao Hellfire ramparts i blood furnace, i dobio sam jebeno puno xpa za jako malo vrijeme, a gledam s questovima se samo zajebavam...
ja sam osobno rjesavo Questove a instance sam iso sam kad sam imo sve Questov za tu instancu.
junkieee
12-05-2009, 08:17
ajd mi onda pojasni na koju foru likovi dodu na lvl 80 recimo 2 tjedna? Ja igram samo navecer kad ulovim vremena recimo,3 sata dnevno max jer nemogu zbog posla... i sad sam nakon 3 mj na lvlu 61.. A opet gledam lika iz guilda koji je u to vrijeme 2 lika na lvl 80 dogurao :(...
ajd mi onda pojasni na koju foru likovi dodu na lvl 80 recimo 2 tjedna? Ja igram samo navecer kad ulovim vremena recimo,3 sata dnevno max jer nemogu zbog posla... i sad sam nakon 3 mj na lvlu 61.. A opet gledam lika iz guilda koji je u to vrijeme 2 lika na lvl 80 dogurao :(...
lol kako dođu u 2 tjedna na lvl 80
onak igraju dnevno pod 10+ sati i uz to igranje nabi 5 likova na 80lvl
nema tu neke filozofije,što više igraš brže lvl ide ^^
još ako imaš onaj guid za levlanje...
u 2 tjedna se da dignit 80lvl, najbrze ti ide questanjem, pokupis sve questove i ides, samo rjesavas, dosta se expa dobije u istancama, pogotovo kad imas par q u istanci, al posto je tesko nac grupe mislim da je bolje samo questat, poslje 70 nemoj opce u istance ic, samo questas, do 77 ti netreba flying jer ga nemos koristit pa ti svjedno, a dotad ces questanjem skupiti brdo para :)
junkieee
12-05-2009, 11:30
oukej.. tak cu i radit :).. Sad s obzirom da igram trenutno sa holy palom i idem na 51/5/15 build, malo citam ovo o shokadinima pa me zanima jel se to jos isplati u 3.11.? To bi bio ovakav build
http://www.wowhead.com/?talent#sAA0x00s ... IuhkIb:T0a (http://www.wowhead.com/?talent#sAA0x00sfzZZVfMx0IuhkIb:T0a)
nema teme za za palu, bar ja nisam nasao pa moram tu gnjavit :p
Ako ovaj build ne prolazi onda cu si ostavit PVE 51/5/15 build, a za PVP cu ic retrib 5/15/51
to lvlanje puno zavisi do klase
recimo, ja sam sa dka dignuo do 70 za tjedan dana, a do 80 zatjedan i pol
furas plate, downtimea nema, dmg brutalan...
slicno je sa retardinima, prebrzo se lvlaju sad kad su dobili buff
moze mi netko preporucit dobar website di se moze napravit guild forum i slicno?
crnakuga
13-05-2009, 19:39
http://www.wowstead.com/
Dok sam igro WoW moja guilda je koristila taj website,mozes pokusat :D
e puno hvala, bas sam to trazio
imam jedan problem u vezi quest helpera..znaci danas sam poceo igrat i sad do 6 levela radio mi je quest helper normalno i onda sam pozvao frendicu u party i sad problem je u tome dok je ona u party quest helper radi a dok ona izade is party-a quest helper vise ne radi..zna tko u cemu je problem ?
hvala.
ili pomognite ili ne serite kvake
imam jedan problem u vezi quest helpera..znaci danas sam poceo igrat i sad do 6 levela radio mi je quest helper normalno i onda sam pozvao frendicu u party i sad problem je u tome dok je ona u party quest helper radi a dok ona izade is party-a quest helper vise ne radi..zna tko u cemu je problem ?
hvala.
Zna se neki put zbuggati group quest mode ili party mode ili kako god se već zove.... Ono što omogućuje da QH uzima podatke iz drugih ljudi s kojima si u partyiju pa ti to pokazuje na tvojoj mapi.
Uglavnom, ako se to dogodi kad uđeš ili izađeš i partyija, probaj par puta ugasiti/uključiti party mode, mislim da bi trebalo resetirati QH na stanje prije nego si ušao u party.
meni je uvijek zbugovan ako sam sa nekim u partiju, zato ga drzim iskljucenog :P
hvala.
Zna se neki put zbuggati group quest mode ili party mode ili kako god se već zove.... Ono što omogućuje da QH uzima podatke iz drugih ljudi s kojima si u partyiju pa ti to pokazuje na tvojoj mapi.
Uglavnom, ako se to dogodi kad uđeš ili izađeš i partyija, probaj par puta ugasiti/uključiti party mode, mislim da bi trebalo resetirati QH na stanje prije nego si ušao u party.
Mislis na to da izadem iz party-a i opet udem i tako par puta ?
Sta mislite o gnom-u ?Jucer sam s njim malo poceo igrat, inace igram i Humana pa neznam s kojim da nastavljat, sta mislite o gnomovima ? Ili da samo nastavim s Humanom igrat ?
Ne, nego isključiš party opciju u QH. Ne znam koja je točno naredba, ali upiši "/qh" u chat pa će ti dati popis naredbi.
