Pogledaj cijelu verziju : The Witcher
Stranica :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
Arbiter of Change
08-09-2008, 23:10
ove dvije scene, uključujući i scene na youtube su bazirane na "last wish" knjizi..
i moram reć da su priča i dijalozi doslovno preneseni na ekran :D, doduše, nije upotrijebljena riječ "skinflint", jer su različiti prevodioci, ali smisao je ostao isti :D
Oh? Dobro za znati (šteta što mi Megastore nije blizu).
Ali inače, i ako je izvedivo bez spoilera (mislim, ne znam kako ja pisano), jel' možeš reći koje događaje pokriva knjiga?
Sickmanno1
08-09-2008, 23:10
E Gwin, gdje ima knjiga za kupit? :P
@Gwin, kak si zadovoljan knjigom?
knjiga je jako čitljiva..jako zadovoljan..
riječ je o periodu od nekih tjedan dana, a poglavlja su smišljena kao sjećanja jer geralta svako malo nešta sjeti na neki događaj iz prošlosti..
enikejs..
prvo poglavlje je prvo liječenje strige, onaj intro iz igre
drugo poglavlje je susret sa inteligentnim čudovištem Nivellenom
treće je pojašnjenje otkuda mržnja prema Geraltu i nadimak "Butcher of Blaviken"
četvrto je pogled u život pod okriljem sudbine i o ispunjavanju obećanja. brutalna informacija kako se postaje witcher..
peto je info u povijest elfova, susret sa Toruviel i objašnjenje za ponašanje scoiatela..
zadnje je susret sa geraltovom velikom ljubavi Yennefer..
enikejs. dosta stvari je sad jasnije.. jedva čekam da prevedu cijelu seriju
mravojed20
09-09-2008, 16:59
Pogle ti paketa, pa di ću ja s ovim e... :pray:
http://www.thewitcher.com/community/
gwin, daj slikaj tu knjigu
@Gwin, gdje si je kupio? :rotfl: Popizdil bu čovijek :D
Nego, Mravojed20, to treba uramiti negdje i napraviti vratašca da možeš izvaditi DVD kad instaliraš igru :D Pre dobar je paket. Tko bi rekao da sve to dobiješ za SAMO jednu igru :shock:
svi su super :) ja osobito nemam najboljeg ownaju od prvog do zadnjeg... al eto kad bi moro izdvojit... ono kad vesnu kuć treba otpratit jedan od meni najtežih, najslađih najboljih... u 2. actu ima onaj kad u ponoć kod warehousea odeš sa vincentom pa možeš il popizdit, il šutit kao da si njegov robot...
Meni je bio naporan taj quest kad sam Vesnu pratio, oni psi su je svako malo zaklali pošto prvo na babu krenu.
Meni je bolji quest kada čitavo selo u prvom actu želi linčevati vješticu Aby, pa ili joj pomogneš i pokolješ sve glavešine sela ili je predaš likovima da joj presude.
Također mi je super quest za slaganje Raven Armora pošto se moraš pomućiti za tu zvijer.
Karlo_from_Bjelovar
12-09-2008, 18:34
joj jedva cekam...
mravojed20
13-09-2008, 09:41
Evo možete se predbilježiti za Enhanced Edition:
http://www.crovortex.com/ald-zg.php?op=popis
:( imo sam neki prob s računom moba(tak je to kad ga koriste svi osim mene) i sad naravno ja kriv, pa nemam para, al 4.11 pada sigurno(osim ak who ne ispadne čudo od igre mada sumnjam u to)
Probati ću u ponedjeljak iskopati kakav release info.
dva full nova filma dotad
http://www.gametrailers.com/player/39966.html
http://www.gametrailers.com/player/39962.html
Bishop_45_(2)
14-09-2008, 02:29
Doshao je Witcher na Steam, preorder. 35 $. :D
Windwalker
14-09-2008, 09:40
Ma kaj će mi sa Steama?
Hoću ga u kutiji, sa svim knjižicama i dodatnim DVD-ima.
Arbiter of Change
15-09-2008, 12:27
A je Geralt na kraju serija ispao kao neki pedobear kad je odjahao sa Cirie u suton. :D
Sutra je službeni izlazak u Americi, a Europski je tek 19., u petak. Čini se da se moramo strpiti do sljedećeg tjedna.
mravojed20
15-09-2008, 20:49
Ja napravio preorder već, malo blesavo da europska igra prvo izlazi u americi, al ajde..
Sutra je službeni izlazak u Americi, a Europski je tek 19., u petak. Čini se da se moramo strpiti do sljedećeg tjedna.
jel to znači da i za free dl patch moramo čekati do petka? gledam po sajtu još uvijek nema nikakav download.
Nove informacije.
Ipak ništa ovaj tjedan. Najranije sredinom sljedećeg. :(
mravojed20
17-09-2008, 10:38
Šta to? dostupan u HR?
Da.
Zeznuo je CD Projekt jer je izlazak trebao 16. biti i u Europi, pri čemu bi se sva pitanja distribucije riješila kroz tjedan. Ovako, kad pada na petak, administracija će potrajati još nekoliko dana.
Poludio bum, vjerojatno ću morati izdvojiti 1200 kuna za fax na kraju mjeseca (još nije sigurno, ali minimalno bum morao izdvojiti 750 kuna pošto mi 2-3 predmeta vise) :cry: Tako da sumnjam da bum si kupio Witchera odmah kada izađe, možda si ga sam kupim do kraja godine ili kažem curi da sam se predomislio što se tiče poklona za Božić.
Mada ovisi i kakva će cijena biti.
mravojed20
17-09-2008, 11:28
40 dolara u americi, sad kad naši nabiju 400kn... /sigh
da bolesno,a vidjet ćemo uskoro cijenu
mravojed20 nice sig,xD
edit:eto ja izgubio totalno volju za igrom ičega tako da witchera ne budem prošo prije izlaska EE,a dobro vidjet ćemo budem li imo vremena
Deadwalker
17-09-2008, 14:30
Poludio bum, vjerojatno ću morati izdvojiti 1200 kuna za fax na kraju mjeseca (još nije sigurno, ali minimalno bum morao izdvojiti 750 kuna pošto mi 2-3 predmeta vise) :cry: Tako da sumnjam da bum si kupio Witchera odmah kada izađe, možda si ga sam kupim do kraja godine ili kažem curi da sam se predomislio što se tiče poklona za Božić.
Mada ovisi i kakva će cijena biti.
Ja sam moramo nabrojiti sad za faks 5 soma, tak da sam morao dati gotovo cijelu ljetnu zaradu...Sad ću si jos morat nesto zaradit ak si mislim koju igru opće kupit...
IGoR_2803
17-09-2008, 14:54
Ja sam moramo nabrojiti sad za faks 5 soma, tak da sam morao dati gotovo cijelu ljetnu zaradu...Sad ću si jos morat nesto zaradit ak si mislim koju igru opće kupit...
ja za upis u apsolventsku nist, ali me kosta apsolventsko putovanje u Tunis... :) , stoga ne vjerujem da cu si priustiti neku od igara ubrzo... trebam novu konfu...
Deadwalker
17-09-2008, 16:42
Bio sam kod kolege neki dan i vidio da ima Witchera, i fakat nisam mogao čekat vise, jer nemam love sad za EE verziju, al ću si kad budem imao love kupit svakako...Dakle, instalirao sam ga, stavio patch i počeo ga konačno igrat i ono, wauuuu, ne sjećam se kad me neka igra toliko odusevila. Doslovce u igri mi je sve savršeno složeno, od genijalog glavnog lika do cijelog tog svijeta u kojem boravi, sva ta korupcija, kriminal, okruženje, ma savršeno :pray: ...Odigrao sam odmah skoro 5 li 6 sati u komadu i uspio sam ući u grad Vizimu. Ono predgrađe, ma savršeno, isprva seoska idila, al nakon boravka Geralta ostao je grad pun lesava, cursed place :) :) Dalje, najjača scena, dođe Geralt u zatvor, tamo se zatvorenik prepire sa stražarom, a Geralt izvali nesto u stilu: "absolutely-fuckin beautiful", ma carski :pray: :pray: , cut scene su mi jednostavno predobre . E ova igra sto je vise igram to postajem vise ovisnik...Dok sam čital komentare, očekival sam dobru igru, al ovo, ovo je remekdjelo, e svaka im dala :bravo: :bravo: Mislim da će svi novi naslovi na čekanje dok se ne zasitim ovog remekdjela...