I btw, gnomi su cute :D
Humani imaju užasnu animaciju trčanja :(
Ne, nego isključiš party opciju u QH. Ne znam koja je točno naredba, ali upiši "/qh" u chat pa će ti dati popis naredbi.
I btw, gnomi su cute :D
Humani imaju užasnu animaciju trčanja :(
Sad cu pogledat pa javim.
D,a i meni su zakon. :)
@Aerial_51 jel znas tocno di se to iskljuci i ukljuci ?
I jel trebam u party-u biti da to mogu ukljucit i iskljucit ?
mislim da je naredba /qh solo za solo mode.
Yep, u chat upiši
/qh solo za solo mode ili
/qh share za party mode
Ojla dečki. Igra još tko na Karazhanu?
A gdje onda da idem? Tu imam char 68 lvl, a sve koje sam poznavao su se rastrkali...
ili korgall ak oces hrvate
wizzy gdje si ti?
gledao sam, korgall je low sa population.
i ja sam ti na korgallu :D tamo na hordi imas pun k hrvata i drugih balkanskih naroda :)
dzedav111
25-05-2009, 23:08
Okvao zanima me di mogu nabavit Plagued ili Time-Lost proto drake mountove?Jako mi se sviđaju obadva pa me zanima gdje ih nabavit....(dajte nek neko odgovori neda mi se kopat po Wowheadu...)
Plagued nemos nabavit, to je bilo od onih nax achivmenta, al vise nije od patcha, a ovi drugi je od moba iz storm peaksa, sanse da ga nadjes i ubijes su vise manje ravne nuli
dzedav111
25-05-2009, 23:31
Da pogledo sam wowhead i našo lokaciju Time-Losta al naravno nije tamo nemogu ga nac da se ubijem
Probat cu napravit neki raid za Utgarde Pinaccle - Skadi the Ruthless ps ak mi ispadne Blue proto-drake.....
ides UP HC svaki dan i jednom ce past.
dzedav111
26-05-2009, 12:33
Pogledo sam i za ove Azure i Blue drakove......uhh eye of eternity...Malygos...lol
Pozdrav,planiram krenut igrat igru i imam par pitanja.Skinuo sam trial 10 dana i nakon što isteče ja moram kupit original igru i ukucat onaj kod ili mogu odmah kupit bon pa njega ukucat.Što je s tbc-om ili wotlk-om kad da njih instaliram.I zanima me još koja ograničenja ima trial acc?
FaTaL_mRkvA
26-05-2009, 20:13
Pozdrav,planiram krenut igrat igru i imam par pitanja.Skinuo sam trial 10 dana i nakon što isteče ja moram kupit original igru i ukucat onaj kod ili mogu odmah kupit bon pa njega ukucat.Što je s tbc-om ili wotlk-om kad da njih instaliram.I zanima me još koja ograničenja ima trial acc?
Na trial accu nemozes trgovati, koristiti Auction House, pozivati druge ljude u grupu (oni tebe mogu), pisati na glavne chatove (general, trade, local defense, lfg)...
Postoji li ogranicenje lvl-a mozda?Na kojem serveru igra najviše hrvata i pcplay-ovaca
Na trialu možeš do 20 samo. Kupi si u algoritmu wow+ tbc za 200kn. Dobiš i mjesec dana besplatnog igranja.
ako mi neko moze preporucit neku dobru igru da je pucnjava prvo lice a da nije COD serial ili mohha i da bi po mogucnosti moglo to vrtit na gforce 8400gs (i da vrti na low je dobro)
Promašio si podforum,odgovor možeš dobiti ovdje (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=15377).
BeHolder
02-06-2009, 16:58
Ovako mene zanima di mogu nabavit one pjesme iz koje se pokrecu u wow preko makro imam samo
onu "For the horde"?
Smeagoul
03-06-2009, 12:41
http://www.wowinterface.com/downloads/i ... Wrath.html (http://www.wowinterface.com/downloads/info13194-SoundcommandsforeverysoundupdatedforWrath.html)
imas i drugih addona za to
BeHolder
03-06-2009, 15:12
thx m8
junkieee
05-06-2009, 12:50
imam jedno pitanje vezano uz dps. konkretno ja igram sa retri palom i idem na 0/16/54 build. Sad sam lvl 69. i svaki kad lupim statistiku od omni cc moj dps je dosta los. Sad me zanima kako se uopce retri pala nosi sa boljim dps klasama (pogotovo u Naxu i Uludar instancama)?
fala
Ako znaš što radiš, sa retrijem ćeš u 25-man raidu biti uvjek u top 5 dps-u, nerjetko na samom vrhu.