IGoR_2803
17-09-2008, 17:02
Bio sam kod kolege neki dan i vidio da ima Witchera, i fakat nisam mogao čekat vise, jer nemam love sad za EE verziju, al ću si kad budem imao love kupit svakako...Dakle, instalirao sam ga, stavio patch i počeo ga konačno igrat i ono, wauuuu, ne sjećam se kad me neka igra toliko odusevila. Doslovce u igri mi je sve savršeno složeno, od genijalog glavnog lika do cijelog tog svijeta u kojem boravi, sva ta korupcija, kriminal, okruženje, ma savršeno :pray: ...Odigrao sam odmah skoro 5 li 6 sati u komadu i uspio sam ući u grad Vizimu. Ono predgrađe, ma savršeno, isprva seoska idila, al nakon boravka Geralta ostao je grad pun lesava, cursed place :) :) Dalje, najjača scena, dođe Geralt u zatvor, tamo se zatvorenik prepire sa stražarom, a Geralt izvali nesto u stilu: "absolutely-fuckin beautiful", ma carski :pray: :pray: , cut scene su mi jednostavno predobre . E ova igra sto je vise igram to postajem vise ovisnik...Dok sam čital komentare, očekival sam dobru igru, al ovo, ovo je remekdjelo, e svaka im dala :bravo: :bravo: Mislim da će svi novi naslovi na čekanje dok se ne zasitim ovog remekdjela...
ne mogu vise citati ovo... namjeravao sam igru proci tokom ljeta, ali nisam bas imao puno vremena, nije se bilo kod kuce puno i tako.. sad kad konacno imam vremena, sad je na vidiku taj EE, pa neznam da li da opce pocnem vanila verziju... mogao bi biti totalno hard core i proci prvo ovu, taman da nabavim EE i onda ispocetka... :)
Deadwalker
17-09-2008, 17:06
ne mogu vise citati ovo... namjeravao sam igru proci tokom ljeta, ali nisam bas imao puno vremena, nije se bilo kod kuce puno i tako.. sad kad konacno imam vremena, sad je na vidiku taj EE, pa neznam da li da opce pocnem vanila verziju... mogao bi biti totalno hard core i proci prvo ovu, taman da nabavim EE i onda ispocetka... :)
ja sam htio odigrat witcher-a u EE verziji, ali me sribao faks s lovom, a kad sam vidio igru kod frenda...gotovo, zel sam si, nisam mogel vise čekat jer sam se načitao na forumu o ljepotama ove igre i fakat, sve sto je kazano, točno tak je i u igri...Sad sam se opasno navukel, a faks je počel...Nema veze, za ovakve stvari se isplati žrtvovat :) :)
KingTomy
17-09-2008, 17:13
Samo za informaciju, Witcher EE ima 20 gb tako da, pripremite hardove. :)
IGoR_2803
17-09-2008, 17:14
o, naci ce se, vjeruj mi...
KingTomy
17-09-2008, 17:27
Ja Witcher nisam igrao, ali svi hvale igru, jos sad taj EE uzmimo u obzir da mi je bio rođendan prije par dana a od bliže familije sam dobio...aha, ništa...mogo bih nažicati.
:D
zauzima 20 gb kad instaliraš sve jezike. ali ako se instalira samo defaultni engleski to je nekih 8-9 gb.
Haha, ja imam 80GB HDD, ali mi je stalno praznih 60-70GB na njemu :D
@Deadwalker, dobrodošao među redove obožavatelja ovog remek dijela.
sad kad čujem kolko 20 GB,uf previše za me,imam HD od 40GB lol,moram si kupit novi
Wishmaster
17-09-2008, 19:54
E kolko bi otprilike trebal Enčantani Wither koštati?
200? 300? 400?
nebu valjda 400...
nego...bude to došlo v Algoritam?
informacije ljudi...informacije...
IGoR_2803
17-09-2008, 22:17
E kolko bi otprilike trebal Enčantani Wither koštati?
200? 300? 400?
nebu valjda 400...
nego...bude to došlo v Algoritam?
informacije ljudi...informacije...
nije enčantani nego enhanced... enhanced ≠ enchanted... i trebao bi biti 40 USD u SADu ako sam dobro negdje procitao...
Deadwalker
17-09-2008, 22:44
Bože, ova igra je savršena, sto je vise igram to sam vise odusevljen...Radnja mi je fenomenalna, ono vlada totalna korupcija, bespostenje, sve sta se čini na prvi pogled jednostavno zapravo ima veliku dubinu, a odluke...nema dobrih ni losih, samo sivilo. Znam da je dosta forumasa već preslo igru i zna sve to već, al moram postat svoje odusevljenje ovom igrom...Tak da se zna :D
jel nije prije još pisalo da će igra koštat x eura koji kad se pretvore u kune tvore cjelih 108 kn
bezimeni
18-09-2008, 21:15
Stigla i prva recenzija KLIK (http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=965114)S 8/10
Arbiter of Change
19-09-2008, 11:11
Developer priča o The Witcher Versus projektu:
http://www.gametrailers.com/player/40215.html
KingTomy
19-09-2008, 11:50
Kad na kraju izlazi EE ?
Pare spremne :D
Gravestone_bluz
19-09-2008, 18:13
Za one sta su prije kupili Witchera, sada je moguce downloadat EE, 2 dodatne avanture i jos dodatnih stvarcica
RIPtheREAPER
20-09-2008, 11:34
evo poceo sam igrat
zanima me koja je kamera najbolja, ots ili odozgo?
Ma to je najlakša borba ikada. Ne trebaš prebacivati pogled. Golem je toliko spor da te vrlo vjerojatno nebu niti jednom dotaknuo.
KingTomy
20-09-2008, 13:25
Kad izlazi Witcher EE u Algoritam ili Crovortex?
kakav je sad taj witcher EE joj ništa više nerazumijem :(
bezimeni
20-09-2008, 13:46
OTS, bez konkurencije.
Koji je to pogled F1,F2 ili F3 kamera na tipkovnici? Malo sam to sada kombinirao (nisam još pošteno počeo igu samo isprobavam malo).Kada koristim F1 tj. ptičju perspektivu igra mi zna na trenutke trokati bez obzira na detalje i rezoluciju.Kada koristim F2 koji je kombinacija ptičjeg pogleda i trećeg lica iga mi na max detaljima i na mojoj 22" rezi gotovo pa stalno radi glatko dok iz trećeg lica sa F3 kamerom igra i u žešćim fajtovima ( još sa na početku u onom dvorcu) radi odlično bez i bilo kakvih trokanja....I igra mi je nekako...barem 20% bolja sa F3 kamerom jer se bolje uživim u sve skupa.
Da li je to to F3=OTS ?
http://www.thewitcher.com/community/en/www/installation_of_twee_in_four_easy_steps.html - EE DL
Ugodno sam se iznenadio kada sam vidio tvoj post.
Imam original igru i mislio sam kako ću tu verziju također morati kupiti.
Javim dojmove kad skinem to i soundtrack. :)
@Bezimeni, nemam pojma ovako preko F tipki :D OTS ti je onaj pogled koji dobiješ kada odabereš na početku Keyboard + Mouse opciju. Izgleda ti kao iz trećeg lica, ali lik ti nije centriran nego ti je lagano pomaknut prema lijevom djelu ekrana. Ne znam koliko je takav pogled zahtjevniji od ostalih, ali to je po meni najbolji pogled pošto je odličan za upravljat sa Geraltom.
bezimeni
20-09-2008, 14:02
To je onda F3....taj se pogled i meni najviše sviđa.Preko takve kamere nema trokanja i igra je puno zanimljivija.
KingTomy
20-09-2008, 14:57
Kad na kraju izlazi EE ?
Pare spremne :D
Kad izlazi Witcher EE u Algoritam ili Crovortex?
Zar nitko ne zna? :(
mravojed20
20-09-2008, 15:00
Sljedeći tjedan bi trebao doći nadam se, ja sam se predbilježio u crovortexu.
Deadwalker
20-09-2008, 15:09
Sljedeći tjedan bi trebao doći nadam se, ja sam se predbilježio u crovortexu.
E kolka je cijena igre?