Nisu baš toliko jaki kao u 3.0.x (onda su paladini bili na 1. mjestu po dpsu, bez obzira jel retri, prot, holy... nisi ni trebao imati talente, bio bi već top 3 :D ), ali su definitivno jaki. A i imaju hrpu buffova bitnih za raid dmg i mana regen :)
molio bih neku dobru dusu da mi sastavi koristan talent tree da bude za tankanje i levelanje
ovo je trenutno moj lik pa bih zelio preporuke:
http://armory.wow-europe.com/character- ... n=Narnbrez (http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Kor%27gall&n=Narnbrez)
ja ti se ne kuzim u warra al znam da ti nije pametno mjesat talente dok se lvlas, nemas nist od toga
rokaj po jednom drvetu dok ga ne napunis i onda se prebaci u drugo
najbolje ti idi armz onda, low lvl istance tankas lako bez obzira na telente i gir samo stavis shild :) , kasnije ti je furry bolje na 50+ lvl mislim, pogotovo kad dobij titans grip, to ti digne dps nako za vise puta
šta ti znaš ko da si ti lvl-o s titan graspom :yuck:
bladestorm ftw, al kazu ljudi da titans grip kad ga dobis na kojem vec lvlu digne ti dps u nebesa, ti si lvla mog wara s titans gripom pa mos rec ljudima :)
Ovaj ja bi htio pocet pa sad moze mi neko rec neki dobar server (dok ja skupim pare XDDDD) i to volio bi igrat Horde Undead Rouge dodajte me na msn ak neko oce dat par savjeta :D
Ovi5n1k@hotmail.com
mravojed20
13-06-2009, 09:46
Samo nemoj na Boulderfist pliz , omjer horde i alijanse je 5:1, užasno nešto, nemogu na miru ni quest obavit, već vas se nakoti ko štakora.
Horde Undead Rouge
Nema takvog lika :roll:
dobro dobro Rogue nismo svi pismeni :S
E moze mi neko dat linkove za downlodanje patcheva (samo za prvi dio ne ekspanzije ako je neka razlika :D) plsssss
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
kad ce ljudi konacno da nauce koristit taj wowwiki
evo ja sam poceo na Aerie Peaku ak ima neko da igra tam i oce pomoc nes nek se javi tek sam lvl 4 Night Elf Rogue il ak neko kaze neki bolji server :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
tamo ti igra igrac : Syme, vispaj ga za boost ili gold kad god hoces.
zapravo prebacio sam se na Kor'gall lvl 6 Undead Rogue pa ak neko igra neka javi naso sam neki domaci guild al nema bas puno clanova
ovako ljudi, imam jedno HITNO pitanje :D
dal bi se neki lvl 80 male blood elf death knight sa pvp-a realma velike/srednje populacije htio zamjenit samnom? naime ja sam undead dk i TOLIKO bi zelio biti belf, a neda mi se OPET levelat lika.
ovo je popis svih mojih likova, i sve bi to dao samo za jednog lvl 80 blood elfa
lvl 80 undead dk
lvl 71 undead lock
lvl 60 undead rogue
lvl 53 troll shaman
lvl 34 undead priest
lvl 31 night elf druid (eh.. sram me priznat)
lvl 29 undead warrior
lvl 12 undead mage
i jos puno puno, ali ih se ne mogu sve sjetit :D
FaTaL_mRkvA
18-06-2009, 22:27
Druid vs. Death Knight
Na istom serveru imam Druida lvl 36 i Death Knighta lvl 67.
Death Knight je stvarno jak, lak za igrat, itd.
Al mi je nekako ... dosadan :(
I sve je prepuno dk-ova. :cry:
A Druid mi se, trenutno, cini jako slab. Barem u Cat-formu dok se lvlam :(
Ali je zato puno zanimljiviji od dk-a. (i ima instant-cast Flight form, savrsen za herbalisam....)
I mogu tankat, DPS-at i hilat..
Pa bi ja vas savjet u vezi neceg jednostavnog...
Koja je klasa bolja za end-game?
Drood i ne brini nije slab
Druid vs. Death Knight
Ali je zato puno zanimljiviji od dk-a.S(i ima instant-cast Flight form, savrsen za herbalisam....)
Već si si sam dao odgovor, igraj s druidom ako ti je zanimljiviji, i ne obraćaj pozornost ako ti budu pričali da je dk bolji od druida, jednostavno igraj s klasom koja ti je zanimljivija.
bornathepicek
19-06-2009, 08:38
Druid vs. Death Knight
Ali je zato puno zanimljiviji od dk-a. (i ima instant-cast Flight form, savrsen za herbalisam....)
Ona koja ti se sviđa je klasa za tebe. Jer nemožeš predvidjet koja je klasa bolja u end gameu, jer se može desit da dok lvl-as svog chara, dođe patch di buffaju recimo druida i druid owna sve, ko retri paladin. (Iako je feral druid prebolesno jak u pvp-u zasad :P)
glupa macka od druida je op klasa, mozda i naj op klasa na 80lvl, mrzim ih, tako da igraj dka
oprostite sto ovo ponovo postam, ali cini se da nitko nije vidio moj prvi post.
ovako ljudi, imam jedno HITNO pitanje
dal bi se neki lvl 80 male blood elf death knight sa pvp-a realma velike/srednje populacije htio zamjenit samnom? naime ja sam undead dk i TOLIKO bi zelio biti belf, a neda mi se OPET levelat lika.
ovo je popis svih mojih likova, i sve bi to dao samo za jednog lvl 80 blood elfa
lvl 80 undead dk
lvl 71 undead lock
lvl 60 undead rogue
lvl 53 troll shaman
lvl 34 undead priest
lvl 29 undead warrior
lvl 12 undead mage
i jos puno puno, ali ih se ne mogu sve sjetit
ako ste zainteresirani posaljite mi poruku ovdje na forumu, ili na zizzy@net.hr
evo jedno moje pitanje:
frend mi je reko da ima originalnu igricu i da ce mi ju dat da mogu malo igrat
e sad je bi ja to mogo igrat bez ikakvog plaćanja ako mi on da originalnu igricu?