I ja sam poludio , više nikad neću koristiti onaj ugrađeni downloader od mozille za fajlove veće od 100mb...
Ako ti je brzina mala , probaj naći neku drugu stranicu , manje su im opterećeni serveri.
Ja svoj patch skidam preko utorrenta :D
http://thepiratebay.org/torrent/4403866 ... pgrade.exe (http://thepiratebay.org/torrent/4403866/TWEE_Upgrade.exe)
Nadam se da je ovo dozvoljeno , pošto je patch besplatan , ne radi se o piratiji.
ŠTO!?
Moram skinuti i english pack or 450mb za patch koji ima 909 mb??
Šta nema u tom od 909mb i engleski jezik?
Sybelius
20-09-2008, 17:54
Imam problem sa instalacijom patcha 1.4 ,validacija kljuca prodje ok ali dalje na instaliranju ;
,,Feature: NotCensored
Component:
File:
Error: Catastrophic failure,,
:?
Imam problem sa instalacijom patcha 1.4 ,validacija kljuca prodje ok ali dalje na instaliranju ;
,,Feature: NotCensored
Component:
File:
Error: Catastrophic failure,,
:?I ja imam taj problem a vidim da ga ima i dosta ostalih ljudi a niko ne zna kako ga rijesit.
Sybelius
21-09-2008, 08:56
Nekima je pomogao uninstall Comodo firewala,jer radi i kad je iskljucen.E sad sto je sa onima koji ga ne koriste ili ga koriste a opet imaju isti problem nakon deinstalacije? :-x
Hiya. Sorry if this solution has been mentioned before, I don't have time to go through 30 pages of comments.
My system is running Windows XP SP2.
I was trying to install the Enhanced Edition udpate, with the English language pack, on a clean install of The Witcher from DVD and was persistingly getting the feature transfer error early on while the update was dealing with localized.key.
I tried downloading from various sources, and tried disabling both my AVG antivirus, and my Comodo Firewall - no luck.
Eventually I did the following:
1. Extracted TWEE_Upgrade.exe using Universal Extractor, get it from: http://legroom.net/software/uniextract
2. Placed all three of
TWEE_English_language_pack.exe,
TWEE_adventure_Side_Effects.exe,
TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality.exe
into the same directory where "setup.exe" was extracted,
3. Ran setup.exe.
Authentication, installation and modification all went ahead with no problems, modification did take some time though.
Now all's good ;)
I hope this helps some people.
Ovo san nasa na oficijalnom forumu ljudi kazu da to radi i ja sad iden provat.Usput mogu samo recda bi onim kre*enima koji su raditili taj patch najradje izbija zube.
Sybelius
21-09-2008, 14:40
E ovo gore je meni pomoglo! :D
I meni je pomoglo sad instaliran.
Edit:Instaliralo se ali bi opet najradje onim koji su napravili taj patch izbija zube jer ocu da radi tako kako triba radit a ne da se tribam je*avat s time.
Sybelius
22-09-2008, 12:46
Bolje bi mi bilo da sam sacekao jos par dana da mi stigne box verzija , ovako sam se samo iznervirao ...cetrdesetak minuta sam cekao da se datoteke modificiraju :-x
Jel ima istine u onome da su loadingi skraćeni za 80%
RIPtheREAPER
22-09-2008, 18:59
prestao sam igrat nakon sto sam rijesio onu bogomoljku na pocetku
mogli su napravit veca zvona i malo olaksat prvog "bossa" :P
kod frenda sam presao onaj sa napitkom za trebu, a za dalje neznam. morat cu odigrat to jednog vikenda
WTF :)
Ne vjerujem da postoji osoba koja ostane s Vesimirom umjesto da pođe s Triss. Čak i nakon stotog ponovljenog igranja.
treba sve probat :D
ja sam išo s vesemirom d aneb bio kriv što je leo krepo... šta sma ja kriv što nezna deflektat arrowe u zraku to svaki njub zna xD
WTF :)
Ne vjerujem da postoji osoba koja ostane s Vesimirom umjesto da pođe s Triss. Čak i nakon stotog ponovljenog igranja.
ja.. triss mi je užasno iritantna.. mrzim prepotentne kuj.. ovaj. ženske..
xD pa sve su take... ona shani feminstkinja glupa ružna...
evo izašao custom-made Deception mod za witchera. težak je nekih 300 mb. mod donosi novo područje, novu priču u trajanju od nekih 5 sati i još dosta toga. evo link ftp://ftp.thewitcher.com/eng/community/ ... enture.zip (ftp://ftp.thewitcher.com/eng/community/adventures/Deception/deception_adventure.zip)
Jel itko probao ove nove modove
http://www.gamershell.com/download_32982.shtml
http://www.gamershell.com/download_32980.shtml
aha, znači one su uključene u 1.4 patch?
EE stoji za enhanced edition a to je patch 1.4
pa dobiješ ih sa ee -.-
Ali svaki moraš skinuti zasebno , staviti ih u jedan folder gdje si extract-irao TWEE_upgrade.exe , ukljčujuči english pack i blood pack i pokreni instaliciju preko setup.exe
Evo kako exctact-irati taj patch:
viewtopic.php?f=7&t=8447&st=0&sk=t&sd=a&start=1665 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=8447&st=0&sk=t&sd=a&start=1665)
Drugi sovin post od gore.
Ništa ovaj tjedan kod nas. I sljedeći je upitan.
mravojed20
26-09-2008, 18:34
Vidim da :( Koji je uopće smisao preordera ako ću igru dobit 3 tjedna nakon izlaska, mi ko da smo u centralnoj africi dolje a ne u europi.
onak.. isplativije bi bilo sjest u auto i otić do poljske.. pa tamo kupit igru ;D
spidEY v2.0
26-09-2008, 20:09
Samo vi čekajte, ja ga več imam preko Steama :)
http://steamcommunity.com/id/spideycro/games
Jedino što nemam su one dvije dodatne avanture + bez DRM-a je igra. Košta 40 $ ;)
Karlo_from_Bjelovar
26-09-2008, 21:04
nije to to kad ti nemas origigi disc a platio si igru... bilo 100 bilo 350kn... kada platim igru ocu da dobim manual, fensi kutijicu sa cickom [WoW, any1?], cd i majne prsnl ci di ki... ovako preko steama - LAME!!!1
i btw doceko sam taj fensi smensi EE [odlucio da necu igrat obicnog, dok ne dode "puno" izdanje igre], i sad sam tamo kada vukovi napadaju onu zensku, tamo na pocetku... igrao sam nesto hmmm, manje od ure?
Rex Regis.cro
28-09-2008, 14:47
Evo napokon sam si skinuo EE patch za Witcher-a. Da vas pitam, čemu služe ona dodatna dva oružja osim mača za borbu protiv ljudi i srebrnog mača? Recimo, sjekira i bodež? Ja ih nosim samo zato što mi Geralt izgleda više badass zbog njih 8)
Ma to ti je bezveze, ostavi si samo bodež na nozi pošto ima jedna super sekvenca kako Geralt kolje protivnika sa tim nožem...
Bodež služi za ekstraktanje supsanci iz monstera. Sjekira je za šminku.
Pa,u manji slot možeš stavit oružje koje zna iskoristit pri nekom kombou ili završnom udarcu,pogotovo kad si ošamutio nekog, u veći slot ja obično stavljam još jedan steel sword s drukčijim bonusima
Bodež služi za ekstraktanje supsanci iz monstera.
Od kud si to zaključio? Ja sam izvlačio sve supstance iz monstera bez bodeža!? Kaj dobiješ nešto više sastojaka ako nosiš bodež?
Bodež služi za ekstraktanje supsanci iz monstera.
Od kud si to zaključio? Ja sam izvlačio sve supstance iz monstera bez bodeža!? Kaj dobiješ nešto više sastojaka ako nosiš bodež?
ne
Igrao sam to prije skoro godine.
Zar nije da moraš imati bodež ukoliko želiš supstance?
ScorpiuS
28-09-2008, 15:37
Ma bodež je tu samo ako želiš biti u trendu. Meni nije koristio u borbi.
ne
Ej ljudi,igram Enhanced Edition i nakon svakih 30-ak minuta mapa postane crna. Jedino se vide lokacije(oni kružići). Jedino što zasad rješava taj problem je load na zadnju snimljenu poziciju. Ima netko neko rješenje? Pitam tu jer se stranica a ni forum od witchera neće otvoriti a ni guglanjem nisam niš našao.