Ako mu bon nije istekao možeš dok se to ne dogodi. Bilo bi uljudno nadoplatiti čovjeku bon ako budeš igrao dulje vrijeme na njegovom accu.
FaTaL_mRkvA
19-06-2009, 18:05
oprostite sto ovo ponovo postam, ali cini se da nitko nije vidio moj prvi post.
ovako ljudi, imam jedno HITNO pitanje
lvl 80 undead dk
lvl 71 undead lock
lvl 60 undead rogue
lvl 53 troll shaman
lvl 34 undead priest
lvl 29 undead warrior
lvl 12 undead mage
i jos puno puno, ali ih se ne mogu sve sjetit
ako ste zainteresirani posaljite mi poruku ovdje na forumu, ili na zizzy@net.hr
Ne oprastamo sto opet postas, jer smo ga svi vidjeli, no jesi li razmislio da nitko nije obraćao pažnju na njega jer, pazi čuda, možda nema nijednog lvl 80 male Blood Elf Death Knighta sa PvP realma velike/srednje populacije koji bi se htio mijenjati s tobom za tvog Undead Death Knighta lvl 80?!
A mislim da se neće pojaviti mada ti to postao još 100 puta.
-----------------------------------------
Thx dečki, igram s drujom. :friends:
FaTaL_mRkvA
20-06-2009, 10:34
E sad, pošto igram sa svojim super sexy Druidom, uzeo sam si dvije super sexy profesije - Herbalism i Enchanting.
Herbalism mi trenutno donosi dovoljno para da uz dijelove koje disenchantam kupim koju sitnicu na AH i levelam si Enchanting.
Ali, upoznao sam par Enchantera i svi se žale da baš i nije neka zarada s Enchanting...
I vidim da svi spamaju trade channel s [Enchanting]...
A opet, nedavno sam čitao tu na forumu da je Enchanting super profesija za pare, itd...
I sad, recite, dok mi je enchanting <225, da li da se riješim toga i uzmem nešto drugo ili...?
Ring ench ftw, sto ste tice para, pa nije neka super zarada, al mores 100g dnevno lako zaradit kad skupis sve recepete
slanted_truth
20-06-2009, 17:08
Prava zarada s enchantingom ti leži u disenchantanju.
FaTaL_mRkvA
20-06-2009, 18:03
A zapravo...nijedna crafting profesija nije za lovu...
Za lovu treba uzet mining/skinning/herbalism.
taj ench je preskupo za lvlanje, potrosio sam oko 800 golda da bi skill dignuo za 50 :S
eh nauci se farmat greenise ili ces jos vise pljunut :P
FaTaL_mRkvA
22-06-2009, 07:59
meni je ench 215 potrosio sam 40g...
javi troskove od 240 do 300 :)
FaTaL_mRkvA
22-06-2009, 21:29
Nece biti puno.
Razvijam ga dok se lvlam pa dobijam iteme u instancama...
gdje se sve moze kupit prepaid bon osim u algoritmu?
bornathepicek
25-06-2009, 14:47
E sad, pošto igram sa svojim super sexy Druidom, uzeo sam si dvije super sexy profesije - Herbalism i Enchanting.
Herbalism mi trenutno donosi dovoljno para da uz dijelove koje disenchantam kupim koju sitnicu na AH i levelam si Enchanting.
Ali, upoznao sam par Enchantera i svi se žale da baš i nije neka zarada s Enchanting...
I vidim da svi spamaju trade channel s [Enchanting]...
A opet, nedavno sam čitao tu na forumu da je Enchanting super profesija za pare, itd...
I sad, recite, dok mi je enchanting <225, da li da se riješim toga i uzmem nešto drugo ili...?
Pa ja bih predlozio(ako oces zaradit) JC i mining, JC-ovi su uvijek trazeni, a gemove mozes prodavati po bolesno visokoj cijeni.
Ja imam na svom warrioru JC i Enchanting
Od obje profesije bas nema para osim ak ne cubis po cijele dane u gradu i deres se.
Opet na kraju cijena craftanja gema je 5 gold-a i meta 10 kod mene
Enchant 10 gold-a
Imam sve enchanting recipe i skoro sve jc
A sto se tice mining/jc opet si na kraju zavrsio farmanjem tako da....
Jc uzmi jedino ak oces imat prismatice inace ti je jc velika vreca za novce sa velikom rupom na dnu dok je ne dignes na 430+
Ali opet sve ovisi od servera do servera.... ali 90% je slucaj da nemas profita od encha i jc jer previse ljudi ih ima
bornathepicek
26-06-2009, 11:25
Mozda nije cak ni lose zarolat LW, sa onim leg enchantovima se da lako zaradit.
rollaj skinning i lw, odi farmaj arctic fur kod ambers ledgea u tundri di ih za 1h skupis 4-6
ja sam se sjebao pa sam na altu uzeo ench umjesto lw...
da ono na cilom serveru mozda 3 covika imaju skin/lw tako da se moze zaradit na tome
bornathepicek
29-06-2009, 11:13
I jos si druja tak da ces imat neke koristi od toga.
Pošto sam veliki newbie u igri, trebam vašu pomoć. Igram sa Blood Elfom, klasa Rouge, i zanima gdje se u Silvermoon Cityu nalaze Rouge treneri?
Arbiter of Change
01-07-2009, 11:51
Pitaj čuvare i oni ti označe na karti.
Nakon što sam nakon dugog nagovaranja poklonio braticu acc sa 80 rogalom i 80 warrom i jos nekim 70+ charovima. Odlucio sam krenuti iz pocetka. Naime dvoumim se izmedju 3 klase a to su Shaman , Rogue ili Warr. Nisam igrao dugo pa me zanima kakvo je stanje pve i pvp. Sta se trazi.? Sta je solidno u pve,pvp? Neznam stvarno sta zarollat zbog novog patcha sta se isplati a sta ne.
patchevi dolaze i odlaze ako ces na temelju jednog patcha rollat klasu bolje nemoj.
patchevi dolaze i odlaze ako ces na temelju jednog patcha rollat klasu bolje nemoj.
Pa nije bas na temelju jednog...WoW igram od patcha 1.12. Nikad se nisam mogao odlucit izmedju Roguea i Warriora. Uvjek sam morao igrati makar s jednim....Par mjeseci me drzi hack n smash. Par mjeseci pocepaj pa bjezi.
Nikad nisam obraco paznju tko se brze lvla warr il rogue...Zna li tko?
ja bi ti predlozio warra, jednostavno zato jer ima opciju tankanja sto je jedino vrijedno za radit u ovoj igri. Tankanje je jedino izazovno i zabavno, NIKAD ama bas NIKAD nemoj rollat samo dps klasu.
Uzmi warr-a To je ja mislim jos jedina klasa za koju trebas skill da bi je normalno igrao.
Ovo sve ostalo je obicni facerolling, Mada sam i ja odlucio sad dignut rogue na 80 ali samo da mogu stun lock-at nista vise.
Svakako probaj warr-a
junkieee
02-07-2009, 10:29
ja bi ti predlozio warra, jednostavno zato jer ima opciju tankanja sto je jedino vrijedno za radit u ovoj igri. Tankanje je jedino izazovno i zabavno, NIKAD ama bas NIKAD nemoj rollat samo dps klasu.
jel se ti salis? Sta sa hunterima, warlock -ima , mage- ovima ? A sve SAMO DPS klasa.
jel se ti salis? Sta sa hunterima, warlock -ima , mage- ovima ? A sve SAMO DPS klasa.
boring boring boring zzzzzzz :thumbs1:
Zna li netko kako povećam količinu energya? 26 sam lvl a još mi energy na 100.
Samo preko talenata. Ne znam kako se zove, ali pogledaj u talent tree, mislim da je to combat talent.
EDIT: talent je u assassination, 3. red, "Vigor" :)
energy ti je uvjek na 100.
Mores ga povecat jedino sa jednim talentom u Assassionation treeju za 10+ ili ponekad na nekoj opremi zna bit set bonus +10 energy.
Max sta sam vidio je 130 energy ali to je bio vrlo opremljen rogue.
talenti 10, glyph 10, pvp set 10, max 130 sto mos imat
Nesto o novoj expanziji : )
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=70411.0
sad cu vam rec nesto o expanziji, napravit cu edit
frendu iz wow-a sam vec 6 mjeseci tupio o cemu ce bit nova expanzija (maelstrom), a on mi nije vjerovao. Naime prije 6 mjeseci na mislim wowwikiju se pojavio post od (stavljam navodnike za svaki slucaj =)) "blizzardovog programera kojeg su otpustili zbog krize". On je napisao 2 stranice o tome kako se iduca expanzija vec radi, iako wotlk jos nije niti izasao.
Iduceg dana je post bio izbrisan, sto znaci da stvarno ima nesto u tome, a sada su i TM-ali "catacylism" sto je ustvari skraceno od The Sundering, dogadjaj u kojem je nastao maelstrom-iduca expanzija
sad cu vam u iducem postu copy pastat ono sto sam uspio sacuvat od posta i sto sam stavio u word 8)
EDIT 2: damn, zaboravio sam da sam na drugom kompu XD budem kasnije stavio
rezervirano za iduci post i reklame.
NABAVITE JOS DANAS SVOJ KONZUM+ CARD I KUPUJTE S OSMIJEHOM!
iskreno kaj kod da bude sljedeća ekspanzija budem igral i igral dok mi ne dosadi ^^
sad dal bude mealstorm ili emerald dream tak sve jedno ^^
iskreno kaj kod da bude sljedeća ekspanzija budem igral i igral dok mi ne dosadi ^^
sad dal bude mealstorm ili emerald dream tak sve jedno ^^
smijesna stvar je sto ce bit bas obadvoje :wink:
jooj kak bi vam sad postao to ali jos nisam na svom kompu, budem za koji sat
ma znam da će bit obadovje, neg ono, kaj god da bude znam da će bit igrivo ^^
Ja to nista nekuzim de ce to nova expanzija wtf rase nis nisam mogo skontat =) moze pojasnjenje :P
Emerald, iako kul zvuči i izgleda, ne bi mogao biti samostalna expanzija, tako da će vjerojatno doći kao neki side-kick uz drugu, opširniju expanziju.. Recimo uz Maelstrom (ne znam kakve veze bi imala Azshara sa Yserom, ali, whatever).