Arbiter of Change
28-09-2008, 19:21
Da, taj bodež/tomahawk/baklja je koristan samo na početku ili ako ignoriraš alkemiju (baklja, jel'te), ali onaj drugi slot ti eventualno može služiti za dual wielding egzekucije nad neprijateljima (postali smo već u temi kako, pogledaj malo).
@Miles:
Grafički driveri? Znam da nisam imao taj problem, čak i u pre-EE verziji igre.
Da, taj bodež/tomahawk/baklja je koristan samo na početku ili ako ignoriraš alkemiju (baklja, jel'te), ali onaj drugi slot ti eventualno može služiti za dual wielding egzekucije nad neprijateljima (postali smo već u temi kako, pogledaj malo).
@Miles:
Grafički driveri? Znam da nisam imao taj problem, čak i u pre-EE verziji igre.
Skroz svježi zajedno s friškim windowsima(vista).
Grafa je 8800 GTS. Ni ja nisam imao taj problem u pre-EE verziji.
Probat ću reinstalirati igru. Sve samo da ne moram vindoze ponovno instalirati.
ScorpiuS
28-09-2008, 20:46
Zašto ti je ponovno Windowse instalirat problem. Ljepo napraviš bakap na D: i svi mirni. Ja tako lepo svakih 6 mjeseci ili manje reinstaliram komp samo tako da ga držim u top formi.
ja ljepo tako bez bek upa svakih mjesec dana najviše...
dual wield egzekucije? pratim temu od 30. str. tog se baš i ne sječam :S
egzekucije mogu biti malo različite,ovisno o orižjima koja imaš na sebi.
Npr,mali spoiler, s Raven-ovim armorom imaš 2 mala slota pa mi je u jednom potezu oba noža izvadio i ubo ga u vrat s obje strane-prilično efektno,ali unutar komboa koji je bio sa silver swordom il je bio finishing move,ne sjećam se točno.
Nisam u tom dijelu igre nosio maceove ili sjekire,flailove i sl pa ne znam kaj bi s tim mogao izmislit
znam da silver i steel imaju različite "fatalitye"(tak me neodoljivo podsječa na fatality iz warcrafta) al nisam znao da moš s dva bodeža... al opet dok ga ubiješ s tim bodežima jer spremit mač i opet izvadit bodeže... nisam ni znao da geralt može dual wieldat btw xD
Baš šteta što si u krivu, ovo je stvarno fenomenalna ideja. Daj zamisli kako bi to bilo odlično da kvaliteta supstance ovisi o kvaliteti bodeža/noža. Recimo da ti treba oštriji nož da izvučeš supstancu sa Albedo dodatkom i sl.
Da si se prije toga sjetio, mogli smo pisati CDProjektu pa neka to ubace u EE :D
znam da silver i steel imaju različite "fatalitye"(tak me neodoljivo podsječa na fatality iz warcrafta) al nisam znao da moš s dva bodeža... al opet dok ga ubiješ s tim bodežima jer spremit mač i opet izvadit bodeže... nisam ni znao da geralt može dual wieldat btw xD
Ne spremiš ti ništa,započneš kombo il finishing move s mačem koji koristiš,nego to on napravi unutar animacije. Isto ko kad uhvati mač sa strane oštrice i obezglavi nesretnika praktički balčakom
Da, animacija sa bodežom ti zgleda nešto tipa (ne sjećam se svih detalja) -> Geralt gurne neprijatelja na pod, zabije mač pokraj neprijatelja, vadi bodež, skače mu prsa dok ovaj leži i zareže ga preko face mislim 3 puta ravnim rezovima (kao da ga šamara), digne se sa njega i uzme nazad mač u ruke :D E sad se ne sjećam da li je to kraj animacije ili ga još pikne sa mačem!?
Ali uglavnom, ludnica :P
Rex Regis.cro
28-09-2008, 23:41
Da, animacija sa bodežom ti zgleda nešto tipa (ne sjećam se svih detalja) -> Geralt gurne neprijatelja na pod, zabije mač pokraj neprijatelja, vadi bodež, skače mu prsa dok ovaj leži i zareže ga preko face mislim 3 puta ravnim rezovima (kao da ga šamara), digne se sa njega i uzme nazad mač u ruke :D E sad se ne sjećam da li je to kraj animacije ili ga još pikne sa mačem!?
Ali uglavnom, ludnica :P
Da, ali moraš li za taj kombo koristiti bodež za završni napad (kada je neprijatelj ošamućen) ili ga jednostavno moraš nositi na sebi?
Nosiš na sebi. Govorim ti cijelo vrijeme da su svi potezi s aktivnim mačem
Tak je, slušaj Domy-a :D Ne moraš niti pipnuti mali mač, dovoljno je da ga imaš...
Rex Regis.cro
29-09-2008, 14:09
Ok. Za sada mi Geralt ne radi taj potez, valjda ga još moram istrenirati u korišenju mačeva pa će s vremenom doći isto kao i bolji i dulji combo-i.
To ti je full random potez, tako da ga nećeš tak često viđati. Meni se desio samo 3x tokom igranja, ali kad malo bolje razmislim, ja 80% igre niti nisam nosio nožeka :D
Witcher dolazi kroz 2 tjedna... :|
ScorpiuS
29-09-2008, 21:00
Heh, bit će ti teško čekat,a?
Karlo_from_Bjelovar
30-09-2008, 13:21
pa witcher EE je vec odavno izaso... :S
mravojed20
30-09-2008, 13:26
Ma mi čekamo box verziju, koja kasni jako.
piši kući propalo i čekaj božić :D
tad ga ja kupujem :))
Rex Regis.cro
30-09-2008, 23:58
Evo mene jope' :rotfl:
A što je s onom crtom koja se može puniti ako držite lijevu tipku miša dok se šorate šakama ili kada koritite onu prvu moć pomoću koje bacate neprijatelje na leđa? Kada je najbolje pustiti tipku, pri kraju ili na sredini kamo je crta najšira?
Arbiter of Change
01-10-2008, 13:57
Iskreno, to bi trebao biti powerup, ali ja doslovno nigdje nisam vidio nikakve razlike osim kod Igni worda i veće šanse za dual wielding egzekucije. Možda je netko više probao pa može reći drugačije, ali s tim se ne moraš zamarati (osim ako nije došlo do neke promjene u EE verziji).
Isse, još nisam skinuo patch i dodatni materijal... :(
ja čekam box.. dok ne dođe box ne igram EE..
Danas dođem u Algoritam, pitam frajera kada će im doć Witcher EE i koliko će koštati, on mene zbunjeno gleda i kaže: "Pa ne znam, nemrem vam ništa reć, a ne znam niti kolika će cijena biti."
Totalno obeshrabljujuće pošto trgovci znaju po tjedan/2 unaprijed kada im koji proizvod mora doć na police!?
MacGyver
03-10-2008, 11:04
Takva nezainteresiranost i ravnodušnost naših trgovina (i trgovaca) me i navela da skoro pa prestanem kupovati igre u RH. Zato sam EE naručio kod game.co.uk i imam ga već više od tjedan dana.
Karlo_from_Bjelovar
03-10-2008, 11:55
...HAIL TO ENGLAND!?... :D
jel mi moze neko rec kak da zmiksam onaj swallow za healanje imam sve sastojke i imam strong alcohol kod kojeg mi pise potion base i kad idem radit alkemiju ne pokaze mi ga,kao da mi nes fali
Arbiter of Change
04-10-2008, 16:42
Za bazu koristi White Gull (radiš ga kao da miksaš napitak, ali u biti je vrhunska baza) - bar ćeš se tako riješiti nepotrebnih sastojaka, a i više-manje ti je obavezan za naprednije napitke.
a da stvarno trebam ja bazu radit sad sam se sjetio
ok tnx
Evo danas prisa po treci put i to je to.
Evo danas prisa po treci put i to je to.
Svaka cast.
Ja sam presao samo jednom.
Al to ce bit dvaput kad nabavim EE :)
Ja planiram minimalno 3x, realno 20x, maximalno još nije utvrđeno...
Prvi puta je bila obicna verzija jos prije oko godinu dana i to za Order of the flaming rose,drugi puta obicna verzija u devetom misecu za Scoaitail i treci put enhanced edition koju sam danas prisa neutralno.