Emerald je ipak malo.. preapstraktan da bude "normalna" regija. Fizički, u njega mogu ući samo druidi (ostali moraju doslovno zaspati i ući kao projekcija u snovima)... Nema građevina, nema baza, dakle nema flight pointa ni vendora ni traga civilizacije... Malo bi bilo teško srediti da bude savršeno igriv :)
neka ide u PM, mama mi je izbrisala cijeli folder =(
uglavnom da skratim pricu bit ce 2 hero classe: archdruid i blademaster (!!!)
dogadjat ce se na podrucju south seasa (maelstrom) I emerald dreama.
znam takodjer da ce blademaster pocinjat na nekakvom brodu i na kraju cijelog quest chaina kao i sa dk-om ce brod napokon pristat u luku.
Bit ce podmornice i jos par takvih novih cool stvari, capital city ce bit Undermine.
Jos je bilo hrpa detalja al vise neznam posto mi se izgubilo =( i emerald dream nece bit velik, bit ce jako malen i podijeljen u raid i malenu zonu :|
FaTaL_mRkvA
05-07-2009, 10:03
ja sam imao vec maelstorm expanziju ali bas kad sam ju htio instalirati, dosla je mama s usisavačem i usisala mi kutiju :((((( u PM
Gledam po wowiki South Seas, otoke, Maelstrom i to... Ako sve to zbilja ode u expanziju, to će biti show :) Tropski otoci, more, suludi goblini, p!rati (bem ti cenzuru), kokteli, voodoo trollovi, nage, podvodni mountovi... potencijalo najluđa expanzija :D
to ce bit najveca ekspanzija cak veca od wotlk i bc skupa.
A najbolja stvar glavni negatici su nam 2 zenske sa psihićkim problemima -.-
Ysera i Azashare
Sad samo jos treba uletit deathwing is evo ti pravog partya
Smeagoul
05-07-2009, 13:25
Ysera je na strani dobrih afaik..
a sta ak je i ona pala pod utjecaj Emerald Nightmare i odjednom se odlučila iživljavati nad drugima.
Inace koji cemo k.... radit u emrald dreamu borit se protiv nekih nočnih mora?
Prije bi rekao da cemo morat nekako oslobodit yseru od tog zlog utjecaja mozda i cenariusa i onog drujonju.
Sad kad wow bude 50-60gb....+addoni...muahah
junkieee
06-07-2009, 06:14
a kad cemo ubit LK-a? :D
U 3.3
Gdje mi nestade post?
dragi moji WoW-aši bilo nekih problema sa forumom jućer što ste se i sami mogli uvjeriti
tako da me nebi slućajno napali "di su mi postovi!! " :P
još neznamo što se desilo, budem vas obavijestilS;)
Smeagoul
07-07-2009, 09:10
Flander je bio gladan pa pojeo par postova, am I right ?
Fireblade
07-07-2009, 09:12
e smigl.....ti si glup covjek :(
e smigl.....ti si glup covjek :(
:pray: :rotfl:
Fireblade
07-07-2009, 10:01
sta je tu tak smjesno
ono jbt forum down....vjerovatno su radili backup il nes pa nestalo cca 20 postova a lik da je flander "pojeo"
junkieee
07-07-2009, 10:48
U 3.3
Gdje mi nestade post?
otkud ti ta informacija?
mislim da je to sluzbeno nesluzbe objavljeno ima vec neko vrime
Ma covjece sve mi to tako brzo sve :/
Ja bi da LK dojde za bozic jedno......
pa rekao bih negdi 1-2 misec, nelogicno mi je ranije, a to bi im otvorilo prostor da izdaju ekspanziju krajem godine
u kojem je paču dosao ilidan?
ilidan je dosao prerano i rekli su da tu pogresku nece opet ucinit, ja mislim da je ilidan bio vec nakon 6 mjeseci expanzije vani a sad ce LK doc tamo iduce godine
Smeagoul
07-07-2009, 18:16
Fireblade, znas sta je šala ?
Ono, ako si mislio da sam ja ozbiljan bio, ti si onda veoma glup čovjek :/
Fireblade, znas sta je šala ?
Ono, ako si mislio da sam ja ozbiljan bio, ti si onda veoma glup čovjek :/
Misliš?
U 3.3
Gdje mi nestade post?
otkud ti ta informacija?
Blizz već duže vremena to govori, doduše, kao i uvjek, nisu rekli KAD će 3.3 izaći :)
Neće biti 3.4 patcha kao što je bilo sa TBC-om i onog 2.4 "deus ex machina" završetka.
King tiger
10-07-2009, 15:50
di kupiti wow battlechest preko neta ?
u ovim radnjama oko mene nestalo :(
iso na blizzard sajt pise sold out.
pz ekipa evo malo sam se vratio na wow nakon dugog izbivanja,htio bi vas pitati di ima nase ekipe al da je friendly raspolozena,i da ima ljudi koji levelaju a ne da je pustos da nema nikog :D
ja sam ti na karzanu,horda,Flander nick
a Karazhan ili Kor'gall mada nikad nisam igro na Kor'gallu pa neznam jesu li prijateljski raspolozeni, a na karazhanu ih vecinu znas i sam
ev me opet na karazhanu pod istim nickom cak :D,ovoga ima neki nas low lvl guild ?
karazhan omg omg ogm omg omg omg omg omg omg omg omg što cete tamo XD
hmm... da igram na karazhanu ili kor'gallu? Vidim da na obadva ima dosta hrvata.