Da, nisam vidio da je netko iznjeo dojmove o EE verziji!?
Da li je loading stvarno brži? Da li su saveovi stvarno optimiziraniji? Da li je ispunio očekivanja?
KingTomy
05-10-2008, 18:02
Cekam box verziju :(
Ja isto, ali ima dosta ljudi koji su odigrali EE. Pa me zanima što misle o toj verziji u usporedbi sa original verzijom.
ScorpiuS
05-10-2008, 20:07
A sigurno neće misliti da je gora.
Da li je loading stvarno brži? Da li su saveovi stvarno optimiziraniji? Da li je ispunio očekivanja?
loading je brži. rekao bih gotovo za 50%. i rekao bih da je igra na pojedinim mjestima optimiziranija - npr. u trade quateru 3. chapter mi više ne trza kao prije.
savegamovi nisu baš nešto optimiziraniji, još uvijek puno zauzimaju. ipak, sad možeš isključit autosave.
je li ispunio očekivanja? pa... recimo to ovak - ak ti je originalni wicher bio odličan (kao što to meni je) enhanced će ti sa svojim sitnicama biti samo još bolji. inventory je kudikamo pregledniji i fore automatskog lootanja i raspoređivanja itema svakako su korisne (iako nije da se bez njih nije moglo). nove gestikulacije tijekom razgovora, raznovrsnija odjeća, neprijatelji i sl. nisu toliko bitni detalji, ali donose raznovrsnosti. borba je ostala manje više ista, samo što sad geralt brže vadi svoja sječiva.
no tu su i neke stvari koje nisu baš naj. sakata borba i kockanje još uvijek su ostali nepromjenjeni, a dvaput mi se nakon loadinga dogodio i ajmo to tako reći bug - geraltu se tekstura lica izdužila kao na fotografijama iz filma The Ring, što se nije događalo s 1.3 patchem.
sve u svemu, patch je dobar, soundtrack je cool, nove avanture još ne igrah, ali čujem da nisu baš toliko kvalitetne kao main story.
Sve u svemu, zvuči odlično :thumbs2: Od savršene igre u božanstvenu...
Rex Regis.cro
06-10-2008, 21:49
Prije bih rekao da le loading 90% bolji. S 60-ak sekundi na 10 sekundi.
ScorpiuS
06-10-2008, 21:53
Da je 100 sekundi na 10 sekundi bio bi 90% bolji. I da ako ste sa običnim vičerom imali odlično iskustvo s ovime ćće te imati samo bolje iskustvo.
pa w ee je kao neka expanzija... a kad je expanzija bila gora od originala? :/
jel može neko to malo detaljnije, jer sve što je tu snake nabrojo je viđeno u onom traileru...
Rex Regis.cro
06-10-2008, 23:10
Da je 100 sekundi na 10 sekundi bio bi 90% bolji. I da ako ste sa običnim vičerom imali odlično iskustvo s ovime ćće te imati samo bolje iskustvo.
:rotfl:
Htio sam napisati 100, ne znam što mi je bilo. Anyway, prije bi popizdio kada bi u Vizimi ušao u kuću i onda dva dana čekao da izađem :(
OMG nemogu vjerovat,pojavio mi se neki odvratan bug u igri u 3 Chapteru kad se borim s salamandrama u onom Innu pobijem ih i pise mi u logu da moram pricat s Triss i onim debelim likom.odem na kat i klikcem na njih a oni imaju fraze kao da mene nema tipa Gerald will arive soon i Where is Gerald
WTF!?!?!?!!
igram 1.2 verziju
Ja sam prešao v1.2 verziju, probaj reloadati save prije, možda se samo zblesiralo pošto ja nisam imao takvih problema.
ma jesam loado 10 puta i usred questa i prije i prije ina i unutar i opet isto
OMG nemogu vjerovat,pojavio mi se neki odvratan bug u igri u 3 Chapteru kad se borim s salamandrama u onom Innu pobijem ih i pise mi u logu da moram pricat s Triss i onim debelim likom.odem na kat i klikcem na njih a oni imaju fraze kao da mene nema tipa Gerald will arive soon i Where is Gerald
WTF!?!?!?!!
igram 1.2 verziju
E ta ti se ista stvar i meni desila.
Ali se nekako sama od sebe rijeslia. Isto tako sa mnom nisu htjeli pricat.
Ali nakon sto sam loadovo nekoliko puta odjednom je sve proradilo kako spada. Dunno why.
pa w ee je kao neka expanzija... a kad je expanzija bila gora od originala? :/
jel može neko to malo detaljnije, jer sve što je tu snake nabrojo je viđeno u onom traileru...
umm. nije ekspanzija. 1.4 patch. i neznam što očekuješ pod detaljnije.
nema toliko puno novih stvari koje utječu na igru. zaboravio sam jedino spomenuti da ima par novih filmića koji upotpunjuju priču (bar mislim da ih prije nije bilo - npr. na kraju prologa kad se witcheri raziđu ubačen je neki kratki filmić koji objašnjava gdje je tko otišao. toga prije nije bilo koliko se sjećam).
sve u svemu nije expanzija već patch - nema toliko novih stvari osim novih modova koji su u biti stara igra s jednim glavnim questom koji traje nekih 2 sat.
Tsumetai Ryujin
08-10-2008, 21:06
Gdje ukljucim opciju "auto-loot", u postavkama ga nemrem nac.
držiš control prilikom lootanja
s tim da je rctrl dakle desni ctrl s lijevim ne pali. malo čudno, ali što se može. editiraj kontrole.
Bio sam u ponedjeljak u Algoritmu i još uvijek likovi nemaju pojma kada im Witcher dolazi na police. Sve mi se čini da Hrvatska neće niti vidjeti Enhanced Edition :(
Windwalker
23-10-2008, 21:50
Bio sam u ponedjeljak u Algoritmu i još uvijek likovi nemaju pojma kada im Witcher dolazi na police. Sve mi se čini da Hrvatska neće niti vidjeti Enhanced Edition :(
Ma hoće 100%. Imaš na Crovortexu predbilježbu. I još uštediš oko 10% novaca.
Ma toliko ću uštedjeti i u Algoritmu. A Mravojed se predbilježio pa jadničak isto čeka kao i mi, tak da je sve to pimpek :(
mravojed20
23-10-2008, 22:31
Neee, ja ne čekam više, kupio si zvučnike za te pare :D (super su btw, logitech x-230), witchera ću si onda uzet kad budem para imao, znači za nekih 3-4 mjeseca, valjda će doć do tada. :D
Aha, od tuda tebi pare :D
I ja se nadam da će doći do tada xD Ovo već postaje smiješno, vani je ljudima već EE davno dosadio, a kod nas ga nema :(
Wishmaster
23-10-2008, 23:18
BREAKING NEWS!!!
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... &id=125253 (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=269&id=125253)
uživajte...
edit:upavo vidjeh...nije raspoloživo...ALI znači da uskoro dolazi...
Jebenica :pray: 270 kuna i nije tako strašno. Samo da stave datum izlaska xD
mravojed20
24-10-2008, 08:11
Ajme evo danas dobio mejl iz Crovortexa da im potvrdim predbilježbu za EE :D
Točno am znao, kad ja kupim nešto drugo, on će doć. :toilet:
Dobar je taj EE, poboljsali su neke stvari od prije, "obicno" witcher nisam ni pokusavao puno igrat al s ovim je ok stvar...stvarno atmosferican i zanimljiv svijet...igram ga vec neko vrijeme i pomalo muku mucim sa nekim stvarima al nis kaj se ne bi moglo rijesiti :D
@Mravojed...
Da ja nisam jučer bumpao ovu temu, ziher ti nebi poslali mail :D
mravojed20
24-10-2008, 08:58
To si u biti sve ti kriv sad :D I šta ću sad, imam nekih 80kn :(
Da, ja sam te nagovorio na investiciju u zvučnike :P Ali moraš to gledati iz druge perspektive... Sada će ti doživljaj igre biti jedno 3x bolji zbog dobrog zvuka :D
Box verzija EE napokon stigla
U vremenu čekanja sam izgubio volju za kupnjom, no ako netko kupi, nek poslika razasut sadržaj.
KingTomy
24-10-2008, 17:35
Sutra ujutro idem kupiti u Algoritam.
Poslikat ću sadržaj i sve :D
Can't wait, nikad nisam igrao Witchera, ali zbog tolikih dobrih kritika jednostavno ga moram odigrati.
Wishmaster
24-10-2008, 17:59
I ja se do sad suzdržaval(jedino demo testiral)...vjerojatno je sutra moj(i božji) :)
Sadržaj:
3 knjižice,sve crne - manual, novela naziva "the witcher" (literarna verzija uvodne animacije - Striga, s ilustracijama na kraju svakog chaptera) i game guide. Sve na engleskom.
DVD igre,kutija crna ko i knjižice, unutra mapa sjevernih kraljevstava i umanjen nilfgaard u kutu,s druge strane mape temeria
2 audio dvd-a, soundtrack igre i muzika inspirirana witcherom,kutija crvena
pc dvd bonus content i video dvd behind the scenes u sivkastoj kutiji
sve u crnom paketu otvorenom s jedne strane,kutije cd-a i manuali se vade bočno.
VERY NICE
Uglavnom,Hrvati dobijaju sve što je namijenjeno u kutiji,nemamo ništa srezano
http://www.thewitcher.com/community/en/www/ee_description.html
http://img339.imageshack.us/img339/2713/pictureag7.jpg
Ludnica, stvarno prelijepo.
Da nisam sjebao godinu sa 2 predmeta koje sam morao ponovno upisati, već sutra bi kupio igru. Ovako me previše pogodilo tih 750 kuna što sam morao pljunuti za fax :( Budem vidio do kraja godine što ću napraviti :(
Ja samo cekam da to kupi neki moj drug pa da posudim. :D :D
Ja samo cekam da to kupi neki moj drug pa da posudim. :D :D
Ali onda nemaš onaj predivni box komplet. OK je posuditi, ali ja želim imati sve one manuale, mapu i čitavi bundle :D
Kostolomac
25-10-2008, 00:41
evo nabavio i ja ovo. nije mi se prvotno svidjela igra, ali sad ću joj dat priliku jer bi dosta stvari trebalo biti poboljšano u tom ee
evo nabavio i ja ovo. nije mi se prvotno svidjela igra, ali sad ću joj dat priliku jer bi dosta stvari trebalo biti poboljšano u tom ee
:shock: nije ti se svidjela? :hangin:
pa zašto?
sinoć sam sanjao witcher ee.ali,čim sam dotaknuo kutiju od igre,dobio sam neki napadaj...
http://www.imagesforme.com/out.php/t199309_102508160952.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/199309_102508160952.jpg)
to se dobije s ee ??
il je to samo u poljskoj?
il se posebno kupi?
il najgore, lik sam napravio?
ScorpiuS
25-10-2008, 18:23
Witcher pomalo postaje brand.
pomalo... bio je i prije igre \o/
ScorpiuS
25-10-2008, 18:48
Da ali je puno poznatiji postao poslje igre u to se moraš složit.
pa prije igre nisam ni čuo za witchera tako da se slažem :)
ScorpiuS
25-10-2008, 18:55
Pa nevjerujem da itko je na ovom forumu jer knjiga uoće nije ni bila na HR jeziku.
Rex Regis.cro
26-10-2008, 00:04
Jebeš ti to, da mi je onu njegovu metalnu ogrlicu nabaviti...
nazoveš nekog iz poljske kažeš da ste daljni rođaci te ga zamoliš uslugu^^
Sony Ericsson
26-10-2008, 15:52
Kad sam ja cuo za knjigu pomislio sam "Zar su napravili knjigu po igri?".
Kostolomac
26-10-2008, 17:07
S:shock: nije ti se svidjela? :hangin:
pa zašto?
a čuj, nije mi se na prvi pogled svidio sistem borbe, i mislim da mi je čak i štekala igra. ali sad nema šanse da zašteka, još su ju i poboljšali :)
to se dobije s ee ??
il se posebno kupi?
U pozadini je neka Razer tipkovnica,Wedran ima razer tipkovnicu.Wedran nije poljak znači...možda se ipak dobi uz CE EE?
Rex Regis.cro
26-10-2008, 17:46
Da ja ocjenjujem igre, dao bi The Witcheru 100/100 da ima sistem borke kao KOTOR, ono je jednostavno pre zakon. Pogotovo borbe mačevima.
Kockice s bokalom sam dobio uz igru. Nije dio izdanja.
@rex
Witcheru nije potreban dnd sistem borbe. Ovako funkcionira besprijekorno, plus to što je orginalan koncept.
ScorpiuS
26-10-2008, 18:52
Nije toliko originalan koliko je zdrav za miš.
Sony Ericsson
26-10-2008, 19:11
Mislim da je D&D malo zdraviji za miš.
Rex Regis.cro
26-10-2008, 19:20
Kockice s bokalom sam dobio uz igru. Nije dio izdanja.
@rex
Witcheru nije potreban dnd sistem borbe. Ovako funkcionira besprijekorno, plus to što je orginalan koncept.
Ma ne to, potpuno se slažem s tobom. Samo da ima onakve borbe mačeva kao u KOTOR-u, one animacije i to.
to se dobije s ee ??
il se posebno kupi?
U pozadini je neka Razer tipkovnica,Wedran ima razer tipkovnicu.Wedran nije poljak znači...možda se ipak dobi uz CE EE?
sad bi ja trebo ispitivat ljude kake tipkovnice imaju da znam za sljedeći put?
Wishmaster
27-10-2008, 17:39
pitanje:kupil v Algoritmu THE igru i pokreće mi instalaciju di su ponuđeni poljski,česki i mađarski jezik...ajde vredu još to...snajdem se...dok sam instaliral onda mi je instaliralo poljsku verziju ALI sam pri instaliranju videl opcije odabira jezika.
ZNAČi pitam ja vas kak se jezik promjeni?
Siguran sam da je neka glupa greška(v mojem postupku)...
ajmo ljudi...Vičer je u pitanju... :)
Treba ti english language pack.
Potraži s googlom , među prvim linkovima je.
Wishmaster
27-10-2008, 17:53
Zahvaljujem na brzoj i učinkovitoj usluzi :thumbs2:
Ne treba ti. Engleski jezik je sastavni dio instalacije i nalazi se u opcijama igre.
Kad instaliraš igru na poljskom, na autorunu idi na prvi lik da bi pokrenuo igru.
U glavnom izborniku idi na treću opciju i zatim prva dva slidera pomakni u krajnju lijevu stranu za engleski jezik.
Kod nas su igre došle za istočno tržište, pa je instalacija na poljskom, češkom ili mađarskom. Sva literatura je na engleskom.
Wishmaster
27-10-2008, 19:49
Uf kak sam samo mogel prevideti taj dio di se jezik mjenja...a bilo mi je čudno pošto znam da sam instaliral ingliš...i tak ja bezveze skidal 400 mega..
Kostolomac
27-10-2008, 22:49
evo igrao sam malo, došao do onog dijela kad treba napravit potion za triss. moram reć da me igra zasad oduševila, stvarno ne znam što me bilo odbilo od nje. i vrtim sve na maximum, reza 1680x1050, ma ni da štucne :D
@Kostolomac, moraš biti panj da ti se Witcher ne sviđa :D Nema čanse da si RPG ljubitelj, a da ti Witcher nije visoko na prvome ili bar vrlo blizu prvoga mjesta na ljestvici najboljih RPG-a svih vremena :D
Kostolomac
27-10-2008, 23:01
pa mogu ti reć da se dosta brzo penje prema vrhu :pray:
Pa evo realno...
Dobro:
+ fenomenalan glavni lik
+ unikatni odabiri puta kojim želiš napredovati kroz priču
+ fenomenalan lore - napokon imaš dobrog štiva za čitati
+ odlična priča
+ odlična borba
+ odličan sistem skillova kada ih skužiš kako spada
+ odlične animacije, bilo razgovora ili neke drugo in-game animacije
+ nenadfakingjebiva alkemija i sve što ide uz nju
+ potioni napokon imaju ogromnu svrhu u igri
+ jako lijepa grafika
+ vrlo dobra optimizacija (vrhunska u EE-u koliko čujem)
+ brdo zanimljivih questova
+ zanimljivi NPC-evi (ne ljušture, nego ovi sa kojima možeš razgovarati, dobro su razrađeni)
+ moš pofukati čitavu igru... OK, ovo ne zvuči kako bi trebalo :D
Loše:
- relativno loše magije. Samo jedna je vrhunska, ostale su više manje lame.