A i na darksorrowu nas ima puno ;P
je, tak je :D
lagsorrow ti je jedan od servera sa vise hrvata
Arbiter of Change
15-07-2009, 02:35
Nevezano za sam gameplay, ali vezano za WoW - što mislite kakve će posljedice imati činjenica da je Kina već mjesec dana isključena sa WoW vodovoda i sada jad se lokalni igrači pokušavaju prebaciti na druge regije kako bi mogli igrati? U isto vrijeme, na scenu stupa masivni Aion koji je već okupio i više nego dobar broj igrača, zajedno sa WAR-om koji tek sada dolazi na istočnu scenu. Istovremeno, dolazi do glasina kako je nedostupnost istočnih igrača smanjila astronomsku broju od 11.5 milijuna pretplatnika na ~6 milijuna?
http://www.eurogamer.net/articles/chine ... or-a-month (http://www.eurogamer.net/articles/chinese-wow-has-been-offline-for-a-month)
Ma je da ce se smanjit broj igraca ali ne za tolko vjerovatno ce i svi probat Aion ali ovisi nekima ce se svidjet nekima ne a i wow ce uvijek imate svoj dio fanonva neki ce odlazit pa ce se ponovo vracat tako da ...
Jel to isključivanje Kine posljedica anti-farmerske politike Blizza ili anti-zapadnjačke politike Kine?
Smeagoul
15-07-2009, 10:03
anti-zapadnjačke politike Kine
edit: u biti, Blizz je bio nezadovoljan sa uslugama firme koja je prije hostala WoW u Kini.
Mislim da su nasli novog hosta, ali nemrem se sjetit
junkieee
21-07-2009, 10:06
jedno brzinsko.... u guildu mi fali tenkova pa sam si ja kao 2nd spec stavio prot. E sad naso sam par buildova i ovaj mi se cini kao najbolji
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... dy&group=2 (http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Kor%27gall&n=Donandy&group=2)
jel ima tko kakav savjet ili je ovo ok?
koji racku je s game kardovima
nema ih u HR tj. u algoritmu a mislim da je on dobavljac za hrvatsku jer kao nije platio proslu posiljku
kaj ti mislis da svi imaju kreditne
Smeagoul
26-07-2009, 17:54
Da.
kaj ti mislis da svi imaju kreditne
mata? tata? baka? deda? frend ?
i da svi imaju danas kreditne, to je lol naćin života, živimo od krede
nebi se složio jel meni familija ne uplacuje wow ko vama bjednicima
Arbiter of Change
26-07-2009, 20:00
Pa ono... oni plate karticom, ti njima daš gotovinu na ruke. Istu gotovinu s kojom bi kupio prepaid.
lol prije bi rekal da si ti bjedan kaj se neznaš snaci
lol prije bi rekal da si ti bjedan kaj se neznaš snaci
Jebga...Nesjeda svima placa odma ispod hrasta.
Kolika je mogućnost da su mi izbrisali acc ako nisam par mjeseci igrao niti plaćao?
nikakva, to se ne briše
ja nisam igral cca 8 mjeseci i ostal je netaknut aka frozen
Smeagoul
28-07-2009, 14:23
0% ?
a neznam. isprobao sam sve moguće kombinacije koje inače koristim za nickove i passworde, nije išlo. onda sam probao na forgot pass pa opet nije išlo. :hangin:
evo sad moje pitanje
pocet cu igrati wotlk i nznm koja rasa da budem.molim vas pomozite sto prije.
Lol, igraj s onom rasom koja ti se najviše sviđa.
Mislim da je klasa bitnija od rase :)
igraj s trolom nemos falit
igraj s trolom nemos falit
ok.hvala na savjetu
i je mi mozes reci koja klasa mi je najbolja ako budem trol?
ovisi sta volis igrat, sta hoces biti, melee, ranged, caster, tank, hiler, svega toga ima kod trolova :)
Za alijansu Night Elf i Gnomeki <3
Za hordu ... undead? Tauren?... ne znam, svi su gadni (jedni su zgodni, ali gay) :P
Ali me ipak srce vuče da rerollam hordu. Možda jesam Alijansa sa gnome mageom i draenei death knightom (da, popustio sam), ali izgaram od želje da malo roamam Mulgoreom, Durotarom, zafrkavam se po Orgrimmaru i to sve bez da me stotine pripadnika Horde pokušavaju ubiti. Don't get me wrong, sviđa mi se moj mali Gnome, ali Allyji mi idu na qratz u PvP-u. Slabo organizirani (osim ako je riječ o guild stvarima), nastavljaju prodavati i kupovati stvari te LFM dok Horda polako prilazi IF-u da sredi kralja, duelaju i ginu kao muhe ispred SW-a dok opet Horda prilazi da sredi kralja (Tko je samo osmislio te achievementse?), u world PvP-u te ostave samog i bježe okolo (osobito u Grizzly Hillsu, koriste činjenicu što ima hrpa stabala pa se posakrivaju i ostave te samog...jbni LoS), o battlegroundsima neću ni početi. Jedino se ne bavim arenama, ali vjerujem da i tamo sakaju. Guild raidovi, bilo PvP ili PvE, redovno prolaze kao od šale, ali ovako random PuG-ovi i slične kreacije fejlaju i to epski.