- AI u kockanju i fist fightingu
- možda fali još malo artefakata i unikatnih itema poput armora i mačeva
Eto, daj pogledaj koliko pluseva, a koliko minuseva :pray:
Samo se nadam da Witcher 2 nikada neće ugledati svjetlo dana.
Samo se nadam da Witcher 2 nikada neće ugledati svjetlo dana.
Da, volio bi takvu igru, ali opet, ne želim da je razvodenaste samo da zarade nešto para na njoj. Bolje da si daju truda i da naprave novi RPG, sa unikatnom pričom i gameplayom koji će kvalitetom parirati Witcheru. To bi bio pravi posao.
ja se nadam da će ipak doć W2.. ali za jedno 3-4 godine.. da se malo smiri hype i da ekipa stigne napravit kvalitetan nastavak.
da, znam da su nastavci uglavnom smeće u odnosu na original. ali postoje izuzeci.. poput recimo HoMM3, koji je bio ogroman skok u kvaliteti naspram HoMM1 i 2. jednostavno odbijam vjerovat da grupa toliko inteligentnih ljudi može postat tolko glupa da ne uspiju napravit kvalitetan nastavak priče.
a tek homm 5 naspram homm 3 :))
jednostavno odbijam vjerovat da grupa toliko inteligentnih ljudi može postat tolko glupa da ne uspiju napravit kvalitetan nastavak priče.S :rotfl: :pray:
ja bi isto volio w2, jer novu priču ni ne trebaju radit, jer je sapkowzski več sve napiso...(i još može vjerojatno)
Rex Regis.cro
28-10-2008, 03:11
Sjednostavno odbijam vjerovat da grupa toliko inteligentnih ljudi može postat tolko glupa da ne uspiju napravit kvalitetan nastavak priče.
Electronic Arts radi čuda!
homm5 nije iskorak naspram homm3.. samo su promijenili grafiku.. gameplay je ostao isti..
homm4 je bio iskorak.. ali su podijeljena mišljenja da li u pravom smjeru
jes ga igro sa ToTE? mada je i bez njeg bolji...
ko god je malo bolje proigro homm5 kaže da je bolji...
no fense, ali homm5 suxx.. veliki sam fan serijala.. odradio sve ekspanzije, i kompletni M&M, ali homm5 mi nije sjeo..
Deadwalker
28-10-2008, 19:03
HOMM V je dobar, ali HOMM3 mi je i dalje bolji. Neznam, nekako me se vise dojmio tj vise sam se uzivio u njega...Nego, back on topic...The Witcher je fakat vrh vrhova sta se može dobiti s jednim rpg-om. Moram priznati, nisam ga jos odigrao do kraja jer jednostavno nemam vremena posto imam sada previse obveza na faksu, ali cu nastojati ispraviti tu nepravdu cim prije :)...Planiram ga odigrat do kraja za zimsku pauzu, tamo oko Bozica, jer dok odlucim prolazit neki rpg uzmem si vremena, hm, dovoljno 8) , jer svaki takav tip igre prolazim i proucavam do najsitnijih detalja(dakle prelazim sve sidequestove, citam lore etc) i sad jednostavno mi nema smisla igrat igru dnevno sat, dva(nekad ni to ne stignem) jer tako se ne mogu "uzivit" u igru kak spada. Zbog toga sada prolazim pucacine vise-manje ili odigram koju mapu u kakvom rts-u...Glede Witcher-a 2, neznam, možda je bolje da ga opce ne rade nego da smisle neki novi rpg jer se vrlo cesto zna desiti da nastavak bude znatno losiji od originala tj. da previse toga kopiraju iz stare igre bez nekih velikih dodataka pa igra tako postane premotona za igranje(uzmite KOTOR 2 primjerice koji za originalom poprilicno kaska, barem meni...)
Danas sam BOX držao u ruci i tako me stezalo oko srca :cry: Cura se samo smješkala kada sam spomenuo Božić :D Pre dobar paket. Sve igre dolaze u mizernoj kutijici, a za ovo čudovište moraš raditi vježbe zagrijavanja prije nego ga digneš tako da ne istegneš mišić ili nedaj bog da dobiješ upalu mišića :D
Deadwalker
28-10-2008, 22:00
Danas sam BOX držao u ruci i tako me stezalo oko srca :cry: Cura se samo smješkala kada sam spomenuo Božić :D Pre dobar paket. Sve igre dolaze u mizernoj kutijici, a za ovo čudovište moraš raditi vježbe zagrijavanja prije nego ga digneš tako da ne istegneš mišić ili nedaj bog da dobiješ upalu mišića :D
hehe :D Kaj igras EE za Bozic također? Morat cu si ja naci neku malu kaj i meni kupi igru kaj ja nem trebal... :D
Ne znam, misteriozna je. Pitala me što želim za Božić, ja reko Witcher EE, Sennheiser HD202 i Chieftec LCX kućište xD
Deadwalker
28-10-2008, 22:12
Onda imas jako dobru curu, svaka cast :thumbs2: ...btw, ja si te sluse na preporuku cjenjenih forumasa kupujem za tjedan dana, samo kad mi jos zadnji ostatak place sjedne...bože, zadnje pare cu si potrosit na hardware...opet...
Ta neće mi sve to kupiti :D
Kupio bi si ja to sam da me nije fax zeznuo :(
Arbiter of Change
28-10-2008, 22:17
A za kino se ima, je li Bartuče? :)
Iskreno, nastavak bi mogao... ali masivno drugačiji od 1. dijela jer mi je tamo sve osim priče i napredne alkemije više manje bilo tu "samo da imamo" (ono, borba je bila jako dobra, ali ništa o čemu bi ludio danima). Kraj definitivno ostavlja neriješeno/a pitanje, a poznato je da Witcheri imaju više škola sa, navodno, drugačijim stilovima borbe i općenito drugačijom orijentacijom tako da raznolikosti sigurno ima. Druga je stvar sad što je sinonim za Witchere Geralt i igra bez njega kao glavnog lika bi bila malo... mlohava.
Deadwalker
28-10-2008, 22:19
ja sam uspio nesto radit, al bemu, placu sam spiskao zacas...vecina na hardware, a ostatak na pivu...i sad mi sjeda jos neki zaostatak i opet trosim na hardware...ah, lakse mi je zicat starce za pivu nego za nekavu tehniku jer su vec alergicni na to... :) Ovo je oslo vec u offtopic, al nema veze, bitno da se povecava broj stranica teme :)
A za kino se ima, je li Bartuče? :)
Ma imam ja i za Witcher i za kućište i za sluške i za monitor... Ali žao mi je trošiti novce :rotfl: Štedim, stišćem kočnicu sa potrošnjom. Danas sam rekao curi: "Cura!", dobro nisam baš tako ali otprilike ovako: "Od danas, samo srijedom idemo u kino!" xD
Jaki karakteru, koji možeš odoljeti mapiranom presijavajućem vuku na odebljoj kutiji.
Ubuduće kad dođu ovakvi naslovi, zaobilazim i Gajevu i drugi kat Avenue Malla u širokom luku.
E, nemaš pojma kako mi je došlo da posegnem danas za Visom. Ali mislim si, trebala bi mi još jedna vesta, možda i još jedne hlače, a opet mi mora ostati ušteđevine... Uff, koliko me koči ta moja savjest :D
mravojed20
28-10-2008, 22:55
LOL "CURA!!!" :rotfl:
ajme kako izdržiš, pare su da se troše! :D
Bartuče toliko se "družiš" s "nama",ali ipak moraš prepravljati izjave da ne bismo sanzali nešto o tvome privatnome životu...yay
E, nemaš pojma kako mi je došlo da posegnem danas za Visom. Ali mislim si, trebala bi mi još jedna vesta, možda i još jedne hlače, a opet mi mora ostati ušteđevine... Uff, koliko me koči ta moja savjest :D
Zato ja volim miris papira, a ne skurene plastike. :P
Bartuče toliko se "družiš" s "nama",ali ipak moraš prepravljati izjave da ne bismo sanzali nešto o tvome privatnome životu...yay
Ja te nič nisam skužio :(
Kostolomac
29-10-2008, 15:13
e jesam ja lud ili ova igra ima neki onako kotor-like feeling? vidio sam da piše da je pokretana biowareovim aurora engineom, možda odatle taj feeling :)
meni nema nikakav zvjezdani filing, nit ima filing ko što je ikoja druga igra koju sam igro imala...
arbiter ti igraš who, jel bolje kupit za božić w:ee ili who?
OffT: što se tiče HoMMa, igro sam trojku mnogo, sa AIom i sa bratom u hot seat, sa expanzijama ofc... igro sam i 4 al me se nije baš dojmila, nekak je nedovršena, 5 je taman, jer u trojci je samo štancanje za večinu rasa(osim onih koje su magovi, tower) a u homm5 svaka rasa je posebna svi imaju svoje taktike, svoju atmosferu, a sa expanzijama je i balans poboljšan te uveden još jedan upgrade za svaki tier...
Arbiter of Change
29-10-2008, 19:06
@Kostolomac: Ufrizirani Aurora engine. :)
Ne znam Rangeru, stvar je ukusa... i imaš li za mjesečno plaćanje. WAR...
Ja te nič nisam skužio :(
Do you speak english?
:)
ni ja te niš ne kužim :/
who će past za rođ, w:ee za božić, sad mi ga se baš neigra, a ko što je več neko reko, nemreš RPG igrat dok je škola, 1 h na dan nezamislivo...
pc maniac
30-10-2008, 17:02
uspiose dokopat igre te je u miru odigro, ali nažalost ne do kraja. kad če više ova škola završit...... :rambo:
hm... čini mi se da je ovdje prikazano nekoliko cg animacija iz novog witchera
http://www.gametrailers.com/player/42117.html
edit, ne enhanced verzije, nego sljedeće witcher igre.
nekakav futuristički šareni fps, sa demonima??
.. barem prema te tri scene..
sviđa mi se "thank you" na kraju :D
KingTomy
31-10-2008, 08:27
Kupio sam Witcher EE i idem instalirati, sve se normalno instalira ali mi nema witchera nigdje na kompu, ni u program files ni nigdje.
Ali kada stavim cd i samo stisnem play i radi igra ??
Arbiter of Change
31-10-2008, 09:07
Je li ti uopće instalirana u Program Files? Možda si premjestio... nije moguće da je pod hidden.
@Gwin:
Meni više "and we're just getting started". :)
Go prequel, samo ću to reći... i da sada pokašavaju namamiti gamerice golišavim Geraltom.
KingTomy
31-10-2008, 13:34
Lol našo sam witchera, pisalo je na češkom pa nisam skužio.
"zaklinač rozširena edice" :D
p.s. ovaj witcher game disc mi je sj***n nekako, na onoj strani gdje se prži umjesto da bude ravna linija gdje je označeno područje
koje je popunjeno/nepopunjeno meni je nekako sve valovito kao da ima 3 sloja ???
CD radi normalno ali je zbunjujuće.
:(
Wishmaster
31-10-2008, 14:49
Lol našo sam witchera, pisalo je na češkom pa nisam skužio.
"zaklinač rozširena edice" :D
p.s. ovaj witcher game disc mi je sj***n nekako, na onoj strani gdje se prži umjesto da bude ravna linija gdje je označeno područje
koje je popunjeno/nepopunjeno meni je nekako sve valovito kao da ima 3 sloja ???
CD radi normalno ali je zbunjujuće.
:(
hehe tak je i meni malo čudno ispod...ali glavno da vrti... :thumbs2:
inače nisam neki velki fan futurističkih fps-a (futurističkih igara inače),ali ako je od CD Projekta onda se igra...malo mi nekak izgleda ko neki post-apokaliptični svijet...
Kingtomy, to je normalna pojava kod orginalnih diskova jer se isti štampaju, a ne prže. Sve šta nije ogrebotina je anomalija, no normalna pojava koja ne smeta disku.
pc maniac
31-10-2008, 16:25
jel se isplati kupiti ekspananzija za witicher??' 8)
Wishmaster
31-10-2008, 17:26
ma nije to ekspanzija nego patchirana igra u veeeeeeeeeeelikom pakiranju...
kupi! :)
najbolja igra :rambo: ima predobru tj. savrsenu grafiku muahaha
KingTomy
31-10-2008, 21:48
Ma u ovoj igri nije važna grafika, igrao sam oko 3 sata i igra mi je predobra. Atmosfera odlična, i taj cijeli svijet mi je odličan.
Wishmaster
31-10-2008, 23:47
Evo ja sam dogural do trećeg(drugog) dijela i tam sam v temple quarteru...
jako je zanimljivo a pogotovo su mi dobri razgovori...pitam se zakaj... :)
hehe kako zakon dok me tam kod onog prvog inna dwarf od.je.bal jer sam ga pital za Skoja'telad... "F..k off!You're trying to provoke me." ...priceless...
ajde grafičari, dajte više izvucite te screenove od nove igre iz ovog zadnjeg trailera.. nemojte me tjerat da to ja radim sad..
i da
u jednoj sceni na 2 sekunde se geralt bori sa vukovima usred šume prekrivene snijegom?? otkud je to?
pc maniac
01-11-2008, 08:10
ma nije to ekspanzija nego patchirana igra u veeeeeeeeeeelikom pakiranju...
kupi! :)
upašio si me, ma nema veze, trgaču staru dok ne kupi. da se pohvalim dobio 5 iz infe.... :) morat če kupit...... :-x
Wishmaster
01-11-2008, 11:32
btw ima neko no-dvd patch/cr.ack?
Cjoj, pa znaš da je to zabranjeno na ovom forumu :(
Zapravo i nije nelegalno imati kopiju originala sa no-dvdom, ali je i dalje zabranjeno na ovome forumu :|
Wishmaster
01-11-2008, 12:54
ne vidim razloga zakaj bi bilo ali ako tak veliš onda vredu...
samo štitim svoje interese...ovaj dvd-e... :P
Arbiter of Change
01-11-2008, 18:44
u jednoj sceni na 2 sekunde se geralt bori sa vukovima usred šume prekrivene snijegom?? otkud je to?
Vjerojatno iz nastavka ili čega već jer te scene, koliko se ja sjećam, nema u Witcheru (isto kao i ona kad trenira bez oklopa). Ja sam mislio da je to kao scena iz nastavka koji bi bio u biti prequel (čitava stvar sa White Wolf naslovom i to), ali onda je Geralt bio još dječak tako da to pada u vodu i nije se baš tako odvilo.
Plexihack
01-11-2008, 21:52
Evo,igram Witchera,sramota da prije nisam probao...bolesna igra,moram čitat knjigu..
Wishmaster
01-11-2008, 21:58
čoeče kolko kvestova ima...čovek se lako zgubi..
...mislim da bude igranje ove igre potrajalo...
Nego,di se mogu naučiti one ostale tri magije(imam samo prve dve),sad sam krenul tumarat po močvari...nisam valjda prije propustil?
samo da velim da igni rula...
Mislim da ne možeš fulati kamen sa magijama. Bar ne ako igraš sa guštom i želiš istražiti svijet. Ali ne brini kada ćeš ih dobiti pošto ti je Aard zapravo jedina magija koja je odlična. Ostale su više manje loše...
Arbiter of Change
01-11-2008, 22:08
Nisam igrao na hard pa ne znam, ali mislim da bi tamo štit i Igni čak mogli biti korisni... mislim, više nego na medium.
Moguće, ja bum EE na Hard odigrao. Vjerujem da na Hard još više alkemija dolazi do izražaja, a pošto je to jedan od najboljih elemenata u igri, to je onda odlična stvar. A onaj Igni bi mogao biti koristan. Meni je čak poslužio dobro na Medium protiv Wayverna, ispucaš fireball na jednoga tako da ga privučeš i da na samo popričaš sa njime, a pri tome mu oduzmeš fini dio HP-a. Štit, nemam pojma, ne znam kako bi ga mogao dobro iskoristiti!?
Arbiter of Change
01-11-2008, 22:18
Općenito apsorbiranje štete i da potegneš potion/baciš bombicu, posebno jer ti na hardu komboi neće završavati sa 90% uspješnošću budući da nema onog indikatora koji ti govori kad stisnuti miša. Inače sam ga na mediumu iskoristio jedino protiv Strige jer je nisam želio ubiti, a trebao sam otegnuti borbu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.