Najradije bih rerollao Tauren druida negdje na nekakvom PvE realmu samo da više ne gledam Alijansu.
kaj ima novog u peču?
TL;RD verzija:
- free epix
- polusatni 2v2 fajtevi
:D
Smeagoul
10-08-2009, 21:16
A nije bas polusatni al ajd..
inace, danas igram sa frendom 2vs2, boostamo mi shamana do furious wepa i sad nam dosli kao rog i prist...
moj i njihov rog pali istovremeno, i sad se ja i disci priest jedno 20 minuta vrtimo po blade's edgu, nitko ne pada
dosao mi cooldown na berzerk i bloodlust, popalio, posao rezzat, rezzao, mog roga dc-alo i popusio bezveze rezz -_-
/wait
/facepalm
/farewell
Ste naišli na prot pala healera?
Isse, mrzim ih, mrzim iiiih :)
Prot pala healer...to su ona neuništiva đubrad koja odbijaju umrijeti?
But then again, svi belfovi spadaju u tu kategoriju (đubrad, ne neuništivi blokovi oklopa).
Smeagoul
10-08-2009, 23:15
Pa.. tako tako
vecinom ih dobijemo tako sto ovaj sapa paladina, njukamo drugog, ako trinketa na bilo sta odmah slijedi hex/blind/?????? ^^
al su to u biti fightovi od ~20 sekundi :P
totemi -> bl + berzerk -> flame shock + lava burst + wind shear -> lb + cl spam = nesto pada garant :D
Yay, Blizz kaže da će ih hotfixati za S7 :P
"We are going to fix the specific scenario where a PvP paladin with a Prot build but spell power gear can heal for more than a Holy build in the same gear. We want to do this without messing up the Prot paladin trying to tank in PvE.
We will probably not make this change before the end of the current Arena season, but you can be thinking about your teams for season 7 with this change in mind."
odkad mage moze sa frostboltom critat za 8.5k?
Evo jedno tehnichko pitanje.
Kupnja WotLK kljucha na netu...ushteda preko sto kuna, al nema onda fancy kutije :)
Samo pitam, mozhda je neko kupio.
Smeagoul
11-08-2009, 18:54
kupio sam si cd key online negdje oko 11. prosle godine
stari mi je kupio battlechest i wotlk 2 mjeseca kasnije >.>
((zadrzao sam si kutije i prodao cd-keyeve ^^ ))
Hvala na odgovoru.
P.S.
Svaka chast starome, moji bash i nemaju razumijevanja za "igrice" :)
Navedeni sadrzaj ispod pita frend :P
" Evo ovako ( imam problem ) bio sam na moru 2 tjedna i kada sam se vratio pokusao sma se logirat sa svojim user i pasw te mi napise da mi je sada acc na battle net accountu da da se probam spojiti sa email adresom ali problem je sto sam zaboravio email , sve podatke znam ali neznam kako vratiti ili saznat email probao sam sve stare emailove i moguce ali nista nije uspjelo , molim pomoc hvala ! "
odkad mage moze sa frostboltom critat za 8.5k?
ima odavno, to ni puno za prosjecno giranog maga
BeHolder
12-08-2009, 11:29
Navedeni sadrzaj ispod pita frend :P
" Evo ovako ( imam problem ) bio sam na moru 2 tjedna i kada sam se vratio pokusao sma se logirat sa svojim user i pasw te mi napise da mi je sada acc na battle net accountu da da se probam spojiti sa email adresom ali problem je sto sam zaboravio email , sve podatke znam ali neznam kako vratiti ili saznat email probao sam sve stare emailove i moguce ali nista nije uspjelo , molim pomoc hvala ! "
imaš tamo opciju kad dodjes na stranicu od wow-a da promjeniš mail pita te samo neki cd ili onaj question?
nemoš bit tak jadan da zaboraviš mejl, btw znam jednog takog sam je poslo osobnu blizzu i ovi mu je te sve podatke poslo na drugi mejl, eli tako bist javi se XD
a ovaj mozes mozda reci kako ili ih kontaktira tamo ?
pa posaljes im mejl loly
http://www.wow-europe.com/en/info/contact.htmlStu si traži
Sto je tako tesko otic na wow-europe i vidit njihov e-mail/broj, nego ti drugi trebaju traziti ono sto tebi treba :rotfl:
Ovaj topic je za pitanja pa cu ja postaviti jedno...
Prije otprilike 3 mjeseca jedan je lik napravio topic i nazvao ga ''Armor Penetration''...U njemu je pisalo ako se dobro sjećam ''U ulduaru ima jako puno geara sa armor penetrationon pa sta mislite jeli on dobar,kakav je u usporedbi sa ostalim stateovima itd...'' tako nesto... A admin je lockao thread sa objašnjenjem ''Već ima thread o ulduaru pa cu lockati''... mislim ono wtf tip je napravio thread o necem potpuno drugom a ovaj je idiotski lockao i molio bih da mi se to objasni i da post nebude netragom izbrisan kao mnogi drugi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.